GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μια φωτογραφία από την Σάμο με τον ...σκανδαλιάρη κοντά στον Καραμανλή...

Από τον Γιάννη Νέγρη . H φωτογραφία είναι από την άφιξη του κ. Καραμανλή στη Σάμο. Πσω από τον υπουργό Εσωτερικών Πρ. Παυλόπουλο , με μαύρ...


Από τον Γιάννη Νέγρη
.
H φωτογραφία είναι από την άφιξη του κ. Καραμανλή στη Σάμο. Πσω από τον υπουργό Εσωτερικών Πρ. Παυλόπουλο, με μαύρα γυαλιά ο πολιτευτής της Νέας Δημοκρατίας Ν. Κατρακάζος, ο εμπλεκόμενος στην τρίτη υπόθεση Παυλίδη και για τον οποίο κατατέθηκε Ερώτηση από την βουλευτή Ελπ. Τσουρή στη Βουλή (διαβάστε λεπτομέρειες εδώ). Είναι νυν νομαρχιακός σύμβουλος και πρωην πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Σάμου τον οποίο προχθες έστειλε στον εισαγγελέα ο Παπαληγούρας...

10 σχόλια

  1. Φιλαράκι, οι Έλληνες δεν γουστάρουν ουσία.
    Γουστάρουν παραμύθι, μάρκετιγκ, επικοινωνία, πώς το λένε;
    Μην ξεχνάς, ότι οι βρωμιάρηδες της εποχής του, τον Κολοκοτρώνη τον έχωσαν στο μπουντρούμι του Ναυπλίου, από όπου βγήκε ημιθανής και τυφλός.
    Μην ξεχνάς ότι οι νεοέλληνες ξανάφεραν τον τυχοδιώκτη τον Παπαντρέα το 1993, παρόλο που είχε σοδομήσει την Ελλάδα για όλη τη δεκαετία του 80.
    Ποιά ουσία μου τσαμπουνάτε;
    O Έλληνας γουστάρει τζάμπα παραμυθάκι, αοριστολογία και γενικά τάξιμο. Την προηγούμενη αξιοπιστία ή μή του κάθε πολιτικού την ξεχνάει εύκολα.
    Να σου δώσω και ένα τελευταίο παράδειγμα.
    Στα γκάλοπ λένε ότι το 65% των Ελλήνων δεν θέλουν πρόωρες εκλογές.
    Πώς παντρεύεται αυτό, ρε φιλαράκι, με το ότι δεν καταδικάζουν το πασόκ που ουσιαστικά προκαλεί τις πρόωρες εκλογές με τον εκλογικό νόμο Σκανδαλίδη;
    Γιατί αυτό το 65% των Ελλήνων δεν θάβει δημοσκοπικά το πασόκ για την ακυβερνησία που σπρώχνει τη χώρα;
    Με τον προηγούμενο εκλογικό νόμο η ΝΔ θα είχε τώρα 160 βουλευτές.
    Θα μιλούσε ο ρεζίλης ο Γιωργάκης για πρόωρες εκλογές τότε;
    Θα κουνούσε την ουρίτσα του κάνα ρετάλι σαν τον τατούλη ή το γιαννόπουλο τότε;
    Άσε ρε φίλε, αφού οι Έλληνες είμαστε βαρεμένοι από κούνια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μέσα σε πέντε χρόνια ο Καραμανλής πέρασε από το Κοινοβούλιο και από την κοινωνία αλλαγές που στο παρελθόν γκρέμισαν κυβερνήσεις και πρωθυπουργούς. Και τις πέρασε χωρίς να υπάρξει η παραμικρή αντίσταση.
    Να θυμηθούμε λιγάκι μερικές:
    1.Ιδιωτικοποίησε την Εμπορική που έβγαζε τεράστιες ζημιές την εποχή που όλες οι άλλες τράπεζες έβγαζαν υπερκέρδη.
    2.Ξεφορτώθηκε τον ΟΤΕ, που έριξε την κυβέρνηση Μητσοτάκη, έστω και εάν η εθελουσία ήταν μια ακριβή υπόθεση. Τώρα βλέπουμε μια υγιή επιχείρηση που όχι μόνο δεν επιβαρύνει το κράτος αλλά και συμμετέχει στον ανταγωνισμό για καλύτερες και φθηνότερες υπηρεσίες.
    3.Νομοθέτησε για το ασφαλιστικό, το οποίο υπήρξε η πολιτική ταφόπλακα του Σημίτη. Εδώ θα μπορούσε να ήταν πιο ριζοσπαστικός αλλά έκανε ένα γενναίο πρώτο βήμα.
    4.Άλλαξε το νόμο για το πανεπιστημιακό άσυλο και την παιδεία, όταν ο Κωνσταντίνος Καραμανλής που το αποπειράθηκε με το ν.815/78 δεν το επέτυχε.
    5. Ήρε τη μονιμότητα στις ΔΕΚΟ και προχώρησε σε τολμηρές, για κεντροδεξιά κυβέρνηση, αλλαγές στο Οικογενειακό Δίκαιο (σύμφωνο συμβίωσης, νόμος για ενδοοικογενειακή βία). 6.Νομοθέτησε το τρίπτυχο ισότητα (στα όρια συνταξιοδότησης, στα όρια της φορολόγησης στους μισθούς του δημόσιου τομέα), αξιολόγηση (στα ΑΕΙ, στο Δημόσιο με τους δείκτες αποτελεσματικότητας, στα σχολεία και τα λύκεια με τη βάση του 10), αριστεία (ευνοϊκή χρηματοδότηση στα καλύτερα ΑΕΙ, δωρεάν υπολογιστές σε αριστούχους μαθητές, φτηνό Ιντερνετ σε αριστούχους φοιτητές κ.λπ.).
    7.Ιδιωτικοποίησε τον ΟΛΠ, όπου προβλέπεται τουλάχιστον πενταπλάσια χωρητικότητα φορτοεκφόρτωσης από τις μοντέρνες μεθοδολογίες των κινέζων της Cosco.
    8.Μείωσε κατά πολύ το δημόσιο έλλειμμα από 8% του ΑΕΠ στο 3% του ΑΕΠ. Με ΑΕΠ περίπου 250 δις., οι πέντε ποσοστιαίες μονάδες σημαίνουν πάνω από 12 δις. Ευρώ το χρόνο, κάθε χρόνο. Δηλαδή, γλυτώνουμε σπατάλες του δημοσίου περίπου όσο μία Ολυμπιάδα. Κάθε χρόνο. Εάν στην παγκόσμια κρίση το έλλειμμα του 2004, σήμερα θα ήμασταν εκτός ευρώ.
    9. Ιδιωτικοποίησε την Ολυμπιακή που επιβάρυνε το κράτος πάνω από 1 εκατομμύριο την ημέρα, χωρίς να θιγούν οι εργαζόμενοι. Τζάκ πότ αυτή η κίνηση γιατί όχι μόνο αυξάνεται ο ανταγωνισμός με την Aegean αλλά η διαδικασία προχώρησε εν μέσω της παγκόσμιας οικονομικής κρίσης, που κανείς δεν επενδύει.
    10.Ίσως το μεγαλύτερο επίτευγμα του Καραμανλή είναι ότι όλα αυτά προσπάθησε να τα κάνει χωρίς να διώξει τους πολιτικούς του αντιπάλους. Δεν έδιωξε ανώτερα και ανώτατα πράσινα στελέχη υπουργείων και οργανισμών, παρόλο που ήξερε ότι άφηνε φίδια στον κόρφο του. Δεν δίωξε κάν το μισό υπουργικό συμβούλιο του πασόκ για τα απίθανα σκάνδαλα που οργάνωσαν, για να έχουν την εύνοια των μεγαλο-επιχειρηματιών αλλά και να εξασφαλίσουν και τα εγγόνια τους.
    Έβαλε το μακροπρόθεσμο καλό της Ελλάδας πάνω από το δικό του καλό και το καλό της ΝΔ.
    Αυτή είναι η αλήθεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΔΟΛΦΟΣ – ΤΟ ΝΕΟ ΠΟΥΛΕΝ ΤΩΝ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΩΝ

    Οι φαταούλες καναλάρχες και φίλοι τους επιχειρηματίες είναι ΑΠΌΛΥΤΑ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ να ρίξουν τον Καραμανλή.

    Χρησιμοποιούν κάθε αθέμιτο μέσο για να αναδείξουν τον Αδόλφο Καρατζαφέρη, να κατασυκοφαντήσουν και να λοιδωρήσουν τη ΝΔ και να θάψουν το Σύριζα και το ΚΚΕ.

    ΡΕ ΘΕΟΜΠΑΙΚΤΕΣ, ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΥΦΛΟΣ;

    Νομίζετε ότι δεν βλέπουμε ότι εδώ και ένα δίμηνο εμφανίζονται:

    Στα πρωινάδικα: ο Γεωργιάδης και ο Βελόπουλος

    Στα μεσημεριανά : o Γεωργιάδης, ο Βελόπουλος και ο Αϊβαλιώτης

    Στα βραδυνά : o Γεωργιάδης, ο Βελόπουλος, ο Αϊβαλιώτης και ο Πλεύρης

    ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ (λάιφστάϊλ, δελτία ειδήσεων, κλαψουρο-σοόυ, κουτσομπολίστικα) εμφανίζονται ολημερίς και οληνυχτίς όλα τα ανωτέρω παλιόπαιδα του Λάος, μαζί βέβαια με τον καραγκιόζη Αδόλφο Καρατζαφέρη.

    ΜΟΝΟ ΤΑ ΔΕΛΤΙΑ ΚΑΙΡΟΥ ΔΕΝ ΛΕΝΕ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΙΡΟ ΟΙ ΝΕΟΦΑΣΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΣΤΑ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

    Πόσο καιρό έχουμε να δούμε στα ιδιωτικά κανάλια σχολιασμούς από τον Τσίπρα και τον Αλαβάνο; Σπάνια κάτι ψιλο-φευγαλέες δηλώσεις που τις κόβουν μάλιστα στη μέση, προφανώς μόνο για ξεκάρφωμα.

    Πόσο καιρό έχουμε να δούμε καλεσμένους στα ιδιωτικά κανάλια τον Αβραμόπουλο, το Σαμαρά, το Στυλιανίδη, το Δένδια και τους περισσότερους νεο-δημοκράτες; Ο Γκιουλέκας που είναι υπεύθυνος τύπου της ΝΔ έχει εξαφανιστεί από προσώπου γής, η Πατριανάκου για τα ιδιωτικά κανάλια είναι παντελώς άγνωστη.

    Όταν καλούν νεοδημοκράτη, καλούν μόνο τους γνωστούς γραφικούς τύπους για να τους λοιδωρήσουν και να τους ξεφτιλίσουν.

    To 1989 οι πολιτικοί έδωσαν (και σωστά) τη δυνατότητα σε ιδιώτες να φτιάξουν κανάλια για να γλυτώσουμε από την πλύση εγκεφάλου των κρατικών καναλιών, που είναι στα χέρια της εκάστοτε κυβέρνησης.

    ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΜΕ ΑΥΤΟΙ ΟΙ 4 ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΝΑ ΑΝΕΒΟΚΑΤΕΒΑΖΟΥΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ.

    Κύριε Μπόμπολα (με το Mega, το Πρώτο Ψέμμα, την Ημερησία, και τις δεκάδες επιχειρήσεις σου),

    κύριε Λαμπράκη (με τα Νέα, το Βήμα και τις λοιπές σου επιχειρηματικές δραστηριότητες),

    κύριε Αλαφούζο (με την Καθημερινή, το Σκάϊ, τα καράβια και τις λοιπές επιχειρήσεις σου)

    κύριε Κυριακού (με τον Αντένα και τα καραβάκια σου)

    θέλω να σας πώ κάτι από καιρό.

    Εσείς μπορεί να είσαστε πλούσιοι και εμείς μεροκαματιάρηδες, αλλά ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΥΤΕ ΧΑΖΟΙ, ΟΥΤΕ ΑΜΟΡΦΩΤΟΙ.

    Και έχουμε και ένα άλλο πλεονέκτημα, ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ.

    Για την ακρίβεια γύρω στα 4 εκατομμύρια.

    Άει σιχτίρ λοιπόν και σείς και τα λεφτά σας και οι επιχειρήσεις σας, τα σάβανα δεν έχουν τσέπες ρεεεε !!!

    Και ένα τελευταίο, που καλό θα είναι να θυμάστε.

    Οι Έλληνες δεν είμαστε ούτε Αλβανοί, ούτε Αμερικάνοι, ούτε Ρώσοι, ούτε κάν Γερμανοί.

    Εμείς είχαμε δημοκρατία την εποχή που οι άλλοι λαοί ζούσαν σε σπηλιές και τρώγανε ρίζες.

    Την σκέψη μας δεν μπορείτε να την ελέγξετε, όσο και να προσπαθήσετε, όσα κόλπα του αμερικάνικου μάρκετιγκ και να χρησιμοποιήσετε.

    Μπουρλότο θα σας κάνουμε εάν συνεχίσετε έτσι.

    Η Δημοκρατία δεν θα δολοφονηθεί στη χώρα που τη γέννησε, τουλάχιστον όχι από 4 σικελικές και μασονικές οικογένειες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΕΙΔΗΣΕΙΣ;

    Η παραπληροφόρηση από τα τηλεοπτικά παράθυρα, ειδικά στις οι επονομαζόμενες «ειδήσεις», έχει πάρει διαστάσεις σκανδάλου.

    Το παιγνίδι είναι εντελώς στημένο!

    Όλες οι λέξεις και φράσεις και η ροή των τηλεοπτικών σχολίων είναι από πριν σκηνοθετημένες και οι σχολιαστές / παρουσιαστές / δημοσιογράφοι ΑΠΛΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΓΡΑΨΕΙ ΑΠΟ ΠΡΙΝ Ο ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΣ.

    Με λίγη προσοχή καταλαβαίνεις πόσο ΣΙΚΕ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΙΓΝΙΔΙ και πόσο «ΑΥΘΟΡΜΗΤΑ» είναι τα σχόλια:

    1. ΟΙ ΤΗΛΕ-ΗΘΟΠΟΙΟΙ ΜΙΛΟΥΝ ΤΟΣΟ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΑ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ που ξέρεις ότι αποκλείεται να σκέπτονται με αυτούς τους ρυθμούς, απλά διαβάζουν αυτά που έχουν μπροστά τους στο μόνιτορ.

    2. ΌΤΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΥΝΟΗΣΟΥΝ ΕΝΑ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟ τον βάζουν στο αριστερό τηλεοπτικό παράθυρο και τον αντίπαλό του στο δεξί, (όπως κοιτάμε, εάν δεν το ξέρετε ο ανθρώπινος εγκέφαλος ελκύεται περισσότερο από αυτά που βλέπει στο αριστερό μέρος της οθόνης, προσέξτε πχ. τις διαφημίσεις καταναλωτικών προϊόντων).

    3. ΑΝΕΒΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΝΤΑΣΗ ΤΟΥ ΗΧΟΥ εάν θέλουν να ευνοήσουν κάποιον και την χαμηλώνουν εάν όχι. ΑΛΛΟΙΩΝΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΗ ΦΩΝΗ των καλεσμένων, κάνοντας πιό μπάσες όσων θέλουν να συμπαθήσουμε και πιο τσιριχτές όσων θέλουν να μην πάρουμε στα σοβαρά ή να λοιδορήσουμε.

    4. ΒΑΖΟΥΝ ΓΡΑΠΤΟ ΤΙΤΛΟ στο κάτω μέρος της οθόνης, ανάλογα με το τι λέει ένας τηλε-ηθοποιός ή πολιτικός, διότι ξέρουν ότι ο γραπτός λόγος συγκρατείται στο μυαλό του ανυποψίαστου πολύ ευκολότερα από τον προφορικό του τηλε-ηθοποιού. Η πλάκα είναι ότι πολλές φορές το μπάνερ βγαίνει ΠΡΙΝ να πεί τη φράση ο δημοσιογράφος και έτσι ξεβρακώνεται η σκηνοθεσία. Τα γραπτά μπάνερ στο κάτω μέρος της οθόνης είναι η πιο ύπουλη μορφή παραπληροφόρησης, πχ. η μεγαλοκοπέλα – παρουσιάστρια ΛΕΕΙ "σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο ΧΧΧ έχει πάρει μίζα" και το μπάνερ ΓΡΑΦΕΙ "ο ΧΧΧ έχει πάρει μίζα". Προφανώς το "σύμφωνα με το ρεπορτάζ" το λένε ΠΡΟΦΟΡΙΚΑ σαν άλλοθι για να μη φάνε αγωγές, αλλά η λάσπη που αφήνει το γραπτό μπάνερ παραμένει το μυαλό πολύ περισσότερη ώρα από την προφορική φράση «σύμφωνα με το ρεπορτάζ». Να τους δώσω και μία ιδέα,να κάνουν το μπάνερ να αναβοσβήνει για να περνούν ακόμη πιο έντονα την παραπληροφόρηση.

    5. ΌΤΑΝ ΚΑΛΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ προσκαλούν τους πιο επικοινωνιακούς και διαβασμένους από το κόμμα που θέλουν να ευνοήσουν και τους πιο γραφικούς από αυτό που θέλουν να απαξιώσουν.

    6. ΣΤΗ ΣΠΑΝΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΜΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΟΠΩΣ ΤΗ ΘΕΛΟΥΝ, είτε αλλάζουν το θέμα της συζήτησης (ακόμη και διακόπτοντας άγαρμπα τον καλεσμένο τους) ή του επιτίθενται με συνεχείς κακοπροαίρετες τοποθετήσεις και πριν προλάβει αυτός να απαντήσει μας αναγγέλλουν ότι τελείωσε ο χρόνος. Εννοείται ότι ο καλεσμένος αυτός θα ξαναβγεί στο κανάλι όταν παγώσει η κόλαση.

    7. ΕΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΥΝΟΗΣΟΥΝ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑ παρουσιάζουν πολλές φορές μέσα στη μέρα τις απόψεις των στελεχών του ενώ εάν θέλουν να το «θάψουν» εξαφανίζονται οι δηλώσεις τους για εβδομάδες. Το τελευταίο τρίμηνο, για παράδειγμα, βλέπουμε καθημερινά τα στελέχη του Λάος και σπανιότατα τα στελέχη του Σύριζα.

    8. ΑΦΙΕΡΩΝΟΥΝ ΔΥΣΑΝΑΛΟΓΑ ΠΟΛΥ ΧΡΟΝΟ σε κάποια θέματα και μηδαμινό ή καθόλου σε άλλα πολύ μεγαλύτερης εμβέλειας και σημασίας. Για παράδειγμα μπορεί να ακούμε καθημερινά το ίδιο (βαρετό) ρεπορτάζ για την ακρίβεια επί χρόνια αλλά να μην μαθαίνουμε ποτέ για ιδιαίτερα σημαντικά θέματα όπως η εξέλιξη της Εγνατίας οδού ή η συμφωνία με τους κινέζους για τον ΟΛΠ ή η εξάρθρωση μεγάλου δικτύου διακίνησης βαριών ναρκωτικών .

    9. ΟΙ ΤΗΛΕ-ΗΘΟΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ, (πχ. Πρετεντέρης, Τσίμας, Τρέμη, Καψής, Οικονομέας, Παπαχελάς, Καμπουράκης, Ευαγγελάτος, Βερύκιος, Μακρή, Λιαρέλλης, Παπαδάκης, Αναγνωστάκης, Σρόιτερ) με λίγες εξαιρέσεις, που όμως όταν, κατάλαβαν ότι το παιγνίδι έχει χρήμα, ευθυγραμμίστηκαν με τους πρώτους (πχ. Χατζηνικολάου, Τράγκας, Αυτιάς, Κύρτσος).

    10. ΟΛΟΙ ΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΚΑΝΑΛΙΩΝ βασίζονται κυρίως στο Δημόσιο (άμεσα ή έμμεσα) για τα έσοδα των άλλων επιχειρήσεών τους, χωρίς το οποίο θα έμεναν ταπί. Αυτό είναι ξεκάθαρο διότι όσοι από αυτούς προσπάθησαν να πετύχουν επιχειρηματικά εκτός Ελλάδας απέτυχαν.

    Ζήτω λοιπόν ο Μπόμπολας, ο Λαμπράκης, ο Αλαφούζος, ο Κυριακού, ο Κοντομηνάς, ο Βαρδινογιάννης, ο Κουρής και ο Βρυώνης.

    Τους αγαπάμε γιατί είναι πολύ καλοί άνθρωποι και, πάνω από όλα, αλτρουιστές!

    ΤΟΣΑ ΕΞΟΔΑ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ» ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΖΕΙ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ,
    ΜΙΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ,
    ΣΥΝΤΟΜΑ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΘΑ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΠΑΡΕΛΘΟΝ
    (ΘΛΙΒΕΡΟ ΓΙΑ ΤΗ ΧΩΡΑ).

    Είναι πια ξεκάθαρο ότι ο σημερινός πρωθυπουργός εκτός από κουρασμένος βρίσκεται και σε πανικό. Έχει χάσει πλέον κάθε επαφή με την πραγματικότητα.
    Τον ακούσαμε να καλύπτει το δικαστικό πραξικόπημα του κ. Σανιδά και κατηγόρησε το ΠΑΣΟΚ για...θεσμική εκτροπή, επειδή το κατήγγειλε στον ελληνικό λαό! Ξεχνά φυσικά ότι με την άποψη του ΠΑΣΟΚ συγκλίνουν όλα τα κόμματα της αντιπολίτευσης και οι κορυφαίοι νομικοί της χώρας.
    Τον ακούσαμε να μας κατηγορεί ότι το Πα.σο.κ. σκανδαλολογεί και θέλει να μετατρέψει την Ελλάδα «σε Κολοσσαίο»! Για τις δικές του κολοσσιαίες ευθύνες για την αναδιανομή του πλούτου υπέρ των ολίγων, τη διάλυση του κράτους, τη γενικευμένη ανασφάλεια τα τελευταία πέντε χρόνια, ούτε κουβέντα.
    Τον ακούσαμε να μιλά γενικώς και αορίστως για σκάνδαλα, λες και αυτά αφορούν κάποιον τρίτο, λες και δεν αφορούν τα έργα και τις ημέρες της διακυβέρνησης του.
    Όσο και αν ο κ. Καραμανλής παριστάνει τον ανήξερο, οι πολίτες ξέρουν καλά ποιοι γνώριζαν, χειρίστηκαν και συγκάλυψαν και το σκάνδαλο των υποκλοπών, και το σκάνδαλο της Επιτροπής Ανταγωνισμού, και το σκάνδαλο των δομημένων ομολόγων, και τα σκάνδαλα της Μονής Βατοπεδίου και του Γερμανού.
    Τα ψέματα τελείωσαν και για τόν Κώστα Καραμανλή και για την κυβέρνησή του. Ο τόπος χρειάζεται αλλαγή. Χρειάζεται μία νέα αρχή, και αυτό το έχουν καταλάβει πάρα πολύ καλά οι Έλληνες πολίτες, που το ζητούν όλο και πιο έντονα.

    ΟΙ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΑΠΑΛΛΑΓΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΕΡΟΥΣ .

    ‘’PASOK poisonous’’

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. 27.4.09
    ] ΤΑ ΧΝΩΤΑ ΤΟΥ ΒΡΟΜΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΜΠΛΟΓΚΟΣΦΑΙΡΑ
    Στο τρωκτικό διάβασα τον διάλογο ενος μπλόγκερ με αυτόν τον άθλιο τον Παπαγιάννη του pressmme. Δεν θα τον αναδημοσιεύσω αλλά μπορείτε να τον δείτε απευθείας στο δημοφιλές μπλογκ. Στο χώρο μου θα ασχοληθώ με το αρνητικό φαινόμενο Παπαγιάννη, αυτή την ξεφτίλα ενός "επαγγελματία" δημοσιογράφου.


    Πρόκειται, ίσως, για το χαρακτηριστικότερο παράδειγμα ενός ανίκανου "δημοσιογράφου" που αποφάσισε να μετατραπεί σε μπλόγκερ και να καταθέτει ανώνυμα τα βρωμερά χνώτα του στο διαδίκτυο. Διαπλεκόμενος με την εξουσία σε ρόλο γλύφτη (οι κουμπαριές με τον Βόζεμπεργκ τον μάραναν!), είναι γιος πρωην βουλευτή και μωροφιλόδοξος από μικρός.


    Οι παλιοί του συνάδελφοι τον αποκαλούσαν σούργελο μόλις καταλάβαιναν τί κρύβεται πίσω από την όψιμη σοβαροφάνειά του. Στο... παλμαρέ του έχουν καταγραφεί εκατοντάδες "γκάφες", όπως ονομάζονται στην δημοσιογραφική πιάτσα οι δημοσιογραφικές "πατάτες" που έχει κάνει και οι ανεξακρίβωτες ειδήσεις που έχει δημοσιοποιήσει. Επιστήμων σε αυτόν τον τομέα! Τούτο το υποκείμενο ζει μέσα στο ψέμα και στην κακομοιριά πουλώντας μόνο αυτό που έχει για εμπόρευμα: Την χαμογελαστή μούρη του.


    Στην πραγματικότητα δεν έχει καμιά σχέση με το επάγγελμα και το βλέπει μόνο για λόγους βιοποριστικούς και σε καμιά περίπτωση ηθικούς. Η θεωρητική του κατάρτιση είναι ανύπαρκτη. Τα αρπάζει από όπου μπορεί και όσα περισσότερα! Ήδη, προσφάτως, βγήκαν στον αέρα διάφορες... αόρατες μικροσυμβάσεις που είχε υπογράψει με την βοήθεια (με το... αζημίωτο φυσικά) σκουληκιών κυβερνητικών πολιτικών.


    Συμβάσεις για τις οποίες πληρωνόταν χωρίς να πατάει ποτέ το πόδι του στην δημόσια υπηρεσία ή να προσφέρει, γενικώς, εργασία για τα δεκαχίλιαρα που τσέπωνε ανά εξάμηνο.


    Αυτό το χαμογελαστό φίδι έχει το απύθμενο θράσος να πουλάει ηθική και εντιμότητα μέσα από το μπλογκ του, το οποίο δυστυχώς παρακολουθούν πολλοί αδαείς αναγνώστες οι οποίοι και τον πιστεύουν.


    Δυστυχώς..
    ΜΠΟΜΠΕΡ
    Αναρτήθηκε από ΟΡΙΖΟΝΤΑΣ στις 6:13:00 μμ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. 5.38
    ΜΕΣΑ 8 ΧΡΟΝΙΑ Ο ΚΩΣΤΑ ΣΗΜΙΤΗΣ ΕΚΑΝΕ ΤΑ ΕΞΗΣ:
    -ΕΒΑΛΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΗΝ ΟΝΕ.
    -ΕΒΑΛΕ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΣΤΗΝ Ε.Ε.
    -ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ.
    -ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟ
    --ΤΟ 70% ΤΗΣ ΕΓΝΑΤΙΑΣ ΟΔΟΥ.
    -ΤΗ ΓΕΦΥΡΑ ΡΙΟ-ΑΝΤΙΡΙΟ
    -ΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ
    -10 ΝΕΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ
    -4 ΝΕΑ ΓΗΠΕΔΑ
    -ΤΟΝ ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΟΡΥΦΟΡΟ ''ΕΛΛΑΣ ΟΥΑΝ''
    -ΣΤΕΓΑΣΕ ΣΕ ΕΙΔΙΚΟ ΚΤΙΡΙΟ ΤΑ ΑΡΧΕΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ
    -ΘΕΣΠΙΣΕ ΚΑΝΟΝΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ[Ν. ΠΕΠΟΝΗ].
    ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΑΝ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΛΟΓΙΖΟΝΤΑΙ ΜΙΚΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΩΡΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΘΟΥΝ.

    ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΝΑ ΤΑ ΚΟΣΤΟΛΟΓΙΣΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΝΑΦΕΡΕΤΕ ΤΙΣ ΔΑΠΑΝΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Η συμμορία Καραμανλή έχει πολλά πλοκάμια παντού .
    Κόβοντας το μεγάλο θα σβήσουνε και τα μικρά …..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Δεξιοί,

    δεν χρειάζεται να ανησυχείτε τόσο πολύ για τη νόσο.

    Εμείς μπορεί ως αριστεροί να μην κινδυνεύουμε,αλλά κι από εσάς, δεν πρόκειται να κολλήσουν όλα τα... γουρούνια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΕΙΜΑΙ Ν(ΕΟ) Δ(ΟΥΛΟΣ), ΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΑΛΑΚΑΣ ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΡΙΖΩ ΑΝΙΚΑΝΟΥΣ, ΚΛΕΦΤΕΣ, ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ, ΛΑΜΟΓΙΑ. ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΠΟ(ΚΟΜΜΑΤΟΣ) ΜΟΥ, ΕΠΕΙΔΗ Η ΜΑΛΑΚΙΑ ΠΟΥ ΜΕ ΔΕΡΝΕΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΩ, ΠΕΡΙΦΕΡΟΜΑΙ ΣΤΑ ΜΠΛΟΚ ΚΑΙ ΑΝΑΡΤΩ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση