GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το Press-gr αποκαλύπτει:

Υποχρεωτικά στη Βουλή και ο φάκελος του Βατοπεδίου Τον παρέδωσε πριν από λίγο ο Κ. Καρούτσος (που συμφώνησε με τους δύο εισαγγελείς) στα χ...


Υποχρεωτικά στη Βουλή και ο φάκελος του Βατοπεδίου
Τον παρέδωσε πριν από λίγο ο Κ. Καρούτσος (που συμφώνησε με τους δύο εισαγγελείς) στα χέρια του Γ. Σανιδά ο οποίος επιχειρεί καθυστέρηση ζητώντας νέα ανάκριση...

Του Κώστα Φεραίου

Μεγάλο θέμα σε εξέλιξη βρίσκεται (και) με την υπόθεση της Μονής Βατοπεδίου. Σύμφωνα με πληροφορίες από δικαστικές πηγές, οι δύο οι εισαγγελείς εφετών Ευσταθία Σπυροπούλου και Παντελής Στραγάλης, που ερευνούν την υπόθεση, ζήτησαν να σταλεί ο φάκελος στη Βουλή ώστε με βάση τα στοιχεία που έχουν προκύψει αυτή τη φορά από τη δική τους έρευνα η εθνική αντιπροσωπεία να αποφανθεί αν συντρέχει θέμα ευθυνών για πολιτικά πρόσωπα.
Το θέμα ετέθη επί τάπητος και σήμερα.
Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο προϊστάμενος της εισαγγελίας Εφετών κ. Κυριάκος Καρούτσος είπε αρχικά ότι θα πρέπει να μελετήσει πρώτα ο ίδιος τα στοιχεία του φακέλου και στη συνέχεια να αποφασίσει σχετικά με την αποστολή του φακέλου στη Βουλή.
Κατά τις πληροφορίες αυτές, ο κ. Καρούτσος τελικά...
συμφώνησε με τους δύο εισαγγελείς να πάει ο φάκελος στη Βουλή. Και ήδη τον έχει παραδώσει στο γραφείο του εισαγγελέα του Αρείου Πάγου κ. Γ. Σανιδά για τον σκοπό αυτό. Εκκρεμεί η αποστολή του στη Βουλή (ορισμένοι λένε ότι μπορεί να γίνει και αύριο) καθώς πολύ δύσκολα μπορεί να αποτραπεί πλέον κάτι τέτοιο από την πλευρά του κ. Σανιδά ο οποίος φέρεται να ζητά "να συνεχιστεί η ανάκριση" για τα μη πολιτικά πρόσωπα.
Αλλο ένα μείζον ζήτημα για την κυβέρνηση εν όψει...

47 σχόλια

  1. Το σκάνδαλο ρουσοΒατοπεδίου (αυτοπροσώπως) μαζί με την κολλητή του (και του ΠαναγιωΕΡΤ) στον ΑΝΤ1 ΤΩΡΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πρασινοφρουροί παραμιλάτε πάλι, σας έχει κάνει να παραμιλάτε ατέλειωτα η siemens.

    Όσα ψέματα και όσες μαλακίες και να πείτε τώρα, αφού τα έχετε ήδη παραδεχθεί, τί προσπαθείτε να αποδείξετε πιά;

    ΕΣΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟΥΣ ΚΟΚΟΒΙΟΥΣ ΑΛΛΑ ΜΙΛΑΝΕ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΕΜΒΑΣΜΑΤΑ.

    Και μιλάμε για πολύ μπόχα.

    Βρωμάτε Γιωργάκη, όλοι ζέχνετε από την ατέλειωτη μίζα.

    ο ΒΟΘΡΟΣ ΣΑΣ ξεχείλισε... ΚΑΙ θα σας ΠΝΙΞΕΙ...

    "Μια διευκόλυνση σε ενα φίλο έκανα" Ηλιας Πιταουλης, Χιώτης επιχειρηματίας, κολλητος Τσουκάτου, για το 1.000.000 μάρκα που λαδωσε η Μιζενς

    " Μια διευκόλυνση του Τσουκάτου έκανα.." Στέλιος Βίος, Χιώτης επιχειρηματίας (δυο δυο πάνε), κολλητός του προηγουμενου, και Τσουκατου

    "Τα λεφτα πηγαν στο Κόμμα.." Τσουκάτος, της Πόπης, στρατηγός του Σημίτη, πρωην μαοικος, συντονιστικό στο Πολυτεχνίο το 1973, όπως όλοι οι παραπάνω, κοτερολάτρης, Lamogius Grande

    " Ποιο κόμμα;;.." Σουμάκης, ταμίας του Κινήματος

    ΚΑΙ Ο ΚΟΝΤΟΣ... με την γαμάτα..
    " Δημιουργούνται έτσι σκιές και αμφιβολίες για μια μεγάλη προσπάθεια στην οποία συμμετείχε ένας πάρα πολύ μεγάλος αριθμός ανθρώπων, που δεν είχαν καμία σχέση με όλα αυτά.."
    ΣΗΜΙΤΗΣ ο καταλληλότερος πρωθυπουργος της χωρας,
    κατι μεταξυ Κέννεντι και Αντεναουερ, συμφωνα με τον Πρετεντερη και τα αφεντικά του, και αυτος πέφτει από τα σύννεφα

    ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ μαιντανοί..
    "..το σκάνδαλο της Siemens δεν είναι τόσο τεκμήριο διαφθοράς, όσο απόδειξη ανικανότητας..." Πρετεντεράκος, προσπαθωντας να μπαλωσει τα αμπάλωτα

    ΝΑ ΚΑΙ ΤΟ "ΘΥΜΑ" ΜΑΛΛΟΝ ΤΟ ΒΛΗΜΑ.
    "...Απαίτηση η σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής για τη Siemens, τόνισε και πάλι ο Γ.Παπανδρέου, δηλώνοντας αισιόδοξος ότι θα επέλθει η κάθαρση του πολιτικού συστήματος...." Γιωργάκης ο 3ος και μακρύτερος, το ζαβό Αμερικανάκι με το ποδήλατο του..

    " Εγω πήρα στο σπίτι μου συσκευες και Pitsos, και Miele, και Siemens.." Ακης Τσοχατζο,Lamogius Thessalonikeus

    " Δε ξέρω τίποτα.." Τάσος Μαντελης, πρωην Υπουργός Ιντρακομ.

    "....Την πρόταση για την οικονομική ενίσχυση έκανε, σύμφωνα με τον κ. Τσουκάτο, ο πρώην διευθυντής της Ζίμενς Ελλάδος κ. Μιχάλης Χριστοφοράκος, ο οποίος φέρεται ότι είχε επισκεφθεί τον «στρατηγό» στο γραφείο του...."

    "........Ο κ. Τσουκάτος υπήρξε το δεξί χέρι (κι ενίοτε η μακρυά μαύρη χειρ στα εκλογο-οργανωτικά μαγειρέματα κι όχι μόνον) του κ. Σημίτη. Ο κ. Τσουκάτος δεν είχε απλώς το λύειν και το δεσμείν

    ο κ. Τσουκάτος για μια εκτεταμένη και κρίσιμη περίοδο κυβερνούσε τη χώρα μαζί με άλλες ισοϋψείς προσωπικότητες, όπως ο κ. Πανταγιάς, ως άλλος πραιπόζιτος, αυλάρχης και παρακοιμώμενος του κ. Σημίτη.

    Τώρα ο κ. Τσουκάτος παραδέχεται ότι διακίνησε μαύρο πολιτικό χρήμα (της Siemens) χάριν του κόμματός του. Προφανώς δεν θα διακίνησε μόνον μιας από τις εκατοντάδες Εταιρείες και προφανέστατα αυτό το έγκλημα δεν είναι κάτι που διεπράχθη για πρώτη φορά απ' αυτόν, ούτε κάτι που μόνος του σκαρφίστηκε και περαίωσε.

    Αλλωστε ολόκληρος μηχανισμός προσώπων και λογαριασμών εμφανίζεται υπάρχων, ειδικευμένος και πανέτοιμος για τέτοιες δουλειές, παρακομματικός, παρακρατικός, παράνομος κι ό,τι άλλο παρά(βατικό) προαιρείσθε...

    Συνεπώς και το κόμμα κι ακόμη περισσότερον ο κ. Σημίτης εγνώριζαν.

    Αν ο κ. Σημίτης δεν εγνώριζε, ήταν, απλώς, βλαξ! Οπερ και χειρότερον. Εγνώριζε. Ηταν υποχρεωμένος να γνωρίζει.

    ΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ.....
    «Και γι' αυτό απομάκρυνε τον κ. Τσουκάτο» θα σπεύσουν ορισμένοι, που κάνουν τους αφελείς, να πουν. Ομως ο κ. Σημίτης δεν απεμάκρυνε τον κ. Τσουκάτο για αυτόν τον λόγο.
    Εξάλλου ο ίδιος ο κ. Σημίτης δεν έλεγε ότι όποιος έχει στοιχεία για βρωμοδουλειές να τα πηγαίνει στον εισαγγελέα; Ούτε τον κ. Τσουκάτο έστειλε στον εισαγγελέα, ούτε τον απομάκρυνε για αυτόν τον λόγο, τη διακίνηση δηλαδή μαύρου πολιτικού χρήματος.

    Ενας ηγέτης κρίνεται και για τις επιλογές των ανθρώπων του. Ο κ. Τσουκάτος ήταν επιλογή του κ. Σημίτη. Ή λοιπόν ο κ. Πρωθυπουργός ήξερε κι έκανε τον Νονό ή δεν ήξερε κι ήταν απλώς βλαξ.

    Ερχεται τώρα ο Γιωργάκης και παίρνει την υπόθεση (την κάθαρση της υπόθεσης) πάνω του. Ούτε ο Γιωργάκης ως Υπουργός Εξωτερικών γνώριζε τίποτα; Απληροφόρητον τον άφηναν οι Σύμβουλοί του ή μήπως ήταν κι αυτός βλαξ;

    Κι όταν ανέλαβε την αρχηγία του κόμματος, δεν έριξε μια ματιά στα κιτάπια, τα βιβλία και τα πεπραγμένα;

    Ετσι με παρθενογένεση συμβαίνουν τα πράγματα στην Ελλάδα; Ούτε Τσουκάτος, ούτε γάτα, ούτε μίζες, ούτε ζημιά;

    Εμφανίζει τώρα ο Γιωργάκης εαυτόν ως κήνσορα της κάθαρσης και καλεί τον κ. Καραμανλή να προχωρήσουν μαζί και να απαλλάξουν τη χώρα απ' την «ομηρία» της υπόθεσης Μίζενς.

    Λυπάμαι Γιωργάκη δεν θα μπορέσουμε

    Εδώ έχετε σηκώσει τόσο σαματά για 100.000 υποτιθέμενη μίζα Παυλίδη και θα αφήσουμε να περάσει έτσι η υπόθεση Μίζενς που, όπως ομολόγησαν οι γερμανοί σας τάισαν πάνω από 100.000.000 ;

    ΦΑΙΝΟΜΑΣΤΕ ΤΟΣΟ ΜΑΛΑΚΕΣ;

    ΕΔΩ Ο ΒΟΘΡΟΣ ΠΛΕΟΝ ΞΕΧΕΙΛΗΣΕ ΡΕ..

    ΜΑΣ ΠΝΙΞΑΝ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΣΑΣ, ΜΑΣ ΠΝΙΞΑΝ ΟΙ ΜΙΖΕΣ ΣΑΣ.

    ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ...ΚΑΙ ΒΡΩΜΑΝΕ.

    ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΑ ΤΡΩΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΤΕ.......

    Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΟΜΩΣ ΑΝΑΓΟΥΛΙΑΖΕΙ

    ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΕΜΕΤΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 39 ΜΑΧΑΙΡΙΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ – ΠΟΤΕ ΠΙΑ!

    1. Δημοσιονομική υπερχρέωση με διόγκωση του χρέους στο 114% (το 1981 το δημόσιο χρέος ήταν 14% του ΑΕΠ, ενώ το 2003 έφτασε σε χρέος ρεκόρ 114% του ΑΕΠ ).

    2. Παράδοση του δημόσιου πλούτου στους βαρόνους των κατεστημένων συμφερόντων(έξι οικογένειες) και τους καναλάρχες.

    3. Καταλήστευση των κρατικών και κοινοτικών πόρων από τις συμμορίες της διεφθαρμένης διαπλοκής που έδρασαν ανενόχλητες και με την πλήρη ανοχή των «χρυσών» σοσιαλιστικών εξουσιών. Όλες οι διεθνείς εκθέσεις κατατάσσουν την Ελλάδα στην ίδια κατηγορία με τις χώρες της Αφρικής και της Λατινικής Αμερικής.

    4. Έγκλημα χρηματιστηρίου: άγρια δηλαδή λεηλασία ενάμισι εκατομμυρίου ανύποπτων μικροεπενδυτών μετά από τις άμεσες και έμμεσες προτροπές υπουργών (κόμμα χρηματιστηρίου) και του ίδιου του Σημίτη.

    5. Χειραγώγηση του γενικού δείκτη του χρηματιστηρίου με τα ταμεία των ΔΕΚΑ (Δημόσια Επιχείρηση Κρατικών Αξιών) και των ασφαλιστικών ταμείων.

    6. Φτωχοποίηση του ελληνικού λαού με δυόμισι εκατομμύρια Έλληνες κάτω από τα όρια της φτώχειας και δημιουργία νεόπτωχης τάξης.

    7. Οι ολέθριοι χειρισμοί της «νύχτας των Ιμίων» έστω συγχωρoύνται με το αιτιολογικό του μη-πολέμου, η συμφωνία όμως της Μαδρίτης που παραχωρεί για πρώτη φορά δικαιώματα «συνιδιοκτησίας» της Άγκυρας στην περιοχή μάλλον είναι δύσκολο να ξεχαστεί και αποδεικνύει την ανικανότητα Σημίτη και προέδρου Γιώργου.

    8. η σκοτεινή υπόθεση των πυραύλων S-300 που εξασθένισε την άμυνα της Κύπρου από ελληνικής πλευράς ενώ δεν έγινε το ίδιο από τουρκικής πλευράς. Προσπαθούσαμε επί μήνες να τους κρύψουμε σε κάποιο νησί.

    9. Η «νίκη του Ελσίνκι» που παρουσιάστηκε ως επίτευγμα της εξωτερικής πολιτικής Σημίτη, ενώ ποτέ δεν εξήγησαν στους Έλληνες ποιές ήταν οι πραγματικές συνέπειες αυτής της συμφωνίας.

    10. Συναίνεση Σημίτη - Παπανδρέου στον βομβαρδισμό Σερβίας-Κοσσυφοπεδίου, στο βομβαρδισμό δηλαδή ευρωπαϊκής(βαλκανικής) χώρας με ορατό τον κίνδυνο μεταβολής συνόρων στη βαλκανική γειτονιά μας με απρόβλεπτες συνέπειες για χώρες στα σύνορά μας.

    11. Εξοπλιστικά προγράμματα είκοσι δις € από Σημίτη, αμφιβόλου αποτελεσματικότητας και προβληματικών μαχητικών που το ένα μετά το άλλο πέφτουν σκοτώνοντας αεροπόρους. Φαίνεται ότι οι μόνοι που επωφελήθηκαν από τις συμφωνίες ήταν τα λαμόγια-μεσάζοντες, οι έμποροι και οι πολυεθνικές για τους οποίους εξασφαλίζονταν τεράστιες μίζες και προμήθειες, με υπερκοστολογήσεις και αστρονομικές υπερβάσεις των αρχικών συμβάσεων.

    12. Οι δαπάνες για την άμυνα δεν εμφανίζονταν ποτέ στα κρατικά έξοδα αλλά εγγράφονταν μόνο σε ειδικούς λογαριασμούς της Τράπεζας της Ελλάδος (που σημαίνει ότι δεν μπορεί ποτέ να αποδειχτεί που πήγαιναν τα λεφτά και ποιος τα έπαιρνε) με αποτέλεσμα να γίνουμε διεθνώς ρεζίλι από την Ευρωπαϊκή Στατιστική Υπηρεσία το 2002. Μέχρι το 1998 είχαν ανοιχτεί 3 τέτοιοι λογαριασμοί από το 1998 μέχρι το 2004 ανοίχτηκαν πάνω από 100 : τα περίφημα διπλά βιβλία του Πασόκ).

    13. TOR-M1 (ρώσικα αυτοκινούμενα αντιαεροπορικά συστήματα μικρού βεληνεκούς) : πίσω από την προμήθειά τους βρίσκονται δύο δολοφονίες, εμπλοκή μυστικών υπηρεσιών, κατασκοπεία, παρακολουθήσεις, απειλές και 474 εκ $ και το γεγονός ότι ουδέποτε καταβλήθηκαν στη χώρα μας τα αντισταθμιστικά οφέλη, ύψους 73 εκ. $.

    14. Το τεράστιο φαγοπότι με τα δημόσια έργα και τις Ολυμπιακές υποδομές που χαρακτηρίζονται από καθυστερήσεις, υπερβάσεις και κακοτεχνίες, για πολλές από τις οποίες πληρώνουμε βαριά πρόστιμα. Με το κόλπο των σκόπιμων καθυστερήσεων στην ανάθεση των έργων οι υπουργοί Σημίτη προχωρούσαν σε απευθείας «τυφλές» αναθέσεις με συνοπτικές και αδιαφανείς διαδικασίες, υποτίθεται κάτω από την πίεση του χρόνου ενώ στην πραγματικότητα ήθελαν απλώς να ευνοήσουν τους νταβατζήδες τους, δηλαδή τους χρηματοδότες τους.

    15. Στα δημόσια έργα κατασκεύαζαν δρόμους καρμανιόλες αλλά φούσκωναν οι τσέπες των ευνοούμενων 'πράσινων κατασκευαστών' , κυρίως του Μπομπολικού Άκτωρα ο οποίος έπαιρνε όλα τα έργα και όποιο έργο δεν κατασκεύαζε το έπαιρνε για να το δώσει υπεργολαβία.

    16. Εθνικό Κτηματολόγιο : φαγώθηκαν αμέτρητα δις από το Λαλιώτη και πληρώνουμε τεράστια πρόστιμα για την μη πραγματοποίηση του έργου.

    17. Ο προϋπολογισμός του 2003 προέβλεπε έλλειμμα 0.9% του ΑΕΠ και τελικά έφτασε το 5.7%.

    18. εγκληματική υποτίμηση δραχμής πριν από την ένταξη της χώρας στην ΟΝΕ.

    19. Βιομηχανία παράνομων ελληνοποιήσεων με χορήγηση ελληνικής ταυτότητας και εκλογικού βιβλιαρίου ακόμη και σε σεσημασμένους κακοποιούς από τις πρώην κομουνιστικές χώρες. Υπόσχονταν αγροτική γη και διορισμούς σε Ουκρανούς, Ρώσους και Γεωργιανούς, «κατασκευάζοντας» ομογενείς και ταυτόχρονα ψηφοφόρους. Λίγους μήνες μετά τις εκλογές ανακλήθηκαν χιλιάδες ελληνοποιήσεις αφού η παρανομία της έκδοσής τους ήταν ολοφάνερη και καραμπινάτη. Είχαν όμως προλάβει να ψηφίσουν. Αποτέλεσμα η νόθευση των εκλογών της 9ης Απριλίου 2000.

    20. Προδοσία και παράδοση του αρχηγού των Κούρδων Αμπντουλάχ Οτσαλάν στους διώκτες του Τούρκους.

    21. Καθύβριση δικαστών μόλις τολμούσαν να αγγίξουν υποθέσεις διαφθοράς-διαπλοκής παρά του ότι προκαλούσε συνήθως 'όποιον έχει στοιχεία να πάει στη δικαιοσύνη'.

    22. Υπόθεση Στέγκου: στο ξενοδοχείο του οποίου δεξιώθηκε τους Ευρωπαίους ηγέτες κερνώντας τους γιαούρτια 100 εκ. δραχμών. Ο Στέγκος καταδικάστηκε αργότερα σε 3 έτη φυλάκιση και χρηματικό πρόστιμο για τα αδικήματα της παράβασης χρηματιστηριακής νομοθεσίας, παραπλάνησης επενδυτικού κοινού, διασποράς ψευδών ειδήσεων και άμεσης συνέργιας στις πράξεις αυτές.

    23. Μανίκας - Νεονάκης : βάσει των στοιχείων της Επιτροπής Κεφαλαιοαγοράς ο Μανίκας πραγματοποίησε συναλλαγές 1,5 εκ € και ο Νεονάκης 64 εκ. €, σε μικρό χρονικό διάστημα το 1999. Κατά πόσο και οι δυο τους ήταν κάτοχοι εμπιστευτικών πληροφοριών;

    24. Και η «Ελευθεροτυπία» στο μεγάλο φαγοπότι των Ολυμπιακών έργων (Άγιος Κοσμάς) με τις επιχειρηματικές δραστηριότητες της συζύγου του Φυντανίδη, Βιργινίας Βεντουράκη, μέσω της Ολλανδικής κατασκευαστικής De Boer.

    25. Φόροι: παρά του ότι η πράσινη υποσχεσιολογία ευαγγελίζονταν πάντα αναδιανομές πλούτου, δικαιότερα συστήματα φορολόγησης και φορολόγηση του έχοντα και κατέχοντα, από το 1993 έως το 2003 παρατηρείται αύξηση φόρων κατά 122,5%. Επί Σημίτη επιβλήθηκαν 97 νέοι φόροι που κυρίως στόχευαν μικρές, εμπορικές, βιοτεχνικές και μικρομεσαίες επιχειρήσεις. Το 1981 τα συνολικά φορολογικά έσοδα αντιστοιχούσαν στο 15,8% του ΑΕΠ ενώ το 2000 αντιστοιχούσαν στο 26,6%. Το 1981 οι αυξήσεις άμεσων φόρων αντιστοιχούσαν στο 5% του ΑΕΠ ενώ το 2000 αντιστοιχούσαν στο 11,2%. Το 1995 π.χ. το 66,1% των φόρων ήταν έμμεσοι, το 2000 ήταν 57,6%, το 2001 ήταν 58,9%, το 2002 ήταν 59,4% και το 2003 ήταν 59,4%.

    26. Αγροτικό Ζήτημα : τις δύο τελευταίες δεκαετίες δόθηκαν από την Ευρωπαϊκή Ένωση τρισεκατομμύρια για την αναδιάρθρωση της αγροτικής παραγωγής και οικονομίας και τον τεχνολογικό εκσυγχρονισμό της ελληνικής γεωργίας. Οι επιδοτήσεις όμως χρησιμοποιήθηκαν μόνο για ψηφοθηρικούς λόγους. Οι αναμενόμενες αναδιαρθρώσεις δεν έγιναν ποτέ γιατί τα πολλά χρήματα απορροφούνταν από ανθρώπους που δεν τα δικαιούνταν, απορροφούνταν από απατεώνες, πάντως όλοι, παραπληροφορήθηκαν και εξαπατήθηκαν αφού πίστεψαν ότι θα παίρνουν τις επιδοτήσεις επ' άπειρον ενώ οι επιδοτήσεις ήταν απλώς τμήμα πακέτων που κάποτε φυσικά απορροφούνται και σταματούν. Εξάλλου η Ευρώπη δεν μπορεί να ενισχύει για πάντα προϊόντα που δεν χρειάζεται(χωματερές) ή προϊόντα υψηλού κόστους παραγωγής σε σύγκριση με άλλες χώρες. Κανένας δεν εξήγησε στους αγρότες πως και γιατί να ανανεώσουν και αναδιαρθρώσουν τις καλλιέργειές τους, πώς να βελτιώσουν την παραγωγή τους και πώς να εκσυγχρονίσουν τεχνολογικά τις γεωργικές εκμεταλλεύσεις τους. Ήταν λογικό ο Δρυς να βγει και να πει «οι αγρότες πρέπει να τα βγάλουν πέρα μόνοι τους» και ο Σημίτης ότι «η ελληνική γεωργία δεν έχει μέλλον» και ότι οι αγρότες πρέπει να αλλάξουν επάγγελμα». Το εμπορικό ισοζύγιο αγροτικών προϊόντων έφτασε το 2002 στο πρωτοφανές έλλειμμα των 1,84 δις €. Έτσι φτάσαμε στην εξέγερση των αγροτών, στα σκασμένα λάστιχα, στην κατασυκοφάντηση των αγροτών και στον ξυλοδαρμό τους.

    27. Προμήθειες στα νοσοκομεία : εικονικές τιμολογήσεις και υπερτιμολογήσεις φαρμάκων και ιατρικών υλικών και εργαλείων από 300% - 1500%.

    28. Ανεργία : το 1981 υπολειπόταν του μέσου κοινοτικού όρου. Μετά το 81 άρχισε να αυξάνεται ενώ το 1998 ξεπέρασε το μέσο κοινοτικό όρο, το 1999 έφτασε το 12% και το 2004 το 12,3%.

    29. Ολυμπιακή αεροπορία : τον Οκτώβριο του 2003 η Ευρωπαϊκή επιτροπή στράφηκε κατά της Ελλάδας και έστειλε την Ελλάδα στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο για τις παράνομες χρηματοδοτήσεις της Ολυμπιακής από την κυβέρνηση Σημίτη. Ζητούσε μάλιστα την επιστροφή της οικονομικής υποστήριξης χαρακτηρίζοντας αποτυχημένο το σχέδιο εξυγίανσης από το 1994 έως το 2002.

    30. ΑΣΕΠ : κάτω από τους νόμους Πεπονή κατασκεύασαν τις περίφημες 'αποκαταστατικές' διατάξεις του άρθρου 25 και του Ν. 2190, που ουσιαστικά παραβίαζαν το νόμο για το ΑΣΕΠ, καταργούσαν την έννομο τάξη και ανάγκαζαν το ίδιο το ΑΣΕΠ να διαπιστώνει με εκθέσεις του χιλιάδες παράνομες κομματικές προσλήψεις κυρίως συμβασιούχων. Ο δημόσιος τομέας στην Ελλάδα πασοκοκρατείται, αφού επί 20 χρόνια είχαν διοριστεί πάνω από 1 εκ. 'πράσινα' παιδιά ...;.. Παρόλα αυτά ο σοσιαλιστικός τύπος επιμένει ότι ο δημόσιος τομέας κατακλύστηκε από γαλάζια παιδιά. Καλό το παραμύθι αλλά χωρίς δράκους.

    31. Το φιάσκο της οδού Νιόβη στις 23/9/1998 : με την καταδίωξη του επικίνδυνου Σορίν Ματέι που με μια χειροβομβίδα απέδειξε την πλήρη ανεπάρκεια της αστυνομίας και της ηγεσίας της. Τραγικό θύμα της ιστορίας, η 25χρονη Αμαλία Γκινάκη. Μετά το φιάσκο ο Σημίτης διόρισε αρχηγό της ΕΛ.ΛΑΣ τον αντιστράτηγο Γεωργακόπουλο, την ίδια στιγμή που ο εισαγγελέας Γεράκης ερευνούσε σκάνδαλα που εμπλέκονταν ο Γεωργακόπουλος. Αργότερα τον επιβράβευσαν με τη Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας του Υπουργείου Εσωτερικών.

    32. Υπόθεση Πάσσαρη: δολοφόνησε δύο αστυνομικούς κατά τη διάρκεια απόδρασής του από το νοσοκομείο που είχε μεταφερθεί. Πρέπει να αναφέρουμε και τη μετέπειτα πλήρη αδυναμία σύλληψής του. Γιατί ο αστυνομικός να ριψοκινδυνεύσει τη ζωή του όταν είναι διορισμένος πρασινικαρτούχος;

    33. Διαφθορά: το 2003 ο Μισέλ Ζοσεράν πρόεδρος της γαλλικής αμυντικής βιομηχανίας THALES κατήγγειλε για δωροδοκία μέλος της ελληνικής κυβέρνησης για να αναλάβει η εταιρεία του, την αναβάθμιση έξι φρεγατών του πολεμικού ναυτικού. Υποστήριξε ότι η δωροδοκία είναι αναπόφευκτη στην Κορέα, Ιταλία, Ελλάδα και Αφρική. Γαλλικές εφημερίδες υποστήριξαν με στοιχεία, ότι η ασφάλεια των Ολυμπιακών Αγώνων δόθηκε στους Αμερικάνους βάσει της μεγαλύτερης δωροδοκίας αφού ο THALES δωροδοκούσε τον υπουργό Άμυνας από 7% - 10% και δεν πήρε το έργο. Όσο για τη δωροδοκία ο Έλληνας αντιπρόσωπός τους του υπέδειξε ότι πρέπει να προβλεφτεί μια δωροδοκία ύψους 7%-10% στον Έλληνα υπουργό Άμυνας. Τελικά την ασφάλεια 'κέρδισε' η εταιρεία του Dick Cheney (αντιπροέδρου της Αμερικής) ο οποίος και απευθύνθηκε κατευθείαν στο Σημίτη και στο Χρυσοχοΐδη και όχι σε υπουργούς του.

    34. Ναυάγιο 'Σαμίνα' και οι σχέσεις του με τη διαπλοκή στη ναυτιλία. Αποτέλεσμα του ναυαγίου ήταν 83 νεκροί και δύο μήνες μετά η αυτοκτονία Σφηνιά. Ο Σημίτης ήταν αυτός που ενίσχυσε και υποστήριξε την Minoan Lines ώστε να κατακτήσει σχεδόν μονοπωλιακή θέση στη ναυτιλία. Έτσι η Μίνοαν λειτουργούσε ανεξέλεγκτα και χωρίς τους ιδιαίτερους και απαραίτητους ελέγχους. Τρεις μέρες πριν το ναυάγιο ο μηχανικός του Σαμίνα, Αντώνης Σορώκος στέλνει γραπτή αναφορά στην εταιρεία, κρίνοντας το πλοίο, αναξιόπλοο. Άσχετα από τις απόψεις μελών του πληρώματος δύο είναι οι εκδοχές του ναυαγίου. Ή το πλοίο είχε μηχανική βλάβη και κανείς δεν έδωσε σημασία ή τη βλάβη την παρουσίασε εκείνη τη στιγμή, λόγω της πλημμελούς συντήρησης. Το πλοίο βυθίστηκε 20 λεπτά μετά την πρόσκρουσή του στις Πόρτες, γιατί δε διέθετε στεγανά, που θα καθυστερούσαν ή θα απέτρεπαν τη βύθισή του. Οι χώροι που έπρεπε να είναι στεγανά είχαν μετατραπεί σε καμπίνες, ενώ τα σωστικά μέσα ήταν ανύπαρκτα. Οι μηχανισμοί του υπουργείου από την άλλη είχαν πραγματοποιήσει πλημμελείς ή εικονικούς ελέγχους αξιοπλοϊας που πολλές φορές συνοδεύονταν και από το αντίστοιχο φιλοδώρημα.

    35. Για τέσσερα κακουργήματα ασκήθηκε δίωξη κατά του πρώην γενικού διευθυντή του ΠΑΣΟΚ Γιάννη Παπακωνσταντίνου και της χρηματιστηριακής εταιρείας ΑΡΤΙΟΝ για τα ομόλογα του Ταμείου Εθνικής Οδοποιίας (ΤΕΟ).

    36. Ληστρικό πασοκικό σκάνδαλο 1 δις € στην ΕΑΒ : οι κυβερνήσεις του πασόκ για να «στρογγυλοποιήσουν» τα τεράστια ελλείμματα της εταιρείας αλλά και κυρίως για να τα «εξαφανίσουν» κάτω από το χαλί, τα «έβαζαν» σε ειδικό λογαριασμό «αναπόσβεστων εξόδων ιδρύσεως της εταιρείας»!

    37. Το 2001 το πασόκ για να καλύψει ένα χρέος 2,8 δις έστησε τη μεγαλύτερη κομπίνα στην ελληνική ιστορία : το πράσινο δομημένο ομόλογο του 2001 με τις 18 τράμπες. Δομήθηκε ένα ομόλογο-τέρας ονομαστικής αξίας 6,1 δις Ευρώ και πάνω σ' αυτό "παίχτηκαν" 18 τράμπες (swaps). Το οφειλόμενο ποσό, από τους λάθος χειρισμούς από 2,8 δις Ευρώ ανήλθε στα 54 δις Ευρώ.

    38. Σκάνδαλο ΑΡΙΑΔΝΗ : το 2000 το ελληνικό δημόσιο δανείστηκε 650 εκ. €, από την off shore εταιρεία ARIADNE S. A. (ISIN:XS0121591704) με έδρα το Λουξεμβούργο, βάζοντας υποθήκη μέχρι το 2013 τα έσοδα των λαχείων. Οι μίζες που έπεσαν ξεπερνούν τα 7,5 εκ. €. Το Πασόκ υποχρεούται να απαντήσει : ...;το πασόκ σφυρίζει ΚΛΕΦΤΙΚΑ!

    39. Η λεηλασία των ταμείων από το Πασόκ. Για τα ταμεία αυτά σήμερα κόπτεται ...; Το 2002 - 2003 χάθηκαν μόνο μέσω της "Ακρόπολις" χρηματιστηριακής, σε παιχνίδι με ομόλογα 5,5 εκ. €. Συνολικά χάθηκαν από τα σαϊνια του πασόκ πάνω από 3,5 δις € (1,3 τρις δρχ.) μόνο από το 1999-2002. Και μιλάμε για τα λεφτά που τζόγαραν στο χρηματιστήριο, αφήνοντας λυτές και λυσσασμένες τις διοικήσεις των ταμείων να κάμουν παιχνίδι. Επένδυσαν 5,22 δις € συνολικά σε μετοχές και άφησαν μόνο με 1,76 δις €. Το 2002, ο Υπ. Οικονομίας Χριστοδουλάκης καλούσε τις διοικήσεις του ΙΚΑ να παίξουν σε πολυετή ομόλογα για να καλύψουν τα ελλείμματά τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αντε να χαθείτε πρασινοφρουροί που νομίζετε ότι ο κόσμος είναι χαζός.
    Μόνο φανατικά κομματόσκυλα μπορούν να διαβάσουν αυτά που γράφετε και να μην τους ανέβει το αίμα στο κεφάλι.
    Έχετε χάσει εντελώς το μέτρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καψαμπέλη ωραίες αναρτήσεις βάζεις.
    Πόσο μα πόσο ψυχασθενής μπορείς να είσαι;
    Να το κοιτάξεις παιδί μου, να το κοιτάξεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. εγω ειμαι απο χωριο και δεν ξερω....η θουδουρης μηπως πρεπει να παει στη στενη?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ρε γελεία Ν(εο) Δ(ουλικά) υποκείμενα δεν κουραστήκατε να αναρτάτε τα ίδια σχόλια???
    Ρε μαλακοδεξιοί μας έχετε πείσει πόσο καθυστερημένα ανθρωπάκια είστε.
    Ρε χαζοβιόληδες δεν είναι απαραίτητο να προσπαθήσετε άλλο για να μας αποδείξετε τη μαλάκυνση του εγκεφάλου σας.
    Σας πιστεύουμε ρεεεεε κωθωωωωωώνια.
    Ρε άχρηστοι μαζέψτε τον Κωστάκη σας, τα γουβαδάκια σας και δροοοοοοόμο!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΚΑΨΑΜΠΕΛΗ.
    ΤΟΥΣ ΚΟΥΡΑΜΠΙΕΔΕΣ ΤΟΥΣ
    ΣΕΡΒΙΡΟΥΝ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ.
    ΤΩΡΑ ΠΕΡΑΣΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΣΧΑ.
    ΕΣΥ ΕΚΕΙ ΕΜΕΙΝΕΣ.

    Ή ΣΟΥ ΣΦΗΝΩΘΗΚΕ ΚΑΝΕΝΑΣ
    ΚΟΥΡΑΜΠΙΕΣ ΣΤΟ ΚΕΝΟ
    ΤΟΥ ΚΕΦΑΛΙΟΥ ΣΟΥ.
    ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΣΕ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ
    ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΤΟ
    ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ.

    ΑΝ ΜΟΥΧΛΙΑΣΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ
    ΤΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙΣ...
    ΔΩΣΤΟΥΣ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΙΘΗΚΟ
    ΤΟΝ team ( Μ.Γ.Δ ).
    ΑΥΤΟΣ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ
    ΜΕ ΣΚΑΤΑ ΤΡΕΦΕΤΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Η υπόθεση Βατοπεδίου όζει κοινως βρωμάει και θα πρέπει πλέον να ξαναανοίξει οπωσδήποτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Εάν συμμετείχε η Ν.Δ. σε παρατυπίες σε βάρος του Δημοσίου ΘΑ ΕΒΓΑΖΕ Ο ΜΠΑΣΙΑΚΟΣ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΒΑΤΟΠΕΔΙ, ρε μαλακισμένο Καψαμπέλη;

    Που ξανακούστηκε ένας υπουργός να συμμετέχει σε διαφθορά και να το διαφημίζει στα μέσα μαζικής ενημέρωσης; Εάν είχαν πάρει λεφτά κάποιοι νεοδημοκράτες ή το κόμμα της Ν.Δ. θα το έκαναν βούκινο και μάλιστα ΓΡΑΠΤΑ σε εκατοντάδες κανάλια και εφημερίδες;

    Για τόσο χαζούς μας περνάς, ρε κερατά;

    Μόνο τα πρόβατα, οι μουτζαχεντίν ανεγκέφαλοι πρασινοφρουροί, μπορεί να πιστεύουν αυτές τις χοντράδες σου.

    Εκτός από κομπλεξικός και ασχημομούρης, είσαι και πανύβλακας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΓΟΥΝ ΝΑ ΞΕΧΝΟΥΝ ΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙΦΡΟΥΡΟΙ - (και δεν παίζουν-βέβαια-τα κανάλια).

    ΚΟΛΑΦΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ Η ΓΝΩΜΟΔΟΤΗΣΗ ΤΟΥ ΝΟΜΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΒΑΤΟΠΕΔΙ

    Ανατροπή των δεδομένων στην πολύκροτη υπόθεση της Μονής Βατοπαιδίου και της δικαστικής διαμάχης με το Δημόσιο για την έκταση της λίμνης Βιστωνίδας.
    Το Νομικό Συμβούλιο με γνωμοδότησή του στις 10 Οκτωβρίου 2008, μετά από αίτημα του υπουργείου Οικονομίας, όπως αποκάλυψε την Παρασκευή το Παρασκήνιο,όχι μόνον κρίνει ότι ορθώς με ενέργειες του Δημοσίου δεν εκδόθηκε δικαστική απόφαση, η οποία θα ήταν σε κάθε περίπτωση επιβλαβής για τα συμφέροντα του κράτους, αλλά και ότι ουδέποτε υπήρξε αναπομπή από τον πρώην υφυπουργό Οικονομικών Απ. Φωτιάδη, έτσι όπως προσπαθεί να την εμφανίσει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ότι, δηλαδή, ο υφυπουργός του ΠαΣοΚ ...ακύρωσε τις αποφάσεις του Γνωμοδοτικού Συμβουλίου.
    Αντίθετα, μάλιστα, το Γνωμοδοτικό Συμβούλιο το 1998 και το 2002, εξέδωσε τρεις γνωμοδοτήσεις υπέρ της κυριότητας της Μονής Βατοπαιδίου στη λίμνη Βιστωνίδα και όταν ξεκίνησε η δίκη, ο κ.Φωτιάδης απλώς ζήτησε επανεξέταση από το Γνωμοδοτικό Συμβούλιο, χωρίς να ακυρώσει καμία από τις αποφάσεις αυτές.
    Ως εκ τούτου δεν ήταν δυνατόν τα μέλη του Γνωμοδοτικού Συμβουλίου, η σύνθεση του οποίου παρέμενε ίδια, να αυτοαναιρεθούν και να εκδώσουν διαφορετική γνωμοδότηση!
    Το Νομικό Συμβούλιο, λοιπόν, εξέτασε αν ήταν επιτρεπτή η κατάθεση κοινής δήλωσης για τη μη έκδοση απόφασης, μετά τη συζήτηση της αγωγής και εάν η μη έκδοση απόφασης από το Δικαστήριο θα έβλαπτε τα συμφέροντα του Δημοσίου.
    Στην πρώτη περίπτωση, οκτώ από τα εννέα μέλη του ΝΣΚ καθολική πλειοψηφία συμφώνησαν ότι «η υποβολή στο δικαστήριο κοινής δήλωσης των διαδίκων, μετά τη συζήτηση της υπόθεσης προκειμένου να μην εκδοθεί απόφαση, αποτελεί συνήθη δικαστηριακή πρακτική», αφού ούτως ή άλλως σύμφωνα με το νόμο, η εκκρεμοδικία διατηρείται.
    Η μόνη συνέπεια, λοιπόν, της κοινής δήλωσης θα ήταν η ματαίωση της συζήτησης και όχι η μη εκδίκασή της.
    Αντίθετα, οι σύμβουλοι σχημάτισαν την πεποίθηση ότι η ενδεχόμενη άρνηση ματαίωσης της συζήτησης «θα μπορούσε να αποδειχτεί εξαιρετικά επιβλαβής για τα συμφέροντα του Δημοσίου.
    Και τούτο γιατί το Δημόσιο είχε ζητήσει αναβολή της συζήτησης της αγωγής προσκομίζοντας την πράξη αναπομπής του τότε υφυπουργού Οικονομικών Απ. Φωτιάδη, που τελικά δεν ήταν αναπομπή, έτσι όπως προβάλλεται από το ΠαΣοΚ, δηλαδή δεν είχε την έννοια της κατάργησης των προηγούμενων γνωμοδοτήσεων, αλλά απλή επανεξέταση των τριών προηγούμενων αποφάσεων του Γνωμοδοτικού Συμβουλίου και συνεπώς υπήρξε λόγος το Δικαστήριο να διατάξει αναβολή της συζήτησης μέχρι να εκδοθεί από το Γνωμοδοτικό Συμβούλιο νέα απόφαση γνωμοδότηση, η οποία θα κρίνει αμετάκλητα την ύπαρξη ή μη δικαιωμάτων κυριότητας της Μονής επί της επιδίκου εκτάσεως λίμνη Βιστωνίδα.
    Αυτό είναι και το κομβικότερο σημείο της υπόθεσης. Το Γνωμοδοτικό Συμβούλιο είχε εκδώσει τρεις αποφάσεις υπέρ της κυριότητας του μοναστηριού στη λίμνη Βιστωνίδα 1998 και 2002 και με την ίδια σύνθεση εξέδωσε μία ακόμη το Μάιο του 2004, η οποία έγινε αποδεκτή από τον τότε υφυπουργό Οικονομικών Πέτρο Δούκα.
    Η ενέργεια του Φωτιάδη δεν ήταν παρά πυροτέχνημα το οποίο εξελίχτηκε σε μασούρι δυναμίτιδας, αφού ζήτησε επανεξέταση από το Γνωμοδοτικό Συμβούλιο γνωρίζοντας ότι δεν ήταν δυνατόν το όργανο αυτό, από τη στιγμή που έχει εκδώσει τρεις γνωμοδοτήσεις υπέρ της κυριότητας του μοναστηριού στη Βιστωνίδα, να αναιρέσει το σκεπτικό του στην τέταρτη.
    Άρα, ήταν επωφελής για τα συμφέροντα του Δημοσίου στη συγκεκριμένη περίπτωση η μη έκδοση δικαστικής απόφασης, διότι στην αντίθετη περίπτωση το Δικαστήριο ή θα θεωρούσε ότι υπάρχει ομολογία του Δημοσίου επί της ουσίας της υπόθεσης ή θα απέρριπτε την αγωγή της Μονής για έλλειψη έννομου συμφέροντος, αλλά με αιτιολογία εντελώς βλαπτική για το Δημόσιο. >
    Με βάση τις τέσσερις αυτές γνωμοδοτήσεις το Δικαστήριο ήταν βέβαιο ότι θα καταδίκαζε το Δημόσιο και θα αναγνώριζε την κυριότητα του Βατοπαιδίου στη λίμνη Βιστωνίδα, ενώ τώρα, όπως αναφέρει ο πρόεδρος του Νομικού Συμβουλίου, το εμπράγματο δικαίωμα του Δημοσίου επί ακινήτων είναι απαράγραπτο και η αναγνώρισή τους μπορεί να επιδιωχθεί οποτεδήποτε με ιδία αγωγή του Δημοσίου.
    Με αυτή την εξέλιξη επιβεβαιώνεται και ο κ. Αλαβάνος που από το βήμα της Βουλής είχε δηλώσει ότι: Οι τρεις φορές παραίτηση από τη δικαστική διεκδίκηση είναι μία πλευρά του ζητήματος. Στην πραγματικότητα, είχαμε έναν προσανατολισμό της κυβέρνησης του ΠαΣοΚ να μην στηρίξει αυτή την προσπάθεια.
    Ο επικεφαλής της αρμόδιας Εφορείας Αρχαιοτήτων που εκπροσώπησε το κράτος στη δίκη ενάντια στη Μονή Βατοπαιδίου, έχει δηλώσει πως ο φάκελος που μου έδωσαν, περιείχε όλα τα έγγραφα των υπηρεσιών του κράτους που παραχωρούσαν τις εκτάσεις στη Μονή. Προς στιγμήν αναρωτήθηκα, αν το κράτος με όριζε…. ..μάρτυρα υπέρ της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Πανηλίθιοι γαλαζοφρουροί ήρθε το τέλος. The party is over. Ότι φάγατε φάγατε. Σας έχουν πάρει χαμπάρι πια. Με όσες μ@λ@κίες κιαν γράφετε στα blogs ο κατήφορος σας δεν έχει τελειωμό και δεν πείθετε κανέναν πια. Ήρθε το τέλος. Επιτέλους τέλος για σας για ανασάνει πια αυτή την χώρα που την έχετε καταντήσει ερείπια και τον λαό της φτωχότερο και από τους φτωχούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Λεβέντες του κομματικού μηχανισμού που μας κατακλύζετε με μακροσκελή άρθρα (κανείς δε τα διαβάζει) , είναι καλύτερα αντί για ανώνυμος να υπογράφετε σαν
    Αντώναρος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Αν πάνε όλα τα καλάθια με τα «σεμνά και ταπεινά σκάνδαλα του Κωστάκη…….» στη βουλή, τότε όχι τα γκαλόπ αλλά Η ΚΑΛΠΗ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ Και Πρόεδρο Δημοκρατίας μονή της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ρε νούμερο του κομματικού χαφιεδισμού

    22 Απρ 2009 8:27:00 μμ

    Δε ξέρεις ότι πάνω από 31 καίγεσαι ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Άκουσα και είδα σήμερα το βράδυ, 22 Απριλίου 2009, στον τηλεοπτικό σταθμό SKY, την παρακάτω είδηση και Ε Φ Ρ Ι Ξ Α!
    Στο Αγαθονήσι, ένα νησάκι με «150 περίπου» κατοίκους Έλληνες, οι λαθρομετανάστες , Τούρκοι και άλλοι, είναι περίπου 1100! Χ Ι ΛΙ Ο Ι Ε Κ Α Τ Ο!
    Εάν αυτό δεν είναι κατάληψη, εσκεμμένη και προμελετημένη από την Τ Ο Υ Ρ Κ Ι Α, τότε τι είναι;
    Ποιοι ΕΛΛΗΝΕΣ Π Ρ Ο Δ Ο Τ Ε Σ το κρύβανε;
    Αυτή είναι η εθνική σημασία που δίνουν στο νησί αυτό οι κυβερνώντες εθνικόφρονες, δηλαδή οι πατριώτες του μπλα μπλα μπλα μπλα!
    Π Ρ Ο Δ Ο Τ Ε Σ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΡΕ "μάγκες" εκεί στο...ίδρυμα(ιδρύματα ονομάζονται ΚΑΙ τα άσυλα φευ) ΣΚΑ'Ι', ποιός πανηλίθιος "έκρινε" ότι αυτή η απάισια κατινίστικη φωνή της ακαταν-(ω)μά-στου Γκίζας κάνει για ρεκλάμα?
    Τελικώς ποιός "κυβερνά" εκεί στο Νέο Φάληρο?
    Βγάλατε αυτό το...ακατανόμαστο πράγμα, να μας ειπεί για το νερό?
    Αντε τώρα να ρίξω μερικά m³ νερό να καθαρίσουν τ' αυτιά μου από την...σκατοφωνάρα της. ΕΛΕΟΣ γαμώτο ΕΛΕΟΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ρε-πούσ(τ)η..
    Λοιπόν εναρμονιζόμενος(κούφια η ώρα που το έγραψα) με την σκέψιν της..."ιστορικού" Ρεπούσi, πριν από...70 χρόνια, εκεί στην Γερμανία του Χίτλερ γίνονταν συνωστισμός από πλευράς των Εβραίων, για το ποιός θα πρωτομπεί στους φούρνους.
    Πόσοι μαλάκες Υπουργοί Παιδείας την αφήνουν να παραμένει στην θέση της, αντί να...σφουγγαρίζει σκάλες που και πολύ της πάει?
    Ε, γι αυτό εκτιμώ τα κορίτσια της χαράς δηλαδή τις...πουτάνες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΑΛΒΑΝΟΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΦΑΙΝΕΣΑΙ

    ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ

    ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΟΝ ΑΛΒΑΝΟ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑ ΑΛΒΑΝΟ


    ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΑΛΒΑΝΟΙ ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΡΕ ΤΡΙΣΑΘΛΙΟΙ ΕΝΤΕΤΑΛΜΕΝΟΙ ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΑΦΕΝΤΑΔΩΝ...ΣΕ ΣΑΣ ΤΑ ΠΡΑΣΙΝΟ-ΓΑΛΑΖΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ..ΣΑΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ ΤΟΣΕΣ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΠΑΡΑΛΑΧΤΟ ΕΡΓΟ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΥΣ ΜΟΝΟ ΚΟΜΠΑΡΣΟΥΣ.ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΥΠΟΔΥΕΣΤΕ ΤΙΣ ΜΩΡΕΣ ...ΠΑΡΘΕΝΕΣ..ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΕΙΣΤΕ ΠΟΡΝΕΣ ..ΠΟΙΟΣ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΛΑΜΟΓΙΑ Ο ΓΑΛΑΖΙΟΣ ΚΛΕΦΤΗΣ ΓΙΑ Ο ΠΡΑΣΙΝΟΣ ΛΗΣΤΗΣ??ΕΧΕΤΕ ΑΝΑΓΑΓΕΙ ΤΗΝ ΛΑΜΟΓΙΑ ΣΕ ΕΠΙΣΤΗΜΗ..ΚΑΙ ΩΡΥΕΣΤΕ..ΚΑΙ ΑΝΑΛΩΝΕΣΤΕ ΣΕ ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΕΣ...ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ..ΜΕ ΘΕΜΑΤΑ ΟΠΩΣ..Η ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΚΑΙ Η ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΛΑΜΟΓΙΑΣ ΤΟΥ ..ΑΛΛΟΥ.ΔΥΑΛΥΣΑΤΕ ΤΟ ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ..Η ΕΞΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣΚΟΠΟΣ ΣΑΣ.. ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΙΔΙΟΤΕΛΗ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΣΑΣ ΚΑΙ Η ΜΑΤΑΙΟΔΟΞΙΑ ΣΑΣ.ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΜΑΛΑΚΑ...ΚΥΡΙΑΡΧΟΥ ΛΑΟΥ..ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΤΑΧΤΙΚΗ ΣΑΣ ΜΑΛΑΚΑ ΤΟΝ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ.ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΣΤΕΙΛΤΟΥΣ ΛΑΕ ΤΟΥΣ ΔΥΝΑΣΤΕΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΠΑΡΕ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ,ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΑΠΟ ΠΡΑΣΙΝΟ-ΓΑΛΑΖΟΥΣ ΚΑΙ ΜΑΥΡΟΥΣ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ ΚΑΙ ΑΦΕΝΤΙΚΑ.ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟ ΠΡΑΜΑΤΕΥΤΑΔΕΣ ΤΗΣ ΕΥΤΥΧΙΑΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΣΟΥ .ΣΚΛΑΒΟΙ ΤΗΣ ΝΤΙΠΙΑΣ ΚΑΙ ΞΕΝΗΣ ΟΛΙΓΑΡΧΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΛΟΓΙΖΟΥΝ-ΠΡΟΣΚΥΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΘΑ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΠΑΝΤΑ.ΣΤΕΙΛΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΑΓΥΡΙΣΤΟ ΜΠΟΡΕΙΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΟΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΦΙΛΑΡΑΚΙ ΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ .ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΚΑΤΑ ΚΑΙ ΠΑΣΤΑ ΤΟΥ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΓΑΛΑΖΙΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΜΑΛΛΟΝ ΣΑΥΤΟΥΣ ΣΥΓΚΑΤΑΛΕΓΕΣΑΙ ΚΑΙ ΣΥ ..ΣΚΑΤΟΣΚΥΦΤΟΓΛΥΦΤΡΑΚΙ-ΣΑΛΩΜΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΜΠΟΧΑ ΚΑΙ ΧΟΛΕΡΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΚΟΜΜΑΤΑ,ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ ΜΑΣ ΚΟΥΡΑΣΑΤΕ ,ΣΑΣ ΒΑΡΕΘΗΚΑΜΕ.ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΑΣ?ΠΑΝΤΕ ΝΑ ΨΟΦΙΣΕΤΕ ΑΛΛΟΥ ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΜΑΣ.ΣΑΣ ΒΑΡΕΘΗΚΑΜΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Δεν σας χαριζω ουτε το φτησιμο μου ΝΔ και ΠΑΣΟΚ.Κατεστρεψατε την χωρα .ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Αντε καλυνυχτα πρασινα-γαλαζια λαμογια ο λαος σας πηρε χαμπαρι ..θα εχουμε μεγαλες εκπληξεις, ευχαρηστες για τον λαο ,δυσαρεστες ευτυχως για σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΕΣΦΙΞΑΝ ΟΙ ΚΩΛΟΙ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΥΟ ΚΑΙ ΤΡΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΤΑΝΟΥΝ .ΟΥΣΤ ΚΟΠΡΙΤΕΣ ΝΑ ΧΑΘΕΙΤΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. AΚΟΥΣΑΤΕ..ΑΚΟΥΣΑΤΕ...

    1998:Η Νατασσα Καραμανλη,μετα το γαμο της
    με τον Καραμανλη,αποφασιζει
    απο Νηπιαγωγος...να γινει Γιατρος.
    2004:Στη τελευταια εξεταστικη,
    ενδιαμεσα της προεκλογικης περιοδου,
    δινει και περναει 14 μαθηματα μαζι...!!!!!!!!!!!!!
    ενω παραλληλα εξεταζεται προφορικα μονη της,
    την ιδια στιγμη που οι υπολοιποι φοιτητες
    εμπαιναν στην αιθουσα να εξεταστουν
    ανα πεντε ατομα!!!(KΑΛΟ ΕΕΕΕ….)
    2002:Γινεται Διδακτωρ Ιατρικης,
    πριν καν παρει το πτυχιο Ιατρικης.!!!!!!!!

    Επισης:"Η καθηγήτρια Ιατρικής
    (που πέρασε τη διατριβή της)(ΟΛΥΜΠΙΑ ΤΖΙΑΜΠΙΡΗ)
    έγινε Πρόεδρος Ιδρύματος Κρατικών Υποτροφιών
    και ο γιός της υπέγραψε συμβόλαιο με τον Ο.Π.Α.Π.
    με μηνιαίο μισθό 24,000 ευρώ (και 500,000+ ευρώ)!

    Ακομη,ο φιλόλογος της Χρήστος Ζαχόπουλος
    στο Λύκειο στη Θεσσαλονίκη,
    έγινε Γ.Γ. Υπουργείο Πολιτισμου...!!!!!!!!!!
    Τελος,το 1998 ηρθε η σειρά της «Ανέμης»,
    που βαπτίσθηκε ως μη κερδοσκοπική
    και μη κυβερνητική οργάνωση,
    επικεφαλής της οποίας ως πρόεδρος τέθηκε η Ν. Παζαϊτη
    με αντιπρόεδρο τον Χρ. Ζαχόπουλο.

    Κατα τα αλλα σεμνα και ταπεινα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Ο ορισμός της πολιτικής εξαπάτησης, της πολιτικής ανευθυνότητας, της πολιτικής χρεοκοπίας.

    - Κ. Καραμανλής, 21 Δεκεμβρίου 2008 στη Βουλή για τον προϋπολογισμό του 2009: "Είπαμε και επιμένουμε. Νέοι φόροι δεν πρόκειται να επιβληθούν!"

    - Κ. Καραμανλής, 1η Μαρτίου 2009, απάντηση σε ερώτηση για το αν θα μπουν νέοι φόροι: "Σας είπα ότι, όπως επανειλημμένα έχω πει, δεν είναι αυτή η πρόθεσή μας".

    - Κ. Καραμανλής, 20 Μαρτίου 2009, σε ερώτηση για τους...νέους φόρους: "Νέος φόρος δεν μπαίνει. Μιλούμε για μια έκτακτη εισφορά..." (!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΔ. ΟΙ ΛΟΓΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ

    1. ΕΠΑΝΙΔΡΥΘΗΚΕ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ
    2. ΔΟΘΗΚΕ ΤΟ 5% ΤΟΥ ΑΕΠ ΣΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ
    3. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΑΜΟΓΙΑ
    4. ΠΑΤΑΧΘΗΚΕ Η ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ
    5. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΚΑΝΔΑΛΑ
    6. Ο ΟΣΦΠ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ
    ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ.
    7. Η ΖΩΉ ΜΟΥ ΕΓΙΝΕ ΚΑΛΥΤΕΡΗ
    8. ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ
    9. ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΑΙΣΘΗΜΑ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ
    10. ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΜΟΥ ΠΑΝΕ ΠΡΟΣ ΤΟ
    ΚΑΛΥΤΕΡΟ
    11. ΕΧΩ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΟΝ ΟΜΟΡΦΟΤΕΡΟ
    ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΙΟ ΓΥΜΝΑΣΜΕΝΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ.
    12. ΕΧΩ ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΤΥΠΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Κουμπάροι Πρωθυπουργικοί...
    ΔΗΜ. ΜΗΛΙΑΚΟΣ Διοικητής ΑΤΕ.
    Δ. ΘΩΜΟΠΟΥΛΟΣ Πρόεδρος HELLEXPO Ξενοδόχος
    ΑΝΔΡΕΑΣ ΛΕΟΥΔΗΣ Γενικός Γραμματέας Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας.
    ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΦΩΤΕΙΝΟΠΟΥΛΟΣ τ. Γενικός Γραμματέας ΕΟΤ, Νυν Γ.Γ. Υπουργείου Υγείας.
    ΕΥ. ΜΠΑΣΙΑΚΟΣ τ. Υπ. Γεωργίας.
    ΕΥΡ. ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ Υπ Παιδείας..
    ΒΑΚΗΣ ΦΡΑΤΖΗΣ Πρόεδρος Διοικούσης Ν.Δ. Θεσ/νίκης, Αντιπρόεδρος Λιμένος Θεσ/νίκης.

    Και οι λοιποί Κουμπάροι ...

    ΑΓΓΕΛΑ ΑΒΟΥΡΗ Γεν. Γραμματέας Περιφέρειας Πελοποννήσου. Κουμπάρα Υπ.Μεϊμαράκη. Σύζυγος Αγγ. Μοσχονά.
    ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΟΣΔΟΥ Γεν. Γραμματέας Περιφέρειας Ιονίων Νήσων. Κουμπάρος Ευ.Μεϊμαράκη. Κουμπάρος με Περιφερειάρχη Α Λεούδη.
    Α. ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΥΛΟΣ τ. πρόεδρος ΟΕΚ. Κουμπάρος Π. Παναγιωτόπουλου.
    Σ. ΚΩΣΤΑΚΟΣ τ.Πρόεδρος ΟΠΑΠ ΑΕ. Κουμπάρος του αδελφού του Διευθυντή του Γραφείου του Πρωθυπουργού Ι. Αγγέλου.
    Γ. ΤΡΥΦΩΝΙΔΗΣ Γεν. Γραμματέας ΥΠΕΧΩΔΕ. Κουμπάρος Γ. Σουφλιά.
    Ι. ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΣ Πρόεδρος Ανεξάρτητης Αρχής «Συνήγορος καταναλωτή» (ανήκει στο υπ. Ανάπτυξης). Κουμπάρος γεν. Γραμματέα Ν. Στεφάνου που τον πρότεινε.
    Ν. ΠΑΠΠΑΣ Πρόεδρος ΣΕΚΑΠ ΑΕ. Κουμπάρος υφ. Εξωτερικών Ε. Στυλιανίδη.
    ΕΙΡΗΝΗ ΝΤΑΣΚΑΡΗ Διοικητής Νοσ. Νοσημάτων Θώρακος Πατρών. Κουμπάρα με Ντ. Μπακογιάννη.
    ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΣΧΟΙΝΑΣ Διοικητής Δρομοκαϊτειου. Κουμπάρος ΥΠΕΞ Ντ. Μπακογιάννη.
    ΗΛΙΑΣ ΓΙΑΤΣΟΣ (νεαρός δικηγόρος) Διοικητής Νοσοκομείου Κομοτηνής. Αποχώρησε και πήρε θέση προέδρου στον οργανισμό του Υπ. Απασχόλησης ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ Α.Ε. Κουμπάρος τ. βουλευτή Αλεξ. Λυκουρέζου.
    ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΧΑΤΖΗΜΙΧΑΛΗΣ (δικηγόρος - συνδικαλιστής ΑΣΑ). Πρόεδρος Ταμείου Δικαστικών Επιμελητών. Μέλος Δ.Σ. Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου. Κουμπάρος Γ. Αλογοσκούφη.
    ΚΩΣΤΑΣ ΜΙΧΑΛΟΣ Πρόεδρος ΕΒΕΑ. τ. Γεν. Γραμματέας υπ. Οικονομικών. Κουμπάρος με Ι. Παπαθανασίου.
    ΜΠΑΓΙΩΚΟΣ Διευθυντής Γραφείου Γ.Γ. Ν. Στεφάνου. Γενικό Λογιστήριο. Δ.Σ. ΕΛΠΕ. 3 επιτροπές. Κουμπάρος Ν. Στεφάνου Γ.Γ. Υπ. Ανάπτυξης.
    ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΤΣΙΚΑΔΑΚΗΣ Αντιπρόεδρος θυγατρικής ΠΥΡΚΑΛ. (Μεταλλουργική βιομηχανία Ηπείρου). Κουμπάρος Μιχαλολιάκου).
    ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΓΙΑΝΝΑΚΑΚΟΣ Αντιπρόεδρος ΟΕΔΒ (Οργανισμός Εκδόσεως Διδακτικών Βιβλίων) Υπ. Παιδείας. Κουμπάρος Μ. Γιαννάκου.
    ΜΙΧΑΗΛ ΣΙΩΨΗΣ Πρόεδρος Οργανισμού προώθησης Ελληνικού Πολιτισμού. Κουμπάρος Γ. Βουλγαράκη.
    ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΚΡΑΝΙΑΣ Αντιπρόεδρος ΟΠΑΠ (υπεύθυνος διαφημίσεων). Κουμπάρος Ι. Βαρβιτσιώτη, οδοντίατρος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ...ΟΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ

    Οι δύο γιοι Χρήστος και Παναγιώτης του Διευθυντή του Πολιτικού Γραφείου του Πρωθυπουργού Κ. Σταϊκούρα χρηματιστήριο -
    ΔΕΠΑ - ΕΛΚΕ - Ολυμπιακά ακίνητα.
    Ο κουνιάδος του Κ. Σταϊκούρα, Ν. Τσαμαδιάς, Γενικός Γραμματέας Εκπαίδευσης Ενηλίκων. Ειδική θέση Διευθυντή στην ΕΤΕ
    συστήθηκε για την πεθερά του γιου του Κ. Σταϊκούρα, Σταυρούλα Πάνου.
    Γ.Κουμουτσάκος - Εκπρόσωπος Τύπου ΥΠΕΞ. Γαμπρός του Γεν. Γραμματέα Υπουργικού Συμβουλίου, καθηγητή Αργύρη Καρρά.
    Κώστας Δόλογλου. Ανιψιός Αχιλλέα Καραμανλή. Στην αρχή τοποθετήθηκε στον ΟΑΠ ΔΕΗ Ασφαλιστικό Οργανισμό ΔΕΗ ΑΕ. Αναγκάστηκε να αποχωρήσει γιατί η διαδικασία επιλογής του έπασχε. Αμέσως τοποθετήθηκε στο υπ. Εθνικής Αμυνας αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής Οικονομικών και Προσωπικού, γιατί εκτός από εξάδελφος του πρωθυπουργού είναι και «κολλητός» του Μεϊμαράκη.
    Οι αδελφοί της υπεύθυνης Δημοσίων Σχέσεων του πρωθυπουργού Ντόρας Βυζοβίτη. Ο ένας Διευθύνων Σύμβουλος σε οργανισμό του υπ. Γεωργίας και ο άλλος Σύμβουλος στο υπ. Υγείας.
    Ο γιος του βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας Α. Καραγκούνη, Μάριος, Διοικητής στο
    νοσοκομείο Αμφισσας (έφυγε πριν από λίγο καιρό).
    Η κόρη του βουλευτή Κυκλάδων Ι. Χωματά, αρχικά υποδιοικητής και κατόπιν διοικητής στο νοσοκομείο «Ελενα Βενιζέλου».
    Ο γαμπρός του βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας Μάριου Σαλμά, Αρβάλης Αθανάσιος, διοικητής στο νοσοκομείο Ψυχικών Παθήσεων Αμφιλοχίας «ΚΑΦΚΑ», ενώ δεν επιτρέπεται στην ίδια πόλη όπου ζει και εργάζεται.
    Ο γιος της Ντόρας Μπακογιάννη, Κωνσταντίνος, ειδικός σύμβουλος στο ΥΠΕΞ.
    Κόρες υφυπουργών Ανδρεουλάκου - Μιχαλολιάκου - Ορφανού, τ. υφυπουργού Τατούλη και υπουργών Σιούφα - Πολύδωρα στα γραφεία υπουργείων σε διάφορες θέσεις.
    Δόμνα Κυρζοπούλου – Λιβανού (Σύμβουλος στο Υπουργείο Δικαιοσύνης).
    Κόρη του υποδιοικητή του ΙΚΑ Κυρζόπουλου και σύζυγος του πολιτευτή Αιτωλοακαρνανίας Σπήλιου Λιβανού.
    Δημήτρης Κουρκουμέλης, δικηγόρος - Γεν. Γραμματέας Υπουργείου Αιγαίου (τον ανάγκασε σε παραίτηση ο Παυλίδης). Ανιψιός της βουλευτού Αργολίδας Ελσας Παπαδημητρίου.
    Δ. Βαγιωνάς, Πρόεδρος ΕΟΦ. Αδελφός βουλευτή Χαλκιδικής της ΝΔ Βαγιωνά.
    Κόρη βουλευτή Ρεθύμνου - συμβούλου Πρωθυπουργού Κεφαλογιάννη. Νομικός σύμβουλος στο πρωθυπουργικό γραφείο.
    Ο γιος του τ. βουλευτή και νυν προέδρου της «Θέμις Κατασκευαστική» Ν. Γκόνη, νομικός σύμβουλος «Κτηματολόγιον Α.Ε.» και πρόσφατα τοποθετήθηκε σε θυγατρική του ΟΣΕ (νομικός σύμβουλος) και μέλος Δ.Σ. ΟΛΠ όταν έφυγε από πρόεδρος του ΟΛΠ ο πατέρας του. Π. Μιχαλόλιας, αξιωματικός ε.α., εξάδελφος του Μιχαλολιάκου, σύμβουλος ΕΛΤΑ.
    Ο αδελφός του Αντώναρου στην ΕΡΤ (Σύμβουλος - Δορυφορική). Ο γιος του τ. ΑΓΕΕΘΑ Γκράτσιου. Διευθύνων σύμβουλος στην ΚΕΔ (Κτηματική Εταιρεία Δημοσίου).
    Ο γιος του Θ. Μπακατσέλου, πρόεδρος ΔΕΘ. Οι γιοι του τ. βουλευτή Κέρκυρας Γκίκα. Ο πρώτος σε ηγετική θέση στα «Ελληνικά Πετρέλαια». Ο δεύτερος εκπρόσωπος Τύπου στο υπ. Εθνικής Αμυνας.
    ΑΤΕ Αιμιλιανός Κατσαρός. Σύμβουλος σε θέματα επενδύσεων. Ανιψιός του υποδιοικητή ΑΤΕ Παναγιώτη Βαράγκη.
    Λώρα Μολυβιάτη, τ. Διευθύντρια Γραφείου ΥΠΕΞ, νυν αναπληρώτρια γενική Διευθύντρια Διεθνών Σχέσεων υπ. Εθνικής Αμυνας. Κόρη του τ. υπουργού Π. Μολυβιάτη. Μαρία Μπασιάκου, αδελφή του υπουργού Μπασιάκου. Διευθύντρια υπ. Γεωργίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. ΣΚΑΝΤΑΛΑ ΚΑΙ ΣΚΑΝΤΑΛΑΡΕΣ

    1. Υπόθεση Βασικού Μετόχου ( Ιανουάριος 2005)

    2. Προσλήψεις στο ΤΤ εκτός ΑΣΕΠ (Μάιος 2005)

    3. Απαγωγές Πακιστανών (Ιούνιος 2005)

    4. Πτώση Σινούκ ( Σεπτέμβριος 2005)

    5. Υπόθεση Ρεγκούζας και κρατικές διαφημίσεις (Οκτώβριος 2005)

    6. Υπόθεση ΔΕΗ με Παλαιωκρασσά ( έφτασε τη ΔΕΗ σε όρια πτώχευσης) (Δεκέμβριος 2005)
    7. Μαρκογιαννάκης (για εισαγγελέα Αρείου Πάγου)(Ιανουάριος 2006
    8. Υποκλοπές ( Φεβρουάριος 2006)
    9. Ξυλοδαρμοί φοιτητών από την Αστυνομία στα πλαίσια καταλήψεων ( Ιούνιος 2006)
    10. Υπόθεση Ζαρντινιέρα – Θεσσαλονίκη ( Σεπτέμβριος 2006)

    11. Υπόθεση εξαγοράς Γερμανού από ΟΤΕ ( Δεκέμβριος 2006)
    12. Ομόλογα (Μάρτιος 2007)
    13. Πυρκαγιά της Πάρνηθας (Ιούνιος 2007)
    14. Ολοκαύτωμα της Πελοποννήσου και της Πάρνηθας ( Αύγουστος 2007)

    15. Υπόθεση Αλογοσκούφη – Προεκλογικά χρέη προς τον επιχειρηματία Βασίλη Μπρέκου.
    16. Υπόθεση Μαγγίνα ( Δεκέμβριος 2007)

    17. Υπόθεση Ζαχόπουλου ( Ιανουάριος 2008)

    18. Υπόθεση Κουκοδήμου ( Φεβρουάριος 2008)

    19. Αυθαίρετο Σουφλιά ( Απρίλιος 2008)

    20. Ηλιέλαιο ( Απρίλιος 2008)

    21. Εξαγορά ΟΤΕ από DT

    22. Ελληνικά λιμάνια στα χέρια κινέζων.

    23. Νοθεία στη ψηφοφορία της Βουλής ( Μάιος 2008)

    24. Κυριάκος Μητσοτάκης και Σκάνδαλο Siemens ( Ιούνιος 2008)

    25. Αποπομπή Ζορμπά ( Ιούλιος 2008)

    26. Σκάνδαλο ΟΣΕ ( Ιούλιος 2008)

    27 Υπόθεση Παυλίδη ( άγονες γραμμές ) (Αύγουστος 2008)

    28. Αναγνώριση των ιδιωτικών Κολεγίων ( Συνταγματικό σκάνδαλο) (Αύγουστος 2008)

    Και το ΜΕΓΑ ΣΚΑΝΔΑΛΟ του
    29. ΒΑΤΟΠΕΔΙΟΥ ( ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ – ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2008)

    30. H νηπιαγωγος που πηρε PhD πριν παρει πτυχιο Ιατρικης.Για αυτο ο μπουλης αισθανεται Ισχυρος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Για όλους αυτούς τους λόγους διώξαμε το ΠΑΣΟΚ φίλε, και φέραμε αυτούς εδώ, που αποδείχθηκαν ΑΚΟΜΗ πιο ΑΧΡΗΣΤΟΙ, ΦΑΓΑΔΕΣ και ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΦΩΝΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΔΗΘΕΝ...ΠΑΣΟΚΟΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΚΑΙ ΦΑΣΙΣΤΟΔΕΞΙΟΙ ΑΓΑΝΑΧΤΗΣΜΕΝΟΙ..ΜΕΡΙΚΟΙ ΑΠΟ ΣΑΣ..ΕΝΕΡΓΟΙ-ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ .ΤΡΟΜΑΡΑ ΣΑΣ ΠΟΛΙΤΕΣ..ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΥΠΗΚΟΟΙ ΣΚΥΦΤΟΥΛΗΔΕΣ ΕΙΣΤΕ...ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΕΙΘΕΤΑΙ΄΄ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΕΙΘΕΤΑΙ ,,ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΕΙΘΕΤΑΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΩ ΠΙΟΤΕΡΟ ΚΑΤΑΝΟΗΤΟΣ..ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΕΙΘΕΤΑΙ ΡΕΕΕΕΕΕΕ!!ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΕΙΘΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ!ΠΟΛΥ ΒΡΩΜΙΣΑΤΕ..ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΒΡΩΜΙΣΑΤΕ..ΜΟΝΟ ΕΣΕΙΣ ΠΙΣΤΕΥΕΤΑΙ ΑΚΟΜΑ.. ΠΩΣ Η ΔΥΣΟΣΜΙΑ ΚΑΙ Η ΜΠΟΧΑ ΠΟΥ ΑΝΑΔΥΕΤΑΙ ..ΜΥΡΙΖΕΙ ΓΙΑΣΕΜΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. ΦΟΛΑ ΣΤΟΝ ΣΚΥΛΟ ΤΟΝ ΜΠΟΥΧΕΣΑ..ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΛΟΛΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. ΑΝΤΕ ΑΦΟΥ ΔΙΩΞΑΜΕ ΤΟ ΔΙΕΘΦΑΡΜΕΝΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΦΕΡΑΜΕ ΤΟΥΣ ΓΑΛΑΖΙΟΥΣ ΠΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΣΟΛΟ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ Η ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΙ Η ΑΝΙΚΑΝΟΥΗΤΑ ΤΟΥΣ ΤΩΡΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΑΥΡΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ ΠΑΛΙ ΤΑ ΠΡΑΣΙΝΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΝΑ ΜΕΤΑΝΙΩΣΟΥΜΕ ΝΑ ΦΕΡΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΓΑΛΑΖΙΟΥΣ.. ΚΑΙ ΗΡΕΜΑ ΝΑ ΚΥΛΑ Ο ΧΡΟΝΟΣ.. ΚΑΙ ΤΟ ΠΗΔΗΜΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΠΙΟ ΑΓΡΙΟ ΚΑΙ ΔΙΧΩΣ ΣΑΛΙΟ.ΑΝΤΕ ΡΕ ΚΑΛΗ ΙΔΕΑ !ΤΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΠΑΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ 200-300 ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΤΟΡΥ ΕΔΩ ΚΑΙ 188 ΧΡΟΝΙΑ...ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΛΕΙΦΟΥΜΕ ΤΑ ΚΟΚΚΑΛΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΕΤΑΝΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. ΕΙΜΑΙ Ο ΑΝΗΨΙΟΣ ΤΟΥ ΘΟΔΩΡΑ !ΝΑΙ ΤΟΥ ΓΝΩΣΤΟΥ ΚΟΛΛΗΤΟΥ ΤΟΥ ΘΕΙΟΥ!ΨΑΧΝΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΟΛΑ ΤΗΝ ΜΠΟΥΧΕΣΑ ΤΗΝ ΕΙΔΕ ΚΑΝΕΙΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Ο ΒΟΘΡΟΣ ΞΕΧΕΙΛΕΙΣΕ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΑΣΙΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΓΑΛΑΖΙΑ ΣΚΑΤΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΠΝΙΞΕΙ.ΚΑΙΡΟΣ ΓΙΑ ΔΡΑΣΗ .ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΠΡΑΣΙΝΑ ΚΑΙ ΓΑΛΑΖΙΑ ΣΚΑΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Η Ανθεμιας ειναι κοινή μπίζνα του Εφραιμ και του Πάπιστα με τις ευχές του Ρουσόπουλου. Και τώρα θέλουν να νοικιάσουν τα ακίνητα στην ΚΕΔ, όπου πήγε πρόεδρος ο υπάλληλος Φωτόπουλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Στους κουμπάρους του α-καταλληλότερου ξεχάσατε τον Ερντογάν, ναι αυτό το παλικάρι τον καρντάση ,που τον πάει πίπα-κώλο τον Κωστάκη .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. ΤΟ ΕΝΑ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΤΟ ΑΝΕΠΑΝΑΛΗΠΤΟ
    ΔΚΑΝΔΑΛΟ. ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ.
    ΟΤΙ ΕΧΕΤΕ ΑΡΧΗΓΟ ΤΟΝ ΠΙΟ ΒΛΑΚΑ
    ΚΑΙ ΑΣΧΕΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.
    ΤΟ ΕΝΑ ΒΛΗΜΑ. ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΚΑΙ ΜΙΣΟ
    ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΤΟΝ ΧΑΖΟ.
    62 ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΓΙΩΡΓΑΚΗ
    ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΤΟ ΗΛΙΘΙΟ
    ΤΑ ΠΑΝΗΛΙΘΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.
    ΜΠΡΑΒΟ ΩΡΕ ΖΩΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. ΤΑ ΜΟΥΣΧΑΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ
    ΜΕ ΤΟ ΤΡΥΠΗΜΕΝΟ ΑΥΤΙ
    ΚΑΙ ΤΟ ΣΗΜΑΤΑΚΙ ΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ
    ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ
    ΑΠΟ ΤΟ ΣΦΑΓΕΙΟ.
    Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΘΕΛΕΙ ΧΡΗΜΑ
    ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΦΑΞΟΥΝ.

    ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ
    Η ΡΑΓΚΟΥΣΗ.. ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΠ..
    *** ΟΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΘΑ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΝ ΤΑ ΕΝΤΟΣΘΙΑ, ΔΩΡΟ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. I like watching [url=http://www.finsfootball.com]football[/url] on [url=http://www.finsfootball.com/bbc-football]bbc football[/url] chanel. How about you people?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Great Marketer! Plan to declare that like your world-wide-web site all the time.
    [url=http://www.businesscreditcardv.com]business credit card[/url] [url=http://www.businesscreditcardv.com/get-low-interest-business-credit-cards]get low interest business credit cards[/url] business credit card 0% balance transfer [url=http://www.calendartemplatev.com]calendar template[/url] [url=http://www.calendartemplatev.com/daily-calendar-template]daily calendar template[/url] calendar template illustrator 2011 [url=http://www.carbatteryv.com]car battery[/url] [url=http://www.carbatteryv.com/buy-car-battery]buy car battery[/url] car battery hack [url=http://www.digitalphotoframev.com]digital photo frame[/url] [url=http://www.digitalphotoframev.com/coby-digital-photo-frames]coby digital photo frames[/url] digital photo frame update online [url=http://www.fitnessgymv.com]fitness gym[/url] [url=http://www.fitnessgymv.com/health-and-fitness-gym]health and fitness gym[/url] fitness gym shah alam [url=http://www.greenhomev.com/]green home[/url] [url=http://www.greenhomev.com/green-homes-for-sale]green homes for sale[/url] planet fitness gym connecticut [url=http://www.hairremovalv.com]hair removal[/url] [url=http://www.hairremovalv.com/hair-removal-cream]hair removal cream[/url] hair removal dayton ohio [url=http://www.homemadepizzav.com]homemade pizza[/url] [url=http://www.homemadepizzav.com/homemade-pizza-toppings]homemade pizza toppings[/url] homemade pizza ina garten [url=http://www.horsetrailersv.com]horse trailers[/url] [url=http://www.horsetrailersv.com/shadow-horse-trailers]shadow horse trailers[/url] horse trailers 1000 [url=http://www.hybridbikev.com]hybrid bike[/url] [url=http://www.hybridbikev.com/giant-hybrid-bikes]giant hybrid bikes[/url] hybrid bike giant cypress [url=http://www.itunesv.org]itunes[/url] [url=http://www.itunesv.org/itunes-login]itunes login[/url] itunes ringtones [url=http://www.kneepainv.com]knee pain[/url] [url=http://www.kneepainv.com/chronic-knee-pain]chronic knee pain[/url] knee pain that comes and goes [url=http://www.lavenderplantsv.com]lavender plants[/url] [url=http://www.lavenderplantsv.com/white-lavender-plants]white lavender plants[/url] lavender plants sun or shade [url=http://www.minimacv.com]mini mac[/url] [url=http://www.minimacv.com/mini-mac-review]mini mac review[/url] mini mac to tv [url=http://www.moneytreev.com]money treev[/url] [url=http://www.moneytreev.com/braided-money-tree]braided money tree[/url] money tree 3rd and pine seattle [url=http://www.organicvegetablev.com]organic vegetable[/url] [url=http://www.organicvegetablev.com/organic-vegetable-fertilizer]organic vegetable fertilizer[/url] organic vegetable oils supplier [url=http://www.paintballgunv.com]paintball gun[/url] [url=http://www.paintballgunv.com/paintball-guns-markers]paintball guns markers[/url] paintball guns 9mm [url=http://www.pontoonboatsv.com]pontoon boats[/url] [url=http://www.pontoonboatsv.com/bentley-pontoon-boats]bentley pontoon boats[/url] used pontoon boats ohio [url=http://www.projectmanagementv.com]project management[/url] [url=http://www.projectmanagementv.com/project-management-tools]project management tools[/url] project management 9th by dennis lock pdf [url=http://www.ps3gamesv.com]ps3 games[/url] [url=http://www.ps3gamesv.com/new-ps3-games]new ps3 games[/url] ps3 games sale [url=http://www.thyroidproblemv.com]thyroid problem[/url] [url=http://www.thyroidproblemv.com/treatment-for-thyroid-problem]treatment for thyroid problem[/url] thyroid problems exercise [url=http://www.turnkeywebsitev.com]turnkey website[/url] [url=http://www.turnkeywebsitev.com/free-turnkey-websites]free turnkey websites[/url] turnkey website what is [url=http://www.vitamindv.com]vitamin d[/url] [url=http://www.vitamindv.com/vitamin-d-foods]vitamin d foods[/url] vitamin d maximum dose [url=http://www.wirelesssecurityv.com]wireless security[/url] [url=http://www.wirelesssecurityv.com/outdoor-wireless-security-camera]outdoor wireless security camera[/url]

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Hi mates, how is all, and what you wish for to say concerning this piece of writing,
    in my view its genuinely amazing in favor of me.

    Here is my web blog :: zöliakie

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. You ought to take part in a contest for one of the
    greatest sites online. I'm going to recommend this blog!

    Review my website: Thai Massage Wiesbaden

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. When I originally commented I clicked the "Notify me when new comments are added" checkbox and now each time a comment is added I get several emails with the same comment.
    Is there any way you can remove me from that service?
    Thanks a lot!

    Here is my homepage - paleo einkaufsliste
    Also see my web page - koch dich schlank

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση