GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Έκλεισαν τη Βουλή και για τον "Γερμανό"...

Κινδύνευε να βρεθεί στο σκαμνί και ο Αλογοσκούφης. Νέα διάσταση αποκτά η κατάθεση του Γ. Μανώλη τη Δευτέρα παρά τις απειλές από το κόμμα του...

Κινδύνευε να βρεθεί στο σκαμνί και ο Αλογοσκούφης. Νέα διάσταση αποκτά η κατάθεση του Γ. Μανώλη τη Δευτέρα παρά τις απειλές από το κόμμα του να μην "μιλήσει"!!!

Από τον Στάθη Παλαιολόγο

Ύστερα από τις ραγδαίες εξελίξεις με το βιαστικό κλείσιμο της Βουλής, αποκτά νέα διάσταση η κατάθεση που θα δώσει, όπως ήδη γράψαμε, ο βουλευτής της ΝΔ Γιάννης Μανώλης τη Δευτέρα στον ανακριτή κ. Ζαβιτσιάνο για το σκάνδαλο της εξαγοράς της "Γερμανός" από την Cosmote. To άρον άρον κλείσιμο της Βουλής μπορεί να έγινε και γι΄αυτό: Για να μην μην έχει μια νόημα η διαβίβαση της δικογραφίας στη Βουλή ως προς τις ευθύνες πολιτικών προσώπων. Κουκούλωμα δηλαδή. Κι αυτά τα πολιτικά πρόσωπα είχαν επικεφαλής τον τότε υπουργό Οικονομίας Γ. Αλογοσκούφη (ο Μιχ. Λιάπης είχε άγνοια ως το τέλος) ο οποίος είχε ευλογήσει ως "συμφέρουσα" την εξαγορά της "Γερμανός" - έστω κι αν τώρα αποδεικνύεται ζημιογόνα!
Κάι στην υπόθεση αυτή τα πράγματα είναι, πολιτικά, πιο ζόρικα: Ο Γ. Μανώλης είναι ένας πολύ σημαντικός μάρτυρας γιατί...
έχει αποκαλύψει τα ραντεβού του Βουκουρεστίου όπου συμφωνήθηκε η εξαγορά. Κι επειδή ως βουλευτής της ΝΔ καταγγέλει ένα γαλάζιο σκάνδαλο, εξηγούνται και οι απειλές που δέχτηκε από την Ρηγίλλης και το Μέγαρο Μαξίμου μέσω διαρροών στο "Βήμα" (διαβάστε εδώ) ότι "αν δημιουργήσει πρόβλημα, ουσιαστικά θα βρεθεί σε πολύ δύσκολη θέση, ειδικά με την εκ νέου συμμετοχή του στο «γαλάζιο» ψηφοδέλτιο".
Υστερα και από την κατάθεση του κ. Μανώλη, ήταν θέμα χρόνου να σταλεί και η δικογραφία αυτή στη Βουλή...

25 σχόλια

  1. ΚΑΙ ΓΑΜΩ ΤΙΣ ΙΔΕΕΣ ΕΙΧΕ ΠΑΛΙ Ο ΑΪΝΣΤΑΙΝ.

    Μετά την άσφαιρη σκανδαλολογία που μας έπρηξε έξι μήνες τώρα, ο βλακογιώργος νομίζει ότι μπορεί να αλλάξει την ατζέντα και να αρχίσουμε να συζητάμε για άλλα πράγματα, ΠΙΟ ΓΕΝΙΚΑ (την οικονομία, την ακρίβεια, την παιδεία, την καθημερινότητα, τ΄αρχίδια καπαμά).

    ΕΝΤΕΛΩΣ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΑ, ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΓΡΑΜΜΗ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΗΛΘΑΝ ΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΒΕΤΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΩΝ ΣΚΑΝΔΑΛΩΝ, ΤΗ ΖΙΜΕΝΣ.

    Τί μας λές πουλάκι μου, μιλάς σοβαρά;

    Έτσι όμορφα τα σχεδιάζετε εκεί στην ιπποκράτους; Κεφάλια είναι ο λιμοκοντόρος ο Παπακωνστατίνου και ο κλαψιάρης ο Ραγκούσης.

    Καλά κρασιά αμόρφωτε βουτυρομπεμπέ των βορείων προαστίων.

    Εάν νομίζεις ότι επειδή είσαι μισός αμερικάνος και έχεις διάσημο επώνυμο ότι εμείς είμαστε ντόπιοι ιθαγενείς της μπανάνα ριπάμπλικ, ξανασκέψου το, ζωντόβολο.

    Ξανασκέψου το γιατί σε περιμένουν ΜΕΓΑΛΕΣ ΣΤΕΝΟΧΩΡΙΕΣ τους επόμενους μήνες.

    Οι τραπεζικοί λογαριασμοί είναι πραγματικοί, δεν είναι εντυπώσεις.

    Οι συναλλαγές του φίλου σου του Τρεπεκλή, του Τσουκάτου, του Μαντέλη και καμμιά τριανταριά στελεχών του πασόκ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΛΕΦΤΑ, ΟΧΙ ΛΕΦΤΑ ΤΗΣ ΜΟΝΟΠΟΛΗΣ.

    Θά έλθει η μέρα που θα συζητάμε την υπόθεση Παυλίδη και τα υποτιθέμενα 100 ψωροχιλιάρικα και θα γελάμε.

    Το πασόκ, βέβαια, δεν ξέρω τι θα κάνει αλλά υποψιάζομαι ότι θα ψάχνει για νέο αρχηγό να ξεκαθαρίσει τους λαδιάρηδες υπουργούς του, που συνεχίζουν υποκριτικά να μας κάνουν κηρύγματα περί προσωπικής ηθικής, δημόσιας διαφθοράς, πολιτικής ευθιξίας και αξιοπρέπειας.

    Να κάνει δηλαδή όλα όσα δεν έκανες εσύ, άχρηστε ημίαιμε.

    ΠΡΩΤΑ ΛΟΙΠΟΝ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ (που εσύ ξεκίνησες, κάνοντας την τρίχα τριχιά) ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΞΑΝΑΣΥΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ.

    Η ΖΙΜΕΝΣ ΔΕΝ ΘΑΒΕΤΑΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΕ.

    ΚΑΚΩΣ ΣΑΣ ΤΗ ΧΑΡΙΣΕ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΤΟ 2004 ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΔΙΧΑΣΕΙ ΑΛΛΟ ΤΟ ΛΑΟ ΑΛΛΑ ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΙ.

    ΕΚΛΑΒΑΤΕ ΤΙΣ ΚΑΛΕΣ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΑΝ ΑΔΥΝΑΜΙΑ.

    ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΣΟΥ ΛΕΩ ΠΡΩΤΑ ΘΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕΙ Η ΖΙΜΕΝΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΞΑΝΑΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙΣ.

    Μέχρι τότε όμως θα πείτε το δεσπότη Παναγιώτη.

    Κατάλαβες Γιώργο βαρεμένε, ή ακόμα να μπείς στο νόημα;

    Είσαι και βούρλο, γαμώ το, και πρέπει να στα λέμε πολλές φορές για να εμπεδώσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ηρεμήστε πρασινοφρουροί, σας έχει πιάσει ταχυπαλμία γιατί έχετε μυριστεί την καταιγίδα που έρχεται.
    Όσο για την αξιοπρέπεια της πολιτικής ζωής του τόπου, μήν στενοχωριέστε.
    Φρόντισαν τα καλόπαιδα του πασόκ με το Χρηματιστήριο, τη Ζίμενς, το Κτηματολόγιο, τους TOR-M1, τις φρεγάτες, το C4I και τόσα άλλα.
    Απλά μετρήστε πόσα τωρινά και πρώην στελέχη του πασόκ ζούν σε βιλάρες, έχουν εξασφαλίσει τα δισέγγονά τους και βρίσκονται ξαναπαντρεμένα με προικοθήρες κοπελίτσες, 30 χρόνια νεότερες.
    Μετά το ξανασυζητάμε το θέμα της πολιτικής αξιοπρέπειας.
    Απλά πράγματα.
    Εγώ πάντως θα πρόσθετα και το θέμα της υποκρισίας, φαντάζομαι να συμφωνείτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΝΑ ΤΑ ΛΕΕΙ Ο ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ, ΝΑ ΠΕΙΣ ΣΕ ΔΙΑΒΑΛΛΕΙ, ΑΥΤΟΙ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΤΑ ΛΕΓΑΝΕ, ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΞΕΧΑΣΑΜΕ;

    Ο Τζέφρυ Τσάντ και η πάμπλουτη παρέα του, που λένε ότι θα κτυπήσουν τη διαφθορά, άλλα έλεγαν μέχρι πρόσφατα (όπως συνήθως):

    Αγαπητοί ηθικά άμεμπτοι πρασινοφρουροί, ας θυμηθούμε μερικά από αυτά;

    1) Ο Ελληνας πολίτης αηδιάζει από την έκταση της διαφθοράς σε πολλούς τομείς των δημοσίων υπηρεσιών. Αρνείται να καθυστερεί ολόκληρη η Ελληνική κοινωνία από τα μικροσυμφέροντα συντεχνιών, η μεγαλύτερα συμφέροντα που θέλουν να κηδεμονεύσουν την πολιτική ζωή. Πολλοί πολίτες θεωρούν πως το ίδιο το ΠΑΣΟΚ έχει γίνει μέρος του κατεστημένου"
    ( Γιωργάκης Παπανδρέου, Καθημερινή 12-10-2003 )

    2) "Χρειάζοταν να αποκαλύψει η Αυριανή ότι έχει ο κ. Μαλέσιος σπίτι από τον κ. Αθανασούλη, για να μάθει ο πρωθυπουργός οτι μια γενιά στελεχών του, την οποίαν το Μαξίμου διαδίδει ως "διάδοχο γενιά", έχει μέλη που έχουν παίξει στο Χρηματιστήριο με την μετοχή αυτής της ύποπτης εταιρίας;"
    ( Θεόδωρος Πάγκαλος 17-4-2003 )

    3) "Χωρίς λαδάκι, δεν κινείται η μηχανή. Η διαφθορά αγγίζει και αφορά ολόκληρη την Ελληνική κοινωνία"
    ( Θεόδωρος Πάγκαλος, Απογευματινή 22-10-2002 )

    4) "Κανείς απο εμάς δεν αρνείται την ανεργία, τις ελλείψεις του κράτους, τα φαινόμενα διαφθοράς"
    (Βάσω Παπανδρέου 19-1-2002, 3η Συνοδος Κ.Ε. ΠΑΣΟΚ )

    5) "Θυμάμαι οτι ο πρωθυπουργός Κ.Σημιτης ενοχλείτο κέθε φορά που ανέφερε κάποιος αυτό το θέμα της διαφθοράς. Όχι γιατι δεν υπάρχει, αλλα γιατι το αναφέραμε. Βλέπω οτι τώρα κηρύσσει τον πόλεμο κατά της διαφθοράς. Έιναι αργά, αλλα είναι επιτέλους κάτι..."
    ( Θεόδωρος Πάγκαλος 10-2-2002 )

    6) "Ορισμένα κρούσματα διαφθοράς έχουν δημιουργήσει κρίση αξιοπιστίας"
    ( Χρήστος Παπουτσής 7-10-2000 )

    7) "Καθυστερεί η έκδοση μιας σύνταξης για ένα, δυο, τρία χρονια, μέχρι να λαδωσει ο συνταξιουχος. Η θέση στο ΙΚΑ πωλείται 5 εκατομμύρια. Για ενα κοινό νεκροταφείο, πληρώθηκαν μίζες 700 εκατομμυρίων δραχμών"
    ( Γ. Καψής 6η συνοδος Κ.Ε ΠΑΣΟΚ, 1999 )

    8)"Γιατί ενώ τώρα καταδικάζεις και ορθώς το φαινόμενο Σαλαλέ,αγνοήθηκε η πιεστική πρότασή μου να θεσμοθετηθεί η απαγόρευση πρόσληψης δημοσίων υπαλλήλων σε επιχειρήσεις με τις οποίες συναλλάσσονταν;
    Γιατί, ενω τώρα προτείνεις τομές για την πάταξη της διαφθοράς απέκρουσες μαζι με ΟΛΗ την ηγετική ομάδα, την πρότασή μου για να αναληφθεί εκστρατεία κατά της διαφθοράς;"
    (Γ.Καψής, ανοικτή επιστολή στον γραμματέα του ΠΑΣΟΚ, Κ. Σκανδαλίδη 18-10-2000 )

    9) "Οι αεριτζήδες κυριαρχούν. Η διαφθορά θερίζει στο Δημόσιο..."
    ( Γεράσιμος Αρσένης 8-9-2002 )


    10) "Πολλά απο τα στελέχη μας, εχουν ενσωματωθεί στην πλουτοκρατία"
    ( Θεόδωρος Πάγκαλος, ΤΑ ΝΕΑ 17-6-2003 )

    Και αφου τελείωσαν οι 10 "εντολές"... και το κερασάκι...

    "Εμείς, ΔΕΝ κλεψαμε !!!"
    ( Hazo-giorgo Papandreou-Chad 16-5-2007 )

    **************

    ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΠΟΥ ΖΗΤΑΕΙ ΞΑΝΑ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΜΑΣ!.

    **************
    Για να μην ξεχνιόμαστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Στη φυλακή και γρήγορα για τον απατεώνα Καραμανλή και τη συμμορία του !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Παρασκευή, 8 Μάϊος 2009
    ΤΟΤΕ ΤΑΝΚ, ΤΩΡΑ LEXUS!! ΤΟΤΕ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ, ΤΩΡΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ!! ΙΔΙΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ , ΙΔΙΑ ΓΕΥΣΗ !! Ε, κ. ΠΑΠΟΥΛΙΑ;
    Γράφει ο Αργύρης Σιδερης
    ***************************

    Λέγαμε σε προηγούμενο άρθρο μας, ότι στην ουσία ζούμε μέρες ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΣ, με το 29,5% του Εκλογικού σώματος να κυβερνάει, ανερυθρίαστα ,απάνθρωπα, ξεδιάντροπα, ληστρικά και απατεωνίστικα, κλέβοντας, ληστεύοντας, λεηλατώντας τον δημόσιο πλούτο καθιστώντας εκατομμυριούχους τα μέλη της σύγχρονης ΚΑΜΟΡΑ, εξασφαλίζοντάς τους ΚΑΙ την ατιμωρησία των ληστειών τους!!
    Και ΟΛΑ αυτά υπο το Κοινοβουλευτικό μανδύα.
    Σήμερα πέταξαν ΚΑΙ αυτό το μανδύα, ξεγυμνώθηκαν ΕΝΤΕΛΩΣ και φανερώθηκε το κορμί μιας χούντας που ΔΕΝ έχουμε ξαναδεί. Της χούντας των LEXUS και του ΑΠΟΛΥΤΟΥ κουκουλώματος των σκανδάλων της σπείρας Καραμανλή.
    Εχτές στη συνάντηση των εκπροσώπων των κομμάτων όπου καθορίζονται οι εκπρόσωποι της ΕΠΟΜΕΝΗΣ εβδομάδος στίς εργασίες της Βουλής, ΟΛΑ έγιναν κανονικά και ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΤΕ δίπλα, καθορίστηκαν και ΟΛΑ τα θέματα που θα συζητιόντουσαν την ΕΡΧΟΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ!!
    Τι ήταν ΑΥΤΟ που ΑΝΑΓΚΑΣΕ τον αρχηγό της ΚΑΜΟΡΑ κ. ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ να το βάλει στα πόδια και ΕΝΤΕΛΩΣ πραξικοπηματικά, ΧΩΡΙΣ να ενημερώσει ΚΑΝ τους Αρχηγούς των κομμάτων, να κλείσει ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΙΚΑ το "ΝΑΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ" λές και είναι μαγαζάκι του και το ... λουκετώνει όποτε του καπνίσει;
    αναρτηθηκε απο ¨ΑΘΕΟΦΟΒΟΣ" παρασκευη 8/5/09

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. συμφωνα με την διαισθηση μου η οποια ειναι αλανθαστη
    ο αλογοσκουφης δειχνει να ειναι πολυ πλουσιος εχει τον αερα του μεγαλοεπιχειριματια ας μην ξεχναμε οτι οταν παρατηθηκε μαζεψε ενα φορτηγο ενγραφα οσα δεν μπορεσε να καταστρεψει οπως ειδαν να γινεται στο υπουργειο οικονομιας πριν αποχωρισει
    πιστευω οτι οταν ψαξουν θα βρουν λαβρακι αλλοστε δεν θα μπορουσε να γινει το σκανδαλο του βατοπεδιου εαν δεν υπηρχε συμφωνια με τον υπουργο οικονομικων απλα εβαλε τους υφηπουργους να διεκπερεωνουν την υποθεση για να ειναι καλυμενος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δεν υπάρχει περίπτωση να μην πάει φυλακή ο Αλογογκούφης. Η βλακεία δεν είναι επαρκής σαν δικαιολογητικό. Ας μην τον έχριζαν "γκουρού" και υπουργό.

    Ο Λιάπης μάλλον την σκαπουλάρισε, ήταν σίγουρος για τη στενή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανεβάστε κανένα σχόλιο βρε παιδιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Δεν υπάρχει σκάνδαλο Γερμανός και αφήστε τα αυτά.
    Ο ΟΤΕ ήθελε γρήγορο μερίδιο αγοράς και δεν προλάβαινε να στήσει από την αρχή δικό του δίκτυο πωλήσεων.
    Η εξαγορά της Γερμανός ήταν μιά σοφή επιχειρηματικά σωστή κίνηση, που επιβεβαιώθηκε από τις μετέπειτα εξελίξεις.
    Έχετε ιδέα τί μερίδιο αγοράς έχει σήμερα η Cosmote;
    Κλαίει και οδύρεται η άλλοτε παντοδύναμη πολυεθνική Vodafon του Κορωνιά.
    Κόψτε λοιπόν τις σαχλαμάρες, μπάς και αποκτήσει έστω και λίγη αξιοπιστία το blog.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΥΠΟΚΡΙΤΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΓΙΩΡΓΑΚΗ.

    Όποιος ξαναψηφίσει αυτόν και τη συμμορία του θα βαράει το κεφάλι του στον τοίχο.

    Τι νέο να περιμένουμε από τα πράσινα λαμόγια, ΠΟΣΟ ΑΛΛΟ θέλουν να ΚΛΕΨΟΥΝ;

    Νομίζουν οι απατεώνες ότι επειδή πέρασε μια πενταετία εμείς ΞΕΧΑΣΑΜΕ τι μας κάνανε 20 χρόνια, οι ΔΑΣΚΑΛΟΙ ΤΗΣ ΚΛΕΨΙΑΣ; Επειδή βάλανε τον κλαψιάρη τον Παπακωνσταντίνου να λασπολογεί καθημερινά στις τηλεοράσεις, νομίζουν ότι δεν καταλαβαίνουμε ποιοι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ θα κυβερνούν εάν τους ξαναψηφίσουμε;

    Νομίζουν, για παράδειγμα, ότι ξεχάσαμε το χρηματιστήριο και τα εκατομμύρια Ελλήνων που έμειναν άφραγκοι;

    Νομίζουν ότι ξεχάσαμε που μπήκανε πάμπτωχοι στην πολιτική και τώρα μένουν σε βιλάρες με πισίνες;

    ΑΠΟ ΜΕΓΑΛΑ ΛΟΓΙΑ ΧΟΡΤΑΣΑΜΕ ΓΙΩΡΓΑΚΗ, ΔΕΝ ΞΑΝΑΤΣΙΜΠΑΜΕ.

    Ο Γιωργάκης λέει ότι αγωνίζεται για το καλό του φτωχού λαού και τον πιάνουν επ’ αυτοφώρω να συσκέπτεται ΜΥΣΤΙΚΑ με μερικούς από τους μεγαλύτερους μεγαλοκαρχαρίες και αιμορουφήχτρες της χώρας;

    ΤΕΤΟΙΟ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΛΑΟ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΩΡΓΑΚΗ;

    Λαός είναι ο Λάτσης της Eurobank,

    ο Θεοδωρόπουλος της Δέλτα,

    ο εφοπλιστής Λασκαρίδης με τα ξενοδοχεία και τα καζίνα,

    ο Γεράρδος του Πλαίσιου,

    ο Καλιτσάντζης του Μπόμπολα,

    ο Διβάνης με τα ξενοδοχεία,

    ο Βασιλάκης της Aegean,

    ο Μυτιληναίος με τα εργοστάσιά του και

    ο Σκλαβενίτης με τα σουπερμάρκετ του;

    ΠΑΣ ΝΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΛΑΝΕΙΣ ΕΝΤΕΛΩΣ ΓΙΩΡΓΑΚΗ, Η ΑΠΛΑ ΦΑΙΝΟΜΑΣΤΕ ΜΑΛΑΚΕΣ;

    Όποιος δημοκράτης ξαναψηφίσει πασόκ είναι άξιος της μοίρας του και να μην παραπονιέται για αυτά που θα λουστεί!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Παραμιλάς ψευταρά καψαμπέλη.
    Τάχεις παίξει.
    Καταλαβαίνω ότι δεν έχεις ιδεολογία, για το μεροκάματο τα κάνεις αυτά που κάνεις αλλά δεν έχει όριο η μαλακία σου;
    Δεν σου το λέει ο κόσμος ότι έχεις αποκτήσει κάλο στον εγκέφαλο;
    Ρε ξεπουλημένε στο Μπόμπολα, ο κάλος έχει μεγαλώσει τόσο πολύ που όλο το κεφάλι σου έχει αρχίσει να μοιάζει με κάλο.
    Να χαθείς και να χάνεσαι ξεφτίλα, που κομπάζεις ότι είσαι και δημοσιογράφος.
    ΕΙΣΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΛΑΚΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΙΚΟΝΟΜΕΑ, ΤΟΝ ΚΑΚΑΟΥΝΑΚΗ, ΤΟΝ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗ.
    Είσαι η αποθέωση της κακομοιριάς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΚΥΡΙΟΙ ΚΑΝΑΛΑΡΧΕΣ, ΨΑΞΤΕ ΑΛΛΟΥ ΓΙΑ ΧΑΖΟΥΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ, ΕΜΕΙΣ ΠΗΡΑΜΕ.

    Από το 2004 οι φαταούλες καναλάρχες και κολλητοί τους επιχειρηματίες προσπαθούν να ρίξουν τον Καραμανλή.

    Το 2007 οι νταβατζήδες θέλανε το Βενιζέλο, τάχανε βρεί καλά τα παλληκαράκια.

    Οι οπαδοί του πασόκ όμως είχαν άλλη γνώμη και έτσι οι νταβατζήδες αποφάσισαν να δείξουν τα δόντια τους στο Γιωργάκη.

    Άρχισαν τις μαϊμού δημοσκοπήσεις, ότι ο Τσίπρας παίρνει 18%. Για ένα εξάμηνο έψαχνε γωνίες να κρυφτεί ο κουφιοκεφαλάκης γιός της Μάργκαρετ Τσάντ.

    Τότε οι νταβατζήδες κατάλαβαν ότι είχαν πρόβλημα. Μπορεί να έδωσαν ένα γερό μάθημα στο Γιωργάκη για το ποιος είναι το αφεντικό αλλά η κυριαρχία του Καραμανλή ήταν αδιαμφισβήτη.

    Και τώρα τι κάνουμε είπαν ο Μπόμπολας, ο Λαμπράκης, ο Κυριακού, ο Κοντομηνάς και ο Αλαφούζος;

    ΡΙΞΑΜΕ ΤΟΣΑ ΛΕΦΤΑ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑ ΑΝΥΠΑΚΟΥΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ;

    ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ;

    Κάνανε την καρδιά τους πέτρα, εξαφάνισαν το Βενιζέλο και αποφάσισαν ΑΠΟ ΤΟ ΟΛΟΤΕΛΑ ΚΑΛΗ ΚΑΙ Η ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΙΝΑ, δηλαδή ο Γιωργάκης.

    Λειψός, ξελειψός, τουλάχιστον είναι του χεριού μας.

    ΤΑ ΒΡΗΚΑΝ λοιπόν οι πάμπλουτοι γεροξεκούτηδες με το χαζογιώργο και άρχισε η αντίστροφη μέτρηση. Βρήκαν μια παλιά υπόθεση ανταλλαγών εκτάσεων γής ανάμεσα στην εκκλησία και το δημόσιο που είχε ξεκινήσει το πασόκ και την είχε συνεχίσει η ΝΔ και τη βάφτισαν το μεγαλύτερο σκάνδαλο στην ιστορία της Ελλάδας.

    Γέμισαν επίσης τα δελτία ειδήσεων με άλλα «σκάνδαλα» όπως πχ. των υποκλοπών (όπου υποκλεπτόμενος ήταν ο ίδιος ο πρωθυπουργός), του Ζαχόπουλου (ένας γραμματέας υπουργείου πηδούσε μια μικρούλα που τον εκβίαζε για διορισμό), του Παυλίδη (ένας εφοπλιστής της κακιάς ώρας κατηγορεί ένα πρώην υπουργό ότι το 2005 ο συνεργάτης του ζήτησε κάτι ψίχουλα μίζα) και πάει λέγοντας.

    Φοβερά και τρομερά πράγματα δηλαδή, άστα να πάνε!

    Και τώρα ήλθε η στιγμή να βάλουμε το Γιωργάκης στο θρόνο που του αξίζει.

    Χρησιμοποιούν κάθε αθέμιτο μέσο για να αναδείξουν τον Αδόλφο Καρατζαφέρη, να κατασυκοφαντήσουν και να λοιδωρήσουν τη ΝΔ και να θάψουν το Σύριζα και το ΚΚΕ.

    ΡΕ ΘΕΟΜΠΑΙΚΤΕΣ, ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΥΦΛΟΣ;

    Νομίζετε ότι δεν βλέπουμε ότι εδώ και ένα δίμηνο εμφανίζονται:

    Στα πρωινάδικα: ο Γεωργιάδης και ο Βελόπουλος

    Στα μεσημεριανά : o Γεωργιάδης, ο Βελόπουλος και ο Αϊβαλιώτης

    Στα βραδυνά : o Γεωργιάδης, ο Βελόπουλος, ο Αϊβαλιώτης και ο Πλεύρης

    ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ (λάιφστάϊλ, δελτία ειδήσεων, κλαψουρο-σοόυ, κουτσομπολίστικα) εμφανίζονται ολημερίς και οληνυχτίς όλα τα ανωτέρω παλιόπαιδα του Λάος, μαζί βέβαια με τον καραγκιόζη Αδόλφο Καρατζαφέρη.

    ΜΟΝΟ ΤΑ ΔΕΛΤΙΑ ΚΑΙΡΟΥ ΔΕΝ ΛΕΝΕ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΙΡΟ ΟΙ ΝΕΟΦΑΣΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΣΤΑ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

    Πόσο καιρό έχουμε να δούμε καλεσμένους στα ιδιωτικά κανάλια τον Αβραμόπουλο, το Σαμαρά, το Στυλιανίδη, το Δένδια και τους περισσότερους νεο-δημοκράτες; Ο Γκιουλέκας που είναι υπεύθυνος τύπου της ΝΔ έχει σχεδόν εξαφανιστεί από προσώπου γής, η Πατριανάκου για τα ιδιωτικά κανάλια είναι παντελώς άγνωστη.

    Όταν καλούν νεοδημοκράτη, καλούν μόνο τους γνωστούς γραφικούς τύπους για να τους λοιδωρήσουν και να τους ξεφτιλίσουν.

    To 1989 οι πολιτικοί έδωσαν (και σωστά) τη δυνατότητα σε ιδιώτες να φτιάξουν κανάλια για να γλυτώσουμε από την πλύση εγκεφάλου των κρατικών καναλιών, που είναι στα χέρια της εκάστοτε κυβέρνησης.

    ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΜΕ ΑΥΤΟΙ ΟΙ 4 ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΝΑ ΑΝΕΒΟΚΑΤΕΒΑΖΟΥΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ.

    Κύριε Μπόμπολα (με το Mega, το Πρώτο Ψέμμα, την Ημερησία, και τις δεκάδες επιχειρήσεις σου),

    κύριε Λαμπράκη (με τα Νέα, το Βήμα και τις λοιπές σου επιχειρηματικές δραστηριότητες),

    κύριε Αλαφούζο (με την Καθημερινή, το Σκάϊ, τα καράβια και τις λοιπές επιχειρήσεις σου)

    κύριε Κυριακού (με τον Αντένα και τα καραβάκια σου)

    θέλω να σας πώ κάτι από καιρό.

    Εσείς μπορεί να είσαστε πλούσιοι και εμείς μεροκαματιάρηδες, αλλά ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΥΤΕ ΧΑΖΟΙ, ΟΥΤΕ ΑΜΟΡΦΩΤΟΙ.

    Και έχουμε και ένα άλλο πλεονέκτημα, ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ.

    Για την ακρίβεια γύρω στα 4 εκατομμύρια.

    Άει σιχτίρ λοιπόν και σείς και τα λεφτά σας και οι επιχειρήσεις σας, τα σάβανα δεν έχουν τσέπες ρεεεε !!!

    Και ένα τελευταίο, που καλό θα είναι να θυμάστε.

    Οι Έλληνες δεν είμαστε ούτε Αλβανοί, ούτε Αμερικάνοι, ούτε Ρώσοι, ούτε κάν Γερμανοί.

    Εμείς είχαμε δημοκρατία την εποχή που οι άλλοι λαοί ζούσαν σε σπηλιές και τρώγανε ρίζες.

    Την σκέψη μας δεν μπορείτε να την ελέγξετε, όσο και να προσπαθήσετε, όσα κόλπα του αμερικάνικου μάρκετιγκ και να χρησιμοποιήσετε.

    Η Δημοκρατία δεν θα δολοφονηθεί στη χώρα που τη γέννησε, τουλάχιστον όχι από 4 σικελικές και μασονικές οικογένειες. Στις δημοκρατίες οι πολίτες μπορούν να σκεφθούν από μόνοι τους, δεν χρειάζονται υποβολείς.

    Αρκετά πιά μας πρήξατε με το μεσσία Γιωργάκη που θέλετε να μας φυτέψετε.

    ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΑΠΟ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΠΕΡΙ ΤΙΝΟΣ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΓΙΑΤΙ ΠΙΑ ΔΕΝ ΣΑΣ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΝΔ -ΠΑΣΟΚ??..ΓΙΑΤΙ ΠΕΤΥΧΑΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΣΑΣ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΤΕ ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΤΗΝ ΑΓΑΝΑΧΤΗΣΗ ΤΟΝ ΘΥΜΟ ΤΗΝ ΑΗΔΙΑ.. ΣΧΕΔΟΝ ΤΟΥ ΣΥΝΟΛΟΥ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ,ΕΞΑΙΡΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΕΓΚΑΘΕΤΟΙ ΣΑΣ- ΟΙ ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΣΑΣ ΟΙ ΣΑΛΩΜΕΣ ΟΙ ΦΑΚΛΑΝΕΣ ΣΑΣ..ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ Ξ Α Ν Α Ψ Η Φ Ι Σ Ω ..ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΑΤΕ-ΚΑΙ ΕΔΩ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ-ΤΑ ΑΝΤΑΝΑΚΛΑΣΤΙΚΑ ΜΟΥ ΠΑΡΑΤΗΣΑ ΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΑ ΑΓΩΝΑ-ΑΓΩΝΑ-ΑΓΩΝΑ-,,ΜΕΧΡΙ Ο ΛΑΟΣ ΝΑ ΣΑΣ ΒΑΛΕΙ ΜΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΓΩΝΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ναι παλαιολόγε ναι......
    ακριβώς... έτσι!
    Τι να σου πω... 100% ΕΞΩ, έπεσες
    πάλι.
    Στο χωριό μου ξέρεις πως τα λέν, αυτά που λές ?
    ΠΑΡΗΓΟΡΙΑ ΣΤΟΝ ΑΡΡΩΣΤΟ...
    ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΒΓΕΙ Η ΨΥΧΗ ΤΟΥ.
    ΚΑΙ του πασοκ η ψυχή θα βγεί.
    Νά σαι σίγουρος. Και γρήγορα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Μπράβο παιδί μου Bloopers, θα πάς μπροστά.

    Πρόσεχε μόνο μην ακολουθήσεις το Γιωργάκη γιατί το "παιντί από τη Μινεσότα" δεν πάει ούτε μπροστά ούτε πίσω.

    Πάει ΚΑΤΩ.

    Και μάλιστα γρήγορα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ε ΝΤΕΛΑ ΜΑΓΚΕΝ ΝΤΕ ΛΑΜΟΓΙΕΝ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΤΟΣΗ ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΡΕΜΟΥΛΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ΑΠΟ ΣΥΣΤΑΣΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ-ΟΧΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΗΤΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ!-ΕΧΟΥΝ ΞΕΦΤΙΣΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΧΟΥΝ ΙΣΟΠΕΔΩΘΕΙ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΙΣ -ΘΕΣΜΟΙ(ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ-ΟΙ ΘΕΣΜΟΙ-ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΤΑ ΙΔΙΟΤΕΛΗ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥΣ)ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΩΡΙΜΑΣΕ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΤΙΝΑΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΑΦΙΑ ΠΟΥ ΣΥΓΚΡΟΤΕΙ Η ΕΝΩΜΕΝΗ...ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΗΣ ΝΔ-ΠΑΣΟΚ.ΜΑΥΡΟ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΥΟ ΤΩΡΑ!ΚΑΙ ΛΑΪΚΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΣΟΛΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Με τι παραμυθιάζαστε μεταξύ σας.
    Δεν λέγεται.
    Δηλαδή αν γινόταν και Εθνικές Εκλογές ( διπλές όπως λένε )..
    Δεν θα έκλεινε η Βουλή ?
    Θα έκλεινε...
    Ε.. τότε !
    Τι παπαριές για παραγραφές και
    μαλακίες, λέτε !
    Τότε δεν θα παραγραφόταν ?
    Θα παραγραφόταν...
    ΟΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ 1981 ΕΛΕΩ ΠΑΣΟΚ. ΤΕΛΟΣ ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Πάει ο Βερελής μας τελείωσε...
    αλλά μην μας παραμυθιάζετε...
    αμα ο Γιωργάκης δίωξει όλους
    όσους έφαγαν... θα μείνει μόνος του στο ΠΑΣΟΚ»

    Παραιτήθηκε από βουλευτής ο Βερελής για την υπόθεση της ΜΑΝ και των λεωφορείων!!! Φανταστείτε τι γίνεται όταν για μια υπόθεση που 7 και πλέον χρόνια δεν είχε ακουστεί το παραμικρό, παραιτείται στο άσχετο ένας βουλευτής επειδή λέει τότε ήταν υπουργός...
    Σε ποιον τα πουλάτε αυτά ρε παλικάρια εσείς και οι κολαούζοι σας στο Ίντερνετ που έσπευσαν να σας δώσουν και συγχαρητήρια και να μας πούνε ότι «τους πήρε τα σώβρακα ο Παπανδρέου»; Παραιτείται ο άλλος πριν καν γίνει σχεδόν τίποτα γνωστό... καλά νομίζετε ότι δεν καταλαβαίνει ο κόσμος ότι προσπαθείτε να προλάβετε εξελίξεις...

    Ίσα ρε λούγκρες θα μας πείτε ότι ο Γιωργάκης που ήταν Υπουργός του Σημίτη δεν ήξερε τίποτα και θα μας κάνει τώρα τον αρχάγγελο της κάθαρσης με τον Τερπεκλή και την Μπιλιώ...
    Ρε άμα ο Γιωργάκης δίωξει όλους όσους έφαγαν επί ΠΑΣΟΚ
    ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ...
    Αφού για τα 20-30 εκατ. της ΜΑΝ παραιτήθηκε ένας βουλευτής...
    φανταστείτε τι έχει να γίνει με τη SIEMENS...
    θέλατε δήθεν και εξεταστική...
    κλέφτες
    ε κλέφτες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Α ΜΑΝ ΡΕ ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟ,ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΠΛΕΡΟΦΟΡΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΜΟΓΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΜΑΝ,ΜΕ ΤΟ ΜΠΑΡΔΟΝ, ΜΑΝ,ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΜΑΜ?ΕΣΥ ΠΟΥ ΟΥΛΑ ΤΑ ΣΦΑΖΕΙΣ ΟΥΛΑ ΤΑ ΜΑΧΑΙΡΩΝΕΙΣ ΔΕΝ ΓΛΕΠΩ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΝΤΙΜΟ ΒΕΡΕΛΗ.ΕΓΩ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΠΑΡΑΙΤΟΥΝΤΑΙ,ΞΩΠΕΤΑΓΟΝΤΑΙ, ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΓΛΥΤΩΣΕΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ.ΤΩΡΑ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΟ ΒΕΡΕΛΗ, ΕΣΥ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΠΕΣ ΜΑΣ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ,ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΓΙΑ ΜΑΝΩΛΗ ΚΑΙ ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗ.ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΓΑΤΟ ΜΑΝΩΛΗ,ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΣΟΥ,ΕΙΣΑΙ ΒΑΘΕΙΣ ΝΥΧΤΩΜΕΝΟΣ.ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΙΟΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΤΟ ΔΟΥΛΕΜΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Μην ανησυχειτε.....
    Οταν κλεινουν τα μπουρδελα..........οι πουταν...συνεχιζουν να κανουν πιατσα στα περιξ πεζοδρομια......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Aδέλφια,
    Mη σκιάζεστε τα σκότη.
    Της Λευτεριάς σαν της αυγής
    το φεγγοβόλο αστέρι,
    της νύχτας το ξημέρωμα θα φέρει.

    Κάτω η χούντα των απατεώνων, κλεφτών, λαμογιών, συκοφαντών, σκευωρών, υβριστών, και προδοτών.

    Ζήτω η μεγάλη Δημοκρατική Προοδευτική Παράταξη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΣΥΓΝΩΜΗ, ΛΑΘΟΣ

    Γιωργάκι, Γιωργάκι, κουτοπόνηρο αμερικανάκι, ΑΣΕ ΤΑ ΣΑΠΙΑ.

    Το πρόβλημά σου ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ο Βερελής.

    Το πρόβλημά σου ΕΙΝΑΙ ο Τρεπεκλής.

    Και πλησιάζει.

    Και πλησιάζει.

    Και πλησιάζει.

    ΝΑ ΔΟΥΜΕ, ΠΟΙΟΝ ΘΑ ΔΙΩΞΕΙΣ ΟΤΑΝ ΒΡΕΘΟΥΝ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΣΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΤΡΕΠΕΚΛΗ;

    Τί θα κάνεις τότε Γιωργάκη;

    Ποιόν θα διώξεις;

    Τον εαυτό σου;

    Θα πέσει πάντως ΜΠΟΛΙΚΟ κλάμα!

    Κλάμα η margaret Chad (όχι για μένα, για τη μανούλα).

    Κλάμα οι Αμερικάνοι (πάει η κύπρος, πάνε και τα σκόπια).

    Κλάμα ο Μπόμπολας (πάει το Δ' ΚΠΣ-ΕΣΠΑ).

    Κλάμα ο Λαμπράκης (δε θέλω ανυπάκουο πρωθυπουργό).

    Κλάμα ο Αλαφούζος (τόσα έξοδα για το ΣΚΑΙ πήγαν τζάμπα).

    Κλάμα ο Κυριακού (έχασα την Ολυμπιακή Επιτροπή, ξεφτιλίστικα και στη ξανθο-μπεμπούλα).

    ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΑΙΝΙΑ ΜΕ ΤΗ ΜΑΡΘΑ ΒΟΥΡΤΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΝΙΚΟ ΞΑΝΘΟΠΟΥΛΟ ΘΑ ΓΥΡΙΣΟΥΜΕ!

    Να δώ, Γιωργάκη μου, τί θα πείς μετά σε αυτους τους κακομοίρηδες που σε υποστηρίζουν σήμερα.

    Τί θα τους πείς βρε κοκορόμυαλε;

    Συγνώμη λάθος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΔΕ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
    ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ...ΚΑΤΑΛΑΒΕ.
    Η ΚΑΜΕΡΑ ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΕΔΕΙΧΝΕ
    ΚΑΙ ΠΛΑΝΑ ΜΑΚΡΙΝΑ.
    ΚΑΙ ΤΙ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ...
    ΟΠΟΙΟΝ ΕΒΛΕΠΕΣ. ΚΛΕΦΤΗΣ ΕΙΝΑΙ..
    ΟΛΑ ΤΑ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΤΟΥ ΧΑΡΕΜΙΟΥ.
    ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ
    ΗΤΑΝ ΟΙ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ ΟΛΩΝ
    ΤΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ ΚΑΙ ΥΠΟΥΡΓΕΙΩΝ.
    ( και έχεις εδώ τα παρακατιανά τσουτσέκια να τους λένε και ΜΠΡΑΒΟ ..
    ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΣΟΥΤΣΕΚΙΑ είναι όμως και Δημόσιοι Υπάλληλοι..
    ΝΑ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΣΑΣ ΡΕ.....ΚΛΕΦΤΕΣ. ΚΛΕΦΤΕΣ.....ΚΛΕΦΤΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΕΡΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΕ ΤΗΣ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ δεν μας πείραζε που υποσχέθηκες
    -την μεταρρύθμιση στην παιδεία, αλλά δεν έγινε
    -την επανίδρυση του κράτους, αλλά δεν έγινε
    -την καταπολέμηση της διαφθοράς και φτώχειας, αλλά δεν έγινε
    -την καταπολέμηση της εγκληματικότητας , αλλά δεν έγινε
    Είμαστε περήφανοι γιατί
    -αύξησες τα όρια των συντάξεων ενώ είχες δεσμευτεί το αντίθετο
    -χρεοκόπησες τα ταμεία αντί να τα εξυγιάνεις
    -χρεοκόπησες το ΕΣΥ, αντί να καταργήσεις τα ράντζα
    -αύξησες το δημόσιο χρέος, την εγκληματικότητα, την ανασφάλεια
    -έφερες τους μπαϊρακτάρηδες, τα λαμόγια, τους κουμπάρους , τα γκόλντεν μποϋς τους αγροφύλακες
    -σε μια νύχτα ξέπλυνες όλα τα σκάνδαλο και τώρα κατάλευκοι οι βολευτές μας θα ξεκινήσουν πορεία προς το λαό

    ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΑΝ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΙΣ 7 ΜΟΝΑΔΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση