GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το μετέωρο βήμα της ΝΔ...

. Από τον ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟ .

.
Από τον ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟ
.

12 σχόλια

  1. Οι Ευρωεκλογες της 7ης Ιουνιου 2009 μπορουν καλλιστα να καταχωρηθουν στην Ιστορια σαν "νικη του τηλεγραφηματος"!!
    Και τετοια ειναι.
    ΔΕΝ νικησε καμμια πασοκοσκυλια με το ανυπαρκτο προγραμμα της ουτε κανενα βλακογιοργο με την μηδενικη πολιτικη οντοτητα του..

    Κατι αντιστοιχο με την νικη των σοσιαληστων στην Ισπανια στις εθνικες εκλογες ,που ως γνωστο κερδισαν με την ανιερη εκμεταλευση της τραγωδιας στο μετρο της Μαδριτης,του τρομοκρατικου χτυπηματος της αλ καιντα.
    Ο Αθναρ ειπε οτι πιθανωτατα αυτο ειναι εργο της ΕΤΑ και εκει ..τελειωσε!!

    Εδω εχουμε κατι πιο "ηπιο" ασφαλως γεγονος,αλλα τοπαμε οι εκλογες ειναι μαχη εντυπωσεων και επικοινωνιας..

    Το λοιπον εχουμε και λεμε:
    Ο καραβελας και 5-6 ακομα καλειται απο τον ανακριτη για καταθεση.
    Ζηταει και παιρνει προθεσμια .
    Δεν του επιβαλλεται ΚΑΜΜΙΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ εξοδου.

    Ξαφνικα παιρνει την .."αποφαση" να το σκασει..
    Νομιμα βγαζει ενα εισιτηριο και ..μην τον ειδατε!
    Τα πληρωμενα τσιρακια "αλητες ρουφιανοι δημοσιοκαφροι" παιρνουν εντολη απο τους εργοδοτες τους να ριχνουν υπονοουμενα οτι η κυβερνηση τον φυγαδευσε!!

    Βγαινει η Θεοδωρα Κουβελα Μητσοτακη και απορριπτει αυτες τις κατηγοριες δηλωνοντας οτι "η Νεα Δημοκρατια δεν ειχε κανενα λογο να κανει τετοιο" ,πραγμα απολυτως αληθες αφου το σκανδαλο Ζημενς αφορα την πασοκοσκυλια ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ την πασοκοσκυλια..

    Ξαφνικα ομως το σκηνικο αλλαζει ..
    Καποιο πασοκοσκυλο απο το Υπ.Εξωτερικων "καρφωνει" στην πασοκοσκυλια οτι υπαρχει ενα "απορρητο" ..τηλεγραφημα στο Υπ.Εξωτερικων που αναφερεται στον καραβελα..

    Και εκει αρχιζει το πανηγυρι!
    Η Θεοδωρα Κουβελα Μητσοτακη πανικοβλητη,φοβουμενη προφανως μην της χαλασει η μοστρα το "προφιλ" ..και οτι δεν κανει καλα την δουλεια της κλπ ,βγαινει στα καναλια και λεει οτι το γνωριζε το τηλεγραφημα αλλα λογω του Σαβατοκυριακου κλπ κλπ.

    Καπακι ερχεται και η συλληψη των παιδιων του καραβελα και το "πραμμα" δενει!!

    Σε ενα τετοιο τεχνητο κλιμα δεν υπηρχε καμμια περιπτωση να κερδισει η Νεα Δημοκρατια..

    Υ.Γ
    Πιθανωτατα η Υπ.Εξωτερικων δεν γνωριζε τιποτα για το .."απορρητο" τηλεγραφημα. Και ουτε και ειναι και υποχρεωμενη να γνωριζει την εκθεση του προξενου στην Ουρουγουαη που αναφερει οτι καποιος καραβελας συνεστησε δυο "οφ-σορ" εταιρειες και αγορασε καποιο σπιτι στο Μοντεβιδεο.
    Υποθετω οι διπλωματικοι υπαλληλοι το κατεταξαν στα 'συνηθη" και τετοιο ειναι.

    Τελος παντων το μηνυμα για την Νεα Δημοκρατια ειναι ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ:
    Ο αντιπαλος της πασοκοσκυλια ειναι βρωμικη ,πολυ βρωμικη.
    Και ΑΔΙΣΤΑΚΤΗ.

    Δεν θα με εξεπλησσε αν ειχαν και .."εναλλακτικο" σχεδιο σε περιπτωση αποτυχιας του .."τηλεγραφηματος"..
    Να φερ ειπειν να αφηναν κανενα δυστυχη να πεθανει στο ασθενοφορο του ΕΚΑΒ καποια αφιονισμενα πασοκοσκυλα και να κατηγορησουν την κυβερνηση ως υπευθυνη και οτι προσπαθει να καταργησει το ΕΣΥ ..

    Νομιζω?

    τζων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κατ' αυτόν, όσοι δεν είμαστε ή δεν ανήκουμε στο ΠΑΣΟΚ, πρέπει να είμαστε ...εγκεφαλικά βλαμμένοι.

    Δεν πρόλαβαν να περάσουν δυο μέρες από τις εκλογές, και πάνω που είπαμε "επιτέλους ηρεμήσαμε",με τις κάλτσες, μας ρίχνει τα ...μαργαριτάρια του, και τα πειθήνια και άβουλα όργανά του, τον ...χειροκροτούν.
    Ρε δεν είμαστε καθόλου καλά.!
    Ως νικητής υποτίθεται των εκλογών, και ενώ θα έπρεπε να πλέει σε πελάγη ευτυχίας, επιτέθηκε ξαφνικά στον πρωθυπουργό.
    Αυτή τη φορά δεν του αρέσει η ...φύση του.
    Ναι, μην απορείτε, τον ενοχλεί η ...φύση του πρωθυπουργού.!
    Τώρα αν εγώ πω ότι, της κοντής ....της φταίνε οι τρίχες, θα με χαρακτηρίσετε χυδαίο;
    Κι' όμως.!!!Αυτός, ο εν ...δυνάμει πρωθυπουργός, χαρακτήρισε αλαζόνα τον πρωθυπουργό και είπε ότι: "...παρά την ήττα του, δεν πρόκειται να αλλάξει σε τίποτε, δεν μπορεί να κάνει σοβαρές ανατροπές, μιας και για να γίνει κάτι τέτοιο, θα πρέπει να ανατρέψει την ίδια του τη ...φύση..."Χριστέ μου.!!!Τι θέλει να πει αυτό το άτομο;Πρέπει να αλλάξει τη ...φύση του ο πρωθυπουργός για να πάει καλά η χώρα;Ρε φίλοι του ΠΑΣΟΚ, αν τον συμπονάτε, ...μαζέψτε τον.!
    Είπε και κάτι άλλο ρε παιδιά, που αν σας το πω θα με πείτε συκοφάντη.Λοιπόν είπε επί λέξει ότι: "...η νίκη του ΠΑΣΟΚ στην Ελλάδα και του σοσιαλιστικού κόμματος στην Μάλτα "επιφορτίζει" τα δύο κόμματα με το βάρος να "περάσουν" ένα διαφορετικό κλίμα στην Ευρώπη, καθόσον οι σοσιαλδημοκράτες, δεν πρέπει να "βράζουν" στην μιζέρια της ξενοφοβίας, που θέλουν να περάσουν οι συντηρητικοί..."Δεν είμαι ...καλά.!
    Η Ελλάδα και η ...Μάλτα θα περάσουν τη γραμμή τους στην ...Ευρώπη.!Δεν θα τα γλυτώσω τελικά τα ψυχοτρόπα. Μήπως και τα ...πειθήνια όργανά του, είναι σε καλύτερη κατάσταση νομίζετε;
    Στα καλά καθούμενα, και επειδή δεν έχουν με τι να ασχοληθούνε, άρχισαν μια ακατανόητη και άνευ προηγουμένου γκρίνια μεταξύ τους, για δήθεν σκόπιμη καθυστέρηση στην ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των ευρωεκλογών από το υπουργείο Εσωτερικών, ξεχνώντας ότι εκεί βρισκόταν δυο εκπρόσωποί τους. Ο Μιλτιάδης Παπϊωάννου και ο Ντίνος Ρόβλιας. Παρ' όλα αυτά, ο εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ άρχισε να λέει ότι υπάρχουν ερωτήματα γιατί η διαφορά αυξήθηκε μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα αργά το βράδυ.
    "...Δεν θυμάμαι στο παρελθόν να έχει συμβεί κάτι τέτοιο, μ’ αυτό τον τρόπο..." ανέφερε χαρακτηριστικά. Και πως να το θυμηθεί; Αφού το ΠΑΣΟΚ, φαίνεται πως δεν έχει ...παρελθόν.
    Διαφορετικά θα θυμόταν τι είχε συμβεί στις εθνικές εκλογές του 2000, όταν το ΠΑΣΟΚ άρχισε να παίρνει προβάδισμα, μετά τις δέκα και μισή το βράδυ.
    Κύριε φύλαττε.!!! Μαζέψτε τον ή βουλιάξτε μόνοι σας. Όχι εμεις και η Ελλάδα...και μη κάνετε ότι δεν καταλαβαινετε. Το πρόβλημα είναι μεγάλο όσο οι δύο λέξεις: Ο Γιωργάκης πρωθυπουργός της Ελλάδος. Παναγία μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΓΙΑΚΟΥΜΑΤΟΣ 4-6-2009:

    Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΟ ΚΟΜΜΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. τζων

    τζων

    τζων

    που είσαι τζων ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Είπατε τω βασιλεί,

    χαμαί πέσαι Δαίδαλος αυλά,

    ουκέτι Φοίβος έχει καλύβην,

    ου μάντιδα, δάφνιν,

    ου παγάν λαλέουσαν,

    απέσβετο το λάλον ύδωρ !!!


    μα απλά λόγια ΜΠΟΥΧΕΣΑ-ΜΟΥΣΟΛΙΝΙ τον πούλο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κύριε τζων
    Καλημέρα σας,

    Δυστυχώς οι προβλέψεις σας για το αποτέλεσμα των ευροεκλογών διαψεύσθηκαν. Μέχρι την Παρασκευή γράφατε ότι η Ν.Δ. θα έλθει πρώτο κόμμα με διαφορά 1,6%.

    Δυστυχώς σας πίστεψα, μιας και η "πηγή" σας ήταν έγκυρη. Και όχι μόνο σας πίστεψα αλλά και στοιχημάτισα για τα λεγόμενά σας.

    Δικαιούμαι τώρα να ζητήσω την καθαίρεσή σας από κυβερνητικό εκπρόσωπο ?

    Δικαιούμαι να πώ πως, αφού σαν έγκυρη πηγή χρησιμοποιήσατε τις πληροφορίες ενός πασοκοσκυλαία (καθ᾽ομολογίαν σας), άγεσθε και φέρεσθε από πασοκο-κύονες ??

    Εχει θἔση στο κόμμα μας ένας τέτοιος εκπρόσωπος ??

    Λυπάμαι κύριε τζων αν πέσατε και σεις θύμα των πασοκοκυόνων, πλην όμως ελάχιστα με ενδιαφέρει. Γνωρίζω πως το μόνο που σκέπτεσθε αυτή τη στιγμή είναι το πως θα μεταπηδήσετε στο ΠΑΣΟΚ και πόσα ανταλάγματα θα πάρετε. Επομένως δεν ευελπιστώ ότι θα απαντήσετε στην παρούσα επιστολή μου.

    Ευελπιστώ όμως ότι το Blog θα απαλλαγεί επί τέλους από σας και τα ανόητα σχολιά σας που ΜΟΝΟΝ ΚΑΚΟ έφεραν στην παράταξη.

    Ελπίζω επομένως να μην ξανασυναντήσω τις ανόητες και εν πολλοίς ρυπαρές αναρτήσεις σας, είτε ενυπόγραφες, είτε ανυπόγραφες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Σε ότι αφορά τα αποτελέσματα των ευρωεκλογών η δική μου γνώμη είναι η εξής:
    1.Υπό τον ανηλεή βομβαρδισμό της παραπληροφόρησης των καναλαρχών 1,500.000 απογοητευμένοι νεοδημοκράτες πήγαν για μπάνιο ή έκατσαν σπιτάκι τους εν μέσω καύσωνα. Κάποιοι λίγοι (γύρω στους 70.000) τσίμπησαν στην υπερ του Καρατζαφύρερ προπαγάνδα των καναλιών το τελευταίο τρίμηνο. Να μην ξεχνάμε ότι η άνοδος του Λαός είναι σχεδόν ισοδύναμη με τη διαφορά Ν.Δ.-Πασόκ.
    2.Το πασόκ απέτυχε οικτρά να πείσει σαν βιώσιμη εναλλακτική. Το πασόκ είχε επίσης αποχή τουλάχιστον 500.000 ψηφοφόρων του και προφανώς είναι πολύ μακριά από οποιαδήποτε σκέψη αυτοδυναμίας. Τελευταία του ελπίδα είναι η προσάρτηση του Σύριζα μέχρι το Μάρτη. Οι καναλάρχες τραβάνε τα μαλλιά τους, είναι σαν τον πατέρα που κάνει εντατικό φροντιστήριο στο μπουμπούνα γιό του επί 8 μήνες για να μπορέσει να πάρει 12.
    3.Δυναμική η γενικότερη πορεία του ΚΚΕ, παρά τον ξύλινο λόγο και την απαρχαιωμένη πολιτική φιλοσοφία, ένα κλάμπ φανατικών που γίνονται όλο και πιό γραφικοί, προϊόντος του χρόνου.
    4.Ο Λαός του Καρατζαφέρη, παρά τις ασυναρτησίες και τις εμμονές του κατάφερε να είναι ο μοναδικός κερδισμένος των Ευρωεκλογών. Η βοήθεια των καναλαρχών ήταν καταλυτική, διότι τα νεαρά στελέχη του δεν τα είδε το σπίτι τους το τελευταίο τρίμηνο. Είχαν φέρει ράντζα και κοιμόντουσαν μέσα στα κανάλια.
    5.Οι τυχοδιωκτικές θέσεις τόσο του Αλαβάνου αλλά περισσότερο του Τσίπρα προοιωνίζουν ότι δεν θα υπάρχει για πολύ ακόμη, όσους δεν καταβροχθίσει το πασόκ θα τους φάει το μαύρο σκοτάδι. Η χαριστική βολή ήταν η απίστευτη θέση του "παιντιού" ότι η Ελλάδα δεν πρέπει να δεχθεί άλλο το Σύμφωνο Σταθερότητας. Έχει καβαλήσει καλάμι και προφανώς αγνοεί ότι η Ελλάδα αντιπροσωπεύει μόνο το 1,5% του ΑΕΠ της ΕΕ.
    6.Οι Οικολόγοι είναι μία ψήφος διαμαρτυρίας κάποιων αγαθών συμπολιτών μας που αγνοούν πολλά (και όχι μόνο τις θέσεις του Τρεμόπουλου στα εθνικά θέματα).
    Περαστικά σε όλους (με εξαίρεση τον Καρατζαφέρη).
    Κάτι μου λέει ότι σε ένα χρόνο το πολιτικό τοπίο θα είναι ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ από το σημερινό, σε κάθε περίπτωση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Η εντυπωσιακή άνοδος της ορθόδοξης δεξιάς σε όλη την Ευρώπη θέτει ένα σοβαρότατο πρόβλημα. Την πανευρωπαϊκή εκπροσώπηση αυτού του ρεύματος από έναν άξιο ηγέτη.

    Και αυτός δεν είναι άλλος από τον Κωστάκη Καραμανλή. Διαθέτει πυγμή, αποφασιστικότητα και πολλά από τα χαρακτηρηστικά του πάλαι ποτέ ηγέτη μας Μπενίτο.

    Πρόεδρος λοιπόν της Ευρώπης ο άξιος διἄδοχος του Μπενίτο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. και αυτή μάλλον καινούργιο γκόμενο
    και ποιο ΠΛΟΥΣΙΟ απο τον πρώην..

    Τετάρτη, 10 Ιούνιος 2009
    Λένε ότι ειναι μόνο φίλοι και τίποτα παραπάνω


    Διαψεύδουν οι ίδιοι ότι είναι ζευγάρι αλλά πολύ καλοί φίλοι. Στο μέλλον όμως που ξέρεις;
    Η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Μιλένα Αποστολάκη κάνει παρέα με τον Βωβό και όπως λέει δεν έχει τίποτα παραπάνω μαζί του. Ο γνωστός εργολάβος θα...


    πάρει διαζύγιο από την γυναίκα του και ίσως γιαυτό να έγινε η ...παρεξήγηση. Άνθρωπος από το στενό περιβάλλον του Άρη αποκαλύπτει στο yupi: «Ο Άρης και η Μιλένα γνωρίζονται πολλά χρόνια. Μάλιστα, έχουν συναντηθεί πολλές φορές σε γήπεδα για να παρακολουθήσουν αγώνες μπάσκετ. Δεν υπάρχει τίποτα ερωτικό στη σχέση τους, τους ενώνει μια ζεστή φιλία. Δεν είναι ζευγάρι. Όσο για το αν είναι βέβαιο το διαζύγιο του Άρη και της Βίκυς, αυτό το γνωρίζουν μόνο οι ίδιοι και μόνο αυτοί μπορούν να δώσουν σαφείς απαντήσεις».

    Share on Facebook
    Αναρτήθηκε από troktiko στις 11:19 πμ .

    ΓΑΜΩ ΤΟΝ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ ΣΑΣ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΠΑΣΟΚΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. 10 Ιουν 2009 10:15:00 πμ

    ==
    Τοπες μια τοπες δυο..

    Πως λεμε
    Ειπες τονα ειπες ταλλο
    κατσε τωρα να στον βαλλω.

    Clear??

    john

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση