GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Η Ύβρις"...

. Του ΔΗΜΗΤΡΗ ΙΑΤΡΟΠΟΥΛΟΥ . "Όσο κι αν με «συγκινεί» που επιτέλους μπήκε στο καθημερινό θεαματικό θεματολόγιο των Μίντια, ο εθνικός μας...

.
Του ΔΗΜΗΤΡΗ ΙΑΤΡΟΠΟΥΛΟΥ
.
"Όσο κι αν με «συγκινεί» που επιτέλους μπήκε στο καθημερινό θεαματικό θεματολόγιο των Μίντια, ο εθνικός μας ποιητής, με αφορμή τη γνωστή δήλωση του Αλέκου Αλαβάνου και όσα αυτή παρήγαγε σε επίπεδο πολιτικής διελκυστίνδας, όμως αισθάνομαι υποχρεωμένος να δηλώσω και να καταγράψω στη συνέχεια πως η συγκίνηση αυτή έρχεται και χτυπάει απευθείας σε μια αίσθηση σιχαμάρας που νιώθω, από την ανατριχιαστική υποκρισία που περισσεύει σ’ αυτή την περίπτωση...
Και θα εξηγηθώ αμέσως και καθέτως, όπως σ’ όλη τη ζωή μου, πράττω και διαπράττω:

-------------------------------------------------------
ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ!

Αιδώς Αργείοι! Ο Σολωμός σας μάρανε! Και απευθύνομαι σε όλους εκείνους, πολιτικούς ανθρώπους, πνευματικούς ταγούς, εκπαιδευτικούς μέντορες, αναρχοσυνδικαλιστικοφλερτάροντες εργατοπατέρες, δημοσιογραφίσκους της δεκάρας, αργυρώνητους καθηγητάδες, επίορκους υπαλλήλους της Διοίκησης και αρκετές άλλες κατηγορίες γραικύλων και όχι Ελλήνων:

Τι δουλειά έχετε εσείς μωροί, με την Ποίηση κατ’ αρχήν, και τον Εθνικό Βάρδο μετά κι ακόμα περισσότερο με ό, τι η Μητέρα όλων των Τεχνών εκπροσωπεί, για τον ιερό ετούτο τόπο και την ιστορία του;

Εσείς δεν διαλύσατε τις βάσεις παιδείας; Εσείς δεν στείλατε τα ελληνόπουλα να διάγουν με εφτακόσιες λέξεις οπλισμό; Εσείς δεν οδηγήσατε τη μαθητιώσα και σπουδάζουσα νεολαία στην κατάντια εκείνη, όπου...

το 73% των παιδιών μας στο Γυμνάσιο και στο Λύκειο, να αγνοεί τα σημεία στίξεως και να μην μπορεί να αρθρώσει μια στοιχειώδη ακολουθία προτάσεων στον λόγο του; Εσείς δεν υπερασπίζεστε ως βασική γλώσσα κι όχι ως βοηθητικό εργαλείο, τα γλωσσοδιαστροφικά «γκρήκλις» με τα οποία πλημμύρισαν τα παιδιά μας κάθε παρουσία τους στο Διαδίκτυο;

------------------------------------------------------
ΟΛΙΓΟΓΡΑΜΜΑΤΟΙ, ΕΣΧΑΤΟΠΡΟΔΟΤΕΣ!

Εσείς δεν διαλύσατε κάθε ικμάδα πολιτισμού στη χώρα, εσείς δεν εξακολουθείτε ως αλητήριοι πελάτες των χουντικών «ιδεολογημάτων» να προβάλετε τον αηδιαστικό όρο «κουλτουριάρης» για κάθε Συνέλληνα που ακόμα διαβάζει ποίηση, που ακόμα ακούει καλή μουσική που ακόμα επιμένει και μελετάει την ιστορία της πατρίδας που ακόμα διατηρεί πνευματικούς δεσμούς με την ιστορική μνήμη των προπατόρων του;

Τι δουλειά έχετε εσείς, όποτε σας καπνίζει, και ανασύρετε τον Διονύσιο Σολωμό και τον ερμηνεύετε κιόλας και τον διασύρετε στα τηλεπαράθυρά σας;

Ολιγογράμματοι, εσχατοπροδότες του ιερού ελληνικού πολιτισμού, μανιακοί ψευτοκοσμοπολίτες ψευτοδιεθνιστές και τάχα πολυπολιτισμικοί αντιρατσιστές και παραμύθια τούμπανα και κουλουβάχατα και ταμπαραπατούμπαρα και βουρδουλομπέρδουλα, γιατί με άλλες λέξεις ελληνικές δεν σας αξίζει να κάνει κανείς επαφή μαζί σας!

ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΩΝ..

Διαπράττετε την Ύβρι, μετά από τόσα που κάνατε στη Νεολαία του τόπου, τώρα βάλατε και στο χυδαίο οπλοστάσιο σας το Μεγάλο Ποιητή.
Δεν σας είδα να προτείνετε να βλέπουν τα ελληνόπουλα στην Πλατεία Συντάγματος έστω δύο μονάχα προτομές, τα Βραβεία Νόμπελ που πήραμε σε 16 μονάχα χρόνια, τον Σεφέρη και τον Ελύτη τουλάχιστον!
Με ποιό δικαίωμα μιλάτε εσείς για τον Σολωμό; Σ αυτή τη χώρα των μεγάλων ποιητών, το ξέρετε ότι με τα αισχρά αποτελέσματα της κουρελιασμένης ανθελληνικής σας μπέρτας που σκεπάζετε την πνευματική σας καμπούρα, φτάσαμε στο σημείο να κινδυνεύουμε να μην ξαναβγάλουμε όχι μόνο μεγάλους ποιητές, αλλά ποιητές καν; Με ποια γλώσσα να μιλήσουν τα νέα παιδιά; Ποια γλώσσα τους αφήσατε;
Εδώ και χρόνια μεθοδικά, αργά και σταθερά κάνετε ότι περνάει από το βρώμικο μυαλό σας και το άπληστο χέρι σας για να διαλύσετε τη μοναδική κυτταρική δύναμη του ελληνικού πολιτισμού, τη γλώσσα του. Για να ανοίξτε το δρόμο στους αλήτες ανθέλληνες που φιλοδοξούν και ονειρεύονται να ξαναγράψουν την ιστορία όπως αυτοί γουστάρουν για να στήσουν τον καινούριο μαλιστάνθρωπο που χρειάζονται, το μεταλλαγμένο ζώο της νέας εποχής τους, που δεν θα σκέπτεται, δεν θα αντιδρά, δεν θα διαμαρτύρεται.

-----------------------------------------------------------
ΟΜΙΛΟΥΜΕ ΟΜΗΡΙΚΑ!

Και φυσικά σ αυτό το παιχνίδι η πνευματική επάρκεια είναι ο χειρότερος εχθρός σας. Και βέβαια, όταν μιλάμε για πνευματική επάρκεια εννοούμε την διανοητική συμμετοχή στα αγαθά του πνευματικού πολιτισμού. Και έτσι, μιλώντας για πνευματικό πολιτισμό, εννοούμε πριν από όλα και πάνω από όλα τον πατέρα πολιτισμό, τον αρχαίο ελληνικό. Δηλαδή την ελληνική μας γλώσσα!
Να γιατί υποτελείς του κύριου Κίσινγκερ και υπάλληλοι των σκοτεινών εκείνων κέντρων αφελληνισμού του δυτικού πολιτισμού, κάνετε ό,τι μπορείτε για να διαλύστε τη σχέση των νέων Ελλήνων με τη γλώσσα τους.
Την Ομηρική γλώσσα μας που μιλάμε συνεχώς και αδιαλείπτως, χιλιάδες χρόνια τώρα. Γιατί μπορεί να λέμε σκάφος, βαπόρι, πλοίο, καράβι και να μη λέμε «ναυς» αλλά από το πρωί ως το βράδυ λέμε: Ναύτης, ναυτιλία, ναυτιλλόμενος, ναύαρχος, ναυσιπλοΐα, και χίλια ακόμα!
Να γιατί πλασάρετε την αισχρή παρόλα «νεοέλληνας», για να διακοπεί η συνέχεια!
Να γιατί αντί να μας πει ο μεγάλος επίσης ποιητής μας ο Γιάννης Ρίτσος για την Ελληνοσύνη, αστόχαστα μας μιλάει για «Ρωμιοσύνη»!
ΜΑΣΤΟΥΡΩΝΕΤΕ ΤΗ ΝΕΟΛΑΙΑ!
Και μετά από όλα αυτά, και μετά από την τηλεοπτική ασυδοσία διάλυσης κάθε πολιτισμικού στοιχείου στον τόπο και μετά από την επέλαση των ολιγογράμματων σε όλους τους χώρους όπου διεξάγεται η καθημερινή μας ζωή, μιλάτε εσείς για το Διονύσιο Σολωμό και …αναλύετε κιόλας. τον Εθνικό μας Ύμνο; Αφού εσείς είσαστε «έλληνες» μονάχα στα διαβατήρια σας! Δεν είσαστε ΕΛΛΗΝΕΣ, όμως!

Ουστ Ξευτίλες! Που αν λειτουργούσαμε ως απολύτως ισόνομοι μέσα σ αυτή τη δημοκρατία, θα σας έκαναν οι νέοι μας μήνυση, τουλάχιστον για εσχάτη προδοσία! ΄Όμως τους μαστουρώνετε κανονικά και τους τρώτε τα όμορφα αυτά δέκα νεανικά χρόνια με τις μαλακίες και τις αλητείες που προτείνετε, μέσα στον πληρωμένο και απέξω κατευθυνόμενο ανθελληνικό σχεδιασμό της διάλυσης αυτής της χώρας.
------------------------------------------------------------------

ΥΣΤΕΡΟΛΟΓΙΟΝ: Μα ας μην πάμε παραπέρα! Ας μείνουμε σ αυτό: Ο Κόμης Διονύσιος Σολωμός, σας έχει μεταθανατίως εγγεγραμμένους στα παλαιότερα των υποδημάτων του! Όπως κι εμείς, άλλωστε, όσοι μείναμε και ξεμείναμε, ακόμα Ποιητές, στον τόπο ετούτο.
Όμως, μη, ΑΥΤΟΝ! Και κυρίως ,όχι «εσείς»!
Αλήτες!"

51 σχόλια

  1. Συγχαρητήρια, πρέπει και άλλοι να τους δώσουν να καταλάβουν ότι είναι ΝΑΝΟΙ και νεκροθάφτες της νεολαίας μας.
    Για την αγράμματη παιδεία ευθύνονται όλοι όσοι πέρασαν από το Υπουργείο Παιδείας μόνο για να πιούν ένα καφεδάκι και όχι για να παράγουν έργο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. μην αγγιζετε σκουπιδια blooper team
    Μολυνουν. εχουν τον ιο της λεπρας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. koita mitso...gemisame me kati parlapipes san kai esena stin ellada pou to mono pou kanoun einai na afinoun fantaxtera mousia kai kotsides , kai afou goustareis na ta akousouseis 8a ta akouseis apo mena ena aplo ellina kata kosmo kai kata tous parlapipes stin ellada akrodeksio kai fasistoides.
    ma kala oloi eseis oi parlapipes giati etsi 8a sas apokalo apo edo kai pera de vlepete ti katantia tis koinonias kai den mporite na entopisete to problima , de lete koubenta gia ti diabrosi tou koinonikou istou , den paratireis kyrie dianooumene parlapipa oti den afisame kamia skatoratsa pou den exei na prosferei tpt sti xwra kai sti koinonia para mono aima kai listies kai tous mazepsame stin ellada?
    giati de vgenete na pite eseis pou exete tis dynatotites kai na eksigisete sto lao oti lae se listeboune me ta fonou giati o karamanlhs den exei ta kotsia na katharisei to edafos giati apla i ntabatzides trapezites den ton afinoun logo twn simferontwn sta balkania .
    giati de vgenete na eksigisete sto lao oti einai apla antidhmokratiko na tou exoun fortosei me to etsi thelo ena ekatomirio alodapous katastrefontas sistimata ygeias, asfalistiko, kai propantos to koinoniko isto xwris na ton rotisei kanis parabiazontas kathe nomo kai sintagma.
    kala kaneis kai episimeneis merika pragmata dhmhtraki alla na eisai pio magas kai na tous ta xoneis sti mouri kai propantos tin alitheia pou leei oti oi ellines edo kai kamposa xronia einai se polemo plironontas bari foro aimatos sto bomo tis anarxokoultouras kai twn ntabatzidwn pou theloun tin koinonia axtarma apo ratses kai politismous an8rwpwn pou misoun tin ellada

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  4. snb

    Καλωσορίζουμε τον Ρεσαλταρισμένο Δ. Ιατρόπουλο,

    τον βαμπιρίζοντα στιχουργό που κάποτε έγραψε μερικά καλά τραγούδια και τραγουδάκια, αλλά και στιχούργο (κατά το χειρούργος κακούργος κλπ) που μας κληροδότησε και απίστευτες μαλακίες με το κιλό, όπως αυτό το ορόσημο ανεξόφλητων γραμματίων εδώ, το «η βροχή» μαζί με τον Στιγμιαίο Γάμα Μασχάλη και άλλα πολλά, κατά το κύρος αντίστοιχα.

    Απρόσμενη χαρά και αμέριστη ευγνωμοσύνη αισθανόμαστε για την παρουσία των κειμένων του. Δέος μας προκαλεί η Ιερότητα της γνώμης του, αυτογνωσία της ταπεινότητάς μας η λογιότητά του που πιστοποιείται σε εμάς τους αδαείς από 29 μεγάλους δισκογραφικούς και άλλους εμπορικούς οργανισμούς.

    Ιδιαίτερα συγκινητικό κομμάτι της επιστολής, εκείνο το οποίο χρησιμοποιεί την αγαπημένη λέξη «γραικύλοι» του μεγάλου διδασκάλου της τέχνης του Ναζισμού, του τρελού γεροναζί Πλεύρη. Αρκετά συγκινητικό επίσης το «μη Ελληνες», το οποίο μάλιστα αντέχει να ανταγωνίζεται σε πνεύμα το «ανθέλληνες». Σκατά στα μούτρα σου ψωνάρα καλαμοκαβαλημένε.

    Σέβας και θαυμασμός είναι τα συναισθήματα που εμπνέει με το μακρύ και καθαγιασμένο από τα μεσημεριανά τηλεσκουπίδια καλάμι του, εκείνο που ύστατα καβάλησε «ο Ποιητής» κατά το «ο Δημοσιογράφος». Κι ας διαμαρτύρεται τάχα για την «τηλεοπτική ασυδοσία».

    Τον καλωσορίζουμε ευγνώμονες, επειδή σίγουρα αυτή την ώρα που έγραφε το αριστούργημα το οποίο μόλις διαβάσαμε, παραμέλησε το πρώτιστο ιερό καθήκον του στις τέχνες και στα μεσημεριανά, στα Ρεσάλτα τα φόρα και τα γάρα. Έκανε για λίγο την παραχώρηση να κατεβάσει τη ματιά Του στη γη, τόσο όσο χρειάζεται για να στηλιτεύσει τα κρίματα των δεξιών κυβερνήσεων, χρεώνοντάς τα φυσικά στην αριστερά.

    Η παρέμβαση του Ποιητή ήτο πράγματι καταλυτική και αμόλυβδη.

    Ο Βαμπιρίζων ρεσαλταρισμένος, είχε την ευγενική καλοσύνη να μην μοιραστεί μαζί μας τίποτα το ουσιώδες, τίποτα το σχετικό, τίποτα που να τεκμηριώνει ή έστω να αντιμάχεται την άποψη των υπολοίπων φασιστοειδών μαύρου ή ερυθρού χρώματος. Αντί αυτού του μπανάλ επιχειρηματολογικής φύσεως λόγου, προτίμησε να επιστολογραφήσει ανοικτά προς εμάς, απευθύνοντας τον πύρινο της βλακείας του λόγο, όπως αυτός νομίζει ότι αρμόζει στους αναγνώστες ή/και ακροατές του. Εν ολίγοις ο Ποιητής εποίησε Κουράδα μία, μεγάλη, βαριά και άθραυστη. Μπορεί μεν ο Κουκουές να ποιεί τον μέγιστο ποιητή, όμως δεν είναι και μαλάκας. Ξέρει ότι δεν μπορεί επί της ουσίας του ζητήματος να στηρίξει τον αγαπημένο του ΚΚΕ, τον Γιώργη Καρατζαφιόζη.

    Μας ανέλυσε τους «εσωτερικούς κινδύνους» που αντιμετωπίζει η χώρα λόγω της αντίδρασης της νεολαίας και των συνδικαλιστών που όλα τα ολοκληρωτικά καθεστώτα απεχθάνονται. Το Χριστό του λοιπόν! Το Χριστό του και την Παναγία του, με τέσσερα μόνο ευρώ από το παζάρι της Αγιάς Κονόμας του Γερμανικού ΟΤΕΒατοπεδίου.

    Είχε ακόμα την καλοσύνη ο Ποιητής, να επαναλάβει την ίδια βλακεία την Αρειμανίου Λιάνας, του Ελεύθερου Κόσμου, του Στόχου και των Μαλαματένιων Ωών του φιδιού. Ατυχέστατα για εκείνον, η υπαινιγματική αναφορά-παραπομπή στη γνωστή συνωμοσιολογική μπούρδα, τεκμηριώνεται σαν ανυπόστατο ψεύδος εδώ και στο συνωμοσιολόγιο εδώ.

    Αποτελεί πράγματι μεγάλη τιμή για εμάς που ο Ιπτάμενος Ποιητής της αγωνιστικής καλαμοκαβάλησης ασχολείται μαζί μας και από το πρεςς, αφού πρώτα ανέβασε την ίδια ακριβώς παπαριά το πρωί στο Πρωκτικό, κάτι που ασφαλώς του ταιριάζει καλύτερα.

    Αγαπητέ Ω Ποιητά Δημήτσουλα,
    πως συ αντέχεις να στερείσαι την καλλιέργεια του Πνεύματος και την αγαλλίαση που προσφέρει η παρέα με τον Μασχάλη; Με τον Ρόμπερτ; Με την Μπέθυ; Και πως αντέχουν εκείνοι; Όλα τα άλλα «αριστερά» παιδιά όπως εσύ;

    Γιατί δεν μαζεύεστε όλοι πάλι στο σπίτι του γιού του καπετάνιου στην Άνω Γλυφάδα, να πάρετε και το παπαρόφωνο το DX7 ή άντε το πολύ κανένα κουρτσβάϊλ της Λούτσας, και να μαλακιστείτε πάλι όλοι αντάμα; Κι αν βαρεθείτε δεν πειράζει, ανάβετε κανένα γάρο, πάτε καμιά βόλτα από τα μεσημεριανά που συχνάζουν λόγιοι σαν ελόγου σας και που παρουσιάζουν ανεγκέφαλες ξαδέρφες πρώην υπουργών, λέτε και καμιά μαλακία να περνάει η ώρα. Ξώγαμα και γκομενοδουλίτσες υπάρχουν, θέμα δεν θα λείψει. Μεταξύ σας τα βρίσκετε δεν προβλέπεται να υπάρχουν ιδεολογικής φύσεως διαμάχες ούτε αντιγνωμίες...

    Κόψε ο ένας, ράψε ο άλλος...

    Εξάλλου Ποιητά μου τρισμέγιστε και βολεμένε κουκουέ, θα αντέξουμε να ζήσουμε και χωρίς εσάς αφού δεν υπήρξατε ποτέ λύση, μα ούτε καν ο λόγος σας «μια κάποια λύση». Κι αν κάποτε έκανες κάτι καλό, «κι εσύ Ποιητά βασανισμένε, μην ξεχνάς τον κατιμά με το κιλό».

    Πλέκεις στιχάκια/ μα δίχως χιούμορ Ποιητά μου,/ αρχή του τέλους σαν το μέτωπο./ Νιώσε σα κάτι γκομενούλες γιουροβύζιον,/ πες μας, σε «βρίσκουν αντιμέτωπο»./ Έχουμε πόλεμο, μη το ξεχνάς καθίκι,/ μη μένεις άλλο κομματόσκυλο./ Σύνελθε λίγο ή κοπάνα τη μωρό μου,/ στο Στόκο πες τους για τον Αίσωπο…/

    Άντε Ποιητά μου, άντε βολεμένε ρατσιστή και ακραιοδεξιοδεκανίκι, τράβα στο Ρεσάλτο. Μόνο εκεί θα βρεις το είδος σου. Ξέρεις, αλλού θα βασανίζεσαι και θα μοχθείς.

    Μπορεί να ξέρουν την αλήθεια, μπορεί και να ξεβρακωθείς.. Αλλού μπορεί να βρεις πολιτικοποιημένους μη κομματικοποιημένους ανθρώπους, άτομα με ευαισθησίες, κρίση, αξίες, γνώση, μνήμη και ίσως ΟΧΙ πολύ μακριά σου.

    Ενας λαός στενάζει και υποφέρει, μια δημοκρατία χωλαίνει, πάλι κάποιοι λίγοι φωνάζουν και διαμαρτύρονται, αλλά πάλι το ίδιο γαμημένο κόμμα σε κώμα, όπως και τότε, έτσι και τώρα ξανά, καταδικάζει τις διαδηλώσεις και τους διαδηλωτές, βρίζει και απειλεί, συκοφαντεί και λοιδορεί, υποσκάπτει και σαμποτάρει. Γαμημένο ΚΚΕ.

    Θα είναι κρίμα ρε πλατινέ παλιόγρια!
    Τόσα χρόνια την σκαπουλάρεις και δεν το έφαγες ακόμα το γιαούρτι.

    Μα ποια λιγούρα μυστική σε οδηγεί, τι λιλί σ’ έχει μισθώσει, τι σε πιάνει ξάφνου τώρα, τι λαχταράς το γαλακτοκομικό;

    Αϊ σιχτίρ ρε βλάκα αλαζόνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μπραβο ρε Ιατροπουλε!
    Δεν εχω διαβασει η ακουσει καλυτερη τοποθετηση για το θεμα αυτο.Και δεν σε ειχα και σε υποληψι
    Μπραβο γι'αυτα που εγραψες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αλήτης τις εστίν..... ουκ αν ποιητής.
    Εσύ δεν έκανες εκδηλώσεις μετα του ευκλεούς δημάρχου της ΝΔ Νικήτα του αναπτυξιάρχη και σφαγέα των δένδρων και συμπαραστάτη του real estate k. Βωβού Χαράλαμπου.
    Εσύ δεν ήσουν υποψήφιος της ΝΔ των βατοπεδαρχών των ζαχόπουλων της ξεφτίλας της ζήμενς και των μανουσηδων ή κάνω λάθος κ ποιητά της σύγχρονης μπανανίας του ευτραφούς Κωστάκη του ελέω θειου ανεψιού, αναρριχηθέντος και ψηφισθέντος πρωθυπουργού.
    Μήπως επέδειξες την παραμικρή μεταμέλειαν;
    Ακουσε ποιητά η αναλυση σου όντως έχει βάση όμως εισαι συμμέτοχος ευθύνης κύριε.
    Το ήθος ειναι ίδιον των πνευματικών ανθρώπων, μονο που σήμερα δεν υπάρχουν σ' αυτόν τον τόπο διότι ολωσδιόλου εξέλειπαν.Μα παντελώς δεν υπάρχουν, όλοι είστε ολοφύρματα ενός πτώματος κύριε.
    Επομένως ως μεμψιμηρία ακουγεται το πόνημα σου και ως αγωνία όπως ευρεθείς στην επικαιρότητα σε καιρούς χαλεπούς για το έθνος και τη χώρα εξ αιτίας της παράταξης που ήσουν συμμέτοχος ως υποψήφιος βουλευτής.
    Δυστυχώς ΕΠΤΩΧΕΥΣΑΜΕΝ κύριε ποιητά οικονομικώς και πνευματικώς.
    Ας όψεσθαι άπαντες οι ιεροφάντες των βατοπεδινών κομησάριων μεταξύ των οποιων ήσουν και εσυ κύριε βοηθώντας την ανοδο τους στην εξουσία και τοιουτοτρόπως την ολική παρακμή αυτής της χώρας.
    Κρειττον λοιπόν του λαλειν το σιγάν τουλάχιστον εσύ κύριε.
    Υστερόγραφο
    Δεν είμαι οπαδός ουτε του Αλαβάνου ούτε του Καρατζαφέρη.
    Αλλα απεχθάνομαι τους πονηρούς ιεροφάντες του απολυτου μηδεν.
    Αντε πηγαινε να βοηθήσεις τον νικήτα και τον κωστάκη να επανιδρύσουν το κράτος της ρεμούλας και των υψηλών πνευματικών αγώνων των νταβατζηδων της κοινωνίας κι ασε τη μπλέμπα στην μακαριότητα των νταβατζοκάναλων του μητσοτάκη και της κόρης που θα φέρετε λαμογιάροντας.
    φιουτ, ξουτ, φλιτ, πριτς κλπ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Κ ΠΟΙΗΤΑ ΤΗΝ ΚΑΜΠΟΥΡΑ ΣΟΥ ΠΡΩΤΑ
    Η ΣΙΩΠΗ ΕΙΝΑΙ ΧΡΥΣΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Και αυτό ακριβώς πληρώνουμε σήμερα ως κοινωνία. Τα 20 χρόνια της (ψευτο)Σοσιαλιστικής "μετάλλαξης" τύπου ζιβάνκο και Δήμητρας. Ε' κι'εγώ αν δεν είχα τι να κάνω, θα έκανα τον Αλαβάνο ή τον Τσίπρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. (Ξένη δημοσίευση)- ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ- ΠΑΣΟΚ - ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ

    ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ
    ΙΠΠΟΚΡΑΤΟΥΣ 22 10680 ΑΘΗΝΑ
    ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ TΗΛ.
    Αθήνα, 10 Απριλίου 2009

    ΔΗΛΩΣΕΙΣ
    ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

    Κύριοι . Το κίνημά μας, ο Πρόεδρος και εγώ προσωπικά. Θέλουμε να συγχαρούμε και να ευχαριστήασουμε
    τον Ανώνυμο Αγωνιστή τοy press. block. Για τους συνεχείς και έντονους αγώνες του.

    Η ακατάβλητη ΧΥΔΑΙΟΛΟΓΙΑ του. Η ανεξάντλητη ΑΙΣΧΟΛΟΓΙΑ. Το απύθμε-νο ΜΙΣΟΣ. Η ατελείωτη ΒΩΜΟΛΟΧΙΑ του. Μαζί με τον υπάρχων ΤΡΑΜΠΟΥΚΙΣΜΟ και την απεριόριστη ΑΛΗΤΕΙΑ του.
    Είναι άξια επαίνου και θαυμασμού απο όλους μας.

    Ο Σύντροφος εκφράζει όλους μας.
    Το ΜΙΣΟΣ. Η ΑΙΣΧΟΛΟΓΙΑ. Η ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣΗ. Η ΛΑΣΠΟΛΟΓΙΑ . Η ΚΛΕΨΙΑ και η ΑΛΗΤΕΙΑ είναι οι μεγάλες Αρχές της Μεγάλης Δημοκρατικής μας Παράταξης.

    Αυτοί είμαστε. Αυτοί είσαστε.

    Μαζί θα αγωνιστούμε. Για να ΦΑΜΕ και τα υπολοιπα. Για να διοριστούν και οι υπόλοιποι μας. Για να διοικήσουμε τα πάντα. Ολα μας ανήκουν και τα θέλουμε ολα. Και τα θέλουμε τώρα.

    Ζήτω το Πασόκ. Ζήτω ο Ανώνυμος
    Α Λ Η Τ Η Σ ΠΑΣΟΚΟΣ του Καψαμπέλη και του Παπαγιαννη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Η ποίηση του Ιατροπουλου θα σώσει την Ελλάδα, τον Ελληνισμό από toue εσωτερικούς και εξωτερικούς εχθρούς....Ιατροπουλε εσύ μας έλειψες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΑΣΕΜΑΣ ΡΕ ΠΟΙΗΤΗ ΤΗΣ ΠΕΝΤΑΡΑΣ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αγαπητέ μου ποιητή,

    αν και συμφωνώ με τα περισσότερα από αυτά που γράφεις (όχι απαραίτητα με το αναθεματικό ύφος του λόγου ) θα σταθώ στον όρο "Κουλτουριάρης", εφεύρεση όλων εκείνων που μισούν το βιβλίο, διότι περί αυτού πρόκειται. Θα πρέπει κάποια στιγμή, όλοι εμείς που αγαπούμε ακόμη το βιβλίο, τη γνώση και τη γραφή, να δείξουμε προς όλους εκείνους που χρησιμοποιούν τον όρο αυτό υποτιμητικά, ότι θα πρέπει να ντρέπονται. Δεν αισθάνομαι κουλτουριάρης, αλλά δεν μπορώ να ακούω από εχθρούς του μυαλού να τον χρησιμοποιούν δίχως αιδώ.

    Αλέξανδρος Πιστοφίδης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Να αγιάσει το στόμα σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Πές τααααα πήξαμε στην μαλακία του ΒΡΟΜΙΖΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Κύριε Ιατρόπουλε...

    είδατε πως απέτυχαν οι πρόσπάθειές σας να πολιτευθείτε με τη ΝΔ και το ρίξατε πάλι στο ..αντάρτικο ??

    Απορώ πως εκλαμβάνεσθε ως ποιητής, εν τέλει..

    Σας παρακολουθώ τα τελευτάια χρόνια όχι ως ποιητή (αν υπήρξατε ποτέ) αλλά ως νεοδημοκρατικό μαϊντανό στα κανάλια, να προσπαθείτε να ανυψώσετε τη ΝΔ και τον κωστάκη..

    Δυστυχώς, όπως αργά διαπιστώσατε δεν παίρνουν με τίποτα πάνω τους..

    και τώρα βλέπω να τους εγκαταλείπετε..

    που άραγε θα είναι το επόμενο στέκι σας ??
    Διασθάνομαι ΚΑΡΑΤΖΑΦΥΡΕΡ ή κάνω λάθος ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΜΙΚΡΕΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ - ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ !!!

    Φίλοι Νεοδημοκράτες,

    Επειδή και αυτό το Σαββατοκύριακο θα μαυρίσει η ψυχή σας από τα Γκάλοπς, και επειδή έρχονται Άγιες Μέρες, ..

    διαβάστε και εκμεταλλευθείτε την προσφορά μας...

    ================

    Φίλοι Νεοδημοκράτες,

    Σας τρομάζουν τα γκάλοπς ?

    Φοβάστε ότι σε λίγους μήνες θα μπείτε φυλακή ??

    Εχετε ανασφάλεια μη σας δημεύσουν την περιουσία σας ???


    ........... No Problem ..........

    H Paliokostas Airlines Ltd είναι στη διάθεσή σας να λύση κάθε σας πρόβλημα.

    -Θα οργανώσει τη δραπέτευσή σας από κάθε φυλακή της ελλάδας και του εξωτερικού. Με το καλύτερο μέσον ιπτάμενο, πλεούμενο ή χερσαίο.

    -Θα σας βρεί τη χώρα των ονείρων σας για να περάσετε το υπόλοιπο της ζωής σας εν ειρήνη, χαρά και κότα.

    -Θα σας εκδόσει το διαβατήριο με το όνομα της επιθυμίας σας (Τριανταφυλλίδης).

    -Θα μεταφέρει τα κλεμμένα σας σε όποια τράπεζα του εξωτερικού θέλετε.

    -Θα φτιάξει την ΟΦΣΟΡ εταιρεία των ονείρων σας.

    -Θα φροντίσει μετά θάνατον να σας φτιάξει ένα ίδρυμα προς τιμήν σας.

    Εμπιστευτείτε την Paliokostas Airlines για την απόδρασή σας.

    -Τιμές φιλικές για ομαδικές αποδράσεις και για οικογένειες με παιδιά.
    -Δωρεάν φιλοξενία στη χώρα της προτίμησής σας για τα 25 πρώτα χρόνια.
    -Ευκολίες πληρωμής.
    -Δεκτές όλες οι πιστωτικές κάρτες της Mayo.

    Palikostas Airlines Ltd.
    ...Γιατί οι φίλοι στα δύσκολα φαίνονται. !!! Στα εύκολα την κάνουν με ελικόπτερο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Του Αγίου Λαζάρου σήμερα

    και το θαύμα δεν έγινε...

    ο λαζαρωμένος Κωστάκης δεν ανεστήθη..

    τα νέα γκάλοπς τον βάζουν πιο βαθειά στο χώμα..

    ρίχτε φτυαριές, πολλές φτυαριές.
    Όσο πιο βαθειά, τόσο πιο καλά...


    =========================

    Του Αγίου Λαζάρου σήμερα

    και το θαύμα δεν έγινε...

    ο λαζαρωμένος Κωστάκης δεν ανεστήθη..

    τα νέα γκάλοπς τον βάζουν πιο βαθειά στο χώμα..

    ρίχτε φτυαριές, πολλές φτυαριές.
    Όσο πιο βαθειά, τόσο πιο καλά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Δημήτρη,

    σου έχω φυλλάξει μία θέση στο ψηφοδέλτιο για Ευρωβουλή..

    ..εκλόγιμη θέση...

    ΚΑΡΑΤΖΑΦΥΡΕΡ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Του Αγίου Λαζάρου σήμερα

    και το θαύμα δεν έγινε...

    ο λαζαρωμένος Κωστάκης δεν ανεστήθη..

    τα νέα γκάλοπς τον βάζουν πιο βαθειά στο χώμα..

    ρίχτε φτυαριές, πολλές φτυαριές.
    Όσο πιο βαθειά, τόσο πιο καλά...


    =========================

    Του Αγίου Λαζάρου σήμερα

    και το θαύμα δεν έγινε...

    ο λαζαρωμένος Κωστάκης δεν ανεστήθη..

    τα νέα γκάλοπς τον βάζουν πιο βαθειά στο χώμα..

    ρίχτε φτυαριές, πολλές φτυαριές.
    Όσο πιο βαθειά, τόσο πιο καλά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΚΥΡΙΕ ΙΑΤΡΟΠΟΥΛΕ.Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΑΣ ΤΟΛΜΩ ΝΑ ΠΩ ΕΙΝΑΙ. ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΚΚΑΛΑ ΒΓΑΛΜΕΝΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΑ ΙΕΡΑ ΚΑΙ ΣΑΝ ΠΡΩΤΑ ΑΝΔΡΕΙΩΜΕΝΗ ΧΑΙΡΕ Ω ΧΑΙΡΕ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΟΤΑΝ ΟΙ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΓΕΝΕΕΣ ΜΙΛΑΝΕ ΜΙΑ ΔΙΑΛΕΚΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΑΦΕΡΕΙ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΜΑΣ, - για αυτό γίνεται συνεχής προσπάθεια με την εισαγωγή ξένων γλωσσών στα δημοτικά και προτάσεις για την καθιέρωση της αγγλικής σαν δεύτερη επίσημη γλώσσα - ΤΟΤΕ ΑΝΕΤΑ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΜΕΝΑ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΟΚΟΨΟΥΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΡΙΖΕΣ ΜΑΣ ΘΑ ΙΣΧΥΡΙΖΟΝΤΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ, ΑΡΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.

    ΙΑΤΡΟΠΟΥΛΕ, ΚΑΙ ΛΙΓΑ ΤΟΥΣ ΕΙΠΕΣ.
    ΤΟ ΑΥΤΙ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΙΔΡΏΝΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΝΑ ΠΕΤΥΧΟΥΝ ΤΟ ΕΡΓΟ ΠΟΥ ΑΝΕΛΑΒΑΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. τι συνέβη ποιητά μου ??

    δεν τσέπωσες τίποτα από τη νέα διακυβέρνηση ??

    ή μήπως ήταν λίγα ???

    ..και τώρα τους κάνεις τσαλίμια ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΙΑΤΡΟΠΟΥΛΕ, τράβα κατά ΛΑΟΣ ΜΕΡΙΑ ΤΩΡΑ..

    ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΒΟΥΛΕΥΤΙΛΙΚΙ...με το κόμμα του ΚΑΡΑΤΖΑΦΥΡΕΡ..

    Φτάνει πια η εμπορία σου.. τόσα χρόνια δούλεμα και σε καταλάβαμε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Πλήρης ΑΠΟΚΑΛΥΨΙΣ ΛΟΓΟΥ/ΑΛΗΘΕΙΑΣ.
    Επιτέλους καί μία άνάρτησις,πού σέ λίγες γραμμές γραπτού λόγου,αναδύεται,τό τεράστιο έγκλημα,πού έχει διαπραχθή καί κατ΄εξακολούθησιν (συνειδητά) διαπράττεται,κατά τού Πολιτισμού μας,από τήν σύγχρονη έκφραση (κι εκφραστές) τής υποκουλτούρας.
    Έγκλημα διαπράττεται,τιμωρία όμως υφίσταται?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Σαν παραμύθι, σαν ιστορία..

    Παρακαλάει ο Αγγέλου και έρχεται ο Χριστός στη γή για να αναστήσει τον κωστάκι..

    Πάει πάνω στο μνήμα του λοιπόν ο Χριστός και ανακράζει..

    ΚΩΣΤΑΚΙ ΔΕΥΡΟ ΕΞΩ,

    τρίς ανέκραξεν ο Χριστός και τετράκις και πεντάκις..

    Από το μνήμα σιγή..

    Απογοητευμένος ο Χριστός ερωτά με στεντόρεια φωνή, που ακούσθηκε από τα ουράνια έως τα έγκατα της γής:

    -ΚΩΣΤΑΚΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΑΣ ??

    και ήλθεν η φωνή εκ του τάφου, φωνή ξεψυχισμένη, φωνή πτώματος..

    -ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΟΣ ΧΡΙΣΤΟΥΛΙ ΜΟΥ ...

    ..και τότε στραφείς ο Χριστός στον Αγγέλου και όλους τους παρισταμένους είπεν:

    -Τούτο το πτώμα δεν θα αναστηθεί ποτέ, ούτε στην ουράνια βασιλεία θα πάει, ούτε στην κόλαση. Γιατί κανείς δεν το θέλει πια, ούτε ο άγιοι, ούτε οι κολασμένοι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Κοψε κατι ρε Ιατροπουλε.
    Που βρηκες και το κουραγιο, να κριτικαρειςακόμα και τον ΡΙΤΣΟ
    Που αυτοαποκαλεισαι ποιητης, μια και κανεις αλλος σς αυτον τον τοπο
    δεν σε ξερει ετσι, αλλα σα τηλεμαιντανο, της ΔΡΟΥΖΑ, της ΤΑΤΙΑΝΑΣ
    και αλλων τηλεσουργελων
    Μηπως μπορεις να μας πεις " Ποιητη"
    σε ποια ποιητικη ανθολογια, μπορουμε να επικοινωνησουμε με το ποιητικο σου "εργο"??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Ψηφίζω Νέα Δημοκρατία (τρομάρα μου), άρα είμαι βλάκας, χαζός, ηλίθιος, χαζοβιόλης, χαζομαλάκας, κορόιδο, κοθώνι, αρχημαλάκας!!!
    Γιατί ανέχομαι να μας κυβερνούν Ο Κωστάκης ο μπουχέ σας με την άχρηστη παρέα του.
    Γατί ανέχομαι να μας κυβερνούν απατεώνες, κλέφτες, μιζαδόροι, λαμόγια, ανίκανοι, άχρηστοι.
    Γιατί ανέχομαι έναν κουρασμένο μπούλη να παριστάνει τον πρωθυπουργό.
    Γιατί με την ψήφο μου συμμετέχω και εγώ στην καταστροφή της Ελλάδας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Ρεεεεε μαλάκες Νεοδημοκράτες δεν είναι ανάγκη να ταλαιπωρείστε άλλο με τις χαζοαναρτήσεις σας, μας έχετε πείσει ρε μαλάκες πόσο χαζοβιόληδες είστε.
    Ρεεεε αρχιλαμόγια πάρτε τα γουβαδάκια σας, τον μπουχέσα σας Κωστάκη και δρόμο!!! Ρεεεε χαζοδεξιούλιδες οι κυβερνώντες από την παράταξή σας είναι μιζαδόροι, κομπιναδόροι, ανίκανοι, επικίνδυνοι, με αποτέλεσμα κάθε μέρα παραμονής τους στην εξουσία να διαλύουν την χώρα. Ρεεεεε χαζοβιόληδες μαλακοδεξιοί ξυπνάτε….. σας δουλεύει ο Κωστάκης και η παρέα του ρε κοθώνια!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΜΠΟΥΦΑ
    ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ. ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ
    ΕΔΩ ΣΗΜΕΡΑ...

    ΟΧΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ
    ΕΙΝΑΙ ΣΕΚΤΑ ΖΩΑ
    ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΑΠΟ ΤΟ PREZA TV
    KAI TO INDYMEDIA.

    KAΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΧΑΛΑΣΕ ΤΗΝ
    ΜΑΣΤΟΥΡΑ ΧΘΕΣ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ
    ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΝ ΝΑ ΕΚΤΩΝΟΘΟΥΝ.

    ΤΩΡΑ ΑΦΟΥ ΚΑΤΟΥΡΗΣΑΝ ΘΑ ΠΑΝ
    ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΟΥΝ..
    Η ΝΑ ΠΕΘΑΝΟΥΝ... ΣΑΝ ΤΟ ΙΔΑΛΜΑ ΤΟΥΣ
    ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΧΠΑΖΙΑ.....

    ΟΠΟΤΕ ΧΕΣΤΕ ΤΟΥΣ........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ΦΙΛΕ ΔΗΜΗΤΡΗ ΣΕ ΒΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΑΝΑΡΧΟΣΥΡΙΖΑΚΙΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΠΟΝΑΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΣΟΥΖΕΙ.ΠΟΝΑΕΙ ΚΑΘΕ ΣΟΥ ΛΕΞΗ-ΜΑΧΑΙΡΙΑ ΣΤΗΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΚΤΗΝΟΥΣ.ΤΣΟΥΖΕΙ ΚΑΘΕ ΣΟΥ ΛΕΞΗ-ΣΦΗΝΑ ΣΤΑ ΟΜΟΡΦΑ ΑΣΠΡΑ ΚΩΛΑΡΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΕΙΧΝΑΝ ΤΟ ΔΕΚΕΜΒΡΗ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΣΤΗΝ ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ. Υ.Γ.ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΑΠΟ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΤΟ VIDEO ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΕΤΟΙΜΟ ΓΙΑ ΝΑΥΣΙΠΛΟΟΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΡΙΖΕΣ ΤΩΝ ΛΕΞΕΩΝ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΞΕΧΑΣΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. 1.20μμ.Το ειδα το βιντεακι προσεκτικα και μπορω να πω οτι διαλεξες το καλυτερο κωλαρακι.Αλλα δεν θα τα χαλασουμε εχει μπολικα για ολους μας.Εγω γουσταρω πολυ και εκεινο που τρεχει στο τελος να προλαβει. ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΤΟ ΓΙΑ ΜΕΝΑ.ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Ομαδική επίθεση στον Σύριζα κάνουν τα Πασοκό-σκυλα αλλά με Δεξιά προκάλυψη, μήπως δεν τους πάρουν χαμπάρι....
    Υπομονή, έρχεται η ώραν σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. χολεριασμένοι καριοληδες φλούμπερς σας τσούζει πολύ η αλήθεια, ουστ βρωμιαραίοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Πέστα ρε έχουμε πήξει από την βρωμιά την σαπίλα και τον οχετό των νεοπροοδευτικών της ψευτοαριστερας.

    ουστ δωσίλογοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Ενα μπράβο που τολμάτε Κ. Ιατρόπουλε έχει βρομίσει ο κόσμος από νεόκοπους αριστερούς, τέτοια βοθρολύματα είχαμε δεκαετίες να δούμε...

    Σκατα στα μούτρα των μισελλήνων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. 50+1 ΛΟΓΟΙ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΩ ΣΥΡΙΖΑ

    Στηρίζω ΣΥΡΙΖΑ
    γιατί γουστάρω:

    - να έχω τον πιο trendy αρχηγό
    - να κάνει κουμάντο ο Αλαβάνος
    - αναρχία και ανομία
    - αναρχικούς και κουκουλοφόρους
    - αποποινικοποίηση της μολότοφ
    - να μετατραπούν τα ΑΕΙ και ΤΕΙ σε παρασκευαστήρια μολότοφ
    - να δημιουργηθεί ΑΕΙ για κουκουλοφόρους
    - υπεράσπιση αναρχικών σε Δικαστήρια
    - να σπάνε και να καίνε την Αθήνα και όχι μόνο
    - να καίμε τον Άγνωστο Στρατιώτη
    - να πετάμε πέτρες στην Βουλή
    - κατάργηση στράτευσης
    - κατάργηση των ΜΑΤ και γενικός της αστυνομίας
    - πρεζόνια και ναρκομανείς
    - αποποινικοποίηση των ναρκωτικών
    - να πίνουμε μπάφους και να παίζουμε pro με τον Ψαριανό
    - Αλβανούς, Σκοπιανούς, Τούρκους κλπ
    - να χτυπάω την γυναίκα μου
    - να διαβάζω indymedia
    - να ηδονίζομαι όταν καίνε ελληνική σημαία
    - μείωση χωρικών υδάτων.
    - νεόπλουτους Β. Προαστίων
    - Βαλλιανάτο ως πρόεδρο των Gay
    - τραβεστί και τσανσέξουαλ
    - αδελφές, πισωγλέντες και λούγκρες
    - γάμο μεταξύ ομοφυλοφίλων
    - λεσβίες και αφέντρες
    - νομιμοποίηση αλλαγής φύλου
    - Ασφαλιστική κάλυψη αλλαγής φύλλου
    - να είμαι τσίρος του ΠΑΣΟΚ
    - διδασκαλία Τουρκικής γλώσσας
    - το Βιβλίο της Ρεπούση.
    - αντιρρησίες συνείδησης
    - δωρεάν παιδεία για να σπουδάζω σε κολέγιο
    - άθεους, σαιεντολόγους & δωδεκαθεϊστές
    - προδότες πάσης φύσεως
    - φυλακισμένους - αποφυλακισμένους
    - να ψηφίζουν οι Αλβανοί
    - μεγάλη Αλβανία και Τσαμουριά
    - αναγνώριση τον Σκοπίων ως Μακεδονία
    - Σκόπια με πρωτεύουσα την Θεσσαλονίκη.
    - Τουρκική μειονότητα στην Θράκη
    - αυτονόμηση της Τουρκικής μειονότητας
    - να είμαι αριστερός με δεξιά τσέπη
    - να είμαι αριστερός του κώλου
    - το μισό Αιγαίο Τουρκικό.
    - όλη την Κύπρο Τουρκική.
    - απέλαση του Πατριάρχη Βαρθολομαίου
    - να με αντιπαθεί το 95% του Ελληνικού Λαού

    και τέλος γιατί...
    ...δικαιούμαι κι εγώ να έχω μια βιλάρα με πισίνα και τζακούζι στην Μύκονο και να ασχολούμαι με την πολιτική από χόμπι γιατί έχω λύσει όλα τα προβλήματα της ζωής μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. ΕΥΓΕ ΜΕΓΑΛΕ ΙΑΤΡΟΠΟΥΛΕ!!!!!!
    ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΚΡΥΦΤΟΥΝΕ...
    Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ...

    Ο ΚΑΠΕΤΑΝ ΠΟΡΙΩΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Τι δουλειά έχετε εσείς μωροί, με την Ποίηση κατ’ αρχήν, και τον Εθνικό Βάρδο μετά κι ακόμα περισσότερο με ό, τι η Μητέρα όλων των Τεχνών εκπροσωπεί, για τον ιερό ετούτο τόπο και την ιστορία του;

    ΤΡΕ ΜΠΑΝΑΛ, ΜΟΝ ΒΙΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. KAI EMEIS STHRIZOYME SYRIZA.EXEI EKEI MESA POYSTRAKIA GIA OLOYS MAS SYLLOGOS ELLHNWN KOLWMPARADWN.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. 55+1 ΛΟΓΟΙ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΩ ΣΥΡΙΖΑ

    Στηρίζω ΣΥΡΙΖΑ
    γιατί γουστάρω:

    - να έχω τον πιο trendy αρχηγό
    - να κάνει κουμάντο ο Αλαβάνος
    - αναρχία και ανομία
    - αναρχικούς και κουκουλοφόρους
    - αποποινικοποίηση της μολότοφ
    - να μετατραπούν τα ΑΕΙ και ΤΕΙ σε παρασκευαστήρια μολότοφ
    - να δημιουργηθεί ΑΕΙ για κουκουλοφόρους
    - υπεράσπιση αναρχικών σε Δικαστήρια
    - να σπάνε και να καίνε την Αθήνα και όχι μόνο
    - να καίμε τον Άγνωστο Στρατιώτη
    - να πετάμε πέτρες στην Βουλή
    - κατάργηση στράτευσης
    - κατάργηση των ΜΑΤ και γενικός της αστυνομίας
    - πρεζόνια και ναρκομανείς
    - αποποινικοποίηση των ναρκωτικών
    - να πίνουμε μπάφους και να παίζουμε pro με τον Ψαριανό
    - γιατί γουστάρω τα Βουτσόπαιδα
    - Αλβανούς, Σκοπιανούς, Τούρκους κλπ
    - να χτυπάω την γυναίκα μου
    - να διαβάζω indymedia
    - το indymedia κέντρο συντονισμού των αναρχομπαχαλάκιδων
    - το indymedia παράνομα στους sever του πολυτεχνείου
    - να ηδονίζομαι όταν καίνε ελληνική σημαία
    - μείωση χωρικών υδάτων.
    - νεόπλουτους Β. Προαστίων
    - Βαλλιανάτο ως πρόεδρο των Gay
    - τραβεστί και τσανσέξουαλ
    - αδελφές, πισωγλέντες και λούγκρες
    - γάμο μεταξύ ομοφυλοφίλων
    - λεσβίες και αφέντρες
    - νομιμοποίηση αλλαγής φύλου
    - Ασφαλιστική κάλυψη αλλαγής φύλλου
    - να είμαι τσίρος του ΠΑΣΟΚ
    - διδασκαλία Τουρκικής γλώσσας
    - το Βιβλίο της Ρεπούση.
    - αντιρρησίες συνείδησης
    - δωρεάν παιδεία για να σπουδάζω σε κολέγιο
    - άθεους, σαιεντολόγους & δωδεκαθεϊστές
    - προδότες πάσης φύσεως
    - φυλακισμένους - αποφυλακισμένους
    - να ψηφίζουν οι Αλβανοί
    - μεγάλη Αλβανία και Τσαμουριά
    - αναγνώριση τον Σκοπίων ως Μακεδονία
    - Σκόπια με πρωτεύουσα την Θεσσαλονίκη.
    - Τουρκική μειονότητα στην Θράκη
    - αυτονόμηση της Τουρκικής μειονότητας
    - να είμαι αριστερός με δεξιά τσέπη
    - να είμαι αριστερός του κώλου
    - το μισό Αιγαίο Τουρκικό.
    - όλη την Κύπρο Τουρκική.
    - να ταυτίζω πλιατσικολόγους αναρχικούς με τους ήρωες του 21’
    - να βγάζω το Διονύσιο Σολωμό αναρχικό & κουκουλοφόρο
    - να χρησιμοποιώ τον εθνικό ύμνο ως άλλοθι στα γεγονότα βίας-αναρχίας
    - απέλαση του Πατριάρχη Βαρθολομαίου
    - να με αντιπαθεί το 95% του Ελληνικού Λαού

    και τέλος γιατί...
    ...δικαιούμαι κι εγώ να έχω μια βιλάρα με πισίνα και τζακούζι στην Μύκονο και να ασχολούμαι με την πολιτική από χόμπι γιατί έχω λύσει όλα τα προβλήματα της ζωής μου.

    *Ο Κατάλογος εμπλουτίζετε καθημερινά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. ΜΠΡΑΒΟ ΙΑΤΡΟΠΟΥΛΕ. ΜΙΑ ΦΩΝΗ ΣΤΕΝΤΟΡΕΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. μπραβο ΙΑΤΡΟΠΟΥΛΕ. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. ELA KAI ESY MAZI MAS.

    SKISE ENA POYSTRAKI SYRIZA.

    SYLLOGOS ELLHNWN KOLWMPARADWN.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  44. @11 Απρ 2009 3:29:00 μμ

    φασιστομουνόπανο,

    Τον κώλο σου τον ξύριζα,
    δεν άντεχα, τον μύριζα...
    Τα είχες κόψει σύριζα,
    κι εγώ σου τον εσφύριζα!

    αρχίδι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. http://ideografhmata.gr/forum/viewtopic.php?f=142&t=8434&p=81492#p81492

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. ρε γαμημένοι μαλακοπίτουρες άντε γαμηθείτε κι εσείς κι ο ποιητής σας..

    μαλάκες εκσυγχρονιστείτε.. το πληκτρολόγιο δεν έχει μελάνη για να γεμίζετε το δοχείο της με την καθημερινή σας εκσπερμάτωση και να γράφετε..

    καλά σας τα χώνει ο μπλούπερ γαμιόλες αριστεροδέξιοι κουφάλες.. κι εσείς ρε χαμουράκαυλοι δεξιοί φτωχομπινέδες αν δεν σας τα χώνουν από την ρηγίλλης για να βρίζετε τι συμφέροντα έχετε με τις αστές πουστάρες;

    κι όσο για σένα αστικοποιημένε βλάχε ποιητή εσύ και τα γράμματα έχετε πάρει διαζύγιο οριστικό. τι θέλεις και τα θυμήθηκες τώρα για να σε μπινελικιάσουν; καλά να πάθεις τρωκτικό..

    ο κανένας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. After seeing a close buddy going trough a tough time because of a illness caused from tobacco I made it my mission to save as much others as is possible from the exact same fate, but shortly I realized that no matter how great the arguments are it is actually usually very hard to make a smoker quit smoking, not because your arguments aren't sufficiently good and not necessarily because the smoker is just not willing to quit but merely due to the fact smoking is a more addicting drug than heroin and cocaine (scientifically proven).

    Then I discovered that there's actually a method to quit smoking without giving up smoking, thus give a smoker his pleasure as well as habit but save them from the dangerous effects of cigarette smoking.

    What I am referring to are e cigarettes. Read about many of the negative effects associated with smoking and the way an [url=http://electroniccigarette0.com/]electronic cigarette[/url] can help you quite cigarettes or simply permit you to follow your routine and acquire the kick without the harmful negative effects associated with smoking on my website http://electroniccigarette0.com

    P.S. Hopefully this will not get deleted because of having a hyperlink to my webpage as I just attempt to inform and help.

    Best wishes

    Chrissy M.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση