GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πουλάααακια μου...

Από το http://www.drseeng.blogspot.com . Καλό το σποτάκι της Νέας Δημοκρατίας για τις Ευρωεκλογές. Οι πολιτικοί λένε την αλήθεια, μόνο ότα...

Από το http://www.drseeng.blogspot.com
.
Καλό το σποτάκι της Νέας Δημοκρατίας για τις Ευρωεκλογές. Οι πολιτικοί λένε την αλήθεια, μόνο όταν μιλάνε για τα μειονεκτήματα των αντιπάλων τους. Δηλαδή τη μισή αλήθεια. Στην προκειμένη περίπτωση, υπάρχουν τα παπαγαλάκια του ΠΑΣΟΚ, τα οποία δεν είναι ούτε λίγα, ούτε αμελητέα. Τι θα γίνει όμως με την υπόλοιπη αλήθεια, η οποία καλύπτεται επιμελώς;
Πουλερικά…
- Οι δημοσιογράφοι λέγονται παπαγαλάκια.
- Οι νεκροθάφτες, κοράκια.
- Οι αντίπαλοι του Ολυμπιακού, κότες.
- Αυτοί που κάνουν πως δεν ξέρουν τίποτα, πάπιες.
- Οι πολιτικοί (και άλλοι πολλοί), στρουθοκάμηλοι.
- Τα αντρικά μόρια, πουλιά γενικώς.
- Και όοοοοοοολοι εμείς που δεν ανήκουμε σε κανέναν από τους παραπάνω κλάδους… μπούφοι.

32 σχόλια

  1. Υποκριτές πασόκοι, οι πληγές που μας αφήσατε είναι βαθειές.

    Σκάνδαλα είναι ο παυλίδης, ο ζαχόπουλος ή οι υποκλοπές;

    ΕΧΕΤΕ ΓΕΛΟΙΟΠΟΙΗΣΕΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΗ ΛΕΞΗ ΣΚΑΝΔΑΛΟ.

    Στο σπίτι του κρεμασμένου ΔΕΝ μιλάνε για σχοινί.

    ***ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟΥ: Η ΜΗΤΕΡΑ ΤΩΝ ΣΚΑΝΔΑΛΩΝ ΑΠΟ ΙΔΡΥΣΕΩΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ. ΔΕΝ ΚΛΑΠΗΚΕ ΜΟΝΟ ΚΡΑΤΙΚΟ ΧΡΗΜΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΟ. ΤΑ ΠΟΣΑ ΕΙΝΑΙ ΙΛΙΓΓΙΩΔΗ, ΞΕΠΕΡΑΣΑΝ ΤΑ 110 ΔΙΣ ΕΥΡΩ (38 ΤΡΙΣ ΔΡΧ). Ενάμισι εκατομμύριο ανύποπτοι μικροεπενδυτές έχασαν τις οικονομίες τους μετά από τις άμεσες και έμμεσες προτροπές υπουργών και του ίδιου του Σημίτη. Τα παπαγαλάκια των νταβατζήδων διαφήμιζαν τις μαγειρεμένες αποδόσεις του Χρηματιστηρίου, ενώ ο διορισμένος από το Σημίτη στην Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς Σταύρος Θωμαδάκης έδινε εγκρίσεις μετοχικού κεφαλαίου σε όλους τους επιχειρηματίες, χωρίς κάν να ελέγχει τι είχαν κάνει με τα προηγούμενα λεφτά που είχαν βουτήξει. Το χρηματιστήριο έγινε μέχρι και «κόμμα» στις εκλογές του 2000, ενώ παράλληλα χρησιμοποιήθηκε ως προεκλογικό σημάδι της "ισχυρής οικονομίας" των κυβερνήσεων Σημίτη. Διαφημιστικά σποτ προκαλούσαν τους Έλληνες να επενδύσουν τα χρήματά τους στα σίγουρα κέρδη των εισηγμένων και τα παπαγαλάκια των μέσων παραπληροφόρησης, ανταγωνίζονταν ποιος θα σε πρωτο-παραμυθιάσει. Όταν το 2000 είχε επέλθει η καταστροφή και ρωτήθηκε ο Σημίτης τι θα γίνει με τους κατεστραμμένους, αυτός απάντησε «άς πρόσεχαν».

    και σαν να μην έφταναν όλα αυτά:

    ***ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΔΕΚΑ (Δημόσια Επιχείρηση Κρατικών Αξιών): Για να κερδίσει τις εκλογές του 2000 ο Σημίτης δεν ήθελε να πέσει το χρηματιστήριο. Διόρισε δικούς του ανθρώπους στην εταιρία διαχείρισης των ασφαλιστικών ταμείων και τους έβαλε να αγοράζουν υπερτιμημένες μετοχές. Βέβαια, ακριβώς ΜΕΤΑ αφού κέρδισε τις εκλογές το Χρηματιστήριο κατέρρευσε και τα ασφαλιστικά ταμεία καταστράφηκαν.

    Περαστικά σας και άντε και με καινούργιο αρχηγό από τον άλλο μήνα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΑΣΟΚ – ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΛΙΓΑΚΙ; ΠΟΣΟ ΑΛΛΟ ΝΑ ΚΛΕΨΟΥΝ;


    Όποιος ξαναψηφίσει το Γιωργάκη και την πράσινη συμμορία του θα βαράει το κεφάλι του στον τοίχο.

    Τι νέο να περιμένουμε από τα πράσινα λαμόγια, ΠΟΣΟ ΑΛΛΟ θέλουν να ΚΛΕΨΟΥΝ;

    Νομίζουν οι απατεώνες ότι επειδή πέρασε μια πενταετία εμείς ΞΕΧΑΣΑΜΕ τι μας κάνανε 20 χρόνια, οι ΔΑΣΚΑΛΟΙ ΤΗΣ ΚΛΕΨΙΑΣ; Επειδή βάλανε τον κλαψιάρη τον Παπακωνσταντίνου να λασπολογεί καθημερινά στις τηλεοράσεις, νομίζουν ότι δεν καταλαβαίνουμε ποιοι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ θα κυβερνούν εάν τους ξαναψηφίσουμε;

    Νομίζουν, για παράδειγμα, ότι ξεχάσαμε το χρηματιστήριο και τα εκατομμύρια Ελλήνων που έμειναν άφραγκοι;

    Νομίζουν ότι ξεχάσαμε που μπήκανε πάμπτωχοι στην πολιτική και τώρα μένουν σε βιλάρες με πισίνες;

    ΑΠΟ ΜΕΓΑΛΑ ΛΟΓΙΑ ΧΟΡΤΑΣΑΜΕ ΓΙΩΡΓΑΚΗ, ΔΕΝ ΞΑΝΑΤΣΙΜΠΑΜΕ.

    Ο Γιωργάκης λέει ότι αγωνίζεται για το καλό του φτωχού λαού και τον πιάνουν επ’ αυτοφώρω να συσκέπτεται ΜΥΣΤΙΚΑ με μερικούς από τους μεγαλύτερους μεγαλοκαρχαρίες και αιμορουφήχτρες της χώρας;

    ΤΕΤΟΙΟ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΛΑΟ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΩΡΓΑΚΗ;

    Λαός είναι ο Λάτσης της Eurobank,

    ο Θεοδωρόπουλος της Δέλτα,

    ο εφοπλιστής Λασκαρίδης με τα ξενοδοχεία και τα καζίνα,

    ο Γεράρδος του Πλαίσιου,

    ο Καλιτσάντζης του Μπόμπολα,

    ο Διβάνης με τα ξενοδοχεία,

    ο Βασιλάκης της Aegean,

    ο Μυτιληναίος με τα εργοστάσιά του και

    ο Σκλαβενίτης με τα σουπερμάρκετ του;

    ΠΑΣ ΝΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΛΑΝΕΙΣ ΕΝΤΕΛΩΣ ΓΙΩΡΓΑΚΗ, Η ΑΠΛΑ ΦΑΙΝΟΜΑΣΤΕ ΜΑΛΑΚΕΣ;

    Όποιος δημοκράτης ξαναψηφίσει πασόκ είναι άξιος της μοίρας του και να μην παραπονιέται για αυτά που θα λουστεί!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΣΤΑ ΣΟΒΑΡΑ ΤΟ ΓΙΩΡΓΑΚΗ;

    Οι θέσεις του στην οικονομία είναι ΑΠΟΛΥΤΑ ΑΛΛΟΠΡΟΣΑΛΛΕΣ, δεν ξέρει που πατάει και που βρίσκεται.

    Να μην αποκρατικοποιηθεί η Ολυμπιακή (τώρα τα μασάει), τα ΕΛΤΑ και ο ΟΣΕ, να μην ενοποιηθούν τα 133 ταμεία σε 13, η κατώτατη σύνταξη να πάει 850 ευρώ, να αυξηθούν οι μισθοί και να γίνουν και άλλες προσλήψεις στο δημόσιο, bla bla bla.

    Και πώς θα χρηματοδοτηθούν αυτές οι νέες ιδέες και τα απίθανα οράματα;

    Πρώτον ΛΕΕΙ θα κτυπήσει τη φοροδιαφυγή (προφανώς όπως και παλιά) και δεύτερον ΛΕΕΙ θα τα πάρει από τους πλούσιους και θα τα δώσει στους φτωχούς (όπως και παλιά).

    Πολύ πρωτότυπο, πώς το σκέφτηκες ρε γίγαντα;;

    Φαίνεται μάλιστα ότι το ΠΗΓΑΔΙ ΤΗΣ ΒΛΑΚΕΙΑΣ ΤΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΤΟ.

    Άκου μπαρούφα, λέει πχ. ότι θα ΑΥΞΗΣΕΙ τις επενδύσεις από το εξωτερικό αλλά λίγο μετά ξεχνιέται και λέει ότι θα ΑΥΞΗΣΕΙ και τη φορολογία των μεγάλων επιχειρήσεων για να χρηματοδοτήσει την επέκταση του δημόσιου τομέα.

    Πώς συνδυάζονται αυτά τα δύο ρε μεγάλε, πές το μυστικό και σε μας τους άσχετους να δούμε το φώς μας.

    ΟΧΙ ΜΙΑ ΤΕΤΡΑΕΤΙΑ ΑΛΛΑ ΕΝΑ ΜΗΝΑ να τον κάνεις πρωθυπουργό θα διαλύσει το σύμπαν.

    Ο απόλυτος στόκος, δεν είναι τυχαίο που ακόμη και ο πατέρας του ντρεπότανε γι’ αυτόν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΚΟΥΣΕΣ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΗΜΕΡΙΝΕΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΤΗΣ GPO ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΕΤΡΟΝ ΑΝΑΛΥΣΙΣ?ΠΑΛΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ Ο ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΧΟΜΠΥ ΤΟΥ ΤΟ ΨΕΜΜΑ Ο ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ.

    Πόσα από τα 6,5 εκατομμύρια που ομολόγησε ότι βούτηξε ο Tρεπεκλής πήγαν στο πασόκ;

    Ο Γιωργάκης, ο παιδικός φίλος του Τρεπεκλή, ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ΤΙΠΟΤΕ ΓΙ' ΑΥΤΑ;

    Πές ότι παλιά δεν ήξερε διότι ο Σημίτης δεν τον ενημέρωνε. Ο Γιωργάκης όμως είναι αρχηγός του πασόκ από το 2004. Η ιστορία με τον Τρεπεκλή είναι πρόσφατη. Μπορείς επιτέλους να πείς έστω και ΜΙΑ αλήθεια Γιωργάκη;

    Ο Γιωργάκης είχε πεί πέρυσι ότι θα κάνει εσωτερικό έλεγχο και θα μας πεί που πήγε το 1 εκατομμύριο του Τσουκάτου. Έχει περάσει τόσος καιρός, ΓΙΑΤΙ ΚΡΥΒΕΙ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ ; Μήπως δεν έγινε καμμία έρευνα διότι ΗΞΕΡΑΝ ΗΔΗ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ;

    ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΠΛΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΕ ΑΠΛΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ.

    Όχι άλλο παραμύθι Γιωργάκη, μας μπουχτίσατε στο ψέμμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο ΥΠΟΨΙΑΣΜΕΝΟΣ25 Μαΐ 2009, 4:08:00 μ.μ.

    ΚΑΙ «ΠΑΠΑΓΑΛΟΣ» ΚΑΙ ΑΡΧΗ ΨΕΥΤΑΡΑΣ Ο «ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΕΡΟΣ»

    22-05-2009

    Στη συζήτηση προ ημερήσιας διατάξεις για την οικονομία, σε επίπεδο αρχηγών κομμάτων από το Βήμα της Βουλής των Ελλήνων, ο «καταλληλότερος» εγκαλούσε τον Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ και Αυριανό Πρωθυπουργό κο ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, για έλλειψη μνήμης ή σκόπιμη διαστρέβλωση της αλήθειας.

    Το παρακάτω απόσπασμα από την ομιλία του κουρασμένου Κωστάκη είναι αποκαλυπτικό και συνάμα αδιάψευστο ντοκουμέντο, για την ποιότητα και τη σοβαρότητα που διαθέτει ο «σεμνός» και «ταπεινός» πρωθυπουργός μας.

    ( ……. Ο Αρχηγός του ΠΑΣΟΚ έφτασε στο σημείο να λέει, ότι τάχα μου προκηρύξαμε πρόωρες εκλογές το 2007 εν μέσο πυρκαγιών, δεν τα θυμάστε καλά και καλλίτερα να μην τα θυμάστε καλά, γιατί αλλιώς σκόπιμα διαστρεβλώνετε χονδροειδώς τα πράγματα, πρώτα προκηρύχθηκαν οι εκλογές και μετά ήλθαν οι πυρκαγιές, γιατί δεν λέτε την αλήθεια? για ποιο λόγο τη διαστρεβλώνετε? ….. μπλα μπλα μπλα)

    Εμείς όμως που τα θυμόμαστε εξίσου καλά με τον Αρχηγό του ΠΑΣΟΚ και Αυριανό Πρωθυπουργό κο ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, υπενθυμίζουμε στον «παπαγάλο» και αρχηψευταρά «καταλληλότερο», ότι οι πυρκαγιές ξέσπασαν στις 28 - 06 - 2007 με τη βοήθεια του «στρατηγού άνεμου» επικουρούμενος από τις «ασύμμετρες απειλές», σύμφωνα με τις μπαρούφες του αρχηπραίτορα «κου» ΠΟΛΥΔΩΡΑ, που παρίστανε τότε τον Υπουργό Δημόσιας Τάξης και εξέτεινε την ποινή του όπως έχει δηλώσει ο άχρηστος.

    Η πρόωρες εκλογές και μάλιστα δια ασήμαντον αφορμή προκηρύχθηκαν στις
    17 - 08 - 2007.

    Αυτά προς το παρόν για την αποκατάσταση της αλήθειας «παπαγάλε» και αρχηψευταρά «καταλληλότερε».

    Εμείς επειδή έχουμε ισχυρότατη μνήμη, ενημερώνουμε από τώρα τους «παπαγάλους», τους αρχηψευταράδες, τους κουρασμένους, τους ανίκανους, τους «καταλληλότερους», τους μιζαδόρους, τους διαπλεκόμενους, τα λαμόγια και τα λογής – λογής θερέφωνα της Ν(έας) Δ(υστυχίας), ότι στις Ευρωεκλογές αλλά και στις Εθνικές Εκλογές, όποτε και αν γίνουν, θα τους μαυρίσουμε.


    Ο ΥΠΟΨΙΑΣΜΕΝΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. TO GIORGAKI THA SAS RIKSEI ENAN POUTSO EISA ME TO BOI TOU... TON EXEIS DEI APO KODA? AMA TON DEIS THA KLASEIS MALI NA RAVEIS POULOVER GIA ENA TAGMA PALIO MALAKA DEKSIO FASISTOKATHIKI.... OSO GIA TIS KOTES DEN EINAI OI ADIPALOI TOU OLYBIAKOU... KOTES KOTES MALAKES PIREOTES LEEI TO SINTHIMA...BOUFO...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Βλέπω ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι κάθε μέρα που περνάει το σκάνδαλο Ζίμενς των 100.000.000 ευρώ εξαφανίζεται από τις αναρτήσεις σας.

    Για τον παυλίδη, την τεράστια ξανδαλάρα των 100 χιλιάδων ανεβάζατε 20 αναρτήσεις την ημέρα.

    Το όνομα Μαυρίδης (που προφυλακίστηκε) έχει εξαφανιστεί.

    Το όνομα Σταυριανού που προφυλακίστηκε παρομοίως.

    Τα ονόματα των υπόλοιπων τριών μπαγάσηδων που θα προφυλακισθούν τις επόμενες ημέρες (όπως πχ ο Σκαρπέλης του γνωστού Ματζουράνη) δεν εμφανίζονται πουθενά.

    Για τον Παυλίδη είχατε «ρεπορτάζ» ακόμη και για το βρακί που φοράει ο πιο μακρινός συγγενής του.

    Φτάσατε στο σημείο ακόμη να υπονοείτε ότι επίτηδες άφησε ο Καραμανλής το Χριστοφοράκο να δραπετεύσει είναι σαν να μας λέτε:

    ΡΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΣΤΕ ΤΟΣΟ ΜΑΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΟΥΤΕ ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ.

    Κολλητός της ΝΔ ήταν ο Χριστοφοράκος ή του Γιωργάκη και των λοιπών σοσιαλιστών;

    Μήπως και ο Τρεπεκλής ήταν φίλος του Καραμανλή;

    Μήπως και ο Τσουκάτος;

    Μήπως και ο Μαντέλλης;

    ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΣΑΣΤΕ ΛΙΓΟ ΒΡΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΨΕΥΤΕΣ;

    Δεν βλέπετε κοτζάμ Μέρκελ στην περίφημη φωτογραφία με τον Καραμανλή, που τελυταία δεν τη δείχνετε ολόκληρη παρά μόνο το κομμάτι που φαίνεται και ο Χριστοφοράκος;

    Από την περυσινή εκδήλωση του Ελληνογερμανικού επιμελητηρίου είναι η φωτογραφία.

    Τι θέλατε, να είναι η καγκελλάριος της Γερμανίας στην Ελλάδα και να μην τη συναντήσει ο πρωθυπουργός;

    ΚΑΨΑΜΠΕΛΗ ΚΑΙ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗ ΟΠΟΙΟΣ ΥΠΗΡΕΤΕΙ ΤΗ ΛΑΣΠΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΠΑΡΑ ΝΑ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ΓΟΥΡΟΥΝΙ.

    Και ακριβώς αυτό είστε.

    Μορφωμένα γουρούνια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Εάν σήμερα η διαφορά στη δημοσκόπηση είναι 3%, η Ν.Δ. έχει την νίκη στο τσεπάκι.
    Από το 20% των αναποφάσιστων τουλάχιστον το 70% είναι Νεοδημοκράτες.
    Κάτι μου λέει ότι σύντομα θα έχουμε συνέδριο εκλογής αρχηγού στο πασόκ.
    Άντε να τελειώνουμε γιατί πολύ κράτησε το αστείο με το γραφικό Νίκο Κατέλη της πολιτικής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΜΑ ΤΙ ΑΗΔΙΕΣ ΛΕΣ?ΑΝΑΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΤΡΕΙΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΣΕ 13 ΜΕΡΕΣ!ΕΔΩ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΤΟ 2007 ΕΧΑΝΕ ΜΕ ΤΡΕΙΣ ΜΟΝΑΔΕΣ 15 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΚΑΙ Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ ΑΝΑΠΟΦΑΣΙΣΤΩΝ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ.ΑΛΛΑΞΕ ΤΙΠΟΤΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΤΕΛΙΚΑ ΤΑΠΑΙΡΝΕ MONO Ο ΤΣΟΥΚΑΤΟΣ ή ΟΛΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ;

    19-6-2008. O κ, Θεόδωρος Τσουκάτος, πρώην στενός συνεργάτης του τότε πρωθυπουργού κ. Κώστα Σημίτη, πρώην βουλευτής και επί σειρά ετών υπεύθυνος για τα οργανωτικά του ΠΑΣΟΚ, ομολόγησε ότι τον επισκέφθηκε ο πρώην επικεφαλής της Siemens στην Ελλάδα κ. Μιχάλης Χριστοφοράκος, προκειμένου να διερευνηθεί η πιθανότητα να δοθούν κεφάλαια για την προεκλογική καμπάνια του ΠΑΣΟΚ.
    «Δέχθηκα επίσκεψη στο γραφείο μου στο ΠΑΣΟΚ από τον κ. Μιχάλη Χριστοφοράκο και έγινα αποδέκτης πρότασης για οικονομική συνεισφορά στην καμπάνια του Κινήματος. Μου ζητήθηκε τραπεζικός λογαριασμός στο εξωτερικό για να γίνει η μεταφορά χρημάτων. Απευθύνθηκα σε γνωστό μου πρόσωπο που ανέλαβε να διευκολύνει το ΠΑΣΟΚ χωρίς δικό του όφελος και διεκπεραίωσε τη σχετική διαδικασία. Τα χρήματα, χωρίς άλλη δική μου ανάμιξη, ήρθαν στον τομέα Οικονομικού του ΠΑΣΟΚ, παρελήφθησαν από τους αρμόδιους του τομέα Οικονομικού και εισήλθαν στο ακέραιο στο ταμείο του Κινήματος (ένα εκατ. μάρκα, δηλαδή 420.000 ευρώ). Δεν είχα ποτέ καμία προσωπική ανάμιξη ή άλλη αθέμιτη συμμετοχή. Σημειώνω επίσης ότι ποτέ δεν διαχειρίστηκα χρήματα στο Κίνημα ούτε είχα οποιαδήποτε θέση στο Δημόσιο. Οι δραστηριότητές μου στο ΠΑΣΟΚ ήταν πάντα πολιτικές και κινήθηκαν στα πλαίσια που όριζαν κάθε φορά τα αρμόδια όργανα του Κινήματος. Κατά συνέπεια, για κάθε εμπλοκή του ονόματός μου που θα με εμφάνιζε να έχω προσποριστεί οποιοδήποτε όφελος θα ασκήσω τα νόμιμα δικαιώματά μου».
    Η εμπλοκή του κ. Τσουκάτου αποκαλύφθηκε στις ανακριτικές αρχές με την κατάθεση υπόπτου στην υπόθεση, ο οποίος είπε ότι ο πρώην στρατηγός της Χαριλάου Τρικούπη έλαβε το ένα εκατομμύριο σε καναδική τράπεζα και σε λογαριασμό που ανοίχθηκε στο όνομα ενός συνεργάτη του, που λειτούργησε ως παρένθετο πρόσωπο.
    Η αποκάλυψη αυτή, όπως και τα στοιχεία της δικογραφίας, που ενέπλεκαν τον κ. Τάσο Μαντέλη ως αποδέκτη ποσού 10 εκατομμυρίων το 1998, επί των ημερών του στο υπουργείο Μεταφορών, οδήγησαν το μεσημέρι την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ να ανακοινώσει ότι αναστέλλει την κομματική ιδιότητα σε όσα στελέχη εμπλέκονται στην υπόθεση.
    Ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος κ. Γιώργος Παπακωνσταντίνου διευκρίνισε ότι η κίνηση αυτή του ΠΑΣΟΚ δεν προδικάζει ενοχή των στελεχών, ενώ παράλληλα κατήγγειλε την «ένοχη σιωπή», όπως είπε, της κυβέρνησης για την υπόθεση και την άρνησή της να προχωρήσει για Εξεταστική Επιτροπή.

    ΕΝΤΑΞΕΙ ΠΑΙΔΑΚΙΑ, ΟΛΟΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ.

    «ΤΟ ΠΗΡΑΜΕ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΑΠΟ ΤΗ SIEMENS, ΑΛΛΑ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ.»

    Άκου θράσος, έχει και συνέχεια . . . .

    ΔΕΝ ΦΤΑΙΜΕ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΠΗΡΑΜΕ ΤΟ ΧΡΗΜΑ, ΦΤΑΙΕΙ Η ΝΔ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΟΥΚΟΥΛΩΣΟΥΜΕ.

    Το άσπρο μαύρο κάνουν οι απατεώνες.

    Όπως τότε που κατηγορούσαν τη ΝΔ για το σκάνδαλο των υποκλοπών, τη στιγμή που ο ίδιος ο Καραμανλής ήταν ο υποκλεπτόμενος (προφανώς από τα αφεντικά του Γιωργάκη).

    ΟΥΣΤ ΑΧΡΕΙΟΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Σοσιαλισμός ή ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ, κύριε Παπαντρέου;

    Μαζέψτε τον, το άτομο έχει παραφρονήσει!

    Μάθατε τι είπε πριν από λίγες μέρες στο «Εθνικό Συμβούλιο» του πασόκ;

    «Θα τα’ αλλάξουμε όλα….

    Θ’ αλλάξουμε όχι μόνο την Ελλάδα αλλά και την … Ευρώπη ολόκληρη»!

    Ο Γιωργάκης έγινε και υπερεθνικός τώρα.

    Στο σχέδιό του (που δεν το λέει σε κανένα ακόμη για να μην του το κλέψουνε) συμπεριελήφθη ξαφνικά και η Ευρώπη «ολόκληρη»!

    Σιγά μην τούφτανε η μικρή Ελλαδίτσα!

    Η Ευρώπη σύσσωμη αγωνιά και περιμένει πώς και πώς να τη σώσει ο Γωγάκης.

    Της Ευρώπης της τόπες ότι θέλεις να τη σώσεις βρε κοκορόμυαλε;

    Και κάτι άλλο.

    Τόκανες που τόκανες το ψυχικό, δεν σώζεις και όλο τον πλανήτη, ρε Γωγάκη, έτσι για να τους δείξεις πόσο πολύ μυαλό κουβαλάς;

    Όλοι βέβαια ξέρουμε τι κουβαλάς αλλά αυτό είναι άλλη ιστορία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Μεγάλο πολιτικό παιχνίδι αναμένεται να παίξει ο Λάκης Λαζόπουλος τόσο πριν όσο και μετά τις ευρωεκλογές προκειμένου να πλήξει όσο μπορεί το Γιώργο Παπανδρέου ώστε να μην πάρει υψηλά ποσοστά όπως αναμένεται.
    Οι προσωπικές επιθέσεις θα γίνουν όλο και πιο στοχευόμενες όλο και πιο ισχυρές.
    Κίνητρο του είναι εκτός από την ομοφυλοφιλική αλληλεγγύη προς τον Κώστα Καραμανλή είναι και η δημιουργία χώρου για το κόμμα που ετοιμάζει η Γιάννα Αγγελοπούλου που επιθυμεί να έρθει ως μεσσίας στα πολιτικά πράγματα της χώρας παίζοντας το ρόλο του Μπερλουσκόνι της Ελλάδας.
    Σταθείτε απέναντι στα σκοτεινά παιχνίδια εξουσίας που παίζονται σε βάρος του ελληνικού λαού.
    ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Σφαγή στη Νέα Δημοκρατία μετά την αποτυχία στη ομιλία Καραμανλή στη Λάρισα .
    Ο τραμπούκος απειλεί να πάρει κεφάλια από την επιτροπή εκλογικού αγώνα.
    Οι σκηνοθέτες της ομιλίας κατέβαλαν κάθε προσπάθεια δείχνοντας ξανά και ξανά τον ίδιο κόσμο από άλλες γωνίες. Η λαϊκή οργή απέναντι στον ανίκανο και άχρηστο Καραμανλή είναι τεράστια. Η Νέα Δημοκρατία αναζητεί σανίδα σωτηρίας βλέποντας κρυφές δημοσκοπήσεις να παίρνει ποσοστά που είναι κάτω από 20 %

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Δεν παίζεται ο οραματιστής Γεώργιος Τσάντ, δεν παίζεται.
    Σε οράματα έχει πιο πολλά και από την Αθανασία του Αιγάλεω.
    Μιλάμε, το άτομο είναι από άλλο κόσμο, ηλεκτρονικό.
    Κάτι σαν τα ντίτζιμον και τους γκορμίτι, κάτι.
    Το πιό σοβαρό από όλα είναι ότι (μάλλον) τα πιστεύει αυτά που λέει.
    Δίπλα του ο Βεργής και ο Κατέλης της Αννίτας Πάνια φαντάζουν Αινστάϊν.
    Μήπως φταίει και αυτός ο κακομοίρης;
    Από γεννησιμιού του είναι έτσι, τι να καταλάβει;
    Αναρωτιέμαι, εάν έτσι είναι ο αρχηγός, φαντάσου τι είναι οι οπαδοί.
    Τρέλλα με κορδέλλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Κλεφτρόνια της δεξιάς απορώ που το βρίσκετε το θράσος και μιλάτε για το χρηματιστήριο !!!!!!!!!!!!
    Όσοι μπήκαν στη φυλακή για το συγκεκριμένο λόγο δικοί σας ήτανε και το λαμόγιο ο μαλάκας ο αρχηγός έπαιζε τεράστια ποσά μέσω των off shore που έχει.
    Γι αυτό δεν τόλμησε να ανοίξει το φάκελο χρηματιστήριο γιατί θα ήταν ο πρώτος που θα πήγαινε στο μπουντρούμι.
    Άφησε απλά κάποια πράγματα μετέωρα για να τα τρώτε εσείς οι μουρόχαυλοι ψηφοφόροι του.
    Σκασμός και κρυφτείτε αλήτες δεξιοί.
    Ίδια σκατά με τον αρχηγό σας είσαστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Καραμανλή μπορείς να απαντήσεις σ αυτό ?

    Ποιοι έδωσαν την εντολή για τη δολοφονία Τεμπονέρα ?????

    Το αδίκημα όπως καλά ξέρεις δεν έχει παραγραφεί ακόμη και ο φίλος σου αρχιτραμπούκος που δικάστηκε δε μίλησε ποτέ.

    Μήπως ξέρεις κάτι ???????????????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Σεβασμός και σταματήστε να βρίζεται τον Καραμανλή . Το χτύπημα της μοίρας ήταν βαρύ . Ο μεγαλύτερος πολιτικός απατεώνας της σύγχρονης Ελλάδας έχασε τον πατέρα του Ευγένιο Σπαθαρη . Η συμμορία Καραμανλή δέχεται συλλυπητήρια στο καφενείο της βουλής ( το οποίο έκλεισε κι αυτό ) .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Φιλαράκι, οι Έλληνες δεν γουστάρουν ουσία.
    Γουστάρουν παραμύθι, μάρκετιγκ, επικοινωνία, πώς το λένε;
    Δεν έχει ακούσει που λένε: ωραία τα λέει το τάδε, θα τον ψηφίσω.
    Μην ξεχνάς, ότι οι βρωμιάρηδες της εποχής του, τον Κολοκοτρώνη τον έχωσαν στο μπουντρούμι του Ναυπλίου, από όπου βγήκε ημιθανής και τυφλός.
    Μην ξεχνάς ότι οι νεοέλληνες ξανάφεραν τον τυχοδιώκτη τον Παπαντρέα το 1993, παρόλο που είχε σοδομήσει την Ελλάδα για όλη τη δεκαετία του 80.
    Ποιά ουσία μου τσαμπουνάτε;
    O Έλληνας γουστάρει τζάμπα παραμυθάκι, αοριστολογία και γενικά τάξιμο. Την προηγούμενη αξιοπιστία ή μή του κάθε πολιτικού την ξεχνάει εύκολα.
    Να σου δώσω και ένα τελευταίο παράδειγμα.
    Στα γκάλοπ λένε ότι το 65% των Ελλήνων δεν θέλουν πρόωρες εκλογές.
    Πώς παντρεύεται αυτό, ρε φιλαράκι, με το ότι δεν καταδικάζουν το πασόκ που ουσιαστικά προκαλεί τις πρόωρες εκλογές με τον εκλογικό νόμο Σκανδαλίδη;
    Γιατί αυτό το 65% των Ελλήνων δεν θάβει δημοσκοπικά το πασόκ για την ακυβερνησία που σπρώχνει τη χώρα;
    Με τον προηγούμενο εκλογικό νόμο η ΝΔ θα είχε τώρα 160 βουλευτές.
    Θα μιλούσε ο ρεζίλης ο Γιωργάκης για πρόωρες εκλογές τότε;
    Θα κουνούσε την ουρίτσα του κάνα ρετάλι σαν τον τατούλη ή το γιαννόπουλο τότε;
    Άσε ρε φίλε, αφού σου λέω, οι Έλληνες είμαστε βαρεμένοι από κούνια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Απαράδεκτος για μια ακόμη φορά ο Λαζόπουλος με τη λυσσαλέα επίθεση που κάνει στο Γιώργο Παπανδρέου. Περνά πολύ απαλά τον ανίκανο Καραμανλή αποδεικνύοντας για ακόμα μια φορά πως το λόμπι των ομοφυλοφίλων είναι κατά πολύ πιο ισχυρό και από τη μασονία και από θρησκευτικές οργανώσεις .

    Πούστης πούστη μάτι δε βγάζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. O Πρωθυπουργός είναι και ίσιος και νοικοκύρης και μάγκας και ξεκούραστος και σπάει πλάκα με τον πρωταγωνιστή του μακαρίτη του Ευγένιου Σπαθάρη, το Γιωργάκη.

    Κάτσε τώρα να ανοίξουν το στόμα τους, τα πιτσουνάκια της Siemens Hellas και του ΟΤΕ και τότε να δείς τί πλάκες έχουμε να κάνουμε.

    Θέμα χρόνου είναι.

    Όσο για τον πράσινο μιζαδόρο το Χριστοφοράκη, γελάει καλύτερα όποιος γελάει τελευταίος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Κλεφτρόνια της δεξιάς απορώ που το βρίσκετε το θράσος και μιλάτε για το χρηματιστήριο !!!!!!!!!!!!
    Όσοι μπήκαν στη φυλακή για το συγκεκριμένο λόγο δικοί σας ήτανε και το λαμόγιο ο μαλάκας ο αρχηγός έπαιζε τεράστια ποσά μέσω των off shore που έχει.
    Γι αυτό δεν τόλμησε να ανοίξει το φάκελο χρηματιστήριο γιατί θα ήταν ο πρώτος που θα πήγαινε στο μπουντρούμι.
    Άφησε απλά κάποια πράγματα μετέωρα για να τα τρώτε εσείς οι μουρόχαυλοι ψηφοφόροι του.
    Σκασμός και κρυφτείτε αλήτες δεξιοί.
    Ίδια σκατά με τον αρχηγό σας είσαστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΥ ΤΣΑΝΤΙΣΤΗΚΑΝ Ο ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΣ, Η ΤΡΕΜΗ, Ο ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗΣ, Ο ΤΣΙΜΑΣ, Ο ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ, Ο ΟΙΚΟΝΟΜΕΑΣ, Ο ΚΑΜΠΟΥΡΑΚΗΣ, Η ΜΑΚΡΗ ΚΑΙ Ο ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΛΕΕΙ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.

    Δηλαδή τι είσαστε ρε χαμένε κορμιά, ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ;

    Είσαστε άνθρωποι του μόχθου που δουλεύετε σκληρά για να ζήσετε την οικογένειά σας;

    Όταν μιλάτε στα κανάλια λέτε αυτά που σκέπτεστε ή έχει προκαθορίσει από πρίν το αφεντικό σας τι θα πείτε και εσείς απλά τα διαβάζετε στο oτο-κιού;

    Όταν έχετε καλεσμένους πολιτικούς συμπεριφέρεστε το ίδιο σε όλους ή σε μερικούς δίνετε λουκουμάκι και σε άλλους ξυδάκι;

    Με ποια κριτήρια καλείτε καλεσμένους; Μήπως από ένα κόμμα καλείτε τους πιο δυνατούς και από άλλο καλείτε τους σκερβελέδες;

    Πώς γίνεται το τελευταίο τρίμηνο να βλέπουμε παντού τους νεοφασίστες του Καρατζαφέρη και σχεδόν πουθενά τον Τσίπρα;

    ΜΗΠΩΣ ΓΙΑΤΙ Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΚΟΒΕΙ ΨΗΦΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗ ΝΔ ΚΑΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ;

    Ρε παλιάνθρωποι, ΔΕΝ ΣΑΣ ΠΡΟΣΒΑΛΛΕΙ Η ΛΕΞΗ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ.

    Είναι μία κόσμια λέξη ενός συμπαθέστατου πτηνού.

    ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΚΡΙΒΕΣ ΠΟΥΤΑΝΕΣ.

    Και ξέρετε πολύ καλά γιατί.

    ΟΠΟΙΟΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΓΙΑ ΝΤΑΒΑΤΖΗ ΜΟΝΟ ΠΟΥΤΑΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ.

    Εάν νομίζετε ότι με αυτά τα φτηνά κόλπα σας και τις μαϊμού δημοσκοπήσεις σας μπορείτε να μας επηρεάσετε, είστε γελασμένοι.

    Σύντομα θα μάθετε την πιο καλή δημοσκόπηση που υπάρχει.

    ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥ ΛΑΟΥ.

    Θα φάει μαύρο ο Γιωργάκης που θα βάλει και στις τσέπες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. 4:44 εάν δεν είσαι 15 χρονών (που λογικό είναι να μην ξέρεις τί έγινε πριν από 10 χρόνια) σημαίνει ότι είσαι ψυχασθενής.
    Πχ. ο Θωμαδάκης ΔΕΝ ήταν εκλεγμένος, ήταν διορισμένος από το Σημίτη.
    Εάν δεν ξέρεις ούτε τα βασικά άντε να παίξεις με τις κούκλες σου, γιατί εκθέτεις το κόμμα σου στα μάτια εκατομμυρίων Ελλήνων που κατέστρεψε το πασόκ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Με εικασίες, ψιθύρους, κουτσομπολιά και αοριστίες δεν γίνεται πολιτική κύριε Μπόμπολα.

    Φαίνεται ότι έχεις πανικοβληθεί γιατί βλέπεις να τρεκλίζει το αμερικάνικο άλογο που πόνταρες.

    Ας μαζέψεις το Mega σου, τον Έθνος σου, το Πρώτο Ψέμμα σου και την Ημερησία σου και άς πιείτε ξυδάκι όλοι μαζί.

    Έτσι είναι η ζωή, οι εντυπώσεις είναι εντυπώσεις και η αλήθεια είναι αλήθεια.

    Και οι λογαριασμοί από την Ελβετία και τη Γερμανία δέν είναι ψίθυροι, ούτε εικασίες.

    Γκέ-γκε πάμπλουτε βοϊδομάτη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΤΟΥ MEGA - ΜΠΟΜΠΟΛΑ

    1. Μαζεύονται 5-6 νοματαίοι που παίρνουν από τον καναλάρχη Μπόμπολα από 300.000 έως 500.000 ο καθένας. Η Τρέμη του Κοσκωτά, ο ΔΟΛιος Πρετεντέρης, οι πρώην κομμουνιστές και νύν αρχι-πρασινοφρουροί Οικονομέας και Τσίμας, ο γιός του Καψή και η Σπυράκη της γνωστής οικογένειας.

    2. Ο σκηνοθέτης προετοιμάζει από πριν τί ακριβώς θα πεί ο καθένας και με τί σειρά θα πούν το ποίημα. Ο ίδιος προετοιμάζει τις γραπτές κάρτες της προπαγάνδας, έτσι ώστε να δίνεται έμφαση στα θετικά ή αρνητικά που θέλουν να τονίσουν. Αυτά που λένε οι τηλε-ηθοποιοί όταν μας κοιτούν στην κάμερα, δεν είναι αυθόρμητα, τα διαβάζουν ζωντανά στο μόνιτορ διότι είναι προετοιμασμένα από πριν από το σκηνοθέτη.

    3. Το πρώτο τέταρτο δεν αναφέρουν ειδήσεις, απλά ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΝ ντεμέκ "αυθόρμητα" με προκαθορισμένη όμως ατζέντα (;) χωρίς αντίλογο από κανένα (κοινώς φτιάχνουν ατμόσφαιρα). Εντελώς συμπτωματικά, μόνιμα θάβουν τη ΝΔ και μας πουλάνε γλυκά και ΔΟΛίως το παραμύθι του Γιωργάκη.

    4. Όταν έχουν καλεσμένους κάνουν πρώτα επικριτικές ερωτήσεις στο νεοδημοκράτη. Πριν κάν προλάβει να τελειώσει την πρώτη κουβέντα, του την πέφτουν ο ένα μετά τον άλλον, χωρίς κάν να έχουν ακούσει τί λέει. Εάν δεν λουφάξει αμέσως, του χαμηλώνουν το μικρόφωνο ή τον βγάζουν από το πλάνο. Εάν κάνει το λάθος να πεί κάτι που δεν τους αρέσει, λένε ότι τελείωσε ο χρόνος και πάνε γι' άλλα. Στον πασόκο καλεσμένο κάνουν πάντα ερωτήσεις-πάσα, για να ξεκινήσει και αυτός το δικό του ποίημα. Εάν τυχόν ο νεοδημοκράτης διακόψει τον πασόκο τον επιπλήττουν, εάν το κάνει ο πασόκος τον αφήνουν να λέει την αμπελοφιλοσοφία του όση ώρα θέλει.

    5. Το κερασάκι βέβαια είναι η δική τους πάρτη. Λένε στον κόσμο "εμείς οι δημοσιογράφοι είμαστε απέναντι στην εκάστοτε εξουσία για να υπερασπίζουμε τα συμφέροντα του λαού". Δεν μας λένε βέβαια δύο μικρές λεπτομεριούλες, όπως ποιός τους διάλεξε γι αυτό το ρόλο (σίγουρα δεν τους ψήφισε ο ίδιος ο λαός) και δεύτερο γιατί δεν κριτικάρουν ποτέ το Μπόμπολα και το Λαμπράκη (δηλ. τα αφεντικά τους που προφανώς τους διάλεξαν για λογαριασμό μας).

    ΚΥΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΙ ΛΑΚΕΔΕΣ ΤΟΥ ΜΠΟΜΠΟΛΑ, ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ "ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ".

    Στις επόμενες εκλογές, σας υποσχόμαστε να μην παρεκκλίνουμε καθόλου από τις εισηγήσεις σας. Είναι το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε για να σας δείξουμε την ευγνωμοσύνη μας για τον κόπο που κάνετε, χρόνια τώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΤΟΠΤ ΤΟΠΕ Ο ΠΑΠΑΓΑΛΟΣ

    ΜΕΣ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ ΝΔ

    ΜΠΑΝΕΙ Η ΝΤΟΡΑ

    ΚΑΙ ΘΑ ΚΛΑΙΝΕ ΤΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΑΚΙΑ

    ΣΤΙΣ ΡΑΦΗΝΑΣ ΤΑ ΒΟΤΣΑΛΑΚΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Καραμανλή μπορείς να απαντήσεις σ αυτό ?

    Ποιοι έδωσαν την εντολή για τη δολοφονία Τεμπονέρα ?????

    Το αδίκημα όπως καλά ξέρεις δεν έχει παραγραφεί ακόμη και ο φίλος σου αρχιτραμπούκος που δικάστηκε δε μίλησε ποτέ.

    Μήπως ξέρεις κάτι ???????????????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Καλημέρα Ιππότη του θανάτου,
    Καλημέρα λυσασμένο σκυλί,
    δεμένο πίσω από το μαύρο άλογο του Ιππότη..

    Καλημέρα κύριε Πρωθυπουργέ
    Καλημέρα κύριε Υπουργέ, της Οικονομίας

    Καλημέρα σας και καλή σας εβδομάδα.
    Πόσους μελλοθάνατους μικρομεσαίους έχει για σήμερα η λίστα σας,
    πόσους για αύριο, πόσους για μεθαύριο ;;;

    Πόσοι θα ᾽ἀυτοκτονήσουν᾽ ᾽ με σκοινί,
    πόσοι με μια σφαίρα, πόσοι θα πέσουν στον γκρεμό ;;;

    Οι εκτελεστές σας περιμένουν το παράγγελμά σας,
    σας κοιτούν στα μάτια, και περιμένουν,
    αδηφάγοι, διψασμένοι για αίμα..

    Η Εφορία σας θα τοιμάσει το σκοινί ;;;
    Το ΤΕΒΕ σας θα οπλίσει τη σκανδάλη ;;;
    Οι Τραπεζίτες σας θα μας σπρώξουν στον γκρεμό ;;;

    Καλημέρα κύριε Πρωθυπουργέ,
    Καλημέρα κύριε Υπουργέ, της Οικονομίας.

    Σε σας θα χρωστάμε τον ῾ἕντιμο῾῾ θάνατό μας,
    σε σας τα παιδιά μας και οι γυναίκες μας,
    τ᾽αδέλφια μας και οι μανάδες μας,
    θα στέλνουν το ανάθεμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ΠΟΣΕΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ ΜΙΚΡΟΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΘΑ ΕIXAΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ;;;

    ΠΟΣΕΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ ΜΙΚΡΟΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΘΑ ΕIXAΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ;;;


    ΠΟΣΕΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ ΜΙΚΡΟΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΘΑ ΕIXAΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ;;;


    ΠΟΣΕΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ ΜΙΚΡΟΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΘΑ ΕIXAΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ;;;


    ΠΟΣΕΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ ΜΙΚΡΟΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΘΑ ΕIXAΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ;;;


    ΠΟΣΕΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ ΜΙΚΡΟΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΘΑ ΕIXAΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ;;;


    ΠΟΣΕΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ ΜΙΚΡΟΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΘΑ ΕIXAΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Ο Καραμανλής είναι ο πρώτος αρχηγός κράτους που βγήκε και ομολόγησε δημόσια και με ύφος 1000 καρδιναλίων πως είναι αργόστροφος !!!!!!!!

    Του πήρε 6 μήνες για να καταλάβει τι έγινε στο Βατοπαιδι και τα χαχολια τον χειροκροτούσαν ενώ τα μπουζούκια ετοιμάζονται να τον ψηφίσουν ξανά !!!!!!!
    Σε μια εθνική κρίση τι θα κάνεις κύριε Αργόστροφε ?
    Περαστικά κύριε Μπουνταλά αλλά εμείς οι πολίτες δεν φταίμε σε τίποτα να μας κυβερνάς !!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΜΠΛΕ...
    ΕΙΝΑΙ ΜΠΛΕ....
    ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΜΠΛΕ.....

    ΕΣΕΙΣ ΣΑΝ ΖΩΑ ΦΑΤΕ ΤΑ ΚΑΛΑΜΟΚΑΛΕΥΡΑ ΤΟΥ ΚΟΚΚΑΛΗ...
    ΟΠΩΣ ΣΗΜΕΡΑ..
    Ο Κόκκαλης είπε "λαμόγια" τους δημοσιογράφους και από κάτω...τσιμουδιά
    Κατά αλλά σας πείραξαν τα παπαγαλάκια λαμόγια!

    Από σήμερα οι δημοσιοκάφροι είναι και επίσημα λαμόγια αφού ουδείς αντέδρασε όπως αναφέρει το Τroktiko
    Τους έφτυσε και νομίζουν ότι βρέχει. Είναι που λέμε ότι είναι δημοσιοκάφροι. Όχι επειδή το είπε ο Κόκκαλης αλλά γιατί για όσα τους καταλόγισε δεν είπε κανείς κουβέντα. Βγαίνει σε συνέντευξη τύπου ο Κόκκαλης και ούτε λίγο ούτε πολύ λέει κάποιους δημοσιογράφους...
    λαμόγια! Απλά δεν κατονόμασε. Όμως θα μπορούσε να είναι ο οποιοσδήποτε.
    Είπε ότι και "έχω στοιχεία και επώνυμες ή ανώνυμες καταγγελίες για κάποιους δημοσιογράφους ότι είναι μπερδεμένοι κάπου αλλά δεν τις βγάζω".

    Σαν να τους λέει: "Μάγκες σας έχω στο χέρι"!!!

    Τσιμουδιά όλοι από κάτω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση