GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

To Press-gr (πάλι πρώτο) αποκαλύπτει...

Το πλήρες κείμενο του ΠΑΣΟΚ... για την παραπομπή Παυλίδη στο Ειδικό Δικαστήριο Το Press-gr αποκαλύπτει ολόκληρο το "δια ταύτα" το...

Το πλήρες κείμενο του ΠΑΣΟΚ...
για την παραπομπή Παυλίδη στο Ειδικό Δικαστήριο

Το Press-gr αποκαλύπτει ολόκληρο το "δια ταύτα" του πορίσματος που θα καταθέσει το ΠΑΣΟΚ για την υπόθεση Παυλίδη:
.
"H εμπλοκή του Αριστοτέλη Παυλίδη στην υπόθεση της εκβίασης του Φωτίου Μανούση, προκύπτει από τα ακόλουθα:

1. Ο Αρ. Παυλίδης, ήταν ιδιαίτερα συγκεντρωτικός ως Υπουργός και τελούσε εν γνώσει όλων των θεμάτων αρμοδιότητας του Υπουργείου του με πλήρη λεπτομέρεια. Γνώριζε δε και τις ενέργειες Ζαχαρίου, όπως ο ίδιος στις αρχικές του καταθέσεις στον εισαγγελέα κ. Ντογιάκο επιβεβαίωσε, λέγοντας ότι είναι συνήθης πρακτική η επίσκεψη των διευθυντών του Υπουργού στα γραφεία των ναυτιλιακών εταιριών, με τις οποίες το Υπουργείο συναλλάσσεται. Χαρακτήρισε μάλιστα τις επισκέψεις αυτές «ιδιωτικές», ενώ οι επισκέψεις αυτές έχουν δημόσιο χαρακτήρα, όπως είναι γνωστό και ο κ. Ντογιάκος παραδέχθηκε. Με μεταγενέστερο, βέβαια, συμπληρωματικό του υπόμνημα στον Εισαγγελέα Εφετών που διενεργούσε προκαταρκτική εξέταση για την υπόθεση, ο πρώην υπουργός επιχειρεί να ανασκευάσει αυτό το γεγονός, ισχυριζόμενος πλέον ότι δεν γνώριζε τις επισκέψεις Ζαχαρίου στα γραφεία Μανούση. Όμως αυτός ο μεταγενέστερος ισχυρισμός, που έρχεται σε αντίφαση με όσα προηγούμενα ισχυρίστηκε, μάλλον ενισχύει παρά αμβλύνει τη βεβαιότητα εμπλοκής του, αφού...
αποτελεί όψιμη τακτική απόσεισης των ευθυνών.

2. Ενώ, μετά τις σοβαρότατες καταγγελίες σε βάρος Ζαχαρίου, που του γνωστοποιήθηκαν μέσω του Ιωάννη Αγγέλου, Διευθυντή του πρωθυπουργικού γραφείου, ο κ. Παυλίδης κάλεσε αμέσως, όπως ισχυρίστηκε, τον Π. Ζαχαρίου που περίμενε έξω από το γραφείο του και τον επέπληξε. Ο δε τελευταίος υπέβαλε αυτόχρημα την παραίτησή του –η οποία έγινε δεκτή. Ακολούθως, αυθημερόν έσπευσε να τον διορίσει ως σύμβουλό του, χωρίς να αναμείνει τη διαλεύκανση της υποθέσεως. Ο ισχυρισμός του Α. Παυλίδη ότι, με το να μην προβεί στο διορισμό αυτό, θα ήταν σαν να αποδεχόταν ως αληθείς τις καταγγελίες Μανούση, είναι τελείως αβάσιμος, με δεδομένα ότι, αφ’ ενός δεν απέλυσε ο ίδιος τον Ζαχαρίου, αφ’ ετέρου δεν είχε κάποια νόμιμη υποχρέωση, μετά την παραίτηση του τελευταίου, να τον διορίσει σε άλλη θέση, ώστε, παραλείποντας την υποχρέωση αυτή, να καταδείξει ότι πείσθηκε στις καταγγελίες. Τέλος, και η ίδια η αναφορά στο ΦΕΚ προγενέστερης ημερομηνίας του εγγράφου της παραίτησης (αντί 27-4-07, η 2-4-07), φανερώνει τη μεθόδευση αποσύνδεσης της παραίτησης Ζαχαρίου από τις καταγγελίες Μανούση και την έναντι τρίτων προσπάθεια απεμπλοκής του ίδιου του Υπουργού από την υπόθεση. Από τα ανωτέρω προκύπτει ότι η παραίτηση Ζαχαρίου εγένετο κατόπιν συνεννοήσεώς του με τον Αρ. Παυλίδη και προσχηματικά.

3. Ενώ ο Αρ. Παυλίδης γνωστοποίησε άμεσα στον Πρωθυπουργό την παραίτηση Ζαχαρίου και την εκ μέρους του αποδοχή της, απέκρυψε από αυτόν τον αυθημερόν διορισμό του συνεργάτη του σε θέση ειδικού συμβούλου. Τα ερωτήματα που τίθεται είναι α) γιατί ο πρώην υπουργός απέκρυψε αυτόν τον διορισμό Ζαχαρίου ως ειδικού συμβούλου αμέσως μετά την παραίτησή του, β) γιατί, σύμφωνα με πολλαπλές καταθέσεις μαρτύρων, ο Π. Ζαχαρίου συνέχισε να ασκεί τα καθήκοντα του διευθυντή του Υπουργού και γ) γιατί, μετά την παραίτηση Ζαχαρίου, ο κ. Παυλίδης ουδέποτε προέβη στον διορισμό άλλου προσώπου στην θέση του διευθυντή του γραφείου του. Όλα τα ανωτέρω αποδεικνύουν τον άρρηκτο δεσμό μεταξύ τους, την αλληλεξάρτηση, την αλληλοκάλυψη και την από κοινού προσπάθεια συγκάλυψης των καταγγελθέντων πράξεων.

4. Τόσο ο Αρ. Παυλίδης, όσο και ο Π. Ζαχαρίου, βρίσκονταν σε πλήρη συνεννόηση για τις κινήσεις τους, τούτο δε αποδεικνύεται και από το γεγονός ότι ο Αρ. Παυλίδης ενημέρωσε άμεσα τον Ζαχαρίου ότι υπέβαλε αναφορά προς τον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου. Η προσπάθεια, εξάλλου, του Αρ. Παυλίδη να «καλύψει» τον Ζαχαρίου, αναδεικνύεται και από το γεγονός ότι, στην αναφορά αυτή προς τον κ. Σανιδά, ουδέν αναφέρει για αξιόμεμπτη, πολλώ δε μάλλον αξιόποινη, συμπεριφορά του Π. Ζαχαρίου, παρά επιρρίπτει ευθύνες μόνο στον Μανούση για εκβίαση, θεωρώντας δεδομένη εκ προοιμίου την αθωότητα Ζαχαρίου, την οποία μέχρι και σήμερα υποστηρίζει, παρά την εις βάρος του άσκηση ποινικής δίωξης με συμφωνία ανακριτή και εισαγγελέα με την επιβολή μάλιστα των περιοριστικών όρων της απαγόρευσης εξόδου από την χώρα και εγγυήσεως ύψους 30.000 Ευρώ.

5. Εφόσον ο Π. Ζαχαρίου προέβη σε όλες του τις ενέργειες (επισκέψεις, συνεννοήσεις κλπ) εν γνώσει του Αρ. Παυλίδη και με την ως άνω δημόσια ιδιότητά του, ο τελευταίος δε, ουδέποτε αμφέβαλε για την αθωότητα του πρώτου, δεν είχε κανένα απολύτως νόημα ή περιεχόμενο η επίπληξη Παυλίδη προς Ζαχαρίου (ποια ήταν η «επιπόλαιη και απαράδεκτη συμπεριφορά» που ανέφερε στον Εισαγγελέα Α.Π.;), πολλώ δε μάλλον, δεν είχε νόημα η υποβολή της παραίτησης του τελευταίου και, τέλος, η αποδοχή αυτής.

6. Ο Φ. Μανούσης, δεν ήταν δυνατόν να γνωρίζει την κτήση ακινήτου από την θυγατέρα του Α. Παυλίδη, εάν αυτό δεν του είχε γνωστοποιηθεί από κάποιον. Επομένως, είναι προφανές ότι έλαβε γνώση της αγοράς από τον Π .Ζαχαρίου, με τον οποίο οι σχέσεις τους ήταν επαγγελματικές-υπηρεσιακές. Ο μοναδικός δε λόγος που θα μπορούσε ο Ζαχαρίου να προβεί σε τέτοια αναφορά, ήταν προκειμένου να ζητήσει χρήματα από τον Μανούση, όπως ο τελευταίος κατήγγειλε.

7. Για την αγορά του ακινήτου από την θυγατέρα του Α. Παυλίδη, δαπανήθηκαν, κατά μεν τα αναφερόμενα στο συμβόλαιο, 155.426,04 ευρώ, κατά δε την κατάθεση της Αγγελικής Παυλίδη, 235.000 ευρώ, ενώ, τέλος, ο μεσολαβητής και σύμβουλος τότε του Υπουργού, μετέπειτα δε Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Αιγαίου, Ανδρέας-Αντώνιος Βαρδουλάκης, που μεσολάβησε στην προκείμενη αγοραπωλησία, κατέθεσε ότι δαπανήθηκαν επιπλέον 50.000 ευρώ για επισκευές του διαμερίσματος. Συνεπώς, ακόμη και αν τα χρήματα του αδελφού του Αναστασίου Παυλίδη είναι δικά του και απεστάλησαν πράγματι για την αγορά του εν λόγω ακινήτου, αυτά δεν επαρκούσαν για την ολοκλήρωση αυτής και της επισκευής, πόσο μάλλον όταν ο ίδιος ο Αρ. Παυλίδης καταθέτει ότι μέρος μόνων των χρημάτων αυτών χρησιμοποιήθηκε για την υπόθεση της αγοράς και της επισκευής. Ούτε, βεβαίως, μπορεί να γίνει πιστευτό ότι η θυγατέρα του Αρ. Παυλίδη υποβλήθηκε σε τόσες διαδικασίες και έξοδα για να λάβει στεγαστικό δάνειο προς εξόφληση του χρέους της προς τον θείο της χωρίς να του ανακοινώσει τούτο, ο οποίος, όταν του προσφέρθηκαν τα χρήματα, αρνήθηκε δύο φορές να τα παραλάβει, «αναγκάζοντας» έτσι την ανιψιά του να τα επιστρέψει στην Τράπεζα.

8. Στους τραπεζικούς λογαριασμούς του Π. Ζαχαρίου το τελευταίο δίμηνο του 2006 βρέθηκαν κατατεθειμένα 40.000 ευρώ από το σύνολο των ποσών που εκβιαστικά έλαβε από τον Φ. Μανούση. Το υπόλοιπο του ποσού των μετρητών 125.000 ευρώ (85.000 ευρώ) που έλαβε ο Π. Ζαχαρίου από τον Μανούση ευλόγως ταυτίζεται με το ποσόν των 80.000 ευρώ της γονικής παροχής του Αρ. Παυλίδη προς την κόρη του, ιδίως εν όψει του ότι η γονική αυτή παροχή έγινε το 2007 για κάλυψη επισκευών που είχαν ολοκληρωθεί ήδη το 2005.

9. Η αντιμετώπιση του Φ. Μανούση από τον Α. Παυλίδη στην συγκεκριμένη υπόθεση, με στόχο την απόσπαση χρημάτων, καταδεινύεται και από την μετά την κατακύρωση του διαγωνισμού συμπεριφορά του τελευταίου, ο οποίος συνέχισε να αναθέτει απευθείας την εκτέλεση πλόων άγονων γραμμών στο πλοίο «ΠΗΝΕΛΟΠΗ», το οποίο είχε αποκλεισθεί, παρόλο που υπήρχε νόμιμος μειοδότης ανάδοχος.

10. Τόσο ο Π. Ζαχαρίου όσο και ο Α. Παυλίδης, αρνούνται τη συναλλαγή τους με τον Τσαμπίκο Τριομμάτη, κάτοικο Ρόδου και κομματικό στέλεχος και φίλο των ανωτέρω, στον οποίο απεστάλη από το γραφείο του Φ. Μανούση την 8-1-2007 το ποσό των 7.500 ευρώ για την κάλυψη διαφόρων εξόδων του πολιτικού γραφείου του Α. Παυλίδη. Τα χρήματα όμως αυτά, ουδέποτε επεστράφησαν από τον Τριομμάτη. Αντίθετα, αυτός κατέθεσε μετά από ένα και πλέον και μήνα το ποσό των 5.000 ευρώ στο λογαριασμό της συνεργάτιδας του Μανούση, όχι προς επιστροφή του ληφθέντος ποσού (στο οποίο, άλλωστε, δεν αντιστοιχούσε), αλλά προς μερική εξόφληση χρέους του Δημητρίου Χαματζόγλου, προς την εταιρεία «ΚΑΜΑΡΙΩΤΙΣΣΑ Ν.Ε.», συμφερόντων Μανούση, από έκδοση εισιτηρίων, το οποίο άμεσα καταχωρήθηκε στην τηρούμενη από την εταιρεία αυτή καρτέλα χρεωπιστώσεων.

11. Από τις καταθέσεις των κ.κ. Μανούση, Σπανού και Αλιφέρη προκύπτει ότι για την διαχείριση υποθέσεων του Υπουργείου με τους συναλλασσόμενους με αυτό ο Αρ. Παυλίδης τους παρέπεμπε συστηματικά στον Π. Ζαχαρίου και όχι στους αρμόδιους υπηρεσιακούς παράγοντες για την επίλυση των θεμάτων τους. Τον ισχυρισμό του Αρ. Παυλίδη ότι τον Π. Ζαχαρίου είχε επιφορτίσει αποκλειστικά με την επικοινωνία με τους ψηφοφόρους του διαψεύδει ο ίδιος ο Ζαχαρίου, τόσο στην επιστολή παραιτήσεώς του, όπου αναφέρεται στις σχέσεις του με τους συναλλασσόμενους, όσο και στα υπομνήματά του όπου αναφέρεται στις συναντήσεις του με Μανούση και άλλους, κατά τις οποίες προσπαθούσε να τους εξηγήσει τις δυσκολίες και τα προβλήματα που προέκυπταν από την ...γραφειοκρατία.

12. Είναι πλήρης κάλυψη του Π. Ζαχαρίου από τον Αρ. Παυλίδη, η αλληλοενημέρωση κατά την διάρκεια της προκαταρκτικής εξέτασης, οι παρεμβάσεις με ένορκες καταθέσεις και υπομνήματα ενώπιον του 20ου Ανακριτή, η πλήρης ταύτιση των θέσεών τους σε ό,τι αφορά στην αξία του ακινήτου, και συνολικά στην υπερασπιστική τους τακτική.

Από όλα τα ανωτέρω πραγματικά περιστατικά και στοιχεία, προκύπτουν σοβαρές ενδείξεις ότι ο Αρ. Παυλίδης, υπό την ιδιότητά του ως Υπουργού, με προτροπές και παραινέσεις, με ταυτίσεις μαζί του στην προκαταρκτική και ανακριτική διαδικασία και ενώπιον της Ειδικής Κοινοβουλευτικής Επιτροπής, προκάλεσε εν γνώσει του στον Παν. Ζαχαρίου την απόφαση να τελέσει την αξιόποινη πράξη της εκβίασης του Φωτίου Μανούση, η οποία τελέσθηκε με τον τρόπο που αναλύθηκε ανωτέρω, προκειμένου να αποκομίσει, τόσο ο ίδιος (Παν. Ζαχαρίου), όσο και ο Αρ. Παυλίδης παράνομο περιουσιακό όφελος. Επομένως, θα πρέπει να ασκηθεί εναντίον του τελευταίου ποινική δίωξη για ηθική αυτουργία στην πράξη της εκβίασης, τελεσθείσα από δράστη (Παναγιώτης Ζαχαρίου) που μεταχειρίστηκε απειλή, βλάβη στις επιχειρήσεις που ασκεί ο εξαναγκαζόμενος Φώτιος Μανούσης, κατ’ επάγγελμα, κατά συνήθεια και κατ’ εξακολούθηση, εφόσον και ως προς τον Αριστοτέλη Παυλίδη συντρέχουν οι ίδιες ιδιάζουσες περιστάσεις, όπως και για τον Παναγιώτη Ζαχαρίου, αφού, όπως ανωτέρω προέκυψε, και ο ίδιος, από την επανειλημμένη τέλεση της πράξεως, αλλά και από την υποδομή που είχε διαμορφώσει με πρόθεση επανειλημμένης τελέσεως της πράξεως, προκύπτει σκοπός του για πορισμό εισοδήματος, ενώ συγχρόνως, από την επανειλημμένη τέλεση της πράξεως προκύπτει σταθερή ροπή του προς τη διάπραξη του συγκεκριμένου εγκλήματος ως στοιχείου της προσωπικότητάς του."

26 σχόλια

  1. ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ - ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

    Οι φαταούλες επιχειρηματίες είναι ΑΠΌΛΥΤΑ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ να ρίξουν τον Καραμανλή.

    Χρησιμοποιούν κάθε αθέμιτο μέσο για να κατασυκοφαντήσουν και να λοιδωρήσουν τη ΝΔ, να βοηθήσουν το Γιωργάκη, να αναδείξουν τον Αδόλφο Καρατζαφέρη και να θάψουν το Σύριζα και το ΚΚΕ.

    ΡΕ ΘΕΟΜΠΑΙΚΤΕΣ, ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΥΦΛΟΣ;

    Νομίζετε ότι δεν βλέπουμε ότι εδώ και ένα δίμηνο εμφανίζονται:

    Στα πρωινάδικα: ο Γεωργιάδης και ο Βελόπουλος

    Στα μεσημεριανά : o Γεωργιάδης, ο Βελόπουλος και ο Αϊβαλιώτης

    Στα βραδυνά : o Γεωργιάδης, ο Βελόπουλος, ο Αϊβαλιώτης και ο Πλεύρης

    ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ (λάιφστάϊλ, δελτία ειδήσεων, κλαψουρο-σοόυ, κουτσομπολίστικα) εμφανίζονται ολημερίς και οληνυχτίς όλα τα ανωτέρω παλιόπαιδα του Λάος, μαζί βέβαια με τον καραγκιόζη Αδόλφο Καρατζαφέρη.

    ΜΟΝΟ ΤΑ ΔΕΛΤΙΑ ΚΑΙΡΟΥ ΔΕΝ ΛΕΝΕ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΙΡΟ ΟΙ ΝΕΟΦΑΣΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΣΤΑ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

    Πόσο καιρό έχουμε να δούμε στα ιδιωτικά κανάλια σχολιασμούς από τον Τσίπρα και τον Αλαβάνο; Σπάνια κάτι ψιλο-φευγαλέες δηλώσεις που τις κόβουν μάλιστα στη μέση, προφανώς μόνο για ξεκάρφωμα.

    Πόσο καιρό έχουμε να δούμε καλεσμένους στα ιδιωτικά κανάλια τον Αβραμόπουλο, το Σαμαρά, το Στυλιανίδη, το Δένδια και τους περισσότερους νεο-δημοκράτες; Ο Γκιουλέκας που είναι υπεύθυνος τύπου της ΝΔ έχει εξαφανιστεί από προσώπου γής, η Πατριανάκου για τα ιδιωτικά κανάλια είναι παντελώς άγνωστη.

    Όταν καλούν νεοδημοκράτη, καλούν μόνο τους γνωστούς γραφικούς τύπους για να τους λοιδωρήσουν και να τους ξεφτιλίσουν.

    To 1989 οι πολιτικοί έδωσαν (και σωστά) τη δυνατότητα σε ιδιώτες να φτιάξουν κανάλια για να γλυτώσουμε από την πλύση εγκεφάλου των κρατικών καναλιών, που είναι στα χέρια της εκάστοτε κυβέρνησης.

    ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΜΕ ΑΥΤΟΙ ΟΙ 4 ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΝΑ ΑΝΕΒΟΚΑΤΕΒΑΖΟΥΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ.

    Κύριε Μπόμπολα (με το Mega, το Πρώτο Ψέμμα, την Ημερησία, και τις δεκάδες επιχειρήσεις σου),

    κύριε Λαμπράκη (με τα Νέα, το Βήμα και τις λοιπές σου επιχειρηματικές δραστηριότητες),

    κύριε Αλαφούζο (με την Καθημερινή, το Σκάϊ, τα καράβια και τις λοιπές επιχειρήσεις σου)

    κύριε Κυριακού (με τον Αντένα και τα καραβάκια σου)

    θέλω να σας πώ κάτι από καιρό.

    Εσείς μπορεί να είσαστε πλούσιοι και εμείς μεροκαματιάρηδες, αλλά ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΥΤΕ ΧΑΖΟΙ, ΟΥΤΕ ΑΜΟΡΦΩΤΟΙ.

    Και έχουμε και ένα άλλο πλεονέκτημα, ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ.

    Για την ακρίβεια γύρω στα 4 εκατομμύρια.

    Άει σιχτίρ λοιπόν και σείς και τα λεφτά σας και οι επιχειρήσεις σας, τα σάβανα δεν έχουν τσέπες ρεεεε !!!

    Και ένα τελευταίο, που καλό θα είναι να θυμάστε.

    Οι Έλληνες δεν είμαστε ούτε Αλβανοί, ούτε Αμερικάνοι, ούτε Ρώσοι, ούτε κάν Γερμανοί.

    Εμείς είχαμε δημοκρατία την εποχή που οι άλλοι λαοί ζούσαν σε σπηλιές και τρώγανε ρίζες.

    Την σκέψη μας δεν μπορείτε να την ελέγξετε, όσο και να προσπαθήσετε, όσα κόλπα του αμερικάνικου μάρκετιγκ και να χρησιμοποιήσετε.

    Μπουρλότο θα σας κάνουμε εάν συνεχίσετε έτσι.

    Η Δημοκρατία δεν θα πεθάνει στη χώρα που τη γέννησε, τουλάχιστον όχι από 4 σικελικού τύπου οικογένειες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΙΔΕΣ «ΩΦΕΛΙΜΕΣ ΠΛΗΡΩΜΕΣ» ΟΙ ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΦΙΛΟΙ ;

    Ο Τρεπεκλής, αντιπρόσωπος της SAIC στην χώρα μας ήταν σύμβουλος του Αντρέα Παπανδρέου και επίσης είναι παιδικός φίλος του Γιωργάκη.

    Ποιου Γιωργάκη;

    Του δικού μας Γιωργάκη, του ίδιου που κατηγορεί τον Παυλίδη ότι πήρε μίζα 100,000 ευρώ (κρίμα ξεφτιλίστηκαν και οι μίζες επί ΝΔ).

    Για την υπόθεση της ασφάλειας των Ολυμπιακών Αγώνων, ο Tρεπεκλής είχε λάβει (όπως παραδέχθηκε και ο ίδιος στον ανακριτή) ως αμοιβή διαμεσολάβησης το ποσόν των 6,5 εκατομμυρίων ευρώ (δυόμιση δισεκατομμυρίων δραχμών) για το αμαρτωλό C4I .

    Το σύστημα ουσιαστικά δεν λειτούργησε ποτέ.

    Βέβαια η μίζα, μίζα.

    ΚΑΙ ΤΙ ΜΙΖΑ !!!

    Μίζα, όχι παίξε γέλασε.

    Μίζα που να αξίζει τον κόπο.

    Μίζα σοσιαλιστική.

    Όχι σαν τους άλλους μαλάκες που βουτήξανε το σουσάμι από το κουλούρι και τους καθίζουν στο πολιτικό σκαμνί για διάρρηξη τράπεζας.

    Φαντάσου κάθαρση και προκοπή που θέλει να φέρει στην Ελλάδα ο Γιωργάκης.

    ΟΛΟΙ ΑΝΕΡΓΟΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΛΙΑΤΣΙΚΟ ΤΗΣ ΠΡΑΣΙΝΗΣ ΜΑΦΙΑΣ.

    Είδες παιδικούς φίλους το αμερικανάκι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο Γιωργάκης συμμετείχε τόσα χρόνια στα πράσινα υπουργικά συμβούλια.

    ΗΞΕΡΕ να χρηματοδοτεί 220 Μ.Κ.Ο. ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ τίποτε για τα εκατοντάδες εκατομμύρια των «ωφέλιμων πληρωμών» της Siemens, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΡΩΤΗΣΕ.

    Ο Σημίτης ΗΞΕΡΕ να σκορπίζει ΑΠΊΘΑΝΑ κομματικά λεφτά στις εκλογές,
    ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ποιός έδινε τα εκατομμύρια, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΡΩΤΗΣΕ.

    Ο Τσουκάτος ΗΞΕΡΕ ότι τα λεφτά έρχονταν από τη Μίζενς και ήταν παράνομα,
    ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ με ποιό αντάλλαγμα έδινε τα λεφτά η Μίζενς, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΡΩΤΗΣΕ.

    Η γραμματέας ΗΞΕΡΕ ότι το πασόκ έπαιρνε παράνομα μεγάλα ποσά,
    ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ την προέλευση, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΡΩΤΗΣΕ.

    Οι υπεύθυνοι των οικονομικών του κόμματος ΗΞΕΡΑΝ να εισπράττουν λεφτά,
    ΔΕΝ ΗΞΕΡΑΝ τα ονόματα των μεγάλων χρηματοδοτών, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΡΩΤΗΣΑΝ.

    ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΗ ΤΣΙΠΑ ;

    ΤΟΣΟ ΗΛΙΘΙΟΙ ΦΑΙΝΟΜΑΣΤΕ ;

    Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ SIEMENS ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΞΕΚΑΘΑΡΗ ΚΑΙ ΚΑΡΑΜΠΙΝΑΤΗ ΠΟΥ ΟΣOI ΕΜΠΛΕΚΟΝΤΑΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΣΤΕΝΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ.

    ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ Η ΝΤΡΟΠΗ.

    ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΤΑ ΠΟΣΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 130 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ.
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΣΧΗΜΑ.
    ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΣΧΗΜΑ.
    ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΔΕΧΘΗΚΕ ΟΤΙ ΠΗΡΕ ΕΝΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΤΑ ΠΗΓΕ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ, ΕΙΝΑΙ Ο ΤΣΟΥΚΑΤΟΣ.
    ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ 99 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ, ΠΟΙΟΣ ΤΑ ΠΗΡΕ;
    ΕΠΙΣΗΣ, ΠΟΥ ΤΑ ΕΔΩΣΕ ΚΑΙ ΠΟΣΑ ΚΡΑΤΗΣΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕAΥΤΟ ΤΟΥ;
    ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ.
    ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΤΑ ΔΥΟ ΠΟΥΛΑΚΙΑ ΤΗΣ ΖΙΜΕΝΣ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΘΟΥΜΕ.
    ΓΙΩΡΓΑΚΗ, ΓΙΩΡΓΑΚΗ, ΧΑΖΟΥΛΙΚΟ ΠΑΙΔΑΚΙ.
    ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΕΣ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙNΕΙΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΤΣΙ;
    ΜΩΡΑΙΝΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΟΝ ΕΙ ΑΠΩΛΕΣΑΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Είναι πραγματικά αξιοζήλευτο το θράσος του Σημίτη να λέει ότι δεν ήξερε από έρχονταν τα λεφτά του κόμματος.
    Εάν νομίζει ότι είμαστε ηλίθιοι ή έχει πάθει Αλτσχάϊμερ ή φοβάται ότι έρχονται πολύ χειρότερες αποκαλύψεις που τον αφορούν προσωπικά.
    Τελικά δεν είναι καθόλου τυχαίο γιατί κατάντησε η δημόσια διοίκηση να είναι τόσο διεφθαρμένη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΥΠΟΚΡΙΤΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΓΙΩΡΓΑΚΗ.

    Όποιος ξαναψηφίσει αυτόν και τη συμμορία του θα βαράει το κεφάλι του στον τοίχο.

    Τι νέο να περιμένουμε από τα πράσινα λαμόγια, ΠΟΣΟ ΑΛΛΟ θέλουν να ΚΛΕΨΟΥΝ;

    Νομίζουν οι απατεώνες ότι επειδή πέρασε μια πενταετία εμείς ΞΕΧΑΣΑΜΕ τι μας κάνανε 20 χρόνια, οι ΔΑΣΚΑΛΟΙ ΤΗΣ ΚΛΕΨΙΑΣ; Επειδή βάλανε τον κλαψιάρη τον Παπακωνσταντίνου να λασπολογεί καθημερινά στις τηλεοράσεις, νομίζουν ότι δεν καταλαβαίνουμε ποιοι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ θα κυβερνούν εάν τους ξαναψηφίσουμε;

    Νομίζουν, για παράδειγμα, ότι ξεχάσαμε το χρηματιστήριο και τα εκατομμύρια Ελλήνων που έμειναν άφραγκοι;

    Νομίζουν ότι ξεχάσαμε που μπήκανε πάμπτωχοι στην πολιτική και τώρα μένουν σε βιλάρες με πισίνες;

    ΑΠΟ ΜΕΓΑΛΑ ΛΟΓΙΑ ΧΟΡΤΑΣΑΜΕ ΓΙΩΡΓΑΚΗ, ΔΕΝ ΞΑΝΑΤΣΙΜΠΑΜΕ.

    Ο Γιωργάκης λέει ότι αγωνίζεται για το καλό του φτωχού λαού και τον πιάνουν επ’ αυτοφώρω να συσκέπτεται ΜΥΣΤΙΚΑ με μερικούς από τους μεγαλύτερους μεγαλοκαρχαρίες και αιμορουφήχτρες της χώρας;

    ΤΕΤΟΙΟ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΛΑΟ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΩΡΓΑΚΗ;

    Λαός είναι ο Λάτσης της Eurobank,

    ο Θεοδωρόπουλος της Δέλτα,

    ο εφοπλιστής Λασκαρίδης με τα ξενοδοχεία και τα καζίνα,

    ο Γεράρδος του Πλαίσιου,

    ο Καλιτσάντζης του Μπόμπολα,

    ο Διβάνης με τα ξενοδοχεία,

    ο Βασιλάκης της Aegean,

    ο Μυτιληναίος με τα εργοστάσιά του και

    ο Σκλαβενίτης με τα σουπερμάρκετ του;

    ΠΑΣ ΝΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΛΑΝΕΙΣ ΕΝΤΕΛΩΣ ΓΙΩΡΓΑΚΗ, Η ΑΠΛΑ ΦΑΙΝΟΜΑΣΤΕ ΜΑΛΑΚΕΣ;

    Όποιος δημοκράτης ξαναψηφίσει πασόκ είναι άξιος της μοίρας του και να μην παραπονιέται για αυτά που θα λουστεί!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τρικυμία στο κρανίο έχει φέρει στους πασόκους η Ζίμενς.

    Πραγματικά νεοδημοκρατικά σκάνδαλα δεν υπάρχουν γι’ αυτό προσπαθούν να βαφτίσουν σκάνδαλο ότι περπατάει, ότι κολυμπάει και ότι πετάει.

    Ονόμασαν σκάνδαλο τις υποκλοπές, τη στιγμή που υποκλεπτόμενος ήταν ο ίδιος ο πρωθυπουργός.

    Ονόμασαν σκάνδαλο τα ξενοπηδήματα του Ζαχόπουλου, λες και αυτό ήταν ευθύνη του Καραμανλή.

    Ονόμασαν σκάνδαλο το Βατοπέδι, που ηταν μιά υπόθεση που είχαν ξεκινήσει οι ίδιοι οι πασόκοι με το Φωτιάδη και το Δρύ και που ανέδειξε το μεγάλο πρόβλημα επικάλυψης αρμοδιοτήτων στης δημόσιας διοίκησης, λές και ο καραμανλής πρωτο-ίδρυσε το δημόσιο το 2004.

    Ονόμασαν σκάνδαλο Παυλίδη μία υποτιθέμενη μίζα μόλις 100.000 ευρώ του 2005 (γιατί βγήκε τώρα όλοι υποψιαζόμαστε) χωρίς ίχνος στοιχείων.

    Κύριοι πρασινοφρουροί, αυτά που ονομάζετε σκάνδαλα είναι ΧΕΙΡΟΒΟΜΒΙΔΕΣ ΚΡΟΤΟΥ ΛΑΜΨΗΣ.

    Όσο και να πυροβολείτε τον Καραμανλή είναι άτρωτος, γιατί είναι έντιμος, ίσιος και νοιάζεται μόνο για το καλό της χώρας.

    Αυτό δεν αρέσει σε πολλούς που είχαν μάθει αλλιώς, είχαν μάθει στο πάρε-δώσε, γι' αυτό τον πολεμούν σαν λυσσασμένα σκυλιά.

    Δεν αρέσει στους καναλάρχες γιατί είχαν μάθει να ανεβοκατεβάζουν κυβερνήσεις (Λαμπράκης), δεν αρέσει στους επιχειρηματίες γιατί δεν παίρνουν πια χαριστικές κρατικές δουλειές (Μπόμπολας, Κυριακού, Αλαφούζος), δεν αρέσει στους αμερικάνους γιατί δεν γονατίζει στις εντολές τους.

    Με λίγα λόγια, ο Καραμανλής γενικώς δεν "συνεργάζεται", ούτε ένα μυστικό δείπνο δεν κάνει μαζί τους, σαν το Γιωργάκη.

    Να δούμε τί καταλαβαίνει και ο λαός από όλα αυτά.

    Η Ζίμενς είναι το μεγαλύτερο σκάνδαλο στην Eλλάδα, μετά βέβαια το σκάνδαλο του Χρηματισηρίου.

    Μιλάμε για ΧΟΝΤΡΑ ΛΕΦΤΑ.

    Φαίνεται ότι εμπλέκονται τουλάχιστον 40 άτομα με πάνω από 450 ύποπτους τραπεζικούς λογαριασμούς.

    Η Ζίμενς Γερμανίας στοιχειοθετεί ότι μεταξύ 1997 και 2004 έχει δώσει για μίζες στην Ελλάδα περίπου 130 εκατομμύρια.

    ΒΑΛΕ ΔΙΠΛΑ ΣΤΑ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΑ 100 ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ ΤΟΥ ΠΑΥΛΙΔΗ (που μας έχουν πρήξει δυό μήνες τώρα οι καναλάρχες) ΤΑ 130 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΤΗΣ ΖΙΜΕΝΣ ΚΑΙ ΕΛΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΔΙΑΦΘΟΡΑ.

    Σε περίπτωση που ο βλακογιώργος δεν καταλαβαίνει τη διαφορά, η Ζίμενς είναι 1.300 φορές μεγαλύτερη από τον Παυλίδη.

    Επειδή ξέρω ότι ΠΑΛΙ ο Αϊνστάϊν μας δεν θα καταλάβει τη διαφορά να το κάνω ακόμη πιό λιανά.

    Από την Ομόνοια μέχρι το Σύνταγμα είναι 1 χιλιόμετρο.

    Από την Ομόνοια μέχρι την Κωνσταντινούπολη είναι 1.300 χιλιόμετρα.

    Πήγαινε Γιωργάκη μου με το ποδηλατάκι σου μέχρι την Κωνσταντινούπολη και εγώ θα πάω μέχρι το Σύνταγμα.

    Όταν γυρίσεις έλα να με βρείς και να δούμε πως θα σου φανεί εάν σου πώ :

    Έλα μωρέ, τί Σύνταγμα τί Κωνσταντινούπολη, το ίδιο πράγμα είναι.

    (Φαντάσου ότι αυτό το αργόστροφο λέει ότι θα σώσει και την Ελλάδα από την παγκόσμια κρίση ).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Να μη χαιρόμαστε γιατί όπως πάνε τα πράγματα ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΥΤΟΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Προκαλεί τον πολίτη το ΠΑΣΟΚΔιαβάζω: «Πρόκληση για όλους τους δημοκράτες Έλληνες χαρακτήρισε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ, Γιώργος Παπακωνσταντίνου, την επίθεση με πυροβολισμούς στον τηλεοπτικό σταθμό ALTER που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο το πρωί. Παράλληλα, εξέφρασε τον προβληματισμό του για την πολιτική που ακολουθεί η κυβέρνηση στον τομέα της ασφάλειας, κάνοντας λόγο για ένα μείζον πρόβλημα που αγγίζει όλους τους πολίτες»

    Έ, όχι και πρόκληση κύριε Παπακωνσταντίνου μας …ε, όχι και πρόκληση για όλους τους Έλληνες! Μη μας προκαλείτε!

    Απαράδεκτο συμβάν, ναι. Καταδικαστέο γεγονός, επίσης.
    Επικίνδυνη εγκληματική ενέργεια, αν προτιμάτε, αλλά όχι και πρόκληση για τον πολίτη, ο οποίος δέχεται καθημερινές προκλήσεις από τον συγκεκριμένο σταθμό, τις οποίες ασφαλώς ποτέ δεν καταδικάσατε ως κόμμα.

    Οι δημοκράτες έχουν σίγουρα πολλούς λόγους να προκαλούνται από τηλεοπτικές χυδαιότητες κάθε μορφής, από οικονομικές δοσοληψίες με μαύρο χρήμα και πλαστά τιμολόγια, από μεταμεσονύκτια νομοθετήματα, από δημοσιογραφικές αθλιότητες και κυρίως από την διαπλοκή νταβάδων και κομμάτων. Αυτό το τελευταίο αν το προσέχατε δεν θα μιλούσατε για «πρόκληση του πολίτη», διότι υπάρχει περίπτωση να μας προκαλέσετε…την περιέργεια, σε προεκλογική μάλιστα περίοδο!

    Η δημοκρατία είναι ένα σύστημα που απεχθάνεται την βία, γι’ αυτό κάθε δημοκράτης καταδικάζει προφανώς την σημερινή ενέργεια, όπως και κάθε άλλη μορφή βίας νομιμοποιημένης ή μη νομιμοποιημένης, παράνομης ή ημι-παράνομης, κρατικής, ομάδων ή ατόμων. Με αυτήν την έννοια και μεις καταδικάζουμε απεριφράστως τους κουμπουροφόρους που πυροβόλησαν έξω από τον σταθμό, αυξάνοντας αντικειμενικά τα ποσοστά τηλεθέασης του συγκεκριμένου σταθμού.

    Οι αλητήριοι που διέπραξαν αυτό το επικίνδυνο σόου με τις σφαίρες προφανώς αντιστρατεύονται την δημοκρατική τάξη και είναι αντίπαλοί μας. Αντίπαλοί μας, όμως, είναι και όσοι εγκληματούν καθημερινά εναντίον της συνείδησης του πολίτη και της κουλτούρας του ελληνικού λαού.

    Γιατί επικεντρώνω στην δήλωση του εκπροσώπου του ΠΑΣΟΚ την κριτική μου και όχι στην φαιδρή δήλωση της κυβέρνησης, ίσως αναρωτηθείτε.

    Διότι, αγαπητοί φίλοι, με τον Αντώναρο, όπως έχουμε πει, δεν θα ξανα-ασχοληθούμε καθώς αποτελεί μία από τις φαιδρότερες περιπτώσεις κυβερνητικού εκπροσώπου και επειδή με ενόχλησε ιδιαίτερα η φράση «πρόκληση προς τον πολίτη» που χρησιμοποίησε για να χαρακτηρίσει την ενέργεια αυτή ο κ. Παπακωνσταντίνου. Δεν υπάρχει απολύτως κανένα άλλο σημείο στο οποίο θα μπορούσαμε να διαφωνήσουμε, αλλά θέλει πολύ μεγάλη προσοχή όταν με χαρακτηριστική άνεση ανακατεύουμε τον πολίτη, την δημοκρατία και την ελευθερία του λόγου με σφαίρες και τηλεοπτικά κανάλια.

    Μήπως σας έχει περάσει ποτέ από το νου ότι και τα νταβατζοκάναλα εκπυρσοκροτούν και μάλιστα με δηλητήρια διασποράς εναντίον του άμοιρου πολίτη στον οποίον αναφέρεστε;

    Για να τελειώνουμε. Εάν έχει κάποιο λόγο το ΠΑΣΟΚ να είναι βασιλικότερο του βασιλέως στην υπεράσπιση των καταστημάτων των νταβάδων δεν θα μας φαινόταν περίεργο ιδιαίτερα αυτήν την περίοδο, όπως δεν είναι καθόλου περίεργο αν ο Γ. Παπανδρέου αποφασίσει, πριν να συντάξει το συμβόλαιο με τον λαό να υπογράψει το συμβόλαιο με τους νταβάδες όπως έκανε πριν από μια πενταετία και ο μικρός Καραμανλής. Στον δρόμο προς την κυβερνητική εξουσία όλα είναι κατανοητά (μην περιμένετε όμως να είναι και ανεκτά), αλλά καλά θα κάνετε να μην χρησιμοποιείτε σ’ αυτές τις δουλειές ως πρόφαση τον πολίτη και την δημοκρατία.

    Κάντε ότι έχετε να κάνετε, ξεκινήστε με τον αρχινταβά που ξεκίνησε και ο Καραμανλής, αλλά, αν έχετε την καλοσύνη αποφύγετε την δημοκρατική ρητορεία… Προκαλεί!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Να καταδικαστεί ο Παυλίδης.
    Χαλάει την πιάτσα και αυτός και όλοι αυτοί οι άχρηστοι της Ν.Δ.
    Άκου μίζα 100.000, ούτε ένα καγιέν δεν παίρνεις καλά καλά.
    Δεν φωνάζουμε καλύτερα τους πράσινους επαγγελματίες που ξέρουν καλά το αντικείμενο και έχουν και τεράστια προϋπηρεσία;
    Και το κυριότερο ξέρουν να νομολογούν για να μην πιάνονται.
    Μέχρι τα 500 εκατ. ο Παπαντρέας δεν τα θεωρούσε κάν μίζα, ένα δωράκι στον εαυτό μας έλεγε.
    Ξεφτιλίστηκε και η "πολιτική".
    Εκλογές τώρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Σίγουρα η μίζα είναι γλυκιά, πολύ γλυκιά και όταν βάλεις το δάκτυλο στο μέλι ξέρεις ότι θα σε θυμούνται και τα δισέγγονά σου.
    Χρόνια τώρα έχουν δοκιμάσει το μέλι όλα τα κολητάρια του Γιωργάκη, ο Τρεπεκλής, ο Πάχτας, ο Άκης, ο Παπαντωνίου, η Βασούλα, ο Ρέππας, ο Λαλιώτης, ο Χρυσοχοίδης, ο Χριστοδουλάκης, ο Βερελής, είναι ατέλειωτη η λίστα.
    Νάσαι καλά που μας θύμισες τους έμπειρους επαγγελματίες γιατί τούτοι οι τωρινοί είναι τόσο κότες που ούτε να το σκεφτούν δεν τολμάνε.
    Και εκείνος ο χοντρούλης έχει την κακή συνήθεια να τα στέλνει όλα στη δικαιοσύνη, δεν κάνει όπως ο κοντοελιάς που έβαζε καπάτσους υπουργούς δικαιοσύνης σαν τον Πετσάλνικο, το Ρέππα ή τον Γιαννόπουλο και καθαρίζανε την κατάσταση νωρίς-νωρίς, ωραία και παστρικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΤΟΥ MEGA - ΜΠΟΜΠΟΛΑ

    1. Μαζεύονται πέντε νοματέοι που παίρνουν από τον καναλάρχη Μπόμπολα από 300.000 έως 500.000 ο καθένας. Η Τρέμη του Κοσκωτά, ο ΔΟΛιος Πρετεντέρης, οι πρώην κομμουνιστές και νύν αρχι-πρασινοφρουροί Οικονομέας και Τσίμας, ο γιός του Καψή και η Σπυράκη της γνωστής οικογένειας.

    2. Ο σκηνοθέτης προετοιμάζει από πριν τί ακριβώς θα πεί ο καθένας και με τί σειρά θα πούν το ποίημα. Ο ίδιος προετοιμάζει τις γραπτές κάρτες της προπαγάνδας, έτσι ώστε να δίνεται έμφαση στα θετικά ή αρνητικά που θέλουν να τονίσουν. Αυτά που λένε οι τηλε-ηθοποιοί όταν μας κοιτούν στην κάμερα, δεν είναι αυθόρμητα, τα διαβάζουν ζωντανά στο μόνιτορ διότι είναι προετοιμασμένα από πριν από το σκηνοθέτη.

    3. Το πρώτο τέταρτο δεν αναφέρουν ειδήσεις, απλά ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΝ ντεμέκ "αυθόρμητα" με προκαθορισμένη όμως ατζέντα (;) χωρίς αντίλογο από κανένα (κοινώς φτιάχνουν ατμόσφαιρα). Εντελώς συμπτωματικά, μόνιμα θάβουν τη ΝΔ και μας πουλάνε γλυκά και ΔΟΛίως το παραμύθι του Γιωργάκη.

    4. Όταν έχουν καλεσμένους κάνουν πρώτα επικριτικές ερωτήσεις στο νεοδημοκράτη. Πριν κάν προλάβει να τελειώσει την πρώτη κουβέντα, του την πέφτουν ο ένα μετά τον άλλον, χωρίς κάν να έχουν ακούσει τί λέει. Εάν δεν λουφάξει αμέσως, του χαμηλώνουν το μικρόφωνο ή τον βγάζουν από το πλάνο. Εάν κάνει το λάθος να πεί κάτι που δεν τους αρέσει, λένε ότι τελείωσε ο χρόνος και πάνε γι' άλλα. Στον πασόκο καλεσμένο κάνουν πάντα ερωτήσεις-πάσα, για να ξεκινήσει και αυτός το δικό του ποίημα. Εάν τυχόν ο νεοδημοκράτης διακόψει τον πασόκο τον επιπλήττουν, εάν το κάνει ο πασόκος τον αφήνουν να λέει την αμπελοφιλοσοφία του όση ώρα θέλει.

    5. Το κερασάκι βέβαια είναι η δική τους πάρτη. Λένε στον κόσμο "εμείς οι δημοσιογράφοι είμαστε απέναντι στην εκάστοτε εξουσία για να υπερασπίζουμε τα συμφέροντα του λαού". Δεν μας λένε βέβαια δύο μικρές λεπτομεριούλες, όπως ποιός τους διάλεξε γι αυτό το ρόλο (σίγουρα δεν τους ψήφισε ο ίδιος ο λαός) και δεύτερο γιατί δεν κριτικάρουν ποτέ το Μπόμπολα και το Λαμπράκη (δηλ. τα αφεντικά τους που προφανώς τους διάλεξαν για λογαριασμό μας).

    ΚΥΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΙ ΛΑΚΕΔΕΣ ΤΟΥ ΜΠΟΜΠΟΛΑ, ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ "ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ".

    Στις επόμενες εκλογές, σας υποσχόμαστε να μην παρεκκλίνουμε καθόλου από τις εισηγήσεις σας. Είναι το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε για να σας δείξουμε την ευγνωμοσύνη μας για τον κόπο που κάνετε, χρόνια τώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Εργοστάσιο διασποράς ψεμάτων και λάσπης το press του απατεώνα Παπαγιάννη και του ψυχασθενή του Καψαμπέλη.
    Τι μας λέτε ρε κατσαπλιάδες δηλαδή;
    Νάρθει καλύτερα ο Γιωργάκης με τους πρωταθλητές του, έτσι;
    Έχει εξαιρετική ομάδα και δοκιμασμένη, ειδικά στη ΔΙΑΦΘΟΡΑ.
    Ποιόν να πρωτοθυμηθείς;
    Tον Πάχτα, τη Βασούλα, τον Παπαντωνίου, το Χριστοδουλάκη, το Λαλιώτη, τον Παπουτσή, το Βερελή, το Μαντέλη, τον Τσοχατζόπουλο, το Ρέππα, το Σκανδαλίδη, τον Τσουκάτο, τη Δαμανάκη, ποιόν να πρωτοθυμηθείς;
    Έτοιμη και ρονταρισμένη είναι η μαφιόζικη κομπανία να μας γλυτώσει, για άλλη μια φορά, από τη διαφθορά.
    Δεν ντρέπεσαι Γιωργάκη να λές τέτοια πράγματα;
    Μιλάνε για σκοινί στο σπίτι του κρεμασμένου;
    Οι πληρωμένες δημοσκοπήσεις του Μπόμπολα, του Αλαφούζου, του Λαμπράκη και του Κυριακού σας έχουν φουσκώσει τα μυαλά και έχετε χάσει την επαφή με την πραγματικότητα.
    Σύντομα θα προσγειωθείτε πάλι εκεί που σας αξίζει.
    Στα σκατά της ανυποληψίας και της φαιδρότητας.
    Γελοίοι άνθρωποι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Γράψανε και για τον Αλφιέρη ?
    Τον Δήμαρχο Λούγρα. Τον κολλητό
    του Βαλιαννάτου και φίλο του
    Γιωργάκη.
    Για την προβολή του οποίου
    γίνονται όλα αυτά τα καραγκιοζλίκια
    του ΠΑΣΟΚ ?
    Κατά τα άλλα, απομακρίνθηκε ο Βαλιανάτος και παπαριές. Μια χαρά
    Διοικεί και αυτός το ΠΑΣΟΚ.
    Και αφού το δικαστήριο δεν είχε
    αναγνωρίσει τους γάμους των πούστηδων τότε. Εφέτος να δεις
    πουσταριό. Θα γεμίσουν το Αιγαίο
    οι νύφες και τα παλληκάρια.
    Και με στοίχημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Προς όλους
    τους ''παραπλανημένους '' πολίτες που ψήφισαν τον Σεπτέμβρη 2007 τον κουρασμένο κλασομπανιέρα ακαταλληλότερο τους παρακαλώ να μπουν στο site της Καραμανλικής Ναυτιλιακής εταιρίας Hellenic Carriers και να το μελετήσουν .Εκεί θα δουν που γράφουν την κυανόλευκο οι ...Εθνοπατέρες μας .Αυτοί που έχουν τα πλοία τους με σημαίες Λιβερίας και Μάλτας .

    Μιλάνε για πάταξη της ανεργίας οι Καραμανλήδες και τα τσιράκια τους!!!

    ΡΩΤΩ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ
    ΠΟΣΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΠΟΣΟΙ ΦΙΛΙΠΠΙΝΕΖΟΙ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΙΚΑ ΠΛΟΙΑ

    Παραπλανηθέντες φίλοι μου
    διαβάστε με προσοχή :

    Hellenic-Carriers.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Πόλεμος έχει ξεσπάσει ανάμεσα στη μαφία του ΑΛΤΕΡ και άλλες ομάδες.
    Το περιστατικό κοντά στο ΑΛΤΕΡ, σύμφωνα με τις πρώτες ανακοινώσεις, δεν είναι τρομοκρατική επίθεση, αλλά οφείλεται σε πόλεμο που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στα μέλη των δύο οικογενειών της Μαφίας.

    Η μια παράταξη της Μαφίας είναι αυτή των παραχαρακτών αλήθειας και τιμολογίων του Κουρή, ενώ η άλλη, είναι η αντιμαχόμενη ομάδα.

    Αλήθεια, αυτό το υπουργείο οικονομίας και οι δυο τελευταίοι υπουργοί, τι ρόλο παίζουν, πόσα να πήραν άραγε σαν μίζα για τη σιωπή τους; Θα έχει ενδιαφέρον να μάθουμε πόση προμήθεια χρέωσε ο Αλογοσκούφης, για αυτή του την μεσολάβηση.

    Ρε Κουρή, δεν πληρώνεις τα πρόστιμα για τα πλαστά τιμολόγια να τελειώνουμε επιτέλους;

    Εμείς τι φταίμε να βρεθούμε ανάμεσα στα κουμπουροφόρα πρωτοπαλλήκαρα των οικογενειών σας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Παραπολιτικο:
    Ακουγεται οτι ο Δρ Κουτσουκος θα παρει στις Βρυξελλες (ολλανδικά: Brussel, γαλλικά: Bruxelles)
    ολο το Πασοκικο τμημα του αποκαλυπτικου δελτιου και Λουτραδη Καψαμπελη, Βαψομαλια ......

    και μερικα αλλα "μωρακια" απο τον Πανεπιστημιακο χωρο 1,78 και πανω για να ανυψωσει το ηθικο των Ελληνων μετα την κινηση Μπερλουσκονι να βαλει "αγωνιστριες του κρεβατιου" στον ψηφδελτιο του!!

    Με Δρ Κουτσουκο στην Ευρωβουλη...θα φατε καλα ολοι...οχι Παραπολιτικο:
    Ακουγεται οτι ο Δρ Κουτσουκος θα παρει στις Βρυξελες ολο το Πασοκικο τμημα του αποκαλυπτικου δελτιου και Λουτραδη Καψαμπελη, Βαψομαλια ......

    και μερικα αλλα "μωρακια" απο τον Πανεπιστημιακο χωρο 1,78 και πανω για να ανυψωσει το ηθικο των Ελληνων μετα την κινηση Μπερλουσκονι να βαλει "αγωνιστριες του κρεβατιου" στον ψηφδελτιο του!!

    Με Δρ Κουτσουκο στην Ευρωβουλη...θα φατε καλα ολοι...οχι σαν τον Μπερλουσκονι που τρωει μονος του....

    Στην γεια του Δρ....λενε ολοι οι πρασινοφρουροι !!
    Κωστας Πασοκσαν τον Μπερλουσκονι που τρωει μονος του....

    Στην υγεια του Δρ....λενε ολοι οι πρασινοφρουροι !!
    Κωστας Πασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Παραπολιτικο:
    Ακουγεται οτι ο Δρ Κουτσουκος θα παρει στις Βρυξελες ολο το Πασοκικο τμημα του αποκαλυπτικου δελτιου και Λουτραδη Καψαμπελη, Βαψομαλια ......

    και μερικα αλλα "μωρακια" απο τον Πανεπιστημιακο χωρο 1,78 και πανω για να ανυψωσει το ηθικο των Ελληνων μετα την κινηση Μπερλουσκονι να βαλει
    "αγωνιστριες του κρεβατιου" στο ψηφδελτιο του!!

    Με Δρ Κουτσουκο στην Ευρωβουλη...θα φατε καλα ολοι...
    οχι σαν τον Μπερλουσκονι που τρωει μονος του....


    Στην υγεια του Δρ....λενε ολοι οι πρασινοφρουροι !!
    Κωστας Πασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΕΥΡΩΣΟΣΙΑΛΙΣΤΕΣ:
    Ο ΑΥΡΙΑΝΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΟΣ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ Ο ΗΜΙ-ΠΛΑΝΗΤΑΡΧΗΣ - ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟ (ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΗΓΕΤΗΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΩΝ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ....ΑΡΑ ΤΟΥ ΜΙΣΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΤΗΣ ΓΗΣ!!)- ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΛΟΥΖΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΕΣ!

    ΡΙΓΗ ΣΥΓΚΙΝΗΣΗΣ ΠΡΟΞΕΝΗΣΕ ΣΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ Η ΗΓΕΤΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΟΥ ΣΕ ΑΠΤΑΙΣΤΑ ΓΑΛΛΙΚΑ ΕΙΠΕ "ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΕΞΙΑ"

    ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ ΕΙΠΕ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΑΝΕΛΑΒΕ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΜΗΛΙΩΝΗ Ο ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ ΠΟΥ ΖΕΣΤΑΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΒΡΥΞΕΛΕΣ!!
    ΝΙΚΟΣ ΠΑΣΟΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ε ΑΦΟΥ ΤΟ ΕΙΠΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ,ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Η ΑΛΗΤΕΙΑ ΤΟΥ ΒΟΘΡΟΥ
    ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ . ΤΟ PRESS
    ΣΗΜΕΡΑ ΕΔΩΣΕ ΤΑ ΡΕΣΤΑ ΤΗΣ.

    ΟΙ ΤΣΟΓΛΑΝΟΙ ΚΑΨΑΜΠΕΛΗΣ
    ΚΑΙ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗ. ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ
    ΑΡΧΙΔΙΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ
    ΕΓΡΑΨΑΝ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΠΕΝΤΕ
    5 ΨΕΜΑΤΑ.
    1. ΓΙΑ ΒΟΖΕΜΠΕΡΓΚ. ΨΕΜΑ.
    2. ΓΙΑ ΓΙΑΝΝΑΚΟΥ. ΨΕΜΑ.
    3. ΓΙΑ ΣΟΦΙΑ - ΠΟΥΤΙΝ. ΨΕΜΑ.
    4. ΓΙΑ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ. ΨΕΜΑ.
    5. ΓΙΑ ΨΑΡΟΥΔΑ. ΨΕΜΑ.
    ΚΑΙ ΤΟ ΣΗΡΙΑΛ ΤΗΣ ΑΛΗΤΕΙΑΣ
    ΓΙΑ ΠΑΥΛΙΦΗ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΔΟΣΕΙΣ...

    ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ ΓΡΗΓΟΡΑ Ο ΕΚ
    ΑΠΟΡΡΗΤΩΝ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΑΚΗ. ΠΑΥΛΟΣ ΓΕΡΟΥΛΑΝΟΣ. ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΕΙ ΣΤΗΝ ΛΙΒΑΝΕΖΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ. ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΑΛΕΙ ΜΕ ΤΑ ΛΑΒΡΑΚΙΑ ΠΟΥ ΕΚΤΡΕΦΕΙ.
    ΑΥΤΑ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΦΑΝΕ ΑΥΤΕΣ
    ΤΙΣ ΣΙΧΑΜΕΡΕΣ ΚΟΠΡΙΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΝΑ ΤΑ ΛΕΕΙ Ο ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ, ΝΑ ΠΕΙΣ ΣΕ ΔΙΑΒΑΛΛΕΙ, ΑΥΤΟΙ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΤΑ ΛΕΓΑΝΕ, ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΞΕΧΑΣΑΜΕ;

    Αγαπητοί ηθικά άμεμπτοι πρασινοφρουροί, σας θυμίζω τι λέγανε τα πρωτοκλασάτα στελέχη σας μέχρι πρόσφατα:

    1) "Ο Ελληνας πολίτης αηδιάζει απο την έκταση της διαφθοράς σε πολλούς τομείς των δημοσίων υπηρεσιών.
    Αρνείται να καθυστερεί ολόκληρη η Ελληνική κοινωνία απο τα μικροσυμφέροντα συντεχνιών, η μεγαλύτερα συμφέροντα που θέλουν να κηδεμονεύσουν την πολιτική ζωή. Πολλοί πολίτες θεωρούν πως το ίδιο το ΠΑΣΟΚ έχει γίνει μέρος του κατεστημένου"
    ( Γιωργάκης Παπανδρέου, Καθημερινή 12-10-2003 )

    2) "Χρειάζοταν να αποκαλύψει η Αυριανή οτι έχει ο κ. Μαλέσιος σπίτι απο τον κ. Αθανασούλη, για να μάθει ο πρωθυπουργός οτι μια γενιά στελεχών του, την οποίαν το Μαξίμου διαδίδει ως "διάδοχο γενιά", έχει μέλη που έχουν παίξει στο Χρηματιστήριο με την μετοχή αυτής της ύποπτης εταιρίας;"
    ( Θεόδωρος Πάγκαλος 17-4-2003 )

    3) "Χωρίς λαδάκι, δεν κινείται η μηχανή. Η διαφθορά αγγίζει και αφορά ολόκληρη την Ελληνική κοινωνία"
    ( Θεόδωρος Πάγκαλος, Απογευματινή 22-10-2002 )

    4) "Κανείς απο εμάς δεν αρνείται την ανεργία, τις ελλείψεις του κράτους, τα φαινόμενα διαφθοράς"
    ( Βάσω Παπανδρέου 19-1-2002, 3η Συνοδος Κ.Ε. ΠΑΣΟΚ )

    5) "Θυμάμαι οτι ο πρωθυπουργός Κ.Σημιτης ενοχλείτο κέθε φορά που ανέφερε κάποιος αυτό το θέμα της διαφθοράς. Όχι γιατι δεν υπάρχει, αλλα γιατι το αναφέραμε. Βλέπω οτι τώρα κηρύσσει τον πόλεμο κατά της διαφθοράς. Έιναι αργά, αλλα είναι επιτέλους κάτι..."
    ( Θεόδωρος Πάγκαλος 10-2-2002 )

    6) "Ορισμένα κρούσματα διαφθοράς έχουν δημιουργήσει κρίση αξιοπιστίας"
    ( Χρήστος Παπουτσής 7-10-2000 )

    7) "Καθυστερεί η έκδοση μιας σύνταξης για ένα, δυο, τρία χρονια, μέχρι να λαδωσει ο συνταξιουχος. Η θέση στο ΙΚΑ πωλείται 5 εκατομμύρια. Για ενα κοινό νεκροταφείο, πληρώθηκαν μίζες 700 εκατομμυρίων δραχμών"
    ( Γ. Καψής 6η συνοδος Κ.Ε ΠΑΣΟΚ, 1999 )

    8)"Γιατί ενώ τώρα καταδικάζεις και ορθώς το φαινόμενο Σαλαλέ,αγνοήθηκε η πιεστική πρότασή μου να θεσμοθετηθεί η απαγόρευση πρόσληψης δημοσίων υπαλλήλων σε επιχειρήσεις με τις οποίες συναλλάσσονταν;
    Γιατί, ενω τώρα προτείνεις τομές για την πάταξη της διαφθοράς απέκρουσες μαζι με ΟΛΗ την ηγετική ομάδα, την πρότασή μου για να αναληφθεί εκστρατεία κατά της διαφθοράς;"
    (Γ.Καψής, ανοικτή επιστολή στον γραμματέα του ΠΑΣΟΚ, Κ. Σκανδαλίδη 18-10-2000 )

    9) "Οι αεριτζήδες κυριαρχούν. Η διαφθορά θερίζει στο Δημόσιο..."
    ( Γεράσιμος Αρσένης 8-9-2002 )


    10) "Πολλά απο τα στελέχη μας, εχουν ενσωματωθεί στην πλουτοκρατία"
    ( Θεόδωρος Πάγκαλος, ΤΑ ΝΕΑ 17-6-2003 )

    Και αφου τελείωσαν οι 10 "εντολές"... και το κερασάκι...

    "Εμείς, ΔΕΝ κλεψαμε !!!"

    ( Hazo-giorgo Παπανδρεου 16-5-2007 )

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΝΑΙ ΕΙΔΑΜΕ ΤΟΝ ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟ ΣΤΗΝ ΜΗΛΙΩΒΗ ΣΤΟ ΤΖΑΚΣΟΝ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΠΟΥ ΚΑΘΟΤΑΝ ΜΕ ΔΥΟ "ΜΩΡΑ" ....
    ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΙΝΑΙ 11% ΚΑΙ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΒΡΥΞΕΛΕΣ!!
    ΤΑ ΜΩΡΑ" ΗΤΑΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΙΣ "ΚΟΤΤΕΣ" ΤΟΥ ΜΠΕΡΛΟΥΣΚΟΝΙ

    Η ΝΙΚΗ ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΛΟΥΣΗ ΕΛΕΓΕ!!
    ΠΑΝΟΣ ΠΑΣΟΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Τα μάθατε;

    Απογοητεύθηκε που δεν μπορεί να μάθει ποδήλατο και άλλαξε σπόρ ο μπούφος.

    Τόριξε στο κανό.

    Ναι στο κανό, στη θάλασσα κανονικά.

    Να τι έκανε στην Ύδρα πασχαλιάτικα.

    Προσπαθούσε να μάθει κανό.

    Επικίνδυνα αυτά τα σπόρ Γιωργάκη, ακόμη και για κανονικούς ανθρώπους, πόσο μάλλον για κουφιοκεφαλάκηδες.

    Δεν προσπαθούσες πρώτα αγόρι μου το παιγνίδι στην μπανιέρα με τα παπάκια σου και τα καραβάκια σου, όπως σε έβαζε μικρούλη η μάμι;

    Τι τους έχει πιάσει αυτούς τους βουτυρομπεμπέδες των βορείων προαστίων και των αμερικανικών κολλεγίων που νομίζουν ότι απογαλακτίστηκαν μόνο και μόνο επειδή έκοψαν το πρωϊνό κουάκερ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Άκουσα και είδα στις ειδήσεις το βράδυ, 22 Απριλίου 2009, στον τηλεοπτικό σταθμό SKY, την παρακάτω είδηση και Ε Φ Ρ Ι Ξ Α!
    Στο Αγαθονήσι, ένα νησάκι με «150 περίπου» κατοίκους Έλληνες, οι λαθρομετανάστες , Τούρκοι και άλλοι, είναι περίπου 1100! Χ Ι ΛΙ Ο Ι Ε Κ Α Τ Ο!
    Εάν αυτό δεν είναι κατάληψη, εσκεμμένη και προμελετημένη από την Τ Ο Υ Ρ Κ Ι Α, τότε τι είναι;
    Ποιοι ΕΛΛΗΝΕΣ Π Ρ Ο Δ Ο Τ Ε Σ το κρύβανε;
    Αυτή είναι η εθνική σημασία που δίνουν στο νησί αυτό οι κυβερνώντες εθνικόφρονες, δηλαδή οι πατριώτες του μπλα μπλα μπλα μπλα!
    Π Ρ Ο Δ Ο Τ Ε Σ !
    Τώρα κατάλαβα και γιατί πετάνε πάνω από το νησάκι οι Τούρκοι πιλότοι.....
    Για να δίνουν θάρρος και κουράγιο στους συμπατριώτες τους και σε άλλους που είναι σε αυτήν την αποστολή........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΣΑΣ ΤΣΟΥΖΕΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΘΑ ΣΥΝΗΘΙΣΕΤΕ ΛΑΜΟΓΙΑ ΔΕΞΙΟΙ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση