GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο χαρακτηρισμός του Έλληνα...

. Aπό τον Αντώνιο Κόκκινο . Σε διαγωνισμό που έγινε στην Ουάσινγκτον πρίν από περίπου 15 χρόνια για τον καταλληλότερο χαρακτηρισμό ενός λαού...

.
Aπό τον Αντώνιο Κόκκινο
.
Σε διαγωνισμό που έγινε στην Ουάσινγκτον πρίν από περίπου 15 χρόνια για τον καταλληλότερο χαρακτηρισμό ενός λαού, εκείνου που θα παρουσιάζει καλύτερα την ψυχολογία του, πήραν μέρος περίπου ένα εκατομμύριο άτομα. Δεκαπενταμελής επιτροπή από επιστήμονες επέλεξε ομόφωνα και βράβευσε τον δικαστή Ν. Κέλλυ για τον επιτυχημένο χαρακτηρισμό του Έλληνα.
"Μπροστά στο δικαστήριο της αδέκαστης ιστορίας, ο Έλληνας αποκαλύφθηκε πάντοτε κατώτερος από τις περιστάσεις, αν και από διανοητική άποψη, κατείχε πάντοτε τα πρωτεία. Ο Έλληνας είναι ευφυέστατος αλλά και εγωιστής, δραστήριος αλλά και αμέθοδος, φιλότιμος αλλά γεμάτος προλήψεις, θερμόαιμος, ανυπόμονος αλλά και πολεμιστής.
Έκτισε τον Παρθενώνα και αφού...
μέθυσε από την αίγλη του, τον άφησε αργότερα να γίνει στόχος των έριδων, ανέδειξε τον Σωκράτη για να τον δηλητηριάσει, θαύμασε τον Θεμιστοκλή για να τον εξορίσει, υπηρέτησε τον Αριστοτέλη για να τον καταδιώξει, γέννησε τον Βενιζέλο για να τον δολοφονήσει. Έκτισε το Βυζάντιο για να το εκτουρκίσει, έφερε το '21 για να το διακυβεύσει, δημιούργησε το 1909 για να το λησμονήσει. Τριπλασίασε την Ελλάδα και παραλίγο να τη θάψει. Κόπτεται τη μία στιγμή για την αλήθεια και την άλλη μισεί αυτόν που αρνιέται να υπηρετήσει το ψέμα.
Παράξενο πλάσμα, ατίθασο, περίεργο, εγωπαθές και σοφόμωρο, ο Έλληνας. Λυπηθείτε τον, θαυμάστε τον αν θέλετε. Κι αν μπορείτε προσπαθήστε να τον ταξινομήσετε".
Θα άλλαζε έστω και μία γραμμή σήμερα;;;

19 σχόλια

  1. πολλα λογια ειπες ενω ειναι τοσο απλα.ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΑΣ ΛΑΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ, ΑΓΡΑΜΑΤΟΣ,ΜΠΟΥΧΕΣΑΣ,ΗΛΙΘΙΟΣ,ΡΑΓΙΑΣ,ΜΟΥΝΟΠΑΝΟ,ΠΑΡΤΑΚΙΑΣ,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το Βλακωδέστερο επιβραβεύεται!

    Και το Βλακωδέστερο δεν θα μπορούσε να μην επιπλεύσει στην επιφάνεια, σαν κουράδα ή φελλός, όταν προέρχεται από έναν Βλαχο-Γερμανό!

    Η απλή δε αναμετάδοση από έναν ΑΝΤΟΝΙΟ, χωρίς καμιά κριτική σκέψη επ' αυτού, ήταν απλώς αναμενόμενη.

    ΜΑΡΚΟΥΣ και ΑΝΤΟΝΙΟΥΣ, άντε γαμηθείτε αμφότεροι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΙΝΑΙ ΠΑΣΙΦΑΝΕΣ ΟΤΙ Η ΛΕΞΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΕΛΛΗΝ ,ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΣΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ,ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΥΜΠΛΕΓΜΑΤΑ, ΠΟΛΛΩ ΔΕ ΜΑΛΛΟΝ ΣΕ ΛΑΟΥΣ ΜΕ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΥΠΑΡΞΗ ΛΙΓΟΤΕΡΗ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΕΚΑΤΟΝΤΑΕΤΙΩΝ.

    ΤΟΥΤΕΣ ΔΕ ΟΙ ΥΠΑΡΞΕΙΣ ΚΑΛΟΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ,ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΝΟΥΝ ΕΝΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ,ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΝ ΤΑ ΣΥΜΠΛΕΓΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ,ΝΑ ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΣΤΟΥΣ ΑΙΩΝΕΣ ΣΟΦΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ,ΤΙΣ ΕΝΝΟΙΕΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ.


    ΕΝΑ ΘΑ ΠΡΟΣΘΕΤΑ ΕΓΩ ΣΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ ΣΑΝ , ΔΙΑΦΕΥΓΟΥΣΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ.


    Ο ΕΛΛΗΝ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΝΑΡΙΘΜΗΤΟΥΣ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΠΕΡΙ ΑΥΤΟΝ .
    Ο ΠΛΕΟΝ ΠΡΟΣΦΑΤΟΣ ,ΜΑΣ ΠΡΟΕΚΥΨΕ...... ΚΟΚΚΙΝΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η ολιγαρχική προπαγάνδα από την εποχή της πολυδιαφημισμένης νατοϊκής βεντέτας, του ΛΙΠΟΤΑΚΤΗ στρατηγού (!) Θουκυδίδη, συνεχίζεται, έστω και , καμια φορά, με καλή προαίρεση:
    Οι καταδίκες εγωμανών γίνονταν από την ΑΜΥΝΟΜΕΝΗ πλειονότητα, βλ. Πυθαγόρα (υποκινητή πραξικοπήματος στον Κρότωνα), Μιλτιάδη (έχασε από αλαζονεία Μαραθωνομάχους στη Νάξο...), του αρχιδιεφθαρμένου Σωκράτη (βεντέτας όλων των ανώμαλων χαζόπουλων), Αριστοφάνη (μεγάλου συκοφάντη των ηρώων χάρη στους οποίους παρασιτούσε, και υποκινητή πραξικοπημάτων, π.χ. "Ιππείς"). Δε σας κάνει εντύπωση που αυτούς ακριβώς προβάλουν οι μισέλληνες και παραληρούν περί δήθεν “εμφύλιων γονιδίων” για να προκαλούν διχασμό;
    Οι υπόλοιποι δικάστηκαν από την ολιγαρχική μειοψηφία, όταν έλειπε η δημοκρατική πλειοψηφία των κωπηλατών οπλιτών σε αντιπερσικές-αντιφοινικικές περιπολίες από Εύξεινο ως Στήλες Ηρακλέους, για να μπορούν να συνωμοτούν οι δειλοί και να μπορούν επίσης να τους βρίζουν οι σημερινοί εγωμανείς.
    Κι αν κάποιος αναρωτηθεί γιατί οι γενοκτονημένοι (σε Αιγός Ποταμούς, Αθήνα, Χαιρώνεια...) δημοκρατικοί δεν ανακαλούσαν τους άδικα διωκόμενους (όπως έκαναν για τον κατασυκοφαντημένο ήρωα Αλκιβιάδη στη Σάμο, ο οποίος αργότερα δολοφονήθηκε με τη συνεργασία εφόρων-σωκρατικών-σατραπών), ας σκεφτούν ότι τότε οι δημοκρατικοί δε γνώριζαν ότι οι σωκρατικοί και οι έφοροι θα έφταναν να σφάζουν αδέρφια τους με περσικά λεφτά και καράβια, γι΄αυτό τους άφηναν να εκτονώσουν το μίσος τους, μπας και συνέρθουν. Σήμερα βλέπουμε ως πού φτάνει το μίσος των τωρινών αντιδημοκρατικών.
    Φτάνουν ακόμα να αποσιωπούν ότι οι δημοκρατικοί Αθηναίοι ετοιμάζονταν με την Ασπασία να ξαναφέρουν τις γυναίκες στην Εκκλησία από όπου τις είχε διώξει ο Κέκροπας (όπως έκαναν και με τις ΕΠΤΑ (7) πολιτογραφήσεις υπαλλήλων-"δούλων" των πλουσίων - βλ. Αριστοτέλη, Αθηναίων Πολιτεία), αλλά, το μίσος εφόρων-σωκρατικών-σατραπών, δεν τους το επέτρεψε.
    Πάντως τότε ΛΟΓΩ ΣΥΝΕΧΩΝ ΕΙΣΒΟΛΩΝ πολίτες ήταν οι οπλίτες. Σήμερα οι δειλοί συκοφαντούν εκείνους τους ήρωες χάρη στους οποίους υπάρχουν και κόβουν το κλαδί πάνω στο οποίο κάθονται και τους τρέφουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ίσως να είμαστε και η μοναδική χώρα που σε περίοδο επικείμενης πανδημίας να χρειάζεται να βγάζουμε νομοθετικό διάταγμα που να απαγορεύει την εξαγωγή Tamiflu από την χώρα.

    Στα παπάρια όλων των εισαγωγέων τι θα γίνει με τους συμπατριώτες τους, αρκεί να κονομήσουν κανένα φράγκο στα γρήγορα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλή η ιστορία αλλά γιατί
    δεν λές ΔΡ.ΚΟΥΤΣΟΥΚΟ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ.
    Τι κλάματα σε πιάσαν στην Κλαυθμώνος σήμερα.
    Που είσασταν μόνο η Λούκα
    και ο Παπουτσής.... Δηλαδή
    "τρείς και ο κούκος".
    Γιατί δεν μας γράφεις
    τον αποτροπιασμό σου σε
    αυτόν το ελεεινό Ραγκούση.
    Που έστειλε τον Πρόεδρο - για να μην σε βλέπει- στου...
    "δαίδαλου την... άκρη".
    Όλη την αλήθεια δόκτορα... και
    ας μην σε βάλουν υποψήφιο.
    Αριστοτέλης Πασπ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ελεγα κι εγώ, δεν θα βρεθεί ένας μαλάκας να γράψει ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ τον αστικό μύθο;

    ...και ο μαλάκας ο "έλλην", φυσικά βρέθηκε.

    Διότι η μαλακία... όσο υπάρχει Ελλάδα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. chain mail του 2003, ξαναζεσταμένο το 2006, επανακυκλοφορεί σαν εξυπνάδα κάθε τρία χρόνια (ή τρεις χρόνια που λέει κι ο μπουχέσας) από ακροδεξιούς χουντικούς στόκους.

    Δεν συνέβη ποτέ, και κυρίως βλαμμένε, τη σάλτσα "πριν 15 χρόνια", τι την θέλεις;


    Ευχαριστούμε για το υλικό, πάει σούμπιτο για το les-malakies.blogspot.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ ΤΙ ΛΕΣ.
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΘΕΝΩΝΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΒΕΛΑΝΙΔΙΑ ΤΑ ΒΑΡΕΘΗΚΑΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Όχι δεν το δέχομαι! Μπροστά στο δικαστήριο της αδέκαστης ιστορίας, ο Έλληνας ήταν πάντα στο ύψος που έπρεπε. Ήταν ανώτερος των περιστάσεων και μάλιστα αυτών που μέτραγαν, οι δύσκολες. Μικρός αλλα γίγαντας στη ψυχή, δεν δίστασε ποτέ να δώσει τη ζωή του, για να σώσει μία ιδέα! Άν δεν ήταν ευφυέστατος, εγωιστής, δραστήριος, αμέθοδος, φιλότιμος, θερμόαιμος, ανυπόμονος, και πολεμιστής, δεν θα εκτιζε Παρθενώνες. Μέθυσε απο την αίγλη του, γιατί κανένας δεν βρέθηκε ίσος του και η μέθη του με τα υψηλά ιδανικά τον έκανε τον πιό μισητό της γής.
    Έτσι το παράξενο αυτό πλάσμα σπρωχνεται σιγά-σιγά στον αφανισμό, αφήνωντας πίσω του μία ανάμνηση, του πως θα έπρεπε να ήταν ο άνθρωπος με α κεφαλαίο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΡΕ ΠΑΙΔΕΣ, ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΒΑΖΕΤΕ ΒΙΒΛΙΟΓΡΑΦΙΑ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΒΡΙΣΚΕΤΕ????ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ 2 Μαϊ 2009 5:21:00 μμ, ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ, ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΟΦΟΙ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΤΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΟΧΙ ΤΟΥΣ ΓΕΛΟΙΟΥΣ ΑΠΟΓΟΝΟΥΣ ΤΟΥΣ. ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΝ ΚΟΜΠΛΕΞ. ΕΣΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΑΠΟ ΑΤΟΜΑ ΣΕΝ ΚΙ ΕΣΕΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Λιγοστοί κατέβηκαν στους εορτασμούς της εργατικής πρωτομαγιάς, ιδιαίτερα στη συγκέντρωση του πασόκ, διότι η δυναμική και ο συμβολισμός των πορειών και των διαδηλώσεων έχουν ευτελιστεί από το καμματικοποιημένο συνδικαλιστικό κίνημα.
    Όσο καλές προθέσεις και να έχει ένα κίνημα είναι αδύνατο να έχει πραγματική απήχηση στην κοινωνία όταν έχει κομματική ταμπέλα.
    Χάνει σε εύρος, χάνει σε βάθος και, πάνω από όλα χάνει σε έξωθεν καλή μαρτυρία.
    Μόνη λύση είναι να ωριμάσουμε περισσότερο σαν λαός, να καταλαβαίνουμε τί είναι εφικτό και τί είναι ουτοπία.
    Να επιλέγουμε το εφικτό και να πολεμάμε με όλες μας τις δυνάμεις για να το πετύχουμε.
    Και ένα τελευταίο.
    Κυνηγώντας το εφικτό συνήθως κάποιες μειοψηφίες θα δυσαρεστηθούν. Κάποιοι, συνήθως βολεμένοι, θα τσινίσουν.
    Θα λοιδωρήσουν τις αλλαγές, θα διαβάλλουν όσους τις καθοδηγούν και θα πολεμήσουν μέχρις εσχάτων τη μη πραγμάτωσή τους.
    Μιά σοβαρή μοντέρνα κοινωνία δεν μπορεί να ζεί με ταμπού, πρέπει να καταλαβαίνει οτι είναι αδύνατο να είναι όλοι ευχαριστημένοι.
    Αυτό που έχει σημασία είναι να είναι ευχαριστημένοι οι πολλοί.
    Όσοι αισθάνονται θιγόμενοι θα πρέπει να σιωπούν, εφόσον είναι πραγματικοί δημοκράτες. Εάν όχι, τότε απλά φοράνε το δημοκρατικό μανδύα όσο διαρκεί το προσωπικό τους βόλεμα.
    Αυτό οι πολλοί θα πρέπει να το θυμούνται πάντα.
    Για παράδειγμα, πριν από ένα μήνα ανακοινώθηκε ότι η αυτοκινητοβιομηχανία SAAB θα κλείσει, λόγω της παγκόσμιας κρίσης.
    Στην αρχή τα συνδικάτα της εταιρίας την έπεσαν στη Σουηδική κυβέρνηση για να την αγοράσει το δημόσιο, δηλαδή να την κρατικοποιήσει.
    Ο σοσιαλιστής πρωθυπουργός της Σουηδίας έβγαλε μιά απλή ανακοίνωση που λέει :
    "Εμάς δεν μας ψήφισε ο λαός για να επιδοτούμε χρεωκοπημένες επιχειρήσεις, μας ψήφισε για να παράγουμε πλούτο, ενθαρρύνοντας όσους κλάδους και εταιρίες έχουν μέλλον. Τα χρήματα των φορολογουμένων είναι ιερά άρα η SAAB θα κλείσει. Οι απολυόμενοι εργαζόμενοι βέβαια θα επανεκπαιδευθούν και θα κατευθυνθούν σε άλλες, πιό παραγωγικές δραστηριότητες".
    Η απήχηση που είχαν τα λόγια του Σουηδού πρωθυπουργού ήταν εξαιρετικά θετική.
    Αυτές είναι χώρες σοβαρές, αυτές είναι χώρες που έχουν μέλλον γιατί αυτές είναι χώρες που έχουν σκεπτόμενους πολίτες.
    Τα σλόγκαν και οι συμβολισμοί των Ελλήνων συνδικαλιστών είναι μόνο για πρόσκαιρες εντυπώσεις και συναισθηματική εκτόνωση.
    Έτσι και αλλιώς μόνο για την πάρτη τους νοιάζονται και αυτό ο κόσμος το έχει αντιληφθεί τα τελευταία χρόνια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Φίλοι πρασινοφρουροί, σας πονάει η αλήθεια για τα ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ, το ξέρω, αλλά τί να κάνουμε τώρα;
    Θα μπορέσετε ποτέ στη ζωή σας να τη δείτε κατάματα;
    Λέει ψέματα ο Λαζόπουλος που μας θύμισε ότι το πασόκ ασχολείται καθημερινά με την καταγγελία μανούση για τα 100 χιλιάρικα και κάνει τη στρουθοκάμηλο για τα εκατοντάδες εκατομμύρια που καταβρόχθισε από τη Ζίμενς;
    Λέει ψέματα ο Λαζόπουλος ότι το θέμα της Ζίμενς το έχουν κυριολεκτικά θάψει τα ιδιωτικά κανάλια και όλες οι πράσινες εφημερίδες;
    Ο ΛΑΖΟΠΟΥΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ή ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ;
    Κατηγορείτε τον Καραμανλή ότι δεν κάνει προανακριτική για τα ψίχουλα του Παυλίδη, τη στιγμή που εσείς θάψατε 11 προανακριτικές και μάλιστα για απείρως σοβαρότερα θέματα.
    20 χρόνια κυβέρνηση, ΚΑΝΑΤΕ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΡΟΑΝΑΚΡΙΤΙΚΗ;
    Η ΣΚΑΝΔΑΛΟΛΟΓΙΑ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΚYΝHΓΟΥΣ ΤΗΣ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ ή ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟΥΣ ΤΗΣ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑΣ;
    Αφισσοκολλητές πρασινοφρουροί, κοιτάξτε να συνέλθετε.
    Δείτε την πραγματικότητα κατάματα.
    ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΘΑ ΒΑΡΕΘΕΙΤΕ ΝΑ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ.
    Ο Λαζόπουλος απλά είπε αυτά που συζητάει όλη η Ελλάδα.
    ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΣΤΕΝΟΧΩΡΙΕΣ ΘΑ ΤΡΑΒΑΤΕ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΤΑΜΑΤΑ.
    Όχι τίποτε άλλο, αλλά για να μπορέσετε να την ΑΝΤΕΞΕΤΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΕΝΑΣ ΛΑΟΣ ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΕΧΕΙ 3ΜΕΡΟ ΑΝΕΒΑΖΕΙ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΤΗΣ ΒΕΝΖΙΝΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΙΣΧΟΚΕΡΔΙΣΕΙ,ΕΝΑΣ ΛΑΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΦΥΛΑΚΙΣΕΙ ΚΑΙ ΣΤΩΤΩΣΕΙ ΟΠΟΙΟΝ ΕΚΑΝΕ ΚΑΛΟ ΓΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ(ΒΛΕΠΕ ΚΟΛΟΚΟΤΡΟΝΗ,ΒΕΝΙΖΕΛΟ,ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ,ΚΤΛΠ ΚΤΛΠ) ΕΝΑΝ ΛΑΟ ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑΤΟΥ Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΟΝΙΜΟΤΟΥ,ΕΝΑΝ ΛΑΟ ΠΟΥ ΚΟΙΤΑΕΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ Ο ΕΝΑΣ ΤΟ ΜΑΤΙ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ Ε ΠΕΣΤΕ ΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΡΕ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ?????ΕΝΑ ΛΑΟΣ ΣΚΑΤΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Στα παληκάρια πουυ έκαναν σχόλια δηλαδή στον 4:26 και στον απο πάνω μου, θέλω να τους πώ ότι μάλλον ο 4:26 χαρακτηρίζει έτσι τον ευατό του και ο τελευταίος άμα τον βαρέθηκε να πάει να μήνει στο χωριό του, αίντε εξυπνάκιδες όλοι ανθέλληνες που εμείς οι ίδιοι καταστρέφουμε την ελλάδα και ρίχνουμε το φταίξιμο στον παυλίδη τον ζαχόπουλο το βατοπαίδι και όλα αυτά τα οποία μας λένε οι δημοσιοκάφροι, ΚΑΙ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ Η ΕΛΛΑΔΑ, ΨΑΞΤΕ ΛΙΓΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ σε επιστήμονες συγγραφείς και θα δείτε ότι δεν άλλξε τίποτα απο τα αρχαία χρόνια, το μόνο που άλλαξε είναι να μαθένουμε για το τι έκανε ο κώλος της πετρούλας πρώτα και μετά απο 30 χρόνια να μάθουμε ότι εκείνος ο επιστήμονας ήταν πράγματι πολύ καλός, διότι σήμερα μόνο όσοι δείχνουν κώλο, κοιλιακούς και όσες είναι πόρνες πολυτελίας μας ενδιαφέρουν....

    ΩΠΟΤΕ ΑΦΗΣΤΕ ΤΙΣ ΜΠΟΥΡΔΕΣ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΝΕΙ ΕΝΑΣ ΛΑΟΣ ΠΟΛΥ ΜΠΟΥΧΕΣΑΣ ΚΤΛ. ΠΟΥ ΣΑΣ ΜΑΘΕΝΟΥΝ Ο ΛΑΖΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΠΑΠΑΡΑΣ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΚΑΙ ΤΑ ΒΕΛΑΝΙΔΙΑ ?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Αυτός που το σκαρφίστηκε κάνει άλμα από τον Αριστοτέλη στον Βενιζέλο... Θα έλεγα ότι υπήρξαν κια άλλα άτομα κύρους ενδιάμεσα, έστω κι αν ο Ελληνισμός ήταν υποδουλωμένος στους Ρωμαίους, στους Γότθους Βυζαντινούς και στους παπάδες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. 2 Μαϊ 2009 8:44:00 μμ

    ΝΑ ΕΠΙΣΗΣ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΨΥΧΑΝΕΜΙΣΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΛΕΞΗ ΕΛΛΗΝ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση