GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ένας «μη έγκυρος» γράφει για την «εγκυρότητα»...

Του Αντώνη-Μάριου Παπαγιώτη . Διαβάζω στo Veto300 , ένα καινούριο, προσεγμένο και ενδιαφέρον blog, μια ανάρτηση (βλ. http://veto300.blogspot...

Του Αντώνη-Μάριου Παπαγιώτη
.
Διαβάζω στo Veto300, ένα καινούριο, προσεγμένο και ενδιαφέρον blog, μια ανάρτηση (βλ. http://veto300.blogspot.com%20/2009/06/blog-post_9645.html) που έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον και προκαλεί νομίζω μια μεγάλη γκάμα συναισθημάτων. Απορία, αμφισβήτηση, εκνευρισμό, θυμό, απογοήτευση. Χωρίς να κατονομάζει την κυριακάτικη εφημερίδα (Ελευθεροτυπία), το blog αναφέρεται σε συνέντευξη «μαϊμού» του Κοινοτικού Επίτροπου, Ζακ Μπαρό.
Δε ξέρω αν είναι η υπερβολική ευαισθησία σε θέματα μετανάστευσης της συγκεκριμένης εφημερίδος και η χρόνια αριστερίλα από την οποία πάσχει, δε ξέρω αν είναι ο προσωπικός καημός για ανέλιξη και...
επιτυχία της δημοσιογράφου, που φέρεται να πήρε την υποτιθέμενη συνέντευξη (http://archive.enet.gr/online/ss3?q=%C6%E1%EA+%CC%F0%E1%F1%FC&a=&pb=0&dt1=&dt2=&r=0&p=0&id=25369892), αλλά η συγκεκριμένη δημοσίευση προσβάλλει εκτός από την ιστορία του εντύπου και τη νοημοσύνη όλων. Επιπρόσθετα, δυσφημεί την ήδη κακόφημη χώρα μας σε θέματα αλχημειών και μπαγαποντιάς.
Δε θέλω να πειστώ σήμερα, μετά από τόσα χρόνια, ότι η ερμηνεία της ονοματοδοσίας του συγκεκριμένου φύλλου, είναι η «ελεύθερη τύπωση» χωρίς τη δέουσα δημοσιογραφική δεοντολογία. Δε θέλω να πειστώ σήμερα, ότι «ελεύθεροι τύποι» μπορούν να φιλοξενούνται σε εφημερίδες με καθεστώς ελευθεριότητας και χαλαρών κανόνων δημόσιας γραφής.
Δε θέλω να πειστώ σήμερα, ότι η πολυπόθητη -και ακόμα, όχι κεκτημένη- «ελευθερία του τύπου» μεταφράζεται σε κατάχρηση ελευθερίας, με δημοσιεύματα που ως σκοπό έχουν τη δημιουργία εντυπώσεων ή την αναζήτηση έξτρα μορίων «εγκυρότητας».
Και διερωτώμαι... με τη ιδιότητα μιλούν αυτοί ενίοτε για εγκυρότητα;

7 σχόλια

  1. ρε μαλάκα Παπαριώτη,

    ρε γελοίο υποκείμενο που την μια μας γράφεις διαδίδοντας τα γνωστά non-papers του "θαρραλέου" παραιτηθέντος μαντάμ-ρουσσώ, και την άλλη αναπαράγεις κάθε ηλιθιότητα, διαστροφή και συκοφαντία που υπάρχει σε αναρτήσεις του χουντικού "θερμοπύλαι", άντε και γαμήσου ρε κωλοφασίστα επιτέλους!

    Θα μας μιλήσεις και για "αριστερίλα" της "Ε", γαμώ το σπίτι σου κωλορατσιστή!

    Απόβρασμα της κοινωνίας, φιλοχουντικέ φασίστα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΗΕ BLOOPERS BEAN: ΑΙ ΣΥΝΕΠΕΙΑΙ ΤΟΥ ΜΠΑΦΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΥΝΑΝΙΣΜΟΥ, ΠΕΡΑΝ ΕΝΟΣ ΟΡΙΟΥ....

    ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ (ΚΛΙΚ ΓΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΕΙΚΟΝΙΣΗ) ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΜΟΥ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ, ΠΡΟΣΟΧΗ MONO ΜΗ ΣΑΣ ΠΑΡΕΙ Ο ΜΠΑΦΟΣ ΤΟΥ BLOOPER BEAN ΚΑΙ ΕΣΑΣ:

    Αυτό ΕΙΝΑΙ δικό μου. Το κατάλαβε όχι γιατί δεν είναι στούρνος αλλά γιατί το .... υπογράφω εγώ ο ίδιος (χαχαχα) και ήθελα να ξέρει ποιος είμαι γιατί ο σαχλαμάρας αυτός εξύβριζε χυδαία και ανώνυμα πίσω από το μόνιτορ, τον Καψαμπέλη μέσα στο PRESS-GR και είπα να παίξω μαζί του γιατί είχε εξυβρίσει και μένα επίσης. Δες και τον αστερίσκο γιατί του άξιζε το παιχνίδι. (*)

    Δίπλα στον Άδωνι είμαι Εγώ; Χαχαχα συνέχα εις το διηνεκές την πεοκρουσίαν ακλονήτως Μπλούμπη...

    Μου αρέσουν μεν οι τούρτες αλλά αυτός είμαι Εγώ; Δεν τρώω πλέον γλυκά, μου τα απαγορεύει ο γιατρός χαχαχα...

    Παίδες ήλθε η ώρα να σας παρουσιαστώ με τη φάτσα μου όμως είδατε χαχαχα.

    Με ανακάλυψε ο πλήρως αποτυχημένος ρουφιανοχαφιέδας ΠΑΣΟΚΟΤhe Bloopers Bean!!! Δείτε εδώ κάνοντας κλικ:

    Ο BLOOPER BEAN ΚΑΙ Ο GIANTAKOS ΣΕ ΜΠΑΦΟΝ ΚΑΙ ΣΕ ΠΡΕΖΑΝ, ΚΑΙ Ο ΕΝΑΣ ΤΟ ΠΕΟΣ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ ΠΑΙΖΑΝ!

    ΦΥΣΙΚΑ και δεν έχω ουδεμία σχέση με τον εικονιζόμενο άνθρωπο και βλέπω τους Blooμπηδες σύντομα με βραχιολάκια που εμπλέκουν, εκβιάζουν, συκοφαντούν και κυρίως στοχοποιούν άσχετους και αθώους ανθρώπους!!! Και κανένα πρόβλημα ας πάνε να βρουν τον άνθρωπο αυτόν, βασικά εχέσθην αλλά αν πάθει κάτι ο άνθρωπος μιας και τον στοχοποίησαν που μου είναι και παντελώς άγνωστος, τότε τη φυλάκα δεν τη γλυτώνουν στα σίγουρα...

    Και πολύ θα θέλαμε κύριοι μπετόβεργες μπλούμπηδες να μας πείτε και που ο Imaginos εκβιάζει και απειλεί ζωές!!!!! Προφανώς ο μπάφος απειλεί εσάς Τζαιαντομπλουμπόκοτες. Εάν ο εικονιζόμενος απειλεί, αυτό δεν το γνωρίζω αλλά αυτό που γνωρίζω σίγουρα είναι ότι από τον πολύ μπάφον έχετε κάψει και το παραμικρό κύτταρο του εγκεφάλου σας. Εγώ μάλιστα θα σας καλούσα να πάτε και στην Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος (εγώ το έχω κάνει ήδη) και να εκθέσετε εκεί τα μπάφικα στοιχεία σας για να γίνετε και ρόμπες των σκυλιών χαχαχα. Αλλά δεν πάτε γιατί ξέρετε ότι με τη μία θα σας χώσουν μέσα μόλις πείτε "γεια σας, είμαι ο εκβιαστής, συκοφάντης, πασοκορουφιανοχαφιές μπλούμπης που με αναζητούνε μέχρι και οι πέτρες" χαχαχα

    (*) Τη μιά με έβγαλαν "Παναγιωτά" του ASS-WATCH.BLOGSPOT.COM όταν ο αυτόκλητος Εισαγγελέας-Τιμωρός του διαδικτύου SPY του Jungle Report έβγαζε καμένες πιπεριές εεε σόρρυ παπαριές, ότι τάχα είμαι ο Παναγιωτάς και τον πίστευαν οι μπετόβεργες Μπλούμπηδες, οι κουκουλόκοτες Giant, και οι σουρλουλούδες με τα μαλακά τρομπόνια Frapdigοι, την άλλη ο μπάφος τους έφτασε μέχρι την Ελευθεροτυπία (όχι τυχαία μπλούμπη το ξέρουμε χιχιχιχι) και το Indymedia (καλά αυτό δεν μου έκανε εντύπωση αφού όλοι αυτοί, μπάφον κατεβάζουν επίσης) και έγινα επίσης ο "Θερμοπύλες" τρομάρα μου και την άλλη έγινα ο Σπύρος Δεληγιαννόπουλος και την άλλη θα γίνω ο Μάκης Γιομπαζολιάς ή ο Λάκης με τα ψηλά ρεβέρ και ωιμέ ακόμα να βάλουν μυαλό, αλλά τι μυαλό να βάλουν όταν έχουν κάψει από τον μπάφον και αυτό που έχουν και το τσερβέλο τους είναι πλήρες αποκα-αηδίων... χαχαχαχα

    ΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΝΟΗΜΑ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΒΡΩΜΙΑΣ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ:

    Οι τύποι αυτοί είναι επικίνδυνοι, αδίστακτοι και κυρίως γλοιώδης χαφιεδορουφιάνοι αν και αποτυχημένοι. Γιαυτό ακριβώς και είναι επικίνδυνοι επειδή είναι αποτυχημένοι χαφιεδορουφιάνοι και υβριστές πίσω από το μόνιτορ πάντα, σε επίπεδο λύπησης... Χωρίς κανένα χειροπιαστό στοιχείο παρά μόνο το ακράδαντο στοιχείο του μπάφου τους, στοχοποιούν ανθρώπους και μάλιστα άσχετους και αθώους, χωρίς κανένα ενδοιασμό όπως και ακριβώς αρμόζει στη βοθρολυματική κουκουλοιδεολογία και επίπεδο τους. Ε λοιπόν αυτό δεν θα τους το επιτρέψω τουλάχιστον εγώ. Θα πούνε τον Δεσπότη, Παναγιώτη και πλέον, ήδη βρίσκονται στη λίστα όχι της αναμονής, την άλλης... Γονατιστοί και εκλιπαρώντας θα ζητήσουν συγνώμη για την γλοιώδη ύπαρξη τους και αυτό είναι υπόσχεση, υπόσχεση σύννομη πάντα γιατί εμείς δεν είμαστε "Σέχτες" και "Επαναστατικές Πορδές" σαν τους συντρόφους τους, τα κουκουλωτά σκουπίδια της κοινωνίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όχι και να υπερασπιζόμαστε την ελευθεροτυπία...
    Ξυπνάτε επιτέλους!!!
    Όσο οι μεν διαβάζετε τις "αριστερές"οι δε τις "κεντρώες" και "δεξιές" φυλλάδες,παίζετε το παιχνίδι τους.Σας έχουν όλους στο χέρι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πασοκ

    Αρχιζετε και προσαρμοζεστε σε αυτα που σας ελεγε ο δρ Κουτσουκος!!

    Σας ειχε προειπει οτι δεν θα φυγει ο Μανωλης, θα το παιξει Δαιλακης ωσπου να ξαναβρεθει καποιος αλλος να το παιξει Μανωλης...

    Αυτο γινεται για...εκτονωση εφοσον στο Πασοκ κανεις ΔΕΝ κανει αντιπολιτευση!!

    Το ποσοστο 4,5% ΔΕΝ οφειλεται σε καμια αντιπολιτευτικη τακτικη αλλά στην ΠΕΙΝΑ του λαού και την δυστυχια!!

    Γνωριζουμε οτι ο Καραμανλης εχει δικους του ανθρωπους μεσα στο Πασοκ και διπλα στον Γιωργο και τον σαμποταρουν!!

    Ο Γιωργος ειτε το ξερει ειτε ειναι ΔΕΣΜΙΟΣ αυτων των τυπων (τυπισσων)!!
    Αλλιως δεν εξηγειται!!

    Η ΝΔ ως κυβερνηση εχει καταρευσει
    5 φορες το τελευταιο ετος αλλα καποιοι την νεκρανασταινουν!! Τυχαια? Οχι βεβαια!!

    Ειναι αυτοι που τον αφησαν να καθισει στην τρίτη σειρα στα εγκαινεια τηυ Μουσειου που εφτειαξε ο πατερας του Ανδρεας και η Μελινα και να βλεπει τον...πισινο της "γιατρινας"

    Ειναι πιθανον αυτοι οι τυποι να τον "συρουν" σε ισοπαλια με ΝΔ ή να δεχτει Παπουλια ΧΩΡΙΣ εκλογες!!

    Λαε του Πασοκ παρε την κατασταση στα χερια σου...Λαε επρεπε προ πολλου να εισαι εσυ με το Πασοκ στην εξουσια , αλλλα σε πουλανε για "μιζουλες και χατηρια" οι προδοτες του Πασοκ

    Το Πασοκ προδιδεται απο μεσα!!

    Φανης Πασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο Φασισμός ανέκαθεν δημαγωγούσε με "χειροπιαστές αλήθειες". Για παράδειγμα, αν ψόφαγε ο γάϊδαρος από την πείνα, έφταιγε ο γάϊδαρος και όχι το αφεντικό που τον άφησε νηστικό.

    Έτσι και στις μέρες μας, τα κάθε φασιστοειδή, εθνοπατριώτες, λαοσωτήρες και λοιποί νεόκοποι χιτλερίσκοι, φορτώνουν την κακοδαιμονία της χώρας στους μετανάστες.

    Γνωρίζουν όμως και μάλιστα από πρώτο χέρι (ενας εξ᾽αυτών που βγαίνει στα κανάλια ως εκπρόσωπος του ΛΑΟΣ, ότι η καλή του γυναικούλα, έχει 2 υπηρέτριες στο σπιτάκι τους στο Π. Ψυχικό από Συρία, μία νταντά από την Αίγυπτο και έναν Ινδό οδηγό (και προφανώς όλους ανασφάλιστους).

    Γνωρίζει το εν λόγω φασιστόμουτρο ότι το ψυγείο του είναι γεμάτο με εισαγόμενα, άσχετα αν τα ίδια προϊόντα παράγονται στην Ελλάδα.

    Γνωρίζει το ίδιο Λεπενίδιο ότι τα παιδιά του φοιτούν σε ξένα σχολεία (εγκατεστημένα στην Ελλάδα), η γυναικούλα του ταξιδεύει ανά εβδομάδα στις πρωτεύουσες της εσπερίας για τα συνολάκια της και τη διασκέδασή της.

    Αυτό το Χιτλερίδιο μας πουλάει πατριωτισμό και φορτώνει όλα τα δεινά της χώρας στους μετανάστες.

    Μια μέρα κραύγαζε ότι οι μετανάστες εισέβαλαν απρόσκλητοι στη χώρα. Θέλει να αγνοεί ότι αν δεν υπήρχαν τα σαν και του λόγου του καθάρματα-αφεντικά, κανένας μετανάστης δεν θα είχε λόγο να έλθει στην Ελλάδα και να πληρώσει 3.000 ΕΥΡΩ, ξεπουλώντας την ψυχή του, στον κάθε νταβατζή έλληνα δουλέμπορο που φέρνει δούλους στα σαλόνια της Αδωνίτιδος χώρας.

    Φυσικά και δεν λέει κουβέντα για τα φοβερά κυκλώματα των ελλήνων δουλεμπόρων και ομοϊδεατών του, δεν λέει κουβέντα για τα αφεντικά που βρίσκουν δουλειά οι μετανάστες.
    Ας πάει να κάνει έναν έλεγχο στις μεγάλες επιχειρήσεις και δή στις αποθήκες τους, να δεί πόσες χιλιάδες πακιστανοί δουλεύουν σαν σκλάβοι σε αυτές τις επιχειρήσεις.

    Και φυσικά δεν λέει κουβέντα για τους μεγάλους ξένους "επενδυτές" που εισέβαλαν στη χώρα μας, επέβαλαν την υπάρχουσα μεταναστευτική πολιτική και ταυτόχρονα αφάνισαν και αφανίζουν κάθε ελληνική επιχείρηση, πουλώντας μας ακόμα και χαρτοπετσέτες εισαγωγής.

    Αυτή είναι η αλήθεια και φυσικά κανένα φασιστοειδές δεν θέλει να την ομολογήσει, γιατί αυτόματα αυτοαναιρείται.

    Ακουγα σήμερα από το κανάλι του 4ου Ραϊχ (ΤΗΛΕΑΣΤΥ) έναν ηλικιωμένο (κ. Γεωργίου, βουλευτή του ΛΑΟΣ) που έλεγε κάτι απίθανα ψεύδη για να στηρίξει τη φασιστική προπαγάνδα κατά των μεταναστών. Έλεγε αυτός ο κύριος (που μόλις είχε ορκισθεί βουλευτής υπηρέτης τηα αλήθειας..) ότι για να κάνεις εύκολα, γρήγορα και δωρεάν εξετάσεις στα νοσοκομεία μας αρκεί να δηλώσεις ότι είσαι Αλβανός, Ινδός, Πακιστανός, κ.λπ. Και εγώ που τυχαίνει να γνωρίζω κάποιους τέτοιους ταλαίπωρους, βλέπω ότι δεν τολμούν να εμφανιστούν όχι σε νοσοκομείο, αλλά ούτε στο φώς της ημέρας.

    Ο ΧΙΤΛΕΡ με τος μονομανίες-"αλήθειες" του ματοκύλησε τον κόσμο. Φαίνεται ότι το φαινόμενο θα υπάρχει όσο υπάρχουν διατεταγμένα καθάρματα στις υπηρεσίες του πιο ασύδοτου και σκοτεινού καπιταλισμού. Ο Χίτλερ τόπαιξε φιλολαϊκός και πολλοί το πίστεψαν. Η Ιστορία έγραψε όμως πόσο ήταν φιλολαϊκός και πόσο υπηρέτης των πιο άγριων και αιμοβόρων τεράτων της καπιταλιστικής Γερμανίας.
    Ο Καρατζαφύρερ και οι συνοδοιπόροι του μιλούν για τα λαϊκά συμφέρονται.. Η Ιστορία επαναλαμβάνεται, εύχομαι ως μια γελοία φάρσα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τα πρόσφατα αιματηρά επεισόδια με πρωταγωνιστές φανατικούς μουσουλμάνους λαθρομετανάστες που ζουν στην Αθήνα, με αφορμή όπως υποστηρίζουν το σχίσιμο του Κορανίου από αστυνομικό, φαίνεται ότι αποτελούν τη νέα καλοσχεδιασμένη επιχείρηση που οργανώνεται από κέντρα που επιδιώκουν την αναταραχή στην Ελλάδα.
    Πρωταρχικό ρόλο έχουν και εδώ ξένες μυστικές υπηρεσίες οι πράκτορες των οποίων έχουν διεισδύσει για τα καλά μέσα στον χώρο του μουσουλμανικού στοιχείου. Οι ξένοι πράκτορες ανάμεσά τους Αμερικανοί, Βρετανοί, Τούρκοι και Αλβανοί κινούνται εδώ και καιρό με ξέφρενους ρυθμούς. Η Ελλάδα θεωρείται χώρα-στόχος όπου εκατοντάδες φονταμενταλιστές μουσουλμάνοι είναι έτοιμοι να ξεχυθούν στους δρόμους και στο όνομα του Κορανίου ή του Προφήτη τους να καταστρέψουν και να ρημάξουν.
    Όλοι αυτοί καθοδηγούνται από φανατικούς ιμάμηδες που ζουν σε υπόγεια αυτοσχέδια τζαμιά όπως εκείνο που κάηκε από αγνώστους τα ξημερώματα της περασμένης Κυριακής.
    Και βέβαια εκτός από τους φανατικούς θρησκευτικούς τους ηγέτες που και εκείνοι δέχονται εντολές από καθοδηγητικά κέντρα τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό υπάρχουν και πολλοί άλλοι φανατικοί μουσουλμάνοι που επιδιώκουν με κάθε τρόπο τη δημιουργία κλίματος αναταραχής.
    Στα επεισόδια της περασμένης βδομάδας ηγετικό ρόλο έπαιξαν ομάδες Αλβανών που πανηγύριζαν με το παραπάνω για την ξαφνική τροπή αυτού του πράγματος. Στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα ζει τα τελευταία έξι χρόνια Αλβανός αξιωματικός της SHIK, της μυστικής υπηρεσίας πληροφοριών της Αλβανιάς που δρα στην Ελλάδα.
    Όταν έφτασε εδώ γνωρίζοντας αρκετά καλά ελληνικά είχε τον βαθμό του ταγματάρχη. Σήμερα είναι συνταγματάρχης και συνεχίζει να εργάζεται κάτω από τη μύτη των ελληνικών αρχών ασφαλείας που φαίνεται ότι δεν τον παίρνουν είδηση.
    Ο συγκεκριμένος δραστηριοποιείται στο μουσουλμανικό στοιχείο ενώ καθοδηγεί με κάθε τρόπο φανατικούς μουσουλμάνους ώστε να είναι έτοιμοι για κάθε μορφής φασαρίες.
    Την ίδια στιγμή κλιμάκια των αμερικανικών και βρετανικών μυστικών υπηρεσιών από εκείνα που δρουν στην Ελλάδα, παρέχουν χρήματα αλλά και τεχνογνωσία σε ομάδες φονταμενταλιστών για καλύτερες και πιο επιθετικές εξεγέρσεις.
    Αναπάντητο παραμένει το ερώτημα τι κάνουν οι ελληνικές μυστικές υπηρεσίες αλλά και η Κρατική Ασφάλεια της ΕΛ.ΑΣ.
    Για την πρόσφατη εξέγερση, πρώην αξιωματικός των υπηρεσιών ασφαλείας με πλούσια πείρα αλλά και ευρύτατο κύκλο πληροφοριών και επαφών τόσο στα Βαλκάνια όσο και στη Μέση Ανατολή πριν από λίγους μήνες είχε ενημερώσει υπουργό της σημερινής κυβέρνησης
    Ο τελευταίος αν και είχε στα χέρια του πλούσιο πληροφοριακό υλικό δεν κινήθηκε σχεδόν καθόλου με αποτέλεσμα οι λαθρομετανάστες να οργιάζουν. Σύμφωνα με τα στοιχεία της Αστυνομίας, στην Ελλάδα πλέον ζουν γύρω στα 2 εκατομμύρια οικονομικοί μετανάστες.
    Από αυτούς το 1 εκατομμύριο –κυρίως Αλβανοί– έχουν κάρτα παραμονής αλλά και εργασία.
    Από το άλλο εκατομμύριο, οι 900.000 είναι Πακιστανοί, Αφγανοί αλλά και Μπαγκλαντεσιανοί που ζουν στην Αθήνα ενώ άλλες 100.000 ζουν στην επαρχία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση