GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τι έγινε χθες στη πλατεία του Αγ. Παντελεήμονα‏...

Από την Επιτροπη Κατοίκων Πλ. Αγίου Παντελεήμονα . Ο άνδρας που μπήκε στη παιδική χαρά, ήταν στέλεχος και βαλτός του ΣΥΡΙΖΑ, τον υπερασπίστ...

Από την Επιτροπη Κατοίκων
Πλ. Αγίου Παντελεήμονα

.
Ο άνδρας που μπήκε στη παιδική χαρά, ήταν στέλεχος και βαλτός του ΣΥΡΙΖΑ, τον υπερασπίστηκε ονοματίζοντάς τον γυναίκα συνάδελφός του (η κα Βήχου) σήμερα στην εκπομπή του κ. Παπαδάκη, με σκοπό τη πρόκληση του αισθήματος των φιλήσυχων κατοίκων και φορολογούμενων πολιτών 3ης κατηγορίας.
Όλοι οι αγνοί έλληνες κάτοικοι της περιοχής δεν αφήνουν ούτε τα δικά τους παιδιά, εδώ και 1 μήνα σχεδόν, σε ένδειξη διαμαρτυρίας να χρησιμοποιήσουν τον "οίκο ανοχής-χαμετυπείο-μπορντέλο,ναρκότοπο" όπως τον κατάντησαν οι λαθρομετανάστες με την ανοχή κράτους και αστυνομίας, αυτό που κάποιοι αποκαλούν "παιδική χαρά". Ας φέρουν το παιδί τους αυτοί για μια εβδομάδα στη Πλατεία και να ψάξουν να βρούν το "χαρά" στο πρόσωπό τους ή στα λόγια τους.
Εχουμε ζητήσει επανειλημμένως τη βοήθεια του κ. Μαρκογιαννάκη, του κ. Παυλόπουλου, της Πολεοδομίας και του Υγειονομικού με καταγγελίες και μας αγνοούν. Τους είχαμε πει ότι...
αυτά που θα δείτε να συμβαίνουν εκεί μέρα με τη μέρα δεν θα τα πιστεύετε.
Η κα 17Ν-Κούρτοβικ που κλήθηκε από τον ομοιδεάτη της βαλτό να τον σώσει, για να ολοκληρωθεί έτσι το σχέδιο, έτυχε πλήρους καλύψεως της Αστυνομίας με 3 διμοιρίες των ΥΜΕΤ και μάλιστα κατ' απαίτησή της προπηλακίστηκαν γριούλες, ΑΜΕΑ και παιδιά ώστε να απομακρυνθούν σε απόσταση 2 τετραγώνων ώστε να εξέλθει η κυρία και να μη πει ότι φυγαδεύθηκε. Επίσης με την ανοχή του αξιωματικού της επετράπη να βρίζει και να δείχνει με το δάχτυλο πολίτες προς σύλληψη, εξαγριώνοντάς τους. Ποιά αριστερά, ποια φιλοσοφία και ποιά κοινωνία; Αυτή που ζητάει κατ' απαίτηση των πλουσίων πελατών της, την απελευθέρωση των αναρχο-πλουσιόπαιδων, άεργων παιδιών τους, που ρημάζουν ατιμωρητί τη πόλη μας.
ΖΗΤΑΜΕ ΤΩΡΑ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ & ΠΟΛΕΔΟΜΙΚΗ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΣΤΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΓΙΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΑ ΤΩΝ ΥΠΟΓΕΙΩΝ ΑΠΟ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΑΛΛΑΓΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΒΟΜΒΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΠΕΡΙΟΧΗ, ΩΣ ΑΜΕΣΟ ΜΕΤΡΟ.

41 σχόλια

  1. ΟΙ ΠΡΥΤΑΝΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ ΕΜΠ ΘΑ ΔΙΝΟΥΝ ΜΑΣΤΕΡ ...ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

    ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΥ ΑΠΟΣΚΟΠΕΙ ΑΥΤΗ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΤΙΚΡΥΣΜΑ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ.
    ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ

    Και να γιατι.

    The Lisbon Recognition Convention is an international convention of the Council of Europe elaborated together with the UNESCO. The Convention has been signed by all 47 member states of the Council of Europe in Strasbourg except for Greece, Monaco, San Marino and Spain. It has also been signed by the Council of Europe non-member states Australia, Belarus, Canada, the Holy See, Israel, Kazakhstan, Kyrgyzstan, New Zealand and the USA.The Convention stipulates that degrees and periods of study must be recognised unless substantial differences can be proved by the institution that is charged with recognition. Students and graduates are guaranteed fair procedures under the Convention. It is named after Lisbon, Portugal, where it was signed in 1997, and entered into force on 1 February 1

    The Lisbon Recognition Convention is an important instrument for the Bologna Process which aims at creating the "European higher education area" by making academic degree standards and quality assurance standards more comparable and compatible throughout Europe.

    The purpose of the Bologna process (or Bologna accords) is to create the European higher education area by making academic degree standards and quality assurance standards more comparable and compatible throughout Europe, in particular under the Lisbon Recognition Convention. It is named after the place it was proposed, the University of Bologna in the Italian city of Bologna, with the signing in 1999 of the Bologna declaration by Ministers of Education from 29 European countries. This was opened up to other countries signatory to the European Cultural Convention of the Council of Europe; further governmental meetings have been held in Prague (2001), Berlin (2003), Bergen (2005) and London in Spring 2007.

    Before the signing of the Bologna declaration, the Magna Charta Universitatum had been issued at a meeting of university rectors celebrating the 900th anniversary of the University of Bologna – and thus of (Western) European universities – in 1988. One year before the Bologna declaration, education ministers Claude Allegre (France), Jürgen Rüttgers (Germany), Luigi Berlinguer (Italy) and the Baroness Blackstone (UK) signed the Sorbonne declaration in Paris 1998, committing themselves to "harmonising the architecture of the European Higher Education system".

    The Council of Europe together with the members of the Europe Region of UNESCO have jointly prepared the Lisbon recognition convention on recognition of academic qualifications as part of the process, which has been ratified by the majority of the countries party to the Bologna process.

    ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΤΟ ΜΑΣΤΕΡ ΤΟΥ ΕΜΠ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΛΟΓΙΑ Η ΧΑΡΤΙ ΓΙΑ ....ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΧΡΗΣΗ.

    Η Ελλάδα είναι απο τις χώρες που δεν εχουν εφαρμόσει τίποτε απο αυτα που υπέγραψαν, και φυσικά ειναι εκτός απο LISBON RECOGNITION CONVENTION.

    Φυσικά οι Βαρωνοι των ελληνικων πανεπιστημίων εχουν ιδρύσει τμήματα σπουδων για να γεμίζουν ενοικιαζόμενες γκαρσονιέρες και να έχουν και αυτοι παχυλούς μισθους .





    Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

    ανοίξτε συζήτηση για αυτό το άρθρο
    1043676
    άρα εσύ προτείνεις ως μοναδική

    από maotse 2:53μμ, Τετάρτη 10 Ιουνίου 2009
    λύση στο "πρόβλημα" την υιοθέτηση του πλαισίου της συνθήκης της Μπολώνια για 3+2 προκειμένου να περνάει το πτυχίο σου στην Ευρώπη έτσι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. του Παντελή Μπουκάλα, από την «Καθημερινή»

    Yποτονική έως μηδενική ήταν η παρουσίαση από τον Τύπο, πρωτίστως τον γυάλινο, της εμπρηστικής επίθεσης σε υπόγειο της πλατείας Αττικής, που χρησιμοποιείται σαν χώρος λατρείας, αφού το τζαμί που έχει «υποσχεθεί» η ελληνική πολιτεία αποδεικνύεται πιο βασανισμένο και από το γεφύρι της Άρτας. Όσοι μας βομβαρδίζουν καθημερινά με «πρωτοφανή» και «συγκλονιστικά», κάνοντας συνήθως τριχιά την τρίχα, δεν βρήκαν τίποτα το πρωτοφανές και το συγκλονιστικό στην απόπειρα μαζικής πυρπόλησης ανθρώπων που, αν έχει καμία σημασία αυτό, σε τίποτα δεν έχουν φταίξει• μοναδικό τους έγκλημα, η ξενότητα, ό,τι βαρύτερο. Φυσικά και δεν πήραν γραμμή από την κυβέρνηση, την αστυνομία ή τα κόμματα οι διαμορφωτές της κοινής γνώμης. Αυθορμήτως λειτούργησαν και αυθορμήτως ομονόησαν. Απλώς το ξέρουμε πια ότι ο αυθορμητισμός τους είναι ιδεολογικότατος, έχει τα πρότυπα και τις «αξίες» του: Όταν κάτι «πλήττει την εικόνα της Ελλάδας», κι ας φταίμε εμείς οι ίδιοι και κανένας άλλος, τότε επιλέγουμε την αποσιώπηση ή την υποπληροφόρηση. Οταν, βέβαια, ο στόχος είναι να δείξουμε πόσο κακοί είναι οι ξένοι και πόσο φυσική η αντίδραση των Ελλήνων, ακόμα κι αν είναι ακραία, τότε βάζουμε μπροστά τη μηχανή της υπερπροβολής, της διόγκωσης, της προπαγάνδας.

    Σάββατο ξημερώματα, λοιπόν, κι ύστερα από μια μέρα με τους μετανάστες στους δρόμους λόγω της καταστροφής του Κορανίου από αστυνομικό, πέντε μαυροφόροι πέταξαν βενζίνη στο υπόγειο που χρησιμοποιείται σαν τζαμί κι έβαλαν φωτιά. Ο στόχος τους ήταν ο θάνατος, το αίμα, ίδιος με τον στόχο των ομοϊδεατών τους που είχαν πετάξει προ μηνών χειροβομβίδα στο Στέκι των Μεταναστών στα Εξάρχεια (και τότε, μικρή έως ασήμαντη ήταν η δημοσιογραφική κάλυψη). Η τύχη ή οι διανυκτερεύοντες θεοί, κατά την πίστη του καθενός, έσωσαν τους ανθρώπους που κοιμούνταν εκεί, οι οποίοι και κατάφεραν να απεγκλωβιστούν. Διαφορετικά η Ελλάδα θα είχε ήδη μπει στον κατάλογο των χωρών όπου έχουν πυρποληθεί μετανάστες, και Έλληνες ανάμεσά τους, όπως στη Γερμανία.

    Ναι, ναι, πυρπόληση ξένων από αποφασισμένους ξενοφάγους στη «φιλόξενη Ελλάδα», σύμφωνα με την αυτοκολακευτική κοινοτοπία που έσπευσαν να αναμασήσουν στο υπουργείο Εσωτερικών (όχι ο κ. Παυλόπουλος, τη δική του φωνή δεν θυμάμαι να την έχω ακούσει ποτέ στα δύσκολα). Αν δεν ήταν ζαλισμένοι από το κομματικό τους άγχος για τις εκλογές, τη μόνη δική τους «αξία», ίσως κατάφερναν να συναισθανθούν πόσο σοβαρά είναι τα πράγματα, πολύ πιο σοβαρά από την τηλεοπτική «ανάπλασή» τους. Ίσως κατάφερναν να κατανοήσουν ότι την αρχική ύβρη, το σκίσιμο του Κορανίου από έναν αστυνομικό χριστιανάρα και Ελληνάρα που, όπως και οι περισσότεροι συνάδελφοί του, έχει συνηθίσει να περιφρονεί, να αυθαιρετεί, να τσαλαπατάει, την ακολούθησε μια απόπειρα μαζικής δολοφονίας. Και αν το κατανοούσαν, όχι μόνο θα διενεργούσαν έρευνες διαφορετικές από αυτές που συνήθως τερματίζονται άμα τη εξαγγελία τους, αλλά θα ζητούσαν και συγγνώμη. Επίσημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Του Πάσχου Μανδραβέλη

    Τι θα έλεγε ένας δυτικός σε ένα μουσουλμάνο για το σχίσιμο του Κορανίου και δεν μπορεί να πει ο Έλληνας...
    Μετά τη διαμαρτυρία των μουσουλμάνων μεταναστών την Παρασκευή, ένας από τους εκπροσώπους των (από εκείνους που δεν ξέρουμε ούτε ποιους, ούτε πόσους εκπροσωπούν) δήλωσε εμφανώς αγανακτισμένος ότι «μπορεί να μας σκοτώσεις και να μην αντιδράσουμε, αλλά μην μας πειράξεις το Κοράνι! Είναι για εμάς ιερό».

    Η σωστή απάντηση γι' αυτό σε μια δυτική χώρα είναι: «σκασίλα μας». Για άλλους ανθρώπους ο Ολυμπιακός θεωρείται ιερός, αλλά αυτό για το οποίο όλοι συμφωνούμε στη Δύση είναι ότι οι άνθρωποι είναι ιεροί. Ο σεβασμός στα σύμβολα δείχνει καλούς τρόπους, αλλά η έλλειψή του δεν είναι αξιόποινη πράξη. Μόνο η έλλειψη σεβασμού στον άνθρωπο -ανεξαρτήτως χρώματος, θρησκείας ή ποδοσφαιρικών πεποιθήσεων- είναι κάτι που πρέπει να τιμωρείται.

    Αφού, λοιπόν, υπήρξε αυθαιρεσία ενός αστυνομικού στο συμβάν του Κορανίου, αυτός κανονικά θα έπρεπε να τιμωρηθεί για καταστροφή ξένης περιουσίας, όχι για το αν έσχισε ένα χαρτί που κάποιοι θεωρούν ότι είχε θεόπνευστα λόγια γραμμένα. Θα έπρεπε να τιμωρηθεί γιατί αυθαιρέτησε εναντίον του ατόμου -άσχετα αν αυτός είναι μετανάστης- και όχι για το αν προσέβαλε τις πεποιθήσεις του, ακόμη κι αν αυτός τις θεωρεί ιερές.

    «Στη Δύση, επειδή ψάχνουμε το βέλτιστο, η προσβολή των πεποιθήσεων είναι κάτι που επιζητούμε», θα έλεγε ο δυτικός πολίτης. «Αποτελεί ένα από τα θεμέλια του δικού μας πολιτισμού, ο οποίος απέδειξε τα τελευταία 300 χρόνια ότι τα πάει μια χαρά, ή έστω καλύτερα από άλλους πολιτισμούς που σέβονται περισσότερο τα ιερά από τους ανθρώπους. Απόδειξη αυτού είναι ότι οι άνθρωποι εκείνων των πολιτισμών έρχονται εδώ για να αναζητήσουν μια καλύτερη ζωή. Δεν μπορεί να θέλουν να επιβάλλουν στη "γη της επαγγελίας" τις πεποιθήσεις της "κόλασης" που άφησαν πίσω τους. Αυτό δεν έχει να κάνει με το αν κάποιοι θεωρούν μετανάστες "φιλοξενούμενους". Έχει να κάνει με την ιστορική εμπειρία και την απλή λογική. Αν θες καλύτερα αποτελέσματα, από εκείνα που σε οδήγησαν στον "γολγοθά" της ξενιτιάς, δες τι κάνουν οι άλλοι και αντίγραψέ τα ή έστω σεβάσου τα. Όχι ως ιερά, αλλά ως αποδεδειγμένα αποτελεσματικά.»

    Στη Δύση δημιουργείται διαρκώς μια σύγχυση μεταξύ θρησκευτικής ανοχής και θρησκευτικής επιβολής. Ενώ κατακτάμε το πρώτο, αρχίζουμε να απειλούμαστε από το δεύτερο. Η καταπίεση των θρησκευτικών συναισθημάτων οποιουδήποτε ανθρώπου δείχνει δυσανεξία. Την ίδια, όμως και χειρότερη δυσανεξία, δείχνει η απαίτηση οποιουδήποτε θρησκευόμενου για σεβασμό των συμβόλων του ή μη κριτική του δόγματός του. Οι απόψεις, ακόμη κι αν είναι θρησκευτικές, κρίνονται και τα σύμβολα συμβολίζουν• άλλες φορές την πίστη, κι άλλες τον χλευασμό προς την πίστη.

    Αυτά θα έλεγε ο κάτοικος κάποιας δυτικής χώρας. Ένας κάτοικος της Ελλάδος, όμως, δεν μπορεί να πει το ίδιο. Όχι, μόνο, διότι δεν είναι αμιγώς δυτικός, αλλά κυρίως επειδή στη χώρα του είναι ποινικό αδίκημα η προσβολή θρησκευτικών συμβόλων. Κατά συνέπεια θα είναι μέγιστη υποκρισία να μην τιμωρείται κάποιος για το σχίσιμο του Κορανίου. Θα αποδείξει ότι και στα στο ζήτημα του θρησκευτικού προστατευτισμού, η δημοκρατία μας είναι αλά καρτ...

    Δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα «Καθημερινή» στις 27.5.2009

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Από τον ΧΡΗΣΤΟ ΜΙΧΑΗΛΙΔΗ mich@enet.gr,www.bavzer.blogspot.com

    Ο ΝΙΚ ΓΚΡΙΦΙΝ, αρχηγός του Εθνικού Κόμματος της Βρετανίας (ΒΝΡ), επαναλαμβάνει σε κάθε ευκαιρία πως το κόμμα του δεν είναι των άκρων και ο ίδιος δεν είναι ρατσιστής.

    Παρ' όλ' αυτά, για να γίνει κάποιος μέλος του κόμματος, πρέπει να είναι «γνήσιος Βρετανός» και όχι να προέρχεται από «άλλες αυτόχθονες ομάδες». Ερωτηθείς, χθες, «πώς καταλαβαίνει κάποιος "έναν γνήσιο Βρετανό"», πολύ κυνικά απάντησε «απλώς κοιτώντας τον». Λίγο νωρίτερα, προσερχόμενος σε συνέντευξη Τύπου του κόμματός του, κοντά στη Βουλή των Κοινοτήτων στο Ουέστμινστερ, αποδοκιμάστηκε άγρια από ομάδες νεαρών διαδηλωτών, που του φώναξαν «φύγε από τους δρόμους μας, ναζιστικό κατακάθι», και τον έλουσαν με αυγά. Οι σωματοφύλακές του τον πήραν και έφυγαν, και η συνέντευξη ματαιώθηκε.
    ΣΤΙΣ εκλογές της Κυριακής, ο κ. Γκρίφιν εξελέγη ευρωβουλευτής και το κόμμα του κέρδισε ακόμα μία έδρα. Ο Πίτερ Χέιν, νεοδιορισθείς υπουργός για την Ουαλλία, δήλωσε ότι είναι στίγμα για τη Βρετανία να εκπροσωπείται στην Ευρώπη «και από φασίστες και ρατσιστές», και ζήτησε απ' όλους «να απομονώσουν και να αντιπαρατίθενται συνεχώς με το ΒΝΡ».
    Η ΓΚΛΕΝΤΑ ΤΖΑΚΣΟΝ, μία από τις πιο σπουδαίες ηθοποιούς της Βρετανίας, βουλευτής επίσης του Εργατικού Κόμματος, για το Χάμπστεντ και Χάιγκεϊτ στο Λονδίνο, με άρθρο της χθες στην εφημερίδα «Ιντιπέντεντ», λέει ότι δεν θυμάται στη ζωή της να υπήρχαν «τέτοιες αηδιαστικές σκηνές», όσο εκείνη της νύχτας της περασμένης Κυριακής, που ο ηγέτης του Εθνικού (κατ' ακρίβειαν, εθνικιστικού) Κόμματος της Βρετανίας, Νικ Γκρίφιν, πανηγύριζε για την εκλογή του στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο. «Κάποτε», λέει η Γκλέντα Τζάκσον, «όλοι εμείς, των υπόλοιπων δημοκρατικών κομμάτων, συζητούσαμε για το εάν πρέπει να ασχολούμαστε καν με τέτοια κατακάθια. Απερίφραστα σήμερα, λέω πως όχι μόνο θα ασχοληθούμε μαζί τους, αλλά εκθέτοντας κάθε παράλογη θέση τους, με τον πιο δυναμικό και τεκμηριωμένο τρόπο, θα τους ξεσκίσουμε!». Εννοείται, συμπλήρωσε, ότι «τα όπλα μας» είναι μόνο εκείνα τα οποία οι εθνικιστές και οι φασίστες δεν χρησιμοποίησαν ποτέ -δημοκρατικά.
    «Πρέπει να είμαστε σκληροί κατά του φασισμού. Να επισημαίνουμε τα αίτια που τον προκαλούν, να ενημερώνουμε αδιάκοπα τον κόσμο πού οδηγεί ο φασισμός. Προτείνω μια νέα "κοινωνική οικιστική επανάσταση". Μια ανανεωμένη και ανθεκτική στρατηγική περιφερειακής ανάπτυξης. Πολιτικές πράξεις απτές, που να αγγίζουν τους απλούς πολίτες. Αυτά είναι τα όπλα που τρέμει ο κάθε Γκρίφιν, καθώς, κάθε τι που υπονομεύει την κοινωνική, πολιτική και, ναι, φυλετική ανισότητα, υπονομεύει θανάσιμα και την πλατφόρμα εξτρεμισμού αυτού του κυρίου».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. "Όλοι οι αγνοί έλληνες κάτοικοι της περιοχής"

    τα λέει όλα.
    Δηλαδή, χρυσαυγίτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Είμαι μαζί σας, μπορεί να μη μένω στην περιοχή αλλά εμενα παλιότερα το 1987-1990 στην οδό Πιπίνου. Ήταν πολύ ωραία περιοχή και οι αναμνήσεις που έχω είναι οι καλύτερες. Θλίβομαι έτσι που την έχουν καταντήσει. ΜΗν το βάζετε κάτω, οι περισσοτεροι έλληνες είναι μαζί σας, μην κοιτάτε που τα κανάλια μοντάρουν τα ρεπορτάζ και δεν βγάζουν απόψεις που είναι μαζί σας. προτείνω για κάθε εκδήλωση που πραγματοποιείτε να στέλνετε στο internet ανακοίνωση, όλο και κάποιος θα βρεθεί να τις δημοσιεύει, να ενημερωνόμαστε κι εμείς και να σας βοηθάμε όποτε χρειάζεται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μπρρρ! Άμα αυτό είναι ανακοίνωση επιτροπής κατοίκων, να φεύγουμε όχι απο αυτή την πόλη αλλά και απο την Ελλάδα καλλίτερα.
    Μόνο Χρυσαυγίτες έχουν απομείνει στον Αγ.Παντελεήμονα; Και είναι καρατσεκαρισμένο ότι κατάγονται απο τον Πλάτωνα και τον Αριστοτέλη; ή μήπως στο τεστ DNA, θα βρίσκαμε και κάτι σε Αττίλα ή έστω σε γενίτσαρο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ελευθεροτυπία

    Το μουστάκι του κουμπάρου

    Πριν κοιτάξει στον καθρέφτη για να αποφασίσει τι είδους μουστάκι του ταιριάζει καλύτερα, ο κ. Καρατζαφέρης θα ήταν καλό να στραφεί λίγο στο στενό του πολιτικό και προσωπικό περίγυρο. Εκεί θα συναντήσει και τον νέο πολιτευτή του κόμματός του Σπυρίδωνα Καραχάλιο.

    Ο κ. Καραχάλιος υπήρξε πρόεδρος της νεολαίας του κόμματος (ΝΕΟΣ) και, βέβαια, όπως όλοι οι νέοι ήταν κι αυτός πιο εξτρεμιστής από τον (πολιτικό) πατέρα του. Ομως τώρα ο κ. Καραχάλιος είναι μέλος της «Γραμματείας Ιδεολογικού ΛΑΟΣ», δηλαδή καθορίζει την ιδεολογική γραμμή του κόμματος και αρθρογραφεί τακτικά στην κομματική εφημερίδα. Παράλληλα είναι προσωπικός φίλος και κουμπάρος του προέδρου.

    **Ε, λοιπόν, ο κ. Καραχάλιος δηλώνει «εθνικοκοινωνιστής», οπαδός του «εθνικού κοινωνισμού», που αποτελεί μετάφραση του γερμανικού όρου NΑtionalsoΖΙalismus, δηλαδή του ναζισμού. Μήπως τον αδικούμε τον άνθρωπο και απλά έχει μπλέξει με τους όρους, ενώ εννοεί κάτι άλλο (που έχει στο μυαλό του);

    Ας κρίνει ο αναγνώστης από την παρακάτω δική του διακήρυξη, που την έκανε για να απαντήσει σε σχετική ανακοίνωση του ΕΠΣΕ:

    «Σε ό,τι αφορά τον Εθνικοκοινωνισμό που ενστερνίζομαι και προβάλλω,
    έχω πολλαπλώς ξεκαθαρίσει ότι αποτελεί την ιδεολογία που κινείται με γνώμονα τα συμφέροντα του Εθνους και της Κοινωνίας των Ελλήνων και την ταυτόχρονη εξυπηρέτηση των δύο αυτών Δομικών Οντοτήτων του Ελληνισμού. Υποστηρίζω με πάθος το κριτήριο της Κοινής Καταγωγής και της Φυλετικής Καθαρότητας (όμαιμον και ομόφυλον) για τους Ελληνες Πολίτες, την ανάγκη σύνδεσης του Ελληνα με τη Γη που ορίζει για οικολογικούς και γεωπολιτικούς λόγους και την υποχρέωση της αποδόσεως Τιμής προς τους προγόνους και τους απογόνους που προηγήθηκαν και θα εξελίξουν το Γένος των Ελλήνων αντιστοίχως. Αυτή είναι η ιδεολογία μου και δεν θα απολογηθώ σε κανέναν γι' αυτήν. Αλλοι θα μου απολογηθούν. Το Κοινό Αίμα που ρέει στις φλέβες μας, η Λευκή Ευρωπαϊκή Φυλή που έχει για Γενάρχες τούς Ελληνες, η Ιερότητα της Ελληνικής Γης (ελεύθερης ή αλύτρωτης) και ο Κώδικας της Ελληνικής Τιμής είναι Αξίες Ακατάλυτες. Καμία Δημοκρατία δεν ανταποκρίνεται στο χρέος της αν δεν λαμβάνει υπόψη της την θέληση του Ελληνικού Εθνους και Λαού, αν δεν είναι Εθνική και Λαϊκή.

    ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥ

    Πιστεύω ακράδαντα ότι ο σχηματισμός μιας Ενιαίας Εθνικοκοινωνικής Παράταξης εδώ, σ' αυτόν τον Τόπο που γεννήθηκε η ιδεολογία του Εθνικοκοινωνισμού είναι πράξη Εθνικής Ευθύνης και Αναγκαιότητας».

    **Ολα τα στοιχεία της ναζιστικής ιδεολογίας παρόντα:
    «φυλετική καθαρότητα», «λευκή φυλή», «σύνδεση με τη γη». Blut und Boden (Αίμα και Γη) που έλεγε ο πρώτος διδάξας. Και, βέβαια, ο κουμπάρος αναγγέλλει απροκάλυπτα την ίδρυση ναζιστικής παράταξης μέσα απ' το ΛΑΟΣ!

    **Αλλά και τον ίδιο τον Χίτλερ δεν τον αφήνει παραπονεμένο ο κ. Καραχάλιος.
    Σε άλλο του κείμενο εξηγεί ότι «το μεγαλύτερο θύμα (της σημερινής κατάστασης) είναι η πολιτική θεωρία του Εθνικού Κοινωνισμού και οι υποστηρικτές αυτού». Και συνεχίζει: «Πολιορκητικός κριός εναντίον του Εθνικού Κοινωνισμού είναι ο μπαμπούλας του Αδόλφου Χίτλερ. Λησμονούν ότι οι βασικές αρχές του Πατριωτικού Κινήματος έχουν τις ρίζες τους στην κοιτίδα του πολιτισμού στην Ελλάδα. Λησμονούν ότι ολόκληρος ο Ελληνικός λαός, επομένως και οι Ελληνες Εθνικοκοινωνιστές, κατά τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο πολέμησαν τον Γερμανό κατακτητή». Μαθαίνουμε, λοιπόν, ότι οι έλληνες ναζί του '40 πολέμησαν κατά του Χίτλερ. «Η μόνη διαφορά μεταξύ Δύσεως και Γερμανίας», συνεχίζει ο κ. Καραχάλιος, «εστιάζονταν στα γεωπολιτικά και οικονομικά συμφέροντα και μόνον». Συνεπώς, ναζισμός και δημοκρατία είναι ένα και το αυτό.

    **Οσο για τα εγκλήματα του ναζισμού, «μέσα σε μια πολεμική ατμόσφαιρα υπάρχουν πάντοτε παράγοντες ανθρώπινοι που ενεργούν απάνθρωπα. Στοιχειοθετεί, όμως, τούτο για την καταπολέμηση μιας ιδεολογίας και την εξάλειψή της το κριτήριο της αντικειμενικότητας; Αν η προσωπικότητα του Α. Χίτλερ συνεπάγεται την επικινδυνότητα του Πατριωτικού Κινήματος για καταγγελλόμενα εγκλήματα του ανδρός που ωστόσο εκδικάστηκαν, τότε τι πρέπει να ισχύει για τα Φιλελεύθερα και σοσιαλμαρξιστικά καθεστώτα αναφορικά με μια σειρά δραματικών γεγονότων!»

    **Αυτά από τον κουμπάρο του κ. Καρατζαφέρη και ιδεολογικό καθοδηγητή του ΛΑΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΕΞΩ ΟΙ ΞΕΝΟΙ......
    ΜΑΥΡΟ ΣΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΔΑΓΚΟΤΟ,,,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. δεν πανε οι μαλακες να καψουνε τη βιλαρα ΣΤΗ ΡΑΦΙΝΑ του κολοπουστα του χοντρου,δεν πηρε χαμπαρι απο τη πουτσα του πασοκ αλλα που θα παει θα ξεκουμπιστει οσονουπω το τομαρι ο παλιοτενεκες και η κολοπαρεα του ΤΟ ΒΡΩΜΟΜΟΥΝΟ ΤΗΣ ΛΑΣΠΗΣ ΤΟ ΠΑΛΙΟ ΑΡΧΙΔΙ ΤΟ ΓΑΜΗΜΕΝΟ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ Η ΦΥΤΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΜΠΑΧΑΛΑΚΗΔΕΣ ΣΥΡΙΖΟΜΕΝΟΙ ΔΕ ΒΑΖΕΤΕ ΜΥΑΛΟ!!! Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΣΑΣ ΘΑ ΚΑΤΑΠΑΤΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΠΛΟ ΠΟΛΙΤΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΣΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙΩΣΕΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΗΘΙΝΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ!!
    ΜΠΑΧΑΛΑΚΗΔΕΣ ΒΟΜΒΙΣΤΕΣ ΜΕ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΚΑΙ ΔΕΞΙΑ ΤΣΕΠΗ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΣΑΣ... ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΑΣ ΞΕΡΑΣΕ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΕΤΑΞΕ ΣΤΟ 4% ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΣΤΟ 0.4%

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Αυτή είναι και η μόνη αλήθεια. Δυστυχώς πλουσιόπαιδα που ζουν με τα λεφτά του μπαμπά τους, που δεν έχουν δουλέψει ποτέ και πουλάνε αναρχο-αριστερο-φιλοσοφία, για να πάνε κόντρα στο όποιο σύστημα έχουν κτίσει στο άναρχο μυαλό τους, απλά για να κάνουν φιγούρα στη γκόμενα ή να πάνε κόντρα στον μπαμπάκα που δεν τους έδωσε την απαιτούμενη προσοχή, επιτίθενται σε φιλήσυχους πολίτες που ζητάνε πίσω την ελληνικότητά τους, το χαμόγελο των παιδιών τους και τη περιουσία τους απλά για να σπάσουν, να γελάσουν, να κάψουν, να καταστρέψουν, με την ανοχή των πάντων και πάνω απ' όλα των πλούσιων μπαμπάδων τους. ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ, ΣΤΑ ΟΠΛΑ, Η ΠΟΛΙΣ ΕΑΛΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Μπραβο για την Μαχητικότητά σας.
    Είμαστε μαζί σας!
    Τα γκρουπούσκουλα του ΣΥΡΙΖΑ και η αλητεία - ανυπαρξία της Πολιτείας στο θέμα των λαθρομεταναστών έχουν υποβιβάσει την ποιότητα ζωής στην Αθήνα ( για να μην μιλήσω για τους κινδύνους για ολόκληρη την χώρα)

    Το θέμα της παρανομης μετανάστευσης είναι υπαρκτό και οξύ! Χρειάζεται άμεση παρέμβαση και λύση ...Ποιός τολμά ( εκτός ίσως του ΛΑΟΣ απο τους κοινοβουλευτικούς) να πεί τα πράγματα με τ' όνομά τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΤΟ ΑΥΓΟ ΤΟΥ ΦΙΔΙΟΥ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΣΕ Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΥΡΕΡ, ΤΩΡΑ KAI ΣΤΟΝ ΑΓ. ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ!

    ->ΕΤΣΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΙ "ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Σε πρώτη φάση μην ψηφίζετε όσους τους φέρνουν και τους υποστηρίζουν.
    Δηλ. Πασόκ , Νδ, ΚΚΕ , Σύριζα, ΛΑΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Κaterina, όταν λέει αγνοί έλληνες πολίτες εννοεί αυτό που σε σένα λόγω ηλικίας και νταντέματος του μπαμπά σου δεν λέει τίποτα. Σ' αυτούς που αντιλαμβάνονται γιατί η ελληνική πολιτεία αποδέχθηκε αμαχητί σαν αγγουράκι στον κώλο, όπως πάντα, την παράνομη και αντισυμβατική συμπεριφορά της Τουρκίας να τους παίρνει πίσω, λέει πάρα πολλά. ΞΥΠΝΗΣΤΕ Η ΠΟΛΙΣ ΕΑΛΩ. ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ ΤΟ ΛΕΜΕ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ. ΤΕΛΟΣ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ, ΡΟΥΦΗΧΤΕ ΤΗ ΚΟΚΑ ΣΑΣ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΑΛΛΟ ΟΝΕΙΡΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Οι φασίστες έχουν επιβάλει με την πλάτη της Κυβέρνησης και της αστυνομίας τον στρατιωτικό νόμο και την χούντα στον Αγιο Παντελεήμονα.
    Σβήστε τους τα επιχειρήματά τους τα έχουν δεχθεί δεκάδες κάτοικοι στην πλάτη τους.
    ΕΞΩ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΜΠΛΟΓΚ
    ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΟ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟ ΤΡΟΚΤΙΚΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Tα Τρικαλα ειναι μαζι σας.Κουραγιο,δινετε μαχη για ολους μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Βρέθηκε ένας ιερέας που σέβεται τα ράσα που φοράει και αυτά που λέει κάθε κυριακή και βοηθούσε μερικούς μετανάστες στο υπόγειο του ναού και οι λεβεντοκάφροι "αγανακτισμένοι πολίτες-ελληναράδες" του τη πέσανε!!....Για τέτοια φασιστόμουτρα μιλάμε!

    Χρυσαβγουλίτες τον πούλο! Αρμ!

    άϊντε στις σπηλιές σας........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Το προβλημα υπάρχει είτε αυτοι που το ανακινούν είναι φασίστες είτε οχι
    Αυτοι που μιλανε για φασιστες -κατοικους ας μαθουν οτι
    1.σε ακτινα πεντακοσιων μετρων απο τον Αγιο Παντελεημονα εχουν γινει 10 φόνοι σε 15 μήνες.Θύματα και θύτες κυριως αλλοδαποι.Για περισσότερα ανατρεξτε στα ηλεκτρονικα αρχεια των εφημεριδων
    2.Στην ίδια ακτίνα υπάρχουν περι τους πενηντα οικους ανοχής.Και σιγουρα το να μενεις σε ενα δρομο που εχει επτα-δεν σε γεμιζει σιγουρια κι'ελπίδα.
    3.Κάθε βραδι η πλατεια Βικτωριας,πολύ κοντά στον Αγιο Παντελεημονα,ενα ιδιότυπο νυφοπάζαρο λαμβανει χώρα.Απο τη μια νεαροι εξαθλιωμενοι αλλοδαποι κι απο την άλλοι ελληνες κύριοι που ερχονται για να ενοικιασουν τις ερωτικες υπηρεσιες τους.
    Αν ολα αυτα κάνουν αυτομάτως φασιστες τους κατοικους της περιοχής τοτε κατι δεν παει καλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ρε δημοκράτες των βορείων προαστείων, βολεμένοι και κονομημένοι, που για να καταπολεμήσετε την ανία σας το παίζετε "επαναστάτες - προστάτες" των λαθρομεταναστών. ελάτε ρε να ζήσετε εδώ, στον Αγ. Παντελεήμονα, έστω και για μια βδομάδα, και τα λέμε ύστερα.

    ΄>Αει να μου χαθείτε φαρισαίοι βολεψάκηδες. Ουστ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. OΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ,ΝΑ ΤΟΥΣ ΝΤΥΝΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΑΙΖΕΙ.
    ΤΟ ΙΔΙΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΑ ΠΡΕΖΟΝΙΑ,ΤΟΥΣ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ.

    ΤΟ ΝΑ ΑΓΑΠΑΣ ΤΗ ΧΩΡΑ ΣΟΥ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΦΑΣΙΣΤΑΣ.

    ΑΝ ΕΙΧΕ ΨΗΦΙΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 50% ΤΗΣ ΑΠΟΧΗΣ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΑΛΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΣΗΜΕΡΑ.

    ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΙΔΕΙΑ ΑΡΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Συγνώμη ρε παιδιά γιατί χάσαμε το μέτρο.

    Πρώτα απ' όλα να εξηγηθώ για να μην παρεξηγηθώ.

    1. Δεν γουστάρω να αλλάξουν προς το χειρότερο οι συνήθειες, οι παραδόσεις και γενικά τα δεδομένα χαρακτηριστικά του τόπου που ζω (αν είναι δυνατόν επιθυμώ να βελτιωθούν).
    2. Καλώς ή κακώς θεωρώ ότι ζω σε μία Ευρωπαϊκή χώρα που την χαρακτηρίζουν οι αρχές μίας ανεπτυγμένης δυτικής δημοκρατίας. (Σε αυτές περιλαμβάνεται η ανοχή στη διαφορετικότητα αλλά κυρίως το υψηλό επίπεδο πολιτισμού και ουμανισμού τα οποία δεν συνάδουν με συμπεριφορές «αγρίων»). Το πλαίσιο αυτό, φυσικά, οφείλουν να το σέβονται και όσοι φιλοξενούνται ή επιθυμούν να καταλύσουν μόνιμα στη χώρα.
    3. Στα πλαίσια της «υποδοχής» μεταναστών το κράτος οφείλει όταν η συμβίωση με άτομα που προέρχονται από άλλους πολιτισμούς οδηγεί σε ακραίες καταστάσεις, με αποτέλεσμα να καταλήγουμε σε κινητοποιήσεις και συμπεριφορές που ταράζουν την «ηρεμία» της κοινωνίας, να εφαρμόσει πολιτικές ρύθμισης των κραδασμών τις οποίες να επιβάλλει άμεσα, αλλά και μεσοπρόθεσμες εθνικές στρατηγικές για την αντιμετώπιση του προβλήματος
    4. Οι νόμοι είναι ίδιοι για όλους και εφαρμόζονται άμεσα χωρίς διακρίσεις όπως ορίζει το Σύνταγμα και όλοι όσοι κατοικούν στη χώρα οφείλουν να τους γνωρίζουν και να υπακούν σε αυτούς.
    5. Στην Ευρώπη που έχει υποφέρει αρκετά από εθνοσωτήριες και εθνικιστικές θεωρίες (επαναλαμβάνω εθνικιστικές και όχι πατριωτικές ή εθνικές) που οδήγησαν σε ακατονόμαστες πράξεις οφείλουμε να είμαστε προσεκτικοί προς κάθε κατεύθυνση. Και όταν λέω προς κάθε κατεύθυνση εννοώ και προς τις εθνικιστικές ή άλλου είδους φανατικές εμμονές και των μεταναστών.
    6. Δεν θεωρώ κανέναν άνθρωπο ανώτερο κανενός άλλου μόνο και μόνο για τι κάποιος έτυχε γεννήθηκε στο Λονδίνο, στην Αθήνα ή στο Ισλαμαμπάντ. Και αυτό καθόρισε στοιχεία όπως τη θρησκεία του ή την απόχρωση του δέρματος του.

    Για όλα τα παραπάνω ως πολίτης της χώρας που τηρώ απαρέγκλιτα τις υποχρεώσεις μου απαιτώ λύση από τους αρμόδιους καθώς και την άμεση αποτροπή και τιμωρία κάθε τρίτου στοιχείου που ενεργεί με δική του πρωτοβουλία και με οδηγό προσωπικά (ποταπά ή μη) κίνητρα .

    Με απλά λόγια, κύριοι, δεν γουστάρω ούτε αποκλεισμένες περιοχές, ούτε να κυκλοφορεί η γυναίκα μου με τσεμπέρι σε αυτές, ούτε να μάθω εγώ τη «γλώσσα» αυτών που φιλοξενούνται γιατί αυτοί αρνούνται να μάθουν τη «δική μου».

    Επίσης δεν γουστάρω να με αντιπροσωπεύουν οι «Χρυσαυγίτες» (μέσα στα μαύρα που φοράνε που την βλέπουν την χρυσή αυγή;) και άλλα φασιστοειδή που βρίσκουν έδαφος να αναπτυχθούν λόγω της αδράνειας των κρατικών μηχανισμών.

    Ούτε γουστάρω τις ανεύθυνες και ανώριμες πρωτοβουλίες συμπαράστασης διαφόρων light αριστερών που καταλήγουν σε χειρότερα αποτελέσματα.

    Κάντε κάτι γιατί το αυγό του φιδιού επωάζεται και αυτή τη φορά η σύγκρουση μπορεί να είναι σφοδρή και από τα δύο μέτωπα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Άλλο το να διαπιστώνεις ένα μεγάλο πρόβλημα και να ΑΠΑΙΤΕΙΣ απ'την κωλοκυβέρνησή σου - που σαν μαλάκας πας και την ψηφίζεις δίνοντάς της δεύτερη ευκαιρία λες και είναι γκόμενά σου - να δώσει μια λύση δημοκρατική και αποτελεσματική σεβόμενη το γεγονός ότι είμαστε στην ευρώπη του 2009....και να βάλει μια τάξη σ'αυτή τη...πτέρυγα του όλου μπουρδέλου επιτέλους.....

    κι άλλο να παίρνεις το νόμο στα χέρια σου και κρυμμένος στην ανωνυμία του πλήθους, παρέα με κομπλεξικούς χρυσαβγουλίτες να βγάζεις όλο το φασισμό και τη καφρίλα που κρύβει μέσα του ο νεοελληνάρας.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Αν θελει η κυβερνηση να εχει πολιτικο οφελος πρεπει να καθαρίσει τον Αγιο Παντελεημονα με θεαματικό τροπο. Αφηστε τους αποτυχημενους επαναστατες του ΣΥΡΙΖΑ να σκουζουνε. Ο λαος εδειξε στις ευρωεκλογες σε τι εκτιμηση τους εχει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Χθες κατα τις 10 μετα απο παρεμβαση κλιμακιου που επισκεφθηκε τους συλληφθεντες,οπως φανηκε,οι αστυνομικοι πηραν εντολη,να συγκρατησουν τους "αγανακτισμενους πολιτες" εξω απο τη μπαρα,τοτε ενας απο αυτους με συμπαρασταση και αλλων ομοιδεατων του ,που ασχημονουσαν και φωναζαν.αρχισε να βριζει χυδαια αστυνομικο οργανο,αφου τον περιελουσε με ολων των ειδων τις βρισιες,του πεταξε απειλητικα "ξερεις ποιος ειμει εγω?" "θα σου ξηλωσω τη στολη"....τοτε το αστυνομικο οργανο, με ολη τη δυναμη και των συναδελφων του ,αντι να τον συλλαβει με καθε δικαιωμα, για περιυβριση αρχης,αντισταση και τα λοιπα παρομοια...εσκυψε το κεφαλι και αποχωρησε!!!!δεν χρειαζονται σχολια....Αν ομως ενας δημοκρατικος πολιτης απλα διαμαρτυροταν,θα ειχε ηδη προσαχθει με την "προθεση" τελεσης αδικηματος....Αργοτερα ακουσα σε διαφορους ραδιοφωνικους σταθμους,μερικους απο αυτους τους "αγανακτισμενους κατοικους" να ψευδολογουν ασυστολα,...Εχω να πω ντροπη σε καθε πολιτη αυτης της πολης,εαν δεχεται να κλεινουν ενα παρκακι,για να μην παιζουν τα μικρα παιδια των ξενων.Αυτα που ακουσα να περιγραφουν,μερικοι με γλαφυροτατο υφος,αποτελουν φαντασιωσεις σεξουαλικα στερημενων ατομων,που βλεπουν τους ξενους να κανουν τα οργια που αυτοι φανταζονται.Αν αυτα ειναι τα επιχειρηματα σας,Αλητες και τραμπουκοι εισαστε εσεις,και οχι τα παιδια που πηγαν να ανοιξουν το παρκακι,Καθε απογευμα και τα μεσημερια,(πριν εσεις κυριοι τραμπουκοι και οι φιλοι σας χρυσαυγιτες κλεισετε το παρκο)παιζαν τα παιδια στο παρκο με τη συνοδεια των μανναδων τους,αλλα αυτο που σας ενοχλει μικροπρεπεις ηλιθιοι,ειναι οτι ηταν παιδια ξενων.Και αφου ευαγγελιζοσαστε πολυ το ελληνικο πνευμα που ειναι το ελληνικο φιλοτιμο,εισαστε Καταπτυστοι.Ντροπη σας να μισειτε μικρα παιδια....Σημερα ειδα μανναδες να εχουν δωσει ραντεβου με τα παιδια τους στριμωγμενοι στο πεζοδρομιο εξω απο του μαλαμου,...αισθανθηκα μαγαλη ντροπη σαν πολιτης αυτης της πολης ,που εδω γεννηθηκα και μαγαλωσα,δεν μπορω να εχω σχεση μαζι σας,δεν ειμαι αναρχικος αλλα χαιρετιζω τα παιδια που εδρασαν,εσεις εισαστε οι ψευτες και τραμπουκοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Ψάχνουμε εκείνο το βίντεο από πρωινή εκπομπή με την "επιτροπή πολιτών" όπου 2 στους τρεις "εκπροσώπους" της, με το κλασικό κούρεμα γουλί και το φρενάρισμα ποδηλάτου αντί για μούσι, είναι - όπως ισχυρίζονται οι ίδιοι - από "οργανισμό που κατεβαίνει στις ευρωεκλογές" χωρίς να τον κατονομάζει. Πίσω τους ακριβώς, στέκονται δύο ακόμα σεσημασμένοι χρυσαυγίτες, ένας εξ αυτών, ψηλά στο ευρωψηφοδέλτιο.

    Στην ερώτηση του δημοσιογράφου "χρυσαυγίτης είστε κύριε;" γίνεται ΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑΣ από αντίδραση.

    Παράκληση, όποιος το έχει αυτό το βίντεο, ας δώσει ένα λινκ.

    .Ούτε κάποια τέτοια επιτροπή υπάρχει, ούτε εκπροσώπους έχει, ούτε τίποτα.

    Ψάξτε το Πρωτοδικείο.
    Εμείς το ψάξαμε! Ανύπαρκτη.
    .

    Πίσω από αυτά είναι η νεοναζί συμμορία που βάζει φωτιές και μαχαιρώνει.

    .Είναι η χρυσή αυγή και το ΛάΟΣ Κυψέλης.
    .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Το φίδι του φασισμού και οι νεοναζί της χρυσαυγουλιέρας, τα άλλως γνωστά και ως Μαλαματένια Αυγά (του φιδιού).

    .Το φασισμό βαθιά καταλαβέ τον,
    δε θα πεθάνει μόν,
    ΤΣΑΚΙΣΕ ΤΟΝ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Είσαι του λάχιστον ηλίθιος-α. Η παιδική χαρά κλειδώθηκε για όλους και πάνω απ 'όλα για τα δικά μας παιδιά. Και θα μείνει έτσι, θα καθαριστεί από εμπόρους ναρκωτικών, εκδιδόμενους λαθρομετανάστες, σήριγγες, θα απολυμανθεί από σταφυλόκοκκο που κόλλησαν παιδιά, θα σκουπιστεί από σκουπίδια και αποφάγια, θα συντηρηθεί όπως πρέπει και μετά θα ξανανοίξει για όλα τα παιδιά ανεξαρτήτου προελέυσεως με φύλαη όμως πλέον και σεβασμό στον άνθρωπο και στο περιβάλλο. ΑΝΟΗΤΕ ΜΑΛΑΚΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Μετριασμος σχολιων;;!!

    Ε, ΔΕΝ ΓΡΑΦΩ.....

    μαλακες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Ο γραφικός που τον παράτησαν οι σύντροφοί του στην παιδική χάρα ήταν ο γνωστός συνδικαλιστής τροτσκιστής Βήχος;;;;;;; Ε ρε γλέντια!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Οι άνθρωποι αυτοί αφού έκαναν μπουρδέλο τις χώρες τους ήρθαν να κάνουν μπουρδέλο και την χώρα των Ελλήνων.
    ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Ευτυχώς που με την βοήθεια των αδελφών μας τούρκων μας έρχονται καραβιές με πακιστανούς κούρδους, σύρους κλπ που ανάμεσα στα αλλα καλά που μας φέραν θα μας διδάξουν ελευθερια, δημοκρατία, ανθρωπιά....Η διαμαρτυρίες τους για τις γελοιογραφίες του προφήτη, για το κοράνι που σκίστηκε από μπάτσο, ας μας οδηγούν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Aληθεύει ότι στα εκλογικά τμήματα περιοχής Αγ. Παντελεήμονα η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ πήρε 4,5%;;;;;

    ΝΑΙ αληθεύει! Ψάξτε το και θα το δείτε!!!

    Οπότε, βγάλτε συμπέρασμα ποιοι είναι οι... "φιλήσυχοι πολίτες".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Οχι ό Βήχος ήταν στο απέναντι πεζοδρόμιο και φωτογράφιζε. Τα είδαν όλοι και τα παραδέχθηκαν όλοι τι έγινε ναντίον των κατοίκων από τους πλούσιους αναρχοκομμουνιστές των 150 ακινήτων του Αλαβάνου και του Τσίπρα. Για ο πολυώροφο ιδιόκτητο γκαράζ που χτίζει ο Τσίπρας στον Βύρωνα θα μιλήσει κανείς ? Με τα λεφτά της κρατικής επιχορήγησης το συνεχίζει από προχθές. Όσο προλάβει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Ο ΣΥΡΙΖΑ ΕΙΝΑΙ Η 5η ΦΑΛΛΑΓΓΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΟΙ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΙ Η ΔΥΝΑΜΗ ΚΡΟΥΣΗΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ. ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ ! ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΩΝΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ ! ΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΘΡΑΣΥΝΘΕΙ. ΤΣΑΚΕΙΣΤΕ ΤΟΥΣ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Αν δε γίνει κάτι άμεσα με το πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης, στις επόμενες εκλογές η Χρυσή Αυγή θα βγάλει πάνω από 5%!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. συγνώμη αλλά επειδή κάτι αναφέρθηκε σε σπίτια να σας θυμίσω ότι ο Καρατζαφέρης έχει 36 σπίτια (πάνω κάτω μπορεί να μη θυμάμαι ακριβώς το νούμερο). Που τα βρήκε; Από το πρακτορείο "μοντέλων";;; Ένα είναι το σίγουρο Χρυσή Αυγή=μαχαιροβγάλτες, δολοφόνοι κ συνεργάζονται άψογα με τους μπάτσους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση