GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αξιοκρατίας το ανάγνωσμα! Για το Νέο Μουσείο της Ακρόπολης...

...άλλες 80 προσλήψεις από το ...παράθυρο! . Με ... "προσωπική συνέντευξη" θα επιλεγούν οι τυχεροί. Τι αποκαλύπτει εφημερίδα της...

...άλλες 80 προσλήψεις από το ...παράθυρο!
.
Με ... "προσωπική συνέντευξη" θα επιλεγούν οι τυχεροί. Τι αποκαλύπτει εφημερίδα της Καλαμάτας. Πολλά τα ερωτήματα και οι αντιδράσεις!
.
Από τον Ορέστη Αυγερινό

Οι προσλήψεις των 28 συμβασιούχων από το ...παράθυρο για το Νέο Μουσείο Ακρόπολης -τη λίστα με τους οποίους αποκάλυψε το Press-gr (διαβάστε αναλυτικά εδώ)- ήταν μόνο η αρχή; Πάντως ικανοποιητικές απαντήσεις δεν δόθηκαν στα ερωτήματα που θέσαμε, ούτε καν στο ποια σχέση έχουν οι προσληφθέντες με τη Μεσσηνία, εκλογική περιφέρεια του υπουργού Πολιτισμού.
Το θέμα έχει ενδιαφέρον διότι σήμερα η εφημερίδα "Επικαιρότητα" της Καλαμάτας αποκαλύπτει ότι θα προσληφθούν άλλα 80 άτομα "ειδικού εποχιακού προσωπικού του Μουσείου Ακρόπολης".
Οι προσλήψεις όμως αυτή τη φορά δεν θα γίνουν από τον Οργανισμό Ανέγερσης του Μουσείου, ΟΑΝΜΑ, αλλά από τον ΟΠΕΠ, τον Οργανισμό Προώθησης Ελληνικού Πολιτισμού που υπάγεται στο υπουργείο Πολιτισμού. Ο φορέας μπορεί να αλλάζει, μένουν όμως ίδια τα κριτήρια: Είναι προλήψεις από το ...παράθυρο, με κριτήρια εμφανώς υποκειμενικά από τα οποία δεν παραλείπεται και η "προσωπική συνέντευξη"!
Ιδού οι λεπτομέρειες:
Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλουν τα δικαιολογητικά τους μέχρι την ερχόμενη Τρίτη 16 Ιουνίου και οι ογδόντα αυτές θέσεις καλύπτουν τις ειδικότητες: Baristas, ταμίες, σερβιτόροι και βοηθοί σερβιτόροι, παρασκευαστές κουζίνας, υπεύθυνοι τροφοδοσίας, λαντσέρηδες και καθαριστές.
H σχετική ανακοίνωση έχει μπει στο site του ΟΠΕΠ http://www.hch.culture.gr/. Και διαβάζοντας την αναλυτικά (δείτε εδώ), τι προκύπτει; Κατ' αρχάς ότι η σχετική προθεσμία για την υποβολή των δικαιολογητικών πήρε παράταση. Ως προς την ουσία, ποια είναι τα δικαιολογητικά που θα πρέπει να μπουν στον... κλειστό φάκελο από τους υποψηφίους; Διαβάζουμε: "Εντυπη αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος με μνεία της θέσης στην οποία αφορά, στοιχεία επικοινωνίας τους, μια φωτογραφία, αναλυτικό βιογραφικό σημείωμα, φωτοαντίγραφα τίτλων σπουδών και ξένων γλωσσών, βεβαιώσεις παρακολούθησης σεμιναρίων καθώς και μια επιστολή στην οποία θα παρουσιάζονται τα στοιχεία της επαγγελματικής εμπειρίας, τα οποία καλύπτουν κατά το μέγιστο δυνατό βαθμό τις απαιτήσεις και τα καθήκοντα της αντίστοιχης θέσης".
Και πώς θα γίνει η επιλογή; "Με βάση τα στοιχεία του φακέλου υποψηφιότητας που θα υποβληθεί από τον κάθε ενδιαφερόμενο, στη συνέχεια οι υποψήφιοι θα κληθούν σε προσωπική συνέντευξη και σε περίπτωση που επιλεγούν θα πρέπει να προσκομίσουν επιπλέον, αντίγραφο ποινικού μητρώου, από το οποίο θα προκύπτει ότι δεν έχουν καταδικαστεί για αδίκημα που συνιστά κώλυμα διορισμού σε θέση δημοσίου υπαλλήλου ή αδίκημα σχετικό με την άσκηση επαγγέλματος..."
Οι συμβάσεις θα είναι μάλιστα εξάμηνες αλλά "με δυνατότητα παράτασης, ανάλογα με τις ανακύπτουσες ανάγκες...".
Αξιοκρατίας το ανάγνωσμα, ε;
Ιδιαίτερα αποκαλυπτικό για το κλίμα που επικρατεί στη Μεσσηνία είναι το σημερινό δημοσίευμα της τοπικής "Επικαιρότητας".
Σας το παραθέτω ολόκληρο και τα όποια συμπεράσματα δικά σας:

«Προσλήψεις από το… παράθυρο»
Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ Α. ΣΑΜΑΡΑΣ ΞΕΣΗΚΩΝΕΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ
ΕΝ ΟΨΕΙ ΤΩΝ ΕΓΚΑΙΝΙΩΝ ΤΟΥ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ...

Λένε πως οι μεγάλοι πολιτικοί άνδρες όλων των εποχών κρίνονται τόσο από τους συμμάχους, όσο και από τους εχθρούς τους. Ο κύκλος φίλων και αντιπάλων τους δεν έχει χώρο για μετριότητες. Τα πάθη που προκαλούν στο πέρασμά τους είναι μεγάλα, όπως και οι εκδηλώσεις στήριξης στο πρόσωπό τους. Για τον υπουργό Πολιτισμού, κ. Αντώνη Σαμαρά, η… Ιστορία θα δείξει αν και πόσο μεγάλος πολιτικός άνδρας θα αποδειχθεί για την πορεία του τόπου. Βέβαιο, ωστόσο, παραμένει πως τόσο οι υποστηρικτές, όσο και οι επικριτές του είναι και πολλοί και παθιασμένοι.
Με διαφορά ημερών τα εγκαίνια του Αρχαιολογικού Μουσείου Μεσσηνίας (αύριο Κυριακή 14 Ιουνίου, στις 12.00 το μεσημέρι) και του νέου Μουσείου Ακρόπολης (το Σάββατο 20 Ιουνίου) αποτέλεσαν έναυσμα για ποικίλες καταγγελίες από πολλές πλευρές. Τα δημοσιεύματα για διορισμούς Μεσσηνίων από το… παράθυρο και στα δυο Μουσεία δίνουν και παίρνουν, καθιστώντας τον Αντώνη Σαμαρά το… σύγχρονο πρόσωπο του «μπάρμπα στην Κορώνη». Του ταιριάζει, άλλωστε, και… χωροταξικά. Ο ίδιος δεν παίρνει θέση (τι να πει άλλωστε;). Χαράζει σταθερά και μεθοδικά την πολιτική του ρότα. Η οποία, στην Ελλάδα των αντιφάσεων, μοιάζει να χωρά εξίσου άνετα το ευρωπαϊκό όραμα και τη νοοτροπία των «δικών μας παιδιών».
«Έβαλαν τους δικούς τους»
Μόλις την προηγούμενη εβδομάδα έφτασαν στην «Επικαιρότητα» Μεσσήνιοι πολίτες, για να καταγγείλουν αδιαφάνεια στις προσλήψεις τεσσάρων φυλάκων στο Μπενάκειο Μουσείο Καλαμάτας. Οι ίδιοι (τα ονόματα των οποίων είναι στη διάθεση της εφημερίδας) συμμετείχαν στον διαγωνισμό για την πρόσληψη υπαλλήλων στο Μουσείο και, όπως υποστήριξαν, ενώ είχαν συγκεντρώσει τα απαιτούμενα μόρια, τελικά δεν προσελήφθησαν, για να δουν τις θέσεις εργασίας να καταλαμβάνονται από άτομα που δεν είχαν μόρια και προϋποθέσεις.
«Δεν έγιναν με νόμιμες διαδικασίες οι προσλήψεις», δήλωσαν στην «Επικαιρότητα». «Έβαλαν τους δικούς τους και η αξιοκρατία πήγε περίπατο».
Πρόκειται για βαρύτατη καταγγελία, η οποία όμως με τα υπάρχοντα στοιχεία δεν μπορεί να αποδειχθεί. Περιγράφει, ωστόσο, γλαφυρά το κλίμα, που διαμορφώνεται γύρω από τις επιλογές της Κυβέρνησης, αλλά κι ένα γεγονός που, όσο κι αν θέλουμε να αποσιωπήσουμε, υφίσταται και μάλιστα καταλυτικά: Το ρουσφέτι καταλαμβάνει ακόμα περίοπτη θέση στην άποψη του νεοέλληνα για τις προσλήψεις στο Δημόσιο κι εξακολουθεί να αποτελεί καθοριστικό παράγοντα στη διαμόρφωση του εκλογικού τοπίου των ψηφοφόρων.
«Ανέκδοτο η αξιοκρατία και η αντικειμενικότητα στις προσλήψεις»
Το μεγάλο «μπαμ» όμως έγινε από την ιστοσελίδα press-gr, η οποία δημοσίευσε (κουτσουρεμένη) λίστα ονομάτων, η οποία, σύμφωνα με το δημοσίευμα, αφορά στους 28 φύλακες, που προσελήφθησαν για το νέο Μουσείο της Ακρόπολης. «Οι προσλήψεις αυτές», σημειώνεται στο άρθρο, «είναι με συμβάσεις ορισμένου χρόνου, που σημαίνει ότι έχουν γίνει με εντελώς υποκειμενικά κριτήρια. Είναι δηλαδή προσλήψεις από το “παράθυρο”».
«Το πιο ενδιαφέρον όμως είναι ότι οι προσληφθέντες», εξακολουθεί το δημοσίευμα, που αποτέλεσε αφορμή για πληθώρα ανάλογων δημοσιεύσεων, «έχουν σχέση με τη Μεσσηνία, την εκλογική περιφέρεια του υπουργού Πολιτισμού, Αντώνη Σαμαρά, που διακηρύσσει κι αυτός, όπως και ο πρωθυπουργός, την προσήλωσή του στο σωστό ύφος και ήθος της εξουσίας».
Στην ιστοσελίδα, την οποία μπορεί ο καθένας να επισκεφθεί στην παραπάνω ηλεκτρονική διεύθυνση, παρατίθεται η λίστα με τα 28 ονόματα (των οποίων τα επίθετα έχουν διαγραφεί κατά το ήμισυ, επειδή, όπως σημειώνεται, «οι εργαζόμενοι δεν φταίνε σε τίποτα»), τα πατρώνυμα και η ημερομηνία πρόσληψης στο νέο Μουσείο της Ακρόπολης.
Εσείς, στείλατε… ραβασάκι;
Παρεμπιπτόντως, τον κ. Χρήστο Γιάνναρη τον έχετε ακουστά; Πρόκειται για κουμπάρο (κυριολεκτικά) του κ. Σαμαρά και πρώην διοικητή του ΠΕ.ΣΥ. Πελοποννήσου, με καταγωγή από το Χατζή Μεσσηνίας. Σήμερα ο κ. Γιάνναρης είναι πρόεδρος του Δ.Σ. του Οργανισμού Προβολής Ελληνικού Πολιτισμού Α.Ε., που εποπτεύεται από το Υπουργείο Πολιτισμού! Ο εν λόγω Οργανισμός ανακοίνωσε προχθές ότι προγραμματίζει την πρόσληψη ειδικού εποχιακού προσωπικού του Μουσείου Ακρόπολης και προσκαλεί τους ενδιαφερόμενους να υποβάλουν τους φακέλους τους μέχρι την Τρίτη 16 Ιουνίου 2009. Ογδόντα (80) θέσεις θα πληρωθούν με τις ειδικότητες: Baristas, ταμίες, σερβιτόροι και βοηθοί σερβιτόροι, παρασκευαστές κουζίνας, υπεύθυνοι τροφοδοσίας, λαντσέρηδες και καθαριστές. Σπεύσατε! Πληροφορίες στο www.hch.culture.gr
Το ανέκδοτο, μάλιστα, των ημερών, θέλει τον υπουργό Πολιτισμού να δέχεται… ραβασάκια μέχρι ένα τέταρτο πριν τα εγκαίνια του Αρχαιολογικού Μουσείου Μεσσηνίας!
Ανεξάρτητα από… συμπτώσεις κι ελατήρια, πέρα από «πολιτικές ορθότητες» και στρουθοκαμηλισμούς, γεγονός παραμένει ότι, πολλοί (Μεσσήνιοι κι Έλληνες γενικά) ελπίζουν να… τη βολέψουν με τον δικό τους «μπάρμπα στην Κορώνη».

22 σχόλια

  1. ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ .

    ΑΛΛΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΠΕΤΥΧΑΙΝΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΣΤΕ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΓΕΛΙΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλά και τι να έκαναν δηλαδή? Να έδιναν γραπτές εξετάσεις για "baristas, σερβιτόροι κτλ" ??? Ρε press-gr.blogspot είστε σοβαροί?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ρε κοροιδα τι σχολιαζετε?
    διαβαστε,κρατηστε επιφυλαξεις.
    το μπλογκ ειναι στο συστημα
    χειραγωγησης.
    μην ασχολειστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Να γινουν οι προσληψεις μεσω ΑΣΕΠ και να ανοιξει το μουσειο το 2014.
    Ε ρε βουρδουλα που θελετε...
    Αλλα θα ερθει η ωρα σας, που θα πατε...
    Δημοσιογραφακια της πλακας η αληθεια ειναι ανικητη και καποια στιγμη θα φανει η ζημια που κανετε στον τοπο.
    Δεν εχει σημασια ποιος θα κυβερνα τοτε, ο λαος θα αναλαβει να σας τιμωρησει με τους αγραφους νομους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Όταν πορόκειταια όλοι αυτοί να πληρώνονται από μένα και από σένα, φυσικά και θέλεω να ξέρω από που κρατάει η σκούφια τους. Γραπτές εξετάσεις και ένσημα για baristas και καθαρίστριες, ναι! Τώρα θυμηθήκανε να προκυρήξουν προσλήψεις? μια βδομάδα πριν τα εγκάινια? Δυο μήνες πριν τις εκλογες? Ρε ουστ τα κοπρόσκυλα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Την Παρασκευή που μας πέρασε στο αμφιθέατρο του ΥΠΠΟ έγινε ενημέρωση για το ΕΣΠΑ. Να ρωτήσω ο χαζούλιακας:

    -εντάξει οι περιφερειακές Υπηρεσίες που θα εμπλακούν σε επίπεδο Περιφερειών. Οι Διευθύνσεις ήταν για να βολέψουμε υπαλλήλους σε τίποτα αμειβόμενες επιτροπές; Γιατί το ΕΣΠΑ δεν έχει ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ....
    -υπέροχα τα ενημερωτικά. Δημιουργούμε λειτουργίες για να κατασκευάσουμε αμοιβές;
    -πιστοποίηση έχουν όσοι αναλάβουν τα έργα;
    -τι δουλειά έχει η διαχειριστική αρχή του ΥΠΠΟ με έργα της περιφέρειας;

    Μα πάνω από όλα να ευχαριστήσω τον κ Μαστραντώνη για την κατατοπιστική και ενδιαφέρουσα διαχρονική παρουσία του στο ΥΠΠΟ. Κατατοπιστικότατος, για όσους βλέπουν πίσω από την κουρτίνα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΑΣ ΜΗ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ.

    ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΟΙ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΑΚΥΡΩΘΟΥΝ.

    ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΗΝ ΚΟΡΩΝΗ.

    ΠΡΕΠΕΙ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΠΩΣ ΝΑ ΣΕ ΔΙΟΡΙΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ.

    ΕΚΤΟΣ ΚΙ ΑΝ ΤΟ ΞΕΡΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΒΡΗΚΕ ΔΟΥΛΕΙΑ ΑΛΛΑ ΟΙ ΕΠΟΜΕΝΟΙ ΤΟΥΣ ΔΙΩΧΝΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Καψαμπέλη ασχολήσου με τον πεθερό σου και ασε τον Σαμάρα.

    Και να έβαλε από το παράθυρο κάποιους σιγά τα ωά πταίσμα μπροστά στην ρεμούλες και τις μίζες

    Από την άλλη φωνάζεται για τους συμβασιούχους τώρα που τους προσέλαβε πάλι φωνάζεται!!! ουστ πρασινοβρωμιάρηδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΑ ΔΙΟΡΙΣΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΗ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΟΠΟΤΕ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΡΙΑΣ ΑΞΙΟ ΠΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΚΑΤΑ ΚΑΠΟΙΩΝ ΔΗΘΕΝ ΑΤΙΜΩΝ ΚΑΙ ΑΝΥΠΟΛΗΠΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ, ΟΤΑΝ Ο ΠΡΩΤΟΣ << ΛΑΜΟΓΙΟ>> ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΟΤΑΝ ΤΑ ΠΕΙΡΕ ΚΑΙ ΕΡΙΞΕ ΤΗΝ ΤΟΤΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, Η ΠΛΑΚΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΟΝ ΞΑΝΑΠΗΡΑΝ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ ΚΑΙ ΦΙΓΟΥΡΑΡΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΦΙΛΟΔΟΞΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΟΣΟΝΟΥΠΩ ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ ΝΔ ΚΑΙ ΚΑΠΟΤΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ, ΟΙ ΘΕΟΙ ΝΑ ΜΑΣ ΦΥΛΑΞΟΥΝ ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΡΙΑΣ ΑΞΙΟ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΑΤΟΜΑ ΤΗΣ ΝΔ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΚΑΤ ΚΑΠΟΙΩΝ ΔΗΘΕΝ ΑΤΙΜΩΝ ΚΑΙ ΑΝΥΠΟΛΗΠΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ, ΟΤΑΝ Ο ΠΡΩΤΟΣ << ΛΑΜΟΓΙΟ>> ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΟΤΑΝ ΤΑ ΠΕΙΡΕ ΚΑΙ ΕΡΙΞΕ ΤΗΝ ΤΟΤΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, Η ΠΛΑΚΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΟΝ ΞΑΝΑΠΗΡΑΝ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ ΚΑΙ ΦΙΓΟΥΡΑΡΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΦΙΛΟΔΟΞΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΟΣΟΝΟΥΠΩ ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ ΝΔ ΚΑΙ ΚΑΠΟΤΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ, ΟΙ ΘΕΟΙ ΝΑ ΜΑΣ ΦΥΛΑΞΟΥΝ ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΗΞΕΡΑ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΦΩΝΑΖΕΙ Ο ΚΑΨΑΜΠΕΛΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΑΜΑΡΑ? ΤΟΝ ΒΑΖΕΙ ΑΡΑΓΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ Ο ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΠΕΙ ΣΤΟ PAY-ROLL ΤΗΣ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΕΪΚΟΥ ΕΥΡΥΤΕΡΑ?
    ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΟΣΗ ΛΑΣΠΗ ΚΑΙ ΝΑ ΡΙΧΝΕΙ ΣΤΟ ΣΑΜΑΡΑ, ΠΑΕΙ ΧΑΜΕΝΗ, ΓΙΑΤΙ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ Ο ΣΟΦΟΣ ΛΑΟΣ "ΚΑΘΑΡΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ ΑΣΤΡΑΠΕΣ ΔΕ ΦΟΒΑΤΑΙ".
    ΤΣΑΜΠΑ ΤΟ ΠΑΛΕΥΕΤΑΙ ΠΑΛΗΚΑΡΙΑ.
    ΚΟΥΡΑΖΕΣΤΕ ΑΔΙΚΑ.
    ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΝ ΔΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟ ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΡΒΑΡΝΤ!!!
    ΚΑΨΑΜΠΕΗ, ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΥ ΕΦΥΓΕ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ, Ο ...ΧΟΝΤΡΟΣ ...ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ, ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ ΘΑ ΣΕ ΕΚΡΑΖΕ ΜΕΡΧΙ ΑΗΔΙΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Δεν ειμαι ουτε ΝΔ, ουτε ΠΑΣΟΚ πλεον (ημουν καποτε), ουτε τιποτα απο τους υπολοιπους . Ολοι τα ιδια χαλια ειναι.

    Ομως με το να ''αποκαλυπτουν '' καποιοι ξαφνικα το ''μεγα '' σκανδαλο καποιων προσληψεων κομματικων παιδιων της ΝΔ, απο τον Σαμαρα, ειναι τουλαχιστον γελοιο και προκλητικο για εμας τους υπολοιπους που τους διαβαζουμε.

    Λες και το ΠΑΣΟΚ δεν εκανε, τα ιδια και χειροτερα .
    Η ολη φαγουρα τους ειναι που δεν μπηκαν σ`αυτα τα ποστα , τα δικα τους τα παιδια !!!
    Γι αυτο γινεται η ολη μανουρα.

    Α ρε στυλιαρι που θελουν κατι ψευτοδημοκρατες ,δημοσιογραφισκοι του κ@λου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Έχω ακούσει ότι η κατασκευή του στοίχισε στο Ελληνικό δημόσιο 158.000.000 euro και τρελάθηκα.
    Είναι αλήθεια? Πάλι μυαλό δεν βάλαμε .
    Όταν για το "σήμερα " δεν έχουμε ελικόπτερα για της φωτιές και αναγκαζόμαστε να τα παίρνουμε δανικά, όταν χρωστάμε ακόμη λεφτά για τα περσινά που νοικιάσαμε και γενικά όταν χρωστάμε παντού και στους πάντες εμείς φτιάχνουμε παλάτια για το "Χθες" , ολυμπιακές φιέστες για 15 μέρες και συμπεριφερόμαστε σαν να ήμαστε μια φερέγγυα χώρα με υψηλό βιοτικό επίπεδο.
    Και έτσι νομίζουμε ότι θα ανέβουμε στην προσοχή και στην υπόληψη των άλλων......
    Ο παππούς μου έλεγε "μαλλιά δεν έχει η πούτσα μας καριοφίλι θέλει"!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Οι τιμές στο φρέσκο γάλα αυξήθηκαν εκ νέου στα παλιά τους επίπεδα . Ούτε ένα μήνα δεν κράτησαν οι εξαγγελίες των εταιρειών για λογικές τιμές . Με οδηγό-πρωτεργάτη τη 'Δέλτα-Vivartia' επιχειρούν και πάλι να κοροϊδέψουν τον Έλληνα πολίτη , τον Έλληνα καταναλωτή . Διαδώστε το και βοηθήστε μας να πιέσουμε τις εταιρείες να αλλάξουν την πολιτική τους στις τιμές .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΡΩΤΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΥΛΟΣ... ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΤΟΥ ΤΑ ΕΓΡΑΨΕ ΠΡΩΤΑ ΡΕ ΑΝΔΡΕΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. καλά καλύψτε τον Σαμαρά, αλλά όλο τους δικούς του βάζει είτε προσλήψεις είναι αυτές, είτε αμοιβόμενες επιτροπές με παχυλούς μισθούς πραγματικό σλόγκαν έχεις μπάρμπα στην Κορώνη μα φυσικά έχουν τον ΑΝΤΩΝΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΠΙ ΣΕΙΡΑ ΕΤΩΝ ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΟΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΤΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. το σεμνά και ταπεινά πάει περίπατο,
    μόνο δικά τους παιδιά διορίζουν στο μουσείο της ακροπολης.ακομα και στην καφετέρια!!!
    ήμαρτον

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Το ρεπορταζ ειναι υπερ του Σαμαρα..ειναι για γελια

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση