GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Xρειάζεται αίμα...

Υπάρχει ένα παλικάρι 28 ετών στον Ευαγγελισμό που χρειάζεται 40 φιάλες αίμα.Σοβαρό ατύχημα με μηχανή, έχουν πειραχτεί ζωτικά όργανα.Τα στοι...

Υπάρχει ένα παλικάρι 28 ετών στον Ευαγγελισμό που χρειάζεται 40 φιάλες αίμα.Σοβαρό ατύχημα με μηχανή, έχουν πειραχτεί ζωτικά όργανα.Τα στοιχεία είναι: Μερισιώτης Βαγγέλης, Ευαγγελισμός ΜΕΘ2, ώρες 8.30-14.00 και 15.00-19.00.Χρειάζεται να κάνει μεταμόσχευση συκωτιού και πρέπει να βρούμε αίμα αποκλειστικά ομάδας 'Ο αρνητικό'. Εάν μπορείτε ανακοινώστε το διότι έχει ζωή μία με δύο εβδομάδες.
ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ Γ. ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ.
ΤΗΛ-ΦΑΞ :26210-35638ΚΙΝ: 6944 434 559
ΔΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ Π Α Ν Τ Ο Υ...
1 ΛΕΠΤΟ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΤΕ..
Δεν Είμαστε Όλοι Απο Αθήνα, Αλλα Είμαστε ΕΛΛΗΝΕΣ

4 σχόλια

  1. κατεβάστε το ρε!

    Ποιος μαλάκας σας το έστειλε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Επειδή είδα στο blog των Κομοτηνέων αυτή την ανακοίνωση http://komotini69100.blogspot.com/2008/11/blog-post.html σαν γονιός παιδιού που έχει αντίστοιχο πρόβλημα, σαν γονιός παιδιού που πηγαίνει τακτικά στο Αγία Σοφία, σαν ... τακτικός αποδέκτης και εγώ τέτοιων μηνυμάτων και επειδή έχουμε συζητήσει το θέμα πολλές φορές με γονείς στο Νοσοκομείο, θα ήθελα να παρακαλέσω για κάτι τους φίλους μπλόγκερς, που με καλή πρόθεση κάνουν τέτοιες αναρτήσεις…

    Αν σας έρχονται τέτοια μηνύματα, σιγουρευτείτε πρώτα, ότι οι γονείς του παιδιού, θα ήθελαν να κάνετε μία τέτοια ανάρτηση κι αυτό γιατί πολλές φορές, οι γονείς αγνοούν κάτι τέτοιο και γίνονται έξω φρενών όταν το μαθαίνουν!

    Πολλές φορές, στην ανάγκη τους να βοηθήσουν το παιδί τους, καταφεύγουν σε διάφορους φορείς ζητώντας αίμα ή αιμοπετάλια και ο φορέας κάνει ανοιχτή δημοσιοποίηση, χωρίς να το γνωρίζουν οι γονείς και κυρίως χωρίς να το γνωρίζει το παιδί!

    Καταγράφω ως περιστατικό, ότι πολύ καλοί μας φίλοι, έγιναν έξω φρενών, όταν μέσα στο νοσοκομείο και με το παιδί να αρχίζει θεραπεία, είδαν σε κεντρικό Αθηναϊκό κανάλι, να περνάει η ... κορδέλα, με αναζήτηση αίματος για το παιδί τους, με το όνομα, το νοσοκομείο και την ασθένεια! Έτσι, πανικοβλήθηκαν τόσο το παιδί όσο και οι άλλοι συγγενείς, νομίζοντας ότι τα πράματα έχουν φτάσει σε κρίσιμο σημείο!

    Αναζητώντας στο κανάλι οι γονείς για το ποιός ζήτησε αυτή την ανακοίνωση, δεν βρήκαν άκρη και δεν τους ζητήθηκε ούτε συγγνώμη για αυτό που έκαναν εν αγνοία τους!

    Επειδή λοιπόν το θέμα είναι λεπτό και η κάθε οικογένεια διαφορετικά αντιμετωπίζει την κατάσταση αυτή, καλό είναι να ζητούμε την έγκρισή της, για τέτοιου είδους ανακοινώσεις!

    Υπογραμμίζω ότι και πάλι κατανοώ την καλή πρόθεση, αλλά η δημοσιοποίηση σκοντάφτει λίγο και στο ιατρικό απόρρητο και έχει επιπτώσεις και στην καλή ψυχολογία των εμπλεκομένων που είναι το 50% της θεραπείας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση