GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

-Μου έδωσε ρητή και σαφή εντολή ο Μπασιάκος για να προχωρήσω το Βατοπέδιο...

. ...και ο Αρσένιος επικαλέστηκε "υψηλό κυβερνητικό επίπεδο"! Αίτημα - φωτιά της Στ. Μαντέλη στην Ολομέλεια Εφετών, μέσω του συνη...

.
...και ο Αρσένιος επικαλέστηκε "υψηλό κυβερνητικό επίπεδο"! Αίτημα - φωτιά της Στ. Μαντέλη στην Ολομέλεια Εφετών, μέσω του συνηγόρου της Γ. Μαντζουράνη, να σταλεί ο φάκελος στη Βουλή. Σκληρή επίθεση στον Γ. Σανιδά για "πλυντήριο υπουργικών ευθυνών"
..
Από τον Στάθη Παλαιολόγο
.
Συνεδριάζει σήμερα η Ολομέλεια Εφετών Αθηνών για την υπόθεση της Μονής Βατοπεδίου. Και η πρώην Διευθύντρια της Διεύθυνσης Πολιτικής Γης του υπ. Αγροτικής Ανάπτυξης Σταματούλα Μαντέλη, με ένα αίτημα - φωτιά που κατέθεσε μέσω του συνηγόρου της Γιάννη Μαντζουράνη, ζητά να διαβιβασθεί "αμελλητί" η δικογραφία στη Βουλή λόγω της εμπλοκής πολιτικών προσώπων.
Συγκεκριμένα η ίδια, στο υπόμνημά της αποκαλύπτει -όπως είχε πει και στο υπόμνημά της προς τον εισαγγελέα- ότι:
-είχε δεχθεί ρητή και σαφή εντολή από τον τότε υπουργό Ευ. Μπασιάκο για τη διεκπεραίωση όλων των σχετικών διαδικασιών "χωρίς την ενημέρωση ή σύμπραξη οποιουδήποτε άλλου υπηρεσιακού παράγοντα της ενλόγω Δ/νσης και μάλιστα κατά απόλυτη προτεραιότητα".
-της παραδόθηκε επίσης από τον κ. Μπασιάκο το fax με την επιστολή του Αρσένιου στην οποία ανέφερε τη φράση "Επειδή η διαδικασία ανταλλαγής έχει γίνει αποδεκτή σε υψηλό κυβερνητικό επίπεδο, αυτό ταυτόχρονα μας εγγυάται και την πραγμάτωσή της...........».
Το κείμενο που κατέθεσε προς την Ολομέλεια Εφετών η κ. Μαντέλη είναι πάρα πολύ δηκτικό για τον κ. Σανιδά με αφορμή την άρνησή του να στείλει τον φάκελο στη Βουλή. Αναφέρει συγκεκριμένα ότι "ο Εισαγγελέας του Α.Π., κ. Γ. Σανιδάς, με ένα δικονομικό ελιγμό επιχειρεί να εμπλέξει την Ολομέλεια Εφετών Αθηνών στις αντισυνταγματικές και έκνομες πράξεις και παραλείψεις του, που συνεπάγονται σφετερισμό αρμοδιοτήτων της Βουλής και λειτουργούν ως πλυντήριο υπουργικών ευθυνών, αφού δεν επιτρέπουν τον έλεγχο ενδεχόμενων ποινικών ευθυνών υπουργών, οι οποίοι άλλωστε ευθύς εξαρχής είχαν λάβει «συγχωροχάρτι» με το εισαγγελικό εφεύρημα των δήθεν παραπλανηθέντων υπουργών."
Η κ. Μαντέλη υποστηρίζει ότι η ίδια εκτέλεσε τις εντολές που της δόθηκαν και "είναι εντελώς διαφορετική η ευθύνη εκτέλεσης – έστω και παράνομης – υπουργικής εντολής από την ευθύνη εξαπάτησης -κατά τον κ. Σανιδά- υπουργού".
Με βάση όλα αυτά, ζητεί να δοθεί στον Εφέτη – Ειδικό Ανακριτή που θα οριστεί εντολή για τη διαβίβαση της σχετικής ποινικής δικογραφίας στη Βουλή επειδή, όπως αναφέρει, "η Ολομέλεια Εφετών Αθηνών δεν μπορεί και δεν πρέπει να σφετερισθεί αρμοδιότητες της Ολομελείας της Βουλής των Ελλήνων".
Ολόκληρη η Αίτηση που κατέθεσε πριν από λίγο η κ. Μαντέλη είναι το εξής:
ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΕΦΕΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ
ΑΙΤΗΣΗ - ΔΗΛΩΣΗ
Σταματούλας Μαντέλη του Διονυσίου, δημοσίου υπαλλήλου, κατοίκου Αθηνών
************
Ι.1. Σήμερα 7-5-2009 συνεδριάζει η Ολομέλεια Εφετών Αθηνών για να αποφασίσει την άσκηση ποινικών διώξεων και τον ορισμό Εφέτη – Ειδικού Ανακριτή προς διενέργεια κύριας ανάκρισης για την πολύκροτη υπόθεση των ανταλλαγών ακινήτων μεταξύ Ελληνικού Δημοσίου και Ι.Μ.Μ.Βατοπεδίου, μετά από σχετικό έγγραφο του Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, κ. Γ. Σανιδά, προς τον Προϊστάμενο της Εισαγγελίας Εφετών Αθηνών, κ. Κ. Καρούτσο.
Παρά την διάσταση απόψεων σε σχέση με το δικαίωμα των πολιτών να απευθύνονται στην Ολομέλεια του Εφετείου στο πλαίσιο του συνταγματικώς κατοχυρωμένου δικαιώματος δικαστικής προστασίας και ακρόασης ζητώ να ενημερωθούν τα μέλη της Ολομέλειας του Εφετείου Αθηνών για τα ακόλουθα:
2. Από την 1-1-1976 μέχρι την 28-2-2009 υπήρξα μόνιμος δημόσιος υπάλληλος στο Υπουργείο Γεωργίας, που μετονομάστηκε σε Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, ενώ τον Φεβρουάριο του 2003 τοποθετήθηκα Διευθύντρια της Διεύθυνσης Πολιτικής Γης, όπου, μετά από ομόφωνη Απόφαση του αρμοδίου Υπηρεσιακού Συμβουλίου τον Δεκέμβριο του 2004, παρέμεινα μέχρι την 28-2-2009.
Μετά την μαρτυρική κατάθεσή μου στην Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής, κατά τη διενέργεια Προκαταρκτικής Εξέτασης για την πολύκροτη υπόθεση της Ι.Μ.Μ.Βατοπεδίου εξετάσθηκα ανωμοτί ως ύποπτη για την διάπραξη κακουργηματικής απλής συνέργειας σε απιστία στην υπηρεσία και ψευδή βεβαίωση σε βάρος του Δημοσίου και με τις επιβαρυντικές περιστάσεις της διάταξης του άρθρου 1 του Ν. 1608/1950.
Στο υπ’ εμού κατατεθέν από 4-3-2009 Υπόμνημα Παροχής Γραπτών Εξηγήσεων επισυνάπτεται το με αριθμό πρωτοκόλλου 348/18-10-2004 Έγγραφο, το οποίο απεστάλη από το Γραφείο του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, κ. Ε. Μπασιάκου, προς τη Διεύθυνση Πολιτικής Γης ομού με το συνημμένο σε αυτό τηλεομοιοτυπικό μήνυμα του μοναχού Γ. Αρσένιου Βατοπαιδινού προς τον προμνησθέντα Υπουργό, κ. Ε. Μπασιάκο, όπου, μεταξύ άλλων, αναφέρεται ότι:
«Η Μονή ήλθε σε επικοινωνία με τον τέως Υπουργό Γεωργίας κ. Τσιτουρίδη, με σκοπό: α) Να επαναληφθεί η σύμβαση του 1930 δια της οποίας η Μονή αποδίδει τα δύο μετόχια της Χαλκιδικής στο Δημόσιο, ενώ το Υπουργείο Γεωργίας ως διαχειριστής της Λίμνης θα αποδέχεται την ήδη αναγνωρισθείσα υπό του Ελληνικού Δημοσίου κυριότητά της επί της Λίμνης και β) Να προωθηθούν οι διαδικασίες ανταλλαγής των εκτάσεων και της Λίμνης, ώστε με την ανταλλαγή αυτή η Μονή να μην «παρενοχλεί» τους τοπικούς φορείς. Η συνέχιση, εκ μέρους τους, των πιέσεων επιστροφής εις το καθεστώς απώλειας της κυριότητος της Μονής στα Μετόχια της Χαλκιδικής και στη Λίμνη Βιστωνίδα, θα είναι υψίστη πράξη αδικίας, σε δημοκρατική περίοδο, στην Ελλάδα. Για την διευθέτηση αυτή δεν έχουν καμία απολύτως αρμοδιότητα και θα είναι κρίμα να κριθεί το απλό αυτό θέμα δικαιοσύνης στα Ευρωπαϊκά Δικαστήρια, δεδομένου ότι τα μετόχια της Χαλκιδικής, αν δεν είναι κυρία η Μονή στη Λίμνη, δεν δύνανται να ανήκουν στο Δημόσιο, σύμφωνα με την πλέον απλή λογική δικαίου, δεδομένου ότι υπήρξε ανταλλαγή και στο τέλος η Μονή δεν πήρε τίποτα.
Η δυνατότητα εξευρέσεως κτημάτων για την ανταλλαγή έχει ήδη προωθηθεί δεδομένου ότι τέτοια κτήματα έχει και το Υπουργείο Οικονομικών, και το Εθνικής Αμύνης και το Υπουργείο Γεωργίας.
Επειδή η διαδικασία ανταλλαγής έχει γίνει αποδεκτή σε υψηλό κυβερνητικό επίπεδο, αυτό ταυτόχρονα μας εγγυάται και την πραγμάτωσή της……………………………».
Συν τοις άλλοις, στο προμνησθέν Υπόμνημα Γραπτών Εξηγήσεων, μεταξύ άλλων, επί λέξει καταθέτω και τα εξής:
«Εν προκειμένω υπογραμμίζεται ότι μου εδόθη ρητή προφορική εντολή του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, κ. Ε. Μπασιάκου, όπως αναλάβω προσωπικώς την διεκπεραίωση όλων των αναγομένων στις αρμοδιότητες της Δ/νσης Πολιτικής Γης διαδικασιών χωρίς την ενημέρωση ή σύμπραξη οποιουδήποτε άλλου υπηρεσιακού παράγοντα της ενλόγω Δ/νσης και μάλιστα κατά απόλυτη προτεραιότητα. Επειδή η ενλόγω υπουργική εντολή υπήρξε απολύτως σαφής και σύμφωνη με το περιεχόμενο του κοινοποιηθέντος σε εμένα με αριθμό πρωτοκόλλου 348/18-10-2004 Εγγράφου του Γραφείου Υπουργού με τα αναμφιβόλως συνδηλούμενα αυτού, ενισχύετο από την τα αυτά συμπαρομαρτούσα στάση του ενλόγω Υπουργού καθώς και από την συστοιχούμενη συμπεριφορά του Υφυπουργού, κ. Α. Κοντού, και του ετέρου Υφυπουργού, κ. Κ. Κιλτίδη, οι οποίοι εκινούντο στο ίδιο μήκος κύματος και εντέλοντο τα αυτά με τον προμνησθέντα Υπουργό, δεν υπήρχαν περιθώρια αντιρρήσεων και ανυπακοής.
Μέσα σε αυτό το ασφυκτικό πλαίσιο αυστηρών ρητών εντολών της πολιτικής ηγεσίας του Υ.Α.Α.Τ., ειδικών Υπουργικών Αποφάσεων και υπό την πίεση των ενδιαφερομένων μερών, ήτοι της Κ.Ε.Δ. και της Ι.Μ.Μ.Βατοπαιδίου, ενήργησα ευσυνειδήτως εντός των ορίων της καθ΄ ύλην αρμοδιότητάς μου, ως Προϊσταμένη της Δ/νσης Πολιτικής Γης, χωρίς ιδιοτέλεια και με τήρηση των αρχών της νομιμότητας, που διέπει την λειτουργία των φορέων της Δημόσιας Διοίκησης, οι οποίοι οφείλουν να υλοποιούν τις επιλογές και αποφάσεις της πολιτικής ηγεσίας ακόμη και αν αμφιβάλλουν ή διαφωνούν για/με την ορθότητα αυτών.
Στην διάρκεια όλης της σταδιοδρομίας μου στο Ελληνικό Δημόσιο πάντοτε ανέλαβα όλες τις ευθύνες, που μου αναλογούσαν, δι΄ ό και σήμερον, μετά από 33 χρόνια ευδόκιμης και υπεύθυνης δημόσιας υπηρεσίας, αδυνατώ να αντιληφθώ, γιατί καλούμαι να αναλάβω τις ευθύνες περιδεών πολιτικών προσώπων, των οποίων τις πολιτικές αποφάσεις εφήρμοσα με πίστη και συνέπεια και οι οποίοι εναγωνίως επιχειρούν να καλυφθούν πίσω από την προσχηματική νομική κατασκευή του παραπλανηθέντος Υπουργού.» (σελ. 38-39).
Προς απόδειξη της αλήθειας του εν λόγω ισχυρισμού μου κατέθεσα τα προμνησθέντα έγγραφα (Βλέπε: σχετικά 1 και 2) και εζήτησα την κατ’ αντιπαράσταση εξέτασή μου με τον τέως Υπουργό, κ. Ε. Μπασιάκο, πλην όμως το εν λόγω Αίτημά μου απερρίφθη σιγή από την αρμόδια Εισαγγελέα Εφετών, κ. Ε. Σπυροπούλου, ενώ η σχετική διαφωνία μου απερρίφθη ως απαράδεκτη από το Συμβούλιο Εφετών Αθηνών.
3. Παρά την αντίθετη κρίση και των 4 διενεργησάντων την σχετική προκαταρκτική εξέταση εισαγγελικών λειτουργών και την σύμφωνη γνώμη του Προϊσταμένου της Εισαγγελίας Εφετών Αθηνών, κ. Κ. Καρούτσου, ο Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, κ. Γ. Σανιδάς, αρνήθηκε να διαβιβάσει στη Βουλή την σχετική ποινική δικογραφία, αφού αξιολόγησε το συλλεγέν αποδεικτικό υλικό ως αβάσιμο και πλήρες αοριστολογιών.
Η εν λόγω ενέργεια του Εισαγγελέα του Α.Π. ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων στο νομικό και πολιτικό κόσμο. Η Ολομέλεια των Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδας, η Ένωση Εισαγγελέων Ελλάδας, επίτιμοι Πρόεδροι και Εισαγγελείς του Αρείου Πάγου, Καθηγητές Νομικών Σχολών κ.α. χαρακτήρισαν πειθαρχικώς και ποινικώς κολάσιμη τόσον την αξιολόγηση του συλλεγέντος αποδεικτικού υλικού όσον και την μη διαβίβαση της σχετικής δικογραφίας στη Βουλή από τον Εισαγγελέα του Α.Π., κ. Γ. Σανιδά.
Σε απάντηση στις εν λόγω αιτιάσεις και μομφές της συντριπτικής πλειοψηφίας του νομικού κόσμου της χώρας, ο Εισαγγελέας του Α.Π., κ. Γ. Σανιδάς, με ένα δικονομικό ελιγμό επιχειρεί να εμπλέξει την Ολομέλεια Εφετών Αθηνών στις αντισυνταγματικές και έκνομες πράξεις και παραλείψεις του, που συνεπάγονται σφετερισμό αρμοδιοτήτων της Βουλής και λειτουργούν ως πλυντήριο υπουργικών ευθυνών, αφού δεν επιτρέπουν τον έλεγχο ενδεχόμενων ποινικών ευθυνών υπουργών, οι οποίοι άλλωστε ευθύς εξαρχής είχαν λάβει «συγχωροχάρτι» με το εισαγγελικό εφεύρημα των δήθεν παραπλανηθέντων υπουργών.
4. Ο λόγος και ο σκοπός (ratio legis) της θέσπισης των διατάξεων του άρθρου 29 Κ.Π.Δ. είναι η αντιμετώπιση της αδράνειας, ολιγωρίας και κατάχρησης φορέων της εισαγγελικής αρχής.
Υπό αυτούς τους όρους, είναι απολύτως θεμιτό να ζητήσω από την Ολομέλεια του Εφετείου Αθηνών να μην συνεργήσει στο πανελληνίως κατακριθέν εισαγγελικό πραξικόπημα αλλά να αποκαταστήσει τη νομιμότητα και να σεβασθεί τη συνταγματική τάξη, ενώ παραλλήλως νομιμοποιούμαι να απευθυνθώ στην Ολομέλεια Εφετών Αθηνών στο μέτρο, που το εισαγγελικό μπλόκο στη διαβίβαση της σχετικής δικογραφίας στη Βουλή επηρεάζει ευθέως την ποινική μεταχείρισή μου και έχει αρνητικές και δυσμενείς επιπτώσεις στην αξιολόγηση της οποιασδήποτε εμπλοκής μου στην εν λόγω υπόθεση, αφού είναι εντελώς διαφορετική η ευθύνη εκτέλεσης – έστω και παράνομης – υπουργικής εντολής από την ευθύνη εξαπάτησης υπουργού, όπως ανεπιτρέπτως, εκ των προτέρων και χωρίς προηγούμενο έλεγχο, απεφάνθη ο όντως ευρηματικός σε νομικές ακροβασίες Εισαγγελέας του Α.Π., κ. Γ. Σανιδάς.
Σημειωτέον ότι οι ισχύουσες συνταγματικές και ποινικοδικονομικές διατάξεις υποδεικνύουν τη μόνη συνταγματικώς επιτρεπτή επιλογή της παραγγελίας για άσκηση ποινικών διώξεων στα μη πολιτικά πρόσωπα και τον ορισμό Εφέτη – Ειδικού Ανακριτή για τη διενέργεια κυρίας ανάκρισης για τα μη πολιτικά πρόσωπα, καθώς και της ταυτόχρονης παραγγελίας προς τον ορισθησόμενο Εφέτη – Ειδικό Ανακριτή για αποστολή της σχετικής ποινικής δικογραφίας στη Βουλή προς διερεύνηση τυχόν ποινικών ευθυνών υπουργών, παραγράφονται τον Ιούνιο 2009.
ΙΙ. Επειδή στις δημοκρατικές κοινωνίες ουδείς είναι υπεράνω υποψίας και παραμένει στο απυρόβλητο,
Επειδή στα κράτη δικαίου άπαντες υπόκεινται σε δικαστικό έλεγχο, ιδίως εάν τα αρμοδίως συλλεγέντα αποδεικτικά στοιχεία επιβάλλουν δικαστική διερεύνηση,
Επειδή η Ολομέλεια Εφετών Αθηνών δεν μπορεί και δεν πρέπει να σφετερισθεί αρμοδιότητες της Ολομελείας της Βουλής των Ελλήνων,
ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ
Και με ρητή επιφύλαξη κάθε νομίμου δικαιώματός μου
ΑΙΤΟΥΜΑΙ
Να παραγγείλετε στον τυχόν ορισθησόμενο Εφέτη – Ειδικό Ανακριτή τη διαβίβαση της σχετικής ποινικής δικογραφίας στη Βουλή αμελλητί, όπως ορίζει το Σύνταγμα και ο ισχύων νόμος «Περί Ευθύνης Υπουργών».
Αθήνα, 7-5-2009
Η Αιτούσα - Δηλούσα

33 σχόλια

  1. ΝΑ ΤΟ.... ΤΟ ΦΥΤΟ...ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.
    ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΛΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΣΑΣ
    ΚΡΑΖΟΥΜΕ........

    "Πρόγνωση καιρού για την Πέμπτη..."
    1 Σχόλιο - Εμφάνιση αρχικής ανάρτησης
    Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    Ρεεεεε μαλάκες Νεοδημοκράτες δεν είναι ανάγκη να ταλαιπωρείστε άλλο ..........γουβαδάκια σας, τον μπουχέ.....ρε κοθώνια!!!!!
    7 Μαϊ 2009 8:44:00 πμ".

    ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΤΟΣΟ ΗΛΙΘΙΟΙ ΕΙΣΤΕ
    Ή ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ...
    ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΝ ΧΩΡΑΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΙΣΜΑΝΟΓΛΕΙΟ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η συμμορία Καραμανλή επιτέλους φτάνει στο τέλος της
    Τα σίδερα της φυλακής είναι για τους ανίκανους τους τεμπέληδες τους άχρηστους συμμορίτες και τον αρχισημμορίτη !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ρεεεεε μαλάκες Νεοδημοκράτες δεν είναι ανάγκη να ταλαιπωρείστε άλλο με τις χαζοαναρτήσεις σας, μας έχετε πείσει ρε μαλάκες πόσο χαζοβιόληδες είστε.
    Ρεεεε αρχιλαμόγια πάρτε τα γουβαδάκια σας, τον μπουχέσα σας Κωστάκη και δρόμο!!! Ρεεεε χαζοδεξιούλιδες οι κυβερνώντες από την παράταξή σας είναι μιζαδόροι, κομπιναδόροι, ανίκανοι, επικίνδυνοι, με αποτέλεσμα κάθε μέρα παραμονής τους στην εξουσία να διαλύουν την χώρα. Ρεεεεε χαζοβιόληδες μαλακοδεξιοί ξυπνάτε….. σας δουλεύει ο Κωστάκης και η παρέα του ρε κοθώνια!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. S I E M E N S είπατε???

    Μητσοτάκης,
    Ντόρα,
    Κυριάκος,
    Μειμαράκης,
    Λιάπης,
    Βουλγαράκης,
    Μαρκογιαννάκης,

    Σταματόπουλος,
    Βρετάκος,

    Απέργης,
    Λάσκαρης,
    Μπουριώτης,

    συνεχίζεται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. καραμανλης -μητσοτακης-κακλαμανης
    συναιτερικα
    τα οικοπεδα της μονης μεσω των of-sor

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΓΑΜΗΜΕΝΗ ΚΟΛΟΔΕΞΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. TO MAΝΑΡΙ ΣΑΣ πασόκια...το μανάρι.

    Πέμπτη, 7 Μάϊος 2009
    Απίστευτο επεισόδιο με την Καιλή τον συνοδό της και φωτορεπόρτερ
    Μείζον θέμα για πολιτικό πρόσωπο και μάλιστα την συμπαθέστατη Εύα Καιλή δημιουργείται με την συμπεριφορά της ίδιας και του φίλου της κατά την έξοδο τους σε νυχτερινό κέντρο. Σύμφωνα με καταγγελία της φωτορεπόρτερ Χριστίνας Πάνιτς πριν μια εβδομάδα στο μαγαζί του Νίκου Βέρτη βρέθηκε η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ με τον σύνοδο της. Όταν η φωτογράφος πήγε να τραβήξει φωτογραφία δέχθηκε την επίθεση του Γιώργου(συνοδού της Καιλή) που της έσπασε-όπως καταγγέλει-την φωτογραφική μηχανή της και επανέλαβε 3 φορές : "Είμαι ο γ... της Καιλή"!!!

    Η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ κοιτούσε αποσβολωμένη σύμφωνα με την ίδια καταγγελία, όταν ο φίλος της επιτέθηκε και σε έναν...
    ακόμα φωτογράφο! Όταν ρώτησαν την Καιλή γιατί δεν αντιδρά η ίδια φέρεται να είπε:
    "Τι να κάνω; Έχει και την γιορτή του σήμερα"
    Καλά δεν συζητάμε ότι το θέμα είναι σοβαρό και ότι η Έυα Καιλή οφείλει να απαντήσει. Όσο προκλητική και αν ήταν(αν)η φωτορεπόρτερ δεν παύει να κάνει την δουλειά της μέσα σε κέντρο και σε δημόσιο χώρο. Αλλά κανένας Γιώργος- νταής δεν μπορεί να χρησιμοποιεί την βια για να αποφύγει φωτορεπόρτερ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΓΙΑ ΤΟ ΑΛΛΟ ''ΣΑΙΝΙ'' ΤΟΥ ΒΑΛΤΟΠΕΔΙΟΥ,ΤΟΝ ΡΙΡΗ,
    ΔΙΑΒΑΣΑ ΤΟ ΚΑΤΩΘΙ ΠΟΣΤ ΣΤΟ ΜΠΛΟΓΚ
    pressmme.blogspot.com :

    Προκλητικός όπως πάντα. Προκλητικός και αυθάδης.
    ------------------------------
    Στημένη συνέντευξη που μύριζε από μακριά. Βγήκε στον Αθήνα 98,4 το πρωί ο Ριρής και προειδοποιούσε εχθρούς και φίλους ότι : "θα είμαι υποψήφιος και ότι δεν μου έχει πει κανείς να μην είμαι". Δεν αλλάζει ποτέ. Ούτε τώρα που βρίσκεται στη γωνία. Αντί να εμφανιστεί προσεκτικός και επιφυλακτικός ώστε να χρησιμοποιήσει την ενδεχόμενη αποχώρησή του για το καλό της παράταξης που τον φιλοξενεί, άρχισε πάλι τα ίδια. Δεν βάζει μυαλό...
    ----------------
    και εγώ θα συμπλήρωνα :
    Μήπως ο Ριρής τον ''κρατάει'' από κάπου τον ακαταλληλότερο και ξέρει ότι δεν μπορούν να τον παραγκωνίσουν ;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Και μόνο το ότι ο Γιαννης Ματζουράνης (το φιλαράκι του Κουτσόγιωργα και του Κωσκοτά) έγινε φύλακας της ηθικής και ζητά να διαβιβασθεί και μάλιστα "αμελλητί"....κλπ και το δεχόμαστε, φτάνει για να καταλάβουμε που φτάσαμε ως κοινωνία. Είκοσι χρόνια ήταν αυτά,με σοσιαλιστική....ηθική!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΜΑΥΡΟ ΚΑΤΑΜΑΥΡΟ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  11. Η ένδοξη Νέα "δημοκρατία" της μίζας της ρεμούλας και της διαφθοράς.
    .
    Η παράταξη που χωρίς μίζα, χαρτηλίκωμα, ρεγάλο, μερτικό, ποσοστά, δεν μπορεί να υπάρξει. Διαφθορά και ΝΔ, είναι βαθιά μιζωμένη η σχέση αυτή.

    Ο πρωθυπουργός που αξίζει όχι χειροκρότημα, αλλά κέρματα.

    Ότι έχετε ευχαρίστηση...
    .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΡΕ ΠΟΝΗΡΟΙ ΜΑΧΑΛΟΜΑΓΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ Η ΔΙΚΑΣΤΗΣ ΝΑ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ Ο ΜΠΑΣΙΑΚΟΣ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΕΧΩ ΧΕΣΜΕΝΟ,ΤΗΣ ΕΙΠΕ ΠΡΟΦΟΡΙΚΑ ΟΤΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΑΞΕΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΣΥΜΦΩΝΕΙ ΚΑΙ Ο ΑΡΣΕΝΙΟΣ ΚΑΤΑ ΚΟΣΜΟΝ, ΦΙΛΟΣ ΣΤΟ ΕΠΩΝΥΜΟ,ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕ ΕΤΣΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΨΑΞΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ.ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΟΤΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΕΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΡΑΠΤΗ ΕΝΤΟΛΗ.ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΕΡΙ ΦΑΞ ΚΑΙ ΕΝΤΟΛΩΝ ΔΕΝ ΣΧΥΟΥΝ.Η ΔΙΚΑΣΤΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΚΟΛΠΟ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΚΟΥΖΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Βρε εμετικέ Καψαμπέλη, νομίζεις ότι ξεχνάμε ποιός είναι ο Ματζουράνης, που εκτός από συνήγορος της πρασινοφρουρίνας Σταματούλας Μαντέλη είναι και συνήγορος του γνωστού Σκαρπέλη της υπόθεσης Siemens;

    (Μαντέλη έ, κάπου το ξέρω το ονοματάκι αυτό, έτσι δεν λέγανε τον Υπουργό Μεταφορών του Θασόκ, που είναι κατηγορούμενος για 10 από τα 100 εκατομμύρια της Μίζενς; Μάλλον συνωνυμία θα είναι, έτσι φιλαράκια;)

    Πάντως, όποια πέτρα και εάν σηκώσεις είναι από κάτω αυτό το θλιβερό άτομο ο Ματζουράνης.

    ΒΡΩΜΑ, ΒΡΩΜΑ, ΒΡΩΜΑ.

    Είναι:

    O ΙΔΙΟΣ ΜΑΤΖΟΥΡΑΝΗΣ πού ήταν γραμματέας του υπουργικού συμβουλίου του πασόκ την εποχή του σκανδάλου του χρηματοδότη του πασόκ χοντρο-Κοσκωτά, μαζί με τον Κουτσόγιωργα και τη λοιπή κομπανία.

    O ΙΔΙΟΣ ΜΑΤΖΟΥΡΑΝΗΣ που ήταν υπερασπιστής των δολοφόνων της 17 Νοέμβρη.

    O ΙΔΙΟΣ ΜΑΤΖΟΥΡΑΝΗΣ που είναι μόνιμα υπερασπιστής των αριστερών αναρχικών των εξαρχείων

    Ο ΙΔΙΟΣ ΜΑΤΖΟΥΡΑΜΗΣ που έχει χάσει κάμποσες φορές τη δικηγορική του άδεια για ένα σωρό αδικήματα, ακόμη και πλαστογραφίες.

    O ΙΔΙΟΣ ΜΑΤΖΟΥΡΑΝΗΣ που βγαίνει (μαζί με το άλλο μπουμπούκι το Βγότζα) στο Mega, τον Alpha, το ΣΚΑΙ, τον Alter και τον Ant-1 να βρίζει πιο χυδαία και από τον Κακαουνάκη.

    Ο ΙΔΙΟΣ ΜΑΤΖΟΥΡΑΝΗΣ που ήταν συνήγορος του Γιοσάκη στο παραδικαστικό ;

    O ΙΔΙΟΣ ΜΑΤΖΟΥΡΑΝΗΣ που ήταν ο δικηγόρος που είχε μαγειρέψει τη δουλειά του Θέμου Αναστασιάδη μαζί με τον εργατολόγο Νικολιτσόπουλο (νάναι καλά τα 5 εκατ. μαύρα).

    Ο ΙΔΙΟΣ ΜΑΤΖΟΥΡΑΝΗΣ με το γνωστό του ρόλο στην υπόθεση του Βατοπεδίου.

    Ο ΙΔΟΣ ΜΑΤΖΟΥΡΑΝΗΣ που είναι συνήγορος του Σκαρπέλη τους αρχιμιζαδόρου της Siemens.


    ΑΥΤΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΜΑΤΖΟΥΡΑΝΗ ΜΑΣ ΠΑΡΑΘΕΤΕΤΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΒΡΕ ΑΛΗΤΗΡΙΟΙ;

    Και μετά κάνετε και τους δημοκράτες, ξεπουλημένοι φασίστες του κερατά.

    Μη φοβάστε, ο λαός θυμάται . . .

    Όσο πιο πολύ αυτό-παραμυθιαζόσαστε με τις μαιμού δημοσκοπήσεις, τόσο πιο πολύ θα κρύβεστε την επόμενη των εκλογών.

    Χοντρή μπούτσα μπλε θα φάτε, παλιάνθρωποι.

    Πολύ υποτιμήσατε το λαό και τώρα θα πάρετε αυτό που σας αξίζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΓΡΑΨΤΕ ΟΛΟΙ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΣΑΝ ΤΟΥ ΠΑΠΑ ΤΖΩΝ ΚΑΙ ΘΑ ΒΓΑΛΕΤΕ ΦΟΥΛ ΤΗΝ ΝΔ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Πρασινοφρουροί Παπαγιάννη και Καψαμπέλη, γουστάρω πολύ Βατοπέδι.
    Σας ευχαριστούμε που μας θυμήσατε που ο λιμοκοντόρος ο Παπακωνσταντίνου επί δύο μήνες ήξερε τη συνομωσία των εκβιαστών Κουκουβίνου/Σωτηροπούλου και δεν είχε πεί τίποτε σε κανέναν (λέει).
    Ούτε στο βλακογιώργο!
    Ούτε μωρά δεν τα πιστεύουν αυτά.
    Εάν ήσουν Γιώργος Παπαντρέου και μάθαινες κάτι τέτοιο για το δεξί σου χέρι θα τον κράταγες κοντά σου και στη συνέχεια;
    Άρα, τρία είναι τα συμπεράσματα.
    Πρώτο, ο Παπακωνσταντίνου όχι μόνο ήξερε αλλά, κατά πάσα πιθανότητα το είχε οργανώσει, γιαυτό και δεν τον έδιωξε ο Γιωργάκης.
    Δεύτερο, και ο Γιωργάκης ήξερε τα πάντα αλλά κάνει την πάπια για να μην θεωρηθεί συμμέτοχος στον εκβιασμό.
    Τρίτο, οι υποτιθέμενοι μάγκες οι Βενιζελικοί δεν είχαν πάρει χαμπάρι τίποτε, αλλιώς θα το είχαν διαρεύσει, προς όφελός τους βέβαια.

    ΘΑΣΟΚ: ΕΝΑΣ ΟΜΟΡΦΟΣ ΚΟΣΜΟΣ, ΑΓΓΕΛΙΚΑ ΠΛΑΣΜΕΝΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Εάν συμμετείχε η Ν.Δ. σε παρατυπίες σε βάρος του Δημοσίου ΘΑ ΕΒΓΑΖΕ Ο ΜΠΑΣΙΑΚΟΣ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΒΑΤΟΠΕΔΙ, ρε μαλακισμένο Καψαμπέλη;

    Που ξανακούστηκε ένας υπουργός να συμμετέχει σε διαφθορά και να το διαφημίζει στα μέσα μαζικής ενημέρωσης; Εάν είχαν πάρει λεφτά κάποιοι νεοδημοκράτες ή το κόμμα της Ν.Δ. θα το έκαναν βούκινο και μάλιστα ΓΡΑΠΤΑ σε εκατοντάδες κανάλια και εφημερίδες;

    Για τόσο χαζούς μας περνάς, ρε κερατά;

    Μόνο τα πρόβατα, οι μουτζαχεντίν ανεγκέφαλοι πρασινοφρουροί, μπορεί να πιστεύουν αυτές τις χοντράδες σου.

    Εκτός από κομπλεξικός και ασχημομούρης, είσαι και κρετίνος!

    Εκτός εάν νομίζεις ότι ΕΜΕΙΣ είμαστε κρετίνοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Το πασόκ απλά προσπαθεί να ξανασηκώσει την πεθαμένη υπόθεση του βατοπεδίου, γιατί ξέρει ότι σε λίγες μέρες όλοι θα μιλάμε για τις απίθανες μίζες που τσίμπησαν τα στελέχη του από το Χριστοφοράκο, το Σκαρπέλη και το Μαυρίδη.
    Κάτι μου λέει ότι κάπου θα ακούσουμε και για τον Κορωνιά, ξέρετε ποιόν, αυτόν με τις υποκλοπές της Vodafone.
    Ένδοξες μέρες προβλέπονται και για τον Τρεπεκλή, τον παιδικό φίλο του Χαζογιώργου.
    Τα λοιπά περί βατοπεδίου και παυλίδη είναι κλασσική περίπτωση αντιπερισπασμού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Το Βατοπέδι θα αφήσει ιστορία.
    Θα μείνει για πάντα χαραγμένο στη μνήμη του λαού για το πώς μπορείς να σπιλώσεις ένα πολιτικό κόμμα ΟΤΑΝ ΕΧΕΙΣ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΤΟΥΣ ΣΥΓΧΡΟΝΟΥΣ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ, το Μπόμπολα, το Λαμπράκη, τον Κοντομηνά, τον Κυριακού και τον Αλαφούζο.
    Πώς μπορείς να διαβάλλεις τον πολιτικό σου αντίπαλο με πληρωμένες συκοφαντίες (πικραμένοι καλόγεροι, αόρατοι λογαριασμοί), εκβιασμούς (σωτηροπούλου, κουκουβίνος), φανταστικές εξομολογήσεις (ψωμιάδης), πράσινοι εισαγγελείς (κολιούσης).
    Πράγματι, το Βατοπέδι θα αφήσει ιστορία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ο Γιωργάκης συμμετείχε ΟΚΤΩ ΧΡΟΝΙΑ στα υπουργικά συμβούλια του Σημίτη.

    ΗΞΕΡΕ να χρηματοδοτεί 220 Μ.Κ.Ο. ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ τίποτε για τα εκατοντάδες εκατομμύρια των «ωφέλιμων πληρωμών» της Siemens, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΡΩΤΗΣΕ.

    Ο Σημίτης ΗΞΕΡΕ να σκορπίζει ΑΠΊΘΑΝΑ κομματικά λεφτά στις εκλογές,
    ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ποιός έδινε τα εκατομμύρια, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΡΩΤΗΣΕ.

    Ο Τσουκάτος ΗΞΕΡΕ ότι τα λεφτά έρχονταν από τη Μίζενς και ήταν παράνομα,
    ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ με ποιό αντάλλαγμα έδινε τα λεφτά η Μίζενς, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΡΩΤΗΣΕ.

    Η γραμματέας ΗΞΕΡΕ ότι το πασόκ έπαιρνε παράνομα μεγάλα ποσά,
    ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ την προέλευση, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΡΩΤΗΣΕ.

    Οι υπεύθυνοι των οικονομικών του κόμματος ΗΞΕΡΑΝ να εισπράττουν λεφτά,
    ΔΕΝ ΗΞΕΡΑΝ τα ονόματα των μεγάλων χρηματοδοτών, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΡΩΤΗΣΑΝ.

    ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΗ ΤΣΙΠΑ ;

    ΤΟΣΟ ΗΛΙΘΙΟΙ ΦΑΙΝΟΜΑΣΤΕ ;

    Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ SIEMENS ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΞΕΚΑΘΑΡΗ ΚΑΙ ΚΑΡΑΜΠΙΝΑΤΗ ΠΟΥ ΟΣOI ΕΜΠΛΕΚΟΝΤΑΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΣΤΕΝΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ.

    ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΤΑ ΠΟΣΑ.

    ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ Η ΝΤΡΟΠΗ.

    Πλάκα έχει που οι κάθε λογής αστείοι καψαμπέληδες ασχολούνται με τον παυλίδη και τα 100 χιλιάρικα.

    Ξεφτιλίστηκε ακόμη και η διαφθορά επί ΝΔ.

    Εκλογές τώρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΓΟΥΝ ΝΑ ΞΕΧΝΟΥΝ ΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙΦΡΟΥΡΟΙ - (και δεν παίζουν-βέβαια-τα κανάλια).

    ΚΟΛΑΦΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ Η ΓΝΩΜΟΔΟΤΗΣΗ ΤΟΥ ΝΟΜΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΒΑΤΟΠΕΔΙ

    Ανατροπή των δεδομένων στην πολύκροτη υπόθεση της Μονής Βατοπαιδίου και της δικαστικής διαμάχης με το Δημόσιο για την έκταση της λίμνης Βιστωνίδας.
    Το Νομικό Συμβούλιο με γνωμοδότησή του στις 10 Οκτωβρίου 2008, μετά από αίτημα του υπουργείου Οικονομίας,, όχι μόνον κρίνει ότι ορθώς με ενέργειες του Δημοσίου δεν εκδόθηκε δικαστική απόφαση, η οποία θα ήταν σε κάθε περίπτωση επιβλαβής για τα συμφέροντα του κράτους, αλλά και ότι ουδέποτε υπήρξε αναπομπή από τον πρώην υφυπουργό Οικονομικών Απ. Φωτιάδη, έτσι όπως προσπαθεί να την εμφανίσει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ότι, δηλαδή, ο υφυπουργός του ΠαΣοΚ ...ακύρωσε τις αποφάσεις του Γνωμοδοτικού Συμβουλίου.
    Αντίθετα, μάλιστα, το Γνωμοδοτικό Συμβούλιο το 1998 και το 2002, εξέδωσε τρεις γνωμοδοτήσεις υπέρ της κυριότητας της Μονής Βατοπαιδίου στη λίμνη Βιστωνίδα και όταν ξεκίνησε η δίκη, ο κ.Φωτιάδης απλώς ζήτησε επανεξέταση από το Γνωμοδοτικό Συμβούλιο, χωρίς να ακυρώσει καμία από τις αποφάσεις αυτές.
    Ως εκ τούτου δεν ήταν δυνατόν τα μέλη του Γνωμοδοτικού Συμβουλίου, η σύνθεση του οποίου παρέμενε ίδια, να αυτοαναιρεθούν και να εκδώσουν διαφορετική γνωμοδότηση!
    Το Νομικό Συμβούλιο, λοιπόν, εξέτασε αν ήταν επιτρεπτή η κατάθεση κοινής δήλωσης για τη μη έκδοση απόφασης, μετά τη συζήτηση της αγωγής και εάν η μη έκδοση απόφασης από το Δικαστήριο θα έβλαπτε τα συμφέροντα του Δημοσίου.
    Στην πρώτη περίπτωση, οκτώ από τα εννέα μέλη του ΝΣΚ καθολική πλειοψηφία συμφώνησαν ότι «η υποβολή στο δικαστήριο κοινής δήλωσης των διαδίκων, μετά τη συζήτηση της υπόθεσης προκειμένου να μην εκδοθεί απόφαση, αποτελεί συνήθη δικαστηριακή πρακτική», αφού ούτως ή άλλως σύμφωνα με το νόμο, η εκκρεμοδικία διατηρείται.
    Η μόνη συνέπεια, λοιπόν, της κοινής δήλωσης θα ήταν η ματαίωση της συζήτησης και όχι η μη εκδίκασή της.
    Αντίθετα, οι σύμβουλοι σχημάτισαν την πεποίθηση ότι η ενδεχόμενη άρνηση ματαίωσης της συζήτησης «θα μπορούσε να αποδειχτεί εξαιρετικά επιβλαβής για τα συμφέροντα του Δημοσίου.
    Και τούτο γιατί το Δημόσιο είχε ζητήσει αναβολή της συζήτησης της αγωγής προσκομίζοντας την πράξη αναπομπής του τότε υφυπουργού Οικονομικών Απ. Φωτιάδη, που τελικά δεν ήταν αναπομπή, έτσι όπως προβάλλεται από το ΠαΣοΚ, δηλαδή δεν είχε την έννοια της κατάργησης των προηγούμενων γνωμοδοτήσεων, αλλά απλή επανεξέταση των τριών προηγούμενων αποφάσεων του Γνωμοδοτικού Συμβουλίου και συνεπώς υπήρξε λόγος το Δικαστήριο να διατάξει αναβολή της συζήτησης μέχρι να εκδοθεί από το Γνωμοδοτικό Συμβούλιο νέα απόφαση γνωμοδότηση, η οποία θα κρίνει αμετάκλητα την ύπαρξη ή μη δικαιωμάτων κυριότητας της Μονής επί της επιδίκου εκτάσεως λίμνη Βιστωνίδα.
    Αυτό είναι και το κομβικότερο σημείο της υπόθεσης. Το Γνωμοδοτικό Συμβούλιο είχε εκδώσει τρεις αποφάσεις υπέρ της κυριότητας του μοναστηριού στη λίμνη Βιστωνίδα 1998 και 2002 και με την ίδια σύνθεση εξέδωσε μία ακόμη το Μάιο του 2004, η οποία έγινε αποδεκτή από τον τότε υφυπουργό Οικονομικών Πέτρο Δούκα.
    Η ενέργεια του Φωτιάδη δεν ήταν παρά πυροτέχνημα το οποίο εξελίχτηκε σε μασούρι δυναμίτιδας, αφού ζήτησε επανεξέταση από το Γνωμοδοτικό Συμβούλιο γνωρίζοντας ότι δεν ήταν δυνατόν το όργανο αυτό, από τη στιγμή που έχει εκδώσει τρεις γνωμοδοτήσεις υπέρ της κυριότητας του μοναστηριού στη Βιστωνίδα, να αναιρέσει το σκεπτικό του στην τέταρτη.
    Άρα, ήταν επωφελής για τα συμφέροντα του Δημοσίου στη συγκεκριμένη περίπτωση η μη έκδοση δικαστικής απόφασης, διότι στην αντίθετη περίπτωση το Δικαστήριο ή θα θεωρούσε ότι υπάρχει ομολογία του Δημοσίου επί της ουσίας της υπόθεσης ή θα απέρριπτε την αγωγή της Μονής για έλλειψη έννομου συμφέροντος, αλλά με αιτιολογία εντελώς βλαπτική για το Δημόσιο. >
    Με βάση τις τέσσερις αυτές γνωμοδοτήσεις το Δικαστήριο ήταν βέβαιο ότι θα καταδίκαζε το Δημόσιο και θα αναγνώριζε την κυριότητα του Βατοπαιδίου στη λίμνη Βιστωνίδα, ενώ τώρα, όπως αναφέρει ο πρόεδρος του Νομικού Συμβουλίου, το εμπράγματο δικαίωμα του Δημοσίου επί ακινήτων είναι απαράγραπτο και η αναγνώρισή τους μπορεί να επιδιωχθεί οποτεδήποτε με ιδία αγωγή του Δημοσίου.
    Με αυτή την εξέλιξη επιβεβαιώνεται και ο κ. Αλαβάνος που από το βήμα της Βουλής είχε δηλώσει ότι: Οι τρεις φορές παραίτηση από τη δικαστική διεκδίκηση είναι μία πλευρά του ζητήματος. Στην πραγματικότητα, είχαμε έναν προσανατολισμό της κυβέρνησης του ΠαΣοΚ να μην στηρίξει αυτή την προσπάθεια.
    Ο επικεφαλής της αρμόδιας Εφορείας Αρχαιοτήτων που εκπροσώπησε το κράτος στη δίκη ενάντια στη Μονή Βατοπαιδίου, έχει δηλώσει πως ο φάκελος που μου έδωσαν, περιείχε όλα τα έγγραφα των υπηρεσιών του κράτους που παραχωρούσαν τις εκτάσεις στη Μονή. Προς στιγμήν αναρωτήθηκα, αν το κράτος με όριζε…. ..μάρτυρα υπέρ της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΜΙΑ ΚΩΜΩΔΙΑΣ

    ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΠΡΑΣΙΝΗΣ ΛΑΣΠΗΣ - ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ 2008

    Τελικά ΤΡΙΑ πράγματα μας έμειναν από το Βατοπέδι :

    1. Ο Γιωργάκης και ο Χοντροβαγγέλας τα ήξεραν όλα από χρόνια (και δεν μιλούσαν γιατί ήταν μπλεγμένοι δύο υπουργοί του πασόκ)

    2. Κανείς νεοδημοκράτης δεν πήρε λεφτά (ακόμη και οι πασόκοι λένε ότι εάν υπάρχουν ευθύνες είναι μόνο πολιτικές), ειδικά επειδή αποδείχθηκε ότι ο Μπασιάκος είχε βγάλει ακόμη και δελτίο τύπου το 2006. Ποιος κλέφτης διαφημίζει τις κλεψιές του στις εφημερίδες και τα κανάλια;

    3. Για ένα τρίμηνο οι καναλάρχες λύσσαξαν να ρίξουν τον Καραμανλή, άλλοι επειδή κινδυνεύουν να πάνε φυλακή και άλλοι επειδή είναι υπερχρεωμένοι και χρωστάνε στο κράτος. Η μανία τους εναντίον του Καραμανλή δεν δικαιολογείται από το οικονομικό όφελος από τις διαφημίσεις. Πρώτος και καλύτερος ο υπόδικος για ΔΕΚΑ κακουργήματα Κοντομηνάς (με τον Alpha), μετά ο φαταούλας ο Μπόμπολας (με το Mega, το Έθνος, το Πρώτο Ψέμμα, την Ημερησία, κλπ), ο Λαμπράκης (με τα Νέα, το Βήμα και το Mega), ο Κυριακού (με τον Ant-1) υπόδικος και αυτός, και άλλοι ξέμπαρκοι όπως Ελευθεροτυπία, Alter, κλπ.

    …………………

    ΜΙΑ ΣΥΝΤΟΜΗ ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

    2001-2003:
    1.ΑΠΟΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΙ ΤΩΝ ΕΚΤΑΣΕΩΝ με υπογραφές των υπουργών Φωτιάδη και Δρύ του πασόκ.

    ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2008:
    2. Η δικαιοσύνη παραπέμπει τον ασφαλιστή Κοντομηνά της Interamerican για οικονομικές ατασθαλίες με ΕΞΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ (αρχές Νοεμβρίου έγιναν ΔΕΚΑ). Ο Κοντομηνάς πάει το δεκαπενταύγουστο στη Μεγίστη Λαύρα στο Αγιο Όρος

    ΣΕΠΤΕΜΒΡΗΣ + ΟΚΤΩΒΡΗΣ 2008
    3. Από αρχές Σεπτέμβρη και σχεδόν επί τρίμηνο ο ALPHA (ιδιοκτησίας Κοντομηνά) ξοδεύει το 80% των ειδήσεών του κατηγορώντας την κυβέρνηση ότι έχει μεροληπτήσει υπέρ του Βατοπεδίου, ουσιαστικά προσφέροντας της κρατική ακίνητη περιουσία. Κύριοι κατήγοροι τηλε-δημοσιογράφοι είναι ένας αριστερο-δεξιών καταβολών εκδότης (Κύρτσος), και ένας πρώην αρθρογράφος/διευθυντής του Ριζοσπάστη (Βερύκιος).
    4. Το Χαζογκιόργκο και δεκάδες στελέχη του πασόκ παρελαύνουν καθημερινά από τον ALPHA, μιλώντας για το σκάνδαλο του αιώνα.
    5. Κύριος στόχος των τηλε-ηθοποιών του Κοντομηνά είναι ο Ρουσόπουλος και κύριος πολιτικά ωφελημένος είναι το πασόκ.
    6. Αρχίζουν να βγαίνουν δημοσκοπήσεις που δείχνουν να πέφτει η Ν.Δ. και να ανεβαίνει το πασόκ
    7. Μοναχοί της Μεγίστης Λαύρας, αντίπαλο μοναστήρι του Βατοπεδίου, βγαίνουν στον ALPHA και ψιθυρίζουν υπονοούμενα, φήμες και σενάρια για την υπόθεση, χωρίς να λένε τίποτε συγκεκριμένο (άκουσα, συζητείται, δεν είμαι σίγουρος, κλπ)
    8. Ο οδηγός του Εφραίμ (Αποστολίδης) λέει ότι πήγα τους καλόγερους στα υπουργεία και μία φορά στο σπίτι του Ρουσόπουλου.
    9. Η ακίνητη περιουσία και τα δάνεια του Ρουσόπουλου είναι πεντακάθαρα (όχι μόνο το έσχες αλλά και το πόθεν).
    10. Υπό την πίεση των τηλεοράσεων γκρινιάζουν τα στελέχη της Ν.Δ. και παραιτείται ο Ρουσόπουλος για να μην πέσει η κυβέρνηση.

    ΝΟΕΜΒΡΗΣ 2008
    11. Αρχίζει η εξεταστική. Κάποια Σωτηροπούλου (υποτιθέμενη δικηγόρος ακτημόνων της Ραιδεστού) καλείται από το πασόκ για μάρτυρας κατηγορίας λέγοντας ότι ο Ψωμιάδης της είπε ότι έχει εντολές άνωθεν. Η Β.Πατουλίδου του πασόκ επιβεβαιώνει τη Σωτηροπούλου και λέει στα κανάλια ότι το γράφουν και τα πρακτικά.
    12. Δημοσιοποιούνται τα πρακτικά όπου δεν αναγράφονται τέτοια πράγματα και η Πατουλίδου του πασόκ λέει ότι εννοούνται (έτσι το ερμηνεύει αυτή).
    13. Δημοσιοποιείται βίντεο του συζύγου της Σωτηροπούλου Κοκοβίνου που τον δείχνει να ζητάει τεράστια μίζα για να μην χαλάσει τη δουλειά, ρίχνοντας τους ακτήμονες της Ραιδεστού.
    14. Η σύζυγός του δικηγόρος λέει εγώ δεν έχω σχέση με αυτά που κάνει ο Κουκουβίνος και η μαρτυρία μου εναντίον του Καραμανλή είναι αληθινή.
    15. Ο Κουκουβίνος είχε διορισθεί από τον Κοντομηνά σαν μέλος του Δ.Σ. του Άρη Θεσσαλονίκης.
    16. Ο οδηγός Αποστολίδης λέει ότι γνώριζε τον Πρόεδρο της ΚΕΔ Παπαγεωργίου. Του ζήτησαν να τον περιγράψει και είπε ότι ήταν 40 χρονών και έχει 1.80 ύψος ( ο πραγματικός Παπαγεωργίου είναι 70 ετών και έχει 1.70 ύψος)
    17. Την ώρα που κατέθετε ο Αποστολίδης πιάστηκε από τον Πρόεδρο της Εξεταστικής να διαβάζει την κατάθεσή του από Fax που είχε σταλεί από τον ALPHA του Κοντομηνά. Ο Αποστολίδης έχει δικηγόρο το Ραγκούση, που ήταν συνήγορος της 17 Νοέμβρη και του έκπτωτου Πατριάρχη Ιεροσολύμων Ειρηναίου.
    18. Ο μάρτυς Κανά που υποτίθεται ότι θα επιβεβαίωνε τα λεγόμενα της Σωτηροπούλου λέει ότι είναι όλα ψέμματα και μάλιστα ότι μαγνητοφώνησε τηλεφωνική επικοινωνία που η Σωτηροπούλου την προέτρεπε να πεί ψέμματα.
    19. Την προηγούμενη της κατάθεσής του στην εξεταστική ο Κουκουβίνος μπαίνει στο νοσοκομείο ισχυριζόμενος ότι έχει ζαλάδες και αρρυθμίες (Θυμίζει μήπως άλλο πράσινο δικηγόρο της ΓΣΕΕ πριν από λίγους μήνες;).
    20. Το πασόκ που είχε προκαλέσει την εξεταστική μετά τις μεθοδεύσεις Κοντομηνά, αλλάζει κουβέντα και αρχίζει να μιλάει για την ακρίβεια και τα προβλήματα στα νοσοκομεία.
    21. Σχεδόν όλες οι εφημερίδες, τα πασοκικά blogs και τα κανάλια εξαφανίζουν το τεράστιο αυτό θέμα από την επικαιρότητα και αφιερώνουν τον περισσότερο χρόνο τους στα προβλήματα των νοσοκομείων και την ακρίβεια (που τόχω ξανακούσει;).
    22. Ο Παπακωνσταντίνου του πασόκ επίσης λέει ότι η Σωτηροπούλου είναι Νεοδημοκράτισσα (τόσο νεοδημοκράτισσα που κατηγορούσε τον Καραμανλής ότι συντόνιζε την ιστορία του Βατοπεδίου).
    23. Ο Παπακωνσταντίνου ομολογεί ότι ήξερε για το βίντεο από το Σεπτέμβρη. Εάν ήταν νεοδημοκράτης ο Πάπιστας θα πήγαινε το βίντεο στη Ν.Δ. ή στο πασόκ; Και μάλιστα το golden boy του πασόκ προσπαθεί να μας πείσει ότι ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ στο πασόκ δεν είχε ενημερωθεί για το βίντεο.
    24. Η Κάνου έφερε στην Εξεταστική ιδιόχειρο σημείωμα της Σωτηροπούλου που καθοδηγούσε την Κάνου να πεί ψέμματα για τον Καραμανλή. ¨Εχει επίσης και κασέτα που η Σωτηροπούλου της έλεγε «ήλθε η ώρα να βγάλουμε λεφτά» (Σημ.: από τον Εφραίμ δεν θα έπαιρναν γιατί το θέμα είχε ήδη σκάσει στις τηλεοράσεις, άρα από ποιόν θα τα έπαιρναν τα λεφτά;). Η Σωτηροπούλου καταθέτει ότι είχε επίσης ενημερώσει ΚΑΙ ΤΟ ΒΕΝΙΖΕΛΟ (όλα τα πράσινα μπουμπούκια στο κόλπο).
    25. Ο Γιωργάκης ΠΕΦΤΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ πως είναι δυνατό να κατηγορεί η παλιο-νέα-δημοκρατία το δεξί του χέρι; Ερωτώμενος ο Παπακωνσταντίνου γιατί επί δίμηνο χειροκροτούσε τις κατηγορίες της Σωτηροπούλου εναντίον του Καραμανλή, παρόλο που ήξερε ότι ήταν όλα ψέμματα, λέει άλλα αντάλλων (πχ. όλο το σκυλολόι των εκβιαστών ήταν νεοδημοκράτες). Το σενάριο μπάζει εντελώς αλλά ο Γιωργάκης ΕΠΙΜΕΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ΤΊΠΟΤΕ Ο ΙΔΙΟΣ ΟΥΤΕ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ.
    26. Ανοίγουν οι τραπεζικοί λογαριασμοί της μονής και των διαφόρων εμπλεκόμενων εταιριών και δεν φαίνεται ΠΟΥΘΕΝΑ οποιαδήποτε σχέση με πολιτικό της Ν.Δ. Απογοητευμένοι οι βουλευτές του πασόκ, φωνάζουν ασυνάρτητα προς όλες τις κατευθύνσεις να ανοίξουν και άλλοι λογαριασμοί, προφανώς για εντυπώσεις στα κανάλια.
    27. Οι Σωτηροπούλου και Κουκουβίνος (που έλεγαν ότι ο Καραμανλής έχει οργανώσει το Βατοπέδι) κατηγορούνται επώνυμα ότι έκαναν πολλούς άλλους εκβιασμούς και έταζαν (έναντι χιλιάδων ευρώ) ακόμη και γραφεία ΠΡΟΠΟ σε καλόπιστους συμπολίτες τους.
    28. Αποκαλύπτεται ότι ο Κουκουβίνος είχε κατέβει σαν υποψήφιος του πασόκ στις εκλογές του Δήμου Θεσσαλονίκης. Οι πρασινοφρουροί ψάχνουν απεγνωσμένα να βρούν λογαριασμούς με χρήμα προς πολιτικούς, προς απογοήτευσή τους δεν βρίσκουν τίποτε.
    29.Μια εβδομάδα πέρασε και ακόμη δεν έχει κάνει μήνυση ο Χοντροβαγγέλας στη Σωτηροπούλου, που είπε ότι τον είχε ενημερώσει από καιρό για όλα. Μάλλον δεν το έμαθε, γιαυτό δεν της έκανε μήνυση, ή μπορεί και επειδή τη λυπήθηκε γιατί είναι και καλός άνθρωπος (λές να είναι τίποτε άλλο, μπά)
    30. Πάγκαλος και Κακλαμάνης λένε ότι έφταιγαν οι υπουργοί τόσο του πασόκ όσο και της νέας δημοκρατίας (κοινώς απλώνουμε τη μανέστρα)
    31. Ο εκδότης Ρίζος παρουσιάζει γραπτό υπόμνημα που από το 2007 είχε δοθεί στο Γιωργάκη αλλά αυτός δεν είπε τίποτε γιατί είχαν εμπλακεί τουλάχιστον 5-6 υπουργοί του πασόκ στην υπόθεση. Ο αντιπρόεδρος της Βουλής Σγουρίδης μάλιστα είχε υπογράψει. Ο Ρίζος λέει ότι μερικοί υπουργοί της Ν.Δ. του είπαν προφορικά ότι πίσω από το Βατοπέδι είναι ο Ρουσόπουλος, (αλλά δεν τους κατονομάζει). Αυτή Δημήτρη είναι η δημοσιογραφία της λάσπης και των φθηνών εντυπώσεων, για την οποία μάλιστα επί δεκαετίες κατηγορούσες του πασόκους. Κρίμα στην υστεροφημία σου, τα σκάτωσες.
    32. Ουρλιάζουν τα κανάλια και οι εφημερίδες των αμερικανών περί δήθεν διαφωνιών μεταξύ νεοδημοκρατών υπουργών, ενώ απλά επρόκειτο για διαδικαστικές διαφορές λόγω επικάλυψης αρμοδιοτήτων των υπουργείων. Στο μεταξύ ο Κοιρανίδης (ΜΕΓΑΛΟΣ ΜΑΓΚΑΣ) κάνει σκόνη όλα τα τσακάλια του Mega, ξεσκίζει τον Κύρτσο και το Βερύκιο και ξεκαθαρίζει ότι δεν υπήρξε ποτέ σκάνδαλο, απλά διαχείριση της περιουσιάς της μονής.
    33. Καταθέτουν οι πολιτικοί του πασόκ και της Ν.Δ. και φαίνεται ότι όλη την ευθύνη την έχει η ΚΕΔ. Ο Μπασιάκος εμφανίζει ένα δελτίο τύπου του 2006 (που είχε διανεμηθεί σε δεκάδες εφημερίδες και κανάλια) που έλεγε ότι λύθηκε επιτέλους το πρόβλημα της Βισθωνίδας, άρα τίποτε δεν είχε γίνει κρυφά. Εάν είχαν κλέψει νεοδημοκράτες θα το είχαν κάνει φέιγ βολάν σε όλη την Ελλάδα;
    34. Ο Ρουσόπουλος είναι άσχετος. Τον στοχοποίησε το πασόκ για να κτυπήσουν τον Καραμανλή αλλά και οι δεξιοί εκδότες γιατί δεν ενέδιδε στους εκβιασμούς τους.

    ΒΕΒΑΙΑ:
    Ο ασφαλιστής Κοντομηνάς της Interamerican καθημερινά παίζει το ιδιο επεισόδιο με τους λακέδες του, αναμασώντας τα ίδια και τα ίδια (εάν το μαγνητοσκοπούσαν θα γλύτωναν πολύ κόπο και χρήμα).
    ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΟΙ ΣΤΟΝ ALPHA (Παπουτσής, Καρχιμάκης, Ρόβλιας, Πατουλίδου, κλπ), συνεπικουρούμενους από το μετανοημένο κομμουνιστή Βερύκιο, τον εξαγορασμένο εκδότη Κύρτσο και τον πονηρούλη Σρόιτερ, του Θέμου Αναστασιάδη.
    ..............
    Κατά τα άλλα, ΔΕΝ ΥΠHΡΧΕ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΧΑΖΟ-ΓΚΙΟΡΓΚΟΥ KAI ΚΟΝΤΟΜΗΝΑ ΝΑ ΣΠΙΛΩΣΟΥΝ ΤΗ Ν.Δ. (μαζί και ο ΑΧΟΡΤΑΓΟΣ ΜΠΟΜΠΟΛΑΣ, καλά αυτός είναι παντός καιρού εναντίον της Ν.Δ., περιμένει τα 20 δις του 4ου πακέτου από την Ε.Ε.)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ

    Με το καθημερινό όργιο ψεμάτων και υπερβολών από τις εφημερίδες και τα κανάλια για ένα σωρό θέματα, όπως τα οικονομικά, την ασφάλεια, τις δημοσκοπήσεις, τα εθνικά και τη δικαιοσύνη είναι βέβαιο ότι οι εφημερίδες και τα κανάλια έχουν μετεξελίξει την υποτιθέμενη ενημέρωση σε προπαγάνδα, με άλλοθι την ενημέρωση.

    Αυτό είναι πολύ εύκολο να το παρατηρήσει κάποιος.

    Για παράδειγμα στα βραδινά δελτία ειδήσεων των τηλεοπτικών σταθμών όπου πάνω από το 80% του χρόνου καταναλώνεται στην εσωτερική πολιτική σκηνή.

    Τι και εάν συμφιλιώθηκαν οι Αμερικανοί με τους Ρώσους λόγω της οικονομικής κρίσης, τι και εάν η Βρετανία καταρρέει γιατί παρόλο που σχεδόν μηδενίστηκαν τα επιτόκια οι τράπεζες δεν δανείζουν, τι και εάν ο Σαρκοζί αντιμετωπίζει καθημερινές απεργίες εκατοντάδων χιλιάδων ανθρώπων στους δρόμους, τι και εάν έχουν πτωχεύσει 60.000 επιχειρήσεις στην Κίνα δημιουργώντας πάνω από 35 εκατομμύρια ανέργους που περιπλανώνται άστεγοι στις πόλεις.

    Εμείς ασχολούμαστε με το άσυλο και τους πρυτάνεις.

    Εμείς ασχολούμαστε με τις ασυναρτησίες του Γιωργάκη και τις «σφοδρές επιθέσεις του στον Καραμανλή» - σιγά θα σκίσεις τη φόδρα μεγάλε!

    Ασχολούμαστε με την επάρκεια ή όχι του Παυλόπουλου.

    Κάνουμε σενάρια, διότι, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, ο Ρουσόπουλος έφαγε σε ένα εστιατόριο στο Περιστέρι με τον Αλογοσκούφη.

    Προσπαθούμε να ρίξουμε την κυβέρνηση επειδή ένας κρατικοδίαιτος εφοπλιστής-πρώην δημόσιος υπάλληλος- που έχασε μια δουλειά κατηγορεί ένα υπουργό του οποίου λέει ένας συνεργάτης υπονόησε ότι θέλει μίζα.

    Ασχολούμαστε επίσης με το εάν είναι πλακωμένος ο Αυτιάς με το Λαζόπουλο ή πόσο κουρασμένος είναι ο πρωθυπουργός.

    Κάναμε και γκάλοπ που μας απέδειξε ότι ο πρωθυπουργός είναι πράγματι πολύ κουρασμένος, να μη σου πώ και χώμα.

    Παραλίγο να μας λέγανε ότι του βάλανε και κουρασιόμετρο που τον έβγαλε πτώμα.

    Σοβαρά πράγματα δηλαδή.

    ΡΕ ΑΛΗΤΕΣ ΚΑΝΑΛΑΡΧΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΣ;

    Πρέπει να είσαι πολύ αμόρφωτος και βλάξ για να δέχεσαι να σου συμπεριφέρονται με αυτό τον τρόπο.

    Σκέτη κοροϊδία.

    Θυμάμαι για παράδειγμα τον Δεκέμβρη του 2007, που είχε ήδη αρχίσει η παγκόσμια οικονομική κρίση και βούλιαζε ο τέταρτος μεγαλύτερος διαχειριστής ομολόγων στον κόσμο, η Bear Sterns.

    Τα Ελληνικά δελτία ειδήσεων καθημερινά γέμιζαν με την υπόθεση ενός εξηντάρη γραμματέα υπουργείου. Ο χοντρούλης λοιπόν είχε μια γκομενίτσα, που όταν άρχισε να τον εκβιάζει να τη διορίσει, αυτός προσπάθησε να αυτοκτονήσει. Επί ένα τρίμηνο λοιπόν είχαμε στην τηλεόραση το περίφημο φοβερό και τρομερό σκάνδαλο Ζαχόπουλου.

    Ανατρίχιασα!

    Είναι μόνιμη πιά κατάσταση να γίνεται πόλεμος στον Καραμανλή για οτιδήποτε συμβαίνει ή δεν συμβαίνει στη χώρα, αφού αυτός βέβαια έχει την τελική "πολιτική" ευθύνη.

    Για παράδειγμα προχθές χέστηκε μια φοράδα σε ένα αλώνι στην Πέρα Ραχούλα του Δήμου Κυνουρίας. Κάποιος πρέπει να πάρει την πολιτική ευθύνη, αλλοίμονο!

    Κύριες και κύριοι Χατζηνικολάου, Πρετεντέρη, Τσίμα, Οικονομέα, Καμπουράκη, Τράγκα, Τρέμη, Βερύκιε, Κύρτσο και Ευαγγελάτε σας βαρεθήκαμε, εντελώς.

    ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ, ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΡΑΖΕ ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΕΑΝ ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΣΑΣΤΕ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΑΠΟ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ, ΟΠΩΣ Η ΚΥΡΙΑ ΣΤΑΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Αξιότιμοι φίλοι οπαδοί του πασόκ,

    Μην αφήνετε να σας δουλεύει το μαγαζί σαν να είσαστε πρόβατα.

    Πχ αυτη η ιστορία με τα λευκά κλπ, κλπ είναι μία εντελώς υποκριτική τοποθέτηση του κόμματός σας και σας θυμίζω μερικά από τα αντίστοιχα περιστατικά επί εποχής σημίτη:

    *Στην ψηφοφορία στις 2-2-2001 για τη σύσταση Ειδικής Προκαταρκτικής επιτροπής σύμφωνα με το άρθρο 86 του Συντάγματος για τις παράνομες Ελληνοποιήσεις στην ψηφοφορία για τον κ. Πάγκαλο μετρήθηκαν 4 λευκά, και στην ψηφοφορία για τον κ. Ρέππα 5 λευκά. Συνολικά οι απόντες βουλευτές ήταν 14.

    *Στις 9-5-1997, για τη σύσταση Ειδικής Προκαταρκτικής Επιτροπής για το Καζίνο του Φλοίσβου, στην ψηφοφορία για την κ. Παπανδρέου μετρήθηκαν 6 λευκά, 7 «παρών», και 10 απόντες βουλευτές του ΠΑΣΟΚ.

    *Στις 17-6-2003 στη συζήτηση για σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής για την υπόθεση του Χρηματιστηρίου, στην ψηφοφορία απουσίασαν 14 βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, 8 από τα κόμματα της αριστεράς και τρεις ανεξάρτητοι, Μάνος, Καρατζαφέρης, Ψαχαρόπουλος.

    Σε όλες τις περιπτώσεις και παρά τις πολυπληθείς κραυγαλέες απουσίες, οι Υπουργοί παρέμειναν στις θέσεις τους και οι Κυβερνήσεις ΠΑΣΟΚ συνέχισαν κανονικά τη θητεία τους.

    Βαφτίζοντας ΣΗΜΕΡΑ τη «λευκή ψήφο», σε «ψήφο συγκάλυψης» και την ψήφο κατά της παραπομπής, σε «ψήφο παραγραφής», το κόμμα σας στην ουσία προσπαθεί να εξαλείψει την «κατά συνείδηση» ψήφο.

    Η σκοπιμότητα προφανής, η συντήρηση της σκανδαλολογίας με κάθε μέσο.

    Αυτό δεν τιμά το κόμμα σας, ούτε τον αρχηγό του.

    Με αυτά τα μυαλά δεν θα πάτε μπροστά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΠΑΣΟΚΟΙ, ΨΑΧΤΕΙΤΕ ΜΕΤΑΞΥ ΣΑΣ ΚΑΙ ΦΕΡΤΕ ΠΙΣΩ ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ.
    ...........................
    100 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΔΩΣΕ Η ΖΙΜΕΝΣ ΣΤΗΝ ΟΚΤΑΕΤΙΑ ΤΟΥ ΣΗΜΙΤΗ.
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΣΧΗΜΑ, ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΣΧΗΜΑ.
    ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΔΕΧΘΗΚΕ ΟΤΙ ΠΗΡΕ ΕΝΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΤΑ ΠΗΓΕ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ, ΕΙΝΑΙ Ο ΤΣΟΥΚΑΤΟΣ.
    ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ 99 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ, ΠΟΙΟΣ ΤΑ ΠΗΡΕ;
    ΕΠΙΣΗΣ, ΠΟΥ ΤΑ ΕΔΩΣΕ ΚΑΙ ΠΟΣΑ ΚΡΑΤΗΣΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕAΥΤΟ ΤΟΥ;
    ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ.
    ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΤΑ ΔΥΟ ΠΟΥΛΑΚΙΑ ΤΗΣ ΖΙΜΕΝΣ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΘΟΥΜΕ.
    ΓΙΩΡΓΑΚΗ, ΓΙΩΡΓΑΚΗ, ΧΑΖΟΥΛΙΚΟ ΠΑΙΔΑΚΙ.
    ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΕΣ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙNΕΙΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΤΣΙ;
    ΜΩΡΑΙΝΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΟΥΣ ΕΙ ΑΠΩΛΕΣΑΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Aδέλφια,
    Mη σκιάζεστε τα σκότη.
    Της Λευτεριάς σαν της αυγής το φεγγοβόλο αστέρι,
    της νύχτας το ξημέρωμα θα φέρει.

    Κάτω η χούντα των απατεώνων, κλεφτών, λαμογιών, συκοφαντών, σκευωρών, υβριστών, και προδοτών.

    Ζήτω η μεγάλη Δημοκρατική Προοδευτική Παράταξη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Μπουχεσα μου τι σε περιμενει δεν ξερεις.Ουτε ο Ζαχοπουλος δεν σε σωζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΚΑΙ ΓΑΜΩ ΤΙΣ ΙΔΕΕΣ ΕΙΧΕ ΠΑΛΙ Ο ΑΪΝΣΤΑΙΝ.

    Μετά την άσφαιρη σκανδαλολογία που μας έπρηξε έξι μήνες τώρα, ο βλακογιώργος νομίζει ότι μπορεί να αλλάξει την ατζέντα και να αρχίσουμε να συζητάμε για άλλα πράγματα, ΠΙΟ ΓΕΝΙΚΑ (την οικονομία, την ακρίβεια, την παιδεία, την καθημερινότητα, τ΄αρχίδια καπαμά).

    ΕΝΤΕΛΩΣ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΑ, ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΓΡΑΜΜΗ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΗΛΘΑΝ ΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΒΕΤΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΩΝ ΣΚΑΝΔΑΛΩΝ, ΤΗ ΖΙΜΕΝΣ.

    Τί μας λές πουλάκι μου, μιλάς σοβαρά;

    Έτσι όμορφα τα σχεδιάζετε εκεί στην ιπποκράτους; Κεφάλια είναι ο λιμοκοντόρος ο Παπακωνστατίνου και ο κλαψιάρης ο Ραγκούσης.

    Καλά κρασιά αμόρφωτε βουτυρομπεμπέ των βορείων προαστίων.

    Εάν νομίζεις ότι επειδή είσαι μισός αμερικάνος και έχεις διάσημο επώνυμο ότι εμείς είμαστε ντόπιοι ιθαγενείς της μπανάνα ριπάμπλικ, ξανασκέψου το, ζωντόβολο.

    Ξανασκέψου το γιατί σε περιμένουν ΜΕΓΑΛΕΣ ΣΤΕΝΟΧΩΡΙΕΣ τους επόμενους μήνες.

    Οι τραπεζικοί λογαριασμοί είναι πραγματικοί, δεν είναι εντυπώσεις.

    Οι συναλλαγές του φίλου σου του Τρεπεκλή, του Τσουκάτου, του Μαντέλη και καμμιά τριανταριά στελεχών του πασόκ ΕΙΝΑΙ
    ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΛΕΦΤΑ, ΟΧΙ ΛΕΦΤΑ ΤΗΣ ΜΟΝΟΠΟΛΗΣ.

    Θά έλθει η μέρα που θα συζητάμε την υπόθεση Παυλίδη και τα υποτιθέμενα 100 ψωροχιλιάρικα και θα γελάμε.

    Το πασόκ, βέβαια, δεν ξέρω τι θα κάνει αλλά υποψιάζομαι ότι θα ψάχνει για νέο αρχηγό να ξεκαθαρίσει τους λαδιάρηδες υπουργούς του πασόκ, που συνεχίζουν υποκριτικά να μας κάνουν κηρύγματα περί προσωπικής ηθικής, δημόσιας διαφθοράς, πολιτικής ευθιξίας και αξιοπρέπειας.

    Να κάνει δηλαδή όλα όσα δεν έκανες εσύ, άχρηστε ημίαιμε.

    ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ (που εσύ ξεκίνησες, κάνοντας την τρίχα τριχιά) ΤΟΤΕ ΘΑ ΞΑΝΑΣΥΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ.

    Η ΖΙΜΕΝΣ ΔΕΝ ΘΑΒΕΤΑΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΕ.

    ΚΑΚΩΣ ΣΑΣ ΤΗ ΧΑΡΙΣΕ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΉΣ ΤΟ 2004 ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΔΙΑΧΑΣΕΙ ΑΛΛΟ ΤΟ ΛΑΟ ΑΛΛΑ ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΙ.

    ΕΚΛΑΒΑΤΕ ΤΙΣ ΚΑΛΕΣ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΑΝ ΑΔΥΝΑΜΙΑ.

    ΟΤΑΝ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕΙ Η ΖΙΜΕΝΣ ΤΟΤΕ ΞΑΝΑΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙΣ.

    Μέχρι τότε όμως θα πείτε το δεσπότη Παναγιώτη.

    Κατάλαβες Γιώργο βαρεμένε, ή ακόμα να μπείς στο νόημα;

    Είσαι και βούρλο, γαμώ το, και πρέπει να στα λέμε πολλές φορές για να εμπεδώσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Committing a fraud or being a con artist is actually a form of perfection, but, setting an example on the lack of moral values, while embarrassing an entire country as a new standard on the term «absolute failure», and, being an exceptionally incompetent life form, is a plain and indisputable disgrace. This last achievement mentioned, can only be reached and held by an immoral asshole, a clown going under the stage name, Karamanlis.

    Karamanlis,
    Absolute Clown

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Και ξαφνικά έπεσε το σύνθημα στα παπαγλάκια της Ρηγίλης. Δεν πρόφτασαν να πάρουν την πρωτιά για να γεμίσουν το μπλογκ με σεντόνια ανοησιών, πράγμα που κάνουν συστηματικά για να αναγκάζουν τους επισκέπτες να αλλάζουν θέμα! Ό,τιόμως και να κάνετε, φίλοι μου, η νομεκλατούρα που βασανίζει την ελλάδα πέντε χρόνια τώρα δε θα μπορέσει στα προσεχή εκατό χρόνια να ξεπεραστεί σε αθλιότητα.
    Αίσχος και σε σας ανόητα ανθροποειδή!

    ΙΜΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΖΟΥΜΕ ΣΕ ΑΛΛΗ ΧΩΡΑ ΜΗΠΩΣ ΣΕ ΑΛΛΟ ΠΛΑΝΗΤΗ ΤΑΧΑ ΣΕ ΑΛΛΟΝΕ ΓΑΛΑΞΙΑ??ΤΟ ΑΣΠΡΟ ΜΑΥΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΨΕΜΑ ΑΛΗΘΕΙΑ?ΤΟΣΟ ΜΑΣ ΕΧΕΤΕ ΧΕΣΜΕΝΟΥΣ -ΕΝΤΑΞΥ ΟΙ ΗΓΕΣΙΕΣ ΣΑΣ ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ?ΤΕΤΟΙΑ ΤΥΦΛΩΣΗ?ΕΙΣΤΕ ΚΥΝΙΚΟΙ ΧΥΔΑΙΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΒΑΛΕΤΑΙ ΒΑΝΑΥΣΑ ΤΗΝ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΜΑΣ.ΟΛΑ ΟΜΟΡΦΑ ΚΑΙ ΩΡΑΙΑ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΟΛΑ ΛΑΣΠΗ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΑΛΩΝ.ΤΟ ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΣΦΑΛΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΘΗ ΣΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΔΑΣΚΕΣΑΙ ΑΛΛΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΣΑΙ ..ΠΙΟΤΕΡΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ...ΕΥΓΕ ΝΔ-ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΕΓΚΑΘΕΤΟΙ ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΤΩΝ ΑΦΕΝΤΑΔΩΝ ΣΑΣ.ΛΙΓΟ ΝΤΡΟΠΗ!!ΤΙ ΖΗΤΑΩ Ο ΜΑΛΑΚΑΣ ΝΤΡΟΠΗ ΑΠΟ ΤΑ ΣΦΟΥΓΓΟΚΩΛΑΡΙΟΛΑΜΟΓΙΑ!!?ΧΑΧΑΧΑΧΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. 1:25,1:28,5:15,5:16,5:19,5:20,5:22,5:23,5:24,5:44

    Aντώναρε.
    Μιά απάντηση περιμένουμε απο σένα.
    Ποιός σου έδωσε το δικαίωμα να διορίσεις τον αδελφό σου στην ΕΡΤ με μισθό 9.000 ευρώ τον μήνα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση