GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Βαστίλη…

. Από τον π απα-Ηλία Υφαντή .. (Για τους αξιότιμους εθνοπατέρες. Ή μάλλον- πιο σωστά- τους αναξιόπιστους πατριούς. Και τα κοπάδια τους…) Κόπ...

.
Από τον παπα-Ηλία Υφαντή
..
(Για τους αξιότιμους εθνοπατέρες. Ή μάλλον- πιο σωστά- τους αναξιόπιστους πατριούς. Και τα κοπάδια τους…)
Κόπτονται-χωρίς αιδώ και φιλότιμο-οι καθοδηγητές και μπροστάρηδες του λαού μας, ένθεν κακείθεν, με την κούφια και ανιαρή γλώσσα τους, δήθεν, για τη Δικαιοσύνη.
Κι άλλοι τη βρίσκουν εξαρτημένη κι άλλοι ανεξάρτητη. Πάντοτε ανάλογα με το αν οι αποφάσεις των λειτουργών της, λεγόμενης, Δικαιοσύνης, συμφωνούν με ή αντιτίθενται προς τα κομματικά τους συμφέροντα.
Και το κυρίαρχο στοιχείο στο άκρως κακόγουστο και αποκρουστικό θέατρό τους είναι η τραγική ειρωνεία. Αφού μιλούν για την εξάρτηση ή ανεξαρτησία της Δικαιοσύνης, όταν αυτοί οι ίδιοι τις έχουν φορέσει τις πολλαπλές χειροπέδες των προκλητικά άδικων νόμων.
Εκ των οποίων βέβαια οι προκλητικότεροι είναι αυτοί με τους οποίους θέτουν εαυτούς και αλλήλους για τα οποιαδήποτε κακουργήματά τους, στο...
απυρόβλητο. Έχοντας έτσι θεσμοθετήσει το εθνικό καρκίνωμα μιας κάστας ασύδοτων πλιατσικολόγων.
Και το θλιβερότερο πάντων είναι ότι την πρωταρχική ευθύνη δεν την φέρουν αυτοί οι de jure και de facto και εκ πεποιθήσεως ανεύθυνοι και αδίστακτοι τυχοδιώκτες, αλλά η αβελτηρία των ανερμάτιστων κοπαδιών του λαού, που τους ακολουθούν. Τα οποία κάθε φορά, που απελπίζονται, από το όργιο της ρεμούλας και της απάτης αρκούνται στην αλλαγή του χρώματος (πράσινου ή γαλάζιου) της ειρκτής τους.
Αντί να γκρεμίσουν συθέμελα τη Βαστίλη του δικομματισμού, που κρατεί αιχμάλωτη τη Δικαιοσύνη, για να λυμαίνεται ασύδοτη τα δικαιώματα του λαού και να λεηλατεί τη ζωή του.

24 σχόλια

  1. NO PROBLEM MY FRIEND, GEORGE IS HERE.

    Μία μέρα, την περασμένη εβδομάδα, που ο Γιωργάκης έπινε τον καφέ του εκεί στη Μηλιώνη με τη λοιπή χαζοπαρέα, ο μέγας σφουγκοκολάριος Ραγκούσης, του λέει:

    -Πρόεδρε, σφίξανε τα πράγματα, η οικονομική κρίση είναι μεγάλη. Ακόμα περιμένει ο λαός εκείνο το σχέδιο για την οικονομία. Τους είπαμε ότι θα το δώσουμε μόλις προκηρυχθούν εκλογές αλλά δεν τσιμπήσανε. Οι πιο πολλοί μας πήρανε και στο ψιλό. Πρέπει κάτι να κάνουμε.

    -Και τι να σου κάνω εγώ ρε Ραγκούση, τάξερα και από χθές; Εγώ πάντα σε δεξιώσεις σε πρεσβείες πήγαινα, κάνα ποδηλατάκι, τέτοια πράγματα. Τι λές και σύ βρε Παπακωνσταντίνου, που τάχεις σπουδάσει κιόλας; Να πούμε κανα όμορφο παραμύθι, you know, τα γουστάρουν αυτά οι φτωχοί, ή να κάνουμε τον κινέζο πάλι;

    - Ο Ραγκούσης έχει δίκιο, Πρόεδρε, λέει ο λιμοκοντόρος. Μας πήρανε χαμπάρι. Να ρωτήσουμε τη Λούκα μπας και έχει καμιά ιδέα;

    -Άσε, βρε Παπακωνσταντίνου, άμα ρωτήσουμε τη Λούκα μετά θα ζητάει υπουργείο και έχω να βγάλω και κάτι υποχρεώσεις στο Μπόμπολα. Άστη Λούκα, έχουμε κανα άλλο;

    -Όχι Πρόεδρε, πέντε – δέκα πραγματάκια ξέρει εκείνος ο Μπεγλίτης αλλά και αυτός από περιοδικά τα έμαθε, you know…

    -Oh shit! Και τώρα τι κάνουμε;

    -Πρόεδρε, να ρωτήσουμε την Αννούλα ή τον Παπουτσή; πετιέται ο Ραγκούσης.

    -Α πα πα, καλά, πόσα καντάρια μαλάκας είσαι; Πάλι τα ίδια; Δεν είπαμε, ότι κάνουμε μεταξύ μας. Όποιος λέει έστω και καλημέρα στο Χοντροβαγγέλα είναι κομμένος από χέρι. Όλοι αυτοί οι loosers κάνουν μόνο για τη λάτρα, να βγαίνουν στα κανάλια προεκλογικά και να δουλεύουν για μας. Μιλώντας για loosers, εκείνος ο Λοβέρδος τι λέει;

    -Δεν κάνει, Πρόεδρε. Την περασμένη εβδομάδα, μάλιστα, μιλούσε κανονικά με τον Βενιζέλο, παρόλο που με είδε ότι τον είχα καρατσεκάρει.

    -Καλά που μου τόπες, θα τόχω υπόψη μου. Ο Γιωργάκης βγάζει το μπλοκάκι, κάτι σημειώνει και κτυπάει το χέρι στο τραπέζι. What the fuck, πόσο δύσκολο μπορεί να είναι; Δηλαδή πρέπει να ξέρει κανείς κωλονούμερα για να κάνει ένα σχέδιο; Όλα εγώ πρέπει να τα κάνω σε αυτό το μπουρδελο-κόμμα. Παπακωνσταντίνου γράφε:

    Βρίσκει μια χαρτοπετσέτα ο μικρούλης και παίρνει ένα μπίκ από το διπλανό τραπέζι.

    -Έτοιμος πρόεδρε, είμαι όλος αυτιά.

    -Well, αυτά είναι παλιά κόλπα, μου τα είχε μάθει ο ντάντυ. Προσέξτε με να μαθαίνετε, είναι απλό. Σκέφτεσαι τι θέλει ο κόσμος και βάζεις μπροστά ένα ΘΑ. Άντε, τζάμπα σεμινάριο σας κάνω σήμερα. Λοιπόν, έχουμε και λέμε:
    Ι WILL bring prosperity,
    I WILL improve the economy,
    I WILL pour millions in public education,
    I WILL bring transparency in public spending,
    I WILL improve health care,
    I WILL promote the green economy,
    I WILL fight bureaucracy,
    I WILL fight corruption,
    I WILL make all pensioners rich,
    Ι WILL attract foreign investments,
    I WILL reduce taxation,
    I WILL . . . . Τι ξέχασα ρε παιδιά;

    -Πρόεδρε, δεν είπαμε τίποτε για τα εξωτερικά θέματα. Τα σκόπια, το κυπριακό, τους ρώσικους αγωγούς και τις συμφωνίες με τους κινέζους για τα λιμάνια, πετάχτηκε πάλι ο Ραγκούσης.

    -Ραγκούση, δεν πάς καλά. Πρώτο εδώ μιλάμε οικονομικά, είμαι πολύ ανεβασμένος σήμερα και με κόβεις. Δεύτερο, να μη φυτρώνεις εκεί που δεν σε σπέρνουν, έχουμε και υποχρεώσεις παιδάκι μου, είσαι εντελώς γκάγκα; Σούχω πεί τόσες φορές να είσαι πιο low-profile, μουλωχτός άνθρωπέ μου, έχεις λαλήσει μου φαίνεται.

    -Βλέπει την ευκαιρία ο έτερος γλύφτης, ο Παπακωνσταντίνου, και την αρπάζει από τα μαλλιά. Τέλειο, φανταστικό σχέδιο Πρόεδρε, έχω πάθει την πλάκα μου με την ευφυϊα σου. Δύο γιγαντοτεράστια μυαλά γεννήθηκαν στη γή, ο Αϊνστάϊν και εσύ, αλλά αυτός πέθανε.

    -Μπράβο παιδί μου, θα πάς μπροστά, του λέει συγκαταβατικά ο Γιωργάκης. Γράψε τα υπόλοιπα μόνος σου και στείλτο στα κανάλια, να το παίξουν στις ειδήσεις των 8.

    -Το μεταφράζω και το στέλνω αμέσως, Πρόεδρε. Να κάνω και ζωντανό να το παρουσιάσω το βράδυ στον Πρετεντέρη;

    -Βρείτε τα με το Ραγκούση, μισά κανάλια ο ένας, μισά ο άλλος, πρόσταξε ο Γιωργάκης. Waiter, another coffee, please, φώναξε στο γκαρσόνι.

    Ο Ραγκούσης χαμογέλασε με ανακούφιση.

    -Θα σκάσει απόψε από τη ζήλεια του εκείνος ο κουρασμένος, Πρόεδρε. Γκαρσόν άλλο ένα καπουτσίνο παρακαλώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. εισαι παμεγιστος μαλακας με τουτη την ισοπεδωτικη προσεγγιση σου .Βεβαια και του λογου σου εισαι ενα στρατιωτακι αγαναχτησμενο μεν ,που ομως εξυπηρετει τα συμφεροντα των αστων αφενταδων σου.Η δικαιοσυνη στην αστικη δημοκρατια οπως και ολοι οι αλλοι θεσμοι..στρατος αστυνομια εκκλησια παιδεια ακομη και τα ΜΜΕ ειναι πιστοι δουλικοι υπηρετες της_της δημοκρατιας των αστων εννοω-..κομματα με τελειως αντιθετη κατευθηνση με ταξικο προσανατολισμο ΚΚΕ κυριως και ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ δεν εχουν καμμια σχεση με την ισοπεδωτικη σου προσεγγιση ..ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΣΤΟ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΝΑ ΤΑ ΙΣΟΠΕΔΩΝΟΥΜΕ ΟΛΑ!!ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ .. ΤΟ ΚοΙΝΩΝΙΚΟ ΓΙΓΝΕΣΘΑΙ ΔΙΑΜΟΡΦΩΝΕΙ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΙΣ ..Η ΜΗΠΩΣ ΟΙ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΙΑΜΟΡΦΩΝΟΥΝ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΓΙΓΝΕΣΘΑΙ ..ΑΜΑ βρεισ τις ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΕΛΑ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΞΑΝΑ .ΟΔοΣΤΡΩΤΗΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν είναι ανέκδοτο.
    Αμα εισαι ντιπ κατα ντιπ..
    αυτά γινονται.

    Άναψε το κερί με το κυπελλάκι
    Καλά το καλύτερο video που είδαμε, ήταν αυτό με τον Γιώργο Παπανδρέου. Ο άνθρωπος πήγε και έκανε περιφορά του επιταφίου με το κεράκι του. Όλοι είχαν προστατευτικό κυπελλάκι για να μη στάζει το κερί. Όλοι εκτός από τον Γ.Παπανδρέου. Τί είχε κάνει νωρίτερα ο γίγαντας;
    Πήγε στο...
    μανουάλι και άναψε κερί και το έβαλε πάνω στην άμμο μαζί με το κυπελλάκι! Καλά το είδαμε στο "Όλα" και είχε πλάκα. Δεν πρέπει να έχει πάει πολλές φορές εκκλησία ο Γιωργάκης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Προς ενημέρωση του ,συνεχώς παραπλανόμενου ,Έλληνα αντιγράφω από το ΒΗΜΑ ένα άρθρο που περιγράφει το ...Ελληνικό Θαύμα!!!
    Πως ο Διαμαντής ένα ψαρομανάβης από το Κερατσίνι μπορεί να γίνει πριν 40 χρόνια μεγαλοεφοπλιστής επειδή η κόρη του παντρεύτηκε έναν Αχιλλέα Καρμανλή και μετά η εγγονούλα του να βάζει τον Οικογενειακό Καραμανλικό στόλο στην Wall Street !!!!





    ΦΩΤΕΙΝΗ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ
    Γ. Σ. ΣΚΟΡΔΙΛΗΣ |
    Κυριακή 22 Ιουνίου 2008
    ********************************************
    Στη Wall Street τα πλοία της εξαδέλφης του Κ. Καραμανλή
    ********************************************

    Εγκαινιάζοντας τα τελευταία Ποσειδώνια ο πρωθυπουργός κ. Κώστας Καραμανλής μίλησε θερμά για τη ναυτιλία των Ελλήνων, κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά στα μέτρα που ελήφθησαν κατά το πρόσφατο παρελθόν για τη βελτίωση της ανταγωνιστικότητας του εθνικού νηολογίου. Τα όσα είπε ο κ. Καραμανλής αναφορικά με το θέμα του εθνικού νηολογίου δεν φαίνεται να συγκινούν ιδιαίτερα την πρώτη εξαδέλφη του κυρία Φωτεινή Καραμανλή, η οποία ελέγχει την εισηγμένη στην αμερικανική χρηματαγορά ναυτιλιακή εταιρεία Hellenic Carriers.

    Η Hellenic Carriers διαχειρίζεται σήμερα, με βάση τα στοιχεία που αναφέρονται στο site της, έξι πλοία εκ των οποίων τα τέσσερα έχουν υψωμένες τις σημαίες της Μάλτας και της Λιβερίας. Το ένα έχει υψωμένη τη γαλανόλευκη, ενώ για ένα ακόμη πλοίο δεν έχει ληφθεί οριστική απόφαση σχετικά με τη σημαία που θα υψώσει.

    * Η επιλογή της γαλανόλευκης

    Η ελληνική σημαία, όπως φαίνεται εκ πρώτης όψεως, δεν ήταν στις επιλογές της. Βεβαίως θα πρέπει κανείς να αναγνωρίσει ότι την εποχή που αποκτήθηκαν τα πλοία αυτά η γαλανόλευκη δεν αποτελούσε την πρώτη επιλογή των ελλήνων ναυτιλιακών παραγόντων για τους γνωστούς λόγους που συνδέονται με την τότε ανύπαρκτη ανταγωνιστικότητα του εθνικού νηολογίου. Εχει περάσει όμως καιρός από τότε και το σημερινό εθνικό νηολόγιο δεν είναι αυτό που ήταν πριν από μία πενταετία. Ωστόσο, πρακτικά η αλλαγή σημαίας στην Ελλάδα είναι μια χρονοβόρα και αρκετά γραφειοκρατική διαδικασία.

    Οταν όμως ακούει κανείς τον Πρωθυπουργό να αναφέρεται με τόσο θερμά λόγια στην ελληνική εμπορική ναυτιλία, αναμένει ότι πρωτίστως η κυρία Καραμανλή θα έπρεπε να υποστηρίζει αυτή την πολιτική επιλέγοντας, ακόμη κι αν αυτό είναι κουραστικό και χρονοβόρο, να υψώσει τη γαλανόλευκη... μετά βαΐων και κλάδων.

    Η Hellenic Carriers κατέπλευσε στην αμερικανική χρηματαγορά της Wall Street τον Νοέμβριο του 2007. Ηταν η 25η κατά σειρά ελληνική ναυτιλιακή εταιρεία που περνούσε το κατώφλι της Wall Street και η δεύτερη που είχε «αφεντικό» μια γυναίκα. Η πρώτη ήταν η Navios της κυρίας Αγγελικής Φράγκου, η οποία και άνοιξε τον δρόμο. Αυτή τη φορά όμως ήταν η σειρά της κυρίας Φωτεινής Καραμανλή να πάρει το αεροπλάνο για τη Ν. Υόρκη.

    Το γεγονός ότι η κυρία Καραμανλή ήταν πρώτη εξαδέλφη του Πρωθυπουργού και κόρη του κ. Αχιλλέα Καραμανλή έφτανε και περίσσευε για να πάρουν φωτιά κάθε είδους σενάρια. Αυτό όμως που οι περισσότεροι «σεναριογράφοι» παρέβλεπαν ήταν πως η κυρία Καραμανλή, προτού καταπλεύσει στη Wall Street, είχε ήδη καταγράψει, παρά το νεαρό της ηλικίας της, μια πλούσια σε παραστάσεις και εμπειρίες πορεία στον θαυμαστό κόσμο της ναυτιλιακής βιομηχανίας.

    * Το μικρόβιο της πολιτικής

    Για μεγάλο χρονικό διάστημα πριν από τις τελευταίες εθνικές εκλογές ακουγόταν έντονα ότι η κυρία Καραμανλή ήταν έτοιμη να εγκαταλείψει τη ναυτιλία για να κατέλθει ως υποψήφια στις Σέρρες με το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας, ενώ την ίδια ώρα ο αδελφός της, Κώστας Καραμανλής και αυτός, δεν έδειχνε καμιά διάθεση να ασχοληθεί με την πολιτική.

    Ισως για λίγο κοντοστάθηκε η κυρία Καραμανλή και σκέφτηκε ενδεχόμενη υποψηφιότητά της, ωστόσο απλώς κοντοστάθηκε για λίγο. Επέστρεψε στα γνώριμα νερά της ναυτιλίας, σε αυτό που ξέρει να κάνει καλά, όπως άλλωστε προκύπτει και από την ως τώρα πορεία της Hellenic Carriers στη Wall Street.

    Η κυρία Καραμανλή ως φαίνεται έχει επιλέξει από καιρό μεταξύ πολιτικής και ναυτιλίας, αν και κάποιες φορές δεν επιλέγεις εσύ τη ναυτιλία - μάλλον σε επελέγη εκείνη. Και αν λάβει κανείς υπόψη του ότι στον διεθνή ναυτιλιακό στίβο κανείς δεν δίνει σημασία αν σε λένε Καραμανλή ή Ρούντολφ Ες (σ.σ.: γνωστός μεξικανός ναυλομεσίτης), τότε αντιλαμβάνεται ποιο είναι το εύκολο και ποιο το δύσκολο μονοπάτι.

    Η κυρία Καραμανλή, εκτός από κόρη του κ. Αχιλλέα Καραμανλή, είναι και κόρη της κυρίας Νίκης Διαμαντή, η οποία κατάγεται από τη γνωστή ναυτική οικογένεια Διαμαντή. Με παππού εφοπλιστή από την πλευρά της μητέρας της και με ναυτική κουλτούρα 60 και πλέον ετών πίσω της, ήταν φυσικό η κυρία Καραμανλή να βρεθεί από πολύ νωρίς σε ένα περιβάλλον, αυτό της ναυτιλίας, στο οποίο δεν υπάρχει αρχή, μέση και τέλος.

    * Η στροφή στη θάλασσα

    Αυτή η σχέση της οικογένειας Διαμαντή με τη θάλασσα και κυρίως το καλό όνομά της στη διεθνή ναυτιλιακή βιομηχανία ήταν που κέντρισε το ενδιαφέρον της νεαρής τότε Φωτεινής Καραμανλή, η οποία από πολύ νωρίς εστράφη προς τη θάλασσα. Μετά την ολοκλήρωση των σπουδών της στα νομικά, κατ' αρχήν στην Αθήνα και ακολούθως στο Κέιμπριτζ, εργάστηκε για μεγάλο χρονικό διάστημα ως δικηγόρος στους Norton Rose στο Λονδίνο και στην Αθήνα.

    Το 1989 όμως κάνει μια μεγάλη στροφή για να περάσει από τα νομικά στα ενδότερα της ναυτιλιακής βιομηχανίας και έτσι μετακομίζει στο Τμήμα Αγοραπωλησιών Πλοίων του αγγλικού ναυλομεσιτικού οίκου Galbraiths, στο Λονδίνο, από όπου αποχωρεί δέκα χρόνια μετά, το 1999, για να φτιάξει πλέον τη δική της εταιρεία με έδρα την Ελλάδα. Προφανώς όμως το «μικρόβιο» με τα κοινά που κουβαλάει από την πλευρά του πατέρα της δεν έχει καταφέρει να το καταπολεμήσει αποτελεσματικά και έτσι με το που καταφθάνει στον Πειραιά συμμετέχει ενεργά στις εργασίες της Ενωσης Ελλήνων Εφοπλιστών και σήμερα είναι μέλος της Επιτροπής Νομικών Υποθέσεων της ΕΕΕ.

    Σήμερα ζει στο Λονδίνο και στην τελευταία κατάταξη των 100 πλουσιοτέρων ελλήνων και κυπρίων εφοπλιστών και επιχειρηματιών που ζουν στη βρετανική πρωτεύουσα η κυρία Καραμανλή καταλαμβάνει την 28η θέση με περιουσία 47 εκατ. στερλινών (περί τα 60 εκατ. ευρώ).

    Η Hellenic Carriers ιδρύθηκε το 1999 και δραστηριοποιήθηκε από την πρώτη στιγμή στην αγορά του ξηρού και χύδην φορτίου με έναν στόλο τεσσάρων πλοίων, ο οποίος ως τα τέλη Μαΐου προγραμματιζόταν να έχει επεκταθεί στα έξι πλοία συνολικής χωρητικότητας 372.761 τόνων dw. Ο μέσος όρος ηλικίας των πλοίων αυτών είναι τα 13 έτη περίπου και το μόνο σημείο για το οποίο θα μπορούσε κανείς να είναι σκεπτικός όσον αφορά την κυρία Καραμανλή είναι η επιλογή των νηολογίων στα οποία είναι εγγεγραμμένα τα πλοία της.

    Η Hellenic Carriers διαγράφει σήμερα μια πολύ καλή πορεία στην αμερικανική χρηματαγορά καθώς έχει ήδη καλύψει το σημαντικότερο μέρος των απαιτούμενων ναυλώσεων για το 2008, έχοντας ήδη κλείσει το 2007 με το 100% των ναυλώσεων. Η μερισματική πολιτική της προβλέπει τη διανομή του 50% των καθαρών κερδών ετησίως, αν και όπως εξελίσσονται σήμερα οι ναυλαγορές είναι πολύ πιθανόν να αναρωτιέται η κυρία Καραμανλή γιατί να είναι κανείς χρονοναυλωμένος.

    * Το μέλλον των ναυλαγορών

    Φυσικά, έτσι όπως έχουν εξελιχθεί οι ναυλαγορές, μια πτώση τους δεν θα είναι καθόλου προς την κατεύθυνση της διόρθωσης, αλλά μάλλον προς την κατεύθυνση της κατάρρευσης. Στην περίπτωση αυτή οι χρονοναυλώσεις μπορεί να αποδειχθούν σωτήριες, αρκεί οι ναυλωτές σου να είναι από εκείνους που συνηθίζουν να πληρώνουν τα συμβόλαιά τους. Αυτό βεβαίως είναι κάτι που δεν ισχύει μόνο για την κυρία Καραμανλή και τα πλοία της Hellenic Carriers, αλλά για τους απανταχού χρονοναυλωμένους που μοιάζουν λίγο σαν γίγαντες με γυάλινα πόδια.

    Το διοικητικό συμβούλιο της Hellenic Carries εξάλλου, εκτός από την κυρία Καραμανλή που κατέχει τη θέση της διευθύνουσας συμβούλου και της αποκλειστικής υπευθύνου για τη στρατηγική της εταιρείας αλλά και για τις αγοραπωλησίες, απαρτίζεται από τέσσερα ακόμη μέλη και συγκεκριμένα από τους κκ. Graham Roberts, Δημήτριο Σφακιανάκη, οικονομικό διευθυντή, Δήμο Καπουνιαρίδη και την κυρία Σαρλότ Στράτου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μπουχέσα πουσταρά βάλε στον κώλο τα λεφτά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αγαπητέ Παπά- Ηλία Υφαντή.
    Έχεις απόλυτο δίκιο καταθέτοντας την υπέροχη γνώμη σου στο PRESS. GR . Είναι μια πραγματικότητα την οποία πιστεύω βάση δημοσκοπήσεων, ότι την αποδέχεται η πλειοψηφία των Ελλήνων ψηφοφόρων. Πως όμως γίνεται….! Όταν φτάνουν στην κάλπη να μετατρέπονται, σε πρασινογάλαζα τοξικά απόβλητα ; είναι δυνατών όλοι αυτοί οι υβρίζοντες τους κυβερνόντες…. Να είναι και οι επιδιδόμενοι εις τους πρωκτολείχεις. Υπάρχει άραγε λαός στο πλανήτη, που για ολόκληρα εξήντα χρόνια να διοικείτε από δύο οικογένειες ; Υπάρχει άραγε άλλος λαός που να λέει, έχω εμπιστοσύνη στην Ελληνική Δικαιοσύνη ; Η….! υπάρχει άλλος λαός που να τσακώνετε…. Ποιος από τους δύο κυβερνώντες είναι ποιο κλέφτης. Δυστυχώς τη χώρα μας , ισόβια τη διοικούν σοβαροφανής και ανέραστοι. Άρα…..! ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ.

    ΑΤΖΑΡΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Εισαι τελείως μαλάκας.
    Και είσαι και πασόκος και μαλάκας.
    Διπλό κακό.
    Ρε μαλακα. Ανώνυμη Εταιρεία εισηγμένη στο Χρηματηστήριο.
    Ποιος ξέρει και πόσες μετοχές έχει
    κανεις.
    Και επιτέλους. Η ξαδέλφη, του θείου, του προπάπου, της γυναίκας του κ.λ.π. .....
    Αφου δεν έχει σχέση Κώστας Καραμανλής. Τι μας πρήζεις τα αρχίδια.
    Ασχολήσου με τον Αγούδημο. Αφού σε αρέσουν τα καράβια. Μαλάκα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΕΙΧΑΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΕΙ ΔΑΝΕΙΣΜΟ 43 ΔΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟ 2009.
    ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΔΑΝΕΙΣΤΕΙ ,ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ 100 ΜΕΡΕΣ ΤΟΥ 2009 ,
    ΠΑΝΩ ΑΠΟ 46!

    Είναι πραγματικά ασύλληπτο αυτό που γίνεται με το δανεισμό του ελληνικού δημοσίου.
    - Πρώτον, η κυβέρνηση της Νέας Δυστυχίας είχε προγραμματίσει να δανειστεί το ελληνικό δημόσιο περίπου 43 δις για όλο το 2009. Σήμερα, και ενώ δεν έχουμε φτάσει ούτε στα μέσα του έτους, ο δανεισμός έχει ξεπεράσει τα 46 δις!
    - Δεύτερον, όχι μόνο δανειζόμαστε πολλά, αλλά δανειζόμαστε και πανάκριβα επειδή η σημερινή κυβέρνηση δεν έχει καμία αξιοπιστία στις διεθνείς αγορές. Αν συγκρίνουμε τα ελληνικά επιτόκια δανεισμού με τα επιτόκια της Ιταλίας -μίας χώρας με ποσοστά χρέους όσο τα δικά μας- η χώρα μας έχει επιβαρυνθεί με πάνω από 500 εκατομμύρια ευρώ επιπλέον!
    Φαίνεται ότι οι δανειακές ανάγκες το 2009 θα ξεπεράσουν κατά πολύ τα 50 δις ευρώ. Την ίδια ώρα, το οικονομικό επιτελείο δηλώνει την ... ικανοποίησή του για την υπερκάλυψη των εκδόσεων ομολόγων δημοσίου, αδιαφορώντας πλήρως για το επιπλέον κόστος που φορτώνεται στις πλάτες των πολιτών.
    Το χειρότερο είναι ότι η κυβέρνηση δεν έχει μέχρι σήμερα καν προγραμματίσει στοιχειωδώς τις δανειακές της ανάγκες, με αποτέλεσμα να μειώνεται ακόμη περισσότερο η αξιοπιστία της χώρας μας στις διεθνείς αγορές, οι οποίες μας τιμωρούν με υψηλό κόστος δανεισμού.

    ‘’PASOK poisonous’’

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ηλήθιε Πασόκε...
    Τι άλλη μαλακία θα βρείτε να πείτε που να μην έχει σχέση με την πραγματικότητα.
    Ηλίθιε μάθε για τα καράβια του ΠΑΣΟΚ πρώτα. Του ΣΦΗΝΙΑ ..που κουβαλούσαν τους ελληνοποιημένους σας ΤΖΑΜΠΑ... Ηλίθιε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αγαπητέ Παπά- Ηλία Υφαντή.
    Έχεις απόλυτο δίκιο καταθέτοντας την υπέροχη γνώμη σου στο PRESS. GR . Είναι μια πραγματικότητα την οποία πιστεύω βάση δημοσκοπήσεων, ότι την αποδέχεται η πλειοψηφία των Ελλήνων ψηφοφόρων. Πως όμως γίνεται….! Όταν φτάνουν στην κάλπη να μετατρέπονται, σε πρασινογάλαζα τοξικά απόβλητα ; είναι δυνατών όλοι αυτοί οι υβρίζοντες τους κυβερνόντες…. Να είναι και οι επιδιδόμενοι εις τους πρωκτολείχεις. Υπάρχει άραγε λαός στο πλανήτη, που για ολόκληρα εξήντα χρόνια να διοικείτε από δύο οικογένειες ; Υπάρχει άραγε άλλος λαός που να λέει, έχω εμπιστοσύνη στην Ελληνική Δικαιοσύνη ; Η….! υπάρχει άλλος λαός που να τσακώνετε…. Ποιος από τους δύο κυβερνώντες είναι ποιο κλέφτης. Δυστυχώς τη χώρα μας , ισόβια τη διοικούν σοβαροφανής και ανέραστοι. Άρα…..! ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ.

    ΑΤΖΑΡΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΧΑΖΟΔΕΞΙΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ!!!
    ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ!!!
    ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΤΩΝ ΑΧΡΗΣΤΩΝ, ΑΝΙΚΑΝΩΝ, ΑΡΠΑΚΤΙΚΩΝ, ΛΑΜΟΓΙΩΝ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΑΝΙΚΑΝΩΝ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΩΝ!!!
    ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΤΡΟΜΑΞΕΙ ΤΑ ΕΥΡΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΓΚΑΛΟΠ ΚΑΙ ΕΧΕΤΕ ΑΠΟΧΑΥΝΩΘΕΙ ΤΕΛΕΙΟΣ???
    ΓΙ΄ ΑΥΤΟ ΑΝΑΡΤΑΤΕ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ>???
    ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΟΥΡΑΣΤΕΙ ΒΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ???
    ΣΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΘΑ ΠΑΤΩΣΕΤΕ ΒΡΕ ΑΘΛΙΑ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ!!!
    ΤΩΝ ΚΩΣΤΑΚΗ ΣΑΣ, ΤΑ ΓΟΥΒΑΔΑΚΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΔΡΟΜΟ ΡΕ ΦΑΣΙΣΤΕΣ!!!
    ΑΡΚΕΤΑ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΙΚΑΝΟ ΚΑΙ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΟ ΚΩΣΤΑΚΗ!!!
    ΡΕ ΟΥΥΥΥΥΥΥΣΤ ΑΝΙΚΑΝΟΙ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Επιβεβαιώθηκε....
    Τον dr. ΚΟΥΤΣΟΥΚΟ
    Τον φωνάζουν στο
    Ψυχιατρείο.. ΝΑΠΟΛΕΩΝ
    Βοήθειά μας.
    ΚΑΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ.
    ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ
    ΤΟ ΣΚΥΡΟΔΕΡΜΑ ΤΟΥ ΜΠΛΟΚ
    Προχωράνε στην οργάνωση.
    Η
    ΚΛΑΔΙΚΗ ΗΛΙΘΙΩΝ ΚΑΙ ΨΥΧΟΠΑΘΩΝ
    ΠΑΣΟΚ-PRESS.
    είναι γεγονός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΜΙΣΘΩΜΕΝΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΟΥ ΧΑΖΟΜΑΛΑΚΑ ΑΝΤΩΝΑΡΟΥ!!!
    ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΑ ΘΕΡΕΦΩΝΑ ΤΟΥ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟΥ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ!!!
    ΕΜΜΙΣΘΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΧΑΖΟΚΑΡΑΦΛΑ ΚΑΙ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΟΥ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΥ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΑΛΩΝ ΤΟΥ!!!
    ΧΑΖΟΔΕΞΙΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ!!!
    ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ!!!
    ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΤΩΝ ΑΧΡΗΣΤΩΝ, ΑΝΙΚΑΝΩΝ, ΑΡΠΑΚΤΙΚΩΝ, ΛΑΜΟΓΙΩΝ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΑΝΙΚΑΝΩΝ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΩΝ!!!
    ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΤΡΟΜΑΞΕΙ ΤΑ ΕΥΡΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΓΚΑΛΟΠ ΚΑΙ ΕΧΕΤΕ ΑΠΟΧΑΥΝΩΘΕΙ ΤΕΛΕΙΟΣ???
    ΓΙ΄ ΑΥΤΟ ΑΝΑΡΤΑΤΕ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ>???
    ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΟΥΡΑΣΤΕΙ ΒΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ???
    ΣΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΘΑ ΠΑΤΩΣΕΤΕ ΒΡΕ ΑΘΛΙΑ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ!!!
    ΤΩΝ ΚΩΣΤΑΚΗ ΣΑΣ, ΤΑ ΓΟΥΒΑΔΑΚΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΔΡΟΜΟ ΡΕ ΦΑΣΙΣΤΕΣ!!!
    ΑΡΚΕΤΑ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΙΚΑΝΟ ΚΑΙ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΟ ΚΩΣΤΑΚΗ!!!
    ΡΕ ΟΥΥΥΥΥΥΥΣΤ ΑΝΙΚΑΝΟΙ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Στα πλαίσια του φεστιβάλ Μαρκογιαννάκεια 2009,

    ΟΙ BLOOPERS ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ:

    Cine Κωλοςσός, Σήμερα έργα 3

    Το Παλαμάρι του Καραμανλή
    Το Μικρόφωνο της Σαλώμης
    Σκύψε Κουβέρνο Ευλογημένο

    Σε παραγωγή:
    Ενός πρώην βοδιμβίλντερ©,
    ενός πρώην τσοντοπαραγωγού,
    ενός πρώην μοντελάρχη μοντέρλου πολυτελείας©

    Δώρο ένα DVD με τον τίτλο:
    Κάτσο Ντούρο - η Χοντρή Ομολογία,
    παραγωγής 2007.

    Με την γαμηστερή χορηγία του ΥΠ.ΠΟ.

    και προεκλογικά, δωρεάν σε όλα τα περίπτερα και το διαδίκτυο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ρέ chief μαλάκα,τίς ίδιες μαλακίες γράφεις συνεχώς.
    Μήπως ή έν λόγω εταιρεία,σέ τσάκωσε νά κάνης λαμογιές (τίποτε πετρέλαια,ανταλλακτικά,προμήθειες...κ.α.)καί σέ πλάκωσε μέ τίς κλωτσιές???
    Όχι ότι θά απορούσα,αφού ώς φαίνεται,είσαι πασοκολαμόγιο.
    Άντε γαμήσου,επί τέλους δραπέτη τού στόκολου,θερμαστολαδά,πού υπογράφεις κι ώς chief engineer!!!
    Γιά τά βαποράκια τού Παπανδρέου-Βεντούρη Γ. (από Ιταλία-Πάτρα πλευρά),τού Κατσιφάρα,τού Σαραντίτη,τού νταβατζή τού Σφηνιά,πού,άν κι είχε μόνο 2% επί τών μετοχών,είχε κάνει τίς Μινωικές "PASOK SHIPPING Co.μέ τήν αβάντα ολων τών πράσινων ΥΕΝ" καί τελικά τίς χρέωσε μέχρι τό 2003 μέ 650 δισ.δρχ.κι άλλων πασοκ-λαμογιών,δέν έχεις τό θάρρος νά γράψης????
    Αρχίδι θερμαστολαδά,δραπέτη!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ 29.4.0929 Απρ 2009, 2:59:00 μ.μ.

    ΡΙΡΗΣ
    **************
    Το λάθος στην αντίληψη του κ. Ρουσόπουλου για την κατάστασή του: εκείνος παίζει με τους κανόνες που ισχύουν στο πεδίο της νομιμότητας, ενώ οι πολλοί (που ίσως κάνουν λάθος, υπενθυμίζω), τον κρίνουν στο πεδίο της ηθικολογίας. Το ενδιαφέρον εδώ είναι ότι ευθύνεται ο ίδιος για τη θέση στη οποία βρίσκεται. Εκείνος ήταν ο αρχιμάστορας της περίφημης επικοινωνιακής πολιτικής, που έφερε και συντήρησε τη Νέα Δημοκρατία στην εξουσία, εκτοπίζοντας από τον δημόσιο λόγο την πολιτική επιχειρηματολογία με την ηθικολογία.

    Η ειρωνεία της θέσης του είναι ότι έπεσε ο ίδιος μέσα στην παγίδα που είχε στήσει για τους πολιτικούς αντιπάλους του. Αν το καταλάβαινε, θα χαμήλωνε τους τόνους, αναγνωρίζοντας ότι έχασε. Φαίνεται όμως ότι δεν ξέρει να χάνει: είναι bad loser. Κρίμα, γιατί αυτή η στάση δεν ταιριάζει με το αγέρωχο ύφος που τόσον επιμελώς καλλιέργησε για τον εαυτό του.

    Η διάκριση μεταξύ νόμιμου και ηθικού (κατά την περιβόητη δήλωση του κ. Γιώργου Βουλγαράκη) ήταν η επιγραφή στην ταφόπλακα της σεμνότητας και της ταπεινότητας. Σε ορισμένους ίσως προξενήσει εντύπωση αυτό, αλλά ο κ. Γ. Βουλγαράκης κατάλαβε τη σημασία της δήλωσής του. Γι’ αυτό και προσπάθησε (άτσαλα και άγαρμπα, όπως αρμόζει στο γένος των υπερήφανων Ελλήνων πολιτικών) να ζητήσει συγγνώμη, προσφερόμενος, σε μια ατυχή στιγμή του, ακόμη και να αυτομαστιγωθεί στο Σύνταγμα. Απορώ πώς δεν το έχει καταλάβει ένας τόσο έξυπνος άνθρωπος, όπως ο κ. Θ. Ρουσόπουλος!..

    Οι πιέσεις που δέχεται για να παραιτηθεί υποθέτω ότι θα είναι ασύλληπτες. Παρ’ όλα αυτά, δεν περιμένω να δω τον κ. Τέλη Παυλίδη να υποκύπτει εύκολα. Διότι ο κ. Παυλίδης δεν είναι μια οποιαδήποτε περίπτωση βουλευτή της επαρχίας! Ως άνθρωπος με μεγάλη κοινωνική πείρα, εύρος γνώσεων και καλλιεργημένη φαντασία, μπορεί να αντλήσει δύναμη και αντοχή από πηγές, τις οποίες ο συνηθισμένης νοημοσύνης και μετρίας μορφώσεως βουλευτής ούτε καν υποψιάζεται ότι υπάρχουν.

    Αναφέρω σχετικώς περιστατικό από το μακρινό 1994· τόσο μακρινό, ώστε ο σημερινός πρωθυπουργός ήταν ένας απλός γραμματέας Πολιτικού Σχεδιασμού και είχε την ευθύνη του τομέα Δωδεκανήσων. Υποψήφιος νομάρχης ήθελε να είναι ο κ. Δρόσος Ταβλάριος, υιός παλαιού βουλευτού της παρατάξεως και προσκείμενος στην, ούτως ειπείν, εκσυγχρονιστική πτέρυγα της Νέας Δημοκρατίας. Το πρόβλημα ήταν ότι δεν τον ήθελε με τίποτε ο κ. Παυλίδης, ο οποίος κυριαρχούσε στην εκλογική περιφέρεια εκλεγόμενος πρώτος από το 1977.

    Παρόντος του κ. Καραμανλή, λοιπόν, σε μια συνάντηση που σκοπό είχε τη διευθέτηση του θέματος, ο κ. Παυλίδης εστράφη προς τον κ. Ταβλάριο και είπε, με τον δείκτη προτεταμένο: «Ο Μουσολίνι τους αντιπάλους του τους έστελνε στις επαρχίες. Τον Badoglio τον έστειλε στην Αβησσυνία. Δρόσο, αν θες να γίνεις νομάρχης, να πας στην Αβησσυνία!»

    Περιέργως -έτσι τα φέρνει η ζωή- τώρα είναι σχεδόν οι πάντες που ζητούν από τον κ. Παυλίδη να πάρει τον δρόμο για την Αβησσυνία και εκείνος στυλώνει τα πόδια...

    Μια σκέψη, που δεν καταλαβαίνω πώς μου ήρθε τώρα, διαισθάνομαι όμως ότι ίσως έχει μια γενικότερη χρησιμότητα. «Αν δεν είσαι πολύ έξυπνος», είχε πει ο Μπέντζαμιν Ντισραέλι, «θα πρέπει να είσαι συμφιλιωτικός».

    Το πρόβλημα είναι ότι πρέπει να είναι κανείς αρκετά έξυπνος ώστε να καταλάβει ότι δεν είναι πολύ έξυπνος. Και το πρόβλημα περιπλέκεται, διότι πολλοί βλάκες νομίζουν ότι είναι πολύ έξυπνοι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. 29 Απρ 2009 1:30:00 μμ

    POUSTRAKO TIS nd EIPAME DEN PHDAME ADELFES...PSAXE ALLOU...
    OUST PALIODELFI TIS rIGILLIS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΝΕΥΡΑ-ΝΕΥΡΑ ΠΟΛΛΑ ΝΕΥΡΑΚΙΣ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΘΑ ΒΛΕΠΑΜΕ ΗΡΕΜΕΣ ΠΕΝΝΕΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΑΙΣΘΑΝΟΝΤΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΛΑ.

    ΕΝΑΣ ΑΝΑΠΟΦΑΣΙΣΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΤΙ ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΕΙΔΕΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΤΑ ΑΘΛΙΑ ΑΓΓΛΙΚΑ ΤΟΥ ΓΑΠ?? ΠΟΥ ΝΑ ΤΟΝ ΦΤΑΣΕΙ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ''ME YOU SLIP ΜΑΖΙ ΙΔΙΟ ΚΡΕΒΑΤΙ'' (ΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΚΟΠΕΛΛΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΠΙΤΙ ΓΙΑ...)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. "τι βλάπτει περισσότερο την υγεία όλων μας, ο καπνιστής δίπλα μου, ή ο Αβραμόπουλος;

    Στις επόμενες εκλογές,
    η Ελλάδα ΚΟΒΕΙ τον Αβραμόπουλο.
    Και το κάγκελο... δώρο!"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. 2:08

    Γιατί βρίζεις τον άνθρωπο που αντέγραψε ένα συγκεκριμμένο άρθρο από το ΒΗΜΑ και δεν μας λες αν πράγματι οι Καραμανλήδες έχουν ξένες σημαίες στα καράβια τους ;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΕΠΕΣΑΝ. ΠΡΟΑΝΗΓΓΕΙΛΑΝ ΤΡΙΤΗ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗ ΒΟΥΛΗ. ΒΑΝΑΥΣΗ ΑΤΙΜΩΣΗ, ΓΙΑ ΤΡΙΤΗ ΦΟΡΑ, ΤΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΤΟΥΣ, ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ ΤΩΝ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΩΝ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΕΝΤΙΜΩΝ ΨΗΦΟΦΟΡΩΝ ΤΗΣ Ν.Δ.

    1. Το ΠΑΣΟΚ, κατέθεσε χθες πρόταση Σύστασης Ειδικής Κοινοβουλευτικής Επιτροπής για την διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης, αναφορικά με την διαδικασία ανάθεσης δρομολογίων άγονων γραμμών. Η κυβέρνηση, δια του εκπροσώπου της, προανήγγειλε ότι για τρίτη φορά (!) η κυβερνητική πλειοψηφία δεν θα προσέλθει στη Βουλή για την ψηφοφορία της Προανακριτικής Επιτροπής.

    2. Οι μάσκες έπεσαν. Χάθηκε και το τελευταίο ίχνος αξιοπιστίας της κυβέρνησης. Πήγαν περίπατο όσα έλεγαν για «ψήφο κατά συνείδηση». Πρόκειται για μία πράξη που ευτελίζει το Κοινοβούλιο, το Σύνταγμα και τους θεσμούς. Που παίζει με την αξιοπρέπεια των βουλευτών της Ν.Δ., και των εκατοντάδων χιλιάδων έντιμων ψηφοφόρων της, που δεν θέλουν η συνείδηση τους να εξαρτάται από τις ανακοινώσεις του κυβερνητικού εκπροσώπου.

    ''PASOK poisonous''

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ασε... με pisinous.... δεν ασχολούμε.
    Να πας στον φίλο σου τον Βαλιανάτο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση