GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σιαμαία καρπουζάκια....

Από το http://kosmosnews.blogspot.com/ . Δυο σιαμαία καρπούζια κολλημένα μεταξύ τους βρήκε παραγωγός στην φετινή του σοδειά στην περιοχή της...

Από το http://kosmosnews.blogspot.com/
.
Δυο σιαμαία καρπούζια κολλημένα μεταξύ τους βρήκε παραγωγός στην φετινή του σοδειά στην περιοχή της Τριφυλίας , από όπου είναι και η φωτογραφία που μας έστειλε φίλος. Από ότι μάθαμε ο διαχωρισμός τους δεν είναι και δύσκολη υπόθεση αφού και αυτά όπως και τα υπόλοιπα καρπούζια κόβονται στην ...μέση.
Βέβαια δεν ξέρουμε αν το συγκεκριμένο διπλό καρπούζι ήδη καταναλώθηκε ή έμεινε ως ενθύμιο...

5 σχόλια

  1. ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΠΡΑΣΙΝΟΚΩΛΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ
    ΤΟ ΕΝΑ ΣΤΡΑΒΟ ΚΑΙ ΛΕΙΨΟ
    ΤΟ ΑΛΛΟ ΧΟΡΤΑΤΟ.
    ΑΛΛΑ ΓΕΝΙΚΑ ΜΑΠΑ ΤΟ ΚΑΡΠΟΥΖΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όλα τα καρπούζια εδώ και χρόνια είναι κολοκυθοκάρπουζα άρα η εικόνα αυτή συνηθισμένη για τους παραγωγούς. Όσο για την δυνατότητα να διατηρηθεί για ενθύμιο μπορεί για μερικές μόνο μέρες, μετά όπως όλα τα φρούτα σαπίζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κυριακή, 28 Ιούνιος 2009
    Δεύτερο ένταλμα σύλληψης για οτν Χριστοφοράκο

    Δεν είναι μόνο η Siemens που έχει στην πλάτη του ο Χριστοφοράκος... Σήμερα εκδόθηκε δεύτερο ένταλμα σύλληψης για τον Μιχάλη Χριστοφοράκου όχι για την Simenes αλλά για τα C4I.

    ΓΙΩΡΓΑΚΗ....ΤΟ ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙ ΣΕ ΓΥΡΕΥΕΙ ΚΑΙ Η ΑΛΒΑΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΚΑΝΟΥΝ ΜΟΝΙΜΟ ΚΑΤΟΙΚΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αν είχαν και μακρύ κοτσάνι θα θύμιζαν τα τέτοια μας μετά την εξαγγελία των νέων φορολογικών μέτρων από την κυβέρνηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σαν την μουτσούνα του Πάγκαλου είναι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση