GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Του Αρ. Παυλίδη στο Ειδικό Δικαστήριο

Ψηφίζει παραπομπή το ΠΑΣΟΚ... Οι βουλευτές του διαπιστώνουν ευθύνες του πρώην υπουργού και για την ηθική αυτουργία και για κακουργηματική α...

Ψηφίζει παραπομπή το ΠΑΣΟΚ...
Οι βουλευτές του διαπιστώνουν ευθύνες του πρώην υπουργού και για την ηθική αυτουργία και για κακουργηματική απιστία και παράβαση καθήκοντος στην ανάθεση των δρομολογίων για τις άγονες γραμμές. Έδωσε το "πράσινο φως" ο Γ. Παπανδρέου. Άλλη μια επιβεβαίωση του Press-gr!

Γράφει ο Άκης Σκαρφής

Οριστικοποιείται η απόφαση του ΠΑΣΟΚ να ζητήσει την παραπομπή του Αριστοτέλη Παυλίδη σε Ειδικό Δικαστήριο. Ύστερα από την ολοκλήρωση των εξετάσεων των μαρτύρων, οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ που μετέχουν στην Επιτροπή καταλήγουν, σύμφωνα με πληροφορίες, στο συμπέρασμα ότι πρέπει να προχωρήσει η ποινική διερεύνηση για τις ευθύνες του πρώην υπουργού. Στο συμπέρασμα αυτό καταλήγουν από το συνδυασμό στοιχείων, ημερομηνιών και γεγονότων γύρω από το θέμα της ηθικής αυτουργίας στην εκβίαση του εφοπλιστή Μανούση.
Οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ θεωρούν, με βάση τα στοιχεία, δεδομένο ότι υπήρξε εκβίαση από πλευράς του (στενού συνεργάτη του Αρ. Παυλίδη) Π. Ζαχαρίου και οικονομική συναλλαγή με τον Φ. Μανούση. Από εκεί και πέρα οι κινήσεις που έχουν γίνει από τον κ. Παυλίδη, σε σχέση με την αγορά του σπιτιού της κόρης του, τους δημιουργούν τη βεβαιότητα και περί δικής του εμπλοκής.
Πιο συγκεκριμένα, οι ημερομηνίες που γίνεται η αγορά και...
η σχετική κίνηση των χρημάτων, πέραν των αντιφάσεων και των κενών, συνδυάζεται απόλυτα με τους επίμαχους διαγωνισμούς για τις άγονες γραμμές από το καλοκαίρι του 2005 μέχρι και τα τέλη του 2006.
Ανάλογα, συνδυάζονται πλήρως με τις ημερομηνίες των διαγωνισμών και οι ημερομηνίες που κόπηκαν οι επίμαχες επιταγές από πλευράς του Φ. Μανούση.
Επίσης, οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ θεωρούν ότι έχει τελεστεί και το κακούργημα της απιστίας και της παράβασης καθήκοντος εξαιτίας των διαδικασιών με τις οποίες δίνονταν από τον κ. Παυλίδη τα δρομολόγια στις άγονες γραμμές!
Οι πληροφορίες αναφέρουν επίσης ότι ο Γ. Παπανδρέου έδωσε το πράσινο φως για να προχωρήσουν οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ στη σύνταξή του πορίσματός τους, την ερχόμενη εβδομάδα, προς αυτή την κατεύθυνση και να ζητήσουν τη διεύρυνση του κατηγορητηρίου, όπως πρώτο είχε γράψει (και πάλι) το Press-gr (Διαβάστε σχετικά εδώ) υπό τον τίτλο "Καραμπινάτες απιστίες για την ανάθεση των άγονων γραμμών από τον Αρ. Παυλίδη...".

23 σχόλια

  1. ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΣ TOYΣ ΛΟΥΟΜΕΝΟΥΣ
    ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.

    Το ΠΑΣΟΚ μετά την ατυχή ΑΠΟΧΕΤΕΥΤΙΚΗ σύνδεση των ΒΟΘΡΩΝ
    Ιπποκράτους και PRESS.
    (τα λαμογια του Τ.Ε.Ε. φταίνε.
    Και την αδυναμία των σκλάβων του Οικονομάκη να καθαρίσουν τα σκατά.
    Τα αναρχικά τον κυνηγάν λόγω ΚΟΥΝΕΒΑ.

    ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΟΙ ΒΟΘΡΟΙ ΞΕΧΥΛΙΣΑΝ
    Η ΜΠΟΧΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΥΠΟΦΟΡΗ ΚΑΙ Η ΥΓΕΙΑ
    ΤΩΝ ΠΑΣΟΚΩΝ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ.

    ΖΗΤΑ ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΓΙΑ :
    ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ BOΘΡΩΝ- ΦΡΕΑΤΙΩΝ- ΥΠΟΝΟΜΩΝ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ. ΕΚΚΕΝΩΣΕΙΣ ...ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ, ΦΡΕΑΤΙΩΝ, ΥΠΟΝΟΜΩΝ, ΕΚΚΕΝΩΣΕΙΣ ΒΟΘΡΩΝ ΤΟΥ PRESS.

    Tα έξοδα θα βαρύνουν τους βρωμιάρηδες του blogs. sibilla-hakis-epikairo-piazzapopolo k.l.p.

    TO ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ Ο ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο ΥΠΟΨΙΑΣΜΕΝΟΣ15 Απρ 2009, 7:36:00 μ.μ.

    15-04-2009

    Ο «ΚΑΤΑΛΛΗΛΌΤΕΡΟΣ» (sic) ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΟΣ Η΄ ΑΝΙΚΑΝΟΣ

    Στην πρώτη περίοδο της διακυβέρνησης της χώρας από τη Νέα Δημοκρατία, ο «καταλληλότερος» (sic), πιστός στο παραμύθι του σεμνά και ταπεινά, για ασήμαντες αφορμές και προκειμένου να εξαπατήσει για δεύτερη φορά τον Ελληνικό Λαό, διέγραφε όποιον λοξοδρομούσε από το επικοινωνιακό παιχνίδι του π.χ. ΠΟΛΥΖΟΣ.

    Στη συνέχεια περιορίστηκε, στο να διαρρέουν τα «παπαγαλάκια» του ΜΑΞΙΜΟΥ την έντονη ενόχλησή και δυσαρέσκεια του, για όσα γαλάζια «σαΐνια» παρεκτρέπονταν ή εξασκούσαν το «επάγγελμα» του μιζαδόρου. (ΖΑΧΟΠΟΥΛΟΣ, ΣΗΜΑΙΟΦΟΡΙΔΗΣ, ΚΟΥΜΠΑΡΟΙ, ΔΙΟΙΚΗΤΕΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΤΑΜΕΙΩΝ, ΔΙΟΙΚΗΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ κ.λ.π.).

    Αφού περάσαμε στο επόμενο στάδιο της πλήρους κάλυψης, από τον «καταλληλότερο» (sic), των γαλάζιων χρυσών παιδιών, αλλά και κυβερνητικών στελεχών που παρανομούν ή είναι ανίκανοι. (ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΣ, ΚΟΝΤΟΣ, ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗΣ, ΔΟΥΚΑΣ, ΤΣΙΤΟΥΡΙΔΗΣ, ΚΙΛΤΙΔΗΣ, ΜΠΑΣΙΑΚΟΣ, ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ, ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗΣ, ΜΑΡΚΟΓΙΑΝΝΑΚΗΣ, ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗΣ, ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ, ΠΟΛΥΔΟΡΑΣ). Ζητώ σεμνά και ταπεινά συγνώμη για όσους ξέχασα.

    Σήμερα που αποδεδειγμένα πλέον:

    • Οι κουμπάροι καταδικάστηκαν, γιατί ο «καταλληλότερος» (sic), σιωπά και ανέχεται το ΖΟΡΟΝΟΜΑΡΧΗ που δηλώνει ακόμη φίλος τους???
    • Τον ΠΑΥΛΙΔΗ, γιατί ο «καταλληλότερος» (sic), τον ανέχεται??? Ενώ η κόρη του και ο αδελφός του κατέθεσαν πως ο μπαμπάς και ο πολυαγαπημένος αδελφός είναι ψεύτης, άρα επίορκος.
    • Την ΦΑΝΗ ΠΑΛΗ – ΠΕΤΡΑΛΙΑ, γιατί ο «καταλληλότερος» (sic), τη διατηρεί στη θέση της??? Αφού αποδεδειγμένα διέλυσε, με το νόμο έκτρωμα, τα ασφαλιστικά ταμεία???
    • Τον ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗ, γιατί ο «καταλληλότερος» (sic), τον διατηρεί στη θέση του??? Δεν είναι άραγε επιλήψιμη συμπεριφορά τα μπουζουκοπερπατήματα του αναφερόμενου υπουργού, το μοιραίο βράδυ, που οι πραίτορες του ΠΟΛΥΔΟΡΑ σκότωναν τον ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ??? Δεν είναι άραγε επιλήψιμη συμπεριφορά του αναφερόμενου υπουργού οι ποδοσφαιρικές του αναζητήσεις την επομένη που οι πραίτορες του ΠΟΛΥΔΟΡΑ σκότωναν τον ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ??? Δεν είναι άραγε επιλήψιμη συμπεριφορά του αναφερόμενου υπουργού, οι πολυδάπανες και προκλητικές διακοπές στο Παρίσι μετά της συζύγου του???

    Τόσο κουρασμένος είναι ο «καταλληλότερος» (sic), που δεν έχει τη δύναμη να αντιδράσει???

    Όχι κυρίες/οι δεν είναι κουρασμένος ο Κωστάκης!!! Η αλήθεια είναι ότι είναι ανίκανος, άχρηστος, συμμέτοχος στις αρπαχτές και απασχολημένος με το αγαπημένο του παιχνιδάκι το playstation… (τρομάρα του)!!!

    Δυστυχώς με τα ψέματα και τα επικοινωνιακά τρικ ο «καταλληλότερος» (sic), μας παραπλάνησε και αναρριχήθηκε στο τιμόνι της χώρας. Το τίμημα για όλους μας, παραπλανηθέντες και μη είναι:

    • Η ανασφάλεια, η ακρίβεια, η ανέχεια, η αναξιοκρατία, η αδικία.
    • Η διάλυση των κοινωνικών ταμείων και του κράτους πρόνοιας.
    • Το βόλεμα των γαλάζιων παιδιών.
    • Το πάρτι πάνω από το Αιγαίο των αεροσκαφών του πρωθυπουργικού κουμπάρου Ερντογκαν.
    • Το ξεσάλωμα των Σκοπιανών.
    • Ο εξευτελισμός της Χώρας στη διεθνή σκηνή.
    • Το ξεζούμισμα του πλούτου της χώρας από τους κουμπάρους, τις θυγατέρες, τους γιους, τους/οις συζύγους, τους/οις πεθερους/ες των γαλάζιων στελεχών και υπουργών, από τα χρυσά γαλάζια αγοράκια και κοριτσάκια.

    Ο ΥΠΟΨΙΑΣΜΕΝΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΙ ΛΕΣ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΔΗΛΆΔΗ ΟΤΙ ΨΗΦΙΖΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΕΙ, ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΕΙΔΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ,ΤΙΣ ΛΑΜΟΓΙΕΣ ΤΩΝ ΔΙΚΩΝ ΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΤΙΣ ΠΝΙΓΕΙ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Για τον Παυλίδη μου είναι εντελώς αδιάφορο άν πάει φυλακή ή όχι, πρώτα απόλα πρέπει να ξεκουμπιστεί στον διάλο ο καταλληλότερος.
    Τις φυλακές τους τις χαρίζουμε άν και θα έπρεπε να πάνε όλοι αλυσοδεμένοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Όλοι οι δημοκρατικοί πολίτες στις ευρωεκλογές ΠΑΣΟΚ, αριστεροί ξεχάστε το δεκανίκι του Καραμανλή Παπαρήγα ή τον ΣΥΡΙΖΑ για άλλη φορά. Ας τους δώσουμε όλοι ένα πολύ γερό μάθημα με μιά διαφορά άνω των 10 μονάδων για να καταλάβουν οτι η ασυδοσία δέν ταυτίζεται με την εξουσία.
    Πολλοί δέν θα θέλαμε να ψηφίσουμε ΠΑΣΟΚ μόνο γι'αυτόν τον λόγο είμαστε υποχρεωμένοι να το κάνουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΤΩΡΑ ΜΑΛΙΣΤΑ.... ΧΕΣΤΗΚΑΝΕ ΣΤΗΝ Ν.Δ. ...

    ΑΝΤΕ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΒΛΑΜΕΝΕ.
    ΤΗΝ ΚΑΝΑΝ ΤΗΝ ΠΑΤΑΤΑ ΠΑΛΙ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΣΟΥ....
    ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΑΛΙ.
    Ο ΠΑΠΟΥΤΣΗΣ... Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ..
    Η Ο ΦΟΥΦΟΥΤΟΣ ΘΑ ΤΡΕΧΕΙ ΠΑΛΙ ΤΟΥΣ
    ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.
    ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΡΟΥΝ ΟΙ ΕΡΜΟΙ.. ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΠΩΣ !
    ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ααα για αυτό......

    H ανάγκη του Χρήστου Παπουτσή για την Φαίη Σκορδά!


    Τι κοινό μπορεί να έχει ένας πρώην υπουργός, ένα ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ με την εκπομπή της Σκορδά;

    τόση ανάγκη είχε ο Παπουτσής να βγει στο γυαλί, που δεν είχε καμία άλλη πρόταση και βγήκε σε μεσημεριανή κουτσομπολίστικη εκπομπή; Τι ενέπτυξε εκεί; Την Μπεζεντάκου ή τις διακοπές των επωνύμων; Άσε έχουμε χάσει την μπάλα πια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. βρε γελοίο υποκείμενο Γιακουμάτε του "φέυγω δεν φεύγω",

    τα κωλόσπιτα του Βουλγαράκη και του Ρουσόπουλου ρε βρομιάρηδες, πόσα ήταν και πόσο μας στοίχησαν ρε καθήκια;


    Γαμώ το Κουρή σας και το γαμωΑλτερ με τα πλαστογραφημένα σας γαμώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΤΟ Y-MAGAZINE ΦΕΡΝΕΙ ΣΤΟ ΦΩΣ ΤΗΝ ΑΚΡΩΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΣΤΗΝ ΑΛΕΚΑ ΠΑΠΑΡΗΓΑ...
    ΕΓΓΡΑΦΟ ΦΩΤΙΑ...
    posted by ΠΡΕΖΑ TV at 2:57 μμ

    Αγαπητή Αλέκα
    Έχω δει τις ματιές που μου ρίχνεις τελευταία όταν κάνω σαρδάμ στο βήμα της βουλής. Επίσης παρατήρησα ότι ψήλωσες και λίγους πόντους. Χαίρομαι για σένα, όμως με πιάνει το παράπονο όταν βλέπω να ασχολείσαι τόσο πολύ με τον Θοδωρή. Πονάω Αλέκα. Στο κάτω κάτω εγώ δεν είμαι ο αρχηγός; Εμένα ποτέ δεν μου μίλησες έτσι όπως μιλάς στον Θοδωρή.Γιατί Αλέκα; Τι έφταιξε και έφτασε εδώ η σχέση μας; Δεν με αναγνωρίζεις; Είμαι ακόμα ο Τζέφρι σου.

    O Αλέξης δεν σημαίνει τίποτα για μένα Αλέκα. Μόνο ψήφοι και τίποτα άλλο. Θυμάσαι όταν έκανες τον αριστερό ψάλτη της Δεξιάς και εγώ σου έριχνα τον εξάψαλμο; Με εμπνέεις Αλέκα.

    Είσαι για μένα η ορθοφωνία στη ζωή μου.
    Μαζί μπορούμε να φτάσουμε ψηλά. Ο ψηλός και ο κοντός. Ο χοντρός και ο λιγνός. Ο κακός και ο άσχημος.
    Εγώ και εσύ.

    Χέρι-χέρι.Χωρίς τον Καρατζαφέρη.Πώς να σου το πω για το καταλάβεις; Χωρίς εσένα δεν αξίζει να ζει κανείς σε μια καπιταλιστική κοινωνία.

    Με απέραντη αγάπη
    Ο Τζέφρι σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Καί καλά κάνανε!.(0ί βουλευτές).
    Συμπεριφέρονται σάν επισκευασμένο
    αναπαλαιωμένο αυτοκίνητο,πού σέ αυτή
    τήν πίστα (ημερολογιακά),μέ νέο χορηγό
    καί νέα λάδια θά κάνουν νέο ρεκόρ πίστας.
    ΜΑ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ.
    ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΞΑΝΑΤΡΕΞΕΙ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΠΙΣΤΑ.
    ΑΦΟΥ ΠΟΤΕ μά ποτέ δέν ΧΡΕΙΑΣΘΗΚΕ ΝΑ
    ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ ΤΟΥΣ.
    Νικητές (επικοινωνιακά) από τήν αφετηρία ήσαν.
    Τώρα όμως???
    Τώρα πρέπει νά προσέξουν καί τά πίτς.
    Αααααά ρέ πουτάνα πολιτική-οί.
    Τό η-οί κάντο καί καντηλανάτο.
    Αναστάσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Πού το πάτε το παιδάκι το Τζέφρυ, ρε πρασινοφρουροί;
    Νομίζετε ότι τώρα που άρχισε να μην κάνει σαρδάμ, μπορεί να παίξει μπάλα εναντίον του Καραμανλή;
    Δηλαδή εάν εγώ φορέσω ξανθιά περούκα αμέσως έγινα Πάρις Χίλτον;
    Σε ποιο κόσμο ζείτε ρε κακομοίρηδες;
    Ο Καραμανλής είναι άρχοντας, είναι τσαμπουκάς, είναι ίσιος, είναι μάγκας, είναι τιμονιέρης.
    Μπορεί να υπάρξει σύγκριση με το χλαμπακούτσαβλο το Γιωργάκη;
    Εάν πηγαίνανε μαζί στο σχολείο ο ένας είναι ο καλύτερος μαθητής της τάξης και ο άλλος είναι ο πιό καθυστερημένος, από το ίδρυμα βρε φίλε μου, πως να στο πώ;
    Τα δυό άκρα.
    Να διώξουμε τον Καραμανλή για να φέρουμε το κουφιοκέφαλο γιό της αμερικανο-εβραίας κυρίας τσάντ, μόνο και μόνο επειδή συμφέρει τους αμερικάνους και τους καναλάρχες;
    Είπαμε να πηγαίνουμε για καλύτερα, εάν είναι να πάμε για χειρότερα μένουμε και εδώ που είμαστε.
    Με τις μαλακίες που λέει όλη μέρα ο Γιωργάκης θα είμαστε όλοι άνεργοι του χρόνου.
    Να βγάλουμε μόνοι μας τα ματάκια μας;
    Δεν θα μπορέσουμε αυτή τη φορά.
    Την κάναμε παλιά τη μαλακία και τα πιστεύαμε τα λόγια τα μεγάλα και μας πτώχευσαν δυό φορές (το 1989 και το 2004) οι επαγγελματίες παραμυθάδες.
    Ούστ απατεώνες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. 8:47 σοβαρά μας λές τώρα τα έφτιαξαν ο Τζέφρυ με την Αλέκα? Να το δώ και να μήν το πιστέψω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Πρασινοφρουροί παραμιλάτε πάλι, παραμιλάτε ατέλειωτα για τη siemens.

    Όσες μαλακίες και να πείτε τώρα, αφού τα έχετε ήδη παραδεχθεί, τί προσπαθείτε να αποδείξετε πιά;

    Αφού βρωμάς Γιωργάκη, όλοι ζέχνετε από την ατέλειωτη μίζα.

    ο ΒΟΘΡΟΣ ΣΑΣ ξεχείλισε... ΚΑΙ θα σας ΠΝΙΞΕΙ...

    "Μια διευκόλυνση σε ενα φίλο έκανα" Ηλιας Πιταουλης, Χιώτης επιχειρηματίας, κολλητος Τσουκάτου, για το 1.000.000 μάρκα που λαδωσε η Μιζενς

    " Μια διευκόλυνση του Τσουκάτου έκανα.." Στέλιος Βίος, Χιώτης επιχειρηματίας (δυο δυο πάνε), κολλητός του προηγουμενου, και Τσουκατου

    "Τα λεφτα πηγαν στο Κόμμα.." Τσουκάτος, της Πόπης, στρατηγός του Σημίτη, πρωην μαοικος, συντονιστικό στο Πολυτεχνίο το 1973, όπως όλοι οι παραπάνω, κοτερολάτρης, Lamogius Grande

    " Ποιο κόμμα;;.." Σουμάκης, ταμίας του Κινήματος

    ΚΑΙ Ο ΚΟΝΤΟΣ... με την γαμάτα..
    " Δημιουργούνται έτσι σκιές και αμφιβολίες για μια μεγάλη προσπάθεια στην οποία συμμετείχε ένας πάρα πολύ μεγάλος αριθμός ανθρώπων, που δεν είχαν καμία σχέση με όλα αυτά.."
    ΣΗΜΙΤΗΣ ο καταλληλότερος πρωθυπουργος της χωρας,
    κατι μεταξυ Κέννεντι και Αντεναουερ, συμφωνα με τον Πρετεντερη και τα αφεντικά του, και αυτος πέφτει από τα σύννεφα

    ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ μαιντανοί..
    "..το σκάνδαλο της Siemens δεν είναι τόσο τεκμήριο διαφθοράς, όσο απόδειξη ανικανότητας..." Πρετεντεράκος, προσπαθωντας να μπαλωσει τα αμπάλωτα

    ΝΑ ΚΑΙ ΤΟ "ΘΥΜΑ" ΜΑΛΛΟΝ ΤΟ ΒΛΗΜΑ.
    "...Απαίτηση η σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής για τη Siemens, τόνισε και πάλι ο Γ.Παπανδρέου, δηλώνοντας αισιόδοξος ότι θα επέλθει η κάθαρση του πολιτικού συστήματος...." Γιωργάκης ο 3ος και μακρύτερος, το ζαβό Αμερικανάκι με το ποδήλατο του..

    " Εγω πήρα στο σπίτι μου συσκευες και Pitsos, και Miele, και Siemens.." Ακης Τσοχατζο,Lamogius Thessalonikeus

    " Δε ξέρω τίποτα.." Τάσος Μαντελης, πρωην Υπουργός Ιντρακομ.

    "....Την πρόταση για την οικονομική ενίσχυση έκανε, σύμφωνα με τον κ. Τσουκάτο, ο πρώην διευθυντής της Ζίμενς Ελλάδος κ. Μιχάλης Χριστοφοράκος, ο οποίος φέρεται ότι είχε επισκεφθεί τον «στρατηγό» στο γραφείο του...."

    "........Ο κ. Τσουκάτος υπήρξε το δεξί χέρι (κι ενίοτε η μακρυά μαύρη χειρ στα εκλογο-οργανωτικά μαγειρέματα κι όχι μόνον) του κ. Σημίτη. Ο κ. Τσουκάτος δεν είχε απλώς το λύειν και το δεσμείν

    ο κ. Τσουκάτος για μια εκτεταμένη και κρίσιμη περίοδο κυβερνούσε τη χώρα μαζί με άλλες ισοϋψείς προσωπικότητες, όπως ο κ. Πανταγιάς, ως άλλος πραιπόζιτος, αυλάρχης και παρακοιμώμενος του κ. Σημίτη.

    Τώρα ο κ. Τσουκάτος παραδέχεται ότι διακίνησε μαύρο πολιτικό χρήμα (της Siemens) χάριν του κόμματός του. Προφανώς δεν θα διακίνησε μόνον μιας από τις εκατοντάδες Εταιρείες και προφανέστατα αυτό το έγκλημα δεν είναι κάτι που διεπράχθη για πρώτη φορά απ' αυτόν, ούτε κάτι που μόνος του σκαρφίστηκε και περαίωσε.

    Αλλωστε ολόκληρος μηχανισμός προσώπων και λογαριασμών εμφανίζεται υπάρχων, ειδικευμένος και πανέτοιμος για τέτοιες δουλειές, παρακομματικός, παρακρατικός, παράνομος κι ό,τι άλλο παρά(βατικό) προαιρείσθε...

    Συνεπώς και το κόμμα κι ακόμη περισσότερον ο κ. Σημίτης εγνώριζαν.

    Αν ο κ. Σημίτης δεν εγνώριζε, ήταν, απλώς, βλαξ! Οπερ και χειρότερον. Εγνώριζε. Ηταν υποχρεωμένος να γνωρίζει.

    ΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ.....
    «Και γι' αυτό απομάκρυνε τον κ. Τσουκάτο» θα σπεύσουν ορισμένοι, που κάνουν τους αφελείς, να πουν. Ομως ο κ. Σημίτης δεν απεμάκρυνε τον κ. Τσουκάτο για αυτόν τον λόγο.
    Εξάλλου ο ίδιος ο κ. Σημίτης δεν έλεγε ότι όποιος έχει στοιχεία για βρωμοδουλειές να τα πηγαίνει στον εισαγγελέα; Ούτε τον κ. Τσουκάτο έστειλε στον εισαγγελέα, ούτε τον απομάκρυνε για αυτόν τον λόγο, τη διακίνηση δηλαδή μαύρου πολιτικού χρήματος.

    Ενας ηγέτης κρίνεται και για τις επιλογές των ανθρώπων του. Ο κ. Τσουκάτος ήταν επιλογή του κ. Σημίτη. Ή λοιπόν ο κ. Πρωθυπουργός ήξερε κι έκανε τον Νονό ή δεν ήξερε κι ήταν απλώς βλαξ.

    Ερχεται τώρα ο Γιωργάκης και παίρνει την υπόθεση (την κάθαρση της υπόθεσης) πάνω του. Ούτε ο Γιωργάκης ως Υπουργός Εξωτερικών γνώριζε τίποτα; Απληροφόρητον τον άφηναν οι Σύμβουλοί του ή μήπως ήταν κι αυτός βλαξ;

    Κι όταν ανέλαβε την αρχηγία του κόμματος, δεν έριξε μια ματιά στα κιτάπια, τα βιβλία και τα πεπραγμένα;

    Ετσι με παρθενογένεση συμβαίνουν τα πράγματα στην Ελλάδα; Ούτε Τσουκάτος, ούτε γάτα, ούτε μίζες, ούτε ζημιά;

    Εμφανίζει τώρα ο Γιωργάκης εαυτόν ως κήνσορα της κάθαρσης και καλεί τον κ. Καραμανλή να προχωρήσουν μαζί και να απαλλάξουν τη χώρα απ' την «ομηρία» της υπόθεσης Μίζενς.

    Λυπάμαι Γιωργάκη δεν θα μπορέσουμε

    Εδώ έχετε σηκώσει τόσο σαματά για 100.000 υποτιθέμενη μίζα Παυλίδη και θα αφήσουμε να περάσει έτσι η υπόθεση Μίζενς που, όπως ομολόγησαν οι γερμανοί σας τάισαν πάνω από 100.000.000 ;

    ΦΑΙΝΟΜΑΣΤΕ ΤΟΣΟ ΜΑΛΑΚΕΣ;

    ΕΔΩ Ο ΒΟΘΡΟΣ ΠΛΕΟΝ ΞΕΧΕΙΛΗΣΕ ΡΕ..

    ΜΑΣ ΠΝΙΞΑΝ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΣΑΣ, ΜΑΣ ΠΝΙΞΑΝ ΟΙ ΜΙΖΕΣ ΣΑΣ.

    ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ...ΚΑΙ ΒΡΩΜΑΝΕ.

    ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΑ ΤΡΩΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΤΕ.......

    Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΟΜΩΣ ΑΝΑΓΟΥΛΙΑΖΕΙ

    ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΕΜΕΤΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Μόνο το 34 % των πολιτών της Ευρώπης των 27 δηλώνει ότι προτίθεται να ψηφίσει στις ευρωεκλογές της 7ης Ιουνίου. Αναμένεται, λοιπόν, ρεκόρ αποχής (66 %...) από το 1979, που έγιναν οι πρώτες εκλογές του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, ένδειξη ότι κάτι δεν πάει καλά στο Χαζο χαρουμενο «Βασίλειο των Βρυξελλών»……….

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗ ΚΛΠ Η PIAZZADELPOPOLO ΟΤΑΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΓΙΝΟΤΑΝ ΕΠΙ ΔΗΜΑΡΧΙΑΣ ΤΟΥ. Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΜΕΣΑ ΚΑΙ Ο ΓΙΟΣ ΕΞΩ ΚΑΙ ΔΩΣΤΟΥ ΞΥΛΟ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ. ΤΑ ΞΕΧΝΑΜΕ ΑΥΤΑ? ΑΛΛΑ ΤΙ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΚΟΜΟΤΗΝΑΙΟΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ, ΟΙ ΠΑΣΟΚΤΣΗΔΕΣ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΟΥΝ. ΑΦΟΥ ΜΟΝΟ ΛΑΣΠΗ ΞΕΡΟΥΝ ΝΑ ΠΕΤΟΥΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. @ 15 Απρ 2009 8:02:00 μμ

    Γαμώσπιτε βρομιάρη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΘΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ ΕΙΔΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΑΝΤΕΛΗ ΑΡΑΓΕ?......................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. 12:56:00 πμ

    ΝΑΙ ΡΕ. ΚΑΙ ΤΟ ΜΙΣΟ ΠΑΣΟΚ ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΜΕΣΑ, ΝΑ ΠΑΕΙ. ΤΕΛΕΙΩΣΑΝΕ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗ ΝΔ. ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΓΑΛΟΖΟΛΑΜΟΓΙΑ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ, Ή ΑΚΟΜΑ ΔΥΣΚΟΛΕΥΕΣΤΕ? ΑΛΛΑ ΤΟ ΛΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΞΑΝΑΛΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΜΨΗΦΙΣΕΤΕ ΤΙΣ ΠΟΜΠΕΣ ΣΑΣ, ΠΟΥ ΟΜΟΙΕΣ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΞΑΝΑΓΙΝΑΝ. ΟΥΣΤ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΡΕ ΓΑΜΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ !!Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΖΕΙ!!!ΔΙΕΥΘΑΡΜΕΝΑ ΣΚΟΥΛΙΚΙΑ ΑΝΡΩΠΑΚΙΑ ΜΕ ΠΑΘΗ,Η ΕΣΕΙΣ Η ΕΜΕΙΣ,ΜΑΣ ΕΧΕΤΑΙ ΔΙΑΛΙΣΗ ΑΛΗΤΕΣ ΚΛΕΦΤΕΣ,ΓΑΜΩ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΑΣ ΤΕΛΚΑ ΤΗ ΨΗΦΗΖΟΥΜΕ .!!!ΑΠΛΗ ΑΝΑΛΟΓΗΚΗ!!ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ, ΤΗ ΑΡΧΙΔΙΑ ΨΗΦΟΥΣ ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ.ΓΚΡΜΙΣΤΕ ΛΑΕ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΟΥΣ !!!Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΖΕΙ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΕΡΩΤΗΣΗ QUIZ

    ΜΙΑ ΑΘΕΡΑΠΕΥΤΑ ΑΔΙΟΡΘΩΤΗ ΑΧΟΡΤΑΓΗ ΚΙ ΑΣΥΔΩΤΗ ΠΟΥΤΑΝΑ , Η ΟΠΟΙΑ ΦΤΙΑΣΙΔΩΝΕΤΑΙ, ΚΑΛΛΩΠΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΓΕΛΑ , ΔΕΝ ΠΑΥΕΙ ΟΜΩΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥΤΑΝΑ.

    ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ;;;;


    ----------------------------------

    Η Ν Ε Α Δ Η Μ Ο Κ Ρ Α Τ Ι Α

    ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ ΕΡΩΤΗΘΕΝΤΩΝ ΠΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΑΝ ΣΩΣΤΑ
    ΠΟΣΟΣΤΟ ΣΩΣΤΩΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΩΝ ΕΠΙ ΣΥΝΟΛΟΥ ΕΡΩΤΗΘΕΝΤΩΝ 100%

    ΕΥΚΟΛΟ QUIZ ΤΟ ΒΡΗΚΑΝ ΟΛΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗ,ΠΑΥΛΙΔΗ,ΜΑΓΓΙΝΑ,
    ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗ ΚΛΠ ΣΤΕΙΛΑΤΕ ΤΟΝ ΤΣΟΒΟΛΑ ΤΟ 1989 ΣΤΟ ΕΙΔΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΓΙΑΤΙ ΓΕΜΙΣΕ ΤΙΣ ΤΣΕΠΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΜΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΟΜΟΙΩΝ ΣΑΣ!!

    ΦΩΝΑΖΑΝ ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΝΑ ΦΟΒΗΘΕΙ Ο ΝΟΙΚΟΚΥΡΗΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Στά συμβόλαια αναγράφεται ο τρόπος εξώφλησης της αγοράς & τα νούμερα επιταγών. Στην απο τα παραστατικά των τραπεζών και πριν και μετά μπορεί να προκύψει ολη η διακινηση του χρήματος. ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΡΕΛΑΘΟΥΜΕ!
    Για τις εκλογικές επιλογές θα επιλέξω οτι θα τους δυσκολέψειτην αυτοδυναμία. Σαν μισθωτός είναι ο μόνος τρόπος να θυμηθούν οτι υπάρχω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΑΝ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΣ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ, ΕΓΩ ΟΜΩΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΠΕΣΤΕ ΜΟΥ ΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΝΔ-ΛΑΟΣ-ΚΚΕ ΚΑΙ ΣΥΝ ΘΕΛΕΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΤΙ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ. ΚΥΡΙΟΙ, ΤΑ ΟΙ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΡΙΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΚΡΙΝΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΟΠΟΤΕ ΤΖΙΦΟΣ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΚΑΙ ΟΠΟΙΕΣΔΗΠΟΤΕ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΑΚΟΛΟΥΘΙΣΟΥΝ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΟΣΩΝ ΠΡΟΗΓΗΘΗΣΑΝ. ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση