GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Εξώδικο - κόλαφος για τον Νομάρχη Αθηνών!...

Σκληρές καταγγελίες και σοβαροί υπαινιγμοί για τον τρόπο που κάνουν τους ελέγχους στις επιχειρήσεις οι υπηρεσίες Υγείας της νομαρχίας. Έκθετ...

Σκληρές καταγγελίες και σοβαροί υπαινιγμοί για τον τρόπο που κάνουν τους ελέγχους στις επιχειρήσεις οι υπηρεσίες Υγείας της νομαρχίας. Έκθετος ο νομάρχης Γ. Σγουρός
.
Από τον Αλκη Νίκα
.
Περίεργα πράγματα φαίνεται ότι συμβαίνουν στη Νομαρχία Αθηνών, τα οποία εκθέτουν τον ίδιο τον νομάρχη Γιάννη Σγουρό, κι έχουν σχέση με τον τρόπο που κάνουν τους ελέγχους οι αρμόδιες υπηρεσίες Δημόσιας Υγείας.
Η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο για κάποιους οι οποίοι αναγκάζονται πλέον να κινηθούν δικαστικά διατυπώνοντας σοβαρότατες καταγγελίες που πρέπει να ελεγχθούν. Μια τέτοια καταγγελία, που κοινοποιείται και στον κ. Σγουρό, στάλθηκε προ ημερών με εξώδικο από την "Κεντρική Κλινική Αθηνών, η οποία εδρεύει στην οδό Ασκληπιού.
Στο εξώδικο (κάντε κλικ επάνω στο έγγραφο για να μεγαλώσει) καταγγέλλεται η Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας της Νομαρχίας ότι "παρά τα επανειλημμένα και πολύμηνα αιτήματά μας περί χορήγησης βεβαίωσης καλής λειτουργίας της Κλινικής μας αρνείσθε αδικαιολόγητα να προβείτε στην αιτούμενη χορήγηση, ως έχετε υποχρεώση από το νόμο".
Ποια είναι η δικαιολογία; Σύμφωνα με το εξώδικο, ότι "δεν έχουν δήθεν απομακρυνθεί τα καθιστικά που έχουν τοποθετηθεί στο χώρο απέναντι από το φυσικοθεραπευτήριο"!
Οι καταγγέλοντες προσθέτουν ότι "έχουν συμμορφωθεί προς τις παρατηρήσεις" αλλά παρά ταύτα δεν δίδεται η βεβαίωση "χωρίς την οποία αδυνατούμε να εισπράξουμε τα οφειλόμενα από τους ασφαλιστικούς Οργανισμούς με τους οποίους έχουμε συνάψει συμβάσεις".
Το πιο κρίσιμο απόσπασπα του εξωδίκου όμως είναι το εξής: "Μάλιστα, θα πρέπει να επισημανθεί ότι κάθε χρόνο, για λόγους που αδυνατούμε να αντιληφθούμε και μας δημιουργούν εύλογα ερωτηματικά, δημιουργείτε αδικαιολόγητα προσκόμματα στη χορήγηση της εν λόγω βεβαίωσης".
Αυτός ο υπαινιγμός είναι πολύ σοβαρός όταν αποτελεί κοινό μυστικό πώς συμπεριφέρονται ορισμένοι υπάλληλοι των νομαρχιών που ασχολούνται με...
τα υγειονομικά θέματα. Και προφανώς για να αναγκαστούν να στείλουν εξώδικο οι αρμόδιοι της Κλινικής σημαίνει ότι η κατάσταση είναι σοβαρή και έχουν αποφασίσει να τραβήξουν στα άκρα τις καταγγελίες και τις αποκαλύψεις για τη Νομαρχία Αθηνών.
Το θέμα έχει και πολιτική διάσταση που εκθέτει τον κ. Σγουρό, επίλεκτο στέλεχος του ΠΑΣΟΚ που θέλει αύριο να κυβερνήσει τη χώρα κιόλας. Τι συμβαίνει στη Νομαρχία σας κύριε Σγουρέ; Λειτουργούν κάποιοι κατά τρόπο απαράδεκτο και ενδεχομένως επιλήψιμο; Δεν κάνουν σωστά τη δουλειά τους για άγνωστους -και ποιους άραγε- λόγους; Ποιος τους καλύπτει; Δεν πρέπει να κάνετε αμέσως έρευνα και να πάρετε κεφάλια για να μη θεωρηθείτε συνυπεύθυνος;
Η διαφθορά στην Αυτοδιοίκηση, στους δήμους και τις νομαρχίες, είναι παλιά ιστορία. Οσοι κινούνται στην αγορά γνωρίζουν τι πρέπει να ...πληρώνουν. Και το κάνουν συχνά, γιατί δεν έχουν άλλη λύση. Αυτό όμως δεν είναι δικαιολογία για να συνεχιστεί το φαινόμενο. Οσοι θέλουν να "λαδώνονται" για να εξυπηρετούν τον πολίτη, τον επαγγελματία, την ιδιωτική επιχείρηση πρέπει να τιμωρούνται με τον πιο αυστηρό τρόπο και και όχι να καλύπτονται. Ετσι δεν είναι;
Αυτό γενικά. Η συγκεκριμένη υπόθεση πάντως φαίνεται ότι θα έχει πολύ ενδιαφέρουσα συνέχεια αφού το εξώδικο ήταν μόνο η αρχή των καταγγελιών καθώς γράφει ότι "θα ενεργήσουμε τα νόμιμα για τη διασφάλιση των συμφερόντων μας" και την "αποκατάσταση κάθε ζημίας που υφιστάμεθα καθημερινώς εξ υπαιτιότητας σας"!

102 σχόλια

  1. Ξέρει κανείς την ταρίφα για να μην αργήσει ακόμα και... ένα χρόνο να εκδοθεί το πιστοποιητικό πυρασφάλειας από την πυροσβεστική;

    Και πρέπει να έχει προηγηθεί "παράκληση" να γίνει και η επιθεώρηση.

    Αν υπάρχει λάδωμα, σε τέτοιες περιπτώσεις, αυτό πρέπει να φτάνει μέχρι και υπουργούς. Διαφορετικά, αρκούσε να υπάρξει (εδω και ΠΟΛΛΑ χρόνια!) μία εγκύκλιος που να λέει ότι οι υπηρεσίες έχουν υποχρέωση να κάνουν τον έλεγχο σε "τόσες" μέρες - και σε διαφορετική περίπτωση, οι εμπλεκόμενοι υπάλληλοι θα διώκονται ποινικά και πειθαρχικά.

    (Το "ποινικά", σύμφωνα με τον "Νόμο Περί Εκβιαστών"!)

    Απλό δεν είναι;

    Αλλά τι περιμένεις από τομάρια που οι ίδιοι κι οι ίδιοι μαλάκες τα ξαναψηφίζουν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δυστυχώς υπάρχουν υπάλληλοι που συμπεριφέρονται απολύταρχικά σαν πασάδες και ενώ πρέπει να φροντίζουν για τα συμφέροντα του κράτους και του λαού, αυτοί κάνουν ακριβώς το αντίθετο.
    Το μόνο που τους απασχολεί, είναι τα δικά τους συμφέροντα.
    Αυτοι είναι οι επίορκοι δημόσιοι υπάλληλοι και πρέπει να τιμωρούνται παραδειγματικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΞΥΠΝΑΤΕ ΜΑΛΑΚΕΕΕΣ!!!

    Από τη στιγμή που, πριν από λίγες μέρες, στην Γερμανία, ο χριστοφ μίλησε "κατ' ιδίαν" με κάποια... "ψηλή και άχαρη" (ψάξτε το, αν αμφιβάλλετε), δεν υπάρχει περίπτωση να "κάψει" αυτούς με τους οποίους έχει ήδη κάνει συμφωνία.

    Θα φροντίσει να κάψει κάμποσες ημιάσχετες μαρίδες, για ξεκάρφωμα.

    Όλα τα άλλα -εντάλματα τάχαμου δήθενμου- γίνονται για να αποσπάσουν την προσοχή και να θολώσουν την κρίση των χαχόλων ραγιάδων κατοίκων αυτής της χώρας.

    Το αρχιλαμόγιο της Μίζενς θα μας δείξει μερικά δέντρα για να κρύψει το δάσος (έναν ολόκληρο... Μέλανα Δρυμό!) με το οποίο ήδη τα έχει κάνει πλακάκια.

    Αειντε βόδιααααα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Επειδή ένας Ιδιώτης έκανε μια καταγγελία, χωρίς να γνωρίζετε τίποτα για το βάσιμο ή μή της καταγγελίας, ζητάτε ευθύνες από τον Νομάρχη και κατ΄ επέκταση απ΄ το ΠΑΣΟΚ, επειδή ο Νομάρχης είναι μέλος του ΠΑΣΟΚ;
    Αδυνατώ να καταλάβω τους συλλογισμούς σας!!!...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΜΗ ΜΟΥ ΠΕΙΣ????? ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΝΤΟΠΗ-ΝΤΡΟΠΗ !!!!!!!!!!!!!
    ΟΛΕΣ ΟΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΤΩΝ ΚΥΡΙΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΑΜ ΠΩΣ ΚΥΡΙΕ ΥΠΟΥΡΓΕ κ.ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Το λαμογιον ο κουρκουλας κτυπα.

    Χαρδαβελα τ' ακους;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Εχει μαζέψει στην νομαρχία κάτι λαμολογια ο Σγουρός φωτιά και λαβρα.
    Ο παλαιός παίχτης του ΠΑΟ είναι φίλος σας κύριε Νομάρχα?
    Ολη η πιάτσα τον ξέρει καλά ,εσείς δεν ξέρετε τίποτα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. .


    +++++++++++++++++++

    EΠΑΓΩΓΙΚΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ

    +++++++++++++++++++


    1. Η Ελλάδα είναι η χώρα με την περισσότερο διεφθαρμένη δημόσια διοίκηση, στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

    2. Η πλέον διεφθαρμένες δημόσιες υπηρεσίες, στην Ελλάδα, είναι οι κατά τόπους πολεοδομίες.

    3. Οι πολεοδομίες υπάγονται απευθείας στους Νομάρχες.

    4. Όλες οι πολεοδομίες, στην Ελλάδα, λειτουργούν με ενιαίο τρόπο.

    ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ

    Τα πολιτικά κόμματα (και ειδικά τα "κόμματα εξουσίας"), μας εξαναγκάζουν, στις δημοτικές και νομαρχιακές εκλογές, να ψηφίζουμε (και εμείς υπακούμε, φυσικά, σαν μαλάκες) τα πρόσωπα εκείνα τα οποία, κατά τη διάρκεια της θητείας τους, θα ταυτιστούν με τις πλέον διεφθαρμένες πράξεις δημόσιας διοίκησης -αναλογικά, πάντοτε, με τον ευρωπαϊκό μέσο όρο.

    Και τα κόμματα, ξέρουν από πριν ποιά θα είναι πολιτική συμπεριφορά των προτεινόμενων από αυτά προσώπων. Μία συμπεριφορά η οποία είναι ΔΙΑΤΕΤΑΓΜΕΝΗ (εκ προοιμίου) από τα ίδια τα κόμματα! Με την συνέργεια, φυσικά, και των υπάλληλων δημόσιας δοιίκησης οι οποίοι έχουν "φυτευτεί", σε συγκεκριμένες (νευραλγικές, ως προς το λάδωμα) θέσεις: από τα ίδια τα κόμματα, φυσικά,μέσω "διαδικασιών κατανομής ημετέρων"...

    Οπότε, παρτο το αυγό και κούρεψ' το!

    Παρ΄όλα αυτά, εδώ και 200 χρόνια, κάθε κόμμα αντιπολίτευσης υπόσχεται "κάθαρση" μόλις ανέβει στην εξουσία - και απλώς, κλιμακώνει την διαφθορά, μέχρι να έρθει η ώρα να παραδώσει τη σκυτάλη στον επόμενο διαφθορέα (που ήδη έχει υποσχεθεί "κάθαρση").


    Εσείς, εξακολουθείτε να περιμένετε, από ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ (μπλε ή πράσινο) κόμμα εξουσίας. να "σώσει τη χώρα" ή να την "επανιδρύσει";

    Κούνια που σας κούναγε!!!

    Κοντολογίς (και επειδή δεν πρέπει να είμαστε πλέον ΤΟΣΟ ΜΑΛΑΚΕΣ), ΔΕΝ πρέπει να ξαναπιστέψουμε την υπόσχεση από ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ κόμμα αντιπολίτευσης, ότι θα "φέρει κάθαρση, στη χώρα", αν πρώτα δεν ξεσκατίσει τις Νομαρχίες που ΗΔΗ ελέγχει.

    Κατανοητόν;;;;;
    (Μάλλον όχι...)


    παμισος

    .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Οι Αυστραλοί αναχαίτισαν σκάφος με λαθρομετανάστες

    Το πολεμικό ναυτικό της Αυστραλίας αναχαίτισε πλεούμενο με σχεδόν 200 επίδοξους μετανάστες την Κυριακή στα ανοικτά των βορειοδυτικών ακτών της χώρας, δήλωσε ο υπουργός Εσωτερικών Μπρένταν Ο'Κόνορ.

    Πρόκειται για το 15ο σκάφος με μετανάστες που αναχαιτίζεται ή φθάνει στα παράλια της Αυστραλίας από τις αρχές του έτους. Σύμφωνα με τον Ο'Κόνορ, σκάφος του πολεμικού ναυτικού που περιπολούσε στην περιοχή εντόπισε το σκάφος με 194 επιβαίνοντες στα ανοικτά των Νήσων των Χριστουγέννων, περίπου 2.600 χλμ. από την ηπειρωτική Αυστραλία, όπου η κυβέρνηση έχει εγκαθιδρύσει κέντρο κράτησης μεταναστών.

    Οι πρόσφατες αφίξεις ώθησαν την αντιπολίτευση να κατηγορήσει την κυβέρνηση των Εργατικών ότι αντιμετωπίζει με «μαλθακότητα» το ζήτημα της λαθρομετανάστευσης και της προστασίας των συνόρων. Ο Ο' Κόνορ δήλωσε πως το γεγονός πως το πλεούμενο αναχαιτίστηκε καταδεικνύει ότι η πολιτική της κυβέρνησης είναι αποτελεσματική.

    «Η κυβέρνηση της Αυστραλίας είναι δεσμευμένη στη σθεναρή φύλαξη των συνόρων και είναι αποφασισμένη να αντιμετωπίσει με τον αποτελεσματικότερο και προσήκοντα τρόπο τους λαθρέμπορους ανθρώπων», είπε.

    Δεν αποκάλυψε τις εθνικότητες των επίδοξων μεταναστών στο σκάφος. Οι περισσότεροι από όσους επέβαιναν σε πλεούμενα που αναχαιτίστηκαν εφέτος προέρχονταν από εμπόλεμες ζώνες, όπως αυτές της Σρι Λάνκα , του Αφγανιστάν και του Ιράκ .

    Μετά την ανάληψη των καθηκόντων του το 2007, ο πρωθυπουργός Κέβιν Ραντ μετέβαλε εν μέρει την πολιτική που είχε ονομαστεί «Λύση του Ειρηνικού» από τον προκάτοχό του Τζων Χάουαρντ--και η οποία προέβλεπε την εξέταση των αιτημάτων υποβολής ασύλου εκτός της Αυστραλίας, σε κέντρο κράτησης στη νήσο Ναούρου



    Δεν είναι πρόταση
    ...ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΞΗ,
    ...ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΙΜΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ!!!!

    Είναι η στάση της Αυστραλίας σε όσους προσπαθούν παράνομα και με την βία να μπουν στα σύνορα της με το πρόσχημα των αναξιοπαθούντων.
    Το σημαντικό είναι ότι η αντιπολίτευση κατακρίνει την κυβέρνηση όχι για τα αδιανόητα για τα ελληνικά δεδομένα μέτρα "αναχαίτισης" της βάρκας των επελαυνόντων λαθρομεταναστών, αλλά για την έλλειψη αυστηρών μέτρων εναντίον τους!

    Γέλιο, μόνο γέλιο μπορεί να μου φέρει μια τέτοια είδηση, την στιγμή που μια αμιγώς κατά 99+% χώρα μεταναστών με έκταση εκατοντάδες(?) φορές όσο η Ελλάδα και πολύ καλύτερη οικονομία και υποδομές...

    παίρνει δραστικότατα μέτρα κατά των "ήρθαμε με το έτσι θέλω και θα μας δεχτείτε όπως είμαστε" λαθρομεταναστών, χωρίς καν να τις έχουν αλλάξει τον προηγούμενο "ομογενοποιημένο" πληθυσμό έστω και και λίγο σε σχέση με την κοινωνική διάλυση κι αντικατάσταση που φέρνουν στην δική μας χώρα.

    Κι όμως προσπαθεί να διατηρήσει την ομοιογένεια και την εθνική της καθαρότητα (ευρωπαϊκή καταγωγή και χριστιανική πίστη) ακόμη και στις μόλις(!) 15 βαρκούλες το εξάμηνο, την στιγμή που στην Ελλάδα περνάνε τόσες σε μια βδομάδα...
    Και στα δικά μας η μαλθακότητα των Αυστραλών...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΓΙΑ ΠΟΣΟ ΑΚΟΜΗ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΘΝΙΚΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ;

    Για το θέμα των λαθρομεταναστών


    Νόμος της φύσης και του ρεαλισμού
    Οταν γινεις εθνικη πλειοψηφια καπου, μετα εχεις τον 1ο λογο. Ρωτατε και τους Σερβους που ηταν 50% στο Κοσοβο το 1900 και με κατι απωλειες σε πολεμους, κατι εκκαθαρισεις το Β Παγκοσμιο, κατι το δημογραφικο, εγιναν το 5%. Πηγε κανεις να τους δωσει τιποτα πισω επειδη πριν το 1900 ηταν ιστορικος γι αυτους χωρους? Το τι συμβαινει το 2009 κοιταζουν ολοι.

    Η ιστορια δε γραφεται με συναισθηματισμους , αλλα με ρεαλισμο. Κατα τον ιδιο τροπο που κανεις ξενος σημερα δε συγκινειται για ελληνικες χαμενες πατριδες και φυσικα κανεις δε θα μας εδινε ηθικο ερεισμα σε διεκδικηση τους. Ή αν σε καμποσα χρονια η Τουρκια μας δημιουργησει προβλημα στη Θρακη, κανεις δε θα μας δωσει ευσημα που εμεις σταθηκαμε... ανωτεροι και δεν απαντησαμε στα γεγονοτα το 55-64 με αντιστοιχο τροπο για να εκκαθαρισουμε τη Θρακη οπως εκαναν οι Τουρκοι.

    Ο κερδισμενος τελικα ποιος ειναι σημερα? Εμεις ή οι Τουρκοι? Μαλλον οι Τουρκοι, γιατι αυτοι αυτοι ακομα σημερα παζαρευουν τη Χαλκη, ενω σε μας υπαρχουν ιεροδιδασκαλια και σε περιπτωση συγκρουσης πρεπει να φυλαμε και τα νωτα μας.

    Οι Αυστραλοι, δουλευουν απο σημερα, ακριβως για να μην ειναι αναγκασμενοι να ελπιζουν αυριο, στο ελεος και τη βοηθεια καποιου ξενου. Σε αντιθεση με μας, που μαλλον παλι θα ζηταμε βοηθεια και κανεις δε θα μας ακουει. Εμεις θα παρουμε το μεγαλοσταυρο της καλοσυνης, οταν οι διαφοροι μη εθνικιστες γειτονες που μας περιτριγυριζουν , θα αποφασισουν πως ηρθε η ωρα να επιστρεψουν στις ... αρχαιες γαιες τους ή να βαλουν ποδι σε ιστορικες γαιες για το μελλον. Γιατι ξερετe πως ειναι.

    Σε 200 χρονια, βαλκανιοι μεταναστες σημερα, θα θεωρουνται πια "ιστορικη κοινοτητα", με ο,τι συνεπαγεται αυτο σε μια ενδεχομενη εκμεταλλευση απο ξενες δυναμεις. Κανεις δε θα λεει "Μα πως, μα αυτη ηταν Ελλαδα, δεχθηκαν μεταναστες κι αντι να τους πουμε μπραβο, τωρα θελουμε να τους τεμαχισουμε"?

    Tων φρονιμων τα παιδια, πριν πεινασουν μαγειρευουν. Εμεις βεβαια, ποτε ειμασταν φρονιμοι για να γινουμε τωρα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ο αληταράς αυτός, αφού ντοπάρισε όλο το σύμπαν, έφερε το μισό ανατολικό μπλοκ στη χώρα και κατασκεύασε ολυμπιονίκες - ζόμπι, όχι μόνο κυκλοφορεί ελεύθερος, αλλά ψηφίζεται και ως νομάρχης. Εδώ είναι Ελλάδα, μόνο σγουροί μας αξίζουν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. @10.54, 10.55

    Ευχαριστούμε για την πληροφόρηση το Hitler's Revenge εδώ (ΓΙΑ ΠΟΣΟ ΑΚΟΜΗ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΘΝΙΚΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ;) και εδώ (Οι Αυστραλοί αναχαίτισαν σκάφος με λαθρομετανάστες.)
    Ευχαριστούμε για την πληροφόρηση τα μούλικα τέκνα του Χιτλερ, μέλη της χρυσής αυγής .

    Στο διάολο γερμανοτσολιάδες.
    Στο διάολο, κι ακόμα παραπέρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Οι έλεγχοι εφαρμογής υγειονομικών διατάξεων και πυρασφάλειας είναι μία μόνιμη ανοιχτή πληγή διαφθοράς και αδιαφάνειας για όλη τη χώρα και όχι μόνο για τη Νομαρχία Αθηνών.
    Οι αδειοδοτούμενοι επαγγελματίες το γνωρίζουν καλά. Το ζήτημα είναι να βρεθεί μία γενική λύση, γιατί όλοι οι εμπλεκόμενοι έχουν ευθύνες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Για τον Blooper (12:30)

    Σου θυμίζω αυτό που έγραψες χτες σε προηγούμενο post, για τον εισαγγελέα Σανιδά:

    «.....ο θάνατός του, θα είναι κάτι λυπηρό μεν, αναγκαίο όμως και θετικό για την ανθρωπότητα.....»

    (άρα... «προτροπή», από έναν υποτιθέμενο φιλειρηνιστή. Είσαι ο ίδιος με αυτόν που έγραψε κάτι τέτοιο;)

    Σου θυμίζω επίσης αυτό που έγραψε σήμερα κάποιος για σένα (ανακοινώνοντας και προσεχές outing) και δεν απάντησες:

    «......Ο BLOOPER ειναι Ελληνοφωνος Εβραιος γεννημενος στη Γερμανια μελος της Εβραϊκης Συναγωγης Σατανα στο Μοναχο και ειδικο σαγιανολαμογιο κατα παραγγελια των Γερμανο-Σορο-εβραιων του Ελληνικου παραρτηματος λαμογιων "Αντιφα" και λοιπων αντι-ρατσιστικων και καλα οργανωσεων....»

    Από εδώ και μπρος εγώ θα σου συνιστούσα τουμπεκί ψιλοκομένο. Αρκετά μας τα ζάλισες κ«α»λόπαιδο!.

    Η απάντηση αυτή θα συνοδεύει απο δω και μπρος κάθε ποστάρισμά σου μέχρι να εξαφανιστείς από δω πέρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. @1.29

    κάνω ένα μικρό διάλειμμα στην "παπαρική εγγραφή", για να σου πω ότι δεν απαντήσαμε, γιατί και αυτόν που το έγραψε, αλλά και εσένα, σας γράφουμε αμφότερους στα παπάρια μας. Δεν γίνεται να απαντάμε σε όλους τους μαλάκες, έχουμε και δουλειές.

    Και συνεχίζουμε να σας γράφουμε στα παπάρια μας, οπότε στο εξής, πάλι δεν απαντάμε σε ζουπερικές μαλακίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΜΕΝΑ ΤΟ ΑΥΤΙ ΜΟΥ ΑΝΑΛΟΓΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΝΟΜΑΡΧΙΑ ΠΕΙΡΑΙΑ!
    ΕΛΕΓΧΟΙ ΚΑΤΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ...
    ΑΔΕΙΕΣ ΚΑΤΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ...
    ΚΩΛΥΣΙΕΡΓΙΑ ΣΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ ΑΔΕΙΩΝ ΚΑΤΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ...!!!!
    ΠΩΣ ΝΑ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ Π.Χ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ ΟΝΟΜΑΤΙ
    ΑΝΔΡΙΟΠΟΥΛΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΠΛΕΩΝ ΜΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑΣ ΟΝΤΑΣ ΑΥΤΗ ΚΑΙ Ο ΣΥΖΥΓΟΣ ΤΗΣ ΑΠΛΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ!!!
    Μ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΥ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΙΩΞΕΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ ...!!!!ΓΙΑ ΝΑ ΡΘΟΥΝ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΤΟΥ ΝΑ ΤΡΩΝΕ!!!!ΤΩΡΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΝ ΒΓΑΖΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΨΙΛΑ...ΚΑΝΑ ΔΗΜΟ ΚΑΜΙΑ ΝΟΜΑΡΧΙΑ...ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΙΝΩ ΠΙΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. as psaxtei o elegths dimosias dioikisis me tis kafeteries tis glyfadas............... sti zisimopoulou ti geitonia toukuriou nomarxi......................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Το να δημιουργεί κανείς πρόβλημα ΧΩΡΙΣ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ λόγο σε φορέα υγείας (όπως ειναι η Κεντρική Κλινική Αθηνών) μόνο ως ΑΛΗΤΕΙΑ μπορεί να χαρακτηριστεί. Το φαινόμενο βέβαια είναι γνωστό και ανεξαρτήτως κυβερνητικού χρώματος κάποιες υπηρεσίες κομβικές (1η πιστεύω και με διαφορά είναι η πολεοδομία) ταλαιπωρούν τον κοσμάκη με μόνο κίνητρο τη μίζα-κέρδος.
    Αλλα να δημιουργούνται τέτοια ζητήματα με θύμα μεγάλο ιδιωτικό Νοσοκομείο είναι ανύκουστο και βέβαια η μόνη λύση είναι ο ΝΟΜΑΡΧΗΣ να πάρει ΑΜΕΣΑ θέση, νά ξεκαθαρίσει το ζήτημα και βεβαίως να επιπλήξει τους υπευθύνους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Βαμβακίδης Κυριάκος29 Ιουν 2009, 8:41:00 μ.μ.

    Το να δημιουργεί κανείς πρόβλημα ΧΩΡΙΣ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ λόγο σε φορέα υγείας (όπως ειναι η Κεντρική Κλινική Αθηνών) μόνο ως ΑΛΗΤΕΙΑ μπορεί να χαρακτηριστεί. Το φαινόμενο βέβαια είναι γνωστό και ανεξαρτήτως κυβερνητικού χρώματος κάποιες υπηρεσίες κομβικές (1η πιστεύω και με διαφορά είναι η πολεοδομία) ταλαιπωρούν τον κοσμάκη με μόνο κίνητρο τη μίζα-κέρδος.
    Αλλα να δημιουργούνται τέτοια ζητήματα με θύμα μεγάλο ιδιωτικό Νοσοκομείο είναι ανύκουστο και βέβαια η μόνη λύση είναι ο ΝΟΜΑΡΧΗΣ να πάρει ΑΜΕΣΑ θέση, νά ξεκαθαρίσει το ζήτημα και βεβαίως να επιπλήξει τους υπευθύνους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Κύριε Νομάρχα, αυτές οι καταστάσεις δεν εξυπηρετούν κανέναν, δημιουργούν ταλαιπωρίες, σας εκθέτουν ανεπανόρθωτα και υποβιβάζεστε ακόμα περισσότερο στα μάτια του απλού λαού που συμμερίζεται την αγωνία των εργαζομένων της Κεντρικής Κλινικής Αθηνών.Κατά την ταπεινή μου γνώμη λυπάμαι αλλά μάλλον θα έπρεπε να διευκόλυνετε το λειτούργημα που εκείνη πράττει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΘΕ ΑΛΛΟ ΠΑΡΑ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΚΑΛΟ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ.ΕΞ ΟΣΩΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΠΡΟΕΚΥΨΕ ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΤΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΑΘΗΝΩΝ ΑΦΟΡΑ ΜΟΝΟ ΚΑΠΟΙΑ "ΑΛΛΟΥ ΤΥΠΟΥ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ" ΑΔΙΑΦΟΡΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Μ. ΚΟΡΛΕΝΤΙΝΗ29 Ιουν 2009, 9:54:00 μ.μ.

    ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΟΙ "ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΙ" ΕΝΕΡΓΟΥΝ ΜΕ ΤΑ "ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΟΣΧΟΠΟΥΛΟΣ29 Ιουν 2009, 9:54:00 μ.μ.

    ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΗΣ ΝΟΜΑΡΧΙΑΣ ΑΘΗΝΩΝ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ ΤΟΣΟ ΤΟΝ ΑΠΛΟ ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ. ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΠΕΜΠΟΥΝ ΣΕ ΜΑΦΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΝΤΑΙ ΑΜΕΣΑ. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΥΓΕΙΑΣ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΥΓΕΙΑΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ? ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΩΝ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΩΝ ΤΟ ΠΗΡΕ ΚΑΝΕΙΣ. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΕΛΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΛΗΤΕΙΑ ΠΟΥ ΑΝΕΧΕΤΑΙ Η ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ. ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ. ΤΕΛΟΣ ΣΤΗ ΔΙΑΦΘΟΡΑ. ΑΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗ ΝΟΜΑΡΧΙΑ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΕΛΟΣ ΚΥΡΙΕ ΣΓΟΥΡΕ,ΤΕΛΟΣ Η ΜΗΠΩΣ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥς ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ Η ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΚΥΡΙΕ ΣΓΟΥΡΕ ΤΟΥΣ ΞΕΧΑΣΑΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Είναι απαράδεκτο να μη δίνεται άδεια σε μια ιδιωτική κλινική που επιτελεί τεράστιο έργο σε μια κομβική περιοχή , όπως είναι το κέντρο της Αθήνας για λόγους που δεν έχουν καμιά σχέση με υγειονομικά προβλήματα ,αλλά με θέματα διαρρύθμισης και θέσης καρεκλών. Αυτό μας εμβάλλει όλους σε υποψίες ότι όπως τόσες και τόσες δημόσιες υπηρεσίες,για να επιτελέσουν το αυτονόητο καθήκον τους θέλουν "λαδάκι"....Ας επιληφθεί ο "άμεμπτος" νομάρχης και να τραβήξει αυτιά υπευθύνων. Αλλιώς θα θεωρείται συνυπεύθυνος για το κλείσιμο ενός φορέα υγείας που νοσηλεύει χιλιάδες ασθενείς και έχει τόσους εργαζομένους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΗΗΗΗ ΒΡΕΕΕΕΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΑΘΗΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ - ΚΛΙΝΙΚΗ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΜΕ 150 ΚΡΕΒΒΑΤΙΑ. Η ΜΗ ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΤΗΣ ΑΔΕΙΑΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΤΗ ΝΟΜΑΡΧΙΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΗΝ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΕΠ ΩΦΕΛΕΙΑ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ "ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΩΝ" ΚΛΙΝΙΚΩΝ (ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / ΙΑΤΡΙΚΟ, ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΣ / ΥΓΕΙΑ, ΚΛΠ). ΚΥΡΙΕ ΣΓΟΥΡΕ ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΡΑΒΗΞΕΤΕ ΤΟ ΑΥΤΙ. ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙΣ, ΓΙΑΤΙ Η ΚΛΙΝΙΚΗ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΟΙ 500 ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΕΚΕΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ ΝΑ ΠΑΡΕΜΒΕΙΣ. ΚΑΝΕ ΚΑΤΙ, ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΙΩΣ ΟΣΑ ΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΛΟΓΙΑ. ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ, ΤΕΛΟΣ ΟΙ ΕΚΒΙΑΣΤΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Γεωργία Σάνου29 Ιουν 2009, 10:04:00 μ.μ.

    ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Η ΜΙΖΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΑΔΕΙΑ ΜΙΑ ΚΛΙΝΙΚΗ Η ΟΠΟΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΠΕΡΙΠΟΥ ΜΙΑ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΥΠΟΔΕΙΓΜΑΤΙΚΑ.ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΝΟΜΑΡΧΙΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΥΡΙΑΡΧΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΜΙΖΑ...ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ Η ΝΟΜΑΡΧΙΑ ΝΑ ΒΑΖΕΙ ΕΜΠΟΔΙΑ ΣΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΚΛΙΝΙΚΗΣ ΑΘΗΝΩΝ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Βασίλης Μαρνέρης29 Ιουν 2009, 10:14:00 μ.μ.

    Ο Σγουρός (κατα ΜΠΑΜΠΙΝΙΩΤΗ συμφωνα και με το αρχαίο δίυγρος σημαίνει και "ξεπλυμένος") μονο κτιρια για την άνεσή του ξέρει να κάνει. Τις υπηρεσίες του πότε θα τις καθαρίσει. Που εία η Φώφη, που στις πλάτες της βγήκε, που είναι η Κατερίνα η Μπέη, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΟΣ Ο ΜΟΥΖΑΧΕΝΤΙΝ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΣΤΟ ΠΑΛΑΙ ΠΟΤΕ ΚΑΝΑΛΙ 29, Ο ΧΑΡΗΣ Ο ΠΑΣΒΑΝΤΙΔΗΣ. ΜΟΥΓΚΑ ΧΑΡΗ ΓΙΑΥΤΟ ΤΟ ΑΙΣΧΟΣ, η μήπως χαίρεσαι γιατι κτυπάνε τον Σγουρό. Εχεισ γίνει και εσύ πολιτίκο παχύδερμο. ΟΛΟΙ ΑΥΡΙΟ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗ ΝΟΜΑΡΧΙΑ. ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ, ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΠΟΤΣΩΝΗΣ29 Ιουν 2009, 10:17:00 μ.μ.

    ΤΟ ΝΑ ΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΕ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥ ΠΟΥ ΕΜΠΟΔΙΖΕΙ ΑΝΑΙΤΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΜΙΑΣ ΚΛΙΝΙΚΗΣ ΜΕ ΔΙΑΠΙΣΤΩΜΕΝΑ ΑΡΤΙΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΤΟΣΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΗΣΥΧΟΥΜΕ ΜΑΛΛΟΝ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ. ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ, ΤΟ ΛΟΓΙΚΟ ΚΑΙ Ο ΚΑΝΟΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ ΚΑΝ Η ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΚΑΡΕΚΛΟΚΕΝΤΑΥΡΟΥΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Τσιουλος Σπυρος29 Ιουν 2009, 10:17:00 μ.μ.

    Ειναι ντροπη καποιοι ανθρωποι της νομαρχιας να παιζουν παιχνιδια εις βαρος της κλινικης και των εργαζομενων της με γελοιες προφασεις.Κυριε Σγουρε ειναι δυνατον μεσουσης της οικονομικης κρισης να παραδιδετε στο ελεος της αβεβαιοτητας πολλες δεκαδες οικογενειες?Για χαρη ποιων και γιατι?Ο κοσμος δυστυχως για καποιους ειναι πια υποψιασμενος.Και η κριση του σκληρη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. ΝΙΚΟΣ ΑΓΓΕΛΗΣ29 Ιουν 2009, 10:19:00 μ.μ.

    ΜΙΑ ΚΛΙΝΙΚΗ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΣΙΤΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΚΑΙ ΠΑΤΕ ΝΑ ΤΗΝ ΚΛΕΙΣΕΤΕ Ή ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΣΑΣ ΜΙΖΑΡΕΙ Ή ΓΙΑΤΙ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙΤΕ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΜΕΓΑΛΩΝ ΚΛΙΝΙΚΑΡΧΩΝ(MIG ΚΛΠ.).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. ΣΩΤΟΣ ΧΑΤΖΗΓΕΩΡΓΙΟΥ29 Ιουν 2009, 10:25:00 μ.μ.

    ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΜΕ ΜΙΑ ΑΔΕΙΑ ΚΥΛΙΚΕΙΟΥ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙΣ ΠΑΛΑΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΕΙΣ ΤΟΝ ΑΠΛΟ ΠΟΛΙΤΗ,ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΑΔΕΙΑ ΜΙΑ ΚΛΙΝΙΚΗ ΥΨΗΛΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ ΜΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΛΟΓΩ 2 ΚΑΘΙΣΜΑΤΩΝ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. ΠΕΤΡΟΣ ΓΕΡΟΥΚΗΣ29 Ιουν 2009, 10:26:00 μ.μ.

    Ο. κ. ΝΟΜΑΡΧΗΣ ΑΘΗΝΩΝ εχει παρει χηλά τον αμανέ. Σε ψηφίσαμε και σε βαλαμε Νομάρχη για να βάλεις μια τάξη και όχι για να κάνουν κάποιοι λεφτά. Τρέξαμε, φωνάξαμε, κολλήσαμε αφίσα και κοίτα που φτάσαμε να μας γράφουν πιο πάνω "ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΗΗΗΗ ΒΡΕΕΕΕΕ". Και εσεις στην Χαριλάου Τρικόυπη, ή μάλλον στην Ιπποκράτους τον κοιτάτε. Γιώργο δεν γίνονται έτσι οι ανατροπές, ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΕ ΜΙΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΧΟΥΝ ΟΛΟΙ. Ο Σγουρός πάντως δεν νομίζω ότι με τη συμπεριφορά του μας εκπροσωπεί και αγωνίζεται για αυτά τα δικαιώματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. ΓΙΑΝΝΗΣ ΛΙΝΑΡΔΑΚΗΣ29 Ιουν 2009, 10:30:00 μ.μ.

    ΑΛΗΤΕΣ ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ, ΕΝ ΜΕΣΩ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΒΓΑΛΕΤΕ ΚΑΙ ΜΙΖΕΣ. ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΠΟΥ ΧΑΡΑΞΑΝ ΟΙ ΠΑΥΛΙΔΗΣ ΚΑΙ ΤΣΟΥΚΑΤΟΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ. ΟΛΟΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗ ΝΟΜΑΡΧΙΑ. ΕΞΩ ΟΙ ΦΑΥΛΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Χασαπη Φρειδερικη29 Ιουν 2009, 10:34:00 μ.μ.

    Εχω νοσηλευτει στην κλινικη αυτη και εχω μεινει ευχαριστημενη τοσο απο τη ν εξυπηρετηση οσο και απο το χαμηλο κοστος της νοσηλειας μου.Αληθεια για χαρη ποιων καρχαριων γινεται ολη αυτη η ιστορια;ΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΑΚΗ ΣΤΑ ΝΥΧΙΑ ΠΑΝΑΚΡΙΒΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΞΕΖΟΥΜΙΣΕΙ;ΑΙΔΩΣ ΑΡΓΕΙΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΝΟΜΑΡΧΙΑΣ ΑΝ ΜΙΑ ΚΛΙΝΙΚΗ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΑΥΤΗ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΗΤΑΝ Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΑΘΗΝΩΝ! ΕΠΕΙΔΗ Ο ΧΩΡΟΣ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΠΑΚΑΛΙΚΟ ΑΛΛΑΞΤΕ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΠΑΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ Η ΕΛΛΑΔΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. ΤΟ ΝΑ ΠΡΟΒΑΛΕΙΣ, ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΑΥΘΕΡΕΤΑ, ΕΜΠΟΔΙΑ ΣΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΑ ΜΙΑΣ ΣΥΓΧΡΟΝΗΣ ΜΟΝΑΔΑΣ ΥΓΕΙΑΣ ΟΠΩΣ Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΑΘΗΝΩΝ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ. ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΑΘΗΝΩΝ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΥΨΗΛΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΥΓΕΙΑΣ, ΚΑΙ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ. ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΑΤΕΡΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΛΑΒΟΥΝ ΣΟΒΑΡΑ ΥΠ’ΟΨΙΝ ΤΟΥΣ ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΝΟΜΑΡΧΙΑΣ ΠΟΥ, ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ, ΚΑΝΟΥΝ ΠΩΣ ΤΑ ΑΓΝΟΟΥΝ.

    ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΟΝΤΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΠΙΕΡΡΗΣ29 Ιουν 2009, 10:38:00 μ.μ.

    Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΝΟΣΗΛΕΥΤΕΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΛΙΝΙΚΗ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ ΗΤΑΝ ΑΨΟΓΑ.ΙΑΤΡΙΚΑ, ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΑ, ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ, ΥΓΙΕΙΝΗ..
    Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΜΙΑ ΚΑΡΕΚΛΑ ΕΙΧΕ ΛΑΘΟΣ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ "ΛΑΔΩΜΕΝΗ" ΚΑΛΑ....ΑΙΣΧΟΣ ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΝΟΜΑΡΧΙΑΣ ΠΟΥ ΖΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ...ΚΥΡΙΕ ΣΓΟΥΡΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. ΣΩΤΟΣ ΧΑΤΖΗΓΕΩΡΓΙΟΥ29 Ιουν 2009, 10:40:00 μ.μ.

    ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΜΕ ΜΙΑ ΑΔΕΙΑ ΚΥΛΙΚΕΙΟΥ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝΑΚΤΟΡΟ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΑΔΕΙΑ ΜΙΑ ΚΛΙΝΙΚΗ ΜΕ ΥΨΗΛΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΓΙΑ 2 ΚΑΘΙΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΕ ΛΑΘΟΣ ΘΕΣΗ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Επειδή τυχαίνει να βρίσκομαι στον χώρο της υγείας για 23 χρόνια κι έχω ζήσει την άνθηση του ιδιωτικού τομέα και αντίστοιχα τον μαρασμό του ΕΣΥ, μακάρι να υπήρχαν και να λειτουργούσαν όλα τα νοσοκομεία (δημόσια και ιδιωτικά)στα πρότυπα της Κεντρικής Κλινικής. Άς ρωτήσει ο κ. Νομάρχης τους χιλιάδες ασθενείς που έχουν νοσηλευτεί όλα αυτά τα χρόνια της λειτουργίας της κλινικής για το κόστος και την ποιότητα παροχής υπηρεσιών και ας αναλογιστεί ότι ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑ η μη έκδοση άδειας για ΓΕΛΟΙΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ. Ασχοληθείτε επιτέλους με τα σοβαρά προβλήματα της Αττικής...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΚΟΝΤΗΣ29 Ιουν 2009, 10:45:00 μ.μ.

    ΤΟ ΝΑ ΠΡΟΒΑΛΕΙΣ, ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΑΥΘΕΡΕΤΑ, ΕΜΠΟΔΙΑ ΣΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΑ ΜΙΑΣ ΣΥΓΧΡΟΝΗΣ ΜΟΝΑΔΑΣ ΥΓΕΙΑΣ ΟΠΩΣ Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΑΘΗΝΩΝ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ. ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΑΘΗΝΩΝ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΥΨΗΛΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΥΓΕΙΑΣ, ΚΑΙ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ. ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΑΤΕΡΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΛΑΒΟΥΝ ΣΟΒΑΡΑ ΥΠ’ΟΨΙΝ ΤΟΥΣ ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΝΟΜΑΡΧΙΑΣ ΠΟΥ, ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ, ΚΑΝΟΥΝ ΠΩΣ ΤΑ ΑΓΝΟΟΥΝ.

    ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΟΝΤΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΙ ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΙΟ ΣΟΒΑΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙ Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΑΘΗΝΩΝ! ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΑΜΕΣΑ Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ Ο ΝΟΜΑΡΧΙΑ ,ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΣΟΒΑΡΑ ΜΙΑ ΚΛΙΝΙΚΗ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΡΕΚΛΕΣ...ΕΝΩ ΟΛΑ ΤΑ ΔΕΥΤΕΡΕΥΟΝΤΑ (ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ) ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΑ! ΝΤΡΟΠΗ ΝΤΡΟΠΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΟΜΑΡΧΙΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΟΝΤΗΣ29 Ιουν 2009, 10:52:00 μ.μ.

    ΤΟ ΝΑ ΠΡΟΒΑΛΕΙΣ, ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΑΥΘΕΡΕΤΑ, ΕΜΠΟΔΙΑ ΣΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΑ ΜΙΑΣ ΣΥΓΧΡΟΝΗΣ ΜΟΝΑΔΑΣ ΥΓΕΙΑΣ ΟΠΩΣ Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΑΘΗΝΩΝ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ. ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΑΘΗΝΩΝ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΥΨΗΛΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΥΓΕΙΑΣ, ΚΑΙ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ. ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΑΤΕΡΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΛΑΒΟΥΝ ΣΟΒΑΡΑ ΥΠ’ΟΨΙΝ ΤΟΥΣ ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΝΟΜΑΡΧΙΑΣ ΠΟΥ, ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ, ΚΑΝΟΥΝ ΠΩΣ ΤΑ ΑΓΝΟΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. ΣΟΥΤΖΟΠΟΥΛΟΥ ΧΡΥΣΟΥΛΑ29 Ιουν 2009, 10:53:00 μ.μ.

    ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ!!!ΔΥΣΚΟΛΕΥΕΤΕ ΤΟ ΕΡΓΟ ΜΙΑΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣ ΚΑΙ ΑΞΙΕΠΑΙΝΗΣ ΚΛΙΝΙΚΗΣ ΕΞΩΘΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΑ ΑΚΡΑ!!!ΑΘΑΝΑΤΗ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΠΟΤΕ.ΕΙΠΑΜΕ,ΖΟΥΜΕ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΤΗΣ ΑΡΠΑΚΟΛΛΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ...ΑΕΡΟΛΟΓΙΑΣ,ΑΛΛΑ ΟΛΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΟΥΣ.Κ.ΝΟΜΑΡΧΑ ΚΑΙ ΚΚ.ΠΟΥ ΕΥΘΥΝΕΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΧΑΡΤΙ ,ΑΦΗΣΤΕ ΚΑΤΑ ΜΕΡΟΣ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ,ΚΑΙ ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΑΠΟΦΑΣΗ ΟΤΙ ΕΚΕΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΔΙΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΤΗ ΜΑΧΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΟΥΜΕ,ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ,ΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΗ ΜΗΤΕΡΑ ΣΑΣ,ΤΗΝ ΑΔΕΡΦΗ ΣΑΣ,ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΑΣ,ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΑΣ.ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ ΣΕ ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΝΑΓΚΗ ΚΑΙ ΖΗΤΩΝΤΑΣ ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΕΜΠΟΔΙΖΕΤΕ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΟΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΤΡΟΠΟ!Η ΛΕΞΗ "ΝΤΡΟΠΗ" ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙ ΠΟΛΥ ΜΑΛΑΚΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. ΣΩΤΟΣ ΧΑΤΖΗΓΕΩΡΓΙΟΥ29 Ιουν 2009, 11:02:00 μ.μ.

    ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΠΟΥ ΜΕ ΜΙΑ ΑΔΕΙΑ ΚΥΛΙΚΕΙΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΤΙΣΕΙΣ ΠΑΛΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΑΔΕΙΑ ΜΙΑ ΚΛΙΝΙΚΗ ΠΟΥ ΠΑΡΕΧΕΙ ΥΨΗΛΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ,ΓΙΑ 2 ΚΑΘΙΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΛΑΘΟΣ ΘΕΣΗ?ΝΤΡΟΠΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Τσιουλος Σπυρος29 Ιουν 2009, 11:05:00 μ.μ.

    Η πλακα ειναι οτι η κεντρικη κλινικη ειναι απεναντι απο τα γραφεια του ΠΑΣΟΚ.Εχει να πει κατι αραγες ο Γιωργος Παπανδρεου στους εκατονταδες ανθρωπους που βγαζουν εκει το ψωμι τους για τις μεθοδευσεις της δικης του νομαρχιας;Αυτη ειναι η αναπτυξη;Αυτο ειναι το κοινωνικο προσωπο του ΠΑΣΟΚ οταν εχει την εξουσια;Ειναι δυνατον να μη βλεπουν τι γινεται στη διπλανη τους πορτα και να θελουν να κυβερνησουν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Η ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΥ ΦΟΡΕΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΗΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ!ΣΑΣ ΠΕΙΡΑΞΑΝ ΤΑ "ΚΑΡΕΚΛΑΚΙΑ Η ΕΠΕΙΔΗ Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΥΠΟΔΕΙΓΜΑΤΙΚΑ?ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ Κ. ΣΓΟΥΡΕ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. ΣΩΤΟΣ ΧΑΤΖΗΓΕΩΡΓΙΟΥ29 Ιουν 2009, 11:27:00 μ.μ.

    ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΠΟΥ ΚΤΙΖΕΙΣ ΠΑΛΑΤΙ ΜΕ ΑΔΕΙΑ ΚΥΛΙΚΕΙΟΥ ΜΙΑ ΚΛΙΝΙΚΗ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΥΨΗΛΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΕΝ ΔΙΝΕΤΑΙ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ 2 ΚΑΘΙΣΜΑΤΑ ΚΥΡΙΕ ΣΓΟΥΡΕ?ΝΤΡΟΠΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. ΠΑΐΣΙΟΣ ΝΙΚΟΣ29 Ιουν 2009, 11:44:00 μ.μ.

    Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΑΘΗΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΛΙΝΙΚΗ ΠΡΟΤΥΠΟ Η ΟΠΟΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΥΠΟΔΕΙΓΜΑΤΙΚΑ, ΕΞΥΠΗΡΕΤΩΝΤΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΗΣ ΣΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ.ΑΝΤΙ Η ΝΟΜΑΡΧΙΑ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΕΙ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ,ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΤΗΣ ΑΔΕΙΑΣ.ΑΦΟΥ ΕΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΝΟΜΑΡΧΙΑ ΑΔΥΝΑΤΗΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΣΩΣΤΑ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΑΣ,ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΙΑ ΚΛΙΝΙΚΗ ΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΑΨΟΓΑ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ ΣΤΟΥΣ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΤΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. ΑΡΚΕΤΑ ΠΙΑ! ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΙΑΣΕΙ ΤΙΣ ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΟΒΑΡΕΥΤΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΨΟΥΝ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΜΑΣ! ΟΠΟΙΟΣ ΣΙΩΠΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΥΝΕΝΟΧΟΣ ΣΤΗ ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΚΑΙ ΣΥΝΤΕΛΕΙ ΣΤΗ ΔΙΑΙΩΝΗΣΗ ΤΗΣ ΜΙΖΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΡΕΜΟΥΛΑΣ! ΣΕ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ ΟΙ ΘΕΣΜΟΙ ΑΡΚΕΙ ΜΙΑ ΦΤΗΝΗ ΔΙΚΑΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΟΡΗΓΗΘΕΙ ΑΔΕΙΑ ΚΑΛΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΣΕ ΜΙΑ ΚΛΙΝΙΚΗ ΠΟΥ ΕΠΙ ΣΕΙΡΑ ΕΤΩΝ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΥΨΗΛΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΣΕ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΤΑΞΕΩΝ! ΚΑΙΡΟΣ ΠΙΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. ΠΑΐΣΙΟΣ ΝΙΚΟΣ29 Ιουν 2009, 11:47:00 μ.μ.

    Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΑΘΗΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΛΙΝΙΚΗ ΠΡΟΤΥΠΟ Η ΟΠΟΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΥΠΟΔΕΙΓΜΑΤΙΚΑ, ΕΞΥΠΗΡΕΤΩΝΤΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΗΣ ΣΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ.ΑΝΤΙ Η ΝΟΜΑΡΧΙΑ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΕΙ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ,ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΤΗΣ ΑΔΕΙΑΣ.ΑΦΟΥ ΕΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΝΟΜΑΡΧΙΑ ΑΔΥΝΑΤΗΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΣΩΣΤΑ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΑΣ,ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΙΑ ΚΛΙΝΙΚΗ ΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΑΨΟΓΑ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ ΣΤΟΥΣ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΤΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΤΑ ΡΙΞΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΠΟΥ ΤΑ ΕΧΟΥ ΚΑΝΕΙ ΣΑΝ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥΣ?! ΚΑΙ ΘΑ ΘΕΛΑ ΝΑ ΞΕΡΩ ΠΟΙΟΣ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ ΑΠΟ ΤΗ ΝΟΜΑΡΧΙΑ ΕΧΕΙ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΓΙ ΑΥΤΑ ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΑΨΟΓΑ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. ΠΟΙΑ ΑΤΟΜΑ ΤΟΠΟΘΕΤΕΙΤE ΣΕ ΘΕΣΕΙΣ "ΚΛΕΙΔΙΑ" ΚΥΡΙΕ ΣΓΟΥΡΕ;ΠΩΣ ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΟΥΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ Η ΓΡΑΦΕΙΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΟ "ΛΑΔΩΜΑ" ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΤΑΓΟ;AYTH EINAI H NΕΑ ΝΕΟΤΡΟΠΙΑ ΠΟΥ ΥΠΟΣΧΕΤΑΙ ΤΟ ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ ΠΑΣΟΚ;ME ΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΟΥΝ ΝΕΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΘΙΓΟΝΤΑΙ ΟΙ ΗΔΗ ΥΠΑΡΧΟΥΣΕΣ.ΕΙΧΑ ΤΗΝ ΑΤΥΧΙΑ ΝΑ ΗΜΟΥΝ ΣΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΗΣ ΝΟΜΑΡΧΙΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΗΚΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ.ΨΑΧΝΑΝΕ ΓΙΑ ΨΥΛΛΟΥΣ ΣΤΑ ΑΧΥΡΑ .ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΑΡΑΓΕ;ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΛΙΝΙΚΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ,ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΣΤΡΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΝΑ ΠΑΡΕΜΠΟΔΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΟΜΑΛΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. Αναστασία Ζουλαμάκη29 Ιουν 2009, 11:55:00 μ.μ.

    Ο,τι και να ακούσει κανείς για τους Φορείς και τις Δημόσιες Υπηρεσίες στην Ελλάδα, δε θα αποτελέσει έκπληξη. Την έκπληξη θα έκανε η Νομαρχία Αθηνών αν λειτουργούσε με κοινωνική ευαισθησία και διαφάνεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. ΠΟΣΑ ΑΚΟΜΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΒΩΜΟ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ? ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΝΟΜΑΡΧΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΜΗ ΕΚΔΟΣΗ ΑΔΕΙΑΣ ΚΑΛΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΣ ΚΛΙΝΙΚΗΣ. ΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΤΑ ΚΟΛΠΑ ΤΩΝ¨"ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ" ΠΟΥ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΔΗΘΕΝ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΕΝΩ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΝ ΣΤΟ ΝΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΟΥΝ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΟΦΕΛΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. ΔΩΣΤΕ ΚΑΝΑ ΦΡΑΓΚΟ ΡΕ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ!! ΠΩΣ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΔΙΑΚΟΠΕΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. Π. ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΕΙΟΥ30 Ιουν 2009, 12:13:00 π.μ.

    ΟΠΟΙΟΣ ΖΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ! ΘΕΣ ΔΙΠΛΩΜΑ ΟΔΗΓΗΣΗΣ? ΘΕΣ ΝΑ ΧΤΙΣΕΙΣ ΣΠΙΤΙ? ΘΕΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΑΔΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ? ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΕΙΔΑΛΛΩΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΣΤΟ ΑΚΕΦΑΛΟ ΤΕΡΑΣ ΤΗΣ ΓΡΑΦΕΙΟΚΡΑΤΕΙΑΣ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΕΛΕΦΑΝΤΑΣ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. Τέτοιου είδους "συμπεριφορές" κομματικών φορέων είναι απαράδεκτες αλλά, δυστυχώς στην Ελλάδα, όχι πρωτοφανείς...Δε γνωρίζουμε προσωπικά τα μέλη της επιτροπής, ούτε τι ακριβώς επιδιώκουν..όμως αυτές οι κωλυσιεργίες που οδηγούν σε μεγάλη οικονομική ζημία και την κλινική, μάλλον εκ του πονηρού και όχι εκ του νόμου εκπορεύονται..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. Ο Γιάννης Σγουρός είναι από τους λίγους πετυχημένους, δραστήριους, ικανούς, και έντιμους δημόσιους λειτουργούς στη χώρα. Λυπάμαι γιατί κάποιοι που προφανώς έχουν τους λόγους τους, γράφουν αυτές τις σαχλαμάρες για να τον αδρανοποιήσουν στις προσπάθειες που κάνει για να ανορθώσει τη δύσμοιρη Αθήνα, στα χάλια που την έχει καταντήσει η κυβέρνηση και ο ανεκδιήγητος Δήμαρχός της Νικήτας Κακλαμάνης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. Είναι ακατανόητο να γράφονται αυτά τα πράγματα για έναν εργάτη της Τοπικής Αυτοδιοίκησης όπως ο Γιάννης Σγουρός, επειδή ένας-κάποιος έκανε μια καταγγελία.Ντροπή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. ΘΗΣΕΑΣ, Σύλλογος Ομόνοιας και Γύρω Περιοχών30 Ιουν 2009, 2:25:00 π.μ.

    Ο Πολιτιστικός Σύλλογος της Πλατείας Ομόνοιας και των γύρω περιοχών "ΘΗΣΕΑΣ",του οποίου κείμενα έχουν βρει στέγη στη φιλόξενη στήλη του Press.gr,στέκεται δίπλα στο Νομάρχη Γιάννη Σγουρό που ήταν ο πρώτος και σχεδόν ο μόνος από τους περι πολλά τυρβάζοντες πολιτικούς και πολιτευτές της Αθήνας που στάθηκε και στέκεται δίπλα μας, απέναντι στην ξέφρενη κατολίσθηση που έχουν καταδικάσει το κέντρο της πόλης η αδιαφορία ή και συνειδητή συνεργία του κατεστημένου πολιτικού συστήματος της χώρας. Και το έχουν μετατρέψει σε κέντρο του εγκλήματος, της διακίνησης ναρκωτικών, της πορνείας, της παιδοφιλίας,της εμπορίας ανθρώπινων οργάνων,των δουλεμπόρων Ελλήνων και παράνομων μεταναστών, του παρακράτους, του θριάμβου του εγκλήματος και των ψευτοανθρωπιστών της "κονόμας". Οι υγιειονομικές υπηρεσίες της Νομαρχίας ήταν οι μόνες που άκουσαν τις αγωνιώδεις εκκλήσεις μας και κατέγραψαν με ενάργεια και πολιτική παρησία απέναντι στην τρομοκρατία των βολεμένων αριστεροδεξιών του Κολωνακίου, που αποκαλούν ρατσιστές, όλους τους απλούς πολίτες της πόλης μας, της σύγχρονης Αθήνας της δυσοδίας και της τραγωδίας, οι οποίοι θλίβονται και αγανακτούν με όσα συμβαίνουν. Οι ψευτοανθρωπιστές της "κονόμας" και οι σύγχρονοι δουλέμποροι είναι οι πιο πιθανοί καταγγέλοντες τον έντιμο, ενεργό και αποτελεσματικό Νομάρχη Γιάννη Σγουρό και τις εργώδεις υγειονομικές του υπηρεσίες με ένα ατεκμηρίωτο εξώδικο που δεν έπρεπε να έχει θέση στο Press.gr και μάλιστα στο "πρωτοσέλιδό" του. Καλούμε τον έντιμο διαχειριστή του Press.gr "να δει μέσα από τις γραμμές", και να αφαιρέσει άμεσα την ατεκμηρίωτη καταγγελία. Εκτός και αν ο καταγγέλων, που θα υποστεί τις νόμιμες συνέπειες της πράξης του, αποδείξει την αλήθεια αυτών που ισχυρίζεται, κάτι για το οποίο είμαστε σίγουροι ότι αποκλείεται να κάνει.Γιατί γνωρίζουμε το βίο και την πολιτεία όλων.Γιατί γνωριζόμαστε λιγο πολύ μεταξύ μας.

    ΘΗΣΕΑΣ, Σύλλογος Πλατείας Ομόνοιας και γύρω περιοχών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. Ο αληταράς αυτός, αφού ντοπάρισε όλο το σύμπαν, έφερε το μισό ανατολικό μπλοκ στη χώρα και κατασκεύασε ολυμπιονίκες - ζόμπι, όχι μόνο κυκλοφορεί ελεύθερος, αλλά ψηφίζεται και ως νομάρχης. Εδώ είναι Ελλάδα, μόνο σγουροί μας αξίζουν...

    29 Ιουν 2009 12:06:00 μμ


    Σωστότατος!

    Όσο για τα χαμένα κορμιά, τους βλοορερς, τα σιχάματα αυτά είναι ήδη γνωστά τοις πάσι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. ΕΠΙΣΚΕΦΘΗΚΑ ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΚΑΙ ΤΑ ΒΡΗΚΑ ΟΛΑ ΑΨΟΓΑ. ΑΠΟΡΩ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΗΣ ΝΟΜΑΡΧΙΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. Δημήτρης Καμάρας30 Ιουν 2009, 8:31:00 π.μ.

    Μου συνέβη πριν απο 3 περιπου μηνες, κατι ασπρόοπτο. Απο την ξαδέρφη μου είχα το τηλέφωνο της Κεντρικής Κλινικής, τους ειδοποίησα και σε χρονο ρεκόρ ήρθαν και με εξυπηρέτησαν. Πήγαν όλα τέλεια. Τι ζητάει η Νομαρχία ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. Νοσηλεύτικα στην Κεντρική Κλινική, και έμεινα πολυ ευχαριστημένος τόσο απο το νοσηλευτικό προσωπικό όσο και από τις Νοσηλευτικές Υπηρεσίες, οι δε γιατροί καταπληκτικοί. Απορώ γιατί τέτοια αντιμετώπιση από τον Σγουρλό και την Νομαρχία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. ΕΙΡΗΝΗ ΜΠΑΚΑΛΗ30 Ιουν 2009, 8:44:00 π.μ.

    ΕΙΜΑΙ 30 ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ "ΚΑΤ' ΟΙΚΟΝ ΝΟΣΗΛΕΙΑ" ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΜΟΥ. ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΕΧΩ ΜΕΙΝΕΙ ΜΕ ΑΝΟΙΚΤΟ ΤΟ ΣΤΟΜΑ. ΝΙΣΑΦΙ ΚΥΡΙΕ ΣΓΟΥΡΕ ΤΟΣΗ ΞΕΔΙΑΝΤΡΟΠΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. Η Κεντρική Κλινική Αθηνών είναι απο τις καλύτερες στην χώρα. Εχω νοσηλευτεί και ξέρω. Έχω νοσηλευτεί και σε άλλα νοσοκομεία και είναι αν όχι το καλύτερο από τα καλύτερα της χώρας.
    Θα ήταν ενδιαφέρον να μας πει κάποιος τι λόγο είχε η Νομαρχια για να μην χορηγείσει ανανέωση αδείας στην Κλινική...
    Αναμένω απάντηση απο κάποιον που ξέρει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. Ξερει κανεις να μας πει με τι δικαιολογια έκοψαν την αδεια της Κλινικής? Εχω νοσηλευτει και ξερω οτι ειναι πολυ καλο νοσοκομειο. Πολυ καθαρό και με πολυ ευγενικο προσωπικό. Οι γιατροι επισης ειναι απο τουσ καλυτερουσ στο κλαδο τουσ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΖΑΓΟΡΑΙΟΣ30 Ιουν 2009, 9:33:00 π.μ.

    ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ? ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΜΗ ΔΙΝΕΤΑΙ ΑΔΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΣΕ ΜΙΑ ΚΛΙΝΙΚΗ ΓΙΑ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΑΙΤΙΑ? ΤΙ ΝΟΗΜΑ ΕΧΕΙ ΑΥΤΗ Η ΤΑΚΤΙΚΗ? ΘΑ ΕΠΗΡΕΑΣΕΙ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΚΛΙΝΙΚΗΣ Η ΥΠΑΡΞΗ ΚΑΠΟΙΩΝ ΚΑΘΙΣΜΑΤΩΝ ΣΕ ΧΩΡΟ ΦΥΣΙΟΘΕΡΑΠΕΥΤΗΡΙΟΥ?????
    ΑΠΟΡΩ ΜΕ ΤΗ ΛΟΓΙΚΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ.
    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΩΤΗΡΙΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71. Γελοιοι λογοι καρεκλακια και λοιπα δεν πειθουν ουτε ευσταθουν σαν λογοι μη χορηγησης πιστοποιητικου απαραιτητου για την ευρυθμη λειτουργια της κλινικης.Εαν υπαρχουν σοβαροι λογοι πειτε τους αλλιως χορηγειστε το πιστοποιητικο αμεσα αλλιως θα υποψιαστουμε αλλα πραγματα για την δημοσια αυτοδιοικηση Αθηνων...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  72. Γελοιοι λογοι καρεκλακια κλπ.για τη μη εκδοση πιστοποιητικου απαραιτητου για την ευρυθμη λειτουργια της κλινικης δεν πειθουν το αντιθετο μαλιστα δημιουργουν υποψιες για την ...αμεμπτη δημοσια αυτοδιοικηση.
    Η πειτε αν υπαρχουν ποιοι ειναι οι σοβαροι λογοι για τη ληψη αποφασης μη εκδοσης του πιστοποιητικου αλλιως επιβαλλεται η αμεση εκδοση του για να μην δημιουργουνται εςφαλμενες εντυπωσεις για την δημοσια αυτοδιοικηση...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  73. Θ. Τριανταφύλλου30 Ιουν 2009, 10:38:00 π.μ.

    Μόνο θλίψη και οργή προκαλούν τέτοιου είδους συμπεριφορές και πρακτικές εκ μέρους κάποιων στη Νομαρχία Αθηνών! Αλήθεια, οι "κύριοι" αυτοί που με τέτοιες γελοίες δικαιολογίες και προφάσεις παρεμποδίζουν την ομαλή λειτουργία μιας ολοκληρωμένης και σύγχρονης μονάδας παροχής υπηρεσιών υγείας όπως η Κεντρική Κλινική Αθηνών, συνειδητοποιούν οτι στρέφονται τελικά εναντίων του απλού πολίτη και του κοινωνικού συνόλου? Δεν υπάρχει κανένας φραγμός και καμία συναίσθηση καθήκοντος μπροστά στο προσωπικό κέρδος?? Πότε επιτέλους θα σταματήσει η ατιμωρισία?? Αλλά τι ρωτάω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  74. Για μια ακόμα φορά η πολιτική μπαίνει εμπόδιο στην καλή λειτουργία του συστήματος υγείας της χώρας μας ...Στη προκείμενη περίπτωση η νομαρχιακή αυτοδιοίκηση Αθηνών , όργανο εκλεγμένο απο τους πολίτες (δημότες αθηνών)αυτης της χώρας με σκοπό την διαφύλαξη των δικαιωμάτων και την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των πολιτών στον τομέα της υγείας το οποίο είναι απαραίτητο αγαθό για τον κάθε πολίτη,πράττει το αντίθετο μην εγκρίνοντας άδεια της υγειονομικής υπηρεσίας για την Κεντρική Κλινική Αθηνών με πρόφαση διαφορους αβάσημους και ασαφείς λόγους...Η συνέχηση της σκανδαλολογίας της κυβερνήσεως και των κρατικών οργάνων της συνεχίζεται....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  75. Η ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΧΕΙ ΦΤΑΣΕΙ ΣΕ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΣΗΜΕΙΑ!ΟΙ "ΚΑΡΕΚΛΟΚΕΝΤΑΥΡΟΙ" ΕΝΟΧΛΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΡΕΚΛΑΚΙΑ... Η ΕΥΡΥΘΜΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΚΛΙΝΙΚΗΣ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΕΝΟΧΛΕΙ. ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ. ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΤΟ "ΜΑΥΡΟΓΙΑΛΟΥΡΟ"...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  76. Δεν το πιστεύω ότι δεν δίνουν άδειες σε επιχειρήσεις ενω υπάρχει τέτοια κρίση στην αγορα. Από την μία λόγο κακής πολιτικης τησ κυβέρνησης επιχειρήσεις πτωχεύουν ,όπως το πρόσφατο παράδειγμα με την γνωστή εφημερίδα, και από την άλλη οι δημόσιοι υπάλληλοι τησ κακιάς ώρας προσπαθούν να λιώσουν τις υπόλοιπες επιχειρήσεις που αντέχουν ακόμα. Στην Ελλάδα η συστηματική καταστροφή της οικονομικής ζωήσ τησ χώρασ είναι πια κρατική υπόθεση. Πώσ γίνεται να τουσ εχουμε ψηφίσει αυτούσ τουσ ανθρώπουσ απορώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  77. Προς τον κ. Νομάρχη

    “Είναι δυνατόν σε τόσο δύσκολους οικονομικά καιρούς να τίθενται στο έλεος του Θεού δεκάδες οικογένειες, αφού ωθείτε την Κεντρική Κλινική Αθηνών να κλείσει και ως εκ τούτου να απολυθούν τόσοι εργαζόμενοι χωρίς αιτία -μιας και οι υποδείξεις που έχουν γίνει από τη Νομαρχία στην Κλινική έχουν ολοκληρωθεί -;”

    Το τμήμα Ιατρικής Φυσικής της Κεντρικής Κλινικής Αθηνών από την αρχή ακόμη της λειτουργίας της, γνωρίζοντας τις δυσκολίες που κατά καιρούς αντιμετωπίζει από διάφορους φορείς και δη από τη Νομαρχία, σε ένα συμπέρασμα μπορεί να καταλήξει: “Oτι η ασυνέπεια και η ανευθυνότητα των υπευθύνων είναι τόσο μεγάλη που πατούν ακόμη και στον πόνο του κάθε αρρώστου προκειμένου να δημιουργήσουν προβλήματα που είναι δύσκολο να δει κανείς που αποβλέπουν”.

    Δυστυχώς, η αδικαιολόγητη αναστολή της άδειας λειτουργίας της Κλινικής έρχεται τώρα να προστεθεί και στην κωλυσιεργία που επιδεικτικά πραγματοποιήθηκε στην ανανέωση της άδειας του εργαστηρίου Πυρηνικής Ιατρικής της Κλινικής. Συγκεκριμένα, η αίτηση για την ανανέωσή της με όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά έγινε στις 18/10/2007. Παρόλο που στο τμήμα δεν κοινοποιήθηκε προφορικώς ή εγγράφως κάποιο πρόβλημα που να σχετίζεται με την ασφαλή λειτουργία του εργαστηρίου, η άδεια εκδόθηκε -σημειωτέον μετά από συνεχείς οχλήσεις- στις 4/6/2009 δηλαδή μετά από 2 περίπου χρόνια. Τα παραπάνω τεκμηριώνουν τουλάχιστο την κάκιστη λειτουργία της Νομαρχίας, στον τομέα που έχουμε προσωπική γνώμη, διότι με τις αναίτιες καθυστερήσεις δημιούργησαν και δημιουργούν δυσλειτουργίες στη διοίκηση της κλινικής με σοβαρότατες επιπτώσεις στην ίδια την επιβίωσή της.

    κ. Νομάρχα,
    Αν όλα τα παραπάνω δεν σας είναι γνωστά, ενημερωθείτε και αποδώστε τα του Καίσαρος τω Καίσαρι. Θεμελιώστε ως έντιμος, ενεργός και αποτελεσματικός Νομάρχης τον πρώτο λίθο εξυγίανσης της Νομαρχίας που σας εμπιστεύθηκε ο Ελληνικός λαός, ώστε να σταματήσει ίσως και η κατολίσθηση στην οποία έχουν περιέλθει η πλειονότητα των Δημοσίων υπηρεσιών και ο Δημόσιος βίος γενικότερα.

    Με τιμή,
    Τμήμα Ιατρικής Φυσικής Κεντρικής Κλινικής Αθηνών

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  78. Ρε παιδια γιατι κουραζεστε? Κεραστε τουσ μια σαλατούλα με το σωστό "λάδι" και ολα θα τελειώσουν ευκολα και γρήγορα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  79. Exw nosileftei stin kliniki kai eilikrina ekplissomai.Einai dynaton na min tis dinoun adeia?Athanatos ellinikos autoakrotiriasmos.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  80. Η μη αδειοδότηση μίας τόσο αξιόλογης κλινικής με πρόσχημα την λάθος τοποθέτηση μερικών καθισμάτων, μόνο ως γραφική μπορεί να χαρακτηρισθεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  81. ΦΩΤΟΥΛΑ ΒΟΥΔΟΥΡΗ30 Ιουν 2009, 6:04:00 μ.μ.

    Έκανα εγχείρηση στην κλινική προ τετραετίας και έμεινα απολύτως ευχαριστημένη από τις παρεχόμενες υπηρεσίες. Θεωρώ άδικο να μην χορηγείται η ανανέωση της άδειας λειτουργίας της και μάλιστα με μία τόσο ανόητη δικαιολογία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  82. Ανδρομάχη Πιαδίτου30 Ιουν 2009, 6:42:00 μ.μ.

    Αυτές οι μεθοδεύσεις ειναι απαράδεκτες ειδικά την συγκεκριμένη περίοδο όπου ο δημόσιος βίος ταλανίζεται με πάσης φύσεως σκάνδαλα.
    Πιστεύω οτι ο Νομάρχης δεν εχει μεχρι στιγμής αντιληφθεί το μέγεθος του προβλήματος και θέλω να πιστεύω οτι είναι αμέτοχος σε τυχόν "υποπτες" πρακτικές από μέρους των υπευθύνων της Διεύθυνσης Υγείας της Νομαρχίας. Ευελπιστώ οτι θα δώσει άμεσα την απάντηση του και θα λάβει πρωτοβουλία για την επίλυση του θέματος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  83. ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟΣ30 Ιουν 2009, 7:54:00 μ.μ.

    Είναι ντροπή να αρνείται η αρμόδια κρατική υπηρεσία την άδεια λειτουργίας μίας αρτιότατης κλινικής για λόγους που δεν πείθουν κανέναν για τη σοβαρότητά τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  84. ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΝΙΑΚΑΣ30 Ιουν 2009, 9:00:00 μ.μ.

    Τουλάχιστον απαράδεκτο, για να μην πούμε πως αγγίζει τα όρια του γελίου... Που βρισκόσασταν κύριε Νομάρχα, κατά την γνωστή πια σε όλους μας περίοδο ΔΕΚΕΝΒΡΙΟΥ - ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ, που καιγόταν ολο το κέντρο της ΑΘΗΝΑΣ? Σε κάποια πολυθρόνα κ τα παρακολουθούσατε κι εσείς κι όλοι οι παρατρεχάμενοί σας από καποια τηλεοπτικό καναλι. ΕΜΕΙΣ όμως είμασταν ΕΚΕΙ! Ολο το πρωσοπικό της ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΚΛΙΝΙΚΗΣ ΑΘΗΝΩΝ, κ αψηφώντας κάθε κίνδυνο της σωματικής μας ακεραιότητας ακόμη, δίναμε τις πρώτες βοήθειες σε όποιον τις ειχε ανάγκη, όπως κάνει εδω κ δέκα χρόνια πια κ θα συνεχίσει να κάνει, όλο το προσωπικό της κλινικής μας, ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΤΟΥ! Κι έρχονται κάποιοι σήμερα από τη ΝΟΜΑΡΧΙΑ ΣΑΣ, να θέτουν θέμα μη ανανέωσης της άδειας αυτής της ΚΛΙΝΙΚΗΣ, κ μάλιστα χωρίς να θέτουν καν βάσιμα ιατρικά κριτήρια, πράγμα που όπως ανέφερα κ στην αρχή του σχολίου μου,είναι απαράδεκτο κ αγγίζει τα όρια του ΓΕΛΙΟΥ... Μήπως τελικά, σε κάποιους δεν αρέσει η νευραλγική πραγματικά αυτή θέση που βρίσκεται η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΑΘΗΝΩΝ? Αυτό το γνωρίζεται εσείς η ίσως κάποιοι απ τους συνεργάτες σας... Καλό θα ήταν να το μάθουμε κι εμείς , αλλιώς μαζέψτε τους η μαθετέ τους να κάνουν σωστά τη δουλειά τους σε οτι αφορά τους υγειονομικούς ελέγχους κ γενικά τον τομέα ΥΓΕΙΑ! Το Πολυτιμότερο Αγαθό που τώρα εσείς πάτε να στερήσετε από τους πολίτες που εκτός του ότι αποτελεί αναφέρετο δικαιωμά τους, σας εχουν εκλέξει κ στη θέση που βρίσκεστε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  85. Χαρούλα Κορνάρου30 Ιουν 2009, 9:10:00 μ.μ.

    Τελικά τίποτα δεν αλλάζει. Οι ίδιες ιστορίες επαναλαμβάνονται με νέα θύματα κάθε φορά (αύτη τη φορά η Κεντρική Κλινική), ενώ ο θύτης παραμένει ο ίδιος, που δεν είναι άλλος από τον διεφθαρμένο κρατικό μηχανισμό. Ο κ. Σγουρός οφείλει να παρει άμεσα τα μέτρα του γιατι τέτοιες καταστάσεις τον εκθέτουν ανεπανόρθωτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  86. Δημήτρης + Ελένη30 Ιουν 2009, 10:29:00 μ.μ.

    Οι πολιτικοί είναι σαν τις πάνες: Πρέπει να αλλάζονται συχνά και για τον ίδιο ακριβώς λόγο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  87. Αραμπατζή Αφροδίτη30 Ιουν 2009, 11:13:00 μ.μ.

    Η Κεντρική Κλινική λειτουργεί τουλάχιστον μία δεκαετία άψογα, προσφέροντας υγειονομικές υπηρεσίες υψηλότατου επιπέδου. Η επί σειρά ετών κωλυσιεργία των αρμόδιων δημόσιων υπηρεσιών είναι το λιγότερο απαράδεκτη. Ο κ. Νομάρχης οφείλει να λάβει άμεσα θέση και να δώσει τις απαραίτητες εξηγήσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  88. ΟΤΑΝ ΑΝΟΙΓΕΙΣ ΜΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ 'Η ΕΝΑ ΜΑΓΑΖΙ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΒΑΖΕΙΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΞΕΥΤΕΛΙΣΜΕΝΟΥΣ ΜΙΖΑΔΟΡΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ Ή ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΥΣ ΛΑΜΟΓΙΑΔΕΣ , ΠΟΥ ΣΟΥ ΠΟΥΛΑΝΕ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ,ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΜΕΤΑΚΟΜΟΙΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ ΠΟΥ ΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣ ΤΗΣ ΜΑΦΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ.
    ΕΚΑΤΟ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΥΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΚΛΙΝΙΚΗΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ.
    ΑΠΑΝΩ ΤΟΥΣ ΜΗ ΣΤΑΜΑΤΑΤΕ.
    ΦΑΤΕ ΤΗΝ ΚΟΖΑ ΝΟΣΤΡΑ ΤΟΥ ΣΓΟΥΡΟΥ!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  89. ΜΠΡΑΒΟ ΜΑΓΚΕΣ ΤΗΣ ΚΛΙΝΙΚΗΣ .ΔΩΣΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ .ΠΟΣΑ ΣΑΣ ΖΗΤΑΝΕ? 50.000 ,100.000 Ή 200.000 ΓΙΑ ΜΙΖΑ.
    ΣΤΑΘΕΙΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑΡΙΔΕΣ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΩΣΕΤΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΠΙΟ ΜΙΚΡΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑΣΑΣ ΕΥΓΝΩΜΩΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ ΤΩΝ ΜΙΖΑΔΟΡΩΝ ΤΗΣ ΝΟΜΑΡΧΙΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  90. Δροσου ειρηνη1 Ιουλ 2009, 12:44:00 π.μ.

    Ελεος!Αλλοι παιρνουν αδεια για αναψυκτηρια και φτιαχνουν βιλες και εδω με προσχημα κατι καρεκλες δε δινουν αδεια στην κλινικη.Η ελληνικη παρανοια,η παγαποντια,η αδιαφορια για τους συνανθρωπους μας [εργαζομενους και ασθενεις],η υποκρισια σε ολο της το μεγαλειο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  91. Αίσχος...
    Για μια κλινική τέτοιου επιπέδου που προσφέρει όχι μόνο υψηλών προδιαγραφών ιατρικές υπηρεσίες αλλά και επιστημονικό έργο (δείτε εργασίες σε συνέδρια ορθοπαιδικά Πανελλήνια και Ευρωπαικά)
    να μην μπορεί να λειτουργήσει ως πρέπει; γιατι;;;;

    Γιατί όλοι είναι της μίζας και του μαύρου χρήματος...


    Δ Νικολόπουλος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  92. Τελικά είναι τόσο δύσκολο σε αυτή την χώρα να αλλάξουν τα καθεστώτα και οι καταστάσεις.
    Τα δυο μεγάλα κόμματα εμπορεύονται και ξεπουλούν τα πάντα. Αίσχος για τον κ Σγουρό.

    Χρειαζόμαστε όλοι μια κλινική σαν την Κεντρική...
    Πού ήταν η Νομαρχία, όταν τραυματισμένοι του δρόμου μεταφέρονταν στην Κλινική στα επεισόδια μετά την 6η Δεκεμβρίου και ό,τι ακολούθησε.
    Ξεχνούν πολύ γρήγορα όσοι κατέχουν προεδρικούς και αρχηγικούς θώκους.

    Β Νικολόπουλος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  93. Και ποιός σας είπε ότι ο κάθε υπάλληλος που βάζει την υπογραφή του, εμποδίζει αναίτια την χορήγηση καλής λειτουργίας μίας κλινικής...με διαπιστωμένες άρτιες.. κοινωνικές Υπηρεσίες....??? όταν ο ίδιος ο Κλινικάρχης προσπάθησε να εκβιάσει την Επιτροπή και από την άλλη να συμμορφώνεται με την παραμικρή παρατήρηση αυτής?..γιατί? τι ωφέλη θέλει να αποκτήσει?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  94. Γιατί δεν μας λέει η Κλινικη, η μη χορήση βεβαίωσης καλής λειτουργίας αφορά τις 2 καρέκλες?????? ή κρύβεται κάτι άλλο πίσω από αυτό?????????//

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  95. Αν βάζατε και εσεις την υπογραφή σας, για την χορήγηση οποιασδήποτε αδείας όπου δεν τηρούνταν οι προδιαγραφές και οι προϋποθέσεις που ορίζει ο νόμος, τι θα κάνατε??????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  96. ΝΤΡΟΠΗ, ΝΤΡΟΠΗ ΣΤΟΝ ΚΛΙΝΙΚΑΡΧΗ που χρησιμοποιεί ονόματα πολιτικών του φίλων......!!!!!!!! για να εκβιάζει υπαλλήλους... για να κάνει τη δουλίτσα του με αποτέλεσμα να εκθέτει και τους ίδιους, στον απλό πολίτη.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  97. ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΜΑΣ.. ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΓΑΒΓΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΚΒΙΑΖΕΙ ΚΑΙ ΑΠΌ ΤΗΝ ΑΛΛΗ, ΣΑΝ ΚΟΤΑ.. ΤΡΕΧΕΙ ΝΑ ΣΥΜΜΟΡΦΩΘΕΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΗΣ ΝΟΜΑΡΧΙΑΣ, ΑΡΑ ΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ???????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  98. Ο ΚΛΙΝΙΚΑΡΧΗΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟΣ ΣΤΗΝ ΙΑΤΡΙΚΗ ΠΙΑΤΣΑ... ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΦΗΣΕΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ ΓΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΠΑΕΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΑΛΛΑΖΟΝΤΑΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ ΚΑΘΕ ΦΕΓΓΑΡΙ, ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΑΤΕΝΤΑ............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  99. Και ποιός σας είπε ότι ο κάθε υπάλληλος που βάζει την υπογραφή του, εμποδίζει αναίτια την χορήγηση καλής λειτουργίας μίας κλινικής...με διαπιστωμένες άρτιες.. κοινωνικές Υπηρεσίες....??? όταν ο ίδιος ο Κλινικάρχης προσπάθησε να εκβιάσει την Επιτροπή και από την άλλη να συμμορφώνεται με την παραμικρή παρατήρηση αυτής?..γιατί? τι ωφέλη θέλει να αποκτήσει?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  100. Στον ευαίσθητο χώρο της υγείας, η συνεχής βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών είναι το ζητούμενο και οι συστησείς που γίνονται προς αυτή την κατεύθυνση, είναι ευπρόσδεκτες με την προΰπόθεση ωστόσο, οτι εκφαίρονται σε καλοπροαίρετη και αντικειμενική βάση. Κάθε τι άλλο έρχεται σε σύγκρουση με τον πρωτίστως ανθρωπιστικό χαρακτήρα που έχουν οι υπηρεσίες υγείας. Με βάση αυτές τις σκέψεις, θέλω να τονίσω προσθέτωντας τη φωνή μου σε αυτή των πολλών άλλων συναδέλφων, ότι με εξέπληξε δυσάρεστα η παρουσία της επιτροπής, που λειτουργεί υπό την εποπτεία της νομαρχίας Αθηνών, την συμπεριφορά της οποίας θεωρώ άστοχή. Ελπίζω η Κεντρική Κλινική Αθηνών, μια κλινική γνωστού κύρους, στελεχωμένη από καταξιωμένο ιατρικό προσωπικό, με άρτια υλικοτεχνική υποδομή και με -επι σειρά ετών- ουσιαστική προσφορά στο χώρο της υγείας, να μην γίνει πάλι στο μέλλον αντικείμενο αδίκων και βεβιασμένων κρίσεων !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  101. ΚΑΙ ΟΙ ΜΙΖΕΣ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΠΟΥ ΚΥΝΗΓΑΝΕ ΜΟΝΟ ΟΣΑ ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΛΑΔΩΝΟΥΝ??

    ΤΑ ΞΕΧΑΣΑΤΕ ΗΔΗ ΚΥΡΙΑ ΒΑΣΙΛΑΚΗ??

    ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΕΤΙΚΑ ΒΙΝΤΕΟ ΕΚΒΙΑΣΜΑΩΝ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση