GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Εκκρεμεί στη Σάμο για τον Αρ. Παυλίδη...

Τι θα γίνει με την τρίτη δικογραφία; . Από το http://aegaio.blogspot.com/ . Με την αξιοποίηση των ευρωπαϊκών κονδυλίων βρίσκονται σε εξέλιξ...

Τι θα γίνει με την τρίτη δικογραφία;
.
.
Με την αξιοποίηση των ευρωπαϊκών κονδυλίων βρίσκονται σε εξέλιξη 27 λιμενικά έργα συνολικού κόστους 2 δις ευρώ, όπως ανακοίνωσε σήμερα ο υπουργός Ναυτιλίας Αναστάσης Παπαληγούρας. Ο υπουργός προτίμησε να φύγει από την αίθουσα της συνέντευξης Τύπου αρνούμενος να απαντήσει σε ερώτηση του ΣΚΑΙ αναφορικά με πληροφορίες που φέρουν το ναυπηγείο Σκαραμαγκά να λειτουργεί παράνομα ως λιμάνι για φορτοεκφορτώσεις με εργάτες του λιμένα Ελευσίνας. Σε άλλη ερώτηση που αφορά στον εμφανιζόμενο με μείωση μερικών χιλιάδων αριθμό διακινουμένων επιβατών μεταξύ Σάμου – Τουρκίας και εσωτερικής άγονης γραμμής που εμφανίζει το Λιμενικό Ταμείο τη Σάμου, ο υπουργός είπε ότι το πόρισμα της αρμόδιας υπηρεσίας έχει αποσταλεί στον εισαγγελέα.
Για το ίδιο θέμα ο γ.γ. Λιμένων και Λιμενικής Πολιτικής Γιώργος Βλάχος είπε ότι μία "καθαρίστρια του Λιμενικού Ταμείου αναμόρφωνε τα ποσά από γραμμάτια για να ισοσκελίζει τον ισολογισμό τον οποίο της ανέθεσαν να συντάσσει". Στο σκάνδαλο υπάρχει και η παράμετρος της παράνομης πώλησης σκάφους στο οποίο δόθηκε άγονη γραμμή...
Να σημειωθεί ότι...
ο πρώην πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Νικόλαος Κατρακάζος υποψήφιος βουλευτής της Ν.Δ. νυν Νομ. Σύμβουλος Σάμου και πλοιοκτήτης τριών πλοίων – και του εμπλεκόμενου στην άγονη γραμμή - φέρεται ως εμπλεκόμενος στην υπόθεση και μάλιστα διερευνάται και τυχόν εμπλοκή του πρώην υπουργού Αιγαίου Αριστοτέλη Παυλίδη.
O ένας εκ των δύο διαχειριστών είναι ο καταγγέλλων, και ο έτερος των διαχειριστών είναι ο αγοραστής, ο γ΄ κατά σειρά τι ρόλο βαράει; Η υποτιθέμενη πώληση όπως σας γράψαμε έγινε τον Αύγουστο του 2007,το έγγραφο από την υπηρεσία Μητρώα Ναυτικών Εταιρειών του Υπουργείου Εμπορικής Ναυτιλίας με ημερομηνία 10 Δεκεμβρίου του 2007. Δηλαδή εμφανίζεται στο έγγραφο ο καταγγέλλων 5 μήνες μετά να δεσμεύει με την υπογραφή του την εταιρεία.
Γιατί δεν αποστέλλεται η υπόθεση στη Βουλή εφόσον υπάρχει υπογραφή εμπλεκόμενου πρώην Υπουργού; Με την υπογραφή του, έγινε ανάθεση της άγονης γραμμής σε άλλη εταιρεία ενώ υπάρχει δικαστική διαμάχη σε εξέλιξη η οποία ακόμα εκκρεμεί. Στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σάμου έχει κατατεθεί μηνυτήρια αναφορά για τα αδικήματα της υπεξαιρέσεως,της απάτης και της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες.

11 σχόλια

  1. Τρικυμία στο κρανίο έχει φέρει στους πασόκους η Ζίμενς.

    Πραγματικά νεοδημοκρατικά σκάνδαλα δεν υπάρχουν και προσπαθούν να βαφτίσουν σκάνδαλο ότι περπατάει, ότι κολυμπάει και ότι πετάει.

    Ονόμασαν σκάνδαλο την υποκλοπές, τη στιγμή που υποκλεπτόμενος ήταν ο ίδιος ο πρωθυπουργός.

    Ονόμασαν σκάνδαλο τα ξενοπηδήματα του Ζαχόπουλου, λες και αυτό ήταν ευθύνη του Καραμανλή.

    Ονόμασαν σκάνδαλο το Βατοπέδι, που ηταν μιά υπόθεση που είχαν ξεκινήσει οι ίδιοι οι πασόκοι με το Φωτιάδη και το Δρύ και που ανέδειξε το μεγάλο πρόβλημα επικάλυψης αρμοδιοτήτων στης δημόσιας διοίκησης, λές και ο καραμανλής πρωτο-ίδρυσε το δημόσιο το 2004.
    Ονόμασαν σκάνδαλο Παυλίδη μία υποτιθέμενη μίζα μόλις 100.000 ευρώ του 2005 (γιατί βγήκε τώρα όλοι υποψιαζόμαστε) χωρίς ίχνος στοιχείων.

    Κύριοι πρασινοφρουροί, αυτά που ονομάζετε σκάνδαλα είναι ΧΕΙΡΟΒΟΜΒΙΔΕΣ ΚΡΟΤΟΥ ΛΑΜΨΗΣ.

    Όσο και να πυροβολείτε τον Καραμανλή είναι άτρωτος, γιατί είναι έντιμος, ίσιος και νοιάζεται μόνο για το καλό της χώρας.

    Αυτό δεν αρέσει σε πολλούς που είχαν μάθει αλλιώς, είχαν μάθει στο πάρε-δώσε, γι' αυτό τον πολεμούν σαν λυσσασμένα σκυλιά.

    Δεν αρέσει στους καναλάρχες γιατί είχαν μάθει να ανεβοκατεβάζουν κυβερνήσεις (Λαμπράκης), δεν αρέσει στους επιχειρηματίες γιατί δεν παίρνουν πια χαριστικές κρατικές δουλειές (Μπόμπολας, Κυριακού, Αλαφούζος), δεν αρέσει στους αμερικάνους γιατί δεν γονατίζει στις εντολές τους.

    Με λίγα λόγια, γενικώς δεν "συνεργάζεται".

    Να δούμε τί καταλαβαίνει και ο λαός από όλα αυτά.

    Η Ζίμενς είναι το μεγαλύτερο σκάνδαλο στην Eλλάδα, μετά βέβαια το σκάνδαλο του Χρηματισηρίου.

    Μιλάμε για ΧΟΝΤΡΑ ΛΕΦΤΑ.

    Φαίνεται ότι εμπλέκονται τουλάχιστον 40 άτομα με πάνω από 450 ύποπτους τραπεζικούς λογαριασμούς.

    Η Ζίμενς Γερμανίας στοιχειοθετεί ότι μεταξύ 1997 και 2004 έχει δώσει για μίζες στην Ελλάδα περίπου 130 εκατομμύρια.

    ΒΑΛΕ ΔΙΠΛΑ ΣΤΑ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΑ 100 ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ ΤΟΥ ΠΑΥΛΙΔΗ (που μας έχουν πρήξει δυό μήνες τώρα οι καναλάρχες) ΤΑ 130 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΤΗΣ ΖΙΜΕΝΣ ΚΑΙ ΕΛΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΔΙΑΦΘΟΡΑ.

    Σε περίπτωση που ο βλακογιώργος δεν καταλαβαίνει τη διαφορά, η Ζίμενς είναι 1.300 φορές μεγαλύτερη από τον Παυλίδη.

    Επειδή ξέρω ότι ΠΑΛΙ ο Αϊνστάϊν μας δεν θα καταλάβει τη διαφορά να το κάνω ακόμη πιό λιανά.

    Από την Ομόνοια μέχρι το Σύνταγμα είναι 1 χιλιόμετρο.

    Από την Ομόνοια μέχρι την Κωνσταντινούπολη είναι 1.300 χιλιόμετρα.

    Πήγαινε Γιωργάκη μου με το ποδηλατάκι σου μέχρι την Κωνσταντινούπολη και εγώ θα πάω μέχρι το Σύνταγμα.

    Όταν γυρίσεις έλα να με βρείς και να δούμε πως θα σου φανεί εάν σου πώ :

    Έλα μωρέ, τί Σύνταγμα τί Κωνσταντινούπολη, το ίδιο πράγμα είναι.

    (Φαντάσου ότι αυτό το αργόστροφο λέει ότι θα σώσει και την Ελλάδα από την παγκόσμια κρίση).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΟΙΝΙΚΕΣ ΔΙΩΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ PATRIOT...ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΕΤΑΞΑΝ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ!!!
    Πέμπτη, Απρίλιος 23, 2009, posted by ΠΡΕΖΑ TV at 4:20 μμ
    Ποινική δίωξη για ενεργητική και παθητική δωροδοκία και νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα άσκησε ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Γ. Βούλγαρης, για τις προμήθειες των αντιπυραυλικών συστημάτων Patriot, το 1999.
    Οι διώξεις ασκήθηκαν κατά πρώην στελεχών της Siemens και κρατικών αξιωματούχων, καθώς και κατά παντός άλλους υπευθύνου. Η υπόθεση ανατέθηκε για ανάκριση στον 4ο ανακριτή Νίκο Ζαγοριανό.

    OKAY...ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΙ ΠΟΙΝΙΚΕΣ ΔΙΩΞΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΤΡΕΧΕΙ ΣΤΑ ΓΥΦΤΙΚΑ...ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΑΦΟΥΝ ΠΟΤΕ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ;;;ΘΑ ΠΑΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΦΥΛΑΚΗ;;;
    ΟΧΙ.ΟΠΟΤΕ ΠΑΠΑΡΙΑ...

    ΠΡΕΖΑ TV
    23-4-2009

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οι εισαγγελεις του Αρειου Παγου παντα ειχαν ακροδεξιες αποψεις και δικτατορικες!!
    Αυτα λεγαν οι πρασινοφρουροι της Μηλιωνη σημερα!!!
    Διαβαστε....


    Κωνσταντίνος Κόλλιας


    Ο Κωνσταντίνος Κόλλιας (1901 - 13 Ιουλίου 1998) ήταν δικαστικός, προσωρινός Πρωθυπουργός της Ελλάδας.

    Διατέλεσε Αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου από το 1946 και Εισαγγελέας από το 1962. Ως Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου αναμίχθηκε παρατύπως στην ανάκριση για την υπόθεση της δολοφονίας του Γρηγόρη Λαμπράκη στη Θεσσαλονίκη από παρακρατικούς. Η ανάμιξή του είχε στόχο να συσκοτίσει την υπόθεση. Επιδίωξή του ήταν ο χωρισμός της δικογραφίας και η χωριστή ανάκριση για τους φυσικούς και τους ηθικούς αυτουργούς (αυτούς που έδωσαν εντολή για τη δολοφονία), ώστε τελικά οι ηθικοί αυτουργοί (αξιωματικοί της χωροφυλακής) να παραμείνουν ατιμώρητοι. Επίσης παρενέβη ώστε να μην προφυλακισθεί κανείς αξιωματικός της αστυνομίας ή της χωροφυλακής. Μετά την ανάληψη της εξουσίας από την κυβέρνηση Γεωργίου Παπανδρέου διατάχθηκε έρευνα για τις ενέργειές του που ανατέθηκε στον αρεοπαγίτη Αντώνιο Φλώρο. Ο αρεοπαγίτης συντάσσει έκθεση, στην οποία καταγράφει τις παράνομες παρεμβάσεις του εισαγγελέα Κόλλια στο έργο της ανάκρισης. Ο Υπουργός Δικαιοσύνης ασκεί κατά του Κόλλια πειθαρχική δίωξη και τον παραπέμπει στο πειθαρχικό συμβούλιο. Τελικά του επιβάλλεται ποινή εξάμηνης αργίας από τον ίδιο τον Υπουργό Δικαιοσύνης. Ο Κόλλιας προσφεύγει στο Συμβούλιο της Επικρατείας, το οποίο με την 2942/1964 απόφασή του ακυρώνει την υπουργική απόφαση για νομικές πλημμέλειες και αναπέμπει την υπόθεση στον Υπουργό. Ο Υπουργός επιβάλλει εκ νέου ποινή τρίμηνης αργίας στον Κόλλια και παραπέμπει την υπόθεση στην Ολομέλεια του Αρείου Πάγου με το ερώτημα της οριστικής απόλυσης του Εισαγγελέα. Η Ολομέλεια του Αρείου Πάγου όμως κρίνει ότι κατά ορθή ερμηνεία του νόμου ο Υπουργός δεν έχει εξουσία να επιβάλει μόνος του πειθαρχική ποινή σε ανώτατους δικαστές, παρά μόνο το Ανώτατο Πειθαρχικό Συμβούλιο, και κρίνει την υπουργική απόφαση άκυρη. Έτσι ο Κόλλιας επανέρχεται στην ενεργό υπηρεσία.

    Υπήρξε ο πρώτος Πρωθυπουργός της Καθεστώτος της 21ης Απριλίου 1967. Ο διορισμός του στο αξίωμα αυτό ήταν προϊόν συμβιβασμού μεταξύ του βασιλιά Κωνσταντίνου και των πρωταιτίων του πραξικοπήματος. Ο πρώτος έθεσε ως όρο για να νομιμοποιήσει την κυβέρνηση των δικτατόρων ο πρωθυπουργός να μην είναι στρατωτικός, ενώ οι συνταγματάρχες δεν επιθυμούσαν αντίστοιχα κανέναν φιλοβασιλικό. Έτσι επελέγη ο Κόλλιας με γνώμονα τα υπερσυντηρητικά του φρονήματα. Στην πράξη βέβαια αυτοί που κυβερνούσαν ήταν οι στρατιωτικοί με προεξάρχοντα τον Γεώργιο Παπαδόπουλο.

    Διατηρήθηκε στην πρωθυπουργία μέχρι το αποτυχημένο Κίνημα του Βασιλιά Κωνσταντίνου ενάντια στη Χούντα, στις 13 Δεκεμβρίου του 1967, οπότε την πρωθυπουργία ανέλαβε και τυπικά ο Παπαδόπουλος.


    δρ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μιά σκατόγρηα, όνομα και πράμα, έφθασε τα 90 χρόνια, αλλά ο Θεός τις έδινε μέρες και ευκαιρίες να μετανοήσει. Τόσα πολλά ήταν τα αμαρτήματά της...

    Και αυτή έπαιρνε θάρρος και όλο και πιο σκατόγρηα γινόταν.

    Το πήρε απόφαση ο Θεός και μια μέρα της έστειλλε τον χάροντα, αυτοπροσώπως.

    Τον είδε η σκατόγρηα και άρχισε να μπαμπαλίζει: Τι θές εδώ ωρέ τομάρι και άλλα τέτοια. Μα μόλις άκουσε την παγερή φωνή του απεσταλμένου του Θεού και το λόγο της επίσκεψης , πάγωσε.

    -Αφέντη μου τι πρέπει να κάνω για να πάω στον παράδεισο ??, ρώτησε η σκατόγρηα τον χάρο.

    -Τίποτα , της απάντησε αυτός. Η ώρα σου έχει έλθει προ πολλού, αναβολή δεν παίρνεις, μετάνοια δεν σου χορηγεί πια ο Θεός.

    - μα....(αναρωτήθηκε η σκατόγρηα)...

    -Το κουφάρι σου και δρόμο για την κόλαση -απάντησε ο χάροντας..
    ... και πάψε να γράφεις ατέλείωτες μαλακίες στα blogs...Μη μας πρήζεις άλλο τα αρχίδια, της είπε ο χάροντας...

    -Νεοδημοκράτες βρίσκετε καμμία ομοιότητα με την περίπτωσή σας ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΕΙΔΕΣ «ΩΦΕΛΙΜΕΣ ΠΛΗΡΩΜΕΣ» ΟΙ ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΦΙΛΟΙ ;

    Ο Τρεπεκλής, αντιπρόσωπος της SAIC στην χώρα μας ήταν σύμβουλος του Αντρέα Παπανδρέου και επίσης είναι παιδικός φίλος του Γιωργάκη.

    Ποιου Γιωργάκη;

    Του δικού μας Γιωργάκη, του ίδιου που κατηγορεί τον Παυλίδη ότι πήρε μίζα 100,000 ευρώ (κρίμα ξεφτιλίστηκαν και οι μίζες επί ΝΔ).

    Για την υπόθεση της ασφάλειας των Ολυμπιακών Αγώνων, ο Tρεπεκλής είχε λάβει (όπως παραδέχθηκε και ο ίδιος στον ανακριτή) ως αμοιβή διαμεσολάβησης το ποσόν των 6,5 εκατομμυρίων ευρώ (δυόμιση δισεκατομμυρίων δραχμών) για το αμαρτωλό C4I .

    Το σύστημα ουσιαστικά δεν λειτούργησε ποτέ.

    Βέβαια η μίζα, μίζα.

    ΚΑΙ ΤΙ ΜΙΖΑ !!!

    Μίζα, όχι παίξε γέλασε.

    Μίζα που να αξίζει τον κόπο.

    Μίζα σοσιαλιστική.

    Όχι σαν τους άλλους μαλάκες που βουτήξανε το σουσάμι από το κουλούρι και τους καθίζουν στο πολιτικό σκαμνί για διάρρηξη τράπεζας.

    Φαντάσου κάθαρση και προκοπή που θέλει να φέρει στην Ελλάδα ο Γιωργάκης.

    ΟΛΟΙ ΑΝΕΡΓΟΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΛΙΑΤΣΙΚΟ ΤΗΣ ΠΡΑΣΙΝΗΣ ΜΑΦΙΑΣ.

    Είδες παιδικούς φίλους το αμερικανάκι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πρασινοφρουροί παραμιλάτε πάλι, σας έχει κάνει να παραμιλάτε ατέλειωτα η siemens.

    Όσα ψέματα και όσες μαλακίες και να πείτε τώρα, αφού τα έχετε ήδη παραδεχθεί, τί προσπαθείτε να αποδείξετε πιά;

    ΕΣΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟΥΣ ΚΟΚΟΒΙΟΥΣ ΑΛΛΑ ΜΙΛΑΝΕ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΕΜΒΑΣΜΑΤΑ.

    Και μιλάμε για πολύ μπόχα.

    Βρωμάτε Γιωργάκη, όλοι ζέχνετε από την ατέλειωτη μίζα.

    ο ΒΟΘΡΟΣ ΣΑΣ ξεχείλισε... ΚΑΙ θα σας ΠΝΙΞΕΙ...

    "Μια διευκόλυνση σε ενα φίλο έκανα" Ηλιας Πιταουλης, Χιώτης επιχειρηματίας, κολλητος Τσουκάτου, για το 1.000.000 μάρκα που λαδωσε η Μιζενς

    " Μια διευκόλυνση του Τσουκάτου έκανα.." Στέλιος Βίος, Χιώτης επιχειρηματίας (δυο δυο πάνε), κολλητός του προηγουμενου, και Τσουκατου

    "Τα λεφτα πηγαν στο Κόμμα.." Τσουκάτος, της Πόπης, στρατηγός του Σημίτη, πρωην μαοικος, συντονιστικό στο Πολυτεχνίο το 1973, όπως όλοι οι παραπάνω, κοτερολάτρης, Lamogius Grande

    " Ποιο κόμμα;;.." Σουμάκης, ταμίας του Κινήματος

    ΚΑΙ Ο ΚΟΝΤΟΣ... με την γαμάτα..
    " Δημιουργούνται έτσι σκιές και αμφιβολίες για μια μεγάλη προσπάθεια στην οποία συμμετείχε ένας πάρα πολύ μεγάλος αριθμός ανθρώπων, που δεν είχαν καμία σχέση με όλα αυτά.."
    ΣΗΜΙΤΗΣ ο καταλληλότερος πρωθυπουργος της χωρας,
    κατι μεταξυ Κέννεντι και Αντεναουερ, συμφωνα με τον Πρετεντερη και τα αφεντικά του, και αυτος πέφτει από τα σύννεφα

    ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ μαιντανοί..
    "..το σκάνδαλο της Siemens δεν είναι τόσο τεκμήριο διαφθοράς, όσο απόδειξη ανικανότητας..." Πρετεντεράκος, προσπαθωντας να μπαλωσει τα αμπάλωτα

    ΝΑ ΚΑΙ ΤΟ "ΘΥΜΑ" ΜΑΛΛΟΝ ΤΟ ΒΛΗΜΑ.
    "...Απαίτηση η σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής για τη Siemens, τόνισε και πάλι ο Γ.Παπανδρέου, δηλώνοντας αισιόδοξος ότι θα επέλθει η κάθαρση του πολιτικού συστήματος...." Γιωργάκης ο 3ος και μακρύτερος, το ζαβό Αμερικανάκι με το ποδήλατο του..

    " Εγω πήρα στο σπίτι μου συσκευες και Pitsos, και Miele, και Siemens.." Ακης Τσοχατζο,Lamogius Thessalonikeus

    " Δε ξέρω τίποτα.." Τάσος Μαντελης, πρωην Υπουργός Ιντρακομ.

    "....Την πρόταση για την οικονομική ενίσχυση έκανε, σύμφωνα με τον κ. Τσουκάτο, ο πρώην διευθυντής της Ζίμενς Ελλάδος κ. Μιχάλης Χριστοφοράκος, ο οποίος φέρεται ότι είχε επισκεφθεί τον «στρατηγό» στο γραφείο του...."

    "........Ο κ. Τσουκάτος υπήρξε το δεξί χέρι (κι ενίοτε η μακρυά μαύρη χειρ στα εκλογο-οργανωτικά μαγειρέματα κι όχι μόνον) του κ. Σημίτη. Ο κ. Τσουκάτος δεν είχε απλώς το λύειν και το δεσμείν

    ο κ. Τσουκάτος για μια εκτεταμένη και κρίσιμη περίοδο κυβερνούσε τη χώρα μαζί με άλλες ισοϋψείς προσωπικότητες, όπως ο κ. Πανταγιάς, ως άλλος πραιπόζιτος, αυλάρχης και παρακοιμώμενος του κ. Σημίτη.

    Τώρα ο κ. Τσουκάτος παραδέχεται ότι διακίνησε μαύρο πολιτικό χρήμα (της Siemens) χάριν του κόμματός του. Προφανώς δεν θα διακίνησε μόνον μιας από τις εκατοντάδες Εταιρείες και προφανέστατα αυτό το έγκλημα δεν είναι κάτι που διεπράχθη για πρώτη φορά απ' αυτόν, ούτε κάτι που μόνος του σκαρφίστηκε και περαίωσε.

    Αλλωστε ολόκληρος μηχανισμός προσώπων και λογαριασμών εμφανίζεται υπάρχων, ειδικευμένος και πανέτοιμος για τέτοιες δουλειές, παρακομματικός, παρακρατικός, παράνομος κι ό,τι άλλο παρά(βατικό) προαιρείσθε...

    Συνεπώς και το κόμμα κι ακόμη περισσότερον ο κ. Σημίτης εγνώριζαν.

    Αν ο κ. Σημίτης δεν εγνώριζε, ήταν, απλώς, βλαξ! Οπερ και χειρότερον. Εγνώριζε. Ηταν υποχρεωμένος να γνωρίζει.

    ΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ.....
    «Και γι' αυτό απομάκρυνε τον κ. Τσουκάτο» θα σπεύσουν ορισμένοι, που κάνουν τους αφελείς, να πουν. Ομως ο κ. Σημίτης δεν απεμάκρυνε τον κ. Τσουκάτο για αυτόν τον λόγο.
    Εξάλλου ο ίδιος ο κ. Σημίτης δεν έλεγε ότι όποιος έχει στοιχεία για βρωμοδουλειές να τα πηγαίνει στον εισαγγελέα; Ούτε τον κ. Τσουκάτο έστειλε στον εισαγγελέα, ούτε τον απομάκρυνε για αυτόν τον λόγο, τη διακίνηση δηλαδή μαύρου πολιτικού χρήματος.

    Ενας ηγέτης κρίνεται και για τις επιλογές των ανθρώπων του. Ο κ. Τσουκάτος ήταν επιλογή του κ. Σημίτη. Ή λοιπόν ο κ. Πρωθυπουργός ήξερε κι έκανε τον Νονό ή δεν ήξερε κι ήταν απλώς βλαξ.

    Ερχεται τώρα ο Γιωργάκης και παίρνει την υπόθεση (την κάθαρση της υπόθεσης) πάνω του. Ούτε ο Γιωργάκης ως Υπουργός Εξωτερικών γνώριζε τίποτα; Απληροφόρητον τον άφηναν οι Σύμβουλοί του ή μήπως ήταν κι αυτός βλαξ;

    Κι όταν ανέλαβε την αρχηγία του κόμματος, δεν έριξε μια ματιά στα κιτάπια, τα βιβλία και τα πεπραγμένα;

    Ετσι με παρθενογένεση συμβαίνουν τα πράγματα στην Ελλάδα; Ούτε Τσουκάτος, ούτε γάτα, ούτε μίζες, ούτε ζημιά;

    Εμφανίζει τώρα ο Γιωργάκης εαυτόν ως κήνσορα της κάθαρσης και καλεί τον κ. Καραμανλή να προχωρήσουν μαζί και να απαλλάξουν τη χώρα απ' την «ομηρία» της υπόθεσης Μίζενς.

    Λυπάμαι Γιωργάκη δεν θα μπορέσουμε

    Εδώ έχετε σηκώσει τόσο σαματά για 100.000 υποτιθέμενη μίζα Παυλίδη και θα αφήσουμε να περάσει έτσι η υπόθεση Μίζενς που, όπως ομολόγησαν οι γερμανοί σας τάισαν πάνω από 100.000.000 ;

    ΦΑΙΝΟΜΑΣΤΕ ΤΟΣΟ ΜΑΛΑΚΕΣ;

    ΕΔΩ Ο ΒΟΘΡΟΣ ΠΛΕΟΝ ΞΕΧΕΙΛΗΣΕ ΡΕ..

    ΜΑΣ ΠΝΙΞΑΝ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΣΑΣ, ΜΑΣ ΠΝΙΞΑΝ ΟΙ ΜΙΖΕΣ ΣΑΣ.

    ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ...ΚΑΙ ΒΡΩΜΑΝΕ.

    ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΑ ΤΡΩΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΤΕ.......

    Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΟΜΩΣ ΑΝΑΓΟΥΛΙΑΖΕΙ

    ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΕΜΕΤΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αυτά που γράφεις απευθύνονται μάλλον σε ανθρώπους που έλειπαν στο εξωτερικό στη διάρκεια της εικοσαετίας του κόμματός σου (γιατί τρώτε μαύρο στις εκλογές εδώ και 8 χρόνια - από τις δημοτικές του 2001 - δεν μας το εξηγείς - δεν πειράζει καταλαβαίνουμε).
    ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ ΟΜΩΣ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΤΗ Ν.Δ. ΓΙΑ ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΛΕΕΙ Ο ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΤΟΝ ΠΟΡΤΟΦΟΛΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ.
    Εδώ γελάνε.
    Νάρθει καλύτερα ο Γιωργάκης με τους πρωταθλητές του, έτσι φίλε ; Έχει εξαιρετική ομάδα και δοκιμασμένη, ειδικά στη ΔΙΑΦΘΟΡΑ.
    Ποιόν να πρωτοθυμηθείς;
    Tον Πάχτα, τη Βασούλα, τον Παπαντωνίου, το Χριστοδουλάκη, το Λαλιώτη, τον Παπουτσή, το Βερελή, το Μαντέλη, τον Τσοχατζόπουλο, το Ρέππα, το Σκανδαλίδη, τον Τσουκάτο, τη Δαμανάκη, ποιόν να πρωτοθυμηθείς;
    Έτοιμη και ρονταρισμένη είναι η κομπανία να μας γλυτώσει λέει ο Γιωργάκης, για άλλη μια φορά, από τη διαφθορά.
    Δεν ντρέπεσαι Γιωργάκη να λές τέτοια πράγματα;
    Μιλάνε για σκοινί στο σπίτι του κρεμασμένου;
    Οι ψεύτικες δημοσκοπήσεις σας έχουν φουσκώσει τα μυαλά και έχετε χάσει την επαφή με την πραγματικότητα κύριοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Άκουσα και είδα σήμερα το βράδυ, 22 Απριλίου 2009, στον τηλεοπτικό σταθμό SKY, την παρακάτω είδηση και Ε Φ Ρ Ι Ξ Α!
    Στο Αγαθονήσι, ένα νησάκι με «150 περίπου» κατοίκους Έλληνες, οι λαθρομετανάστες , Τούρκοι και άλλοι, είναι περίπου 1100! Χ Ι ΛΙ Ο Ι Ε Κ Α Τ Ο!
    Εάν αυτό δεν είναι κατάληψη, εσκεμμένη και προμελετημένη από την Τ Ο Υ Ρ Κ Ι Α, τότε τι είναι;
    Ποιοι ΕΛΛΗΝΕΣ Π Ρ Ο Δ Ο Τ Ε Σ το κρύβανε;
    Αυτή είναι η εθνική σημασία που δίνουν στο νησί αυτό οι κυβερνώντες εθνικόφρονες, δηλαδή οι πατριώτες του μπλα μπλα μπλα μπλα!
    Π Ρ Ο Δ Ο Τ Ε Σ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΜΟΝΟ ΑΥΤΗ ΚΑΙ ΤΟΣΕΣ ΑΛΛΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ.
    ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΉ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΑΚΡΙΤΩΝ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ.
    Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΑΥΛΙΔΗΣ ΕΥΡΙΣΚΕΤΑΙ ΥΠΟΛΟΓΟΣ ΠΛΕΟΝ ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΟΥ ΛΑΟΥ.
    Ο ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΟΣ ΕΥΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΔΥΣΚΟΛΗ ΘΕΣΗ .
    ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΠΑΝΩΛΕΘΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ κουρασμενου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Η Μ Α Φ Ι Α ( συμμορία ) της χώρας μας ,
    έχουν κάτσει στο σβέρκο μας και
    είναι οι πολιτικοί , οι βουλευτές ,
    τα κόμματα , και ο κομματικός
    Μηχανισμός , που ελέγχουν τα πάντα
    Και κλέβουν τα πάντα
    Και με τους διαφόρους νόμους
    Άλληλό καλύπτονται στο κλέψιμο
    Ο δε ΑΡΧΙΝΟΝΟΣ (ΑΡΧΗΣΥΜΜΟΡΙΤΗΣ)είναι
    Κάποιος υπεράνω κάθε υποψίας …………..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Στις 11 Ιανουαρίου του 2006, δηλαδή τρία χρόνια πριν, έφτασε στο Μέγαρο Μαξίμου επιστολή του δημάρχου της Τήλου Τ. Αλιφέρη, προς τον πρωθυπουργό, στην οποία, μεταξύ άλλων, αναγράφονταν τα εξής για το πώς γίνονται οι αναθέσεις των άγονων γραμμών: «Η ανάθεση γίνεται με ιδιαίτερα μεγάλη επιδότηση, ενώ έχουν αποκλειστεί προσφορές χαμηλότερου κόστους με τα ίδια ποιοτικά χαρακτηριστικά. Είναι τέτοια η δυσαναλογία κόστους-οφέλους, που από τις επιδοτήσεις και μόνο η πλοιοκτήτρια εταιρία σε δέκα μήνες θα εισπράξει περισσότερα χρήματα από όσο κοστίζει το πλοίο».

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση