GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σημειωτόν η επιστροφή στην Αθήνα...

Από το http://pressonice.blogspot.com . Αυξημένη είναι αυτήν την ώρα η κίνηση στα μεγάλα εθνικά οδικά δίκτυα... Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις τ...

Από το http://pressonice.blogspot.com
.
Αυξημένη είναι αυτήν την ώρα η κίνηση στα μεγάλα εθνικά οδικά δίκτυα...
Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της Τροχαίας η κίνηση αναμένεται να κορυφωθεί το βράδυ.
Χρειάζεται η προσοχή των οδηγών!

16 σχόλια

  1. ΑΝ ΣΥΝΑΝΤΗΘΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΥΤΙΝ ΘΑ ΦΑΤΕ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΤΟΥ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΜΕ ΣΑΣ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΦΡΑΓΚΟ ΠΩΣ ΔΙΑΒΟΛΟ ΓΥΡΝΑΝΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ?ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΦΡΑΓΚΑΤΑ, ΟΧΙ ΣΑΡΑΒΑΛΑ.ΜΗΠΩΣ ΡΕ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΨΙΛΟ ΓΑΖΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΜΙΛΑΜΕ?ΑΦΟΥ ΟΛΟΙ ΤΗ ΒΓΑΖΟΥΝ ΚΑΘΑΡΗ ΜΕ ΧΟΝΤΡΟ ΧΡΗΜΑ.ΓΥΡΙΣΑ ΤΗ ΒΛΑΧΟΥΡΙΑ Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΗ ΕΞΟΧΙΚΑ ΦΡΑΓΚΑΤΑ ΓΙΑΤΙ ΚΛΑΙΓΟΝΤΑΙ ΟΛΟΙ?ΡΕ ΜΗΠΩΣ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ,ΓΙΑ ΨΑΧΤΕΤΟ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ="Γέλωσιν οι πλουτούντες ήθη πενήτων , ράκη γαρ ορώσιν και ουχί τόλμην".

    -EIMASTE GIA XESIMO MAKAKES, ΓΙΑΤΙ AFOU TOYS EPITREPSAME NA FOBHSOUΝ THN ΝΕΟΛΑΙΑ ΜΑΣ, ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ, TΟRA POU OI GIORTES KAI OI PARATES TELEIOSAN, DEN MAS MENEI PARA “TO ANTE KAI KALH ΨYXH.”
    -Αύριο είναι 21.04.2009 και βρισκόμαστε στην καρδιά της νέας χούντας της εποχής μας, του "οικονομικού νεοφασισμού". Κ'εμείς αποχαυνωμένοι από το πολύ φαΐ-σαβούρωμα , έχουμε περιέλθει σε ηλίθια κατάσταση, υψίστου βαθμού και "Γέλωσιν οι πλουτούντες ήθη πενήτων , ράκη γαρ ορώσιν και ουχί τόλμην".
    Μήπως είδατε αυτές τις μέρες στα κανάλια τον κ.Πρόεδρο, τον κ. Μίχαλo ντε και τους άλλους ; Πουθενά ! Έλειπαν οι προύχοντες και οι αρχηγοί του κατεστημένου, σε πολυτελείς διακοπές για το Πάσχα και τώρα θα γυρίσουν για να μας τα πρήξουν, ότι δηλαδή δεν βγαίνουν οι επιχειρήσεις τους και για να μην κλείσουν θα πρέπει να προβούν σε απολύσεις και διαθεσιμότητες εργαζόμενων.
    .
    ΣΗΜ.. - Πολλά blogs συνδέονται με βολεμένους σε ΜΜΕ, κ.α συμφέροντα δημοσιογραφίσκους, οι οποίοι ενεργούν σαν αμορτισέρ και απορροφούν τους κραδασμούς των «πενήτων προς τους πλουτούντες» . Ας μην πούμε όμως προς το παρόν ονόματα και χωριό, άλλωστε γνωρίζονται μεταξύ τους οι παροικούντες…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. http://filoi-israel.blogspot.com/
    Καλωσόρισμα
    Καλώς ήρθατε στο ιστολόγιό μας. Είμαστε μια ομάδα Χριστιανών που ανήκουμε σε διάφορες χριστιανικές αποχρώσεις και κινήματα. Επιδιώκουμε να παρουσιάσουμε στους Έλληνες Χριστιανούς τα σύγχρονα ρεύματα μεταξύ των Εβραίων που αποδέχονται τον Ιησού της Ναζαρέτ ως το Μεσσία. Γι' αυτόν το λόγο ονομάζονται Μεσσιανικοί Ιουδαίοι. Υπάρχει και ο κλάδος που ονομάζονται Μεσσιανικοί Ισραηλίτες. Πιστεύουμε πως είναι πολύ σημαντικό να γνωρίσουμε αυτά τα ρεύματα, τα οποία δεν αποτελούν μία καινούργια αίρεση, αλλά τουναντίον μία επιστροφή στον αρχικό Αποστολικό Χριστιανισμό, που ως γνωστόν, ήταν ιουδαϊκός Χριστιανισμός. Η αποδοχή του Ιησού ως Μεσσία και Υιού του Θεού από πλήθος σύγχρονων Εβραίων αποτελεί και από ιστορική και από θεολογική πλευρά ένα πολύ σημαντικό γεγονός, από το οποίο έχουμε να διδαχθούμε πολλά πράγματα.
    Για το σκοπό θα δημοσιεύουμε σχετικά άρθρα και μελέτες, που βέβαια δεν σημαίνει ότι αντιπροσωπεύουν στην πληρότητά τους πάντοτε τις δικές μας πεποιθήσεις, αλλά η γενική τους κατεύθυνση είναι πνευματικά ωφέλιμη.

    Γνωρίζουμε πως αυτά τα άρθρα θα φανούν σε μερικούς καινοτόμα, σε άλλους περίεργα, γιατί στην επιμέρους εκκλησία όπου ανήκουν δεν έχουν συνηθίσει να ακούν τέτοια μηνύματα. Αισθανόμαστε ότι ανοίγουμε έναν νέο δρόμο στη ροή της ιστορίας του Χριστιανισμού, ιδιαίτερα στην πατρίδα μας, που όμως είναι πολύ παλιός. Στο εξωτερικό ο Θεός έχει ξεκινήσει να δίνει το μήνυμα εδώ και μερικά χρόνια.

    Επειδή δεν επιθυμούμε το μονόλογο, αλλά αντίθετα διακαώς ένα γόνιμο διάλογο με τους αναγνώστες μας, αν κάποιος θέλει να κάνει σχόλια ή παρατηρήσεις στο τέλος πάνω σε οποιοδήποτε άρθρο, ας πατήσει την ετικέτα που γράφει στο τέλος κάθε άρθρου "σχόλια" και ας μας γράψει ό,τι θέλει. Μόνο οι παρατηρήσεις πρέπει να είναι μέσα στα όρια της ευπρέπειας και να δείχνουν σεβασμό στις πεποιθήσεις των άλλων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΝΑΙ 4:30:00 μμ ΚΑΙ ΜΟΝΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ Ο ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗΣ,ΓΙΑΤΙ ΛΕΓΕΤΑΙ ΟΤΙ ΣΚΟΠΙΜΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΤΡΑΓΙΚΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΜΑΖΕΥΟΥΝ ΤΟ ΧΑΡΤΙ ΚΑΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΑΚΙΝΗΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΤΖΑΜΠΑ.Ο ΚΑΨΑΜΠΕΛΗΣ ΤΙ ΛΕΕΙ,ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ .ΟΛΑ ΝΑ ΤΑ ΠΕΡΙΜΕΝΗΣ ΣΥΝΤΡΟΦΕ .ΕΓΩ ΒΛΕΠΕΙΣ ΔΕΝ ΣΕ ΛΕΩ ΜΑΛΑΚΑ,ΕΚΤΟΣ ΚΙ'ΑΝ ΕΙ Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ή Η ΜΜ ΤΟ ΚΑΜΑΡΟΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πρασινοφρουροί παραμιλάτε πάλι, παραμιλάτε ατέλειωτα για τη siemens.

    Όσες μαλακίες και να πείτε τώρα, αφού τα έχετε ήδη παραδεχθεί, τί προσπαθείτε να αποδείξετε πιά;

    Αφού βρωμάς Γιωργάκη, όλοι ζέχνετε από την ατέλειωτη μίζα.

    ο ΒΟΘΡΟΣ ΣΑΣ ξεχείλισε... ΚΑΙ θα σας ΠΝΙΞΕΙ...

    "Μια διευκόλυνση σε ενα φίλο έκανα" Ηλιας Πιταουλης, Χιώτης επιχειρηματίας, κολλητος Τσουκάτου, για το 1.000.000 μάρκα που λαδωσε η Μιζενς

    " Μια διευκόλυνση του Τσουκάτου έκανα.." Στέλιος Βίος, Χιώτης επιχειρηματίας (δυο δυο πάνε), κολλητός του προηγουμενου, και Τσουκατου

    "Τα λεφτα πηγαν στο Κόμμα.." Τσουκάτος, της Πόπης, στρατηγός του Σημίτη, πρωην μαοικος, συντονιστικό στο Πολυτεχνίο το 1973, όπως όλοι οι παραπάνω, κοτερολάτρης, Lamogius Grande

    " Ποιο κόμμα;;.." Σουμάκης, ταμίας του Κινήματος

    ΚΑΙ Ο ΚΟΝΤΟΣ... με την γαμάτα..
    " Δημιουργούνται έτσι σκιές και αμφιβολίες για μια μεγάλη προσπάθεια στην οποία συμμετείχε ένας πάρα πολύ μεγάλος αριθμός ανθρώπων, που δεν είχαν καμία σχέση με όλα αυτά.."
    ΣΗΜΙΤΗΣ ο καταλληλότερος πρωθυπουργος της χωρας,
    κατι μεταξυ Κέννεντι και Αντεναουερ, συμφωνα με τον Πρετεντερη και τα αφεντικά του, και αυτος πέφτει από τα σύννεφα

    ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ μαιντανοί..
    "..το σκάνδαλο της Siemens δεν είναι τόσο τεκμήριο διαφθοράς, όσο απόδειξη ανικανότητας..." Πρετεντεράκος, προσπαθωντας να μπαλωσει τα αμπάλωτα

    ΝΑ ΚΑΙ ΤΟ "ΘΥΜΑ" ΜΑΛΛΟΝ ΤΟ ΒΛΗΜΑ.
    "...Απαίτηση η σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής για τη Siemens, τόνισε και πάλι ο Γ.Παπανδρέου, δηλώνοντας αισιόδοξος ότι θα επέλθει η κάθαρση του πολιτικού συστήματος...." Γιωργάκης ο 3ος και μακρύτερος, το ζαβό Αμερικανάκι με το ποδήλατο του..

    " Εγω πήρα στο σπίτι μου συσκευες και Pitsos, και Miele, και Siemens.." Ακης Τσοχατζο,Lamogius Thessalonikeus

    " Δε ξέρω τίποτα.." Τάσος Μαντελης, πρωην Υπουργός Ιντρακομ.

    "....Την πρόταση για την οικονομική ενίσχυση έκανε, σύμφωνα με τον κ. Τσουκάτο, ο πρώην διευθυντής της Ζίμενς Ελλάδος κ. Μιχάλης Χριστοφοράκος, ο οποίος φέρεται ότι είχε επισκεφθεί τον «στρατηγό» στο γραφείο του...."

    "........Ο κ. Τσουκάτος υπήρξε το δεξί χέρι (κι ενίοτε η μακρυά μαύρη χειρ στα εκλογο-οργανωτικά μαγειρέματα κι όχι μόνον) του κ. Σημίτη. Ο κ. Τσουκάτος δεν είχε απλώς το λύειν και το δεσμείν

    ο κ. Τσουκάτος για μια εκτεταμένη και κρίσιμη περίοδο κυβερνούσε τη χώρα μαζί με άλλες ισοϋψείς προσωπικότητες, όπως ο κ. Πανταγιάς, ως άλλος πραιπόζιτος, αυλάρχης και παρακοιμώμενος του κ. Σημίτη.

    Τώρα ο κ. Τσουκάτος παραδέχεται ότι διακίνησε μαύρο πολιτικό χρήμα (της Siemens) χάριν του κόμματός του. Προφανώς δεν θα διακίνησε μόνον μιας από τις εκατοντάδες Εταιρείες και προφανέστατα αυτό το έγκλημα δεν είναι κάτι που διεπράχθη για πρώτη φορά απ' αυτόν, ούτε κάτι που μόνος του σκαρφίστηκε και περαίωσε.

    Αλλωστε ολόκληρος μηχανισμός προσώπων και λογαριασμών εμφανίζεται υπάρχων, ειδικευμένος και πανέτοιμος για τέτοιες δουλειές, παρακομματικός, παρακρατικός, παράνομος κι ό,τι άλλο παρά(βατικό) προαιρείσθε...

    Συνεπώς και το κόμμα κι ακόμη περισσότερον ο κ. Σημίτης εγνώριζαν.

    Αν ο κ. Σημίτης δεν εγνώριζε, ήταν, απλώς, βλαξ! Οπερ και χειρότερον. Εγνώριζε. Ηταν υποχρεωμένος να γνωρίζει.

    ΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ.....
    «Και γι' αυτό απομάκρυνε τον κ. Τσουκάτο» θα σπεύσουν ορισμένοι, που κάνουν τους αφελείς, να πουν. Ομως ο κ. Σημίτης δεν απεμάκρυνε τον κ. Τσουκάτο για αυτόν τον λόγο.
    Εξάλλου ο ίδιος ο κ. Σημίτης δεν έλεγε ότι όποιος έχει στοιχεία για βρωμοδουλειές να τα πηγαίνει στον εισαγγελέα; Ούτε τον κ. Τσουκάτο έστειλε στον εισαγγελέα, ούτε τον απομάκρυνε για αυτόν τον λόγο, τη διακίνηση δηλαδή μαύρου πολιτικού χρήματος.

    Ενας ηγέτης κρίνεται και για τις επιλογές των ανθρώπων του. Ο κ. Τσουκάτος ήταν επιλογή του κ. Σημίτη. Ή λοιπόν ο κ. Πρωθυπουργός ήξερε κι έκανε τον Νονό ή δεν ήξερε κι ήταν απλώς βλαξ.

    Ερχεται τώρα ο Γιωργάκης και παίρνει την υπόθεση (την κάθαρση της υπόθεσης) πάνω του. Ούτε ο Γιωργάκης ως Υπουργός Εξωτερικών γνώριζε τίποτα; Απληροφόρητον τον άφηναν οι Σύμβουλοί του ή μήπως ήταν κι αυτός βλαξ;

    Κι όταν ανέλαβε την αρχηγία του κόμματος, δεν έριξε μια ματιά στα κιτάπια, τα βιβλία και τα πεπραγμένα;

    Ετσι με παρθενογένεση συμβαίνουν τα πράγματα στην Ελλάδα; Ούτε Τσουκάτος, ούτε γάτα, ούτε μίζες, ούτε ζημιά;

    Εμφανίζει τώρα ο Γιωργάκης εαυτόν ως κήνσορα της κάθαρσης και καλεί τον κ. Καραμανλή να προχωρήσουν μαζί και να απαλλάξουν τη χώρα απ' την «ομηρία» της υπόθεσης Μίζενς.

    Λυπάμαι Γιωργάκη δεν θα μπορέσουμε

    Εδώ έχετε σηκώσει τόσο σαματά για 100.000 υποτιθέμενη μίζα Παυλίδη και θα αφήσουμε να περάσει έτσι η υπόθεση Μίζενς που, όπως ομολόγησαν οι γερμανοί σας τάισαν πάνω από 100.000.000 ;

    ΦΑΙΝΟΜΑΣΤΕ ΤΟΣΟ ΜΑΛΑΚΕΣ;

    ΕΔΩ Ο ΒΟΘΡΟΣ ΠΛΕΟΝ ΞΕΧΕΙΛΗΣΕ ΡΕ..

    ΜΑΣ ΠΝΙΞΑΝ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΣΑΣ, ΜΑΣ ΠΝΙΞΑΝ ΟΙ ΜΙΖΕΣ ΣΑΣ.

    ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ...ΚΑΙ ΒΡΩΜΑΝΕ.

    ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΑ ΤΡΩΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΤΕ.......

    Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΟΜΩΣ ΑΝΑΓΟΥΛΙΑΖΕΙ

    ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΕΜΕΤΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. 6:08,
    εσύ τί υπόσχεση πήρες???
    ΕΊΣΑΙ ΡΕ ΚΑΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ,ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ
    ΑΥΤΟ ΜΕΤΡΑΕΙ.
    Δε ΠΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΚΟΜΦΟΥΚΙΑΝΟΣ!!!
    Μάς έχετε ζαλίσει μέ μιά φόρμα στήν
    οποία θέλετε νά υπακούσουμε.
    Είτε θρησκευτική,είτε πολιτική είναι
    αυτή.
    Τσιμπλαδόρικα νυχτοπούλια.
    ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ,ΕΊΣΑΙ ΚΑΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ?
    ΑΥΤΌ ΜΕΤΡΑΕΙ.
    ΟΙ ΠΕΡΙΧΑΡΑΚΩΜΕΝΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΙ.
    Αναστάσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Καλά να πάθουν !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. 420.000 ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΕΠΙ 2,00 € ΜΗΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΣΟ ΚΑΝΕΙ???

    ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΟΣΟ ΕΙΣΕΠΡΑΞΑΝ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΕΝΟΣ ΜΟΝΟΝ ΣΤΑΘΜΟΥ ΔΙΟΔΙΩΝ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ .

    ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΟΣΑ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ .

    ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ,ΑΥΤΑ ΗΤΑΝ ΧΡΗΜΑΤΑ , ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΣΤΑΘΜΟ ΔΙΟΔΙΩΝ .

    ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΩΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ,ΚΑΠΟΙΟΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ??
    ΤΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΓΙΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΔΡΟΜΩΝ ,ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΠΟΣΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΑΜΕ ΕΠΙΧΡΥΣΟΥΣ ΑΕΡΟΔΙΑΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΚΛΙΜΑΤΙΖΟΜΕΝΟΥΣ ΜΑΛΙΣΤΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΝ ΟΙ ΑΡΟΥΡΑΙΟΙ ΤΩΝ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΩΝ.

    ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΒΡΩΜΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΞΟΧΗ ΜΕ ΤΑ ΚΩΛΑΜΑΞΑ ΤΟΥΣ.

    Να πάνε πίσω στις τρύπες τους να ησυχάσουμε.

    Ερυθηματώδης Λύκος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Σ ευχαριστουμε κυριε Μπομπολα που μας αφησες να περασουμε απο το δρομο σου εχτες το απογευμα σου ειμαστε ευγνωμονες, το οτι βασανιστηκαμε 5 ωρες δεν μας ενοχλει καθολου αλλα μας τιμαει το γεγονος οτι διαβηκαμε την ολυμπια οδος, που την ΠΡΟπληρωνει ο πολιτης και εσυ γεμιζεις τα ταμεια σου με καποια τρις παραπανω, η προταση μου ειναι ο πρωην δημοσιος δρομος να μετανομαστει σε BOBOLAS ROAD ετσι κ αλλιως η δημοσιοι δρομοι και οχι μονο σου ανηκουν εισαι ο αρχοντας της ασφαλτου.
    Αληθεια κυριε μπομπολα ησουν κ εσυ στο πολυτεχνειο εκεινο το βραδυ του νοεμβρη????
    καλη σου μερα κυριε Μπομπολα και καλη σου....νυχτα Ελλαδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. αχ καημενη ελλαδιτσα πως σε καταντησαν μια χουφτα απατεωνες πολιτικοι και ''δημοσιογραφοι'' που σε κυβερνουν τα τελευταια 30 χρονια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ρημαξατε τα χωρια αναγκασατε τους νεους να φυγουν απο τους τοπους τους τους γεροντους που μεινανε τους εγκαταλειψατε και τους λεηλατησατε οικονομικα αντι να τους πληρωνουμε κιολας που στεκονται ακομα εκει φυλακες της ελλαδας και της αγνοτητας των παιδικων μας χρονων τους αναγκασατε να κανουν τις αυλες τους φυλακες με τα σιδερα να κλειδαμπαρωνονται απο την ωρα που πεφτει ο ηλιος διαλυσατε τις πολεις με τους ξυπολητους και τοθυς δολοφονους που μαζεψατε, ρεμαλια που τολματε να ομιλειτε περι δημοκρατιας και ρατσισμου εσεις ποιοι εσεις που κομματιασατε την υποληψη τους πολιτη που του διαλυσατε το χωριο τη πολη τη ιδια τους ζωη ρεμαλια ε ρεμαλια που αν αυτος ο λαος του ειχε μεινει εστω και λιγο αξιοπρεπεια θα επρεπε να σας ειχε στελει φυλακη για εσχατη προδοσια αλλα αυτοι ειμαστε αυτοι μας αξιζουν οι ρουσοπουλοι και οι βουλγαρακηδες οι παυλιδηδες και οι λαλιωτηδες οι τριανταφυλλοπουλοι και οι πρετεντερηδες και οι αλλοι.....''αγωνιστες του πολυτεχνειου'' ουστ ρεμαλια......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΣΤΟΝ ΜΠΟΜΠΟΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ρε ποια διοδια ανοιξαν να περασει ο κοσμος που ημουνα πανω απο δυο ωρες στη κορινθο και να ουρλιαζει ο κοσμος να κορναρει να χαλαει ο κοσμος και αυτοι οχι δεν ανοιξαν λιγο τα διοδιο να ξεμπουκωσει η κινηση αλλα μας κοιταγαν οι αστυνομικοι με μισο ματι....που κορναραμε εμεις οι....κουκουλοφοροι, ακου να τολμαμε να κορναρουμε σε ...ξενη περιουσια......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ
    στα καλαβρυτα στο περιφημο οδωντοτο τρεανκι των καλαβρυτων που εχει βγει μεσα στις 10 καλητερες διαδρομες με εμαρχιακο τρενο σε ολοκληρο το κοσμο ηθελαν να καταργσουν το τρενακι και να φερουν βαγονετα απο την ελβετια, το εκανα λοιπον τα παρηγγειλαν και ....εκαναν λαθος στις διαστασεις!!!! εφεραν μικροτερα με συνεπεια να μην εφαρμοζουν στις μπαρες!!!!! και τωρα πρεπει η να αλλαξουν μπαρες η να αλλαξουν τρανακι!!!!! λαθος η ....λαθος??? οτι και να ειναι τα καλαβρυτα 3-4 μερες ειχαν χιλιδες κοσμου που ηθελαν να κανουν τη διαδρομη και δεν ...υπηρχε τρενο!!!! πραγμα που σημαινει οτι χαθηκαν καποιες εκατονταδες χιλιαδες ευρω περα απο τη ξευτιλα που υπεστει ο τοπος ο ιστορικος αυτος τοπος
    ποιος ειναι λοιπον υπευθυνος για ολο αυτο το καραγκιοζιλικι η την απατεωνια??? να μας πουν ποιος ειναι ο αρμοδιος λοιπον να μαθουμε το ονομα του να ξερουμε ποιος ειναι ο τοσο αχρηστος και απικινδυνος για το τοπο γιατι η ειναι απατεωνας η ειναι βλαμμενος ειναι το ιδιο επικινδυνος
    ας το ψαξει λοιπον καποιος να δουμε το εχει γινει γιατι αν περιμενουμε απο τους ''δημοκρατες δημοσιογραφους'' ζητω που σωθηκαμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση