GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η σημειολογία της ολέθριας αμερικανικής κατοχής μας‏...

Από τον Θύμιο Παπανικολάου http://www.resaltomag.gr/ . Δύο συνδυασμένα «κτυπήματα» και φαινομενικά ασύνδετα σηματοδοτούν ότι οι τυχών «αταξ...

Από τον Θύμιο Παπανικολάου
http://www.resaltomag.gr/
.
Δύο συνδυασμένα «κτυπήματα» και φαινομενικά ασύνδετα σηματοδοτούν ότι οι τυχών «αταξίες» του ελληνικού πολιτικού και πνευματικού κατεστημένου εναντίον των ΗΠΑ, επιτρέπονται μόνο σαν άλλοθι της ολοκληρωτικής υποταγής μας στον αμερικάνικο ιμπεριαλισμό.
Πρώτο κτύπημα: Ο Μιλόσοσκι, ο υπουργός Εξωτερικών των Σκοπίων, αφίχθη στην Κέρκυρα με αεροσκάφος της «Δημοκρατίας της Μακεδονίας»!!! www.naftemporiki.gr/news/redirstory.asp?id=1682725
Δεύτερο κτύπημα: Μίκης Θεοδωράκης: «Αμερική σημαίνει ελευθερία, πρόοδος, καλοσύνη» news.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_columns_2_28/06/2009_320250
Φυσικά, ο Μίκης διαχωρίζει καθαρά τον αμερικάνικο λαό απ’ τις κυβερνήσεις του. Για όποιον ξέρει να διαβάζει με ανοιχτά τα μάτια, ο Μίκης δεν βλέπει ως φορέα ελευθερίας, προόδου, καλοσύνης, ειρήνης το αμερικάνικο καθεστώς.
Ωστόσο, η δήλωσή του λειτουργεί σημειολογικά και...
συνδυασμένα υπέρ του αμερικανικού ιμπεριαλισμού.
α). Είναι το αμερικανικό κρατικό ίδρυμα που τον «τίμησε», δηλαδή η αμερικάνικη κυβέρνηση και όχι ο αμερικανικός λαός. Σε αυτό το «Ίδρυμα» έκανε τη δήλωση, αποδεχόμενος την αναγόρευσή του σε επίτιμο διδάκτορα από το αμερικανικό καθεστώς.
Το να καμαρώνεις, συνεπώς για αυτή την «τιμητική διάκριση» από το κολέγιο του Αμερικανισμού και να δηλώνεις, τα όσα δήλωσες, και μάλιστα στη σημερινή πολιτική συγκυρία, αυτό σαφέστατα, τουλάχιστον σημειολογικά, προσδίδει κύρος και «άλλοθι» στον αυτοκράτορα πλανητάρχη και τους σχεδιασμούς του για την Ελλάδα.
Ο Μίκης, ως συνήθως, δίχως, ίσως, να το αντιλαμβάνεται (αυτό θέλουμε να πιστεύουμε), σε καίριες «εθνικές καμπές», παρέχει χείρα βοηθείας στους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς…
Η πράξη, ωστόσο, που δεν έχει κανένα ελαφρυντικό, και αγγίζει τα όρια της ανοικτής προδοσίας και του ραγιάδικου δωσιλογισμού, είναι αυτή της κυβέρνησης και ειδικότερα της υπουργού Εξωτερικών: Της Ντόρας Μπακογιάννη.
Η δωσιλογική αυτή αυθάδεια έχει πολλές σηματοδοτήσεις:
α). Πρακτικά πλέον, με επίσημη κυβερνητική βούλα, ακυρώνεται οποιαδήποτε αμφισβήτηση, έστω και ρητορική, απέναντι στη στρατηγική των Αμερικανών και του προτεκτοράτο τους (Σκόπια), σχετικά με το όνομα.
Πρακτικά υιοθετείται και νομιμοποιείται το όνομα «Δημοκρατία της Μακεδονίας»!!!
β). Αποτελεί, επίσης, μια βάναυση προσβολή των διαθέσεων του ελληνικού λαού. Είναι μια πράξη θηριώδους κοροϊδίας και εμπαιγμού του ελληνικού λαού. Μια πράξη που αποκαλύπτει, ότι τα πάντα έχουν λυθεί και αναζητείται φόρμουλα εξαπάτησης…
γ). Τέλος, σηματοδοτεί τούτο: ότι η κυβέρνηση, αλλά και όλο το πολιτικό κατεστημένο (ανεξάρτητα από τις δημαγωγικές κορώνες των πολιτικών απατεώνων) έχουν, πλέον, υποταχθεί ΠΛΗΡΩΣ στις βουλές του πλανητάρχη.
Και αυτό είναι το εφιαλτικό. Όλοι γνωρίζουμε ποιες είναι οι «βουλές» της αυτοκρατορικής Νέας Τάξης για τη χώρα μας.
Το όνομα των Σκοπίων είναι μόνο η αφετηρία των νέων εθνικών μας δεινών…

11 σχόλια

  1. Ουτε λιγο ουτε πολυ,ο σχολιαστης στο πρωτο θεμα δειχνει ποιος ειναι πισω απο το θεμα Μακεδονια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. O Μίκης έχει επανειλημένα παίξει αυτό το "παιχνίδι." Του το συγχωρούμε όμως λόγω της πολιτιστικής του προσφοράς. Δεν ξέρω αν κάνουμε σωστά. Για την κα Ντόρα- ΜΠΟΥΣ-ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σταματήστε τον εξευτελισμό του! Δεν ανήκει σε κανέναν σας, αλλά στο λαό και τη δημοκρατική αριστερά!

    http://sibilla-gr-sibilla.blogspot.com/2009/06/blog-post_8506.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΟΣΟ ΔΟΥΛΙΚΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΤΑ ΚΕΛΕΥΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΕΙΧΑΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ

    Η ΝΤΟΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΑΙΙΚΟ ΞΕΦΤΥΛΙΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΕΞΑΓΝΙΣΤΕΙ Η ΝΤΟΡΑ ΣΤΟΥΣ ΚΛΙΝΤΟΝ ΓΙΑ ΤΑ ΚΕΡΑΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΜΠΟΥΣ

    ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΜΙΑ ΑΝΙΚΑΝΗ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΝΑ ΠΛΑΣΣΑΡΕΤΑΙ ΔΗΘΕΝ ΓΙΑ ΕΠΟΜΕΝΗ ΠΡΟΘΥΠΟΥΡΓΟΣ

    ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΗ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΤΗΣ 5 ΜΕΡΕΣ ΕΝΑ ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟΝ ΑΡΜΟΔΙΟ ΥΠΟΥΡΓΟ
    ΚΑΙ ΘΕΛΈΙ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

    ΑΙΣΧΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΤΟΥ ΚΚΕ ΤΙ ΕΧΕΤΕ ΠΑΘΕΙ ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ? ΜΗΠΩΣ ΕΙΣΑΣΤΕ ΑΡΡΩΣΤΟΙ? ΜΗΠΩΣ ΖΗΛΕΨΑΤΕ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ? ΤΙ ΑΓΑΠΕΣ ΣΑΣ ΠΙΑΣΑΝΕ ΞΑΦΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ [ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ]? Ο ΜΑΡΞ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΟΤΙ ''Η ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΕΡΓΑΤΩΝ ΔΙΑΙΩΝΙΖΕΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΤΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ ..... ΠΕΤΑΞΤΕ ΤΟΥΣ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ'' !!! ΓΙΑ 90 ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΟΔΙΔΕΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΤΩΡΑ ΠΡΟΔΙΔΕΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΘΕΝ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΣΑΣ? ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΗΣ Η ΦΗΜΗ ΟΤΙ Η KGB ΣΑΣ ΠΑΡΕΔΩΣΕ ΣΤΗ CIA ΟΤΑΝ ΚΑΤΕΡΕΥΣΕ Ο [ΑΝ]ΥΠΑΡΚΤΟΣ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ ΣΑΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η ΝEA ΤAΞΗ σχεδιάζει τώρα το μεγαλύτερο κτύπημα κατά της χώρας, ΤΗΝ ΕΘΝΟΛΟΓΙΚΗ ΑΛΛΟΙΩΣΗ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΩΝ με την ελληνοποίηση παιδιών εισβολέων [λαθρομεταναστών], που θα μείνουν νόμιμα γιά πάντα, αυτοί [200000-250000] και οι συγγενείς τους [800000-1000000] στη χώρα. Για να πετύχει τον σκοπό της χρησιμοποιεί συχρόνους Νενέκους [ΜΠΟΥΛΗΣ-ΤΖΕΦΡΥ-ΠΑΚΗΣ-ΝΤΟΡΑ-ΓΙΑΝNΑΚΟΥ-ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ-ΔΑΜΑΝΑΚΗ-ΤΡΕΜΟΠΟΥΛΟΣ-οι περισσότεροι του ΣΥΡΙΖΑ-ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ-ΑΛΑΦΟΥΖΟΣ κτλ] που εκμεταλλεύονται τον ανθρωπισμό μας. Σαν ''΄ελληνες''[και με κατεύθυνση της χώρας προελεύσεώς τους] άσχετα με το που θα μένουν θα μπορούν να γραφούν όπου θέλουν δημότες π.χ. οι Αλβανοί στην Ηγουμενίτσα, οι Ασιάτες στην Κομοτηνή κτλ. Σκέφτηκαν οι πολιτικοί, που το συζητούν, αυτή την περίπτωση? Είναι τόσο ηλήθιοι ή αδίστακτοι προδότες?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τόσο βοϊδότουβλα είσαστε, (Βόδια + τούβλα αγκαζέ), πού δέν τολμάτε νά ψελλίσετε ότι ο Μέγας Θεοδωράκης μιμείται τόν ... Καρατζαφέρη.

    Αλιεύει, (όπως επιτυχέστατα πράττει ολόκληρη τήν ζωή του), πλούτο καί δόξα από τήν αστείρευτη πηγή τού κομπλεξικού Ελληνογύφτικου (ψευτο)αντιαμερικανισμού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αποκαλυψη:

    Ταξιδευα εχθες Θεσσαλονικη Αθηνα
    με ολυμπιακη που κλεινει
    και ταξιδευε επισης ο γνωστος ηγετης των πρασινοφρουρων Δρ Κουτσουκος μαζι με ενα μωρο που πιθανοτατα το ψαρεψε μεταξυ Δηλου Μυκονου Τηνου (πολυ παιδι απαιχτο, τυφλα να εχει ο Μπελουσκονι).

    Ξαφνικα μπηκε μεσα το "μαθητουδι" ο Αλεξης τσιπρας με κατι φλωρια που θελουν να παντερυτουν στην Τηλο και καθισαν απεναντι.

    Το τε ο Δρ Κουτσουκος σηκωνει το χερι του και λεει "ελα μαζι μας με το νεο Πασοκ να ριξουμε τον Καραμανλη!!
    Ο Αλεξης ηταν ξαφνιασμενος απο την ετοιμοτητα και ανεση του Δρ Κουτσουκου (που με το ενα χερι συνομιλουσε με το μαθητουδι και με το αλλο θωπευε το ξανθια γοργονα)!!
    Ο Αλεξης κατι μουρμουρισε αλλα ειχε καταπιει την γλωσσα του!!
    Φανταστειτε τι προεδρο εχει ο Συν, για τα μπαζα!!
    Ο Αλεξης ζει?
    ρωτησε η ξανθια γοργονα τον Δρ Κουτσουκο!!

    Τι να ζει δεν το βλεπεεις το παιδι οτι πνεει τα "λοισθια"?

    Ξαφνικα ακουστηκε μια φωνη " Γεια σου Αλεξη"

    Πιο πισω καθοτα Ο Δημήτρης Βερβεσός που καλυπτει αποτι ξερουμε τους δικηγορους που εχει καταγγειλει ο Δρ Κουτσουκος στον ΔΣΑ. Αυτοι οι δικηγοροι μη εχοντας δικες προσπαθουν να χωρισουν τα ανδρογυνα και τα ριχνουν σε ατελειωτη εχθρα για να καρπωνονται τα παραβολα των δικων, ενω θελουν να παντρευονται οι αδελφες!!

    Λες ο Αλεξης να ξαναπαει στην γιορτη του Προεδρου με την μαυρη αφρικανη και ο Δρ Κουτσουκος με την ξανθια γοργόνα?

    Θα δειξει
    13 Σεπτεμβρη...
    μουρμουρισε ο Δρ Κουτσουκοα στην γοργονα.....τι εννοουσε??

    Απολυμενη Αεροσυνοδος Ολυμπιακης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ο ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ
    Πριν από 10 χρόνια τελείωσε το μεγαλύτερο σκάνδαλο που έζησε η Ελλάδα από καταβολής της ύπαρξής της.
    Το ΑΝΕΠΑΝΑΛΗΠΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟΥ, που χρηματοδότησε το πασοκο-καθεστώς καταστρέφοντας εκατοντάδες χιλιάδες οικογένειες.
    Ο Παπαντωνίου έλεγε να αγοράζουμε μετοχές λόγω της «ισχυρής» οικονομίας, η διορισμένη από το Σημίτη Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς του Σταύρου Θωμαδάκη ενέκρινε αυξήσεις μετοχικού κεφαλαίου ακόμη και στα περίπτερα, ενώ οι πασοκικές φυλλάδες/παπαγαλάκια μας διαφήμιζαν τις τρομερές προοπτικές τους.
    Βέβαια, ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ 2000 ο κοντο-ελιάς έλεγε στους κατεστραμένους άς πρόσεχαν και κλείνει την υπόθεση το 2001 με μία ωραία εξεταστική της Βουλής.
    Με τον ειδικό νόμο περί ευθύνης υπουργών φρόντισε επίσης και να τους απαλλάξει (μαζί με τους υφισταμένους τους) από οποιαδήποτε νομική ευθύνη (πενταετής παραγραφή, πχ. βλ. δίκη ΔΕΚΑ-τα λεφτά των ταμείων).
    Βολεύτηκαν όμορφα οι επιχειρηματίες που ξεπούλησαν χρυσάφι τις εταιρίες-ψοφίμια, οι δημοσιογράφοι-παπαγαλάκια με τις μίζες τους, οι χρηματιστές με τις προμήθειές τους αλλά και το πασόκ με την υποστήριξή των καναλαρχών στις εκλογές.
    Και ο χαζός λαός βέβαια έμεινε με το μουτζούρη.
    Όμορφος κόσμος, αγγελικά πλασμένος!
    Και τώρα ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ μας λένε να τους ψηφίσουμε για να διώξουν την διαφθορά από την Ελλάδα!
    Πόση πράσινη υποκρισία, πόσο πράσινο ψέμμα, πόσο πράσινο δούλεμα.
    Δώστε στους κλέφτες να καταλάβουν ότι δεν είμαστε όλοι οι Έλληνες πρόβατα, σαν τους πληρωμένους πράσινους αφισσοκολλητές του διαδικτύου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ.
    ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΛΗ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ, ΝΑ ΠΡΟΤΑΘΕΙ Ο ΜΙΚΗΣ ΩΣ ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.
    ΕΦΟΣΟΝ ΕΧΕΙ ΤΗ ΣΥΜΠΑΘΕΙ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ, ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΠΙΘΑΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Δεν νομίζω ότι ο ψηλός είναι ελληνικής καταγωγής.


    Φούντωσε ο πόθος των γερμανών να κάνουν την Ελλάδα και επισήμως πλέον γερμανικό προτεκτοράτο.

    Σχεδόν όλα τα πολιτικά χασαπόσκυλα είναι γερμανικής καταγωγής, και εντείνουν τελευταία τις προσπάθειές τους να καμφθούν οι Έλληνες που αντιδρούν στα σχέδιά τους.

    Επειδή η γερμανική ψυχασθένεια δεν είναι κάτι που αντιμετωπίζεται με χάπια, καλά είναι να αρχίσουν οι Έλληνες να εξοπλίζονται ψυχικά για να είναι σε θέση να αποτινάξουν από τον γιακά την γερμανική μουνόψειρα, προτού να είναι πολύ αργά.

    Απαιτείται προσοχή στους γερμανούς που κατέχουν ήδη πολιτικά αξιώματα.
    Πρέπει να εξοντωθούν πολιτικά.

    Οι σλάβοι οι βλάχοι και οι βούλγαροι των Σκοπίων, είναι το ακριβώς επόμενο θέμα που η Ελλάδα έχει να αντιμετωπίσει με την ίδια προσοχή όπως και το ζήτημα των Γερμανών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση