GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αποκάλυψη: Τι θα λέει το ΠΑΣΟΚ στο πόρισμά του για το Ειδικό Δικαστήριο

Οι ημερομηνίες "καίνε" τον Παυλίδη... . Τα 15 σημεία - κλειδιά που οδηγούν την αντιπολίτευση σε ψήφο υπέρ της παραπομπής του πρώη...

Οι ημερομηνίες "καίνε" τον Παυλίδη...
.

Τα 15 σημεία - κλειδιά που οδηγούν την αντιπολίτευση σε ψήφο υπέρ της παραπομπής του πρώην υπουργού. Οι επιταγές, τα ποσά, το διαμέρισμα και το "μαύρο" χρήμα
.
Από τον Άκη Σκαρφή
.

Σε ορισμένες κρίσιμες λεπτομέρειες, που έχουν σχέση με τις ημερομηνίες, στηρίζεται το θέμα των "επαρκών ενδείξεων" που τουλάχιστον το ΠΑΣΟΚ επικαλείται για την εμπλοκή και την ενδεχόμενη ηθική αυτουργία του Αρ. Παυλίδη του χρηματισμού που ερευνά η Προανακριτική Επιτροπή.
Σύμφωνα με πληροφορίες μας, σε αυτούς τους συνδυασμούς των ημερομηνιών, των ποσών, των ερωτηματικών και των γεγονότων "πατάει" το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης για να προτείνει με το πόρισμά του - το σχέδιο του οποίου είναι ήδη έτοιμο- την παραπομπή του πρώην υπουργού ενώπιον του Ειδικού Δικαστηρίου.
Αναλυτικά τα δεδομένα είναι τα εξής:
1. Κατ' αρχάς, από τις ημερομηνίες διαπιστώνεται ότι η αγορά του διαμερίσματος της κόρης του πρώην υπουργού έγινε το καλοκαίρι του 2005. Την ίδια περίοδο γινόταν η προσωρινή ανάθεση των δρομολογίων της επίμαχης γραμμής Θεσσαλονίκη - Σάμος - Κως - Ρόδος από τον Αρ. Παυλίδη στην εταιρεία του Γ. Αγούδημου εν όψει του διαγωνισμού για την οριστική ανάθεση που θα ακολουθούσε.
2. Στις 15 Ιουλίου 2005 ξεκινά τα δρομολόγια το "Πηνελόπη".
3. Στις 19 Ιουλίου 2005 συντάσσεται το συμβόλαιο για...
την αγορά του διαμερίσματος της Αγγ. Παυλίδη, στο Ν. Ψυχικό, η οποία καταβάλλει 25.426 ευρώ.
4. Την ίδια ημέρα ο συνεργάτης του Παυλίδη Αν. Βαρδουλάκης "σηκώνει" από την Εθνική Τράπεζα της Βουλής 210.000 ευρώ (που εμφανίζονται να προέρχονται από τον Αναστάσιο Παυλίδη, αδελφό του υπουργού) και τα παραδίδει, σε ρευστό, στη σύζυγο του πληρεξουσίου του πωλητή. Το ερώτημα που τίθεται είναι γιατί δεν έγινε μια απλή μετακίνηση από λογαριασμό σε λογαριασμό; Για να "κοπεί" η ροή του χρήματος; Και πώς η Τράπεζα το δέχτηκε για τέτοια ποσά;
5. Στις 22 Ιουλίου υπογράφεται πράξη εξόφλησης του διαμερίσματος με την καταβολή άλλων 130.000 ευρώ "για συμπλήρωση του όλου τιμήματος".
6. Ο ενισχυμένος ρόλος του Παν. Ζαχαρίου στο υπουργείο Αιγαίου επιβεβαιώθηκε και από άλλους, πέραν του Φ. Μανούση, μάρτυρες: τον δήμαρχο Τήλου Τ. Αλιφέρη και τον πλοιοκτήτη Γ. Σπανό. Σ' αυτόν τους παρέπεμπε για τα υπηρεσιακά θέματα ο Αρ. Παυλίδης μολονότι ο Π. Ζαχαρίου ήταν διευθυντής του Πολιτικού Γραφείου του. Θεωρείται ενδεικτικό και το ότι το υπουργείο για πολύ καιρό λειτουργούσε δίχως γενικό γραμματέα.
7. Την επίσκεψη Ζαχαρίου στον Μανούση επιβεβαίωσε στην κατάθεσή του και ο διευθυντής του Γραφείου του πρωθυπουργού Γ. Αγγέλου, επικαλούμενος αυτά που του είχε πει ο ίδιος ο Αρ. Παυλίδης.
8. Πέραν των μετρητών 100.000 ευρώ που λέει ότι έδωσε στις 3 Νοεμβρίου 2006 ο Φ. Μανούσης, οι τρεις πρώτες επιταγές (χωρίς αντίκρυσμα) που "έκοψε" -προς 100.000 ευρώ η καθεμια- έχουν ημερομηνία 14 Νοεμβρίου 2006. Δηλαδή έξι ημέρες πριν γίνει ο διαγωνισμός για την οριστική ανάθεση της γραμμής, στις 20 Νοεμβρίου. Είναι οι επιταγές που λέει ο Μανούσης ότι θα πλήρωνε εφόσον έπαιρνε τη γραμμή. Ο διαγωνισμός αυτός ήταν ο μοναδικός που έγινε στην Αθήνα σε αντίθεση με όλους τους άλλους που διεξάγονταν στην έδρα του υπουργείου, στην Μυτιλήνη.
9. Λίγες μόλις αργότερα, στις 24 Νοεμβρίου η Αγγελική Παυλίδη πηγαίνει στο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο και παίρνει το δάνειο των 126.750 ευρώ για την ...εξόφληση του διαμερίσματος. Είναι το ποσό που ...μεταφέρει στις Εθνική Τράπεζα της πλατείας Συντάγματος και στη συνέχεια το ...επιστρέφει στο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο. Κι όλα αυτά για το διαμέρισμα που είχε αγοραστεί και εξοφληθεί από τον Ιούλιο του 2005!
10. Στις 5 Δεκεμβρίου 2006 άνοιξαν οι προσφορές και στις 7 του μήνα θα συνεδρίαζε η επιτροπή ενστάσεων. Οι τρεις επόμενες επιταγές του Μανούση (δύο προς 100.000 ευρώ και μία προς 25.000 ευρώ) εμφανίζονται να έχουν κοπεί στις 6 Δεκεμβρίου.
11. Ο Φ. Μανούσης κέρδισε την ένσταση αλλά με εντολή του Αρ. Παυλίδη συνέχισε να εκτελεί τα δρομολόγια η εταιρεία του Γ. Αγούδημου, ακόμη και μετά την απόρριψη της προσφυγής της από το Συμβούλιο Επικρατείας στις 26 Μαρτίου, "μέχρι το τέλος των διοικητικών και δικαστικών προσφυγών".
12. Στις 14 Απριλίου 2007 ο Μανούσης στέλνει την ιδιόχειρη επιστολή στον Παυλίδη μαζί με τις φωτογραφίες από τις συναντήσεις με τον Ζαχαρίου και στη συνέχεια συναντάται με τον πρώην βουλευτή Κ. Ζαχαράκη και τον βουλευτή Αν. Καραμάριο οι οποίοι ενημερώνουν σχετικά τον Γ. Αγγέλου.
13. Στις 26 Απριλίου με εντολή Παυλίδη δίνεται η γραμμή Θεσσαλονίκη - Μυτιλήνη στο «Σαμοθράκη» του Φ. Μανούση.
14. Την επομένη, 27 Απριλίου, ο Γ. Αγγέλου τηλεφωνεί στον Αρ. Παυλίδη ο οποίος του λέει ότι ο Π. Ζαχαρίου παραιτήθηκε αλλά του αποκρύπτει ότι από Διευθυντή του Γραφείου του τον μετανομάζει σε Ειδικό Σύμβουλό του.
15. Στις 30 Απριλίου ο Παυλίδης καταθέτει τη μηνυτήρια αναφορά στον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου καταγγέλλοντας εκβιασμό του από τον Μανούση...

41 σχόλια

  1. ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΤΗ Ν.Δ. ΓΙΑ ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΛΕΕΙ Ο ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΤΟΝ ΠΟΡΤΟΦΟΛΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ.
    Εδώ γελάνε.
    Νάρθει καλύτερα ο Γιωργάκης με τους πρωταθλητές του.
    Έχει εξαιρετική ομάδα και δοκιμασμένη, ειδικά στη ΔΙΑΦΘΟΡΑ.
    Ποιόν να πρωτοθυμηθείς;
    Tον Πάχτα, τη Βασούλα, τον Παπαντωνίου, το Χριστοδουλάκη, το Λαλιώτη, τον Παπουτσή, το Βερελή, το Μαντέλη, το Τζουμάκα, τον Τσοχατζόπουλο, το Ρέππα, το Σκανδαλίδη, τον Τσουκάτο, τη Δαμανάκη, ποιόν να πρωτοθυμηθείς;
    Έτοιμη και ρονταρισμένη είναι η κομπανία να μας γλυτώσει, για άλλη μια φορά, από τη διαφθορά.
    Δεν ντρέπεσαι Γιωργάκη να λές τέτοια πράγματα;
    Μιλάνε για σκοινί στο σπίτι του κρεμασμένου;
    Οι πρασινοφρουροί πίστεψαν τις μαιμού δημοσκοπήσεις που τους ετοιμάζουν οι καναλάρχες κάθε Σαββατοκύριακο και έχουν χάσει πια την επαφή με την πραγματικότητα.
    Πάλι στενοχώριες και πεσμένα μούτρα θα έχουνε μετά τις ευρωεκλογές.
    Τελικά είχε δίκιο ο Σαμαράς για την τρίτη θητεία του Καραμανλή, το πασόκ θα είναι για πολλά χρόνια ακόμα στο περιθώριο της κοινωνίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΥΠΟΚΡΙΤΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΓΙΩΡΓΑΚΗ.

    Όποιος δημοκράτης ξαναψηφίσει αυτόν και τη συμμορία του θα βαράει το κεφάλι του στον τοίχο.

    Τι νέο να περιμένουμε από τα πράσινα λαμόγια, ΠΟΣΟ ΑΛΛΟ θέλουν να ΚΛΕΨΟΥΝ;

    Νομίζουν οι απατεώνες ότι επειδή πέρασε μια πενταετία εμείς ΞΕΧΑΣΑΜΕ τι μας κάνανε 20 χρόνια, οι ΔΑΣΚΑΛΟΙ ΤΗΣ ΚΛΕΨΙΑΣ; Επειδή βάλανε τον κλαψιάρη τον Παπακωνσταντίνου να λασπολογεί καθημερινά στις τηλεοράσεις, νομίζουν ότι δεν καταλαβαίνουμε ποιοι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ θα κυβερνούν εάν τους ξαναψηφίσουμε;

    Νομίζουν, για παράδειγμα, ότι ξεχάσαμε το χρηματιστήριο και τα εκατομμύρια Ελλήνων που έμειναν άφραγκοι;

    Νομίζουν ότι ξεχάσαμε που μπήκανε πάμπτωχοι στην πολιτική και τώρα μένουν σε βιλάρες με πισίνες;

    ΑΠΟ ΜΕΓΑΛΑ ΛΟΓΙΑ ΧΟΡΤΑΣΑΜΕ ΓΙΩΡΓΑΚΗ, ΔΕΝ ΞΑΝΑΤΣΙΜΠΑΜΕ.

    Ο Γιωργάκης λέει ότι αγωνίζεται για το καλό του φτωχού λαού και τον πιάνουν επ’ αυτοφώρω να συσκέπτεται ΜΥΣΤΙΚΑ με μερικούς από τους μεγαλύτερους μεγαλοκαρχαρίες και αιμορουφήχτρες της χώρας;

    ΤΕΤΟΙΟ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΛΑΟ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΩΡΓΑΚΗ;

    Λαός είναι ο Λάτσης της Eurobank,

    ο Θεοδωρόπουλος της Δέλτα,

    ο εφοπλιστής Λασκαρίδης με τα ξενοδοχεία και τα καζίνα,

    ο Γεράρδος του Πλαίσιου,

    ο Καλιτσάντζης του Μπόμπολα,

    ο Διβάνης με τα ξενοδοχεία,

    ο Βασιλάκης της Aegean,

    ο Μυτιληναίος με τα εργοστάσιά του και

    ο Σκλαβενίτης με τα σουπερμάρκετ του;

    ΠΑΣ ΝΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΛΑΝΕΙΣ ΕΝΤΕΛΩΣ ΓΙΩΡΓΑΚΗ, Η ΑΠΛΑ ΦΑΙΝΟΜΑΣΤΕ ΜΑΛΑΚΕΣ;

    Όποιος δημοκράτης ξαναψηφίσει πασόκ είναι άξιος της μοίρας του και να μην παραπονιέται για αυτά που θα λουστεί!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η Ν.Δ. δεν είναι τέλεια, εξάλλου όπου υπάρχουν άνθρωποι είναι φυσιολογικό να υπάρχει διαφθορά.
    Η διαφορά των ημερών της Ν.Δ. με το πασόκ είναι ότι τα 20 πράσινα χρόνια είχε ΘΕΣΜΟΘΕΤΗΘΕΙ ΤΟ ΚΟΥΚΟΥΛΩΜΑ των υπουργών και των ανώτερων κρατικών υπαλλήλων (προφανώς διορισμένων από τους πρασινοφρουρούς).
    Θυμίζω ότι ο Αντρέας είχε ταριφοποιήσει τη "λογική μίζα" και έλεγε μέχρι 500 εκατ. Θυμίζω ότι ο Παπαντωνίου (Υπουργός Εθνικής Οικονομίας) κατέστρεψε εκατομμύρια Έλληνες στο Χρηματιστήριο και δεν δικάστηκε κάν.
    Πριν οι πράσινοι οπαδοί κάνουν κριτική στη Ν.Δ. για τα λάθη και τις ανεπάρκειες της να θυμούνται την προίκα της θεσμοθετημένης διαφθοράς που άφησαν.
    Δεν είστε παρθένες κύριοι, έχετε παρελθόν και μάλιστα το χειρότερο!
    Διώξτε ΠΡΩΤΑ από το κόμμα σας όλους τους επώνυμους διεφθαρμένους του Σημίτη και μετά κάθε κριτική και πρότασή σας θα είναι πειστική.
    Μέχρι τότε ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΕΞΩΘΕΝ ΚΑΛΗ ΜΑΡΤΥΡΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τα μάθατε;

    Απογοητεύθηκε που δεν μπορεί να μάθει ποδήλατο και άλλαξε σπόρ ο μπούφος.

    Τόριξε στο κανό.

    Ναι στο κανό, στη θάλασσα κανονικά.

    Να τι έκανε στην Ύδρα πασχαλιάτικα.

    Προσπαθούσε να μάθει κανό.

    Επικίνδυνα αυτά τα σπόρ Γιωργάκη, ακόμη και για κανονικούς ανθρώπους, πόσο μάλλον για κουφιοκεφαλάκηδες.

    Δεν προσπαθούσες πρώτα αγόρι μου το παιγνίδι στην μπανιέρα με τα παπάκια σου και τα καραβάκια σου, όπως σε έβαζε μικρούλη η μάμι;

    Τι τους έχει πιάσει αυτούς τους βουτυρομπεμπέδες των βορείων προαστίων και των αμερικανικών κολλεγίων που νομίζουν ότι απογαλακτίστηκαν μόνο και μόνο επειδή έκοψαν το πρωϊνό κουάκερ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εργοστάσιο διασποράς ψεμάτων και λάσπης το press του απατεώνα Παπαγιάννη και του ψυχασθενή του Καψαμπέλη.
    Τι μας λέτε ρε κατσαπλιάδες δηλαδή;
    Νάρθει καλύτερα ο Γιωργάκης με τους πρωταθλητές του, έτσι;
    Έχει εξαιρετική ομάδα και δοκιμασμένη, ειδικά στη ΔΙΑΦΘΟΡΑ.
    Ποιόν να πρωτοθυμηθείς;
    Tον Πάχτα, τη Βασούλα, τον Παπαντωνίου, το Χριστοδουλάκη, το Λαλιώτη, τον Παπουτσή, το Βερελή, το Μαντέλη, τον Τσοχατζόπουλο, το Ρέππα, το Σκανδαλίδη, τον Τσουκάτο, τη Δαμανάκη, ποιόν να πρωτοθυμηθείς;
    Έτοιμη και ρονταρισμένη είναι η μαφιόζικη κομπανία να μας γλυτώσει, για άλλη μια φορά, από τη διαφθορά.
    Δεν ντρέπεσαι Γιωργάκη να λές τέτοια πράγματα;
    Μιλάνε για σκοινί στο σπίτι του κρεμασμένου;
    Οι πληρωμένες δημοσκοπήσεις του Μπόμπολα, του Αλαφούζου, του Λαμπράκη και του Κυριακού σας έχουν φουσκώσει τα μυαλά και έχετε χάσει την επαφή με την πραγματικότητα.
    Σύντομα θα προσγειωθείτε πάλι εκεί που σας αξίζει.
    Στα σκατά της ανυποληψίας και της φαιδρότητας.
    Γελοίοι άνθρωποι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Επειδή φαίνεται ότι μερικοί άνθρωποι έχουν επιλέξει να ζούν στον δικό τους κόσμο του ονείρου και της φαντασίας κύριοι έχω να πώ τα εξής:
    Έχουμε 2009, όχι 1979.
    Σας πιστέψαμε, σας φέραμε, σας λουστήκαμε και σας σιχαθήκαμε.
    Είτε θέλετε να το πιστέψετε είτε όχι Ο ΠΡΑΣΙΝΟΣ ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΕΚΡΟΣ.
    Ότι και να κάνουν οι καναλάρχες που προσπαθούν να τον αναστήσουν με νύχια και με δόντια δεν θα το καταφέρουν.
    Σε ότι αφορά τους ίδιους τους οπαδούς του πασόκ να προσέξουν γιατί εάν δεν σοβαρευτούν λίγο, σε λίγα χρόνια το κόμμα τους θα είναι σαν το ΚΚΕ.
    ΓΡΑΦΙΚΗ ΠΑΡΕΟΥΛΑ ΓΙΑ ΛΙΓΟΥΣ ΚΟΛΛΗΜΕΝΟΥΣ ΦΑΝΑΤΙΚΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΑΝΤΕ ΡΕ ΚΥΡΙΑΡΧΕ ΛΑΕ ΔΙΩΞΕ ΤΗΝ ΕΠΑΡΑΤΗ ΔΕΞΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΟΥΚ ΟΛΙΓΑ ΣΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΘΛΙΟ ΤΟΠΟ..ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΜΙΚΡΑΣ ΑΣΙΑΣ ΧΟΥΝΤΕΣ ΡΟΥΦΙΑΝΙΑ ΔΙΧΑΣΜΟΣ ΘΕΡΕΤΡΑ ΑΝΑΨΥΧΗΣ ΓΙΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΕΞΟΡΙΑΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΞΑΓΟΡΑ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΣΟΛΟ ΤΟΥ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΥΠΗΡΕΤΗΣ ΠΙΣΤΟΣ ΤΩΝ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΩΝ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΕΘΝΙΚΩΝ ΚΥΡΙΑΡΧΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΚΥΠΡΟΣ ΤΙ ΑΛΛΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΙ ΜΙΑ ΕΘΝΙΚΟΦΡΩΝ ΔΕΞΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ..ΒΕΒΑΙΑ ΟΤΙ ΞΕΧΑΣΕ Η ΔΕΞΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΑΝΕΛΑΒΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΟΙ ..ΚΑΤ ΕΠΙΦΑΣΗ ..ΣΟΣΙΑΛΗΣΤΕΣ ,,ΑΛΛΩΣΤΕ ΟΠΩΣ ΑΠΟΔΕΙΧΘΗΚΕ -ΑΝ ΚΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΕΙΧΕ ΚΑΠΟΤΕ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΙΣ ΕΛΠΙΔΕΣ ΤΟΥ ΣΑΥΤΟΥΣ-ΑΠΟΔΕΙΧΘΗΚΕ ΟΤΙ..ΗΤΑΝ Η ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΟΨΗ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΣ ,,ΚΟΙΝΩΣ ΣΥΝΕΤΑΙΤΕΡΑΚΙΑ..ΑΝ ΔΕΝ ΠΑΡΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΝΑ ΔΙΩΞΕΙ ΤΑ ΜΙΑΣΜΑΤΑ ΓΑΛΑΖΙΑ-ΠΡΑΣΙΝΑ-ΜΑΥΡΑ..ΠΡΟΚΟΠΗ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΞΗ ΓΙΑ ΤΟ ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  8. ΕΥΦΟΡΙΑ...[ΑΝΑΡΤΗΣΗ → ΚΛΕΜΕΝΟ]
    05
    Απρ 2009
    0 Ο Μπόμπος με τον πατέρα του, είχαν πάει βόλτα στην πόλη. Ο Μπόμπος, ήταν μικρός και ρωτούσε συνέχεια τον μπαμπά του για τα διάφορα που έβλεπε.
    - Μπαμπά, τί είναι αυτό;
    - Νοσοκομείο είναι παιδί μου, του απαντούσε ο μπαμπάς του.
    - Μπαμπά, τί είναι εκείνο;
    - Σχολείο, είναι παιδί μου.
    Κάποια στιγμή, πέρασαν και από ένα οίκο ανοχής.
    - Μπαμπά τί είναι αυτό; ρωτάει ο μικρός.
    - Αυτό, είναι το σπίτι που ευφραίνονται.
    Την άλλη μέρα ο Μπόμπος το σκάει από το σπίτι του και πάει στον οίκο ανοχής. Μπαίνει μέσα και λέει:
    - Ήρθα να ευφρανθώ!!
    - Όχι, είσαι μικρός του απαντάει η υπάλληλος.
    - Όχι δεν φεύγω, λέει ο Μπόμπος.
    - Καλά, του λέει αυτή, θέλεις μια φέτα με μέλι;
    - Θέλω, λέει αυτός και την τρώει.
    - Άλλη θες;
    - Θέλω!!
    - Τρίτη θέλεις;;
    - Θέλω, λέει ο Μπόμπος όμως δεν μπόρεσε να την φάει και γλύφει μόνο το μέλι.Στο μεταξύ ο πατέρας του είχε τρελαθεί να τον ψάχνει. Στο τέλος τον βρίσκει έξω από τον οίκο ανοχής.
    - Μπόμπο!! Τι έκανες εκεί μέσα;;
    Και ο Μπόμπος:
    - Πατέρα, τις δύο τις κατάφερα! Την τρίτη... της πάτησα ένα γλύψιμο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΠΟΥΣΤΡΕΣ ΔΕΞΙΟΙ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ ΚΑΙ ΤΣΟΓΛΑΝΙΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ΕΡΧΕΤΕ Ο ΙΟΥΝΗΣ ΟΠΟΥ ΘΑ ΦΑΤΕ ΤΗΝ ΠΟΥΤΣΑ ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ,ΚΑΙ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΠΑΤΕ ΓΙΑ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΕΤΕ ΟΥΤΕ 20%.
    ΠΑΛΙΟ ΛΕΧΡΙΤΕΣ ΗΣΑΣΤΕ Η ΓΑΓΓΡΑΙΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΟΤΑΝ ΞΕΜΥΤΑΤΕ ΤΑ ΔΙΑΛΑΤΕ ΟΛΑ ΔΕΝ ΜΕΝΕΙ ΤΙΠΟΤΕ ΟΡΘΙΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. KRIMAS ΠΟΥ Ο ΑΡΗΣ ΒΕΛΟΥΧΙΩΤΗΣ ΔΕΝ ΞΕΠΑΣΤΡΕΨΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΕΞΙΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ.ΟΡΙΣΤΕ ΤΩΡΑ ΤΙ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΚΑΠΙΟΙ ΘΑ ΠΑΝΕ ΦΥΛΑΚΗΗΗ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥΣ.ΣΤΟ 16% ΜΕΙΏΘΗΚΕ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΝΟΥΔΟΥΛΑΣ ΜΕ ΤΟ ΚΚΕ ΕΝΩ ΑΥΞΗΤΙΚΑ ΒΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΝΟΥΔΟΥΛΑΣ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟ ΛΑΟΣ..ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΠΟΧΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΩΝ ΟΙΚΟΛΟΓΩΝ..ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΔΕΞΙΑ ΦΑΣΙΣΤΟΜΟΥΤΡΑΟΙ ΕΡΩΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΓΑΠΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΧΟΥΝΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΦΑΣΙΣΜΟ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΛΗΣΜΟΝΙΟΥΝΤΑΙ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΡΕ ΣΥ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΜΑΝΟΥ -ΜΠΟΥΤΑΡΗ ΣΕ ΤΙ ΘΕΣΗ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΝΔ!Ο ΛΕΒΕΝΤΗΣ ΤΟ ΠΑΛΕΥΕΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΒΕΡΓΗ..ΑΝΤΕ ΚΑΛΟΠΑΙΔΑ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΑΓΑΜΕ,ΔΕΞΙΟΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ!ΧΑΧΑΧΑΧΑ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ ΕΙΣΤΕ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΣΑΣ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΑ,,ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΤΑΠΕΙΝΑ ΣΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ.ΕΥΚΑΙΡΕΙΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΣΤΗΝ ΣΤΕΝΗ ΝΑ ΕΠΑΝΙΔΡΥΣΕΤΑΙ ΤΟ..ΣΩΦΡΟΝΙΣΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ..ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ Ο ΑΔΕΛΦΟΣ ΠΑΛΙΟΚΩΣΤΙΚΑΣ...ΧΑΧΑΧΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Δεν μπορω να καταλαβω πως γινεται να .."δωροδοκησει" καποιος μανουσης ,καποιον υπουργο το 2005!!και να το .."καταγγελει"!! το 2009!!

    Θαρρω οτι αυτη η πουσταρα ο μανουσης ειτε "ταφαγε" σε κανενα καζινο,ειτε του τα φαγαν οι .."εραστες" και εμεινε ρεστος..

    Κατι θα ειπε ,ως φαινεται,τον πλησιαζουν οι πασοκοσκυλαιοι ,τον τσονταρανε καποιο ποσο και του ζητανε να κανει .."αποκαλυψεις"..
    Θα σε στηριξουμε εμεις του λενε ,αμα κανεις .."καταγγελιες" εναντιον του παυλιδη και καταφερεις να ριξεις την κυβερνηση (του κ.Καραμανλη,οπως λεει και το βλακογιοργο)...

    Και οταν γινουμε εξουσια ,θα σου δινουμε εμεις και ολες τις αγονες,μισες μισες με τον αγουδημο..

    Κατι τετοιο πρεπει να συμβαινει ,φιλτατοι..

    Ειρησθω εν παροδω,ΚΑΝΟΝΙΚΑ αυτος ο πουστης ΕΠΡΕΠΕ ΗΔΗ να ειναι φυλακη.
    Η δωροδοκια εχει δυο σκελη:
    Φυλακη παει και αυτος που τα "δινει" και αυτος που τα "παιρνει"..
    Ο ενας ομολογει οτι "ταδωσε" ο πουστης ο μανουσης,
    ΜΠΡΟΣ συλληψη και 5 χρονια φυλακη αυτη η πουσταρα ..
    Και οσον αφορα τον παυλιδη γινεται δικαστηριο ,τα "πηρε"??
    Αν ναι και αυτος φυλακη..

    Τι μας ζαλιζουν τωρα ,με .."προανακριτικες" και τι θα κανει η πασοκοσκυλια???

    Αςι σιχτιρ επιτελους...

    τζων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΕΙΠΕ Ο ΓΑΪΔΑΡΟΣ ΤΟΝ ΠΕΤΕΙΝΟ ΚΕΦΑΛΑ. !

    ΕΤΣΙ , ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ !
    .
    .
    http://press-gr.blogspot.com/2009/04/blog-post_907.html
    Στο Δ.Σ. του ΟΑΣΑ η κόρη του Εβερτ...
    Η Αλεξία Έβερτ, κόρη του πρώην προέδρου της ΝΔ και αντιδήμαρχος Αθήνας, τοποθετήθηκε μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΟΑΣΑ, του Οργανισμού Αστικών Συγκοινωνιών Αθήνας.
    Ο Τρυποκάρυδος
    Αναρτήθηκε από press.gr@hotmail.com στις 1:54:00 μμ 21 Απρ 2009
    .
    .
    -Η δικιά τους όμως η κα Μαρία Ματθαίου, δεν βλέπει ο Ανδρέας, ο Κ. ότι ξεχάσθηκε στο ΔΣ του ΤΠΚΔ , γιατί άραγε ;
    http://www.tpd.org.gr/organ000.htm Ταμείο Παρακαταθηκών & Δανείων
    Διοικητικό
    Πρόεδρος
    Αντιπρόεδρος
    Σύμβουλοι Συμβούλιο
    Αυγουστίνος Βιτζηλαίος
    Νικόλαος Νικολόπουλος
    Βιολέττα Καρακατσάνη
    Σταυρούλα Καραμπάτσου
    Κων/νος Τζανακούλης
    Δημήτρης Δαμιανίδης
    Ιωάννης Χαλικιάς
    Μαρία Ματθαίου
    Αθανάσιος Μανούρ
    Η κ. Μαρία Ματθαίου είναι η πρώην ιδιαιτέρα Γραμματέας του κ. Αλογοσκούφη, που μετά το θόρυβο, ο οποίος δημιουργήθηκε με τα blogs και ειδικά με το PRESS-GR, εκδιώχθηκε από το Υπουργείο Οικονομίας, αιφνιδιαστικά και - τουλάχιστον επίσημα - ανεξήγητα. Την περασμένη εβδομάδα, το Δ.Σ. της ΑΤΕ Ασφαλιστική, εταιρεία στην οποία η κ. Ματθαίου ήταν μόνιμος υπάλληλος, (στο Υπουργείο βρίσκονταν με απόσπαση), αποφάσισε την κατάργηση της εργασιακής θέσης της κι έτσι η εν λόγω κυρία, ουσιαστικά απολύθηκε! Δύο τινά μπορεί να συμβαίνουν εδώ : ή οι λόγοι που συνετέλεσαν στην απομάκρυνση της κ. Ματθαίου από το Υπουργείο Οικονομίας και το Γραφείο του κ. Υπουργού, επηρέασαν και την απόλυσή της από την ΑΤΕ Ασφαλιστική, (πράγμα που σημαίνει πως πρόκειται για λόγους ιδιαίτερα σοβαρούς), ή, όπως λένε οι «κακές γλώσσες», κάτι άλλο. Τι μπορεί να είναι αυτό;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. τα φοβερά νομικά μυαλά του γιωργακη βρηκαν σουπερ αποδείξεις
    Συμπέρασμα: οι υπουργοί εμπορικής ναυτιλίας και όλοι οι συγγενείς τους απαγορεύεται να προβαίνουν σε αγορές τα καλοκαίρια γιατί τότε γίνονται οι διαγωνισμοί των γραμμών και είναι υποπτοι.
    Προφανώς απαγορευται στους υπουργούς υπεχωδε να προβαινουν σε αγορες τον χειμωνα γιατί γινονται οι συμβάσεις των έργων.
    Ειδικά οι υφυπουργοί αθλητισμού απαγορεύεται να αγοράζουν τον Μαιο γιτί τότε παίρνουν τα πρωταθλήματα οι ομάδες.
    Τόσο άγχος για την εξουσία πια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Προς τους κατοίκους των
    Παραμεθορίων νησιών Αγαθονήσου κ . λ . π .
    Πολίτες Έλληνες όπως καταλαβαίνετε
    η πολιτεία σας έγραψε στα αρχίδιατης .
    Τι θα κάνετε ;;;;;;
    Θα σας έρθουν οι λαθρομετανάστες στα σπίτια σας.
    Να τους ταΐσετε και να πηδήξουν τις γυναίκες σας ,
    τις κόρες σας να σας κλέψουν να σας κωλύσουν
    ανίατες αρρώστιες ;;;;;
    Η να αμυνθείτε ;;;;;;;;;
    Πάρτε τα όπλα σας πηγαίνετε στις παράλιες
    Και μόλις έρχονται τα λεφούσια οι λαθρομετανάστες ,
    η πράκτορες με διατεταγμένη υπηρεσία,

    ΠΥΡ ΚΑΤΑ ΒΟΥΛΗΣΗΝ

    Η ΜΟΝΗ ΣΩΣΤΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΚΑΙ ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΛΥΣΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Καταστρέψαμε τα νησιά, τους ανθρώπους τους και τις υποδομές τους για να... χτίσουμε το γαμώσπιτο μιας κόρης μας.

    Νέα Δημοκρατία,
    Γαμώσπιτα
    για τα πνευματικά παιδιά και τις κόρες μας.
    Χτίζουμε ΣΗΜΕΡΑ,
    τα μπουρδέλα του ΑΥΡΙΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. 21 - 4 – 1967
    Χρόνια πολλά σε όλους τους
    Καθαρούς Έλληνες
    Σε αυτούς που οραματίζονται
    Μια Νέα Ελλάδα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Δεν υπάρχει σήμερα ένας
    Αξιωματικός να φορεί παντελόνια
    Οι επαναστάτες και οι ήρωες
    Τι έγιναν ;;;;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Τα μάθατε;

    Απογοητεύθηκε που δεν μπορεί να μάθει ποδήλατο και άλλαξε σπόρ ο μπούφος.

    Τόριξε στο κανό.

    Ναι στο κανό, στη θάλασσα κανονικά.

    Να τι έκανε στην Ύδρα πασχαλιάτικα.

    Προσπαθούσε να μάθει κανό.

    Επικίνδυνα αυτά τα σπόρ Γιωργάκη, ακόμη και για κανονικούς ανθρώπους, πόσο μάλλον για κουφιοκεφαλάκηδες.

    Δεν προσπαθούσες πρώτα αγόρι μου το παιγνίδι στην μπανιέρα με τα παπάκια σου και τα καραβάκια σου, όπως σε έβαζε μικρούλη η μάμι;

    Τι τους έχει πιάσει αυτούς τους βουτυρομπεμπέδες των βορείων προαστίων και των αμερικανικών κολλεγίων που νομίζουν ότι απογαλακτίστηκαν μόνο και μόνο επειδή έκοψαν το πρωϊνό κουάκερ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΡΕ ΣΚΑΡΦΗ,ΓΙΑ ΤΗ ΖΗΜΕΝΣ ΜΟΥΓΚΑ,ΛΑΜΟΓΙΟ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.ΛΟΙΠΟΝ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΣΑΙ ΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΤΟΣ ΣΟΥ ΛΕΩ ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΙ Ο ΜΑΝΟΥΣΗΣ ΚΑΤΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΞΕΚΙΝΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΛΛΗΤΟ ΤΟΥ ΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ,Ο ΟΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΕΚΑΝΕ ΑΝΘΡΩΠΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΔΩΣΕ ΓΙΑ ΤΟ ΝΙΟΥ ΤΣΑΝΕΛ,ΟΝΤΑΣ ΑΣΧΕΤΟΣ ΜΕ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ.ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΟΥΛΗΣΕ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΝΟΜΗΣΕ ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΕΦΟΠΛΙΣΤΗ.ΓΡΑΨΕ ΓΙΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΛΕΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Δυστυχως φιλε μου επειδη ειναι
    μπλεγμενο το μητσοτακεικο με το σκανδαλο της ζημενς,εκβιαζουν με τον παυλιδη και τον κολλητο τους τον μανουση μηπως εξ αυτου προκληθουν εκλογες και παραγραφουν ολα τα αδικηματα και οι μιζες ενθεν κακειθεν.Γιαυτο δεν μας συμφερει να γινουν εκλογες προτου οδηγηθουν στη δικαιοσυνη ολα τα λαμογια.Εσενα βεβαια σου λενε απο το πασοκ, γραψε να τους ριξουμε διοτι εναι μπλεγμενα προτοκλασατα στελεχη του και θα παθουν μεγαλη ζημια αν αποκαλυφθουν, γιαυτο ζητουν εκλογες παση θυσια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ
    ΜΟΝΟ ΟΙ ΠΟΛΥ ΧΑΖΟΙ ΠΑΣΟΚΟΙ...
    ΟΙ ΝΤΙΠ ΚΑΤΑ ΝΤΙΠ. ΠΟΥ ΛΕΝΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΣΙΓΑ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ,ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΧΙΛΙΟΓΡΑΜΜΕΝΑ,ΧΙΛΙΟΕΙΠΩΜΕΝΑ,ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΚΑΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΡΕ ΦΙΛΕ ΝΑ ΜΑΣ ΣΕΡΒΙΡΕΙΣ.ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΕΧΟΥΝ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΕΣ ΣΕ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΣΟΣΤΟ,ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΚΛΗΦΘΟΥΝ ΩΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΓΚΥΡΕΣ,ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΜΕΝΕΣ.ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΣΤΙΚΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΤΙ ΒΙ.Ο ΚΑΘΕ ΑΣΗΜΑΝΤΟΣ ΒΓΑΖΕΙ ΤΑ ΑΠΩΘΗΜΕΝΑ ΤΟΥ ΛΑΣΠΟΛΟΓΩΝΤΑΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΙΚΩΝ Η ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΑΝΤΙΠΑΛΩΝ ΤΟΥ.ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΜΟΡΦΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. καπετάν Αντρέα Καψαμπέλη το μπλογκ σου σιγεί πάνω από 12 ώρες... μήπως το κατέλαβαν ΣΟΜΑΛΟΙ ΠΕΙΡΑΤΕΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΕΙΔΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙ ΣΟΥ ΚΩΣΤΑΚΗ ΧΘΕΣ ΤΟΝ ΤΖΙΜΑ. ΕΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΜΑΛΑΚΕΣ ΟΛΩΝ ΤΟΝ ΕΠΟΧΩΝ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ Ο ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΣΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΠΡΟΣΕΛΗΦΘΗ ΕΠΙ ΠΑΣΟΚ.

    ΠΟΥΤΑΝΑ ΕΧΕΙΣ ΓΙΝΕΙ ΝΕΑ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Ο Χριστός Αναστήθηκε...

    το έρμο το κωστάκι όμως,.... τζίφος.

    έμεινε θαμμένο και μάλιστα τον χώνουν όλο και πιο βαθειά..

    και σαν να μην έφτανε αυτό πήγε να γίνει και κάρβουνο η κεφάλα της Τασίας.

    ..έρμο κωστάκι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Αναγκάζομαι νά γράψω,εκτός θέματος,
    ευχόμενος νά μήν μέ λογόκριναν επίτηδες χθές.
    Επαναλαμβάνω.
    Κάπου στά τέλη τού 1960,αρχές τού 1970,
    στίς εκλογές γιά κάποιο ΝΑΙ ή ΟΧΙ,η
    χούντα πήρε 97%.
    Όσο καί νά κλέψαν,τό 70%-75% τών Ελλήνων
    ψήφισε Παπαδόπουλο.
    Από αυτή τήν δεξαμενή ψήφων, πήρε ό
    Κ.Καραμανλής 51% καί ο Α.Παπανδρέου 46%.
    Άρα οί -πλέον- μεσήλικοι 6.000.000
    ψηφοφόροι,ψήφισαν χούντα.
    Άγονται καί φέρονται οί..δημοκράταροι!!
    Αυτή είναι η δεξαμενή τών ψήφων τού Ελληναρά,
    τού συμφεροντολόγου.
    Οί λαϊκοί αγωνιστές μέ γραβάτα καί
    ζιβάγγο.
    ΕΙΝΑΙ ΡΕ ΕΤΣΙ,Η ΟΧΙ?? μαυρομεσανυχτάδες......
    Αναστάσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ΕΚΒΙΑΣΜΟΣ – ΜΙΑ ΤΟΣΟ ΚΑΚΟΗΧΗ ΛΕΞΗ.

    Πριν από 100 χρόνια στην Αμερική άνθισε η μαφία. Οι άνθρωποι αυτοί δεν είχαν όρεξη να δουλέψουν γι’ αυτό αποφάσισαν να ζουν πλουσιοπάροχα με τα λεφτά των άλλων. Αυτό που έκαναν ήταν πολύ απλό.

    ΣΟΥ ΖΗΤΑΓΑΝ ΛΕΦΤΑ (προστασία καταστημάτων, επιχειρήσεων, ιδιωτών) και ΕΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΤΑ ΕΔΙΝΕΣ ΠΛΗΡΩΝΕΣ ΤΟ ΤΙΜΗΜΑ.

    Πρώτα σε απειλούσαν (εσένα και την οικογένειά σου).

    Εάν δεν υποχωρούσες, σε συκοφαντούσαν στον κοινωνικό και επαγγελματικό σου περίγυρο.

    Εάν πάλι δεν υποχωρούσες σε τραυμάτιζαν (εσένα και την οικογένειά σου) και

    Εάν πάλι δεν ενέδιδες σε σκότωναν για παραδειγματισμό στους υπόλοιπους.

    Ο ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΕΙΧΕ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ, ΣΤΡΑΤΟΛΟΓΟΥΣΕ ΜΟΝΟ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΕΛΑΜΒΑΝΕ:

    1.μπράβους για τις απειλές και τους τραυματισμούς,

    2.δημοσιογράφους και ψιθυριστές για την συκοφάντηση και

    3.κρατικούς υπάλληλους (πολιτικούς, αστυνομικούς, δικαστές, εφοριακούς) για συλλογή «πληροφοριών» και κατασκευή ενόχων

    4.δολοφόνους για τους σκοτωμούς.

    5.επιχειρήσεις για το ξέπλυμα του βρώμικου χρήματος (καζίνα, μπαρ, εστιατόρια, κέντρα διασκέδασης, κλπ).

    Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΑΥΤΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΗΤΑΝ ΤΟΣΟ ΚΕΡΔΟΦΟΡΑ ΠΟΥ ΣΕ ΠΟΛΥ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΛΩΣΕ ΤΑ ΠΛΟΚΑΜΙΑ ΤΗΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ.

    Πέντε, κυρίως ιταλικής καταγωγής, οικογένειες που πλούτιζαν με τον ιδρώτα των άλλων, απολάμβαναν υψηλής κοινωνικής καταξίωσης, λόγω του απίθανου πλούτου που συσσώρευαν.

    Βέβαια, η χώρα βούλιαζε αλλά τι τους ένοιαζε;

    ΜΗΠΩΣ ΜΑΣ ΘΥΜΙΖΕΙ ΤΙΠΟΤΕ;

    Στην Ελλάδα του 21ου αιώνα ΕΧΟΥΜΕ ΤΗ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΜΑΦΙΑ.

    ΠΕΝΤΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ!

    Έχουμε το Βόβολα, τον Αμαφούζο, τον Καμπράκη, τον Μυριακού και τον Μπουρή.

    Οι δικοί μας δεν χρειάζονται ούτε φυσικούς μπράβους, ούτε φυσικούς δολοφόνους.

    Χρειάζονται μόνο τους πολιτικούς και τους δημοσιογράφους.

    Τους πολιτικούς τους χρειάζονται γιατί αυτοί ελέγχουν τις κρατικές αποφάσεις (ποιος επιχειρηματίας θα πάρει το κρατικό χρήμα)

    Τους δημοσιογράφους τους χρειάζονται για τις συκοφαντίες και τους εκβιασμούς.

    ΑΠΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.

    Οι σύγχρονοι μαφιόζοι δεν χρειάζονται πια το φυσικό τραυματισμό ή δολοφονία του εκβιαζόμενου, έχουν τους δημοσιογράφους γι’ αυτά.

    ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ ΤΟ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟ ΡΕΒΟΛΒΕΡ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗΣ, Η ΤΡΕΜΗ, Ο ΤΣΙΜΑΣ, Ο ΟΙΚΟΝΟΜΕΑΣ, Ο ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΣ, Ο ΛΙΑΡΕΛΛΗΣ, Ο ΒΕΡΥΚΙΟΣ, Ο ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ, Ο ΚΥΡΤΣΟΣ, Η ΜΑΚΡΗ ΚΑΙ Ο ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ.

    Αν τολμάς, κύριε πολιτικέ, αγνόησέ μας, θα πείς το δεσπότη Παναγιώτη!

    Θα σε απειλήσουμε, θα σε συκοφαντήσουμε, θα σε τραυματίσουμε και στο τέλος θα πάς άκλαυτος!

    ΘΑ ΦΕΡΟΥΜΕ ΑΛΛΟΝ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΣΟΥ ΠΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΜΟΣ.

    Να μην έχεις καμιά αμφιβολία γι’ αυτό.

    ΓΚΕ – ΓΚΕ, κύριε Κώστα ;

    Συμφωνούμε πάντως σε ένα πράγμα, ΚΑΚΟΗΧΗ ΛΕΞΗ Ο ΕΚΒΙΑΣΜΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ΕΙΔΕΣ «ΩΦΕΛΙΜΕΣ ΠΛΗΡΩΜΕΣ» ΟΙ ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΦΙΛΟΙ ;

    Ο Τρεπεκλής, αντιπρόσωπος της SAIC στην χώρα μας ήταν σύμβουλος του Αντρέα Παπανδρέου και επίσης είναι παιδικός φίλος του Γιωργάκη.

    Ποιου Γιωργάκη;

    Του δικού μας Γιωργάκη, του ίδιου που κατηγορεί τον Παυλίδη ότι πήρε μίζα 100,000 ευρώ (κρίμα ξεφτιλίστηκαν και οι μίζες επί ΝΔ).

    Για την υπόθεση της ασφάλειας των Ολυμπιακών Αγώνων, ο Tρεπεκλής είχε λάβει (όπως παραδέχθηκε και ο ίδιος στον ανακριτή) ως αμοιβή διαμεσολάβησης το ποσόν των 6,5 εκατομμυρίων ευρώ (δυόμιση δισεκατομμυρίων δραχμών) για το αμαρτωλό C4I .

    Το σύστημα ουσιαστικά δεν λειτούργησε ποτέ.

    Βέβαια η μίζα, μίζα.

    ΚΑΙ ΤΙ ΜΙΖΑ !!!

    Μίζα, όχι παίξε γέλασε.

    Μίζα που να αξίζει τον κόπο.

    Μίζα σοσιαλιστική.

    Όχι σαν τους άλλους μαλάκες που βουτήξανε το σουσάμι από το κουλούρι και τους καθίζουν στο πολιτικό σκαμνί για διάρρηξη τράπεζας.

    Φαντάσου κάθαρση που θέλει να φέρει στην Ελλάδα ο Γιωργάκης.

    Θα γίνει η Ελλαδίτσα όπως έγινε η Κωνσταντινούπολη μετά την Άλωση.

    Είδες οι παιδικοί φίλοι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Ρε γελεία Ν(εο) Δ(ουλικά) υποκείμενα δεν κουραστήκατε να αναρτάτε τα ίδια σχόλια???
    Ρε μαλακοδεξιοί μας έχετε πείσει πόσο καθυστερημένα ανθρωπάκια είστε.
    Ρε χαζοβιόληδες δεν είναι απαραίτητο να προσπαθήσετε άλλο για να μας αποδείξετε τη μαλάκυνση του εγκεφάλου σας.
    Σας πιστεύουμε ρεεεεε κωθωωωωωώνια.
    Ρε άχρηστοι μαζέψτε τον Κωστάκη σας, τα γουβαδάκια σας και δροοοοοοόμο!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Toν εγκατέλειψε και ο Πούτιν.
    Στον αέρα βρίσκεται η συνάντηση του Πούτιν με τον Καραμανλή αφού η επίσκεψή του Πούτιν στη Σόφια θα ματαιωθεί με την δικιολογία ότι στις 28 Απριλίου μεταβαίνει στη Μόσχα ο πρωθυπουργός της Βουλγαρίας για να παρουσιάσει τα αποτελέσματα της Συνόδου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Ρε γελεία Ν(εο) Δ(ουλικά) υποκείμενα δεν κουραστήκατε να αναρτάτε τα ίδια σχόλια???
    Ρε μαλακοδεξιοί μας έχετε πείσει πόσο καθυστερημένα ανθρωπάκια είστε.
    Ρε χαζοβιόληδες δεν είναι απαραίτητο να προσπαθήσετε άλλο για να μας αποδείξετε τη μαλάκυνση του εγκεφάλου σας.
    Σας πιστεύουμε ρεεεεε κωθωωωωωώνια.
    Ρε άχρηστοι μαζέψτε τον Κωστάκη σας, τα γουβαδάκια σας και δροοοοοοόμο!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Η ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑ διόρισε σήμερα άλλους 13.979 γαλάζιους . Σύνολο τριμήνου 67.727

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. ,,,ΡΕ ΗΜΑΡΤΟΝ,,,ΘΑ ΠΕΣΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΠΑΥΛΙΔΗ???ΕΔΩ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΕΣΕΙ ΜΕ ΤΟΣΑ ΑΛΛΑ....ΑΝ ΠΑΜΕ ΣΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΟΥ ΜΥΡΙΖΕΙ ΣΥΝΝΕΝΟΗΣΗ,,,,ΣΟΥ ΛΕΕΙ,ΑΣ ΒΓΕΙ ΚΑΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΕΡΙΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ,ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΚΑΙ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΣΗ ,ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΣΕΙΡΑ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΤΗΣ ΝΔ,ΝΤΟΡΑ ΚΑΙ ΣΑΜΑΡΑΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ,,,,ΠΑΝΤΩΣ ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ,ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΑΦΟΥ ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΟΠΟΤΕ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΕΝΑΣ ΥΠΑΛΛΗΛΑΚΟΣ,ΕΝΑΣ ΘΥΡΩΡΟΣ ΣΕ ΞΕΝΗ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ.ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ???ΜΕ ΤΙ ΚΟΝΔΥΛΙΑ???ΤΕΡΜΑ ΤΑ ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ ΠΑΚΕΤΑ,,,ΠΩΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ???Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ΔΙΟΤΙ Ο ΕΛΕΓΧΟΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΑΙΡΙΩΝ ΠΟΣΤΩΝ ΠΕΡΑΣΕ ΣΕ ΞΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΟΙ.Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΖΟΥΣΕ ΜΕ ΔΑΝΕΙΚΑ,,,ΔΕΝ ΠΑΡΑΓΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΠΡΟΙΟΝ ,ΟΥΤΕ ΕΡΓΟ,ΟΠΟΤΕ ΕΦΟΣΟΝ ΟΤΑΝ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΟΚΕΝΤΡΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΔΕ ΔΑΝΕΙΖΕΙ,ΤΟΤΕ Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΙΤΑ,,,,ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ.ΟΠΟΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ,ΤΟ ΖΩΝΑΡΙ ΘΑ ΣΦΙΞΕΙ,ΟΠΟΙΟΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΖΕΙ ΣΕ ΑΛΛΟ ΠΛΑΝΗΤΗ...ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ,ΒΡΗΚΑΜΕ ΑΔΕΙΑ ΤΑΜΕΙΑ,ΔΕΝ ΠΕΙΘΟΥΝ,ΒΡΕΙΤΕ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. ΦΙΛΑΡΑΚΟ

    ΕΣΥ ΠΟΥ ΑΠΑΝΤΑΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΩΝΤΑΣ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕΙΣ ΤΗ Ν.Δ. ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΣ ΠΑΝΤΑ ΤΟΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΩΣ ''ΓΙΩΡΓΑΚΗ'' ΚΑΡΦΩΝΕΣΑΙ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΒΑΛΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗ Ν.Δ. ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΒΓΑΙΝΕΙ ΤΟ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ; ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΙΩΣ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΜΑΛΑΚΑΣ! ΚΙ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΑΡΧΙΔΙΑ ΓΡΑΨΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ.

    ΒΑΣΙΛΗΣ

    ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. ΤΟ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΜΕ ΤΑ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΣΑΣ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΠΠΟΚΡΑΤΟΥΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Babies, babiesss, ΝΔ babies, χαλαρωστε και απολαυστε το. Mrs Alexia loves you :-)
    Χαχα σεμνοταπεινοι ρασπουτιν, περαστικα σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΕΙΝΑΕΙ ΚΑΙ ΜΑΖΕΥΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΛΑΙΚΕΣ. ΑΝΑΜΕΤΑΔΩΣΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ.ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ.
    ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΗΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΦΤΩΧΕΙΑΣ. ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ, ΑΔΥΝΑΜΕΣ ΟΜΑΔΕΣ, τα ΑμεΑ Κ τις ΕΥΠΑΘΕΙΣ ΟΜΑΔΕΣ
    ΑΓΩΝΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΦΤΩΧΕΙΑΣ ΓΑΛΑΤΣΙ 21ος ΑΙΩΝΑΣ, ΟΜΑΔΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ
    ΣΥΝΕΧΗΣ ΑΓΩΝΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΦΤΩΧΕΙΑΣ !
    ΑΝΑΜΕΤΑΔΩΣΤΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΦΤΩΧΕΙΑΣ !!! ΓΙΑ τα ΑμεΑ Κ τις ΕΥΠΑΘΕΙΣ ΟΜΑΔΕΣ.

    Η ΑΓΚΑΛΙΑ ΜΑΣ ΞΑΝ'ΑΝΟΙΓΕΙ ΔΙΑΠΛΑΤΑ(Όπως πάντα αλωστε) και θα περιμένει τους οικονομικά αδύναμους συμπολίτες μας να τους προσφέρει μια ζεστή αγκαλιά ένα χαμόγελο(Ρουχισμό, Παπούτσια παιχνίδια(καινούργια και μη)και(ότι άλλο έχουμε)ΤΡΟΦΙΜΑ και ΓΑΛΑΤΑ για να βγει το Καλοκαίρι γιατί όλες οι σιτίσεις θα είναι κλειστές και βέβαια ο χειμώνας, πιο ανώδυνα στις ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΩΡΕΣ που περνάει ή χώρα μας αλλά και όλη η ΑΝΘΡΩΠΟ ΤΗΤΑ(ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΟΘΟΥΝ ΣΕ ΙΔΡΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΕ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ). ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΦΤΑΙΕΙ, ΑΛΛΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΕΙΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΟΤΑΝ ΟΙ ΜΕΓΙΣΤΑΝΕΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ, ΕΧΟΥΝ ΕΞΑΘΛΙΩΣΕΙ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ?

    ΤΕΛΙΚΑ ΓΙΝΕΣΑΙ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΤΟΥ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥ Η ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ! ! !

    (Καλαμών 36 στο Άνω Γαλάτσι Καραγιαννέικα) 11.00 το πρωί έως και 8.00 το ΒΡΑΔΥ.27 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΕΩΣ Κ 27 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΦΤΩΧΕΙΑΣ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΛΙΘΑΡΑΚΙ. ΟΙ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΟΠΟΙΕΣ ΩΡΕΣ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ).

    Η ΠΙΟ ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ! ! ! ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ, ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ ΟΙ ΑΝΑΓΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΕΣ.

    ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΠΡΑΣΙΝΗ ΟΜΑΔΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΓΑΛΑΤΣΙ 21ος ΑΙΩΝΑΣ ΜΕ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ Κ ΥΠΟΨ. ΔΗΜΑΡΧΟ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ ΤΟΝ ΠΑΝΑ ΝΘΡΩΠΙΝΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΕΡΓΑΤΗ ΘΕΟΔΩΡΟ ΤΟΥΝΤΑ.
    Ελευθέριος Φραγκίσκος Κουνάνης, Μαίρη Πουλάκη, Θοδωρής Τούντας , ρίτσα Χριστοφόρου, Βλάσσης Μακρίδης, Γιάννης Μουτσόπουλος, Νίκος Χατζής, Γρηγόρης Αδαμόπουλος, Αγγέλα Παναγοπούλου, Δημή τρης Μαλέρος, Δημήτρης Τούντας, Αντα Μονογιού, Ελευ θερία Αλαβάνου, Αντώνης Πολυχρόνης και όλοι οι Εθελοντές μας (Από Γαλάτσι, Π. Ψυχικό, Αγ. Παρασκευή, Παλλήνη, Κρήτη, Από όλη την ΕΛΛΑΔΑ κ το ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ).
    ΥΓ: Στα τηλέφωνα 210.2923785 και 6977.650564. Oτι πληροφορία θελήσετε, θα σας ενημερώνει ο Φραγκίσκος Κουνάνης.

    ΟΙ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΑΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ 35 ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΜΕΤΕΡΙΖΙ.

    ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΤΗΡΙΞΑΜΕ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΓΑΛΗΝΗΣ ΠΡΟΣΦΕΡΑΜΕ ΤΟ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΣΧΑ! ΣΤΙΣ 150 ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΑΔΥΝΑΜΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ.

    ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΤΟ ΓΑΛΑΤΣΙ ΜΑΣ, ΠΩΣ ΗΤΑΝ ΟΙ ΕΥΠΑΘΕΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΕΠΙ ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΤΟΥΝΤΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑ ΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΟΥ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΗΡΕ Ο ΙΑΤΡΟΣ Κ. ΤΣΙΡΟΣ ΚΑΙ ΓΥΡΙΣΕ ΤΟ ΤΟΠΟ ΜΑΣ 50 ΧΡΟΝΙΑ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΑΦΗΣΕ ΣΤΟΥΣ ΚΑΙΑΔΕΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΑΣ. ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΔΙΚΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΚΑΙΩΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΡ. ΚΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΜΑΣ, ΘΕΟΔΩΡΟ ΤΟΥΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟ ΓΑΛΑΤΣΙ ΜΑΣ ΟΠΩΣ ΤΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩ ΝΙΑΣ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΤΟ ΦΤΙΑΧΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟ 2004 Ο ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΤΟΥΝΤΑΣ.
    ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ !!!
    ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΕ ΚΟΝΤΡΑ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ, ΠΡΟΣΦΕΡΑΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ (ΟΤΙ ΕΙΧΑΜΕ) ΤΡΟΦΙΜΑ,ΓΑΛΑΤΑ,ΡΟΥΧΙΣΜΟ, ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ, ΚΟΥΒΕΡΤΕΣ,ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΚΛΠ. 27, 28, 29 ΜΑΡΤΙΟΥ ΕΚΤΟΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ - ΓΑΛΗΝΗΣ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΤΕΤΑΡΤΗ. Η ΑΝΤΑΜΟΙΒΗ ΜΑΣ ΕΝΑ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥΣ.

    ΑΞΙΖΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΤΟ ΒΑΛΕΙΣ ΣΤΟΧΟ ΓΙΑ ΣΤΑΣΗ ΖΩΗΣ ? Η ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΕΙ, ΟΙ ΑΛΛΟΙ ??? ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΔΙΚΕΣ ΣΑΣ. ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ.
    ΜΕ ΦΙΛΙΚΟΥΣ ΧΕΡΕΤΙΣΜΟΥΣ ΑΠ'ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ, ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ.

    Ο Άνθρωπος του κόσμου

    Αγαπήσαμε και αγαπάμε τον κόσμο από καρδιάς. Είμαστε κοντά του πάντα. Αυτός αφού μας αφουγκραστεί και μας πιστέψει, μας πλησιάζει, μας αγκαλιάζει και περιμένει και τη δική μας αγκαλιά, ένα ζεστό χάδι, ένα γλυκό λόγο. Είναι πολύ δύσκολο να τον πλησιάσεις γιατί οι έξω του λένε πολλά και φοβάται. Πολλές φορές την αλήθεια την αποδιώχνει. Όταν όμως σε φέρει κοντά του είναι η ώρα πού του έχεις κερδίσεις την εμπιστοσύνη και αυτό γιατί φοβάται με ότι συμβαίνει σήμερα γύρω του.
    Μέχρι να αποδειχτεί το αντίθετο, αν αποδειχτεί γιατί οι μάσκες κάποτε πέφτουν η συνεχίζει πισώπλατα η λυκοφιλία!!!

    Δεν λατρέψαμε τις ιεραρχίες, ούτε λυγίσαμε το γόνατο μπροστά στο χρήμα και το ψέμα, αλλά συνεχίζουμε την προσπάθειά μας με επίκεντρο πάντα τον Άνθρωπο.

    Δε χαμογελάσαμε ψεύτικα ποτέ σε κανένα, μα ούτε κραυγάσαμε μια ηχώ για να λατρέψουμε, κάτι το εφήμερο κάτι το ψεύτικο, ανάμεσα στα πλήθη.

    Δεν ήμασταν άλλος ένας αριθμός, ήμασταν μαζί τους και νόμισαν ότι μας είχαν, μα δεν ήμασταν δικοί τους ποτέ, γιατί ανήκαμε στον πλησίον μας.

    Ήμαστε και θάμαστε μόνοι εκείνη την ώρα, αλλά δεν θα πάψουμε ποτέ μέχρι το τέλος να δίνουμε τα πάντα κατ’ εντολή του, όσο μπορούμε σε αυτούς που μας χρειάζονται πραγματικά.

    Αν θα μείνουμε η όχι ζωντανοί στην μνήμη τους ή ξεχασμέ νοι, δε πρόκειται αυτό, να φρενάρει την ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΗ προσφορά μας και την πίστη μας για τον μεγαλύτερο επαναστάτη και μύστη του κόσμου.

    Αυτό πού πρέπει εμείς να κάνουμε (όσο μπορεί ο καθένας) πιστεύουμε ταπεινά ότι το κάνουμε. Αν το πράττουμε καλά, αν τα καταφέρνουμε, ας το κρίνει άλλος.

    Το ζητούμενο είναι για ότι θες να κάνεις κάντο χωρίς υποκρισία χωρίς λόγια αλλά με πράξεις με ήθος και αξιοπρέπεια απέναντι στον ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ.
    Και ας είναι προς τα έξω δυνατή η έξωθεν καλή μαρτυρία ‘’παράδειγμα προς μίμηση’’ αντί για υποκρισία και αχαρισ τία, με παραμέτρους τον ωχ ωχαδερφισμό και το δε βαριέσαι εγώ θα φτιάξω τον ΑΝΘΡΩΠΟ του κόσμου’’ Θυμηθείτε τον μεγάλο Καζαντζάκη ΄Να αγαπάς την ευθύνη. Να λες: Εγώ μονάχος μου έχω χρέος να σώσω τη γης. Άμα δεν σωθεί εγώ θα φταίω.
    Έτσι μάθαμε να τον λέμε εμείς αυτόν που αγαπήσαμε και θα αγαπάμε από καρδιάς μέχρι τέλους για να φτιάξουμε πολιτείες της κοινωνίας και ένα κόσμο που θα χωράει όλους τους κόσμους μέσα !

    Ολόψυχα σε όλους Υγεία και ψυχής ηρεμία.
    Μόνο μια χάρη κλείνοντας θέλω να σας ζητήσω, τίποτα για μας.
    Παράκληση από καρδιάς! Κτυπάτε την διπλανή σας πόρτα, μπορεί να σας χρειάζεται πραγματικά κάποιος.
    Αν σας γεμίσει αυτή σας η πράξη, τότε συνεχίστε για όλο τον χρόνο μέχρι το ταξίδι στην αιωνιότητα στη πραγματική ΖΩΗ…
    Θα νιώσετε υπέροχα.Πιστέψτε μας,Αξίζει. Σας ευχαριστούμε ολόψυχα από ΚΑΡΔΙΑΣ ! Και μη ξεχνάτε ποτέ. ΟΤΑΝ ΔΙΝΕΙΣ, ΔΕΝ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ, ΝΙΩΘΕΙΣ.
    ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΦΙΛΟΙ ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΟΝ ΔΙΑΡΚΗ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΦΤΩΧΕΙΑΣ. ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.
    Σας Ευχαριστούμε
    ΦΙΛΙΚΑ ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ
    ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΑΣΙΝΗ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ, ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΟΥΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ.
    (ΝΟΜΙΚΟΣ - ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ-ΚΩΝ/ΝΟΣ ΔΙΑΚΟΣ)
    Κουνάνης Ελευθέριος Φραγκίσκος.
    Μηχανικός Εργαστηριακός Εκπαιδευτικός - Παιδαγωγός, ΑμεΑ.
    Μέλος της Παναττικής-Επιτροπής κατά της ηλεκτρομαγνητικής ενέργειας.
    Μέλος κ Σύμβουλος για τις ευπαθείς ομάδες του Πανελλαδικού Συνδέσμου ΠΑΣΥΠΚΑ, συνανθρώπων μας με κινητικά και άλλα προβλήματα.
    Ιδρυτής και συντονιστής Κέντρων Απασχόλησης και μέριμνας, ΑμεΑΙ, στην Ελλάδα.
    Ιδρυτής κ Υπεύθυνος της Ελληνικής Πράσινης Εθελοντικής Ομάδας Ανιδιοτελούς Προσφοράς κ Κοινωνικής Αλληλεγγύης για τις Ευπαθείς Κοινωνικές Ομάδες κ τα ΑμεΑ.
    Πρ. Αντιπρόεδρος του 1ου Πράσινου Ξενώνα Ευπαθών Κοινωνικών Ομάδων, ΑμεΑ κ Τρίτης Ηλικίας στον Σκαραμαγκά.
    Πρόεδρος του Εκπολιτιστικού Εξωραϊστικού & Αθλητικού Συλλόγου Άνω Γαλατσίου.
    http://users.otenet.gr/~fracisko/
    www.pasipka.gr/
    www.e-galatsi.gr/
    http://7frag.spaces.live.com/Blog/
    http://frang-koynanis.blogspot.com/
    http://www.google.gr/ =Γράφεις, ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΣ ΚΟΥΝΑΝΗΣ Η ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ
    http://ano-galatsi.blogspot.com/
    http://otan-dineis-pote-de.pblogs.gr/
    http://www.enisxisi.gr/
    http://www.facebook.com/home.php?ref=home#/profile.php?id=1664446772&ref=profile
    http://www.e-grammi.gr/
    http://www.ecogreens-gr.org/cms/
    http://e-thesprotia.pblogs.gr/2009/04/oikologoi-prasinoi.html#comments
    http://www.facebook.com/profile.php?id=1664446772&ref=profile#/home.php?ref=home

    ΠΡΟΣΟΧΗ - ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΗ!!!

    ΥΓ =ΒΕΒΑΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΔΟΘΗΚΑΝ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΠΟΥ ΛΑΒΑΜΕ, ΣΙΤΙΣΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΣΧΑ(ΜΕΓΑΛΗ - ΤΕΤΑΡΤΗ)
    1)ΜΕ 350 ΚΙΛΑ ΤΡΟΦΙΜΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ - ΓΑΛΗΝΗΣ ΆΠΟΡΩΝ ΣΤΟ ΓΑΛΑΤΣΙ ΓΙΑ 150 ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ.ΠΑΡΕΛΑΒΕ Η Κ.ΠΟ ΠΗ ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΥ.

    2)ΕΠΙΣΗΣ ΘΑ ΔΟΘΟΥΝ ΣΤΟ ΕΝΟΡΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΆΠΟΡΩΝ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ,ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ, ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ,ΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΓΙΑ 700 ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ Κ ΣΤΟΝ ΞΕΝΩΝΑ(ΠΑΛΑΙΟ-ΜΟΝΑ ΣΤΗΡΙ)ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΤΗΝ ΘΗΒΑ.ΘΑ ΠΑΡΑΛΑΒΕΙ ΜΕΤΑ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΚΑΛΕΣΜΑ Ο Κ. ΦΑΝΗΣ ΤΣΑΚΩΝΑΣ.
    ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΑ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ Κ.ΤΣΙΡΟΥ Η ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΣΕ,ΘΑ ΚΑΛΥΨΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΡΟΥΣ ΚΑΤΑ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΤΟΥ.
    Ο ΛΑΟΣ ΑΣ ΒΓΑΛΕΙ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΤΟΥ.
    ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΥΧΗΘΟΥΜΕ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ Η ΕΠΑΙΤΕΙΑ ΣΤΟ ΓΑΛΑΤΣΙ ΣΤΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ !ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΜΑΘΑΜΕ Κ ΒΓΗΚΕ Κ ΣΤΟΝ ΤΟΠΙΚΟ ΤΥΠΟ ΤΟΥ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ ΟΤΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΡΟΥΧΙΣΜΟ ΑΦΟΥ ΤΟΥ ΦΕΡΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ Κ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ Κ ΠΙΟ ΑΙΣΧΡΟ. ΟΤΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΜΟΝΟ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΣΤΟ ΓΑΛΑΤΣΙ!!! ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΕΛΕΟΣ ΚΑΙ ΝΤΡΟΠΗ. ΑΙΣΧΟΣ.

    ΤΟ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟ ΑΝΑΣΤΑΣΙΜΟ ΜΥΝΗΜΑ, ΑΣ ΜΑΣ ΕΜΠΝΕΥΣΕΙ ΚΑΙ ΑΣ ΠΥΡΑΚΤΩΣΕΙ ΤΟ ΠΕΙΣΜΑ ΜΑΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΟΤΑΞΟΥΜΕ ΤΟ ΥΠΕΡΤΡΟΦΙΚΟ ΜΑΣ ΕΓΩ !!! ΣΤΟ ΠΑΝΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΕΜΕΙΣ.....
    ΟΜΑΔΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ, ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ 21ος ΑΙΩΝΑΣ ΜΕ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΝ ΠΑΝΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΕΡΓΑΤΗ, ΘΕΟΔΩΡΟ ΤΟΥΝΤΑ.

    ΑΓΩΝΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΦΤΩΧΕΙΑΣ! ΦΙΛΟΙ ΚΑΙ ΑΔΕΡΦΙΑ ! ΤΟ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟ ΑΝΑΣΤΑΣΙΜΟ ΜΥΝΗΜΑ, ΑΣ ΜΑΣ ΕΜΠΝΕΥΣΕΙ ΚΑΙ ΑΣ ΠΥΡΑΚΤΩΣΕΙ ΤΟ ΠΕΙΣΜΑ ΜΑΣ,ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΟΤΑΞΟΥΜΕ ΤΟ ΥΠΕΡΤΡΟΦΙΚΟ ΜΑΣ ΕΓΩ !!! ΣΤΟ ΠΑΝΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΕΜΕΙΣ.ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΦΙΛΟΙ ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΟΝ ΔΙΑΡΚΗ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΦΤΩΧΕΙΑΣ. ΦΙΛΙΚΑ ΜΕ ΕΚΤΙΜΗ ΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ, ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ Κ ΤΟΥΣ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ. Σε συνεργασία με τον Δημοτικό Ανεξάρτητο Συνδυασμό, ΓΑΛΑΤΣΙ 21ος ΑΙΩΝΑΣ και τον Θεόδωρο Τούντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΗΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΦΤΩΧΕΙΑΣ. ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ, ΑΔΥΝΑΜΕΣ ΟΜΑΔΕΣ, τα ΑμεΑ Κ τις ΕΥΠΑΘΕΙΣ ΟΜΑΔΕΣ
    ΑΓΩΝΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΦΤΩΧΕΙΑΣ ΓΑΛΑΤΣΙ 21ος ΑΙΩΝΑΣ, ΟΜΑΔΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ
    ΣΥΝΕΧΗΣ ΑΓΩΝΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΦΤΩΧΕΙΑΣ !
    ΑΝΑΜΕΤΑΔΩΣΤΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΦΤΩΧΕΙΑΣ !!! ΓΙΑ τα ΑμεΑ Κ τις ΕΥΠΑΘΕΙΣ ΟΜΑΔΕΣ.

    Η ΑΓΚΑΛΙΑ ΜΑΣ ΞΑΝ'ΑΝΟΙΓΕΙ ΔΙΑΠΛΑΤΑ(Όπως πάντα αλωστε) και θα περιμένει τους οικονομικά αδύναμους συμπολίτες μας να τους προσφέρει μια ζεστή αγκαλιά ένα χαμόγελο(Ρουχισμό, Παπούτσια παιχνίδια(καινούργια και μη)και(ότι άλλο έχουμε)ΤΡΟΦΙΜΑ και ΓΑΛΑΤΑ για να βγει το Καλοκαίρι γιατί όλες οι σιτίσεις θα είναι κλειστές και βέβαια ο χειμώνας, πιο ανώδυνα στις ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΩΡΕΣ που περνάει ή χώρα μας αλλά και όλη η ΑΝΘΡΩΠΟ ΤΗΤΑ(ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΟΘΟΥΝ ΣΕ ΙΔΡΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΕ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ). ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΦΤΑΙΕΙ, ΑΛΛΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΕΙΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΟΤΑΝ ΟΙ ΜΕΓΙΣΤΑΝΕΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ, ΕΧΟΥΝ ΕΞΑΘΛΙΩΣΕΙ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ?

    ΤΕΛΙΚΑ ΓΙΝΕΣΑΙ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΤΟΥ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥ Η ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ! ! !

    (Καλαμών 36 στο Άνω Γαλάτσι Καραγιαννέικα) 11.00 το πρωί έως και 8.00 το ΒΡΑΔΥ.27 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΕΩΣ Κ 27 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΦΤΩΧΕΙΑΣ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΛΙΘΑΡΑΚΙ. ΟΙ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΟΠΟΙΕΣ ΩΡΕΣ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ).

    Η ΠΙΟ ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ! ! ! ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ, ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ ΟΙ ΑΝΑΓΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΕΣ.

    ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΠΡΑΣΙΝΗ ΟΜΑΔΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΓΑΛΑΤΣΙ 21ος ΑΙΩΝΑΣ ΜΕ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ Κ ΥΠΟΨ. ΔΗΜΑΡΧΟ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ ΤΟΝ ΠΑΝΑ ΝΘΡΩΠΙΝΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΕΡΓΑΤΗ ΘΕΟΔΩΡΟ ΤΟΥΝΤΑ.
    Ελευθέριος Φραγκίσκος Κουνάνης, Μαίρη Πουλάκη, Θοδωρής Τούντας , ρίτσα Χριστοφόρου, Βλάσσης Μακρίδης, Γιάννης Μουτσόπουλος, Νίκος Χατζής, Γρηγόρης Αδαμόπουλος, Αγγέλα Παναγοπούλου, Δημή τρης Μαλέρος, Δημήτρης Τούντας, Αντα Μονογιού, Ελευ θερία Αλαβάνου, Αντώνης Πολυχρόνης και όλοι οι Εθελοντές μας (Από Γαλάτσι, Π. Ψυχικό, Αγ. Παρασκευή, Παλλήνη, Κρήτη, Από όλη την ΕΛΛΑΔΑ κ το ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ).
    ΥΓ: Στα τηλέφωνα 210.2923785 και 6977.650564. Oτι πληροφορία θελήσετε, θα σας ενημερώνει ο Φραγκίσκος Κουνάνης.

    ΟΙ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΑΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ 35 ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΜΕΤΕΡΙΖΙ.

    ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΤΗΡΙΞΑΜΕ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΓΑΛΗΝΗΣ ΠΡΟΣΦΕΡΑΜΕ ΤΟ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΣΧΑ! ΣΤΙΣ 150 ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΑΔΥΝΑΜΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ.

    ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΤΟ ΓΑΛΑΤΣΙ ΜΑΣ, ΠΩΣ ΗΤΑΝ ΟΙ ΕΥΠΑΘΕΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΕΠΙ ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΤΟΥΝΤΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑ ΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΟΥ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΗΡΕ Ο ΙΑΤΡΟΣ Κ. ΤΣΙΡΟΣ ΚΑΙ ΓΥΡΙΣΕ ΤΟ ΤΟΠΟ ΜΑΣ 50 ΧΡΟΝΙΑ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΑΦΗΣΕ ΣΤΟΥΣ ΚΑΙΑΔΕΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΑΣ. ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΔΙΚΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΚΑΙΩΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΡ. ΚΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΜΑΣ, ΘΕΟΔΩΡΟ ΤΟΥΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟ ΓΑΛΑΤΣΙ ΜΑΣ ΟΠΩΣ ΤΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩ ΝΙΑΣ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΤΟ ΦΤΙΑΧΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟ 2004 Ο ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΤΟΥΝΤΑΣ.
    ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ !!!
    ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΕ ΚΟΝΤΡΑ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ, ΠΡΟΣΦΕΡΑΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ (ΟΤΙ ΕΙΧΑΜΕ) ΤΡΟΦΙΜΑ,ΓΑΛΑΤΑ,ΡΟΥΧΙΣΜΟ, ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ, ΚΟΥΒΕΡΤΕΣ,ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΚΛΠ. 27, 28, 29 ΜΑΡΤΙΟΥ ΕΚΤΟΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ - ΓΑΛΗΝΗΣ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΤΕΤΑΡΤΗ. Η ΑΝΤΑΜΟΙΒΗ ΜΑΣ ΕΝΑ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥΣ.

    ΑΞΙΖΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΤΟ ΒΑΛΕΙΣ ΣΤΟΧΟ ΓΙΑ ΣΤΑΣΗ ΖΩΗΣ ? Η ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΕΙ, ΟΙ ΑΛΛΟΙ ??? ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΔΙΚΕΣ ΣΑΣ. ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ.
    ΜΕ ΦΙΛΙΚΟΥΣ ΧΕΡΕΤΙΣΜΟΥΣ ΑΠ'ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ, ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ.

    Ο Άνθρωπος του κόσμου

    Αγαπήσαμε και αγαπάμε τον κόσμο από καρδιάς. Είμαστε κοντά του πάντα. Αυτός αφού μας αφουγκραστεί και μας πιστέψει, μας πλησιάζει, μας αγκαλιάζει και περιμένει και τη δική μας αγκαλιά, ένα ζεστό χάδι, ένα γλυκό λόγο. Είναι πολύ δύσκολο να τον πλησιάσεις γιατί οι έξω του λένε πολλά και φοβάται. Πολλές φορές την αλήθεια την αποδιώχνει. Όταν όμως σε φέρει κοντά του είναι η ώρα πού του έχεις κερδίσεις την εμπιστοσύνη και αυτό γιατί φοβάται με ότι συμβαίνει σήμερα γύρω του.
    Μέχρι να αποδειχτεί το αντίθετο, αν αποδειχτεί γιατί οι μάσκες κάποτε πέφτουν η συνεχίζει πισώπλατα η λυκοφιλία!!!

    Δεν λατρέψαμε τις ιεραρχίες, ούτε λυγίσαμε το γόνατο μπροστά στο χρήμα και το ψέμα, αλλά συνεχίζουμε την προσπάθειά μας με επίκεντρο πάντα τον Άνθρωπο.

    Δε χαμογελάσαμε ψεύτικα ποτέ σε κανένα, μα ούτε κραυγάσαμε μια ηχώ για να λατρέψουμε, κάτι το εφήμερο κάτι το ψεύτικο, ανάμεσα στα πλήθη.

    Δεν ήμασταν άλλος ένας αριθμός, ήμασταν μαζί τους και νόμισαν ότι μας είχαν, μα δεν ήμασταν δικοί τους ποτέ, γιατί ανήκαμε στον πλησίον μας.

    Ήμαστε και θάμαστε μόνοι εκείνη την ώρα, αλλά δεν θα πάψουμε ποτέ μέχρι το τέλος να δίνουμε τα πάντα κατ’ εντολή του, όσο μπορούμε σε αυτούς που μας χρειάζονται πραγματικά.

    Αν θα μείνουμε η όχι ζωντανοί στην μνήμη τους ή ξεχασμέ νοι, δε πρόκειται αυτό, να φρενάρει την ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΗ προσφορά μας και την πίστη μας για τον μεγαλύτερο επαναστάτη και μύστη του κόσμου.

    Αυτό πού πρέπει εμείς να κάνουμε (όσο μπορεί ο καθένας) πιστεύουμε ταπεινά ότι το κάνουμε. Αν το πράττουμε καλά, αν τα καταφέρνουμε, ας το κρίνει άλλος.

    Το ζητούμενο είναι για ότι θες να κάνεις κάντο χωρίς υποκρισία χωρίς λόγια αλλά με πράξεις με ήθος και αξιοπρέπεια απέναντι στον ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ.
    Και ας είναι προς τα έξω δυνατή η έξωθεν καλή μαρτυρία ‘’παράδειγμα προς μίμηση’’ αντί για υποκρισία και αχαρισ τία, με παραμέτρους τον ωχ ωχαδερφισμό και το δε βαριέσαι εγώ θα φτιάξω τον ΑΝΘΡΩΠΟ του κόσμου’’ Θυμηθείτε τον μεγάλο Καζαντζάκη ΄Να αγαπάς την ευθύνη. Να λες: Εγώ μονάχος μου έχω χρέος να σώσω τη γης. Άμα δεν σωθεί εγώ θα φταίω.
    Έτσι μάθαμε να τον λέμε εμείς αυτόν που αγαπήσαμε και θα αγαπάμε από καρδιάς μέχρι τέλους για να φτιάξουμε πολιτείες της κοινωνίας και ένα κόσμο που θα χωράει όλους τους κόσμους μέσα !

    Ολόψυχα σε όλους Υγεία και ψυχής ηρεμία.
    Μόνο μια χάρη κλείνοντας θέλω να σας ζητήσω, τίποτα για μας.
    Παράκληση από καρδιάς! Κτυπάτε την διπλανή σας πόρτα, μπορεί να σας χρειάζεται πραγματικά κάποιος.
    Αν σας γεμίσει αυτή σας η πράξη, τότε συνεχίστε για όλο τον χρόνο μέχρι το ταξίδι στην αιωνιότητα στη πραγματική ΖΩΗ…
    Θα νιώσετε υπέροχα.Πιστέψτε μας,Αξίζει. Σας ευχαριστούμε ολόψυχα από ΚΑΡΔΙΑΣ ! Και μη ξεχνάτε ποτέ. ΟΤΑΝ ΔΙΝΕΙΣ, ΔΕΝ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ, ΝΙΩΘΕΙΣ.
    ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΦΙΛΟΙ ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΟΝ ΔΙΑΡΚΗ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΦΤΩΧΕΙΑΣ. ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.
    Σας Ευχαριστούμε
    ΦΙΛΙΚΑ ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ
    ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΑΣΙΝΗ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ, ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΟΥΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ.
    (ΝΟΜΙΚΟΣ - ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ-ΚΩΝ/ΝΟΣ ΔΙΑΚΟΣ)
    Κουνάνης Ελευθέριος Φραγκίσκος.
    Μηχανικός Εργαστηριακός Εκπαιδευτικός - Παιδαγωγός, ΑμεΑ.
    Μέλος της Παναττικής-Επιτροπής κατά της ηλεκτρομαγνητικής ενέργειας.
    Μέλος κ Σύμβουλος για τις ευπαθείς ομάδες του Πανελλαδικού Συνδέσμου ΠΑΣΥΠΚΑ, συνανθρώπων μας με κινητικά και άλλα προβλήματα.
    Ιδρυτής και συντονιστής Κέντρων Απασχόλησης και μέριμνας, ΑμεΑΙ, στην Ελλάδα.
    Ιδρυτής κ Υπεύθυνος της Ελληνικής Πράσινης Εθελοντικής Ομάδας Ανιδιοτελούς Προσφοράς κ Κοινωνικής Αλληλεγγύης για τις Ευπαθείς Κοινωνικές Ομάδες κ τα ΑμεΑ.
    Πρ. Αντιπρόεδρος του 1ου Πράσινου Ξενώνα Ευπαθών Κοινωνικών Ομάδων, ΑμεΑ κ Τρίτης Ηλικίας στον Σκαραμαγκά.
    Πρόεδρος του Εκπολιτιστικού Εξωραϊστικού & Αθλητικού Συλλόγου Άνω Γαλατσίου.
    http://users.otenet.gr/~fracisko/
    www.pasipka.gr/
    www.e-galatsi.gr/
    http://7frag.spaces.live.com/Blog/
    http://frang-koynanis.blogspot.com/
    http://www.google.gr/ =Γράφεις, ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΣ ΚΟΥΝΑΝΗΣ Η ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ
    http://ano-galatsi.blogspot.com/
    http://otan-dineis-pote-de.pblogs.gr/
    http://www.enisxisi.gr/
    http://www.facebook.com/home.php?ref=home#/profile.php?id=1664446772&ref=profile
    http://www.e-grammi.gr/
    http://www.ecogreens-gr.org/cms/
    http://e-thesprotia.pblogs.gr/2009/04/oikologoi-prasinoi.html#comments
    http://www.facebook.com/profile.php?id=1664446772&ref=profile#/home.php?ref=home

    ΠΡΟΣΟΧΗ - ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΗ!!!

    ΥΓ =ΒΕΒΑΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΔΟΘΗΚΑΝ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΠΟΥ ΛΑΒΑΜΕ, ΣΙΤΙΣΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΣΧΑ(ΜΕΓΑΛΗ - ΤΕΤΑΡΤΗ)
    1)ΜΕ 350 ΚΙΛΑ ΤΡΟΦΙΜΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ - ΓΑΛΗΝΗΣ ΆΠΟΡΩΝ ΣΤΟ ΓΑΛΑΤΣΙ ΓΙΑ 150 ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ.ΠΑΡΕΛΑΒΕ Η Κ.ΠΟ ΠΗ ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΥ.

    2)ΕΠΙΣΗΣ ΘΑ ΔΟΘΟΥΝ ΣΤΟ ΕΝΟΡΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΆΠΟΡΩΝ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ,ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ, ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ,ΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΓΙΑ 700 ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ Κ ΣΤΟΝ ΞΕΝΩΝΑ(ΠΑΛΑΙΟ-ΜΟΝΑ ΣΤΗΡΙ)ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΤΗΝ ΘΗΒΑ.ΘΑ ΠΑΡΑΛΑΒΕΙ ΜΕΤΑ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΚΑΛΕΣΜΑ Ο Κ. ΦΑΝΗΣ ΤΣΑΚΩΝΑΣ.
    ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΑ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ Κ.ΤΣΙΡΟΥ Η ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΣΕ,ΘΑ ΚΑΛΥΨΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΡΟΥΣ ΚΑΤΑ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΤΟΥ.
    Ο ΛΑΟΣ ΑΣ ΒΓΑΛΕΙ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΤΟΥ.
    ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΥΧΗΘΟΥΜΕ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ Η ΕΠΑΙΤΕΙΑ ΣΤΟ ΓΑΛΑΤΣΙ ΣΤΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ !ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΜΑΘΑΜΕ Κ ΒΓΗΚΕ Κ ΣΤΟΝ ΤΟΠΙΚΟ ΤΥΠΟ ΤΟΥ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ ΟΤΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΡΟΥΧΙΣΜΟ ΑΦΟΥ ΤΟΥ ΦΕΡΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ Κ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ Κ ΠΙΟ ΑΙΣΧΡΟ. ΟΤΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΜΟΝΟ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΣΤΟ ΓΑΛΑΤΣΙ!!! ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΕΛΕΟΣ ΚΑΙ ΝΤΡΟΠΗ. ΑΙΣΧΟΣ.

    ΤΟ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟ ΑΝΑΣΤΑΣΙΜΟ ΜΥΝΗΜΑ, ΑΣ ΜΑΣ ΕΜΠΝΕΥΣΕΙ ΚΑΙ ΑΣ ΠΥΡΑΚΤΩΣΕΙ ΤΟ ΠΕΙΣΜΑ ΜΑΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΟΤΑΞΟΥΜΕ ΤΟ ΥΠΕΡΤΡΟΦΙΚΟ ΜΑΣ ΕΓΩ !!! ΣΤΟ ΠΑΝΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΕΜΕΙΣ.....
    ΟΜΑΔΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ, ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ 21ος ΑΙΩΝΑΣ ΜΕ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΝ ΠΑΝΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΕΡΓΑΤΗ, ΘΕΟΔΩΡΟ ΤΟΥΝΤΑ.

    ΑΓΩΝΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΦΤΩΧΕΙΑΣ! ΦΙΛΟΙ ΚΑΙ ΑΔΕΡΦΙΑ ! ΤΟ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟ ΑΝΑΣΤΑΣΙΜΟ ΜΥΝΗΜΑ, ΑΣ ΜΑΣ ΕΜΠΝΕΥΣΕΙ ΚΑΙ ΑΣ ΠΥΡΑΚΤΩΣΕΙ ΤΟ ΠΕΙΣΜΑ ΜΑΣ,ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΟΤΑΞΟΥΜΕ ΤΟ ΥΠΕΡΤΡΟΦΙΚΟ ΜΑΣ ΕΓΩ !!! ΣΤΟ ΠΑΝΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΕΜΕΙΣ.ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΦΙΛΟΙ ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΟΝ ΔΙΑΡΚΗ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΦΤΩΧΕΙΑΣ. ΦΙΛΙΚΑ ΜΕ ΕΚΤΙΜΗ ΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ, ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ Κ ΤΟΥΣ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ. Σε συνεργασία με τον Δημοτικό Ανεξάρτητο Συνδυασμό, ΓΑΛΑΤΣΙ 21ος ΑΙΩΝΑΣ και τον Θεόδωρο Τούντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση