GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Γιατί πήγε (σήμερα) ο Ι. Γιαννίδης στο Μέγαρο Μαξίμου;...

. Φρέσκο νέο και λαχταριστό: O γνωστός δικηγόρος και καθηγητής της Νομικής κ. Ιωάννης Γιαννίδης επισκέφθηκε, σήμερα το μεσημέρι, το Μέγαρο...

.
Φρέσκο νέο και λαχταριστό: O γνωστός δικηγόρος και καθηγητής της Νομικής κ. Ιωάννης Γιαννίδης επισκέφθηκε, σήμερα το μεσημέρι, το Μέγαρο Μαξίμου. Για ποιον σκοπό άραγε; Και με ποιον συναντήθηκε; Μήπως με τον γραμματέα του υπουργικού συμβουλίου κ. Αργύρη Καρρά; Και τι συζήτησαν; Πάντως οι διαδοσίες να μην βιαστούν να πουν ότι κουβέντιασαν για το θέμα της Siemens. Αυτό αποκλείεται αφού ο κ. Γιαννίδης έχει παραιτηθεί από συνήγορος του Μιχ. Χριστοφοράκου...
Το πιο πιθανό λοιπόν είναι να συζήτησαν για θέματα της Νομικής Σχολής στην οποία αμφότεροι είναι καθηγητες στο Ποινικό Δίκαιο. Τακτικός καθηγητής ο κ. Καρράς, αναπληρωτής ο κ. Γιαννίδης.
Προσθέτω, επίσης, ότι ο κ. Καρράς αποχώρησε από το γραφείο του -στη Βουλή- στις 4.10 το απογευματάκι.

Ο Τρυποκάρυδος

5 σχόλια

  1. Το άτομο έχει παραφρονήσει εντελώς!

    Μάθατε τι είπε πριν από λίγες μέρες στο «Εθνικό Συμβούλιο» του πασόκ;

    «Θα τα’ αλλάξουμε όλα….

    Θ’ αλλάξουμε όχι μόνο την Ελλάδα αλλά και την … Ευρώπη ολόκληρη»!

    Ο Γιωργάκης έγινε και υπερεθνικός τώρα.

    Στο σχέδιό του (που δεν το λέει σε κανένα ακόμη για να μην του το κλέψουνε) συμπεριελήφθη ξαφνικά και η Ευρώπη «ολόκληρη»!

    Σιγά μην τούφτανε η μικρή Ελλαδίτσα!

    Η Ευρώπη σύσσωμη αγωνιά και περιμένει πώς και πώς να τη σώσει ο Γωγάκης.

    Της Ευρώπης της τόπες ότι θέλεις να τη σώσεις βρε κοκορόμυαλε;

    Και κάτι άλλο.

    Τόκανες που τόκανες το ψυχικό, δεν σώζεις και όλο τον πλανήτη, ρε Γωγάκη, έτσι για να τους δείξεις πόσο πολύ μυαλό κουβαλάς;

    Όλοι βέβαια ξέρουμε τι κουβαλάς αλλά αυτό είναι άλλη ιστορία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. " το πιό πιθανό λοιπόν είναι "...
    ο Τρυπιοκάρυδος μερά το τρύπημα
    των Φοιτητών χθές...ΝΑ ΕΧΕΙ ΣΑΛΕΨΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ...
    ΚΑΙ ΝΑ ΕΊΝΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΣΙΔΕΡΑ ΚΑΝΕΝΟΣ
    ΚΛΟΥΒΙΟΥ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ...
    στην αρχή..........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο.Ο.Σ.Α.:
    ΜΟΝΟ Η ΟΥΓΓΑΡΙΑ ΠΕΡΝΑΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΑ ΒΑΡΗ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ!

    Διαβάσαμε όλοι χθες στοιχεία του διεθνούς Οργανισμού Οικονομικής Συνεργασίας και Ανάπτυξης, που δείχνουν με τον πιο ανάγλυφο τρόπο την αύξηση του φορολογικού βάρους, της μέσης ελληνικής οικογένειας την πενταετία Καραμανλή.
    Να προσθέσουμε ένα ακόμη στοιχείο: Η Ελλάδα, σύμφωνα με τα στοιχεία του Ο.Ο.Σ.Α. είναι η χώρα με το υψηλότερο φορολογικό βάρος για τη μέση ελληνική οικογένεια μετά την Ουγγαρία. Αν προλάβαινε (γιατί δεν θα προλάβει) η κυβέρνηση Καραμανλή θα γινόταν κάτοχος ενός ακόμη θλιβερού πανευρωπαϊκού ρεκόρ!
    Οι βασικές προτάσεις του Πα.σο.κ. για φορολογική δικαιοσύνη:
    - Εφαρμογή ενιαίας, τιμαριθμοποιημένης, προοδευτικής φορολογικής κλίμακας για όλα τα εισοδήματα, από όποια πηγή κι αν προέρχονται:
    - Κατάργηση του ΕΤΑΚ και φορολόγηση της μεγάλης ακίνητης περιουσίας με προοδευτικό τρόπο, από την οποία δεν εξαιρείται κανείς, ούτε η εκκλησιαστική περιουσία που αξιοποιείται οικονομικά.
    - Κατάργηση μιας σειράς από χαριστικές φοροαπαλλαγές και ρυθμίσεις που καθιέρωσε η Ν.Δ. τα 5 τελευταία χρόνια, ευνοώντας τη φοροδιαφυγή και το οικονομικό έγκλημα.
    - Συστηματική καταγραφή και φορολόγηση των συναλλαγών με εξωχώριες (offshore) εταιρείες, ώστε να τις καταστήσουμε ασύμφορες τόσο για φυσικά όσο και για νομικά πρόσωπα που βρίσκονται στη χώρα μας για να μπει τέλος στα τεχνάσματα φοροαποφυγής και να ενισχυθεί η καταπολέμηση της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες.
    - Φορολόγηση με χαμηλό συντελεστή των αδιανέμητων κερδών των νομικών προσώπων, με στόχο την αύξηση των επενδύσεων, τον εκσυγχρονισμό των επιχειρήσεων και την αύξηση της απασχόλησης.
    - Φορολόγηση των διανεμομένων κερδών στα φυσικά πρόσωπα, δηλαδή των μερισμάτων, στην κλίμακα των φυσικών προσώπων, και έκπτωση από το φόρο του ποσού που έχει παρακρατηθεί στην εταιρεία ως φορολογία κερδών, ώστε να αποκλειστεί η διπλή φορολόγηση εισοδήματος.
    - Φορολόγηση της υπεραξίας που πραγματοποιείται από χρηματιστηριακές συναλλαγές με βάση την κλίμακα εισοδήματος, αφού πρώτα γίνει συμψηφισμός των ζημιών.

    ‘’PASOK poisonous’’

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κανένα σκάνδαλο και παρανομία δεν παραγράφεται...
    "Η Βουλή έκλεισε αιφνιδιαστικά αλλά η δημοκρατία παραμένει!"
    .
    Από τον Αναστάσιο Κουτσούκο
    .
    Ως Υπουργός δεν διώκεται τώρα μέσω της διαδικασίας της βουλής, αλλά ως πολίτης διώκεται μόλις χάσει την βουλευτική ασυλία και χωρίς καν να ερωτηθεί η βουλή αφού δεν θα είναι πια μέλος της!!
    Διακόπηκαν αιφνιδιαστικά οι εργασίες της τρέχουσας Συνόδου της Βουλής. Έπειτα από αυτήν την εξέλιξη παραγράφονται όλες οι υποθέσεις τις οποίες η αντιπολίτευση ζητούσε να έρθουν στη Βουλή και αφορούσαν στην πρώτη τετραετία της κυβέρνησης.
    Από την κυβέρνηση προβλήθηκε επισήμως το επιχείρημα των ευρωεκλογών. Στα κόμματα όμως επικρατεί αναστάτωση, καθώς δεν υπήρξε καμία προειδοποίηση.
    Χαρακτηριστικό του αιφνιδιαστικού χαρακτήρα της κίνησης είναι ότι...
    είχε ανακοινωθεί το πρόγραμμα της επόμενης εβδομάδας στη Βουλή, ενώ τίποτα δεν ειπώθηκε το πρωί, κατά την προ ημερησίας διάταξης συζήτηση στη Βουλή σε επίπεδο πολιτικών αρχηγών.
    Επειδή κατά κόρον λέγεται ότι διαγράφονται και τα σκάνδαλα επισημαίνουμε ότι αυτό είναι ένα νομικό λάθος!!
    Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με το άρθρο 86 του Συντάγματος, η Βουλή μπορεί να ασκήσει την κατά την αρμοδιότητά της για άσκηση δίωξης κατά όσων διατελούν ή διετέλεσαν μέλη της κυβέρνησης ή υφυπουργοί για ποινικά αδικήματα που τέλεσαν κατά την άσκηση των καθηκόντων τους «μέχρι το πέρας της δεύτερης τακτικής συνόδου της βουλευτικής περιόδου που αρχίζει μετά την τέλεση του αδικήματος». Αυτό δεν σημαίνει ότι ο εισαγγελέας δεν μπορεί να συνεχίσει το έργο του όταν ο διωκόμενος «υπουργός χάσει την βουλευτική ασυλία» έστω και μετά από δέκα χρόνια!!
    Δεν παραγράφεται τίποτα!!!
    Οποιαδήποτε στιγμή, μόλις οποιοσδήποτε βουλευτής ή υπουργός χάσει την βουλευτική ασυλία ένας έντιμος εισαγγελέας μπορεί να τον συλλάβει και να τον δικάσει (οποιονδήποτε πολιτικό υπουργό βουλευτή κλπ...) με τον νόμο περί παράνομου ανήθικου και ταχύτατου πλουτισμού!!
    Σας λένε ψέματα οι δήθεν νομικοί ότι όλα παραγράφονται!!
    Ακόμα και αν παραγράφονται τα αδικήματα του Υπουργού κ.Χ δεν παραγράφονται τα ίδια αδικήματα του ίδιου κ. Χ που τα έκανε με την ιδιότητα του Υπουργού, αλλά δεν απώλεσε την ιδιότητα του πολίτη!! Κανένας νόμος δεν προστατεύει τα αδικήματα, απλά προστατεύει τους κοινοβουλευτικούς προσωρινά και όσο έχουν την κοινοβουλευτική ασυλία να μην σύρονται χωρίς την έγκριση της βουλής σε διαρκείς δίκες.
    Ως υπουργός δεν διώκεται τώρα μέσω της διαδικασίας της βουλής, αλλά ως πολίτης διώκεται μόλις χάσει την βουλευτική ασυλία και χωρίς καν να ερωτηθεί η βουλή αφού δεν θα είναι πια μέλος της!! Ελπίζουμε να καταλαβαίνετε την διάκριση μεταξύ των αδικημάτων του ίδιου ατόμου που είναι υπουργός, αλλά είναι και πολίτης ταυτόχρονα!!!...
    Το Πασοκ σαρώνει σε όλη την Ελλάδα με ποσοστό διαφοράς 11% με ανοδική τάση και σχηματίζει ισχυρή, αυτοδύναμη, δημοκρατική κυβέρνηση όλων των Ελλήνων!! Η αλλαγή έρχεται !!! Το παλλαϊκό ποτάμι είναι πλέον ορμητικότατο τσουνάμι και δεν γυρίζει πίσω!!! Σε όλη την Ελλάδα και την Ευρώπη φυσάει ο ούριος άνεμος της «αλλαγής». Επιτέλους τέλος. Η Ελλάδα άλλαξε οριστικά και αμετάκλητα σελίδα μια για πάντα!!!"
    Εκλογές Εδώ και Τώρα με Υπηρεσιακή διακομματική Κυβέρνηση.
    Νυν υπέρ πάντων ο αγών!!!
    Δρ Αναστάσιος Κουτσούκος
    Υποψήφιος Βουλευτής ΠΑΣΟΚ Β΄ Αθήνας
    http://www.koutsoukos-anastasios.gr/
    Αναρτήθηκε από press.gr@hotmail.com στις 2:17:00 πμ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΕΙΜΑΙ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ ΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΑΛΑΚΑΣ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΜΟΥ ΣΤΗΡΙΖΩ ΑΝΙΚΑΝΟΥΣ, ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ, ΚΛΕΦΤΕΣ, ΛΑΜΟΓΙΑ, ΕΡΩΤΥΛΟΥΣ, ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ, ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΥΣ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ. ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΩ …ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΑ Ο ΒΛΑΚΑΣ.
    ΕΥΤΥΧΩΣ ΟΙ ΒΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΠΑΛΙ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΕΙΝΑΜΕ ΛΙΓΟΙ!!!
    Υ/Γ ΞΕΧΑΣΑ ΝΑ ΣΑΣ ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΩ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΠΙΣΩΓΛΕΝΤΗΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΜΟΥ ΚΑΛΕ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση