GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Με ...πράσινους παπαγάλους η ΝΔ!

Με ...πράσινους παπαγάλους ξεκινά τα τηλεοπτικά της σποτ η ΝΔ για τις ευρωεκλογές. Οι παπαγάλοι, κατά το σενάριο, εμφανίζονται να λένε ψέμα...

Με ...πράσινους παπαγάλους ξεκινά τα τηλεοπτικά της σποτ η ΝΔ για τις ευρωεκλογές. Οι παπαγάλοι, κατά το σενάριο, εμφανίζονται να λένε ψέματα (όπως "θα πεινάσεις, θα πεινάσεις...") για λογαριασμό του ΠΑΣΟΚ...

27 σχόλια

  1. Απαράδεκτος για μια ακόμη φορά ο Λαζόπουλος με τη λυσσαλέα επίθεση που κάνει στο Γιώργο Παπανδρέου. Περνά πολύ απαλά τον ανίκανο Καραμανλή αποδεικνύοντας για ακόμα μια φορά πως το λόμπι των ομοφυλοφίλων είναι κατά πολύ πιο ισχυρό και από τη μασονία και από θρησκευτικές οργανώσεις .
    Πούστης πούστη μάτι δε βγάζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Άμα πεινάς φάε παπαγαλάκια. Από το τίποτα καλά είναι κι αυτά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πέταξε το Πουλάκι Πέταξε, μα πέταξε και η Διάφορα (Αυτοκτονίες-Λουκέτα-Εκβιασμοίι).
    Πέταξε το πουλάκι Πέταξε...............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΚΠΛΗΞΗ ΚΑΙ ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΟΥΡΚΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΦΩΝΗ ΓΝΩΜΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ (ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΗΝ ΗΞΕΡΕ ΚΑΝΕΙΣ)

    1. Οι αποφάσεις που λήφθηκαν, με τη σύμφωνη γνώμη της κυβέρνησης, εν κρυπτώ, για την τοποθέτηση Τούρκου διοικητή στο νατοϊκό αεροπορικό στρατηγείο Λάρισας, προκαλούν έκπληξη και ερωτηματικά για τα εθνικά μας θέματα.

    2. Οι υποχωρήσεις της κυβέρνησης είναι αποτέλεσμα της ανύπαρκτης εξωτερικής και αμυντικής πολιτικής, η οποία αρκείται σε απλή παρουσία στα διεθνή φόρα και στις επιτροπές διαπραγματεύσεων.

    ''PASOK poisonous''

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΔΕΝ ΠΑΣ ΝΑ ΓΑΜΗΘΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΑΛΑΚΑ ΚΩΛΕ ..
    ΑΠΟ ΤΟ ΕΟΚ ΚΑΙ ΝΑΤΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ.
    ΚΑΙ ΕΞΩ ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ.
    ΜΠΑΤΣΤΑΡΔΟ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.

    ΚΑΙ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ Ο ΑΝΔΡΕΑΣ
    ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΣΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ.
    ΣΤΑ ΠΑΝΤΑ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΣΟΚΟΥΣ.
    ΣΗΜΙΤΙΔΕΣ ΚΑΙ ΓΙΩΡΓΑΚΗΔΕΣ...

    ΒΛΑΚΑ ΚΩΛΕ ΞΕΧΝΑΜΕ ΝΟΜΙΖΕΙΣ
    ΤΟΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ ΚΑΤΟΧΗΣ
    ΤΗΣ ΓΙΟΥΓΚΟΣΛΑΒΙΑΣ.. ΠΟΥ ΓΙΑ ΜΕΡΕΣ
    ΠΕΡΝΟΥΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ...
    ΜΕ ΑΔΕΙΑ ΤΟΥ ΒΛΑΚΑ ΑΡΧΗΓΟΥ ΣΟΥ ΤΟΥ ΜΠΡΑΒΟ giorgo..ΤΗΣ ΟΛΜΠΡΑΙΤ..

    KΩΛE MONO TO KKE ANTΙΔΡΟΥΣΕ ΤΟΤΕ..
    ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΚΟΥΝΟΥΣΑΤΕ ΜΑΝΤΙΛΙΑ
    ΣΑΝ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΣΤΑ ΣΤΡΑΤΑ ΤΟΥ ΝΑΤΟ.
    ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΑΛΑΚΑ...ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΠΛΑΚΑ
    ΓΙΑ ΕΝΑ ΤΥΠΙΚΟ ΘΕΜΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. «Οι κατηγορούμενοι για τη SIEMENS τα δίνουν όλα για να γλιτώσουν μέχρι τις 9 Ιουνίου... τότε ελπίζουν να γίνει Πρωθυπουρός ο Γιωργάκης...»
    ΧΑ..ΧΑΧΑ.ΧΑ..ΧΟΥΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.....

    Ο Χριστοφοράκος την έκανε και καταζητείται πλέον με διεθνές ένταλμα σύλληψης... αυτό σημαίνει ότι ο κλοιός γύρω από τα λαμόγια έχει σφίξει επικίνδυνα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πιστεύω πως απόψε θα πρέπει να σχολιάσουμε δύο θέματα που έχουν κα κάνουν με τη Ν.Δ και τον "κατάλληλο;" και ένα που έχει να κάνει με την ΚΥΡΙΑ Παπαρήγα.
    Η Ν.Δ. κατηγορεί το ΠΑΣΟΚ για όλους εκείνους που διαμαρτύρονται για τα όσα έχει διαπράξει κατά την πενταετία που κυβερνά(;)τη χώρα. Παρουσιάζει κάποια αυτονόητα ως κατορθώματα, παραλείποντας τις απίστευτες ληστείες του Δημόσιου χρήματος και τα δώρα των εκατομμυρίων στους ημετέρους. Παραλείπει να μας πει το πόσο κακό έκανε στην Παιδεία, στην Υγεία στην Ασφάλεια του πολίτη και όλα τα κακά που τον φόρτωσε, κακά που δεν έχουν τελειωμό, αλλά και παρόμοιο προηγούμενο στη σύγχρονη Ελληνική Ιστορία!! Δεν έχει ο κ. "κατάλληλος" παρά να τεντώσει το αυτάκι του στην ελληνική κοινωνία για να πάρει μια γεύση του τι έχει κάνει που, ή αγνοεί όπως το Βατοπέδιο ή ενσυνείδητα πολιτεύεται μ' αυτές τις αρχές! Δεν υπάρχουν παπαγαλάκια όταν μιλάνε την αλήθεια. Παπαγαλάκια χρησιμοποίησε και χρησιμοποιεί η ομάδα του, που κάνει το άσπρο μαύρο τόσα χρόνια, τόσο όταν ήταν αντιπολίτευση όσο και τώρα που αντιπολιτεύεται την αντιπολίτευση σε σημείο που να φεύγει από τη βουλή με σκοπό να συγκαλύψει τα σκάνδαλά του και να βγαίνει μετά ξαδιάντροπα να λέει πως η παράταξή του δεν έχει να κρύψει τίποτα και γι' αυτό τα φέρνει όλα στο φως!! Θράσσος και αναίδεια!
    Το δεύτερο είναι εκέινο που εφεύρε χτες και σήμερα και το διατυμπανίζει στους δεκάρικους λόγους του πως είναι ντροπή να χαρακτηρίζει ο Πανανδρέου την Παράταξή του ως βάρβαρη! Από πότε ο κ. Καραμανλής συμμερίστηκε τις απόψεις της παράταξής του; Ποιον ρώτησε για τα όσα διέπραξε η ομάδα του, ντροπιάζοντας την παράταξή του από την πρώτη μέρα που πήρε την εξουσία; Ο ίδιος και η ομάδα του μπορεί άνετα να χαρακτηριστεί βάρβαρη και για την όλη πολιτική τους αλλά και για την υποβάθμιση και εξεφτελισμό του ιερού θεσμού του κοινοβουλίου που το κλείνει με τον τρόπο που το έκλεισε, επικαλούμενος ανόητες δικαιολογίες, λες και οι οπαδοί του και όλος ο Ελληνικός λαός είναι κάφροι, είναι βάρβαροι που δεν καταλαβαίνουν! Αυτός και η παρέα του αποδείχτηκαν βάρβαροι και μην κάνει πως δεν καταλαβαίνει, γιατί οι οπαδοί του δεν του φταίνε τίποτα να τους κάνει να ντρέπονται με τέτοιες συμπεριφορές. Δεν έχετε βλάκες στην παράταξή σας, κύριε Καραμανλή! Έχετε και ανθρώπους με φιλότιμο και αξιοπρέπεια, που εσείς δεν τα υπολογίζετε! Η φύγή από το κόμμα σας, όσο τουλάχιστο είστε επικεφαλής του, είναι για τους φιλότιμους οπαδούς του μονόδρομος. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να πάρετε τη γυναικούλα σας και τα παιδάκια σας και να πάτε να δουλέψετε κάπου αξιοπρεπώς!

    Για την κυρία Παπαρήγα που μιλά για τα οικονομικά που σχολιάζει ο Πάγκαλος θέλω να κάνω μια απλή ερώτηση και ας βρεθεί ένας υπέυθυνα να απαντήσει: Είναι αλήθεια ή όχι ότι, όσο υπήρχε το Σιδηρούν Παραπέτασμα έπαιρνε το κόμμα της από την Σοβιετική Ένωση επιδότηση ίση με το 5% των εξαγωγών και εισαγωγών της χώρας μας προς αυτή; Καθαρές κουβέντες και όχι ήξεις-αφήξεις. Θα δεχθώ την όποια απάντηση! Γιατί αυτό κυκλοφορούσε τότε! Εδώ είμαστε να το απορρίψουμε. Υπάρχουν βέβαια και αναγνώστες γνώστες του θέματος από πρώτο χέρι !!


    ΙΜΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τι κοινό έχουν οι παρακάτω λεβέντες ;
    -Ντερμπεντέρης , Χατζηνικος , Φράγκας, και Χαλαζόπουλος;
    Στηρίζουν μέχρι παρεξηγήσεως τον Καραμανλή, και

    -στην αρχή αποκαλούν τον Παπανδρέου ειρωνικά Γιωργάκη και χαζό παιδί που κάνει σαρδάμ , αλά ο Γιωργάκης όλο και δυναμώνει
    -αλλάζουν τακτική και ανακαλύπτουν πως η Ελλάδα θα σωθεί από ένα νέο κόμμα και εκτοξεύουν τον Τσίπρα σε διψήφια ποσοστά αλλά και πάλι το ΠΑΣΟΚ περνά μπροστά
    -Παίζουν το χαρτί της συγκυβέρνησης ιδιαίτερα ο Ντερμπεντέρης και το ΜΕΓΑ, δεν τους βγαίνει
    -Δίνουν βάρος στην καταλληλότητα του Καραμανλή και το πόσο ανώριμος είναι ο Γιώργος για να κυβερνήσει, ο δε χαλαζόπουλος διαφημίζει τον κανένα, το ΠΑΣΟΚ περνάει σταθερά μπροστά με πάνω από τρεις μονάδες.
    - μετά την μπόχα των σκανδάλων δεν τους παίρνει να στηρίξουν ανοιχτά τον Καραμανλή οπότε θάβουν τον Γιώργο και το ΠΑΣΟΚ .Το ΠΑΣΟΚ είναι πλέον καθαρά με 5 μονάδες .
    -Το τελευταίο τους χαρτί είναι να μποϋκοτάρουν τις εκλογές σπρώχνοντας τον κόσμο σε αποχή. Όλοι είδαμε τον Χαλαζόπουλο να διαφημίζει και να χαίρεται για την αυξημένη αποχή και απογοήτευση των πολιτών

    Λαμόγια της δημοσιογραφίας και υποτελείς της εξουσίας
    Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΕΡΧΕΤΑΙ χωρίς δεσμεύσεις και με μεγάλη διαφορά, οπότε δε σας μένει παρά να γλείψετε εκεί που φτύνατε γιατί έτσι είστε μαθημένοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΠΛΕ ΣΤΑ ΜΥΝΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΣΠΟΤ.ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΑΠΕΥΘΥΝΟΝΤΕ ΟΙ ΔΕΞΙΟΥΛΗΔΕΣ...........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Έξυπνο το σποτάκι, αλλά μόνο για ευημερούσες κοινωνίες ....
    Όταν δεν λειτουργεί τίποτα σ' αυτή την χώρα και επιπλέων κυριαρχεί η ατιμωρησία ή λαμογιά και η σπατάλη ,τότε το βίντεο όχι μόνο δεν είναι χαριτωμένο αλλά γίνεται και προσβλητικό για Μας που σας πληρώνουμε.

    Είναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ , τελικά αυτοί η άνθρωποι μας περνάτε για τελείως μαλάκες.....!!!!!

    ΜΗΝ ΠΑΕΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΡΕ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ, ΤΡΙΤΟ ΚΟΜΑ Η Ν.Δ.ΦΥΓΑΔΕΥΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΑΚΟ , ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥ. ΤΡΙΤΟ ΚΟΜΑ ΤΑ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΙΑ ΤΗΣ Ν.Δ. ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΝΑ ΔΙΦΗΜΙΖΟΥΝ ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΤΟΥΣ.ΤΟΣΟ ΨΕΥΤΕΣ,.... ΚΛΕΦΤΕΣ.....ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ....ΝΤΡΟΠΗ.....ΛΑΜΟΓΙΑ....ΑΡΠΑΚΤΙΚΑ....ΟΣΤΤΤΤ ΑΠΟ ΕΔΩ ΛΕΡΕΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Η ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΕΡΗ πολιτική διαφήμιση τα τελευταία 10 χρόνια.
    Τα παπαγαλάκια όπως είδατε ξεκινάνε από τις 7:00 το πρωί.
    Προσωπικά μπορεί να μην "ξέρω την αλήθεια", αλλά γνωρίζω πολύ καλά να ξεχωρίζω τα "παπαγαλάκια".

    Παρεμπιπτόντως τί γίνεται με τη siemens; Όλα καλά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. πεταξε το πουλακι ..πατριωτη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΗΘΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ- ΑΓΓΕΛΙΚΑ ΠΛΑΣΜΕΝΟΣ
    Κλασσική μαφιόζικη μεθοδολογία από τη συμμορία του Γιωργάκη.
    Η έκρηξη στο γραφείο του Τρεπεκλή είναι άλλοθι για να επικαλεστεί καταστροφή στοιχείων όταν κληθεί να καταθέσει στο Ζαγοριανό.
    Παλιά τα κόλπα αλλά ο εισαγγελέας δεν είναι τόσο αγαθός.
    Εξ' άλλου οι λογαριασμοί του Τρεπεκλή μιλούν από μόνοι τους.
    Απέδρασε και ο Χριστοφοράκος και έδεσε το γλυκό.
    Μου αρέσει που οι οπαδοί του πασόκ κάνουν πως δεν καταλαβαίνουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ρεεεεε μαλάκες Νεοδημοκράτες δεν είναι ανάγκη να ταλαιπωρείστε άλλο με τις χαζοαναρτήσεις σας, μας έχετε πείσει ρε μαλάκες πόσο χαζοβιόληδες είστε.
    Ρεεεε αρχιλαμόγια πάρτε τα γουβαδάκια σας, τον μπουχέσα σας Κωστάκη και δρόμο!!! Ρεεεε χαζοδεξιούλιδες οι κυβερνώντες από την παράταξή σας είναι μιζαδόροι, κομπιναδόροι, ανίκανοι, επικίνδυνοι, με αποτέλεσμα κάθε μέρα παραμονής τους στην εξουσία να διαλύουν την χώρα. Ρεεεεε χαζοβιόληδες μαλακοδεξιοί ξυπνάτε….. σας δουλεύει ο Κωστάκης και η παρέα του ρε κοθώνια!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΕΙΜΑΙ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΑΡΑ ΕΙΜΑΙ ΚΛΕΦΤΗΣ, ΛΑΜΟΓΙΟ, ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ, ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΑΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.
    ΕΙΜΑΙ ΨΗΦΟΦΌΡΟΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΊΑΣ, ΑΡΑ ΕΙΜΑΙ ΑΦΕΛΗΣ, ΒΛΑΚΑΣ, ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΣ ΠΟΥ ΣΤΗΡΊΖΩ ΣΑΝ ΠΙΣΤΟ ΣΚΥΛΙ ΤΑ ΓΑΛΑΖΙΑ ΛΑΜΟΓΙΑ, ΣΥΝΕΠΩΣ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΏ, ΛΟΓΟ ΒΛΑΚΕΙΑΣ - ΜΑΛΑΚΙΑΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΑΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΕΙΜΑΙ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ ΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΑΛΑΚΑΣ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΜΟΥ ΣΤΗΡΙΖΩ ΑΝΙΚΑΝΟΥΣ, ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ, ΚΛΕΦΤΕΣ, ΛΑΜΟΓΙΑ, ΕΡΩΤΥΛΟΥΣ, ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ, ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΥΣ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ. ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΩ …ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΑ Ο ΒΛΑΚΑΣ.
    ΕΥΤΥΧΩΣ ΟΙ ΒΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΠΑΛΙ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΕΙΝΑΜΕ ΛΙΓΟΙ!!!
    Υ/Γ ΞΕΧΑΣΑ ΝΑ ΣΑΣ ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΩ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΠΙΣΩΓΛΕΝΤΗΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΜΟΥ ΚΑΛΕ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ωραίο !
    Μπάμ και κάτω.
    Και μόνο που ενοχλήθηκαν ακόμα και οι χαζούτσικοι πασόκοι του press.
    δηλαδή ο πάτος της πρασινοβλακείας,
    ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΑΥΤΟΣ Ο 09¨.58 ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΖΟΡΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ, ΔΕΝ ΑΦΗΝΕΙ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΓΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΝΑ ΜΗΝ ΒΑΛΕΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΑΛΑΚΙΑ ΠΟΥ ΚΟΠΑΝΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΗ ΩΡΑ. ΛΕΒΕΝΤΗ ΜΟΥ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΘΑ ΣΟΥ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΣΤΙΣ 7 ΙΟΥΝΙΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ.
    ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΟΥ ΤΟ ΛΕΜΕ ΟΧΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. 09.07 ΑΦΟΥ ΚΑΘΕΣΑΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΥΠΟ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΙΣ. ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΑΤΑΣ ΤΟ ΤΗΛΕΚΟΝΤΡΟΛ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΑΦΗΣΕΙΣ ΝΑ ΜΙΛΑ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Τους πράσινους παπαγάλους σύντομα η Νέα Δημοκρατία θα τους βάλει στο κώλο της και θα κλείσει και τη πόρτα.

    Γι αυτό τα μαγαζιά μένουν άδεια από κόσμο.Κλείνουν οι Νεοδημοκράτες μπουχεσομαγαζάτορες τις πόρτες και έτσι όχι μόνο χτυπούν τους παπαγάλους αλλά και τη τσέπη τους εις το όνομα του κόμματος που ψηφίζουν.

    Καλά να πάθουν και να μην μπαίνει στα μαγαζιά τους ούτε μύγα.

    Ποιός σκέφτηκε αυτό το έκτρωμα διαφήμισης που θίγει ακόμα και τα φιλοζωϊκά αισθήματα του κόσμου δεν γνωρίζω.
    Γνωρίζω όμως ότι όποιος το σκέφτηκε ,είναι μεγάλος μαλάκας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Αφήστε τους μαλάκες Νεοδημοκράτες εμπόρους στη μοναξιά τους μέσα στα σκατομάγαζα τους.
    Ψωνίστε από το Internet ή από το εξωτερικό που οι τιμές είναι 20-50% φθηνότερες ή προτιμήστε να ψωνίζετε από Πασοκτζήδες εμπόρους που δεν κλείνουν τις πόρτες και χτυπούν τα παπαγαλάκια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Να πεινάσουν,να σκάσουν και να πλαντάξουν όσοι έμποροι ψήφισαν Νέα Δημοκρατία και να βάλουν λουκέτο στα μαγαζιά τους.
    Τόσο μαλάκες είναι που είχαν την εντύπωση ότι με τη Νέα Δημοκρατία θα γινόντουσαν πάμπλουτοι ενώ το χρήμα θα έρρεε σαν το νερό στις τσέπες τους.

    Βρε γελοίοι,βρε ανεγκέφαλοι η ΝΔ είναι το κόμμα που ανέκαθεν υποστήριζε το μεγάλο κεφάλαιο,τους βιομήχανους και τους εφοπλιστές.
    Πιστέψατε στ' αλήθεια ότι είναι το κεντώο κόμμα που υποστηρίζει τα συμφέροντα των μικρομεσαίων;
    Χεσμένους σας έχει η ΝΔ βρε πανίβλακες.Ζείτε μέσα στην άγνοια σας που ως οπαδοί και εγκάθετα κομματόσκυλα της Νέας Δημοκρατίας,δεν μπορείτε να καταλάβετε ότι σας δουλεύουν τα στελέχη της για να φωνάζετε σαν τις καρακάξες,να υποστηρίζετε το σκατοκόμμα σας και κατά τα άλλα να τρώνε τα λεφτά σας και λεφτά μας.

    Γι αυτό επειδή είστε ζώα και δεν καταλαβαίνετε τι συμβαίνει γύρω σας,σας εύχομαι ολόψυχα να μην πατάει ούτε ένας πελάτης στα μαγαζιά σας,να κλείσετε τα σκατομάγαζά σας και να τους βάλετε λουκέτο και να μείνετε με τα δάνεια που έχετε πάρει στο κώλο σας.

    Καλά να πάθετε τέτοια ζώα που είστε και δεν έχετε διαμαρτυρηθεί για την άθλια διαφήμιση με τους παπαγάλους στο κόμμα σας, στα γραφεία και στις τοπικές σας οργανώσεις.

    Τώρα είναι που δεν πρόκειται να πατάει κόσμος στα μαγαζία σας βρε πανίβλακες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. άντε να ξεκουμπιστείτε να φύγετε γιατί δεν πάει άλλο, στο τέλος η θα τρελαθούμε η και γω δεν ξέρω τι θα γίνει. δεν μπορούμε πια να αντεπεξέλθουμε στην ακρίβεια δεν το καταλαβαίνεται? έχετε αγκυροβολήσει στους θρόνους σας και δεν καταλαβαίνεται τι τραβάει ο κοσμακης.Μονο για ΔΕΗ εγώ και η γυναίκα μου δυο άτομα δηλαδή μας ήρθε 440 Ε και το προηγούμενο δίμηνο και τώρα, και ήμαστε αρκετά προσεκτικοί στην κατανάλωση του ρεύματος. αλλά βέβαια πως θα πληρωθούνε τα golden boys σας και οι παχυλοί μισθοί των υπάλληλων της ΔΕΗ. τέλος Φ Υ Γ Ε Τ Ε δεν σας θέλουμε άλλο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. PAPAGALAKIA ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ..
    ΜΠΟΥΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.ΧΑ..ΧΧΑΑΑΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Πως αποκαλύπτονται τα αληταριά οι άχρηστοι που τους έκανε το πασοκ
    δημόσιους υπάλληλους.
    Κάφροι του κερατά.
    Χωρίς κρατικό μισθό ούτε ένα μήνα δεν θα μπορούσαν να ζήσουν τα ΖΩΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΤΟ ΕΙΠΕ ΚΑΙ Ο ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗΣ ΚΑΙ Ο ΛΑΖΟΠΟΥΛΣ ΟΤΙ ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΠΛΕ ΒΑΜΜΕΝΑ ΠΡΑΣΙΝΑ ΚΑΙ ΛΕΝΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση