GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Από την ψυχρώ απόπειρα δολοφονίας αστυνομικών...

"Σοκ και δέος..." . Από την Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων και την Πανελλήνια Ομοσπονδία Αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ. Αντιπ...

"Σοκ και δέος..."
.
Από την Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων
και την Πανελλήνια Ομοσπονδία Αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ.

Αντιπροσωπείες των Ομοσπονδιών μας, βρέθηκαν σήμερα τις πρώτες πρωινές ώρες στο Νοσοκομείο «Ερυθρός Σταυρός» για να συμπαρασταθούν στους δύο τραυματισμένους συναδέλφους μας.
Εκφράζοντας την έντονη αγωνία του αστυνομικού κόσμου, συνομίλησαν με τους συγγενείς του συναδέλφου που νοσηλεύεται στην Εντατική Μονάδα, ευχήθηκαν να ξεπεράσει τον κίνδυνο και να επιστρέψει υγιής στην οικογένειά του, ενώ στην συνέχεια επισκέφθηκαν στον θάλαμό του τον άλλο συνάδελφό μας και του μετέφεραν τις ευχές όλων μας για ταχεία ανάρρωση, διαβεβαιώνοντάς τον ότι το συνδικαλιστικό μας κίνημα αγωνίζεται για την θωράκιση όλων των συναδέλφων από τους παντοειδείς κινδύνους που τους απειλούν.
Το νέο κρούσμα εν ψυχρώ απόπειρας δολοφονίας αστυνομικών, που προκαλεί, για άλλη μια φορά μέσα σε τόσο λίγο χρονικό διάστημα, σοκ και δέος στην ελληνική κοινωνία, δεν...
προσφέρεται για εκμετάλλευση από κανέναν, παρά μόνο για ενδελεχή ανάλυση των υπηρεσιακών – επιχειρησιακών παραμέτρων, έτσι ώστε να γίνουμε όλοι «σοφότεροι» και αποτελεσματικότεροι.
Όταν ο άτυχος συνάδελφός μας δίνει τη μάχη της ζωής του, δεν επιτρέπεται σε κανέναν να οδηγείται σε αυθαίρετες κρίσεις, ερμηνείες ή εικασίες.
Οι μόνοι που οφείλουν να το πράξουν -και το απαιτούμε- είναι οι αρμόδιες υπηρεσίες, ούτως ώστε όλοι μας, από την πολιτική ηγεσία μέχρι και τον τελευταίο πολίτη της χώρας μας να ξέρουμε γιατί και από ποιόν κινδυνεύουμε.

41 σχόλια

  1. ΠΟΥΤΑΝΑ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΝ ΜΠΟΥΛΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΩ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΣΑΣ

    keep Cooling !!!

    keep Cooling !!!

    keep Cooling !!!


    ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΟΥΤΑΝΑ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΝ ΜΠΟΥΛΟ ΛΕΜΕΕΕΕΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΑ ΠΑΝΤΑ-ΟΛΑ O ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΗΓΕΤΗΣ ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ

    Μα είναι δυνατό να διαστρεβλώνουν τόσο πολύ την αλήθεια; Είναι δυνατό να μας παρουσιάζουν σαν μελλοντικό ηγέτη της χώρας κάποιον που, στο εξωτερικό, όχι μόνο δεν καταδέχονται να συναντήσουν αλλά αγνοούν ακόμη και την ύπαρξή του;

    Θα μας τρελάνετε εντελώς κύριοι καναλάρχες ;

    ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΠΡΩΤΟ (θάβω την αλήθεια):

    Μέσα σε όλες τις εκδηλώσεις για την 25η Μαρτίου υπάρχει και η καθιερωμένη δεξίωση που παραθέτει ο εκάστοτε δήμαρχος της Νέας Υόρκης προς τους εκπροσώπους της Ελληνικής και Κυπριακής Κοινότητας στην δημαρχιακή κατοικία.
    Ήταν όλοι εκεί! Ο αρχιεπίσκοπος Δημήτριος, η Γενική πρόξενος της ΝΥ κ. Α. Μπαλτά, πρόεδροι των μεγάλων ομογενειακών φορέων ΠΣΕΚΑ κ. Κρίστοφερ, της Κυπριακής Ομοσπονδίας κ. Π.Παπανικολάου, ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ελληνικών Σωματείων Μείζονος ΝΥ κ. Καλαμαράς, ο Γενικός Γραμματέας Π. Γαλάτουλας, πολλά μέλη του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας και δεκάδες άλλοι εκπρόσωποι ομογενειακών φορέων ως επίσημοι προσκεκλημένοι του δημάρχου. Στις προσφωνήσεις και αντιφωνήσεις ο λόγος, δόθηκε στον Αρχιεπίσκοπο Δημήτριο και στον πρόεδρο Δ. Καλαμαρά!
    Ο Γιωργάκης όχι μόνο δεν προσκαλέστηκε να απευθύνει χαιρετισμό στην εκδήλωση αλλά επιδεικτικά αγνοήθηκε η ύπαρξή του από το δήμαρχο Μάικλ Μπλούμπεργκ. Καθόταν σε ένα στρογγυλό τραπέζι και έτρωγε, όπως όλοι οι λοιποί καλεσμένοι. Ούτε στο δήμαρχο δεν τον συστήσανε.
    ΤΟ ΘΕΜΑ ΘΑΦΤΗΚΕ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΠΟ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ.

    ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΔΕΥΤΕΡΟ (διαστρεβλώνω την αλήθεια):

    Στις 27 Μαρτίου ο Γιωργάκης ήταν καλεσμένος να μιλήσει (ανάμεσα σε δεκάδες άλλους σαν απλός (όχι κεντρικός ομιλητής) όπως έλεγαν εδώ) σε ένα συνέδριο σοσιαλδημοκρατών στη Χιλή, αλλά ως γνωστόν, έχασε το αεροπλάνο.
    Την επόμενη μέρα που έφθασε εκεί, το πανηγύρι είχε βέβαια τελειώσει. Άκου λοιπόν τι σκαρφίστηκαν οι αθεόφοβοι.
    Την μέρα αυτή (28/3) γινότανε μία επίσημη συζήτηση στρογγυλής τραπέζης (SUMMIT) όπου συμμετείχαν διάφοροι επίσημοι όπως ο αντιπρόεδρος των ΗΠΑ Μπάιντεν, ο βραζιλιάνος πρόεδρος Λούλα, ο ισπανός πρωθυπουργός Θαπατέρο και άλλοι.
    Ποιος φαντάζεστε ότι ήταν στο ακροατήριο; Ποιος άλλος;
    Ο μαϊντανός ο Γωργάκης.
    Παρακολούθησε τη συζήτηση, χειροκρότησε τους ομιλητές και μετά πήγε και την έστησε στην έξοδο, όπου περίμενε τον Μπάϊντεν.
    Τώρα ξέρετε πώς βγήκε η περίφημη φωτό του αντιπροέδρου των ΗΠΑ με το Γιωργάκη, που μοίραζε ο Παπακωνσταντίνου στα κανάλια και τις εφημερίδες.
    Διαλαλούσανε ότι στο περιθώριο της συνάντησης (στο διάδρομο) ο Γιωργάκης είχε ανταλλαγές απόψεων (τι ωραία η γραβατούλα σας χαμογελάστε να βγεί το πουλάκι να πάρω τη φωτό στην Ελλάδα) με τον αμερικανό αντιπρόεδρο.

    ΑΛΛΑ ΑΝΤ’ ΑΛΛΩΝ ΒΕΒΑΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ.

    Που πάτε ρε Καραμήτροι, με αυτά τα μυαλά θέλετε να κυβερνήσετε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. θα μου επιτρέψετε ένα μικρό σεντόνι αλλά...ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΟΜΙΛΟΥΝΤΟΣ ΠΑΣΑ ΑΡΧΗ ΠΑΥΣΑΤΟ!

    Ο πιο μάγκας πρωθυπουργός? Μα…ο Αυστραλός!!!

    Ο Αυστραλός πρωθυπουργός Kevin Rudd πρότεινε στους Μουσουλμάνους που θέλουν να ζουν κάτω από τον Ισλαμικό νόμο της Σαρία, να φύγουν από τη χώρα.
    Η κυβέρνηση της...Αυστραλίας θέλει να αποτρέψει τυχόν τρομοκρατικές ενέργειες, βάζοντας στο στόχαστρο τους φανατικούς.Ο Rudd εξαγρίωσε μερικούς Αυστραλούς Μουσουλμάνους, λέγοντας ότι υποστηρίζει το να επιτηρούνται τα τζαμιά της χώρας από υπηρεσίες πληροφοριών.Τα λόγια του ήταν :
    "Οι μετανάστες, και όχι οι Αυστραλοί, είναι αυτοί που πρέπει να προσαρμοστούν. Έτσι είναι, και άμα τους αρέσει! Βαρέθηκα να ανησυχούμε σε αυτή τη χώρα μήπως προσβάλλουμε ένα άτομο ή την κουλτούρα του. Από τότε που έγιναν οι τρομοκρατικές επιθέσεις στο Bali, η πλειοψηφία των Αυστραλών ένιωσε ένα κύμα πατριωτισμού. Η κουλτούρα μας εξελίχθηκε σε δύο αιώνες γεμάτους αγώνες, προσπάθειες και νίκες από εκατομμύρια άντρες και γυναίκες που επιζητούσαν την ελευθερία. Η κύρια γλώσσα που μιλάμε είναι τα Αγγλικά. Όχι τα Ισπανικά, τα Λιβανέζικα, τα Αραβικά, τα Κινέζικα, τα Γιαπωνέζικα, τα Ρώσικα ή οποιαδήποτε άλλη γλώσσα. Οπότε, αν θέλετε να γίνετε μέρος της κοινωνίας μας, μάθετε τη γλώσσα μας! Οι περισσότεροι Αυστραλοί πιστεύουν στο Θεό. Αυτό δεν είναι κάποιο Χριστιανικό, ακροδεξιό, πολιτικό κίνημα, αλλά γεγονός: Χριστιανοί, άντρες και γυναίκες, με Χριστιανικές αρχές, ίδρυσαν αυτή τη χώρα, και αυτό είναι καθαρά καταγεγραμμένο. Αρμόζει, λοιπόν, να το δείχνουμε πάνω στους τοίχους των σχολείων μας. Αν ο Θεός σας προσβάλλει, σας προτείνω να βρείτε άλλο μέρος του κόσμου για να ζήσετε, διότι εμάς ο Θεός είναι μέρος της κουλτούρας μας. Θα δεχτούμε αυτά που πιστεύετε, χωρίς ερωτήσεις. Αυτό που ζητάμε είναι να δεχτείτε κι εσείς αυτό που πιστεύουμε εμείς, και να ζήσετε μαζί μας με αρμονία, χαρά και ειρήνη. Αυτή είναι η δική μας χώρα, η δική μας γη και ο δικός μας τρόπος ζωής, και θα σας προσφέρουμε κάθε ευκαιρία να τα απολαύσετε κι εσείς. Όμως, μόλις χορτάσετε να παραπονιέστε, να γκρινιάζετε και να μουρμουρίζετε γιά τη σημαία μας, τον όρκο πίστης στη χώρα μας που δίνετε όταν παίρνετε την υπηκοότητα, τα χριστιανικά μας πιστεύω, τον τρόπο ζωής μας, τότε σας ενθαρρύνω να εκμεταλλευτείτε μιά άλλη μεγάλη ελευθερία της Αυστραλίας: Το δικαίωμα να φύγετε! Αν δεν είσαστε ευχαριστημένοι, τότε φύγετε! Δε σας φέραμε εδώ με το ζόρι. Εσείς διαλέξατε να έρθετε. Οπότε, δεχτείτε τη χώρα που εσείς διαλέξατε!"
    ************************

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ..και φυσικα, στο πνευμα των ημερων, μια γειτονισα "τα καημενα τα παιδια" να σωσει τους υπο συλληψη (οπως δεν λεει το εδω αρθρο!), απ'οπου ξεκινησε εν μερει και το κακο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. 3 Απρ 2009 2:27:00 μμ

    ΕΛΑ ΡΕ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΕ.... ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΛΕΝΕ ΤΗ ΜΑΝΑ ΣΟΥ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΥΨΗΛΟ ΦΡΟΝΗΜΑ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ...ΟΥΤΕ 500 EURO ΜΙΣΘΟ ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΡΟΣΟΧΗ
    ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ
    ΤΑ ΩΡΟΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΠΟΥΛΑΝΕ
    ΟΙ ΜΑΥΡΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ
    ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ
    ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ
    ΤΑ ΠΩΛΟΥΝ ΑΠΟ 30 - 35 ΕΥΡΩ
    ΣΤΟ ΠΑΖΑΡΙ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ
    ΤΑ ΙΔΙΑ ΩΡΟΛΟΓΙΑ ΤΑ ΠΟΥΛΑΝΕ
    ΑΠΟ 1 - 5 ΕΥΡΩ
    ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΙΕΣ ΤΣΑΝΤΕΣ
    ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΦΟΡΑ
    ΤΙΜΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ
    ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΕΡΑΙΑ
    ΜΕ ΤΟ ΠΑΖΑΡΙ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΤΕΡΜΑ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΟ
    ΝΑ ΧΑΝΩΝΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΨΥΧΕΣ
    ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ
    ΝΑ ΕΠΑΝΕΛΘΕΙ Η ΘΑΝΑΤΙΚΗ ΠΟΙΝΗ
    ΚΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ
    ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΙΡΟΒΟΛΕΙ
    ΜΕ ΤΟ ΟΠΛΟΤΟΥ ΚΑΤ ΕΚΤΙΜΗΣΗ
    ΤΗΣ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΣΤΑΣΗΣ
    ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΦΟΒΟ
    ΤΗΣ ΠΟΙΝΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥ ΒΑΛΕΙ
    ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ
    ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟΜΑ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΛΑΙΚΟ
    ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΣΤΗΝ ΤΗΜΛΕΩΡΑΣΗ
    ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ
    ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΩΝ ΔΡΑΣΤΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ο αλαβανος που ήταν ? αυτός είναι ο ηθικός αυτουργός

    shkat

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Να βγει ο Τσίπρας να κάνει διαδήλωση για τους Αστυνομικούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Όχι μόνο για τον 16χρονο να σπάνε της βιτρίνες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Κάποια στιγμή θα φτιαχτεί κανένας μπασκίνας και θα ρίξει κάτω με το αυτόματο 5-10 κωλόπαιδα... και άντε μετά να κάνουν καταγγελίες ο Αλαβάνος και οι φυλλάδες του!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Για τους "συναδέλφους" βγήκαν όλοι στο δρόμο, ανακαλέσανε άδειες,σκίζονται να τους βρούνε.
    Για το κοσμάκι,τη Κούνεβα,το παλικάρι που πέθανε στο Πειραιά κτλ. τίποτα.... άπραγοι,ευθυνόφοβοι και χαλαροί.
    Η ζώη του "συναδέλφου" έχει προφανώς μεγαλύτερη αξία από τη δική μου..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Από την ψυχρώ απόπειρα

    Αφού δεν την πάτε τη γλώσσα, τι τη θέλετε τη Δοτική, αν έχετε ξανακούσει τη λέξη; Δεν λέτε καλύτερα κάτι πιο μπακάλικο, πιο μαζεμένο, όπως τα ακούτε στη λαϊκή αγορά; Είστε και εγγύτερα στο λαό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΔΕΞΙΟΙ ΤΑ ΕΧΕΤΕ ΔΙΑΛΥΣΕΙ ΟΛΑ ΑΛΗΤΕΣ.ΟΛΗ Η ΣΚΑΤΟΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΕΛΕΙ ΚΡΕΜΑΣΜΑ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Περαστικά στους δύο "συναδέλφους" σας και συμπολίτες μας, και εύχομαι τα παιδιά να είναι γρήγορα καλά και πίσω στις οικογενειές τους. Επίσης εύχομαι οι δράστες να συλληφθούν και να οδηγηθούν στη φυλακή.Μιά τελευταία ευχή, να σταματήσει ο όρος σύνάδελφος για την αστυνομία να τους χωρίζει τόσο πολύ από τους υπόλοιπους συμπατριώτες τους. Όλοι οι αστυνομικοί είναι παιδιά μας, αδέλφια μας, έρωτες μας,γειτονές μας, οι καλύτεροι φίλοι μας και πολλά άλλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΠΡΟΑΙΡΕΤΑ ,ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΤΑ ΕΞΗΣ.

    ΜΗΠΩΣ ΟΙ ΕΛΕΓΧΟΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΤΟΣΟ ΧΑΛΑΡΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΜΕΘΟΔΟ ?

    ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΣΕΙΣ ,ΟΤΙ ΟΙ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΑΛΛΑΞΑΝ .
    ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΤΕ ,ΚΑΘΑΡΑ ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ .
    ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΕΤΕ ΤΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗΣ ΚΙ ΕΛΕΓΧΟΥ ?
    ΚΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΕΩ ,ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΦΟΡΤΙΣΜΕΝΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΑΛΛΗ ΤΡΑΓΙΚΟΤΗΤΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΦΙΛΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΜΗΝ ΑΚΟΥΤΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΕΡΑΤΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΑΠΟΚΑΡΔΙΩΝΕΙ ΚΑΙ ΣΑΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΙ, ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΟΥΣΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΟ, ΚΑΜΙΑ ΚΟΥΦΑΛΑ ΑΝΑΡΧΙΚΟ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΚΑΚΟ ΣΥΝΑΠΑΝΤΗΜΑ. ΚΑΝΤΕ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΣΑΣ ΚΑΙ ΓΑΜΗΣΤΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΣΟΓΛΑΝΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΤΗ ΧΩΡΑ ΚΟΛΟΜΒΙΑ ΚΑΙ ΣΙΚΑΓΟ.
    ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Είναι δυνατό να μας παρουσιάζουν σαν μελλοντικό ηγέτη της χώρας κάποιον που, στο εξωτερικό, όχι μόνο δεν καταδέχονται να συναντήσουν αλλά αγνοούν ακόμη και την ύπαρξή του;
    ----------------------------
    ΕΝΩ ΚΥΡΙΕ ΑΡΧΙΒΛΑΚΑ ΣΚΟΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΟΙΟΣ ΝΑ ΠΡΩΤΟΔΕΙ ΤΟΝ ΧΟΝΤΡΟΜΠΑΛΑ ΕΤΣΙ; ΚΑΝΟΥΝ ΑΙΤΗΣΗ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΜΗΝΕΣ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ Ο ΚΑΡΑΜΑΛΑΚΟΣ ΤΟ PLAYSTATION ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΟΥΝ ΕΤΣΙ; ΠΟΙΟΝ; ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΡΠΑΖΙΑ....
    ΜΑ ΤΟΣΟ ΗΛΙΘΙΟΣ ΕΙΣΑΙ; ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΗΛΙΘΙΟΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Στα παπαριαμας επιδη χτυπησαν μπάτσους χαχαχαχαχαχαχαχαχα
    καλα να παθουν νομιζαν θα πανε στην αστυνομια και θα ειναι τεζα στην ξαπλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ξύδι πράσινα παιδάκια, θα τον τρώτε στη μάπα τον Καραμανλή για πολλά χρόνια.
    Το κακό με σας είναι ότι δεν ξέρετε ποιό είναι το πρόβλημά σας.
    Νομίζετε ότι το πρόβλημά σας είναι ο Καραμανλής, επειδή είναι ο ιδεολογικός σας αντίπαλος.
    Φίλτατοι είστε λάθος.
    Το πρόΒΛΗΜΑ είναι το ΒΛΗΜΑ που έχει στο πάνω μέρος του σώματός του ο παμμέγιστος ηγέτης, ο γιός της κυρίας τσάντ.
    Με τόση υποστήριξη από τα κανάλια ακόμη και ο κεκές ο Αλευράς θα ήταν σήμερα πρωθυπουργός.
    Κακό πράγμα το ΒΛΗΜΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΜΠΑΤΣΟΙ-ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ [ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΑΛΟΘΡΕΜΕΝΑ ΣΑΝ ΤΟΝ ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟ] ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΞΑΝΑΓΙΝΕΤΕ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΠΑΨΤΕ ΤΟΥΣ ΔΗΘΕΝ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟΥΣ, ΦΟΡΕΣΤΕ ΤΗΝ ΣΤΟΛΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΜΕΣΩΣ ΣΤΗ ΔΙΩΞΗ ΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΛΟΙΠΑ ΝΕΟΤΑΞΟΠΟΥΛΑ,ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΥΠΕΡΩΡΙΕΣ ΤΑ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΑΠΟ ΙΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΓΡΟΝΟΥΣ ΝΕΝΕΚΟΥΣ. ΕΕΤΑΙ ΗΜΑΡ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. 6:53:00 μμ
    ΚΟΥΝΙΑ που σε κουναγε παλιοτομαρο φασιστα.Ετοιμασου για μεγαλη πουτσα βρωμιαρη.και ετοιμασου για πολλαααααααααααααααααα χρονια στην αντιπολιτευση αν δεν διαλυθητε γιατι απλα ο ελληνας θα κανει παρα πολλλααααα χρονια για να ξεχασει τα 5 χρονια προδοσιας της χωρας και διαλυσητης.
    ετοιμασου να μας παρεις πιπες νουδουλη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  27. @2.57

    εσένα ρε βρομιάρη και ψεύτη τυμβωρύχε, σου έχουμε αφιέρωμα σήμερα.

    Για τη λάσπη που πετάς...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Perastika stoys astynomikoys gia to peristatiko tin efthini tin exoun oi .dimosiografiskoi.
    Oi dimosiografiskoi einai teleiomenoi. Einai anaksiopistoi kai pseftes tora tsakonontai metaksi tous, ayti einai i fara toys.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. 300 Χρόνια συμπληρωνονται
    το 2009
    απο την γέννηση του ΔΑΡΒΙΝΟΥ.

    ΟΙ ΠΙΘΗΚΟΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ
    εδώ μέσα
    τον ΔΙΚΑΙΩΣΑΝ ΗΔΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Το μεσημέρι άκουσα στην τηλεόραση μια αγράμματη, αστοιχείωτη, ηλίθια και οτιδήποτε άλλο μπορεί να χαρακτηρίσει αυτήν την ασχετη δημοσιο-γραφική να ρωτά τον ρεπόρτερ να πει που κατευθύνονται οι έρευνες της αστυνομίας. Αυτή λοιπόν η ελεεινή νομίζει ότι έκανε δημοσιογράφία ή ηθελε να ενημερώσει τους κακοποιούς που στρέφονται οι έρευνες της αστυνομίας? Κάποιος εισαγγελέας πρέπει να ακούσει τι ακριβώς ειπώθηκε.
    Δημοσιογράφοι έφτασε η ώρα σας τελειώσατε οι εργοδότες σας λόγω αναδουλειάς θα σας απολύσουν. Σας βλέπω στην ουρά του ταμείου ανεργίας, να δείτε την γλύκα.
    Καναλάρχες διώξτε τους τηλεμαιντανούς τους βαρεθήκαμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. ΝΑ ΤΣΑΚΙΣΟΥΝ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΕΠΙΤΗΔΕΣ ΤΟΥΣ ΤΡΑΒΗΞΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΣΕ Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΕΙ.
    ΤΕΤΟΙΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΙΜΩΡΟΥΝΤΑΙ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΑ.
    ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΤΟ ΠΑΙΔΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. καθε μερα σκουπα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. 8:37:00 μμ 300 Χρόνια συμπληρωνονται
    το 2009
    απο την γέννηση του ΔΑΡΒΙΝΟΥ

    Θα σου πω εγω φασιστα μετα τις εκλογες πιπα κολο θα σε πηγαινω για πολλααα χρονια.οπου βρισκω δεξιο θα τον γαμαω γιατι ειστε παλιοτομαρα.πρεπει να σας τσουβαλιασουν ολους και να σας πανε στην αφρικη να ξεβρωμισει η ελλαδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. ΚΑΤ'ΑΡΧΗΝ ΕΙΜΑΙ ΔΕΞΙΟΣ.ΚΑΙ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΚΑΙ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΟΙ.ΑΝΑΓΚΑΣΑΝ ΑΝΔΡΕΣ ΤΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΣΩΜΑ ΚΑΙ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΑΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΜΙΑ ΜΕΡΙΔΑ ΑΥΤΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ.Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΚΕΦΑΛΗ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΗΚΕΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΜΜΑ.ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΗΣ ΑΥΣΤΗΡΟΤΑΤΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΦΟΒΑΤΑΙ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΗΛΙΘΙΟΣ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΕΝΕΡΓΕΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΦΟΒΑΤΑΙ Ο ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΜΗΝ ΤΟΝ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ.ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΟΧΟΣ ΔΕΝ ΦΟΒΑΤΑΙ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΟΥ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ.ΟΠΟΙΟΣ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΟΧΟΣ ΑΝΤΙΔΡΑ ΚΑΙ Ο ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΣΤΕΛΝΕΙ Η ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ Η ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΤΟΝ Τ Α Φ Ο.ΟΙ ΜΑΛΑΚΙΔΕΣ ΠΟΥ ΚΡΙΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΚΠΑΙΔΕΥΤΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΩΝ ΠΡΟΣΛΗΨΕΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΛΥΚΕΙΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΗΓΑΝ ΟΥΤΕ ΦΑΝΤΑΡΟΙ.ΝΑ ΕΠΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΤΟ ΠΑΛΑΙΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΩΝ ΠΡΟΣΛΗΨΕΩΝ ΟΙ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΙ ΚΑΙ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ.ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΦΡΟΥΡΟΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΠΟΥ ΠΡΟΣΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ.ΒΓΑΛΑΝΕ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ.ΑΝ ΕΧΕΤΑΙ ΒΑΡΙΑ ΜΠΑΛΑΚΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΛΥΣΤΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΤΑ ΖΑΛΙΖΕΤΑΙ ΚΟΙΝΩΣ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΣΠΑΤΕ ΤΑ Α Ρ Χ Ι Δ Ι Α.ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΑΙ ΡΕ ΜΑΛΑΚΙΔΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ.ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΡΗΤΑΙ ΤΙΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΣΑΣ ΜΑΛΑΚΙΔΕΣ ΟΛΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. ΚΑΛΩ ΟΣΟΥΣ ΑΓΑΠΟΥΝ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΗΝ ΗΡΕΜΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΝΑ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΘΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΓΑΜΙΣΟΥΝ ΠΡΩΤΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΙ ΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΟΥ ΘΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΑΠΟ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΟΙ ΚΑΚΟΠΟΙΟΙ ΜΕΤΑ.ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΔΙΔΑΞΑΝΤΕΣ ΚΑΚΟΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΓΙΝΑΝ ΚΑΚΟΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΛΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΠΟ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟ.ΓΑΜΙΣΤΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΜΗΝ ΦΟΡΑΤΑΙ ΠΑΡΟΠΙΔΕΣ.ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΥΠΟΣΤΙΡΙΖΟΥΝ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΣΥΜΦΕΡΩΝ ΟΛΩΝ ΜΑΣ.ΞΥΠΝΑΤΑΙ ΚΑΙ ΓΑΜΙΣΤΕ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Όσο είναι καιρός δώστε αυτό που πρέπει να δώσετε στην αστυνομία.
    Την εευθύνη και την καταγραυγή όλου του κόσμου θα την αντέξετε?
    Να εκδιωχθούν όλοι οι δημοσιογράφοι από τα γραφεία τύπου της αστυνομίας. Να εκδίδεται δελτίο τύπου μόνο μέσω ΙΝΤΕΡΝΕΤ. Μόνο έτσι θα μπορέσει να κάνει σωστά την δουλειά της η αστυνομία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Όσοι με οποιοδήποτε τρόπο εμποδίζουν την εκτέλεση αστυνομικής υπηρεσίας να συλλαμβάνονται και να ακολουθείται η αυτόφωρος διαδικασία. Αυτό να αφορά και κάποιους χασοδίκες που προσπαθούν να ανδειχθούν λόγω ανικανότητος με απειλές υποβολής μηνύσεων ή και υποβολής με ψευδή στοιχεία.
    Να τεθούν σε λειτουργία ΑΜΕΣΩΣ οι κάμερες που είναι στους δρόμους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Η Ένωση Αστυνομικών αμέσως να καταθέσει αγωγή σε βάρος της παλιορουφιάνας που έγινε αιτία να τραυματισθούν σοβαρά δύο αστυνομικοί. Η Εισαγγελία να διατάξει επισταμένη έρευνα για άμεση συνέργεια στο σε βάρος των αστυνομικών περιστατικό.
    ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΜΕ ΕΠΕΙΣΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ. Τα σκουπίδια και ότι άλλη δικαιολογία πιστεύω ότι ήταν προμελετημένη ενέργεια σε περίπτωση που οι ενεργούντες εγένοντο αντιληπτοί για να διαφύγουν όπως και έγινε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. ΓΑΜΙΣΤΕ ΚΑΙ ΣΚΟΤΩΣΤΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΦΤΙΑΧΤΕ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΜΕ ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΣΩΣΤΑ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ.ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΘΑ ΒΑΛΟΥΝ ΜΥΑΛΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΟΜΠΙΝΕΣ ΟΙ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΑΥΤΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Μακρυά τους ρουφιανοδημοσιογράφους από την αστυνομία. Αστυνομικοί κάθε βαθμού μην έχετε εμπιστοσύνη στους 2 ρουφιανοδημοσιογράφους.
    Οι ρουφιανοδημοσιογράφοι είναι αποβράσματα της κοινωνίας και οι μεγαλύτεροι ,,γλυφτες>>

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση