GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τι φέρνει στο φως η έρευνα του Press-gr!

Μεγαλοεργολάβος λιμενικών έργων... . ο Κλέαρχος Ρούτσης που κατέθετε συνεχώς από το 2004-2007, με περίεργο τρόπο, χρήματα στο λογαριασμό το...

Μεγαλοεργολάβος λιμενικών έργων...
.
ο Κλέαρχος Ρούτσης που κατέθετε συνεχώς από το 2004-2007, με περίεργο τρόπο, χρήματα στο λογαριασμό του αδελφού Παυλίδη!

Του Λυκούργου Σκαμνιώτη

Από το άνοιγμα των τραπεζικών λογαριασμών στην υπόθεση Παυλίδη έχει προκύψει μέχρι στιγμής ότι ένας ιδιώτης τροφοδοτεί από το 2002 με διάφορα ποσά το λογαριασμό του αδελφού του πρώην υπουργού, Αναστάσιου Παυλίδη. Σύμφωνα με δημοσίευμα των "Νέων" ο ιδιώτης αυτός λέγεται Κλέαρχος Ρούτσης και κατά το διάστημα από το 2004 μέχρι το 2005 «φουσκώνει» τον με «στρογγυλεμένα ποσά των 8.000- 10.000 και 12.000 ευρώ».
Κατά τη διάρκεια της υπουργίας του Αριστοτέλη Παυλίδη (2004-2007), ο λογαριασμός εκτινάσσεται σταδιακά από 110.000 ευρώ στα 322.000 ευρώ και όταν ο Αναστάσιος Παυλίδης δίνει με τραπεζικό έμβασμα στην ανιψιά του Αγγελική 210.000 ευρώ για την αγορά του διαμερίσματος στο Νέο Ψυχικό επανέρχεται στο αρχικό ποσόν, δηλαδή των 110.000 ευρώ.
Η πλευρά Αναστ. Παυλίδη υποστηρίζει ότι είχε δώσει παλαιότερα χρήματα στον Κλ. Ρούτση εν όψει μιας επιχειρηματικής συνεργασίας (ανέγερση ξενοδοχείου στο Γαλαξείδι) κι επειδή δεν προχώρησε εκείνος του τα επέστρεψε τμηματικά.
Αναζητώντας όμως περισσότερα στοιχεία για τον Κλ. Ρούτση, τι βρήκα; Είναι ο ιδιοκτήτης μιας μεγάλης...
ομώμυνης, τεχνικής εταιρείας που υπάρχει από το 1974, της "ΚΛΕΑΡΧΟΣ ΡΟΥΤΣΗΣ ΑΕ" (δείτε και εδώ) της οποίας μάλιστα "η δυναμική κατά την τελευταία τριετία υπήρξε ιδιαίτερα ανοδική έχοντας υπερτετραπλασιάσει τον ετήσιο κύκλο εργασιών" όπως η ίδια αναφέρει.
Ψάχνοντας επίσης βλέπω ότι τα περισσότερα έργα που έχει πάρει είναι λιμενικά και έργα υποδομής από τον ΟΛΠ. (δείτε αναλυτικά εδώ). Εργα δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ. Θυμίζω ότι ο κ. Παυλίδης διετέλεσε υπουργός και την περίοδο 1990-93, στο Ναυτιλίας.
Το ερώτημα είναι γιατί τα χρήματα κατατίθεντο "σπαστά" και σε μικρά ποσά; Μήπως για να μην μπορεί να γίνεται έλεγχος για την προέλευσή τους; Γιατί την ίδια μέρα γίνονταν π.χ. δύο καταθέσεις των 7.000 ευρώ; Γιατί ο κ. Ρούτσης δεν έδινε ολόκληρο το ποσό που φέρεται να είχε λάβει αφού θεωρείται πολύ ευκατάστατος επιχειρηματίας;
Επίσης, ποιος τα κατέθετε και ποιος έκανε τις αναλήψεις των ποσών αυτών;
Θεωρώ σκόπιμο να παραθέσω και ορισμένα από τα έργα του ΟΛΠ που έχει αναλάβει η εταιρεία Ρούτση, όπως αναφέρονται στην ιστοσελίδα της http://www.kroutsis.gr/:
Κατασκευή οδικης σύνδεσης κόμβου Αγ. Διονυσίου με οδό Γρηγ. Λαμπράκη – ΟΔΟΓΕΦΥΡΑ
Περιφερειακή οδός και σύνδεση με εθνικό δίκτυο, τμήματα : α) Σταθμός Ε/Κ - Πύλη Ιχθυόσκαλας, β) Κόμβος Αγ. Γεωργίου - Κόμβος Σχιστού
Περιφερειακή οδός-Τμήμα από Μόλο Δραπετσώνας μέχρι κόμβο όρμου Αγ. Νικολάου
Περιφερειακή Λεωφόρος Πειραιά από περιοχή Αγ. Διονυσίου μέχρι Λεωφ. Σχιστού - Τμήμα Αγ. Διονυσίου - Γρ. Λαμπράκη
Περιφερειακή Λεωφόρος Πειραιά από περιοχή Αγ. Διονυσίου μέχρι Λεωφ. Σχιστού - Τμήμα Αγ. Νικολάου - Ιχθυόσκαλα
Ανάπλαση Κεντρικού Λιμένα Πειραιά Εσωτερική Οδοποιία - Δίκτυα - Φάση Α'
Ανάπλαση Κεντρικού Λιμένα Πειραιά Διαρύθμιση Χερσαίων Χώρων και Εγκαταστάσεων - Φάση Α'
Ύδρευση - Αποχέτευση Κεντρικού Λιμένα Πειραιά
Διαμόρφωση Υπαιθρίων Χώρων της Ολυμπιακής Λιμενικής Ζώνης - Φάση Α
Διαμόρφωση Υπαιθρίων Χώρων της Ολυμπιακής Λιμενικής Ζώνης - Φάση Β
Εργασίες Ανάπλασης της Ολυμπιακής Φιλοξενίας του ΟΛΠ Α.Ε.
Ολοκλήρωση Έργων Περιφερειακής Λεωφόρου Πειραιά από περιοχή Αγ. Διονυσίου έως Λεωφ. Σχιστού
Εργασίες Ανάπλασης Κεντρικού Λιμένα σε αποκλειστικά Επιβατικό – Χερσαία Έργα Περιοχής Παλατάκι – Φάση Β'
Ολυμπιακά έργα στην Ολυμπιακή ζώνη
Αποκατάσταση Ζημιών Λιμενικών Έργων - Ναυπηγική Βάση Περάματος – Γερμανική Σκάλα – Προβλήτας Πετρελαιοειδών
Εργα Ανάπλασης Κεντρικού Λιμένα σε αποκλειστικά Επιβατικό – Λιμενικά Έργα Περιοχής Παλατάκι – Φαση Β'
Κατασκευή Λιμενικών Έργων Επέκτασης Εγκαταστάσεων Διακίνησης Αυτοκινήτων
Σταθμός Εμπορ/τίων "ΕΛ.ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ" στο Ν.Ικόνιο - Κατασκευή νέου Προβλήτα Ι
Εργα βελτιώσεων λιμενικής υποδομής - Ο.Λ.Π. Α.Ε.
Σποραδικές βελτιώσεις λιμενικών έργων - Ο.Λ.Π. Α.Ε.
Αναβάθμιση και Ανακαίνιση Υπαρχόντων Κτιρίων Κεντρικού Λιμένα Πειραιά - Επιβατικός Σταθμός Κανέλλου
Κατασκευή συνεργείου μηχανημάτων Δ.Σ.Ε. στο Ν. Ικόνιο
Υπόγειος σταθμός αυτοκινήτων εντός Χερσαίας Λιμενικής Ζώνης Ο.Λ.Π.
Υπογειός σταθμός αυτοκινητων έμπροσθεν Εκθεσειακού Κέντρου Ο.Λ.Π.
Ανακατασκευή προεντ/μενης τριώροφης αποθήκης Γ8-9-10
Αποκατάσταση Ζημιών Κτιριακών Έργων Επιβατικού Σταθμού Ακτης Τζελεπη
Διαρρύθμιση - Επέκταση Χώρων και Η/Μ Εγκαταστάσεων Εκθεσιακού Κέντρου ΟΛΠ Α.Ε.
Αναβάθμιση και Ανακαίνιση Υπαρχόντων κτιρίων Κεντρικού Λιμένα Πειραιά - Δημιουργία Διοικητικού Κέντρου 'Αθήνα 2004' στον Α' Οροφο Μεγάρου ΟΛΠ
.

32 σχόλια

  1. Κοντά στο 5% του Α.Ε.Π. το δημοσιονομικό έλλειμμα για τον προϋπολογισμό του 2008 (θυμηθείτε: είναι ο προϋπολογισμός για την κρισιμότητα του οποίου οδήγησαν τη χώρα σε εκλογές μέσα στον πύρινο Αύγουστο του 2007)

    - Προέβλεπαν έλλειμμα 3,7% στο δήθεν «Επικαιροποιημένο» πρόγραμμα σταθερότητας που έδωσαν στην Επιτροπή τον Ιανουάριο! Με ποια αξιοπιστία θα διαπραγματευτεί αυτή η κυβέρνηση στην Ευρωπαϊκή Ένωση;

    - Τι πληρώνουμε; Την κατάρρευση των φοροεισπρακτικών μηχανισμών, τα δώρα δις ευρώ στους έχοντες και τις εκατοντάδες επιτροπές για να βολευτούν γαλάζια golden boys. Αναλυτικά στοιχεία

    Ακούμε παράλληλα ότι το δημόσιο χρέος της χώρας αυξήθηκε τα τελευταία 5 χρόνια κατά 80 δις ευρώ και έφτασε τα 260 δις ευρώ. Αυτό σημαίνει επιπλέον χρέος 8.000 ευρώ για κάθε Έλληνα και Ελληνίδα.

    Το τραγικότερο όμως δεν είναι τα ελλείμματα. Γιατί ελλείμματα μπορεί να έχει και μία χώρα η οποία κάνει παραγωγικές επενδύσεις, ασκεί πραγματική κοινωνική πολιτική, επενδύει στην υγεία και στα νοσοκομεία, στην παιδεία στα σχολεία και στα Πανεπιστήμια, επενδύει στην Περιφέρεια με δημόσια έργα. Αυτές οι ενέργειες μπορεί να δημιουργήσουν ελλείμματα, μεσοπρόθεσμα όμως θα καλύψουν και με το παραπάνω το κόστος.

    Το τραγικότερο για την Ελλάδα είναι ότι τα τελευταία 5 χρόνια τα ελλείμματα και τα χρέη εκτινάχθηκαν στα ύψη αλλά τα χρήματα δεν πήγαν ούτε στην υγεία, ούτε στην παιδεία, ούτε στην πρόνοια, ούτε στις δημόσιες επενδύσεις, ούτε φυσικά μειώθηκαν οι φόροι στους χαμηλόμισθους και στη μεσαία τάξη.
    - Όλοι οι πολίτες, όλοι μας, ρωτάμε: Που πήγαν τέλος πάντων αυτά τα χρήματα; Είναι σίγουρο ότι η χώρα καταχρεώθηκε τα τελευταία 5 χρόνια σε μεγάλο βαθμό προκειμένου να καλυφθεί το κόστος της γαλάζιας «επανίδρυσης» - επιδρομής στο κράτος. Οι στρατιές ρουσφετιών, συμβούλων, παρασυμβούλων που πλημμύρησαν το Δημόσιο (βλ. για παράδειγμα στο «ΕΘΝΟΣ» τις προσλήψεις 55 (!) ειδικών επιστημόνων στο Υπουργείο Άμυνας τη Μεγάλη Πέμπτη (!) και τη σχετική ερώτηση βουλευτών του ΠΑΣΟΚ από τις 2 Φεβρουαρίου). Οι παχυλοί μισθοί και τα bonus των γαλάζιων golden boys που έφτασαν να «καθαρίζουν» ετησίως 400.000 και 500.000 ευρώ. Ένα στοιχείο είναι ενδεικτικό: η λειτουργία του κράτους το 2003 κόστιζε 31 δις ευρώ. Το 2009 θα κοστίσει τουλάχιστον 50 δις, δηλαδή, 19 δις ευρώ παραπάνω. Αυτά από μία κυβέρνηση που υποσχόταν ότι θα εξοικονομούσε 10 δις ευρώ το χρόνο
    Είναι πραγματικά συντριπτική για τη χώρα η αποτυχία της οικονομικής πολιτικής της κυβέρνησης Καραμανλή. Και η ευθύνη βαραίνει τον ίδιο τον κ. Καραμανλή και την κυβέρνησής του, ανεξάρτητα από το ποιος είναι σήμερα υπουργός Εθνικής Οικονομίας. Άλλωστε ο ίδιος ο σημερινός πρωθυπουργός, όταν το ΠΑΣΟΚ κατέθεσε πρόταση μομφής κατά του κ. Αλογοσκούφη στις 9 Ιουνίου 2005 είχε πει: «Ζητώ να μετατραπεί η συζήτηση αυτή σε συζήτηση για ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση. Η οικονομία και ο προϋπολογισμός ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΕΝΟΣ ΠΡΟΣΩΠΟΥ. Είναι γενικότερη, συλλογικότερη πολιτική της κυβέρνησης».

    Σε αντίθεση με το θλιβερό παρελθόν της Ν.Δ., το ΠΑΣΟΚ σε όλες τις περιπτώσεις των σκανδάλων της αποχωρούσας κυβέρνησης κράτησε υπεύθυνη στάση. Ούτε σκανδαλολογούμε, ούτε έχουμε προσωπικά με κανένα, ούτε θέλουμε να κατασκευάσουμε ενόχους. Ποτέ δεν πρόκειται να χρησιμοποιήσουμε μια θεσμική διαδικασία, όπως αυτή που προβλέπει το Σύνταγμα και ο Κανονισμός της Βουλής, για να κάνουμε μικροπολιτική. Έχουμε σταθεί με μεγάλη σοβαρότητα και σεβασμό απέναντι στη διαδικασία αυτή και σε όλους τους εμπλεκομένους. Αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε. Αλλά συνένοχοι στην απέλπιδα προσπάθειά τους για συγκάλυψη, δεν θα γίνουμε.

    Όσον αφορά στα σχετικά με πιθανή εμπλοκή δικών μας στελεχών, ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ είχε θέσει εκτός Κινήματος δυο στελέχη μας των οποίων το όνομα είχε εμπλακεί στην υπόθεση αυτή, χωρίς να προδικάζουμε το αποτέλεσμα της έρευνας αλλά με τη λογική ότι, μέχρις ότου ξεκαθαριστεί η κατάσταση, θα είναι εκτός του ΠΑΣΟΚ. Αυτό θα κάνουμε κι αν προκύψουν άλλες παρόμοιες περιπτώσεις.
    - Σε αντίθεση με την ξεκάθαρη δική μας στάση, κάποιοι άλλοι διαγράφουν για ψύλλου πήδημα τους κ.κ. Πολύζο και Δαϊλάκη, αλλά κάνουν πώς δεν τρέχει τίποτα με τον κ. Παυλίδη.
    Έχουμε επανειλημμένα τοποθετηθεί για το ζήτημα της SIEMENS. Έχουμε πει ότι θέλουμε να έρθουν όλα στο φως, όποιους και ν' αφορούν, όποια περίοδο και ν' αφορούν.

    Καταθέσαμε, πριν λίγες ημέρες, για τρίτη φορά, πρόταση Εξεταστικής για τη SIEMENS. Η κυβέρνηση, για τους δικούς της λόγους, αρνείται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όλοι οι συκοφάντες, υβριστές, λασπολόγοι, και κάθε είδους λαμόγιο, έχουν συνασπιστεί για να κτυπήσουν τη μεγάλη Δημοκρατική Προοδευτική Παράταξη που είναι το ΠΑΣΟΚ.

    Ότι και να κάνετε προδότες, συκοφάντες, υβριστές, λασπολόγοι,παπαγαλάκια του ρουσόπουλου και βοθρολύματα της ρηγίλλης, ο λαός σας παίρνει χαμπάρι κάθε μέρα και όσο περνάει ο καιρός, αν έχετε λίγο φιλότιμο, δεν θα ξέρετε που να κρυφθείτε.

    H κυβέρνηση της κομματικοκρατίας, της διαφθοράς, της λαμογιάς των σκανδάλων και της πλήρους ανυπαρξίας κάθε είδους προγραμματισμού για την εξυπηρέτηση του πολίτη και του εθνικού συμφέροντος κάτι θα σκαρφιστεί πάλι για να αποσείσει τις ευθύνες της και την εγκληματική ανικανότητα της.

    Μήπως φταίει το ΠΑΣΟΚ;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πάντως και εγώ βρήκα ότι η εταιρία εμφανίζεται στους διαγωνισμούς σαν όμιλος ως εξής:

    7. ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΛΛΑΔΟΣ Α.Ε.- ΚΛΕΑΡΧΟΣ ΡΟΥΤΣΗΣ Α.Ε.- ΤΡΙΤΩΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΘΑΛΑΜΗΓΩΝ Α.Ε. Δείτε το εδώ ... Κάτι δεν μου πάει καλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Άκουσα και είδα στις ειδήσεις το βράδυ, 22 Απριλίου 2009, στον τηλεοπτικό σταθμό SKY, την παρακάτω είδηση και Ε Φ Ρ Ι Ξ Α!
    Στο Αγαθονήσι, ένα νησάκι με «150 περίπου» κατοίκους Έλληνες, οι λαθρομετανάστες , Τούρκοι και άλλοι, είναι περίπου 1100! Χ Ι ΛΙ Ο Ι Ε Κ Α Τ Ο!
    Εάν αυτό δεν είναι κατάληψη, εσκεμμένη και προμελετημένη από την Τ Ο Υ Ρ Κ Ι Α, τότε τι είναι;
    Ποιοι ΕΛΛΗΝΕΣ Π Ρ Ο Δ Ο Τ Ε Σ το κρύβανε;
    Αυτή είναι η εθνική σημασία που δίνουν στο νησί αυτό οι κυβερνώντες εθνικόφρονες, δηλαδή οι πατριώτες του μπλα μπλα μπλα μπλα!
    Π Ρ Ο Δ Ο Τ Ε Σ !
    Τώρα κατάλαβα και γιατί πετάνε πάνω από το νησάκι οι Τούρκοι πιλότοι.....
    Για να δίνουν θάρρος και κουράγιο στους συμπατριώτες τους και σε άλλους που είναι σε αυτήν την αποστολή........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Όλο φανταστικά σενάρια και ατέλειωτα ψέμματα από αυτούς τους παραμυθάδες ρεζίληδες του Press.
    Ειδικά ο πιθηκομούρης ο Παπαγιάννης δεν θα μείνει ποτέ άνεργος.
    Όταν τον διωξει ο Βρυώνης θα γίνει συγγραφέας εξωτικών σήριαλ για την τηλεόραση.
    Η "Λάμψη" του φώσκολου ξαναρχίζει, χαράς ευαγγέλια για τις μπουχτισμένες νοικοκυρές.
    Πρέπει να σκεφτείς επίσης Γιαννάκη τί ρόλο θα δώσεις στον κολλητό σου τον Καψαμπέλη, έτσι και αλλιώς φτηνός, κομπλεξικός και ανισόρροπος λακές είναι και αυτός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΕΙΔΗΣΕΙΣ;

    Η παραπληροφόρηση από τα τηλεοπτικά παράθυρα, ειδικά στις οι επονομαζόμενες «ειδήσεις», έχει πάρει διαστάσεις σκανδάλου.

    Το παιγνίδι είναι εντελώς στημένο!

    Όλες οι λέξεις και φράσεις και η ροή των τηλεοπτικών σχολίων είναι από πριν σκηνοθετημένες και οι σχολιαστές / παρουσιαστές / δημοσιογράφοι ΑΠΛΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΓΡΑΨΕΙ ΑΠΟ ΠΡΙΝ Ο ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΣ.

    Με λίγη προσοχή καταλαβαίνεις πόσο ΣΙΚΕ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΙΓΝΙΔΙ και πόσο «ΑΥΘΟΡΜΗΤΑ» είναι τα σχόλια:

    1. ΟΙ ΤΗΛΕ-ΗΘΟΠΟΙΟΙ ΜΙΛΟΥΝ ΤΟΣΟ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΑ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ που ξέρεις ότι αποκλείεται να σκέπτονται με αυτούς τους ρυθμούς, απλά διαβάζουν αυτά που έχουν μπροστά τους στο μόνιτορ.

    2. ΌΤΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΥΝΟΗΣΟΥΝ ΕΝΑ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟ τον βάζουν στο αριστερό τηλεοπτικό παράθυρο και τον αντίπαλό του στο δεξί, (όπως κοιτάμε, εάν δεν το ξέρετε ο ανθρώπινος εγκέφαλος ελκύεται περισσότερο από αυτά που βλέπει στο αριστερό μέρος της οθόνης, προσέξτε πχ. τις διαφημίσεις καταναλωτικών προϊόντων).

    3. ΑΝΕΒΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΝΤΑΣΗ ΤΟΥ ΗΧΟΥ εάν θέλουν να ευνοήσουν κάποιον και την χαμηλώνουν εάν όχι. ΑΛΛΟΙΩΝΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΗ ΦΩΝΗ των καλεσμένων, κάνοντας πιό μπάσες όσων θέλουν να συμπαθήσουμε και πιο τσιριχτές όσων θέλουν να μην πάρουμε στα σοβαρά ή να λοιδορήσουμε.

    4. ΒΑΖΟΥΝ ΓΡΑΠΤΟ ΤΙΤΛΟ στο κάτω μέρος της οθόνης, ανάλογα με το τι λέει ένας τηλε-ηθοποιός ή πολιτικός, διότι ξέρουν ότι ο γραπτός λόγος συγκρατείται στο μυαλό του ανυποψίαστου πολύ ευκολότερα από τον προφορικό του τηλε-ηθοποιού. Η πλάκα είναι ότι πολλές φορές το μπάνερ βγαίνει ΠΡΙΝ να πεί τη φράση ο δημοσιογράφος και έτσι ξεβρακώνεται η σκηνοθεσία. Τα γραπτά μπάνερ στο κάτω μέρος της οθόνης είναι η πιο ύπουλη μορφή παραπληροφόρησης, πχ. η μεγαλοκοπέλα – παρουσιάστρια ΛΕΕΙ "σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο ΧΧΧ έχει πάρει μίζα" και το μπάνερ ΓΡΑΦΕΙ "ο ΧΧΧ έχει πάρει μίζα". Προφανώς το "σύμφωνα με το ρεπορτάζ" το λένε ΠΡΟΦΟΡΙΚΑ σαν άλλοθι για να μη φάνε αγωγές, αλλά η λάσπη που αφήνει το γραπτό μπάνερ παραμένει το μυαλό πολύ περισσότερη ώρα από την προφορική φράση «σύμφωνα με το ρεπορτάζ». Να τους δώσω και μία ιδέα,να κάνουν το μπάνερ να αναβοσβήνει για να περνούν ακόμη πιο έντονα την παραπληροφόρηση.

    5. ΌΤΑΝ ΚΑΛΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ προσκαλούν τους πιο επικοινωνιακούς και διαβασμένους από το κόμμα που θέλουν να ευνοήσουν και τους πιο γραφικούς από αυτό που θέλουν να απαξιώσουν.

    6. ΣΤΗ ΣΠΑΝΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΜΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΟΠΩΣ ΤΗ ΘΕΛΟΥΝ, είτε αλλάζουν το θέμα της συζήτησης (ακόμη και διακόπτοντας άγαρμπα τον καλεσμένο τους) ή του επιτίθενται με συνεχείς κακοπροαίρετες τοποθετήσεις και πριν προλάβει αυτός να απαντήσει μας αναγγέλλουν ότι τελείωσε ο χρόνος. Εννοείται ότι ο καλεσμένος αυτός θα ξαναβγεί στο κανάλι όταν παγώσει η κόλαση.

    7. ΕΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΥΝΟΗΣΟΥΝ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑ παρουσιάζουν πολλές φορές μέσα στη μέρα τις απόψεις των στελεχών του ενώ εάν θέλουν να το «θάψουν» εξαφανίζονται οι δηλώσεις τους για εβδομάδες. Το τελευταίο τρίμηνο, για παράδειγμα, βλέπουμε καθημερινά τα στελέχη του Λάος και σπανιότατα τα στελέχη του Σύριζα.

    8. ΑΦΙΕΡΩΝΟΥΝ ΔΥΣΑΝΑΛΟΓΑ ΠΟΛΥ ΧΡΟΝΟ σε κάποια θέματα και μηδαμινό ή καθόλου σε άλλα πολύ μεγαλύτερης εμβέλειας και σημασίας. Για παράδειγμα μπορεί να ακούμε καθημερινά το ίδιο (βαρετό) ρεπορτάζ για την ακρίβεια επί χρόνια αλλά να μην μαθαίνουμε ποτέ για ιδιαίτερα σημαντικά θέματα όπως η εξέλιξη της Εγνατίας οδού ή η συμφωνία με τους κινέζους για τον ΟΛΠ ή η εξάρθρωση μεγάλου δικτύου διακίνησης βαριών ναρκωτικών .

    9. ΟΙ ΤΗΛΕ-ΗΘΟΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ, (πχ. Πρετεντέρης, Τσίμας, Τρέμη, Καψής, Οικονομέας, Παπαχελάς, Καμπουράκης, Ευαγγελάτος, Βερύκιος, Μακρή, Λιαρέλλης, Παπαδάκης, Αναγνωστάκης, Σρόιτερ) με λίγες εξαιρέσεις, που όμως όταν, κατάλαβαν ότι το παιγνίδι έχει χρήμα, ευθυγραμμίστηκαν με τους πρώτους (πχ. Χατζηνικολάου, Τράγκας, Αυτιάς, Κύρτσος).

    10. ΟΛΟΙ ΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΚΑΝΑΛΙΩΝ βασίζονται κυρίως στο Δημόσιο (άμεσα ή έμμεσα) για τα έσοδα των άλλων επιχειρήσεών τους, χωρίς το οποίο θα έμεναν ταπί. Αυτό είναι ξεκάθαρο διότι όσοι από αυτούς προσπάθησαν να πετύχουν επιχειρηματικά εκτός Ελλάδας απέτυχαν.

    Ζήτω λοιπόν ο Μπόμπολας, ο Λαμπράκης, ο Αλαφούζος, ο Κυριακού, ο Κοντομηνάς, ο Βαρδινογιάννης, ο Κουρής και ο Βρυώνης.

    Τους αγαπάμε γιατί είναι πολύ καλοί άνθρωποι και, πάνω από όλα, αλτρουιστές!

    ΤΟΣΑ ΕΞΟΔΑ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ» ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ξέρουμε ότι οι πράσινοι κάφροι δεν μπορούν να καταπιούν ότι επί ΝΔ οποιαδήποτε υπόνοια διάπραξης διαφθοράς πηγαίνει στη δικαιοσύνη αλλά έτσι είναι η ζωή.
    Δεν έχουν όλοι οι πρωθυπουργοί τις ίδιες ηθικές αρχές.
    Καταλυτική είναι η σύγκριση με αυτά που γίνονταν επί πασόκ. Πολύ μάσα, ατέλειωτη.
    Και νάτανε μόνο ότι αυτά δεν βγαίνανε κάν στη φόρα, ιδιαίτερα στα κανάλια;
    Μόνο το ότι ο Σημίτης άλλαξε το νόμο για τους δημόσιους υπάλληλους και την "απιστία προς την υπηρεσία" τη μετέτρεψε από κακούργημα σε πλημμέλημα ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ.
    Στρατηγικά προμελετημένο το σχέδιο.
    Το μόνο αστείο της υπόθεσης είναι ότι τώρα αυτοί που έκαναν στην Ελλάδα τη διαφθορά - κουλτούρα κατηγορούν, με τη μαρτυρία μάλιστα ενός εφοπλιστή, ότι ένας πρώην γαλάζιος υπουργός πήρε 100.000 ευρώ.
    Σιγά τα ωά, βδομαδιάτικο τάχανε αυτά οι πράσινοι επαγγελματίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. o tsoglanaras paylidis, tha eprepe prota na profylakistei kai ystera ean kai otan apodeixtei athoos na vgei ekso.

    ETSI tha eprepe na leitourgei to systima.

    oxi me aytous tous skatonomous tis asylias kai tis paragrafis pou exoume gia olous aytous tous alitarades kai den antidrame san laos.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΕΙΔΕΣ «ΩΦΕΛΙΜΕΣ ΠΛΗΡΩΜΕΣ» ΟΙ ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΦΙΛΟΙ ;

    Ο Τρεπεκλής, αντιπρόσωπος της SAIC στην χώρα μας ήταν σύμβουλος του Αντρέα Παπανδρέου και επίσης είναι παιδικός φίλος του Γιωργάκη.

    Ποιου Γιωργάκη;

    Του δικού μας Γιωργάκη, του ίδιου που κατηγορεί τον Παυλίδη ότι πήρε μίζα 100,000 ευρώ (κρίμα ξεφτιλίστηκαν και οι μίζες επί ΝΔ).

    Για την υπόθεση της ασφάλειας των Ολυμπιακών Αγώνων, ο Tρεπεκλής είχε λάβει (όπως παραδέχθηκε και ο ίδιος στον ανακριτή) ως αμοιβή διαμεσολάβησης το ποσόν των 6,5 εκατομμυρίων ευρώ (δυόμιση δισεκατομμυρίων δραχμών) για το αμαρτωλό C4I .

    Το σύστημα ουσιαστικά δεν λειτούργησε ποτέ.

    Βέβαια η μίζα, μίζα.

    ΚΑΙ ΤΙ ΜΙΖΑ !!!

    Μίζα, όχι παίξε γέλασε.

    Μίζα που να αξίζει τον κόπο.

    Μίζα σοσιαλιστική.

    Όχι σαν τους άλλους μαλάκες που βουτήξανε το σουσάμι από το κουλούρι και τους καθίζουν στο πολιτικό σκαμνί για διάρρηξη τράπεζας.

    Φαντάσου κάθαρση και προκοπή που θέλει να φέρει στην Ελλάδα ο Γιωργάκης.

    ΟΛΟΙ ΑΝΕΡΓΟΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΛΙΑΤΣΙΚΟ ΤΗΣ ΠΡΑΣΙΝΗΣ ΜΑΦΙΑΣ.

    Είδες παιδικούς φίλους το αμερικανάκι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Το Αριστερό δεκανίκι της Δεξιάς είναι το ΚΚΕ, και το Δεξί το ΛΑΟΣ, δηλαδή ο Καρατζαφέρης, ααα.. ξέχασα και τον Τσίπρα και τους κουκουλοφόρους..!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΣΥΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΟΠΛΟΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΒΑΡΚΟΥΛΕΣ ;

    Τρικυμία στο κρανίο έχει φέρει στους πασόκους η Ζίμενς.

    Πραγματικά νεοδημοκρατικά σκάνδαλα δεν υπάρχουν γι’ αυτό προσπαθούν να βαφτίσουν σκάνδαλο ότι περπατάει, ότι κολυμπάει και ότι πετάει.

    Ονόμασαν σκάνδαλο τις υποκλοπές, τη στιγμή που υποκλεπτόμενος ήταν ο ίδιος ο πρωθυπουργός.

    Ονόμασαν σκάνδαλο τα ξενοπηδήματα του Ζαχόπουλου, λες και αυτό ήταν ευθύνη του Καραμανλή.

    Ονόμασαν σκάνδαλο το Βατοπέδι, που ηταν μιά υπόθεση που είχαν ξεκινήσει οι ίδιοι οι πασόκοι με το Φωτιάδη και το Δρύ και που ανέδειξε το μεγάλο πρόβλημα επικάλυψης αρμοδιοτήτων στης δημόσιας διοίκησης, λές και ο καραμανλής πρωτο-ίδρυσε το δημόσιο το 2004.

    Ονόμασαν σκάνδαλο Παυλίδη μία υποτιθέμενη μίζα μόλις 100.000 ευρώ του 2005 (γιατί βγήκε τώρα όλοι υποψιαζόμαστε) χωρίς ίχνος στοιχείων.

    Κύριοι πρασινοφρουροί, αυτά που ονομάζετε σκάνδαλα είναι ΧΕΙΡΟΒΟΜΒΙΔΕΣ ΚΡΟΤΟΥ ΛΑΜΨΗΣ.

    Όσο και να πυροβολείτε τον Καραμανλή είναι άτρωτος, γιατί είναι έντιμος, ίσιος και νοιάζεται μόνο για το καλό της χώρας.

    Αυτό δεν αρέσει σε πολλούς που είχαν μάθει αλλιώς, είχαν μάθει στο πάρε-δώσε, γι' αυτό τον πολεμούν σαν λυσσασμένα σκυλιά.

    Δεν αρέσει στους καναλάρχες γιατί είχαν μάθει να ανεβοκατεβάζουν κυβερνήσεις (Λαμπράκης), δεν αρέσει στους επιχειρηματίες γιατί δεν παίρνουν πια χαριστικές κρατικές δουλειές (Μπόμπολας, Κυριακού, Αλαφούζος), δεν αρέσει στους αμερικάνους γιατί δεν γονατίζει στις εντολές τους.

    Με λίγα λόγια, ο Καραμανλής γενικώς δεν "συνεργάζεται", ούτε ένα μυστικό δείπνο δεν κάνει μαζί τους, σαν το Γιωργάκη.

    Να δούμε τί καταλαβαίνει και ο λαός από όλα αυτά.

    Η Ζίμενς είναι το μεγαλύτερο σκάνδαλο στην Eλλάδα, μετά βέβαια το σκάνδαλο του Χρηματισηρίου.

    Μιλάμε για ΧΟΝΤΡΑ ΛΕΦΤΑ.

    Φαίνεται ότι εμπλέκονται τουλάχιστον 40 άτομα με πάνω από 450 ύποπτους τραπεζικούς λογαριασμούς.

    Η Ζίμενς Γερμανίας στοιχειοθετεί ότι μεταξύ 1997 και 2004 έχει δώσει για μίζες στην Ελλάδα περίπου 130 εκατομμύρια.

    ΒΑΛΕ ΔΙΠΛΑ ΣΤΑ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΑ 100 ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ ΤΟΥ ΠΑΥΛΙΔΗ (που μας έχουν πρήξει δυό μήνες τώρα οι καναλάρχες) ΤΑ 130 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΤΗΣ ΖΙΜΕΝΣ ΚΑΙ ΕΛΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΔΙΑΦΘΟΡΑ.

    Σε περίπτωση που ο βλακογιώργος δεν καταλαβαίνει τη διαφορά, η Ζίμενς είναι 1.300 φορές μεγαλύτερη από τον Παυλίδη.

    Επειδή ξέρω ότι ΠΑΛΙ ο Αϊνστάϊν μας δεν θα καταλάβει τη διαφορά να το κάνω ακόμη πιό λιανά.

    Από την Ομόνοια μέχρι το Σύνταγμα είναι 1 χιλιόμετρο.

    Από την Ομόνοια μέχρι την Κωνσταντινούπολη είναι 1.300 χιλιόμετρα.

    Πήγαινε Γιωργάκη μου με το ποδηλατάκι σου μέχρι την Κωνσταντινούπολη και εγώ θα πάω μέχρι το Σύνταγμα.

    Όταν γυρίσεις έλα να με βρείς και να δούμε πως θα σου φανεί εάν σου πώ :

    Έλα μωρέ, τί Σύνταγμα τί Κωνσταντινούπολη, το ίδιο πράγμα είναι.

    (Φαντάσου ότι αυτό το αργόστροφο λέει ότι θα σώσει και την Ελλάδα από την παγκόσμια κρίση ).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΦΤΑΝΕΙ ΕΛΕΟΣ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΑΣ..ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΣΚΑΝΔΑΛΟ..ΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΑΣΙΣΤΟΓΑΛΑΖΟΔΕΞΙΑ ΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΑΣΙΣΤΟΠΡΑΣΙΝΟΡΟΥΦΙΑΝΙΑ..ΔΕΝ ΠΑΤΕ ΝΑ ΚΟΨΕΤΕ ΤΟ ΛΑΙΜΟ ΣΑΣ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ΝΑ ΗΣΥΧΑΣΟΥΜΕ..ΜΑΛΛΟΝ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΑΝΑΛΑΒΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΣΤΕΙΛΕΙ ΣΤΟΝ ΑΓΥΡΙΣΤΟ ..ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΠΙΟ ΠΕΡΑ.ΦΑΓΑΤΕ ΦΑΓΑΤΕ ΤΡΩΤΕ ΤΡΩΤΕ ΜΕ ΔΕΚΑ ΜΑΣΕΛΕΣ ΔΙΑΛΥΣΑΤΕ ΤΟ ΚΑΚΟΜΟΙΡΟ ΤΟ ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ..ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΣΑΣ-ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ- ΤΗΣ ΑΘΛΙΑΣ ΑΥΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.ΤΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΛΛΟ? ΠΙΑΝΟΥΜΕ ΠΑΤΟ ΡΕΕΕΕΕ!ΑΝΤΕ ΑΡΧΙΣΤΕ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΑΘΛΙΟΤΗΤΕΣ ΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΥΝΕΧΩΣ ΚΕΙΜΕΝΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΣΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΑΝΤΙΚΑΤΡΟΠΤΙΖΟΝΤΑΣ ΕΤΣΙ ΤΗΝ ΞΕΦΤΙΛΑ ΤΩΝ ΠΡΑΣΙΝΟΓΑΛΑΖΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ ΣΑΣ ,,ΣΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ.ΜΑΣ ΚΟΥΡΑΣΑΤΕΕΕΕΕ.ΦΤΑΝΕΙΙΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Τι να σχολιάσεις στην επαναλαμβανόμενη ανοησία
    και ηλιθιότητα.......
    Καψαμπέλη μαλάκα.
    Είσαι πιο χαζός και απο τον
    Ραταπλάν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Καινούργιο ψέμα πάλι αυτό ?
    2,30 η ώρα. Σε πιο μπουκάλι βρισκόσαστε
    σουρωμένες καπότες !

    Να γιατί γίνονται ΟΛΑ ΑΥΤΑ
    ΤΑ ΦΑΙΔΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ.
    ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΠΡΗΞΕΙ ΤΑ ΟΥΜΠΑΛΑ.

    Ο εκλεκτός του Γ.Παπανδρέου

    Τον θυμάστε τον δήμαρχο που πάντρεψε τους gay και ομόφυλους τέλος πάντων; Ε, αυτός ο Δήμαρχος Τήλου έχει άποψη πλέον για όλα. Ο Α.Αλιφέρης μιλάει για τα σκάνδαλα και τον Παυλίδη αλλά και για άλλα θέματα σε αντίθεση με άλλους δημάρχους στην Ελλάδα(και της Δωδεκανήσου). Ξέρετε γιατί;

    Επειδή ο δήμαρχος είναι ο εκλεκτός του Γ.Παπανδρέου. Σε όλα. Στις θέσεις, τις απόψεις και γιαυτό τον προορίζει να του δώσει μια καλή θέση σε εκλογές. Άλλωστε για να κάνει τους περίφημους δήθεν γάμους θα ρώτησε πριν τον Παπανδρέου.

    ΜΠΗΚΑΤΕ ΚΟΡΟΙΔΑ Ή ΟΧΙ ΑΚΟΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Πωωωω.πωωωω λεφτά !!!!!
    7.000 και 8.000 !!!!
    Πω,,πω,,, ρε πούστη μου..
    Τόσα θέλει μόνο ο Παπαγιάννης
    για ΟΥΙΣΚΙΑ το μήνα.
    Δεν μιλάμε για χασίσια...
    Δεν φτάνουν ούτε για ζήτω.
    Θα φάει και ξύλο ο άρρωστος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ο Ρούτσης βοηθούσε τους αδελφούς Παυλίδη ΝΑ ΞΕΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΑΙΝΤΕ ΠΑΛΙ,ΟΣΟΙ ΕΙΧΑΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΥΛΙΔΗ ΚΑΙ ΕΠΑΙΡΝΑΝ ΕΡΓΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ.ΣΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΜΜΙΑ ΑΓΩΓΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΠΡΟΣΤΙΜΟ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. "η προβλίς" του... pro βλίτου!

    IQ ραδικιού.

    :-)

    Του στόκου, μόνο η ρεμούλα του λείπει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΜΙΖΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΡΓΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΚΑΤΑΤΗΘΟΝΤΑΙ ΤΜΗΜΑΤΙΚΑ
    ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΙΣΠΡΑΞΗ ΤΩΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ ΤΩΝ ΕΡΓΩΝ ΣΥΝΗΘΩΣ Η ΜΙΖΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΣΟΣΤΟ ΕΠΙ ΤΗΣ ΑΞΙΑΣ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ
    ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΗΝ ΕΠΕΡΝΕ
    Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. O συγκεκριμένος εργολάβος Ρούτσης είναι ένας κοινός παλιάνθρωπος τυχοδιώκτης. Απο βαμένος πασόκος επι Σημίτη με τα περισσότερα έργα του παραδωμένα στους Ολυμπιακούς αγώνες ελαττωματικά με ευθύνη των συνεργείων του έγινε πολύ πιό βαμένος γαλάζιος απο το 2004.
    Ο εισαγγελέας έχει τον λόγο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΝΕΑ ΒΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ

    ΝΕΑ ΜΠΟΧΑ

    ΝΕΑ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑ

    ΝΕΑ ΧΟΥΝΤΑ

    ΝΕΑ ΛΑΜΟΓΙΑ

    ΝΕΑ ΚΟΥΚΟΥΛΟΚΡΑΤΙΑ

    ΝΕΑ ΣΚΑΤΑ

    ΝΕΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ

    ΝΕΑ ΚΟΥΚΟΥΛΟΜΑΤΑ

    ΑΝΤΕ ΠΑΡΤΕ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΞΕΚΟΥΜΠΙΣΤΗΤΕ ΛΗΣΤΑΡΧΟΙ ΚΑΙ ΣΚΑΤΟΚΛΕΦΤΕΣ ΝΕΟΦΑΣΗΣΤΕΣ ΟΥΣΤΤΤΤ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Τί κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια!
    Ωραίος υπουργός φαγάνας ο Παυλίδης. Βγήκε και στη Βουλή ο θρασύτατος να μιλήσει κουνώντας και το δάχτυλο. Αυτή δεν είναι κυβέρνηση. Η Κόζα Νόστρα είναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ανώνυμος είπε...
    ΕΚΕΙ
    ΝΑ ΣΚΑΣΕΤΕ ΣΤΗΝ ΣΟΥΡΑ
    ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΜΑΛΑΚΙΑ ΣΑΣ
    ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΡΙΑ
    ΑΛΗΤΑΡΑΔΕΣ ΤΟΥ ΠΡΕΣΣ-ΠΑΣΟΚ.

    ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗ......ΜΕΤΑ ΞΕΡΝΑ
    ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΚΑΨΑΜΠΕΛΗ...
    ΤΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΛΥ Ο ΕΜΜΕΤΟΣ
    ΤΩΝ ΣΟΥΡΩΜΕΝΩΝ.
    25 Απρ 2009 9:42:00 μμ
    ------------------------
    Kαι αν κρίνουμε ότι τώρα
    είναι 11.51.
    Ακριβώς αυτό έγινε.
    Σκάσαν στο να πίνουν.
    Μήπως αυτοί πληρώνουν !
    Εξάλου με τις τόσες μαλακίες
    και τόσα ψέματα που γράψαν
    χθές. Να μην το γιορτάσουν ;
    Ούστ........λεχρίτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Τον έφαγε και τον Παπακωνσταντίνου
    ο Καψαμπέλης και έγινε αυτός
    εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ..
    Αντε και Ευρωβουλευτής..
    χαμένε......( που μου βαλες μετά
    απο 10 ώρες σούρα, την παλιά ανακοίνωση του πασοκ) ..χεσμένε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Α-ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΕΡΕ
    Οτι και να κάνεις η κατάσταση είναι μη αναστρέψιμη. Δε σε σώνει ο φίλος σου ο Ντερμπεντέρης, ούτε το ΜΕΓΑ και ΒΗΜΑ . Εσένα που και τα κοκόρια σου γεννούσαν ένας Παυλίδης σε σιγοτηγανίζει, που κατάντησες ; Δυστυχώς για σένα και ευτυχώς για μας έχεις διαβεί τον Ρουβίκωνα και αρχίζει η κατηφόρα, είναι αυτό που έλεγε και αείμνηστος Αντρέας ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΔΕ ΓΥΡΙΖΕΙ ΠΙΣΩ.

    ΠΑΓΙΑ ΤΑΚΤΙΚΗ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΒΙΑ ΝΟΘΕΙΑ ΦΑΓΟΠΟΤΙ ΚΑΙ ΚΟΥΚΟΥΛΩΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΘΕΙΟΥ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΑΝΙΨΙΟΥ

    ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΑΝ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΣΤΟ 7%

    ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΕΚΕΙ
    ΝΑ ΣΚΑΣΕΤΕ ΣΤΗΝ ΣΟΥΡΑ
    ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΜΑΛΑΚΙΑ ΣΑΣ
    ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΡΙΑ
    ΑΛΗΤΑΡΑΔΕΣ ΤΟΥ ΠΡΕΣΣ-ΠΑΣΟΚ.

    ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗ......ΜΕΤΑ ΞΕΡΝΑ
    ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΚΑΨΑΜΠΕΛΗ...
    ΤΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΛΥ Ο ΕΜΜΕΤΟΣ
    ΤΩΝ ΣΟΥΡΩΜΕΝΩΝ.

    25 Απρ 2009 9:42:00 μμ

    ----------------------------

    Ωραία τα είπες ξέσπασες?
    Πάρε τον Καραμανλάκα σου αγκαλιά και σουρωμένοι όπως είσαστε και οι δύο πηγαίνετε σε κανέναν οίκο ανοχής να αλληλοκωλομπαριστείτε.
    Άντε ψυχανόμαλο πρεζόνι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Μιά απορία :
    Γιατί όλα τα ναζιστόμουτρα του Καραμανλή έχουν τόσο τεράστιο εκνευρισμό τον τελευταίο καιρό που γράφουν σάν να είναι υπο την επίδραση ναρκωτικών ουσιών?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. "Τριάντα τρία αυτοκίνητα από την περιοχή του κέντρου της Αθήνας και της Νέας Σμύρνης είχε διαρρήξει τους τελευταίους μήνες ζευγάρι αλλοδαπών, που συνελήφθη λίγο πριν τα μεσάνυχτα.

    Άνδρες της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (ΟΠΚΕ) που έκαναν περιπολίες στην Αθήνα, έκαναν σήμα στον Αλγερινό και τη Ρωσίδα φίλη του να σταματήσουν για έλεγχο, διαπιστώνοντας ότι επέβαιναν σε κλεμμένο αμάξι.

    Όπως προέκυψε αργότερα, επρόκειτο για… επαγγελματίες του είδους. Εναντίον τους σχηματίστηκε σχετική δικογραφία και θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα."

    ΑΛ(Α)ΒΑΝΟ ΚΑΙ ΤΣΙΠΡΑ ΠΑΡΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΒΑΛΤΕ ΤΟΥΣ ΟΣΟ ΠΙΟ ΒΑΘΕΙΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΚΩΛΟΥΣ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Εργολαβικά πάλι τα παπαγαλάκια της Ρηγίλης, αντί να καθήσουν να σκεφτούν πού οδηγεί τη χώρα ο άχρηστος των άχρηστων Πρωθυππουργός, τα βάζουν με κείνους που ζητάνε να ξεκαθαριστεί επιτέλους από τη λέπρα ο τόπος. Δε βλέπουν(:) τι στρώμα ετοιμάζει γι αυτούς καιτα παιδιά τους η η νομεκλατούρα που τους εξαγοράζει με τα χρήματα που κλέβει από την τσέπη του πατέρα τους! Αλλά η δύστυχη τούτη χώρα υποφέρει από τη φτώχεια που θα ήθελε για τον κόσμο η Παπαρήγα, πιστεύοντας πως σε τέτοιο κλίμα μπορεί να ψαρεύει οπαδούς και η Δεξιά του Καραμανλή οικοδομεί από πολιτικό πιστεύω που θεοποιεί το κέρδος όπως κι αν αποχτιέται! Έτσι οι υβριστές της Δημοκρατικής Παράταξης, που είναι το ΠΑΣΟΚ βρίσκονται στους εξαθλιωμένους, που εξαγοράζονται εύκολα από τη δεξιά και όχι στους θαυμαστές της Αλέκας, που υποστηρίζει τον Καραμανλή για να τους της στέλνει, όπως πιστεύει, με την εξαθλίωση, τρομάρα της! Διαλέξτε θέση, παιδιά!
    το ΠΑΣΟΚ υποστηρίζει σταθερά "όλα στο φως! Και η ΖΗΜΕΝΣ και το Χρηματιαστήριο! Ο Καραμνλής τι λέει;

    ΙΜΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. o ρουτσης παιρνει τα λιμενικά του ολπ απο πολυ παλια πριν απο σιμιτη. Ολοι στον χωρο το ξερουμε. Οπως τοτε ταιζε την πρασινη γραφειοκρατια, σημερα ταιζει την γαλαζια. Ο κανονας λεει : οπου γραφειοκρατια και μιζα αρα οπου και δημοσιο = και μιζα.
    Αλλαξαν οι ταμιες μονο.
    Και εαν παρει την εξουσια το πασοκ παλι οι ταμιες θα αλλαξουν. Και αυτοι μαλιστα φαινεται να πεινουν πολυ -μα παρα πολυ- αν κρινω απο τον τροπο που δειχνουν την ανυπομονησία τους να κυβερνησουν.
    Οποτε στοιχημα οτι γουσταρετε πατριώτες πως και μετα 2010 ο ρουτσης θα τα παιρνει ολα στον ολπ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση