GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο γραφικός τηλεοπτικός νομάρχης...

. Aπό το http://anergoidimosiografoi.blogspot.com/ . Εγώ ο Νομάρχης....Ο Παναγιώτης Ψωμιάδης, η πιο γραφική περίπτωση της ελληνικής πολιτική...

.
Aπό το http://anergoidimosiografoi.blogspot.com/
.
Εγώ ο Νομάρχης....Ο Παναγιώτης Ψωμιάδης, η πιο γραφική περίπτωση της ελληνικής πολιτικής ζωής,βγήκε στη Βάσια...ήταν όμως κουρασμένος και αυτός! Μας είπε πάλι οτι είναι άτι αχαλίνωτο, οτι δε σκύβει , δε προσκυνά, δε σιωπά, μπλα-μπλά-μπλά...;Eβγαλε και είηση, λέγοντας οτι θα είναι απο τους πρώτους καλεσμένους στον Πρωινό καφέ, αν και προέβλεψε οτι η Καγιά, θα "κλείσει" την τηλεοπτική χρονιά με 10%.
Ο Νομάρχης, έκανε ένα σωρό κοπλιμέντα στη Λόη.." Χαλάλι στον άντρα που θα σε...
πάρει" της είπε! Και συνέχισε λέγοντας οτι του αρέσουν, "αυτές" οι εκπομπές, γιατί είναι αρεστές στο νεανικό κοινό, σε αντίθεση με τις "άλλες" στις οποίες, αναγκάζεσαι, να λες και πράγματα που δεν τα πιστεύεις....
Σαν παγώνια καμάρωναν η Βάσια και ο Χάρης...Τους άρεσε που τους είπε μπράβο, γιατί δεν προσβάλουν ποτέ τον συνομιλητή τους...(για να το κάνουν αυτό Πανίκα, χρειάζεται να διαθέτουν τουλάχιστον τα στοιχειώδη)...Τα έβαλε και με τους δημοσιογράφους-εισαγγελείς, που ισοπεδώνουν, είπε, προσωπικότητες και ζωές. Και έκλεισε με ευχές, αλλά αρνήθηκε να τραγουδήσει το σύνηθες ρεφρενάκι, γιατί έρχεται, είπε, Μεγάλη εβδομάδα. Πόσο τον κάνω κέφι τον τηλε-νομάρχη...πάει παντού και με όλα!
Εχιδνα

19 σχόλια

  1. KAI OI ΑΝΕΡΓΟΙ ΚΩΛΟΙ...

    Κότες παντού...!

    Τελικά αυτός ο κόσμος είναι γεμάτος ΚΟΤΕΣ: πρώτα πρώτα, στους δημοσιογράφους. Λέει ο καθένας την παπαριά του, εναντίον οποιουδήποτε, και μόλις ο αποδέκτης των οποιονδήποτε...παπαρολογιών αντιδράσει, οι ΚΟΤΕΣ αρχίζουν: προσπαθούν να μας φιμώσουν!

    ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ anergoidimosiografoi.bl

    Παρακολουθούμε όλοι το χάος που επικρατεί στα blog, με τον κάθε σαλεμένο να φτιάχνει ένα blog και να αρχίζει να εκτοξεύει ότι μαλακία μπορεί να φανταστεί κανείς, για να βγάλει τ' απωθημένα του. Και μόλις αρχίζει η συζήτηση περί ανωνυμίας των blog, αρχίζουν οι ΚΟΤΕΣ πάλι να φωνάζουν: "προσπαθούν να μας φιμώσουν".

    KAI OI KOTEΣ. h/anergoidimosiografoi.blogspo !

    Αλλά και σε άλλες ενέργειες, όπως οι..."εξεγέρσεις", οι "Ρομπέν των Φτωχών" που μπαίνουν στα σούπερμαρκετ και κλέβουν τρόφιμα, μόλις πιάσει κανέναν η Αστυνομία, αρνούνται ότι έχουν κάνει κάτι! Τόσο επαναστάτες!

    Τόσο ΚΟΤΕΣ! anergoidimosiografoi.
    Να πουν "ναι, ρε, τα έσπασα,γιατί είμαι κοινωνικός αγωνιστής", κι όχι να λένε σαν τα παιδάκια του νηπιαγωγείου "μαμά δεν το έκανα εγώ".

    Απλά οι ΚΟΤΕΣ, δεν θέλουν να τους ελέγχει κανείς. Θέλουν μέσω των ανωνύμων σχολίων όσων μπαίνουν στα blog τους, να περνάνε όσα εκείνοι ως καλές ΚΟΤΕΣ που είναι, δεν μπορούν να γράψουν...

    Υ.Γ.: Α, και για να μην ξεχάσω, οι κουκουλοφόροι που "τα έσπασαν" στο Κολωνάκι, ήταν για συμπαράσταση στον φυλακισμένο γιο του Βούτση. Γι'αυτό και ο ΣΥΡΙΖΑ δεν καταδίκασε ευθέως τα γεγονότα. Αυτό έλειπε!

    ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΟΙ ΚΟΤΕΣ
    http://anergoidimosiografoi.blogspot.com/.. ΒΡΗΚΑΝ ΑΛΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ..
    ΤΟΝ ΨΩΜΙΑΔΗ..

    ΟΙ ΚΟΤΕΣ.ΟΙ ΚΩΛΟΙ.ΟΙ ΑΙΩΝΙΑ ΑΝΕΓΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΞΥΠΝΑΤΕ ΚΑΡΝΤΑΣΙΑ... ΟΙ ΑΔΕΛΦΟΙ ΨΩΜΙΑΔΗ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΩΝ ΒΑΛΚΑΝΙΩΝ. Ο ΖΟΡΟΝΟΜΑΡΗΣ ΣΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΨΙΛΟ ΓΑΖΙ ΡΕ ΒΛΑΚΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΝΟΜΑΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΖΟΡΟΝΟΜΑΡΧΗΣ ΚΑΙ ΚΩΣΤΑΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΤΟΥΣ. ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΑΔΕΙΑΣΟΥΝ ΤΗ ΓΩΝΙΑ ΟΙ ΒΛΑΚΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΟ ΧΑΣΑΜΕ ΤΟ ΒΛΑΧΟΝΟΜΑΡΧΗ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο ΨΩΜΙΑΔΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΟΙΟ ΞΥΠΝΙΟΣ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, ΑΦΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΡΘΩΣΕΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΕΚΛΕΓΕΤΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΝΟΜΑΡΧΗΣ. ΒΛΑΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΨΗΦΙΖΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΑΥΤΟΣ Ο ΜΑΛΑΚΑΣ ΑΓΡΑΜΑΤΟΣ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ ΒΓΑΙΝΕΙ ΚΑΜΠΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ.ΑΠΟ ΚΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΨΗΦΗΖΟΥΝ ΤΙ ΕΠΙΠΕΔΟ ΕΧΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΑΝ ΣΕ ΜΠΕΙ ΕΧΙΔΝΑ ΣΤΟΝ ΚΩΛΟ
    ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΣΚΟΥΖΕΙΣ ΜΕΤΑ ...?

    ΚΑΙ ΣΚΟΥΖΕΙΣ ΠΟΥΣΤΡΙΚΑ..
    ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΨΩΜΙΑΔΗ
    ΟΣΟ ΛΑΣΠΗ ΤΟΥ ΡΙΧΝΕΤΕ
    ΤΟΣΟ ΤΟΝ ΑΝΕΒΑΖΕΙ Ο ΛΑΟΣ
    20 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ....

    ΕΣΕΙΣ: //anergoidimosiografoi.blogsΚΑΝΤΕ ΤΗΝ ΜΟΝΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΥ ΜΑΘΑΤΕ
    ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟ.
    ΠΙΠΕΣ ΣΤΑ ΥΠΟΓΕΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Απλά οι ΚΟΤΕΣ, δεν θέλουν να τους ελέγχει κανείς. Θέλουν μέσω των ανωνύμων σχολίων όσων μπαίνουν στα blog τους, να περνάνε όσα εκείνοι ως καλές ΚΟΤΕΣ που είναι, δεν μπορούν να γράψουν...

    Προσοχή μπόμπες στην Ανεμοεσσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Πρόκειται για το πιο θλιβερό άτομο της συμμορίας Καραμανλή . Ένας τηλεοπτικός καραγκιόζης επικίνδυνα μαλάκας . Εκφραστής της απόλυτης ξεφτίλας και κατηφόρας του νεοέλληνα με μειώνει ως άνθρωπο το ότι κατέχει δημόσιο λειτούργημα. Όσοι τον ψηφίζουν είτε έχουν υπέρ ανεπτυγμένη την αίσθηση του χιούμορ είτε υπάρχει σοβαρό πρόβλημα παιδείας στο νομό Θεσσαλονίκης . Ελπίζουμε στο θαύμα του Θεού όπως έκανε και το θαύμα του με το Χριστοδουλο .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. [Photo]Εγώ ο Νομάρχης....Ο Παναγιώτης Ψωμιάδης, η πιο γραφική περίπτωση της ελληνικής πολιτικής ζωής....
    ''''''''''''''''''''''''''''''''''''
    Ενίσταμαι,ο Δόκτωρ Αναστάσιος Κουτσούκος
    είμαι ο πρωταθλητής.
    Γιά τήν αντιγραφή(μέ χιούμορ),
    Αναστάσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. 12:40:00 μμ Σε παρακαλω κανεις ενα λαθος για τον χριστοδουλο, ΠΟΥΣΤΡΟΔΟΥΛΟ τον λεγανε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Όλοι μαζί να διώξουμε τον Καραμανλή και άς έλθει ακόμη και ο απόφοιτος του ΠΙΚΠΑ!

    Τι σημασία έχει εάν καταρρέει η παγκόσμια οικονομία και κινδυνεύουμε να μείνουμε όλοι ΑΝΕΡΓΟΙ αν δεν είμαστε προσεκτικοί με τα οικονομικά μας;

    Τι σημασία έχει που το Χαζο-γκιόργκο είναι 100% και ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ άνθρωπος τον αμερικανών;

    Τι σημασία έχει εάν δεν έχει γνώσεις σε ΤΙΠΟΤΕ, ιδιαίτερα στα οικονομικά που μας καίνε αυτή τη στιγμή;

    ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΠΑΙΔΙ, ΤΟΥ ΔΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ, ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΜΑΣΤΕ.

    Η συνταγή είναι του Γιωργάκη είναι ΑΠΛΗ.
    ...
    Τάξε στο λαό λεφτά ΠΡΙΝ τις εκλογές και ΜΕΤΑ θα βρούμε ότι δικαιολογίες θέλουμε.
    ...
    Αμερικανοί – καναλάρχες – συνδικαλιστές – πάμπλουτοι ψευτο-δημοσιογράφοι, όλοι στον αγώνα ΠΥΡ ΟΜΑΔΟΝ - άλλοι για να κονομήσουμε και άλλοι για να γλυτώσουμε τη στενή:

    * [MEGA-ΕΘΝΟΣ-ΗΜΕΡΗΣΙΑ-ΠΡΩΤΟ ΨΕΜΜΑ] ο μεγαλύτερος καναλάρχης και φαταούλας Μπόμπολας κάνει ότι μπορεί, θέλει τα 25 δις του Δ’ ΚΠΣ (το μεγάλο ψάρι)
    * [ΝΕΑ-ΒΗΜΑ] ο Λαμπράκης σπρώχνει και αυτός να μη χάσει διαφημιστική πίτα, πενήντα χρόνια τώρα ανεβοκατεβάζει κυβερνήσεις.
    * [ΑΝΤ-1] ο Κυριακού με ΕΝΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ στην πλάτη κάνει ότι μπορεί για την προίκα της μπεμπούλας. Λύσαξε που τον σουτάρανε από τη ΔΟΕ αλλά και τα δάνεια είναι ατέλειωτα και το κανάλι έχει γονατίσει.
    * [ALTER-EXTRA3] ο Κουρής σε διπλό ταμπλό (για όλα τα ενδεχόμενα) και ο μαφιόζος ο Βρυώνης από κοντά κιαυτός.
    * [ΣΚΑΙ-ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ] ο απατεώνας-εφοπλιστής ο Αλαφούζος (τόσο χρήμα έβαλα να μη βγάλω και κάτι τις;) δίνει τα ρέστα του όσο πιό μουλωχτά μπορεί.
    * [ALPHA] Ο γνωστός υπόδικος με ΔΕΚΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ασφαλιστής Κοντομηνάς της Interamerican κονόμησε και πήρε τον πούλο, αλλά τα τσιράκια του συνεχίζουν να βρίζουν και να παραπληροφορούν.

    ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΘΕ ΠΕΝΤΕ ΜΕΡΕΣ ΜΑΙΜΟΥ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΤΟΥΣ.

    Τι άλλο θα ακούσουμε στην ψευτο-δημοκρατία που μας ετοίμασαν;

    ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΕΤΕ ΚΩΛΟΓΕΡΟΙ;

    ΤΑ ΣΑΒΑΝΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΣΕΠΕΣ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ….

    Όλοι αυτοί όμως λογαριάζουν όμως ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΛΑΟ!

    Πολύ σύντομα, μαζί με τους πάμπλουτους καναλάρχες και τους πρασινοφρουρούς πολιτικούς θα καταρρεύσουν και οι προσδοκίες των αμερικανών να χαρίσουν το όνομα Μακεδονία στους Βάρδαρους, την Κύπρο στους Τούρκους (σχέδιο Ανάν του Γιωργάκη), να ματαιώσουν τους Ελληνορωσικούς αγωγούς και τη συνεργασία μας με τη ΝΕΑ ΥΠΕΡΔΥΝΑΜΗ, την Κίνα.

    Βλακογιώργο, πές αλεύρι.

    Ο λαός σε γυρεύει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Για τα μεγαλύτερα δεινά του Έθνους και τη δυστυχία του λαού, δυστυχώς αυτή είναι η αλήθεια, κυρίως υπεύθυνη είναι η δεξιά παράταξη και τα δεκανίκια της. Πριν από μια 20ετία περίπου, πρέπει να θυμίσω όταν ήταν η ΝΔ και ο Μητσοτάκης στη κυβέρνηση, συναίνεσαν στον ΟΗΕ και τους διεθνείς οργανισμούς, για τη διάλυση της Γιουγκοσλαβίας, χωρίς να προνοήσουν και να εξασφαλίσουν τίποτα για το σκοπιανό, με αποτέλεσμα η Ρωσία η Κίνα και η Ινδία για τη στάση μας αυτή, να αναγνωρίσουν τα Σκόπια το 1992 ως Μακεδονία.

    Οι ΗΠΑ επίσης αναγνώρισαν τα Σκόπια ως Μακεδονία σχετικά πρόσφατα το 2005 επί ΝΔ του Καραμανλή. Πηγαίνοντας πίσω αρκετά παλαιότερα το 1920 με συκοφαντίες και δημαγωγίες πήραν την εξουσία από το Μεγάλο Εθνάρχη Ελευθέριο Βενιζέλο με το Λαϊκό κόμμα ( έτσι λεγόταν η δεξιά παράταξη τότε) του Ιωάννη Γούναρη και οδήγησαν τη χώρα στην εθνική καταστροφή.

    Κάνοντας ένα μικρό άλμα στο χρόνο δεν μπορεί να μη θυμηθώ τη Κύπρο που ο Γέρος της Δημοκρατίας έστω το λίγο χρόνο που τον άφησαν να κυβερνήσει οι αποστάτες, με πρώτο το μεγάλο συκοφάντη και αρχιαποστάτη του λαϊκού ηγέτη Ανδρέα Παπανδρέου, πρόλαβε και έστειλε στη Κύπρο τη μεραρχία στρατού για να την υπερασπίσει.

    Αλλά αλλοίμονο πάλι βρέθηκαν άνθρωποι προδότες από την δεξιά και την ακροδεξιά παράταξη, επανέφεραν τη μεραρχία και εξύφαναν τη προδοσία της Κύπρου και παρέδωσαν με τις ενέργειες τους, τη μισή Κύπρο στους Τούρκους.

    Πρέπει να το καταλάβει ο κόσμος. Η δεξιά παράταξη όχι μόνο εδώ αλλά παντού, είναι για να υπερασπίζεται τα συμφέροντα των λίγων. Ειδικά όμως στην Ελλάδα δεν κρατάνε ούτε τα προσχήματα. Υπερασπίζονται καθαρά -για αυτούς που καταλαβαίνουν- απροκάλυπτα τους ισχυρούς και τη τσέπη τους και δεν ενδιαφέρονται για τον εργαζόμενο.
    Ιστορικά έχουν δείξει ποιοι είναι. Προεκλογικά όμως με ψευτιές και συκοφαντίες εξαπατούν τον κόσμο.


    Για τα μεγαλύτερα δεινά του Έθνους και τη δυστυχία του λαού, δυστυχώς αυτή είναι η αλήθεια, υπεύθυνη είναι η δεξιά παράταξη και τα δεκανίκια της. Πριν από μια 20ετία περίπου, πρέπει να θυμίσω όταν ήταν η ΝΔ και ο Μητσοτάκης στη κυβέρνηση, συναίνεσαν στον ΟΗΕ και τους διεθνείς οργανισμούς, για τη διάλυση της Γιουγκοσλαβίας, χωρίς να προνοήσουν και να εξασφαλίσουν τίποτα για το σκοπιανό, με αποτέλεσμα η Ρωσία η Κίνα και η Ινδία για τη στάση μας αυτή να αναγνωρίσουν τα Σκόπια το 1992 ως Μακεδονία.

    Οι ΗΠΑ επίσης αναγνώρισαν τα Σκόπια ως Μακεδονία σχετικά πρόσφατα επί ΝΔ του Καραμανλή. Πηγαίνοντας πίσω αρκετά παλαιότερα το 1920 με συκοφαντίες και δημαγωγίες πήραν την εξουσία από το Μεγάλο Εθνάρχη Ελευθέριο Βενιζέλο με το Λαϊκό κόμμα ( έτσι λεγόταν η δεξιά παράταξη τότε) του Ιωάννη Γούναρη και οδήγησαν τη χώρα στην εθνική καταστροφή.

    Κάνοντας ένα μικρό άλμα στο χρόνο δεν μπορεί να μη θυμηθώ τη Κύπρο που ο Γέρος της Δημοκρατίας έστω το λίγο χρόνο που τον άφησαν να κυβερνήσει οι αποστάτες, με πρώτο το μεγάλο συκοφάντη και αρχιαποστάτη του λαϊκού ηγέτη Ανδρέα Παπανδρέου, πρόλαβε και έστειλε στη Κύπρο τη μεραρχία στρατού για να την υπερασπίσει.

    Αλλά αλλοίμονο πάλι βρέθηκαν άνθρωποι προδότες από την δεξιά και την ακροδεξιά παράταξη, επανέφεραν τη μεραρχία και εξύφαναν τη προδοσία της Κύπρου και παρέδωσαν με τις ενέργειες τους, τη μισή Κύπρο στους Τούρκους.

    Πρέπει να το καταλάβει ο κόσμος. Η δεξιά παράταξη όχι μόνο εδώ αλλά παντού, είναι για να υπερασπίζεται τα συμφέροντα των λίγων. Ειδικά όμως στην Ελλάδα δεν κρατάνε ούτε τα προσχήματα. Υπερασπίζονται καθαρά -για αυτούς που καταλαβαίνουν- απροκάλυπτα τους ισχυρούς και τη τσέπη τους και δεν ενδιαφέρονται για τον εργαζόμενο.
    Ιστορικά έχουν δείξει ποιοι είναι. Προεκλογικά όμως με ψευτιές, συκοφαντίες και σκευωρίες εξαπατούν τον κόσμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ,12 Απρ 2009 1:47:00 μμ, ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΡΑΤΗΣΕ Η ΠΟΥΤΑΝΑ Η ΜΑΝΑ ΣΟΥ ΣΤΟ ΠΙΚΠΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΘΥΜΕΝΑ,ΤΣΙΡΙΖΗΣ ΣΑΝ ΠΑΛΙΟΑΔΕΡΦΗ ΚΑΡΑΚΑΞΑ(ΤΟ ΣΑΝ ΤΙ ΤΟ ΘΕΛΕΙΣ,ΠΕΣ), ΓΡΑΨΕ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ, ΠΟΥ ΣΕΝΕΧΕΙΑ ΑΝΑΜΑΣΑΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΑΝΤΟΥ, ΣΑΝ "ΝΤΑΟΥΝΑΚΙ" ΠΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΟ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΩΣ ΕΚΕΙ ΤΟ ΜΝΙΑΛΟ ΣΟΥ, ΑΛΛΑ ΚΑΝΕ ΚΑΤΙ, ΓΡΑΨΕ ΚΑΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ!!
    ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΑΚΑ ΣΤΟ "ΜΠΑΙΡΑΚΤΑΡΗ", ΕΧΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ, ΜΗΠΩΣ ΕΚΔΙΔΩΤΑΝΕ ΕΚΕΙ Η ΜΑΝΑ ΣΟΥ???
    ΠΟΛΥ ΠΙΠΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΚΙ ΚΑΙ ΣΙΓΑ ΤΑ ΣΑΛΙΑ, ΜΑΖΕΨΕΤΑ ΛΙΓΟ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. "...είηση.."
    Τό κακό δέν είναι πού είσαι αγράμματος....
    Τό ολέθριο είναι πού βαρυέσαι ν' ανοίξης ένα λεξικό, νά τό ψάξεις...
    Όχι "Δημοσιογράφος....", ούτε γιά συνάδελφος τής... Κούνιεβα δέν αξίζεις.
    Καί επιπροσθέτως, σκατο-λαο-γλύφτη,
    γιά τούς δημοκράτες νοήμονες ψηφοφόρους του, δέν κόττησες νά ψελλίσης ούτε φωνήεν...
    Γιά τήν γύφτικη ζητουλιάρικη ψοφίμικη κουλτούρα πού καλλιεργεί, ούτε φωνήεν....
    Υ.Γ.: Άμα έχεις άγνωστες λέξεις, γράψε μου νά σέ παραπέμψω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ψηφίζω Νέα Δημοκρατία (τρομάρα μου), άρα είμαι βλάκας, χαζός, ηλίθιος, χαζοβιόλης, χαζομαλάκας, κορόιδο, κοθώνι, αρχημαλάκας!!!
    Γιατί ανέχομαι να μας κυβερνούν Ο Κωστάκης ο μπουχέ σας με την άχρηστη παρέα του.
    Γατί ανέχομαι να μας κυβερνούν απατεώνες, κλέφτες, μιζαδόροι, λαμόγια, ανίκανοι, άχρηστοι.
    Γιατί ανέχομαι έναν κουρασμένο μπούλη να παριστάνει τον πρωθυπουργό.
    Γιατί με την ψήφο μου συμμετέχω και εγώ στην καταστροφή της Ελλάδας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. gyfte ths neas dhmoprasias laikisti tis kakias oras pare ton poulo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Νοικοκυραίοι της ΝΔ και Θεσσαλονικείς

    Είναι δυνατόν να ψηφίσατε αυτόν τον μασκαρά Ζορό για νομάρχη; Ήμαρτον!!
    Εκτός από τηλεοπτικός μαϊντανός είναι και η προσωποποίηση της εξυπνάδας. Κάτι σαν τραγουδιστής κάτι σαν ο Ξανθόπουλος της πολιτικής

    Θέλω να πιστεύω πως εξαπατηθήκατε, ακολουθήσατε την κομματική γραμμή γιατί και το κόμμα σας τέτοια πρότυπα είχε.

    Θα σας δοθεί η ευκαιρία να το επανορθώσετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση