GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δικαιώθηκαν οι Περιστεριώτες...

ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΟΙ 34 ΠΛΑΤΕΙΕΣ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΧΑΡΕΣ, ΠΟΥ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΣΕ Η ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ, ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟΝ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΩΤΙΚΟ ΛΑΟ. . Από το...


ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΟΙ 34 ΠΛΑΤΕΙΕΣ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΧΑΡΕΣ, ΠΟΥ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΣΕ Η ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ, ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟΝ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΩΤΙΚΟ ΛΑΟ.
.
Από τους ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΕΡΓΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ

Επιτέλους μετά από αρκετές αναβολές αλλά και μετά από 6ήμερη διακοπτόμενη διαδικασία, το δικαστήριο αθώωσε την Μ. Δευτέρα, παμψηφεί τον πρώην Δήμαρχο κ. Δημητρακόπουλο και τον πρώην αντιδήμαρχο Περιστερίου.
Παρ’ όλες τις προσπάθειες της πολιτικής αγωγής οι συνήγοροι υπεράσπισης δεν άφησαν αναπάντητο κανένα ερώτημα αλλά κατέθεσαν και νέα στοιχεία που αποδεικνύουν το εξόφθαλμων, της προσπάθειας καταπάτησης των 34 πλατειών και παιδικών χαρών που διεκδικούσε ο ιερός ναός Ευαγγελισμός της Θεοτόκου (Μητρόπολη Φθιώτιδας).
Έτσι μετά από χρόνια αντιδικία η πρώτες δίκες κερδήθηκαν από τον Δήμο Περιστερίου, όμως υπάρχουν ακόμη δίκες που εκκρεμούν με κατηγορούμενους δημάρχους της περιοχής καθώς η διεκδικούμενη έκταση φτάνει τα 7500 στρέμματα, και καλύπτει, και τον οικιστικό ιστό της Πετρούπολης και του Περιστερίου.
Σημαντική εξέλιξη είναι και το ότι...
ο ιερός ναός έχασε και την αγωγή που είχε καταθέσει εναντίον του Δήμου Πετρούπολης και του Δημοσίου διεκδικώντας τα 1024 στρέμματα πάνω από την Πετρούπολη, καθώς το Πολυμελές Πρωτοδικείο Αθηνών αποφάσισε, ότι ποτέ οι ενάγοντες δεν έκαναν χρήση , και δεν είχαν τη νομή και την κατοχή του εν λόγω χτήματος.
Μετά από αυτές τις αποφάσεις, φαίνεται ότι σιγά σιγά και με την αμερόληπτη δικαιοσύνη να επιτελεί στο έπακρον το έργο της, ότι θα δικαιωθούν οι κάτοικοι και οι φορείς της περιοχής που μιλούν για καταπατητές, και θα σταματήσουν να διεκδικούνται γη και ύδωρ από κάθε λογής ρασοφόρους καταπατητές σε όλη την Ελλαδική επικράτεια…

2 σχόλια

  1. Το ίδιο πρόβλημα αντιμετωπείζουν και οι κάτοικοι, μικροαγρότες και μικροκτηνοτρόφοι τις Σκύρου, με τι διαφορά ότι το ΝΠΔΔ τις Σκύρου δεν διεκδικεί ενώ έχει στη διάθεσή του και στοιχεία δικαστικών αποφάσεων που τεκμηριώνουν τα όρια τις δημοτικής χορτονομής και υπηρεσιών του δημοσίου, όπως και υπουργικές αποφάσεις, αυτά τα αποκρύπτει από την δικαιοσύνη και τις δημόσιες υπηρεσίες, καθώς και τοπογραφικά επί επιμέρους τμημάτων τις έκτασις τις δημοτικής χορτονομής του, και απεναντίας λέει και στις δημόσιες υπηρεσίες και στη δικαιοσύνη ότι δεν έχει σαφή εικόνα των ορίων, σε σημείο να μάλιστα να μην αποδέχεται το ορθοφωτογραφικό ενός τμήματος, οπότε κάνοντας πλάτες στους επελαύνοντες καταπατητές, που στο δικαστήριο τις Χαλκίδας αθωώνονται, θεωρούν εαυτόν μη επιλύψιμο ως προς την συνεργία και κατά συροή υπόθαλψη καταπατητών τις δημοτικής, και άλλοτε δημόσιας, περιουσίας.

    Το ερώτημα είναι γιατί συμβαίνει αυτό και ουδείς βουλευτής τις Χαλκίδας ή δικηγόρος ή εισαγγελέας ή ελεγκτικός μηχανισμός του κράτους δεν τους τραβάη τ' αυτί?

    Κατά τα άλλα περισσεύουν τα
    (...! Και βεβαίως στη δικαιοσύνη δεν είναι επιτρεπτές οι παρεμβάσεις, αλλά η δικαιοσύνη πρέπει να ελέγχεται και να κρίνεται, όταν με τις πράξεις της δημιουργεί δικαιολογημένες σκέψεις ότι δεν συμβάλλει στη διερεύνηση υποθέσεων, που ενδιαφέρουν κυρίαρχα το δημόσιο συμφέρον και την προστασία των πολιτών".)
    και ο δικηγορικός σύλογος στη Χαλκίδα κόπτεται για το εφετείο, τι θα γίνει τότε θα αθωοθούν οι καταπατητές και οι συνεργοί τους τελασίδικα?

    Η ύβρης κατά του ποιητή δημιουργού των “..όθεν είπαι..” θα γίνει ο ύμνος τους, των πεπραγμένων και τις τελικής δικαιοσηνοβασίας των, επί του δίκαιου?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΕΛΙΚΑ ΤΑΠΑΙΡΝΕ MONO Ο ΤΣΟΥΚΑΤΟΣ ή ΟΛΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ;
    19-6-2008
    O πρώην στενός συνεργάτης του τότε πρωθυπουργού κ. Κώστα Σημίτη, πρώην βουλευτής και επί σειρά ετών υπεύθυνος για τα οργανωτικά του ΠΑΣΟΚ, ομολόγησε ότι τον επισκέφθηκε ο πρώην επικεφαλής της Siemens στην Ελλάδα κ. Μιχάλης Χριστοφοράκος, προκειμένου να διερευνηθεί η πιθανότητα να δοθούν κεφάλαια για την προεκλογική καμπάνια του ΠΑΣΟΚ.
    «Δέχθηκα επίσκεψη στο γραφείο μου στο ΠΑΣΟΚ από τον κ. Μιχάλη Χριστοφοράκο και έγινα αποδέκτης πρότασης για οικονομική συνεισφορά στην καμπάνια του Κινήματος. Μου ζητήθηκε τραπεζικός λογαριασμός στο εξωτερικό για να γίνει η μεταφορά χρημάτων. Απευθύνθηκα σε γνωστό μου πρόσωπο που ανέλαβε να διευκολύνει το ΠΑΣΟΚ χωρίς δικό του όφελος και διεκπεραίωσε τη σχετική διαδικασία. Τα χρήματα, χωρίς άλλη δική μου ανάμιξη, ήρθαν στον τομέα Οικονομικού του ΠΑΣΟΚ, παρελήφθησαν από τους αρμόδιους του τομέα Οικονομικού και εισήλθαν στο ακέραιο στο ταμείο του Κινήματος (ένα εκατ. μάρκα, δηλαδή 420.000 ευρώ). Δεν είχα ποτέ καμία προσωπική ανάμιξη ή άλλη αθέμιτη συμμετοχή. Σημειώνω επίσης ότι ποτέ δεν διαχειρίστηκα χρήματα στο Κίνημα ούτε είχα οποιαδήποτε θέση στο Δημόσιο. Οι δραστηριότητές μου στο ΠΑΣΟΚ ήταν πάντα πολιτικές και κινήθηκαν στα πλαίσια που όριζαν κάθε φορά τα αρμόδια όργανα του Κινήματος. Κατά συνέπεια, για κάθε εμπλοκή του ονόματός μου που θα με εμφάνιζε να έχω προσποριστεί οποιοδήποτε όφελος θα ασκήσω τα νόμιμα δικαιώματά μου».
    Η εμπλοκή του κ. Τσουκάτου αποκαλύφθηκε στις ανακριτικές αρχές με την κατάθεση υπόπτου στην υπόθεση, ο οποίος είπε ότι ο πρώην στρατηγός της Χαριλάου Τρικούπη έλαβε το ένα εκατομμύριο σε καναδική τράπεζα και σε λογαριασμό που ανοίχθηκε στο όνομα ενός συνεργάτη του, που λειτούργησε ως παρένθετο πρόσωπο.
    Η αποκάλυψη αυτή, όπως και τα στοιχεία της δικογραφίας, που ενέπλεκαν τον κ. Τάσο Μαντέλη ως αποδέκτη ποσού 10 εκατομμυρίων το 1998, επί των ημερών του στο υπουργείο Μεταφορών, οδήγησαν το μεσημέρι την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ να ανακοινώσει ότι αναστέλλει την κομματική ιδιότητα σε όσα στελέχη εμπλέκονται στην υπόθεση.
    Ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος κ. Γιώργος Παπακωνσταντίνου διευκρίνισε ότι η κίνηση αυτή του ΠΑΣΟΚ δεν προδικάζει ενοχή των στελεχών, ενώ παράλληλα κατήγγειλε την «ένοχη σιωπή», όπως είπε, της κυβέρνησης για την υπόθεση και την άρνησή της να προχωρήσει για Εξεταστική Επιτροπή.

    ΕΝΤΑΞΕΙ ΠΑΙΔΑΚΙΑ, ΟΛΟΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ.

    «ΤΟ ΠΗΡΑΜΕ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΑΠΟ ΤΗ SIEMENS, ΑΛΛΑ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ.»

    Άκου θράσος, έχει και συνέχεια . . . .

    ΔΕΝ ΦΤΑΙΜΕ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΠΗΡΑΜΕ ΤΟ ΧΡΗΜΑ, ΦΤΑΙΕΙ Η ΝΔ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΟΥΚΟΥΛΩΣΟΥΜΕ.

    Το άσπρο μαύρο κάνουν οι απατεώνες.

    Όπως τότε που κατηγορούσαν τη ΝΔ για το σκάνδαλο των υποκλοπών, τη στιγμή που ο ίδιος ο Καραμανλής ήταν ο υποκλεπτόμενος (προφανώς από τα αφεντικά του Γιωργάκη).

    ΟΥΣΤ ΑΧΡΕΙΟΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση