GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το Press-gr ανοίγει ...πριν από τη Βουλή τη δεύτερη δικογραφία Παυλίδη!

. "Ο υπουργός κ. Παυλίδης υπέγραψε..." . ...αποκαλύπτουν για τις δύο επίμαχες γραμμές τα μέλη της Επιτροπής Αξιολόγησης. Τι λένε ...

.
"Ο υπουργός κ. Παυλίδης υπέγραψε..."
.
...αποκαλύπτουν για τις δύο επίμαχες γραμμές τα μέλη της Επιτροπής Αξιολόγησης. Τι λένε στην κατάθεσή τους οι κατηγορούμενοι!
.
Από τον Άκη Σκαρφή
.
Με λίγα εισαγωγικά λόγια (γιατί έχουμε να γράψουμε και να αποκαλύψουμε πολλά στη συνέχεια - μείνετε on line), η δεύτερη δικογραφία που έφθασε στη Βουλή για τον Αρ. Παυλίδη αφορά την ανάθεση των δρομολογίων στις γραμμές Ρόδο - Τήλο - Νίσυρο και Ρόδο - Καστελλόριζο το 2006.
Οι γραμμές δόθηκαν στην ΑΝΕΣ Σύμης αλλά ο δήμαρχος Τήλου Τάσος Αλιφέρης κατήγγειλε ότι η ανάθεση έγινε με ιδιαίτερα μεγάλη επιδότηση και αποκλείστηκαν προσφορές χαμηλότερου κόστους.
Από την έρευνα του εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου, προέκυψε ότι μπορεί να θεμελιωθεί παράβαση καθήκοντος από τα μέλη της επιτροπής που αξιολόγησαν τις προσφορές αλλά και του υπουργού που την απεδέχθη, ενδεχομένως δε και της ηθικής αυτουργίας σε αυτή από τους νομίμους εκπροσώπους της ΑΝΕ Σύμης.
Ένα από τα βασικά έγγραφα που περιέχει η δικογραφία είναι η κατάθεση των κατηγορουμένων μελών της επιτροπής. Αποκαλύπτω τι γράφει ένα κρίσιμο σημείο αυτής της κατάθεσης:
"Η διαπραγμάτευση (σ.σ. για την ανάθεση των γραμμών) έγινε δια της γραπτής διαδικασίας με έγγραφα που υπέγραψε ο κ. Υπουργός και η τελική βελτιωμένη προσφορά της ΑΝΕ ΣΥΜΗΣ Ε/Γ-ΟΓ ΠΡΩΤΕΥΣ ήταν 15.000 ευρώ ανά δρομολόγιο για την πρώτη γραμμή ΡΟΔΟ - ΤΗΛΟ = ΝΙΣΥΡΟ (...) και 6.500 ευρώ ανά δρομολόγιο για τη δεύτερη γραμμή ΡΟΔΟΣ - ΚΑΣΤΕΛΛΟΡΙΖΟ".
Και σε άλλο σημείο:
"Με απόφαση του κ. Υπουργού έγινε η κατακύρωση των αποτελεσμάτων της πρόσκλησης ενδιαφέροντος στην ΑΝΕ Σύμης για τις δύο δρομολογιακές γραμμές..."
Οπως είναι προφανές, τα μέλη της επιτροπής έχουν μεταφέρει την τελική ευθύνη στον Αρ. Παυλίδη. Αυτός υπέγραψε...
Και έπεται σε λίγο συνέχεια από το Press-gr με νέα στοιχεία από τη δικογραφία!...

41 σχόλια

  1. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΥΠΟΚΡΙΤΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΓΙΩΡΓΑΚΗ.

    Όποιος δημοκράτης ξαναψηφίσει αυτόν και τη συμμορία του θα βαράει το κεφάλι του στον τοίχο.
    Τι νέο να περιμένουμε από τα πράσινα λαμόγια, ΠΟΣΟ ΑΛΛΟ θέλουν να ΚΛΕΨΟΥΝ;
    Νομίζουν οι απατεώνες ότι επειδή πέρασε μια πενταετία εμείς ΞΕΧΑΣΑΜΕ τι μας κάνανε 20 χρόνια, οι ΔΑΣΚΑΛΟΙ ΤΗΣ ΚΛΕΨΙΑΣ; Επειδή βάλανε τον κλαψιάρη τον Παπακωνσταντίνου να λασπολογεί καθημερινά στις τηλεοράσεις, νομίζουν ότι δεν καταλαβαίνουμε ποιοι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ θα κυβερνούν εάν τους ξαναψηφίσουμε;
    Νομίζουν, για παράδειγμα, ότι ξεχάσαμε το χρηματιστήριο και τα εκατομμύρια Ελλήνων που έμειναν άφραγκοι;
    Νομίζουν ότι ξεχάσαμε που μπήκανε πάμπτωχοι στην πολιτική και τώρα μένουν σε βιλάρες με πισίνες;
    ΑΠΟ ΜΕΓΑΛΑ ΛΟΓΙΑ ΧΟΡΤΑΣΑΜΕ ΓΙΩΡΓΑΚΗ, ΔΕΝ ΞΑΝΑΤΣΙΜΠΑΜΕ.
    Ο Γιωργάκης λέει ότι αγωνίζεται για το καλό του φτωχού λαού και τον πιάνουν επ’ αυτοφώρω να συσκέπτεται ΜΥΣΤΙΚΑ με μερικούς από τους μεγαλύτερους μεγαλοκαρχαρίες και αιμορουφήχτρες της χώρας;
    ΤΕΤΟΙΟ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΛΑΟ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΩΡΓΑΚΗ;
    Λαός είναι ο Λάτσης της Eurobank, ο Θεοδωρόπουλος της Δέλτα, ο εφοπλιστής Λασκαρίδης με τα ξενοδοχεία και τα καζίνα, ο Γεράρδος του Πλαίσιου, ο Καλιτσάντζης του Μπόμπολα, ο Διβάνης με τα ξενοδοχεία, ο Βασιλάκης της Aegean, ο Μυτιληναίος με τα εργοστάσιά του και ο Σκλαβενίτης με τα σουπερμάρκετ του;
    ΠΑΣ ΝΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΛΑΝΕΙΣ ΕΝΤΕΛΩΣ ΓΙΩΡΓΑΚΗ, Η ΑΠΛΑ ΦΑΙΝΟΜΑΣΤΕ ΜΑΛΑΚΕΣ;
    Όποιος δημοκράτης ξαναψηφίσει πασόκ είναι άξιος της μοίρας του και να μην παραπονιέται για αυτά που θα λουστεί!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΕΛΙΚΑ ΤΑΠΑΙΡΝΕ MONO Ο ΤΣΟΥΚΑΤΟΣ ή ΟΛΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ;
    19-6-2008
    O πρώην στενός συνεργάτης του τότε πρωθυπουργού κ. Κώστα Σημίτη, πρώην βουλευτής και επί σειρά ετών υπεύθυνος για τα οργανωτικά του ΠΑΣΟΚ, ομολόγησε ότι τον επισκέφθηκε ο πρώην επικεφαλής της Siemens στην Ελλάδα κ. Μιχάλης Χριστοφοράκος, προκειμένου να διερευνηθεί η πιθανότητα να δοθούν κεφάλαια για την προεκλογική καμπάνια του ΠΑΣΟΚ.
    «Δέχθηκα επίσκεψη στο γραφείο μου στο ΠΑΣΟΚ από τον κ. Μιχάλη Χριστοφοράκο και έγινα αποδέκτης πρότασης για οικονομική συνεισφορά στην καμπάνια του Κινήματος. Μου ζητήθηκε τραπεζικός λογαριασμός στο εξωτερικό για να γίνει η μεταφορά χρημάτων. Απευθύνθηκα σε γνωστό μου πρόσωπο που ανέλαβε να διευκολύνει το ΠΑΣΟΚ χωρίς δικό του όφελος και διεκπεραίωσε τη σχετική διαδικασία. Τα χρήματα, χωρίς άλλη δική μου ανάμιξη, ήρθαν στον τομέα Οικονομικού του ΠΑΣΟΚ, παρελήφθησαν από τους αρμόδιους του τομέα Οικονομικού και εισήλθαν στο ακέραιο στο ταμείο του Κινήματος (ένα εκατ. μάρκα, δηλαδή 420.000 ευρώ). Δεν είχα ποτέ καμία προσωπική ανάμιξη ή άλλη αθέμιτη συμμετοχή. Σημειώνω επίσης ότι ποτέ δεν διαχειρίστηκα χρήματα στο Κίνημα ούτε είχα οποιαδήποτε θέση στο Δημόσιο. Οι δραστηριότητές μου στο ΠΑΣΟΚ ήταν πάντα πολιτικές και κινήθηκαν στα πλαίσια που όριζαν κάθε φορά τα αρμόδια όργανα του Κινήματος. Κατά συνέπεια, για κάθε εμπλοκή του ονόματός μου που θα με εμφάνιζε να έχω προσποριστεί οποιοδήποτε όφελος θα ασκήσω τα νόμιμα δικαιώματά μου».
    Η εμπλοκή του κ. Τσουκάτου αποκαλύφθηκε στις ανακριτικές αρχές με την κατάθεση υπόπτου στην υπόθεση, ο οποίος είπε ότι ο πρώην στρατηγός της Χαριλάου Τρικούπη έλαβε το ένα εκατομμύριο σε καναδική τράπεζα και σε λογαριασμό που ανοίχθηκε στο όνομα ενός συνεργάτη του, που λειτούργησε ως παρένθετο πρόσωπο.
    Η αποκάλυψη αυτή, όπως και τα στοιχεία της δικογραφίας, που ενέπλεκαν τον κ. Τάσο Μαντέλη ως αποδέκτη ποσού 10 εκατομμυρίων το 1998, επί των ημερών του στο υπουργείο Μεταφορών, οδήγησαν το μεσημέρι την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ να ανακοινώσει ότι αναστέλλει την κομματική ιδιότητα σε όσα στελέχη εμπλέκονται στην υπόθεση.
    Ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος κ. Γιώργος Παπακωνσταντίνου διευκρίνισε ότι η κίνηση αυτή του ΠΑΣΟΚ δεν προδικάζει ενοχή των στελεχών, ενώ παράλληλα κατήγγειλε την «ένοχη σιωπή», όπως είπε, της κυβέρνησης για την υπόθεση και την άρνησή της να προχωρήσει για Εξεταστική Επιτροπή.

    ΕΝΤΑΞΕΙ ΠΑΙΔΑΚΙΑ, ΟΛΟΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ.

    «ΤΟ ΠΗΡΑΜΕ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΑΠΟ ΤΗ SIEMENS, ΑΛΛΑ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ.»

    Άκου θράσος, έχει και συνέχεια . . . .

    ΔΕΝ ΦΤΑΙΜΕ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΠΗΡΑΜΕ ΤΟ ΧΡΗΜΑ, ΦΤΑΙΕΙ Η ΝΔ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΟΥΚΟΥΛΩΣΟΥΜΕ.

    Το άσπρο μαύρο κάνουν οι απατεώνες.

    Όπως τότε που κατηγορούσαν τη ΝΔ για το σκάνδαλο των υποκλοπών, τη στιγμή που ο ίδιος ο Καραμανλής ήταν ο υποκλεπτόμενος (προφανώς από τα αφεντικά του Γιωργάκη).

    ΟΥΣΤ ΑΧΡΕΙΟΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΙ ΠΩΣ ΞΕΡΕΤΕ ΡΕ ΠΑΝΑΘΛΙΟΙ ΚΑΨΑΜΠΕΛΗ ΚΑΙ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗ ΤΟΥΣ ΔΙΑΛΟΓΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΥΛΙΔΗ ΜΕ ΤΗ ΝΔ;

    Τoυς μαγνητοφωνήσατε ή σας τους είπαν "έγκυροι δημοσιογραφικοί κύκλοι";

    Μήοως σας το είπε το περίφημο "ρεπορτάζ" ή ο κακανουνάκης;

    ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΝΑ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΣΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ.

    ΛΑΚΕΔΕΣ ΚΑΙ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ ΣΕ ΒΡΩΜΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΣΚΟΤΕΙΝΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΥΣ ΚΥΚΛΟΥΣ ΕΙΣΑΣΤΕ.

    Επειδή σας αρέσουν τα παραμύθια και οι φαντασιώσεις είπατε να το κάνετε επάγγελμα.

    ΠΟΛΥ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΞΕΡΩ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΤΙ ΓΝΩΜΗ ΕΧΟΥΝ ΓΙΑ ΣΑΣ.

    ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΒΡΩΜΙΖΕΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΣΤΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ;

    Σε λίγο τους δημοσιογράφους θα τους έχουμε στην ίδια υπόληψη που έχουμε τους ανθρώπους της νύχτας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΧΩΡΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟΙΚΙΑ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ!

    Είναι η τελευταία προσπάθεια των αμερικανών να ΔΙΩΞΟΥΝ τον Καραμανλή και να εγκαταστήσουν κυβέρνηση μαριονέτα με το Γιωργάκη ή τη Ντορούλα.

    Τα έχουν δοκιμάσει όλα!

    Υπέκλεπταν τις συνομιλίες του, αναγνώρισαν τα Σκόπια σαν Μακεδονία ΜΙΑ ΜΟΝΟ ημέρα μετά την εκλογή του, υποστηρίζουν ξεδιάντροπα την Τουρκία στο Κυπριακό, απειλούν για το θέμα των Σκοπίων, φωνάζουν για τους ρώσικους αγωγούς και την cosco των κινέζων στον Πειραιά, κλπ.,

    Πέντε χρόνια πλουσιοπάροχες αμοιβές στους καναλάρχες για να υποστηρίξουν τον αργόστροφο (με κάθε αθέμιτο μέσο και καθημερινό πόλεμο φθοράς) και αυτός ο ξεροκέφαλος ακόμη αντιστέκεται!

    ΣΥΝΤΟΜΑ ΟΜΩΣ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ, ΠΟΥ ΘΥΜΑΤΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ.

    Και θα τους τιμωρήσει, γιατί δεν τρώει κουτόχορτο, όπως νόμιζαν οι σκοτεινοί αυτοί άνθρωποι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Έχεις δίκιο, είναι ξεφτίλα η κατάσταση.
    Κοτζάμ υπουργός και να συζητά μίζα 100 ψωροχιλιάρικα, δηλάδή ούτε 35 εκατ. δρχ.
    Ο Αντρέας μίζες έως και 500 εκατ. δρχ δεν τίς θεωρούσε κάν μίζες, απλά δωράκια στον εαυτό μας τα ονόμαζε.
    Πάνω από τα 500 εκατ. οι υπουργοί έπρεπε να ενημερώνουν και το κόμμα για να μοιράζεται η δουλειά σε περισσότερους ενδιαφερόμενους.
    Χάλασε ο κόσμος!
    Ακόμη και οι μίζες ξεφτιλίστηκαν επί ΝΔ.
    Εκλογές τώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ξέρουμε ότι οι πράσινοι κάφροι δεν μπορούν να καταπιούν ότι επί ΝΔ οποιαδήποτε υπόνοια διάπραξης διαφθοράς πηγαίνει στη δικαιοσύνη αλλά έτσι είναι η ζωή.
    Δεν έχουν όλοι οι πρωθυπουργοί τις ίδιες ηθικές αρχές.
    Καταλυτική είναι η σύγκριση με αυτά που γίνονταν επί πασόκ. Πολύ μάσα, ατέλειωτη.
    Και νάτανε μόνο ότι αυτά δεν βγαίνανε κάν στη φόρα, ιδιαίτερα στα κανάλια;
    Μόνο το ότι ο Σημίτης άλλαξε το νόμο για τους δημόσιους υπάλληλους και την "απιστία προς την υπηρεσία" τη μετέτρεψε από κακούργημα σε πλημέλημμα ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ.
    Στρατηγικά προμελετημένο το σχέδιο.
    Το μόνο αστείο της υπόθεσης είναι ότι τώρα αυτοί που έκαναν στην Ελλάδα τη διαφθορά - κουλτούρα κατηγορούν, με τη μαρτυρία μάλιστα ενός εφοπλιστή, ότι ένας γαλάζιος υπουργός πήρε 100.000 ευρώ.
    Σιγά τα ωά, βδομαδιάτικο τάχανε αυτά οι πράσινοι επαγγελματίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Παυλίδης:
    το αυτοφερόμενο πτυελοδοχείο με πόδια.

    Νέα "δημοκρατία",
    Ξετσίπωτα και αφιλότιμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Φάγανε, Φάγανε, Φάγανε, Φάγανε, Φάγανε, Φάγανε, Φάγανε.
    Που είσαι Μαυρογιαλούρε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Τα γαλαζια παιδια πρεπει να φανε .ΚΛΕΨΤΕ ΑΛΛΑ ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΤΑΠΕΙΝΑ .ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΦΑΣΙΣΤΑΡΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Σκανδαλο:
    Γιατι μενουν κλειστα τα στοματα για τις μηνυσεις που εχει κανει εναντιον της Μαριας Δαμανακη γνωστος πολιτευτης οτι εβριζε τον Προεδρο την συζυγο του Προεδρου του Πασοκ και εχει δολοφονησει 2 παιδια??
    Ποιος θα δικασει την δολοφονο Δαμανακη??
    H Δαμανάκη Μαρία ηταν το "κρυφο χαρτι" των δεξιων μεσα στο Πασοκ με ανταλλαγμα να την κανΓιατι δεν μενουν κλειστα τα στοματα για τις μηνυσεις που εχει κανει εναντιον της Μαριας Δαμανακη γνωστος πολιτευτης οτι εβριζε τον Προεδρο την συζυγο του Προεδρου του Πασοκ και εχει δολοφονησει 2 παιδια??
    Ποιος θα δικασει την δολοφονο Δαμανακη??
    H Δαμανάκη Μαρία ηταν το "κρυφο χαρτι" των δεξιων μεσα στο Πασοκ με ανταλλαγμα να την κανουν οι δεξιοι προεδρο δημοκρατιας!!ουν οι δεξιοι προεδρο δημοκρατιας!!

    Αν το Πασοκ δεν ειχε μεσα Δαμανακηδες θα ειχε κερδισει και τις προηγουμενες εκλογες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Σαν παραμύθι, σαν ιστορία..



    Παρακαλάει ο Αγγέλου και έρχεται ο Χριστός στη γή για να αναστήσει το κωστάκι..



    Πάει πάνω στο μνήμα του λοιπόν ο Χριστός και ανακράζει.

    -

ΚΩΣΤΑΚΙ ΔΕΥΡΟ ΕΞΩ,



    τρίς ανέκραξεν ο Χριστός και τετράκις και πεντάκις..

Από το μνήμα σιγή..

Απογοητευμένος ο Χριστός ερωτά με στεντόρεια φωνή, που ακούσθηκε από τα ουράνια έως τα έγκατα της γής:

    

-ΚΩΣΤΑΚΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΑΣ ??

    

και ήλθεν η φωνή εκ του τάφου, φωνή ξεψυχισμένη, φωνή πτώματος..

    

-ΕΙΜΑΙ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΟΣ ΧΡΙΣΤΟΥΛΗ ΜΟΥ ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Η ΙΣΤΟΡΙΑ ENΟΣ ΚΟΤΣΥΦΑ

    Ήταν μια φορά ένας κότσυφας που τον λέγαν Κώστα,
    Απέκτησε εξουσία, και φίλους πολλούς. Μα οι φίλοι του είπαν πως χωρίς πλούτη δεν είναι τίποτα και πως έπρεπε να πλουτίσει, πουλώντας τα μαύρα του πλουμιστά φτερά σαν νάταν σμαράγδια. Και ο Κωστής πίστεψε τους φίλους και βάλθηκε να ξεπουπουλιάζεται..
    Διαλαλούσε σε όλο το δάσος την πραμάτεια του και ..
    ...πολλοί τον πίστευαν και περισσότεροι αγόραζαν τα μαύρα φτερά του μαυροκότσυφα..

    Μα όταν πήγαιναν στην καλύβα τους διαπίστωναν την απάτη και γύριζαν στον κότσυφα..

    - Τί μας πούλησες αφέντη μας, καλέ μας αφέντη ??

    -Σας πούλησα τα σμαραγδένια μου φτερά άρχοντές μου, τα πολύτιμα σμαραγδένια μου φτερά..

    -Και γιατί είναι μαύρα αφέντη μας ??

    -Βάλτε τα σε πορφυρένια βάζα, ρίξτε τους αλόη από την Περσία και τυλίξτε τα με μετάξια της Κίνας και σε τρία τέρμινα θα γίνουν σμαραγδένια..

    ..και έτσι πούλαγε φτερά ο αφέντης, ο κώτσος ο μαυροκότσυφας..και τα πουγγιά του γέμιζαν και οι φίλοι του έπαιρναν το διάφορό τους..

    .. και τα τέρμινα πέρναγαν και οι άρχοντες έβλεπαν πως η αλόη ξεθύμαινε και το μετάξι ξέφτιζε, μα τα φτερά μένανε μαύρα..

    Το πήραν απόφαση οι άρχοντες και ξαναπήγαν στον κότσυφα-αφέντη. Ήταν κρυμμένος στα κλαριά, πυκνά κλαριά, καθόλου δεν φαινόταν....
    ... Φωνάζουν μια, φωνάζουν δυό,
    -Αφέντη μας που είσαι ?? Δεν βλέπουμε την όψη σου, που είναι τα φτερά σου ???

    -Δώ είμαι άρχοντες καλοί...κιότεψαν τα φτερά μου..Μα ντρέπομαι απ' τα πουλιά και δεν ξεπροβοδίζω... Έχασα και τους φίλους μου και μένω τώρα μόνος..

    -Αφέντη, αφεντοκότσυφα, τα τέρμινα περάσαν, μα τα φτερά δεν άλλαξαν, δεν γίνανε σμαράγδια..

    -Ήλθαν μέρες δύστοκες, μέρες αρρωστημένες. Δόστε μου έξι τέρμινα και όλα θα σμαραγδιάσουν..

    -Δεν έχουμε άλλα τέρμινα, δεν έχουμε άλλο χρόνο. Μας κιότεψε και ο καιρός και η ελπίδα όλη.. Αφέντη μας Κωστή για πές μας την αλήθεια...

    -Εγώ δεν ήμουν πλουμιστός, δεν ήμουν για γκοβέρνα. Με φούσκωσαν οι φίλοι μου, με πήραν στο λαιμό τους...

    -Δόσε μας πίσω τα λεφτά, και πάρε τα φτερά σου..

    -Τι να τα κάνω τα φτερά, για πούθε να πετάξω ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Η εορτή του Αγίου Λαζάρου ήλθε και πέρασε....


    ...και το θαύμα δεν έγινε...
    

ο λαζαρωμένος Κωστάκης δεν ανεστήθη.

    ....

τα νέα γκάλοπς τον χώνουν πιο βαθειά στο χώμα..



    ..ρίχτε φτυαριές, πολλές φτυαριές.

    Όσο πιο βαθειά, τόσο πιο καλά...
    ΟΣΟ ΠΙΟ ΒΑΘΕΙΑ, ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΚΑΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΗ ΣΙΓΗ ΑΠΟ ΤΟ ΕΚΑΠ ΠΑΣΟΚ??

    Σκανδαλο:
    Γιατι μενουν κλειστα τα στοματα για τις μηνυσεις που εχει κανει εναντιον της Μαριας Δαμανακη γνωστος πολιτευτης οτι εβριζε τον Προεδρο την συζυγο του Προεδρου του Πασοκ και εχει δολοφονησει 2 παιδια??
    Ποιος θα δικασει την δολοφονο Δαμανακη??
    H Δαμανάκη Μαρία ηταν το "κρυφο χαρτι" των δεξιων μεσα στο Πασοκ με ανταλλαγμα να την κανουν οι δεξιοι προεδρο δημοκρατιας!!

    Αν το Πασοκ δεν ειχε μεσα Δαμανακηδες θα ειχε κερδισει και τις προηγουμενες εκλογες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. To πολύ το τίκι τάκα κάνει το παιδί μαλάκα, οι γαλάζιοι κάφροι βλέπουν να χάνουν την μεγάλη κουτάλα πρίν την ώρα τους και ξεσάλωσαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΕΛΕΟΣ ΕΛΕΟΣ ΞΕΣΚΗΣΑΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΑΣΙΝΑ ΚΑΙ ΓΑΛΑΖΙΑ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ..ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΓΡΑΜΜΗ ΕΙΣΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ....ΕΝΔΟΞΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΣΑΣ ..ΑΥΤΟΙ ΒΕΒΑΙΑ ΑΠΡΟΚΑΛΥΠΤΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΤΡΟΠΗ-ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΣΑΣ- ΚΑΤΕΒΑΖΑΝ ΤΑ ΣΩΒΡΑΚΑ ΣΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥΣ..ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ ΜΑΣ..ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΔΗΘΕΝ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΤΟ ΦΑΙΝΕΣΘΑΙ...ΝΑ ΦΥΓΩ ΝΑ ΦΥΓΩ ΟΣΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΠΟΧΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΤΗΣ ΤΡΙΣΑΘΛΙΑΣ ΓΑΛΑΖΟΠΡΑΣΙΝΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ..ΤΟ ΚΟΒΩ ΤΟ ΧΕΡΙ ΜΟΥ ΣΤΑ ΣΚΑΤΑ ΘΑ ΠΕΣΩ ..ΑΛΛΟ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΔΕΝ ΤΑ ΞΑΝΑΨΙΦΙΖΩ...ΣΑΛΩΜΕΣ..ΤΟΥ ΚΕΡΑτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Το μαξίμου έχει ένας απο τους μεγαλύτερους μηχανισμούς προπαγάνδας, λαέ που διαβάσεις φαντάσου τί σε περιμένει άν ξαναψηφίσεις τα κοράκια του Καραμανλή.
    Σε ληστεύουν και θέλουν να σε σκοτώσουν απο πάνω, ψήφισε τουλάχιστον τους άλλους κλέφτες που είναι πιό ευγενικοί όταν κάνουν την δουλειά τους προσέχουν περισσότερο μή σε στενοχωρήσουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΜΑΤΑΙΟΣ ΚΟΠΟΣ ΔΕΞΙΟΥΛΗΔΕΣ....
    Η ΟΠΟΙΑ ...ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΟΛΟΓΙΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ.
    -ΤΙΣ ΧΕΙΡΟΠΕΔΕΣ ΤΙΣ ΕΙΧΑΤΕ ΔΕΙ;
    -ΤΩΡΑ ΤΙ ΒΛΕΠΕΤΕ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Φίλοι Νεοδημοκράτες

    Αν πράγματι πιστεύετε ότι δεν έχετε τελειώσει, πείτε το μας -σε μας τους αντιφρονούντες- για να μην καθόμαστε και γράφουμε τζάμπα.

    Όποιο καλό παιδί της ΝΔ λοιπόν πιστεύει ότι το κωστάκι δεν πάει για φούντο,
    ΑΣ ΤΟ ΔΗΛΩΣΕΙ ΕΔΩ ΣΤΟ BLOG ΞΕΚΑΘΑΡΑ ..

    Να δούμε, θα βρεθεί κανένα ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΣΚΑΝΔΑΛΟ 1 : ΥΠΟΚΛΟΠΕΣ.ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΓΑΡΓΑΡΑ.ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΙΜΩΡΗΘΗΚΕ.

    ΣΚΑΝΔΑΛΟ 2 : ΑΠΑΓΩΓΗ ΠΑΚΙΣΤΑΝΩΝ.ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΠΑΤΣΟΥΣ ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ.Ο ΠΟΛΥΔΩΡΑΣ Ο ΑΡΧΙΦΑΣΙΣΤΑΣ ΔΕΝ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ.ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΙΜΩΡΗΘΗΚΕ.


    ΝΟΜΟΣ ΠΛΑΙΣΙΟ: XΙΛΙΑΔΕΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΦΟΙΤΗΤΩΝ.ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΣΧΟΛΕΣ ΣΕ ΤΕΙ ΚΑΙ ΑΕΙ ΣΕ ΚΑΤΑΛΗΨΗ.ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΑΠΟ ΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΜΠΑΤΣΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΝΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΤΟ ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ.ΔΑΣΚΑΛΕΥΟΥΝ ΦΕΡΕΦΩΝΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ, ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗΣ, ΚΥΡΤΣΟΣ, ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ, ΟΛΓΑ ΤΡΕΜΗ ΚΑΙ ΔΕΚΑΔΕΣ ΑΚΟΜΑ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΝΑ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΟΥΝ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ.

    ΥΠΟΘΕΣΗ ΖΑΡΤΙΝΙΕΡΑ: ΟΥΔΕΝ ΣΧΟΛΙΟ.Η ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΣΥΓΚΑΛΥΨΗ ΚΑΙ Η ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ ΤΙΜΩΡΙΑ ΤΩΝ ΧΟΥΝΤΙΚΩΝ ΜΠΑΤΣΩΝ.

    ΟΜΟΛΟΓΑ: ΛΗΣΤΕΨΑΝ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΔΕΚΑΡΑΣ.ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΙΜΩΡΗΘΗΚΕ.

    ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΖΑΧΟΠΟΥΛΟΥ: ΥΠΟΠΤΗ ΦΥΛΑΚΙΣΗ ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΕΣΑ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΗ 35ΝΡΟΝΗ.ΦΗΜΕΣ ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΑΤΑΣΤΑΛΕΙΕΣ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ.

    ΣΚΑΝΔΑΛΟ SIEMENS: ΑΠΟΣΙΩΠΑΤΕ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΩΝ ΚΑΝΑΛΑΔΩΝ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΠΟΙΟΣ ΠΗΡΕ ΤΟ DVD.

    ΦΩΤΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΝΗΘΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΑΣΤΕΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΠΟΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ ΕΙΤΕ ΞΕΝΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΕΙΤΕ ΑΝΑΡΧΙΚΟΥΣ.ΦΗΜΕΣ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΠΟΛΛΑ ΟΙΚΟΠΕΔΑ ΚΑΜΕΝΑ ΕΧΟΥΝ ΕΙΔΗ ΠΟΥΛΗΘΕΙ.ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΙΜΩΡΗΘΗΚΕ.

    ΘΕΜΑ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ: ΣΤΗΜΕΝΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟ PRESSGR.ΦΗΜΕΣ ΟΤΙ Η ΔΗΘΕΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΧΙΩΤΗ ΗΤΑΝ ΣΤΗΜΕΝΗ.ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΙΜΩΣΗ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΜΕ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ.ΑΠΟ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΣ, ΕΚΒΙΑΣΤΕΣ.

    ΦΗΜΕΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΙΑΝΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΠΙΑΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ.

    ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ: ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΕΡΓΙΕΣ.Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΡΟΧΩΡΑΕΙ ΑΚΑΘΕΚΤΗ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ.ΣΥΝΤΑΞΗ ΠΡΩΤΑ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ.

    ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ: ΥΠΟΚΛΟΠΕΣ ΚΑΙ ΟΜΟΛΟΓΑ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΕ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ.ΜΕ ΤΟ ΝΟΜΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΣΥΜΦΩΝΟΥΣΕ ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΑΛΛΩΣΤΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟ Η ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΩΝ ΜΜΕ ΗΤΑΝ ΟΛΟΜΕΤΩΠΗ.ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΖΑΧΟΠΟΥΛΟΥ, ΑΝΑΦΟΡΑ ΜΗΔΑΜΙΝΗ.ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ, ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΑΠΟΨΗ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ξέρετε ποιος είναι ο ΑΛΙΦΈΡΗΣ, ο κατήγορος του Παυλίδη;Ξέρετε ποια σχέση έχει αυτός κι ο αδελφός του με το πλοίο που "έτρωγε" τις επιδοτήσεις,επί ΠΑΣΟΚ,πριν πάρει το διαγωνισμό,επί Ν.Δ.,άλλο πλοίο, που ανήκει σε εταιρία Λαικής Βάσης;Αν είναι ποτέ δυνατό να κατηγορείται Υπουργός, επειδή βελτίωσε τις προδιαγραφές του διαγωνισμού,προκειμένου να μπεί μεγαλύτερο πλοίο,για να εξυπηρετούνται επιβάτες και αυτοκίνητα..Ο Δήμαρχος Τήλου κόπτεται τελικά για τα συμφέροντα συγκεκριμένου πλοίου,με το οποίο όλοι γνωρίζουν ποια σχέση έχει, κι όχι για την εξυπηρέτηση του νησιού του,ακόμη κι αν το πλοίο είναι καλύτερο και μεγαλύτερο..Αλλά δε φταίει αυτός..Πίσω του κρύβεται το ΠΑΣΟΚ,που προσπαθεί να μας πείσει, ότι δήθεν έχει το ηθικό πλεονέκτημα.Λες και πάθαμε όλοι αμνησία και δε θυμόμαστε ποια λαμόγια μας κυβερνούσανε 20 σχεδόν χρόνια..Αλλά καλά να πάθει ο Καραμανλής που δεν τους έβαλε φυλακή και μαζί με τα λαμόγια της Ν.Δ.τρώνε και σκούζουνε, τολμώντας να κατηγορούνε και άσπιλους πολιτικούς, όπως ο Παυλίδης. Ευτυχώς που υπάρχουν στο ΠΑΣΟΚ και σοβαροί άνθρωποι, όπως ο Βενιζέλος, ο Ροβέρδος και ο Ρόβλιας, που σώζουν τα προσχήματα και δηλώνουν ευθέως, ότι οι κατηγορίες κατά Παυλίδη είναι αστήρικτες..Τι να πει επίσης κανείς για τους δημοσιογράφους και τα κανάλια, που "ανακαλύπτουν" διαφορές, ως προς το τίμημα του διαμερίσματος, ανάμεσα στον Παυλίδη και την κόρη του ή το συνεργάτη του;Δεν διαβάζουν ούτε τα Πρακτικά της Βουλής;Γιατί τόση βάναυση παραποίηση της αλήθειας;Αυτά επί του παρόντος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΤΟ ΧΑΣΑΜΕ ΤΟ ΧΑΖΟΠΑΙΔΙ (ΚΩΣΤΑΚΗ) ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Η εορτή του Αγίου Λαζάρου ήλθε και πέρασε....


...και το θαύμα δεν έγινε...


ο λαζαρωμένος Κωστάκης δεν ανεστήθη.

....

τα νέα γκάλοπς τον χώνουν πιο βαθειά στο χώμα..



..ρίχτε φτυαριές, πολλές φτυαριές.


Όσο πιο βαθειά, τόσο πιο καλά...
ΟΣΟ ΠΙΟ ΒΑΘΕΙΑ, ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΚΑΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΙΔΕΣ ΤΟΥΣ ΓΑΛΑΖΙΟΥΣ
    ΡΕ ΓΚΑΒΑΚΑ.......

    ΡΕ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΑ ΠΑΣΟΚΙΑ
    ΚΑΙ ΛΑΒΑΝΟΥΣ ΒΑΖΕΤΕ ΤΩΡΑ
    ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ...
    ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΞΕΧΩΡΙΣΟΥΝ
    ΤΗΝ ΣΟΒΟΥΡΑ !

    ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΟ.
    ΠΑΣΟΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΒΡΙΖΟΥΝ ΣΑΝ ΤΣΟΓΛΑΝΟΙ.
    ΟΙ ΑΛΛΟΙ. ΔΕΝ ΒΡΙΖΟΥΝ.

    ΜΑΛΑΚΑ ΑΛΒΑΝΕ ΘΑ ΣΕ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ...
    ( το μαλάκας στο πασοκ είναι τίτλος τιμής, έτσι που έχετε γίνει).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ-ΚΟΜΜΑΤΑΡΧΗΣ ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΤΗ ΧΩΡΑ. ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΑ ΠΡΟΤΙΜΑ ΝΑ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΕΤΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ.

    Η εικόνα του κ. Καραμανλή κατά την επίσκεψη του στην Πέλλα, ήταν θλιβερή. Εικόνα προσαρμοσμένη σε ένα ακόμη ανούσιο για τη χώρα σώου, που εξυπηρετούσε μόνο τις επικοινωνιακές ανάγκες του και της ετοιμόρροπης κυβέρνησης του. Αντί για ένα πρωθυπουργό για ένα πρωθυπουργό που εμπνέει σιγουριά και ενώνει, είδαμε:

    - Έναν πολιτικό αρχηγό που προτιμά να αντιπολιτεύεται την αντιπολίτευση, αντί να κυβερνά τη χώρα. Που τολμάει και μιλάει όταν ακόμη είναι νωπές οι μνήμες από τον ορισμό της πολιτικής εξαπάτησης: «Είπαμε και επιμένουμε: Νέοι φόροι δεν πρόκειται να επιβληθούν!» (Κ. Καραμανλής, συζήτηση στη Βουλή για προϋπολογισμό 2009, 21/12/2008).

    - Έναν κομματάρχη, που επέλεξε για άλλη μια φορά να επισκεφθεί έναν Νομό ειδοποιώντας μόνο τα κομματικά στελέχη.

    - Έναν σχολιαστή, που αρκείται να περιγράφει τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει η χώρα χωρίς να έχει ένα στοιχειώδες σχέδιο χειρισμού της κρίσης.

    - Όμηρος συμφερόντων, δέσμιος των αποτελεσμάτων της δικής του καταστροφικής πολιτικής για τον τόπο πέντε χρόνια τώρα.

    - Έναν πρωθυπουργό όμηρο συμφερόντων, αδύναμο να κινητοποιήσει τις δημιουργικές δυνάμεις της χώρας μας, να χτίσει κοινωνικές συμμαχίες, να δημιουργήσει συναινέσεις για να πάει η Ελλάδα μπροστά.

    ''PASOK poisonous''

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. 13 Απρ 2009 7:58:00 μμ

    Πρόσεχε μήν πάθεις κανένα εγκεφαλικό σε κατανοούμε η πίπα των 7,5 μονάδων που μεγαλώνει συνέχεια είναι πολύ μεγάλη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΡΕ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΑ ΠΑΣΟΚΙΑ
    ΚΑΙ ΛΑΒΑΝΟΥΣ ΒΑΖΕΤΕ ΤΩΡΑ
    ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ..ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΙΖΟΥΝ

    ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΞΕΧΩΡΙΣΟΥΝ
    ΤΗΝ ΣΟΒΟΥΡΑ !

    ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΟ.
    ΑΛΒΑΝΕ.
    ΠΑΣΟΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΒΡΙΖΟΥΝ ΣΑΝ ΤΣΟΓΛΑΝΟΙ.
    ΟΙ ΑΛΛΟΙ. ΔΕΝ ΒΡΙΖΟΥΝ.

    ΜΑΛΑΚΑ ΑΛΒΑΝΕ ΘΑ ΣΕ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ...
    ( το μαλάκας στο πασοκ είναι τίτλος τιμής, έτσι που έχετε γίνει).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. η Μητέρα όλων των Μπουζουκιών στο MEGA!

    μην τη χάσετε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΗ ΣΙΓΗ ΑΠΟ ΤΟ ΕΚΑΠ ΠΑΣΟΚ??

    Σκανδαλο:
    Γιατι μενουν κλειστα τα στοματα για τις μηνυσεις που εχει κανει εναντιον της Μαριας Δαμανακη γνωστος πολιτευτης οτι εβριζε τον Προεδρο την συζυγο του Προεδρου του Πασοκ και εχει δολοφονησει 2 παιδια??

    Ποιος θα δικασει την δολοφονο Δαμανάκη Μαρία ΔΟΛΟΦΟΝΟ 2 ΠΑΙΔΙΩΝ????
    H Δαμανάκη Μαρία ηταν το "κρυφο χαρτι" των δεξιων μεσα στο Πασοκ με ανταλλαγμα να την κανουν οι δεξιοι προεδρο δημοκρατιας!!

    Αν το Πασοκ δεν ειχε μεσα Δαμανακηδες θα ειχε κερδισει και τις προηγουμενες εκλογες!

    13 Απρ 2009 7:31:00 μμ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Ψηφίζω Νέα Δημοκρατία (τρομάρα μου), άρα είμαι βλάκας, χαζός, ηλίθιος, χαζοβιόλης, χαζομαλάκας, κορόιδο, κοθώνι, αρχημαλάκας!!!
    Γιατί ανέχομαι να μας κυβερνούν Ο Κωστάκης ο μπουχέ σας με την άχρηστη παρέα του.
    Γατί ανέχομαι να μας κυβερνούν απατεώνες, κλέφτες, μιζαδόροι, λαμόγια, ανίκανοι, άχρηστοι.
    Γιατί ανέχομαι έναν κουρασμένο μπούλη να παριστάνει τον πρωθυπουργό.
    Γιατί με την ψήφο μου συμμετέχω και εγώ στην καταστροφή της Ελλάδας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. ΤΟ ΧΑΣΑΜΕ ΤΟ ΧΑΖΟΠΑΙΔΙ (ΚΩΣΤΑΚΗ) ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗ.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. ΑΝΤΕ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗ ΠΑΡΑΤΑ ΤΟ ΟΥΙΣΚΙ.
    ΩΡΑ ΓΙΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑ.

    Τι σημαίνει η Μεγάλη Δευτέρα


    ΜΕΓΑΛΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΣΗΜΕΡΑ - ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΤΩΝ ΠΑΘΩΝ.

    Με τη Μεγάλη Δευτέρα ξεκινά η εβδομάδα των Παθών του Ιησού Χριστού.
    Η Εκκλησία μας, έχει αφιερώσει την ημέρα αυτή στη μνήμη του Ιωσήφ του Παγκάλου.
    Η ιστορία του είναι η ακόλουθη. Ο Ιωσήφ ήταν ο 11ος υιός του Ιακώβ.
    Η προσωπικότητα του και η ενάρετη ζωή του, «ενοχλούσε» τα μεγαλύτερα αδέρφια του. Θέλοντας να απαλλαγούν από την παρουσία του, τον πούλησαν σαν σκλάβο.
    Ο Ιωσήφ, ως σκλάβος, έφτασε στην Αίγυπτο. Εκεί αγοράστηκε από τον Πεντεφρή, ένα αυλικό του Φαραώ. Μην υποκύπτοντας όμως, στις ερωτικές επιθυμίες της γυναίκας του Πεντεφρή, συκοφαντήθηκε από την ίδια και φυλακίστηκε. Από την φυλακή βγήκε, όταν ερμήνεψε ένα όνειρο του Φαραώ, και μέσω αυτής της ερμηνείας έσωσε τους κατοίκους της Αιγύπτου από λιμό.

    Στο όνειρο του ο Φαραώ είχε δει στην όχθη του Νείλου να βόσκουν επτά παχιές αγελάδες και να φυτρώνουν επτά ψηλά και εύρωστα στάχια.
    Στην συνέχεια όμως του ονείρου παρουσιάστηκαν επτά ισχνές αγελάδες που έφαγαν τις ........

    προηγούμενες, ενώ τα στάχια «πνίγηκαν» από νέα επτά που ήταν όμως άρρωστα και αδύνατα.
    Η ερμηνεία που έδωσε ο Ιωσήφ, ήταν ότι για επτά χρόνια στην Αίγυπτο οι καλλιέργειες θα αποδώσουν πολλούς καρπούς και γενικά θα επικρατήσει ευφορία.
    Τα επτά όμως αυτά χρόνια, θα τα...
    διαδεχθούν επτά χρόνια λιμού και ξηρασίας. Και όντως έτσι έγινε.
    Οι Αιγύπτιοι όμως είχαν, μετά τις υποδείξεις του Ιωσήφ, αποθηκεύσει τρόφιμα και τα επτά χρόνια του λιμού τα πέρασαν αλώβητοι. Δεν έγινε όμως το ίδιο με τους ανθρώπους των γύρω περιοχών.
    Ανάμεσα σε αυτούς, ήταν και η οικογένεια του Ιωσήφ, ο οποίος εντωμεταξύ είχε ανέλθει στην Αιγυπτιακή κοινωνία και είχε λάβει πολλά αξιώματα. Στα πρόθυρα του λιμού τα αδέρφια του, ζήτησαν βοήθεια από την Αίγυπτο και παρουσιάστηκαν μπροστά στον Ιωσήφ όπου ήταν ο υπεύθυνος διανομής των αποθηκευμένων αγαθών.

    Ενώ οι ίδιοι δεν αναγνώρισαν τον αδερφό τους, εκείνος κατάλαβε ποιους είχε απέναντι του.
    Εκείνη την στιγμή, φάνηκε για μια ακόμη φορά το μεγαλείο της ψυχής του Ιωσήφ. Όχι μόνο δεν τους τιμώρησε, αλλά δίνοντας τους συγχώρεση, κάλεσε όλη την οικογένεια του να εγκατασταθεί στην Αίγυπτο και να γλυτώσει από την απειλή της πείνας.
    Στην λειτουργία της Μεγάλης Δευτέρας, περιλαμβάνεται και η ιστορία της «Καταραθείσης και Ξηρανθείσης Συκής».
    Ο Χριστός περπατώντας στους δρόμους της Ιερουσαλήμ, την επομένη ημέρα της εισόδου του, είδε μια εύρωστη συκιά με παχύ φύλλωμα. Την πλησίασε με σκοπό να κόψει ένα σύκο. Η συκιά όμως δεν είχε καθόλου καρπούς.
    Τότε ο Ιησούς είπε απευθυνόμενος στο δέντρο: «Μηκέτι εκ σου καρπός γένηται εις τον αιώνα και εξηράνθη παραχρήμα η συκή» (Ματθ.21:19). Η συκιά την ίδια στιγμή ξεράθηκε. Γι' αυτό λέγεται «Καταραθείσα», δηλαδή καταραμένη και «Ξηρανθείσα», δηλαδή ξεραμένη.

    Τη Μεγάλη Δευτέρα σε όλη την Ελλάδα ξεκινούν οι ετοιμασίες, στα σπίτια, για τον εορτασμό του Πάσχα. Έτσι εκείνη την ημέρα, στα χωριά κυρίως, ασπρίζονται με ασβέστη οι αυλές, βάφονται οι γλάστρες κόκκινες και φυτεύονται διάφορα λουλούδια. Σε κάποιες περιοχές, οι πιστοί συνήθιζαν να τρέφονται μόνο με ψωμί και νερό έως τη Μεγάλη Πέμπτη το πρωί, που λάμβαναν από την εκκλησία την Θεία Κοινωνία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Ο Ακίνητος Βούδας, όταν χρειαστεί και με την γλώσσα του σώματος, πότε, ακινησία και πότε με το σπάσιμο της μέσης δεξιά και αριστερά θα αναλάβει σαν πολιτικός μεγάλου βεληνεκούς την πολιτική ευθήνη.
    Και θα το κουκουλώσει και αυτό.
    Ες άλλα τα σπουδαία....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ !!!

    Η Μαρία Δαμανάκη και η παρεα της εχει δολοφονησει και αλλα παιδια!!!

    εχουμε ολα τα στοιχεια!!

    δεν θα το πιστευετε οταν βγουν στην φορα!!

    Το κανουν απο "θρησκευτική πεποιθηση" οργανωση εβραιο-σιωνιστικη με "τελετες νεκρων παιδιων" !!
    ΣΚΑΝΔΑΛΟ

    ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΗ ΣΙΓΗ ΑΠΟ ΤΟ ΕΚΑΠ ΠΑΣΟΚ??

    Σκανδαλο:
    Γιατι μενουν κλειστα τα στοματα για τις μηνυσεις που εχει κανει εναντιον της Μαριας Δαμανακη γνωστος πολιτευτης οτι εβριζε τον Προεδρο την συζυγο του Προεδρου του Πασοκ και εχει δολοφονησει 2 παιδια??

    Ποιος θα δικασει την δολοφονο Δαμανάκη Μαρία ΔΟΛΟΦΟΝΟ 2 ΠΑΙΔΙΩΝ????
    H Δαμανάκη Μαρία ηταν το "κρυφο χαρτι" των δεξιων μεσα στο Πασοκ με ανταλλαγμα να την κανουν οι δεξιοι προεδρο δημοκρατιας!!

    Αν το Πασοκ δεν ειχε μεσα Δαμανακηδες θα ειχε κερδισει και τις προηγουμενες εκλογες!
    ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΗ ΣΙΓΗ ΑΠΟ ΤΟ ΕΚΑΠ ΠΑΣΟΚ??

    Σκανδαλο:
    Γιατι μενουν κλειστα τα στοματα για τις μηνυσεις που εχει κανει εναντιον της Μαριας Δαμανακη γνωστος πολιτευτης οτι εβριζε τον Προεδρο την συζυγο του Προεδρου του Πασοκ και εχει δολοφονησει 2 παιδια??

    Ποιος θα δικασει την δολοφονο Δαμανάκη Μαρία ΔΟΛΟΦΟΝΟ 2 ΠΑΙΔΙΩΝ????
    H Δαμανάκη Μαρία ηταν το "κρυφο χαρτι" των δεξιων μεσα στο Πασοκ με ανταλλαγμα να την κανουν οι δεξιοι προεδρο δημοκρατιας!!

    Αν το Πασοκ δεν ειχε μεσα Δαμανακηδες θα ειχε κερδισει και τις προηγουμενες εκλογες!

    13 Απρ 2009 7:31:00 μμ

    ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΔΙΩΞΕ ΤΗ ΔΑΜΑΝΑΚΗ ΜΑΡΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ 52% !!
    ΣΕ ΠΡΟΔΙΔΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΕΞΕΥΤΕΛΙΖΕΙ ΠΡΟΕΔΡΕ!!

    13 Απρ 2009 7:31:
    ΡΑΓΚΟΥΣΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΚΑΝΔΑΛΟ
    ΑΝΤΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΣΚΑΝΔΑΛΟ
    ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ
    ΜΑΡΙΑ ΔΑΜΑΝΑΚΗ ΣΚΑΝΔΑΛΟ

    13 Απρ 2009 9:04:00 μμ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. ΟΙ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΔΕΣ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΤΗΝ ΚΟΠΑΝΑΝΕ
    Έτσι γράφει η ιστορία
    ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Το καλοκαιρι καταγγειλα εγγραφως στο υπουργειο σκανδαλο με τις αγονες γραμμες και το θαψανε.
    Συγγεκριμενα καταγγειλα οτι η εταιρια του Μανουση επαιρνε τηλεφωνο τους επιβατες που ειχαν κλεισει εισητηριο να αλλαξουν ημερομηνια δρομολογιου προκειμενου η εταιρια να \ΜΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙ ΤΟ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ ΑΛΛΑ ΝΑ ΚΑΡΠΩΘΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ.
    Η σχετικη εγγραφη καταγγελια υπαρχει στο λιμεναρχειο Καβαλας.Εγινε 10/8/2008 Ο λιμεναρχης μου ειχε πει οτι θα την εστελνε στον εισαγγελεα αλλα κανεις δεν με καλεσε μεχρι σημερα.
    Αντιγραφο εστειλα στους τοπικους βουλευτες αλλα κανεις δεν ενδιαφερθηκε.Μηπως πρεπει η εξεταστικη επιτροπη να ενδιαφερθει .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Εργοστάσιο παραγωγής ψεμάτων και λάσπης το press του απατεώνα Παπαγιάννη, του ψυχασθενή του Καψαμπέλη και του εθνικού ραμολιμέντου του Γιομπαζολιά.
    Τι μας λέτε ρε κατσαπλιάδες δηλαδή;
    Νάρθει καλύτερα ο Γιωργάκης με τους πρωταθλητές του, έτσι;
    Έχει εξαιρετική ομάδα και δοκιμασμένη, ειδικά στη ΔΙΑΦΘΟΡΑ.
    Ποιόν να πρωτοθυμηθείς;
    Tον Πάχτα, τη Βασούλα, τον Παπαντωνίου, το Χριστοδουλάκη, το Λαλιώτη, τον Παπουτσή, το Βερελή, το Μαντέλη, τον Τσοχατζόπουλο, το Ρέππα, το Σκανδαλίδη, τον Τσουκάτο, τη Δαμανάκη, ποιόν να πρωτοθυμηθείς;
    Έτοιμη και ρονταρισμένη είναι η κομπανία να μας γλυτώσει, για άλλη μια φορά, από τη διαφθορά.
    Δεν ντρέπεσαι Γιωργάκη να λές τέτοια πράγματα;
    Μιλάνε για σκοινί στο σπίτι του κρεμασμένου;
    Οι πληρωμένες δημοσκοπήσεις του Μπόμπολα, του Αλαφούζου, του Λαπράκη και του Κυριακού σας έχουν φουσκώσει τα μυαλά και έχετε χάσει την επαφή με την πραγματικότητα.
    Σύντομα θα προσγειωθείτε πάλι εκεί που σας αξίζει.
    Στα σκατά της ανυποληψίας και της φαιδρότητας.
    Γελοίοι άνθρωποι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Τριανταφυλλίδης... έτοιμο το διαβατήριο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. ΑΝΘΡΩΠΑΚΙ!!!ΠΑΥΛΙΔΗ ΣΟΥ ΤΑ ΕΛΕΓΑ ΠΡΙΝ ΚΑΙΡΟ... ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΕ ΜΙΑ ΖΩΗ ΝΑ ΓΑΜΑΣ ΤΟΥΣ ΡΟΔΙΤΕΣ ΤΩΡΑ ΘΑ ΣΕ ΠΙΔΗΞΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ,ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΑΝΟΜΑΛΟ ΣΑΚΕΛΑΡΟΠΟΥΛΟ ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΑΣΕΞΟΥΑΛ ΠΟΥ ΕΥΓΕΝΕ ΜΑΤΑ ΟΠΛΑ ΤΗ ΝΥΧΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΖΑΙ ΜΑΓΓΑΣ ,ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΜΑΓΑΛΟΑΠΑΤΕΟΝΑ ΤΗΣ ΔΑΝΕ ,ΟΠΩΣ ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΕΥΘΑΡΜΕΝΑ ΣΚΟΥΛΙΚΙΑ ΣΕ ΔΗΜΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ.ΕΦΟΡΙΑ ΝΟΜΑΡΧΙΑ ΠΟΥ ΞΑΦΝΙΚΑ ΕΓΙΝΑΝ ΕΠΙΧΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΜΕ ΠΑΡΑΘΑΛΑΣΙΕΣ ΜΑΖΟΝΕΤΕΣ ΜΕΡΣΕΝΤΕΣ ΡΩΣΙΔΑΚΙΑ ΚΟΚΙΤΣΕΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΙΠΑ, ΝΕΟΠΛΟΥΤΟΙ ΤΟΥ ΚΟΛΟΥ ΔΙΕΥΘΑΡΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΑΝΟΜΑΛΟΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΘΟΙ ΣΑΣ, ΑΛΛΑ ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΦΑΤΕ ΓΑΜΙΣΗ!!!!ΕΛΑΤΕ ΠΑΛΗ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΑΤΙΚΑ ΓΙΑ ΜΙΖΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΔΙΤΕ ΤΙ ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΜΟΛΙΣ ΞΕΚΙΝΙΣΕ !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Ο Δήμαρχος Σύμης σε ραδιοφωνική εκπομπή απευθυνόμενος στον Αλιφέρη
    είπε: ΑΔΕΡΦΕΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΓΙΝΑΜΕ ΜΑΛΛΙΑ ΚΟΥΒΑΡΙΑ.

    Εγώ λέω:Αντρας με άντρα διαφορά έχει πολύ μεγάλη,αλλος χορεύει......κουνιστό (Αλιφέρης) και άλλος (Παυλίδης) πεντοζάλη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Ειλικρινά τα διάβασα ΟΛΑ.Και θα το ΞΑΝΑΠΩ.
    Πότε ρε συνΈλληνες θα καταλάβετε ποιό ειναι το συμφέρον του τόπου μας ,ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ;;;;; EEEE;;;;;Πότε ρεεεεεε;;;;;;;;
    Eσεις ακόμα χωρίζεστε σε ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ,ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥΣ,ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ,ΠΑΟΚΤΖΗΔΕΣ, ΑΡΕΙΑΝΟΥΣ κλπ κλπ.
    Εμ ετσι ΔΕΝ υπάρχει καμμιά πρίπτωση να πάμε μπροστά σαν ΧΩΡΑ.
    Εμ καλά μας κάνουν οι πολιτικοί και μας σκίζουν τον πάτο οταν & όποτε μπορούν.
    Αντε να χαθείτε ρε ΜΟΣΧΑΡΙΑ ε ΜΟΣΧΑΡΙΑ.
    A.J.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση