GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μας "έφτυσε" και η Χίλαρι...

Δεν έρχεται στην Κέρκυρα για τη Σύνοδο του ΟΑΣΕ! . Ματαιώθηκε η συμμετοχή της υπουργού Εξωτερικών των ΗΠΑ Χίλαρυ Κλίντον, στη Σύνοδο του ΟΑ...

Δεν έρχεται στην Κέρκυρα για τη Σύνοδο του ΟΑΣΕ!
.
Ματαιώθηκε η συμμετοχή της υπουργού Εξωτερικών των ΗΠΑ Χίλαρυ Κλίντον, στη Σύνοδο του ΟΑΣΕ στην Κέρκυρα. Η Χ. Κλίντον σήμερα το μεσημέρι επικοινώνησε με την Ντόρα Μπακογιάννη προκειμένου να την ενημερώσει ότι λόγω του πρόσφατου τραυματισμού της, δεν θα συμμετάσχει στη Σύνοδο και της αμερικανικής αντιπροσωπείας θα ηγηθεί ο Υφυπουργός Εξωτερικών αρμόδιος για Πολιτικές Υποθέσεις William J. Burns...

15 σχόλια

  1. Παπαραγιάννη & Καψαμούνι,ήνεγκεν ή σειρά σας,διά τήν χωματερή.
    ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αφού έσπασε το χέρι της ρε μπαρούφα, θα έρθει για διακοπές στην Κέρκυρα? Έτσι κι αλλιώς δεν πρόκειται να λυθεί κανένα πρόβλημα εκεί...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. opa keratou lesvia.etsi opos to exeis aniksei to stoma sou erxetai ena cacho meravillioso.

    royfa to evraiko troboniii!

    lesvokaargiolaaa!

    speckhard speaking now!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. υάγγελος Βενιζέλος = Προδότης των ελληνικών μαρμάρων!! Τα δίνει όλα στους ΄Αγγλους μέσω “διπλωματικού τρυκ”!!!

    Μια άκρως προσεκτική δήλωση έκανε πριν από λίγο για το θέμα των Μαρμάρων του Παρθενώνα ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ και πρώην υπουργός Πολιτισμού Ευάγγελος Βενιζέλος (διαβάστε την ολόκληρη εδώ). Προτείνοντας ουσιαστικά έναν "συμβιβασμό" με τους Βρετανούς, αναφέρει:
    "Θέλουμε τα Μάρμαρα να ενωθούν οριστικά στο φυσικό τους τόπο, κάτω από το Βράχο της Ακρόπολης. Και ας θεωρηθεί ότι μέσα στο νέο Μουσείο της Ακρόπολης λειτουργεί ένα ιδεατό παράρτημα του Βρετανικού Μουσείου. Είμαστε πρόθυμοι για μία διαρκή συνεργασία με το Βρετανικό Μουσείο ώστε στις σημερινές αίθουσες των Μαρμάρων να λειτουργούν διαδοχικές περιοδικές εκθέσεις σημαντικών ελληνικών αρχαιοτήτων που θα δανείζει η Ελλάδα".
    Θυνμίζουμε ότι μέχρι τώρα ο κ. Σαμαράς έχει αρνηθεί κάθε διαπραγμάτευση με τη βρετανική πλευρά. Ανοίγει τώρα μια διέξοδος ή όχι;

    Ιδεατό παράρτημα του Βρετανικού Μουσείου= προδοσία .Το παράρτημα θα έχει διπλωματική ασυλία θα θεωρείται ξένο έδαφος. Τα δικά μας αγάλματα που είναι ήδη στην Ελλάδα θα περιέλθουν αυτομάτως στους ΄Αγγλους!!
    Τα δίνουν όλα στους ΄Αγγλους!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ ΜΑΛΑΚΑ ΑΝ ΔΕΝ ΕΡΘΕΙ Η ΧΙΛΑΡΗ ΚΑΙ Η ΚΑΘΕ ΧΙΛΑΡΙ.ΕΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟ ΠΟΛΟΥ ΦΤΥΣΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΧΕΣΜΕΝΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δεν μας "έφτυσε", απλά οι σπάγκοι που την κρατούν δεν έφταναν μέχρι εδώ.
    Καπετάν Μακρής. Μέλος C.F.R.
    http://www.youtube.com/watch?v=3O8-VJ1M94s

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Στα παπαρια μας.Ουτως η αλλως ξερουμε τι θελει.Θα ελθει ομως το γυφτοπλανο με τα διακριτικα που προκαλουν,αλλα δεν προκαλουν καθολου ντροπη στον ΠΡ/Ο και την ΥΠΕΞ.Τα εχουν λυσει αυτοι τα εθνικα θεματα προ πολλου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. δεν πειραζει ετσι θα βρει χρονο η Ντορα να συνομιλησει με τον φιλο της τον "μακεδονα".Αυτο θα ειναι ενα συν στο προφιλ της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. http://www.youtube.com/watch?v=4uCgzBSVRxI

    ΔΕΣΤΕ ΠΩΣ ΚΑΤΑΝΤΙΣΑΝ ΤΑ ΜΑΡΜΑΡΑ ΟΙ ΑΓΓΛΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. τι είπε;

    Μήπως είπε "δεν κάνω παρέα με απατεώνες";;; Δίκιο θα είχε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΠΏΣ ΝΑ ΕΛΘΕΙ ΕΔΩ, ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΗΛΘΕ, ΔΕΝ ΤΗΣ ΦΕΡΘΗΚΑΜΕ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΦΙΛΟΞΕΝΑ.
    ΜΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΠΑΡΑΠΟΝΟ.
    ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΒΑΛΚΑΝΙΑ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΞΕ-ΓΕΛΑΣΕ. ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝΩΤΑΤΟΥΣ ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΝΕ ΕΝΑ ΧΕΡΑΚΙ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. καλα καναμε και φανηκαμε αφιλοξενοι τοτε και τωρα το ιδιο θα καναμε. τουλαχιστον τοτε νοιωθαμε και λιγο περηφανοι εθνικα που αντιστεκομαστε στους αμερικανους ,και ας τρωγαμε το κυνηγι απο τον προσκεινημενο τον κινεζο,τωρα με την ψιλη που εχει μπλοκαρει ολο τον τυπο αισθανομαστε μονο ντροπη. τουλαχιστον βοηθουν οι σκοπιανοι αμερικανοι και τουρκοι με τις βλακειες τους και ξελασπωνουμε λιγο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. κυταξτε ρε διεφθαρμενοι
    τι ωραιο στοματακι εχει!
    Απορω που ο Κλιντον προτιμουσε το στοματακι
    της αλληνης -της Μονικας ντε!

    .......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. 23 Ιουν 2009 1:20:00 πμ

    ΕΞΩ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΟ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. MORI KSEKOLA MPLOUPA, AKOMA DEN MAS HPIES TA PROINA CHYSIA MAS NA STANIAREIS? ELA KALE, LALAKH, TO ROFHMAS SOUOUOUOU!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση