GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Για τα μάτια της ...Όλγας‏

Διαγράψανε τον Σχοινά! Γίνεται της κακομοίρας στη ΝΔ Ρεθύμνου Της ΠΟΠΗΣ ΠΑΠΑΔΑΚΗ (ΡΕΘΕΜΝΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ - http://www.rethnea.gr/news ) Από το ht...

Διαγράψανε τον Σχοινά!
Γίνεται της κακομοίρας στη ΝΔ Ρεθύμνου

Της ΠΟΠΗΣ ΠΑΠΑΔΑΚΗ
(ΡΕΘΕΜΝΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ -
http://www.rethnea.gr/news)
Από το http://paramythia.pblogs.gr
.
Κακός χαμός γίνεται αυτές τις ώρες στη Νέα Δημοκρατία Ρεθύμνου. Την πρόσκαιρη διαγραφή του Κωστή Σχοινά για ένα χρόνο από τη Ν.Δ. αποφάσισε χθες αργά το απόγευμα η κεντρική επιτροπή δεοντολογίας του κόμματος. Η απόφαση ελήφθη ομόφωνα από τα μέλη της επιτροπής και στις 10 περίπου το βράδυ γνωστοποιήθηκε στον κ. Σχοινά τηλεφωνικά από τον πρόεδρο του κομματικού οργάνου Απόστολο Κράτσα, ενώ λίγο αργότερα τού κοινοποιήθηκε και με φαξ.
«Προέβη σε αποδεδειγμένες εκδηλώσεις και συμπεριφορές, που αντιστρατεύονται τις πολιτικές θέσεις του κόμματος, κλονίζουν την ενότητα αυτού και ασκούν ανεπίτρεπτη δημόσια κριτική κατά της κυβέρνησης, παραβιάζοντας τα πλαίσια στοιχειώδους ευπρέπειας και καλοπιστίας, γεγονός που δεν συμβάλει στην ανάπτυξη, προβολή και πραγμάτωση των προγραμματικών και πολιτικών θέσεων του κόμματος αλλά βλάπτει τη λειτουργία του» αναφέρεται στην απόφαση, την οποία υπογράφουν ο πρόεδρος της επιτροπής δεοντολογίας Απόστολος Κράτσας και τα μέλη Μερόπη Καλδή, Αντωνία Κανελλοπούλου, Κων/νος Κωστούλας και Δημήτρης Τσιγκούνης.
Η διαγραφή του Κωστή Σχοινά από τη Ν.Δ. τού κλείνει το δρόμο για...
βουλευτική υποψηφιότητα, καθώς, αν σε διάστημα ενός έτους προκηρυχθούν εκλογές, που είναι το πιθανότερο, θα αποκλειστεί από το ψηφοδέλτιο του κόμματος προς μεγάλη ικανοποίηση της σημερινής βουλευτίνας Όλγας Κεφαλλογιάννη, ....αγαπημένης θυγατέρας - για να θυμηθούμε και το λεξικό Παυλίδη - του Γιάννη Κεφαλογιάννη.
Σε σκληρή δήλωση, προέβη ο Κωστής Σχοινάς, λίγη ώρα μετά που ενημερώθηκε για την απόφαση, την οποία χαρακτηρίζει απαράδεκτη και ακατανόητη ενώ, εμμέσως πλην σαφώς, φωτογραφίζει τους εσωκομματικούς του αντιπάλους, ως εκείνους που τη μεθόδευσαν.«Η διαγραφή μου από τη Ν.Δ. είναι μια απαράδεκτη και ακατανόητη πράξη. Σε αυτή την κρίσιμη συγκυρία για τη χώρα και την παράταξη, το μοναδικό μέλημα κάποιων στο Ρέθυμνο είναι να συντηρήσουν και να απαπαράγουν με κάθε τρόπο την παρουσία τους στην πολιτική ζωή του νομού.
Με τη διαγραφή μου φαίνεται καθαρά η εμμονή κάποιων να προσαρμόζουν τη μεγάλη φιλελεύθερη παράταξη στην εξυπηρέτηση των προσωπικών τους αναγκών και συμφερόντων. Οι πολίτες του Ρεθύμνου γνωρίζουν και κατανοούν ότι η παρουσία μου στο Ρέθυμνο αποτελούσε εμπόδιο για την υλοποίηση των ανομολόγητων επιδιώξεων τους.Τους καλώ, όχι μόνο αυτούς που με στήριξαν αλλά και κείνους, που αν και από διαφορετικές αφετηρίες βρεθήκαμε σε κοινά μετερίζια, να συνεχίσουν τον αγώνα και τις προσπάθειες τους για να απεξαρτηθεί ο νομός μας από ένα αδίστακτο και αδυσώπητο πολιτικό και οικονομικό κατεστημένο, που χρόνια τώρα εξοστρακίζει όποιον δεν εξυπηρετεί τα συμφέροντα του. Η απόφαση της διαγραφής μου αντιστρατεύεται τη λαϊκή βούληση, θέλοντας να υποκαταστήσει τη δημοκρατική εκλογή με διορισμό βουλευτή» δήλωσε ο κ. Σχοινάς, που τις τελευταίες μέρες είχε αρχίσει να αντιλαμβάνεται ποια θα είναι η εξέλιξη, αφού τα μηνύματα που διέρρεε η Ρηγίλλης κάθε άλλο παρά ευνοϊκά ήταν για τον ίδιο.Η απόφαση αναμένεται να προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων στους ψηφοφόρους του Κωστή Σχοινά, ενώ δεδομένη θεωρείται η διεύρυνση του ρήγματος στην τοπική Ν.Δ.

16 σχόλια

  1. Ρεεεεε μαλάκες Νεοδημοκράτες δεν είναι ανάγκη να ταλαιπωρείστε άλλο με τις χαζοαναρτήσεις σας, μας έχετε πείσει ρε μαλάκες πόσο χαζοβιόληδες είστε.
    Ρεεεε αρχιλαμόγια πάρτε τα γουβαδάκια σας, τον μπουχέσα σας Κωστάκη και δρόμο!!! Ρεεεε χαζοδεξιούλιδες οι κυβερνώντες από την παράταξή σας είναι μιζαδόροι, κομπιναδόροι, ανίκανοι, επικίνδυνοι, με αποτέλεσμα κάθε μέρα παραμονής τους στην εξουσία να διαλύουν την χώρα. Ρεεεεε χαζοβιόληδες μαλακοδεξιοί ξυπνάτε….. σας δουλεύει ο Κωστάκης και η παρέα του ρε κοθώνια!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Aυτό γίνεται όταν έχεις ΕΔΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΩΡΑ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ Η ΑΛΗΘΙΝΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΝΕΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ
    ΝΑ ΦΤΥΣΟΥΝ ΤΗΝ ΝΔ ΤΩΝ ΒΑΡΩΝΩΝ

    ΤΕΤΟΙΑ ΞΕΦΤΙΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΧΙΝΟΝΟ ΤΟΝ ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗ ΝΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ ΕΝΑ ΑΛΗΘΙΝΟ ΤΙΜΙΟ ΝΕΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΤΙΡΙ ΤΗΣ ΧΑΖΟΧΑΡΟΥΜΕΝΗΣ ΚΟΡΗΣ ΤΟΥ ΚΑΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗ ΟΥΤΕ ΣΤΗ ΖΙΜΠΑΜΠΟΥΕ ΔΕΝ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ

    ΞΕΦΤΙΛΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΤΟΥ ΝΟΝΟΥ ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΟΥΣΤΗ ΠΡΟΔΟΤΗ
    ΠΟΥΣΤΗ ΠΡΟΔΟΤΗ
    ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ
    ΜΕΓΑΛΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ.

    ΠΟΥΣΤΗ ΠΡΟΔΟΤΗ
    ΠΟΥΣΤΗ ΠΡΟΔΟΤΗ
    ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ
    ΜΕΓΑΛΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ.

    ΠΟΥΣΤΗ ΠΡΟΔΟΤΗ
    ΠΟΥΣΤΗ ΠΡΟΔΟΤΗ
    ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ
    ΜΕΓΑΛΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. με κουράσατε με τις μαλακίες σας,

    θα φύγω να ξεκουραστώ

    Keep Cooling !
    Keep Cooling !
    Keep Cooling !

    ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΗΣ Κανάκης δεν είναι ο ΚΟΜΜΑΤΑΡΧΗΣ της ΝΔ στην περιοχή του ΙΛΙΟΥ ??

    Δεν είναι αυτός που φιλοξένησε το ΖΕΥΓΟΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ στο σπίτι του ??

    και ο ιερέας Παπαδόπουλος δεν είναι αυτός που ΕΥΛΟΓΗΣΕ το γεύμα που παρέθεσε στο ΖΕΥΓΟΣ ο ΚΑΝΑΚΗΣ ??

    Για πείτε μου παρακαλώ, γιατί έχω χάσει συνέχειες..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αύριο Σάββατο 11-4-2009
    Έχει μποϋκοτάζ στις καφετέριες
    Κανείς στις καφετέριες
    Αλλά το καλλίτερο είναι
    Να γίνει διαρκείας μποϋκοτάζ
    Στις καφετέριες .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αύριο Σάββατο 11-4-2009
    Έχει μποϋκοτάζ στις καφετέριες
    Κανείς στις καφετέριες
    Αλλά το καλλίτερο είναι
    Να γίνει διαρκείας μποϋκοτάζ
    Στις καφετέριες .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ---------------------------------Το βρηκα σε ενα μπλογκ της Βοιωτιας και σας το στελνω για αξιοποιηση αφου αφορα προταση για καταργηση της εισφορας στην ΕΡΤ και μαλιστα απο τον γαλαζιο Βουλευτη Α.Κουτσουμπα.
    --------------------------------

    Ο/Η ΤΑΠΙ ΚΑΙ ΨΥΧΡΑΙΜΟΣ είπε...
    ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΓΙΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ ΑΠΟΘΗΚΕς, ΠΗΓΑΔΙΑ , ΣΤΑΥΛΟΥς ΚΛΠ
    "Τολμηρή για τα νεοδημοκρατικά δεδομένα είναι η πρόταση του γαλάζιου Βουλευτή Βοιωτίας κ. Ανδρέα Κουτσούμπα όσον αφορά το χαράτσι της εισφοράς υπέρ της ΕΡΤ και μια παλιά πρόταση της αείμνηστης Μελίνας. Αποτυπώνοντας με κομψό τρόπο την άσχημη οικονομική κατάσταση των πολιτών σε ένα υπόμνημα που έστειλε στους συναρμόδιους υπουργούς Εσωτερικών, Εθνικής Οικονομίας, Ανάπτυξης και Δικαιοσύνης, ζητά την κατάργηση της εισφοράς υπέρ της ΕΡΤ που εισπράττεται υποχρεωτικά μέσα από το «μπουγιουρντί» της Δ.Ε.Η.


    «Αλήθεια δεν αντιλαμβάνομαι γιατί ο πολίτης, η οικογένεια, πρέπει να καταβάλει εισφορά υπέρ της ΕΡΤ Α.Ε. και σε μεγάλο ύψος, για την οικία του, το γραφείο, την αποθήκη, το εξοχικό κλπ συγχρόνως; Και τελικά γιατί να εισφέρει κάποιος όταν δεν έχει τηλεόραση, δε βλέπει, δεν έχει σήμα, δεν επιθυμεί να βλέπει ΕΡΤ;» γράφει ο βουλευτής της Ν.Δ. κ. Α. Κουτσουμπας και ζητά να αναδεχθεί το - προφανώς ανύπαρκτο ή χλωμό «κοινωνικό πρόσωπο» της κυβέρνησης...


    Για να φτάνει ένας πολύ σκληρός Νεοδημοκράτης όπως ο Κουτσούμπας της Βοιωτίας να τα «χώνει» στην κυβέρνηση για οικονομικά ζητήματα, καταλαβαίνετε που φτάσαμε..."

    10 Απρίλιος 2009 2:21 μμ----
    -------------------------[

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Εργοστάσιο παραγωγής ψεμάτων και λάσπης το press του απατεώνα Παπαγιάννη, του ψυχασθενή του Καψαμπέλη και του εθνικού ραμολιμέντου του Γιομπαζολιά.
    Τι μας λέτε ρε κατσαπλιάδες δηλαδή;
    Νάρθει καλύτερα ο Γιωργάκης με τους πρωταθλητές του, έτσι;
    Έχει εξαιρετική ομάδα και δοκιμασμένη, ειδικά στη ΔΙΑΦΘΟΡΑ.
    Ποιόν να πρωτοθυμηθείς;
    Tον Πάχτα, τη Βασούλα, τον Παπαντωνίου, το Χριστοδουλάκη, το Λαλιώτη, τον Παπουτσή, το Βερελή, το Μαντέλη, τον Τσοχατζόπουλο, το Ρέππα, το Σκανδαλίδη, τον Τσουκάτο, τη Δαμανάκη, ποιόν να πρωτοθυμηθείς;
    Έτοιμη και ρονταρισμένη είναι η κομπανία να μας γλυτώσει λέει ο Γιωργάκης, για άλλη μια φορά, από τη διαφθορά.
    Δεν ντρέπεσαι Γιωργάκη να λές τέτοια πράγματα;
    Μιλάνε για σκοινί στο σπίτι του κρεμασμένου;
    Οι ψεύτικες δημοσκοπήσεις σας έχουν φουσκώσει τα μυαλά και έχετε χάσει την επαφή με την πραγματικότητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Οι ψήφοι σας καθορίζουν τα πρόσωπα που σήμερα σχολιάζετε.
    Αναζητείστε και πράξτε ανάλογα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Γίνεται της κακομοίρας στη ΝΔ Ρεθύμνου
    Της ΠΟΠΗΣ ΠΑΠΑΔΑΚΗ.
    /////////////////////////
    Τής ΠΟΠΗΣ γίνεται.
    Αναστάσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. (Ξένη δημοσίευση)- ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ- ΠΑΣΟΚ - ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ

    ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ
    ΙΠΠΟΚΡΑΤΟΥΣ 22 10680 ΑΘΗΝΑ
    ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ TΗΛ.
    Αθήνα, 10 Απριλίου 2009

    ΔΗΛΩΣΕΙΣ
    ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
    ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ
    ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ

    Κύριοι . Το κίνημά μας, ο Πρόεδρος και εγώ προσωπικά. Θέλουμε να συγχαρούμε και να ευχαριστήασουμε
    τον Ανώνυμο Αγωνιστή τοy press. block. Για τους συνεχείς και έντονους αγώνες του.
    Η ακατάβλητη Χυδαιολογία του. Η ανεξάντλητη Αισχολογία. Το απύθμε-νο Μίσος. Η ατελείωτη Βωμολοχία του. Μαζί με τον υπάρχων Τραμπου-κισμό και την απεριόριστη Αλητεία του. Είναι άξια επαίνου και θαυμασμού απο όλους μας.
    Ο Σύντροφος εκφράζει όλους μας.
    Το μίσος.Η αισχρολογία. Η συκο-φάντηση. Η λασπολογία. Η κλεψιά και η Αλητεία είναι οι μεγάλες Αρχές της Μεγάλης Δημοκρατικής μας Παράταξης. Αυτοί είμαστε. Αυτοί είσαστε.
    Μαζί θα αγωνιστούμε. Για να φάμε και τα υπολοιπα. Για να διοριστούν και οι υπόλοιποι μας. Για να διοικήσουμε τα πάντα. Ολα μας ανήκουν και τα θέλουμε ολα. Και τα θέλουμε τώρα.
    Ζήτω το Πασόκ. Ζήτω ο Ανώνυμος του Καψαμπέλη και του Παπαγιαννη.
    Σας ευχαριστώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. -Ζήτω οι χασησοκαλιεργητές του Ρεθύμνου.
    - ζήτω οι προατάτες των χασησοκαλιεργητών
    - Ζήτω ο σύμβουλος του Καραμανλή.
    - ΖΉΤΩ Ο γιάννης Κεφαλογιάννης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. OΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΖΩΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ
    ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ
    ΠΟΥ ΘΑ ΨΗΦΙΖΑΝ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΓΑΙΔΑΡΟ
    ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ. ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΒΑΓΓΕΛΑΡΟ......

    ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΤΟΥΣ ...
    ΠΩΣ ΑΝΑΠΝΕΟΥΝ....... ?
    ΣΑΝ ΤΑ ΨΑΡΙΑ ΜΕ ΒΡΑΓΧΙΑ
    Η ΜΕ ΚΑΛΑΜΑΚΙΑ ....

    ΚΑΙ ΠΑΛΙ..
    ΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΣΚΑΤΑ ΤΟΥΣ ΠΩΣ ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ?
    ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΤΟΥΣ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΣΩΣΤΟ ΜΕΤΡΟ!!!

    ΟΙ ΧΑΣΙΣΕΜΠΟΡΟΙ ΤΟΥ ΡΕΘΥΜΝΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΣΗ.

    ΤΑ ΧΑΝΙΑ ΔΗΛΑΔΗ ΓΙΑΤΊ ΕΧΟΥΝ ΤΟΝ ΜΑΡΚΟΓΙΑΝΝΑΚΗ; ΠΙΟ ΜΑΓΚΕΣ ΕΙΝΑΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση