GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τοπικοί δυνάστες και άνομα συμφέροντα...

ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΣΤΗ ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ Γράφει ο Πάνος Μπόζος Μαθηματικός- Δημ. Σύμβουλος Κηφισιάς «Τις ο την πόλιν εξαπατών; Ουχ ο λέγων α φρονεί»...

ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΣΤΗ ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Γράφει ο Πάνος Μπόζος
Μαθηματικός- Δημ. Σύμβουλος Κηφισιάς

«Τις ο την πόλιν εξαπατών;
Ουχ ο λέγων α φρονεί»
Ποιος είναι αυτός που εξαπατά τους πολίτες ; Όχι (βέβαια) αυτός που λέει όσα σκέπτεται και πιστεύει.
Δημοσθένης.
.
Το τελευταίο καιρό επαναλαμβάνονται όλο και συχνότερα οι συζητήσεις περί των αιτίων και των λόγων που προκαλούν φαινόμενα διαφθοράς σε διάφορους τομείς της δημόσιας διοίκησης. Πέρα από τους γενικόλογους αφορισμούς ότι «όλοι τα παίρνουν από όλους» , πέρα από τις εύκολες κατηγορίες ότι « εσείς είστε οι κακοί και εμείς στη θέση σας θα είχαμε πατάξει τη διαφθορά» , πέρα από τις ανίσχυρες δικαιολογίες ότι «κάνουμε ότι μπορούμε αλλά το λάδωμα είναι στη φύση του Έλληνα» , είναι νομίζω κατάλληλη η ώρα να ανοίξει ένας ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟΣ πόλεμος εναντίον της διαφθοράς και τη σήψης που υπάρχει στο σύνολο του Κρατικού οργανισμού.
Επιθυμώ να καταθέσω την εμπειρία μου για το τι...
συμβαίνει στην Τοπική Αυτοδιοίκηση (ένα από τα 3 βάθρα της Δημοκρατίας, όπως έλεγε ο Ανδρέας Παπανδρέου) .
Όλοι γνωρίζουν ότι τα τελευταία 25 χρόνια οι Οργανισμοί Τοπικής Αυτοδιοίκησης έπαψαν πλέον να είναι οι φτωχοί συγγενείς του κράτους – αφέντη.
Τεράστιες αρμοδιότητες και πόροι έχουν μεταφερθεί στην ευθύνη της τοπικής αυτοδιοίκησης
Ποιος όμως ελέγχει τη νομιμότητα των αποφάσεων των Τοπικών Αρχόντων , ποιος παρακολουθεί τις διαδικασίες, ποιος καταλογίζει τις ΕΥΘΥΝΕΣ ; Ουσιαστικά ΚΑΝΕΝΑΣ !!! Όλα έχουν αφεθεί στη «πίστη , στο φιλότιμο και τον πατριωτισμό των Δημάρχων και των Νομαρχών». Η Κεντρική Διοίκηση έντρομη παρακολουθεί τα τεκταινόμενα στη Τ.Α και αρκείται σε παραινέσεις .
Όταν πριν από χρόνια η τότε Υπουργός Εσωτερικών διατύπωσε στο ετήσιο συνέδριο της Κ.Ε.Δ.Κ.Ε την άποψη ότι είναι απαραίτητο να δημιουργηθούν μηχανισμοί ελέγχου και στο χώρο της Τ.Α ΟΛΟΙ (Δεξιοί –Αριστεροί-Κεντρώοι) ξεσηκώθηκαν εναντίον της!!!
Η βασική τους θέση είναι: «Εμείς κρινόμαστε από… το λαό !!!».
Έτσι φθάσαμε στο σημείο ο κάθε Δήμαρχος, ο κάθε Νομάρχης, ο κάθε Δημοτικός Σύμβουλος, από υπερασπιστής της νομιμότητας και της διαφάνειας , από υπηρέτης των κατοίκων της περιοχής του να έχει μετατραπεί σε ένα τοπικό δυνάστη και προστάτη άνομων συμφερόντων.
Την απαράδεκτη αυτή κατάσταση τη ζουν καθημερινά οι Δημότες, την γνωρίζουν οι Κρατικές υπηρεσίες,την καταγγέλλει ο «Συνήγορος του Πολίτη», προσπαθούν να την αντιμετωπίσουν πλέον μόνο οι Εισαγγελείς και τα δικαστήρια.
Αυτά που συμβαίνουν στις Πολεοδομίες και τις Τεχνικές υπηρεσίες των Δήμων είναι μόνο η κορυφή του παγόβουνου. Δισεκατομμύρια αλλάζουν τσέπες με «αθώες» συμβάσεις, παράνομες προσλήψεις, προστασία και εκβιασμούς νυχτερινών κέντρων, ξεπούλημα Δημόσιων χώρων, εμπόριο τάφων, πλαστογραφίες αποφάσεων, εικονικά προγράμματα επιδοτούμενα από τον Ο.Α.Ε.Δ ή από την Ευρωπαϊκή Ένωση…
Όλοι πλέον οι Δήμοι έχουν ιδρύσει Δημοτικές Επιχειρήσεις: Εκεί, με το πρόσχημα της καταπολέμησης της γραφειοκρατίας και των χρονοβόρων διαδικασιών του Δημόσιου τομέα γίνεται… η σφαγή των νηπίων!!! Σε οποιαδήποτε Δημοτική Επιχείρηση όταν έγινε, έστω και τυπικός έλεγχος, διαπιστώθηκαν τέρατα και σημεία.
Αποτέλεσμα; ΜΗΔΕΝ !!! Ακούσατε εσείς να τιμωρηθεί ΕΝΑΣ Δήμαρχος, ένας Δημοτικός Σύμβουλος; Αυτό το γνωρίζουν καλύτερα απ’ όλους τα διάφορα τρωκτικά που έχουν εισβάλει στο χώρο της Τ.Α κα αλωνίζουν.
Συμπέρασμα: Καλές οι πολλές αρμοδιότητες, καλύτεροι οι περισσότεροι πόροι, αλλά δεν πρέπει κανένας να λησμονεί ότι «η εξουσία φθείρει και ΔΙΑΦΘΕΙΡΕΙ».
Όταν δε απουσιάζει κάθε μορφή ελέγχου, τα πράγματα παίρνουν εφιαλτικές διαστάσεις.!!!
Υ.Γ. Ασφαλώς τα παραπάνω δεν αφορούν εκείνους που υπηρετούν με αφοσίωση τα μεγάλα οράματα της Αυτοδιοίκησης. Εκείνους που δίνουν καθημερινά τη μάχη για να φθάσει μέχρι τον τελευταίο πολίτη η αρωγή και η συμπαράσταση του Κράτους. Πολύ περισσότερο δεν αφορούν εκείνους που άνοιξαν τους μεγάλους δρόμους και έδωσαν τις μεγάλες μάχες ώστε η Τοπική Αυτοδιοίκηση να έχει το τεράστιο πολιτικό βάρος που έχει σήμερα.

14 σχόλια

  1. ΕΡΩΤΗΣΗ QUIZ

    ΜΙΑ ΑΘΕΡΑΠΕΥΤΑ ΑΔΙΟΡΘΩΤΗ ΑΧΟΡΤΑΓΗ ΚΙ ΑΣΥΔΩΤΗ ΠΟΥΤΑΝΑ , Η ΟΠΟΙΑ ΦΤΙΑΣΙΔΩΝΕΤΑΙ, ΚΑΛΛΩΠΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΓΕΛΑ , ΔΕΝ ΠΑΥΕΙ ΟΜΩΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥΤΑΝΑ.

    ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ;;;;


    ----------------------------------

    Η Ν Ε Α Δ Η Μ Ο Κ Ρ Α Τ Ι Α

    ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ ΕΡΩΤΗΘΕΝΤΩΝ ΠΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΑΝ ΣΩΣΤΑ
    ΠΟΣΟΣΤΟ ΣΩΣΤΩΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΩΝ ΕΠΙ ΣΥΝΟΛΟΥ ΕΡΩΤΗΘΕΝΤΩΝ 100%

    ΕΥΚΟΛΟ QUIZ ΤΟ ΒΡΗΚΑΝ ΟΛΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΛΑΟΣ ΠΑΣΟΚ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΟΙΝΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΑ ΚΟΛΟΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΝΔ.

    Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΘΑ ΓΑΜΙΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΑΝΗ ΞΑΝΑ ΜΑΝΑ ΠΕΤΡΑΛΙΑ, Η ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΓΑΜΙΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΟΥΦΛΙΑ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΞΕΣΚΙΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΤΙΝΟΠΟΥΛΟ,ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΓΑΜΑΕΙ ΣΚΛΗΡΑ Ο ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ,ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ Κ,Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΓΑΜΙΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΠΑΚΩΣΤΑ ΜΕ ΔΟΝΗΤΗ.
    ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΠΟΥΣΤΑΡΑΔΕΣ ΚΑΙ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΤΗΣ ΝΔ ΘΑ ΚΑΟΥΝ ΖΩΝΤΑΝΟΙ ΣΤΗΝ ΠΥΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΝΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΕΙΣΑΣΤΕ
    ΕΕΕΝΑ ΜΠΟΥΡΔΕ
    ΕΝΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΕΙΣΑΣΤΕ
    ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΕΓΩ ΓΑΜΩ ΤΗ ΜΕΤΡΙΟΦΡΟΣΥΝΗ ΜΟΥ 5 ΦΟΡΕΣ
    ΕΓΡΑΨΑ ΓΙ΄ΑΥΤΗ ΤΗ ΓΑΓΓΡΑΙΝΑ.
    Αλλά γιά νά "τά πάρει" κάποιος πρέπει
    νά τά δώσει ένας άλλος.
    Καί παντελονιάζουν αμφότεροι.
    Τοπική Αυτοδιοίκηση,σέ πήρανε παρθένα
    καί σέ κάνανε πουτάνα.
    Αναστάσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κραυγή απόγνωσης
    Πήραμε αυτό το e-mail και το δημοσιεύουμε. Προσθέτουμε και εμείς τη δική μας φωνή στη φωνή του Δημήτρη και χρονιάτες ημέρες ζητάμε και εμείς την επαναπρόσληψη του Δημήτρη.

    Λέγομαι Λιάγκος Δημήτριος . Είμαι 40 ετών . Εργαζόμουνα στον ΑΒ Βασιλόπουλος στον Βόλο (Οδός 2ας Νοεμβρίου), από 1/12/2004 έως 11/04/2009 . Απολύθηκα την 11 Απριλίου με το αιτιολογικό της κλοπής . Η κλοπή που διέπραξα ήταν ότι πήρα 2 τεμάχια παστέλια Μάρκας Melecuni , από τα κατεστραμμένα ( ληγμένα-κατεστραμμένα) αξίας 0,90 Λεπτών το τεμάχιο συνολικής αξίας 1 Ευρώ και 80 λεπτών . Στα 5 έτη που εργαζόμουνα δεν έχει παρουσιαστεί το παραμικρό θέμα σχετικά με την απόδοση και την εργασία μου .
    Δια ασήμαντη αφορμή , για λόγους που δεν μπορώ να κατανοήσω και γνωρίζω σβήνονται 5 χρόνια δουλειάς , όνειρα, σχέδια οικογενειακά διότι βρίσκομαι 10 χρόνια στην πόλη του Βόλου συζώντας με την γυναίκα μου καταγόμενος εκ Θεσσαλονίκης. Μπορείτε να βγάλετε τα συμπεράσματα σας.
    Απαιτώ : Την άμεση επαναπροσληψή μου στην Εταιρεία ΤΩΡΑ . Διαδώστε το όπου και όπως μπορείτε σας παρακαλώ . Είναι μεγάλη αδικία να κόβονται έτσι σχέδια ζωής δίχως να υπάρχει μέλλον και να λοιδορείτε έτσι μια υπόληψη με ότι αυτό συνεπάγεται για την περαιτέρω πορεία μου . Αυτό δεν μπορεί να συνεχιστεί άλλο, πρέπει να αντιδράσουμε, οφείλω να παλέψω .
    Διάβασε τη συνέχεια εδώ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τώρα με όλο τον σεβασμό.
    ΚΑΙ καλά σε αυτό το Μπουρδέλο το
    press.....βρήκες να το βάλεις !!!

    ΘΑ ΣΕ ΚΑΝΟΥΝ ΜΠΟΖΟ...
    ΤΑ ΖΩΑ ΠΑΣΟΚ που τρέφονται εδώ μέσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΤΕΛΙΚΑ ΤΑΠΑΙΡΝΕ MONO Ο ΤΣΟΥΚΑΤΟΣ ή ΟΛΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ;
    19-6-2008
    O κ, Θεόδωρος Τσουκάτος, πρώην στενός συνεργάτης του τότε πρωθυπουργού κ. Κώστα Σημίτη, πρώην βουλευτής και επί σειρά ετών υπεύθυνος για τα οργανωτικά του ΠΑΣΟΚ, ομολόγησε ότι τον επισκέφθηκε ο πρώην επικεφαλής της Siemens στην Ελλάδα κ. Μιχάλης Χριστοφοράκος, προκειμένου να διερευνηθεί η πιθανότητα να δοθούν κεφάλαια για την προεκλογική καμπάνια του ΠΑΣΟΚ.
    «Δέχθηκα επίσκεψη στο γραφείο μου στο ΠΑΣΟΚ από τον κ. Μιχάλη Χριστοφοράκο και έγινα αποδέκτης πρότασης για οικονομική συνεισφορά στην καμπάνια του Κινήματος. Μου ζητήθηκε τραπεζικός λογαριασμός στο εξωτερικό για να γίνει η μεταφορά χρημάτων. Απευθύνθηκα σε γνωστό μου πρόσωπο που ανέλαβε να διευκολύνει το ΠΑΣΟΚ χωρίς δικό του όφελος και διεκπεραίωσε τη σχετική διαδικασία. Τα χρήματα, χωρίς άλλη δική μου ανάμιξη, ήρθαν στον τομέα Οικονομικού του ΠΑΣΟΚ, παρελήφθησαν από τους αρμόδιους του τομέα Οικονομικού και εισήλθαν στο ακέραιο στο ταμείο του Κινήματος (ένα εκατ. μάρκα, δηλαδή 420.000 ευρώ). Δεν είχα ποτέ καμία προσωπική ανάμιξη ή άλλη αθέμιτη συμμετοχή. Σημειώνω επίσης ότι ποτέ δεν διαχειρίστηκα χρήματα στο Κίνημα ούτε είχα οποιαδήποτε θέση στο Δημόσιο. Οι δραστηριότητές μου στο ΠΑΣΟΚ ήταν πάντα πολιτικές και κινήθηκαν στα πλαίσια που όριζαν κάθε φορά τα αρμόδια όργανα του Κινήματος. Κατά συνέπεια, για κάθε εμπλοκή του ονόματός μου που θα με εμφάνιζε να έχω προσποριστεί οποιοδήποτε όφελος θα ασκήσω τα νόμιμα δικαιώματά μου».
    Η εμπλοκή του κ. Τσουκάτου αποκαλύφθηκε στις ανακριτικές αρχές με την κατάθεση υπόπτου στην υπόθεση, ο οποίος είπε ότι ο πρώην στρατηγός της Χαριλάου Τρικούπη έλαβε το ένα εκατομμύριο σε καναδική τράπεζα και σε λογαριασμό που ανοίχθηκε στο όνομα ενός συνεργάτη του, που λειτούργησε ως παρένθετο πρόσωπο.
    Η αποκάλυψη αυτή, όπως και τα στοιχεία της δικογραφίας, που ενέπλεκαν τον κ. Τάσο Μαντέλη ως αποδέκτη ποσού 10 εκατομμυρίων το 1998, επί των ημερών του στο υπουργείο Μεταφορών, οδήγησαν το μεσημέρι την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ να ανακοινώσει ότι αναστέλλει την κομματική ιδιότητα σε όσα στελέχη εμπλέκονται στην υπόθεση.
    Ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος κ. Γιώργος Παπακωνσταντίνου διευκρίνισε ότι η κίνηση αυτή του ΠΑΣΟΚ δεν προδικάζει ενοχή των στελεχών, ενώ παράλληλα κατήγγειλε την «ένοχη σιωπή», όπως είπε, της κυβέρνησης για την υπόθεση και την άρνησή της να προχωρήσει για Εξεταστική Επιτροπή.

    ΕΝΤΑΞΕΙ ΠΑΙΔΑΚΙΑ, ΟΛΟΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ.

    «ΤΟ ΠΗΡΑΜΕ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΑΠΟ ΤΗ SIEMENS, ΑΛΛΑ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ.»

    Άκου θράσος, έχει και συνέχεια . . . .

    ΔΕΝ ΦΤΑΙΜΕ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΠΗΡΑΜΕ ΤΟ ΧΡΗΜΑ, ΦΤΑΙΕΙ Η ΝΔ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΟΥΚΟΥΛΩΣΟΥΜΕ.

    Το άσπρο μαύρο κάνουν οι απατεώνες.

    Όπως τότε που κατηγορούσαν τη ΝΔ για το σκάνδαλο των υποκλοπών, τη στιγμή που ο ίδιος ο Καραμανλής ήταν ο υποκλεπτόμενος (προφανώς από τα αφεντικά του Γιωργάκη).

    ΟΥΣΤ ΑΧΡΕΙΟΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ..ΚΑΛΕΕΕ ΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ..ΜΑΣ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΙ ΓΕΛΑΣΑΜΕ ΚΑΛΟ ΤΟ ΧΟΡΑΤΟ ΣΟΥ ΑΛΛΑ ΣΕ ΠΡΟΛΑΒΕ Ο ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΕΡΟΣ..ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΤΟ 2004 ΤΗΝ ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΤΩΝ ΠΡΑΣΙΝΩΝ ΠΗΓΕ ΝΑ ΓΙΑΤΡΕΨΕΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ..ΚΑΤΑΛΑΒΕ????? ΟΤΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΛΑΜΟΓΙΑ ΗΤΑΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΑΣΙΝΑ..ΣΕ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΓΕΝΑ ΤΗΝ ΡΕΜΟΥΛΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΤΗΝ ΑΝΙΣΟΤΗΤΑ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΙΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΝ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΣΗ ΠΟΥ ΘΕΟΠΟΙΕΙ ΤΟΝ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟ ΠΟΥ ΞΕΠΟΥΛΑΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΣΤΟ ΒΩΜΟ ΤΟΥ ΚΕΡΔΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΡΠΑΧΤΗΣ ΠΟΥ ΚΑΤ ΕΠΙΦΑΣΗ ΚΑΛΕΙΤΑΙ..ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ..ΕΣΥ ΚΑΝΕ ΔΙΑΛΟΓΟ ΜΕ ΤΑ ΠΡΑΣΙΝΟΓΑΛΑΖΑ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΑ .. ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΛΑΜΟΓΙΑ..΄ΣΤΙΣ 6 ΙΟΥΝΗ ΒΑΛΕ ΤΟ ΞΥΠΝΥΤΗΡΙ ΚΑΙ ΑΝ ΞΥΠΝΗΣΕΙΣ ..ΤΟΤΕ ΨΗΦΙΣΕ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Πού το πάτε το παιδάκι το Τζέφρυ, ρε πρασινοφρουροί;
    Νομίζετε ότι τώρα που άρχισε να μην κάνει σαρδάμ, μπορεί να παίξει μπάλα εναντίον του Καραμανλή;
    Δηλαδή εάν εγώ φορέσω ξανθιά περούκα αμέσως έγινα Πάρις Χίλτον;
    Σε ποιο κόσμο ζείτε ρε κακομοίρηδες;
    Ο Καραμανλής είναι άρχοντας, είναι τσαμπουκάς, είναι ίσιος, είναι μάγκας, είναι τιμονιέρης.
    Μπορεί να υπάρξει σύγκριση με το χλαμπακούτσαβλο το Γιωργάκη;
    Εάν πηγαίνανε μαζί στο σχολείο ο ένας είναι ο καλύτερος μαθητής της τάξης και ο άλλος είναι ο πιό καθυστερημένος, από το ίδρυμα βρε φίλε μου, πως να στο πώ;
    Τα δυό άκρα.
    Να διώξουμε τον Καραμανλή για να φέρουμε το κουφιοκέφαλο γιό της αμερικανο-εβραίας κυρίας τσάντ, μόνο και μόνο επειδή συμφέρει τους αμερικάνους και τους καναλάρχες;
    Είπαμε να πηγαίνουμε για καλύτερα, εάν είναι να πάμε για χειρότερα μένουμε και εδώ που είμαστε.
    Με τις μαλακίες που λέει όλη μέρα ο Γιωργάκης θα είμαστε όλοι άνεργοι του χρόνου.
    Να βγάλουμε μόνοι μας τα ματάκια μας;
    Δεν θα μπορέσουμε αυτή τη φορά.
    Την κάναμε παλιά τη μαλακία και τα πιστεύαμε τα λόγια τα μεγάλα και μας πτώχευσαν δυό φορές (το 1989 και το 2004) οι επαγγελματίες παραμυθάδες.
    Ούστ απατεώνες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. 30 ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΑΣΙΝΟΓΑΛΑΖΙΑΣ ΚΑΙ ΓΑΛΑΖΟΠΡΑΣΙΝΗΣ ΛΑΜΟΓΙΑΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΤΑΙ.ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Η ΠΡΟΙΣΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΓΩΝΩΝ ΤΟΥΣ ΤΩΝ ΠΡΑΣΙΝΟΓΑΛΑΖΩΝ ΛΑΜΟΓΙΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΤΟ ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ ΣΑΥΤΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΩΣΤΕ ΟΙ ΕΠΙΓΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΝΑ ΤΟ ΔΥΑΛΥΣΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΣ..ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΓΑΛΑΖΙΑ-ΠΡΑΣΙΝΑ ΚΑΙ ΜΑΥΡΑ ΛΑΜΟΓΙΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΣΤΑ ΣΟΒΑΡΑ ΤΟ ΓΙΩΡΓΑΚΗ;

    Οι θέσεις του στην οικονομία είναι ΑΠΟΛΥΤΑ ΑΛΛΟΠΡΟΣΑΛΛΕΣ, δεν ξέρει που πατάει και που βρίσκεται.

    Να μην αποκρατικοποιηθεί η Ολυμπιακή (τώρα τα μασάει), τα ΕΛΤΑ και ο ΟΣΕ, να μην ενοποιηθούν τα 133 ταμεία σε 13, η κατώτατη σύνταξη να πάει 850 ευρώ, να αυξηθούν οι μισθοί και να γίνουν και άλλες προσλήψεις στο δημόσιο, bla bla bla.

    Και πώς θα χρηματοδοτηθούν αυτές οι νέες ιδέες και τα απίθανα οράματα;

    Πρώτον ΛΕΕΙ θα κτυπήσει τη φοροδιαφυγή (προφανώς όπως και παλιά) και δεύτερον ΛΕΕΙ θα τα πάρει από τους πλούσιους και θα τα δώσει στους φτωχούς (όπως και παλιά).

    Πολύ πρωτότυπο, πώς το σκέφτηκες ρε γίγαντα;;

    Φαίνεται μάλιστα ότι το ΠΗΓΑΔΙ ΤΗΣ ΒΛΑΚΕΙΑΣ ΤΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΤΟ.

    Άκου μπαρούφα, λέει πχ. ότι θα ΑΥΞΗΣΕΙ τις επενδύσεις από το εξωτερικό αλλά λίγο μετά ξεχνιέται και λέει ότι θα ΑΥΞΗΣΕΙ και τη φορολογία των μεγάλων επιχειρήσεων για να χρηματοδοτήσει την επέκταση του δημόσιου τομέα.

    Πώς συνδυάζονται αυτά τα δύο ρε μεγάλε, πές το μυστικό και σε μας τους άσχετους να δούμε το φώς μας.

    ΟΧΙ ΜΙΑ ΤΕΤΡΑΕΤΙΑ ΑΛΛΑ ΕΝΑ ΜΗΝΑ να τον κάνεις πρωθυπουργό θα διαλύσει το σύμπαν.

    Ο απόλυτος στόκος, δεν είναι τυχαίο που ακόμη και ο πατέρας του ντρεπότανε γι’ αυτόν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Είμαι μαζί σου Πάνο Μπόζο

    Μόνον όταν κάποιοι "Πολίτες με παιδεία", ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΠΟΥ ΔΙΑΛΕΓΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΔΙΝΕΙ ΝΟΗΜΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ, δώσουν το έναυσμα με το ξεκίνημα για ΕΝΑ ΚΙΝΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΙΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ με ΝΟΜΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ, τότε και μόνον τότε, θα αρχίσουν τα πράγματα να μπαίνουν σε μια τάξη, τότε και μόνο τότε θα αρχίσει να ξεκαθαρίζει και το παραδικαστικό κύκλωμα των πραγματικών νταβατζήδων τις πρωτοβάθμειας διαπλοκής.

    http://diaploki-diafthora.blogspot.com/2007/08/blogger-gr.html

    http://stoixeiadiaplokis.blogspot.com/

    Τι λες μπαίνουμαι μπροστά πέρα από το χρώμα ή την αχρωματοψία του καθένα μας?

    Και με έναν ηθικό δικηγόρο είμαστε χίλιοι δεκατρείς!

    http://press-gr.blogspot.com/2009/04/blog-post_3250.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Κομίζεις γλαύκα εις τας Αθήνας ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση