GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Eπιβεβαιώθηκε (πάλι) το Press-gr...

To ΠΑΣΟΚ ζήτησε εκ νέου Προανακριτική για το Βατοπέδι. Τι θα κάνουν τώρα οι βουλευτές της ΝΔ; .. Του Στάθη Παλαιολόγου Επιβεβαιώθηκαν για ά...

To ΠΑΣΟΚ ζήτησε εκ νέου
Προανακριτική για το Βατοπέδι.
Τι θα κάνουν τώρα οι βουλευτές της ΝΔ;
..
Του Στάθη Παλαιολόγου

Επιβεβαιώθηκαν για άλλη μια φορά οι πληροφορίες του Press-gr (διαβάστε εδώ). Το ΠΑΣΟΚ επανενεργοποιεί την πρότασή του για σύσταση Προανακριτικής Επιτροπής σχετικά με την υπόθεση της Μονής Βατοπεδίου και ζητά να εγγραφεί η πρόταση αυτή στην ημερήσια διάταξη της Βουλής κατά την ερχόμενη εβδομάδα.
Με τον τρόπο αυτό, θα πρέπει να σταλεί η δικογραφία για την υπόθεση, που επιμένει να την κρατά στο συρτάρι του ο Γ. Σανιδάς, στη Βουλή.
Το αίτημα αυτό του ΠΑΣΟΚ μετέφερε πριν από λίγο ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπός του Ευ. Βενιζέλος στον πρόεδρο της Βουλής Δημ. Σιούφα ο οποίος απάντησε ότι θα το θέσει στην Ολομέλεια της Βουλής μόλις επαναλάβει τις εργασίες της την ερχόμενη εβδομάδα.
Δια του κ. Βενιζέλου το ΠΑΣΟΚ ζήτησε δημοσίως και από τον κ. Σανιδά να στείλει τη δικογραφία στη Βουλή αλλά εκείνος, με έγγραφη ανακοίνωση, επιμένει στις θέσεις του και δεν την στέλνει.
Εναπόκειται δηλαδή τώρα...
στην κοινοβουλευτική πλειοψηφία της ΝΔ - και στον κάθε βουλευτή της ΝΔ χωριστά- να αναλάβουν τις ευθύνες τους. Θα θελήσουν να έρθουν όλα στο φως ή θα συνεργήσουν στη συγκάλυψη; Τι θα κάνουν όσο κόπτονται για τη διαφάνεια και την εντιμότητα; Ιδού η Ρόδος...

47 σχόλια

  1. Τρικυμία στο κρανίο έχει φέρει στους πασόκους η Ζίμενς.

    Πραγματικά νεοδημοκρατικά σκάνδαλα δεν υπάρχουν γι’ αυτό προσπαθούν να βαφτίσουν σκάνδαλο ότι περπατάει, ότι κολυμπάει και ότι πετάει.

    Ονόμασαν σκάνδαλο τις υποκλοπές, τη στιγμή που υποκλεπτόμενος ήταν ο ίδιος ο πρωθυπουργός.

    Ονόμασαν σκάνδαλο τα ξενοπηδήματα του Ζαχόπουλου, λες και αυτό ήταν ευθύνη του Καραμανλή.

    Ονόμασαν σκάνδαλο το Βατοπέδι, που ηταν μιά υπόθεση που είχαν ξεκινήσει οι ίδιοι οι πασόκοι με το Φωτιάδη και το Δρύ και που ανέδειξε το μεγάλο πρόβλημα επικάλυψης αρμοδιοτήτων στης δημόσιας διοίκησης, λές και ο καραμανλής πρωτο-ίδρυσε το δημόσιο το 2004.

    Ονόμασαν σκάνδαλο Παυλίδη μία υποτιθέμενη μίζα μόλις 100.000 ευρώ του 2005 (γιατί βγήκε τώρα όλοι υποψιαζόμαστε) χωρίς ίχνος στοιχείων.

    Κύριοι πρασινοφρουροί, αυτά που ονομάζετε σκάνδαλα είναι ΧΕΙΡΟΒΟΜΒΙΔΕΣ ΚΡΟΤΟΥ ΛΑΜΨΗΣ.

    Όσο και να πυροβολείτε τον Καραμανλή είναι άτρωτος, γιατί είναι έντιμος, ίσιος και νοιάζεται μόνο για το καλό της χώρας.

    Αυτό δεν αρέσει σε πολλούς που είχαν μάθει αλλιώς, είχαν μάθει στο πάρε-δώσε, γι' αυτό τον πολεμούν σαν λυσσασμένα σκυλιά.

    Δεν αρέσει στους καναλάρχες γιατί είχαν μάθει να ανεβοκατεβάζουν κυβερνήσεις (Λαμπράκης), δεν αρέσει στους επιχειρηματίες γιατί δεν παίρνουν πια χαριστικές κρατικές δουλειές (Μπόμπολας, Κυριακού, Αλαφούζος), δεν αρέσει στους αμερικάνους γιατί δεν γονατίζει στις εντολές τους.

    Με λίγα λόγια, ο Καραμανλής γενικώς δεν "συνεργάζεται", ούτε ένα μυστικό δείπνο δεν κάνει μαζί τους, σαν το Γιωργάκη.

    Να δούμε τί καταλαβαίνει και ο λαός από όλα αυτά.

    Η Ζίμενς είναι το μεγαλύτερο σκάνδαλο στην Eλλάδα, μετά βέβαια το σκάνδαλο του Χρηματισηρίου.

    Μιλάμε για ΧΟΝΤΡΑ ΛΕΦΤΑ.

    Φαίνεται ότι εμπλέκονται τουλάχιστον 40 άτομα με πάνω από 450 ύποπτους τραπεζικούς λογαριασμούς.

    Η Ζίμενς Γερμανίας στοιχειοθετεί ότι μεταξύ 1997 και 2004 έχει δώσει για μίζες στην Ελλάδα περίπου 130 εκατομμύρια.

    ΒΑΛΕ ΔΙΠΛΑ ΣΤΑ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΑ 100 ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ ΤΟΥ ΠΑΥΛΙΔΗ (που μας έχουν πρήξει δυό μήνες τώρα οι καναλάρχες) ΤΑ 130 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΤΗΣ ΖΙΜΕΝΣ ΚΑΙ ΕΛΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΔΙΑΦΘΟΡΑ.

    Σε περίπτωση που ο βλακογιώργος δεν καταλαβαίνει τη διαφορά, η Ζίμενς είναι 1.300 φορές μεγαλύτερη από τον Παυλίδη.

    Επειδή ξέρω ότι ΠΑΛΙ ο Αϊνστάϊν μας δεν θα καταλάβει τη διαφορά να το κάνω ακόμη πιό λιανά.

    Από την Ομόνοια μέχρι το Σύνταγμα είναι 1 χιλιόμετρο.

    Από την Ομόνοια μέχρι την Κωνσταντινούπολη είναι 1.300 χιλιόμετρα.

    Πήγαινε Γιωργάκη μου με το ποδηλατάκι σου μέχρι την Κωνσταντινούπολη και εγώ θα πάω μέχρι το Σύνταγμα.

    Όταν γυρίσεις έλα να με βρείς και να δούμε πως θα σου φανεί εάν σου πώ :

    Έλα μωρέ, τί Σύνταγμα τί Κωνσταντινούπολη, το ίδιο πράγμα είναι.

    (Φαντάσου ότι αυτό το αργόστροφο λέει ότι θα σώσει και την Ελλάδα από την παγκόσμια κρίση ).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Άλλα αντ'άλλων οι ψευτο-δημοσιογράφοι που λασπολογούσαν επί τρίμηνο για το σπίτι Ρουσόπουλου/Ζαχαρέα στο Ψυχικό, όταν αποκαλύφθηκε ότι ήταν μόνο ένα ΙΣΟΓΕΙΟ διαμέρισμα 60τετραγωνικών σε παλιά πολυκατοικία του 1970.

    Όπως επίσης για τη "βίλα" στην Πάρο με την πισίνα των 130 τετραγωνικών, ΤΕΛΙΚΑ ήταν ένα διαμερισματάκι 55 τετραγωνικών και η πισίνα ήταν κοινόχρηστη με όλα τα άλλα διαμερίσματα του συγκροτήματος!

    Και όλη αυτή την "τεράστια περιουσία" που έχει ο Ρουσόπουλος με δανεικά (δηλαδή τα χρωστάει) λέγανε ότι την έκανε με κλεψιμέϊκα από το Βατοπέδι.

    Εάν ΑΥΤΑ έκλεψε ο Ρουσόπουλος ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ, όπως τουλάχιστον την αντιλαμβάνονται οι πρασινοφρουροί.

    Ο μεγαλο-κλέφτης υπουργός θα έμενε σε ισόγειο 60 τετραγωνικών ή σε ή ΣΕ ΒΙΛΛΑ 2.000 ΤΕΤΡΑΓΩΝΙΚΩΝ, όπως ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ, που αποφάσισε να παντρευτεί στο Παρίσι ξοδεύοντας εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ μόνο για τη δεξίωση;

    Θυμήθηκα τώρα που λέγανε ότι έκλεψε και το ανθρωπάκι ο Ζαχόπουλος, που έμενε σε ΝΟΙΚΙΑΣΜΕΝΟ διαμέρισμα 65 τετραγωνικών και ξέχασαν οι καναλο-ηθοποιοί το βίο και πολιτεία των ζάπλουτων υπουργών του πασόκ που έλυσαν το οικονομικό πρόβλημα και των εγγονιών τους με το σκάνδαλο του Χρηματιστηρίου.

    Ο ΨΕΥΤΗΣ ΚΑΙ Ο ΚΛΕΦΤΗΣ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΧΡΟΝΟ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ, δεν το ξέρατε αυτό ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΚΛΕΦΤΕΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΙΔΕΣ «ΩΦΕΛΙΜΕΣ ΠΛΗΡΩΜΕΣ» ΟΙ ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΦΙΛΟΙ ;

    Ο Τρεπεκλής, αντιπρόσωπος της SAIC στην χώρα μας ήταν σύμβουλος του Αντρέα Παπανδρέου και επίσης είναι παιδικός φίλος του Γιωργάκη.

    Ποιου Γιωργάκη;

    Του δικού μας Γιωργάκη, του ίδιου που κατηγορεί τον Παυλίδη ότι πήρε μίζα 100,000 ευρώ (κρίμα ξεφτιλίστηκαν και οι μίζες επί ΝΔ).

    Για την υπόθεση της ασφάλειας των Ολυμπιακών Αγώνων, ο Tρεπεκλής είχε λάβει (όπως παραδέχθηκε και ο ίδιος στον ανακριτή) ως αμοιβή διαμεσολάβησης το ποσόν των 6,5 εκατομμυρίων ευρώ (δυόμιση δισεκατομμυρίων δραχμών) για το αμαρτωλό C4I .

    Το σύστημα ουσιαστικά δεν λειτούργησε ποτέ.

    Βέβαια η μίζα, μίζα.

    ΚΑΙ ΤΙ ΜΙΖΑ !!!

    Μίζα, όχι παίξε γέλασε.

    Μίζα που να αξίζει τον κόπο.

    Μίζα σοσιαλιστική.

    Όχι σαν τους άλλους μαλάκες που βουτήξανε το σουσάμι από το κουλούρι και τους καθίζουν στο πολιτικό σκαμνί για διάρρηξη τράπεζας.

    Φαντάσου κάθαρση και προκοπή που θέλει να φέρει στην Ελλάδα ο Γιωργάκης.

    ΟΛΟΙ ΑΝΕΡΓΟΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΛΙΑΤΣΙΚΟ ΤΗΣ ΠΡΑΣΙΝΗΣ ΜΑΦΙΑΣ.

    Είδες παιδικούς φίλους το αμερικανάκι;

    ……………..
    Σκάσαμε στα γέλια, απίθανος ο τύπος στο πλυντήριο.
    Φαντάσου να ήταν και καλός στη δουλειά του, σαν το Γιωργάκη, που φαίνεται να έχει γερά κονέ με τις "ωφέλιμες πληρωμές" της Siemens.
    Ο άλλος Γιώργος ο Τρεπεκλής, αντιπρόσωπος της SAIC στην χώρα μας, ήταν σύμβουλος του Αντρέα Παπανδρέου και παιδικός φίλος του Γιωργάκη, που κατηγορεί τον Παυλίδη ότι πήρε μίζα 100,000 ευρώ (ξεφτιλίστηκαν και οι μίζες επί καραμανλή).
    Για την υπόθεση της ασφάλειας των Ολυμπιακών Αγώνων, ο Tρεπεκλής είχε λάβει (όπως παραδέχθηκε και ο ίδιος στον ανακριτή) ως αμοιβή διαμεσολάβησης το ποσόν των 6,5 εκατομμυρίων ευρώ (περίπου δυόμιση δισεκατομμυρίων δραχμών) για το αμαρτωλό C4I .
    Το σύστημα ουσιαστικά δεν λειτούργησε ποτέ.
    Βέβαια η μίζα, μίζα.
    ΚΑΙ ΤΙ ΜΙΖΑ !!!
    Μίζα, όχι παίξε γέλασε.
    Μίζα που να αξίζει τον κόπο.
    Μίζα σοσιαλιστική.
    Όχι σαν τους δεξιούς τους άχρηστους που πήγαν να βουτήξουνε το σουσάμι από το κουλούρι και τους καθίζουν στο πολιτικό σκαμνί για διάρρηξη τράπεζας.
    Φαντάσου κάθαρση που θέλει να φέρει στην Ελλάδα ο Γιωργάκης.
    Τελικά, μεγάλο πράγμα η εμπειρία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το Βατοπέδι θα αφήσει ιστορία.
    Θα μείνει για πάντα χαραγμένο στη μνήμη του λαού για το πώς μπορείς να σπιλώσεις ένα πολιτικό κόμμα ΟΤΑΝ ΕΧΕΙΣ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΤΟΥΣ ΣΥΓΧΡΟΝΟΥΣ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ, το Μπόμπολα, το Λαμπράκη, τον Κοντομηνά, τον Κυριακού και τον Αλαφούζο.
    Πώς μπορείς να διαβάλλεις τον πολιτικό σου αντίπαλο με πληρωμένες συκοφαντίες (πικραμένοι καλόγεροι, αόρατοι λογαριασμοί), εκβιασμούς (σωτηροπούλου, κουκουβίνος), φανταστικές εξομολογήσεις (ψωμιάδης), πράσινοι εισαγγελείς (κολιούσης).
    Πράγματι, το Βατοπέδι θα αφήσει ιστορία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Συνεστήσαμεν συμμορίαν απαρτιζομένη υπό πολιτευτών, δικαστικών και εισαγγελικών επιόρκων, τεχνοκρατών και άλλων στελεχών, τα οποία δύνανται να μεταβάλλονται χωρίς να αλλάζει η επιχειρησιακή ικανότης της συμμορίας μας.

    Σκοπός μας έχει ταχθεί η καταλήστευση της δημοσίας και της ιδιωτικής περιουσίας των πολιτών και του κράτους. Μέθοδός μας είναι η σταδιακή νόθευσις έως αλλοίωσεως, μέχρι δε και της οριστικής καταργήσεως αυτών, των δημοκρατικών θεσμών της χώρας.

    Εθέσαμεν υμάς εις γύψον δια να σας καταληστεύσωμεν.

    Μην κινήστε, μην αντιστέκεστε, θα λάβετε υπό των Κορκονέων ημών, την απάντησιν η οποία σας αρμόζει.

    Η κυβέρνησις και η μη εξηρτημένη κομματική ηγεσία της κατ' ευφημισμόν αποκαλουμένης δικαιοσύνης, προτίθενται ίνα εκδικηθώσι τους αντιστεκομένους αλήτας μαλλιάδας απλύτους αναρχικούς βουλευτάς της δήθεν αντιπολιτεύσεως, καθώς και τας λοιπάς άλλας δυνάμεις, τας εκπεφρασμένας ως κειμένας υπέρ των προηγουμένων της αρχής ημών θεσμών καθώς και της φαυλότητος της δημοκρατίας.

    Ο κομματικός στρατός της δικαιοσύνης, ως η μόνη ουδετέρα δύναμις της χώρας, ανέλαβε να βγάλει την παράνομον συμμορίαν, την αυτοαποκαλουμένην "κυβέρνησιν", από το αδιέξοδον εις το οποίο είχε περιέλθει.

    υπογραφή:
    Ο καθεστωτικός αρχισυμμορίτης
    δια τον κουκουλάρχην Ενδείας προσόντων,
    αμίν σιχτίρ και νταντά όλους,

    ΝΔ regime,
    Imperial Attorney General

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΜΙΑ ΚΩΜΩΔΙΑΣ

    ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΠΡΑΣΙΝΗΣ ΛΑΣΠΗΣ - ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ 2008

    Τελικά ΤΡΙΑ πράγματα μας έμειναν από το Βατοπέδι :

    1. Ο Γιωργάκης και ο Χοντροβαγγέλας τα ήξεραν όλα από χρόνια (και δεν μιλούσαν γιατί ήταν μπλεγμένοι δύο υπουργοί του πασόκ)

    2. Κανείς νεοδημοκράτης δεν πήρε λεφτά (ακόμη και οι πασόκοι λένε ότι εάν υπάρχουν ευθύνες είναι μόνο πολιτικές), ειδικά επειδή αποδείχθηκε ότι ο Μπασιάκος είχε βγάλει ακόμη και δελτίο τύπου το 2006. Ποιος κλέφτης διαφημίζει τις κλεψιές του στις εφημερίδες και τα κανάλια;

    3. Για ένα τρίμηνο οι καναλάρχες λύσσαξαν να ρίξουν τον Καραμανλή, άλλοι επειδή κινδυνεύουν να πάνε φυλακή και άλλοι επειδή είναι υπερχρεωμένοι και χρωστάνε στο κράτος. Η μανία τους εναντίον του Καραμανλή δεν δικαιολογείται από το οικονομικό όφελος από τις διαφημίσεις. Πρώτος και καλύτερος ο υπόδικος για ΔΕΚΑ κακουργήματα Κοντομηνάς (με τον Alpha), μετά ο φαταούλας ο Μπόμπολας (με το Mega, το Έθνος, το Πρώτο Ψέμμα, την Ημερησία, κλπ), ο Λαμπράκης (με τα Νέα, το Βήμα και το Mega), ο Κυριακού (με τον Ant-1) υπόδικος και αυτός, και άλλοι ξέμπαρκοι όπως Ελευθεροτυπία, Alter, κλπ.

    ΜΙΑ ΣΥΝΤΟΜΗ ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

    2001-2003:
    1.ΑΠΟΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΙ ΤΩΝ ΕΚΤΑΣΕΩΝ με υπογραφές των υπουργών Φωτιάδη και Δρύ του πασόκ.

    ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2008:
    2. Η δικαιοσύνη παραπέμπει τον ασφαλιστή Κοντομηνά της Interamerican για οικονομικές ατασθαλίες με ΕΞΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ (αρχές Νοεμβρίου έγιναν ΔΕΚΑ). Ο Κοντομηνάς πάει το δεκαπενταύγουστο στη Μεγίστη Λαύρα στο Αγιο Όρος

    ΣΕΠΤΕΜΒΡΗΣ + ΟΚΤΩΒΡΗΣ 2008
    3. Από αρχές Σεπτέμβρη και σχεδόν επί τρίμηνο ο ALPHA (ιδιοκτησίας Κοντομηνά) ξοδεύει το 80% των ειδήσεών του κατηγορώντας την κυβέρνηση ότι έχει μεροληπτήσει υπέρ του Βατοπεδίου, ουσιαστικά προσφέροντας της κρατική ακίνητη περιουσία. Κύριοι κατήγοροι τηλε-δημοσιογράφοι είναι ένας αριστερο-δεξιών καταβολών εκδότης (Κύρτσος), και ένας πρώην αρθρογράφος/διευθυντής του Ριζοσπάστη (Βερύκιος).
    4. Το Χαζογκιόργκο και δεκάδες στελέχη του πασόκ παρελαύνουν καθημερινά από τον ALPHA, μιλώντας για το σκάνδαλο του αιώνα.
    5. Κύριος στόχος των τηλε-ηθοποιών του Κοντομηνά είναι ο Ρουσόπουλος και κύριος πολιτικά ωφελημένος είναι το πασόκ.
    6. Αρχίζουν να βγαίνουν δημοσκοπήσεις που δείχνουν να πέφτει η Ν.Δ. και να ανεβαίνει το πασόκ
    7. Μοναχοί της Μεγίστης Λαύρας, αντίπαλο μοναστήρι του Βατοπεδίου, βγαίνουν στον ALPHA και ψιθυρίζουν υπονοούμενα, φήμες και σενάρια για την υπόθεση, χωρίς να λένε τίποτε συγκεκριμένο (άκουσα, συζητείται, δεν είμαι σίγουρος, κλπ)
    8. Ο οδηγός του Εφραίμ (Αποστολίδης) λέει ότι πήγα τους καλόγερους στα υπουργεία και μία φορά στο σπίτι του Ρουσόπουλου.
    9. Η ακίνητη περιουσία και τα δάνεια του Ρουσόπουλου είναι πεντακάθαρα (όχι μόνο το έσχες αλλά και το πόθεν).
    10. Υπό την πίεση των τηλεοράσεων γκρινιάζουν τα στελέχη της Ν.Δ. και παραιτείται ο Ρουσόπουλος για να μην πέσει η κυβέρνηση.

    ΝΟΕΜΒΡΗΣ 2008
    11. Αρχίζει η εξεταστική. Κάποια Σωτηροπούλου (υποτιθέμενη δικηγόρος ακτημόνων της Ραιδεστού) καλείται από το πασόκ για μάρτυρας κατηγορίας λέγοντας ότι ο Ψωμιάδης της είπε ότι έχει εντολές άνωθεν. Η Β.Πατουλίδου του πασόκ επιβεβαιώνει τη Σωτηροπούλου και λέει στα κανάλια ότι το γράφουν και τα πρακτικά.
    12. Δημοσιοποιούνται τα πρακτικά όπου δεν αναγράφονται τέτοια πράγματα και η Πατουλίδου του πασόκ λέει ότι εννοούνται (έτσι το ερμηνεύει αυτή).
    13. Δημοσιοποιείται βίντεο του συζύγου της Σωτηροπούλου Κοκοβίνου που τον δείχνει να ζητάει τεράστια μίζα για να μην χαλάσει τη δουλειά, ρίχνοντας τους ακτήμονες της Ραιδεστού.
    14. Η σύζυγός του δικηγόρος λέει εγώ δεν έχω σχέση με αυτά που κάνει ο Κουκουβίνος και η μαρτυρία μου εναντίον του Καραμανλή είναι αληθινή.
    15. Ο Κουκουβίνος είχε διορισθεί από τον Κοντομηνά σαν μέλος του Δ.Σ. του Άρη Θεσσαλονίκης.
    16. Ο οδηγός Αποστολίδης λέει ότι γνώριζε τον Πρόεδρο της ΚΕΔ Παπαγεωργίου. Του ζήτησαν να τον περιγράψει και είπε ότι ήταν 40 χρονών και έχει 1.80 ύψος ( ο πραγματικός Παπαγεωργίου είναι 70 ετών και έχει 1.70 ύψος)
    17. Την ώρα που κατέθετε ο Αποστολίδης πιάστηκε από τον Πρόεδρο της Εξεταστικής να διαβάζει την κατάθεσή του από Fax που είχε σταλεί από τον ALPHA του Κοντομηνά. Ο Αποστολίδης έχει δικηγόρο το Ραγκούση, που ήταν συνήγορος της 17 Νοέμβρη και του έκπτωτου Πατριάρχη Ιεροσολύμων Ειρηναίου.
    18. Ο μάρτυς Κανά που υποτίθεται ότι θα επιβεβαίωνε τα λεγόμενα της Σωτηροπούλου λέει ότι είναι όλα ψέμματα και μάλιστα ότι μαγνητοφώνησε τηλεφωνική επικοινωνία που η Σωτηροπούλου την προέτρεπε να πεί ψέμματα.
    19. Την προηγούμενη της κατάθεσής του στην εξεταστική ο Κουκουβίνος μπαίνει στο νοσοκομείο ισχυριζόμενος ότι έχει ζαλάδες και αρρυθμίες (Θυμίζει μήπως άλλο πράσινο δικηγόρο της ΓΣΕΕ πριν από λίγους μήνες;).
    20. Το πασόκ που είχε προκαλέσει την εξεταστική μετά τις μεθοδεύσεις Κοντομηνά, αλλάζει κουβέντα και αρχίζει να μιλάει για την ακρίβεια και τα προβλήματα στα νοσοκομεία.
    21. Σχεδόν όλες οι εφημερίδες, τα πασοκικά blogs και τα κανάλια εξαφανίζουν το τεράστιο αυτό θέμα από την επικαιρότητα και αφιερώνουν τον περισσότερο χρόνο τους στα προβλήματα των νοσοκομείων και την ακρίβεια (που τόχω ξανακούσει;).
    22. Ο Παπακωνσταντίνου του πασόκ επίσης λέει ότι η Σωτηροπούλου είναι Νεοδημοκράτισσα (τόσο νεοδημοκράτισσα που κατηγορούσε τον Καραμανλής ότι συντόνιζε την ιστορία του Βατοπεδίου).
    23. Ο Παπακωνσταντίνου ομολογεί ότι ήξερε για το βίντεο από το Σεπτέμβρη. Εάν ήταν νεοδημοκράτης ο Πάπιστας θα πήγαινε το βίντεο στη Ν.Δ. ή στο πασόκ; Και μάλιστα το golden boy του πασόκ προσπαθεί να μας πείσει ότι ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ στο πασόκ δεν είχε ενημερωθεί για το βίντεο.
    24. Η Κάνου έφερε στην Εξεταστική ιδιόχειρο σημείωμα της Σωτηροπούλου που καθοδηγούσε την Κάνου να πεί ψέμματα για τον Καραμανλή. ¨Εχει επίσης και κασέτα που η Σωτηροπούλου της έλεγε «ήλθε η ώρα να βγάλουμε λεφτά» (Σημ.: από τον Εφραίμ δεν θα έπαιρναν γιατί το θέμα είχε ήδη σκάσει στις τηλεοράσεις, άρα από ποιόν θα τα έπαιρναν τα λεφτά;). Η Σωτηροπούλου καταθέτει ότι είχε επίσης ενημερώσει ΚΑΙ ΤΟ ΒΕΝΙΖΕΛΟ (όλα τα πράσινα μπουμπούκια στο κόλπο).
    25. Ο Γιωργάκης ΠΕΦΤΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ πως είναι δυνατό να κατηγορεί η παλιο-νέα-δημοκρατία το δεξί του χέρι; Ερωτώμενος ο Παπακωνσταντίνου γιατί επί δίμηνο χειροκροτούσε τις κατηγορίες της Σωτηροπούλου εναντίον του Καραμανλή, παρόλο που ήξερε ότι ήταν όλα ψέμματα, λέει άλλα αντάλλων (πχ. όλο το σκυλολόι των εκβιαστών ήταν νεοδημοκράτες). Το σενάριο μπάζει εντελώς αλλά ο Γιωργάκης ΕΠΙΜΕΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ΤΊΠΟΤΕ Ο ΙΔΙΟΣ ΟΥΤΕ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ.
    26. Ανοίγουν οι τραπεζικοί λογαριασμοί της μονής και των διαφόρων εμπλεκόμενων εταιριών και δεν φαίνεται ΠΟΥΘΕΝΑ οποιαδήποτε σχέση με πολιτικό της Ν.Δ. Απογοητευμένοι οι βουλευτές του πασόκ, φωνάζουν ασυνάρτητα προς όλες τις κατευθύνσεις να ανοίξουν και άλλοι λογαριασμοί, προφανώς για εντυπώσεις στα κανάλια.
    27. Οι Σωτηροπούλου και Κουκουβίνος (που έλεγαν ότι ο Καραμανλής έχει οργανώσει το Βατοπέδι) κατηγορούνται επώνυμα ότι έκαναν πολλούς άλλους εκβιασμούς και έταζαν (έναντι χιλιάδων ευρώ) ακόμη και γραφεία ΠΡΟΠΟ σε καλόπιστους συμπολίτες τους.
    28. Αποκαλύπτεται ότι ο Κουκουβίνος είχε κατέβει σαν υποψήφιος του πασόκ στις εκλογές του Δήμου Θεσσαλονίκης. Οι πρασινοφρουροί ψάχνουν απεγνωσμένα να βρούν λογαριασμούς με χρήμα προς πολιτικούς, προς απογοήτευσή τους δεν βρίσκουν τίποτε.
    29.Μια εβδομάδα πέρασε και ακόμη δεν έχει κάνει μήνυση ο Χοντροβαγγέλας στη Σωτηροπούλου, που είπε ότι τον είχε ενημερώσει από καιρό για όλα. Μάλλον δεν το έμαθε, γιαυτό δεν της έκανε μήνυση, ή μπορεί και επειδή τη λυπήθηκε γιατί είναι και καλός άνθρωπος (λές να είναι τίποτε άλλο, μπά)
    30. Πάγκαλος και Κακλαμάνης λένε ότι έφταιγαν οι υπουργοί τόσο του πασόκ όσο και της νέας δημοκρατίας (κοινώς απλώνουμε τη μανέστρα)
    31. Ο εκδότης Ρίζος παρουσιάζει γραπτό υπόμνημα που από το 2007 είχε δοθεί στο Γιωργάκη αλλά αυτός δεν είπε τίποτε γιατί είχαν εμπλακεί τουλάχιστον 5-6 υπουργοί του πασόκ στην υπόθεση. Ο αντιπρόεδρος της Βουλής Σγουρίδης μάλιστα είχε υπογράψει. Ο Ρίζος λέει ότι μερικοί υπουργοί της Ν.Δ. του είπαν προφορικά ότι πίσω από το Βατοπέδι είναι ο Ρουσόπουλος, (αλλά δεν τους κατονομάζει). Αυτή Δημήτρη είναι η δημοσιογραφία της λάσπης και των φθηνών εντυπώσεων, για την οποία μάλιστα επί δεκαετίες κατηγορούσες του πασόκους. Κρίμα στην υστεροφημία σου, τα σκάτωσες.
    32. Ουρλιάζουν τα κανάλια και οι εφημερίδες των αμερικανών περί δήθεν διαφωνιών μεταξύ νεοδημοκρατών υπουργών, ενώ απλά επρόκειτο για διαδικαστικές διαφορές λόγω επικάλυψης αρμοδιοτήτων των υπουργείων. Στο μεταξύ ο Κοιρανίδης (ΜΕΓΑΛΟΣ ΜΑΓΚΑΣ) κάνει σκόνη όλα τα τσακάλια του Mega, ξεσκίζει τον Κύρτσο και το Βερύκιο και ξεκαθαρίζει ότι δεν υπήρξε ποτέ σκάνδαλο, απλά διαχείριση της περιουσιάς της μονής.
    33. Καταθέτουν οι πολιτικοί του πασόκ και της Ν.Δ. και φαίνεται ότι όλη την ευθύνη την έχει η ΚΕΔ. Ο Μπασιάκος εμφανίζει ένα δελτίο τύπου του 2006 (που είχε διανεμηθεί σε δεκάδες εφημερίδες και κανάλια) που έλεγε ότι λύθηκε επιτέλους το πρόβλημα της Βισθωνίδας, άρα τίποτε δεν είχε γίνει κρυφά. Εάν είχαν κλέψει νεοδημοκράτες θα το είχαν κάνει φέιγ βολάν σε όλη την Ελλάδα;
    34. Ο Ρουσόπουλος είναι άσχετος. Τον στοχοποίησε το πασόκ για να κτυπήσουν τον Καραμανλή αλλά και οι δεξιοί εκδότες γιατί δεν ενέδιδε στους εκβιασμούς τους.

    ΒΕΒΑΙΑ:
    Ο ασφαλιστής Κοντομηνάς της Interamerican καθημερινά παίζει το ιδιο επεισόδιο με τους λακέδες του, αναμασώντας τα ίδια και τα ίδια (εάν το μαγνητοσκοπούσαν θα γλύτωναν πολύ κόπο και χρήμα).
    ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΟΙ ΣΤΟΝ ALPHA (Παπουτσής, Καρχιμάκης, Ρόβλιας, Πατουλίδου, κλπ), συνεπικουρούμενους από το μετανοημένο κομμουνιστή Βερύκιο, τον εξαγορασμένο εκδότη Κύρτσο και τον πονηρούλη Σρόιτερ, του Θέμου Αναστασιάδη.
    ..............
    Κατά τα άλλα, ΔΕΝ ΥΠHΡΧΕ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΧΑΖΟ-ΓΚΙΟΡΓΚΟΥ KAI ΚΟΝΤΟΜΗΝΑ ΝΑ ΣΠΙΛΩΣΟΥΝ ΤΗ Ν.Δ. (μαζί και ο ΑΧΟΡΤΑΓΟΣ ΜΠΟΜΠΟΛΑΣ, καλά αυτός είναι παντός καιρού εναντίον της Ν.Δ., περιμένει τα 20 δις του 4ου πακέτου από την Ε.Ε.)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Θα θελήσουν να έρθουν όλα στο φως ή θα συνεργήσουν στη συγκάλυψη;
    ==

    Ποιο "φως" ρε μωροκαυλε???

    Πλακα μας κανεις ρε ορνιο???

    Πεντε 5 μηνες ολα τα πασοκοσκυλαιικα "λαγωνικα" παλιοσκυλα ,προσπαθουν να απαλλαγουν απο το βαρος των δικων τους ευθυνων ,και να στοιχειοθετησουν .."παρανομιες"
    να βρουν "στοιχεια" και δεν εχουν βρει τιποτα επιληψιμο ..
    και πιστευεις εσυ οτι στη ..βουλη ,θα βγει τιποτα??
    Αφου ΟΥΤΕ ο θρυλικος ταρζαν ο συφιλιδικος ουτε το ΜΕΓΚΑνισταν ουτε η πασοκοσκυλια γενικως δεν βρηκαν.."φως",θα γινει αυτο στην Βουλη????

    (π)ουστ ρε

    τζων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΕΙΔΕΣ «ΩΦΕΛΙΜΕΣ ΠΛΗΡΩΜΕΣ» ΟΙ ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΦΙΛΟΙ ;

    Ο Τρεπεκλής, αντιπρόσωπος της SAIC στην χώρα μας ήταν σύμβουλος του Αντρέα Παπανδρέου και επίσης είναι παιδικός φίλος του Γιωργάκη.

    Ποιου Γιωργάκη;

    Του δικού μας Γιωργάκη, του ίδιου που κατηγορεί τον Παυλίδη ότι πήρε μίζα 100,000 ευρώ (κρίμα ξεφτιλίστηκαν και οι μίζες επί ΝΔ).

    Για την υπόθεση της ασφάλειας των Ολυμπιακών Αγώνων, ο Tρεπεκλής είχε λάβει (όπως παραδέχθηκε και ο ίδιος στον ανακριτή) ως αμοιβή διαμεσολάβησης το ποσόν των 6,5 εκατομμυρίων ευρώ (δυόμιση δισεκατομμυρίων δραχμών) για το αμαρτωλό C4I .

    Το σύστημα ουσιαστικά δεν λειτούργησε ποτέ.

    Βέβαια η μίζα, μίζα.

    ΚΑΙ ΤΙ ΜΙΖΑ !!!

    Μίζα, όχι παίξε γέλασε.

    Μίζα που να αξίζει τον κόπο.

    Μίζα σοσιαλιστική.

    Όχι σαν τους άλλους μαλάκες που βουτήξανε το σουσάμι από το κουλούρι και τους καθίζουν στο πολιτικό σκαμνί για διάρρηξη τράπεζας.

    Φαντάσου κάθαρση και προκοπή που θέλει να φέρει στην Ελλάδα ο Γιωργάκης.

    ΟΛΟΙ ΑΝΕΡΓΟΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΛΙΑΤΣΙΚΟ ΤΗΣ ΠΡΑΣΙΝΗΣ ΜΑΦΙΑΣ.

    Είδες παιδικούς φίλους το αμερικανάκι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Θεωρώντας τους Έλληνες τούβλα, τα Σημιτικά τρωκτικά λένε ότι ΔΕΝ ΗΞΕΡΑΝ ΠΟΙΟΙ ΤΟΥΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΣΑΝ ΜΕ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ. Ακόμη και οι πιό φανατικοί οπαδοί του πασόκ έχουν μείνει άφωνοι με αυτά που μαθαίνουν και πρέπει να αισθάνονται οι κακόμοιροι μεγάλα κορόϊδα.
    Όπως λένε "Μπορεί να κοροϊδέψεις λίγους για πολύ καιρό, μπορεί να κοροϊδέψεις πολλούς για λίγο καιρό, αλλά δεν μπορείς να κοροϊδέψεις πολλούς για πολύ καιρό".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αυτή η δικηγόρος που θα κατεβάσει ο Καρατζαφέρης
    Στο ευρώ ψηφοδέλτιο :
    Είναι Εβραία
    Είναι υπέρ των μεταναστών
    Και υπερασπιζόταν παλιότερα έμπορους ναρκωτικών
    Και ανθρώπους του υποκόσμου .
    Λανθασμένη επιλογή του Καρατζαφέρη .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ο Γιωργάκης συμμετείχε τόσα χρόνια στα πράσινα υπουργικά συμβούλια.

    ΗΞΕΡΕ να χρηματοδοτεί 220 Μ.Κ.Ο. ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ τίποτε για τα εκατοντάδες εκατομμύρια των «ωφέλιμων πληρωμών» της Siemens, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΡΩΤΗΣΕ.

    Ο Σημίτης ΗΞΕΡΕ να σκορπίζει ΑΠΊΘΑΝΑ κομματικά λεφτά στις εκλογές,
    ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ποιός έδινε τα εκατομμύρια, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΡΩΤΗΣΕ.

    Ο Τσουκάτος ΗΞΕΡΕ ότι τα λεφτά έρχονταν από τη Μίζενς και ήταν παράνομα,
    ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ με ποιό αντάλλαγμα έδινε τα λεφτά η Μίζενς, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΡΩΤΗΣΕ.

    Η γραμματέας ΗΞΕΡΕ ότι το πασόκ έπαιρνε παράνομα μεγάλα ποσά,
    ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ την προέλευση, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΡΩΤΗΣΕ.

    Οι υπεύθυνοι των οικονομικών του κόμματος ΗΞΕΡΑΝ να εισπράττουν λεφτά,
    ΔΕΝ ΗΞΕΡΑΝ τα ονόματα των μεγάλων χρηματοδοτών, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΡΩΤΗΣΑΝ.

    ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΗ ΤΣΙΠΑ ;

    ΤΟΣΟ ΗΛΙΘΙΟΙ ΦΑΙΝΟΜΑΣΤΕ ;

    Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ SIEMENS ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΞΕΚΑΘΑΡΗ ΚΑΙ ΚΑΡΑΜΠΙΝΑΤΗ ΠΟΥ ΟΣOI ΕΜΠΛΕΚΟΝΤΑΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΣΤΕΝΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ.

    ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ Η ΝΤΡΟΠΗ.

    ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΤΑ ΠΟΣΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Την κύρια Μαριέττα που θα κατεβάσει
    Στο ευρώ ψηφοδέλτιο η Ν .Δ .
    ΑΠΕΤΥΧΕ ολοκληρωτικά στο
    Υπουργείο παιδείας σαν υπουργός
    Και τώρα θέλει να βάλει μια
    αποτυχημένη …………………..
    τους ψηφοφόρους για τόσο
    χαμηλού επιπέδου τους έχει ;;;;;;;;
    Αφού είναι πρόβατα στο μαντρί ;;;;;;;;
    Ότι θέλει ο βοσκός τους κάνει ………………

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. dr koutsouko rixe tin ND apo tin exousia ..katevase ton kosmo sto syntagma

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Οι εισαγγελεις του Αρειου Παγου παντα ειχαν ακροδεξιες αποψεις και δικτατορικες!!
    Αυτα λεγαν οι πρασινοφρουροι της Μηλιωνη σημερα!!!
    Διαβαστε....


    Κωνσταντίνος Κόλλιας


    Ο Κωνσταντίνος Κόλλιας (1901 - 13 Ιουλίου 1998) ήταν δικαστικός, προσωρινός Πρωθυπουργός της Ελλάδας.

    Διατέλεσε Αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου από το 1946 και Εισαγγελέας από το 1962. Ως Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου αναμίχθηκε παρατύπως στην ανάκριση για την υπόθεση της δολοφονίας του Γρηγόρη Λαμπράκη στη Θεσσαλονίκη από παρακρατικούς. Η ανάμιξή του είχε στόχο να συσκοτίσει την υπόθεση. Επιδίωξή του ήταν ο χωρισμός της δικογραφίας και η χωριστή ανάκριση για τους φυσικούς και τους ηθικούς αυτουργούς (αυτούς που έδωσαν εντολή για τη δολοφονία), ώστε τελικά οι ηθικοί αυτουργοί (αξιωματικοί της χωροφυλακής) να παραμείνουν ατιμώρητοι. Επίσης παρενέβη ώστε να μην προφυλακισθεί κανείς αξιωματικός της αστυνομίας ή της χωροφυλακής. Μετά την ανάληψη της εξουσίας από την κυβέρνηση Γεωργίου Παπανδρέου διατάχθηκε έρευνα για τις ενέργειές του που ανατέθηκε στον αρεοπαγίτη Αντώνιο Φλώρο. Ο αρεοπαγίτης συντάσσει έκθεση, στην οποία καταγράφει τις παράνομες παρεμβάσεις του εισαγγελέα Κόλλια στο έργο της ανάκρισης. Ο Υπουργός Δικαιοσύνης ασκεί κατά του Κόλλια πειθαρχική δίωξη και τον παραπέμπει στο πειθαρχικό συμβούλιο. Τελικά του επιβάλλεται ποινή εξάμηνης αργίας από τον ίδιο τον Υπουργό Δικαιοσύνης. Ο Κόλλιας προσφεύγει στο Συμβούλιο της Επικρατείας, το οποίο με την 2942/1964 απόφασή του ακυρώνει την υπουργική απόφαση για νομικές πλημμέλειες και αναπέμπει την υπόθεση στον Υπουργό. Ο Υπουργός επιβάλλει εκ νέου ποινή τρίμηνης αργίας στον Κόλλια και παραπέμπει την υπόθεση στην Ολομέλεια του Αρείου Πάγου με το ερώτημα της οριστικής απόλυσης του Εισαγγελέα. Η Ολομέλεια του Αρείου Πάγου όμως κρίνει ότι κατά ορθή ερμηνεία του νόμου ο Υπουργός δεν έχει εξουσία να επιβάλει μόνος του πειθαρχική ποινή σε ανώτατους δικαστές, παρά μόνο το Ανώτατο Πειθαρχικό Συμβούλιο, και κρίνει την υπουργική απόφαση άκυρη. Έτσι ο Κόλλιας επανέρχεται στην ενεργό υπηρεσία.

    Υπήρξε ο πρώτος Πρωθυπουργός της Καθεστώτος της 21ης Απριλίου 1967. Ο διορισμός του στο αξίωμα αυτό ήταν προϊόν συμβιβασμού μεταξύ του βασιλιά Κωνσταντίνου και των πρωταιτίων του πραξικοπήματος. Ο πρώτος έθεσε ως όρο για να νομιμοποιήσει την κυβέρνηση των δικτατόρων ο πρωθυπουργός να μην είναι στρατωτικός, ενώ οι συνταγματάρχες δεν επιθυμούσαν αντίστοιχα κανέναν φιλοβασιλικό. Έτσι επελέγη ο Κόλλιας με γνώμονα τα υπερσυντηρητικά του φρονήματα. Στην πράξη βέβαια αυτοί που κυβερνούσαν ήταν οι στρατιωτικοί με προεξάρχοντα τον Γεώργιο Παπαδόπουλο.

    Διατηρήθηκε στην πρωθυπουργία μέχρι το αποτυχημένο Κίνημα του Βασιλιά Κωνσταντίνου ενάντια στη Χούντα, στις 13 Δεκεμβρίου του 1967, οπότε την πρωθυπουργία ανέλαβε και τυπικά ο Παπαδόπουλος.


    δρ

    23 Απρ 2009 10:02:00 μμ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ο Αντώναρος έπιασε δουλειά σήμερα μετά τις 3 παρέα με το γνωστό απο τα παλιά γραφικό φασιστόμουτρο τζών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. O πρωθυπουργός έχει δύο επιλογές. Να κάνει ότι δεν καταλαβαίνει τον χαμό που συμβαίνει με τα σκάνδαλα, οπότε και δεν θα έχει πλέον κανένα ηθικό έρεισμα στην κοινωνία. Ή να «πετάξει στη θάλασσα» τον κύριο Παυλίδη και να πάει σε διπλές εκλογές τον Ιούνιο.
    Μέχρι στιγμής, επειδή ο κ. Καραμανλής δολιχοδρομεί, αποφάσισε να αφήσει τους βουλευτές του να ψηφίσουν κατά συνείδηση. Θέλησε με αυτό τον τρόπο να έχει και την πίτα ολόκληρη και τον σκύλο χορτάτο. Ανάλογα με την πορεία της προανακριτικής επιτροπής, που όλα δείχνουν ότι θα συσταθεί αύριο, θα πάρει και τις αποφάσεις του για τον χρόνο των εκλογών.

    Με βάση τις δημοσκοπήσεις, όμως, ο κ. Καραμανλής έχει να επιλέξει μόνο για το εύρος της επερχόμενης ήττας. Δηλαδή πόσο μεγάλη θα είναι η διαφορά. Και κριτήριο για την επιλογή του θα είναι αποκλειστικά και μόνο η διακαής επιθυμία του να παραμείνει στην ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας...

    ''PASOK poisonous''

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Παρανομώ επειδή:

    Νόμος 1756/1988
    ΚΩΔΙΚΑΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ

    Άρθρο 91,
    παράγραφος 3,
    εδάφιο β΄

    Πειθαρχικά παραπτώματα του δικαστικού λειτουργού συνιστούν ιδίως:

    α) Πράξεις που μαρτυρούν έλλειψη πίστης και αφοσίωσης προς την πατρίδα και το δημοκρατικό πολίτευμα της Χώρας ή υπονομεύουν τη δημοκρατική νομιμότητα και η συμμετοχή του σε πράξεις που οδηγούν στην κατάλυση της δημοκρατικής νομιμότητας,

    β) Η συμμετοχή του σε οργάνωση της οποίας οι σκοποί είναι κρυφοί ή επιβάλλει στα μέλη της μυστικότητα,

    γ) Η χρησιμοποίηση της ιδιότητάς του για επιδίωξη ιδιοτελών σκοπών,

    δ) Η αδικαιολόγητη καθυστέρηση στην εκτέλεση των καθηκόντων του.

    Ο αρχικομβάρος,
    αμίν σιχτίρ και νταντά όλους,

    ΝΔ regime,
    Imperial Attorney General

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ο ένας στο ευρώ ψηφοδέλτιο
    Έχει την Μαριέττα , ο άλλος τον Σημίτη
    Και ο άλλος την δικηγόρο (εβραία )
    Βόζενμπεργκ .
    Τώρα τα πιάσαμε τα λεφτά μας .
    Την ημέρα των εκλογών
    Θα πάμε καμία ωραία εκδρομή
    η θα πάμε ένα ωραίο περίπατο
    Για καφεδάκι .
    Αλλά σε εκλογικό κέντρο
    Ούτε απέξω δεν θα περάσουμε ..
    Δηλαδή Απέχουμε .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ο ΑΛΗΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΚΑΙ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΣ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΚΟΜΑ ΕΚΦΡΑΣΕΙ ΑΠΟΨΗ ;;;;;;;;;;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ο ένας στο ευρώ ψηφοδέλτιο
    Έχει την Μαριέττα , ο άλλος τον Σημίτη
    Και ο άλλος την δικηγόρο (εβραία )
    Βόζενμπεργκ .
    Τώρα τα πιάσαμε τα λεφτά μας .
    Την ημέρα των εκλογών
    Θα πάμε καμία ωραία εκδρομή
    η θα πάμε ένα ωραίο περίπατο
    Για καφεδάκι .
    Αλλά σε εκλογικό κέντρο
    Ούτε απέξω δεν θα περάσουμε ..
    Δηλαδή Απέχουμε .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Η Μ Α Φ Ι Α ( συμμορία ) της χώρας μας ,
    έχουν κάτσει στο σβέρκο μας και
    είναι οι πολιτικοί , οι βουλευτές ,
    τα κόμματα , και ο κομματικός
    Μηχανισμός , που ελέγχουν τα πάντα
    Και κλέβουν τα πάντα
    Και με τους διαφόρους νόμους
    Άλληλό καλύπτονται στο κλέψιμο
    Ο δε ΑΡΧΙΝΟΝΟΣ (ΑΡΧΗΣΥΜΜΟΡΙΤΗΣ)είναι
    Κάποιος υπεράνω κάθε υποψίας …………..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΠΗΤΕ ΜΟΥ ΡΕ ΚΟΠΑΝΟΙ ΠΟΙΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΕΠΙ ΠΑΣΟΚ ΕΣΤΑΛΗ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ.ΑΝ ΜΟΥ ΠΗΤΕ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΘΑ ΤΟΝ ΠΑΙΞΩ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΣΑΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΤΟΣΟ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΟΥ ΑΣΚΟΥΝ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΣΑΣ ΓΑΛΑΖΟΠΡΑΣΙΝΟΙ ΕΓΚΑΘΕΤΟΙ ΟΣΟ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΙΔΙΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΣΤΑ ΜΠΛΟΓΚΣ...ΕΙΝΑΙ ΤΡΙΣΑΘΛΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΥ ..ΜΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΥ ΚΟΥΡΑΣΤΙΚΑ ..ΕΜΕΤΙΚΑ ΑΗΔΙΑΣΤΚΑ..ΧΥΔΑΙΑ ..ΑΛΑΖΟΝΙΚΑ..ΚΕΝΑ..ΚΥΝΙΚΑ..ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ..ΑΚΡΙΒΩΣ
    ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ...ΑΥΤΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙΤΑΙ ΣΕ ΜΙΚΡΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΣΕΙΣ.. ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ..ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ..ΜΑΣ ΕΧΕΤΕ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΑ ΟΡΙΑ ΜΑΣ.. ΦΤΑΝΕΙ ΗΡΘΕ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΦΑΤΕ ΔΥΝΑΤΗ ΚΛΩΤΣΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΙΩΠΗΣΕΙ ΑΥΤΗ Η ΑΘΛΙΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ...ΕΥΓΕΝΙΚΑ ..ΟΥΣΤ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ?ΘΑ ΤΟΝ ΠΑΙΞΟΥΝ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Άκουσα και είδα στις ειδήσεις το βράδυ, 22 Απριλίου 2009, στον τηλεοπτικό σταθμό SKY, την παρακάτω είδηση και Ε Φ Ρ Ι Ξ Α!
    Στο Αγαθονήσι, ένα νησάκι με «150 περίπου» κατοίκους Έλληνες, οι λαθρομετανάστες , Τούρκοι και άλλοι, είναι περίπου 1100! Χ Ι ΛΙ Ο Ι Ε Κ Α Τ Ο!
    Εάν αυτό δεν είναι κατάληψη, εσκεμμένη και προμελετημένη από την Τ Ο Υ Ρ Κ Ι Α, τότε τι είναι;
    Ποιοι ΕΛΛΗΝΕΣ Π Ρ Ο Δ Ο Τ Ε Σ το κρύβανε;
    Αυτή είναι η εθνική σημασία που δίνουν στο νησί αυτό οι κυβερνώντες εθνικόφρονες, δηλαδή οι πατριώτες του μπλα μπλα μπλα μπλα!
    Π Ρ Ο Δ Ο Τ Ε Σ !
    Τώρα κατάλαβα και γιατί πετάνε πάνω από το νησάκι οι Τούρκοι πιλότοι.....
    Για να δίνουν θάρρος και κουράγιο στους συμπατριώτες τους και σε άλλους που είναι σε αυτήν την αποστολή........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ρε βλάκες χουντοβασιλικοδεξιόμουτρα... πηρατε αυξηση εκει κοπριτες της ριγιλλης και και βάζετε σε όλα τα θέματα...και σε όλα τα μπλοκς τα ιδια έτοιμα σχόλια?.... ρε ηλίθιοι...το μπλοκινκ ειναι ελευθερη έκφραση...και όχι εργολαβία ... εργολαβία στους νταβατζηδες σας... οτι γραφετε ξερουμε πια απο που είναι ... είσασταν 3... και τωρα γίνατε 7.. στο άλλο γραφείο...ξερετε... ξευτιλιζεστε για 832.30 με κατι επιδόματα... ουστ!!!!!!!!!!!!! ο δεκεμβρης δε σας έβαλε μυαλο?.....ερχονται για εσας τα χειροτερα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΟΜΩΣ ΘΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΒΟΥΛΗ ΤΟΝ ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟ ΠΟΥ ΞΕΣΚΙΣΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΓΙΑΝΑΚΟΥ ΜΕ ΜΑΖΙΚΕΣ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ ΚΑΙ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΞΕΣΚΙΣΕ ΤΗΝ ΜΠΟΤΣΑΡΗ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΓΟΜΕΝΟ "ΠΑΡΑΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΚΥΚΛΩΜΑ"
    ΑΝ ΕΙΣΤΕ ΜΑΓΚΕΣ ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΓΙΑΝΝΑΚΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΠΟΤΣΑΡΗ ΦΕΡΕΤAΙ ΝΑ ΛΕΝΕ ΣΤΟ ΝΔ ΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. παλι τιποτα δεν θα βρειτε για το βατοπαιδι 100 προανακριτικες να κανετε.Απλως πληρωνει ο Ελληνικος λαος τα γουστα του γιωργακη να προσπαθει να φθειρει την κυβερνηση.οι μοναχοι δεν φταινε σε τιποτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ΓΙΑ ΨΑΞΤΕ ΤΑ ΟΙΚΟΠΕΔΑ ΣΤΟ ΠΟΡΤΟ ΓΕΡΜΑΝΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΑΝΙΔΑΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΝΕΡΟ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Ρε γελεία Ν(εο) Δ(ουλικά) υποκείμενα δεν κουραστήκατε να αναρτάτε τα ίδια σχόλια???
    Ρε μαλακοδεξιοί μας έχετε πείσει πόσο καθυστερημένα ανθρωπάκια είστε.
    Ρε χαζοβιόληδες δεν είναι απαραίτητο να προσπαθήσετε άλλο για να μας αποδείξετε τη μαλάκυνση του εγκεφάλου σας.
    Σας πιστεύουμε ρεεεεε κωθωωωωωώνια.
    Ρε άχρηστοι μαζέψτε τον Κωστάκη σας, τα γουβαδάκια σας και δροοοοοοόμο!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. ΓΙΑ ΨΑΞΤΕ ΤΑ ΟΙΚΟΠΕΔΑ ΣΤΟ ΠΟΡΤΟ ΓΕΡΜΑΝΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΑΝΙΔΑΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΝΕΡΟ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Μάλλον θα πάνε να τραβήξουν
    ένα καλό ΧΕΣΙΜΟ.
    Αφιερωμένο σε σένα και στους
    ομοίους σου. ΗΛΙΘΙΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. ρε καψαρχιδη αρρωστημένε
    ΝΕΚΡΟΦΙΛΕ.
    Καινούργιο ψώνιο ανακάλυψες ?
    ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ το Impereal .....
    φρούτο...
    Πάλι απο Ψυχιατρείο ψώνισες !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. ΑΧΧΧΧΧΧΧ.. αρωμα ΘΕΣΠΕΣΙΟ
    ΜΠΩΧΙΛΑΣ ΚΑΙ ΣΚΑΤΙΛΑΣ
    ΚΑΙ Πράσινης ευκοίλιας....

    Aχχ. Αχχ... ανοίξανε την Αποχέτευση απο τα γραφεία
    του ΠΑΣΟΚ.
    Αντε θα γεμίσουμε σκατίλα.
    Και αυτόν το ΒΟΘΡΟ δεν τον
    καθαρίζεις κανείς.
    ΟΥΤΕ ο Καψαμπέλης, ούτε ο Παπαγιάννης.
    ΘΑ ΠΑΘΕΤΕ ΧΟΛΕΡΑ ΡΕ χολεριασμένα
    χεσμένα του Πασόκ, τελικα.
    Και θα σας χάσουνε απο τις
    εκλογές του.....Σεπτεμβρίου, τώρα.
    Κατούρησε κατά λάθος ο Ραγκούσης
    τα πόδια του. Και άλλαξε πάλι η γραμμή.....
    ΝΑ και ( γελείο) ΣΚΑΤΟ του ΠΑΣΟΚωλου.
    Βγήκε στον αφρό....
    ΚΑΛΗ ΟΡΕΞΗ ΠΑΣΟΚΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Τα μάθατε;

    Απογοητεύθηκε που δεν μπορεί να μάθει ποδήλατο και άλλαξε σπόρ ο μπούφος.

    Τόριξε στο κανό.

    Ναι στο κανό, στη θάλασσα κανονικά.

    Να τι έκανε στην Ύδρα πασχαλιάτικα.

    Προσπαθούσε να μάθει κανό.

    Επικίνδυνα αυτά τα σπόρ Γιωργάκη, ακόμη και για κανονικούς ανθρώπους, πόσο μάλλον για κουφιοκεφαλάκηδες.

    Δεν προσπαθούσες πρώτα αγόρι μου το παιγνίδι στην μπανιέρα με τα παπάκια σου και τα καραβάκια σου, όπως σε έβαζε μικρούλη η μάμι;

    Τι τους έχει πιάσει αυτούς τους βουτυρομπεμπέδες των βορείων προαστίων και των αμερικανικών κολλεγίων που νομίζουν ότι απογαλακτίστηκαν μόνο και μόνο επειδή έκοψαν το πρωϊνό κουάκερ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. ΠΩΣ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΕΙΣ ΜΙΑ ΧΩΡΑ
    1. Διαλύεις την μέση παιδεία εισάγοντας τον κομματικό συνδικαλισμό στα σχολεία. Δεκαπενταμελή στα γυμνάσια –λύκεια, κτλ. Έτσι οι μαθητές από <> γίνονται <> δημοκρατικοί πολίτες που συνδιοικούν (μάλλον διοικούν) μέσω των κομμάτων τους τα σχολεία. Αποτέλεσμα, τέλεια διάλυση, έλλειψη πειθαρχίας, έλλειψη μάθησης, έλλειψη σεβασμού...των δασκάλων τους, κτλ
    Συνέπεια τούτου είναι επίσης και το <> των καταλήψεων, που εκτός από τη διάλυση της παιδείας αφήνει σχεδόν πάντα πίσω του βανδαλισμούς και καταστροφές. Έτσι ένα αχαρακτήριστο κράτος (κυβέρνηση, εισαγγελείς, δημοτικοί άρχοντες, κτλ) για ένα δήθεν πολιτικό κόστος ανέχεται πχ 5 έως 6 ανώριμα παιδιά με ένα λουκέτο να εμποδίζουν τη λειτουργία του σχολείου και τη μάθηση.
    2. Διαλύεις την ανώτατη παιδεία κυρίως με τη κομματικοποίηση της και τον έλεγχο της από κόμματα, με απεργίες, καταλήψεις , διακοπές της εκπαίδευσης κτλ. χωρίς επι χρόνια ουσιαστικά να έχει δοθεί λύση στο απαράδεκτα φασιστικό δικαίωμα των καταλήψεων,κτλ. Προφανώς χώρα χωρίς παιδεία δεν μπορεί να συνεχίσει επί μακρόν να υπάρχει. .....
    Επίσης δεν είναι δυνατόν να έχουμε εκπαίδευση χωρίς συμμετοχή των σπουδαστών στο εκπαιδευτικό έργο, το πλείστον των οποίων σιγά σιγα δεν συμμετέχει στο διδακτικό έργο, αφού η παρακολούθηση του δεν είναι στη πράξη υποχρεωτική. Έτσι ένας μεγάλος αριθμός συμμετέχει μόνον στις εξετάσεις.
    Βέβαια αυτό είναι και αποτέλεσμα του μεγάλου αριθμού των εισαγόμενων για τους οποίους δεν επαρκούν τα μέσα, αίθουσες διδασκαλίας κτλ
    3. Διαλύεις την εθνική ταυτότητα από κατευθυνόμενους ιστορικούς <> όπως πολύ χαρακτηριστικά του ονόμασε ο συγγραφέας και δημοσιογράφος Δημήτρης Κωνσταντακόπουλος και από άλλους <> των <> σχολικών βιβλίων.
    4. Αφήνεις <> αμπέλι τη χώρα για να μπει ως μετανάστης όποιος θέλει, ανεξάρτητα αν η χώρα τον χρειάζεται ή όχι. Έτσι αυτό που θα εθεωρείτο έγκλημα πολέμου εάν το έκανε μία κατοχική δύναμη (η αλλαγή της σύνθεσης του πληθυσμού) σε μας αφήνεται εσκεμμένα από τους <> να γίνεται, ώστε με μαθηματική ακρίβεια σε λίγα χρόνια οι Έλληνες θα είναι μειοψηφία στη χώρα τους.
    5. Παράλληλα με το προηγούμενο αφού εξαγοραστούν τα μέσα μαζικής επικοινωνίας, βομβαρδίζουν συνεχώς τον κόσμο, ότι είναι απαράδεκτος ρατσιστής, εθνικιστής, ελληναράς, ότι η σημαία είναι ένα πανί που ο καθένας έχει <> να καίει και να προσβάλλει (το είπε δυστυχώς βουλευτής του κυβερνώντος κόμματος με πατέρα τέως υπουργό και νυν ευρωβουλευτή, ο υιός Βαρβιτσιώτης και νυν υφυπουργός εξωτερικών).
    Καθορίζουμε παράλληλα <> δικαίωμα επώνυμης δεσποινίδας να δείχνει το <> της, αυναν... δεσποινίδας υπό τους ήχους του εθνικού ύμνου, κτλ.
    Εν ολίγοις προσπαθούμε να τρελάνουμε τον κόσμο. Σε αυτό συμβάλλουν (με αδράν αμοιβή και τα δήθεν παρατηρητήρια Ελσίνκι, ΜΚΟ, κτλ. σε διαταγμένη υπηρεσία.
    6. Διαλύεις την αστυνομία τρελαίνοντας την κυριολεκτικά. Έτσι ένας αστυφύλακας θα πρέπει να δέχεται να καεί χωρίς να αντιδρά, θα πρέπει να δέχεται πυροβολισμούς χωρίς να αντιδρά γιατί γνωρίζει ότι αν πάθει βλάβη ο επίδοξος δολοφόνος του δεν γλιτώνει τη φυλακή και τη διαπόμπευση των εξαγορασμένων, ΜΜΕ, κτλ.
    7. Με κάποιο <>, εξ Ελλάδος, ή εκ γείτονος εξ ανατολών, πείθονται πολιτικοί, δημοσιογράφοι, ΜΜΕ, κτλ.. να υποστηρίζουν ενορχηστρωμένα και φανατικά, πχ. την τουρκοποίηση της Κύπρου μέσω του σχεδίου ΑΝΑΝ (που όπου να 'ναι καταφθάνει πάλιν), τα επεκτατικά σχέδια των Σκοπίων εις βάρος της χώρας μας μέσω του ονόματος, τον αφοπλισμό των νησιών του Αιγαίου και τη διχοτόμηση του, κτλ
    8. Υποβάλλεις στον κόσμο, ότι κανείς δεν έχει δικαίωμα να ενδιαφέρεται και να εκφράζει τη γνώμη του για τα εθνικά θέματα πλην των πολιτικών και των νεοταξικών. Έτσι κατακεραυνώναμε τον εξαίρετο μακαριστό αρχιεπίσκοπο Χριστόδουλο ως μάστιγα του θεού και εξαίρουμε τη βουβαμάρα του νυν αρχιεπισκόπου.
    9. Τελευταίο μέτρο για την άλωση της χώρας είναι η διάλυση του στρατού της που φοβούμαι ότι είναι ο τελευταίος στόχος. Πχ αφήνεται η κρατική τηλεόραση να προσπαθεί να γελοιοποίηση το στράτευμα με ηλίθια σίριαλ, τα ΜΜΕ ψάχνουν θέματα να κτυπήσουν το φρόνημα των ενόπλων δυνάμεων της χώρας, κτλ
    10. Η εξωτερική πολιτική της χώρας σχεδιάζεται από ίδρυμα (το ΕΛΙΑΜΕΠ) στο οποίο συμμετέχουν τα γνωστά πρόσωπα. Μία χώρα που επί τουλάχιστον 25 χρόνια υφίσταται τα ανωτέρω είναι θαύμα πως επιζεί (ακόμη)."

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. O Karamanlis akoma perimenei ton Poutin stin Sofia!!

    xa xa.....pei te toy oti Poutin telos!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Imperial Attorney General
    24 Απρ 2009 3:07:00 μμ

    Καταπληκτικο....λες και διαβαζω καποια σελιδα απο το "Πιστευω " του ακατανομαστου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. AFTO TO KEIMENO GIA TON VLAKODEKSIO TON 24 Απρ 2009 3:05:00 μμ STIN YPO8ESI GERMANOU I MIZES POY PESANE APO TIN POLISI TON KATASTIMATON GERMANOU STON OTE ANERXONATI SE 100+ EKATOMURIA EVRO.NA SKEFTI KANEIS OTI TO KA8E KATASTIMA KOSTOLOGITO 120 XILIADES EVRO KAI O OTE TO AGORASE 1.2EKATOMURIA EVRO.TA KATASTIMATA TOU GERMANOS SE OLI TIN ELLADA ITANE PANO APO 120.DILADI ANTI NA DOSI O OTE GIA TIN AGORA 12EKATOMURIA EDOSE TO POSO TON 120EKATOMURION.FANTASTITE TI MIZES PIRANE TA GALAZIA STELEXI TIS KUVERNISEOS STI SUNEXIA APO TON KURIO GERMANO.MIZES 100EKATOMURION EVRO.STIN UPO8ESI TOU VATOPAIDIOU ANTALAXTIKE TO NERO TIS LIMNHS ME AKINHTA POLLON EKATOMUTIWN EVRO..KUVERNITIKA STELEXI VOI8ISAN STO NA PARI TO DIMOSIO TI LIMNH VISTONIDA KAI SE ANTALAGMA NA DOSI STI MONI VATOPAIDIOU AKINITA TOU DIMOSIOU POLLON EKATOMURIWN EVRO...META AFTA TA AKINITA POLI8IKAN KAI EISPRAXTIKANE POLLA EKATOMURIA EVRO POLLA APO TA OPOIA FTASANE STIS TSEPES GALAZION UPOURGON I OPOIOI VOI8ISANE TOUS KALOGEROUS STIS ANTALAGES....ME TO AZIMIWTO OPWS FANIKE....KATA TA ALAA OLA TA GALAZIA LAMOGIA TA KANANE OLA AFTA GIATI NOMIZANE OTI 8A IXANE TIN EFXI TIS PANAGIAS......SINOLIKA APO TO VATOPAIDI KAI TIN POLISI TOU GERMANOS TA GALAZIA LAMOGIA STELEXOI KAI OIPOURGOI OIKONOMISAN 160EKATOMURIA EVRO MIZES

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. To ΠΑΣΟΚ ζήτησε εκ νέου
    Προανακριτική για το Βατοπέδι.
    Τι θα κάνουν τώρα οι βουλευτές της ΝΔ;

    θα ζητήσουν ανακριτική για την Siemens κ.ο.κ

    Λοιπόν?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. m aresei poy isxyrizeste a8e toso oti dikaiwneste!afou eiste grafeio typou tou pasok, pws na mhn ta xerete ek twn esw????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Κάθε μέρα που περνά με τη σημερινή κουρασμένη και καταρρέουσα κυβέρνηση να παραμένει στη θέση της, είναι ακόμη μία χαμένη μέρα για τη χώρα. Κάνουμε βήματα προς τα πίσω. Υπονομεύονται οι δυνατότητες ανάταξης της οικονομίας μας. Η Ελλάδα και οι Έλληνες πολίτες έχουν ανάγκη, άμεση και επιτακτική ανάγκη, μια νέα αρχή και όχι ένα παρατεταμένο τέλος της κυβέρνησης Καραμανλή. Και στις Δημοκρατίες, μια νέα αρχή μπορεί να γίνει μόνο με εθνικές εκλογές.

    Είναι πραγματικά συντριπτική για τη χώρα η αποτυχία της οικονομικής πολιτικής της κυβέρνησης Καραμανλή. Και η ευθύνη βαραίνει τον ίδιο τον κ. Καραμανλή και την κυβέρνησής του, ανεξάρτητα από το ποιος είναι σήμερα υπουργός Εθνικής Οικονομίας. Άλλωστε ο ίδιος ο σημερινός πρωθυπουργός, όταν το ΠΑΣΟΚ κατέθεσε πρόταση μομφής κατά του κ. Αλογοσκούφη στις 9 Ιουνίου 2005 είχε πει: «Ζητώ να μετατραπεί η συζήτηση αυτή σε συζήτηση για ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση. Η οικονομία και ο προϋπολογισμός ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΕΝΟΣ ΠΡΟΣΩΠΟΥ. Είναι γενικότερη, συλλογικότερη πολιτική της κυβέρνησης».

    Όλοι οι πολίτες, όλοι μας, ρωτάμε: Που πήγαν τέλος πάντων αυτά τα χρήματα; Είναι σίγουρο ότι η χώρα καταχρεώθηκε τα τελευταία 5 χρόνια σε μεγάλο βαθμό προκειμένου να καλυφθεί το κόστος της γαλάζιας «επανίδρυσης» - επιδρομής στο κράτος. Οι στρατιές ρουσφετιών, συμβούλων, παρασυμβούλων που πλημμύρησαν το Δημόσιο (βλ. για παράδειγμα στο σημερινό «ΕΘΝΟΣ» τις προσλήψεις 55 (!) ειδικών επιστημόνων στο Υπουργείο Άμυνας τη Μεγάλη Πέμπτη (!) και τη σχετική ερώτηση βουλευτών του ΠΑΣΟΚ από τις 2 Φεβρουαρίου). Οι παχυλοί μισθοί και τα bonus των γαλάζιων golden boys που έφτασαν να «καθαρίζουν» ετησίως 400.000 και 500.000 ευρώ. Ένα στοιχείο είναι ενδεικτικό: η λειτουργία του κράτους το 2003 κόστιζε 31 δις ευρώ. Το 2009 θα κοστίσει τουλάχιστον 50 δις, δηλαδή, 19 δις ευρώ παραπάνω. Αυτά από μία κυβέρνηση που υποσχόταν ότι θα εξοικονομούσε 10 δις ευρώ το χρόνο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ - ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

    Παλιάνθρωποι και αλήτες ο Μπόμπολας, ο Λαμπράκης, ο Αλαφούζος και ο Κυριακού είναι ΑΠΌΛΥΤΑ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ να ρίξουν τον Καραμανλή.

    Χρησιμοποιούν κάθε αθέμιτο μέσο για να κατασυκοφαντήσουν και να λοιδωρήσουν τη ΝΔ, να βοηθήσουν το βλακογιώργο, να αναδείξουν τον Αδόλφο Καρατζαφέρη και να θάψουν το Σύριζα και το ΚΚΕ.

    ΡΕ ΑΛΗΤΕΣ, ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΥΦΛΟΣ;

    Νομίζετε ότι δεν βλέπουμε ότι εδώ και ένα δίμηνο εμφανίζονται:

    Στα πρωινάδικα: ο Γεωργιάδης και ο Βελόπουλος

    Στα μεσημεριανά : o Γεωργιάδης, ο Βελόπουλος και ο Αϊβαλιώτης

    Στα βραδυνά : o Γεωργιάδης, ο Βελόπουλος, ο Αϊβαλιώτης και ο Πλεύρης

    ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ (λάιφστάϊλ, δελτία ειδήσεων, κλαψουρο-σοόυ, κουτσομπολίστικα) εμφανίζονται ολημερίς και οληνυχτίς όλα τα ανωτέρω παλιόπαιδα του Λάος, μαζί βέβαια με τον αρχινονό Αδόλφο Καρατζαφέρη.

    ΜΟΝΟ ΤΑ ΔΕΛΤΙΑ ΚΑΙΡΟΥ ΔΕΝ ΛΕΝΕ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΙΡΟ ΟΙ ΝΕΟΦΑΣΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ.

    Πόσο καιρό έχουμε να δούμε στα ιδιωτικά κανάλια σχολιασμούς από τον Τσίπρα και τον Αλαβάνο; Σπάνια κάτι ψιλο-φευγαλέες δηλώσεις που τις κόβουν μάλιστα στη μέση, προφανώς μόνο για ξεκάρφωμα.

    Πόσο καιρό έχουμε να δούμε καλεσμένους στα ιδιωτικά κανάλια τον Αβραμόπουλο, το Σαμαρά, το Στυλιανίδη, το Δένδια και τους περισσότερους νεο-δημοκράτες; Ο Γιουλέκας που είναι υπεύθυνος τύπου της ΝΔ έχει εξαφανιστεί από προσώπου γής, η Πατριανάκου για τα ιδιωτικά κανάλια είναι παντελώς άγνωστη.

    Όταν καλούν νεοδημοκράτη, καλούν μόνο τους γραφικούς (Μανώλη, Γιακουμάτο, Βαρβιτσιώτη, Ψωμιάδη, κλπ) για να τους λοιδωρήσουν και να τους ξεφτιλίσουν.

    Έδωσαν (και σωστά) οι πολιτικοί τη δυνατότητα σε ιδιώτες να φτιάξουν κανάλια για να γλυτώσουμε από την πλύση εγκεφάλου των κρατικών καναλιών, που είναι στα χέρια της εκάστοτε κυβέρνησης.

    ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΜΕ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΝΑ ΑΝΕΒΟΚΑΤΕΒΑΖΟΥΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ.

    Κύριε Μπόμπολα (με το Mega, το Πρώτο Ψέμμα, την Ημερησία, και τις δεκάδες επιχειρήσεις σου),

    κύριε Λαμπράκη (με τα Νέα, το Βήμα και τις λοιπές σου επιχειρηματικές δραστηριότητες),

    κύριε Αλαφούζο (με την Καθημερινή, το Σκάϊ, τα καράβια και τις λοιπές επιχειρήσεις σου)

    κύριε Κυριακού (με τον Αντένα και τα καραβάκια σου)

    θέλω να σας πώ κάτι από καιρό.

    Εσείς μπορεί να είσαστε πλούσιοι και εμείς μεροκαματιάρηδες, αλλά ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΥΤΕ ΧΑΖΟΙ, ΟΥΤΕ ΑΜΟΡΦΩΤΟΙ.

    Και έχουμε και ένα άλλο πλεονέκτημα, ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ.

    Για την ακρίβεια γύρω στα 4 εκατομμύρια.

    Άντε και γαμηθείτε λοιπόν πάμπλουτοι κωλόγεροι, τα σάβανα δεν έχουν τσέπες ρεεεε !!!

    Και ένα τελευταίο, που καλό θα είναι να θυμάστε.

    Οι Έλληνες δεν είμαστε ούτε Αλβανοί, ούτε Αμερικάνοι, ούτε Ρώσοι, ούτε κάν Γερμανοί.

    Εμείς είχαμε δημοκρατία την εποχή που οι άλλοι λαοί ζούσαν σε σπηλιές και τρώγανε ρίζες. Την σκέψη μας δεν μπορείτε να την ελέγξετε, όσο και να προσπαθήσετε, όσα κόλπα του αμερικάνικου μάρκετιγκ και να χρησιμοποιήσετε.

    Μπουρλότο θα σας κάνουμε εάν συνεχίσετε έτσι.

    Η Δημοκρατία δεν θα πεθάνει στη χώρα που τη γέννησε, τουλάχιστον όχι από 4 μαφιόζικες οικογένειες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. i)) Indymedia :: Athens :: Newswire :: ΕΥΗ ΜΠΟΤΣΑΡΗ ΜΑΡΙΕΤΤΑ ...Εύη Μπότσαρη η φίλη - Σύμβουλος της υπουργού κυρίας Μαριέττας Γιαννάκου είναι το ..... ΕΥΗ ΜΠΟΤΣΑΡΗ + ΜΑΡΙΕΤΤΑ ΓΙΑΝΝΑΚΟΥ + ΙΩΑΝΝΗΣ ΨΥΧΟΓΙΟΣ (Ο ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΣ) ...
    athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=661480

    Σχιζοφρένεια: Ο μόνος τρόπος να υπάρξει πανεπιστημιακό άσυλο...ΕΥΗ ΜΠΟΤΣΑΡΗ : ΑΠΑΤΗΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ 12 Apr 2008 16:52 GMT .... ΕΥΗ ΜΠΟΤΣΑΡΗ! «Η εισαγγελέας να ψάξει τον φάκελό της στη ΣΕΛΕΤΕ. Τα πτυχία της από την Αγγλία και ...
    sxizofrenia.blogspot.com/2007/12/blog-post_4727.html

    ((i)) Indymedia :: Athens :: Newswire :: Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ «ΑΚΟΥΜΠΑΕΙ ...ΑΣ ΠΑΡΕΜΒΕΙ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΝΑ ΤΗΝ ΚΛΕΙΣΕΙ ΜΕΣΑ ΤΗΝ ΕΥΗ ΜΠΟΤΣΑΡΗ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ! ... ΕΥΗ ΜΠΟΤΣΑΡΗ + ΜΑΡΙΕΤΤΑ ΓΙΑΝΝΑΚΟΥ + ΜΑΡΙΑ ΒΑΙΝΑ + ΙΩΑΝΝΗΣ ΨΥΧΟΓΙΟΣ + ...
    athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=739549

    Τα αρχεiα του Press-gr: Η ΜΟΝΙΚΑ ΤΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ....ΑΝ ΠΑΝΕ ΝΑ ΚΑΛΥΨΟΥΝ ΤΗΝ ΕΥΗ ΜΠΟΤΣΑΡΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΦΥΛΑΚΗ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΑΠΟ ΑΥΤΗ !! Βέβαια αυτά τα χαρτιά δεν έχουν νομική υπόσταση γιατί δεν βλέπουμε ...
    i-press.blogspot.com/2007/08/blog-post_3759.html

    ((i)) Indymedia :: Athens :: Newswire :: Εύη Μπότσαρη = ΜΌΝΙΚΑΕύη Η κ. Εύη Μπότσαρη φίλη της κ. Μαριέττας Γιαννάκου «εξελέγη» επί υπηρεσιακής κυβέρνησης ΠΑΣΟΚ μία βδομάδα πριν τις εκλογές, ΜΕ «ΜΕΣΟΝ» ΟΠΩΣ ΔΗΜΟΣΙΑ ...
    athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=713698

    Ενστάσεις: «Βάλ' του ένα “πέντε”, να τελειώνουμε»Εύη Μπότσαρη μπορεί να διελευκανθεί μόνο από τον Ειδικό Λογαριασμό του .... από ΕΥΗ ΜΠΟΤΣΑΡΗ + ΜΑΤ + ΓΙΑΝΝΑΚΟΥ ΜΑΡΙΕΤΤΑ 5:30μμ, Πέμπτη 1 Μαΐου 2008 ...
    enstaseis.blogspot.com/2007/11/blog-post_26.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. ΚΑΠΟΤΕ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΛΕΓΕ ΛΑΓΟΣ ΤΗ ΦΤΕΡΗ ΚΟΥΝΑΓΕ... ΤΟ ΘΥΜΑΣΤΕ; ΤΩΡΑ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΓΙΑ ΤΟ ΒΑΤΟΠΑΙΔΙ ΤΗ ΚΑΝΕΙ ΣΑΝ ΛΑΓΟΣ ΑΠΟ ΤΗ ΒΟΥΛΗ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ YES MAN ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΤΟΥ. ΕΧΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΥΡΙΣΜΑΤΑ ΑΝΑΠΟΔΟΓΥΡΙΣΜΑΤΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. ΝΑΙ ΕΙΔΑΜΕ ΤΟΝ ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟ ΣΤΗΝ ΜΗΛΙΩΒΗ ΣΤΟ ΤΖΑΚΣΟΝ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΠΟΥ ΚΑΘΟΤΑΝ ΜΕ ΔΥΟ "ΜΩΡΑ" ....
    ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΙΝΑΙ 11% ΚΑΙ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΒΡΥΞΕΛΕΣ!!
    ΤΑ ΜΩΡΑ" ΗΤΑΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΙΣ "ΚΟΤΤΕΣ" ΤΟΥ ΜΠΕΡΛΟΥΣΚΟΝΙ

    Η ΝΙΚΗ ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΛΟΥΣΗ ΕΛΕΓΕ!!
    ΠΑΝΟΣ ΠΑΣΟΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση