GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τα οικιακά συστήματα ΑΠΕ...

...είναι μέρος της Πράσινης Λύσης. Με φωτοβολταϊκό λειτουργεί το κεντρικό εκλογικό περίπτερο στη Σανταρόζα Από την Θεματική Ομάδα των Οικολό...

...είναι μέρος της Πράσινης Λύσης. Με φωτοβολταϊκό λειτουργεί το κεντρικό εκλογικό περίπτερο στη Σανταρόζα

Από την Θεματική Ομάδα των Οικολόγων Πράσινων
για την Κλιματική Αλλαγή, την Ενέργεια και τις Μεταφορές


Δικαιωμένοι εν μέρει αισθάνονται οι Οικολόγοι Πράσινοι με τις εξαγγελίες του υπουργού Ανάπτυξης για τις «φωτοβολταϊκές στις στέγες», καθώς τέτοια προγράμματα αποτελούν από τις βασικές προτάσεις τους για την πράσινη στροφή στην οικονομία και την έξοδο από την κρίση. Σημειώνουν πάντως ότι η πολιτική στήριξης των ΑΠΕ χρειάζεται νομοθετική συνέχεια, χρηματοδοτικά εργαλεία και συνέπεια στην εφαρμογή της και μετά τις εκλογές.
Εφόσον υλοποιηθούν όσα εξαγγέλθηκαν για απλοποίηση διαδικασιών και...
περιορισμό των γραφειοκρατικών εμποδίων, θα πρόκειται για θετικό βήμα συμφιλίωσης με την απλή λογική, που επιτέλους έρχεται 3 χρόνια μετά την ψήφιση του Ν. 3468/2006, 3 βδομάδες πριν τις Eυρωεκλογές και ενώ το αίτημα της κοινωνίας για πράσινες λύσεις και στην ενέργεια, καταγράφεται και με την άνοδο της απήχησης των Οικολόγων Πράσινων.
Βασική έλλειψη του κυβερνητικού σχεδίου είναι η μη πρόβλεψη χρηματοδοτικών εργαλείων ευνοϊκής πρόσβασης των πολιτών στο απαιτούμενο κεφάλαιο για την εγκατάσταση φωτοβολταϊκών συστημάτων. Οι Οικολόγοι Πράσινοι δίνουν κεντρική σημασία στην «εκτροπή» πόρων από το Πακέτο Αλογοσκούφη, με επιβολή δεσμεύσεων στις τράπεζες να χρηματοδοτούν προγράμματα , όπως οι ηλιακές στέγες (αλλά και μονώσεις κτιρίων ή συμμετοχή μικροεπενδυτών σε συνεταιρισμούς ΑΠΕ) στο 100% της συνολικής δαπάνης, με χαμηλά επιτόκια αντίστοιχα με το μηδενικό σχεδόν ρίσκο τέτοιων δανειοδοτήσεων. Το μηδενικό αυτό ρίσκο διαμορφώνουν η εγγυημένη τιμή κιλοβατώρας, η διασφαλισμένη απορρόφηση της παραγωγής και η δυνατότητα παρακράτησης των μηνιαίων δόσεων α&pi! ;ό τις πληρωμές της ΔΕΗ προς τα νοικοκυριά. Εγγυήσεις του Δημοσίου μπορούν να συμπιέσουν τα επιτόκια αυτά ακόμη χαμηλότερα.
Μια ακόμα έλλειψη είναι ο αποκλεισμός των μη διασυνδεδεμένων νησιών από δυνατότητα τοποθέτησης φωτοβολταϊκών στις στέγες. Η διστακτικότητα της κυβέρνησης είναι αδικαιολόγητη, καθώς στα ελληνικά νησιά η αιχμή της κατανάλωσης ηλεκτρικής ενέργειας συγχρονίζεται με την απόδοση των φωτοβολταϊκών και οι κίνδυνοι για την ευστάθεια του συστήματος μειώνονται. Για το έτος 2007 η αιχμή φορτίου στην Κρήτη ήταν 650,3 MW και εμφανίστηκε τη χρονική διάρκεια 13:00-14:00, στις 26 Ιουλίου, όπου τα φωτοβολταϊκά έχουν τη μέγιστη τους απόδοση.
Τέλος ζητάμε να υπάρξει άμεσα ένα αντίστοιχο πακέτο μέτρων για την ανάπτυξη των οικιακών συστημάτων αιολικής ενέργειας. Για τους Οικολόγους Πράσινους τα μικρά και οικιακά συστήματα Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας δεν είναι χόμπι για ένα περιορισμένο κοινό, αλλά αποτελούν δράση ζωτικής σημασίας, που οφείλει να προωθηθεί άμεσα στην ευρύτερη δυνατή κλίμακα.
Γι’ αυτό εξοπλίσαμε το κεντρικό προεκλογικό μας περίπτερο στην πλ. Σανταρόζα με ένα τέτοιο επιδεικτικό, αλλά πλήρως λειτουργικό σύστημα και μάλιστα χωρίς να έχουμε κάποια τακτική εκλογική επιχορήγηση όπως άλλα κόμματα.

23 σχόλια

  1. Ο Καραμανλής είναι ο πρώτος αρχηγός κράτους που βγήκε και ομολόγησε δημόσια και με ύφος 1000 καρδιναλίων πως είναι αργόστροφος !!!!!!!!

    Του πήρε 6 μήνες για να καταλάβει τι έγινε στο Βατοπαιδι και τα χαχολια τον χειροκροτούσαν ενώ τα μπουζούκια ετοιμάζονται να τον ψηφίσουν ξανά !!!!!!!
    Σε μια εθνική κρίση τι θα κάνεις κύριε Αργόστροφε ;
    Περαστικά κύριε Μπουνταλά αλλά εμείς οι πολίτες δεν φταίμε σε τίποτα να μας κυβερνάς !!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σφαγή στη Νέα Δημοκρατία μετά την αποτυχία στη ομιλία Καραμανλή στη Λάρισα .
    Ο τραμπούκος απειλεί να πάρει κεφάλια από την επιτροπή εκλογικού αγώνα.
    Οι σκηνοθέτες της ομιλίας κατέβαλαν κάθε προσπάθεια δείχνοντας ξανά και ξανά τον ίδιο κόσμο από άλλες γωνίες. Η λαϊκή οργή απέναντι στον ανίκανο και άχρηστο Καραμανλή είναι τεράστια. Η Νέα Δημοκρατία αναζητεί σανίδα σωτηρίας βλέποντας κρυφές δημοσκοπήσεις να παίρνει ποσοστά που είναι κάτω από 20 %

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΔΙΚΑΙΩΝΕΤΑΙ Ο ΛΕΒΕΝΤΗΣ .

    ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΥΡΙΣΤΗΚΑΝ ΛΕΦΤΟΥΔΑΚΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΡΑΣΙΝΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΑΡΠΑΞΟΥΝ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το πιο τραγικό ανέκδοτο είναι το ‘ βάλτε το καλά στο μυαλό σας όλα στο φως θα πέσει άπλετο φως παντού ’
    Από τις εξυπνάδες που ο μούργος έμαθε να λέει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Θες κι εσύ να εκβιάσεις τον Καραμανλή ?
    Στείλε του μήνυμα πως έχεις κι εσύ τη φωτογραφία που είναι στα 4 με το γνωστό θεσσαλονικιό κοσμηματοπώλη και θα γίνει αμέσως αυτό που θες !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΥΟ ΛΑΜΟΓΙΑ ? ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΨΗΦΟΥ ΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΘΑ ΤΡΕΞΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΟΥΝ , ΤΟΣΟ ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΙΝΑΙ , ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΟΜΜΑ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΛΕΝΕ

    Κοινή εμφάνιση πραγματοποίησαν την Τετάρτη ο Αλέκος Αλαβάνος και ο Αλέξης Τσίπρας στο πλαίσιο συνάντησης με εκπροσώπους της μουσουλμανικής κοινότητας που ζει στην Ελλάδα.
    Τα δύο στελέχη του ΣΥΝ δεν θέλησαν να κάνουν καμία αναφορά σε εσωκομματικά ζητήματα και αρκέστηκαν να αναφερθούν στα προβλήματα των μεταναστών.
    Ο επικεφαλής της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ Αλέκος Αλαβάνος κάλεσε για μια ακόμα φορά την κυβέρνηση να ζητήσει συγγνώμη από τους μουσουλμάνους που ζουν στην Ελλάδα για το θέμα του Κορανίου και να τιμωρήσει τον αστυνομικό.
    Κάλεσε μάλιστα την κυβέρνηση να συναντηθεί «ακόμα και τώρα» με τους εκπροσώπους των μουσουλμάνων.
    «Πρέπει να ληφθούν μέτρα σε σχέση με τη λειτουργία της αστυνομίας, την ενημέρωσή της, την ευαισθητοποίησή της αλλά και μέτρα σε εστίες έντασης οι οποίες δεν θα πρέπει να είναι στην κατάσταση στην οποία είναι σήμερα, όπως είναι ο Αγ.Παντελεήμονας, το ιστορικό κέντρο της Αθήνας» τόνισε.
    Τόσο ο κ. Αλαβάνος όσο και ο κ. Τσίπρας έθεσαν το θέμα της απόδοσης ιθαγένειας στη δεύτερη γενιά μεταναστών, όπως επίσης της αλλαγής νομοθεσίας της ΕΕ, ώστε ένα από πολύ μεγάλο μέρος των μεταναστών ή των προσφύγων το οποίο θέλει να προωθηθεί σε άλλες χώρες που δεν συνορεύουν με την Ελλάδα να το πράξουν.
    Ο εκπρόσωπος της Πακιστανικής Κοινότητας που ζει στην Ελλάδα έστειλε μήνυμα αδελφοσύνης: «Θέλουμε να πιστεύουμε ότι ο καθένας θα σέβεται τη θρησκεία του άλλου» είπε.
    SHKAT

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η ΝEA ΤAΞΗ σχεδιάζει τώρα το μεγαλύτερο κτύπημα κατά της χώρας, ΤΗΝ ΕΘΝΟΛΟΓΙΚΗ ΑΛΛΟΙΩΣΗ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΩΝ με την ελληνοποίηση παιδιών εισβολέων [λαθρομεταναστών], που θα μείνουν νόμιμα γιά πάντα, αυτοί και οι συγγενείς τους στη χώρα. Για να πετύχει τον σκοπό της χρησιμοποιεί συχρόνους Νενέκους [ΜΠΟΥΛΗΣ-ΤΖΕΦΡΥ-ΠΑΚΗΣ-ΝΤΟΡΑ-ΓΙΑΝNΑΚΟΥ-ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ-ΤΡΕΜΟΠΟΥΛΟΣ-ΣΥΡΙΖΑ κτλ] που εκμεταλλεύονται τον ανθρωπισμό μας. Σαν ''΄ελληνες''[και με κατεύθυνση της χώρας προελεύσεώς τους] άσχετα με το που θα μένουν θα μπορούν να γραφούν όπου θέλουν δημότες π.χ. οι Αλβανοί στην Ηγουμενίτσα, οι Ασιάτες στην Κομοτηνή κτλ. Σκέφτηκαν οι πολιτικοί, που το συζητούν, αυτή την περίπτωση? Είναι τόσο ηλήθιοι ή αδίστακτοι προδότες?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ [AΡΘΡΟ 11] ΟΡΙΖΕΙ ...΄΄ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΣΥΝΕΡΧΟΝΤΑΙ ΗΣΥΧΑ΄΄...κτλ. ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΟΙ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΙΘΗΚΩΝ ΠΟΥ ΜΟΛΥΝΟΥΝ ΤΗΝ ΓΗ ΤΗΝ ΠΟΤΙΣΜΕΝΗ ΜΕ ΑΙΜΑ ΗΡΩΩΝ ΚΑΙ ΜΑΡΤΥΡΩΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΕΣ. ΑΣ ΠΡΟΣΕΞΕΙ Ο κ[ΑΝΕΠΡΟΚΟ]ΠΑΚΗΣ. ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΓΙΑΥΤΟ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Το τραμπουκοπουστάκι τι έχει και δε μιλά ζωντανά με δημοσιογράφους μετά το πατατράκ στη Θεσσαλονίκη ???
    Το ποιηματάκι που είχε μάθει να καταγγέλλει τους άλλους τελείωσε .
    Καραγκιόζη Λούλη γιατί δε του έμαθες να έχει απολογητικό λόγο ?
    Ο καταγγελτικος λόγος τελείωσε και τώρα που δεν ξέρει να μιλήσει , ζητά να ξέρει από πριν τις ερωτήσεις και μιλάει σε δημοσιογράφους μόνο στο εξωτερικό ?
    Γιατί όλα αυτά ρε πισογλέντη ???
    Τελικά ο Καραγκιόζης που κυβερνά είναι ένα καταναλωτικό προϊόν ή είναι ένα διαφημιστικό project ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Τσάτσοι του Αντώναρου και του Ρουσσόπουλου που είσαστε ?

    πιάσατε δουλειά ή κοιμάστε ακόμη ??

    Αι στο διάολο πληρωμένοι ρουφιάνοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Σφαγή στη Νέα Δημοκρατία μετά την αποτυχία στη ομιλία Καραμανλή στη Λάρισα και Τρίπολη.
    Ο τραμπούκος απειλεί να πάρει κεφάλια από την επιτροπή εκλογικού αγώνα και απειλεί ότι θα σταματήσει τις προεκλογικές ομιλίες αν δεν του εξασφαλίζουν κόσμο.
    Οι σκηνοθέτες της ομιλίας κατέβαλαν κάθε προσπάθεια δείχνοντας ξανά και ξανά τον ίδιο κόσμο από άλλες γωνίες. Η λαϊκή οργή απέναντι στον ανίκανο και άχρηστο Καραμανλή είναι τεράστια. Η Νέα Δημοκρατία αναζητεί σανίδα σωτηρίας βλέποντας κρυφές δημοσκοπήσεις να παίρνει ποσοστά που είναι κάτω από 20 %
    Οι κομματάρχες του τραμπούκου αντιμετωπίζουν την εχθρότητα του κόσμου που προσκαλούν στις ομιλίες και καθημερινό φαινόμενο είναι οι καυγάδες πρώην οπαδών με στελέχη του κόμματος που διαλύεται …

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Επειδή πλησιάζουν εκλογές τα παλικαράκια της Δεξιάς στα τηλεπαράθυρα και ραδιόφωνα έχουν βγάλει στην επιφάνια την υπόθεση του χρηματιστηρίου, και την παπαγαλίζουν διαρκώς.
    Γιατί δεν βρίσκετε ένας κόπανος δημοσιογράφος να τους ρωτήσει για ποιο λόγο όταν ήρθαν στην εξουσία το 2004 δεν κοίταξαν αυτήν την υπόθεση και δικαστικά και μέσα στην Βουλή;
    Μήπως γιατί αυτοί που δημιούργησαν την φούσκα ήταν οι 99 στους εκατό δική της άνθρωποι, κάνανε την λουμπινιά τους και μετά τα φορτώσανε στον Σημίτη και στο Πασόκ;
    Μήπως γι’ αυτόν τον λόγο δεν το άγγιξαν καθόλου επί της ουσίας;
    Εμ.. είναι πολλά τα λεφτά Άρη, και οι άνθρωποι δικά μας παιδιά, τι ψάχνουμε, να βγάλουμε τα μάτια μας, άστα καλά είναι, στο Πασόκ έχουν πάθει πλάκα και δεν μπορούν ούτε να σκεφτούν, σκάστε.
    Το ίδιο σκηνικό δεν είχε στηθεί και με τον Κοσκωτά;
    Δικό τους παιδί γαλουχημένο από αυτούς, Δεξιούλης, και έχοντας όλη την βοήθεια των Δεξιών οικονομικών παραγόντων έγινε τραπεζίτης.
    Έτσι δεν είναι ή κάνω λάθος;
    Και μετά τι; Έκανε ότι έκανε, βάση δικού τους σχεδίου, και τα φόρτωσαν στο Πασόκ, γιατί αυτό ήταν το σχέδιο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΤΟ ΕΙΠΑΜΕ ΑΥΤΟ. ΑΝ ΤΟΥΣ ΡΩΤΗΣΕΙΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΤΙ ΑΙΝΑΙ ΑΙΟΛΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΘΑ ΣΟΥ ΠΟΥΝ ΟΤΙ ΒΛΑΚΕΙΑ ΘΕΛΟΥΝ. ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΟΙΚΟΛΟΓΙΑ ΟΥΤΕ ΕΧΟΥΝ ΣΠΟΥΔΑΣΕΙ (ΚΑΝΑ ΔΥΟ ΚΑΤΙ ΞΕΡΟΥΝ). ΜΟΝΟ ΝΑ ΘΕΛΟΥΝ ΨΕΥΤΟΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΓΑΛΜΑ ΤΟΥ ΣΦΑΓΕΑ ΚΕΜΑΛ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΞΕΡΟΥΝ ΝΑ ΛΕΝΕ ΚΑΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΔΕΣΤΕ ΡΕ ΠΑΣΟΚΙΑ ΠΩΣ ΞΕΚΙΝΗΣΑΤΕ ΤΟ 74.

    ΜΕ ΤΡΑΓΙΑΣΚΑ ΚΑΙ ΜΕΝΑΤΕ ΣΤΟ ΑΙΓΑΛΕΩ
    ΜΕ ΜΟΥΣΙ ΚΑΙ ΜΟΥΣΤΑΚΙ
    ΜΕ ΓΥΑΛΙΑ ΜΥΩΠΙΑΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙ ΜΠΕΡΔΕΜΕΝΟ ΤΥΠΟΥ ΔΙΑΝΟΗΣΗΣ
    ΜΕ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΕΞΩ ΤΟ ΝΑΤΟ
    ΕΞΩ Η ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΗ ΕΟΚ
    ΕΞΩ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ
    ΜΕΣΑ ΟΙ ΣΟΒΙΕΤ
    ΟΛΑ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ
    ΟΧΙ ΣΤΑ ΜΑΤ
    ΝΑΙ ΣΤΑ ΠΕΡΗΦΑΝΑ ΓΗΡΑΤΕΙΑ
    ΝΑΙ ΣΤΗ ΛΑΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ

    ΚΑΙ ΠΩΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΤΕ

    ΜΕΝΕΤΕ ΚΟΛΩΝΑΚΙ
    ΧΩΡΙΣ ΜΟΥΣΤΑΚΙ ΚΑΙ ΤΡΑΓΙΑΣΚΑ
    ΕΙΣΤΕ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΕΟΚΙΚΟΙ ΝΑΤΟΙΚΟΙ
    ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΜΑΤ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕΑ
    ΤΑ ΠΑΡΗΦΑΝΑ ΓΗΡΑΤΕΙΑ ΤΑ ΓΑΜΗΣΑΤΕ ΣΤΟ ΞΥΛΟ
    ΤΗ ΛΑΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΤΗ ΚΑΝΑΤΕ ΛΑΙΚΗ ΚΛΕΨΙΑ ΑΠΟ ΠΑΜΠΕΡΣ ΜΕΧΡΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΠΑΣΟΚΖΗΜΕΝΣ
    ΕΙΣΤΕ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΔΕΞΙΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ ΩΧΡΙΑ Η ΝΔ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΑΣ

    Α ΡΕ ΑΝΔΡΕΑ ΚΑΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ. ΕΚΑΝΕΣ 3000000 ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΝΑ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΓΛΥΦΟΥΝ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΦΤΥΝΑΝ. ΕΥΓΕ. ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΤΟ ΕΡΓΟ. ΤΕΤΟΙΑ ΠΛΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΟΥΤΕ Ο ΣΤΑΛΙΝ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΜΕ ΤΗ ΓΚΑ ΚΕ ΜΠΕ ΚΑΙ Η ΣΤΑΖΙ. ΤΑ ΠΑΣΟΚΙΑ ΕΧΟΥΝ ΔΥΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ ΠΛΕΟΝ. ΘΕΛΟΥΝ ΤΡΕΛΛΟΓΙΑΤΡΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Τι λέτε φασιστοοικολόγοι, βαποράκια του πολυδιαφημισμένου ΠΑΜΠΛΟΥΤΟΥ ΡΑΔΙΕΝΕΡΓΟΥ ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΥ Γκορ, και των άπληστων τραπεζιτών που κερδοσκοπούν με τα συχωροχάρτια του ΦΥΣΙΚΟΤΑΤΟΥ διοξείδιου του άνθρακα;
    Ξέρετε να απαντήσετε πόσο πετρέλαιο ξοδεύεται και άλλες ΤΟΞΙΚΕΣ ΟΥΣΙΕΣ για να φτιαχτούν-μεταφερθούν-συντηρηθούν ελάχιστης απόδοσης ΠΑΝΑΚΡΙΒΕΣ ανεμογεννήτριες και πάνελ, ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΑΧΡΗΣΤΑ σε κρύο και ζέστη όταν έχει άπνοια και σκοτάδι αντίστοιχα;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ - ΠΡΑΣΙΝΟΙ = ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΛΗΤΕΙΑ

    ΜΟΝΟ Η ΕΝΩΣΗ ΟΙΚΟΛΟΓΩΝ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗ ΒΕΡΓΗ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!
    Ο ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΒΕΡΓΗΣ Ο ΑΡΧΟΝΤΑΣ ΤΟΥ ΠΑΡΑΝΤΑΙΣ ΜΥΚΟΝΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΟΙΚΟΛΟΓΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

    Ο ΤΡΕΜΟΠΟΥΛΟΣ Ο ΔΕΞΙΟ-ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΕΤΑΙ ΤΟ "ΡΕΥΜΑ" ΥΠΕΡ ΟΙΚΟΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΦΑΕΙ ΤΟ ΨΩΜΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΟΜΜΑ!!

    ΕΝΩΣΗ ΟΙΚΟΛΟΓΩΝ ΒΕΡΓΗ = ΓΝΗΣΙΟΙ ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ

    27 Μαϊ 2009 12:37:00 μμ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Η ΠΟΥΤΣΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΠΑΛΙΟΠΟΥΤΑΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ηλεπμαψακ σε μάθαμε οτι και να κάνεις το ΠΑΣΟΚ δεν θα σε κάνει εκπρόπωπο τύπου, με τόση λάσπη που ρίχνεις εσύ και το άλλο τσιράκι ο ςηνναιγαπαπ μέχρι το χαρτζηλικάκiτης margaret θα φτάσετε μην ελπίζετε σε κάτι παραπάνω όπως ας πούμε εσύ εκπρόσωπος τύπου του πασοκ και ο άλλος της ΝΔ με τη Ντορούλα πρόεδρο.. όταν σε τρέχανε με τα blogs που εσύ τα έχεις ξεφτυλίσει σούζα καθόσουν και στον πρεντεντέρη και σε κάθε δημοσιογράφο σαν βρεγμένη γατούλα ήσουν... ΥΓ κάντε αναγραμματισμό στην πρώτη λέξη γιατί εκτός από γλύφτης είναι και ρουφιάνος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ενδοιαφέρον δημοσίευμα, πράγμα ιδιαίτερα ασυνήθιστο για αυτό το blog.

    Αν δεν κάνω λάθος, η Ελλάδα έχει 300 ημέρες ηλιοφάνεια τον χρόνο μέσο όρο...

    Τώρα γιατί το κράτος τρομπάρει και τα φωτοβολταϊκά τα έχουμε μόνο για ζεστό νερό δεν ξέρω.

    Ίσως φταίμε κι εμείς λίγο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΔΕΝ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΜΕ ??????
    ΑΠΟ ΧΘΕΣ ΕΧΕΙ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ,ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ??????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΡΕΜΟΠΟΥΛΟ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ:
    http://freskoprama.blogspot.com/2009/05/blog-post_1011.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση