GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μέχρι πού θα ...φτάσουν;

Aπό το http://greki-gr.blogspot.com/ . Κουρασμένοι, ταλαιπωρημένοι, φορτωμένοι με σκάνδαλα … συνεχίζουν !!! Μέχρι που θα φτάσουν;

Aπό το http://greki-gr.blogspot.com/
.
Κουρασμένοι, ταλαιπωρημένοι, φορτωμένοι με σκάνδαλα … συνεχίζουν !!! Μέχρι που θα φτάσουν;

32 σχόλια

  1. ●1974-Σήμερα: Πατέντα "οι φιλελεύθεροι - αντινεοφιλελεύθεροι σοσιαλιστές" και ιδεολογικές διαστροφές: Ούτε στα πιο τρελά του όνειρα δέν θα μπορούσε να φανταστεί ο Ελευθέριος Βενιζέλος, ότι θα έφταναν στο σημείο να ταυτίσουν τον Φιλελευθερισμό με τον Σοσιαλισμό. Στην Ελλάδα βέβαια όλα γίνονται, και επειδή ο Σοφοκλής Βενιζέλος ήταν στο ίδιο πολιτικό φορέα με τον Γεώργιο Παπανδρέου, έφτασαν οι σύντροφοι του κινήματος σήμερα να καπηλεύονται την Ελληνική ιστορία και να ταυτίζουν την Ένωση Φιλελευθέρων του Ελευθερίου Βενιζέλου με το... Πανελλήνιο Σοσιαλιστικό κίνημα!!! Ιστορική παρανόηση θα μου πείτε, βλέπε... "Φιλελεύθερη Σοσιαλιστική Κρήτη". Ιστορική παρανόηση, ή έχουν "μπερδέψει τα μπούτια τους" ιδεολογικά στο "κίνημα λαού" ΠΑΣΟΚ. Σύμφωνα με τις λογικές που ακολουθούν, εάν ο Γιωργάκης πήγαινε στο ΚΚΕ, θα έβγαινε ο ριζοσπάστης να μιλάει για... "Βενιζελική αριστερή παράταξη".Η πατέντα... φιλελευθερισμού, αντιφιλελευθερισμού, σοσιαλισμού και χάσαμε τον ιδεολογικό μας μπούσουλα μπάς και πάρουμε "φιλελεύθεροσοσιαλιστικούς" ψήφους πέτυχε, στην χώρα μας όλα γίνονται. "Σύντροφος" λοιπόν κι ο... Ελευθέριος Βενιζέλος. Και εάν λάβουμε υπόψην μας ότι και ο Αρης Βελουχιώτης αποτελεί παράδειγμα διαφωτισμού για το κίνημα βάσει των ιδεολογικών του αρχών, ταυτίστηκαν ακόμα και ο Βενιζέλος με τον Βελουχιώτη. Κρατηθείτε παιδιά, στην χώρα του παραλόγου όλα γίνονται. Η Ελλάδα ποτέ δεν πεθαίνει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 1974-Σήμερα: Πατέντα ταυτοποίησης χούντας - Νέας Δημοκρατίας. Το ΠΑΣΟΚ πάντα καλλιεργούσε αυτήν την τακτική, ώστε να περάσει έμμεσα το μήνυμα ότι η χούντα των συνταγματαρχών 1967-1974 είναι ταυτόσημη με την παράταξη της Νέας Δημοκρατίας, χρησιμοποιώντας τον όρο «δεξιά», ενώ παράλληλα φρόντισε να καλλιεργηθεί στον κοινό μέσο νου η αντίληψη ότι «η δεξιά είναι ενάντια στο συμφέρον του λαού». Ακόμα και στην παιδεία πλάσαρε έμμεσα αυτά τα ιδεολογήματα (πχ στο βιβλίο Γεωγραφίας Γυμνασίου εκδόσεως 1982 αναφερόταν ότι η Αλβανία, όπως και οι άλλες ανατολικοευρωπαϊκές χώρες είναι μια ανεπτυγμένη βιομηχανικά χώρα). Η πατέντα ταυτοποίησης πέτυχε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 1981-1989:Πατέντα αναγνώρισης «εθνικής αντίστασης». Τι το ευφυέστερο ώστε να κερδίσει μεγάλη μερίδα ψηφοφόρων της ΕΔΑ (Αριστερά) ΚΚΕ. Κατηγορήθηκαν για άλλη μια φορά οι «δεξιοί» και ηρωποιήθηκαν οι αριστεροί αντάρτες, τα έργα των οποίων συνοψίζονται κυρίως στις σφαγές των Ελλήνων από το ΕΑΜ. Αφού έφτασε πλέον στο σημείο να ηρωποιηθεί και να κηρυχθεί ήρωας ο Άρης Βελουχιώτης, ο οποίος επιγραμματικά αξίζει να αναφέρουμε ότι έσφαξε ΧΙΛΙΑΔΕΣ κόσμο την περίοδο της κατοχής και έστειλε εκατοντάδες Ελληνόπουλα στο παιδομάζωμα της Ρωσίας, τα οποία και βρήκαν τραγικό θάνατο στην «γη της επαγγελίας του σοσιαλισμού - Ρωσία». Η πατέντα ΕΑΜ πέτυχε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 2004-2005:Η γαλάζια πατέντα του ΠΑΣΟΚ, οι διορισμοί των «γαλάζιων παιδιών». Σκοπός της συγκεκριμένης πατέντας, να μην μπορεί η ΝΔ να κάνει διορισμούς, έτσι ώστε όποιος θέλει να διοριστεί στο δημόσιο να μπορεί μόνο μέσω ΠΑΣΟΚ. Σε συνδυασμό με τα σημερινά υψηλά επίπεδα ανεργίας (άλλο ένα πράσινο έργο) και την επιτακτική ανάγκη διορισμού των νέων, οι οποίοι βλέπουν ότι ΜΟΝΟ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ στην Ελλάδα πλέον αξίζει και αμείβει (άλλο ένα πράσινο έργο) αφού το ΠΑΣΟΚ διέλυσε τον ιδιωτικό τομέα , οι νέοι βλέπουν ότι το ΠΑΣΟΚ έχει κάθε δικαίωμα να διορίζει τους δικούς του και να «μην ανοίγει μύτη», ενώ εάν η ΝΔ προχωρήσει σε κομματικούς διορισμούς (όπως πολύ έξυπνα και ΕΜΜΕΣΑ με πατέντες τύπου ΑΣΕΠ το ΠΑΣΟΚ έκανε), τότε θα βγει πάλι το ΠΑΣΟΚ να κατηγορεί την ΝΔ για αναξιοκρατία και έλλειψη διαφάνειας στις προσλήψεις. Σκοπός της πατέντας να προσελκύσει νέους οπαδούς/ψηφοφόρους στο κίνημα, με την ελπίδα του διορισμού. Η πατέντα «τα γαλάζια παιδιά» φαίνεται να έχει επιτυχία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 1999-2004: Η πατέντα Ελληνοποιήσεων. Για να εισπράξει ψήφους το κίνημα έφτασε σε σημείο στις εκλογές του 2000 να Ελληνοποιήσει χιλιάδες αλλοδαπούς ωστε να το ψηφίσουν. Ειδικά στην Βόρεια Ελλάδα (Φλώρινα,Πέλλα,Κιλκίς κ.α.) το ποσοστό των Αλβανών οι οποίοι Ελληνοποιήθηκαν ήταν διψήφιο όσον αφορά το εκλογικό σώμα,δηλαδή ξεπέρασε το 10%!!! Δεν είναι τυχαίο λοιπόν που όλοι οι Αλβανοί,Βούλγαροι,Ρουμάνοι κ.α. είναι ΟΛΟΙ ΠΑΣΟΚ!!! Η πατέντα είχε αποτέλεσμα. Το κίνημα κέρδισε τις εκλογές του 2000 με διαφορά 1% (70.000 ψήφοι), και στις εκλογές του 2004 διατηρήθηκε στο 40,6%! Άλλη μια πατέντα ΠΑΣΟΚ (εις βάρος του ελληνισμού) η οποία πέτυχε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πατέντα μετατόπισης ευθυνών οικονομικής κρίσης και σκανδάλων της περιόδου 1989-1990 στην ΝΔ ("Το... βρώμικο 89"): Σε συνεργασία με τα ΜΜΕ και δημοσιογραφους (Νίκος Κακαουνάκης, Μάκης Τριανταφυλλόπουλος, Γιώργος Τράγκας στον τότε Sky 100,4 εκπομπή "Εν Αθήναις" κ.α., Μιχάλης Γαργαλάκος στον Αθήνα 99,1 του Μάκη Κουρή κ.α.) το ΠΑΣΟΚ πέτυχε το ακατόρθωτο!!! Να μετατοπίσει όλο το πολιτικό βάρος της περιόδου 1989-1990 στην κυβέρνηση Κ.Μητσοτάκη, και να παρουσιάζει τα σκάνδαλα και την οικονομική κρίση της περιόδου ώς αποτέλεσμα πολιτικών της ΝΔ,η οποία "διέσυρε" με "λάσπη" και "ανυπόστατη σκανδαλολογία" τον μεγάλο ηγέτη Ανδρέα Παπανδρέου. Ας μην ξεχνάμε βέβαια ότι το κλίμα της εποχής σε περίπτωση καταδίκης του Ανδρέα σηματοδοτούσε αυτομάτως "νέο εμφύλιο" στην Ελλάδα, και ότι στο ειδικό δικαστήριο του περίφημου σκανδάλου Κοσκωτά, είχαμε την αθώωση του Ανδρέα Παπανδρέου λόγω αμφιβολιών με ψήφους 7 προς 6, την καταδίκη του Δημήτρη Τσοβόλα και την αθώωση του Μένιου Κουτσόγιωργα λόγω θανάτου κατα την διάρκεια της δίκης!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. 2004-2006 Πατέντα "οι συμβασιούχοι" : Κατα την τριετία 2001-2004 το κίνημα προχώρησε στον διορισμό 250.000 συμβασιούχων στην δημόσια διοίκηση για καθαρά ψηφοθηρικούς λόγους, χωρίς να το επιτρέπουν τα οικονομικά δεδομένα της εποχής. Βλέποντας ότι τα δημόσια ταμεία δεν άντεχαν στην μονιμοποίησή τους, το ΠΑΣΟΚ τους άφησε σε καθεστώς ομηρίας, και έβαλε την επόμενη κυβέρνηση να "βγάλει το φίδι απ'την τρύπα"! Σήμερα το ΠΑΣΟΚ βγαίνει και κατηγορεί την κυβέρνηση ΝΔ στο ότι δεν προχώρησε στην μονιμοποίησή τους! Δηλαδή το ΠΑΣΟΚ το οποίο δεν μονιμοποίησε κανέναν και είχε τους συμβασιούχους σε καθεστώς ομηρίας είναι ο "συμπαραστάτης" των συμβασιούχων, και η ΝΔ η οποία μονιμοποιεί (και μάλιστα χωρίς να το επιτέπουν τα ταμεία του κράτους) όσους χαρακτηρίζονται απο το συμβούλιο επικρατείας ώς υπάλληλοι που καλύπτουν "πάγιες και διαρκείς ανάγκες του δημοσίου" είναι ο "εχθρός του εργαζόμενου λαού και των συμβασιούχων"! Σκοπός της πατέντας να μετατοπισθούν όλες οι ευθύνες "ομηρίας" των συμβασιούχων στην ΝΔ! Η πατέντα πέτυχε, και μάλιστα ευθύνη φέρουν και πολλά στελέχη της ΝΔ, τα οποία με δηλώσεις τους προεκλογικά έταζαν μονιμοποίηση σε όλους τους συμβασιούχους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Νέα πατέντα 2004-2006: Προσπάθεια "ηρωωποίησης" του Ανδρέα Παπανδρέου και εν συνεχεία τών Παπανδρέου. Με την συγκεκριμένη πατέντα ολοκληρώνεται το σχέδιο αλλαγής ηγεσίας του Φεβρουαρίου 2004! Με την συνεργασία επώνυμων δημοσιογράφων και ΜΜΕ, το κίνημα προσπαθεί να αλλιώσει την ιστορική αλήθεια της περιόδου 1989-1990 και να παρουσιάσει τον ηγέτη του κινήματος ως "θύμα" σκευωρίας η οποία στήθηκε απο τον Κ.Μητσοτάκη. Στόχος η "ηρωωποίηση" ή καλύτερα η "αγιοποίηση" του Ανδρέα Παπανδρέου, ωστε κατα πρώτον να μετατοπισθούν οι ευθύνες των "κακών ημερών λιτότητας" στις κυβερνήσεις Κ.Μητσοτάκη και Κ.Σημίτη, και εν συνεχεία να ταυτιστεί (στην συνείδηση της κοινής γνώμης) το πρόσωπο του Ανδρέα με τον Γιωργάκη Παπανδρέου, ωστε να κερδιθούν οι εκλογές του 2008

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΝΑ ΤΑ ΛΕΕΙ Ο ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ, ΝΑ ΠΕΙΣ ΣΕ ΔΙΑΒΑΛΛΕΙ, ΑΥΤΟΙ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΤΑ ΛΕΓΑΝΕ, ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΞΕΧΑΣΑΜΕ;

    Αγαπητοί ηθικά άμεμπτοι πρασινοφρουροί, σας θυμίζω τι λέγανε τα πρωτοκλασάτα στελέχη σας μέχρι πρόσφατα:

    1) "Ο Ελληνας πολίτης αηδιάζει απο την έκταση της διαφθοράς σε πολλούς τομείς των δημοσίων υπηρεσιών.
    Αρνείται να καθυστερεί ολόκληρη η Ελληνική κοινωνία απο τα μικροσυμφέροντα συντεχνιών, η μεγαλύτερα συμφέροντα που θέλουν να κηδεμονεύσουν την πολιτική ζωή. Πολλοί πολίτες θεωρούν πως το ίδιο το ΠΑΣΟΚ έχει γίνει μέρος του κατεστημένου"
    ( Γιωργάκης Παπανδρέου, Καθημερινή 12-10-2003 )

    2) "Χρειάζοταν να αποκαλύψει η Αυριανή οτι έχει ο κ. Μαλέσιος σπίτι απο τον κ. Αθανασούλη, για να μάθει ο πρωθυπουργός οτι μια γενιά στελεχών του, την οποίαν το Μαξίμου διαδίδει ως "διάδοχο γενιά", έχει μέλη που έχουν παίξει στο Χρηματιστήριο με την μετοχή αυτής της ύποπτης εταιρίας;"
    ( Θεόδωρος Πάγκαλος 17-4-2003 )

    3) "Χωρίς λαδάκι, δεν κινείται η μηχανή. Η διαφθορά αγγίζει και αφορά ολόκληρη την Ελληνική κοινωνία"
    ( Θεόδωρος Πάγκαλος, Απογευματινή 22-10-2002 )

    4) "Κανείς απο εμάς δεν αρνείται την ανεργία, τις ελλείψεις του κράτους, τα φαινόμενα διαφθοράς"
    ( Βάσω Παπανδρέου 19-1-2002, 3η Συνοδος Κ.Ε. ΠΑΣΟΚ )

    5) "Θυμάμαι οτι ο πρωθυπουργός Κ.Σημιτης ενοχλείτο κέθε φορά που ανέφερε κάποιος αυτό το θέμα της διαφθοράς. Όχι γιατι δεν υπάρχει, αλλα γιατι το αναφέραμε. Βλέπω οτι τώρα κηρύσσει τον πόλεμο κατά της διαφθοράς. Έιναι αργά, αλλα είναι επιτέλους κάτι..."
    ( Θεόδωρος Πάγκαλος 10-2-2002 )

    6) "Ορισμένα κρούσματα διαφθοράς έχουν δημιουργήσει κρίση αξιοπιστίας"
    ( Χρήστος Παπουτσής 7-10-2000 )

    7) "Καθυστερεί η έκδοση μιας σύνταξης για ένα, δυο, τρία χρονια, μέχρι να λαδωσει ο συνταξιουχος. Η θέση στο ΙΚΑ πωλείται 5 εκατομμύρια. Για ενα κοινό νεκροταφείο, πληρώθηκαν μίζες 700 εκατομμυρίων δραχμών"
    ( Γ. Καψής 6η συνοδος Κ.Ε ΠΑΣΟΚ, 1999 )

    8)"Γιατί ενώ τώρα καταδικάζεις και ορθώς το φαινόμενο Σαλαλέ,αγνοήθηκε η πιεστική πρότασή μου να θεσμοθετηθεί η απαγόρευση πρόσληψης δημοσίων υπαλλήλων σε επιχειρήσεις με τις οποίες συναλλάσσονταν;
    Γιατί, ενω τώρα προτείνεις τομές για την πάταξη της διαφθοράς απέκρουσες μαζι με ΟΛΗ την ηγετική ομάδα, την πρότασή μου για να αναληφθεί εκστρατεία κατά της διαφθοράς;"
    (Γ.Καψής, ανοικτή επιστολή στον γραμματέα του ΠΑΣΟΚ, Κ. Σκανδαλίδη 18-10-2000 )

    9) "Οι αεριτζήδες κυριαρχούν. Η διαφθορά θερίζει στο Δημόσιο..."
    ( Γεράσιμος Αρσένης 8-9-2002 )


    10) "Πολλά απο τα στελέχη μας, εχουν ενσωματωθεί στην πλουτοκρατία"
    ( Θεόδωρος Πάγκαλος, ΤΑ ΝΕΑ 17-6-2003 )

    Και αφου τελείωσαν οι 10 "εντολές"... και το κερασάκι...

    "Εμείς, ΔΕΝ κλεψαμε !!!"

    ( Hazo-giorgo Παπανδρεου 16-5-2007 )

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΥΠΟΚΡΙΤΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΓΙΩΡΓΑΚΗ.

    Όποιος ξαναψηφίσει αυτόν και τη συμμορία του θα βαράει το κεφάλι του στον τοίχο.

    Τι νέο να περιμένουμε από τα πράσινα λαμόγια, ΠΟΣΟ ΑΛΛΟ θέλουν να ΚΛΕΨΟΥΝ;

    Νομίζουν οι απατεώνες ότι επειδή πέρασε μια πενταετία εμείς ΞΕΧΑΣΑΜΕ τι μας κάνανε 20 χρόνια, οι ΔΑΣΚΑΛΟΙ ΤΗΣ ΚΛΕΨΙΑΣ; Επειδή βάλανε τον κλαψιάρη τον Παπακωνσταντίνου να λασπολογεί καθημερινά στις τηλεοράσεις, νομίζουν ότι δεν καταλαβαίνουμε ποιοι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ θα κυβερνούν εάν τους ξαναψηφίσουμε;

    Νομίζουν, για παράδειγμα, ότι ξεχάσαμε το χρηματιστήριο και τα εκατομμύρια Ελλήνων που έμειναν άφραγκοι;

    Νομίζουν ότι ξεχάσαμε που μπήκανε πάμπτωχοι στην πολιτική και τώρα μένουν σε βιλάρες με πισίνες;

    ΑΠΟ ΜΕΓΑΛΑ ΛΟΓΙΑ ΧΟΡΤΑΣΑΜΕ ΓΙΩΡΓΑΚΗ, ΔΕΝ ΞΑΝΑΤΣΙΜΠΑΜΕ.

    Ο Γιωργάκης λέει ότι αγωνίζεται για το καλό του φτωχού λαού και τον πιάνουν επ’ αυτοφώρω να συσκέπτεται ΜΥΣΤΙΚΑ με μερικούς από τους μεγαλύτερους μεγαλοκαρχαρίες και αιμορουφήχτρες της χώρας;

    ΤΕΤΟΙΟ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΛΑΟ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΩΡΓΑΚΗ;

    Λαός είναι ο Λάτσης της Eurobank,

    ο Θεοδωρόπουλος της Δέλτα,

    ο εφοπλιστής Λασκαρίδης με τα ξενοδοχεία και τα καζίνα,

    ο Γεράρδος του Πλαίσιου,

    ο Καλιτσάντζης του Μπόμπολα,

    ο Διβάνης με τα ξενοδοχεία,

    ο Βασιλάκης της Aegean,

    ο Μυτιληναίος με τα εργοστάσιά του και

    ο Σκλαβενίτης με τα σουπερμάρκετ του;

    ΠΑΣ ΝΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΛΑΝΕΙΣ ΕΝΤΕΛΩΣ ΓΙΩΡΓΑΚΗ, Η ΑΠΛΑ ΦΑΙΝΟΜΑΣΤΕ ΜΑΛΑΚΕΣ;

    Όποιος δημοκράτης ξαναψηφίσει πασόκ είναι άξιος της μοίρας του και να μην παραπονιέται για αυτά που θα λουστεί!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ο Γιωργάκης συμμετείχε τόσα χρόνια στα πράσινα υπουργικά συμβούλια.

    ΗΞΕΡΕ να χρηματοδοτεί 220 Μ.Κ.Ο. ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ τίποτε για τα εκατοντάδες εκατομμύρια των «ωφέλιμων πληρωμών» της Siemens, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΡΩΤΗΣΕ.

    Ο Σημίτης ΗΞΕΡΕ να σκορπίζει ΑΠΊΘΑΝΑ κομματικά λεφτά στις εκλογές,
    ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ποιός έδινε τα εκατομμύρια, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΡΩΤΗΣΕ.

    Ο Τσουκάτος ΗΞΕΡΕ ότι τα λεφτά έρχονταν από τη Μίζενς και ήταν παράνομα,
    ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ με ποιό αντάλλαγμα έδινε τα λεφτά η Μίζενς, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΡΩΤΗΣΕ.

    Η γραμματέας ΗΞΕΡΕ ότι το πασόκ έπαιρνε παράνομα μεγάλα ποσά,
    ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ την προέλευση, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΡΩΤΗΣΕ.

    Οι υπεύθυνοι των οικονομικών του κόμματος ΗΞΕΡΑΝ να εισπράττουν λεφτά,
    ΔΕΝ ΗΞΕΡΑΝ τα ονόματα των μεγάλων χρηματοδοτών, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΡΩΤΗΣΑΝ.

    ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΗ ΤΣΙΠΑ ;

    ΤΟΣΟ ΗΛΙΘΙΟΙ ΦΑΙΝΟΜΑΣΤΕ ;

    Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ SIEMENS ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΞΕΚΑΘΑΡΗ ΚΑΙ ΚΑΡΑΜΠΙΝΑΤΗ ΠΟΥ ΟΣOI ΕΜΠΛΕΚΟΝΤΑΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΣΤΕΝΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ.

    ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΤΑ ΠΟΣΑ.

    ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ Η ΝΤΡΟΠΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Μέχρι το ξεπουλημα των συνόρων ίσως?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Υπομονή, θάρθει ο απόφοιτος του πίκπα, λέει.
    Έχει και σχέδιο για την οικονομία, λέει.
    Δεν το ανακοινώνει όμως σε κανένα για να μη του το κλέψουν.
    Ρε βλαμμένο, τζέφρυ τσάντ, μας δούλευε ο πατέρας αλλά αυτός ήταν γλυκόλογος τουλάχιστον, παρόλο που ήταν μαέστρος της ψευτιάς.
    Εσένα ποιος λογικός άνθρωπος θα σε ψηφίσει;
    Αφού χάνεις λάδια γλυκέ μου, τόκαψες το μοτέρ (άσε που ήταν από την αρχή ιμιτασιόν)!
    Άντε να παίξεις με τα άλλα τα πλουσιόπαιδα εκεί στα βόρεια προάστια ή τις γειτονιές της Μινεσότας στην Αμερική, που γεννήθηκες και μεγάλωσες.
    Δεν χρειαζόμαστε αμερικάνους προστάτες πια, οι Έλληνες μπορούν να αποφασίζουν για το μέλλον τους χωρίς την «προστασία» νταβατζήδων, ιδιαίτερα υπερατλαντικών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. 1. ΠΑΣΟΚ - ΔΥΝΑΜΗ ΕΥΘΥΝΗΣ.
    Πόση ευθύνη μπορεί να επικαλεστεί ένα κόμμα του οποίου δεκάδες παλιά στελέχη έχουν κατακρεουργήσει την οικονομία και την ηθική της χώρας και όμως ζητούν ΠΑΛΙ την ψήφο μας;
    Εντάξει, να εμπιστευθούμε τον κύριο Παπανδρέου σαν ένα καινούργιο ηγέτη αλλά τί θα γίνει με τη βρώμικη προίκα των στελεχών που κουβαλάει από το παρελθόν; Μπορείς να μου ζητάς πάλι την ψήφο μου όταν μοστράρεις φάτσα-κάρτα το Χρυσοχοίδη, τον Παπουτσή, τη Βάσω, τη Δαμανάκη, το Ρέππα, το Λαλιώτη και όλο το κακό συναπάντημα;
    Διώξε πρώτα κύριε Παπανδρέου τη φύρα και ξαναμιλάμε.
    Για ποιά αλλαγή να σε ψηφίσω, αφού σας ξέρω από παλιά.
    Δηλαδή εάν αλλάξω τον αρχηγό του Ολυμπιακού αυτό σημαίνει ότι άλλαξε και η ομάδα; Αφού όλη άμυνα, η επίθεση και το κέντρο είναι οι ίδιοι παίκτες πώς προσπαθείς να με πείσεις ότι άλλαξε η ομάδα;
    2. ΠΑΣΟΚ-ΔΥΝΑΜΗ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗΣ.
    Εντάξει, τη θέλω την προοπτική αλλά που είναι; Δείξτη μου και θα είμαι δίπλα σου.
    Όταν ρωτάνε τον κ. Παπανδρέου για το σχέδιό του για την οικονομία απαντάει με ευχολόγια (χρήμα στο λαό, άφθονη περίθαλψη, εξαιρετική παιδεία, θα πάρω από τους πλούσιους και θα τα δώσω στους φτωχούς, τέρμα η ανεργία κλπ, εξαιρετικά πρωτότυπα πράγματα).
    Ωραία, εμένα μου αρέσουν αυτά.
    Όταν τον ρωτάς (όπως πρόσφατα στο Ζάππειο) πώς συγκεκριμένα θα τα κάνεις αυτά απαντά ότι θα σας πώ μόλις προκηρυχθούν οι εκλογές.
    Μάλλον το οικονομικό του πρόγραμμα θα είναι τόσο φοβερό που το κρατάει επτασφράγιστο μυστικό για να μην του το κλέψει ο Καραμανλής.
    ΔΗΛΑΔΗ, ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ, Ο ΤΥΠΟΣ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ.
    Εντάξει ρε φιλάρα, μας δούλευε ο πατέρας σου αλλά ήταν και μάγκας και γλυκόλογος και καπάτσος, αλλά να μας δουλεύει και ένας κουραμπιές πάει πολύ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ - ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

    Οι φαταούλες επιχειρηματίες είναι ΑΠΌΛΥΤΑ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ να ρίξουν τον Καραμανλή.

    Χρησιμοποιούν κάθε αθέμιτο μέσο για να κατασυκοφαντήσουν και να λοιδωρήσουν τη ΝΔ, να βοηθήσουν το Γιωργάκη, να αναδείξουν τον Αδόλφο Καρατζαφέρη και να θάψουν το Σύριζα και το ΚΚΕ.

    ΡΕ ΘΕΟΜΠΑΙΚΤΕΣ, ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΥΦΛΟΣ;

    Νομίζετε ότι δεν βλέπουμε ότι εδώ και ένα δίμηνο εμφανίζονται:

    Στα πρωινάδικα: ο Γεωργιάδης και ο Βελόπουλος

    Στα μεσημεριανά : o Γεωργιάδης, ο Βελόπουλος και ο Αϊβαλιώτης

    Στα βραδυνά : o Γεωργιάδης, ο Βελόπουλος, ο Αϊβαλιώτης και ο Πλεύρης

    ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ (λάιφστάϊλ, δελτία ειδήσεων, κλαψουρο-σοόυ, κουτσομπολίστικα) εμφανίζονται ολημερίς και οληνυχτίς όλα τα ανωτέρω παλιόπαιδα του Λάος, μαζί βέβαια με τον καραγκιόζη Αδόλφο Καρατζαφέρη.

    ΜΟΝΟ ΤΑ ΔΕΛΤΙΑ ΚΑΙΡΟΥ ΔΕΝ ΛΕΝΕ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΙΡΟ ΟΙ ΝΕΟΦΑΣΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΣΤΑ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

    Πόσο καιρό έχουμε να δούμε στα ιδιωτικά κανάλια σχολιασμούς από τον Τσίπρα και τον Αλαβάνο; Σπάνια κάτι ψιλο-φευγαλέες δηλώσεις που τις κόβουν μάλιστα στη μέση, προφανώς μόνο για ξεκάρφωμα.

    Πόσο καιρό έχουμε να δούμε καλεσμένους στα ιδιωτικά κανάλια τον Αβραμόπουλο, το Σαμαρά, το Στυλιανίδη, το Δένδια και τους περισσότερους νεο-δημοκράτες; Ο Γκιουλέκας που είναι υπεύθυνος τύπου της ΝΔ έχει εξαφανιστεί από προσώπου γής, η Πατριανάκου για τα ιδιωτικά κανάλια είναι παντελώς άγνωστη.

    Όταν καλούν νεοδημοκράτη, καλούν μόνο τους γνωστούς γραφικούς τύπους για να τους λοιδωρήσουν και να τους ξεφτιλίσουν.

    To 1989 οι πολιτικοί έδωσαν (και σωστά) τη δυνατότητα σε ιδιώτες να φτιάξουν κανάλια για να γλυτώσουμε από την πλύση εγκεφάλου των κρατικών καναλιών, που είναι στα χέρια της εκάστοτε κυβέρνησης.

    ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΜΕ ΑΥΤΟΙ ΟΙ 4 ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΝΑ ΑΝΕΒΟΚΑΤΕΒΑΖΟΥΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ.

    Κύριε Μπόμπολα (με το Mega, το Πρώτο Ψέμμα, την Ημερησία, και τις δεκάδες επιχειρήσεις σου),

    κύριε Λαμπράκη (με τα Νέα, το Βήμα και τις λοιπές σου επιχειρηματικές δραστηριότητες),

    κύριε Αλαφούζο (με την Καθημερινή, το Σκάϊ, τα καράβια και τις λοιπές επιχειρήσεις σου)

    κύριε Κυριακού (με τον Αντένα και τα καραβάκια σου)

    θέλω να σας πώ κάτι από καιρό.

    Εσείς μπορεί να είσαστε πλούσιοι και εμείς μεροκαματιάρηδες, αλλά ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΥΤΕ ΧΑΖΟΙ, ΟΥΤΕ ΑΜΟΡΦΩΤΟΙ.

    Και έχουμε και ένα άλλο πλεονέκτημα, ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ.

    Για την ακρίβεια γύρω στα 4 εκατομμύρια.

    Άει σιχτίρ λοιπόν και σείς και τα λεφτά σας και οι επιχειρήσεις σας, τα σάβανα δεν έχουν τσέπες ρεεεε !!!

    Και ένα τελευταίο, που καλό θα είναι να θυμάστε.

    Οι Έλληνες δεν είμαστε ούτε Αλβανοί, ούτε Αμερικάνοι, ούτε Ρώσοι, ούτε κάν Γερμανοί.

    Εμείς είχαμε δημοκρατία την εποχή που οι άλλοι λαοί ζούσαν σε σπηλιές και τρώγανε ρίζες.

    Την σκέψη μας δεν μπορείτε να την ελέγξετε, όσο και να προσπαθήσετε, όσα κόλπα του αμερικάνικου μάρκετιγκ και να χρησιμοποιήσετε.

    Μπουρλότο θα σας κάνουμε εάν συνεχίσετε έτσι.

    Η Δημοκρατία δεν θα δολοφονηθεί στη χώρα που τη γέννησε, τουλάχιστον όχι από 4 σικελικές και μασονικές οικογένειες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Τελικά φαίνεται ότι σε αυτό το κόμμα όλοι έχουν κολλήσει το αλτσχάιμερ του αρχηγού.
    Τι συμβαίνει παιδάκια, σας βάζουν τίποτε εκεί στα συνέδρια και έχετε παραφρονήσει;
    Τα πολύπλοκα δεν τα καταλαβαίνετε και με τα απλά μπερδεύεστε.
    Από το Γενάρη σας ρωτάμε να μας εξηγήσετε ΓΙΑΤΙ ο απόφοιτος του πίκπα δεν δέχθηκε να γίνουν οι επόμενες εκλογές με το νόμο Παυλόπουλου, που ευνοεί ιδιαίτερα το πρώτο κόμμα και μας λέτε άλλα λόγια να αγαπιόμαστε.
    6 μήνες τώρα λέτε ότι είσαστε σίγουροι ότι θα είστε πρώτο κόμμα στις επόμενες εκλογές, ΟΚ. Αφού ο νόμος Παυλόπουλου ευνοεί το πρώτο κόμμα γιατί δεν τον δέχεστε λοιπόν;
    Δύο είναι οι πιθανές εξηγήσεις:
    Πρώτο, έχετε εντελώς μπερδευτεί. Θα έπρεπε μόνοι σας έχετε καταλάβει ότι με το βλακογιώργο στην ηγεσία σας δεν πρόκειται ΠΟΤΕ να κερδίσετε (όσο και να σας βοηθούν ο Μπόμπολας, ο Λαμπράκης, ο Αλαφούζος, ο Κοντομηνάς, ο Κυριακού και ο Βρυώνης).
    Δεύτερο, οι δημοσκοπήσεις που βλέπουμε να παίζουν κάθε Σαββατοκύριακο είναι μαιμού, πάντα ήτανε. Κάθε σαββατοκύριακο δημοσκοπήσεις υπέρ του πασόκ και εσείς δεν θέλετε τον εκλογικό νόμο που ευνοεί το πρώτο κόμμα, άρα ξέρετε ότι είναι μαιμού και κάνετε την πάπια.
    Τι να πεί κανείς, περαστικά στους φανατικούς πράσινους μουτζαχεντίν.
    Πηγαίνετε σε κανένα γιατρό και, εάν ούτε αυτός δεν μπορέσει να βοηθήσει, ρίξτε το στη θρησκεία, που ξέρεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΣΥΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΟΠΛΟΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΒΑΡΚΟΥΛΕΣ ;

    Τρικυμία στο κρανίο έχει φέρει στους πασόκους η Ζίμενς.

    Πραγματικά νεοδημοκρατικά σκάνδαλα δεν υπάρχουν γι’ αυτό προσπαθούν να βαφτίσουν σκάνδαλο ότι περπατάει, ότι κολυμπάει και ότι πετάει.

    Ονόμασαν σκάνδαλο τις υποκλοπές, τη στιγμή που υποκλεπτόμενος ήταν ο ίδιος ο πρωθυπουργός.

    Ονόμασαν σκάνδαλο τα ξενοπηδήματα του Ζαχόπουλου, λες και αυτό ήταν ευθύνη του Καραμανλή.

    Ονόμασαν σκάνδαλο το Βατοπέδι, που ηταν μιά υπόθεση που είχαν ξεκινήσει οι ίδιοι οι πασόκοι με το Φωτιάδη και το Δρύ και που ανέδειξε το μεγάλο πρόβλημα επικάλυψης αρμοδιοτήτων στης δημόσιας διοίκησης, λές και ο καραμανλής πρωτο-ίδρυσε το δημόσιο το 2004.

    Ονόμασαν σκάνδαλο Παυλίδη μία υποτιθέμενη μίζα μόλις 100.000 ευρώ του 2005 (γιατί βγήκε τώρα όλοι υποψιαζόμαστε) χωρίς ίχνος στοιχείων.

    Κύριοι πρασινοφρουροί, αυτά που ονομάζετε σκάνδαλα είναι ΧΕΙΡΟΒΟΜΒΙΔΕΣ ΚΡΟΤΟΥ ΛΑΜΨΗΣ.

    Όσο και να πυροβολείτε τον Καραμανλή είναι άτρωτος, γιατί είναι έντιμος, ίσιος και νοιάζεται μόνο για το καλό της χώρας.

    Αυτό δεν αρέσει σε πολλούς που είχαν μάθει αλλιώς, είχαν μάθει στο πάρε-δώσε, γι' αυτό τον πολεμούν σαν λυσσασμένα σκυλιά.

    Δεν αρέσει στους καναλάρχες γιατί είχαν μάθει να ανεβοκατεβάζουν κυβερνήσεις (Λαμπράκης), δεν αρέσει στους επιχειρηματίες γιατί δεν παίρνουν πια χαριστικές κρατικές δουλειές (Μπόμπολας, Κυριακού, Αλαφούζος), δεν αρέσει στους αμερικάνους γιατί δεν γονατίζει στις εντολές τους.

    Με λίγα λόγια, ο Καραμανλής γενικώς δεν "συνεργάζεται", ούτε ένα μυστικό δείπνο δεν κάνει μαζί τους, σαν το Γιωργάκη.

    Να δούμε τί καταλαβαίνει και ο λαός από όλα αυτά.

    Η Ζίμενς είναι το μεγαλύτερο σκάνδαλο στην Eλλάδα, μετά βέβαια το σκάνδαλο του Χρηματισηρίου.

    Μιλάμε για ΧΟΝΤΡΑ ΛΕΦΤΑ.

    Φαίνεται ότι εμπλέκονται τουλάχιστον 40 άτομα με πάνω από 450 ύποπτους τραπεζικούς λογαριασμούς.

    Η Ζίμενς Γερμανίας στοιχειοθετεί ότι μεταξύ 1997 και 2004 έχει δώσει για μίζες στην Ελλάδα περίπου 130 εκατομμύρια.

    ΒΑΛΕ ΔΙΠΛΑ ΣΤΑ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΑ 100 ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ ΤΟΥ ΠΑΥΛΙΔΗ (που μας έχουν πρήξει δυό μήνες τώρα οι καναλάρχες) ΤΑ 130 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΤΗΣ ΖΙΜΕΝΣ ΚΑΙ ΕΛΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΔΙΑΦΘΟΡΑ.

    Σε περίπτωση που ο βλακογιώργος δεν καταλαβαίνει τη διαφορά, η Ζίμενς είναι 1.300 φορές μεγαλύτερη από τον Παυλίδη.

    Επειδή ξέρω ότι ΠΑΛΙ ο Αϊνστάϊν μας δεν θα καταλάβει τη διαφορά να το κάνω ακόμη πιό λιανά.

    Από την Ομόνοια μέχρι το Σύνταγμα είναι 1 χιλιόμετρο.

    Από την Ομόνοια μέχρι την Κωνσταντινούπολη είναι 1.300 χιλιόμετρα.

    Πήγαινε Γιωργάκη μου με το ποδηλατάκι σου μέχρι την Κωνσταντινούπολη και εγώ θα πάω μέχρι το Σύνταγμα.

    Όταν γυρίσεις έλα να με βρείς και να δούμε πως θα σου φανεί εάν σου πώ :

    Έλα μωρέ, τί Σύνταγμα τί Κωνσταντινούπολη, το ίδιο πράγμα είναι.

    (Φαντάσου ότι αυτό το αργόστροφο λέει ότι θα σώσει και την Ελλάδα από την παγκόσμια κρίση ).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Η ΜΟΝΗ παράταξη που πάγια στρέφεται κατά των συμφερόντων της χώρας είναι το πασόκ.
    1.Προσχεδιασμένα ρίχνουν τη χώρα στην ακυβερνησία, αλλάζοντας τους εκλογικούς νόμους όταν βλέπουν ότι χάνουν τις εκλογές (1989 κουτσόγιωργας, 2003 σκανδαλίδης).
    2.Αφήνουν πάντα πίσω τους τεράστια χρέη κάθε φορά που τους μαυρίζει ο λαός (το 1990 ουσιαστικά η χώρα πτώχευσε, το 2004 το ίδιο).
    3.Ξεδιάντροπα αντεθνικός ο ρόλος τους και ιδιαίτερα του γιωργάκη στα κρίσιμα εθνικά θέματα (σκόπια, κυπριακό, αγωγοί, λιμάνια).
    4.Ειδικά τη δεκαετία του 80 δίχασαν το λαό σε "εμείς" και "εκείνοι" και διόρισαν κάθε αγράμματο συγγενή και φίλο στο δημόσιο, προφανώς ψηφοθηρικά. Έτσι δημιουργήθηκε ένας τερατώδης δημόσιος τομέας που θα μας δημιουργεί ελλείμματα για πολλά χρόνια ακόμη.
    ΦΙΛΟΙ ΠΑΣΟΚΟΙ, ΕΑΝ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ Ο ΛΑΟΣ ΕΧΕΙ ΞΕΧΑΣΕΙ ΠΟΙΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΣΑΣΤΕ, ΚΟΥΝΗΣΤΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΑΣ ΝΑ ΑΝΑΚΑΤΕΥΤΕΙ ΤΟ ΚΟΥΡΚΟΥΤΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Αυτοί είναι Πολωνοί μεταξύ πρωινής
    καί μεσημεριανής βότκας.
    Τό greki,πίνει μόνο όταν παίρνει τήν
    πράσινη κάρτα.
    Αναστάσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Μέρα με τη μέρα η συμμορία Καραμανλή απομακρύνεται όλο και πιο πολύ από την εξουσία την οποία ίσως να ξαναδούν μετά από πολλά πολλά χρόνια .
    Όμως όπως κάθε συμμορία ετσι κι αυτή δύσκολα θα παράδοση την εξουσία ετσι απλά … πολύ φοβάμαι για νέο αιματοκύλισμα της Ελλάδας .
    Ολοι τους είναι μια συμμορία αδίστακτη επικίνδυνη και αιμοσταγής ….
    Δείτε πόσα εγκλήματα σε βάρος του ελληνικού λαού έχει κάνει και είναι ακόμη γαντζωμένη στην εξουσία ……

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ζούμε μέρες ΔΟΞΑΣ.

    Ζούμε ΔΟΞΑΣΜΕΝΕΣ ΜΕΡΕΣ.

    ΚΑΙ ΤΑ 3 ΚΡΑΤΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΜΕΤΑΔΙΔΟΥΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ.

    Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ "ΑΡΤΟΣ ΚΑΙ ΘΕΑΜΑΤΑ"-ΚΟΛΟΣΙΑΙΟΝ σε πλήρη εξέλιξη.

    ΖΟΥΜΕ ΜΕΡΕΣ 21ης ΑΠΡΙΛΙΟΥ 1967.






    Ζούμε μέρες ΔΟΞΑΣ.

    Ζούμε ΔΟΞΑΣΜΕΝΕΣ ΜΕΡΕΣ.

    ΚΑΙ ΤΑ 3 ΚΡΑΤΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΜΕΤΑΔΙΔΟΥΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ.

    Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ "ΑΡΤΟΣ ΚΑΙ ΘΕΑΜΑΤΑ"-ΚΟΛΟΣΙΑΙΟΝ σε πλήρη εξέλιξη.

    ΖΟΥΜΕ ΜΕΡΕΣ 21ης ΑΠΡΙΛΙΟΥ 1967.








    Ζούμε μέρες ΔΟΞΑΣ.

    Ζούμε ΔΟΞΑΣΜΕΝΕΣ ΜΕΡΕΣ.

    ΚΑΙ ΤΑ 3 ΚΡΑΤΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΜΕΤΑΔΙΔΟΥΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ.

    Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ "ΑΡΤΟΣ ΚΑΙ ΘΕΑΜΑΤΑ"-ΚΟΛΟΣΙΑΙΟΝ σε πλήρη εξέλιξη.

    ΖΟΥΜΕ ΜΕΡΕΣ 21ης ΑΠΡΙΛΙΟΥ 1967.







    Ζούμε μέρες ΔΟΞΑΣ.

    Ζούμε ΔΟΞΑΣΜΕΝΕΣ ΜΕΡΕΣ.

    ΚΑΙ ΤΑ 3 ΚΡΑΤΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΜΕΤΑΔΙΔΟΥΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ.

    Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ "ΑΡΤΟΣ ΚΑΙ ΘΕΑΜΑΤΑ"-ΚΟΛΟΣΙΑΙΟΝ σε πλήρη εξέλιξη.

    ΖΟΥΜΕ ΜΕΡΕΣ 21ης ΑΠΡΙΛΙΟΥ 1967.




    και τα 3 κρατικά κανάλια μεταδίδουν ποδοσφαιρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Άκουσα και είδα στις ειδήσεις το βράδυ, 22 Απριλίου 2009, στον τηλεοπτικό σταθμό SKY, την παρακάτω είδηση και Ε Φ Ρ Ι Ξ Α!
    Στο Αγαθονήσι, ένα νησάκι με «150 περίπου» κατοίκους Έλληνες, οι λαθρομετανάστες , Τούρκοι και άλλοι, είναι περίπου 1100! Χ Ι ΛΙ Ο Ι Ε Κ Α Τ Ο!
    Εάν αυτό δεν είναι κατάληψη, εσκεμμένη και προμελετημένη από την Τ Ο Υ Ρ Κ Ι Α, τότε τι είναι;
    Ποιοι ΕΛΛΗΝΕΣ Π Ρ Ο Δ Ο Τ Ε Σ το κρύβανε;
    Αυτή είναι η εθνική σημασία που δίνουν στο νησί αυτό οι κυβερνώντες εθνικόφρονες, δηλαδή οι πατριώτες του μπλα μπλα μπλα μπλα!
    Π Ρ Ο Δ Ο Τ Ε Σ !
    Τώρα κατάλαβα και γιατί πετάνε πάνω από το νησάκι οι Τούρκοι πιλότοι.....
    Για να δίνουν θάρρος και κουράγιο στους συμπατριώτες τους και σε άλλους που είναι σε αυτήν την αποστολή........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Πρέπει να οργανωθεί και ο Παπακωνσταντίνου στα blog, να γράψει καμιά 30ριά 10σέλιδα κατεβατά για τον μπουχέσα και να πληρώσει 2 σκουπιδιάρηδες να τα βάζουν με copy-paste 10 φορές σε κάθε ανάρτηση όπως κάνει ο Αντώναρος.
    Τί λέτε καλή ιδέα?
    Θα σκάσει ο Αντώναρος απ'το κακό του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ο Κωστάκης ο δευτερός, ο μικρός, ο επονομαζόμενος και μπουχέσας,
    θα μείνει στην ιστορία ως ο πρωθυπουργός των πέντε σκανδάλων.
    Υποκλοπές, Πακιστανοί, κουμπάροι, ομόλογα, βατοπέδιο.
    Υποκλοπές, Πακιστανοί, κουμπάροι, ομόλογα, βατοπέδιο.
    Τα πέντε σκάνδαλα, όπως λέμε οι εφτά πληγές του Φαραώ,
    έχουνε και δύο μεγάλα κερασάκια
    Το οικολογικό με τις μεγάλες φωτιές,
    Το οικονομικό με τις μεγάλες αρπαχτές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΣΚΑΝΔΑΛΟ 1 : ΥΠΟΚΛΟΠΕΣ.ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΓΑΡΓΑΡΑ.ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΙΜΩΡΗΘΗΚΕ.

    ΣΚΑΝΔΑΛΟ 2 : ΑΠΑΓΩΓΗ ΠΑΚΙΣΤΑΝΩΝ.ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΠΑΤΣΟΥΣ ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ.
    ΝΟΜΟΣ ΠΛΑΙΣΙΟ: XΙΛΙΑΔΕΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΦΟΙΤΗΤΩΝ.ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΣΧΟΛΕΣ ΣΕ ΤΕΙ ΚΑΙ ΑΕΙ ΣΕ ΚΑΤΑΛΗΨΗ.ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΑΠΟ ΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΜΠΑΤΣΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΝΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΤΟ ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ.

    ΥΠΟΘΕΣΗ ΖΑΡΤΙΝΙΕΡΑ: ΟΥΔΕΝ ΣΧΟΛΙΟ.Η ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΣΥΓΚΑΛΥΨΗ ΚΑΙ Η ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ ΤΙΜΩΡΙΑ ΤΩΝ ΧΟΥΝΤΙΚΩΝ ΜΠΑΤΣΩΝ.

    ΟΜΟΛΟΓΑ: ΛΗΣΤΕΨΑΝ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΔΕΚΑΡΑΣ.ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΙΜΩΡΗΘΗΚΕ.

    ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΖΑΧΟΠΟΥΛΟΥ: ΥΠΟΠΤΗ ΦΥΛΑΚΙΣΗ ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΕΣΑ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΗ 35ΝΡΟΝΗ.ΦΗΜΕΣ ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΑΤΑΣΤΑΛΕΙΕΣ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ.

    ΣΚΑΝΔΑΛΟ SIEMENS: ΑΠΟΣΙΩΠΑΤΕ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΩΝ ΚΑΝΑΛΑΔΩΝ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΠΟΙΟΣ ΠΗΡΕ ΤΟ DVD.

    ΦΩΤΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΝΗΘΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΑΣΤΕΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΠΟΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ ΕΙΤΕ ΞΕΝΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΕΙΤΕ ΑΝΑΡΧΙΚΟΥΣ.ΦΗΜΕΣ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΠΟΛΛΑ ΟΙΚΟΠΕΔΑ ΚΑΜΕΝΑ ΕΧΟΥΝ ΕΙΔΗ ΠΟΥΛΗΘΕΙ.ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΙΜΩΡΗΘΗΚΕ.


    ΦΗΜΕΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΙΑΝΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΠΙΑΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ.

    ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ: ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΕΡΓΙΕΣ.Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΡΟΧΩΡΑΕΙ ΑΚΑΘΕΚΤΗ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ.ΣΥΝΤΑΞΗ ΠΡΩΤΑ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Αντώναρε θέλω και εγώ, θέλω και για μένα να γράψεις μερικά πολυσέλιδα μηνύματα να τα βάζω σε κάθε ανάρτηση.
    Έχω μεγάλα οικονομικά προβλήματα τον τελευταίο καιρό και θέλω να κονομήσω κάτι τώρα που γυρίζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΒΛΑΚΟΥΛΗ ΒΛΑΚΑ.
    ΟΧΙ Ο ΑΝΤΩΝΑΡΟΣ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ
    ΜΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΣΟΥ
    ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΤΟ ΠΡΕΣΣ.
    ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΜΕ
    ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ.
    ΓΙΑ ΝΑ ΣΠΑΣΟΥΜΕ ΠΛΑΚΑ
    ΜΕ ΒΛΑΚΟΖΩΑ ΠΑΣΟΚ.
    ΓΕΝΙΚΑ ΣΕ ΕΧΟΥΜΕ ΧΕΣΜΕΝΟ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΕΠΕΙΓΟΝ : ΓΙΑ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΜΙΛΑ Η Μ. ΜΑΤΣΟΥΚΑ...

    Διαψεύδει κατηγορηματικά η ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Μαίρη Ματσούκα, την πληροφορία που μεταδόθηκε και σύμφωνα με την οποία θα είναι στο ψηφοδέλτιο για το Ευωρκοινοβούλιο του ...ΛΑΟΣ !
    Η ίδια, αλλά και το περιβάλλον της, υποστηρίζει πως πρόκειται για προβοκάτσια, την οποία, μάλιστα, είχε πληροφορηθεί πως θα επιχειρηθεί, μία εβδομάδα πριν...

    Σύμφωνα με άλλη πληροφορία - μη διασταυρωμένη - η κ. Ματσούκα, θα είναι υποψήφια, με το ΠΑΣΟΚ, στις εθνικές εκλογές, κατά πάσα πιθανότητα στη Β΄Αθήνας ενώ λέγεται ότι στην Ευρωβουλή θα μετακομίσει ο Δρ Κουτσούκος Αναστάσιος, λόγω της αφοσίωσής του στον Γιώργο Παπανδρέου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Π Ρ Ο Σ Ο Χ Η ... ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ.
    Παρακαλείται ο Ψυχασθενής της
    πράσινης πτέρυγας.

    the Bloopers team (Μ.Γ.Δ)
    Τόπος: Toronto : Ontario 5 : Καναδάς.
    Με
    Τα ιστολόγιά Μέλη Ομάδας
    Λες Μαλακίες Urfurslaag Imperial Attorney General Γκάρμπαλος ATHENA GiaNt Βουλευτής Πορδομανής
    Συγκλίνουσες αντιθέσεις: ο Αγιος και οι... Bloopers (ωχ!) bloopers (ath.proxy.svr) the Bloopers team, (the Narrator) Imperial Attorney General ο αγιος
    Το Μαλακελειό του Μαλακιάρη (ver.2

    Και,Ιστολόγια που παρακολουθεί
    GRIOT ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ
    THEOULINI
    totroktiko
    Άει σιχτιρ
    Αιρετική Πολιτεία - Heretic Republic (Greek Language Edition)
    ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΕΜΟ
    Λες Μαλακίες
    Ο Dr.Φλάντζας συμβουλέυη

    ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΤΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ
    ΓΙΑ ΤΙΣ ΧΗΜΙΟΘΕΡΑΠΕΙΕΣ
    ΚΑΙ ΤΑ ΗΛΕΚΤΡΟΣΟΚ ΤΟΥ.

    ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΨΥΧΙΑΤΡΕΙΑ U.S.A.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Θα φτασουν μεχρι εκει που τους τροφοδοτει η εκλογικη πελατεα τους που με τοσο παθος συντηρουν.Ταλαμογια μας εχουν καπελωσει και τα χρυσοπληρωνουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση