GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Παραγράφεται τον Ιούνιο το αδίκημα!

Αναβλήθηκε η δίκη των παιδεραστών...‏ . Από το http://pressonice.blogspot.com/ . Πέσαμε μέσα... Αναβλήθηκε η δίκη των παιδεραστών που σκορπο...

Αναβλήθηκε η δίκη των παιδεραστών...‏
.
.
Πέσαμε μέσα... Αναβλήθηκε η δίκη των παιδεραστών που σκορπούσαν τη φρίκη ασελγόντας πάνω σε παιδικά κορμιά στα Λιόσια...Κρίθηκε πως το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο δεν είναι αρμόδιο για την διεξαγωγή της δίκης. Η υπόθεση θα εκδικασθεί εκ νέου στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων σε νέα ημερομηνία που θα ορίσει η εισαγγελία. Στο μεταξύ το 18μηνο λήγει τον Ιούνιο...!

15 σχόλια

  1. http://pressmme.blogspot.com/2009/03/blog-post_4414.html

    "Εδώ και καιρό σας έχω υποσχεθεί να σας ενημερώσω για τις επόμενες κινήσεις του Πέτρου Τατούλη στην πολιτική σκακιέρα του τόπου.

    Από το μυαλό του Αρκά πολιτικού πέρασαν πολλές σκέψεις μετά την διαγραφή του από το κυβερνών κόμμα.

    Κατ'αρχάς υπήρξε έντονος ο προβληματισμός για ίδρυση νέου κόμματος που όμως ξεχάστηκε γρήγορα αφού ταυτόχρονα ξεπήδησαν δύο νέοι πολιτικοί σχηματισμοί,οι "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΙ" και η "ΔΡΑΣΗ".

    Ο Στέφανος Μάνος συναντήθηκε μαζί του και του πρότεινε να γίνει ένας από τους συνιδρυτές του νέου κόμματος,προοπτική που δεν χαροποίησε ιδιαίτερα τον Τατούλη αφού πρόβλεψε σωστά κατά την γνώμη μου ότι το νέο κόμμα των εβδομηντάρηδων δεν θα έχει καμία απήχηση στην Ελληνική κοινωνία.

    Ο προβληματισμός του Τατούλη οδεύει σιγά,σιγά προς το τέλος του αφού σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες θα του γίνει αν δεν έχει ήδη συμβεί αυτό,πρόταση από τον ΓΑΠ για κάθοδο του με το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ στην Αρκαδία.

    Τους δύο άνδρες ενώνει κοινή αντίληψη των πραγμάτων,στην ουσία τους ενώνουν πολλά περισότερα απ'ότι ένωναν τον Τατούλη με τον Καραμανλή.

    Ενα ακόμα σημαντικό γεγονός είναι ότι στην Αρκαδία θα χηρέψει μιά θέση στο ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ αφού ο Ροβέρτος Σπυρόπουλος έχει αποφασιστεί ότι δεν θα είναι ξανά υποψήφιος.

    Και μετά τον σίγουρο Ρέππα το χάος αφού ο έτερος υποψήφιος με πιθανότητες εκλογής.ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος είχε στηρίξει Βενιζέλο το 2007,προοπτική που δεν ενθουσιάζει τον ΓΑΠ και τους συν αυτώ.

    Ενα ακόμα σύν στην επιλογή Τατούλη είναι το γεγονός ότι αδιαμφισβήτητα έχει ρεύμα στους πολίτες της Αρκαδίας ανεξάρτητα κομματικής τους επιλογής και μπορεί άνετα να διεισδύσει σε ψηφοφόρους της Νέας Δημοκρατίας.

    Ετσι όλοι θα κερδίσουν από αυτήν την συνεργασία.

    Αλλωστε ο Τατούλης σαν επιλογή της ηγεσίας του ΠΑΣΟΚ δεν θα ξενίσει τόσο τους ψηφοφόρους όσο οι επιλογές Μάνου και Ανδριανόπουλου,

    Οι δικές μας πληροφορίες πάντως μας διαβεβαιώνουν ότι ήδη έχει υπάρξει συνάντηση του ΓΑΠ με τον Πέτρο και τα έχουν βρεί σε όλα.

    Γι'αυτό και ο Πετράν έχει ήδη αρχίσει να προλειαίνει το έδαφος."

    (Σ.Σ: Ελπίζω να το μασήσατε καλά το κουτόχορτο που σας τάιζε τόσο καιρό ο "αδιάφθορος"-εδώγελάνε-πετράκης...)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ρεεεεε μαλάκες Νεοδημοκράτες δεν είναι ανάγκη να ταλαιπωρείστε άλλο με τις χαζοαναρτήσεις σας, μας έχετε πείσει ρε μαλάκες πόσο χαζοβιόληδες είστε.
    Ρεεεε αρχιλαμόγια πάρτε τα γουβαδάκια σας, τον μπουχέσα σας Κωστάκη και δρόμο!!! Ρεεεε χαζοδεξιούλιδες οι κυβερνώντες από την παράταξή σας είναι μιζαδόροι, κομπιναδόροι, ανίκανοι, επικίνδυνοι, με αποτέλεσμα κάθε μέρα παραμονής τους στην εξουσία να διαλύουν την χώρα. Ρεεεεε χαζοβιόληδες μαλακοδεξιοί ξυπνάτε….. σας δουλεύει ο Κωστάκης και η παρέα του ρε κοθώνια!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΙΑ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ
    ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ
    ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.
    ΤΟ ΑΛΗΤΗ
    ΡΕΕΕΕΕΕ........ΠΟΥ ΧΤΥΠΙΕΤΑΙ.

    ΣΕ ΕΧΟΥΜΕ ΓΡΑΜΜΕΝΟ ΣΤΟΥΣ ΟΡΧΕΙΣ ΜΑΣ
    ΤΕΛΕΙΩΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αν παραγραφεί τι λέτε για εκείνο το αράπικο πήδημα που πρότεινα στο προηγούμενο post?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. που σημαίνει ότι ο ΚΟΜΜΑΤΑΡΧΗΣ της ΝΔ παιδεραστής του ΙΛΙΟΥ ..

    δεν έκανε με το αζημίωτο το τραπέζι στο κωστάκι και την τασία..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΗΣ Κανάκης δεν είναι ο ΚΟΜΜΑΤΑΡΧΗΣ της ΝΔ στην περιοχή του ΙΛΙΟΥ ??

    Δεν είναι αυτός που φιλοξένησε το ΖΕΥΓΟΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ στο σπίτι του ??

    και ο ιερέας Παπαδόπουλος δεν είναι αυτός που ΕΥΛΟΓΗΣΕ το γεύμα που παρέθεσε στο ΖΕΥΓΟΣ ο ΚΑΝΑΚΗΣ ??

    Για πείτε μου παρακαλώ, γιατί έχω χάσει συνέχειες..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αύριο Σάββατο 11-4-2009
    Έχει μποϋκοτάζ στις καφετέριες
    Κανείς στις καφετέριες
    Αλλά το καλλίτερο είναι
    Να γίνει διαρκείας μποϋκοτάζ
    Στις καφετέριες .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. (Ξένη δημοσίευση)- ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ- ΠΑΣΟΚ - ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ

    ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ
    ΙΠΠΟΚΡΑΤΟΥΣ 22 10680 ΑΘΗΝΑ
    ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ TΗΛ.
    Αθήνα, 10 Απριλίου 2009

    ΔΗΛΩΣΕΙΣ
    ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
    ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ
    ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ

    Κύριοι . Το κίνημά μας, ο Πρόεδρος και εγώ προσωπικά. Θέλουμε να συγχαρούμε και να ευχαριστήασουμε
    τον Ανώνυμο Αγωνιστή τοy press. block. Για τους συνεχείς και έντονους αγώνες του.
    Η ακατάβλητη Χυδαιολογία του. Η ανεξάντλητη Αισχολογία. Το απύθμε-νο Μίσος. Η ατελείωτη Βωμολοχία του. Μαζί με τον υπάρχων Τραμπου-κισμό και την απεριόριστη Αλητεία του. Είναι άξια επαίνου και θαυμασμού απο όλους μας.
    Ο Σύντροφος εκφράζει όλους μας.
    Το μίσος.Η αισχρολογία. Η συκο-φάντηση. Η λασπολογία. Η κλεψιά και η Αλητεία είναι οι μεγάλες Αρχές της Μεγάλης Δημοκρατικής μας Παράταξης. Αυτοί είμαστε. Αυτοί είσαστε.
    Μαζί θα αγωνιστούμε. Για να φάμε και τα υπολοιπα. Για να διοριστούν και οι υπόλοιποι μας. Για να διοικήσουμε τα πάντα. Ολα μας ανήκουν και τα θέλουμε ολα. Και τα θέλουμε τώρα.
    Ζήτω το Πασόκ. Ζήτω ο Ανώνυμος του Καψαμπέλη και του Παπαγιαννη.
    Σας ευχαριστώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΜΠΡΑΒΟ ΚΩΣΤΑΚΗ ΜΠΟΥΧΕΣΑΚΗ, ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΕΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΟΥ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΕΣ. ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ ΝΑΤΑΣΣΑ ,ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΝ ΒΙΑΖΑΝ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ο ΕΜΕΤΟΣ ΣΑΣ ΠΑΣΟΚΟΖΩΑ
    ΘΑ ΣΑΣ ΠΝΙΞΕΙ ΤΕΛΙΚΑ.

    ΚΑΙ ΘΑ ΗΣΥΧΑΣΕΙ ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ
    ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΕΜΠΕΥΟΥΝ ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ. ΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ.

    Λήστευε φορώντας μάσκα του Κώστα Σημίτη

    Ιδιαίτερη προτίμηση στον πρώην πρωθυπουργό, Κώστα Σημίτη, φαίνεται πως είχε ο 24χρονος κακοποιός που συνελήφθη προχθές μετά από περιπετειώδη καταδίωξη στον Κολωνό.

    Στο αυτοκίνητο του νεαρού είχε εντοπιστεί ένα μικρό οπλοστάσιο, όπως επίσης και αποκριάτικες μάσκες, μια από τις οποίες ήταν του Κώστα Σημίτη.

    Όπως προέκυψε από τις έρευνες της αστυνομίας, ο 24χρονος… μασκαράς μαζί με τον συνεργό του είχαν διαπράξει τον τελευταίο ενάμιση μήνα τουλάχιστον τέσσερις ληστείες..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Σε γνωρίζω από την όψη του σπαθιού την τρομερή... Α ρε αρχίδια όλοι κρέμασμα θέλετε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Τελικά μπορεί οντως όποιος θελει να γραφει ο,τι γουσταρει, ετσι? Τα αδικήματα αυτά παραγράφονται σε 15 χρονια, και οχι σε 18 μηνες...λετε να εχουμε τοσο ηλιθιους νομους? σε 18 μηνες ληγει το ανώτατο όριο της προφυλακισης, ΔΕΝ ΠΑΡΑΓΡΑΦΕΤΑΙ ΤΟ ΑΔΙΚΗΜΑ. Γιατι κυριε που εγραψες αυτο το αρθρο, εβαλες αυτην την επικεφαλιδα? Εισαι ασχετος? Εισαι εγκαθετος? Εισαι ανευθυνος? Αν ειναι λάθος, κανε επανορθωση τωρα. Εκτος αν εχεις καποιο λογο να συκοφαντεις, λες και υπαρχει κανενας που εχει συμφερον να μην δικασθουν οι παιδεραστες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Πολύ πιθανό γιατί τα κυκλώματα είναι πανίσχυρα και παντού.
    http://www.guardian.co.uk/world/2003/aug/17/religion.childprotection#history-byline

    Καπετάν Μακρής. Η αποκάλυψη:
    http://www.youtube.com/watch?v=qmmr4xmZ3qs&feature=related

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση