GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Για να παραγραφεί σίγουρα το σκάνδαλο...

Οι "βατοπεδινοί" θέλουν εκλογές! . Του Πέτρου Μυλωνά . Θα είναι συμπαγής η Κοινοβουλευτική Ομάδα της ΝΔ στην ψηφοφορία για τον Αρ...

Οι "βατοπεδινοί" θέλουν εκλογές!
.
Του Πέτρου Μυλωνά
.
Θα είναι συμπαγής η Κοινοβουλευτική Ομάδα της ΝΔ στην ψηφοφορία για τον Αρ. Παυλίδη;
Στα παρασκήνια λέγεται ότι κάποιοι τουλάχιστον από τους "βατοπεδινούς" θα προτιμούσαν να υπάρξει παραπομπή του πρώην υπουργού για να γίνουν έτσι αναπόφευκτα και εκλογές μέχρι τον Ιούνιο. Σε μια τέτοια περίπτωση η ΝΔ θα χάσει μεν την εξουσία και οι ίδιοι ενδεχομένως τη βουλευτική έδρα, αλλά θα έχει παραγραφεί οριστικά το σκάνδαλο αυτό (όπως και άλλα) και έτσι δεν θα αντιμετωπίζουν πλέον, προσωπικά οι ίδιοι, κανένα κίνδυνο. Τώρα μάλιστα που...
χοντραίνει πάλι η υπόθεση.
Αυτό λέγεται ότι θα προτιμούσαν να γίνει. Άραγε, μπορεί να ...συμβάλουν και για να συμβεί με την ψήφο τους στη μυστική ψηφοφορία; Οι κακές γλώσσες πάντως οργιάζουν...

15 σχόλια

  1. Ρε γελεία Ν(εο) Δ(ουλικά) υποκείμενα δεν κουραστήκατε να αναρτάτε τα ίδια σχόλια???
    Ρε μαλακοδεξιοί μας έχετε πείσει πόσο καθυστερημένα ανθρωπάκια είστε.
    Ρε χαζοβιόληδες δεν είναι απαραίτητο να προσπαθήσετε άλλο για να μας αποδείξετε τη μαλάκυνση του εγκεφάλου σας.
    Σας πιστεύουμε ρεεεεε κωθωωωωωώνια.
    Ρε άχρηστοι μαζέψτε τον Κωστάκη σας, τα γουβαδάκια σας και δροοοοοοόμο!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Προς τους κατοίκους των
    Παραμεθορίων νησιών Αγαθονήσου
    κ . λ . π .
    Πολίτες Έλληνες όπως καταλαβαίνετε
    η πολιτεία σας έγραψε στα αρχίδιατης .
    Τι θα κάνετε ;;;;;;
    Θα σας έρθουν οι λαθρομετανάστες στα σπίτια σας.
    Να τους ταΐσετε και να πηδήξουν τις γυναίκες σας ,
    τις κόρες σας να σας κλέψουν να σας κωλύσουν
    ανίατες αρρώστιες ;;;;;
    Η να αμυνθείτε ;;;;;;;;;
    Πάρτε τα όπλα σας πηγαίνετε στις παράλιες
    Και μόλις έρχονται τα λεφούσια οι λαθρομετανάστες ,
    η πράκτορες με διατεταγμένη υπηρεσία,

    ΠΥΡ ΚΑΤΑ ΒΟΥΛΗΣΗΝ

    Η ΜΟΝΗ ΣΩΣΤΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΚΑΙ ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΛΥΣΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Βοηθάτε Χριστιανοί...
    ΤΟ ΠΑΣΟΚ μοιράζει- ΔΑΝΕΙΖΕΙ κάρτες.

    Μετά την πράσινη κάρτα μέλους,
    την πράσινη πιστωτική κάρτα και
    το πράσινο Email, ο κομματικός οπαδός-πρόβατο θα έχει κατοχυρώσει πλήρως τα δικαιώματά του για τακτικό άρμεγμα από το κόμμα
    του ώστε να μην πήξει τα γάλα
    στα στήθια του και πάθει καμιά ζημιά η υγεία του. Επίσης θα
    έχει απαλλαγεί οριστικά από το βασανιστικό προβληματισμό του
    τι να ψηφίσει σε κάθε εκλογική αναμέτρηση.

    Λίγο τόχεις και τούτο να μη χρειάζεται να σκέπτεσαι και να κρίνεις το κόμμα σου; Να μη χρειάζεται να εκδώσεις ποτέ διαζύγιο και να καταπατήσεις
    τον ιερό όρκο: «Oυς το κόμμα συνέζευξε, άνθρωπος μη χωριζέτω»;

    Φημολογείται μάλιστα, ότι αργότερα, επειδή οι ληστείες πληθαίνουν στον τόπο μας, και
    για να μην κινδυνεύει ο οπαδός-πρόβατο να χάσει τις πολύτιμες πράσινες κάρτες του, θα λάβει στο μέτωπο και στον καρπό τα χάραγμα του ΠΑΣΟΚ, κάτι ανάλογο με το χάραγμα του Αντιχρίστου που αναφέρει η Αποκάλυψη του Ιωάννου.

    Η διαφορά θα είναι στα νούμερα
    που δεν θα είναι τρία εξάρια αλλά πέντε, όσα και τα γράμματα του ακρωνυμίου του μεγάλου σοσιαλιστικού κόμματος της Ελλάδας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΜΙΑ ΚΩΜΩΔΙΑΣ

    ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΠΡΑΣΙΝΗΣ ΛΑΣΠΗΣ - ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ 2008

    Τελικά ΤΡΙΑ πράγματα μας έμειναν από το Βατοπέδι :

    1. Ο Γιωργάκης και ο Χοντροβαγγέλας τα ήξεραν όλα από χρόνια (και δεν μιλούσαν γιατί ήταν μπλεγμένοι δύο υπουργοί του πασόκ)

    2. Κανείς νεοδημοκράτης δεν πήρε λεφτά (ακόμη και οι πασόκοι λένε ότι εάν υπάρχουν ευθύνες είναι μόνο πολιτικές), ειδικά επειδή αποδείχθηκε ότι ο Μπασιάκος είχε βγάλει ακόμη και δελτίο τύπου το 2006. Ποιος κλέφτης διαφημίζει τις κλεψιές του στις εφημερίδες και τα κανάλια;

    3. Για ένα τρίμηνο οι καναλάρχες λύσσαξαν να ρίξουν τον Καραμανλή, άλλοι επειδή κινδυνεύουν να πάνε φυλακή και άλλοι επειδή είναι υπερχρεωμένοι και χρωστάνε στο κράτος. Η μανία τους εναντίον του Καραμανλή δεν δικαιολογείται από το οικονομικό όφελος από τις διαφημίσεις. Πρώτος και καλύτερος ο υπόδικος για ΔΕΚΑ κακουργήματα Κοντομηνάς (με τον Alpha), μετά ο φαταούλας ο Μπόμπολας (με το Mega, το Έθνος, το Πρώτο Ψέμμα, την Ημερησία, κλπ), ο Λαμπράκης (με τα Νέα, το Βήμα και το Mega), ο Κυριακού (με τον Ant-1) υπόδικος και αυτός, και άλλοι ξέμπαρκοι όπως Ελευθεροτυπία, Alter, κλπ.

    ΜΙΑ ΣΥΝΤΟΜΗ ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

    2001-2003:
    1.ΑΠΟΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΙ ΤΩΝ ΕΚΤΑΣΕΩΝ με υπογραφές των υπουργών Φωτιάδη και Δρύ του πασόκ.

    ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2008:
    2. Η δικαιοσύνη παραπέμπει τον ασφαλιστή Κοντομηνά της Interamerican για οικονομικές ατασθαλίες με ΕΞΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ (αρχές Νοεμβρίου έγιναν ΔΕΚΑ). Ο Κοντομηνάς πάει το δεκαπενταύγουστο στη Μεγίστη Λαύρα στο Αγιο Όρος

    ΣΕΠΤΕΜΒΡΗΣ + ΟΚΤΩΒΡΗΣ 2008
    3. Από αρχές Σεπτέμβρη και σχεδόν επί τρίμηνο ο ALPHA (ιδιοκτησίας Κοντομηνά) ξοδεύει το 80% των ειδήσεών του κατηγορώντας την κυβέρνηση ότι έχει μεροληπτήσει υπέρ του Βατοπεδίου, ουσιαστικά προσφέροντας της κρατική ακίνητη περιουσία. Κύριοι κατήγοροι τηλε-δημοσιογράφοι είναι ένας αριστερο-δεξιών καταβολών εκδότης (Κύρτσος), και ένας πρώην αρθρογράφος/διευθυντής του Ριζοσπάστη (Βερύκιος).
    4. Το Χαζογκιόργκο και δεκάδες στελέχη του πασόκ παρελαύνουν καθημερινά από τον ALPHA, μιλώντας για το σκάνδαλο του αιώνα.
    5. Κύριος στόχος των τηλε-ηθοποιών του Κοντομηνά είναι ο Ρουσόπουλος και κύριος πολιτικά ωφελημένος είναι το πασόκ.
    6. Αρχίζουν να βγαίνουν δημοσκοπήσεις που δείχνουν να πέφτει η Ν.Δ. και να ανεβαίνει το πασόκ
    7. Μοναχοί της Μεγίστης Λαύρας, αντίπαλο μοναστήρι του Βατοπεδίου, βγαίνουν στον ALPHA και ψιθυρίζουν υπονοούμενα, φήμες και σενάρια για την υπόθεση, χωρίς να λένε τίποτε συγκεκριμένο (άκουσα, συζητείται, δεν είμαι σίγουρος, κλπ)
    8. Ο οδηγός του Εφραίμ (Αποστολίδης) λέει ότι πήγα τους καλόγερους στα υπουργεία και μία φορά στο σπίτι του Ρουσόπουλου.
    9. Η ακίνητη περιουσία και τα δάνεια του Ρουσόπουλου είναι πεντακάθαρα (όχι μόνο το έσχες αλλά και το πόθεν).
    10. Υπό την πίεση των τηλεοράσεων γκρινιάζουν τα στελέχη της Ν.Δ. και παραιτείται ο Ρουσόπουλος για να μην πέσει η κυβέρνηση.

    ΝΟΕΜΒΡΗΣ 2008
    11. Αρχίζει η εξεταστική. Κάποια Σωτηροπούλου (υποτιθέμενη δικηγόρος ακτημόνων της Ραιδεστού) καλείται από το πασόκ για μάρτυρας κατηγορίας λέγοντας ότι ο Ψωμιάδης της είπε ότι έχει εντολές άνωθεν. Η Β.Πατουλίδου του πασόκ επιβεβαιώνει τη Σωτηροπούλου και λέει στα κανάλια ότι το γράφουν και τα πρακτικά.
    12. Δημοσιοποιούνται τα πρακτικά όπου δεν αναγράφονται τέτοια πράγματα και η Πατουλίδου του πασόκ λέει ότι εννοούνται (έτσι το ερμηνεύει αυτή).
    13. Δημοσιοποιείται βίντεο του συζύγου της Σωτηροπούλου Κοκοβίνου που τον δείχνει να ζητάει τεράστια μίζα για να μην χαλάσει τη δουλειά, ρίχνοντας τους ακτήμονες της Ραιδεστού.
    14. Η σύζυγός του δικηγόρος λέει εγώ δεν έχω σχέση με αυτά που κάνει ο Κουκουβίνος και η μαρτυρία μου εναντίον του Καραμανλή είναι αληθινή.
    15. Ο Κουκουβίνος είχε διορισθεί από τον Κοντομηνά σαν μέλος του Δ.Σ. του Άρη Θεσσαλονίκης.
    16. Ο οδηγός Αποστολίδης λέει ότι γνώριζε τον Πρόεδρο της ΚΕΔ Παπαγεωργίου. Του ζήτησαν να τον περιγράψει και είπε ότι ήταν 40 χρονών και έχει 1.80 ύψος ( ο πραγματικός Παπαγεωργίου είναι 70 ετών και έχει 1.70 ύψος)
    17. Την ώρα που κατέθετε ο Αποστολίδης πιάστηκε από τον Πρόεδρο της Εξεταστικής να διαβάζει την κατάθεσή του από Fax που είχε σταλεί από τον ALPHA του Κοντομηνά. Ο Αποστολίδης έχει δικηγόρο το Ραγκούση, που ήταν συνήγορος της 17 Νοέμβρη και του έκπτωτου Πατριάρχη Ιεροσολύμων Ειρηναίου.
    18. Ο μάρτυς Κανά που υποτίθεται ότι θα επιβεβαίωνε τα λεγόμενα της Σωτηροπούλου λέει ότι είναι όλα ψέμματα και μάλιστα ότι μαγνητοφώνησε τηλεφωνική επικοινωνία που η Σωτηροπούλου την προέτρεπε να πεί ψέμματα.
    19. Την προηγούμενη της κατάθεσής του στην εξεταστική ο Κουκουβίνος μπαίνει στο νοσοκομείο ισχυριζόμενος ότι έχει ζαλάδες και αρρυθμίες (Θυμίζει μήπως άλλο πράσινο δικηγόρο της ΓΣΕΕ πριν από λίγους μήνες;).
    20. Το πασόκ που είχε προκαλέσει την εξεταστική μετά τις μεθοδεύσεις Κοντομηνά, αλλάζει κουβέντα και αρχίζει να μιλάει για την ακρίβεια και τα προβλήματα στα νοσοκομεία.
    21. Σχεδόν όλες οι εφημερίδες, τα πασοκικά blogs και τα κανάλια εξαφανίζουν το τεράστιο αυτό θέμα από την επικαιρότητα και αφιερώνουν τον περισσότερο χρόνο τους στα προβλήματα των νοσοκομείων και την ακρίβεια (που τόχω ξανακούσει;).
    22. Ο Παπακωνσταντίνου του πασόκ επίσης λέει ότι η Σωτηροπούλου είναι Νεοδημοκράτισσα (τόσο νεοδημοκράτισσα που κατηγορούσε τον Καραμανλής ότι συντόνιζε την ιστορία του Βατοπεδίου).
    23. Ο Παπακωνσταντίνου ομολογεί ότι ήξερε για το βίντεο από το Σεπτέμβρη. Εάν ήταν νεοδημοκράτης ο Πάπιστας θα πήγαινε το βίντεο στη Ν.Δ. ή στο πασόκ; Και μάλιστα το golden boy του πασόκ προσπαθεί να μας πείσει ότι ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ στο πασόκ δεν είχε ενημερωθεί για το βίντεο.
    24. Η Κάνου έφερε στην Εξεταστική ιδιόχειρο σημείωμα της Σωτηροπούλου που καθοδηγούσε την Κάνου να πεί ψέμματα για τον Καραμανλή. ¨Εχει επίσης και κασέτα που η Σωτηροπούλου της έλεγε «ήλθε η ώρα να βγάλουμε λεφτά» (Σημ.: από τον Εφραίμ δεν θα έπαιρναν γιατί το θέμα είχε ήδη σκάσει στις τηλεοράσεις, άρα από ποιόν θα τα έπαιρναν τα λεφτά;). Η Σωτηροπούλου καταθέτει ότι είχε επίσης ενημερώσει ΚΑΙ ΤΟ ΒΕΝΙΖΕΛΟ (όλα τα πράσινα μπουμπούκια στο κόλπο).
    25. Ο Γιωργάκης ΠΕΦΤΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ πως είναι δυνατό να κατηγορεί η παλιο-νέα-δημοκρατία το δεξί του χέρι; Ερωτώμενος ο Παπακωνσταντίνου γιατί επί δίμηνο χειροκροτούσε τις κατηγορίες της Σωτηροπούλου εναντίον του Καραμανλή, παρόλο που ήξερε ότι ήταν όλα ψέμματα, λέει άλλα αντάλλων (πχ. όλο το σκυλολόι των εκβιαστών ήταν νεοδημοκράτες). Το σενάριο μπάζει εντελώς αλλά ο Γιωργάκης ΕΠΙΜΕΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ΤΊΠΟΤΕ Ο ΙΔΙΟΣ ΟΥΤΕ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ.
    26. Ανοίγουν οι τραπεζικοί λογαριασμοί της μονής και των διαφόρων εμπλεκόμενων εταιριών και δεν φαίνεται ΠΟΥΘΕΝΑ οποιαδήποτε σχέση με πολιτικό της Ν.Δ. Απογοητευμένοι οι βουλευτές του πασόκ, φωνάζουν ασυνάρτητα προς όλες τις κατευθύνσεις να ανοίξουν και άλλοι λογαριασμοί, προφανώς για εντυπώσεις στα κανάλια.
    27. Οι Σωτηροπούλου και Κουκουβίνος (που έλεγαν ότι ο Καραμανλής έχει οργανώσει το Βατοπέδι) κατηγορούνται επώνυμα ότι έκαναν πολλούς άλλους εκβιασμούς και έταζαν (έναντι χιλιάδων ευρώ) ακόμη και γραφεία ΠΡΟΠΟ σε καλόπιστους συμπολίτες τους.
    28. Αποκαλύπτεται ότι ο Κουκουβίνος είχε κατέβει σαν υποψήφιος του πασόκ στις εκλογές του Δήμου Θεσσαλονίκης. Οι πρασινοφρουροί ψάχνουν απεγνωσμένα να βρούν λογαριασμούς με χρήμα προς πολιτικούς, προς απογοήτευσή τους δεν βρίσκουν τίποτε.
    29.Μια εβδομάδα πέρασε και ακόμη δεν έχει κάνει μήνυση ο Χοντροβαγγέλας στη Σωτηροπούλου, που είπε ότι τον είχε ενημερώσει από καιρό για όλα. Μάλλον δεν το έμαθε, γιαυτό δεν της έκανε μήνυση, ή μπορεί και επειδή τη λυπήθηκε γιατί είναι και καλός άνθρωπος (λές να είναι τίποτε άλλο, μπά)
    30. Πάγκαλος και Κακλαμάνης λένε ότι έφταιγαν οι υπουργοί τόσο του πασόκ όσο και της νέας δημοκρατίας (κοινώς απλώνουμε τη μανέστρα)
    31. Ο εκδότης Ρίζος παρουσιάζει γραπτό υπόμνημα που από το 2007 είχε δοθεί στο Γιωργάκη αλλά αυτός δεν είπε τίποτε γιατί είχαν εμπλακεί τουλάχιστον 5-6 υπουργοί του πασόκ στην υπόθεση. Ο αντιπρόεδρος της Βουλής Σγουρίδης μάλιστα είχε υπογράψει. Ο Ρίζος λέει ότι μερικοί υπουργοί της Ν.Δ. του είπαν προφορικά ότι πίσω από το Βατοπέδι είναι ο Ρουσόπουλος, (αλλά δεν τους κατονομάζει). Αυτή Δημήτρη είναι η δημοσιογραφία της λάσπης και των φθηνών εντυπώσεων, για την οποία μάλιστα επί δεκαετίες κατηγορούσες του πασόκους. Κρίμα στην υστεροφημία σου, τα σκάτωσες.
    32. Ουρλιάζουν τα κανάλια και οι εφημερίδες των αμερικανών περί δήθεν διαφωνιών μεταξύ νεοδημοκρατών υπουργών, ενώ απλά επρόκειτο για διαδικαστικές διαφορές λόγω επικάλυψης αρμοδιοτήτων των υπουργείων. Στο μεταξύ ο Κοιρανίδης (ΜΕΓΑΛΟΣ ΜΑΓΚΑΣ) κάνει σκόνη όλα τα τσακάλια του Mega, ξεσκίζει τον Κύρτσο και το Βερύκιο και ξεκαθαρίζει ότι δεν υπήρξε ποτέ σκάνδαλο, απλά διαχείριση της περιουσιάς της μονής.
    33. Καταθέτουν οι πολιτικοί του πασόκ και της Ν.Δ. και φαίνεται ότι όλη την ευθύνη την έχει η ΚΕΔ. Ο Μπασιάκος εμφανίζει ένα δελτίο τύπου του 2006 (που είχε διανεμηθεί σε δεκάδες εφημερίδες και κανάλια) που έλεγε ότι λύθηκε επιτέλους το πρόβλημα της Βισθωνίδας, άρα τίποτε δεν είχε γίνει κρυφά. Εάν είχαν κλέψει νεοδημοκράτες θα το είχαν κάνει φέιγ βολάν σε όλη την Ελλάδα;
    34. Ο Ρουσόπουλος είναι άσχετος. Τον στοχοποίησε το πασόκ για να κτυπήσουν τον Καραμανλή αλλά και οι δεξιοί εκδότες γιατί δεν ενέδιδε στους εκβιασμούς τους.

    ΒΕΒΑΙΑ:
    Ο ασφαλιστής Κοντομηνάς της Interamerican καθημερινά παίζει το ιδιο επεισόδιο με τους λακέδες του, αναμασώντας τα ίδια και τα ίδια (εάν το μαγνητοσκοπούσαν θα γλύτωναν πολύ κόπο και χρήμα).
    ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΟΙ ΣΤΟΝ ALPHA (Παπουτσής, Καρχιμάκης, Ρόβλιας, Πατουλίδου, κλπ), συνεπικουρούμενους από το μετανοημένο κομμουνιστή Βερύκιο, τον εξαγορασμένο εκδότη Κύρτσο και τον πονηρούλη Σρόιτερ, του Θέμου Αναστασιάδη.
    ..............
    Κατά τα άλλα, ΔΕΝ ΥΠHΡΧΕ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΧΑΖΟ-ΓΚΙΟΡΓΚΟΥ KAI ΚΟΝΤΟΜΗΝΑ ΝΑ ΣΠΙΛΩΣΟΥΝ ΤΗ Ν.Δ. (μαζί και ο ΑΧΟΡΤΑΓΟΣ ΜΠΟΜΠΟΛΑΣ, καλά αυτός είναι παντός καιρού εναντίον της Ν.Δ., περιμένει τα 20 δις του 4ου πακέτου από την Ε.Ε.)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΡΕ ΜΥΛΩΝΑ ΤΟΣΟ ΒΛΑΚΑΣ ΕΙΣΑΙ ΡΕ,ΔΗΛΑΔΗ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΠΙΟ ΚΙΝΔΥΝΟ ΔΙΑΤΡΕΧΟΥΝ?ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥΣ,ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ?ΟΠΟΤΕ ΑΝ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΟΠΩΣ ΘΕΛΕΙΣ ΕΣΥ ΘΑ ΧΑΣΟΥΝ ΠΡΟΩΡΑ ΤΗΝ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΕΔΡΑ.ΟΤΑΝ ΓΡΑΦΕΙΣ ΚΑΤΙ ΝΑ ΒΑΖΕΙΣ ΠΡΩΤΑ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ,ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΣΟΥ ΕΠΙΘΥΜΙΑ.ΜΗ ΞΕΧΝΑΣ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΠΡΟΕΞΑΡΧΟΝΤΟΣ ΤΟΥ ΚΑΚΛΑΜΑΝΗ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΕΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΡΕΙ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΑΣΥΛΙΑ,ΔΙΟΤΙ ΘΑ ΕΜΠΑΙΝΑΝ ΣΕ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ,ΕΑΝ ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΣΕ,ΑΠΟ ΕΚΔΙΚΗΣΗ, ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΠΗΡΑΝ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ.ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΑΡΣΗΣ ΤΗΣ ΑΣΥΛΙΑ ΓΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΣΗΜΑΝΤΑ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΟΙΝΗ,ΚΥΡΙΩΣ ΑΣΤΙΚΗΣ ΦΥΣΕΩΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΖΗΤΑ ΜΕ ΜΑΝΙΑ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ,ΑΡΑ ΜΑΣ ΛΕΣ ΟΤΙ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΥΝ ΤΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ.ΓΙΑ ΣΚΕΨΟΥ ΤΟ ΛΙΓΟ,ΜΗΠΩΣ ΣΑΣ ΠΑΓΙΔΕΥΕΙ ΕΝ ΑΓΝΟΙΑ ΣΑΣ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΣΑΣ?ΓΙΑΥΤΟ ΚΟΨΕ ΤΙΣ ΑΝΟΗΣΙΕΣ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΠΕΦΤΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΣΟΥ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ρε φιλε πρεπει να εισαι πολυ χαζος.αν εισαι δημοσιογραφος αλλαξε γρηγορα επαγγελμα.Δηλαδη ολο το πασοκ που ζητα εγλογες συνεχεια, θελει να παραγραφουν ολα τα αδικηματα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. "Ανακρισούλα, ανακρισούλα";

    Μήπως ακριβέστερα...
    ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΑΚΙ, κ. Σανιδά;

    Ε; Μήπως;

    ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΑΚΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. πραξικοπηματάκι, πραξικοπηματάκι κ. Σανιδά;;;

    Ε; πραξικοπηματάκι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Aφού οιδεξιοί σκευωροί,συκοφάντες, απατεώνες, λαμόγια,κλέφτες και προδότες έχουν σχεδόν χρεωκοπήσει πολιτικά, προωθούν καινούργιο σχέδιο ότι όλοι ίδιοι είναι γι'αυτό προσπαθούν να ρίξουν λάσπη με το σκάνδαλο ζήμενς χρησιμοποιώντας την "ανεξάρτητη" δικαιοσύνη που παρεπιπτώντος οι λειτουργοί της, εγκρίθηκε να πάρουν 900 εκατομμύρια ευρώ αναδρομικά, σε καιρό που οι περισσότεροι Έλληνες υποφέρουν.

    Εάν θέλατε το ξεκαθάρισμα απατεώνες, σκευωροί, συκοφάντες δεξιοί θα είχατε κάνει ότι τουλάχιστον έχει κάνει η Νιγηρία μια τριτοκοσμική χώρα. Για το ίδιο θέμα έχει βάλει 10 άτομα φυλακή.

    Εδώ, αυτοί που αποδεδειγμένα έχουν διαπράξει το αδίκημα της δωροδοκίας που είναι όλοι τους δεξιοί απόγονοι χιτών και ταγματασφαλιτών γυρίζουν ανενoχλητοι και κάνουν τους τιμητές

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Πραξικοπηματάκι κ. Σανιδά,
    πραξικοπηματάκι;;;
    Είναι προφανές ότι ο "επαρκής" και "ανεξάρτητος" Σανιδάς, ερμηνεύει μια εγκύκλιο ως υπερισχύουσα των νόμων και του Συντάγματος της χώρας.
    Εξ αυτού συνάγεται το ότι ο Σανιδάς προέβη σε δικαστικό πραξικόπημα, κάτι το οποίο εκτός του ότι αποτελεί παρακώλυση της δικαιοσύνης, επιπροσθέτως, ως τελεσθέν καθ' υποτροπήν, αποτελεί πράξη αξιόποινη ποινικά και πειθαρχικά.
    Η τήρηση των νόμων και του Συντάγματος δεν τίθεται στην "διακριτική ευχέρεια" των κομματικώς ευνοημένων της εκάστοτε κυβέρνησης.
    Για αυτές του τις πράξεις, επιβάλλεται ο έλεγχος του και η επαναφορά του στην τάξη αμέσως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ρε γελοίο πράγμα του ΠΑΣΟΚώλου
    δεν κουράστηκες να αναρτάς
    την εγκεφαλική σου ΚΕΝΟΤΗΤΑ.
    Ρε μαλακομπούκωβο μας έχεις
    πείσει, οτι είσαι Ζώο.
    Ρε καθυστερημένο δεν είναι
    απαραίτητο να προσπαθείς να
    αποδείξεις, οτι η ΣΥΦΙΛΗ,
    σου έχει καταστρέψει ακόμα
    και το Νευρικό Σύστημα.
    Σε καταλαβαίνουμε πώς είσαι
    μεταλλαγμένο ΖΩΟ ΠΑΣΟΚ.
    Όπου ο κώλος και το στόμα
    είναι η μοναδική τρύπα που
    εχεις και για να ΧΕΖΕΙΣ και
    για να ΤΡΩΣ.
    Και δρόμο γρήγορα. Βρωμαςςςςςςςς
    Σκατίλαααααα και πράσινο Εμμετοοοό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ρε γελοίο πράγμα του ΠΑΣΟΚώλου
    δεν κουράστηκες να αναρτάς
    την εγκεφαλική σου ΚΕΝΟΤΗΤΑ.
    Ρε μαλακομπούκωβο μας έχεις
    πείσει, οτι είσαι Ζώο.
    Ρε καθυστερημένο δεν είναι
    απαραίτητο να προσπαθείς να
    αποδείξεις, οτι η ΣΥΦΙΛΗ,
    σου έχει καταστρέψει ακόμα
    και το Νευρικό Σύστημα.
    Σε καταλαβαίνουμε πώς είσαι
    μεταλλαγμένο ΖΩΟ ΠΑΣΟΚ.
    Όπου ο κώλος και το στόμα
    είναι η μοναδική τρύπα που
    εχεις και για να ΧΕΖΕΙΣ και
    για να ΤΡΩΣ. Και πάντα ΣΚΑΤΑ.
    Και ΤΏΡΑ δρόμο γρήγορα.
    Βρωμάς... Βρωμαςςςςςςςς
    Σκατίλαααααα και πράσινο Εμμετό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Οι εισαγγελεις του Αρειου Παγου παντα ειχαν ακροδεξιες αποψεις και δικτατορικες!!
    Αυτα λεγαν οι πρασινοφρουροι της Μηλιωνη σημερα!!!
    Διαβαστε....


    Κωνσταντίνος Κόλλιας


    Ο Κωνσταντίνος Κόλλιας (1901 - 13 Ιουλίου 1998) ήταν δικαστικός, προσωρινός Πρωθυπουργός της Ελλάδας.

    Διατέλεσε Αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου από το 1946 και Εισαγγελέας από το 1962. Ως Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου αναμίχθηκε παρατύπως στην ανάκριση για την υπόθεση της δολοφονίας του Γρηγόρη Λαμπράκη στη Θεσσαλονίκη από παρακρατικούς. Η ανάμιξή του είχε στόχο να συσκοτίσει την υπόθεση. Επιδίωξή του ήταν ο χωρισμός της δικογραφίας και η χωριστή ανάκριση για τους φυσικούς και τους ηθικούς αυτουργούς (αυτούς που έδωσαν εντολή για τη δολοφονία), ώστε τελικά οι ηθικοί αυτουργοί (αξιωματικοί της χωροφυλακής) να παραμείνουν ατιμώρητοι. Επίσης παρενέβη ώστε να μην προφυλακισθεί κανείς αξιωματικός της αστυνομίας ή της χωροφυλακής. Μετά την ανάληψη της εξουσίας από την κυβέρνηση Γεωργίου Παπανδρέου διατάχθηκε έρευνα για τις ενέργειές του που ανατέθηκε στον αρεοπαγίτη Αντώνιο Φλώρο. Ο αρεοπαγίτης συντάσσει έκθεση, στην οποία καταγράφει τις παράνομες παρεμβάσεις του εισαγγελέα Κόλλια στο έργο της ανάκρισης. Ο Υπουργός Δικαιοσύνης ασκεί κατά του Κόλλια πειθαρχική δίωξη και τον παραπέμπει στο πειθαρχικό συμβούλιο. Τελικά του επιβάλλεται ποινή εξάμηνης αργίας από τον ίδιο τον Υπουργό Δικαιοσύνης. Ο Κόλλιας προσφεύγει στο Συμβούλιο της Επικρατείας, το οποίο με την 2942/1964 απόφασή του ακυρώνει την υπουργική απόφαση για νομικές πλημμέλειες και αναπέμπει την υπόθεση στον Υπουργό. Ο Υπουργός επιβάλλει εκ νέου ποινή τρίμηνης αργίας στον Κόλλια και παραπέμπει την υπόθεση στην Ολομέλεια του Αρείου Πάγου με το ερώτημα της οριστικής απόλυσης του Εισαγγελέα. Η Ολομέλεια του Αρείου Πάγου όμως κρίνει ότι κατά ορθή ερμηνεία του νόμου ο Υπουργός δεν έχει εξουσία να επιβάλει μόνος του πειθαρχική ποινή σε ανώτατους δικαστές, παρά μόνο το Ανώτατο Πειθαρχικό Συμβούλιο, και κρίνει την υπουργική απόφαση άκυρη. Έτσι ο Κόλλιας επανέρχεται στην ενεργό υπηρεσία.

    Υπήρξε ο πρώτος Πρωθυπουργός της Καθεστώτος της 21ης Απριλίου 1967. Ο διορισμός του στο αξίωμα αυτό ήταν προϊόν συμβιβασμού μεταξύ του βασιλιά Κωνσταντίνου και των πρωταιτίων του πραξικοπήματος. Ο πρώτος έθεσε ως όρο για να νομιμοποιήσει την κυβέρνηση των δικτατόρων ο πρωθυπουργός να μην είναι στρατωτικός, ενώ οι συνταγματάρχες δεν επιθυμούσαν αντίστοιχα κανέναν φιλοβασιλικό. Έτσι επελέγη ο Κόλλιας με γνώμονα τα υπερσυντηρητικά του φρονήματα. Στην πράξη βέβαια αυτοί που κυβερνούσαν ήταν οι στρατιωτικοί με προεξάρχοντα τον Γεώργιο Παπαδόπουλο.

    Διατηρήθηκε στην πρωθυπουργία μέχρι το αποτυχημένο Κίνημα του Βασιλιά Κωνσταντίνου ενάντια στη Χούντα, στις 13 Δεκεμβρίου του 1967, οπότε την πρωθυπουργία ανέλαβε και τυπικά ο Παπαδόπουλος.


    δρ

    23 Απρ 2009 9:56:00 μμ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση