GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μάλτα γιοκ…

Συνελήφθη ο πρώην ιδιοκτήτης των ΚΑΕ Σπόρτιγκ, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ! . Από το http://www.liberopoulos.gr/ . Η Μάλτα είπε γιόκ στον Έλληνα ιδιοκτήτη ...

Συνελήφθη ο πρώην ιδιοκτήτης
των ΚΑΕ Σπόρτιγκ, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ!
.
Από το http://www.liberopoulos.gr/
.
Η Μάλτα είπε γιόκ στον Έλληνα ιδιοκτήτη στοιχημάτων Δημήτρη Δρόσο, που υπέπεσε εκεί σε οικονομικό παράπτωμα και τον συνέλαβε. Σύμφωνα με δημοσιεύματα των ΜΜΕ της Μάλτας, συνελήφθη για υπεξαίρεση χρημάτων που αγγίζουν το ποσό των 500.000 ευρώ. Ο επιχειρηματίας (πρώην ιδιοκτήτης των ΚΑΕ Σπόρτιγκ, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ) αρνήθηκε την κατηγορία της υπεξαίρεσης χρημάτων στην online εταιρία στοιχημάτων που κατέχει, αλλά η αστυνομία δεν τον άφησε ελεύθερο. Οι αρχές της χώρας αποφάσισαν να ερευνήσουν την υπόθεση και ο Δρόσος κρατείται.

4 σχόλια

  1. Συνέλληνες, η Νέα Δημοκρατία στο θέμα της επιλογής του επικεφαλής του Ευρωψηφοδελτίου της συμπεριφέρθηκε ως πολιτικός σχηματισμός του 1830, ναι του χίλια οχτακόσια τριάντα.
    Χωρίς ίχνος ντροπής και με μόνο το ψηφοθηρικό συμφέρον της, πίεσε και τοποθέτησε την κυρία Γιαννάκου επικεφαλής.
    Με ποια σκέψη;
    Με την κάκιστη, επειδή αυτή η συγκεκριμένη γυναίκα έχει σοβαρό πρόβλημα υγείας, να την λυπηθούν οι ψηφοφόροι και να ψηφίσουν Νέα Δημοκρατία.
    Γι’ αυτό τιμωρήσετε αυτούς που το εμπνεύστηκαν και το πραγματοποίησαν στο πρόσωπο της.
    Κάθε ψήφος κατά της Νέας Δημοκρατίας και υπέρ άλλων κομμάτων, θα είναι και ένα χαστούκι σε τέτοιες ενέργειες και συμπεριφορές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είναι ντροπή, αλλά ποιος την έχασε για να την βρούνε στο SKY, άκου να ποζάρει, και να φιγουράρει στις ίδιες θέσεις προτίμησης, ο άνθρωπος που με την υπογραφή του έβαλε Τούρκους στρατιώτες στην μαρτυρική Κύπρο, ΤΟΥΡΔΥΚ, με τον γίγαντα της πολιτικής Ελευθέριο Βενιζέλο, που πήρε την Ελλάδα από την Λαμία και την πήγε εκεί που είναι σήμερα, και που θα ήταν!
    Αν δεν υπήρχαν οι άθλιοι στρατηγοί και πολιτικοί του Λαϊκού Κόμματος, μετά Συναγερμός, μετά ΕΡΕ, μετά Νέα Δημοκρατία.
    Αλλά το όνειδος της Πάντα και Παντού Δεξιάς δεν ξεπλένετε ότι και να κάνουν, οι έξη που τουφεκίστηκαν στο Γουδί ένεκα προδοσίας, δικά της παιδιά ήταν, και αυτοί με τους πολιτικούς τους προϊσταμένους ΔΕΞΙΟΥΣ, είναι αυτοί που μίκρυναν την Ελλάδα.
    Προσπάθησαν όταν ζούσε ο Κ. Καραμανλής να τον ονομάσουν εθνάρχη, σε αντίβαρο του πραγματικού και στη συνήδειση όλων των μη μικρόψυχων Ελλήνων, του Ελευθέριου Βενιζέλου, ακόμη και στην ψαραγορά στην οδό Αθηνάς είχαν βάλει δικές του φωτεινές πινακίδες που έγραφαν Ο ΕΘΝΑΡΧΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ, ρε σεις με π….. δεν βάφουν αυγά…
    Που θα ήταν ρε αλήτες η σύγχρονη Ελλάδα σήμερα αν δεν υπήρχε ο Ελευθέριος Βενιζέλος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτό πού αποφεύγεις νά αναφέρεις,γιά τόν Δρόσο είναι,ότι εκτός από ΠΑΟΚ-αρα,ΑΕΚ-αρα κι άλλα -αρα,ό συγκεκριμένος ήτο καί..........Π Α Σ Ο Κ Α Ρ Α!!!!!!
    Κλέφτες!!!!Λαμόγια!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΝ Η ΕΛΛΑΔΑ ΗΤΑΝ ΜΑΛΤΑ,ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΣΥΛΛΗΦΘΕΙ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση