GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

TEBE για γέλια!...

Μέχρι και η εφορία μας λέει ότι δίνουμε πολλά στο ΤΕΒΕ! . Από τον Δημήτρη Τζιουμάκα . Ως γνωστόν κάθε χρόνο το ΤΕΒΕ (ΟΑΕΕ πλέον) αυξάνει τι...

Μέχρι και η εφορία μας λέει ότι δίνουμε πολλά στο ΤΕΒΕ!
.
Από τον Δημήτρη Τζιουμάκα
.
Ως γνωστόν κάθε χρόνο το ΤΕΒΕ (ΟΑΕΕ πλέον) αυξάνει τις εισφορές των ασφαλισμένων του και μάλιστα αναδρομικά, χωρίς να βελτιώνει ή να διατηρεί στο ίδιο επίπεδο τουλάχιστον την ποιότητα των υπηρεσιών του. Το 2002 πλήρωνα 250ευρώ και σήμερα 600 ευρώ.
Συμπληρώνοντας τη φορολογική μου δήλωση στο ΤΑΧΙSNET είδα ότι μέχρι και η εφορία "τά 'παιξε" με το ποσό κι έβγαλε προειδοποίηση ότι είναι υπερβολικά μεγάλο. Φυσικά αγνόησα την προειδοποίηση της ανίδεης και αθώας εφορίας γιατί αυτό ήταν όντως το ποσό που έδωσα.
Είναι για...πικρά γέλια.

12 σχόλια

  1. ΕΙΜΑΙ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ ΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΑΛΑΚΑΣ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΜΟΥ ΣΤΗΡΙΖΩ ΑΝΙΚΑΝΟΥΣ, ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ, ΚΛΕΦΤΕΣ, ΛΑΜΟΓΙΑ, ΕΡΩΤΥΛΟΥΣ, ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ, ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΥΣ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ. ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΩ …ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΑ Ο ΒΛΑΚΑΣ.
    ΕΥΤΥΧΩΣ ΟΙ ΒΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΠΑΛΙ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΕΙΝΑΜΕ ΛΙΓΟΙ!!!
    Υ/Γ ΞΕΧΑΣΑ ΝΑ ΣΑΣ ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΩ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΠΙΣΩΓΛΕΝΤΗΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΜΟΥ ΚΑΛΕ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ρεεεεε μαλάκες Νεοδημοκράτες δεν είναι ανάγκη να ταλαιπωρείστε άλλο με τις χαζοαναρτήσεις σας, μας έχετε πείσει ρε μαλάκες πόσο χαζοβιόληδες είστε.
    Ρεεεε αρχιλαμόγια πάρτε τα γουβαδάκια σας, τον μπουχέσα σας Κωστάκη και δρόμο!!! Ρεεεε χαζοδεξιούλιδες οι κυβερνώντες από την παράταξή σας είναι μιζαδόροι, κομπιναδόροι, ανίκανοι, επικίνδυνοι, με αποτέλεσμα κάθε μέρα παραμονής τους στην εξουσία να διαλύουν την χώρα. Ρεεεεε χαζοβιόληδες μαλακοδεξιοί ξυπνάτε….. σας δουλεύει ο Κωστάκης και η παρέα του ρε κοθώνια!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τάδε γράφει ο φωστήρας του Νεοφιλελευθερισμού ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΝΔΡΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ σε οικονομική εφημερίδα...

    Διαβάστε και θαυμάστε και τις ντομάτες πιάστε:

    "Επί τέλους!! Η διεθνής ακαδημαική κοινότητα αποφάσισε να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και να αναζητήσει τα πραγματικά αίτια της μεγάλης οικονομικής κρίσης. Εδώ και μήνες επιμένω πως την κρίση δεν την προκάλεσαν οι ασύδοτες, υποτίθεται, ελεύθερες αγορές. Αλλά οι παράλογες και αμελέτητες κινήσεις του δημοσίου. Βρήκαν ευκαιρία όμως οι χρεοκοπημένοι ακαδημαικά και ιδεολογικά κρατιστές να αναζητήσουν την εκδίκησή τους. Την οποία και πήραν, φορτώνοντας στην εύπιστη κοινή γνώμη την συμπλεγματική τους άγνοια.

    ..Αρκετοί εδώ στην Ελλάδα με ειρωνεύτηκαν. Σαν δογματικό υποτίθεται οπαδό του νεοφιλελευθερισμού. Κλείνοντας τα μάτια βέβαια στην πραγματικότητα. Που δεν ταίριαζε με τις γνώσεις και τις αντιλήψεις τους. Η ώρα της αλήθειας όμως δεν θα αργούσε να έλθει. Και δικαιώνεται πάντα αυτός που μένει κοντά στην πραγματικότητα. Μη ξεπουλώντας αυτό που πραγματικά συμβαίνει για να χαιδέψει αυτιά και να προωθήσει ένα φτηνό λαικισμό.""

    NΤΟΜΑΤΕΣ ΚΑΙ ΚΛΟΥΒΙΑ ΑΥΓΑ για το κοράκι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Για κλαμματα ειναι γιατι θα πληρωνουμε ενα σκασμο λεφτα στον ΟΑΕΕ και τελικα δεν θα μας δινουν φορολογικη ελαφρυνση.

    Εμενα που ειμαι μολις απο το 2006 στο ΤΑΕ με εχουν βαλει σε ανωτερη κλιμακα απο την κατωτατη υποχρεωτικη και ειμαι σιγουρος ιτι μι μερα η εφορια θα μου πει οτι ΕΠΕΛΕΞΑ ανωτερη ασφαλιστικη κατηγορια απο την κατωτατη και θα μοου την ρίξει την καρπαζα !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΤΟ ΤΕΒΕ, ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΜΑΙ ΚΙ ΕΓΩ ΑΙΜΟΔΟΤΗΣ ,ΠΡΙΝ ΜΟΛΙΣ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΠΕΡΙΠΟΥ ,ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΙΟ ΥΓΙΕΙ ΤΑΜΕΙΑ ,ΑΠΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΠΑΙΡΝΕ ,ΑΤΟΚΑ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ.


    ΤΙ ΕΓΙΝΑΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΑΣ ??????

    ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΔΙΝΕ ΤΟΚΟΥΣ ???????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΔΕΞΙΑ. ΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΟ ΞΕΧΑΣΕ ΣΠΕΥΔΟΥΝ ΟΙ ΗΓΕΤΕΣ ΤΗΣ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΘΥΜΙΖΟΥΝ. ΜΑΥΡΟ ΣΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΡΑΦΥΑΔΕΣ ΤΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Το ΙΩΔΙΟ για τους ΠΑΣΟΚώλους το
    δίνουν ΔΩΡΕΑΝ.
    Ιδιώς μετά τα χθεσινά των φοιτητών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ..

    Κάθε μέρα έχουμε και μια αυτοκτονία μικροεπαγγελματία. Χθές στη θεσσαλονίκη, προχθές στον Πειραιά, σήμερα στους Α. Αναργύρους.

    Πάνω από 100 αυτοκτονίες μικροεπαγγελματιών λόγω οικονομικών προβλημάτων μέσα στο 2009.

    Και δεν υπολογίζουμε αυτούς που ... ῾σώθηκαν῾ την τελευταία στιγμή, ούτε αυτούς που καταλήγουν στα ψυχιατρεία..

    Κύριοι του υπουργείου Οικονομικών,
    Κύριοι Δημοσιογράφοι,
    Κύριοι βουλευτές,

    με πόσο αίμα πρέπει να πληρώσουμε εμείς οι μικρομεσαίοι την ανάλγητη πολιτική της κυβέρνησης ??

    ένας μικρομεσαίος στα πρόθυρα της αυτοκτονίας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. το ΙΩΔΙΟ για τους ΠΑΣΟΚώλους είναι ΔΩΡΕΑΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Καψαμπέλη τί έγινε.
    Τρελάθηκε ο Τσόγλανος που έχεις
    στο γραφείο και βάζει 5 - 5 τις μαλακίες του..
    ΠΕΣΤΟΥ ΝΑ ΒΑΛΕΙ καμιά 30.000
    ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΡΩΣΕΙ.
    ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΤΟΥ.
    ΜΑΛΑΚΕΣ ΜΕ ΤΟ "ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ"
    και μην κόβεις σχόλια.
    Δεν κερδίζεις τίποτα και γίνεσαι
    ΡΕΝΤΙΚΩΛΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΠΟΙΟΣ ΚΑΤΑΡΤΙΖΕΙ ΤΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ?

    Το κατεστημένο είναι πονηρό φτιάχνει μικρά κόμματα για να μαζέψει τις ψήφους διαμαρτυρίας και οι ψηφοφόροι δεν καταλαβαίνουν ότι φεύγουν από ένα μαντρί και πηγαίνουν σε ένα άλλο μαντρί που το έχει ιδιοκτησία ο ίδιος τσοπάνος. Αλλά για να μην είμαστε καχύποπτοι μπορούμε να κρίνουμε κάθε κόμμα από το βιογραφικό των στελεχών του και κατά πόσο αυτά είναι διαπλεκόμενα. Αλήθεια τα ψηφοδέλτια με τι κριτήρια καταρτίζονται και ποιός επιλέγει ποιοί θα είναι υποψήφιοι ευρωβουλευτές ? Επαναλαμβάνω ποιός καταρτίζει τα ψηφοδέλτια των κομμάτων ? Ο αρχηγός του κόμματος κάποιος άλλος και με τι διαδικασίες ? Γιατί κανένα κόμμα δεν κάνει συζήτηση πάνω σ' αυτό το θέμα ?
    ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΟΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΚΑΘΑΡΑ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Όταν πέρναγε το νέο Ασφαλιστικό δεν ξέρατε τι θα γίνει? Ορίστε τώρα πληρώστε. Και πριν πολλά ήτανε, αλλά τώρα είναι πολύ περισσότερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση