GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το πρωτομαγιάτικο στεφάνι της κυβέρνησης...

11 σχόλια

  1. Ευχαριστούμε, την ομάδα Internet,
    του χαζογιώργου ,για την κατάθεση
    στεφάνου.Ωραία ιδέα!!!!!!
    -Μόνο που, αυτό το στεφάνι, είναι
    διαφορετικό, απο αύτό που κατέθεσε,
    ο βλακογιώργος
    στον μεγάλο Γενοκτόνο,ΣΦΑΓΕΑ των ΠΟΝΤΙΩΝ, ατατούρκ.-
    Προδότες, θέλετε να γράφετε απ΄
    απο πάνω. Ουσττττττ λαμόγια, θα
    σας φάει το μαύρο φίδι πολύ
    σύντομα.
    Τέτοιο κράτος θέλετε ρε λαμόγια?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φίλοι πρασινοφρουροί, σας πονάει η αλήθεια για τα ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ, το ξέρω, αλλά τί να κάνουμε τώρα;
    Θα μπορέσετε ποτέ στη ζωή σας να τη δείτε κατάματα;
    Λέει ψέματα ο Λαζόπουλος που μας θύμισε ότι το πασόκ ασχολείται καθημερινά με την καταγγελία μανούση για τα 100 χιλιάρικα και κάνει τη στρουθοκάμηλο για τα εκατοντάδες εκατομμύρια που καταβρόχθισε από τη Ζίμενς;
    Λέει ψέματα ο Λαζόπουλος ότι το θέμα της Ζίμενς το έχουν κυριολεκτικά θάψει τα ιδιωτικά κανάλια και όλες οι πράσινες εφημερίδες;
    Ο ΛΑΖΟΠΟΥΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ή ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ;
    Κατηγορείτε τον Καραμανλή ότι δεν κάνει προανακριτική για τα ψίχουλα του Παυλίδη, τη στιγμή που εσείς θάψατε 11 προανακριτικές και μάλιστα για απείρως σοβαρότερα θέματα.
    20 χρόνια κυβέρνηση, ΚΑΝΑΤΕ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΡΟΑΝΑΚΡΙΤΙΚΗ;
    Η ΣΚΑΝΔΑΛΟΛΟΓΙΑ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΚYΝHΓΟΥΣ ΤΗΣ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ ή ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟΥΣ ΤΗΣ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑΣ;
    Αφισσοκολλητές πρασινοφρουροί, κοιτάξτε να συνέλθετε.
    Δείτε την πραγματικότητα κατάματα.
    ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΘΑ ΒΑΡΕΘΕΙΤΕ ΝΑ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ.
    Ο Λαζόπουλος απλά είπε αυτά που συζητάει όλη η Ελλάδα.
    ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΣΤΕΝΟΧΩΡΙΕΣ ΘΑ ΤΡΑΒΑΤΕ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΤΑΜΑΤΑ.
    Όχι τίποτε άλλο, αλλά για να μπορέσετε να την ΑΝΤΕΞΕΤΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όποιος δεν καταλαβαίνει ότι ειδικά οι τούρκοι λαθρομετανάστες στην Ελλάδα είναι εμπροσθοφυλακή τακτικού στρατού είναι ηλίθιος.
    Ομοίως, το ίδιο ισχύει και για τους αλβανούς λαθρομετανάστες.
    Εάν δε, αυτός που λέει ότι δεν το πιστεύει αυτό, τυχαίνει να είναι και στέλεχος της ελληνικής Δημόσιας Διοίκησης, ανεξάρτητα από βαθμό και θέση, ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΤΗΣ.
    Και η θέση του είναι στο Γουδί και στα έξη μέτρα.
    Ανεξάρτητα δε από το τι κρύβουν και τι θα πράξουν ενεργά οι τούρκοι στρατιωτικοί, η κατάληψη της Ελλάδας ένεκα του εισαγόμενου υπερπληθυσμού είναι μακροπρόθεσμα σχεδόν δεδομένη, διά "ειρηνικών μέσων"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Βγήκαν οι συκοφάντες,απατεώνες, κλέφτες, σκευωροί,λαμόγια προδότες δεξιοί και έπιασαν δουλειά πρωτομαγιάτικα!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΡΕ ΖΩΟΝΙΑΝΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΙ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙΣ Η ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΤΑ ΞΕΧΑΣΑΜΕ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ρε σεις σφουγκοκολάριοι αριστεροδεξιούληδες που έχετε φαγωθεί να γράφετε εναντίων του Γιώργου, Γιωργάκη, όπως θέλετε πείτε τον, στην Ρηγίλλης έχετε μάθει τα γράμματα; Στον Περισσό; στην Κουμουνδούρου; Ή στο ΛΑΟΣ;
    Ή μήπως υπάρχει κανένα κοινό φροντιστήριο μια και όλοι σας τα ίδια γράφετε;
    Δεν το αποκλείω, δεν παίρνω όρκο, όλα τα γουρούνια της κατηγορίας σας την ίδια μούρη έχουν…
    Ρε σεις θα χεστείτε από το ζόρι σας, έλεος, θα μας πάρει η μπόχα και εμάς, και γιατί εμάς;
    Γιατί εσείς έτσι που σκέφτεστε και γράφετε είσαστε ήδη μέσα σε αυτή την μπόχα, μέσα σε αυτήν σκέφτεστε, με αυτήν συμπεραίνετε και γράφετε, με αυτήν χαμουρεύεστε πως κάτι κάνατε, παπάρια κάνατε, τα σκατά σας αναμασάτε , τα ξερνάτε και τα ξανατρώτε και τα ξαναξερνάτε και πάει λέγοντας
    Και γιατί σας λέω σφουγκοκολάριους αριστεροδεξιούληδες;
    Γιατί ρε λαμόγια της κακιάς ώρας, ρε ρεμάλια, ρε απόπατοι χαμαιτυπείου, υπάρχει μια ανίκανη κυβέρνηση, που μέχρι και την ίδια την ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΟΔΩΣΕ ΣΤΙΣ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ ΟΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΨΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΗΝ ΟΝΕ., αν πράγματι τα μαγείρεψε ο Σημίτης, και αν ήταν για το καλό της πατρίδας μας καλά έκανε, γιατί υπάρχει ένας ανίκανος πρωθυπουργός που όταν βρέχει δεν ανοίγει την ομπρέλα του αλλά μετά για να μην την βρέξει, και εσείς ρε σφουγκοκολάριοι αριστεροδεξιούληδες ασχολείστε με το αν έκλασε ο Γιωργάκης.
    Βέβαια αν οι λόγοι που το κάνετε είναι οικονομικοί, πάω πάσο, είμαστε σε δύσκολη κατάσταση, υπάρχουν ανάγκες και ένας πληρωμένος κοντυλοφόρος δεν είναι και άσκημα… κάτι θα βγάζετε…
    Και βέβαίως βεβαίως όποιος από εσάς γράψει τα χειρότερα, ειρωνικότερα, τα πιο ξετσίπωτα, θα έχει βεβαίως βεβαίως και την καλύτερη αμοιβή.
    Έτσι λοιπόν, αν είναι έτσι, και οι ανάγκες μας προηγούνται, (Άτιμη κενωνία άλλοι ζούνε σε παλάτια και άλλοι στα Τάρταρα) θα πρέπει να σας δικαιολογήσω, και να σας ευχηθώ καλά σκατά στην σκέψη σας, στην γραφίδα σας, στην γλώσσα σας, γενικώς ένα καλό και μεγάλο απόπατο για να τροφοδοτείστε με γλαφυρές, όμορφες, ζουμερές, και γιατί όχι, με νόστιμες πιπεράτες παρουσιάσεις των ιδεών σας για τον Γιώργο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. αφου ειναι πληρωμενοι προδοτες και ρουφιανοι ολοι τους!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΤΟ ΣΤΕΦΑΝΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΔΟΚΤΟΡΑ
    ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΥ....
    ΑΝΟΙΓΕΙ ΠΟΡΤΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΝΔ.
    ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΠΕΣΕ ΚΑΙ ΘΥΜΑ ΚΛΟΠΗΣ...
    " Τον dr. ΚΟΥΤΣΟΥΚΟ
    Τον φωνάζουν στο
    Ψυχιατρείο.... ΝΑΠΟΛΕΩΝ
    Βοήθειά μας.
    ΚΑΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ.
    ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ
    ΤΟ ΣΚΥΡΟΔΕΡΜΑ ΤΟΥ ΜΠΛΟΚ
    Προχωράνε στην οργάνωση.
    ΤΗΣ ΚΛΑΔΙΚΗΣ
    ΗΛΙΘΙΩΝ ΚΑΙ ΨΥΧΟΠΑΘΩΝ ΠΑΣΟΚ-PRESS.

    Αλλά προέκυψε ένα προβληματάκι.
    Κάποιοι πασόκοι. Κλέψαν τις
    ΜΠΕΤΟΝΟΒΕΡΓΕΣ...ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΣΒΕΣΤΗ ".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Για καλά τι πάθανε τα παπαγαλάκια και κράζουν σα χαζά; Το στεφάνι είναι μια χαρά! Αν γινότανε και θηλειά στο λαιμό τους θα ήταν και αποταλασματικό για τη σωτηρία της χώρας μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Καλή πρωτομαγιά, καλό μήνα, γιορτή των λουλουδιών σήμερα, μεγάλη γιορτή για κάθε ακροδεξιά λουλουδού.

    Πάντα η ένδοξος παράταξις της ανθοφόρας δεξιάς, εν αρμονικώ συνδυασμώ μετά των άλλων ηλιθίων, εκείνων της ακροακραίας των άκρων μετά των οποίων ασφαλώς δεν συνεργάζονται ει μη μόνον ανεπισήμως. Εξάλλου, σύμφωνα με την γνωστή ρήση «οι συνεργασίες με την ακροδεξιά, δεν ανακοινώνονται, γίνονται», και σε τελική ανάλυση «χωριό που φαίνεται, κολαούζο δεν θέλει».

    Τι σκέφτηκε λοιπόν πάλι η γριά; Μα ότι και με το δέντρο που «όμορφα κάηκε». Σκέφτηκε να γεμίσει τη Πλατεία Συντάγματος μπροστά από την Βουλή με λουλούδια, ώστε να μην φτάσουν πορείες εκεί. Οι πορείες, οι διαδηλώσεις και οι απεργίες, έχουν την ιδιότητα να προκαλούν αλλεργία στα φίδια, στα φασιστοειδή. Καθώς μάλιστα είμαστε σε εποχή που οι αλλεργίες έχουν την τιμητική τους, σύμφωνα με τις τελευταίες κλινικές έρευνες, «οι γριές» έχουν ανοσία στη γύρη αλλά υπερευαισθησία στα δικαιώματα των πολιτών. Ειδικά αυτό του συνέρχεσθαι…

    Εγώ πάλι, δεν το βλέπω το θέμα πολιτικά, το βλέπω ρομαντικά. Φαντάζομαι τον ήλιο να λάμπει με το ζωογόνο φως του. Φαντάζομαι λιβάδια καταπράσινα, δέντρα ανθισμένα, ποταμάκια με γάργαρα νερά. Φαντάζομαι ένα δέντρο μέσα σε ένα ειδυλλιακό ανοιξιάτικο τοπίο, στο βάθος τα λουλούδια, τα πουλάκια να κελαηδάνε. Φαντάζομαι μια κούνια κρεμασμένη με σκοινιά από το μεγάλο οριζόντιο κλαδί του δέντρου, με πολύχρωμα άνθη να στολίζουν τα σχοινιά της. Φαντάζομαι τον δήμαρχο ντυμένο στα λευκά, το φορεματάκι του εκείνο με το βαθύ αποκαλυπτικό ντεκολτέ. Πίσω του στο βάθος, ερωτοτροπούν δύο ερωτευμένα γαϊδούρια. Φαντάζομαι τα ξανθά μακριά ανέμελα μαλλιά που τα στολίζουν λουλουδάκια, να ανεμίζουν ξένοιαστα στο ανοιξιάτικο αεράκι που τα φυσάει, ενώ με το θρόισμα του σηκώνει σκανδαλιστικά το λευκό φορεματάκι καθώς εκείνος κάνει κούνια (που τον κούναγε). Φαντάζομαι τις γλυκές ευωδιές της άνοιξης ανάμεσα στα δυό του πόδια που διαγράφονται πάνω από τα λευκά πέπλα του αγγελικού του φορέματος, τονίζοντας ακόμα πιο έντονα το σκανδαλιστικό κόκκινο στριγκάκι που φοράει αναδεικνύοντας τις καλοσχηματισμένες καμπύλες. Πίσω του, δύο άλλοι γάιδαροι που πηδιούνται λυσσασμένα.

    Κι εκείνος, εκείνος μαγεμένος από τα γάργαρα νερά, το φως, τα λουλούδια και τις ανοιξιάτικες ευωδιές, να είναι έτοιμος να παραδοθεί ολοκληρωτικά στον νέο έρωτα που έρχεται, στο θείο δώρο και αυτής της άνοιξης… Στον κυρ-Γιώργη…

    Αχ, τι ρομαντισμός… λιγώθηκα!


    Εργατικές πρωτομαγιές και μαλακίες, πεζά πράγματα…
    Ακόμα και τα πιο παρανοϊκά άτομα, αυτά που όλο το χρόνο δεν άφησαν δέντρο για δέντρο, ακόμα και αυτά δακρύζουν σήμερα συγκινημένα από την μαγεία της εποχής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ιδιώνυμο η κουκούλα της βουλευτικής ιδιότητας και επαναφορά της θανατικής ποινής για εγκλήματα τελούμενα από υπουργούς.

    να σου πω εγώ μετά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση