GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μέλος της Συμβουλευτικής του Παπαδόπουλου...

Από το http://sibilla-gr-sibilla.blogspot.com . Ευχές και στον Υπερνομάρχη Καβάλας - Δράμας - Ξάνθης κ. Τάτση (ΝΔ) - μέλος της Συμβουλευτική...

Από το
.
Ευχές και στον Υπερνομάρχη Καβάλας - Δράμας - Ξάνθης κ. Τάτση (ΝΔ) - μέλος της Συμβουλευτικής του Παπαδόπουλου...

29 σχόλια

  1. Προς τους κατοίκους των
    Παραμεθορίων νησιών Αγαθονήσου κ . λ . π .
    Πολίτες Έλληνες όπως καταλαβαίνετε
    η πολιτεία σας έγραψε στα αρχίδιατης .
    Τι θα κάνετε ;;;;;;
    Θα σας έρθουν οι λαθρομετανάστες στα σπίτια σας.
    Να τους ταΐσετε και να πηδήξουν τις γυναίκες σας ,
    τις κόρες σας να σας κλέψουν να σας κωλύσουν
    ανίατες αρρώστιες ;;;;;
    Η να αμυνθείτε ;;;;;;;;;
    Πάρτε τα όπλα σας πηγαίνετε στις παράλιες
    Και μόλις έρχονται τα λεφούσια οι λαθρομετανάστες ,
    η πράκτορες με διατεταγμένη υπηρεσία,

    ΠΥΡ ΚΑΤΑ ΒΟΥΛΗΣΗΝ

    Η ΜΟΝΗ ΣΩΣΤΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΚΑΙ ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΛΥΣΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 21 - 4 – 1967
    Χρόνια πολλά σε όλους τους
    Καθαρούς Έλληνες
    Σε αυτούς που οραματίζονται
    Μια Νέα Ελλάδα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν υπάρχει σήμερα ένας
    Αξιωματικός να φορεί παντελόνια
    Οι επαναστάτες και οι ήρωες
    Τι έγιναν ;;;;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΠΕΙΔΗ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΩΤΟΦΑΓΟΙ...

    1. Παρατηρήθηκε τις ημέρες των εορτών μία φιλότιμη προσπάθεια από κυβερνητικούς κύκλους να ανορθωθεί το κουρασμένο προφίλ του σημερινού πρωθυπουργού. Στο πλαίσιο αυτό, διοχετεύτηκε η πληροφορία ότι ο κ. Καραμανλής εξετάζει το ενδεχόμενο να ανακοινώσει τη μη συμπερίληψη στα ψηφοδέλτια του κόμματός του εκείνων των στελεχών της κυβέρνησής του που μπλέχτηκαν στα σκάνδαλα.

    2. Ωραίο σχέδιο. Υπάρχει όμως μία παράμετρος που καλό είναι να μην αγνοούν: Οι Έλληνες έχουν μνήμη. Ρωτούν πολύ απλά:

    - Ο κ. Καραμανλής δεν ήταν που στις 16 Δεκεμβρίου είχε καλύψει πλήρως π.χ. όλους τους «Βατοπεδινούς» υπουργούς του, μιλώντας γενικά και αόριστα για αντικειμενικές πολιτικές ευθύνες και λέγοντας «δικό μου ήταν το λάθος»; «Είναι σαφές ότι τα πράγματα είχαν διαστάσεις σοβαρότερες από ό,τι αρχικά εκτιμήσαμε! Οφείλω να πω -και το λέω ευθέως- ότι υποτίμησα και εγώ το θέμα. Δεν είδα έγκαιρα τις διαστάσεις του. Δεν είχα πλήρη εικόνα, όταν κλήθηκα για πρώτη φορά να τοποθετηθώ. Το λάθος αυτό δεν το χρεώνω σε κανέναν άλλον. Δικό μου ήταν» (Κ. Καραμανλής, 16/12/2008).

    3. Αν λοιπόν «το λάθος» ήταν δικό του και δεν το χρεώνει σε κανέναν άλλο, πώς θα πει τώρα ότι το λάθος ήταν δικό τους; Ή μήπως σκέφτεται να ανακοινώσει ότι δεν θα συμμετάσχει και ο ίδιος στα ψηφοδέλτια της Ν.Δ.;

    4. Τα επικοινωνιακά παιχνιδάκια έχουν ένα όριο. Και αυτό το έχουν ξεπεράσει προ πολλού ο σημερινός πρωθυπουργός και οι συν αυτώ. Η ιστορία θα γράψει ότι ο κ. Καραμανλής, για να προστατεύσει τους κ.κ Ρουσόπουλο, Βουλγαράκη και τους υπόλοιπους, έφτασε στο σημείο να διατάξει την πρωτοφανή αποχώρηση της κοινοβουλευτικής πλειοψηφίας, δύο φορές, από τη Βουλή.

    ''PASOK poisonous''

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 2:57
    21-4-67
    Χρόνια Πολλά σε όλα τα καρφιά -ρουφιάνους των Μπασκίνων της Χούντας και στους επιγόνους τους.

    Τους ληστές πολλοί αγάπησαν τους ρουφιάνους ουδείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. 2:59

    ποιούς αξιωματικούς ονομάζεις με παντελόνια,γυιέ ρουφιάνων της προδοτικής Χούντας .

    Αυτούς που έδερναν δεμένες γυναίκες ;
    Αυτούς που απέσυραν την Μεραρχία ,με το βαρύ πυροβολικό, του Ελληνικού Στρατού από την Κύπρο μόλις άκουσαν Τουρκική κλανιά ;

    Αυτοί ήταν Χουντικοί αξιωματικοί με παντελόνια χεσμένα από τον τρόμο!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. και ο νομάρχης Δράμας Κωστας Ευμοιρίδης ήταν μέλος της συμβουλευτικής του Παπαδόπουλου!!!!!!!!!!!!......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΖΗΤΩ!

    Η ΕΛΛΑΣ

    ΖΗΤΩ !

    Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΙΣ της 21ης ΑΠΡΙΛΙΟΥ.



    Κυριάκος
    21 Απριλίου,2009

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ρε μάγκες από το πασοκ δεν βγάζετε και κανέναν η μάλλον είναι όλοι τους καθαρόαιμοι σοσιαλιστές αλλά βέβαια είδαμε και πόσους παρέπεμψαν τα προηγούμενα χρόνια το απόλυτο τουμπεκί

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Εσυ ομως μαλακα @3.24 καθοσουνα σουζα μπροστα τους, τωρα παριστανεις τον τσαμπα μαγκα εκ του ασφαλους 42 χρονια μετα. Λεχριτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Sybilla=Κλειτσικα= Λουγκρα=Αναρχοαριστερος του Κωλου, και εσυ τι θα ηθελες να ησουν στην αλλη ζωη? Μελος της συμβουλευτικης του Τροτσκυ? Αντε γαμησου μισελληνα και απατρι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. O ΨΥΧΡΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ της Ελλάδας με την υπερδύναμη μαίνεται από την πρώτη στιγμή που εξελέγη ο Καραμανλής.

    9 ΓΕΓΟΝΟΤΑ που πρέπει να θυμόμαστε όλοι (και ιδιαίτερα οι οπαδοί του πασόκ):

    1.Μία ΜΟΝΟ μέρα μετά την ορκωμοσία της ΝΔ το 2004, οι Αμερικάνοι αναγνώρισαν τα σκόπια με το όνομα Μακεδονία. Γιατί δεν το είχαν κάνει 8 χρόνια επί Σημίτη; Αυτά τα πράγματα θέλουν προετοιμασία, ΕΤΥΧΕ την ίδια μέρα που έχασε τις εκλογές ο Σημίτης να καταθέσουν την αναγνώριση; Προφανώς ο Σημίτης ήταν o άνθρωπός τους και δεν ήθελαν να τον πλήξουν πολιτικά. Δεν θέλει πολύ φαντασία να καταλάβει κανείς γιατί ο Σημίτης παρέδωσε στο Γιωργάκη το δαχτυλίδι, χωρίς να γίνει κανονικό συνέδριο εκλογής αρχηγού, όπως το 1995. Είχε εντολή.
    2.Το 2005 ήλθε το σχέδιο Ανάν. Ο Καραμανλής (μαζί με το μακαρίτη τον Παπαδόπουλο) είπε όχι στο σχέδιο Ανάν. Τότε άρχισαν τα όργανα από τους καναλο-εκβιαστές (κάνε ότι σου λέμε αλλιώς σε ρίχνουμε).
    3. Το 2006 άρχισαν οι συνεννοήσεις με τους Ρώσους για τους αγωγούς. Κεντρικό πρόσωπο στις εξελίξεις ο Βουλγαράκης, που αποκάλυψε ότι οι Αμερικανοί παρακολουθούσαν τα τηλέφωνα του Καραμανλή και κάποιων υπουργών, μέσω της Vodafone του Κορωνιά και της Ιντρακόμ του Κόκκαλη στην Παιανία.
    4. Ο Καραμανλής βάζει το Βουλγαράκη στο Ναυτιλίας και προωθεί τη συμφωνία για ιδιωτικοποίηση των λιμανιών ΟΛΠ και ΟΛΘ.
    5.Παραμονές των εκλογών του 2007 καίγεται η Πελοπόννησος. Μετά τη νίκη του Καραμανλή το Σεπτέμβριο υπογράφεται η τελική συμφωνία για τους αγωγούς με τον Πούτιν και κερδίζουν οι κινέζοι της Cosco (μετά από διεθνή διαγωνισμό) τα λιμάνια. Ο Βουλγαράκης είναι στο στόχαστρο της ΝSA.
    6.Μάρτιος 2008. Ο Καραμανλής ταπεινώνει τον προκλητικά φιλοσκοπιανό πλανητάρχη Μπούς στο Βουκουρέστι, με τη βοήθεια του Σαρκοζί. Πριν το Βουκουρέστι οι Αμερικανοί απειλούν, μετά σιωπούν. Οι σκοπιανοί συνεχίζουν το βιολί τους.
    7.Σεπτέμβριος 2008. Δύο υπόδικοι για κακουργήματα καναλάρχες (Κοντομηνάς, Κυριακού) και τρείς που τρέφονται μόνο από δημόσια έργα (Μπόμπολας, Λαμπράκης, Βρυώνης) αρχίζουν συντονισμένη επίθεση στον Καραμανλή για μία αντιπαράθεση μεταξύ δημοσίου-μονής Βατοπεδίου που σερνόταν από το 2000, επί Σημίτη. Χρηματικές δοσοληψίες που να εμπλέκουν υπουργούς δεν φαίνονται πουθενά.
    8.Το Δεκέμβρη αρχίζουν ταραχές στην Αθήνα, που μεταδίδονται ακαριαία σε όλο τον κόσμο (πώς γίνεται να είναι στημένα τα ξένα τηλεοπτικά συνεργεία στο Σύνταγμα πριν αρχίσουν τα επεισόδια κανείς δεν μπορεί να το εξηγήσει) με αφορμή το θάνατο ενός νεαρού από αστυνομικό στα εξάρχεια.
    9.Ιανουάριος 2009. Οι καναλάρχες έχουν καθημερινά πρώτο θέμα τις κραυγές του Γιωργάκη να γίνουν εκλογές (μόλις ενάμισυ χρόνο από τις προηγούμενες, πού ξανακούστηκε;). Αφορμή είναι αμφισβητούμενης φερεγγυότητας γκάλοπ που βγάζουν οι ίδιοι κάθε σαββατοκύριακο.

    ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ;

    Οι Αμερικάνοι θέλουν οπωσδήποτε να ελέγξουν την Ελλάδα. Τα αμερικανικά συμφέροντα είναι πολλά, πάρα πολλά.
    1. Η αμερικανική βάση Bondsteel στα σύνορα Σκοπίων-Κοσόβου είναι η μεγαλύτερη στον κόσμο (εκτός ΗΠΑ) και στοχεύει τα νότια της Ρωσίας. Χωρίς σταθερή κυβέρνηση στα Σκόπια διακυβεύεται η λειτουργία της.
    2. Η Κύπρος καθορίζει τις εξελίξεις στο Μεσανατολικό εδώ και πενήντα χρόνια. Οι Αγγλοαμερικανικές βάσεις εκεί είναι καθοριστικές για την πίεση στους Παλαιστινίους. Η Κύπρος πρέπει να δεχθεί το σχέδιο Ανάν πάσει θυσία.
    3. Οι ρωσικοί αγωγοί, όχι μόνο δίνουν οικονομική ανάσα στη Ρωσία αλλά βοηθούν στην απεξαρτητοποίηση της Ευρώπης από τον αμερικάνικο αγωγό Nabuskο που έρχεται από την Τουρκία.
    4. Μέσω των Ελληνικών λιμανιών οι Κινέζοι βάζουν πόδι σε όλες τις Ευρωπαικές αγορές και συσφίγγουν τις σχέσεις Ε.Ε. και Κίνας.

    ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ;

    Ο Ελληνικός λαός αντιστέκεται γιατί ξέρει ότι σήμερα τα Ελληνικά συμφέροντα είναι αντίθετα από τα αμερικανικά.
    Τα κτυπήματά τους όμως είναι συνεχή και κάτω από τη μέση. Οι αμερικανο-ισραηλινές μυστικές υπηρεσίες δουλεύουν χέρι-χέρι με τους ντόπιους ιδιοκτήτες καναλιών και εφημερίδων.
    Αφού δεν ακούει ο Καραμανλής χρειάζονται ένα πρωθυπουργό που λέει ναι. Και ποιος καλύτερος από ένα δικό μας άνθρωπο, που είναι μάλιστα μισός αμερικανός εξ αίματος.

    ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ;

    Αν ο κ. Καραμανλής έχει πολιτικό ένστικτο θα ζητήσει άμεσα ταυτόχρονο δημοψήφισμα για τα τέσσερα αυτά θέματα, που προφανώς ΘΑ ΔΕΣΜΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ.

    ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΑ ΘΑ ΗΤΑΝ Η ΘΕΣΗ ΤΟΥ Κ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΑΥΤΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Τα μάθατε;

    Απογοητεύθηκε που δεν μπορεί να μάθει ποδήλατο και άλλαξε σπόρ ο μπούφος.

    Τόριξε στο κανό.

    Ναι στο κανό, στη θάλασσα κανονικά.

    Να τι έκανε στην Ύδρα πασχαλιάτικα.

    Προσπαθούσε να μάθει κανό.

    Επικίνδυνα αυτά τα σπόρ Γιωργάκη, ακόμη και για κανονικούς ανθρώπους, πόσο μάλλον για κουφιοκεφαλάκηδες.

    Δεν προσπαθούσες πρώτα αγόρι μου το παιγνίδι στην μπανιέρα με τα παπάκια σου και τα καραβάκια σου, όπως σε έβαζε μικρούλη η μάμι;

    Τι τους έχει πιάσει αυτούς τους βουτυρομπεμπέδες των βορείων προαστίων και των αμερικανικών κολλεγίων που νομίζουν ότι απογαλακτίστηκαν μόνο και μόνο επειδή έκοψαν το πρωϊνό κουάκερ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. @2.56


    Προς τους κατοίκους των
    Παραμεθορίων νησιών Αγαθονήσου κ . λ . π .
    Πολίτες Έλληνες όπως καταλαβαίνετε
    η πολιτεία σας έγραψε στα αρχίδια της .
    Τι θα κάνετε ;;;;;;
    Θα σας έρθουν οι φασίστες του ΛΑΟΣ στα σπίτια σας.
    Να τους ταΐσετε και να πηδήξουν τις γυναίκες σας ,
    τις κόρες σας να σας κλέψουν να σας κωλύσουν
    ανίατες αρρώστιες ;;;;;
    Η να αμυνθείτε ;;;;;;;;;
    Πάρτε τα όπλα σας πηγαίνετε στις παράλιες
    Και μόλις έρχονται τα λεφούσια οι ΛΑΟΤΙΑΝΟΙ βουλευτές και ψηφοφόροι ,
    η πράκτορες με διατεταγμένη υπηρεσία, η ηλίθιοι δημοσιοκάφροι που περνάνε σχόλια όπως αυτό αντί να τα σβήνουν,

    ΠΥΡ ΚΑΤΑ ΒΟΥΛΗΣΗΝ

    Η ΜΟΝΗ ΣΩΣΤΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΚΑΙ ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΛΥΣΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΕΙΔΕΣ «ΩΦΕΛΙΜΕΣ ΠΛΗΡΩΜΕΣ» ΟΙ ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΦΙΛΟΙ ;

    Ο Τρεπεκλής, αντιπρόσωπος της SAIC στην χώρα μας ήταν σύμβουλος του Αντρέα Παπανδρέου και επίσης είναι παιδικός φίλος του Γιωργάκη.

    Ποιου Γιωργάκη;

    Του δικού μας Γιωργάκη, του ίδιου που κατηγορεί τον Παυλίδη ότι πήρε μίζα 100,000 ευρώ (κρίμα ξεφτιλίστηκαν και οι μίζες επί ΝΔ).

    Για την υπόθεση της ασφάλειας των Ολυμπιακών Αγώνων, ο Tρεπεκλής είχε λάβει (όπως παραδέχθηκε και ο ίδιος στον ανακριτή) ως αμοιβή διαμεσολάβησης το ποσόν των 6,5 εκατομμυρίων ευρώ (δυόμιση δισεκατομμυρίων δραχμών) για το αμαρτωλό C4I .

    Το σύστημα ουσιαστικά δεν λειτούργησε ποτέ.

    Βέβαια η μίζα, μίζα.

    ΚΑΙ ΤΙ ΜΙΖΑ !!!

    Μίζα, όχι παίξε γέλασε.

    Μίζα που να αξίζει τον κόπο.

    Μίζα σοσιαλιστική.

    Όχι σαν τους άλλους μαλάκες που βουτήξανε το σουσάμι από το κουλούρι και τους καθίζουν στο πολιτικό σκαμνί για διάρρηξη τράπεζας.

    Φαντάσου κάθαρση που θέλει να φέρει στην Ελλάδα ο Γιωργάκης.

    Θα γίνει η Ελλαδίτσα όπως έγινε η Κωνσταντινούπολη μετά την Άλωση.

    Είδες οι παιδικοί φίλοι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Μήπως να δούμε τα "πόθεν έσχες" όλων των πολιτικών που είναι υπέρμαχοι της "Δημοκρατίας" (ο θεός να την κάνει....) και να δούμε και τα αντίστοιχα των πρωτεργατών της χούντας?
    Λέω μήπως....? Έτσι για να σταματήσει επιτέλους το παραμύθι και να πέσουν οι μάσκες........
    Τα πλούτη των σημερινών τα βλέπουμε κάθε μέρα, των Απριλιανών που είναι...??????
    Όχι τίποτα άλλο για να ξέρουμε ποιούς πρέπει να πάρουμε με τις πέτρες!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. 4:38
    Λεχρίτης θα ήταν σίγουρα ο μπαμπάς σου ρουφιάνος της Χούντας .
    Εγώ παλιομαλάκα δεν ζήτησα να κυβερνήσω κανένα και σε έχω χεσμένους εσένα και τους μαλάκες που μας έφεραν 100 χρόνια πίσω,δέρνοντας δεμένες γυναίκες .
    Ούστ σκατο-καρφιά ρουφιάνοι μπασκίνες της Χούντας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. 5.50

    Για το πόθεν έσχες να ρωτήσεις τον Γαλάνη που τους έφτιαξε την Ναυτιλιακή εταιρία (με το πουλί στην τσιμινιέρα) στο Παρίσι και την κ.Παγώνα που κατέθετε τις τσάντες στην Ελβετία . Δεν περίμεναν οι μαλάκες τον Κορυδαλλό και απόλαυσαν τ'αρχ.... μου !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. 5.50
    ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ, ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΕΡΕΥΝΑΣ.
    ΟΛΑ ΗΤΑΝ ΥΠΟ ΕΛΕΓΧΟ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΤΟΛΜΟΥΣΕ ΝΑ ΨΑΞΕΙ ΚΑΤΙ, ΗΤΑΝ ΕΞ ΟΡΙΣΜΟΥ ΥΠΟΠΤΟΣ..
    ΣΗΜΕΡΑ ΕΣΤΩ ΜΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΟΛΙΓΑΡΧΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΟΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΕΡΕΥΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. @6.23
    Αφου θελεις να το γυρισουμε ε τοτε να σου πω και εγω οτι καθοτανε η μανα σου και γαμιοτανε με λοχιες. Βλεπεις λοιπον ποσο μαλακας και θρασυδειλος εισαι. Δεν θα αντεχες ουτε μια μερα τοτε. Θα εδινες κωλο για να τη γλυτωσεις. Βρωμυλε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. 6.27 ναι αγόρι μου, βλέπω την "Βίλα..."που μένει ο Παττακός, όπως επίσης, είδα πως πέθαινε ο Παπαδόπουλος μέσα στην "χλίδα..." α! ρε! κακομοίρη προπαγάνδα που έχεις φάει....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΑΡΧΙΜΑΛΑΚΑ ΓΙΟΜΠΑΖΟΛΙΑ
    ΤΟΝ ΒΟΘΡΟ ΣΟΥ ΤΟΝ ΠΕΡΑΣΕΣ
    ΓΙΑ ΚΟΛΥΜΠΥΘΡΑ ΤΟΥ ΣΙΛΩΑΜ
    ΚΑΙ ΜΑΣ ΒΑΣΕΙΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΟΥΝΟΠΑΝΟ ΤΟ sibilla ΚΑΘΕ ΤΡΕΙ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ?

    ΚΑΛΑ ΣΤΑ ΕΙΠΕ Ο ΑΛΛΟΣ.
    Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    ΡΕ ΑΡΧΙλαμογο ΓΙΟΜΠΑΖΟΛΙΑ.
    ΜΙΖΕΣ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ
    ΕΡΜΑΦΡΟΔΙΤΟ ΑΔΡΟΓΥΝΟ.. ( τώρα ανδρόγυνο να το κάνει ο Αλλάχ. Που έχουν μπερδέψει. περιτομές, ευχουχισμούς, κλειτορίδες και κωλοτρυπίδες )....
    Και έχουμε αυτά τα σιχάματα sibilla
    κάθε μέρα στην μάπα μας ?
    Αμάν ρε πούστη. Πάρτους στο κωλόσπιτό σου, πια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Εγώ 1 γνωρίζω.
    Ό Παπαδόπουλος σέ κάτι εκλογές είχε
    πάρει 97%.
    Κάτι σάν ναί καί οχι ήταν.
    Όσες βρωμιές καί νά έκανε, άς πούμε
    ότι θά έπαιρνε 70%-75%.
    Έτσι είναι,από αυτό τό 70% ξεπήδησαν
    οί Νεοδημοκράτες καί οί ΠΑΣΟΚοι.
    Από ποιά δεξαμενή ψήφων βρήκε ο Κ. Καραμανλής
    51% καί ο Α.Παπανδρέου 46%?
    Αυτή είναι η εκλογική βάση.
    Άγεται καί φέρεται.
    6.000.000 εκ/μύρια ψηφοφόροι τής
    χούντας αργότερα έγιναν Δημοκράτες
    καί Λαικοί αγωνιστές.
    Ανακάλυψαν τήν γραβάτα καί τό ζιβάγγο.
    ΕΙΝΑΙ ΡΕ ΕΤΣΙ,ή ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ?????????
    Άντε,ανακαλύψτε τήν παρθενογέννηση
    δημοκράταροι μέ κάτι ρίζες....ναά.
    Αναστάσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ο υπερδανεισμός των πολιτών – «νεοσκλάβων» στους τραπεζίτες οδήγησε στη νέα «ιδιότυπη δικτατορία των συντηρητικών, των μηχανισμών καταστολής και των τραπεζιτών».
    DR KOUTSOUKO

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Μη ξύνεις πληγές φίλε
    21 Απρ 2009 8:03:00 μμ

    Γιατί θα σου θυμίσω τον Λαδά με τα καθαρά χέρια
    Τον Ασλανίδη, τον Μπαλόπουλο, Νιάρχο, Λάτση, Ανδρεάδη, τους μπακαλιάρους τα εκατοντάδες ξενοδοχεία που χτίστηκαν με δανεικά και αγύριστα κλπ.κλπ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. 5.10
    ΠΕΣ ΤΑ ΡΕ ΑΝΘΡΩΠΕ!!! ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΒΓΕΙ ΟΡΙΣΜΕΝΩΝ Η ΤΣΙΜΠΛΑ ΑΠ'ΤΟ ΜΑΤΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΧΟΥΝΤΙΚΟΥΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΥΣ
    *****************************************
    Κάποια πράγματα έχουν καταδικαστεί οριστικά και αμετάκλητα. Όταν, όμως, οι σκελετοί βγαίνουν από τις ντουλάπες καλό είναι να απαντάμε γιατί μπορεί να διαβάζουν και νέοι άνθρωποι οι οποίοι μπορεί και να πιστέψουν αυτή την αηδιαστική και καρακίτρινη προπαγάνδα (επιπέδου Γκέμπελς). Απλώς θα απαντάω με τα bold γράμματα σε αυτά που έγραψαν οι νοσταλγοί της βίας, της καταπίεσης και της ανελευθερίας.
    «Θυμόμαστε ότι, στα σπίτια μας, οι πόρτες και τα παράθυρα δεν είχαν κάγκελα» και πριν από 20 και 10 χρόνια έτσι ήταν... χωρίς χούντα! Εκτός βέβαια απο τα ξερονήσια και τους λοιπούς τόπους εξορίας όπου κρατούνταν άνθρωποι που διαφωνούσαν με αυτά που ΛΕΓΑΤΕ. Εκεί υπήρχαν κάγκελα.
    «Θυμόμαστε ότι, σε κάθε γωνιά της Αθήνας μπορούσες να κυκλοφορήσεις άνετα, μέρα η νύχτα» ακόμα και οταν ήταν σε εφαρμογή ο στρατιωτικός νόμος;
    «Θυμόμαστε ότι, οι Τούρκοι έβλεπαν το αιγαίο με τα κιάλια και όχι όπως τώρα, που ζητάμε άδεια να κυκλοφορήσουμε στο ελληνικό πέλαγος» όπως όταν άνοιξαν την κερκόπορτα με το πραξικόπημα κατά του Μακαρίου; Εκτός και αν και αυτό έγινε μεταπολιτευτικά... «Θυμόμαστε ότι, η οικονομία της χώρας είχε μεγάλους ρυθμούς ανάπτυξης, με ελάχιστη ανεργία. Θυμόμαστε ότι, το εξωτερικό χρέος της χώρας ήταν 700 εκ. δολάρια και όχι 276 δισ. ευρώ», με κρατικό παρεμβατισμό, με σκάνδαλα και... ''χορηγίες'' σε μεγαλοεφοπλιστές! Κουβέντα για το που έφτασε ο πληθωρισμός... Κουβέντα για το πόσο ήταν το εξωτερικό χρέος πριν την χούντα και πόσο έφτασε μετά...
    «Θυμόμαστε ότι, η χώρα δεν είχε εποικιστεί από εκατομμύρια λαθρομετανάστες», όταν ένας άνθρωπος πεινασμένος και κακοποιημένος έρθει και σου χτυπήσει την πόρτα μην του ανοίξεις και μην τους δώσεις ένα πιάτο φαγητό.. Οι μεγάλοι σταυροί στην εκκλησία σας μάραναν!
    «Θυμόμαστε ότι, ο Αττίλας 2 στην Κύπρο, όπου οι Τούρκοι κατέλαβαν το μισό σχεδόν νησί έγινε επι κυβερνήσεως Κ. Καραμανλή. Ο οποίος είχε δηλώσει ότι η Κύπρος είναι μακριά», η απάντηση είναι πιο πάνω... Ήρωας ο Σαμψών λοιπόν [ρε τι άλλο θα ακούσουμε μέρα που είναι]!

    Υ.Γ. ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΘΕΙ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΑΛΛΗΣ ΑΠΟΨΗΣ, που κάποτε κάποιοι καταπάτησαν και σήμερα επικαλούνται για να κοροϊδευουν τον κόσμο και τον εαυτό τους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Επειδή φαίνεται ότι μερικοί άνθρωποι έχουν επιλέξει να ζούν στον δικό τους κόσμο του ονείρου και της φαντασίας κύριοι έχω να πώ τα εξής:
    Έχουμε 2009, όχι 1979.
    Σας πιστέψαμε, σας φέραμε, σας λουστήκαμε και σας σιχαθήκαμε.
    Είτε θέλετε να το πιστέψετε είτε όχι Ο ΠΡΑΣΙΝΟΣ ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΕΚΡΟΣ.
    Ότι και να κάνουν οι καναλάρχες που προσπαθούν να τον αναστήσουν με νύχια και με δόντια δεν θα το καταφέρουν.
    Σε ότι αφορά τους ίδιους τους οπαδούς του πασόκ να προσέξουν γιατί εάν δεν σοβαρευτούν λίγο, σε λίγα χρόνια το κόμμα τους θα είναι σαν το ΚΚΕ.
    ΓΡΑΦΙΚΗ ΠΑΡΕΟΥΛΑ ΓΙΑ ΛΙΓΟΥΣ ΚΟΛΛΗΜΕΝΟΥΣ ΦΑΝΑΤΙΚΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. άξιον Εφεσίοις άξιον Εφεσίοις ηβηδόν απάγξασθαι πάσι καί τοις ανήβοις την πόλιν καταλιπείν, οίτινες Ερμόδωρον άνδρα εωυτών ονήιστον εξέβαλον φάντες· «ημέων μηδέ είς ονήιστος έστω, εί δέ μή, άλλη τε καί μετ άλλων» Ηρακλειτος Αποσπασμα 121. Γραμμη 2 ( Στραβωνος 14,25) **************************************************************************** Αξιζει ολοι οι Εφεσιοι μετα την εφηβεια, στα νηπια να παραδωσουν την πολι και να κρεμασθουν, αφου τον Ερμοδωρον που υπηρξε μεταξυ αυτων ο αξιωτερος εξορισαν, λεγοντες: «Μεταξυ μας να μην υπαρχει κανεις αξιωτερος, ειδεμή ( αν καποιος υπαρξη) να φυγη και να ζηση αλλου με αλλους » οίτινες Ερμόδωρον άνδρα εωυτών ονήιστον εξέβαλον φάντες· Ηρακλειτος Αποσπασμα 121. Γραμμη 2 ( Στραβωνος 14,25) **************************************************************************** Στον Πανελληνιο διαγωνισμο του Σκαι προς αναδειξι του «μεγαλυτερου Ελληνα» ολων των εποχων περιλαμβανεται και το ονομα του Αρη Βελουχιωτη!!! Αν αγνοουσαμε το επιπεδο βαραβαροτητος και αμαθειας, επιλεκτικου προσανατολισμου και λαικισμου των «ιστορικων και εκπαιδευτικων» των Μεσων Αποβλακωσεως, ισως αυτό να ητο εκπληξις. Ας πουμε δεν θα ητο εκπληξις αν τον διαγωνισμο οργανωνε ο Ριζοσπαααααστης, οποτε ο Φλωρακης, Ο Βελουχιωτης, ο Ζαχαριαδης, και ολο το «πανθεον»των αγιων της Μεκκας του κομμουνισμου θα ησαν οι επικρατεστεροι υποψηφιοι..Ομως ο Σκαι?? Διερωτωμεθα αν για την ακρισια μας, την αγνοια, την επιλεκτικη αμνησια, την εθελοτυφλοτητα μας, θα μας αξιζε η αποψις του Ηρακλειτου για τους Εφεσιους.. «ηβηδον απαγξασθαι πάσι καί τοις ανήβοις την πόλιν καταλιπείν» Αξιζει όμως να θυμισουμε τινα, περι του ποίος ηταν ο Βελουχιωτης, νύν υποψηφιος κατά ΣΚΑΙ προς αναδειξιν, «μεγαλυτερος Ελληνας»ολων των εποχων.. ******************************************************************** α) Δηλωσεις του Ν.Ζαχαριαδη, αρχηγου του ΚΚΕ,συγκρατουμενου του Βελουχιωτη στις φυλακές της Κέρκυρας ι κατά την διάρκεια της τελικής ομιλίας του, της 14ης Οκτωβρίου 1950, ενώπιον της 3ης Συνδιασκέψεως του ΚΚΕ, που δημοσιεύθηκαν στην σελίδα 818 της κομμουνιστικής επιθεωρήσεως «Νέος Κόσμος», Οκτωβρίου 1950. «Ο Βελουχιώτης (Κλάρας), εκτός από τα άλλα, ήταν και «δηλωσίας», Ο Κλάρας, που είχε στρατιωτικές ικανότητες κατσαπλιαδισμού, ίσως κάτι παραπάνω, σαν κομματική φυσιογνωμία ήταν ένας άνθρωπος που μόνο να χαντακώσει το Κόμμα μπορούσε. Καθόταν κι έτρεφε ψείρες, μεθούσε, έκανε όργια, δούλευε διαλυτικά και χαντάκωνε το κίνημα και τον Ε.ΛΑ.Σ. Παρ’ όλο ότι και αυτός σε ορισμένα σημεία μπορεί να είχε δίκιο, στη βάση τάχθηκε ενάντια στο Κόμμα. Ήταν ένας μικροαστός τυχοδιώκτης. Όταν σφίχτηκε λιγάκι στην Κέρκυρα, ούτε ένα μπάτσο δεν έφαγε και λύγισε. Και έπειτα είχε αξιώσεις ηγέτη και καθοδηγητή. Το Κόμμα και όταν σήκωσε δική του παντιέρα. του έδωσε τη δυνατότητα και τον βοήθησε να σκεφτεί και να διορθώσει το στραβοπάτημα του. Δεν το έκανε όμως αυτό το πράγμα και πήγε και έφαγε το κεφάλι του. Ο Τίτο τον έβαλε και έφαγε το κεφάλι του».
    ********************************************************************************
    β) Δηλωσεις του «Καπετάν Νικήτα» του Ε.ΛΑ.Σ. (Γεώργιος Σπυρόπουλος, σε δημοσιευθείσα την 26η Φεβρουαρίου 1988 επιστολή του στην εφημερίδα «Αυριανή»,
    «Ο Άρης Βελουχιώτης ήταν σκληρός στους αδυνάτους και δειλός στους δυνατούς. Ήθελε να είχε αυτός πάντοτε το βέτο, το προβάδισμα, ήθελε να είχε την ηγεσία αυτός μόνον της Εθνικής Αντίστασης. Γι’ αυτό όσους από τους συναγωνιστές μας θεωρούσε ύποπτους ανατροπής του, τους δολοφονούσε ο ίδιος εν ψυχρώ. Με πολύ πόνο αναφέρω τη δολοφονία πολλών παλικαριών αγωνιστών, που δολοφόνησε ο ίδιος ο Βελουχιώτης και άλλους που εξόντωσε με βασανιστήρια το πρωτοπαλίκαρο του Άρη, ο Καραλίβανος, με προσωπική εντολή του Βελουχιώτη… Ο Άρης Βελουχιώτης υπήρξε κοινός δολοφόνος αθώων συναγωνιστών μας… Ο Άρης Βελουχιώτης υπήρξε αρνητικό στοιχείο στον ταξικό αγώνα. Υπήρξε ύπουλος και δόλιος, σκληρός και αδίστακτος. Είχε μεγάλη εγωπάθεια και αλαζονεία. Όποιος από τους αγωνιστές μας είχε ορισμένες αντιρρήσεις, εδολοφονείτο επί τόπου, σαν αντιδραστικός και εχθρός του λαϊκού αγώνα» ********************************************************************* Γ) Ο Γ.Ιωαννιδης εκ των ηγετικων στελεχών του ΚΚΕ, αναφερεται στα «χαρίσματα» του Αρη (στο βιβλιο του ''Αναμνησεις'', εκδοσεις Θεμελιο, 1979). «Ο Άρης πάντα ήταν νταής, ωσότου να κάνει τη δήλωση. Όταν ένιωθε την πλάτη του εξασφαλισμένη, σ' αυτά τα πράγματα πάντα ήταν εντάξει. Όμως πάντα είχε το αλήτικο στοιχείο πάνω του. Τον ξέραμε, είχε μια τάση προς την αλητεία. Μ' αυτόν γνωριστήκαμε αργότερα όταν μπήκα στο Πολιτικό Γραφείο. Αυτούς τους ήξερε καλά ο Ζαχαριάδης από τη νεολαία. Κάτι τέτοιους τύπους τους μάζευε ο Ζαχαριάδης, γιατί μ' αυτούς μπορούσε να κάνει και φασαρίες κτλ. Αυτός τους κρατούσε… Τον χρησιμοποιούσαμε σε ορισμένες παράνομες δουλειές. Να παρακολουθήσουν κανέναν για τον οποίον είχαμε υποψίες ότι είναι χαφιές για να τον πιάσουν στα πράσα. Η δουλειά αυτή ήταν μέσα στη φύση του, μέσα στο αίμα του… Τον πιάσαν, τον βάλανε φυλακή (1936), έκανε τη δήλωση και βγήκε. Τάκανε δηλαδή μούσκεμα. Αυτός ο άνθρωπος τώρα, βρέθηκε στο βουνό, επικεφαλής του αντάρτικου. Μπορούσες νάχεις εμπιστοσύνη; Δεν μπορούσες…» ************************************************************************** Δ) Ο κομμουνιστής καθηγητής Κωνσταντίνος Δεσποτόπουλος ,διατελέσας και βουλευτής της Ε.Δ.Α. σε συνέντευξή του στην «ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ» της 5ης Μαρτίου 1980 παραδέχεται ότι: Άσχετα προς τα αίτια, όμως, της παθήσεως (σ.σ.: Πρόβλημα ανδρικής ανικανότητας), συνάγεται πως ο ελαττωματικός «πρωτοκαπετάνιος» θανάτωνε, για να επιδεικνύει τον ανδρισμό του ή για να εκδικείται το ελάττωμά του». «Σαν τελικό συμπέρασμα που μπορώ να πω, είναι ότι ο αρχικαπετάνιος του Ε.Λ.Α.Σ. ήταν μια δυνατή, αλλά διχασμένη προσωπικότητα (σ.σ.: σχιζοφρενής). Υπέφερε από ψυχικά τραύματα, π.χ. από ισχυρό πλέγμα μειονεξίας, λόγω της διαγραφής του από το Κ.Κ.Ε., εξαιτίας μιας «δηλώσεως μετανοίας» που είχε κάνει στο απώτερο παρελθόν. Υπέφερε ακόμη και από άλλα, ειδικής φύσεως απωθημένα, δημιουργημένα από ορισμένη λειτουργική ανεπάρκεια, που του είχε προκαλέσει ο παρατεταμένος βασανισμός του με πάγο, που τον είχαν υποβάλει, κατά την ομολογία του ίδιου… Εξάλλου, η λειτουργική ανεπάρκειά του, για την οποία μου είχε μιλήσει ο ίδιος, του προκαλούσε αντισταθμιστική ψυχική αντίδραση και τότε φαίνεται ότι γινότανε ένας επιθετικός, σκληρός και αδυσώπητος άνθρωπος, όπως κυκλοφορούσε η φήμη στο αντάρτικο και στον πληθυσμό ********************************************************************** Ε) Ο Νεοζηλανδός λοχαγός Ουίλλιαμ Τζόρνταν, στο εκδοθέν βιβλίο του με τον τίτλο: «Η αλήθεια περί της Ελλάδος», αποκαλεί τον Άρη Βελουχιώτη: «Ο κόκκινος φύρερ της Ελλάδος» και καταμαρτυρει τα εξης: …διώχτηκε νέος από το πατρικό του σπίτι, που το είχε ατιμάσει με τις αποτρόπαιες και αναίσχυντες εκδηλώσεις της σεξουαλικής του διαστροφής…
    …Έφθασε στην ομοφυλοφιλία και ήταν εκ γενετής διεστραμμένος και σαδιστής…προ παντός όμως ήταν εγκληματίας. Ένας από τους απαισιώτερους εγκληματίες που γέννησε ποτέ, σε ώρα συμφοράς για τους ανθρώπους, η φύση. Ήτανε κάτι χειρότερο από εγκληματίας. Ήτανε κακούργος σαδιστής… Και πρέπει να ομολογήσουμε πως ο Αθανάσιος Κλάρας ήταν αναντίρρητα κορυφή στην επιστήμη των βασανιστηρίων… το μαστίγωμα ήταν η αβρότερη από τις εκδηλώσεις του προς εκείνους που είχανε τη δυστυχία να τον δυσαρεστήσουν… Το αγαπημένο μαρτύριο του Άρη, η μεγαλύτερή του διασκέδαση, ήτανε να χαράζει βαθιά το κορμί των θυμάτων του και να χύνει καυτό λάδι μέσα στις πληγές. Συχνά για ποικιλία προτιμούσε να παραγεμίζει τις τομές με αλάτι. Ένα άλλο από τ’ αστεία του ζωηρού αυτού παιδιού ήτανε να κόβει τους μαστούς των γυναικών ή να ξεριζώνει τ’ αυτιά των δημάρχων και των προέδρων κοινοτήτων, των χωριών που δεν είχαν εκδηλώσει μεγάλο εαμικό ενθουσιασμό… ******************************************************************* Στ) Στις 14 Μαιου 2005, δημοσιευθηκαν στην Εστια αποσπασματα απο τον απορρητο φακελοτου Αρη Βελουχιώτη, στα Βρεταννικά Αρχεία, οπως τα μετεφερε μετα απο δραστηρια ερευνα, ο Δικηγόρος Πετρος Στ. Μακρής –Στάικος. «....Ο λοχαγός Νάτ Μπάρκερ αξιωματικός σύνδεσμος με τον Άρη Βελουχιώτη περιγράφει τον Άρη ως εξής:''...Είναι γενναίος και σε ήρεμη συζήτηση συμπαθής.Ομως όπως παραδέχθηκε σ' εμένα είναι ομοφυλόφιλος.(έχει πάντοτε μαζί του ένα μικρό αγόρι που κρατάει τα χαρτία του και είναι υπασπιστής του.)...Στις 26 Ιανουαρίου 1943, ο Βελουχιώτης έφθασε στο Γαρδίκι.Εφερε μαζί του τον γνωστό Αθηναίο μουσικό Λεωνίδα Μακρίδη, την γυναίκα του, άλλους οκτώ άνδρες και τέσσαρες γυναίκες.Το ίδιο πρωί κάλεσε τον Μπαρκερ να επισκεφθεί το κτίριο του σχολείου, όπου τους κρατούσε, για να δεί πως τιμωρεί τους προδότες. Ο Μπάρκερ αντίκρυσε τους άντρες και τις γυναίκες ολόγυμνους και χτυπημένους σε όλο τους το σώμα προκειμένου να ομολογήσουν κάτι που όμως δεν έπραξαν.Οταν έπεσαν αναίσθητοι έρριξαν καυτό λάδι στις πληγές τους και τους άφησαν έτσι για 24 ώρες. Μονον ένας άνδρας δεν υπέστη αυτό το μαρτύριο.Αυτόν τον μαχαίρωσε μέχρι θανάτου ο Θάνος, ο υπαρχηγός του Αρη.Την επομένη ζούσαν μόνο δύο άνδρες που πυροβολήθησαν χωρίς άλλη σκέψη.Τότε ο Βελουχιώτης διέταξε να πεταχθούν τα σώματα έξω απο το νεκροταφείο και απαγόρευσε στους χωρικούς να τα θάψουν '..» **************************************************************** Ζ) Οι διαταγες του Αρη 1. Διαταγή Γενικού Στρατηγείου Ε.Λ.Α.Σ., υπ’ αριθ. 88/9.8.43 (αριθ. 1417/20.9.43), προς τα Στρατηγεία Ε.ΛΑ.Σ. Ηπείρου, Δυτικής Μακεδονίας, Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδος, υπογραφομένη υπό της τριανδρίας «Άρη Βελουχιώτη», «Βασίλη Σαμαρινιώτη» και Στεφάνου Σαράφη, δια της οποίας εκχωρείται ο έλεγχος των περιοχών Τσαμουριάς (Θεσπρωτίας), Καστοριάς, Φλωρίνης και Αλμωπίας (Πέλλης) εις τον Αλβανικό και Σερβικό στρατό Σ.Ν.Ο.Φ., δηλαδή εις τις κομμουνιστικές ανταρτικές ομάδες του Εμβέρ Χότζα και του «Τίτο» 2. Έγγραφο Γενικού Στρατηγείου του Ε.Λ.Α.Σ., από 26.11.43, υπογραφόμενο υπό του «Άρη Βελουχιώτη», προς το μέλος του Επιτελείου του Αλβανικού Λαϊκού Απελευθερωτικού Στρατού, σύντροφο Τζιώτζια, δια του οποίου εζητείτο η συνδρομή των Αλβανών και η παροχή εις τον Ε.ΛΑ.Σ. πυρομαχικών, δια την εξόντωση των εθνικών ανταρτικών ομάδων του Ε.Δ.Ε.Σ. 3) Διαταγή της 20.10.43, υπογραφομένη υπό του «Άρη Βελου- χιώτη», προς VIIIη Μεραρχία Ε.Λ.Α.Σ. δια της οποίας διετάσσετο η αποφυγή ενόπλου αντιστάσεως εναντίον των Γερμανών, η οποία χαρακτηρίζεται ως «απολύτως εσφαλμένη και ασύμφορος», ως και η συγκέντρωση όλων των διαθεσίμων δυνάμεων του Ε.Λ.Α.Σ. εναντίον των Γερμανών, δεδομένου ότι, κατά την γνώμη του: «Είναι προτιμότερο να διανοίξουν οι Γερμανοί την οδό Ιωαννίνων - Μετσόβου - Καλαμπάκας, παρά να εξακολούθηση υφιστάμενος ο Ε.Δ.Ε.Σ. έστω και μια βδομάδα ακόμα»

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση