GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Άγονων γραμμών συνέχεια...

. Είχε βάλει υπογραφές και ο Βουλγαράκης! Aπό το http://aegaio.blogspot.com/ Ο πρώην υπουργός Ναυτιλίας Γ.Βουλγαράκης κατακύρωσε δύο άγονες ...

.
Είχε βάλει υπογραφές
και ο Βουλγαράκης!

Aπό το http://aegaio.blogspot.com/

Ο πρώην υπουργός Ναυτιλίας Γ.Βουλγαράκης κατακύρωσε δύο άγονες γραμμές ενώ η κυριότητα του πλοίου βρισκόταν υπό αμφισβήτηση από τους συνεταίρους.
Πρόκειται για το πλοίο ΣΑΜΟΣ ΣΑΝ που εκτελούσε την άγονη γραμμή: Φούρνοι, Θύμαινα, Χρυσομιλιά,. Καρλόβασι, και τη γραμμή Φούρνοι Θύμαινα, Χρυσομιλιά, άγιος Κήρυκος. Για τις γραμμές αυτές το πλοίο εισέπραττε περίπου 26.000 ευρώ μηνιαίως.
Να σημειωθεί ότι για το θέμα αμφισβήτησης της κυριότητας του πλοίου ΣΑΜΟΣ εστάλη αναφορά το 2007 στην εισαγγελία από την Υπηρεσία Ειδικών Ελέγχων και ενώ έπρεπε μέσα σε τέσσερις μήνες το αργότερο να προωθηθεί, ωστόσο μέχρι σήμερα – δηλαδή δύο χρόνια μετά – εξακολουθεί να τελεί υπό εξέταση. Οι τρεις από τους πέντε μετόχους φέρονται να πούλησαν εν αγνοία των υπολοίπων δύο μετόχων το πλοίο σε έναν από τους τρεις (δηλαδή μεταξύ τους).
Αυτό έγινε –σύμφωνα με όσα έρχονται στο φως- τον Αύγουστο του 2007. Το πλοίο εκτελούσε άγονη γραμμή από τις 02/02/2007 με σύμβαση, την οποία φέρεται να έχει υπογράψει το υπουργείο Αιγαίου, με τον κύριο Βουλγαράκη και...
τους διαχειριστές της μικρής εταιρίας. Το Σεπτέμβρη του 2007, ένα μήνα δηλαδή μετά την παράνομη πώληση κι ενώ το υπουργείο Αιγαίου είχε ενημερωθεί εγγράφως για όλες τις παρανομίες και γνώριζε ότι εκκρεμούν μηνύσεις και αγωγές στη Σάμο, προχώρησε και έδωσε την άγονη γραμμή στον «καινούργιο» αγοραστή, με υπογραφή του πρώην υπουργού κ.Γ.Βουλγαράκη.
Σήμερα και αφού πήραμε στα χέρια μας την σύμβαση με αρ.87/2007 ανάθεσης δημόσιας υπηρεσίας για την εξυπηρέτηση των ακτοπλοϊκών δρομολογιακών γραμμών διαπιστώνουμε ότι: …… η επίμαχη Σύμβαση έχει υπογραφεί από τον τότε υπουργό Εμπορικής Ναυτιλίας κ.Γιώργο Βουλγαράκη.
Ας σημειωθεί ότι ο κ.Παυλίδης παρέδωσε το πρώην υπουργείο Αιγαίο στον επόμενο Υπουργό τον κ,Βουλγαράκη ο οποίος ανέλαβε την ευθύνη της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου στις 19 Σεπτεμβρίου 2007 από τον κ.Κεφαλογιάννη δηλαδή ακριβώς μετά από 10 ημέρες της ορκωμοσίας του, υπέγραψε την επίμαχη σύμβαση για την οποία και κατατέθηκε η ερώτηση της κ.Τσουρή, η οποία έχει ως εξής:
Στις 27 Απριλίου 2004 η Βουλευτής Χίου του ΠΑΣΟΚ κατάθεσε την παρακάτω ερώτηση στη Βουλή των Ελλήνωνπρος 1.τον Υπουργό Εμπορικής Ναυτιλίας Αιγαίου & Νησιωτικής Πολιτικής 2. τον Υπουργό Οικονομίας και Οικονομικών 3.τον Υπουργό Δικαιοσύνης Θέμα: Μεταβίβαση Σύμβασης Ανάθεσης Δημόσιας Υπηρεσίας Με την υπ.αρ. 13-14/01-03-2007 σύμβαση ανάθεσης δημόσιας υπηρεσίας μεταξύ του Υπουργείου Αιγαίου και της εταιρείας Σαμιακές Πλόες Ν.Ε., το πλοίο «ΣΑΜΟΣ ΣΑΝ» εκτελούσε, από την 1η Μαρτίου 2007 και μέχρι τις 31-10-2008, επιδοτούμενα δρομολόγια.
Τον Αύγουστο του 2007, οι τρεις από τους πέντε συνολικά μετόχους της εταιρείας, μεταξύ των οποίων και ο τότε Πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Σάμου, συν-πλοιοκτήτης και ναυτιλιακός πράκτορας στην περιοχή ευθύνης του, προχώρησαν στην πώληση του πλοίου «ΣΑΜΟΣ ΣΑΝ»,του μοναδικού περιουσιακού στοιχείου της εταιρείας, στην εταιρεία «Γραμμές Λουτράρη Ν.Ε.», του ενός εκ των τριών μετόχων.Οι άλλοι δύο από τους μετόχους, οι οποίοι ισχυρίζονται και καταγγέλουν ότι η πώληση έγινε παράνομα και εν αγνοία τους, έχουν καταθέσει και σχετική αναφορά από τις από 27-12-2007 στις αρμόδιες εισαγγελικές υπηρεσίες της Υπηρεσίας Ειδικών Ελέγχων, η οποία διαβιβάστηκε στην Εισαγγελία της Σάμου για περαιτέρω ενέργειες.Την 1η Οκτωβρίου 2007, ο υπουργός Αιγαίου υπογράφει την υπ.αρ.82/2007 σύμβαση ανάθεσης δημόσιας υπηρεσίας με τη νέα πλοιοκτησία, για τη συνέχιση των δρομολογίων και για τη μεταβίβαση, πλέον, στη νέα ιδιοκτησία, του συνόλου των δικαιωμάτων και των υποχρεώσεων, που απέρρεαν από τη προηγούμενη, για το ίδιο πλοίο.
Η συγκεκριμένη ανάθεση στηρίχθηκε στις υπεύθυνες δηλώσεις των τριών μετόχων, οι οποίοι δήλωσαν νόμιμοι εκπρόσωποι της εταιρείας ΣΑΜΙΑΚΕΣ ΠΛΟΕΣ ΝΕ, παρόλο που:
1. Τα ονόματα αυτού ή αυτών που υπογράφουν το πωλητήριο και τις υπεύθυνες δηλώσεις, δεν συμπίπτουν, στο επίμαχο χρονικό διάστημα, με τα ονόματα αυτών που νόμιμα εκπροσωπούν και δεσμεύουν την εταιρεία, σύμφωνα με το τηρούμενο στο Υπουργείο Εμπορικής Ναυτιλίας μητρώο ναυτικών εταιρειών.
2. Σύμφωνα με έγγραφα της ΔΟΥ Σάμου, αναγνωρίζεται, μέχρι και το Μάιο του 2008, ως νόμιμος εκπρόσωπος της εταιρείας ο ένας από τους καταγγέλοντες, το πλοίο φαίνεται να εξακολουθεί να ανήκει στην Ν.Ε. Σαμιακές Πλόες, ενώ δεν έχει υποβληθεί δήλωση φόρου μεταβίβασης, για το εν λόγω πλοίο.
3. Tο Υπουργείο Αιγαίου είχε ενημερωθεί για τις καταγγελίες.
Βάσει των παραπάνω
Ερωτώνται οι κύριοι Υπουργοί
1. Κατά τη διαδικασία μεταβίβασης της υπάρχουσας σύμβασης ανάθεσης δημόσιας υπηρεσίας στη νέα πλοιοκτησία, πραγματοποιήθηκε ενδελεχής έλεγχος για τη νομιμότητα πώλησης του πλοίου; Είναι νόμιμη η ανάθεση στη νέα εταιρεία, εφόσον στηρίχθηκε μόνο σε υπεύθυνες δηλώσεις τριών μετόχων; Προσκομίστηκαν όλα τα απαιτούμενα, κατά Νόμο, έγγραφα, για τη μεταβίβαση; Παρακαλώ για την κατάθεση τους.
2. Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης της νέας σύμβασης, και για τις επιμέρους πληρωμές των μισθωμάτων, κατατέθηκαν από τη νέα πλοιοκτησία, όλα τα προβλεπόμενα εκ του νόμου δικαιολογητικά, όπως για παράδειγμα η βεβαίωση της αρμόδιας ΔΟΥ; Παρακαλώ για την κατάθεση τους.
3. Ποιος, και με εντολή ποιου, εισέπραττε τα τιμήματα της συγκεκριμένης άγονης γραμμής από τον Αύγουστο του 2007 μέχρι και το Μάιο του 2008; Παρακαλώ για την κατάθεση των σχετικών εντολών πληρωμής.
4. Παρακαλώ για την κατάθεση του πορίσματος που εξεδόθη, μετά από τον έλεγχο των αρμοδίων υπηρεσιών της Υπηρεσίας Ειδικών Ελέγχων του Υπουργείου Οικονομίας και Οικονομικών, τον Ιανουάριο του 2009, στις εμπλεκόμενες ναυτιλιακές εταιρείες.
5. Η ολοκλήρωση της εξέτασης της από 27-12-2007 σχετικής αναφοράς, ακόμη εκκρεμεί στην Εισαγγελία της Σάμου. Ποιοι είναι οι λόγοι αυτής της πολύμηνης καθυστέρησης και ποια είναι η εξέλιξη της υπόθεσης;

12 σχόλια

  1. Έ όχι και να μιλάει για συνείδηση, για διαφάνεια και για δικαιοσύνη ο καθηγητής της υποκρισίας Γιωργάκης.
    Πάει να μας τρελάνει εντελώς μου φαίνεται.
    Νομίζει ότι ξεχάσαμε που πλήρωσε το πρόστιμο του Λαλιώτη, όταν αυτός καταδικάστηκε από το δικαστήριο για συκοφαντική δυσφήμιση του Μητσοτάκη;
    Με τόσες εισφορές από τη Ζίμενς δεν θα βοηθήσουμε το δικό μας το παιδί τον Κώστα Λαλιώτη, το μέγα δάσκαλο και πνευματικό καθοδηγητή του πρωταθλητή λασπολογίας Ελλάδος Καρχιμάκη;
    Να μη σώσουμε το άνθρωπο που πρόσφερε ατέλειωτες στιγμές δόξας στους μεγαλοεργολάβους των καναλιών και έπαιζε με "βαρβάτο" χρήμα όπως στο Κτηματολόγιο, τη γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου, το Αεροδρόμιο;
    ΑΚΟΥ ΘΡΑΣΟΣ Ο ΓΑΠ.
    Ζήτησε από τους βουλευτές της ΝΔ να ψηφίσουν κατά συνείδηση για τον Παυλίδη.
    Να το ξαναπούμε "κατά συνείδηση".
    ΖΗΤΑΕΙ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΤΩΝ ΕΠΙΣΗΜΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΘΕΝΤΩΝ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΤΟΥ.
    Θα έκανε ποτέ κάτι τέτοιο ο Καραμανλής, η Παπαρήγα, ο Αλαβάνος ή ο Καρατζαφέρης;
    Ότι και να σκεφθεί κανείς είναι λίγο για τον αμοραλισμό και το γενικό ήθος αυτού του ημι-αλλοδαπού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. "Σιχαμένοι δημοσιοκάφροι τον τρελλάνατε κι αυτόν"

    "Η μολυσματική ασθένεια που έχει πάρει διαστάσεις επιδημίας σε αυτή τη χώρα ονομάζεται δημοσιογραφία. Η εξουσία που έχουν πάρει μέσα απο πραξικοπηματικές διαδικασίες που βασίζονται στη μίζα, την κομπίνα και την αλητεία, έχει ισχυροποιηθεί τρομερά.
    Βρίθουμε απο βλάκες, απο χαμένους, απο κατεστραμμένους που είναι κάθε στιγμοί κουμπωμένοι με το τηλεοπτικό χαπάκι. Αυτοί είναι και το "μπετό", τα πόδια, το...
    στήριγμα της σαπίλας.

    Εδώ και κάποια χρόνια βάλθηκαν τα τηλεσκουπίδια, να μας διαμορφώσουν κατάλληλα ωστε να βρισκόμαστε σε συνεχή ύπνωση. Προσπαθούν -και πετυχαίνουν- να μας τελματώσουν ωστε να εδραιώσουν καλύτερα τη θέση τους. Σκαρφίστηκαν μάλιστα να χρησιμοποιούν τους γνωστούς "τρελλούς του χωριού" όσο περισσότερο γίνεται.

    Παρουσίαζαν με κάθε ευκαιρία τον άμοιρο Γιώργο Παπανδρέου. Μια ευγενική και καλόψυχη ψηχή που γυρνούσε σε πανυγήρια. Ο καλοπροέρετος, πείσθηκε απο τα κουράδια της τηλεόρασης πως είναι κάποιος. Είχαν διακρίνει οι ΝΑΖΙδες πως ήταν ελαφρώς ανόητος.
    Το καλύτερο θύμα τους!

    Η κύριος αυτός το 'χασε. Ναι τρελλάθηκε. Είναι στο ψυχιατρείο σε καταστολή. Έπαθε κάποια ψύχωση μεγαλείου. Νόμιζε ότι ήταν Πρωθυπουρδός !
    Αυτό είναι το πρώτο θύμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μας αξίζουν σίγουρα (και χρειαζόμαστε) καλύτερες ηγεσίες αλλά όχι κάποιες που θα κυβερνούν σαν υποχείρια ξένων δυνάμεων, όπως ο Γιωργάκης.

    Όπως από το καλό υπάρχει το καλύτερο έτσι και από το κακό υπάρχει ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ.

    Και μη μου πείς ότι άς του δώσουμε την ευκαιρία να αποδείξει τον εαυτό του, διότι θα θεωρήσω ότι έχεις φιλτράρει τη σκέψη σου.

    Ο Γιωργάκης είναι ΠΟΛΥ ΓΝΩΣΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΟΝΤΟΤΗΤΑ, τόσο σε ότι αφορά τις προσωπικές του δυνατότητες όσο και σε ότι αφορά από πού παίρνει κατευθυντήριες γραμμές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ρεεεεε μαλάκες Νεοδημοκράτες δεν είναι ανάγκη να ταλαιπωρείστε άλλο με τις χαζοαναρτήσεις σας, μας έχετε πείσει ρε μαλάκες πόσο χαζοβιόληδες είστε.
    Ρεεεε αρχιλαμόγια πάρτε τα γουβαδάκια σας, τον μπουχέσα σας Κωστάκη και δρόμο!!! Ρεεεε χαζοδεξιούλιδες οι κυβερνώντες από την παράταξή σας είναι μιζαδόροι, κομπιναδόροι, ανίκανοι, επικίνδυνοι, με αποτέλεσμα κάθε μέρα παραμονής τους στην εξουσία να διαλύουν την χώρα. Ρεεεεε χαζοβιόληδες μαλακοδεξιοί ξυπνάτε….. σας δουλεύει ο Κωστάκης και η παρέα του ρε κοθώνια!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το μεγάλο αίσχος: να παρουσιάζεται μπροστά σε κοινό και να χειροκροτείται κιόλας ο κος οφ-σορ! Ρε πού φτάσαμε τον κόσμο;;;;;


    ΙΜΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΤΕΛΙΚΑ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ..ΤΟ ΦΑΛΑΚΡΟ ΜΟΥΣΜΟΥΛΟ..ΤΟ ΦΑΛΑΚΡΟ ΒΟΥΝΟ ..ΤΟ ΦΑΛΑΚΡΟ ΓΑΛΑΖΙΟ ΑΥΤΟΜΑΣΤΙΓΩΜΕΝΟ ΠΑΛΛΗΚΑΡΑΚΙ ..ΤΑ ΕΠΑΙΡΝΕ?ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ Η ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΟΥΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΟΥ ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΤΑΠΕΙΝΑ ..ΤΑ ΕΠΑΙΡΝΕ?ΝΑΙ ΤΟΥ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΕΡΟΥ.. ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΣΗΜΑΙΑ ΤΟΥΣ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΔΙΑΘΦΟΡΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΙΣΗ ΤΟΥ ..ΚΡΑΤΟΥΣ..ΤΑ ΕΠΑΙΡΝΑΝ?ΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΑ ΕΠΑΙΡΝΑΝ?ΑΝ ΞΑΝΑΕΡΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΓΑΜΗΜΕΝΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΑ ΠΡΑΣΙΝΑ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΑ ΘΑ ΤΑ ΞΑΝΑΠΑΙΡΝΟΥΝ?ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΜΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟΣ ΜΑΛΑΚΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΩ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΜΟΥ ΕΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΥΟ?ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΕΠΑΡΧΙΑ ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ..ΒΟΥΝΙΣΙΟΣ..ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΠΟΛΛΑ..ΠΟΛΛΑ..ΔΩΣΤΕ ΜΟΥ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΝΑ ΓΙΝΩ ΛΙΓΑΚΙ ΣΟΦΟΤΕΡΟΣ...ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ..ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ηρεμήστε πρασινοφρουροί, σας έχει πιάσει ταχυπαλμία γιατί έχετε μυριστεί την καταιγίδα που έρχεται.
    Όσο για την αξιοπρέπεια της πολιτικής ζωής του τόπου, μήν στενοχωριέστε.
    Φρόντισαν τα καλόπαιδα του πασόκ με το Χρηματιστήριο, τη Ζίμενς, το Κτηματολόγιο, τους TOR-M1, τις φρεγάτες, το C4I και τόσα άλλα.
    Απλά μετρήστε πόσα τωρινά και πρώην στελέχη του πασόκ ζούν σε βιλάρες, έχουν εξασφαλίσει τα δισέγγονά τους και βρίσκονται ξαναπαντρεμένα με προικοθήρες κοπελίτσες, 30 χρόνια νεότερες.
    Μετά το ξανασυζητάμε το θέμα της πολιτικής αξιοπρέπειας.
    Απλά πράγματα.
    Εγώ πάντως θα πρόσθετα και το θέμα της υποκρισίας, φαντάζομαι να συμφωνείτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ά ρε Bloopers ΜΓΔ (Μουνί Γαμημένο Δαρμένο),

    Χαίρομαι που έχεις τόσο συναρπαστικά επιχειρήματα, μας άφησες άναυδους.
    Πάντως, να μην είσαι αχάριστος μικρούλη.
    Μην ξεχνάς ποιός σου ξέσκιζε το χαλαρό κωλαράκι σου γλυκά αυτές τις μακριές νύκτες του χειμώνα.
    Μην ξεχνάς ποιός σου έδινε το γλειφιτζούρι του να έχεις να πιπιλάς και να σου τρέχουν τα σάλια.
    Τέλος, ποιός ξεφτίλιζε την αδελφή σου μαζί με όλη τη γειτονιά στο πισωκολλητό, έστω και εάν κινδύνευε να πάει άπατος από τα παράσημα που κουβαλάει από τον ανώμαλο πατέρα σου.
    Γι’ αυτό σου λέω, μην είσαι αχάριστος, είμαστε πολύ χρήσιμοι σε μουνόπανα σαν και σένα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αξιότιμοι φίλοι οπαδοί του πασόκ,

    Μην αφήνετε να σας δουλεύει το μαγαζί σαν να είσαστε πρόβατα.

    Πχ αυτη η ιστορία με τα λευκά κλπ, κλπ είναι μία εντελώς υποκριτική τοποθέτηση του κόμματός σας και σας θυμίζω μερικά από τα αντίστοιχα περιστατικά επί εποχής σημίτη:

    *Στην ψηφοφορία στις 2-2-2001 για τη σύσταση Ειδικής Προκαταρκτικής επιτροπής σύμφωνα με το άρθρο 86 του Συντάγματος για τις παράνομες Ελληνοποιήσεις στην ψηφοφορία για τον κ. Πάγκαλο μετρήθηκαν 4 λευκά, και στην ψηφοφορία για τον κ. Ρέππα 5 λευκά. Συνολικά οι απόντες βουλευτές ήταν 14.

    *Στις 9-5-1997, για τη σύσταση Ειδικής Προκαταρκτικής Επιτροπής για το Καζίνο του Φλοίσβου, στην ψηφοφορία για την κ. Παπανδρέου μετρήθηκαν 6 λευκά, 7 «παρών», και 10 απόντες βουλευτές του ΠΑΣΟΚ.

    *Στις 17-6-2003 στη συζήτηση για σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής για την υπόθεση του Χρηματιστηρίου, στην ψηφοφορία απουσίασαν 14 βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, 8 από τα κόμματα της αριστεράς και τρεις ανεξάρτητοι, Μάνος, Καρατζαφέρης, Ψαχαρόπουλος.

    Σε όλες τις περιπτώσεις και παρά τις πολυπληθείς κραυγαλέες απουσίες, οι Υπουργοί παρέμειναν στις θέσεις τους και οι Κυβερνήσεις ΠΑΣΟΚ συνέχισαν κανονικά τη θητεία τους.

    Βαφτίζοντας ΣΗΜΕΡΑ τη «λευκή ψήφο», σε «ψήφο συγκάλυψης» και την ψήφο κατά της παραπομπής, σε «ψήφο παραγραφής», το κόμμα σας στην ουσία προσπαθεί να εξαλείψει την «κατά συνείδηση» ψήφο.

    Η σκοπιμότητα προφανής, η συντήρηση της σκανδαλολογίας με κάθε μέσο.

    Αυτό δεν τιμά το κόμμα σας, ούτε τον αρχηγό του.

    Με αυτά τα μυαλά δεν θα πάτε μπροστά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Για τον 7-5-09 1:58

    Ρώτησε την Αλέκα να σου πει πώς έγιναν τόσο πολλοί και τόσο γρήγορα πλούσιοι οι "σύντροφοι" της Μοσχας!


    ΙΜΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. δεξιοί νεοδημοκρατες αυτή ήταν και η τελευταία σας ευκαιρία να αποδείξετε ότι κάτι έχει αλλάξει σε σας , το φάγαμε το καρότο αλλά βάλαμε μυαλό , οι πολιτικοί σας είναι κοριοί αχόρταγοι χωρίς ίχνος ευθιξίας , γι' αυτό τέρμα τα διφραγκα στις επόμενες εκλογές θα έχετε μια τελευταία ευκαιρία να βοηθήσετε για μια φορά στην ζωή σας την πατρίδα σας

    ΦΕΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση