GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η εκδίκηση της Γιάννας...

Ενώ ο Κωνσταντίνος Αγγελόπουλος προσερχόταν ως επίσημος καλεσμένος στα εγκαίνεια του μουσείου της Ακρόπολης, το ζεύγος Θεόδωρου-Γιάννας Αγγ...

Ενώ ο Κωνσταντίνος Αγγελόπουλος προσερχόταν ως επίσημος καλεσμένος στα εγκαίνεια του μουσείου της Ακρόπολης, το ζεύγος Θεόδωρου-Γιάννας Αγγελοπούλου, έπαιρνε την εκδίκησή του. Έκλεινε την εφημερίδα, που διατυμπάνιζε τις απόψεις της Ν.Δ. και είχε καθημερινή μόστρα στη κρεμάστρα των περιπτέρων...
- Ξέρεις κάτι Θόδωρε, έτσι μού 'ρχεται να κάνουμε δώρο δυό παιχταράδες στους Γιαννακόπουλους...

16 σχόλια

  1. oraio bouti i gianna.vgainei kai se egxromo?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μεγάλο πολιτικό παιχνίδι αναμένεται να παίξει ο Λάκης ΠουστοΛαζόπουλος τόσο πριν όσο και μετά τις ευρωεκλογές προκειμένου να πλήξει όσο μπορεί το Γιώργο Παπανδρέου ώστε να μην πάρει υψηλά ποσοστά όπως αναμένεται.
    Οι προσωπικές επιθέσεις θα γίνουν όλο και πιο στοχευόμενες όλο και πιο ισχυρές.
    Κίνητρο του είναι εκτός από την ομοφυλοφιλική αλληλεγγύη προς τον Κώστα Καραμανλή είναι και η δημιουργία χώρου για το κόμμα που ετοιμάζει η Γιάννα Αγγελοπούλου και ο νέοΚοσκωτάς Βγενόπουλος που επιθυμεί να έρθει ως μεσσίας στα πολιτικά πράγματα της χώρας παίζοντας το ρόλο του Μπερλουσκόνι της Ελλάδας.
    Σταθείτε απέναντι στα σκοτεινά παιχνίδια εξουσίας που παίζονται σε βάρος του ελληνικού λαού.

    ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ ΣΤΟΥΣ ΣΚΟΤΕΙΝΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μήπως η Γιάννα έπαψε να στοιχηματίζει πλέον στο κουτσό άλογο με το όνομα ΝΔ και αυτός είναι ο λόγος που έκλεισε τον ΕΤ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΟΠΛΟΥΡΓΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗΣ ΤΩΝ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΩΝ
    Ο ΕΜΠΡΗΣΤΗΣ ΤΟΥ ΥΜΗΤΟΥ.

    Συνελήφθη τελικά ο εμπρηστής του Υμητού. Πρόκειται για τον ...., που έχει κατάστημα όπλων στην Αττική.
    Στο παρελθόν υπήρξε μέλος ακροδεξιάς οργάνωσης .
    Αμέσως μετά τη φωτιά στον Υμητό οι ομοϊδεάτες του με αναρτήσεις στα blogs προσπάθησαν να εμφανίσουν σαν εμπρηστές ξένους εργάτες (Πακιστανούς).

    Αυτό υποκρύπτει συντονισμένη ενέργεια ακροδεξιών οργανώσεων προκειμένου να κατασκευάσουν κατηγορούμενους για τους εμπρησμούς και ειδικά να φορτώσουν κάθε εμπρησμό σε μετανάστες.

    Με ένα σμπάρο 2 τρυγόνια. Και εκτελούν συμβόλαια καταπάτησης δασών και συνάμα κατασκευάζουν ενόχους για να εξυπηρετήσουν τις φασιστικές θεωρίες των.

    τελικά καλοί άνθρωποι και πατριώτες αυτοί οι ελληναράδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κοινοποιηση επιστολης που σταλθηκε σε ΒΗΜΑ και ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ....


    Αθηναι 22 Ιουνιου 2009


    Αγαπητοι Κυριοι,

    Μετα το θριαμβευτικο ρεπορταζ της εγκυρου εφημεριδος σας για την επισκεψη Ερντογαν (ασχετα αν δεν καταφερε να ερθει, μην ασχολεισθε με τετοιες λεπτομερειες..) που ολοι μας το βρηκαμε τοσο ευστοχο και διεισδυτικο, αναμενουμε με συγκρατημενη αισιοδοξια τωρα το καινουριο σας για την επισκεψη του ELVIS (ενας ηταν αυτος..) το οποιο αισιοδοξουμε οτι θα εχει και καποια (αποκλειστικη φανταζομαι) συνεντευξη , η οποια θα μας γεμιζε εκτος απο ευχαριστες αναμνησεις και με καινουρια τρανταχτα γελια..


    Παντα τετοια παιδια...


    Μετα δεουσης τιμης

    Νικηφορος Φωκας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. to klisimo tis efimeridas den exi na kani me politika pexnidia alla me tin pagosmia krisi poy talanizi ton planiti olokliro kai den gnorizoyme tis sinepies tis ikonomikis krisis poy erxete dioti apoti antilambanome ta loyketa stin elliniki agora 8a einai aneu proigoymenoy gia ayto oi kibernisi pepi na dosi megali prosoxi ston ukonomiko tomea.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αντώνης Σαμαράς = Τι έκανες τα λεφτά αλήτη Σαμαρά!!!
    Ανάμεικτα συναισθήματα αφήνουν τα χθεσινά φαντασμαγορικά εγκαίνια του Νέου Μουσείου της Ακρόπολης:
    Ικανοποίηση γιατί ένα από τα πιο σημαντικά σύνολα της παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς, βρίσκει αξιοπρεπή και ασφαλή στέγη.
    Προβληματισμό, γιατί η ατμοσφαιρική ρύ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. MOUNARA H GIANNA POUTSOPOULOU

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. υάγγελος Βενιζέλος = Προδότης των ελληνικών μαρμάρων!! Τα δίνει όλα στους ΄Αγγλους μέσω “διπλωματικού τρυκ”!!!

    Μια άκρως προσεκτική δήλωση έκανε πριν από λίγο για το θέμα των Μαρμάρων του Παρθενώνα ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ και πρώην υπουργός Πολιτισμού Ευάγγελος Βενιζέλος (διαβάστε την ολόκληρη εδώ). Προτείνοντας ουσιαστικά έναν "συμβιβασμό" με τους Βρετανούς, αναφέρει:
    "Θέλουμε τα Μάρμαρα να ενωθούν οριστικά στο φυσικό τους τόπο, κάτω από το Βράχο της Ακρόπολης. Και ας θεωρηθεί ότι μέσα στο νέο Μουσείο της Ακρόπολης λειτουργεί ένα ιδεατό παράρτημα του Βρετανικού Μουσείου. Είμαστε πρόθυμοι για μία διαρκή συνεργασία με το Βρετανικό Μουσείο ώστε στις σημερινές αίθουσες των Μαρμάρων να λειτουργούν διαδοχικές περιοδικές εκθέσεις σημαντικών ελληνικών αρχαιοτήτων που θα δανείζει η Ελλάδα".
    Θυνμίζουμε ότι μέχρι τώρα ο κ. Σαμαράς έχει αρνηθεί κάθε διαπραγμάτευση με τη βρετανική πλευρά. Ανοίγει τώρα μια διέξοδος ή όχι;

    Ιδεατό παράρτημα του Βρετανικού Μουσείου= προδοσία .Το παράρτημα θα έχει διπλωματική ασυλία θα θεωρείται ξένο έδαφος. Τα δικά μας αγάλματα που είναι ήδη στην Ελλάδα θα περιέλθουν αυτομάτως στους ΄Αγγλους!!
    Τα δίνουν όλα στους ΄Αγγλους!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ντώνης Σαμαράς = Τι έκανες τα λεφτά αλήτη Σαμαρά!!!
    Ανάμεικτα συναισθήματα αφήνουν τα χθεσινά φαντασμαγορικά εγκαίνια του Νέου Μουσείου της Ακρόπολης:

    Η Γιάνα θα σας...όλους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. 6.29 αλβανος πουστης εισαι?

    οτι σου κατεβαινει γραφεις.

    σαν τον γκεμπελς εμπλεξες βουρτσες με πουτσες.

    χαλαρωσε οτι και να γινει θα φυγετε απο την ελλαδα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. γινεται να ανοιξει τα μπουτια

    και να κλεισει την κολωεφημεριδα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. υπαρχει βεβαια το ενδεχομενο να εισαι καμια αναρχικη αδερφη με κωλομπαρα πακιστανο και αγωνιας να σε αποκαταστησει η ποντικομουρα του ισλαμ με νυφικο.

    θα πρεπει ομως να εχεις αυτοσυγκρατηση.το μυαλο σου απο τον ερωτα εχει αλλοφρονησει και κοντευεις να περασεις το τσιφορο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. esi o.6,29 .oute i mana sou den se pistewi palio makaka,,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Χυνω για τις μπουταρες της Γιαννας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση