GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

68 πούλμαν πήγαν στην Τρίπολη...

Αποτυχημένη και αυτή η συγκέντρωση της ΝΔ. Οργή Καραμανλή... Από τον Χρήστο Μπουκάτη Το ίδιο απογοητευτική με της Λάρισας ήταν η συγκέντρω...

Αποτυχημένη και αυτή η συγκέντρωση της ΝΔ. Οργή Καραμανλή...

Από τον Χρήστο Μπουκάτη

Το ίδιο απογοητευτική με της Λάρισας ήταν η συγκέντρωση της ΝΔ στην Τρίπολη, όπου μίλησε ο Κ. Καραμανλής. Ο κόσμος ήταν λίγος και τα προσχήματα σώθηκαν με τα 68 πούλμαν που είχαν πάει με "μεταφερόμενους οπαδούς" από όλη την Πελοπόννησο και ορισμένα από την Αθήνα. Μόνο από την Μεσσηνία πήγαν, σύμφωνα με τις πληροφορίες, 25 πούλμαν.
Η αποτυχία της συγκέντρωσης φέρεται να εξόργισε και τον ίδιο τον κ. Καραμανλή ο οποίος ζήτησε ευθύνες από τους επιτελείς του κόμματος. Υστερα και από αυτή την αποτυχία, πάντως, υπάρχει πλέον ζήτημα τι θα γίνει και με τις άλλες ανοικτές συγκεντρώσεις. Αντέχεται τέτοιος διασυρμός;

32 σχόλια

  1. Απόφαση της Γενικής Συνέλευσης του Συλλόγου Εργαζομένων στη ΜΟΔ της 6ης Μαΐου:

    Δύο χρόνια μετά την επίσημη έναρξή του, το ΕΣΠΑ δεν έχει ουσιαστικά προχωρήσει σε εκτέλεση έργων, αλλά χρησιμοποιείται με βάναυσο κομματικό τρόπο κυρίως ως δεξαμενή μη επιλέξιμων προς συγχρηματοδότηση συμπληρωματικών δημοσίων συμβάσεων για έργα τα οποία εντάσσονται ‘’επειγόντως’’ αλλά κυρίως προσωρινώς . Απεντάσσονται όμως αργότερα προκειμένου να μην ελεγχθούν και γίνουν καταλογισμοί από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή.

    Οι ενισχύσεις για την «επιχειρηματικότητα», «περνάνε» ακόμη μια φορά από τις τράπεζες, αυξάνοντας, «δημοσία δαπάνη» τον κύκλο εργασιών των τραπεζών .

    Τα έργα δημοσιότητας χρησιμοποιούνται για κομματικές φιέστες και για την προώθηση της προσωπικής εικόνας Υπουργών με την παραγωγή εντύπων μικροκομματικού χαρακτήρα και καταχωρήσεων που βρίθουν ανακριβειών εντέχνως διατυπωμένων, για καθαρή παραπλάνηση της κοινής γνώμης.

    Οι Αξιολογήσεις για άλλη μία φορά θα τα βρουν όλα καλώς καμωμένα. Κραυγαλέο παράδειγμα είναι όταν διαπίστωναν ότι τα κονδύλια του Κοινωνικού Ταμείου, αξιοποιήθηκαν επιτυχώς! Η επιτυχία τους είναι πραγματική αλλά δεν αφορά τον κόσμο της εργασίας: Αφορά την νέα κρατικοδίαιτη «επιχειρηματική» τάξη των ιδιοκτητών των ΚΕΚ , ενώ από την άλλη πλευρά προγράμματα που έχουν τεράστιο κοινωνικό ρόλο όπως ΚΔΑΠ, Βοήθεια στο Σπίτι, Ψυχαργώς κλπ …παρακμάζουν.

    Μετά από 3 ΚΠΣ τα σχολεία της χώρας λειτουργούν ακόμα σε μεγάλο βαθμό σε διπλοβάρδια, πολλά με στέγες αμιάντου, χωρίς βιβλιοθήκες και χωρίς υποδομές πληροφορικής για όλους τους μαθητές ενώ οι …soft ενέργειες και οι …μεταρρυθμίσεις δίνουν και παίρνουν.

    Επιπλέον:
    Όλο το νέο θεσμικό αλαλούμ, που στόχο είχε μόνο τη γραφειοκρατική συγκέντρωση αρμοδιοτήτων στο ΥΠΟΙΟ, ήρθε να καλύψει με τον καλύτερο τρόπο την έλλειψη πόρων για τη χρηματοδότηση έργων του ΕΣΠΑ, έλλειψη που προήλθε από την εσκεμμένη μείωση του ΠΔΕ..

    Η σύσταση νέων Ειδικών Υπηρεσιών αντί να επιταχύνει τις διαδικασίες πρόσθεσε επιπλέον γραφειοκρατία. Αξιοπερίεργο είναι ότι συνολικά ιδρύθηκαν 14 νέες Υπηρεσίες, παρά τη μείωση των Επιχειρησιακών Προγραμμάτων σε σχέση με το 3ο ΚΠΣ.

    Η σύσταση νέων Α.Ε (ΔΗΜΟΣ, ΝΟΜΟΣ, Αναπτυξιακός Οργανισμός της Εκκλησίας της Ελλάδος!!!!!!) όχι μόνο δημιουργεί και νέα αντισυνταγματικά παράθυρα παραβίασης του ΑΣΕΠ, αλλά ΚΥΡΙΩΣ διαμορφώνει, ...προοπτικές ανάπτυξης του ρουσφετιού και ελαστικοποίησης των εργασιακών σχέσεων στο δημόσιο τομέα σε βάρος των εργαζομένων.

    Αν η κοινή γνώμη ήξερε την αλήθεια που κρύβεται πίσω από τη γυαλιστερή κουρτίνα των …ευρωπαϊκών προγραμμάτων (!!), πολλοί βαρύγδουποι Υπουργοί θα έχαναν τον ύπνο εκτός από τη βουλευτική τους έδρα.

    Την ίδια στιγμή οι εργαζόμενοι στις Υπηρεσίες Διαχείρισης του ΕΣΠΑ, του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης και της Αλιείας:

    Έχουμε υποβιβαστεί πρακτικά σε «βοηθητικό» των «Συμβούλων» , που έχουν τελευταία κατακλύσει τις υπηρεσίες και αμείβονται …για να τους βοηθάμε εμείς στο έργο τους (!!!) με τεράστια ποσά. (το 1/3 των πόρων της Τεχνικής Βοήθειας των Προγραμμάτων δεσμεύτηκε σε «προσωπικούς συμβούλους» Υπουργών, Υφυπουργών, Γενικών, Ειδικών Γραμματέων, Προϊσταμένων Υπηρεσιών .).

    Γίνομαστε καθημερινά μάρτυρες της αποδόμησης του μηχανισμού διοίκησης και της συστηματικής υποβάθμισής του μετατρέποντάς το σε ιμάντα προεκλογικών και λοιπών πολιτικών επιλογών και σκοπιμοτήτων .

    Δείτε και http://www.tvxs.gr/v12410

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. <>
    Προτιμότερο να μισήτε κάποιον
    για αυτό που είναι

    απο το να αγαπάτε κάποιον άλλο
    για αυτό που δέν είναι.
    <>

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Θέλουμε να μάθουμε το πρόγραμμα του καταλληλότερου τις μέρες που μένουν.
    ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΑΕΙ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πάλι ανοησίες Δευτεριάτικα....
    Ενώ στις συγκεντρώσεις του ΠΑΣΟΚ υπάρχουν μόνο γηγενείς, μόνο ιθαγενείς, έτσι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΚΩΣΤΑΚΗ ΜΟΥ...ΧΑΣΑΜΕ ΤΑΣ ΕΚΛΟΓΑΣ!!ΚΑΙ ΠΟΥ ΝΑ ΚΡΥΦΤΟΥΜΕ!!???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΑΣΕ ΤΑ ΣΛΟΓΚΑΝ ΚΑΙ ΜΙΛΑ ΚΑΘΑΡΑ.

    Πές μας κάτι συγκεκριμένο, ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ.

    Πές μας που πήγαν τα λεφτά του Τρεπεκλή.

    Πές μας που πήγαν τα 100.000.000 της Ζίμενς.

    Πές μας το περίφημο μαγικό σχέδιό σου για την οικονομία. Θα αυξήσεις τους δημοσίους υπαλλήλους ή θα τους μειώσεις;

    Πές μας τί θα αλλάξεις στις εφορίες για να μειωθεί η φοροδιαφυγή. Πώς θα αντιμετωπίσεις τη διαφθορά των εφοριακών; Τι θα κάνεις με τους ελεύθερους επαγγελματίες;

    Πές μας πόσο θα αυξηθεί η φορολογία των επιχειρήσεων και πώς θα αντιμετωπίσεις το σίγουρο επακόλουθο της αύξησης της ανεργίας από τη φυγή επιχειρήσεων στο εξωτερικό.

    Πές μας τί παραπάνω θα κάνεις για την παιδεία από όσα έκανε ο Σημίτης, πρέπει να έχουμε ένα μέτρο σύγκρισης.

    Πές μας τί θα κάνεις για το Κυπριακό. Πές μας εάν καταδικάζεις ΑΠΕΡΙΦΡΑΣΤΑ το σχέδιο Ανάν (και τους σημερινούς κλώνους του) ή όχι.

    Πές μας εάν έχεις σταθερή θέση για τα Σκόπια και ποιά είναι αυτή. Συμφωνείς ή όχι με τον Καραμανλή και το Βουκουρέστι;

    ΕΝΤΑΞΕΙ ΓΙΩΡΓΑΚΗ, ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΧΥΠΟΠΤΟΥΣ.

    Επίσης μας τσαντίζει το ότι προσπαθείς μέσα από σλόγκαν, γενικότητες και αφηρημένες έννοιες να υπονοήσεις ότι ξέρεις τί κάνεις.

    ΕΓΩ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΕΑΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ, ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ.

    Εάν ξέρεις σε παρακαλούμε να μας το πείς.

    Εάν δεν ξέρεις, τότε είσαι επικίνδυνος, διότι επιβεβαιώνεις όσους λένε ότι εάν δεν είχες πατέρα τον Αντρέα σήμερα θα σκούπιζες τραπέζια σε Μακντόναλντς της Μινεσότα.

    Περιμένουμε.

    Άντε να δούμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΤΑ ΕΧΟΥΝΕ ΠΑΙΞΕΙ ΟΙ ΚΑΝΑΛΑΡΧΕΣ, ΘΑ ΜΑΘΑΝΕ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΑΚΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΑΥΡΙΔΗ.

    Γέλια, τρελλά γέλια θα κάνουμε.

    Και ο βλακογιώργος;

    Τι να κάνει και αυτός ο κακομοίρης; Του είπαν εκείνοι οι δυό πιτσιρίκοι στην Ιπποκράτους ότι η καλύτερη άμυνα είναι η επίθεση και προσπαθεί να ισοφαρίσει τα εκατοντάδες εκατομμύρια της Siemens με τον πασατέμπο του Παυλίδη.

    ΕΝΤΕΛΩΣ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΑ, ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΓΡΑΜΜΗ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΗΛΘΑΝ ΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΒΕΤΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΩΝ ΣΚΑΝΔΑΛΩΝ, ΤΗ ΖΙΜΕΝΣ.

    Τί μας λές πουλάκι μου, μιλάς σοβαρά;

    Έτσι όμορφα τα σχεδιάζετε εκεί στην ιπποκράτους; Κεφάλια είναι ο λιμοκοντόρος ο Παπακωνστατίνου και ο κλαψιάρης ο Ραγκούσης.

    Καλά κρασιά αμόρφωτε βουτυρομπεμπέ των βορείων προαστίων.

    Εάν νομίζεις ότι, επειδή σε υποστηρίζουν οι καναλάρχες και οι αμερικάνοι ότι ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΝΤΟΠΙΟΙ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ ΤΗΣ ΜΠΑΝΑΝΑ ΡΙΠΑΜΠΛΙΚ;

    Ξανασκέψου το, ζωντόβολο.

    Ξανασκέψου το γιατί σε περιμένουν ΜΕΓΑΛΕΣ ΣΤΕΝΟΧΩΡΙΕΣ τους επόμενους μήνες.

    Οι τραπεζικοί λογαριασμοί είναι πραγματικοί, δεν είναι εντυπώσεις.

    Οι συναλλαγές του φίλου σου του Τρεπεκλή, του Τσουκάτου, του Μαντέλη και καμμιά τριανταριά στελεχών του πασόκ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΛΕΦΤΑ, ΟΧΙ ΛΕΦΤΑ ΤΗΣ ΜΟΝΟΠΟΛΗΣ.

    Θά έλθει η μέρα που θα συζητάμε την υπόθεση Παυλίδη και τα υποτιθέμενα 100 ψωροχιλιάρικα και θα γελάμε.

    Το πασόκ, βέβαια, δεν ξέρω τι θα κάνει αλλά υποψιάζομαι ότι θα ψάχνει για νέο αρχηγό να ξεκαθαρίσει τους λαδιάρηδες υπουργούς του, που συνεχίζουν υποκριτικά να μας κάνουν κηρύγματα περί προσωπικής ηθικής, δημόσιας διαφθοράς, πολιτικής ευθιξίας και αξιοπρέπειας.

    Να κάνει δηλαδή όλα όσα δεν έκανες εσύ, άχρηστε ημίαιμε.

    ΠΡΩΤΑ ΛΟΙΠΟΝ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ (που εσύ ξεκίνησες, κάνοντας την τρίχα τριχιά) ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΞΑΝΑΣΥΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ.

    Η ΖΙΜΕΝΣ ΔΕΝ ΘΑΒΕΤΑΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΕ.

    ΚΑΚΩΣ ΣΑΣ ΤΗ ΧΑΡΙΣΕ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΤΟ 2004 ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΔΙΧΑΣΕΙ ΑΛΛΟ ΤΟ ΛΑΟ ΑΛΛΑ ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΙ.

    ΕΚΛΑΒΑΤΕ ΤΙΣ ΚΑΛΕΣ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΑΝ ΑΔΥΝΑΜΙΑ.

    ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΣΑΣ ΛΕΩ, ΠΡΩΤΑ ΘΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕΙ Η ΖΙΜΕΝΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΞΑΝΑΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙΣ.

    Μέχρι τότε όμως θα πείτε το δεσπότη Παναγιώτη.

    Κατάλαβες Γιώργο βαρεμένε, ή ακόμα να μπείς στο νόημα;

    Είσαι και βούρλο, γαμώ το, και πρέπει να στα λέμε πολλές φορές για να εμπεδώσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΚΩΣΤΑΚΗ ΑΦΕΤΡΑ ΚΑΙ ΧΑΝΟΥΜΙΣΑ ΜΑΣ...ΠΑΤΩΣΑΜΕ ΣΤΗΝ ΛΑΡΙΣΑ ΤΗΝ ΠΟΥΣΤΙΞΑΜΕ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ...ΘΑ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΣΤΟ ΚΥΝΗΓΙ...ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ...ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΜΟΥ ΧΑΣΑΜΕ ΤΑΣ ΕΚΛΟΓΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΣΣΣΣΣΣΣΣ..ΚΑΙ ΠΟΥ ΜΕΡΟΣ ΝΑ ΚΡΥΦΤΟΥΜΕ!!ΓΙΝΑΜΕ ΣΟΥΡΓΕΛΟ ΣΤΑ ΚΑΦΕΝΕΙΑ..ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΕΙΡΑΖΕΙ Η ΗΤΤΑ!!!!...Η ΚΑΖΟΥΡΑ ΤΩΝ ΠΑΣΟΚ-ΚΚΕΔΩΝ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΤΑΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ...ΧΑΝΟΥΜΙΣΑ ΚΑΙ ΑΦΕΝΤΡΑ ΜΑΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Σφαγή στη Νέα Δημοκρατία μετά την αποτυχία στη ομιλία Καραμανλή στη Λάρισα .
    Ο τραμπούκος απειλεί να πάρει κεφάλια από την επιτροπή εκλογικού αγώνα.
    Οι σκηνοθέτες της ομιλίας κατέβαλαν κάθε προσπάθεια δείχνοντας ξανά και ξανά τον ίδιο κόσμο από άλλες γωνίες. Η λαϊκή οργή απέναντι στον ανίκανο και άχρηστο Καραμανλή είναι τεράστια. Η Νέα Δημοκρατία αναζητεί σανίδα σωτηρίας βλέποντας κρυφές δημοσκοπήσεις να παίρνει ποσοστά που είναι κάτω από 20 %

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Γράφει ο Δημήτρης Λαμπράκης


    Κοίτα φίλε μου, πως τα κατάφερες.
    Εσύ που πολλοί νόμιζαν πως θα γινόσουν άλλος, εγκαταλείπες τη πολιτική ζωή του τόπου, πιο μόνος απο ποτέ και σχεδόν απαξιωμένος.
    Σπατάλησες μέσα σε 5 χρόνια, τη κληρονομιά του θείου σου, το πολιτικό οξυγόνο, που σ έκανε πρωθυπουργό. Οσα πληρωμένα ντοκυμαντέρ κι αν διατάξεις να παίξει η χαζοΝΕΤ, των πλουσιόπαιδων παρουσιαστών-με τα δικά μας λεφτά- δεν πρόκεται ποτέ να επουλώσεις το στραπάτσο που προκάλεσες στ όνομα Καραμανλής.
    Κι όλα αυτά γιατί, ανέλαβες καθήκοντα που σε ξεπερνούσαν, φροντίζοντας να κοκορεύεσαι το προηγούμενο καιρό, για την ισχυρή ομάδα σου που θα επανίδρυε τη χώρα.
    Δύστυχε! Ισχυρή ομάδα ο Αλογοσκούφης, το πουλέν της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ και της διαπλοκής. Ο υπουργός που δημιούργησε παράδοση στη λεύκανση πάσης φύσεων μαύρων-ίσως γιατί είναι και ρατσιστής-θυμήσου τουν αράπη, αγαπητέ αναγνώστη.
    Ισχυρή ομάδα, ο Πάκης που κατάντησε καλαμπούρι στις βίλες των νταβατζήδων, με το στραπατσάρισμα του Βασικού μετόχου.
    Ισχυρή ομάδα, ο Βουλγαράκης των βατοπεδινών και του Κορωνιά.
    Ισχυρή ομάδα η Ντόρα που σε μισεί θανάσιμα, παρότι ούτε δράμι μίσος δεν αξίζει η ανεπάρκειά σου.
    Ισχυρή ομάδα ο Ρουσόπουλος που αναζητούσε στο πρόσωπο του Εφραίμ και στο κορακίσιο βλέμμα του Αρσένιου, μεσίτες που θα του εξασφάλιζαν πρόσβαση στη σωτηρία της ψυχής, όντας αμαρτωλός και πλούσιος στα βαθιά γεράματα.
    Ισχυρή ομάδα, ο εξάδελφός σου ο Λιάπης, ο εξωφυλαρούχας του Χριστοφοράκου.
    Ισχυρή ομάδα ο Πολύδωρας, που έβλεπε την φλεγόμενη Πελοπόννησο σαν Μεγάλη Σχολή για Αγροφύλακες. Ισχυρή ομάδα ο Μαρκογιαννάκης, η χαρά των απαγωγέων.
    Ισχυρή ομάδα, ο Παπαληγούρας, ο νεκροθάφτης της Δικαιοσύνης. Ισχυρή ομάδα ο Ευρυπίδης Στυλιανίδης, ο θαυμαστής του Τσοχατζόπουλου. Ισχυρή ομάδα ο Ιωαννίδης, του Κόκκαλη, ο κηπουρός. Ισχυρή ομάδα ο Ζαγορίτης, ο Τραγάκης, η ζάπλουτη Φεβρωνία.
    Πως κατάντησες έτσι την Ελλάδα μας;
    Ελάχιστοι πίστευαν πως η κυβέρνησή σου, θ αποδεικνύονταν πιο ανίκανη, πιο επικίνδυνη, πιο αρπακτικό απο τα πράσινα αρπακτικά του Σημίτη. Κι ομως τα κατάφερες! Επέλεξες οτι πιο σάπιο και διεφθαρμένο, διέθετε το κόμμα σου και του έδωσες εξουσία. Κι εκείνοι αποδείχθηκαν αντάξιοι της επιλογής σου-εσύ που δεν είχες κουμαντάρει ούτε περίφτερο, ήταν λογικό να τα κάνεις κώλο-έκλεψαν, λεηλάτησαν και στο τέλος απαίτησαν απο την ιδιωτική σας Δικαιοσύνη, να μην τους ακουμπήσει.
    Αυτή είναι η (κυβερνητική) ζωή σου, φίλε μου. Κι όσο αργείς να μας ζητήσεις ένα μεγάλο συγνώμη και να βγεις απο το κάδρο, τόσο θα καταστρέφεις τον οικογενειακό σου μύθο.
    Κι αν γι αυτόν δεν δίνεις δεκάρα, δικαίωμά σου. Με την αξιοπρέπειά μας όμως, δεν έχεις δικαίωμα να παίζεις.

    ΦΥΓΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Η συμμορία Καραμανλή καταρρέει .

    Ο ιστορικός του μέλλοντος θα είναι αμείλικτος απέναντι στο μεγαλύτερο πολιτικό απατεώνα που κυβέρνησε ποτέ την Ελλάδα .
    Η Ελλάδα δεν είναι αυτό που βλέπουμε σήμερα δεν είναι η Ελλάδα του ψευτοτσαμπουκά και τραμπούκου Καραμανλή δεν έχει πολίτες τσουλιά και πουστάκια δεν είναι η Ελλάδα του αποπροσανατολισμού και της Πετρούλας .
    Κάντε στην άκρη να περάσει η πραγματική Ελλάδα μπροστά .

    Καλώ όλους τους τίμιους δεξιούς να μαυρίσουν τον ανίκανο που δυστυχώς σήμερα είναι πρωθυπουργός . Το βράδυ των εκλογών που η Ν. Δ. θα είναι δεύτερο κόμμα και με βαριά ήττα να βγείτε από τα σπίτια σας να πανηγυρίσετε κι εσείς .
    Νικητής θα είναι η Ελλάδα μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΠΡΟΣ ΣΤΕΙΡΑ-ΠΟΡΝΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

    - είναι κοινωνική βαρβαρότητα οι πολιτικές που κάνουν τους πλούσιους πλουσιότερους και τους φτωχούς φτωχότερους.
    - είναι θεσμική βαρβαρότητα να κλείνεις νύχτα την Βουλή με το έτσι θέλω για να οδηγηθείς στην παραγραφή
    - είναι βαρβαρότητα να κρατάς χιλιάδες παιδιά στην ομηρία των κομματικών stage και να καταρρακώνεις την αξιοπρέπειά τους,
    - είναι βαρβαρότητα οι πολιτικές που αφήνουν εργοστάσια να δηλητηριάζουν τα ποτάμια και αφήνουν τα δάση μας να καίγονται,
    - είναι βαρβαρότητα η ταλαιπωρία του συνταξιούχου στις ουρές του ΙΚΑ, του πολίτη που δεν βρίσκει κρεβάτι στην εντατική για το παιδί ή το γονιό του που κινδυνεύει
    - είναι βαρβαρότητα τα εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ που έχασαν τα ασφαλιστικά ταμεία με την απάτη των ομολόγων
    - είναι βαρβαρότητα η λεηλασία της δημόσιας γης με το μέγα σκάνδαλο του Βατοπεδίου
    - είναι βαρβαρότητα οι πολιτικές που αναγκάζουν τους πολίτες να πληρώνουν με καινούργιους άδικους φόρους κάθε ευρώ που πάει σε μαύρες προμήθειες
    - είναι πολιτική βαρβαρότητα να αφήνει ασύδοτους τους κερδοσκόπους και να καλείς εκείνους που δεν φταίνε να πληρώσουν τα σπασμένα και
    - είναι βαρβαρότητα η ατιμωρησία και η συγκάλυψη, ο νόμος της ζούγκλας που επικρατεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Η Νέα Δημοκρατία έχει μέλλον μόνο με τον Αντώνη Σαμαρά .
    Φίλοι οπαδοί της Νέας Δημοκρατίας βοηθήστε την παράταξη μας να βγει από την αδιέξοδη κυβέρνηση του Κώστα Καραμανλή και της παρέας του .
    Δώστε χαμηλό ποσοστό στην μεγάλη παράταξη μας .
    Με αυτό τον τρόπο ο Αντώνης ερχόμενος την ηγεσία του κόμματος θα μπορέσει να κάνει το κόμμα μας ξανά ένα λαϊκό κόμμα που θα εκφράζει κάθε Έλληνα πολίτη .
    Ζήτω η Νέα Δημοκρατία ζήτω ο Αντώνης Σαμαράς !!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Μπουκάτη,έκτος από μαλάκας,πρέπει νά είσαι καί στραβός.
    Ξεστραβώσου λοιπόν καί κόψε καί τήν μαλακία παπάρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Κοίτα φίλε μου, πως τα κατάφερες.
    Εσύ που πολλοί νόμιζαν πως θα γινόσουν άλλος, εγκαταλείπες τη πολιτική ζωή του τόπου, πιο μόνος απο ποτέ και σχεδόν απαξιωμένος.
    Σπατάλησες μέσα σε 5 χρόνια, τη κληρονομιά του θείου σου, το πολιτικό οξυγόνο, που σ έκανε πρωθυπουργό. Οσα πληρωμένα ντοκυμαντέρ κι αν διατάξεις να παίξει η χαζοΝΕΤ, των πλουσιόπαιδων παρουσιαστών-με τα δικά μας λεφτά- δεν πρόκεται ποτέ να επουλώσεις το στραπάτσο που προκάλεσες στ όνομα Καραμανλής.
    Κι όλα αυτά γιατί, ανέλαβες καθήκοντα που σε ξεπερνούσαν, φροντίζοντας να κοκορεύεσαι το προηγούμενο καιρό, για την ισχυρή ομάδα σου που θα επανίδρυε τη χώρα.
    Δύστυχε! Ισχυρή ομάδα ο Αλογοσκούφης, το πουλέν της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ και της διαπλοκής. Ο υπουργός που δημιούργησε παράδοση στη λεύκανση πάσης φύσεων μαύρων-ίσως γιατί είναι και ρατσιστής-θυμήσου τουν αράπη, αγαπητέ αναγνώστη.
    Ισχυρή ομάδα, ο Πάκης που κατάντησε καλαμπούρι στις βίλες των νταβατζήδων, με το στραπατσάρισμα του Βασικού μετόχου.
    Ισχυρή ομάδα, ο Βουλγαράκης των βατοπεδινών και του Κορωνιά.
    Ισχυρή ομάδα η Ντόρα που σε μισεί θανάσιμα, παρότι ούτε δράμι μίσος δεν αξίζει η ανεπάρκειά σου.
    Ισχυρή ομάδα ο Ρουσόπουλος που αναζητούσε στο πρόσωπο του Εφραίμ και στο κορακίσιο βλέμμα του Αρσένιου, μεσίτες που θα του εξασφάλιζαν πρόσβαση στη σωτηρία της ψυχής, όντας αμαρτωλός και πλούσιος στα βαθιά γεράματα.
    Ισχυρή ομάδα, ο εξάδελφός σου ο Λιάπης, ο εξωφυλαρούχας του Χριστοφοράκου.
    Ισχυρή ομάδα ο Πολύδωρας, που έβλεπε την φλεγόμενη Πελοπόννησο σαν Μεγάλη Σχολή για Αγροφύλακες. Ισχυρή ομάδα ο Μαρκογιαννάκης, η χαρά των απαγωγέων.
    Ισχυρή ομάδα, ο Παπαληγούρας, ο νεκροθάφτης της Δικαιοσύνης. Ισχυρή ομάδα ο Ευρυπίδης Στυλιανίδης, ο θαυμαστής του Τσοχατζόπουλου. Ισχυρή ομάδα ο Ιωαννίδης, του Κόκκαλη, ο κηπουρός. Ισχυρή ομάδα ο Ζαγορίτης, ο Τραγάκης, η ζάπλουτη Φεβρωνία.
    Πως κατάντησες έτσι την Ελλάδα μας;
    Ελάχιστοι πίστευαν πως η κυβέρνησή σου, θ αποδεικνύονταν πιο ανίκανη, πιο επικίνδυνη, πιο αρπακτικό απο τα πράσινα αρπακτικά του Σημίτη. Κι ομως τα κατάφερες! Επέλεξες οτι πιο σάπιο και διεφθαρμένο, διέθετε το κόμμα σου και του έδωσες εξουσία. Κι εκείνοι αποδείχθηκαν αντάξιοι της επιλογής σου-εσύ που δεν είχες κουμαντάρει ούτε περίφτερο, ήταν λογικό να τα κάνεις κώλο-έκλεψαν, λεηλάτησαν και στο τέλος απαίτησαν απο την ιδιωτική σας Δικαιοσύνη, να μην τους ακουμπήσει.
    Αυτή είναι η (κυβερνητική) ζωή σου, φίλε μου. Κι όσο αργείς να μας ζητήσεις ένα μεγάλο συγνώμη και να βγεις απο το κάδρο, τόσο θα καταστρέφεις τον οικογενειακό σου μύθο.
    Κι αν γι αυτόν δεν δίνεις δεκάρα, δικαίωμά σου. Με την αξιοπρέπειά μας όμως, δεν έχεις δικαίωμα να παίζεις.
    -Φύγε...
    Αναρτήθηκε από killbill στις 6:56 μμ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. 69 πουλμαν στην Λαμία..παπαγαλακι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Πραγματικότητα :
    Ελληνίδες με Μπούργκα σε 10 έτη το πολύ .
    Σενάριο μεν πραγματικότητα δε .
    Α ) ψηφίζω Παπανδρέου
    Β ) βγαίνει κυβέρνηση
    Γ ) δίνει ταυτότητες στους Μουσουλμάνους
    Δ ) στις επόμενες εκλογές :
    Μουσουλμανικό Κόμμα .
    Ε ) Παίρνει 55-60% μιας και ξεπερνούν οι
    Μουσουλμάνοι τα 5.000.000 .
    ΣΤ ) Να το Θεοκρατικό Καθεστώς .
    Αλλαγή στα σώματα Ασφαλείας . Αντικατάσταση .
    Ε ) Ντύσε τη γυναίκα σου με Μπούργκα
    η φύγε Μετανάστης !!!!!
    Μουσουλμανικός νόμος ,
    και πάλι σκλαβιά ειρηνική στην Τουρκία .
    Ζ ) Χάσε τη σύνταξη σου .
    Άντε και καλή Επιτυχία .
    Σημείωση :Ο Παπανδρέου και ο Αλαβάνος ,
    Δήλωσε ότι θα δώσει ταυτότητες στους Μουσουλμάνους .
    Ο Καραμανλής δεν δήλωσε τίποτα ακόμα .
    Γιάννης ο Άσημος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΠΡΟΣ ΣΤΕΙΡΑ-ΠΟΡΝΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

    - είναι κοινωνική βαρβαρότητα οι πολιτικές που κάνουν τους πλούσιους πλουσιότερους και τους φτωχούς φτωχότερους.
    - είναι θεσμική βαρβαρότητα να κλείνεις νύχτα την Βουλή με το έτσι θέλω για να οδηγηθείς στην παραγραφή
    - είναι βαρβαρότητα να κρατάς χιλιάδες παιδιά στην ομηρία των κομματικών stage και να καταρρακώνεις την αξιοπρέπειά τους,
    - είναι βαρβαρότητα οι πολιτικές που αφήνουν εργοστάσια να δηλητηριάζουν τα ποτάμια και αφήνουν τα δάση μας να καίγονται,
    - είναι βαρβαρότητα η ταλαιπωρία του συνταξιούχου στις ουρές του ΙΚΑ, του πολίτη που δεν βρίσκει κρεβάτι στην εντατική για το παιδί ή το γονιό του που κινδυνεύει
    - είναι βαρβαρότητα τα εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ που έχασαν τα ασφαλιστικά ταμεία με την απάτη των ομολόγων
    - είναι βαρβαρότητα η λεηλασία της δημόσιας γης με το μέγα σκάνδαλο του Βατοπεδίου
    - είναι βαρβαρότητα οι πολιτικές που αναγκάζουν τους πολίτες να πληρώνουν με καινούργιους άδικους φόρους κάθε ευρώ που πάει σε μαύρες προμήθειες
    - είναι πολιτική βαρβαρότητα να αφήνει ασύδοτους τους κερδοσκόπους και να καλείς εκείνους που δεν φταίνε να πληρώσουν τα σπασμένα και
    - είναι βαρβαρότητα η ατιμωρησία και η συγκάλυψη, ο νόμος της ζούγκλας που επικρατεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΑΦΟΥ ΕΒΛΛΑΝ ΤΑ ΜΑΝΙΑΟΥΡΙΑ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΟΥΝ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ?
    ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ
    ΛΑΜΟΓΙΑ!ΘΥΜΙΖΩ ΜΕΡΙΚΑ ΟΝΟΜΑΤΑ:
    ΚΟΡΩΝΙΑΣ(VODAFONE)
    ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΑΚΟΣ(SIEMENS)
    ΜΑΝΤΟΥΒΑΛΟΣ(ΠΑΡΑΔΙΚΑΣΤΙΚΟ)
    ΠΑΤΡΙΑΝΑΚΟΥ(ΕΝ ΕΞΕΛΙΞΗ)
    ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ(ΑΛΛΗ ΜΟΥΤΣΟΥΝΑ ΑΥΤΗ)
    ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΑΥΤΑ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΑΜΕΣ !
    ΑΝΟΙΚΤΕΣ ΠΛΗΓΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ
    Λ Ε Π Ρ Α ΕΙΝΑΙ.
    ΑΝΟΙΞΑΝ ΟΙ ΚΑΛΟΙ ΣΤΑ ΔΑΚΤΥΛΑ
    ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΗ ΜΑΛΑΚΙΑ.

    ΚΑΛΟΥΣ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΚΩΛΟ. ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΣΤΟ ΠΛΗΚΡΟΛΟΓΙΟ..
    ΚΑΛΟΥΣ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΣΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ...
    ΑΑΑΑ..ΣΟΡΥ. !
    Η ΠΟΥΣΤΡΟΥΛΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ-PRESS...δεν έχει εγκέφαλο.
    Της τον αντικατέστησαν στο Πασοκ..
    με μία ΧΕΣΤΡΑ !
    Είναι και Δωρεάν... Ολα τα ΣΚΑΤΑ ,
    τα ΕΜΕΤΑ και τα ΧΥΣΙΑ..τα παίρνει μέσα..

    ΚΑΙ Η ΠΛΑΚΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΝΑΣ ΗΛΙΘΙΟΣ ΠΑΣΟΚΟΣ ΕΡΙΞΕ ΜΕΣΑ ΤΟ ΝΕΦΡΟ ΤΟΥ !
    ΜΑΛΑΚΑ ΝΑ ΤΟ ΒΓΑΛΕΙΣ ΜΟΝΟ ΣΟΥ
    ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΟΘΡΟ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΣΑΜΑΡΑΣ ΓΙΑ ΑΡΧΗΓΟΣ, ΝΑ ΣΩΘΕΙ Η ΠΑΡΑΤΑΞΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΣΑΜΑΡΑΣ ΓΙΑ ΑΡΧΗΓΟΣ, ΝΑ ΣΩΘΕΙ Η ΠΑΡΑΤΑΞΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΣΑΜΑΡΑΣ ΓΙΑ ΑΡΧΗΓΟΣ, ΝΑ ΣΩΘΕΙ Η ΠΑΡΑΤΑΞΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΣΑΜΑΡΑΣ ΓΙΑ ΑΡΧΗΓΟΣ, ΝΑ ΣΩΘΕΙ Η ΠΑΡΑΤΑΞΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΣΑΜΑΡΑΣ ΓΙΑ ΑΡΧΗΓΟΣ, ΝΑ ΣΩΘΕΙ Η ΠΑΡΑΤΑΞΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΣΑΜΑΡΑΣ ΓΙΑ ΑΡΧΗΓΟΣ, ΝΑ ΣΩΘΕΙ Η ΠΑΡΑΤΑΞΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΣΑΜΑΡΑΣ ΓΙΑ ΑΡΧΗΓΟΣ, ΝΑ ΣΩΘΕΙ Η ΠΑΡΑΤΑΞΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΣΑΜΑΡΑΣ ΓΙΑ ΑΡΧΗΓΟΣ, ΝΑ ΣΩΘΕΙ Η ΠΑΡΑΤΑΞΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ΜΑΛΑΚΑ ΔΕΞΙΕ ΤΗΣ ΡΙΓΙΛΛΗΣ ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΕΙΣ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΜΕ COPY PASTE ΛΕΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙ ΣΤΗΝ ΡΙΓΙΛΛΗΣ ΜΑΘΕ ΟΤΙ ΘΑ ΦΑΤΕ ΤΕΤΟΙΑ ΠΟΥΤΣΑ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΗΝ ΘΥΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ.ΕΤΟΙΜ ΑΣΤΗΤΕ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΝΑ ΞΑΝΑΜΠΕΙΤΕ ΣΤΟ ΧΡΟΝΟΝΤΟΥΛΑΠΟ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΣΑΝ ΞΑΝΑ ΟΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.
    ΦΤΟΥΣΑΣ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΞΑΝΑΔΙΑΛΥΣΑΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΘΡΑΣΣΟΣ ΝΑ ΒΓΕΝΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΙΛΑΤΕ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ΚΑΤΜΑΝ - ΡΑΠΤΗ 6-0

    ΕΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΟΥΜΕ ΜΕΤΑΞΥ ΤΗΣ ΣΥΛΒΑΝΑΣ ΡΑΠΤΗ ΤΗΣ ΚΟΙΜΗΣΜΕΝΗΣ ΤΩΝ ΠΑΡΑΘΥΡΩΝ ΤΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ....
    ΠΡΟΤΙΜΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΑΤΜΑΝ - ΝΕΟ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗ!!!

    Η ΣΥΛΒΑΝΑ ΡΑΠΤΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ...

    (ΑΣΕ ΠΟΥ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΟΤΙ Η ΣΥΛΒΑΝΑ ΡΑΠΤΗ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΥ...ΑΛΛΑ ΣΥΓΚΑΛΥΠΤΕ ΤΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΤΗΣ ΜΑΡΙΕΤΤΑΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΥ ΚΑΙ ΕΥΗΣ ΜΟΤΣΑΡΗ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΡΙΑ ΔΑΜΑΝΑΚΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΗ ΑΝΝΑ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ!!)
    ΑΡΑ Η ΣΥΛΒΑΝΑ ΡΑΠΤΗ ΕΙΝΑΙ ΙΣΑΞΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΩΤΕΡΗ ΤΟΥ ΚΑΤΜΑΝ!!

    ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΟ ΟΤΙ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΤΟΥ ΓΝΗΣΙΟΥ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΥ ΟΙΚΟΛΟΓΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗ ΒΕΡΓΗ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

    ΠΡΟΤΙΜΑΤΕ ΓΝΗΣΙΟ ΟΙΚΟΛΟΓΟ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗ ΒΕΡΓΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΡΕΜΟΠΟΥΛΟ ...ΑΠΑΤΕΩΝΑΚΟ ΤΩΝ ΨΕΥΤΟ-ΟΙΚΟΛΟΓΩΝ....ΣΦΟΓΓΟΚΟΛΑΡΙΟ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ!!

    μΠΕΕΕΕΕΕΕΕ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Εγώ ένα πράγμα θα σας πω και όποιος το διαβάσει θα καταλάβει.

    Αν το ΠΑΣΟΚ δεν κερδίσει τη Νέα Δημοκρατία στις Ευροεκλογές με πάνω από 5 % τότε :

    Δεν θα ξαναψηφίσω ΠΑΣΟΚ αν δεν αλλάξει ο αρχηγός του.

    Ευχαριστώ
    καλό καλοκαίρι σε όλους από την ακροδεξιά μέχρι την ακροαριστερά,καλή ψήφο ότι και αν ψηφίσετε και κυρίως να είστε καλά με Υγεία όλοι σας διότι η Υγεία είναι το υπέρτατο αγαθό και όλα τα άλλα έπονται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση