GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Oλόκληρη η δήλωση Βερελή...

Το πλήρες κείμενο της γραπτής δήλωσης με την οποία ανακοίνωσε την παραίτησή του από το βουλευτικό αξίωμα ο Χρίστος Βερελής είναι το εξής: «T...

Το πλήρες κείμενο της γραπτής δήλωσης με την οποία ανακοίνωσε την παραίτησή του από το βουλευτικό αξίωμα ο Χρίστος Βερελής είναι το εξής:

«Tα σκάνδαλα βαραίνουν τον τόπο. Η πολιτική σήμερα όχι μόνον δεν εμπνέει τους έλληνες αλλά η ατμόσφαιρα που υπάρχει γύρω απ΄αυτήν αποτελεί άλλοθι για τον κυνισμό που έχει παγιδεύσει τη χώρα.
Οι σχέσεις ανάμεσα στο κράτος και τους πολίτες του, κυριαρχούνται από το δόγμα: κανείς δεν πιστεύει κανέναν και σε τίποτα. Και απέξω βαλτώνει η καλύτερη Ελλάδα
Υπάρχει ένα εικαζόμενο σκάνδαλο. Το ζήτημα MAN.
Ακόμη δεν γνωρίζουμε τι έχει συμβεί. Ακόμη δεν υπάρχει ούτε ένα στοιχεί γνωστό. Και όμως άρχισε αμέσως από «στρατευμένους και πρόθυμους» κονδυλοφόρους η κατασκευή του σκηνικού για το κυνήγι της 7ης Ιουνίου.
Ξέρουν όλοι, όσοι γνωρίζουν το θέμα ότι δεν είχα την παραμικρή ανάμειξη. Ότι...
οι αποφάσεις πάρθηκαν από διακομματική επιτροπή με τη συμμετοχή εκπροσώπων του ΠΑΣΟΚ, του KKE και του ΣΥΝ. Με τη συμμετοχή Γενικών Γραμματέων τεσσάρων υπουργείων. Με τη συμμετοχή μελών του ελεγκτικού συνεδρίου. Δεν είχα και δεν έχω κανένα λόγο να αμφιβάλω για όλους αυτούς τους ανθρώπους και δεν πιστεύω ότι υπάρχει κάποιο θέμα με κανένα από αυτούς. Δεν συμμετείχα όμως ποτέ με την πεποίθηση ότι ένας υπουργός δεν μπορεί να μετέχει σε μια επιτροπή προμηθειών.
Ελπίζω γρήγορα να υπάρξει απάντηση σε όλα από την πρόοδο της έρευνας στη Γερμανία και η ελληνική δικαιοσύνη να σπεύσει ανεξάρτητη και ανυπάκοη σε εντολές και σχεδιασμούς πολιτικής ιδιοτέλειας. Άλλωστε έχω την πεποίθηση ότι σε πολύ λίγο διάστημα όλα αυτά θα φαίνονται μικρά και άθλια. Δεν με βαραίνει τίποτα, δεν με φοβίζει τίποτα.
Στο μεταξύ ας ασχοληθούμε όσοι δεν εμπνεόμαστε από τον επαγγελματισμό της πολιτικής με την άθλια κατάσταση της χώρας. Μιας χώρας με μεγάλες πληγές σε όλους τους τομείς. Μιας χώρας που το μόνο που εγγυάται σήμερα είναι ένα σκοτεινό μέλλον στους νέους ανθρώπους.
Η διαδρομή μου είναι γνωστή. Τις απόψεις μου δεν τις έκρυψα ποτέ. Θεωρώ ότι είναι υποχρέωση του πολιτικού να έχει γνώμη και να την λέει. Δεν υπήρξα «βολικός», ούτε κόλακας. Δεν δέχομαι ότι πάση θυσία πρέπει να είσαι μέσα στο «παιχνίδι»
Έτσι τις απόψεις μου για τη θεσμική οργάνωση διαφάνειας στα πολιτικά κόμματα και πρόσωπα, τις έχω πει δημόσια. Για το πώς θα έπρεπε για παράδειγμα το «πόθεν έσχες» να απεικονίζει την εξέλιξη της περιουσίας των πολιτικών απ την εκλογή τους. Κάτι που κάνω από πολύ καιρό με δική μου πρωτοβουλία στο διαδίκτυο. Υπήρξε ενθουσιώδης αποδοχή αυτής της πρότασής μου προ έτους.
Ακόμη για παράδειγμα πως όλες οι δαπάνες των κομμάτων θα έπρεπε να δημοσιεύονται σε τακτά χρονικά διαστήματα, και πως δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται τα χρήματα των φορολογουμένων για να μετακινούν και να επηρεάζουν με διαφημίσεις τους ίδιους αυτούς φορολογούμενους.
Είμαι βέβαιος ότι πολλοί σκέπτονται και θέλουν να πάνε τα πράγματα στην ίδια κατεύθυνση μιας καλλίτερης σύγχρονης προοδευτικής και αποτελεσματικής Ελλάδας. Θα συναντηθούμε με όλους αυτούς.
Παραιτούμαι από τη Βουλή και την παραίτηση μου αυτή την υποβάλλω πρώτα στον λαό της Αιτωλοακαρνανίας που με εκλέγει και με εμπιστεύεται λέγοντας του ότι δεν φεύγω αλλά μένω για να αλλάξουμε μαζί αυτά που δεν μας αρέσουν. Το λέω με σεβασμό στη μεγάλη τιμή που μου έχουν κάνει.
Δεν ανήκω στη σχολή που λέει μην παραιτείσαι ποτέ.
Δεν φεύγω από αδυναμία, φεύγω από μεγάλη θέληση.
Παραιτούμαι από την αδυναμία να εναρμονιστούμε μέσα από την αίθουσα της Βουλής στην κρίσιμη αυτή φάση με τις ανάγκες της χώρας και της κοινωνίας. Παραιτούμαι γιατί αρνούμαι να είμαι μέρος στη νοσηρότητα της πολιτικής σκηνής. Γιατί θέλω να πω ότι δεν είμαστε όλοι ίδιοι. Γιατί έχω ευθιξία και δεν μπορώ να αποδέχομαι η πολιτική να γίνεται το πτυελοδοχείο της κοινωνίας.
Γιατί δεν θέλω να είμαι στην ίδια λογική με όσους θα πουν γιατί παραιτήθηκες αφού δεν έχεις τίποτα να φοβηθείς. Για όσους δεν θα το καταλάβουν άλλη μια φορά πρέπει να πω ότι παραιτούμαι για να βοηθήσω να κινηθούν τα πράγματα!
Θα είμαι παρών και ενεργός στις επάλξεις της πολιτικής για να επικρατήσουν άλλοι όροι. Και θα αγωνιστώ για να υπάρξουν αυτοί. Στέκομαι δίπλα στη μεγάλη δημοκρατική παράταξη που έχει ιστορική προσφορά, με σεβασμό και ευθύνη σε όλους αυτούς που περνάνε τόσες δυσκολίες όλο αυτό το διάστημα».

18 σχόλια

  1. ΒΥΕ ΒΥΕ ΧΟΝΤΡΟΥΛΗ! ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ.

    ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ!

    ΠΟΛΛΟΙ ΟΙ ΜΙΖΩΜΕΝΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ, ΠΟΛΛΕΣ ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ,

    ΕΛΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΓΥΡΙΖΕΙ.

    Το σούτ που έφαγε ο Βερελής είναι προφανώς επικοινωνιακό τρύκ, ντεμέκ οι διεφθαρμένοι δεν έχουν θέση στο πασόκ.

    ΤΖΑΜΠΑ ΜΑΓΚΙΕΣ ΓΙΩΡΓΑΚΗ, ΟΙ ΠΟΙΝΙΚΕΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΓΡΑΦΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ!

    Προφανώς έχουν γίνει γνωστά ακράδαντα στοιχεία και ο Γιωργάκης αποφάσισε να τον διώξει πριν χειροτερέψει περισσότερο η υπόθεση για το κόμμα του.

    Δεν ξέρουμε ακόμη τί ακριβώς στοιχεία υπάρχουν σε βάρος του Βερελή από την υπόθεση ΜΑΝ. Για να του ζητήσει όμως ο Γιωργάκης να παραιτηθεί, προφανώς είναι συντριπτικά και αδιάψευστα.

    Είναι σίγουρα στοιχεία ντροπής, ενδεχομένως μιλάμε για μίζα πολλών εκατομμυρίων ευρώ.

    Ο Βερελής ήταν υπουργός σε σημαντικά παραγωγικά υπουργεία για πάρα πολλά χρόνια.

    ΠΟΣΟ ΑΣΤΕΙΑ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΙΑ Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΠΑΥΛΙΔΗ ΜΕ ΤΑ 100 ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΑ ΨΩΡΟΧΙΛΙΑΡΙΚΑ.

    Όταν βγεί η ιστορία με τον Τρεπεκλή να δείς χαρούλες που θα κάνει ο αργόστροφος!

    Τί να πείς;

    Δεν θα βαρεθούμε φέτος.

    Έλα ο επόμενος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΝΑ ΤΑ ΛΕΕΙ Ο ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ, ΝΑ ΠΕΙΣ ΣΕ ΔΙΑΒΑΛΛΕΙ, ΑΥΤΟΙ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΤΑ ΛΕΓΑΝΕ, ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΞΕΧΑΣΑΜΕ;

    Ο Τζέφρυ Τσάντ και η πάμπλουτη παρέα του, που λένε ότι θα κτυπήσουν τη διαφθορά, άλλα έλεγαν μέχρι πρόσφατα (όπως συνήθως):

    Αγαπητοί ηθικά άμεμπτοι πρασινοφρουροί, ας θυμηθούμε μερικά από αυτά;

    1) Ο Ελληνας πολίτης αηδιάζει από την έκταση της διαφθοράς σε πολλούς τομείς των δημοσίων υπηρεσιών. Αρνείται να καθυστερεί ολόκληρη η Ελληνική κοινωνία από τα μικροσυμφέροντα συντεχνιών, η μεγαλύτερα συμφέροντα που θέλουν να κηδεμονεύσουν την πολιτική ζωή. Πολλοί πολίτες θεωρούν πως το ίδιο το ΠΑΣΟΚ έχει γίνει μέρος του κατεστημένου"
    ( Γιωργάκης Παπανδρέου, Καθημερινή 12-10-2003 )

    2) "Χρειάζοταν να αποκαλύψει η Αυριανή ότι έχει ο κ. Μαλέσιος σπίτι από τον κ. Αθανασούλη, για να μάθει ο πρωθυπουργός οτι μια γενιά στελεχών του, την οποίαν το Μαξίμου διαδίδει ως "διάδοχο γενιά", έχει μέλη που έχουν παίξει στο Χρηματιστήριο με την μετοχή αυτής της ύποπτης εταιρίας;"
    ( Θεόδωρος Πάγκαλος 17-4-2003 )

    3) "Χωρίς λαδάκι, δεν κινείται η μηχανή. Η διαφθορά αγγίζει και αφορά ολόκληρη την Ελληνική κοινωνία"
    ( Θεόδωρος Πάγκαλος, Απογευματινή 22-10-2002 )

    4) "Κανείς απο εμάς δεν αρνείται την ανεργία, τις ελλείψεις του κράτους, τα φαινόμενα διαφθοράς"
    (Βάσω Παπανδρέου 19-1-2002, 3η Συνοδος Κ.Ε. ΠΑΣΟΚ )

    5) "Θυμάμαι οτι ο πρωθυπουργός Κ.Σημιτης ενοχλείτο κέθε φορά που ανέφερε κάποιος αυτό το θέμα της διαφθοράς. Όχι γιατι δεν υπάρχει, αλλα γιατι το αναφέραμε. Βλέπω οτι τώρα κηρύσσει τον πόλεμο κατά της διαφθοράς. Έιναι αργά, αλλα είναι επιτέλους κάτι..."
    ( Θεόδωρος Πάγκαλος 10-2-2002 )

    6) "Ορισμένα κρούσματα διαφθοράς έχουν δημιουργήσει κρίση αξιοπιστίας"
    ( Χρήστος Παπουτσής 7-10-2000 )

    7) "Καθυστερεί η έκδοση μιας σύνταξης για ένα, δυο, τρία χρονια, μέχρι να λαδωσει ο συνταξιουχος. Η θέση στο ΙΚΑ πωλείται 5 εκατομμύρια. Για ενα κοινό νεκροταφείο, πληρώθηκαν μίζες 700 εκατομμυρίων δραχμών"
    ( Γ. Καψής 6η συνοδος Κ.Ε ΠΑΣΟΚ, 1999 )

    8)"Γιατί ενώ τώρα καταδικάζεις και ορθώς το φαινόμενο Σαλαλέ,αγνοήθηκε η πιεστική πρότασή μου να θεσμοθετηθεί η απαγόρευση πρόσληψης δημοσίων υπαλλήλων σε επιχειρήσεις με τις οποίες συναλλάσσονταν;
    Γιατί, ενω τώρα προτείνεις τομές για την πάταξη της διαφθοράς απέκρουσες μαζι με ΟΛΗ την ηγετική ομάδα, την πρότασή μου για να αναληφθεί εκστρατεία κατά της διαφθοράς;"
    (Γ.Καψής, ανοικτή επιστολή στον γραμματέα του ΠΑΣΟΚ, Κ. Σκανδαλίδη 18-10-2000 )

    9) "Οι αεριτζήδες κυριαρχούν. Η διαφθορά θερίζει στο Δημόσιο..."
    ( Γεράσιμος Αρσένης 8-9-2002 )


    10) "Πολλά απο τα στελέχη μας, εχουν ενσωματωθεί στην πλουτοκρατία"
    ( Θεόδωρος Πάγκαλος, ΤΑ ΝΕΑ 17-6-2003 )

    Και αφου τελείωσαν οι 10 "εντολές"... και το κερασάκι...

    "Εμείς, ΔΕΝ κλεψαμε !!!"
    ( Hazo-giorgo Papandreou-Chad 16-5-2007 )

    **************

    ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΠΟΥ ΖΗΤΑΕΙ ΞΑΝΑ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΜΑΣ!.

    **************
    Για να μην ξεχνιόμαστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΥΡΙΟΙ ΚΑΝΑΛΑΡΧΕΣ, ΨΑΞΤΕ ΑΛΛΟΥ ΓΙΑ ΧΑΖΟΥΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ, ΕΜΕΙΣ ΠΗΡΑΜΕ.

    Από το 2004 οι φαταούλες καναλάρχες και κολλητοί τους επιχειρηματίες προσπαθούν να ρίξουν τον Καραμανλή.

    Το 2007 οι νταβατζήδες θέλανε το Βενιζέλο, τάχανε βρεί καλά τα παλληκαράκια.

    Οι οπαδοί του πασόκ όμως είχαν άλλη γνώμη και έτσι οι νταβατζήδες αποφάσισαν να δείξουν τα δόντια τους στο Γιωργάκη.

    Άρχισαν τις μαϊμού δημοσκοπήσεις, ότι ο Τσίπρας παίρνει 18%. Για ένα εξάμηνο έψαχνε γωνίες να κρυφτεί ο κουφιοκεφαλάκης γιός της Μάργκαρετ Τσάντ.

    Τότε οι νταβατζήδες κατάλαβαν ότι είχαν πρόβλημα. Μπορεί να έδωσαν ένα γερό μάθημα στο Γιωργάκη για το ποιος είναι το αφεντικό αλλά η κυριαρχία του Καραμανλή ήταν αδιαμφισβήτη.

    Και τώρα τι κάνουμε είπαν ο Μπόμπολας, ο Λαμπράκης, ο Κυριακού, ο Κοντομηνάς και ο Αλαφούζος;

    ΡΙΞΑΜΕ ΤΟΣΑ ΛΕΦΤΑ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑ ΑΝΥΠΑΚΟΥΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ;

    ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ;

    Κάνανε την καρδιά τους πέτρα, εξαφάνισαν το Βενιζέλο και αποφάσισαν ΑΠΟ ΤΟ ΟΛΟΤΕΛΑ ΚΑΛΗ ΚΑΙ Η ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΙΝΑ, δηλαδή ο Γιωργάκης.

    Λειψός, ξελειψός, τουλάχιστον είναι του χεριού μας.

    ΤΑ ΒΡΗΚΑΝ λοιπόν οι πάμπλουτοι γεροξεκούτηδες με το χαζογιώργο και άρχισε η αντίστροφη μέτρηση. Βρήκαν μια παλιά υπόθεση ανταλλαγών εκτάσεων γής ανάμεσα στην εκκλησία και το δημόσιο που είχε ξεκινήσει το πασόκ και την είχε συνεχίσει η ΝΔ και τη βάφτισαν το μεγαλύτερο σκάνδαλο στην ιστορία της Ελλάδας.

    Γέμισαν επίσης τα δελτία ειδήσεων με άλλα «σκάνδαλα» όπως πχ. των υποκλοπών (όπου υποκλεπτόμενος ήταν ο ίδιος ο πρωθυπουργός), του Ζαχόπουλου (ένας γραμματέας υπουργείου πηδούσε μια μικρούλα που τον εκβίαζε για διορισμό), του Παυλίδη (ένας εφοπλιστής της κακιάς ώρας κατηγορεί ένα πρώην υπουργό ότι το 2005 ο συνεργάτης του ζήτησε κάτι ψίχουλα μίζα) και πάει λέγοντας.

    Φοβερά και τρομερά πράγματα δηλαδή, άστα να πάνε!

    Και τώρα ήλθε η στιγμή να βάλουμε το Γιωργάκης στο θρόνο που του αξίζει.

    Χρησιμοποιούν κάθε αθέμιτο μέσο για να αναδείξουν τον Αδόλφο Καρατζαφέρη, να κατασυκοφαντήσουν και να λοιδωρήσουν τη ΝΔ και να θάψουν το Σύριζα και το ΚΚΕ.

    ΡΕ ΘΕΟΜΠΑΙΚΤΕΣ, ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΥΦΛΟΣ;

    Νομίζετε ότι δεν βλέπουμε ότι εδώ και ένα δίμηνο εμφανίζονται:

    Στα πρωινάδικα: ο Γεωργιάδης και ο Βελόπουλος

    Στα μεσημεριανά : o Γεωργιάδης, ο Βελόπουλος και ο Αϊβαλιώτης

    Στα βραδυνά : o Γεωργιάδης, ο Βελόπουλος, ο Αϊβαλιώτης και ο Πλεύρης

    ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ (λάιφστάϊλ, δελτία ειδήσεων, κλαψουρο-σοόυ, κουτσομπολίστικα) εμφανίζονται ολημερίς και οληνυχτίς όλα τα ανωτέρω παλιόπαιδα του Λάος, μαζί βέβαια με τον καραγκιόζη Αδόλφο Καρατζαφέρη.

    ΜΟΝΟ ΤΑ ΔΕΛΤΙΑ ΚΑΙΡΟΥ ΔΕΝ ΛΕΝΕ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΙΡΟ ΟΙ ΝΕΟΦΑΣΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΣΤΑ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

    Πόσο καιρό έχουμε να δούμε καλεσμένους στα ιδιωτικά κανάλια τον Αβραμόπουλο, το Σαμαρά, το Στυλιανίδη, το Δένδια και τους περισσότερους νεο-δημοκράτες; Ο Γκιουλέκας που είναι υπεύθυνος τύπου της ΝΔ έχει σχεδόν εξαφανιστεί από προσώπου γής, η Πατριανάκου για τα ιδιωτικά κανάλια είναι παντελώς άγνωστη.

    Όταν καλούν νεοδημοκράτη, καλούν μόνο τους γνωστούς γραφικούς τύπους για να τους λοιδωρήσουν και να τους ξεφτιλίσουν.

    To 1989 οι πολιτικοί έδωσαν (και σωστά) τη δυνατότητα σε ιδιώτες να φτιάξουν κανάλια για να γλυτώσουμε από την πλύση εγκεφάλου των κρατικών καναλιών, που είναι στα χέρια της εκάστοτε κυβέρνησης.

    ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΜΕ ΑΥΤΟΙ ΟΙ 4 ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΝΑ ΑΝΕΒΟΚΑΤΕΒΑΖΟΥΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ.

    Κύριε Μπόμπολα (με το Mega, το Πρώτο Ψέμμα, την Ημερησία, και τις δεκάδες επιχειρήσεις σου),

    κύριε Λαμπράκη (με τα Νέα, το Βήμα και τις λοιπές σου επιχειρηματικές δραστηριότητες),

    κύριε Αλαφούζο (με την Καθημερινή, το Σκάϊ, τα καράβια και τις λοιπές επιχειρήσεις σου)

    κύριε Κυριακού (με τον Αντένα και τα καραβάκια σου)

    θέλω να σας πώ κάτι από καιρό.

    Εσείς μπορεί να είσαστε πλούσιοι και εμείς μεροκαματιάρηδες, αλλά ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΥΤΕ ΧΑΖΟΙ, ΟΥΤΕ ΑΜΟΡΦΩΤΟΙ.

    Και έχουμε και ένα άλλο πλεονέκτημα, ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ.

    Για την ακρίβεια γύρω στα 4 εκατομμύρια.

    Άει σιχτίρ λοιπόν και σείς και τα λεφτά σας και οι επιχειρήσεις σας, τα σάβανα δεν έχουν τσέπες ρεεεε !!!

    Και ένα τελευταίο, που καλό θα είναι να θυμάστε.

    Οι Έλληνες δεν είμαστε ούτε Αλβανοί, ούτε Αμερικάνοι, ούτε Ρώσοι, ούτε κάν Γερμανοί.

    Εμείς είχαμε δημοκρατία την εποχή που οι άλλοι λαοί ζούσαν σε σπηλιές και τρώγανε ρίζες.

    Την σκέψη μας δεν μπορείτε να την ελέγξετε, όσο και να προσπαθήσετε, όσα κόλπα του αμερικάνικου μάρκετιγκ και να χρησιμοποιήσετε.

    Η Δημοκρατία δεν θα δολοφονηθεί στη χώρα που τη γέννησε, τουλάχιστον όχι από 4 σικελικές και μασονικές οικογένειες. Στις δημοκρατίες οι πολίτες μπορούν να σκεφθούν από μόνοι τους, δεν χρειάζονται υποβολείς.

    Αρκετά πιά μας πρήξατε με το μεσσία Γιωργάκη που θέλετε να μας φυτέψετε.

    ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΑΠΟ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΠΕΡΙ ΤΙΝΟΣ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το δυνατό μας άλογο
    Το ισχυρό μας χαρτί
    Ο μεγάλος μας ηγέτης
    Ο πολιτικός μας θησαυρός
    Ο Κώστας Καραμανλής μόνο αυτόν έχουμε, δέν θα τον αφήσουμε να φύγει θα τον κρατήσουμε με το ζόρι.
    Πόσο σκατοκαραγκιόζηδες είσαστε βρέ Νεοδημοκράτες, πόσο σας έχει χτυπήσει η μαλακία στο κεφάλι με αυτά που λέτε χωρίς να τα πιστεύετε;;
    Πιείτε κανένα ουίσκι να ξελαμπικάρετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μιλάνε κάποιοι άσχετοι για τη ρητορία του Καραμανλή! Στην επόμενη φορά που θα παρουσιαστεί, ακόμα και σε κείνες τις δήθεν έκτακτες εμφανίσεις του σε διάφορους οργανισμούς κλπ, καιτάξτε τον πως μιλά και από πού μιλά. Πρώτο: διαβάζει ό,τι λέει, ακόμα και τις απαντήσεις στις δήθεν τυχαίες ερωτήσεις δημοσιογράφων. Δεύτερο: έχει πρόβλημα στην ανάγνωση μεγάλων λέξεων. Για να το ξεπεράσει, μετά από ειδικά μαθήματα του' χει γίνει πια συνήθεια, να σταματά μετά τις προθέσεις και τα άρθρα που προηγούνται μεγάλων των λέξεων. Έτσι τον ακούτε να διαβάζει π.χ. και μετά ΤΗΝ...καταστροφή ΤΗΣ...περιουσίας ΤΩΝ..κτηνοτρόφων κλπ. Αυτός είναι ο ρήτοράς σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανεβάστε σχόλια ρεεεεε!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τα φασιστόμουτρα του Καραμανλή με τα εμετικά τους σχόλια δείχνουν καθαρά τα ναζιστικά τους φρονήματα των ιδίων και του Καραμανλή τους.
    Χάι Χίτλερ, Χάι Καραμανλής!
    Χάι Γκαίμπελς, Χάι Αντώναρε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. valte dr koutsouko
    na sarosei to Pasok
    me diafora 11% !!

    7 Μαϊ 2009 12:50:00 μμ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ο Γιωργάκης συμμετείχε ΟΚΤΩ ΧΡΟΝΙΑ στα υπουργικά συμβούλια του Σημίτη.

    ΗΞΕΡΕ να χρηματοδοτεί 220 Μ.Κ.Ο. ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ τίποτε για τα εκατοντάδες εκατομμύρια των «ωφέλιμων πληρωμών» της Siemens, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΡΩΤΗΣΕ.

    Ο Σημίτης ΗΞΕΡΕ να σκορπίζει ΑΠΊΘΑΝΑ κομματικά λεφτά στις εκλογές,
    ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ποιός έδινε τα εκατομμύρια, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΡΩΤΗΣΕ.

    Ο Τσουκάτος ΗΞΕΡΕ ότι τα λεφτά έρχονταν από τη Μίζενς και ήταν παράνομα,
    ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ με ποιό αντάλλαγμα έδινε τα λεφτά η Μίζενς, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΡΩΤΗΣΕ.

    Η γραμματέας ΗΞΕΡΕ ότι το πασόκ έπαιρνε παράνομα μεγάλα ποσά,
    ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ την προέλευση, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΡΩΤΗΣΕ.

    Οι υπεύθυνοι των οικονομικών του κόμματος ΗΞΕΡΑΝ να εισπράττουν λεφτά,
    ΔΕΝ ΗΞΕΡΑΝ τα ονόματα των μεγάλων χρηματοδοτών, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΡΩΤΗΣΑΝ.

    ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΗ ΤΣΙΠΑ ;

    ΤΟΣΟ ΗΛΙΘΙΟΙ ΦΑΙΝΟΜΑΣΤΕ ;

    Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ SIEMENS ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΞΕΚΑΘΑΡΗ ΚΑΙ ΚΑΡΑΜΠΙΝΑΤΗ ΠΟΥ ΟΣOI ΕΜΠΛΕΚΟΝΤΑΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΣΤΕΝΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ.

    ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΤΑ ΠΟΣΑ.

    ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ Η ΝΤΡΟΠΗ.

    Πλάκα έχει που οι κάθε λογής αστείοι καψαμπέληδες ασχολούνται με τον παυλίδη και τα 100 χιλιάρικα.

    Ξεφτιλίστηκε ακόμη και η διαφθορά επί ΝΔ.

    Εκλογές τώρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑ.

    ΧΥΝΩ ΛΕΣ ΝΑ ΠΑΧΥΝΩ;

    Φωτιές στην πολιτική σκηνή της χώρας προβλέπεται τους επόμενους μήνες

    Η ανάκριση για την υπόθεση των «μαύρων ταμείων» της Siemens έχει ανοίξει καινούργιους δρόμους , άγνωστους μέχρι σήμερα.

    Εκτός από την σκανδαλώδη σύμβαση «8002» για την ψηφιοποίηση του ΟΤΕ , εκτός του αμαρτωλού συστήματος ασφαλείας των Ολυμπιακών Αγώνων C4I, του φίλου και «τέως συνεργάτη» του κ. Γ.Παπανδρέου, εκτός από τις βαλίτσες με τα εκατομμύρια μάρκα για τα ηλεκτρονικά τμήματα του πυραυλικού συστήματος Patriot που υπέγραψε το ΚΥΣΕΑ το 1999, εκτός λοιπόν όλων αυτών έρχονται στο φως και ακόμα μια σειρά αμαρτωλών συμβάσεων με τις αντίστοιχες μίζες.

    Μια απ΄ αυτές είναι και η προγραμματική συμφωνία του 1997 μεταξύ Siemens και ΟΣΕ, για την παράδοση ντιζελομηχανών και άλλου τροχαίου υλικού. Πρόκειται για απευθείας ανάθεση, ύψους 235 εκατομμυρίων ευρώ.

    Για την περίπτωση αυτή πρώην στέλεχος της Siemens στην Γερμανία έχει καταθέσει ότι «τις μίζες προς τον ΟΣΕ έπρεπε κανονικά να πληρώσει το εργοστάσιο της εταιρίας μας στο Ερλαγκεν, αλλά ο κ. Χριστοφοράκος τηλεφώνησε σε εμάς στα κεντρικά και μας είπε «δώστε τα εσείς τώρα και πάρτε τα μετά, από τους ανθρώπους σας στο Ερλαγκεν». Μέρος από τις μίζες πληρώθηκε το 2001.

    Ο ανακριτής «έπεσε» επίσης επάνω και σε μια ακόμη σύμβαση του ΟΤΕ της περιόδου 1998-2001.Πρόκειται για τη συμφωνία εξαγοράς από τον ΟΤΕ του 35% και του μάνατζμεντ του ρουμανικού Οργανισμού Τηλεπικοινωνιών Romtelekom, ύψους 675 εκατ. ευρώ.

    Η σχετική σύμβαση υπογράφηκε τον Δεκέμβριο του 1998. Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχει στα χέρια του ο κ. Ζαγοριανός, η διείσδυση του ΟΤΕ στη ρουμανική αγορά τηλεπικοινωνιών συνδέεται με την εκροή εκατομμυρίων ευρώ από τα «μαύρα ταμεία» της Siemens, τα οποία διοχετεύτηκαν μέσω τραπεζικών λογαριασμών των εταιριών ΑΣΜΠΥ και ΧΑΡΚΟΥΡΤ στο Μονακό.

    Δικαστικές πηγές βεβαιώνουν ότι, εκτός από τις «μεγάλες» δουλειές, η εταιρία υπέγραφε κάθε χρόνο δεκάδες μικρότερες αλλά καθόλου ευκαταφρόνητες συμβάσεις με φορείς του Δημοσίου.
    Ο γερμανικός κολοσσός, σε διάστημα τουλάχιστον 7 ετών (1997-2003), προχώρησε σε 45 συμβάσεις αξίας εκατ. ευρώ για την προμήθεια αξονικών και μαγνητικών τομογράφων, μηχανημάτων αναισθησίας, ακτινολογικών κ.ά. σε δημόσια νοσοκομεία και ιατρεία του ΙΚΑ.

    Στο κάδρο λοιπόν και Υπουργοί Υγείας μετά των γνωστών Υπουργών Μεταφορών και Υπουργών Αμύνης.Βέβαια ....«κάποιοι» στέλνουν τα μηνύματα τους...ότι δεν θα δεχθούν να γίνουν «νέες Ιφιγένειες» και ισχυρίζονται ότι ειδικά για τους Patriot υπεύθυνο είναι ....όλο το ΚΥΣΕΑ.

    Στον κυκεώνα της μίζας που είχε στηθεί, μπλέκονται έως και εταιρίες… χρυσού στην Ελβετία και τις ΗΠΑ που χρησιμοποιήθηκαν ως σταθμοί στη δαιδαλώδη πορεία του μαύρου χρήματος που διοχέτευσε η Siemens στην Αθήνα.

    Μπορεί λοιπόν στο ΠαΣοΚ υπό τον κίνδυνο να εγκλωβιστούν ανεπανόρθωτα ανάμεσα στις «συμπληγάδες SIEMENS», να υιοθετούν ως μέτρο απεμπλοκής τις θυσίες «Ιφιγενειών» και το «κόψιμο κεφαλιών», αλλά όπως αποδεικνύεται... «κόβουν» ένα κεφάλι «μιζαδόρου» και εμφανίζονται δύο νέα «μιζαδόρικα».

    Σαν την Λερναία Ύδρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΠΑΣΟΚΟΙ, ΨΑΧΤΕΙΤΕ ΜΕΤΑΞΥ ΣΑΣ ΚΑΙ ΦΕΡΤΕ ΠΙΣΩ ΟΛΑ ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ.

    ΑΣΕ ΤΑ ΞΕΚΑΡΦΩΜΑΤΑ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΜΕ ΤΟ ΒΕΡΕΛΗ, ΟΙ ΜΙΖΕΣ ΤΗΣ ΜΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΙΡΟΕΛΑΧΙΣΤΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗ ΖΙΜΕΝΣ.

    ...........................

    100 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΔΩΣΕ Η ΖΙΜΕΝΣ ΣΤΗΝ ΟΚΤΑΕΤΙΑ ΤΟΥ ΣΗΜΙΤΗ.

    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΣΧΗΜΑ, ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΣΧΗΜΑ.

    ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΔΕΧΘΗΚΕ ΟΤΙ ΠΗΡΕ ΕΝΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΤΑ ΠΗΓΕ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ, ΕΙΝΑΙ Ο ΤΣΟΥΚΑΤΟΣ.
    ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ 99 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ, ΠΟΙΟΣ ΤΑ ΠΗΡΕ;

    ΕΠΙΣΗΣ, ΠΟΥ ΤΑ ΕΔΩΣΕ ΚΑΙ ΠΟΣΑ ΚΡΑΤΗΣΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕAΥΤΟ ΤΟΥ;

    ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ.

    ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΤΑ ΔΥΟ ΠΟΥΛΑΚΙΑ ΤΗΣ ΖΙΜΕΝΣ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΘΟΥΜΕ.

    ΓΙΩΡΓΑΚΗ, ΓΙΩΡΓΑΚΗ, ΧΑΖΟΥΛΙΚΟ ΠΑΙΔΑΚΙ.
    ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΕΣ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙNΕΙΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΤΣΙ;

    ΜΩΡΑΙΝΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΟΥΣ ΕΙ ΑΠΩΛΕΣΑΙ!

    ΜΑΥΡΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΘΑ ΠΕΡΑΣΑΤΕ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΜΙΖΕΣ ΠΟΛΛΕΣ, ΜΙΖΕΣ ΤΡΕΛΛΕΣ, ΜΙΖΕΣ ΠΡΑΣΙΝΕΣ.

    Κακόηχη λέξη η μίζα, ας πούμε ΩΦΕΛΙΜΕΣ ΠΛΗΡΩΜΕΣ.

    Καλό έ;

    Αν μην τι άλλο οι άνθρωποι, ξέρουν μάρκετιγκ.

    Ο Τρεπεκλής, αντιπρόσωπος της εταιρίας SAIC στην χώρα μας ήταν σύμβουλος του Αντρέα Παπανδρέου και επίσης είναι παιδικός φίλος του Γιωργάκη.

    Ποιου Γιωργάκη;

    Του δικού μας Γιωργάκη, του ίδιου που κατηγορεί τον Παυλίδη ότι πήρε μίζα 100,000 ευρώ (κρίμα ξεφτιλίστηκαν και οι μίζες επί ΝΔ).

    Για την υπόθεση της ασφάλειας των Ολυμπιακών Αγώνων, ο Tρεπεκλής είχε λάβει (όπως παραδέχθηκε και ο ίδιος στον ανακριτή) ως αμοιβή διαμεσολάβησης το ποσόν των 6,5 εκατομμυρίων ευρώ (δυόμιση δισεκατομμυρίων δραχμών) για το αμαρτωλό C4I .

    Το σύστημα ουσιαστικά δεν λειτούργησε ποτέ.

    Βέβαια η μίζα, μίζα.

    ΚΑΙ ΤΙ ΜΙΖΑ !!!

    Μίζα, όχι παίξε γέλασε.

    Μίζα που να αξίζει τον κόπο.

    Μίζα σοσιαλιστική.

    Όχι σαν τους άλλους μαλάκες που βουτήξανε το σουσάμι από το κουλούρι και τους καθίζουν στο πολιτικό σκαμνί για διάρρηξη τράπεζας.

    Φαντάσου κάθαρση και προκοπή που θέλει να φέρει στην Ελλάδα ο Γιωργάκης.

    ΟΛΟΙ ΑΝΕΡΓΟΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΛΙΑΤΣΙΚΟ ΤΗΣ ΠΡΑΣΙΝΗΣ ΜΑΦΙΑΣ.

    Είδες «ωφέλιμες πληρωμές» οι παιδικοί φίλοι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΡΕ ΔΕΞΙΟΦΑΣΙΣΤΟΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ... ΠΗΡΑΤΕ ΑΥΞΗΣΗ? 4 ΛΕΠΤΑ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΧΟΛΙΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΡΑΦΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΡΙΓΗΛΗΣ.... ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΕΡΕΛΗ... ΑΙ ΣΙΧΤΗΡ ΜΑΛΑΚΑ... ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΜΑΘΗΜΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.... ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙ Ο ΑΡΧΙΔΗΣ Ο ΣΗΜΗΤΙΣ... ΤΕΛΟΣ!!!!!!!!! ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΜΕ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΣΥΝ ΤΩΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Την τετάρτη το βράδυ τον ρωτούσε
    ο Ευαγγελάτος... και το Βόδαρο
    έκανε πως δεν είχε καμμία σχέση
    και δεν θυμόταν !!!!!
    ΣΗΜΕΡΑ ΘΥΜΗΘΗΚΕ !
    αβρε πούστη... και το δούλεμα έχει όρια...
    ΑΝΤΕ ΚΑΛΟΦΑΓΩΤΑ.ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ. ΝΕΟΝΑΚΗΔΕΣ.ΣΠΩΚΟΥΣ
    ΚΑΙ..ΚΑΙ.....ΧΙΛΙΑΔΕΣ..
    ΑΛΗΤΕΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ΠΑΣΟΚΤΣΗΔΕΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Μα τι μαλακίες λέτε.
    Για μαλάκες έχετε του πασόκους.
    ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΣΤΗΝ ΚΛΕΨΙΑ ΕΙΝΑΙ
    Όσα και να έκλεψε το βόδι..
    Δεν τιμωρείτε.... Έχουν παραγραφεί,με τους νόμους του πασοκ.
    Μόνο το ηθικό μέρος μένει.
    Και ΤΗΝ ΗΘΙΚΗ ξέρετε πόσο
    ΧΕΣΜΕΝΗ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ στο πασοκ.

    ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΘΑ ΚΑΘΕΤΑΙ.........
    ΚΑΙ ΘΑ Α Π Ο Λ Α Υ Α Ν Ε Ι...
    ΤΟΥΣ ΚΟΠΟΥΣ ΤΟΥ .ΚΑΙ ΘΑ ΤΡΩΕΙ....
    ΘΑ ΤΡΩΕΙ..ΘΑ ΚΛΑΝΕΙ.. ΚΑΙ ΘΑ
    ΡΕΥΕΤΑΙ ..ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΛΑΚΑ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΑΚΗ
    ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΕΙ
    ΤΑ ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΑ...
    ΛΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΜΑΖΙ. ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ ΥΠΟΠΥΡΓΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.
    και τα βλαμένα του πρεσσ θα χτυπιούνται δαν βλακ εν ντέκερ.

    ΑΝΤΕ ΠΆΜΕ ΓΙΑ ΑΛΛΟΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ....ΤΙ ΚΑΛΩΦΑΓΩΤΑ... ΦΙΛΕ.
    10 χρόνια έχει αυτή η ιστορία τουλάχιστον.
    Αυτά θα τα έφαγε κιόλας.
    Φαντάσου τι έγινε και στους
    άλλους τομείς των ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ.
    ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ ΚΡΟΙΣΟΣ ΣΤΗΝ
    ΠΡΑΣΙΝΗ ΕΛΛΑΔΑ ΤΩΝ ΑΝΔΡΕΑ-ΣΗΜΙΤΗ-ΓΙΩΡΓΑΚΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗ ΦΥΛΑΚΗ ΕΠΙΤΕ-
    ΛΟΥΣ,ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΤΙ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΝΑ
    ΑΦΕΘΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ? ΕΤΣΙ ΜΟΝΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ
    ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΘΑ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΞΑΝΑΚΛΕΨΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 300?
    ΟΛΟ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΘΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ? ΑΣ
    ΕΚΤΕΛΕΣΤΟΥΝ 5-10 ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑ-
    ΛΟ ΤΟΥ ΣΥΝΟΛΟΥ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Τα τρόλει περνούσαν δίπλα από τον Βερελή και δεν τα έβλεπε...

    Στις 23 Δεκεμβρίου 2002 έγινε η υπογραφή της σύμβασης με την ΜΑΝ για τα 90 τρόλλει εκ των οποίων το ένα μας το έδωσαν δωρεάν(σιγά τους ανοιχτοχέρηδες) επί υπουργίας του Χρήστου Βερελή. Τότε ξεκίνησαν όλα για μια σύμβαση που υπερτιμολογήθηκε κατά....
    100% αφού ήταν κοντά στα 40 εκ ευρώ και έφθασε το Ελληνικό κράτος να πληρώνει τα διπλάσια! Συμμετοχή είχαν και υπάλληλοι από το υπουργείο μεταφορών και μπορεί ο ίδιος ο Βερελής να μην φαίνεται αλλά έχει την αντικειμενική ευθύνη ότι δεν έλεγξε το θέμα. Υπουργείο του είναι και έπρεπε να ξέρει τι γίνεται όπως και στο ανάπτυξης αλλά και στο Άμυνας.

    ΣΕ ΚΑΛΗ ΜΕΡΙΑ ΠΑΣΟΚ.
    ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΑΤΑ ΓΙΩΡΓΑΚΗ..
    ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΣΕΙΡΑ ΣΟΥ.
    ΥΠΟΥΡΓΕ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ. χιχιχιχαχα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση