GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Προσωπικός άθλος του Γιώργου, όχι του ΠΑΣΟΚ!..

. Του Ανδρέα Ανδριανόπουλου (από το Newstime) Την φορά αυτή οι έλληνες δεν ψήφισαν με τα πόδια αλλά με το κεφάλι τους. Η καθαρή καταδίκη της...

.
Του Ανδρέα Ανδριανόπουλου
(από το Newstime)

Την φορά αυτή οι έλληνες δεν ψήφισαν με τα πόδια αλλά με το κεφάλι τους. Η καθαρή καταδίκη της κυβέρνησης δεν προέκυψε σαν αποτέλεσμα απογοητεύσεων από συγκεκριμένες πολιτικές. Αλλά σαν προιόν αγωνίας για το που ακριβώς οδηγείται ο τόπος. Χειρισμοί επικίνδυνοι, ανακόλουθοι αλλά και θεσμικά επικίνδυνοι επέβαλαν στον μέσο έλληνα να θεωρήσει από διαφορετική οπτική γωνία τα προβλήματα του τόπου.
Γι αυτό και οι πολίτες ψήφισαν. Εστω και απέχοντας. Διότι δεν ήθελαν πιθανότατα να καταψηφίσουν τους υπονομευτές των προσδοκιών τους. Κάνοντας ακόμη μεγαλύτερη την συντριβή των κυβερνητικών επιλογών και μεθοδεύσεων. Διότι μεγαλύτερη εκλογική συμμετοχή θα διεύρυνε παραπέρα το μέγεθος της κυβερνητικής ήττας. Αυξάνοντας παράλληλα και το συναίσθημα κυριαρχίας αλλά και τις πιθανές εκρήξεις αλαζονίας από την πλευρά ορισμένων στελεχών της αντιπολίτευσης.
Ο κόσμος είναι οργισμένος. Από την έλλειψη δημοκρατικής ευαισθησίας και κοινής λογικής. Τιμώρησε την κυβέρνηση για την κατάφωρη παραβίαση υποσχέσεων και την προδοσία προσδοκιών και ονείρων. Η εκλογική απαξίωση των κυβερνητικών πρακτικών υπήρξε περίπου εκκωφαντική. Ο σχηματισμός ενός ευρωψηφοδελτίου εσωκομματικών ισορροπιών και διάφανης αναξιοκρατίας, η άθλια κομματική συμπεριφορά απέναντι στην πρώην Υπουργό Παιδείας, η αήθης κίνηση υπονόμευσης της Υπουργού Εξωτερικών για δήθεν ευθύνες της στην δραπέτευση υπόλογων για το σκάνδαλο Siemens επιχειρηματικών στελεχών, η πλήρης αποσιώπηση του γεγονότος πως το υπό διερεύνηση σκάνδαλο αφορούσε τις ενέργειες της τότε κοινοπραξίας Siemens – Intracom (ένας μάλιστα εκ των υπόπτων υπήρξε στέλεχος και των δύο εταιριών) αλλά και...
η ενοχλητική κάλυψη έκδηλα εκτός ηθικής κινούμενων κυβερνητικών στελεχών συνέβαλαν αποφασιστικά στην πρόσθετη καχυποψία της κοινής γνώμης. Χώρια βέβαια από τα ζητήματα πολιτικής αναποτελεσματικότητας και έλλειψης πολιτικού στίγματος που σημάδεψαν την κυβερνητική πορεία.
Δεν επιβράβευσε βέβαια ο λαός εντυπωσιακά και κανέναν άλλο. Διότι οι εναλλακτικές λύσεις είναι χλωμές και δίχως φόρτιση αισιοδοξίας και υποσχέσεων. Ο μεγάλος πολιτειολόγος Paul Lazarsfeld έχει γράψει πως τις εκλογές δεν τις κερδίζουν οι αντιπολιτεύσεις. Αλλά πως τις χάνουν οι κυβερνήσεις. Το πρόβλημα στην χώρα μας είναι πως δεν εμπνέει κανένας. Με αποτέλεσμα ο κόσμος να αγωνιά για το αύριο δίχως να μπορεί να ακουμπήσει με σιγουριά πουθενά. Ο Αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης αποπνέει ειλικρίνεια και σοβαρότητα. Αλλά ο κόσμος δεν εμπιστεύεται τον πολιτικό του περίγυρο. Υπήρξε πραγματικός άθλος η προσωπική του επιτυχία (διότι ουσιαστικά πολέμησε μόνος) να εξασφαλίσει αυτό το εκλογικό ποσοστό για το κόμμα του. Διότι οι εκλογείς ακόμη αποστρέφονται την παράταξη της οποίας προίσταται και, ιδίως οι νεότεροι, χλευάζουν τις τυμπανοκρουσίες περί …σοσιαλισμού!!
Ο ίδιος για να εμπνεύσει οφείλει να μεταβάλει το εταιρικό σήμα του πολιτικού χώρου που καθοδηγεί και να υιοθετήσει θέσεις μετριοπαθείς, σύγχρονες, αδογμάτιστες και ρεαλιστικές. Και να απαγκιστρωθεί, όπως έχει ήδη αρχίσει βαθμιαία να το κάνει, από κυκλώματα εργολαβικά και προμηθευτικά – αλλά και από τους πολιτικούς τους εκπροσώπους και διεκπεραιωτές – ώστε να εξασφαλίσει ισχυρή και σταθερή αξιοπιστία και λαική εμπιστοσύνη.
Στα μικρότερα κόμματα είναι ολοφάνερο πως λαική στήριξη δεν υπάρχει. Στις σημερινές συνθήκες απαξίωσης των κεντρικών κομματικών οργανισμών θα έπρεπε να είχαν κυριαρχήσει σαρωτικά. Είναι όμως ολοφάνερο πως μετέχουν αντί να οδηγούν σε έξοδο από την κρίση. Η στροφή προς τα αριστερά του ΣΥΝ και η στήριξη των αθλιοτήτων των λογής κουκουλοφόρων σε πόλεις και πανεπιστημιακούς χώρους δεν απέδωσε. Ακρα υπάρχουν ήδη στον τόπο. Δεν αποδίδει ο εναγκαλισμός τέτοιων θέσεων από την παλιά μετριοπαθή παράταξη του Κύρκου, του Κωνσταντόπουλου, του Κουβέλη και του αξέχαστου Μ. Παπαγιαννάκη. Οι οικολόγοι απλά μετατράπηκαν σε όχημα μεταφοράς δυσαρέσκειας (κι αξιοποίησης βέβαια των περιβαλλοντικών διακηρύξεων όλων των άλλων) δίχως όμως την μεταμόρφωσή τους σε ολοκληρωμένο πολιτικό κίνημα.
Και κάτι τελευταίο. Πολλοί με επικρίνουν διότι σχολιάζω υποτίθεται τα γεγονότα από απόσταση. Δίχως να μετέχω σε διαδικασίες που, όπως ισχυρίζονται, έχω ευθύνες για τα αδιέξοδά τους. Λησμονούν όμως όλοι αυτοί πως μετέχοντας στην πολιτική πάλευα για πολιτικές που και σήμερα υποστηρίζω πως είναι απαραίτητες για τον τόπο. Και πως σχεδόν όλοι τότε αντιδρούσαν καταγγέλλοντάς τες σαν νεοφιλελεύθερες. Δίχως αντιπροτάσεις και εναλλακτικές λύσεις. Πόσοι θυμούνται πως εγκατέλειψα την πολιτική εξ αιτίας της διακομματικής τότε σιωπής για τις σκανδαλώδεις προμήθειες του ΟΤΕ; Αλλά και λόγω της εξοργιστικής απάθειας απέναντι σε όλα αυτά της κοινής γνώμης;
Εγώ είμαι συνεπής σε θέσεις κι αρχές. Οι επικριτές μου όμως;

27 σχόλια

  1. Ρε Αντρεα δεν αφηνεις το γλυψιμο κατα μερος,για αμερικανακια μας περασες; Μαλλον για καμια θεσουλα βαζεις πλωρη αλλα μη βιαζεσαι γιατι δεν αποκειεται στις βουλευτικες να πιασει τον πουλο,οπως και ο συριζα..Τα πραγματα ειναι πολυ ρευστα και ο κοσμος μπαταρει οπου φυσαει φραγκα..Ασ μη βιαζεται λοιπον ο Αμερανοανδριανοπουλος γιατι ακομα παιζεται το..πρωταθλημα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. - Άκουσες τα νέα φουκαριάρα μητέρα ;
    Δύσκολα την έχουμε με αυτό το 36%.

    - 'Ακουσες τα νέα σοσιαληστή πατέρα ;
    Όλη η Ευρώπη ψήφισε Κεντροδεξιά,
    πλην Ελλάδας..
    Οποία ευρωπαική βαρβαρότητα....

    ο 60άρης υιός σας, που τον φωνάζεται και Γεωργάκη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οι Ευρωεκλογες της 7ης Ιουνιου 2009 μπορουν καλλιστα να καταχωρηθουν στην Ιστορια σαν "νικη του τηλεγραφηματος"!!
    Και τετοια ειναι.
    ΔΕΝ νικησε καμμια πασοκοσκυλια με το ανυπαρκτο προγραμμα της ουτε κανενα βλακογιοργο με την μηδενικη πολιτικη οντοτητα του..

    Κατι αντιστοιχο με την νικη των σοσιαληστων στην Ισπανια στις εθνικες εκλογες ,που ως γνωστο κερδισαν με την ανιερη εκμεταλευση της τραγωδιας στο μετρο της Μαδριτης,του τρομοκρατικου χτυπηματος της αλ καιντα.
    Ο Αθναρ ειπε οτι πιθανωτατα αυτο ειναι εργο της ΕΤΑ και εκει ..τελειωσε!!

    Εδω εχουμε κατι πιο "ηπιο" ασφαλως γεγονος,αλλα τοπαμε οι εκλογες ειναι μαχη εντυπωσεων και επικοινωνιας..

    Το λοιπον εχουμε και λεμε:
    Ο καραβελας και 5-6 ακομα καλειται απο τον ανακριτη για καταθεση.
    Ζηταει και παιρνει προθεσμια .
    Δεν του επιβαλλεται ΚΑΜΜΙΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ εξοδου.

    Ξαφνικα παιρνει την .."αποφαση" να το σκασει..
    Νομιμα βγαζει ενα εισιτηριο και ..μην τον ειδατε!
    Τα πληρωμενα τσιρακια "αλητες ρουφιανοι δημοσιοκαφροι" παιρνουν εντολη απο τους εργοδοτες τους να ριχνουν υπονοουμενα οτι η κυβερνηση τον φυγαδευσε!!

    Βγαινει η Θεοδωρα Κουβελα Μητσοτακη και απορριπτει αυτες τις κατηγοριες δηλωνοντας οτι "η Νεα Δημοκρατια δεν ειχε κανενα λογο να κανει τετοιο" ,πραγμα απολυτως αληθες αφου το σκανδαλο Ζημενς αφορα την πασοκοσκυλια ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ την πασοκοσκυλια..

    Ξαφνικα ομως το σκηνικο αλλαζει ..
    Καποιο πασοκοσκυλο απο το Υπ.Εξωτερικων "καρφωνει" στην πασοκοσκυλια οτι υπαρχει ενα "απορρητο" ..τηλεγραφημα στο Υπ.Εξωτερικων που αναφερεται στον καραβελα..

    Και εκει αρχιζει το πανηγυρι!
    Η Θεοδωρα Κουβελα Μητσοτακη πανικοβλητη,φοβουμενη προφανως μην της χαλασει η μοστρα το "προφιλ" ..και οτι δεν κανει καλα την δουλεια της κλπ ,βγαινει στα καναλια και λεει οτι το γνωριζε το τηλεγραφημα αλλα λογω του Σαβατοκυριακου κλπ κλπ.

    Καπακι ερχεται και η συλληψη των παιδιων του καραβελα και το "πραμμα" δενει!!

    Σε ενα τετοιο τεχνητο κλιμα δεν υπηρχε καμμια περιπτωση να κερδισει η Νεα Δημοκρατια..

    Υ.Γ
    Πιθανωτατα η Υπ.Εξωτερικων δεν γνωριζε τιποτα για το .."απορρητο" τηλεγραφημα. Και ουτε και ειναι και υποχρεωμενη να γνωριζει την εκθεση του προξενου στην Ουρουγουαη που αναφερει οτι καποιος καραβελας συνεστησε δυο "οφ-σορ" εταιρειες και αγορασε καποιο σπιτι στο Μοντεβιδεο.
    Υποθετω οι διπλωματικοι υπαλληλοι το κατεταξαν στα 'συνηθη" και τετοιο ειναι.

    Τελος παντων το μηνυμα για την Νεα Δημοκρατια ειναι ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ:
    Ο αντιπαλος της πασοκοσκυλια ειναι βρωμικη ,πολυ βρωμικη.
    Και ΑΔΙΣΤΑΚΤΗ.

    Δεν θα με εξεπλησσε αν ειχαν και .."εναλλακτικο" σχεδιο σε περιπτωση αποτυχιας του .."τηλεγραφηματος"..
    Να φερ ειπειν να αφηναν κανενα δυστυχη να πεθανει στο ασθενοφορο του ΕΚΑΒ καποια αφιονισμενα πασοκοσκυλα και να κατηγορησουν την κυβερνηση ως υπευθυνη και οτι προσπαθει να καταργησει το ΕΣΥ ..

    Νομιζω?

    τζων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Προσωπικο αθλο δεν τον λες αγαπητε κατ εμε τουλαχιστον.Στους τυφλους ο μονοφθαλμος κατι μου λεει.Δεν θα διαφωνισω για την ΝΔ αλλα δεν θα συμφωνησω για το πασοκ που δυστυχως η ευτυχως δεν καρποθηκε την διαφορα σημαδι οτι εχει πολυ δρομο ακομα.Αυτο ομως που θελω να σου πω ειναι οτι απο διαπιστωσεις και κριτικες αισθανομαι γεματος.Μπορεις σε παρακαλω να γραψεις 5 θεσεις για συγκεκριμενα πραγματα.Θεσεις και οχι ευχολογια .Θεσεις οχι ΘΑ.Οικονομια ,παιδεια ,μεταναστες ,ασφαλεια.Περιμενω γιατι κριτυικη κανει και ο κατμαν φιλεμου.Υπευθυνες θεσεις εχεις γραψε .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Βρε συντρόφια πασόκοι, είναι σωστό αυτό που κάνει ο πρόεδρός σας, κοτζάμ πρόεδρος της Σοσιαλιστικής Διεθνούς, ναι αυτής που βούλιαξε στις τελευταίες Ευροεκλογές, να μην λέει στον σύντροφό του Σοσιαλιστή πρωθυπουργό της Ισπανίας, το μυστικό που έχει για να σώσει την Ελλάδα και τον αφίνει να βουλιάζει την Ισπανία με την ανεργεία να φθάνει στο 18%; Εκτός και αν δεν ξέρει και μας πουλάει φούμαρα. Λέτε; Τώρα γιατί ο κ.Ανδριανόπουλος θεωρεί "προσωπικό άθλο του Γιώργου..." το εκλογικό αποτέλεσμα όταν παρακάτω γράφει ότι "Το πρόβλημα στην χώρα μας είναι πως δεν εμπνέει κανένας." δεν ξέρω. Βλέπετε...άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου, που λέει και ο ποιητής. ο Εικαστικός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. KARAMAN mousolinako

    ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ

    πάρε και το τζων μαζί σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τελικά ποιες είναι οι αρχές σου; Αυτές που έφεραν στις μέρες μας τα χρόνια του '30; Αρχές που προσπαθείς να δικαιολογήσεις πως διασρευλώνονται είτε στην εφαρμογή είτε στην ερμηνεία; Ή κάνω λάθος; Και ο Μαρξισμός και ο Χριστιανισμός και ο Κομφουκιανισμός και ο Ισλαμισμός και κάθε ισμός επαγγέλλονται, αλλά δεν τελεσφορούν! Οι ουτοπίες είναι για τη νεολαία που σκέφτεται με την καρδιά! Η εφαρμογή τους όμως ανατίθεται στους... ώριμους, που σκέφτονται με την τσέπη! Το ΠΑΣΟΚ έχει τις βάσεις του στο σοσιαλισμό, είτε εσύ και άλλοι το δέχονται ή δεν το δέχονται, και η ανάπτυξή του είναι στο επιθυμητό παντρεμμένο με το εφικτό, που αναφέρεται στον πολίτη. Η ασυδοσία που υπηρετεί η Ν.Δ. δεν είναι ελευθερία! Είναι επικράτηση των καιροσκόπων, της αισχροκέρδειας, της δολιότητας.
    Τα άλλα είναι φληναφήματα.
    Ο ΣΥΡΙΖΑ θα το πάθαινε. Ήταν φυσικό, αφού άφησε τον πυρήνα του να χαθεί στα ανεμομαζώματα. Και βέβαια ο Καρατζαφέρης τα κατάφερε καλά- με μια στο καρφί και μια στο πέταλο- να λειτουργεί ως ανάχωμα για τη συγκράτηση των ανυπόταχτων του Καραμανλή! Εξάλλου οι δίαυλοι στους δυο τους δούλευαν δουλεύουν κάτω από τη μύτη των ψηφοφόρων τους!

    ΙΜΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ωδή σε έναν άγνωστο Νεοδημοκράτη

    Δυστυχισμένε μου,

    Απορώ με την άφελειά σου να πιστεύεις ότι η χώρα έχει πρωθυπουργό και το κόμμα σου αρχηγό.

    Ενα άτομο καταθλιπτικό, της θερμοκοιτίδας γαρ, που το γαλούχησαν με το αξίωμα ότι ένας Καραμανλής δεν χάνει ποτέ από έναν Παπανδρέου, τι περιμένεις να κάνει ;;

    Τι ελπίζεις από ένα ατομο της θερμοκοιτίδας, που το πάντρεψαν για να κάνει το σύζυγο και τον πατέρα..

    ..ένα άτομο που το βράδυ των εκλογών τού είχαν 3 ψυχιάτρους για να το συνεφέρουν από την κατάθλιψη..

    ..ένα άτομο που δεν επικοινωνεί με τον έξω κόσμο..

    ..ένα άτομο-πρωθυπουργό που ακόμα και αυτή τη στιγμή δεν ξέρει, γιατί δεν τούχουν πεί όλη την αλήθεια για το εκλογικό αποτέλεσμα..

    ..ένα άτομο που το κρατούσαν στα σκοτάδια για το εκλογικό αποτέλεσμα μέχρι να βγεί στα κανάλια, μπας και καταρρεύσει μπροστά στις κάμερες,

    ..τι περιμένεις πτωχέ τώ πνεύματι Νεοδημοκράτη ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Άσε μας ρε Ανδρέα!!!! Ελπίζεις ο Γιώργος να σε κάνει εξωκοινοβουλευτικό υπουργό; Άσε τα γλυψίματα γιτί έχεις αυτοκτονήσει πολιτικά και εσύ και ο Μάνος κλπ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ω μεγάλε στοχαστή !!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αυτή η νίκη ανήκει στους Έλληνες του μόχθου και όχι στους Έλληνες της παραλίας.
    Οι "παραλίες" μπορούν να πάρουν μαζί τους και τον ΜΕΓΑ ΠΑΡΑΛΙΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ και να μείνουν εκεί για πάντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΟΠΑ ΑΝΤΡΕΑ ,ΤΙ ΑΚΟΥΝ ΤΑ ΑΥΤΑΚΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΑ ΜΑΤΑΚΙΑ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥ!!!!!!!


    ΠΟΥ ΦΤΑΝΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Για να μας θυμίσει ο ταλιμπανογράφος, επί MAYO-SIEMENS-Αριστείδη Αλαφούζου, κοντέϊνερ Κρίστυ'ς κλπ, τι ακριβώς θέση είχε;

    Πόσα πήρε ο ίδιος;

    Μαϊντανέ, γραφικέ μαϊντανέ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Και η παπαρδέλες έχουν όρια στον Ανδριανο όχι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΡΕ ΖΩΟ ΠΑΣΟΚ.....................
    ΕΙΣΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙΣ ΚΑΤΙ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΚΑΙ
    ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΙΣ ΕΜΕΝΑ.
    ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΜΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΠΑΜΠΑ ΤΟΥ ΒΛΑΚΑ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΑΚΗ.....

    ΜΑΠΑ...ΒΛΑΚΑ..ΠΑΣΟΚΕ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Τζων ξερω εναν καλο κτηνιατρο ειδικευμενο στη λυσσα. ΓΑΒ ΓΑΒ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΡΕ ΖΩΟ ΦΑΣΙΣΤΑ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΗ.....................
    ΕΙΣΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙΣ ΚΑΤΙ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΚΑΙ
    ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΙΣ ΕΜΕΝΑ.
    ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΜΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΠΑΜΠΑ ΤΟΥ ΒΛΑΚΑ ΤΟΥ ΜΠΟΥΛΗ-ΚΩΣΤΑΚΗ.....

    ΜΑΠΑ...ΒΛΑΚΑ..ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΗ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. αστα ρε ανδιανοπουλε... δεν περναει το παραμυθη.. εκανε την βλακια μεσα στην απελπισια του ο γιωργος το 2004 μπας και εσωζε τιποτα απο την 8ετια... Τωρα γλυφεις...κλασικος Ελληναρας δεξιος που παει ερποντας... δεν ντρεπεσε να ξευτιλιζεσε στα μπλοκς...παρτο χαμπαρι...ΟΥΤΕ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΥΠΟΥΡΓΙΛΙΚΙΑ... ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΑΚΕΛΙΟ... Η ΝΙΚΗ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΒΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΛΙΩΣΑΝΕ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ... ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ ΧΑΣΑΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!!!!!!! Η Α ΠΕΙΡΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΩΝ ΠΡΑΣΙΝΗ.... ΑΝΤΕ ΤΩΡΑ ΠΑΛΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΗ ΠΟΥ ΜΥΡΙΣΤΙΚΕΣ ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΞΑΝΑΒΓΗΚΕΣ.. ΟΥΣΤ!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ρε μαλάκες πράσινοι τυχοδιώκτες, αφού καταφέρατε με τόσο πουσάρισμα από τα κανάλια να πάρετε 36,5% δεν πρόκειται να γίνετε κυβέρνηση ούτε όταν παγώσει η κόλαση.
    Με αυτά τα χάλια καλό είναι όχι μόνο να ξεχάσετε την αυτοδυναμία αλλά και να αρχίσετε να βάζετε και βαζελινούλα μόλις σκάσουν μύτη ο Χριστοφοράκος και ο Καραβέλας.
    Οταν σκάσει και η υπόθεση του κολλητού του Γιωργάκη του Τρεπεκλή θα γελάσει κάθε πικραμένος!
    Μέσα και ο Δενδρινός, από ότι έμαθα, αλλά εσείς εκεί στο press ΜΟΥΓΚΑ ΣΤΗ ΣΤΡΟΥΓΚΑ.
    Τα 100 υποτιθέμενα χιλιάρικα του Παυλίδη ήταν αρκετά σημαντικά για να βάζετε 30 αναρτήσεις την ημέρα, αλλά για τα 6,5 εκατομμύρια ευρώ του Τρεπεκλή και του Δενδρινού, ΟΥΤΕ ΚΟΥΒΕΝΤΑ.
    Η πιό επιεικής έκφραση για σας είναι ότι ΕΙΣΤΕ ΦΑΣΙΣΤΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. γλυψε ρε ανοητε εκει που εφτυνες, καραγκιοζη!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΡΕ ΑΝΩΝΥΜΟΙ ΧΑΧΟΛΟΙ ΠΟΥ ΟΠΤΕ ΑΚΟΥΤΕ ΤΟΝ Α;ΝΔΡΙΑΝΟΠΟΥΛΟ ΑΦΗΝΙΑΖΕΤΕ - ΓΙΑΤΙ ΣΑΣ ΠΟΝΑΙΕ ΒΕΒΑΙΑ!! ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΕ? ΓΛΥΦΕΙ Ο ΑΝΔΡ. ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΒΑΛΕΙ ΣΕ ΘΕΣΗ Η ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΝΕΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗ? ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΕΙ ΑΚΟΜΗ ΧΑΜΠΑΡΙ ΠΩς Ο ΑΝΔΡ. ΤΑ ΕΧΕΙ ΟΛΑΥΑ ΑΥΤΑ ΧΕΣ...ΝΑ? ΗΤΑΝ ΡΕ ΒΟΙΥΛΕΥΤΗΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ. ΤΟΝ ΚΑΛΟΥΝ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΣΕ ΡΩΣΙΑ, ΑΜΕΡΙΚΗ, ΒΡΕΤΑΝΙΑ (ΚΑΙΜΠΡΙΤΖ) ΚΛΠ. ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΒΟΥΛΕΥΤΙΛΊΚΙ ΤΟΥ ΕΛΕΙΠΕ... ΟΣΟ ΓΙΑ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΔΕΣΤΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ (WWW.ANDRIANPOULOS.GR) ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΣΤΡΑΒΩΘΕΤΕ.

    LIBERAL

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ρε σεις ο Ανδριανοπουλος ειναι απο τους μεγαλυτερους πολιτικους που γνωρισε ο τοπος..Σταθηκε ομως ατυχος γιατι τον παρεσυρε ο καραγκιοζης ο Μανος,που δεν πηρε ουτε τη δικη του ψηφο στις ευρωεκλογες..Ο Αντρεας εκανε το λαθος και δεν κατεβηκε επικεφαλης δικου του κομματος! Να μου το θυμηθειτε οτι την Ανοιξη θα γινει το μπαμ:γιωργακης προτεινει Ανδριανο...λο για προεδρο δημοκρατιας!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ροχαλα στον Ανδριανοπουλο.
    Οπου τον δειτε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Εγώ άκουσα πως για να τους κάνει άνω - κάτω θα κατέβει για Δήμαρχος του Πειραιά μόνος του!! Ε, ρε τι θα γίνει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ροχάλα σε σένα ρε κόπανε, κομπλεξικέ, υστερικέ. Σε έχει κανονικά γραμμένο ρε άσχετε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση