GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Με δύο κυριακάτικες συνεντεύξεις...

Τελεσίγραφο από τον Δούκα... Δεν θα φορτώσουν, σε μας, άλλοι τις ευθύνες τους για το Βατοπέδιο! Σκληρή επίθεση σε Ρουσόπουλο και Αλογοσκούφη...

Τελεσίγραφο από τον Δούκα...
Δεν θα φορτώσουν, σε μας, άλλοι τις ευθύνες τους για το Βατοπέδιο!
Σκληρή επίθεση σε Ρουσόπουλο και Αλογοσκούφη...
.
Από τον Γιάννη Δαίδαλο
.
Αρχίζουν να ...λύσουν σιγά σιγά τη γλώσσα τους οι λεγόμενοι "βατοπεδινοί". Σύμφωνα με πληροφορίες ο πρώην υφυπουργός Πέτρος Δούκας έχει δώσει συνεντεύξεις σε δύο κυριακάτικες εφημερίδες με τις οποίες επιμένει ότι δεν υπάρχει κανένα στοιχείο σε βάρος του στην υπόθεση της Μονής Βατοπεδίου. Ταυτόχρονα όμως στέλνει σαφή μηνύματα προς το Μέγαρο Μαξίμου λέγοντας ότι κάποιοι προσπαθούν να αποσείσουν τις δικές τους ευθύνες μετατοπίζοντας το ενδιαφέρον και στρέφοντας τα φώτα προς άλλες κατευθύνσεις και πρόσωπα. Κάτι σαν τελεσίγραφο στέλνει δηλαδή, ότι ο ίδιος δεν θα δεχτεί το ρόλο του αποδιοπομπαίου τράγου.
Επίσης φέρεται να τονίζει την ανάγκη να ξεκαθαριστεί άμεσα το θέμα των υποψηφιοτήτων όσων αποκαλούνται "βατοπεδινοί" επειδή η παράταση της εκκρεμότητας κάνει ζημιά στη ΝΔ. Εμφανίζεται πάντως βέβαιος ότι ο ίδιος θα είναι πάλι υποψήφιος βουλευτής. Ταυτοχρόνα φέρεται να κάνει επίθεση στον Θεόδωρο Ρουσόπουλο για τον τρόπο που λειτουργούσε στην κυβέρνηση αλλά και στον Γιώργο Αλογοσκούφη όταν ήταν υπουργός Οικονομίας και Οικονομικών...

17 σχόλια

  1. Ταυτόχρονα όμως στέλνει σαφή μηνύματα προς το Μέγαρο Μαξίμου λέγοντας ότι κάποιοι προσπαθούν να αποσείσουν τις δικές τους ευθύνες μετατοπίζοντας το ενδιαφέρον και στρέφοντας τα φώτα προς άλλες κατευθύνσεις και πρόσωπα.
    ===
    ΟΧΙ βρε τομαρι!
    Λαθος καταλαβες!!

    Δεν στελνει μηνυματα στο "μεγαρο Μαξιμου"...

    Στην πασοκοσκυλία στελνει,τενεκε!

    Στους πασοκοσκυλαιους που δημιουργησαν το σκανδαλο Βατοπεδι!

    ΣΤΟΥΣ ΠΑΣΟΚΟΣΚΥΛΑΙΟΥΣ ,ηλιθιε!!

    Αυτοι (απο)χαρακτηρισαν την ΛΙΜΝΟΘΑΛΑΣΣΑ Βιστωνιδα σε λιμνη!!

    Γιατι θελαν να την πουλησουν !!
    Ως γνωστον η ΛΙΜΝΟΘΑΛΑΣΣΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ να πουληθει ,εκτος αν αλλαξει το Συνταγμα.
    Η λιμνη πουλιεται και σε τιμη ευκαιριας μαλιστα ,αμα προκειται να την αγορασει καποιο σκυλοπασοκοσκυλαιικο σκυλι ,σιχαμενο σκατο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πιστευω οτι δεν υπαρχει μεγαλυτερη προσβολη για την νοημοσυνη μου ,δεν υπαρχει μεγαλυτερη κακοποιηση της Ελληνικης γλωσσας μας οταν ακουω το βλακογιοργο της Τσαντ να αυτοαποκαλειται
    .."προοδευτικος"!!!

    Λοιπον ετσι και τον ξανακουσω να με προσβαλλει ετσι βαναυσα θα τον μηνυσω..
    Επι λογω τιμης.

    ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ,ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ λεγω,να εχουν μονοπωλησει τον προοδευτισμο ,οι ΚουΚουΕδες,συνριζαιοι και εσχατως και οι πασοκοσκυλαιοι...
    Οχι!! δεν στεκει στη λογικη...

    Ακους εκει .."προοδευτικος" το βλακογιοργο και εγω ..
    "α-προοδευτικος"!!!

    Ρε ημαρτον!!

    Ακους εκει "προοδευτικος" το
    αλ(α)βανο και το τσιουπρα και εγω μη προοδευτικος!!!

    Ακους εκει να βλεπω ενα δυστυχη με μυαλο στο περιπου ιδιο με το βλακογιοργο,που εμαθε ποδηλατο στα 25 του και τον γραψανε στο ΚουΚουΕ ,η πασοκοσκυλια η συνριζα (των πουστηδων και τω φτωχων μεταναστων και των κουκουλοφορων αλιτηριων) να λεει:
    "εμεις οι προοδευτικοι" γιατι ετσι του ειπανε!!!

    Νομιζω οτι η Νεα Δημοκρατια εχει να κανει μεγαλο δρομο,πανω σαυτο το θεμα..

    Δεν ειναι να το αφηνουν ετσι αυτο.
    Πες πες αποκτησανε το "copyright",
    αυτοι οι μουχλιασμενοι ,τριτοκοσμικοι ,
    ελεεινοι τυφλοποντικες ..

    τζων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κάθε μέρα που περνά με τη σημερινή κουρασμένη και καταρρέουσα κυβέρνηση να παραμένει στη θέση της, είναι ακόμη μία χαμένη μέρα για τη χώρα. Κάνουμε βήματα προς τα πίσω. Υπονομεύονται οι δυνατότητες ανάταξης της οικονομίας μας. Η Ελλάδα και οι Έλληνες πολίτες έχουν ανάγκη, άμεση και επιτακτική ανάγκη, μια νέα αρχή και όχι ένα παρατεταμένο τέλος της κυβέρνησης Καραμανλή. Και στις Δημοκρατίες, μια νέα αρχή μπορεί να γίνει μόνο με εθνικές εκλογές.

    Είναι πραγματικά συντριπτική για τη χώρα η αποτυχία της οικονομικής πολιτικής της κυβέρνησης Καραμανλή. Και η ευθύνη βαραίνει τον ίδιο τον κ. Καραμανλή και την κυβέρνησής του, ανεξάρτητα από το ποιος είναι σήμερα υπουργός Εθνικής Οικονομίας. Άλλωστε ο ίδιος ο σημερινός πρωθυπουργός, όταν το ΠΑΣΟΚ κατέθεσε πρόταση μομφής κατά του κ. Αλογοσκούφη στις 9 Ιουνίου 2005 είχε πει: «Ζητώ να μετατραπεί η συζήτηση αυτή σε συζήτηση για ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση. Η οικονομία και ο προϋπολογισμός ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΕΝΟΣ ΠΡΟΣΩΠΟΥ. Είναι γενικότερη, συλλογικότερη πολιτική της κυβέρνησης».

    Όλοι οι πολίτες, όλοι μας, ρωτάμε: Που πήγαν τέλος πάντων αυτά τα χρήματα; Είναι σίγουρο ότι η χώρα καταχρεώθηκε τα τελευταία 5 χρόνια σε μεγάλο βαθμό προκειμένου να καλυφθεί το κόστος της γαλάζιας «επανίδρυσης» - επιδρομής στο κράτος. Οι στρατιές ρουσφετιών, συμβούλων, παρασυμβούλων που πλημμύρησαν το Δημόσιο (βλ. για παράδειγμα στο σημερινό «ΕΘΝΟΣ» τις προσλήψεις 55 (!) ειδικών επιστημόνων στο Υπουργείο Άμυνας τη Μεγάλη Πέμπτη (!) και τη σχετική ερώτηση βουλευτών του ΠΑΣΟΚ από τις 2 Φεβρουαρίου). Οι παχυλοί μισθοί και τα bonus των γαλάζιων golden boys που έφτασαν να «καθαρίζουν» ετησίως 400.000 και 500.000 ευρώ. Ένα στοιχείο είναι ενδεικτικό: η λειτουργία του κράτους το 2003 κόστιζε 31 δις ευρώ. Το 2009 θα κοστίσει τουλάχιστον 50 δις, δηλαδή, 19 δις ευρώ παραπάνω. Αυτά από μία κυβέρνηση που υποσχόταν ότι θα εξοικονομούσε 10 δις ευρώ το χρόνο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τρικυμία στο κρανίο έχει φέρει στους πασόκους η Ζίμενς.

    Πραγματικά νεοδημοκρατικά σκάνδαλα δεν υπάρχουν γι’ αυτό προσπαθούν να βαφτίσουν σκάνδαλο ότι περπατάει, ότι κολυμπάει και ότι πετάει.

    Ονόμασαν σκάνδαλο τις υποκλοπές, τη στιγμή που υποκλεπτόμενος ήταν ο ίδιος ο πρωθυπουργός.

    Ονόμασαν σκάνδαλο τα ξενοπηδήματα του Ζαχόπουλου, λες και αυτό ήταν ευθύνη του Καραμανλή.

    Ονόμασαν σκάνδαλο το Βατοπέδι, που ηταν μιά υπόθεση που είχαν ξεκινήσει οι ίδιοι οι πασόκοι με το Φωτιάδη και το Δρύ και που ανέδειξε το μεγάλο πρόβλημα επικάλυψης αρμοδιοτήτων στης δημόσιας διοίκησης, λές και ο καραμανλής πρωτο-ίδρυσε το δημόσιο το 2004.

    Ονόμασαν σκάνδαλο Παυλίδη μία υποτιθέμενη μίζα μόλις 100.000 ευρώ του 2005 (γιατί βγήκε τώρα όλοι υποψιαζόμαστε) χωρίς ίχνος στοιχείων.

    Κύριοι πρασινοφρουροί, αυτά που ονομάζετε σκάνδαλα είναι ΧΕΙΡΟΒΟΜΒΙΔΕΣ ΚΡΟΤΟΥ ΛΑΜΨΗΣ.

    Όσο και να πυροβολείτε τον Καραμανλή είναι άτρωτος, γιατί είναι έντιμος, ίσιος και νοιάζεται μόνο για το καλό της χώρας.

    Αυτό δεν αρέσει σε πολλούς που είχαν μάθει αλλιώς, είχαν μάθει στο πάρε-δώσε, γι' αυτό τον πολεμούν σαν λυσσασμένα σκυλιά.

    Δεν αρέσει στους καναλάρχες γιατί είχαν μάθει να ανεβοκατεβάζουν κυβερνήσεις (Λαμπράκης), δεν αρέσει στους επιχειρηματίες γιατί δεν παίρνουν πια χαριστικές κρατικές δουλειές (Μπόμπολας, Κυριακού, Αλαφούζος), δεν αρέσει στους αμερικάνους γιατί δεν γονατίζει στις εντολές τους.

    Με λίγα λόγια, ο Καραμανλής γενικώς δεν "συνεργάζεται", ούτε ένα μυστικό δείπνο δεν κάνει μαζί τους, σαν το Γιωργάκη.

    Να δούμε τί καταλαβαίνει και ο λαός από όλα αυτά.

    Η Ζίμενς είναι το μεγαλύτερο σκάνδαλο στην Eλλάδα, μετά βέβαια το σκάνδαλο του Χρηματισηρίου.

    Μιλάμε για ΧΟΝΤΡΑ ΛΕΦΤΑ.

    Φαίνεται ότι εμπλέκονται τουλάχιστον 40 άτομα με πάνω από 450 ύποπτους τραπεζικούς λογαριασμούς.

    Η Ζίμενς Γερμανίας στοιχειοθετεί ότι μεταξύ 1997 και 2004 έχει δώσει για μίζες στην Ελλάδα περίπου 130 εκατομμύρια.

    ΒΑΛΕ ΔΙΠΛΑ ΣΤΑ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΑ 100 ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ ΤΟΥ ΠΑΥΛΙΔΗ (που μας έχουν πρήξει δυό μήνες τώρα οι καναλάρχες) ΤΑ 130 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΤΗΣ ΖΙΜΕΝΣ ΚΑΙ ΕΛΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΔΙΑΦΘΟΡΑ.

    Σε περίπτωση που ο βλακογιώργος δεν καταλαβαίνει τη διαφορά, η Ζίμενς είναι 1.300 φορές μεγαλύτερη από τον Παυλίδη.

    Επειδή ξέρω ότι ΠΑΛΙ ο Αϊνστάϊν μας δεν θα καταλάβει τη διαφορά να το κάνω ακόμη πιό λιανά.

    Από την Ομόνοια μέχρι το Σύνταγμα είναι 1 χιλιόμετρο.

    Από την Ομόνοια μέχρι την Κωνσταντινούπολη είναι 1.300 χιλιόμετρα.

    Πήγαινε Γιωργάκη μου με το ποδηλατάκι σου μέχρι την Κωνσταντινούπολη και εγώ θα πάω μέχρι το Σύνταγμα.

    Όταν γυρίσεις έλα να με βρείς και να δούμε πως θα σου φανεί εάν σου πώ :

    Έλα μωρέ, τί Σύνταγμα τί Κωνσταντινούπολη, το ίδιο πράγμα είναι.

    (Φαντάσου ότι αυτό το αργόστροφο λέει ότι θα σώσει και την Ελλάδα από την παγκόσμια κρίση ).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ - ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

    Παλιάνθρωποι και αλήτες ο Μπόμπολας, ο Λαμπράκης, ο Αλαφούζος και ο Κυριακού είναι ΑΠΌΛΥΤΑ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ να ρίξουν τον Καραμανλή.

    Χρησιμοποιούν κάθε αθέμιτο μέσο για να κατασυκοφαντήσουν και να λοιδωρήσουν τη ΝΔ, να βοηθήσουν το βλακογιώργο, να αναδείξουν τον Αδόλφο Καρατζαφέρη και να θάψουν το Σύριζα και το ΚΚΕ.

    ΡΕ ΑΛΗΤΕΣ, ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΥΦΛΟΣ;

    Νομίζετε ότι δεν βλέπουμε ότι εδώ και ένα δίμηνο εμφανίζονται:

    Στα πρωινάδικα: ο Γεωργιάδης και ο Βελόπουλος

    Στα μεσημεριανά : o Γεωργιάδης, ο Βελόπουλος και ο Αϊβαλιώτης

    Στα βραδυνά : o Γεωργιάδης, ο Βελόπουλος, ο Αϊβαλιώτης και ο Πλεύρης

    ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ (λάιφστάϊλ, δελτία ειδήσεων, κλαψουρο-σοόυ, κουτσομπολίστικα) εμφανίζονται ολημερίς και οληνυχτίς όλα τα ανωτέρω παλιόπαιδα του Λάος, μαζί βέβαια με τον αρχινονό Αδόλφο Καρατζαφέρη.

    ΜΟΝΟ ΤΑ ΔΕΛΤΙΑ ΚΑΙΡΟΥ ΔΕΝ ΛΕΝΕ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΙΡΟ ΟΙ ΝΕΟΦΑΣΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ.

    Πόσο καιρό έχουμε να δούμε στα ιδιωτικά κανάλια σχολιασμούς από τον Τσίπρα και τον Αλαβάνο; Σπάνια κάτι ψιλο-φευγαλέες δηλώσεις που τις κόβουν μάλιστα στη μέση, προφανώς μόνο για ξεκάρφωμα.

    Πόσο καιρό έχουμε να δούμε καλεσμένους στα ιδιωτικά κανάλια τον Αβραμόπουλο, το Σαμαρά, το Στυλιανίδη, το Δένδια και τους περισσότερους νεο-δημοκράτες; Ο Γιουλέκας που είναι υπεύθυνος τύπου της ΝΔ έχει εξαφανιστεί από προσώπου γής, η Πατριανάκου για τα ιδιωτικά κανάλια είναι παντελώς άγνωστη.

    Όταν καλούν νεοδημοκράτη, καλούν μόνο τους γραφικούς (Μανώλη, Γιακουμάτο, Βαρβιτσιώτη, Ψωμιάδη, κλπ) για να τους λοιδωρήσουν και να τους ξεφτιλίσουν.

    Έδωσαν (και σωστά) οι πολιτικοί τη δυνατότητα σε ιδιώτες να φτιάξουν κανάλια για να γλυτώσουμε από την πλύση εγκεφάλου των κρατικών καναλιών, που είναι στα χέρια της εκάστοτε κυβέρνησης.

    ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΜΕ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΝΑ ΑΝΕΒΟΚΑΤΕΒΑΖΟΥΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ.

    Κύριε Μπόμπολα (με το Mega, το Πρώτο Ψέμμα, την Ημερησία, και τις δεκάδες επιχειρήσεις σου),

    κύριε Λαμπράκη (με τα Νέα, το Βήμα και τις λοιπές σου επιχειρηματικές δραστηριότητες),

    κύριε Αλαφούζο (με την Καθημερινή, το Σκάϊ, τα καράβια και τις λοιπές επιχειρήσεις σου)

    κύριε Κυριακού (με τον Αντένα και τα καραβάκια σου)

    θέλω να σας πώ κάτι από καιρό.

    Εσείς μπορεί να είσαστε πλούσιοι και εμείς μεροκαματιάρηδες, αλλά ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΥΤΕ ΧΑΖΟΙ, ΟΥΤΕ ΑΜΟΡΦΩΤΟΙ.

    Και έχουμε και ένα άλλο πλεονέκτημα, ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ.

    Για την ακρίβεια γύρω στα 4 εκατομμύρια.

    Άντε και γαμηθείτε λοιπόν πάμπλουτοι κωλόγεροι, τα σάβανα δεν έχουν τσέπες ρεεεε !!!

    Και ένα τελευταίο, που καλό θα είναι να θυμάστε.

    Οι Έλληνες δεν είμαστε ούτε Αλβανοί, ούτε Αμερικάνοι, ούτε Ρώσοι, ούτε κάν Γερμανοί.

    Εμείς είχαμε δημοκρατία την εποχή που οι άλλοι λαοί ζούσαν σε σπηλιές και τρώγανε ρίζες. Την σκέψη μας δεν μπορείτε να την ελέγξετε, όσο και να προσπαθήσετε, όσα κόλπα του αμερικάνικου μάρκετιγκ και να χρησιμοποιήσετε.

    Μπουρλότο θα σας κάνουμε εάν συνεχίσετε έτσι.

    Η Δημοκρατία δεν θα πεθάνει στη χώρα που τη γέννησε, τουλάχιστον όχι από 4 μαφιόζικες οικογένειες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ

    Η Πολιτική κατάσταση της χώρας για πολύ καιρό περιστρέφεται γύρω από σκανδαλα των κυβαρνήσεων του επιλεγομένου ως και κουρασμένου πρωθυπουργού.
    Η οικονομική κρίση ξεδιπλώνεται και δημιουργεί ασφυκτική κατάσταση σε επιχειρήσεις και νοικοκυριά το δε μέλλον προοιωνίζεται δραματικό σε όλα τα οικονομικά μεγέθη της οικονομίας.
    Η Επίκληση της κρίσης με μόνα μέτρα την ακατάσχετη παροχολογία και την χαριστική πράξη προς τους ιδιώτες τραπεζίτες 28 δις € του σερ Αλογοσκούφη, αποτελεί για τη χώρα βόμβα στα θεμέλια της οικονομίας και της κοινωνικής συνοχής.
    ιδωμεν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Συνταξιούχος25 Απρ 2009, 10:43:00 π.μ.

    Μετά τις εξελίξεις και τις αποκαλύψεις στην υπόθεση Παυλίδη, θα περίμενε κανείς ότι ο αρχηγός του κόμματος στο οποίο ανήκει ο βουλευτής θα τον καλούσε να παραιτηθεί. Αλλως θα τον διέγραφε από την Κοινοβουλευτική Ομάδα.

    Οταν δεν συμβαίνει αυτό, δημιουργείται η εντύπωση ότι ο φόβος απώλειας της εξουσίας υπερισχύει της πολιτικής ηθικής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Έχουν βγάλει στα τηλεοπτικά παράθυρα,οι κυβερνώντες, τους βουλευτές τους που διαθέτουν τις πιό δυνατές φωνές ,για να κραυγάζουν ότι αποδείξεις εκβιασμού και δωροδοκίας δεν βρέθηκαν ακόμα εναντίον του Παυλίδη.
    Άρα, αθώος λόγω αμφιβολιών ο βεζίρης των άγονων γραμμών. Όμως η λεπτομέρεια κάνει τη διαφορά. Πες μου αν είναι ποτέ δυνατόν να αγοράσεις διαμέρισμα στο Ψυχικό έναντι διακοσίων, άντε τριακοσίων χιλιάδων ευρώ. Ούτε στο Πέραμα το τριτοκοσμικό. Άρα, σκαστή η φοροδιαφυγή. Άρα, απάτη τεκμηριωμένη και αληθινή. Άρα, λερωμένη η φωλιά του Δωδεκανήσιου πασά. Άρα, αυτός όπως και οι όμοιοί του είναι εκείνοι που δίνουν το παράδειγμα για το μαύρο χρήμα και το χρέος στα άδεια δημόσια ταμεία. Άρα, γιατί μόνο εκεί και όχι σε οτιδήποτε λόγω της υπουργικής του υπεροχής; Άρα, ένοχος χωρίς ντροπή. Θα μου πείτε, μπροστά στα Βατοπέδια, τη Siemens και τα ομόλογα, το διαμέρισμα μοιάζει με μια χούφτα φιστίκια στον ωκεανό. Αυτό ακριβώς. Εθισμένοι όλοι στην κομπίνα, προσπερνάμε την ουσία. Για να σοκαριστούμε πρέπει με τα μάτια μας να τον δούμε να σηκώνει τα ταμεία. Η Νέα Δημοκρατία δεν είναι κόμμα.
    Είναι Νέα Δημοπρασία!

    Karl Marx Jr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Άκουσα και είδα στις ειδήσεις το βράδυ, 22 Απριλίου 2009, στον τηλεοπτικό σταθμό SKY, την παρακάτω είδηση και Ε Φ Ρ Ι Ξ Α!
    Στο Αγαθονήσι, ένα νησάκι με «150 περίπου» κατοίκους Έλληνες, οι λαθρομετανάστες , Τούρκοι και άλλοι, είναι περίπου 1100! Χ Ι ΛΙ Ο Ι Ε Κ Α Τ Ο!
    Εάν αυτό δεν είναι κατάληψη, εσκεμμένη και προμελετημένη από την Τ Ο Υ Ρ Κ Ι Α, τότε τι είναι;
    Ποιοι ΕΛΛΗΝΕΣ Π Ρ Ο Δ Ο Τ Ε Σ το κρύβανε;
    Αυτή είναι η εθνική σημασία που δίνουν στο νησί αυτό οι κυβερνώντες εθνικόφρονες, δηλαδή οι πατριώτες του μπλα μπλα μπλα μπλα!
    Π Ρ Ο Δ Ο Τ Ε Σ !
    Τώρα κατάλαβα και γιατί πετάνε πάνω από το νησάκι οι Τούρκοι πιλότοι.....
    Για να δίνουν θάρρος και κουράγιο στους συμπατριώτες τους και σε άλλους που είναι σε αυτήν την αποστολή........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. 25 Απρ 2009 7:42:00 πμ

    η λειτουργία του κράτους το 2003 κόστιζε 31 δις ευρώ. Το 2009 θα κοστίσει τουλάχιστον 50 δις, δηλαδή, 19 δις ευρώ παραπάνω.
    ==
    Αμα ειναι να παιξουμε το καραγκιοζη,κοπανε για δες εδω:

    το 2003 το κρατος κοστιζε 202 δις ευρω και τωρα κοστιζει 150 δις .

    Που διαφωνεις??
    Χοντρικα σου το ανεφερα.

    Πες εσυ πρωτα τις .."πηγες σου" και μετα εδω ειμαστε για την απαντηση σκυλε πασοκε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Πιό ψεύτικη δημοσίευση δέν ματαείδα.
    Είσαι καλός στήν παραχάραξη.
    Κάποιο 50ευρο γιά μένα περισσεύει?
    Γιά τόσο είσαι εντεταλμένε προσμένοντα.
    Αναστάσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. 1.33

    Παρακμή

    Για μια θεσούλα stage σε ανάγκασαν να γράφεις ασυναρτησίες και ψέμματα στα μπλόγκς .

    Παρακμή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Οι ανθρωποι της Siemens κυβερνουσαν μια χαρα μεχρι προσφατα.
    Θελουν να ξανακυβερνησουν.
    Καταλαβαν οτι οι αγραμματωσυνη ειναι ακομα μεγαλη στην Ελλαδα.

    Τα ασχημα νεα ειναι οτι μερικα απο τα γερμανικα σκυλια ειναι χωμενα οχι μονο στο πασοκ αλλα και στη ΝΔ.

    Κοιταξτε γερμανικη φατσα του Peter Duce και βγαλτε συμπερασμα.
    Αμ το λαος? Ειναι το γερμανικο μπαλαντερ, το ενδιαμεσο γραναζι.
    Α ρε Γκεοργκ, που μονο ιουδαϊκη σαλτσα ξερεις να πουλας, με ολιγη απο ελληνικη σημαια!

    Κι επειδη οσα σερβιρουν σε 80χρονους αγραμματους κυριως, πιανουν, εχουν την εντυπωση οτι κανενας δεν καταλαβαινει την παραλλαγη τους!

    Γερμανοι, εγκαταλειψτε αμεσως τη Χωρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ρε συ φίλε

    25 Απρ 2009 8:46:00 πμ

    Μας τα’ πρηξες . Το έχουμε διαβάσει το μήνυμά σου.
    Δε βαρέθηκες να κάνεις copy-paste;
    Πες στην Πατριανάκου να σου γράψει κάτι καινούργιο, έλεος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΟΙ "ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΜΕΝΟΪ" ΓΙΑ ΝΑ ΦΟΒΗΘΟΥΝ ΟΙ ΝΙΚΟΚΥΡΙΔΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. αντε ρε φλωρε που δεν εχεις αναμειξη,σε πιστεψαμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση