GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Διαγράφεται από το ΠΑΣΟΚ ο γραμματέας...

...Νομαρχιακής Επιτροπής Αν. Αττικής γιατί κατηγορείται ότι "έκλεψε" το ταμείο του ΟΑΚΑ! Ήταν κολλητός του "βενιζελικού"...

...Νομαρχιακής Επιτροπής Αν. Αττικής γιατί κατηγορείται ότι "έκλεψε" το ταμείο του ΟΑΚΑ!
Ήταν κολλητός του "βενιζελικού" Νικ. Έξαρχου. Στο φως όλο το Πρακτικό του οικονομικού ελέγχου που τον καίει...
.
Στο Σωματειο Εργαζομενων του ΟΑΚΑ επικρατεί αναβρασμός τις τελευταίες μέρες. Διεγράφη απο την ΠΑΣΚΕ ο ταμιας του Σωματείου Δημήτρης Μάστορας για οικονομικες ατασθαλίες. Κυκλοφόρησε στο Ολυμπιακο Σταδιο και σχετική ανακοίνωση.
Στην εκλογοαπολογιστικη ολομελεια, η ΠΑΣΚΕ προτεινε τη διαγραφή του απο το σωματειο, πραγμα που εγινε δεκτο και θα κινηθούν οι νομικες διαδικασιες για τη διωξη του αμεσως μετα τις εκλογες που θα διεξαχθουν στις 29 του μήνα καθώς το ποσο το οποίο έλειπε απο τον λογαριασμό του Σωματειου φαίνεται να υπερβαίνει τα 45.000 ευρω, αν και λέγεται ότι στη συνέχεια τα επέστρεψε.
Ο Δημ. Μάστορας ειναι και Γραμματεας της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ στην Ανατολική Αττικη και το θεμα εχει λαβει διαστασεις στο εσωτερικο του ΠΑΣΟΚ. Ο ίδιος προγραμμάτιζε για το Σαββατοκύριακο και...
κομματικές εκδηλώσεις, τη μια το απογευμα του Σαββάτου στη Ραφηνα και την αλλη την Κυριακη το πρωι στο Λαυριο με ομιλητες τον Χρηστο Πολυζωγοπουλο και την Αννα Διαμαντοπουλου.
Ο κ. Μάστορας ήταν προσκείμενος στον πρώην γενικό γραμματέα Αθλητισμού επί κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ Νίκο Έξαρχο ο οποίος ήταν εσωκομματικά ένας από τους "υπαρχηγούς" του Ευάγγελου Βενιζέλου και στις προηγούμενες εκλογές ήταν υποψήφιος βουλευτής Αττικής αλλά απέτυχε.
Ηδη πάντως ο Τομεας Αθλητισμου του ΠΑΣΟΚ κινειται στη κατευθυνση της οριστικης διαγραφης του κ.Μάστορα ενώ παραπέμπεται την Δευτέρα με εντολή της ηγεσίας στην Επιτροπή Καταστατικού και Πιστοποίησης του κόμματος (κάτι σαν πειθαρχικό δηλαδή), προκειμένου να του αφαιρεθεί η κομματική ιδιότητα.
Το πλήρες Πρακτικό με τον οικονομικό έλεγχο της Ελεγκτικής Επιτροπής είναι το εξής (κάντε κλικ πάνω στα έγγραφα για να μεγαλώσουν):



24 σχόλια

  1. Μεγάλο πολιτικό παιχνίδι αναμένεται να παίξει ο Λάκης Λαζόπουλος τόσο πριν όσο και μετά τις ευρωεκλογές προκειμένου να πλήξει όσο μπορεί το Γιώργο Παπανδρέου ώστε να μην πάρει υψηλά ποσοστά όπως αναμένεται.
    Οι προσωπικές επιθέσεις θα γίνουν όλο και πιο στοχευόμενες όλο και πιο ισχυρές.
    Κίνητρο του είναι εκτός από την ομοφυλοφιλική αλληλεγγύη προς τον Κώστα Καραμανλή είναι και η δημιουργία χώρου για το κόμμα που ετοιμάζει η Γιάννα Αγγελοπούλου που επιθυμεί να έρθει ως μεσσίας στα πολιτικά πράγματα της χώρας παίζοντας το ρόλο του Μπερλουσκονι της Ελλάδας.
    Σταθείτε απέναντι στα σκοτεινά παιχνίδια εξουσίας που παίζονται σε βάρος του ελληνικού λαού. ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Γιωργάκης δεν χρειάζεται προσωπικές επιθέσεις από τον Λαζόπουλο. Είναι από μόνος του σούργελο. Τι να πρωτοθυμηθεί κανείς ότι δεν ξέρει να ανάψει μία λαμπάδα, ότι αλλάζει αλυσίδα ποδηλάτου εν κινήσει, ότι είπε το Πάσχα χρόνια πολλά στους λαθρομετανάστες που εξεγείρονται για το κοράνι. Τώρα μάλλον οι επικοινωνιολόγοι του θα του είπαν να μην κάνει τίποτε μέχρι τις ευροεκλογές γιατί ότι και να κάνει αυτός ο άνθρωπος είναι μία γκάφα. Μου θυμίζει τον ΓΚΟΥΦΗ στα μίκυ-μάους που διάβαζα μικρός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εάν η διαφορά στη δημοσκόπηση είναι 3%, η Ν.Δ. έχει την νίκη στο τσεπάκι.
    Από το 20% των αναποφάσιστων τουλάχιστον το 70% είναι Νεοδημοκράτες.
    Κάτι μου λέει ότι σύντομα θα έχουμε συνέδριο εκλογής αρχηγού στο πασόκ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ε , ΝΑ ΜΗΝ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΚΑΤΑ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ,ΜΗΠΩΣ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΕ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ???????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ
    (HELLENIC COPYRIGHT ORGANISATION)
    Μεσογείων 138
    Αθήνα

    Αγαπητέ κύριε Γεώργιε,

    Μετά λύπης μας σας ανακοινώνουμε ότι δεν μπορούμε να κάνουμε αποδεκτή την αίτησή σας για ένταξη στον οργανισμό μας, διότι δεν πληρείτε ούτε κάν τα τυπικά προσόντα.

    Παρόλο που στον Οργανισμό μας γίνονται δεκτοί όλοι ανεξαιρέτως οι Έλληνες πολίτες (ακόμη και οι ομογενείς, όπως εσείς), παραμένει βασική προϋπόθεση του Καταστατικού μας να διαθέτει ο υποψήφιος έστω και ένα κόκκο προσωπικής πνευματικής ιδιοκτησίας.

    Προς το παρόν σας προτείνουμε να ενοικιάσετε λίγη από τους συνεργάτες σας, για να καλύψετε το κενό.

    Εφόσον προσκομίσετε οποιοδήποτε επίσημο έγγραφο (από κρατικό φορέα) που να επιβεβαιώνει ότι έχετε φαιά ουσία περισσότερη από ένα κουνουπίδι, δεσμευόμαστε ότι θα επανεξετάσουμε άμεσα την περίπτωσή σας.

    Μέχρι τότε σας παρακαλούμε να σταματήσετε να ενοχλείτε το τηλεφωνικό μας κέντρο μετά τις 3 μ.μ., διότι αυτός με τον οποίο συζητάτε είναι αυτόματος τηλεφωνητής και μας τελειώνετε την κασέτα.

    Μετά τιμής,


    Ιωάννα Μεταξάκη
    Προϊστάμενη Διοικητικού

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΧΟΜΠΥ ΤΟΥ ΤΟ ΨΕΜΜΑ Ο ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ.

    Πόσα από τα 6,5 εκατομμύρια που ομολόγησε ότι βούτηξε ο Tρεπεκλής πήγαν στο πασόκ;

    Ο Γιωργάκης, ο παιδικός φίλος του Τρεπεκλή, ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ΤΙΠΟΤΕ ΓΙ' ΑΥΤΑ;

    Πές ότι παλιά δεν ήξερε διότι ο Σημίτης δεν τον ενημέρωνε. Ο Γιωργάκης όμως είναι αρχηγός του πασόκ από το 2004. Η ιστορία με τον Τρεπεκλή είναι πρόσφατη. Μπορείς επιτέλους να πείς έστω και ΜΙΑ αλήθεια Γιωργάκη;

    Ο Γιωργάκης είχε πεί πέρυσι ότι θα κάνει εσωτερικό έλεγχο και θα μας πεί που πήγε το 1 εκατομμύριο του Τσουκάτου. Έχει περάσει τόσος καιρός, ΓΙΑΤΙ ΚΡΥΒΕΙ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ ; Μήπως δεν έγινε καμμία έρευνα διότι ΗΞΕΡΑΝ ΤΗΝ ΗΔΗ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ;

    ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΠΛΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΕ ΑΠΛΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ.

    Όχι άλλο παραμύθι Γιωργάκη, μας μπουχτίσατε στο ψέμμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. TI ΕΓΙΝΕ ΡΕ ΔΕΞΙΑ ΤΟΜΑΡΙΑ???ΜΠΑΙΝΕΤΕ ΜΕΣΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΟΓΚ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΕ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΛΑΣΠΗΣΑΣ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΤΙ?????2 ΒΔΟΜΑΔΟΥΛΕΣ ΜΕΙΝΑΝΕ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΡΧΕΤΕ Η ΤΑΠΑ ΣΤΟΝ ΚΩΛΟΣΑΣ ΑΝΤΕ ΓΙΑΤΙ ΦΛΩΜΟΣΑΤΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΟ ΣΚΑΤΟΣΑΣ ΤΟΜΑΡΙΑ.
    5 ΧΡΟΝΙΑ ΠΛΗΡΗΣ ΔΙΑΛΥΣΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΑΛΙΟΤΟΜΑΡΑ ΚΑΙ ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΙΛΑΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΑΣΕ ΤΑ ΚΟΥΦΙΑ ΣΛΟΓΚΑΝ ΚΑΙ ΜΙΛΑ ΚΑΘΑΡΑ.

    Πές μας κάτι συγκεκριμένο, ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ.

    Πές μας που πήγαν τα λεφτά του Τρεπεκλή.

    Πές μας που πήγαν τα 100.000.000 της Ζίμενς.

    Πές μας το περίφημο μαγικό σχέδιό σου για την οικονομία. Θα αυξήσεις τους δημοσίους υπαλλήλους ή θα τους μειώσεις;

    Πές μας τί θα αλλάξεις στις εφορίες για να μειωθεί η φοροδιαφυγή. Πώς θα αντιμετωπίσεις τη διαφθορά των εφοριακών; Τι θα κάνεις με τους ελεύθερους επαγγελματίες;

    Πές μας πόσο θα αυξηθεί η φορολογία των επιχειρήσεων και πώς θα αντιμετωπίσεις το σίγουρο επακόλουθο της αύξησης της ανεργίας από τη φυγή επιχειρήσεων στο εξωτερικό.

    Πές μας τί παραπάνω θα κάνεις για την παιδεία από όσα έκανε ο Σημίτης, πρέπει να έχουμε ένα μέτρο σύγκρισης.

    Πές μας τί θα κάνεις για το Κυπριακό. Πές μας εάν καταδικάζεις ΑΠΕΡΙΦΡΑΣΤΑ το σχέδιο Ανάν (και τους σημερινούς κλώνους του) ή όχι.

    Πές μας εάν έχεις σταθερή θέση για τα Σκόπια και ποιά είναι αυτή. Συμφωνείς ή όχι με τον Καραμανλή και το Βουκουρέστι;

    ΕΝΤΑΞΕΙ ΓΙΩΡΓΑΚΗ, ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΧΥΠΟΠΤΟΥΣ.

    Επίσης μας τσαντίζει το ότι προσπαθείς μέσα από σλόγκαν, γενικότητες και αφηρημένες έννοιες να υπονοήσεις ότι ξέρεις τί κάνεις.

    ΕΓΩ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΕΑΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ, ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ.

    Εάν ξέρεις σε παρακαλούμε να μας το πείς.

    Εάν δεν ξέρεις, τότε είσαι επικίνδυνος, διότι επιβεβαιώνεις όσους λένε ότι εάν δεν είχες πατέρα τον Αντρέα σήμερα θα σκούπιζες τραπέζια σε Μακντόναλντς της Μινεσότα.

    Περιμένουμε.

    Άντε να δούμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΙ:
    ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΟΒΑΡΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΟΙΝΑ.
    ΜΟΝΟ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Έχει τό θράσος ό Γιώργος κι οί συντάκτες τών λόγων του,νά επικαλούνται αναφορές τού Καστοριάδη (σοσιαλισμός ή βαρβαρότητα).
    Καί τούς διακρίνει τό θράσος κι ή ασέβεια στήν μνήμην εκλιπόντων ήρώων, διότι ό Καστοριάδης ήτο ένας από τούς διανοητές,πού είχε πέσει ΘΥΜΑ,μαζί μέ άλλους επτά περίπου συντρόφους του (ομάδα Τροσκιστών/Ψυχικό/10τία΄30),μεταξύ τών όποίων κι ό αδελφός τού γνωστού μας Λεωνίδα Κύρκου,είχαν πέσει θύμα λέω, τού ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ,ό όποίος άν κι ηγετικό μέλος τής γνωστής αυτής ομάδος,τούς κατέδωσε στίς τότε διωκτικές αρχές.
    Καί συνελήφθησαν απαξάπαντες,έκτός φυσικά τού ΑΝΔΡΕΑ,ό οποίος έτσι,μέ τήν αισχρή του αυτή πράξη, είχε εξαγοράσει τήν φυγήν του,πρός ΗΠΑ,όπου καί παρέμεινε μέχρι τό 1961.
    Τό ίδιο επανέλαβε καί κατά τήν περίοδο τού Παπαδόπουλου,όπου εξαγόρασε τήν φυγήν του,πάλι πρός ΗΠΑ,,κάνοντας καί τήν ΙΣΤΟΡΙΚΗ αναφορά,κατά τήν παραλαβή τού διαβατηρίου του από τόν ίδιο,προσωπικώς,τόν ΠΑΤΤΑΚΟ!!
    ""..έχετε δίκαιο διά τήν πράξιν σας (τήν επανάσταση τής 21ης).
    Ευχαριστώ διά τήν άδεια εξόδου.
    'Ο θεός νά σάς ευλογή....""!!!
    Έχετε ποτέ διερωτηθή,διατί άραγε ό Καστοριάδης,άν καί κατά τό παρελθόν σύντροφος τού ΑΝΔΡΕΑ,ΠΟΤΕ δέν θέλησε νά συναντηθή μαζί του είτε στό εξωτερικό είτε στό εσωτερικό?????
    Μέ τό θράσος τού Γιώργου καί τών συντακτών τών λόγων του,νά κάνουν αναφορές σέ γραπτά κείμενα ή μή τού Καστοριάδη,τό μόνο πού πετυχαίνουν,είναι νά προσβάλλουν καί τήν μνήμη τού Καστοριάδη καί τών υπολοίπων φυλακισθέντων συντρόφων του, αλλά καί νά προκαλούν τήν αηδία (τουλάχιστον σέ όσους γνωρίζουν).


    ΔΙΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. TI ΕΓΙΝΕ ΡΕ ΔΕΞΙΑ ΤΟΜΑΡΙΑ???ΜΠΑΙΝΕΤΕ ΜΕΣΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΟΓΚ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΕ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΛΑΣΠΗΣΑΣ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΤΙ?????2 ΒΔΟΜΑΔΟΥΛΕΣ ΜΕΙΝΑΝΕ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΡΧΕΤΕ Η ΤΑΠΑ ΣΤΟΝ ΚΩΛΟΣΑΣ ΑΝΤΕ ΓΙΑΤΙ ΦΛΩΜΟΣΑΤΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΟ ΣΚΑΤΟΣΑΣ ΤΟΜΑΡΙΑ.
    5 ΧΡΟΝΙΑ ΠΛΗΡΗΣ ΔΙΑΛΥΣΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΑΛΙΟΤΟΜΑΡΑ ΚΑΙ ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΙΛΑΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ο άνθρωπος φαίνεται απο την συμπεριφορά που δείχνει στα πιό στενά συγγενικά του πρόσωπα.
    Ο ίδιος ο πρώτος του ξάδελφος Μιχάλης Λιάπης όταν ανασχηματίστηκε εξαναγκάστηκε λόγω της κακής συμπεριφοράς του μπουχέσα απέναντι του να δηλώσει οτι δίνει λογαριασμό στους ψηφοφόρους όχι στον αρχηγό του.
    Όταν στον ίδιο τον παιδικό του ξάδελφο δείχνει τέτοια συμπεριφορά τί περιμένετε να κάνει με τον κόσμο.
    Στον θείο του Αχιλλέα Καραμανλή έχει κόψει χωρίς λόγο 6 χρόνια την Καλημέρα.
    Όταν στον αδελφό του πατέρα του δείχνει τέτοια συμπεριφορά τί περιμένετε να κάνει με τον κόσμο.
    Έχει και μιά μάνα και έναν αδελφό που ντροπιασμένοι δέν τολμάνε να εμφανιστούν πουθενά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΤΟΝ ΑΝΔΡΙΑΝΤΑ ΤΟΥ
    ΘΑ ΤΟΝ ΒΑΛΕΤΕ ΜΑΖΙ
    ΜΕ ΤΟΥ ΒΕΡΕΛΗ
    Ή ΠΙΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΤΑ ΠΡΑΣΙΝΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ
    ΣΗΜΕΡΑ ΠΗΓΑΝΕ ΣΤΑ ΕΝΝΙΑΜΕΡΑ ΤΟΥ
    + ΔΡ. ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΥ
    ΚΑΙ ΣΤΑ 3ΜΕΡΑ ΤΟΥ ΤΣΟΚΑΡΟΥ ΣΥΛΑΒΑΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Και τώρα που διαγράφεται δεν μπορεί να τα φάει.... γιατί τον έπιασε λόξυγκας !
    ΟΥΣΤ ρε πασοκικά ΓΟΥΜΑΡΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. .



    VARVAROI OR VORVOROI??

    THIS IS THE QUESTION



    .

    .



    VARVAROI OR VORVOROI??

    THIS IS THE QUESTION



    .

    .



    VARVAROI OR VORVOROI??

    THIS IS THE QUESTION



    .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Αγαπητο press-gr ομολογω οτι με ψιλοαπογοητευθηκα απο το ρεπορταζ σου σχετικα με τον κο Μαστορα.
    Κι αυτο γιατι με ειχες συνηθισει ολο αυτον τον καιρο που σε διαβαζω σε πληρη και εμπεριστατωμενα κειμενα.
    Παρατηρησεις επι του θεματος:
    1. Ο κος Εξαρχος ονομαζεται Νικος και οχι Βασιλης. Ο Βασιλης Εξαρχος ειναι διαφορετικο προσωπο, βουλευτης Θεσσαλιας.
    2. Ισχυει οντως οτι προερχεται απο το περιβαλλον του κου Εξαρχου ο εν λογω κυριος, αλλα αυτο σταματησε να ισχυει εδω και μερικα χρονια.
    3. Ο Μαστορας εκλεχθηκε με τη πληρη στηρξη των κεντρικων του ΠΑΣΟΚ (βλ. Παναγιωτακοπουλος, Καραντωνης, Αρσενη, Αποστολοπουλος) και φυσικα με τη σημαια ευκαιριας του Παπανδρεισμου.
    4. Πληρη στηριξη του παρειχαν επισης οι Παπανδρεικοι τοπικοι Βουλευτες, Χριστοφιλοπουλου και Οικονομου (ασχετα αν τον εχει αδειασει τον τελευταιο καιρο).

    Σε ευχαριστω. Συνεχισε τη καλη δουλεια.
    Ενας φανατικος αναγνωστης σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ο Μάστορας βρήκε το μάστορά του από τους ΠΑΣΚίτες. Έλα να παίρνουν σειρά και τα δεξιά λαμόγια!
    Καναλάρχες, ψευδοδημοσιογράφοι προπαγανδιστές, μιζαδόροι, κτηματο-καταπατητές και μεσίτες της δημόσιας περιουσίας, κρατικοδίαιτοι βιομήχανοι και μεγαλοκαπιταλιστές των καρτέλ: Όλοι θα βρείτε το δάσκαλό σας. Δε θα μείνει ρουθούνι... Ρίξτε όση λάσπη θέλετε τώρα. Όσο προλαβαίνετε. Αλλά δυστυχώς δεν έχετε καμία τύχη.
    Οι Φρουροί της Δίκαιης Κοινωνίας σας περιμένουν και σας το εγγυούνται μαζί με τη συντριπτική πλειοψηφία του Ελληνικού Λαού.

    Και όσο γι' αυτό το τομάρι που καπηλεύτηκε την ψήφο των Ελλήνων το 2004, πολύ φοβάμαι ότι θα έχει την τύχη του Κορεάτη πρώην ομολόγου του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Με τον άλλον της Αμύνας που διόρισε το παιδί του και η ΠΑΣΚ/ΥΕΘΑ ζήτησε την παραιτησή του τι γίνεται;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. @ 24 Μαϊ 2009 8:38:00 μμ

    Σε συνέχεια του:
    http://press-gr.blogspot.com/2009/05/blog-post_9470.html

    ως φαίνεται το θέμα θα συζητηθεί σε επόμενη συνεδρίαση της ΕΚΑΠ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΕΣΥ ΤΙ ΕΙΣΑΙ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ,24 Μαϊ 2009 8:30:00 πμ?
    ΞΕΡΕΙΣ ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΓΑΜΗΘΗΚΕ Η ΜΑΝΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΕΒΓΑΛΕ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ποδοσφαιροποίηση των ευροεκλογών, ψηφορόροι χούλιγκαν. Λες και το δίλημμα είναι Γιωργάκης ή Κωστάκης.

    Γράφτε τους και τους δύο και ψηφίστε άλλους για να ησυχάσουμε από τους δύο κληρονόμους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Εδω και αρκετή ώρα δόθηκε η πληροφορία ότι ο Δ.Μάστορας διαγράφηκε.Είναι η κοινή λογική και μπράβο στο Γ.Παπανδρέου που δεν άκουσε ούτε στο ελάχιστο Β.Αρσένη,τον υποτίθεται γνώστη της Τ.Α. Μίχα και κάποιους άλλους.
    Το ζήτημα είναι να μην διαταράξουν την ενότητα στην Αν.Αττική κάποια κοράκια που εκτελούν περίεργες αποστολές.Αν η ιστορία τους αποκαλύψει σαν φαλαγγίτες της Δεξιάς ,εγώ δεν θα εκπλαγώ.
    Κατά τα αλλά ο φίλος περιγράφει ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ το ποιοί στήριξαν και ποιοί όχι τον Μάστορα, με τις εξής παρατηρήσεις:
    1) Ο Παναγιωτακόπουλος δεν έχει ΚΑΜΜΙΑ σχέση, όσο και αν φαίνεται ότι δεν κολλάει.
    2)Εκ των εγκεφάλων της στήριξης ο Αποστολόπουλος που αν και γνωρίζει πολλά και έχει καταγγελίες από όλη την Αττική, σιωπά και καλύπτει, ένας ακόμη περίεργος που το παίζει και ψαράς με όνομα Βασιλειάδης,η Β.Αρσένη και ορισμένοι άλλοι.
    3) Σαφώς και έχουν σημαία ευκαιρίας το ΠΑΣΟΚ και τον Γ.Παπανδρέου όπως η βουλευτίνα (συναγωνίστρια του Γ.Αυτιά στη Νομική, από το μετερίζι της εδώ και χρόνια πλειοψηφούσας φοιτητικής παράταξης) πού η μόνη σχέση που την κάνει να στηρίζει Γ.Παπανδρέου είναι ο κουμπάρος Αλ.Κώκος.Όσο για ΠΑΣΟΚ, να είναι καλά το "Γεννηματαί'ι'κο" που την έμαθε όταν σπούδαζε στο εξωτερικό και την μάζεψε λες και δεν υπήρχαν άλλοι άξιοι δημοκράτες επιστήμονες.
    Τέλος πάντων, είναι ένα ακόμη μάθημα προς όλους, ότι η πολιτική δεν σηκώνει αστεία και αστείους.
    Καλά θα κάνουν ,μετά τον Μάστορα , να παραιτηθούν και να μας αφήσουν στον αγώνα μας, όλοι αυτοί που κουβάλησαν στις εκλογές άσχετους, υστερικούς "φίλους", δυστυχώς εκμεταλλεύτηκαν μετανάστες(Πακιστανούς και άλλους/ά ρε Κορωπί τι έχουν δεί τα μάτια σου) και πάνω από όλα ποδοσφαιροποίησαν μια πολιτική αντιπαράθεση, τραυματίζοντας το ΠΑΣΟΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Όλα καλά και όλα ωραία και οι οπορτουνιστές ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ (οι συγκεκριμένοι όχι οι πραγματικοί οικολόγοι και οι έχοντες πράσινη συνείδηση) πάνε για Ευρωβουλή.
    Χωρίς να έχουν αρθρώσει μία συλλαβή!!
    Τελικά εδώ και χρόνια έχουμε μπεί στον ατερισμό των κυρίων ΤΙΠΟΤΑ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση