GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πριν απί λίγο στη Βουλή...

Περί MAYO, Μητσοτάκη και Siemens... . Από το http://www.kraxtis-gr.blogspot.com/ Πρίν λίγο!!! Καλά τα λές Τηλέμαχε για την περίφημη ΜΑΓΙΟ επ...

Περί MAYO, Μητσοτάκη και Siemens...
.
Από το http://www.kraxtis-gr.blogspot.com/

Πρίν λίγο!!! Καλά τα λές Τηλέμαχε για την περίφημη ΜΑΓΙΟ επι Μητσοτάκη, καλά τα λές για την υπόθεση simens. Ακόμη και άν ενέχονται και δικοί σου.Καλά τα λές, καλά ζητάτε διερεύνηση της υπόθεσης. Αλλά η κυβέρνηση , όταν θέλει ψηφίζει εξεταστική, όταν θέλει το πάει για παραγραφή. Τώρα θα μου πείτε στην υπόθεση Παυλίδη γιατί συμφώνησε η κυβέρνηση να γίνει εξεταστική; Γιατί ήταν προαποφασισμένη η απόφασή τους περί μή παραπομπής. Καλά τους είπες, άν δέν φτιάξουν εξεταστική, να μήν κλείσουν τη βουλή για να μήν παραγραφούν τα αδικήματα.

22 σχόλια

  1. ΑΝΤΕ ΝΑ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΝΑ ΠΑΤΕ ΝΑ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ ΑΝΤΕ ΝΑ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΓΥΟΙ ΝΑ ΠΑΤΕ ΝΑ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ ΑΝΤΕ ΝΑ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ ΠΟΥΤΑΝΑΣ Ν.Δ ΚΑΙ ΠΑΣΟΚ ΓΥΟΙ ΝΑ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ .ΑΝΤΕ ΝΑ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΚΩΛΟΠΑΙΔΑ ΝΑ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ ΑΝΤΕ ΝΑ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ ΝΑ ΠΑΤΕ ΝΑ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΓΥΟΙ ΠΑΣΟΚ -ΝΔ ΝΑ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ,ΑΝΤΕ ΝΑ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΝΑ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΟΙΑ ΜΑΥΟ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΜΑΗΔΕΣ..
    ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΕΠΕΦΤΕ ΚΑΙ ΕΠΕΦΤΕ ΚΑΙ ΕΠΕΦΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΖΙΜΕΝΣ..
    ΚΑΙ ΠΛΟΥΤΙΖΑΝ ΟΙ ΠΑΣΟΚΟΙ...ΚΑΙ ΠΛΟΥΤΙΖΑΝ..ΚΑΙ ΠΛΟΥΤΙΖΑΝ..
    ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΤΟ ΕΝΑ (1). ΤΟ ΕΦΑΓΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΠΙΣΗΜΑ. ΤΣΟΥΚΑΤΟΣ-ΤΑΜΕΙΟ.
    ΤΑ ΑΛΛΑ 99 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ... ΠΟΥΝΤΑ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Φίλοι πρασινοφρουροί, σας πονάει η αλήθεια για τα ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ, το ξέρω, αλλά τί να κάνουμε τώρα;
    Θα μπορέσετε ποτέ στη ζωή σας να τη δείτε κατάματα;
    Λέει ψέματα ο Λαζόπουλος που μας θύμισε ότι το πασόκ ασχολείται καθημερινά με την καταγγελία μανούση για τα 100 χιλιάρικα και κάνει τη στρουθοκάμηλο για τα εκατοντάδες εκατομμύρια που καταβρόχθισε από τη Ζίμενς;
    Λέει ψέματα ο Λαζόπουλος ότι το θέμα της Ζίμενς το έχουν κυριολεκτικά θάψει τα ιδιωτικά κανάλια και όλες οι πράσινες εφημερίδες;
    Ο ΛΑΖΟΠΟΥΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ή ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ;
    Κατηγορείτε τον Καραμανλή ότι δεν κάνει προανακριτική για τα ψίχουλα του Παυλίδη, τη στιγμή που εσείς θάψατε 11 προανακριτικές και μάλιστα για απείρως σοβαρότερα θέματα.
    20 χρόνια κυβέρνηση, ΚΑΝΑΤΕ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΡΟΑΝΑΚΡΙΤΙΚΗ;
    Η ΣΚΑΝΔΑΛΟΛΟΓΙΑ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΚYΝHΓΟΥΣ ΤΗΣ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ ή ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟΥΣ ΤΗΣ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑΣ;
    Αφισσοκολλητές πρασινοφρουροί, κοιτάξτε να συνέλθετε.
    Δείτε την πραγματικότητα κατάματα.
    ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΘΑ ΒΑΡΕΘΕΙΤΕ ΝΑ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ.
    Ο Λαζόπουλος απλά είπε αυτά που συζητάει όλη η Ελλάδα.
    ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΣΤΕΝΟΧΩΡΙΕΣ ΘΑ ΤΡΑΒΑΤΕ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΤΑΜΑΤΑ.
    Όχι τίποτε άλλο, αλλά για να μπορέσετε να την ΑΝΤΕΞΕΤΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Φωτιές στην πολιτική σκηνή της χώρας προβλέπεται τους επόμενους μήνες. Η ανάκριση για την υπόθεση των «μαύρων ταμείων» της Siemens έχει ανοίξει καινούργιους δρόμους , άγνωστους μέχρι σήμερα.

    Εκτός από την σκανδαλώδη σύμβαση «8002» για την ψηφιοποίηση του ΟΤΕ , εκτός του αμαρτωλού συστήματος ασφαλείας των Ολυμπιακών Αγώνων C4I, του φίλου και «τέως συνεργάτη» του κ. Γ.Παπανδρέου, εκτός από τις βαλίτσες με τα εκατομμύρια μάρκα για τα ηλεκτρονικά τμήματα του πυραυλικού συστήματος Patriot που υπέγραψε το ΚΥΣΕΑ το 1999, εκτός λοιπόν όλων αυτών έρχονται στο φως και ακόμα μια σειρά αμαρτωλών συμβάσεων με τις αντίστοιχες μίζες.

    Μια απ΄ αυτές είναι και η προγραμματική συμφωνία του 1997 μεταξύ Siemens και ΟΣΕ, για την παράδοση ντιζελομηχανών και άλλου τροχαίου υλικού. Πρόκειται για απευθείας ανάθεση, ύψους 235 εκατομμυρίων ευρώ.

    Για την περίπτωση αυτή πρώην στέλεχος της Siemens στην Γερμανία έχει καταθέσει ότι «τις μίζες προς τον ΟΣΕ έπρεπε κανονικά να πληρώσει το εργοστάσιο της εταιρίας μας στο Ερλαγκεν, αλλά ο κ. Χριστοφοράκος τηλεφώνησε σε εμάς στα κεντρικά και μας είπε «δώστε τα εσείς τώρα και πάρτε τα μετά, από τους ανθρώπους σας στο Ερλαγκεν». Μέρος από τις μίζες πληρώθηκε το 2001.

    Ο ανακριτής «έπεσε» επίσης επάνω και σε μια ακόμη σύμβαση του ΟΤΕ της περιόδου 1998-2001.Πρόκειται για τη συμφωνία εξαγοράς από τον ΟΤΕ του 35% και του μάνατζμεντ του ρουμανικού Οργανισμού Τηλεπικοινωνιών Romtelekom, ύψους 675 εκατ. ευρώ.

    Η σχετική σύμβαση υπογράφηκε τον Δεκέμβριο του 1998. Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχει στα χέρια του ο κ. Ζαγοριανός, η διείσδυση του ΟΤΕ στη ρουμανική αγορά τηλεπικοινωνιών συνδέεται με την εκροή εκατομμυρίων ευρώ από τα «μαύρα ταμεία» της Siemens, τα οποία διοχετεύτηκαν μέσω τραπεζικών λογαριασμών των εταιριών ΑΣΜΠΥ και ΧΑΡΚΟΥΡΤ στο Μονακό.

    Δικαστικές πηγές βεβαιώνουν ότι, εκτός από τις «μεγάλες» δουλειές, η εταιρία υπέγραφε κάθε χρόνο δεκάδες μικρότερες αλλά καθόλου ευκαταφρόνητες συμβάσεις με φορείς του Δημοσίου.
    Ο γερμανικός κολοσσός, σε διάστημα τουλάχιστον 7 ετών (1997-2003), προχώρησε σε 45 συμβάσεις αξίας εκατ. ευρώ για την προμήθεια αξονικών και μαγνητικών τομογράφων, μηχανημάτων αναισθησίας, ακτινολογικών κ.ά. σε δημόσια νοσοκομεία και ιατρεία του ΙΚΑ.

    Στο κάδρο λοιπόν και Υπουργοί Υγείας μετά των γνωστών Υπουργών Μεταφορών και Υπουργών Αμύνης.Βέβαια ....«κάποιοι» στέλνουν τα μηνύματα τους...ότι δεν θα δεχθούν να γίνουν «νέες Ιφιγένειες» και ισχυρίζονται ότι ειδικά για τους Patriot υπεύθυνο είναι ....όλο το ΚΥΣΕΑ.

    Στον κυκεώνα της μίζας που είχε στηθεί, μπλέκονται έως και εταιρίες… χρυσού στην Ελβετία και τις ΗΠΑ που χρησιμοποιήθηκαν ως σταθμοί στη δαιδαλώδη πορεία του μαύρου χρήματος που διοχέτευσε η Siemens στην Αθήνα.

    Μπορεί λοιπόν στο ΠαΣοΚ υπό τον κίνδυνο να εγκλωβιστούν ανεπανόρθωτα ανάμεσα στις «συμπληγάδες SIEMENS», να υιοθετούν ως μέτρο απεμπλοκής τις θυσίες «Ιφιγενειών» και το «κόψιμο κεφαλιών», αλλά όπως αποδεικνύεται... «κόβουν» ένα κεφάλι «μιζαδόρου» και εμφανίζονται δύο νέα «μιζαδόρικα».

    Σαν την Λερναία Ύδρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο Γιωργάκης συμμετείχε ΟΚΤΩ ΧΡΟΝΙΑ στα υπουργικά συμβούλια του Σημίτη.

    ΗΞΕΡΕ να χρηματοδοτεί 220 Μ.Κ.Ο. ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ τίποτε για τα εκατοντάδες εκατομμύρια των «ωφέλιμων πληρωμών» της Siemens, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΡΩΤΗΣΕ.

    Ο Σημίτης ΗΞΕΡΕ να σκορπίζει ΑΠΊΘΑΝΑ κομματικά λεφτά στις εκλογές,
    ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ποιός έδινε τα εκατομμύρια, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΡΩΤΗΣΕ.

    Ο Τσουκάτος ΗΞΕΡΕ ότι τα λεφτά έρχονταν από τη Μίζενς και ήταν παράνομα,
    ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ με ποιό αντάλλαγμα έδινε τα λεφτά η Μίζενς, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΡΩΤΗΣΕ.

    Η γραμματέας ΗΞΕΡΕ ότι το πασόκ έπαιρνε παράνομα μεγάλα ποσά,
    ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ την προέλευση, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΡΩΤΗΣΕ.

    Οι υπεύθυνοι των οικονομικών του κόμματος ΗΞΕΡΑΝ να εισπράττουν λεφτά,
    ΔΕΝ ΗΞΕΡΑΝ τα ονόματα των μεγάλων χρηματοδοτών, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΡΩΤΗΣΑΝ.

    ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΗ ΤΣΙΠΑ ;

    ΤΟΣΟ ΗΛΙΘΙΟΙ ΦΑΙΝΟΜΑΣΤΕ ;

    Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ SIEMENS ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΞΕΚΑΘΑΡΗ ΚΑΙ ΚΑΡΑΜΠΙΝΑΤΗ ΠΟΥ ΟΣOI ΕΜΠΛΕΚΟΝΤΑΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΣΤΕΝΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ.

    ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΤΑ ΠΟΣΑ.

    ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ Η ΝΤΡΟΠΗ.

    Πλάκα έχει που οι κάθε λογής αστείοι καψαμπέληδες ασχολούνται με τον παυλίδη και τα 100 χιλιάρικα.

    Ξεφτιλίστηκε ακόμη και η διαφθορά επί ΝΔ.

    Εκλογές τώρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΤΕΛΙΚΑ ΤΑΠΑΙΡΝΕ MONO Ο ΤΣΟΥΚΑΤΟΣ ή ΟΛΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ;
    19-6-2008
    O κ, Θεόδωρος Τσουκάτος, πρώην στενός συνεργάτης του τότε πρωθυπουργού κ. Κώστα Σημίτη, πρώην βουλευτής και επί σειρά ετών υπεύθυνος για τα οργανωτικά του ΠΑΣΟΚ, ομολόγησε ότι τον επισκέφθηκε ο πρώην επικεφαλής της Siemens στην Ελλάδα κ. Μιχάλης Χριστοφοράκος, προκειμένου να διερευνηθεί η πιθανότητα να δοθούν κεφάλαια για την προεκλογική καμπάνια του ΠΑΣΟΚ.
    «Δέχθηκα επίσκεψη στο γραφείο μου στο ΠΑΣΟΚ από τον κ. Μιχάλη Χριστοφοράκο και έγινα αποδέκτης πρότασης για οικονομική συνεισφορά στην καμπάνια του Κινήματος. Μου ζητήθηκε τραπεζικός λογαριασμός στο εξωτερικό για να γίνει η μεταφορά χρημάτων. Απευθύνθηκα σε γνωστό μου πρόσωπο που ανέλαβε να διευκολύνει το ΠΑΣΟΚ χωρίς δικό του όφελος και διεκπεραίωσε τη σχετική διαδικασία. Τα χρήματα, χωρίς άλλη δική μου ανάμιξη, ήρθαν στον τομέα Οικονομικού του ΠΑΣΟΚ, παρελήφθησαν από τους αρμόδιους του τομέα Οικονομικού και εισήλθαν στο ακέραιο στο ταμείο του Κινήματος (ένα εκατ. μάρκα, δηλαδή 420.000 ευρώ). Δεν είχα ποτέ καμία προσωπική ανάμιξη ή άλλη αθέμιτη συμμετοχή. Σημειώνω επίσης ότι ποτέ δεν διαχειρίστηκα χρήματα στο Κίνημα ούτε είχα οποιαδήποτε θέση στο Δημόσιο. Οι δραστηριότητές μου στο ΠΑΣΟΚ ήταν πάντα πολιτικές και κινήθηκαν στα πλαίσια που όριζαν κάθε φορά τα αρμόδια όργανα του Κινήματος. Κατά συνέπεια, για κάθε εμπλοκή του ονόματός μου που θα με εμφάνιζε να έχω προσποριστεί οποιοδήποτε όφελος θα ασκήσω τα νόμιμα δικαιώματά μου».
    Η εμπλοκή του κ. Τσουκάτου αποκαλύφθηκε στις ανακριτικές αρχές με την κατάθεση υπόπτου στην υπόθεση, ο οποίος είπε ότι ο πρώην στρατηγός της Χαριλάου Τρικούπη έλαβε το ένα εκατομμύριο σε καναδική τράπεζα και σε λογαριασμό που ανοίχθηκε στο όνομα ενός συνεργάτη του, που λειτούργησε ως παρένθετο πρόσωπο.
    Η αποκάλυψη αυτή, όπως και τα στοιχεία της δικογραφίας, που ενέπλεκαν τον κ. Τάσο Μαντέλη ως αποδέκτη ποσού 10 εκατομμυρίων το 1998, επί των ημερών του στο υπουργείο Μεταφορών, οδήγησαν το μεσημέρι την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ να ανακοινώσει ότι αναστέλλει την κομματική ιδιότητα σε όσα στελέχη εμπλέκονται στην υπόθεση.
    Ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος κ. Γιώργος Παπακωνσταντίνου διευκρίνισε ότι η κίνηση αυτή του ΠΑΣΟΚ δεν προδικάζει ενοχή των στελεχών, ενώ παράλληλα κατήγγειλε την «ένοχη σιωπή», όπως είπε, της κυβέρνησης για την υπόθεση και την άρνησή της να προχωρήσει για Εξεταστική Επιτροπή.

    ΕΝΤΑΞΕΙ ΠΑΙΔΑΚΙΑ, ΟΛΟΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ.

    «ΤΟ ΠΗΡΑΜΕ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΑΠΟ ΤΗ SIEMENS, ΑΛΛΑ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ.»

    Άκου θράσος, έχει και συνέχεια . . . .

    ΔΕΝ ΦΤΑΙΜΕ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΠΗΡΑΜΕ ΤΟ ΧΡΗΜΑ, ΦΤΑΙΕΙ Η ΝΔ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΟΥΚΟΥΛΩΣΟΥΜΕ.

    Το άσπρο μαύρο κάνουν οι απατεώνες.

    Όπως τότε που κατηγορούσαν τη ΝΔ για το σκάνδαλο των υποκλοπών, τη στιγμή που ο ίδιος ο Καραμανλής ήταν ο υποκλεπτόμενος (προφανώς από τα αφεντικά του Γιωργάκη).

    ΟΥΣΤ ΑΧΡΕΙΟΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΕΙΔΕΣ «ΩΦΕΛΙΜΕΣ ΠΛΗΡΩΜΕΣ» ΟΙ ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΦΙΛΟΙ ;

    Ο Τρεπεκλής, αντιπρόσωπος της SAIC στην χώρα μας ήταν σύμβουλος του Αντρέα Παπανδρέου και επίσης είναι παιδικός φίλος του Γιωργάκη.

    Ποιου Γιωργάκη;

    Του δικού μας Γιωργάκη, του ίδιου που κατηγορεί τον Παυλίδη ότι πήρε μίζα 100,000 ευρώ (κρίμα ξεφτιλίστηκαν και οι μίζες επί ΝΔ).

    Για την υπόθεση της ασφάλειας των Ολυμπιακών Αγώνων, ο Tρεπεκλής είχε λάβει (όπως παραδέχθηκε και ο ίδιος στον ανακριτή) ως αμοιβή διαμεσολάβησης το ποσόν των 6,5 εκατομμυρίων ευρώ (δυόμιση δισεκατομμυρίων δραχμών) για το αμαρτωλό C4I .

    Το σύστημα ουσιαστικά δεν λειτούργησε ποτέ.

    Βέβαια η μίζα, μίζα.

    ΚΑΙ ΤΙ ΜΙΖΑ !!!

    Μίζα, όχι παίξε γέλασε.

    Μίζα που να αξίζει τον κόπο.

    Μίζα σοσιαλιστική.

    Όχι σαν τους άλλους μαλάκες που βουτήξανε το σουσάμι από το κουλούρι και τους καθίζουν στο πολιτικό σκαμνί για διάρρηξη τράπεζας.

    Φαντάσου κάθαρση και προκοπή που θέλει να φέρει στην Ελλάδα ο Γιωργάκης.

    ΟΛΟΙ ΑΝΕΡΓΟΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΛΙΑΤΣΙΚΟ ΤΗΣ ΠΡΑΣΙΝΗΣ ΜΑΦΙΑΣ.

    Είδες παιδικούς φίλους το αμερικανάκι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ωραίος κράχτρης.....
    Ίσα πράγματα.
    100.000 που. αν,ίσως,θα δούμε..
    Παυλίδης ..ΜΕ
    ΔΥΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΠΟΥ ΤΑ ΕΠΑΙΡΝΑΝ
    ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΚΙΑΔΕΣ ΠΑΣΟΚΟΙ...
    Μιά χαρά..... !!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΠΟΙΑ ΜΑΥΟ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΜΑΗΔΕΣ..
    ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΕΠΕΦΤΕ ΚΑΙ ΕΠΕΦΤΕ ΚΑΙ ΕΠΕΦΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΖΙΜΕΝΣ..
    ΚΑΙ ΠΛΟΥΤΙΖΑΝ ΟΙ ΠΑΣΟΚΟΙ...ΚΑΙ ΠΛΟΥΤΙΖΑΝ..ΚΑΙ ΠΛΟΥΤΙΖΑΝ..
    ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΤΟ ΕΝΑ (1). ΤΟ ΕΦΑΓΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΠΙΣΗΜΑ. ΤΣΟΥΚΑΤΟΣ-ΤΑΜΕΙΟ.
    ΤΑ ΑΛΛΑ 99 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ... ΠΟΥΝΤΑ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. "Σιχαμένοι δημοσιοκάφροι τον τρελλάνατε κι αυτόν"

    "Η μολυσματική ασθένεια που έχει πάρει διαστάσεις επιδημίας σε αυτή τη χώρα ονομάζεται δημοσιογραφία. Η εξουσία που έχουν πάρει μέσα απο πραξικοπηματικές διαδικασίες που βασίζονται στη μίζα, την κομπίνα και την αλητεία, έχει ισχυροποιηθεί τρομερά.
    Βρίθουμε απο βλάκες, απο χαμένους, απο κατεστραμμένους που είναι κάθε στιγμοί κουμπωμένοι με το τηλεοπτικό χαπάκι. Αυτοί είναι και το "μπετό", τα πόδια, το...
    στήριγμα της σαπίλας.

    Εδώ και κάποια χρόνια βάλθηκαν τα τηλεσκουπίδια, να μας διαμορφώσουν κατάλληλα ωστε να βρισκόμαστε σε συνεχή ύπνωση. Προσπαθούν -και πετυχαίνουν- να μας τελματώσουν ωστε να εδραιώσουν καλύτερα τη θέση τους. Σκαρφίστηκαν μάλιστα να χρησιμοποιούν τους γνωστούς "τρελλούς του χωριού" όσο περισσότερο γίνεται.

    Παρουσίαζαν με κάθε ευκαιρία τον άμοιρο Γιώργο Παπανδρέου. Μια ευγενική και καλόψυχη ψηχή που γυρνούσε σε πανυγήρια. Ο καλοπροέρετος, πείσθηκε απο τα κουράδια της τηλεόρασης πως είναι κάποιος. Είχαν διακρίνει οι ΝΑΖΙδες πως ήταν ελαφρώς ανόητος.
    Το καλύτερο θύμα τους!

    Η κύριος αυτός το 'χασε. Ναι τρελλάθηκε. Είναι στο ψυχιατρείο σε καταστολή. Έπαθε κάποια ψύχωση μεγαλείου. Νόμιζε ότι ήταν Πρωθυπουρδός !
    Αυτό είναι το πρώτο θύμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΑΑΑΑΑ... ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΑΛΗΤΗ ΜΑΣ ΒΓΑΛΑΤΕ ΤΩΡΑ..
    ΜΠΡΑΒΟ. ΤΟ ΡΕΜΑΛΙ ΠΟΥ ΔΙΟΙΚΟΥΣΕ ΤΗΝ
    ΕΛΛΑΔΑ ΕΠΙ ΔΥΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΩΝ.
    ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΤΟΝ ΕΣΤΕΙΛΕ ΣΤΟ ΤΑΦΟ.
    ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟ ΣΤΗΝ ΞΕΥΤΙΛΑ.
    ΤΩΡΑ ΒΛΕΠΩ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ
    ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΥΙΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟΥ.
    ΩΡΑΙΟ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΚΑΘΑΡΜΑ Ο ΧΥΤΗΡΗΣ.
    ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΙΡΕΣΤΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ρε αξιοθρήνητοι λιγούρηδες πασόκοι, δεν κοιτάτε καλύτερα τα χάλια σας, μαύρες μέρες έχετε μπροστά σας, το πάτε για διάλυση το μαγαζί.

    Σας θυμίζω ότι σε πρόσφατη δημοσκόπηση της GPO (30-3-2009), το 53% του συνόλου και το 77% των γαλάζιων ψηφοφόρων εκτιμά ότι ο Κ. Καραμανλής δεν θα πρέπει να παραιτηθεί από την Προεδρία της Ν.Δ. ακόμη και σε περίπτωση ήττας.

    Αντίστροφα είναι τα ποσοστά για τον Γ. Παπανδρέου αφού το 66% του συνόλου και το 63% των «πράσινων» εκτιμούν ότι σε περίπτωση ήττας θα πρέπει να παραιτηθεί από πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

    ΝΑ ΤΟ ΞΑΝΑΠΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΕΜΠΕΔΩΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ.

    Εάν ο Καραμανλής χάσει τις εκλογές η μεγάλη πλειοψηφία της Ν.Δ. ΔΕΝ θέλει να φύγει, εάν ο Γιωργάκης χάσει τις εκλογές ΘΑ ΦΥΓΕΙ ΝΥΧΤΑ!

    Γιωργάκη, ήλθε η ώρα σου αγόρι μου.

    Έλα, έλα τώρα, ξέρεις εσύ.

    Με ελαφρά πηδηματάκια!

    Φτωχή κυρία Τσάντ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ρεεεεε μαλάκες Νεοδημοκράτες δεν είναι ανάγκη να ταλαιπωρείστε άλλο με τις χαζοαναρτήσεις σας, μας έχετε πείσει ρε μαλάκες πόσο χαζοβιόληδες είστε.
    Ρεεεε αρχιλαμόγια πάρτε τα γουβαδάκια σας, τον μπουχέσα σας Κωστάκη και δρόμο!!! Ρεεεε χαζοδεξιούλιδες οι κυβερνώντες από την παράταξή σας είναι μιζαδόροι, κομπιναδόροι, ανίκανοι, επικίνδυνοι, με αποτέλεσμα κάθε μέρα παραμονής τους στην εξουσία να διαλύουν την χώρα. Ρεεεεε χαζοβιόληδες μαλακοδεξιοί ξυπνάτε….. σας δουλεύει ο Κωστάκης και η παρέα του ρε κοθώνια!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Κάποιοι κατηγορούν τη Ν.Δ. Κάποιοι το Πα.Σο.Κ. Εγώ θα προσθέσω αυτά, "τροφή για το μυαλό" και επίκαιρα:

    http://www.e-tipos.com/content/staticfiles/issues/2009/03/22/220309%2020.pdf

    http://www.e-tipos.com/content/staticfiles/issues/2009/03/22/220309%2021.pdf

    http://www.grreporter.info/statiaen.php?mysid=1823&t=16&SESID=73r5app049lb54itjc9plci0k3

    Φυσικά, θα το ξεχάσουμε και απλά θα περάσει έτσι. Και θα συνεχίσουμε την ίδια ιστορία που κάνουμε εδώ και χρόνια. Και όπως λέει κάποιος: Όσο κάνεις αυτό που κάνεις, θα έχεις τα ίδια αποτελέσματα. Παράλληλα απορώ που δεν καταλαβαίνουμε πως ενώ πλασάρονται σαν διαφορετικά, τουλάχιστον αυτά τα δύο κόμματα, πως παρουσιάζουν τρελές ομοιότητες- βλέπε σκάνδαλα και το απίστευτο γέλιο που βγαίνει σε κάθε προσπάθεια συμψηφισμού.-

    http://www.youtube.com/watch?v=A7ZxhUZbweE

    Καπετάν Μακρής. Όταν η ταινία Matrix είχε έμπνευση από τον Πλάτων... http://www.youtube.com/watch?v=E4XXItJYFKA&feature=related

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Κι ύστερα λέει από πού τα ελλείμματα! Αν διαβάστε τις παρατηρήσεις των παπαγαλακίων αυτές τια μέρες στα μπολογκς θα δείτε χρήμα με ουρά! ¨οχι πως πληρώνουν πολλά! Οι άνθρωποι που παίζουν το παπαγαλάκι είναι φτηνοί άνθρωποι(;), αλλά είναι πολλοί! Και είναι φανερό πως πρόκειται για πληρωμένα φτηνά παπαγαλάκια για δύο κυρίως λόγους: Θα αναφέρω τον ένα: Είναι αδιανόητο ο ελληνικός λαός να έχει στους κόλπους του τέτοιο ποσοστό μακακισμένων και χαζών!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Μητσοτάκης,
    Ντόρα,
    Κυριάκος,
    Μειμαράκης,
    Λιάπης,
    Βουλγαράκης,
    Μαρκογιαννάκης,

    Σταματόπουλος,
    Βρετάκος,

    Απέργης,
    Λάσκαρης,
    Μπουριώτης,

    συνεχίζεται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. 7 Μαϊ 2009 12:45:00 πμ

    Toν μπουχέσα αυτοξευτιλίζουν με τις αναρτήσεις τους δείχνουν φανερά τον φασισμό του καθεστώτος Καραμανλή, αυτοί δέν έχουν καμιά ανάγκη τα τσεπώνουν απο τον Αντώναρο με τα copy - paste ανώνυμοι είναι δέν θα τους μάθει κανένας.
    Φυσικά δέν θα τολμήσει κανείς απο αυτούς να βγεί στον κόσμο να πεί κάτι απο τις μπουρδολογίες που αναρτούν δώ μέσα γιατί ξέρουν οτι θα γυρίσουν σπίτι τους γιαουρτωμένοι απο την κορυφή ώς τα νύχια.
    Όπως ο Αντώναρος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ηρεμήστε πρασινοφρουροί, σας έχει πιάσει ταχυπαλμία γιατί έχετε μυριστεί την καταιγίδα που έρχεται.
    Όσο για την αξιοπρέπεια της πολιτικής ζωής του τόπου, μήν στενοχωριέστε.
    Φρόντισαν τα καλόπαιδα του πασόκ με το Χρηματιστήριο, τη Ζίμενς, το Κτηματολόγιο, τους TOR-M1, τις φρεγάτες, το C4I και τόσα άλλα.
    Απλά μετρήστε πόσα τωρινά και πρώην στελέχη του πασόκ ζούν σε βιλάρες, έχουν εξασφαλίσει τα δισέγγονά τους και βρίσκονται ξαναπαντρεμένα με προικοθήρες κοπελίτσες, 30 χρόνια νεότερες.
    Μετά το ξανασυζητάμε το θέμα της πολιτικής αξιοπρέπειας.
    Απλά πράγματα.
    Εγώ πάντως θα πρόσθετα και το θέμα της υποκρισίας, φαντάζομαι να συμφωνείτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΚΑΙΡΟΙ ΓΥΡΙΣΜΑΤΑ ΓΙΩΡΓΑΚΗ.

    Siemens, Siemens, όλο πέρυσι και καλύτερα.

    Περασμένα μεγαλεία και διηγώντας τα να κλαίς.

    Που είναι εκείνες οι εποχές που κάναμε ότι γουστάραμε;

    Που κανείς δεν υποψιαζότανε πόσο προχωρημένο κόμμα είμασταν;

    Που έρεε άφθονο το χρήμα στις πολιτικές διαφημίσεις στην τηλεόραση όταν έρχονταν εκλογές και είχαμε κουφάνει τους νεοδημοκράτες.

    Που είχαν όλοι οι πολιτευτές μας πανάκριβα κεντρικά προεκλογικά κέντρα γύρω από την Πανεπιστημίου, τη Σταδίου και το Σύνταγμα.

    Που πηγαίναμε κατά εκατοντάδες χιλιάδες τους ανεγκέφαλους οπαδούς μας στα χωριά τους να μας ψηφίσουν και γλεντούσαμε μέχρι πρωίας;

    Τότε το φυσούσαμε το χρήμα.

    Τρώγαμε και πίναμε στην υγειά της Siemens.

    Τώρα;

    Από τα ψηλά στα χαμηλά, από τον τρίτο στην υπόγα.

    Τώρα αναγκαζόμαστε να παίρνουμε δάνειο κάθε τρείς μήνες.

    Άτιμη ζωή, μας πέταξες στου δρόμου την άκρη, .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. S I E M E N S είπατε???

    Μητσοτάκης,
    Ντόρα,
    Κυριάκος,
    Μειμαράκης,
    Λιάπης,
    Βουλγαράκης,
    Μαρκογιαννάκης,

    Σταματόπουλος,
    Βρετάκος,

    Απέργης,
    Λάσκαρης,
    Μπουριώτης,

    συνεχίζεται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Αξιότιμοι φίλοι οπαδοί του πασόκ,

    Μην αφήνετε να σας δουλεύει το μαγαζί σαν να είσαστε πρόβατα.

    Πχ αυτη η ιστορία με τα λευκά κλπ, κλπ είναι μία εντελώς υποκριτική τοποθέτηση του κόμματός σας και σας θυμίζω μερικά από τα αντίστοιχα περιστατικά επί εποχής σημίτη:

    *Στην ψηφοφορία στις 2-2-2001 για τη σύσταση Ειδικής Προκαταρκτικής επιτροπής σύμφωνα με το άρθρο 86 του Συντάγματος για τις παράνομες Ελληνοποιήσεις στην ψηφοφορία για τον κ. Πάγκαλο μετρήθηκαν 4 λευκά, και στην ψηφοφορία για τον κ. Ρέππα 5 λευκά. Συνολικά οι απόντες βουλευτές ήταν 14.

    *Στις 9-5-1997, για τη σύσταση Ειδικής Προκαταρκτικής Επιτροπής για το Καζίνο του Φλοίσβου, στην ψηφοφορία για την κ. Παπανδρέου μετρήθηκαν 6 λευκά, 7 «παρών», και 10 απόντες βουλευτές του ΠΑΣΟΚ.

    *Στις 17-6-2003 στη συζήτηση για σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής για την υπόθεση του Χρηματιστηρίου, στην ψηφοφορία απουσίασαν 14 βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, 8 από τα κόμματα της αριστεράς και τρεις ανεξάρτητοι, Μάνος, Καρατζαφέρης, Ψαχαρόπουλος.

    Σε όλες τις περιπτώσεις και παρά τις πολυπληθείς κραυγαλέες απουσίες, οι Υπουργοί παρέμειναν στις θέσεις τους και οι Κυβερνήσεις ΠΑΣΟΚ συνέχισαν κανονικά τη θητεία τους.

    Βαφτίζοντας ΣΗΜΕΡΑ τη «λευκή ψήφο», σε «ψήφο συγκάλυψης» και την ψήφο κατά της παραπομπής, σε «ψήφο παραγραφής», το κόμμα σας στην ουσία προσπαθεί να εξαλείψει την «κατά συνείδηση» ψήφο.

    Η σκοπιμότητα προφανής, η συντήρηση της σκανδαλολογίας με κάθε μέσο.

    Αυτό δεν τιμά το κόμμα σας, ούτε τον αρχηγό του.

    Με αυτά τα μυαλά δεν θα πάτε μπροστά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. δεξιοί νεοδημοκρατες αυτή ήταν και η τελευταία σας ευκαιρία να αποδείξετε ότι κάτι έχει αλλάξει σε σας , το φάγαμε το καρότο αλλά βάλαμε μυαλό , οι πολιτικοί σας είναι κοριοί αχόρταγοι χωρίς ίχνος ευθιξίας , γι' αυτό τέρμα τα διφραγκα στις επόμενες εκλογές θα έχετε μια τελευταία ευκαιρία να βοηθήσετε για μια φορά στην ζωή σας την πατρίδα σας

    ΦΕΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση