GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αποκαλυπτική Ερώτηση Τατούλη στη Βουλή:

Ασυδοσία και σπατάλη... στο "αγροτικό κανάλι" του υπ. Αγροτικής Ανάπτυξης. Έχει ...70 δημοσιογράφους κλπ! . Σοβαρά ερωτήματ...

Ασυδοσία και σπατάλη...

στο "αγροτικό κανάλι"
του υπ. Αγροτικής Ανάπτυξης.
Έχει ...70 δημοσιογράφους κλπ!
.
Σοβαρά ερωτήματα για το καθεστώς και τις συνθήκες λειτουργίας του "Αγροτικού Καναλιού" του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης θέτει με ερώτηση που κατέθεσε (πατήστε και εδώ) προς τον Σωτ. Χατζηγάκη ο ανεξάρτητος βουλευτής Πέτρος Τατούλης. Το περιεχόμενο της Ερώτησης αποκαλύπτει ταυτόχρονα πολλά ενδιαφέροντα στοιχεία για το κανάλι αυτό...
.
ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ KAI ΤΡΟΦΙΜΩΝΘΕΜΑ: Ο τηλεοπτικός σταθμός του υπουργείου
Κύριε Υπουργέ,
Το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων είναι ίσως το μοναδικό υπουργείοστην Ευρώπη το οποίο διαθέτει τον δικό του υπερσύγχρονο τηλεοπτικό και ραδιοφωνικό σταθμό με στούντιο, το λεγόμενο «Αγροτικό Κανάλι». Με έδρα τη Λυκόβρυση Αττικής και υπεύθυνο τον Οργανισμό Πιστοποίησης και Επίβλεψης Αγροτικών Προϊόντων το «Αγροτικό Κανάλι» είναι στελεχωμένο με όλο το απαραίτητο προσωπικό, ήτοι εβδομήντα περίπου δημοσιογράφους, μοντέρ, ακόμη και μακιγιέρ.
Ωστόσο ο ρόλος και η λειτουργία του συγκεκριμένου σταθμού παραμένει ένα μυστήριο. Ο σταθμός δεν εκπέμπει τα προγράμματά του, εφόσον δεν διαθέτει ούτε πομπό ούτε δέκτη. Αντίθετα μαγνητοσκοπεί τα εν λόγω προγράμματα χρησιμοποιώντας παρουσιαστές δημοσιογράφους και ρεπόρτερ και εν συνεχεία τα διαθέτει δωρεάν σε περιφερειακά κυρίως κανάλια. Αυτά τα προβάλλουν για να κερδίσουν με τη σειρά τους διαφημίσεις γεωργικών προϊόντων, αγροτικών φυτοφαρμάκων, αυτοκινήτων και ούτω καθεξής.
Το πρώτο περίεργο είναι ότι...
τα έσοδα από τις διαφημίσεις αυτές δεν τα εισπράττει το υπουργείο που παράγει τα προγράμματα για τους αγρότες αλλά οι ιδιωτικοί τηλεοπτικοί σταθμοί. Το επίσης περίεργο με το κανάλι του υπουργείου σας είναι ότι λειτουργεί εδώ και δέκα χρόνια, παράγει περί τις εκατόν πενήντα ραδιοτηλεοπτικές εκπομπές ετησίως και οι πληροφορίες είναι συγκεχυμένες όσον αφορά τον προϋπολογισμό του.
Εν τω μεταξύ πολλοί εκ των δημοσιογράφων που απασχολούνται στο «Αγροτικό Κανάλι» καλύπτουν παράλληλα και τα θέματα του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης, κάτι που αποτελεί ασυμβίβαστο σύμφωνα με την ΕΣΗΕΑ και τη δημοσιογραφική της δεοντολογία.
Επειδή η λειτουργία του τηλεοπτικού σταθμού του υπουργείου σας εγείρει πολλαπλές και εύλογες απορίες.
Ερωτάσθε κύριε Υπουργέ:
Ποιος είναι ο υπεύθυνος και ποιοι παίρνουν τις αποφάσεις σχετικά με τη λειτουργία του συγκεκριμένου σταθμού; Υπάρχουν σχετικές συμβάσεις απασχόλησης για αυτούς τους υπευθύνους, ποιοι είναι οι όροι αυτών καθώς και τα ποσά της αμοιβής τους; Παρακαλώ να κατατεθούν όλα τα σχετικά έγγραφα.
Ποιος είναι ο ετήσιος προϋπολογισμός για τη λειτουργία του σταθμού;
Πόσοι δημοσιογράφοι ακριβώς εργάζονται στο εν λόγω κανάλι; Τι συμβάσεις έχουν υπογράψει, ποιοι είναι οι όροι αυτών και ποιες οι αμοιβές τους; Παρακαλώ να κατατεθούν όλα τα σχετικά έγγραφα.
Υπάρχουν προσφορές από ιδιώτες; Ποιοι είναι αυτοί και πως ακριβώς γίνεται η χρηματοδότηση; Παρακαλώ να κατατεθούν όλα τα σχετικά έγγραφα.
Ο ερωτών βουλευτήςΠέτρος Τατούλης

14 σχόλια

  1. ΚΟΛΑΣΗ ΣΤΗΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΑΘΗΝΑ, ΤΟ ΙΔΙΟ ΔΡΑΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ
    ερημωσατε τα χωρια διαλυσατε τις πολεις και τολαμτε και μιλατε για δημοκρατια ρεμαλια πολιτικοι της κονομας, που το μονο που σας ενδιαφερει ειναι η τσεπη σας και πως θα γινετε μελη της λεσχης bilderberg, γεμισατε την ...ολυμπιακη και ευρωπαικη αθηνα με ξυπολητους και δολοφονους διαλυσατε τα χωρια μας που αντι να μας θυμιζουν την αγνοτητα των παιδικων μας χρονων θυμιζουν φυλακες που δεν τολμαμε οχι να κοιμηθουμε στις αυλες αλλα να ξυπναμε μεσα στη νυχτα για να δουμε αν εχουμε κλειδωσει καλα την πορτα παμε για 2-3 μερες το πασχα και αλλες τοσες το καλοκαιρι και δεν αφηνουμε τα παιδια μας να πανε στη πλατεια του χωριου μας μονα τους!!!! αν ειναι δυνατον και να εχουμε κατι αποβρασματα της κοινωνιας τριανταφυλλοπουλους και χατζηνικολαου και αλλα τετοια κατακαθια και να σου κανουν μαθηματα δημοκρατιας απο την εκαλη πλαισιωμενοι απο αστυνομικους κανουν τους ''δημοκρατες'' και τους αντιρατσιστες αγαπανε τους αλβανους και τους αλλους ξυπολητους στη δικη μου γειτονια και στο δικο μου χωριο....αν θελετε ''κυριοι' να τους αγαπατε να τους αγαπατε στη δικη σας γειτονια και στο δικο σας χωριο και οχι στη δικη μου γειτονια και στο δικο μου χωριο
    δεν φτανει που εχετε τσακισει οικονομικα τους συνταξιουχους γεροντους μας με τους φορους και τις συνταξεις πεινας που θα επρεπε να τους δινετε τα πενταπλασια που στεκονται ακομα εκει και φυλανε τις ακρες τις χωρας μας εσεις του εξουθενωνετε τους βασανιζετε τρομοκρατωντας τους την καθημερινοτητα και βιαζοντες τους την αξιοπρεπεια με τους πιο ανεντιμους τροπους που μολις τολμησουν να διαμαρτυρηθουν για τους δολοφονους που εχετε μπασει στο τοπο μας εχετε τα εγκαθετα παπαγαλακια να μας αγριοκοιταν απο το γυαλι λεγοντας μας.....ρατσιστες....ξερεις τι σημαινει να μην μπορει το παιδι μου να παιξει στη γειτονια που μεγαλωνει ξερει τι ειναι να σε παιρνει η γυναικα σου τηλεφωνο και να σου λεει ''ελα να με παρεις παρκαρα μακρια το αμαξι'' και εσυ να πρεπει να ντυνεσαι, με βροχη η μες το λιοπυρι, να χτυπας στη γειτονισα να σου κρατησει λιγο τα παιδια μεχρι να πας να παρεις τη συζυγο σου που εχει παρκαρει στο επομενο τετραγωνο, αν αυτο δεν ειναι βιασμος της καθημερηνοτητας τοτε ποιο ειναι ακου ραστιστες οι ελληνες απο που και ως που βρε καθαρματα ειναι ρατσιστης ο ελληνας επειδει θελει να ζησει τη φτωχεια τους και τη πεινα τους με ασφαλεια οπως ακριβως ετιτασει το συνταγμα ...οτι ο ελληνας πολιτης δεν πρεπει να αισθανεται φοβο????
    αισχος και παλι αισχος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. μπες μπροστα τατουλη και πες μας τη διαδικασια για να τη κανουνε και αλλοι πολιτες πως πρεπει να γινει με το παρακαταθηκων και δανειων ο κοσμος εχει θεληση αλλα φοβαται την ταλαιπωρεια που θα τραβηξει με ολη αυτη τη γραφειοκρατεια
    να ενας ωραιος τροπος να μεις μπροστα σε μια πολη καλη εκστρατεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. εδω στη ελλαδα το 5% ζει εις βαρος του 95%
    ζητω η τηλεδημοκρατια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. μιλα με ονοματα τατουλη αν θες να διαφερεις απο τους απατεωνες τους αλλους που ολο λενε λενε και απο ονοματα γαργαρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ελλας ελληνων αλβανων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. οσοι αγαπατε την ελλαδα και ειστε χριαστιανοι ειστε γραφικοι και ακροδεξιοι
    ζητω οι ...προοδευτικοι ο τριανταφυλλοπουλος ο πρετεντερης ο τραγκας ο χατζηνικολαου ο ευαγγελατος και οι αλλοι λεβεβτες που ...μοχθουν για τη δημοκρατια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΕΙΔΕΣ «ΩΦΕΛΙΜΕΣ ΠΛΗΡΩΜΕΣ» ΟΙ ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΦΙΛΟΙ ;

    Ο Τρεπεκλής, αντιπρόσωπος της SAIC στην χώρα μας ήταν σύμβουλος του Αντρέα Παπανδρέου και επίσης είναι παιδικός φίλος του Γιωργάκη.

    Ποιου Γιωργάκη;

    Του δικού μας Γιωργάκη, του ίδιου που κατηγορεί τον Παυλίδη ότι πήρε μίζα 100,000 ευρώ (κρίμα ξεφτιλίστηκαν και οι μίζες επί ΝΔ).

    Για την υπόθεση της ασφάλειας των Ολυμπιακών Αγώνων, ο Tρεπεκλής είχε λάβει (όπως παραδέχθηκε και ο ίδιος στον ανακριτή) ως αμοιβή διαμεσολάβησης το ποσόν των 6,5 εκατομμυρίων ευρώ (δυόμιση δισεκατομμυρίων δραχμών) για το αμαρτωλό C4I .

    Το σύστημα ουσιαστικά δεν λειτούργησε ποτέ.

    Βέβαια η μίζα, μίζα.

    ΚΑΙ ΤΙ ΜΙΖΑ !!!

    Μίζα, όχι παίξε γέλασε.

    Μίζα που να αξίζει τον κόπο.

    Μίζα σοσιαλιστική.

    Όχι σαν τους άλλους μαλάκες που βουτήξανε το σουσάμι από το κουλούρι και τους καθίζουν στο πολιτικό σκαμνί για διάρρηξη τράπεζας.

    Φαντάσου κάθαρση που θέλει να φέρει στην Ελλάδα ο Γιωργάκης.

    Θα γίνει η Ελλαδίτσα όπως έγινε η Κωνσταντινούπολη μετά την Άλωση.

    Είδες οι παιδικοί φίλοι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΔΕΝ ΤΟΝ ΓΑΜΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ
    ΣΧΟΛΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΑΧΛΑΜΑΡΑ..
    ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΓΕΝΝΟΥΣΕ Η ΜΑΝΑ
    ΤΟΥ ΣΤΟ ΚΟΥΤΣΟΧΩΡΙ ΤΟΥ...
    ΤΟΝ ΕΙΔΕ ΑΙΩΝΙΟ ΥΠΟΥΡΓΟ.
    ΤΟΝ ΒΛΑΚΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Τατουλομαλακίες . Θέλετε να σας πάω εγώ σε 50 δημόσιες υπηρεσίες που υπάρχουν άνθρωποι που δεν έχουν αντικείμενο και κωλοβαράνε όλη μέρα? Τώρα αυτοί εάν βγάζουν και καμμιά εκπομπή για τα μάτια του κόσμου πάλι καλά. Γιατί μπορούσαν και να μην κάνουν τίποτα. Εξ άλλου ποιός θα μπορούσε να τους πειράξει εάν δεν έκαναν τίποτα ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ
    ΒΛΑΜΕΝΑ ΡΕΜΑΛΙΑ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ.
    ΣΑΝ ΑΥΤΟΝ:
    " Ρε γελεία Ν(εο) Δ(ουλικά) υποκείμενα δεν κουραστήκατε να αναρτάτε τα ίδια σχόλια??? ".

    Aντε παλληκάρια.Δείξτε
    σε όλους τι ΅ει΅ είστε.
    Και να πάρετε και τις
    πιστωτικές του Γιωργάκη.
    Τώρα τι είναι αυτή ?
    Θα σας εξηγήσει ο Ακρωτηριανάκης.
    Βοήθειά σας! Και καλά σαράντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ρε γελεία Ν(εο) Δ(ουλικά) υποκείμενα δεν κουραστήκατε να αναρτάτε τα ίδια σχόλια???
    Ρε μαλακοδεξιοί μας έχετε πείσει πόσο καθυστερημένα ανθρωπάκια είστε.
    Ρε χαζοβιόληδες δεν είναι απαραίτητο να προσπαθήσετε άλλο για να μας αποδείξετε τη μαλάκυνση του εγκεφάλου σας.
    Σας πιστεύουμε ρεεεεε κωθωωωωωώνια.
    Ρε άχρηστοι μαζέψτε τον Κωστάκη σας, τα γουβαδάκια σας και δροοοοοοόμο!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Μην τον πιστεύετε ρε.
    Είναι πρώτος στη θεωρία περι δικαίου και τελευταίος αν ειναι να εφαρμοστεί.

    Πολλά λόγια και δηλώσεις ΠΡΙΝ και σε ψηφοφορίες στη βουλή ΜΕΤΑ, τα κάνει όλα γαργάρα.

    ΦΙΑΚΑΣ ΒΕΛΗΝΕΚΟΥΣ ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΥ.

    Ανήκει στη ξακουστή ομάδα του "Ανακουφιστάν.

    Σε Τατούληδες ... δώσαμε...δώσαμε. Άσε.
    .-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Άκουσα και είδα σήμερα το βράδυ, 22 Απριλίου 2009, στον τηλεοπτικό σταθμό SKY, την παρακάτω είδηση και Ε Φ Ρ Ι Ξ Α!
    Στο Αγαθονήσι, ένα νησάκι με «150 περίπου» κατοίκους Έλληνες, οι λαθρομετανάστες , Τούρκοι και άλλοι, είναι περίπου 1100! Χ Ι ΛΙ Ο Ι Ε Κ Α Τ Ο!
    Εάν αυτό δεν είναι κατάληψη, εσκεμμένη και προμελετημένη από την Τ Ο Υ Ρ Κ Ι Α, τότε τι είναι;
    Ποιοι ΕΛΛΗΝΕΣ Π Ρ Ο Δ Ο Τ Ε Σ το κρύβανε;
    Αυτή είναι η εθνική σημασία που δίνουν στο νησί αυτό οι κυβερνώντες εθνικόφρονες, δηλαδή οι πατριώτες του μπλα μπλα μπλα μπλα!
    Π Ρ Ο Δ Ο Τ Ε Σ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Αγαπητοι αναγνωστες,

    ο κύριος Τατούλης δεν σας τα λεει ολα. Η αείμνηστη Μελίνα Μερκουρη αλλα και ο γνωστος ποινικολογος Αλεξανδρος Λυκουρεζος, εχουν στο παρελθον αρνηθει να πληρωσουν το τελος της ΕΡΤ και γι' αυτο το λογο κατεθεσαν και σχετικη αγωγη, με την οποια και δικαιωθηκαν.
    Προς γνωσην, λοιπον, το μονο που μενει για να γινει νομος του κρατους ειναι να υπαρξει και μια τριτη αγωγη κατα του ελληνικου δημοσιου σχετικα με το συγκεκριμενο τελος και εφοσον δικαιωθουν οι εναγοντες, το τελος αυτο θα παψει να πληρωνεται απο ολους μας. Αυτα περι ταμειου παρακαταθηκων και δανειων μαλλον θα πανε στον βροντο.
    Λοιπον, τι λετε; Το ξεκιναμε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση