GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τα παρασκήνια της Τρίπολης...

Η αθέατη πλευρά της (αποτυχημένης) συγκέντρωσης της ΝΔ με ομιλητή τον Κ. Καραμανλή. Οι Αρκάδες προτίμησαν τις ...καφετέριες. Η ενόχληση για...

Η αθέατη πλευρά της (αποτυχημένης) συγκέντρωσης της ΝΔ με ομιλητή τον Κ. Καραμανλή. Οι Αρκάδες προτίμησαν τις ...καφετέριες. Η ενόχληση για τον Αντ. Σαμαρά και η νέα οσφυοκαμψία του Ανδ. Λυκουρέντζου
.
Από τον Γιάννη Δαίδαλο

Την ανάταξη του ηθικού της κυβερνώσας παράταξης που σχεδίαζε το επιτελείο του Κ. Καραμανλή με την χθεσινή συγκέντρωση στην αρκαδική Τρίπολη, μετά την αποτυχία της Λάρισας, ήρθε να συμπληρώσει ένας πραγματικός κόλαφος. Με καταγεγραμμένα 62 λεωφορεία και περί 10 km παρκαρισμένα αυτοκίνητα δεν στάθηκαν αρκετά να γεμίσουν ούτε καν την μικρότερη πλατεία της πόλης, την πλατεία Αγίου Βασιλείου, και μάλιστα το κέντρο της πλατείας. Γύρω στα 2.000 άτομα από μεταφερόμενους ψηφοφόρους χειροκροτούσαν νωθρά τον Κώστα Καραμανλή, την ίδια στιγμή που οι Αρκάδες νεοδημοκράτες, ακόμα και οι πιο ένθερμοι απ’ αυτούς βρίσκονταν στις διπλανές καφετέριες αρνούμενοι να παραστούν στην κομματική αυτή συγκέντρωση.

Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι επελέγη η Τρίπολη. Ίσως ο πρόεδρος της ΝΔ να πίστευε ότι οι Αρκάδες έχουν ψυχολογία αρνιού και φοβούνται να φύγουν από το μαντρί μην τυχόν τους φάει ο λύκος. Δεν πήρε προφανώς το μήνυμα και τώρα οι Αρκάδες του γυρνούν επιδεκτικά την πλάτη.
Και ...τρία κουίζ:
Κουίζ Νο 1: Για ποιόν έλεγαν στα καφενεία της πόλης ότι χωρίς αυτόν η ΝΔ πάει για κατρακύλα;
Κουίζ Νο 2: Δεν ήξεραν οι επιτελείς του Μαξίμου ότι...
η παρουσία του Αντ. Σαμαρά δίπλα στον Κ. Καραμανλή με το προφίλ του εκλεκτού του διαδόχου ότι θα εξόργιζε τους Πελοποννησίους που δεν ξεχνούν την ζημιά που έκανε ο τότε αρχηγός της ΠΟΛ.ΑΝ. όχι μόνο στην παράταξη αλλά και σ’ ένα πολύ κρίσιμο εθνικό ζήτημα; Δεν γνωρίζουν ότι υπάρχουν και σκεπτόμενοι δεξιοί που δεν είναι ούτε λωτοφάγοι, ούτε τρώνε και κουτόχορτο;
Κουίζ Νο 3: Γιατί ο υφυπουργός Παιδείας Ανδρέας Λυκουρέντζος παρακαλούσε όλους τους βουλευτές συναδέλφους που είχαν καταφθάσει για την συγκέντρωση να περάσουν πρώτα από το πολιτικό του γραφείο με σκοπό την ανάδειξη του ισχυρού του κομματικού του προφίλ; Γιατί αγωνιούσε για ένα φωτογραφικό στιγμιότυπο με τον Αντώνη Σαμαρά; Μήπως είναι τόσο βέβαιος ότι θα διαδεχθεί τον Καραμανλή και σπεύδει να εκδηλώσει για πολλοστή φορά την οσφυοκαμψία του;

55 σχόλια

  1. Ο ΥΠΟΨΙΑΣΜΕΝΟΣ25 Μαΐ 2009, 8:18:00 μ.μ.

    ΚΑΙ «ΠΑΠΑΓΑΛΟΣ» ΚΑΙ ΑΡΧΗ ΨΕΥΤΑΡΑΣ Ο «ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΕΡΟΣ»

    22-05-2009

    Στη συζήτηση προ ημερήσιας διατάξεις για την οικονομία, σε επίπεδο αρχηγών κομμάτων από το Βήμα της Βουλής των Ελλήνων, ο «καταλληλότερος» εγκαλούσε τον Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ και Αυριανό Πρωθυπουργό κο ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, για έλλειψη μνήμης ή σκόπιμη διαστρέβλωση της αλήθειας.

    Το παρακάτω απόσπασμα από την ομιλία του κουρασμένου Κωστάκη είναι αποκαλυπτικό και συνάμα αδιάψευστο ντοκουμέντο, για την ποιότητα και τη σοβαρότητα που διαθέτει ο «σεμνός» και «ταπεινός» πρωθυπουργός μας.

    ( ……. Ο Αρχηγός του ΠΑΣΟΚ έφτασε στο σημείο να λέει, ότι τάχα μου προκηρύξαμε πρόωρες εκλογές το 2007 εν μέσο πυρκαγιών, δεν τα θυμάστε καλά και καλλίτερα να μην τα θυμάστε καλά, γιατί αλλιώς σκόπιμα διαστρεβλώνετε χονδροειδώς τα πράγματα, πρώτα προκηρύχθηκαν οι εκλογές και μετά ήλθαν οι πυρκαγιές, γιατί δεν λέτε την αλήθεια? για ποιο λόγο τη διαστρεβλώνετε? ….. μπλα μπλα μπλα)

    Εμείς όμως που τα θυμόμαστε εξίσου καλά με τον Αρχηγό του ΠΑΣΟΚ και Αυριανό Πρωθυπουργό κο ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, υπενθυμίζουμε στον «παπαγάλο» και αρχηψευταρά «καταλληλότερο», ότι οι πυρκαγιές ξέσπασαν στις 28 - 06 - 2007 με τη βοήθεια του «στρατηγού άνεμου» επικουρούμενος από τις «ασύμμετρες απειλές», σύμφωνα με τις μπαρούφες του αρχηπραίτορα «κου» ΠΟΛΥΔΩΡΑ, που παρίστανε τότε τον Υπουργό Δημόσιας Τάξης και εξέτεινε την ποινή του όπως έχει δηλώσει ο άχρηστος.

    Η πρόωρες εκλογές και μάλιστα δια ασήμαντον αφορμή προκηρύχθηκαν στις
    17 - 08 - 2007.

    Αυτά προς το παρόν για την αποκατάσταση της αλήθειας «παπαγάλε» και αρχηψευταρά «καταλληλότερε».

    Εμείς επειδή έχουμε ισχυρότατη μνήμη, ενημερώνουμε από τώρα τους «παπαγάλους», τους αρχηψευταράδες, τους κουρασμένους, τους ανίκανους, τους «καταλληλότερους», τους μιζαδόρους, τους διαπλεκόμενους, τα λαμόγια και τα λογής – λογής θερέφωνα της Ν(έας) Δ(υστυχίας), ότι στις Ευρωεκλογές αλλά και στις Εθνικές Εκλογές, όποτε και αν γίνουν, θα τους μαυρίσουμε.


    Ο ΥΠΟΨΙΑΣΜΕΝΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΟΠΕ ΤΟΠΕ Ο ΠΑΠΑΓΑΛΟΣ ΣΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ ΣΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΛΛΟΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΟΠΕ ΤΟΠΕ Ο ΠΑΠΑΓΑΛΟΣ ΣΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ ΣΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΛΛΟΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΟΠΕ ΤΟΠΕ Ο ΠΑΠΑΓΑΛΟΣ ΣΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ ΣΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΛΛΟΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΤΟΠΕ ΤΟΠΕ Ο ΠΑΠΑΓΑΛΟΣ ΣΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ ΣΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΛΛΟΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΤΟΠΕ ΤΟΠΕ Ο ΠΑΠΑΓΑΛΟΣ ΣΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ ΣΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΛΛΟΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΤΟΠΕ ΤΟΠΕ Ο ΠΑΠΑΓΑΛΟΣ ΣΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ ΣΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΛΛΟΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΡΕ ΤΕΜΠΕΛΟΣΚΥΛΛΑ ΟΝΝΕΔΙΤΕΣ ΠΟΥ ΚΟΙΜΑΣΤΕ ΠΑΛΙ; ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΑ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΙΚΑ COPY PASTE ΣΑΣ ΕΔΩ; ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΑΤΕ ΡΕ ΛΑΜΟΓΙΑ; ΤΟ ΠΗΡΑΤΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΟΤΙ Η ΠΟΥΤΣΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΠΟΦΕΥΚΤΗ;;

    ΧΑΧΑΧΑ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΑ ΣΤΡΟΥΜΦΑΚΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΠΑΣΟΚΟΙ ΛΥΠΗΘΕΙΤΕ ΜΑΣ.

    ΚΑΤΑΚΑΛΟΚΑΙΡΟ ΝΑ ΤΑ ΜΑΖΕΥΟΥΜΕ ;;

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΑ ΜΠΑΝΙΑ ΜΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. "ΡΕ ΤΕΜΠΕΛΟΣΚΥΛΛΑ ΟΝΝΕΔΙΤΕΣ ΠΟΥ ΚΟΙΜΑΣΤΕ "

    .. Καλέ μου άνθρωπε ένας είναι που γράφει όλες τις μαλακίες του ΑΝΤΩΝΑΡΟΥ.

    Να μην κάνει ένα διάλειμμα ;;;

    ΕΛΕΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΜΑΖΕΥΤΕ ΤΑ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Η ελπίδα πεθαίνει τελευταία...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Βλέπω ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι κάθε μέρα που περνάει το σκάνδαλο Ζίμενς των 100.000.000 ευρώ εξαφανίζεται από τις αναρτήσεις σας.

    Για τον παυλίδη, την τεράστια ξανδαλάρα των 100 χιλιάδων ανεβάζατε 20 αναρτήσεις την ημέρα.

    Το όνομα Μαυρίδης (που προφυλακίστηκε) έχει εξαφανιστεί.

    Το όνομα Σταυριανού που προφυλακίστηκε παρομοίως.

    Τα ονόματα των υπόλοιπων τριών μπαγάσηδων που θα προφυλακισθούν τις επόμενες ημέρες (όπως πχ ο Σκαρπέλης του γνωστού Ματζουράνη) δεν εμφανίζονται πουθενά.

    Για τον Παυλίδη είχατε «ρεπορτάζ» ακόμη και για το βρακί που φοράει ο πιο μακρινός συγγενής του.

    Φτάσατε στο σημείο ακόμη να υπονοείτε ότι επίτηδες άφησε ο Καραμανλής το Χριστοφοράκο να δραπετεύσει είναι σαν να μας λέτε:

    ΡΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΣΤΕ ΤΟΣΟ ΜΑΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΟΥΤΕ ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ.

    Κολλητός της ΝΔ ήταν ο Χριστοφοράκος ή του Γιωργάκη και των λοιπών σοσιαλιστών;

    Μήπως και ο Τρεπεκλής ήταν φίλος του Καραμανλή;

    Μήπως και ο Τσουκάτος;

    Μήπως και ο Μαντέλλης;

    ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΣΑΣΤΕ ΛΙΓΟ ΒΡΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΨΕΥΤΕΣ;

    Δεν βλέπετε κοτζάμ Μέρκελ στην περίφημη φωτογραφία με τον Καραμανλή, που τελυταία δεν τη δείχνετε ολόκληρη παρά μόνο το κομμάτι που φαίνεται και ο Χριστοφοράκος;

    Από την περυσινή εκδήλωση του Ελληνογερμανικού επιμελητηρίου είναι η φωτογραφία.

    Τι θέλατε, να είναι η καγκελλάριος της Γερμανίας στην Ελλάδα και να μην τη συναντήσει ο πρωθυπουργός;

    ΚΑΨΑΜΠΕΛΗ ΚΑΙ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗ ΟΠΟΙΟΣ ΥΠΗΡΕΤΕΙ ΤΗ ΛΑΣΠΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΠΑΡΑ ΝΑ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ΓΟΥΡΟΥΝΙ.

    Και ακριβώς αυτό είστε.

    Μορφωμένα γουρούνια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΑΡΧΙΣΕ ΤΟ ΞΗΛΩΜΑ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ (μετά το Χρηματιστήριο βέβαια).

    Πρώτος προφυλακίστηκε ο Μαυρίδης.

    Νάσου καπάκι και ο Σταυριανού.

    Next!

    Έλα τώρα που γυρίζει….

    Έπονται και οι υπόλοιποι τις επόμενες ημέρες.

    Όσο για τον πράσινο Χριστοφοράκο, γελάει καλύτερα όποιος γελάει τελευταίος.

    Και ο Τρεπεκλής, ο κολλητός και παιδικός φίλος του Γιωργάκη, θα έλθει και αυτουνού η ώρα, οσονούπω.

    Οι λογαριασμοί όχι μόνο μιλάνε αλλά κελαηδάνε.

    ΕΣΕΙΣ ΠΑΝΤΩΣ ΠΑΣΙΝOΦΡΟΥΡΟΙ, ΜΗΝ ΕΛΠΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΤΑ ΒΑΣΑΝΑ ΣΑΣ ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ, ΘΑ ΠΕΙΤΕ ΤΟ ΔΕΣΠΟΤΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΜΑΡΤΙΟ.

    Τον τελευταίο χρόνο οι καναλάρχες έχουν κηρύξει ανένδοτο στον Καραμανλή με τα υπαρκτά ή ανύπαρκτα ή γελοία σκάνδαλα της ΝΔ.

    Τώρα όμως που ήλθε η ώρα να μάθει ο κόσμος ΓΙΑ ΤΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΣΚΑΝΔΑΛA ΤΗΣ ΖΙΜΕΝΣ (της ΜΑΝ, των TOR, των φρεγατών, του Κτηματολογίου, κλπ) δεν θα σταματήσει να γυρίζει ο τροχός.

    ΕΙΔΙΚΑ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΩΝ ΣΚΑΝΔΑΛΩΝ, Η ΖΙΜΕΝΣ, ΔΕΝ ΘΑΒΕΤΑΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΕ.

    Όταν με το καλό βγούν όλοι οι πράσινοι πρωταγωνιστές του στη σέντρα ΤΟΤΕ (ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟΤΕ) θα μιλήσουμε ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ για τη διαφθορά των πολιτικών στην Ελλάδα.

    Όταν πάρει ακριβοδίκαια ο καθένας το μερίδιο των ευθυνών που του αναλογεί (πράσινοι, γαλάζιοι, κόκκινοι) ΤΟΤΕ (ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟΤΕ) ΘΑ ΓΥΡΙΣΟΥΜΕ ΣΕΛΙΔΑ.

    ΟΧΙ ΠΡΙΝ.

    Είναι ΜΕΓΙΣΤΗ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ και αδικία να εξισώνονται τα 100,000 του Παυλίδη με τα 100.000.000 ευρώ της Siemens.

    Είναι ΜΕΓΙΣΤΗ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ να μιλάμε για ευθύνες της ΝΔ μετά το 2004, όταν οι μίζες της Ζίμενς αφορούν πασόκους δημόσιους υπάλληλους και υπαλλήλους του ΟΤΕ, σημερινούς ή συνταξιούχους.

    Είναι ΜΕΓΙΣΤΗ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ να μιλάμε για σκάνδαλο υποκλοπών, όταν ο υποκλεπτόμενος ήταν ο καταγγελόμενος πρωθυπουργός (και γαμημένος και δαρμένος - δεν γίνεται).

    Είναι ΜΕΓΙΣΤΗ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ να εξισώνουμε τα εκατοντάδες εκατομμύρια των TOR-M1 και των φρεγατών με τα ξενοπηδήματα του Ζαχόπουλου.

    Είναι ΜΕΓΙΣΤΗ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ να χρεώνουμε την υπόθεση Βατοπεδίου μόνο στη ΝΔ, τη στιγμή που η μισή δουλειά είχε γίνει από το πασόκ.

    Είναι ΜΕΓΙΣΤΗ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ να μιλάει για διαφθορά ο Γιωργάκης, όταν ο παιδικός του φίλος Γ. Τρεπεκλής εισέπραξε μίζα 6,5 εκατομμύρια ευρώ μόνο από το C4I.

    ΟΠΟΙΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΙΣΦΕΡΕΙ ΣΤΗΝ ΕΞΥΓΙΑΝΣΗ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΕΙ ΤΗ ΜΕΓΙΣΤΗ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ.

    ΟΠΟΙΟΣ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΟΥΡΛΙΑΖΕ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ Ν.Δ. ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΛΕΕΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΑ ΠΡΑΣΙΝΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΠΝΙΓΟΥΝ ΤΟ ΓΙΩΡΓΑΚΗ.

    ΚΑΙ ΤΙ ΣΚΑΝΔΑΛΑ, ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ!

    ΟΣΟΙ ΕΒΑΛΑΝ ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΤΟ ΜΕΛΙ ΝΑ ΔΙΩΧΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ, ΟΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ.

    Μόνο έτσι κάποτε θα μπορέσουμε να ξεχωρίσουμε τους τίμιους πολιτικούς από τους πονηρούληδες.

    Εντάξει πονηρούλη Γιωργάκη ;

    Πές αλεύρι.

    Ο Τρεπεκλής σε γυρεύει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΜΙΖΕΣ ΠΟΛΛΕΣ, ΜΙΖΕΣ ΤΡΕΛΛΕΣ, ΜΙΖΕΣ ΑΤΕΛΕΙΩΤΕΣ.

    Κακόηχη λέξη η μίζα, ας το πούμε «ΩΦΕΛΙΜΕΣ ΠΛΗΡΩΜΕΣ».

    Καλό έ;

    Αν μην τι άλλο οι άνθρωποι, ξέρουν μάρκετιγκ.

    Ο Τρεπεκλής, αντιπρόσωπος της εταιρίας SAIC στην χώρα μας ήταν σύμβουλος του Αντρέα Παπανδρέου και επίσης είναι παιδικός φίλος του Γιωργάκη.

    Ποιου Γιωργάκη;

    Του δικού μας Γιωργάκη, του ίδιου που κατηγορούσε τον Παυλίδη ότι πήρε μίζα 100,000 ευρώ (κρίμα ξεφτιλίστηκαν και οι μίζες επί ΝΔ).

    Για την υπόθεση της ασφάλειας των Ολυμπιακών Αγώνων, ο Tρεπεκλής είχε λάβει (όπως παραδέχθηκε και ο ίδιος στον ανακριτή) ως αμοιβή διαμεσολάβησης το ποσόν των 6,5 εκατομμυρίων ευρώ (δυόμιση δισεκατομμυρίων δραχμών) για το αμαρτωλό C4I .

    Το σύστημα ουσιαστικά δεν λειτούργησε ποτέ.

    Βέβαια η μίζα, μίζα.

    ΚΑΙ ΤΙ ΜΙΖΑ !!!

    Μίζα, όχι παίξε γέλασε.

    Μίζα που να αξίζει τον κόπο.

    Μίζα σοσιαλιστική.

    Όχι σαν τους άλλους μαλάκες που βουτήξανε το σουσάμι από το κουλούρι και τους καθίζουν στο πολιτικό σκαμνί για διάρρηξη τράπεζας.

    Φαντάσου κάθαρση και προκοπή που θέλει να φέρει στην Ελλάδα ο Γιωργάκης.

    ΟΛΟΙ ΑΝΕΡΓΟΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΛΙΑΤΣΙΚΟ ΤΗΣ ΠΡΑΣΙΝΗΣ ΜΑΦΙΑΣ.

    Είδες «ωφέλιμες πληρωμές» οι παιδικοί φίλοι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΕΙΝΑΙ ΑΠΥΘΜΕΝΟΣ Ο ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟΣ ΒΟΥΡΚΟΣ – ΕΙΝΑΙ ΑΤΕΛΕΙΩΤΗ Η ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ

    Εδώ και 3 εβδομάδες ξέραμε ότι θα απολογηθούν στις 20/5 στον εισαγγελέα τα πράσινα στελέχη της Ζίμενς και του ΟΤΕ για τις σκανδαλώδεις ψηφιακές προμήθειες του ΟΤΕ των 57 εκατομμυρίων ευρώ. Όλο αυτό τον καιρό τα Γιωργο-κάναλα και τα πράσινα blogs έκαναν την πάπια και δεν ανέφεραν καθόλου το θέμα, λές και είναι κάτι ποταπό.

    Μέχρι και το βράδυ της Τετάρτης 20/5 δεν είχε ακουστεί ΤΙΠΟΤΕ για τις επισκέψεις των «πράσινων μιζαδόρων» της Ζίμενς στον εισαγγελέα. Το απόγευμα που έγινε γνωστό ότι ο Χριστοφοράκος έγινε Λούης άρχισε να κυκλοφορεί στα μπλόγκς αλλά τσιμουδιά στην τηλεόραση.

    Ακόμη και στα βραδινά δελτία το θέμα απασχόλησε ΠΟΛΥ ΛΙΓΟ τους ξεπουλημένους δημοσιογράφους του Μπόμπολα, του Λαμπράκη, του Κυριακού και του Αλαφούζου. Ειδικά στον Αντέννα η απαξίωση ΕΒΓΑΖΕ ΜΑΤΙ αφού ασχολήθηκαν το πολύ δύο λεπτά και μετά άρχισαν να μιλάνε για την ακρίβεια, τα βενζινάδικα, την κρίση, τους λαθρομετανάστες, και άλλα τέτοια θέματα που δεν έχουν βέβαια καμία σχέση με την επικαιρότητα.

    Οι περισσότεροι δημοσιογράφοι λακέδες του μεγάλου κεφαλαίου δεν ξέρουν τίποτε, δεν άκουσαν τίποτε, σαν το Γιωργάκη.

    Ξερές ειδήσεις, χωρίς σχόλια, χωρίς σενάρια, χωρίς δημοσιογραφικά πηγαδάκια, χωρίς έγκυρες πηγές, χωρίς ρεπορτάζ, χωρίς της παναγιάς τα μάτια.

    ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΣ ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ.

    Δηλαδή, ρε καραγκιόζηδες δημοσιογράφοι, εσείς που ξέρετε ακόμη και τι σώβρακο φοράει ο Καραμανλής, δεν ξέρετε τίποτε για τη σύμβαση 8002 για τα ψηφιακά;

    Δεν είναι αρκετά σημαντική η πράσινη μίζα των 57 εκατομμυρίων ευρώ αλλά είναι αρκετά μεγάλη η μπλέ μίζα των 100 χιλιάδων του παυλίδη, που μας πρήξατε τρείς μήνες τώρα;

    Κύριοι και κυρίες Ευαγγελάτο, Πρετεντέρη, Τρέμη, Τσίμα, Καψή, Οικονομέα, Καμπουράκη, Χατζηνικολάου, Λιαρέλλη, Μακρή ΕΙΣΑΣΤΕ ΝΤΡΟΠΗ για τη δημοσιογραφία.

    ΕΙΣΤΕ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ.

    Είστε πάμπλουτοι λακέδες των μεγαλο-επιχειρηματιών που έχουν κάνει συμφωνίες με το Γιωργάκη εδώ και καιρό. Να ρίξουν τον Καραμανλή και να βάλουν επάνω το Γιωργάκη για να ρουφήξουν το βιός του λαού με το μπουρί της σόμπας, όπως κάνουν από το 1974 μέχρι σήμερα και δεν μπορούμε να σηκώσουμε κεφάλι.

    Πόσα από αυτά καταλαβαίνει ο απλός λαός θα δούμε στις ευρωεκλογές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΕΙΝΑΙ ΑΠΥΘΜΕΝΟΣ Ο ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟΣ ΒΟΥΡΚΟΣ – ΕΙΝΑΙ ΑΤΕΛΕΙΩΤΗ Η ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ

    Εδώ και 3 εβδομάδες ξέραμε ότι θα απολογηθούν στις 20/5 στον εισαγγελέα τα πράσινα στελέχη της Ζίμενς και του ΟΤΕ για τις σκανδαλώδεις ψηφιακές προμήθειες του ΟΤΕ των 57 εκατομμυρίων ευρώ. Όλο αυτό τον καιρό τα Γιωργο-κάναλα και τα πράσινα blogs έκαναν την πάπια και δεν ανέφεραν καθόλου το θέμα, λές και είναι κάτι ποταπό.

    Μέχρι και το βράδυ της Τετάρτης 20/5 δεν είχε ακουστεί ΤΙΠΟΤΕ για τις επισκέψεις των «πράσινων μιζαδόρων» της Ζίμενς στον εισαγγελέα. Το απόγευμα που έγινε γνωστό ότι ο Χριστοφοράκος έγινε Λούης άρχισε να κυκλοφορεί στα μπλόγκς αλλά τσιμουδιά στην τηλεόραση.

    Ακόμη και στα βραδινά δελτία το θέμα απασχόλησε ΠΟΛΥ ΛΙΓΟ τους ξεπουλημένους δημοσιογράφους του Μπόμπολα, του Λαμπράκη, του Κυριακού και του Αλαφούζου. Ειδικά στον Αντέννα η απαξίωση ΕΒΓΑΖΕ ΜΑΤΙ αφού ασχολήθηκαν το πολύ δύο λεπτά και μετά άρχισαν να μιλάνε για την ακρίβεια, τα βενζινάδικα, την κρίση, τους λαθρομετανάστες, και άλλα τέτοια θέματα που δεν έχουν βέβαια καμία σχέση με την επικαιρότητα.

    Οι περισσότεροι δημοσιογράφοι λακέδες του μεγάλου κεφαλαίου δεν ξέρουν τίποτε, δεν άκουσαν τίποτε, σαν το Γιωργάκη.

    Ξερές ειδήσεις, χωρίς σχόλια, χωρίς σενάρια, χωρίς δημοσιογραφικά πηγαδάκια, χωρίς έγκυρες πηγές, χωρίς ρεπορτάζ, χωρίς της παναγιάς τα μάτια.

    ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΣ ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ.

    Δηλαδή, ρε καραγκιόζηδες δημοσιογράφοι, εσείς που ξέρετε ακόμη και τι σώβρακο φοράει ο Καραμανλής, δεν ξέρετε τίποτε για τη σύμβαση 8002 για τα ψηφιακά;

    Δεν είναι αρκετά σημαντική η πράσινη μίζα των 57 εκατομμυρίων ευρώ αλλά είναι αρκετά μεγάλη η μπλέ μίζα των 100 χιλιάδων του παυλίδη, που μας πρήξατε τρείς μήνες τώρα;

    Κύριοι και κυρίες Ευαγγελάτο, Πρετεντέρη, Τρέμη, Τσίμα, Καψή, Οικονομέα, Καμπουράκη, Χατζηνικολάου, Λιαρέλλη, Μακρή ΕΙΣΑΣΤΕ ΝΤΡΟΠΗ για τη δημοσιογραφία.

    ΕΙΣΤΕ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ.

    Είστε πάμπλουτοι λακέδες των μεγαλο-επιχειρηματιών που έχουν κάνει συμφωνίες με το Γιωργάκη εδώ και καιρό. Να ρίξουν τον Καραμανλή και να βάλουν επάνω το Γιωργάκη για να ρουφήξουν το βιός του λαού με το μπουρί της σόμπας, όπως κάνουν από το 1974 μέχρι σήμερα και δεν μπορούμε να σηκώσουμε κεφάλι.

    Πόσα από αυτά καταλαβαίνει ο απλός λαός θα δούμε στις ευρωεκλογές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Πρασινοφρουροί, απλώστε τη μανέστρα όσο θέλετε, δεν έχει σημασία.
    Αλλάξτε κουβέντα, κάντε την τρίχα τριχιά, διαστρεβλώστε, πείτε υπερβολές, κρύψτε, κουτσομπολέψτε, συκοφαντείστε.
    Η Ζίμενς όμως δεν θα θαφτεί, η ΑΛΗΘΕΙΑ θα λάμψει.
    Είναι τεράστιο το σκάνδαλο, είναι μεγάλη η ντροπή, είναι ατέλειωτη η υποκρισία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΝΑΤΟΣ ΞΥΠΝΗΣΕ!!!!!!!!

    ΜΟΝΟ ΑΥΤΑ ΕΧΕΙΣ ΡΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Τι να πεί και ο κακομοίρης ο Τσουκάτος;

    Έμπλεξε με τη μαφία του Γιωργάκη.

    Δεν φτάνει που δούλευε σα χαμάλης για να είναι υπουργοί κάτι ανεπάγγελτοι ρεμπεσκέδες σαν το βλακογιώργο, θα την πληρώσει ο Τσουκάτος μόνο;

    Δεν φτάνει που τον πετάξατε στην ανυποληψία και του βρωμίσατε την όνομά του, τώρα θέλετε να πείτε ότι τα λεφτά της Siemens τάπαιρνε για την πάρτη του;

    ΠΩΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΤΗ ΤΟΥ, ΜΗΠΩΣ ΑΥΤΟΣ ΕΒΑΖΕ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ ΤΟΥ ΟΤΕ;

    Τόσο κορόϊδο ήταν η Ζίμενς;

    Μόνο ο υπουργός Μεταφορών και Επικοινωνιών μπορεί να υπογράψει σύμβαση τόσο πολλών εκατομμυρίων, προφανώς μετά από έγκριση του πρωθυπουργού.

    Εσύ εάν ήθελες να μιζώσεις κάποιον για να πάρεις μιά δουλειά, θα δωροδοκούσες αυτόν που υπογράφει τη σύμβαση ή το βαποράκι;

    ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ Ο ΚΑΚΟΜΟΙΡΗΣ Ο ΤΣΟΥΚΑΤΟΣ, ΕΝΑ ΒΑΠΟΡΑΚΙ.

    Λάτρα και χαμαλίκι έκανε για το κόμμα και τώρα όλοι οι βολεμένοι κάθονται στο βουλευτικό τους θρόνο και κάνουν τους ανήξερους.

    Αυτό που ξέρω είναι ότι ακόμα και η σικελική μαφία έχει ένα κώδικα τιμής που προστατεύει τα μέλη της.

    Ο Γιωργάκης είναι τόσο τυχοδιώκτης, αδίστακτος και μονοφάης που η σικελική μαφία μπροστά του φαίνεται παιδική χαρά.

    Όχι μόνο δεν βγαίνει να παραδεχθεί την αλήθεια, δηλαδή ότι τους χρηματοδοτούσε παράνομα η Siemens, αλλά τώρα κατηγορεί τον Τσουκάτο ότι τσέπωσε το χρήμα για τον εαυτό του.

    Φοβερός κώδικας τιμής.

    Αυτό είναι αξιοπιστία.

    Αυτό είναι μπέσα!

    Είναι ο κόσμος του Γιωργάκη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΣΤΑ ΠΡΟΘΥΡΑ ΤΟΥ ΣΙΣΜΑΝΟΓΛΕΙΟΥ
    Ότι και να λένε οι πράσινοι μουτζαχεντίν υπάρχει ένα δια ταύτα.
    Η ουσία είναι ότι εάν χάσει η ΝΔ ο Καραμανλής παραμένει, γιατί τον θέλει ο κόσμος της ΝΔ (πάνω από το 45% του συνόλου του εκλογικού σώματος τον προτιμά για πρωθυπουργό).
    Για το Γιωργάκη τα πράγματα είναι εντελώς αντίστροφα. Εάν δεν τα καταφέρει πάει σούμπιτος, τον έφαγε η μαρμάγκα.
    Έχει ήδη χάσει αμέτρητες εκλογικές αναμετρήσεις και οι οπαδοί του πασόκ είναι εξαγριωμένοι με τις προσωπικές του ανεπάρκειες.
    Είναι λίγος, δεν κάνει.
    Ακόμη και ο πιό αφοσιωμένος πράσινος οπαδός το ξέρει, να μην τρέφετε αυταπάτες.
    Γι’ αυτό αφήστε τις προβλέψεις των μαϊμού δημοσκοπήσεων και κοιτάξτε να το μαζέψετε το βουτυρομπεμπέ της Εκάλης, γιατί δεν φτάνει που δεν στροφάρει αλλά νομίζει ότι είναι και γαλαζοαίματος.
    Κάτι σαν ο μεσσίας που θα σώσει την Ελλάδα.
    Όπως ο Αβραάμ για τους εβραίους.
    Δεν ξέρει τη διαφορά του ελλείμματος από το χρέος και μας λέει ότι θα φτιάξει την οικονομία.
    Δεν διώχνει τους δεκάδες λαδιάρηδες πρώην υπουργούς του πασόκ και μας λέει ότι θα χτυπήσει τη διαφθορά.
    Δεν κοιτάει να συμφωνήσει με τον Καραμανλή για το σεβασμό των αποφάσεων της δικαιοσύνης αλλά την κατηγορεί όποτε δεν τον βολεύουν οι αποφάσεις της.
    Δεν κοιτάει να μαζέψει το σκόρπιο μυαλό του και αναλώνεται σε τζάμπα γενικές εξαγγελίες για μείωση της σπατάλης στο δημόσιο και αύξηση των φορολογικών εσόδων.
    Για παράδειγμα, κατηγορεί τον Καραμανλή ότι μείωσε τους φορολογικούς συντελεστές αλλά επιλέγει να αγνοεί ότι έτσι μειώθηκε δραστικά η ανεργία και αυξήθηκε το ΑΕΠ.
    Πώς θα γίνουν παραγωγικές επενδύσεις στη χώρα βρε ΑΣΧΕΤΕ Γιωργάκη εάν στην Ελλάδα φορολογούμε τις επιχειρήσεις με 40% όταν στη λοιπή ΕΕ φορολογούνται κατά Μ.Ο. κατά 25%;
    Τι να πείς;
    Το παιδί δεν επικοινωνεί με τον πραγματικό κόσμο.
    Αυτό που είναι άξιο απορίας είναι που θεωρεί τον εαυτό του το μεσσία της Ελλάδας.
    Μπάς και είναι και αυτός στα πρόθυρα του Σισμανογλείου, σαν τη κακομοίρα τη Θώδη;
    Κάποια εξήγηση θα υπάρχει, δεν μπορεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Δεν παίζεται ο οραματιστής Γεώργιος Τσάντ, δεν παίζεται.
    Σε οράματα έχει πιο πολλά και από την Αθανασία του Αιγάλεω.
    Μιλάμε, το άτομο είναι από άλλο κόσμο, ηλεκτρονικό.
    Κάτι σαν τα ντίτζιμον και τους γκορμίτι, κάτι.
    Το πιό σοβαρό από όλα είναι ότι (μάλλον) τα πιστεύει αυτά που λέει.
    Δίπλα του ο Βεργής και ο Κατέλης της Αννίτας Πάνια φαντάζουν Αινστάϊν.
    Μήπως φταίει και αυτός ο κακομοίρης;
    Από γεννησιμιού του είναι έτσι, τι να καταλάβει;
    Αναρωτιέμαι, εάν έτσι είναι ο αρχηγός, φαντάσου τι είναι οι οπαδοί.
    Τρέλλα με κορδέλλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΔΩΣΕΕΕΕ. ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΓΙΝΕΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΘΑ ΣΟΥ ΠΑΡΕΙ ΔΩΡΟ ΕΝΑ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ, ΓΙΑΤΙ ΤΟΧΕΙΣ ΓΕΜΙΣΕΙ ΛΙΓΔΑ. ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟ ΛΙΓΔΙΑΡΗ ΑΡΧΗΓΟ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Οι μεγαλο-καρχαρίες χρειάζονται πρωθυπουργούς "yes man" για να κάνουν τις δουλειές τους όμορφα και παστρικά.
    Ο Καραμανλής, ποτέ δεν ήταν yes man και φαίνεται ότι ούτε και θα γίνει στο μέλλον.
    Ο Γιωργάκης όμως;
    Ο Γιωργάκης ξέρει πολύ καλά από ΕΠΙΤΑΓΕΣ και πάρε-δώσε. Ήταν μεγάλο ρεζιλίκι γι' αυτόν που τον πήρανε χαμπάρι τo Φλεβάρη με τις ΜΥΣΤΙΚΕΣ του συναντήσεις με κάμποσους από τους μεγαλύτερους επιχειρηματίες της χώρας.
    Τί δουλειές να σκαρώνει άραγε ο Γιωργάκης με αυτούς του φραγκοφονιάδες πονηρούληδες;
    ΜΕΡΙΚΕΣ ΕΠΙΤΑΓΕΣ ΙΣΩΣ;
    Κάτι μου θυμίζει.
    Βίοι παράλληλοι με τη Siemens και τον Τσουκάτο;
    Δυστυχώς γι' αυτούς όμως, ποντάρουν σε λάθος άλογο, κακό του κεφαλιού τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Είπε στο Ζάππειο ο Γιωργάκης να τον κρίνουμε σαν υποψήφιο με βάση αυτά που έχει ήδη κάνει.

    Άς τα θυμήσουμε και λίγο στο Μπόμπολα, το Λαμπράκη, τον Κυριακού, τον Αλαφούζο, τον Κουρή και τον Βρυώνη που, για κάποιο λόγο, τα έχουν ξεχάσει:

    -Θυμάμαι τη στάση σου στο ευχαριστώ από τον Σημίτη στους Αμερικάνους για τα Ίμια.
    ΤΩΡΑ ΜΟΥΓΚΑ ΤΟ MEGA, ο ΑΝΤ-1, ο ΣΚΑΙ, ο ALPHA και ο ALTER.
    -Θυμάμαι την πρότασή σου περί καλλιέργειας κάνναβης στα μπαλκόνια μας (μαζί με τους Τατούλη και Δαμανάκη).
    ΤΩΡΑ ΜΟΥΓΚΑ ΤΟ MEGA, ο ΑΝΤ-1, ο ΣΚΑΙ, ο ALPHA και ο ALTER.
    -Θυμάμαι τα ζεϊμπέκικα με τον Τζέμ την ώρα που κάνανε βόλτες στο Αιγαίο τα τούρκικα F16.
    ΤΩΡΑ ΜΟΥΓΚΑ ΤΟ MEGA, ο ΑΝΤ-1, ο ΣΚΑΙ, ο ALPHA και ο ALTER.
    -Θυμάμαι τι θέση πήρες όταν επί Σημίτη το 2002 ιδρύθηκαν εταιρείες ενοικιάσεως εργαζομένων .
    ΤΩΡΑ ΜΟΥΓΚΑ ΤΟ MEGA, ο ΑΝΤ-1, ο ΣΚΑΙ, ο ALPHA και ο ALTER.
    -Θυμάμαι που έσπρωχνες άοκνα το σχέδιο ΑΝΑΝ που εάν πέρναγε θα χανόταν για πάντα η Κύπρος.
    ΤΩΡΑ ΜΟΥΓΚΑ ΤΟ MEGA, ο ΑΝΤ-1, ο ΣΚΑΙ, ο ALPHA και ο ALTER.
    -Θυμάμαι που έχεις τάξει στους οικονομικούς μετανάστες την Ελληνική υπηκοότητα και δικαίωμα ψήφου, κ.λ.π.), λες και δεν έχουμε αρκετή ανεργία από μόνοι μας.
    ΤΩΡΑ ΜΟΥΓΚΑ ΤΟ MEGA, ο ΑΝΤ-1, ο ΣΚΑΙ, ο ALPHA και ο ALTER.
    -Θυμάμαι που διαφωνείς για το δικαίωμα ψήφου των Ελλήνων του εξωτερικού, ξεχνώντας ότι και εσύ ζούσες κάποτε στο εξωτερικό.
    ΤΩΡΑ ΜΟΥΓΚΑ ΤΟ MEGA, ο ΑΝΤ-1, ο ΣΚΑΙ, ο ALPHA και ο ALTER.
    -Θυμάμαι που επέλεξες να εκπροσωπούν το πασόκ μουσουλμάνοι βουλευτές που δήλωναν ότι νιώθουν Τούρκοι και ζητούσαν από την Τουρκία να διεκδικήσει τη Δυτική Θράκη από την Ελλάδα.
    ΤΩΡΑ ΜΟΥΓΚΑ ΤΟ MEGA, ο ΑΝΤ-1, ο ΣΚΑΙ, ο ALPHA και ο ALTER.
    -Θυμάμαι που την εποχή Οτσαλάν, που παραιτήθηκε ντροπιασμένος από ΥΠΕΞ ο Πάγκαλος, ενώ εσύ κρυβόσουν για να του αρπάξεις τη θέση.
    ΤΩΡΑ ΜΟΥΓΚΑ ΤΟ MEGA, ο ΑΝΤ-1, ο ΣΚΑΙ, ο ALPHA και ο ALTER.
    -Θυμάμαι που έκανες την πάπια για την κλοπή των 35 τρισεκατομμυρίων του Χρηματιστηρίου από τους απατεώνες επιχειρηματίες, μαζί με πολλούς από τους οποίους έτρωγες κρυφά την περασμένη εβδομάδα στο σπίτι του Λάτση στην Εκάλη.
    ΤΩΡΑ ΜΟΥΓΚΑ ΤΟ MEGA, ο ΑΝΤ-1, ο ΣΚΑΙ, ο ALPHA και ο ALTER.
    -Θυμάμαι που το 2004, στην προσπάθειά σου να πάρεις το κέντρο, κάλεσες στο πασόκ τους νεοφιλελεύθερους Μάνο και Ανδριανόπουλο.
    ΤΩΡΑ ΜΟΥΓΚΑ ΤΟ MEGA, ο ΑΝΤ-1, ο ΣΚΑΙ, ο ALPHA και ο ALTER.
    -Θυμάμαι που το 2004, στην προσπάθειά σου να πάρεις ψήφους και από την αριστερά, δεν δίστασες να φέρεις τη Δαμανάκη και τον Ανδρουλάκη που ήθελαν να βάλουν τον πατέρα σου φυλακή το 1989 για το σκάνδαλο Κοσκωτά.
    ΤΩΡΑ ΜΟΥΓΚΑ ΤΟ MEGA, ο ΑΝΤ-1, ο ΣΚΑΙ, ο ALPHA και ο ALTER.
    -Τέλος, Γιώργο, θυμάμαι ότι όταν πήρες το δαχτυλίδι από το Σημίτη (με ενόχλησε η «δημοκρατική» διαδικασία) ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΕΣ ΟΤΙ ΘΑ ΤΑ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΟΛΑ.
    ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΛΛΑΞΕΣ ΓΙΩΡΓΟ; Πάλι τις αγκαλίτσες με το Σημίτη και τα λαμόγια του άρχισες.

    Παρόλα αυτά Γιώργο, αυτό που με απωθεί περισσότερο σε σένα, δεν είναι ότι έχεις παρελθόν στα ΨΕΜΑΤΑ και τις ΑΟΡΙΣΤΕΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ.

    Πιο πολύ με απωθεί η ξεδιάντροπη υποστήριξη που έχεις από πάμπλουτους επαγγελματίες σαν τον Ευαγγελάτο, τον Πρετεντέρη, τον Τσίμα, το Χατζηνικολάου, τον Οικονομέα, τον Καψή, την Τρέμη, το Βερύκιο, τον Κύρτσο και τον Καμπουράκη.

    ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΝ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΝΑ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟ ΛΑΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Δεν παίζεται ο οραματιστής Κωστάκης Καραμανλής, δεν παίζεται.
    Σε οράματα έχει πιο πολλά και από την Αθανασία του Αιγάλεω.
    Μιλάμε, το άτομο είναι από άλλο κόσμο, ηλεκτρονικό.
    Κάτι σαν τα ντίτζιμον και τους γκορμίτι, κάτι.
    Το πιό σοβαρό από όλα είναι ότι (μάλλον) τα πιστεύει αυτά που λέει.
    Δίπλα του ο Βεργής και ο Κατέλης της Αννίτας Πάνια φαντάζουν Αινστάϊν.
    Μήπως φταίει και αυτός ο κακομοίρης;
    Από γεννησιμιού του είναι έτσι, τι να καταλάβει;
    Αναρωτιέμαι, εάν έτσι είναι ο αρχηγός, φαντάσου τι είναι οι οπαδοί.
    Τρέλλα με κορδέλλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Δεν παίζεται ο οραματιστής Κωστάκης Καραμανλής, δεν παίζεται.
    Σε οράματα έχει πιο πολλά και από την Αθανασία του Αιγάλεω.
    Μιλάμε, το άτομο είναι από άλλο κόσμο, ηλεκτρονικό.
    Κάτι σαν τα ντίτζιμον και τους γκορμίτι, κάτι.
    Το πιό σοβαρό από όλα είναι ότι (μάλλον) τα πιστεύει αυτά που λέει.
    Δίπλα του ο Βεργής και ο Κατέλης της Αννίτας Πάνια φαντάζουν Αινστάϊν.
    Μήπως φταίει και αυτός ο κακομοίρης;
    Από γεννησιμιού του είναι έτσι, τι να καταλάβει;
    Αναρωτιέμαι, εάν έτσι είναι ο αρχηγός, φαντάσου τι είναι οι οπαδοί.
    Τρέλλα με κορδέλλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΑΦΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ, ΕΛΕΓΕ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ.
    Φοβάμαι ότι υπονοεί να περάσει και αυτός αγκαλίτσα με την Ελλάδα, άν κατάλαβα καλά, κατά προτίμηση πάνω στο ποδήλατο.
    Δηλαδή, εάν την ώρα που πάνε μαζί βολτίτσα, το παιντί μπερδέψει τα πετάλια τί κάνουμε;
    Τί φταίει το κορίτσι που ο τύπος είναι από άλλο πλανήτη;
    Με το γκαφατζή θα ανέβει στο ίδιο ποδήλατο;
    Να σπάσουμε τα μούτρα μας μόνο και μόνο επειδή το αμερικανάκι θέλει γκόμενα;
    Είμαστε για τέτοια;
    Αγοράκι, πές στη μανούλα να σου μάθει πρώτα ποδήλατο και το ξανασυζητάμε.
    Τι παιντί και αυτό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Πού το πάτε το παιδάκι το Τζέφρυ, ρε πρασινοφρουροί;
    Νομίζετε ότι τώρα που βελτίωσε τα ελληνικά του, μπορεί να παίξει μπάλα εναντίον του Καραμανλή;
    Δηλαδή εάν εγώ φορέσω ξανθιά περούκα αμέσως έγινα Πάρις Χίλτον;
    Σε ποιο κόσμο ζείτε ρε κακομοίρηδες;
    Ο Καραμανλής είναι άρχοντας, είναι τσαμπουκάς, είναι ίσιος, είναι μάγκας, είναι τιμονιέρης.
    Μπορεί να υπάρξει σύγκριση με το χλαμπακούτσαβλο το Γιωργάκη;
    Εάν πηγαίνανε μαζί στο σχολείο ο ένας είναι ο καλύτερος μαθητής της τάξης και ο άλλος είναι ο πιό καθυστερημένος, από το ίδρυμα βρε φίλε μου, πως να στο πώ;
    Τα δυό άκρα.
    Να διώξουμε τον Καραμανλή για να φέρουμε το κουφιοκέφαλο γιό της αμερικανο-εβραίας κυρίας τσάντ, μόνο και μόνο επειδή συμφέρει τους αμερικάνους και τους καναλάρχες;
    Είπαμε να πηγαίνουμε για καλύτερα, εάν είναι να πάμε για χειρότερα μένουμε και εδώ που είμαστε.
    Με τις μαλακίες που λέει όλη μέρα ο Γιωργάκης θα είμαστε όλοι άνεργοι του χρόνου.
    Να βγάλουμε μόνοι μας τα ματάκια μας;
    Δεν θα μπορέσουμε αυτή τη φορά.
    Την κάναμε παλιά τη μαλακία και τα πιστεύαμε τα λόγια τα μεγάλα και μας πτώχευσαν δυό φορές (το 1989 και το 2004) οι επαγγελματίες παραμυθάδες.
    Ούστ απατεώνες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Έτσι είναι η ζωή Γιωργάκη, ο κάθε άνθρωπος πρέπει να ξέρει τα όριά του!
    Εσύ νόμιζες ότι επειδή έχεις διάσημο επώνυμο σου το έχει τάξει ο θεός να κυβερνήσεις τη χώρα.
    Κάτι σαν Μεσσίας κάτι.
    Με τί προσόντα όμως, η βασιλεία και ο νεποτισμός που φέρνει είναι παρελθόν για την Ελλάδα εδώ και πολλά χρόνια. Εάν οι οπαδοί του πασόκ ακόμη δεν το έχουν καταλάβει εμείς τί φταίμε;
    Γιωργάκη, εάν θέλεις να ζείς στο κόσμο σου είναι δικαίωμά σου.
    Υπάρχουν ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ που είναι πιό έξυπνοι, πιό μορφωμένοι, πιό έντιμοι και πιό καπάτσοι από σένα.
    Νομίζεις ότι ξεχάσαμε ότι είσαι μισός εξ' αίματος Αμερικάνος, δηλαδή μισο-αλλοδαπός;
    Νομίζεις ότι ξεχάσαμε ότι γεννήθηκες στη Μινεσσότα και εκεί πέρασες τα μισά σου παιδικά χρόνια;
    Νομίζεις ότι ξεχάσαμε ότι οι Αμερικάνοι ακούνε Καραμανλή και βγάζουν αναφυλλαξία;
    Άσε λοιπόν τις αερολογίες, άλλαξαν οι εποχές.
    Εάν θέλεις να προσφέρεις κάτι ουσιαστικό στη χώρα και το κόμμα σου κατ'αρχήν διώξε όλους τους λαδιάρηδες του Σημίτη και φέρε νέα παιδιά.
    Δεύτερο, πές κάτι συγκεκριμένο για το τί σκοπεύεις να κάνεις, χωρίς ευχολόγια και ουτοπίες, και ίσως τότε μας πείσεις.
    Μέχρι τότε οι σοβαρές επιφυλάξεις μας τόσο για τις προσωπικές σου δυνατότητες όσο και για την πολιτική σου φερεγγυότητα παραμένουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Τα μάθατε; Η πληροφορία επιβεβαιώθηκε.

    Bloopers, dr Koutsoukos και Γιωργάκης είναι το ίδιο πρόσωπο.

    Φαίνεται ξεκάθαρα ότι είναι ο απόφοιτος του ΠΙΚΠΑ.

    Ασυνάρτητος και βλαμμένος, από γεννησιμιού του βαρεμένος.

    Μόνο ένας Γιωργάκης μπορεί να είναι ΤΟΣΟ ΜΠΕΡΔΕΜΈΝΟΣ.

    Σκέψη χωρίς αρχή, μέση και τέλος.

    Καλημέρα σας κύριε Τσάντ, συγνώμη Dr Μπουζούκο, συγνώμη Bloopers, ήθελα να πώ.

    Ο Θεός να σε βοηθήσει εάν δεν πάρεις τουλάχιστον 38% στις ευρωεκλογές.

    Για καλό και για κακό, ετοίμαζε και το βιογραφικό σου, θα σου χρειαστεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Οι μεγαλο-καρχαρίες χρειάζονται πρωθυπουργούς "yes man" για να κάνουν τις δουλειές τους όμορφα και παστρικά.
    Ο Γιώργος, ποτέ δεν ήταν yes man και φαίνεται ότι ούτε και θα γίνει στο μέλλον.
    Ο Κωστάκης όμως;
    Ο Κωστάκης ξέρει πολύ καλά από ΕΠΙΤΑΓΕΣ και πάρε-δώσε. Ήταν μεγάλο ρεζιλίκι γι' αυτόν που τον πήρανε χαμπάρι τo Φλεβάρη με τις ΜΥΣΤΙΚΕΣ του συναντήσεις με κάμποσους από τους μεγαλύτερους επιχειρηματίες της χώρας.
    Τί δουλειές να σκαρώνει άραγε ο Κωστάκης με αυτούς του φραγκοφονιάδες πονηρούληδες;
    ΜΕΡΙΚΕΣ ΕΠΙΤΑΓΕΣ ΙΣΩΣ;
    Κάτι μου θυμίζει.
    Βίοι παράλληλοι με τη Μονή Βατοπεδίου και τον Ρουσσόπουλο;
    Δυστυχώς γι' αυτούς όμως, ποντάρουν σε λάθος άλογο, κακό του κεφαλιού τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Αντε να χαθείτε πρασινοφρουροί που νομίζετε ότι ο κόσμος είναι χαζός.
    Μόνο φανατικά κομματόσκυλα μπορούν να διαβάσουν αυτά που γράφετε και να μην τους ανέβει το αίμα στο κεφάλι.
    Έχετε χάσει εντελώς το μέτρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Τα μάθατε; Η πληροφορία επιβεβαιώθηκε.
    john, Αντώναρος και Κωστάκης είναι το ίδιο πρόσωπο.

    Φαίνεται ξεκάθαρα ότι είναι ο απόφοιτος του ΠΙΚΠΑ.

    Ασυνάρτητος και βλαμμένος, από γεννησιμιού του βαρεμένος.

    Μόνο ένας μπούλης μπορεί να είναι ΤΟΣΟ ΜΠΕΡΔΕΜΈΝΟΣ.

    Σκέψη χωρίς αρχή, μέση και τέλος.

    Καλημέρα σας κύριε John, συγνώμη κε Αντώναρε, ήθελα να πώ.

    Ο Θεός να σε βοηθήσει εάν δεν πάρεις τουλάχιστον 40% στις ευρωεκλογές.

    Για καλό και για κακό, ετοίμαζε και το βιογραφικό σου, θα σου χρειαστεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Τι λές ρε χαζοχαρούμενη μπάμια 8:34;
    Άντε να κοιταχτείς στον καθρέφτη ρε ανεγκέφαλο πρόβατο που θα μας κάνεις και υποδείξεις.
    Μπέεεεεε.....
    Μόνο το ότι σε εμπνέει ένα πλουσιόπαιδο από τα βόρεια προάστεια που, εκτός από πνευματικά καθυστερημένος, είναι και ξεπουλημένος στα μεγάλα συμφέρονται και στους αμερικάνους λέει ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ για το περιεχόμενο του εγκεφάλου σου.
    Κουφιοκεφαλάκη, έ κουφιοκεφαλάκη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Εκεί στο press δεν καταλαβαίνετε ότι τα ψέμματα που γράφετε και ανακυκλώνετε μέσω τρίτων, τα διαβάζουν και άνθρωποι που καταλαβαίνουν ΠΟΙΟΙ ΕΙΣΑΣΤΕ;
    Σείστηκε ο ντουνιάς στην Τρίπολη με το Σαμαρά!
    Θα μου πείς Press-gr και αξιοπιστία είναι ανταγωνιστικές έννοιες, εκτός όμως από το δικό σας ξεφτιλίκι, ξεφτιλίζετε και όλη τη μπλογκόσφαιρα, που ξέρει ότι είστε ξεπουλημένοι στο Μπόμπολα, τον Κουρή και το Βρυώνη.
    Βρωμίζετε το χώρο κύριοι, αλλά σιγά μη σας νοιάζει, το ξεροκόματο να βγαίνει έτσι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Απόμαχε Γιομπαζολιά, παραληρηματικέ Καψαμπέλη και πιθηκομούρη Παπαγιάννη, εγώ σας τα είχα πεί από καιρό.
    Η χοντρή ΔΕΝ έχει τραγουδήσει ακόμη.
    Πιαστήκατε κλέπτοντες οπώρας.
    Είπατε να κονομήσετε, παίξατε και χάσατε.
    Έτσι είναι η ζωή.
    Πάστε μπούτσες μπλέ, μπόλικες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Μιλησε ο 9.19. Ο οπαδός του ικανότατου, ευφιέστατου και εργατικότατου Κωστάκη. Ελεος ρε μαγκα. Πόσο βλάκας είσαι;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΚΑΙ ΜΙΖΑ ΚΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΣΤΗΝ ΠΡΙΖΑ.
    O Μπόμπολας, ο Λαμπράκης, ο Αλαφούζος και ο Κυριακού κάνουν την ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ προσπάθεια να κάνουν το Γιωργάκη πρωθυπουργό. Χάνοντας τις επόμενες εκλογές το πασόκ θα διασπασθεί και θα τελειώσουμε με το σοσιαλισμό και στην Ελλάδα, όπως ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΙΑ σε κανένα άλλο μέρος του πολιτισμένου κόσμου.
    Δεν αρέσει το σενάριο στους καναλο-εκβιαστές και τους Αμερικανούς, που χρειάζονται οπωσδήποτε το Γιωργάκη.
    Πού αλλού θα βρούν πολιτικό που θα τους κάνει ΟΛΑ ΤΑ ΧΑΤΗΡΙΑ έναντι της υποστήριξης των ηθοποιών / "τηλε-δημοσιογράφων".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Γειά σου ρε 9:22,

    Τα ανεγκέφαλα πράσινα πρόβατα σαν και σένα έχουν υπερβεί κάθε αξίωμα της επιστήμης της βιολογίας.

    Πρώτη φορά παρατηρείται μηρυκαστικά να έχουν λαλήσει !

    Μπέεεε .......

    Κοκορίκοοοοοο …….

    Μπέεεε .......

    Κοκορίκοοοοοο …….

    Μπέεεε .......

    Κοκορίκοοοοοο …….

    Μπέεεε .......

    Κοκορίκοοοοοο …….

    Μπέεεε .......

    Κοκορίκοοοοοο …….

    Μπέεεε .......

    Κοκορίκοοοοοο …….

    Μπέεεε .......

    Κοκορίκοοοοοο …….

    Μπέεεε .......

    Κοκορίκοοοοοο …….

    Μπέεεε .......

    Κοκορίκοοοοοο …….

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. 9.19 o kwstakis to ftoxopaido se enepnefse giati exei perasei diskola e??

    athlia stroumfakia sas lypamai giati mia zwi anagezeste na psifizetai ilithious.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Η ΝΔ φαίνεται έχει καλές σχέσεις με τα ζώα. Μαλλον είναι στρατηγική ενάντια στους οικολόγους. ΖΩΑ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Οι μεγαλο-καρχαρίες χρειάζονται πρωθυπουργούς "yes man" για να κάνουν τις δουλειές τους όμορφα και παστρικά.
    Ο Γιώργος, ποτέ δεν ήταν yes man και φαίνεται ότι ούτε και θα γίνει στο μέλλον.
    Ο Κωστάκης όμως;
    Ο Κωστάκης ξέρει πολύ καλά από ΕΠΙΤΑΓΕΣ και πάρε-δώσε. Ήταν μεγάλο ρεζιλίκι γι' αυτόν που τον πήρανε χαμπάρι τo Φλεβάρη με τις ΜΥΣΤΙΚΕΣ του συναντήσεις με κάμποσους από τους μεγαλύτερους επιχειρηματίες της χώρας.
    Τί δουλειές να σκαρώνει άραγε ο Κωστάκης με αυτούς του φραγκοφονιάδες πονηρούληδες;
    ΜΕΡΙΚΕΣ ΕΠΙΤΑΓΕΣ ΙΣΩΣ;
    Κάτι μου θυμίζει.
    Βίοι παράλληλοι με τη Μονή Βατοπεδίου και τον Ρουσσόπουλο;
    Δυστυχώς γι' αυτούς όμως, ποντάρουν σε λάθος άλογο, κακό του κεφαλιού τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Οι μεγαλο-καρχαρίες χρειάζονται πρωθυπουργούς "yes man" για να κάνουν τις δουλειές τους όμορφα και παστρικά.
    Ο Γιώργος, ποτέ δεν ήταν yes man και φαίνεται ότι ούτε και θα γίνει στο μέλλον.
    Ο Κωστάκης όμως;
    Ο Κωστάκης ξέρει πολύ καλά από ΕΠΙΤΑΓΕΣ και πάρε-δώσε. Ήταν μεγάλο ρεζιλίκι γι' αυτόν που τον πήρανε χαμπάρι τo Φλεβάρη με τις ΜΥΣΤΙΚΕΣ του συναντήσεις με κάμποσους από τους μεγαλύτερους επιχειρηματίες της χώρας.
    Τί δουλειές να σκαρώνει άραγε ο Κωστάκης με αυτούς του φραγκοφονιάδες πονηρούληδες;
    ΜΕΡΙΚΕΣ ΕΠΙΤΑΓΕΣ ΙΣΩΣ;
    Κάτι μου θυμίζει.
    Βίοι παράλληλοι με τη Μονή Βατοπεδίου και τον Ρουσσόπουλο;
    Δυστυχώς γι' αυτούς όμως, ποντάρουν σε λάθος άλογο, κακό του κεφαλιού τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Υποψισμένε 8:18, εγω υποψιάζομαι ότι τρομπάρεις αβέρτα κουβέρτα, ολημερίς και οληνυχτίς.
    Διάβασα τις κρυάδες που έγραψες με πολλή συμπάθεια και κατανόηση!
    Τί να σου πεί κανείς;
    Γούτσου-γούτσου χαζοκούταβο, προφανώς η σκέψη δεν είναι και το πιό δυνατό σoυ σημείο, οπότε το ρίχνεις στις βρισιές.
    Περνάς στενοχώριες, το καταλαβαίνω, αλλά τι να κάνουμε, έτσι είναι η ζωή.
    Ποιός σου φταίει;
    Μόνος σου επέλεξες να υποστηρίζεις τον πιό χαζό, βουτυρομπεμπέ, αστείο, υποκριτή και αμόρφωτο βουλευτή του Ελληνικού κοινοβουλίου.
    Και γιατί;
    Mόνο και μόνο επειδή ο πατέρας του ήταν διάσημος (για τους κουτοπονηριές του, τον έκλυτο βίο του, τις λαμογιές και τους τυχοδιωκτισμούς του).
    Δεν μου φαίνεσαι και πολύ Αϊνστάιν, μάλλον προς αφισοκολλητής γέρνεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Σφαγή στη Νέα Δημοκρατία μετά την αποτυχία στη ομιλία Καραμανλή στη Λάρισα και Τρίπολη.
    Ο τραμπούκος απειλεί να πάρει κεφάλια από την επιτροπή εκλογικού αγώνα και απειλεί ότι θα σταματήσει τις προεκλογικές ομιλίες αν δεν του εξασφαλίζουν κόσμο.
    Οι σκηνοθέτες της ομιλίας κατέβαλαν κάθε προσπάθεια δείχνοντας ξανά και ξανά τον ίδιο κόσμο από άλλες γωνίες. Η λαϊκή οργή απέναντι στον ανίκανο και άχρηστο Καραμανλή είναι τεράστια. Η Νέα Δημοκρατία αναζητεί σανίδα σωτηρίας βλέποντας κρυφές δημοσκοπήσεις να παίρνει ποσοστά που είναι κάτω από 20 %
    Οι κομματάρχες του τραμπούκου αντιμετωπίζουν την εχθρότητα του κόσμου που προσκαλούν στις ομιλίες και καθημερινό φαινόμενο είναι οι καυγάδες πρώην οπαδών με στελέχη του κόμματος που διαλύεται …….

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Καραμανλή μπορείς να απαντήσεις σ αυτό ?

    Ποιοι έδωσαν την εντολή για τη δολοφονία Τεμπονέρα ?????

    Το αδίκημα όπως καλά ξέρεις δεν έχει παραγραφεί ακόμη και ο φίλος σου αρχιτραμπούκος που δικάστηκε δε μίλησε ποτέ.

    Μήπως ξέρεις κάτι ???????????????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. ΕΙΝΑΙ ΜΠΛΕ....
    ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΜΠΛΕ.....

    ΕΣΕΙΣ ΣΑΝ ΖΩΑ ΦΑΤΕ ΤΑ ΚΑΛΑΜΟΚΑΛΕΥΡΑ ΤΟΥ ΚΟΚΚΑΛΗ...
    ΟΠΩΣ ΣΗΜΕΡΑ..
    Ο Κόκκαλης είπε "λαμόγια" τους δημοσιογράφους και από κάτω...τσιμουδιά
    Κατά αλλά σας πείραξαν τα παπαγαλάκια λαμόγια!

    Από σήμερα οι δημοσιοκάφροι είναι και επίσημα λαμόγια αφού ουδείς αντέδρασε όπως αναφέρει το Τroktiko
    Τους έφτυσε και νομίζουν ότι βρέχει. Είναι που λέμε ότι είναι δημοσιοκάφροι. Όχι επειδή το είπε ο Κόκκαλης αλλά γιατί για όσα τους καταλόγισε δεν είπε κανείς κουβέντα. Βγαίνει σε συνέντευξη τύπου ο Κόκκαλης και ούτε λίγο ούτε πολύ λέει κάποιους δημοσιογράφους...
    λαμόγια! Απλά δεν κατονόμασε. Όμως θα μπορούσε να είναι ο οποιοσδήποτε.
    Είπε ότι και "έχω στοιχεία και επώνυμες ή ανώνυμες καταγγελίες για κάποιους δημοσιογράφους ότι είναι μπερδεμένοι κάπου αλλά δεν τις βγάζω".

    Σαν να τους λέει: "Μάγκες σας έχω στο χέρι"!!!

    Τσιμουδιά όλοι από κάτω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Τον έχετε παρεξηγήσει το Γιωργάκη, ξέρει και οικονομικά και απ’ όλα ξέρει.
    Έχει και πτυχίο, το ξέρετε;
    Αληθινό, όχι μουσαντένιο.
    Επειδή οι περισσότεροι δεν ξέρετε τί πτυχίο έχει να σας πώ εγώ.
    Κοινωνιολογίας, μιλάω σοβαρά παιδιά.
    Μα την παναγία.
    Κοινωνιολογίας.
    Δηλαδή όπως λέμε πατριδογνωσίας, οικοκυρικών, χαρτοκοπτικής, τιγκελού-κοπτοραπτού, και λοιπά.
    Ξέρει τα πάντα για τη διακυβέρνηση της χώρας, τώρα τελευταία μάλιστα κάνει και εντατικό μάθημα στα Ελλήνικος.
    Πέρασε από την ΑΣΟΕΕ (απέξω), από τη Νομική (απέξω) από το Πολυτεχνείο (απέξω), από την Ιατρική (απέξω) και λοιπά, άστα να πάνε, γελάνε και οι μάντρες.
    ΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΑΚΑΔΗΜΑΙΚΕΣ ΠΕΡΓΑΜΗΝΕΣ ΟΛΟΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΙ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ ΘΑ ΕΧΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΟ ΓΙΩΡΓΑΚΗ, ΤΑ ΟΥΦΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ.
    Παιδιά συγνώμη δεν αντέχω άλλο τη σκεψη αυτή, με έπιασε ταχυπαλμία.
    Τόσος κόσμος στο πασόκ βρε παλληκάρια, που το ψωνίσατε αυτό το κουνουπίδι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Το λάθος της Ν.Δ. είναι ότι έκανε τα αντίθετα από ότι έλεγε.
    Π.χ.:
    Σεμνά και ταπεινά σημαίνει ότι αυτό που είναι μεγαλύτερο από εμένα μετράει. Το μετέτρεψαν στο ότι "εγώ" μετράω περισσότερο (από νόμους, κανόνες, των συνανθρώπων μου).
    Η ταπεινότητα είναι γεννήτρια της αλήθειας και της αντικειμενικότητας.
    Η ταπεινότητα σου επιτρέπει να "αγκαλιάσεις" τους άλλους ανθρώπους.
    Η ταπεινότητα βαθαίνει τη σχέση σου με το Θεό.

    Είδατε πουθενά την ταπεινότητα και τη σεμνότητα;

    Καπετάν Μακρής. Θα μου πείτε οι άλλοι είναι καλύτεροι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. kala na pathete esis tis n.d.afu 5 xronia den tus stilate tus pasokous..piso apo ta gagela,,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Φάε ένα αρχ..δι για την την είδηση
    λιγούρι, πασοκομμούνα.
    Τα λεωφορεία σε μάραναν, την
    προδοσία του χαζογιώργου δεν την
    βλέπεις ΟΤΑΝ, ο χαζογιώργος προδίδει την
    Έλλάδα στους τούρκους, ονομάζοντας τα ΣΤΕΝΑ σε τούρκικα στενα,ΟΤΑΝ, παροτρύνει τους Κύπριους να ψηφίσουν το σχέδιο του Ανάν ,για να παραδόσει τη μισή Κύπρο στην αγκαλιά τους, ΟΤΑΝ,
    δηλώνει ότι....."Προσωπικά πιστεύω ότι είναι καλύτερα να έχουμε μερικά στρέμματα γήs λιγότερα από εκείνα που μαs ανήκουν, και να κοιμόμαστε τα βράδια ήσυχοι και ασφαλείs
    παρά να έχουμε ότι μαs ανήκει και να μην μπορούμε να κλείσουμε μάτι από τον κίνδυνο κάποιαs ξαφνικήs επίθεσηs κακόβουλων γειτόνων εναντίον μαs."
    στον κ. ΘΩΜΑ ΣΑΡΑ, αρχισυντάκτη τηs Βόρειο – Αμερικανικήs Επιθεώρησηs« ΠΑΤΡΙΔΕΣ » , Προέδρου του Ξενόγλωσσου Τύπου του Καναδά."
    Που κάθε ημέρα όλοι οι παπάρες, οι
    ανθέλληνες,γράφουνκαι υποστηρίζουν,
    φυσικόν είναι,έναν προδότη.

    Ο Καραμανλής ,όμως,πέρασε από το Κοινοβούλιο και από την κοινωνία αλλαγές που στο παρελθόν γκρέμισαν κυβερνήσεις και πρωθυπουργούς. Και τις πέρασε χωρίς να υπάρξει η παραμικρή αντίσταση.
    Να θυμηθούμε λιγάκι μερικές:
    --Ιδιωτικοποίησε την Εμπορική που έβγαζε τεράστιες ζημιές την εποχή που όλες οι άλλες τράπεζες έβγαζαν υπερκέρδη.
    ==Ξεφορτώθηκε τον ΟΤΕ, που έρριξε την κυβέρνηση Μητσοτάκη, έστω και εάν η εθελουσία ήταν μια ακριβή υπόθεση. Τώρα βλέπουμε μια υγιή επιχείρηση που όχι μόνο δεν επιβαρύνει το κράτος αλλά και συμμετέχει στον ανταγωνισμό για καλύτερες και φθηνότερες υπηρεσίες.
    --Νομοθέτησε για το ασφαλιστικό, το οποίο υπήρξε η πολιτική ταφόπλακα του Σημίτη.
    ==Άλλαξε το νόμο για το πανεπιστημιακό άσυλο και την παιδεία, όταν ο Κωνσταντίνος Καραμανλής που το αποπειράθηκε με το ν.815/78 δεν το επέτυχε.
    ==Ήρε την μονιμότητα στις ΔΕΚΟ και προχώρησε σε τολμηρές, για κεντροδεξιά κυβέρνηση, αλλαγές στο Οικογενειακό Δίκαιο (σύμφωνο συμβίωσης, νόμος για ενδοοικογενειακή βία).==Νομοθέτησε το τρίπτυχο ισότητα (στα όρια συνταξιοδότησης, στα όρια της φορολόγησης στους μισθούς του δημόσιου τομέα), αξιολόγηση (στα ΑΕΙ, στο Δημόσιο με τους δείκτες αποτελεσματικότητας, στα σχολεία και τα λύκεια με τη βάση του 10), αριστεία (ευνοϊκή χρηματοδότηση στα καλύτερα ΑΕΙ, δωρεάν υπολογιστές σε αριστούχους μαθητές, φτηνό Ιντερνετ σε αριστούχους φοιτητές κ.λπ.).
    ==Ιδιωτικοποίησε τον ΟΛΠ, όπου προβλέπεται τουλάχιστον πενταπλάσια χωρητικότητα φορτοεκφόρτωσης από τις μοντέρνες μεθοδολογίες των κινέζων της Cosco.
    ==Μείωσε κατά πολύ το δημόσιο έλλειμμα από 8% του ΑΕΠ στο 3% του ΑΕΠ. Με ΑΕΠ περίπου 250 δις., οι πέντε ποσοστιαίες μονάδες σημαίνουν πάνω από 12 δις. Ευρώ το χρόνο, κάθε χρόνο. Δηλαδή, γλυτώνουμε σπατάλες του δημοσίου περίπου όσο μία Ολυμπιάδα. Κάθε χρόνο. Εάν στην παγκόσμια κρίση, είχαμε το έλλειμμα του 2004, σήμερα θα ήμασταν εκτός ευρώ.
    == Ιδιωτικοποίησε την Ολυμπιακή που επιβάρυνε το κράτος πάνω από 1 εκατομμύριο την ημέρα, χωρίς να θιγούν οι εργαζόμενοι.
    **Ίσως το μεγαλύτερο επίτευγμα του Καραμανλή είναι ότι όλα αυτά προσπάθησε να τα κάνει χωρίς να διώξει τους πολιτικούς του αντιπάλους. Δεν έδιωξε ανώτερα και ανώτατα πράσινα στελέχη υπουργείων και οργανισμών, παρόλο που ήξερε ότι άφηνε φίδια στον κόρφο του. Δεν δίωξε κάν το μισό υπουργικό συμβούλιο του πασόκ για τα απίθανα σκάνδαλα που οργάνωσαν, για να έχουν την εύνοια των μεγαλο-επιχειρηματιών αλλά και να εξασφαλίσουν και τα εγγόνια τους.
    Έβαλε το μακροπρόθεσμο καλό της Ελλάδας πάνω από το δικό του καλό και το καλό της ΝΔ.
    Αυτή είναι η αλήθεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Πράσινα πρόβατα, μπλε πρόβατα.. Τελικά ο έλληνας ΕΙΝΑΙ πράγματι μαλάκας.
    Καθίστε να τσακώνεστε κομματόσκυλα για την κουτάλα των αλλων... Α ρε ζωντόβολα. Κοίτα ρε με τι κάθονται και ασχολούνται... Με τον Κωστάκη και τον Γιωργάκη. Εμ τόσο μαλάκες που είστε αμφότεροι, τέτοιες κυβερνήσεις σας αξίζουν.

    Καληνύχτα μαλάκες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. ΒΕΒΑΙΟΤΗΤΑ Νο...
    ΜΕΤΑ ΤΗ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΠΕΤΡΟΥ ΤΑΤΟΥΛΗ Η ΝΔ ΕΠΑΨΕ ΝΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΡΚΑΔΙΑ...ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ "ΚΩΜΜΑΤΟΣ",ΟΠΩΣ ΤΟ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΟΙ ΚΑΡΕΚΛΟΚΕΝΤΑΥΡΟΙ,ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΥΛΟΚΟΛΑΚΕΣ...
    ΟΨΟΜΕΘΑ...

    ΟΥΔΕΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση